volební období. výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "volební období. výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu"

Transkript

1 P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Z á p i s 12. schůze výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu, konaná dne 13. března 2003 od hod. v místnosti č. 106/1. patro v budově Poslanecké sněmovny Parlamentu, Sněmovní 4, Praha 1 B ř e z e n

2 - 2- Z jednání 12. schůze výboru omluveni posl. Smýkal, posl. Zeman a posl. Levá Jednání řídil předseda výboru poslanec Bartoš Přítomni dle prezenční listiny Hlasování probíhá hlasovacím zařízením + posl. Šojdrová ručně. Bod 1. Zpráva o průběhu likvidace Fondu děltí a mládeže "v likvidaci" (dále jen Fondu) k /tisk 226/ - likvidátor Fondu Ing. Žák - předal krátkou cestou materiál "Stav bezúplatně převáděných nemovitostí (I. kolo) k " (viz příloha č. 1 zápisu). Hovořil k tisku 226 a k předloženému materiálu. Pouze u 4 objektů probíhá soudní řízení. - posl. H. Šedivá - zpráva hodnotí období od 1.7. až Zpráva přesně uvádí průběh likvidace a je doplněna o zprávu o hospodaření. rozprava obecná: - posl. Šojdrová - Junák se domnívá, že mu některé objekty patří historicky, pak jsou pro ně podmínky ve smlouvě značně omezující. Požádala o vysvětlení, jaké položky patří do provozních nákladů? Jak Fond nakládá s prostředky z prodeje akcie Mladé Fronty? Uvažuje Fond o prodeji dalších společností? Ve zprávě nenalezla výsledky kontroly Ministerstva financí ve Fondu - prosí o jejich dodání. - posl. H. Šedivá - hovořila o problémech, které byly při uzavírání smluv. Pro 2. kolo bude muset Fond připravit smlouvu, která bude pro sdružení akceptovatelná, aby nedocházelo k průtahům s předáním objektů. - posl. Bratský - smlouvy vykazovaly velké nedostatky, zabezpečení a správu objektů považuje za nedostatečnou (přes velké vynaložení prostředků objekty chátrají). Hovořil o objektu v Třebechovicích pod Orebem, který by měl být v restituci předán Junákovi - domnívá se, že mu objekt patří historicky a smlouvy by ho omezovali. - posl. Pleva - předávání objektů velmi vázne, již v začátcích 1. kola upozorňoval, že na některé objekty byly podány žaloby. Fond nedává poslancům přesné informace. Rozpočet Fondu je přes 50 mil. Kč, ovšem na opravy pouze malá část (12 mil. Kč) a objekty značně chátrají. Nesouhlasí se způsobem financování Fondu. - posl. Koníček - zpráva neobsahuje všechny potřebné informace - např. postrádá seznam všech objektů s jejich hodnotou, stavem a informace o nájemci; dále zcela chybí informace o výsledcích kontrol MF - kontroly ve zprávě nejsou ani zmíněny.

3 posl. Dostálová - situace ve Fondu je stále stejná. V 3/2003 to bude 10 let o rozhodnutí o převodu majetku státu na organizace. Provoz Fondu je nákladný. Z čeho bude uhrazen shodek 22 mil. Kč? Je potřeba specifikovat částky, které Fond vynaložil (zejména na reprezentaci, ostátní, externí služby). Není spokojena s činností likvidátora, navrhne doporučit sněmovně, aby doporučila vládě jeho odvolání. K bylo předáno pouze 12 z 62 objektů. K je to 18 objektů. Smlouvy Fond uzavřel pouze na 34 objektů. - posl. Čada - je nutno přesně rozklíčovat částky vydané Fondem. - posl. Bičík - zpráva nemá vypovídací hodnotu. Údaje jsou nepřesné či chybné nebo ve zprávě nejsou uvedeny, např. informace o kontrole. Žádá o předložení Protokolu o kontrole. Souhlasí s posl. Dostálovou a posl. Čadou. Žádá seznam ve kterém bude uvedeno: 1) které objekty byly nabídnuty a nebyl o ně zájem; 2) které objekty nebyly nabídnuty na převody a zdůvodnění - obě části by měly obsahovat účetní hodnotu objektů. - likvidátor Žák - smlouvy o převodech vytvořili právníci na základě usnesení vlády č Náklady na smlouvy byly zanedbatelné. Objekty pro převod byly vybrány výběrovou komisí a schváleny Poslaneckou sněmovnou. Domnívá se, že v současné chvíli je jiná politická vůle než při schvalování zákona o FDM - poslanci nesouhlasí s podmínkami stanovenými vládou. Provozní náklady jsou všechny neinvestiční náklady (Topení, Ostraha, Daně). Zdrojem příjmů Fondu je nájemné, které není ve většině případů komerční - Fond nemůže investovat dostatečně do objektů, některé opravdu chátrají. Výsledek kontroly Ministerstva financí dodá poslancům, kontrola probíhala 2-6/2002 a nenašla žádné závažné problémy. V současné době probíhá ve fondu další kontrola. Fond nemůže ze zákona další majetek prodávat. Náklady na právníky se týkají soudních sporů. Na znění smluv ve 2. kole převodů se předběžně dohodli s organizacemi. K objektu v Třebechovicích uvedl, že Junák má morální právo na objekty, ale Fond nemůže postupovat jinak než provést bezúplatný převod - Junák by se musel obrátit na soud. Do 1. kola výběrového řízení šly pouze nemovitosti, u kterých bylo zřejmé, že je vlastní ČR. Do 2. kola navrhují i nemovitosti v soudních sporech. Fond chce rychlé předání objektů. Ze 170 nemovitostí je v 1. kole 62 objektů, v 2. kole 60 objektů - o zbytek nemovitostí nebylo zažádáno či je nevybrala výběrová komise. Fond musí vykazovat ztrátu - účetně se odečítají převedené objekty. Požadované seznamy objektů jsou na www stránkách Fondu. - posl. Šojdová - tržby 19 mil. je z nájemného? (Žák - Ano.) Akcie kterých obchodních společností Fond vlastní? - posl. Pleva - jak se naložilo s penězi z prodeje akcie MF? - posl. Fischerová - žádá od fondu celkový přehled majetku, také rozvahu a výsledovku. Co fond nakupoval za 1131 tis. Kč?

4 posl. Bičík - v 9/2002 řekl na jednání výboru Ing. Žák, že ve Fondu probíhá kontrola. To znamená, že to byla jiná kontrola, než o které hovořil pan likvidátor - žádá výsledky obou kontrol. Dále žádá o: 1) vysvětlení, kde došlo ke spotřebě energií; 2) vysvětlení, proč chybí u rozpisu služeb 3,7 mil. Kč; 3) rozepsání položky - pokuty a škody; 4) informaci, jak bude řešeno záporné saldo. - likvidátor Žák - mají akcie Stavocentralu - ty prodat mohou, ale MF s tím nesouhlasí; akcie AGM - organizace pro správu nemovitostí - mohou ji prodat na závěr; Junior centrum Seč - účetní hodnota je 250 mil. Kč, ale tržní hodnota je max. v desítkách mil. Kč - Fond navrhuje, aby tento objekt byl vyjmut ze zákona 364 a převést ho bezúplatně na kraj. Peníze za prodej akcie Mladé Fronty mají na účtě. Fond nakoupil automobil Škoda Fabia. Výsledovku i rozvahu poslancům předloží. Pokuty a škody - vznikly tím, že byli nuceni zbourat nemovitost kvůli špatnému stavu. Znalecké posudky na objekty byly většinou bezproblémové. - posl. Bičík - konstatoval, že likvidátor na dnešním jednání odpověděl částečně pouze na jeho dvě otázky. - posl. Šojdrová navrhla usnesení, kterým výbor žádá likvidátora o podrobnou informaci o účasti Fondu dětí a mládeže v obchodních společnostech Stavocentral, Juniorcentrum SEČ, AGM, a to včetně hodnoty a popisu vloženého majetku a osob, které Fond dětí a mládeže jako akcionáře v těchto společnostech zastupují hlasování 15 pro - usnesení bylo přijato. - posl. Dostálová - navrhla usnesení, kterým výbor: dává Nejvyššímu kontrolnímu úřadu podnět podle 17 odst. 2 zákona č. 166/1993 Sb., o Nejvyšším kontrolním úřadu, v platném znění ke kontrole a prověření činnosti Fondu dětí a mládeže "v likvidaci"; - 2. hlasování 15 pro - usnesení bylo přijato. - posl. Dostálová - navrhla usnesení, kterým výbor doporučuje Poslanecké sněmovně v souladu s ustanovením Čl. I bodu 1 zák. č. 364/2000 Sb., o zrušení FDM v platném znění, aby navrhla vládě odvolání likvidátora Fondu dětí a mládeže "v likvidaci" Ing. Pavla Žáka hlasování 9 pro - usnesení bylo přijato. - posl. Pleva - navrhl usnesení, kterým výbor doporučuje Poslanecké sněmovně nechválit Zprávu o průběhu likvidace Fondu dětí a mládeže "v likvidaci" k (tisk 226) hlasování 9 pro - usnesení bylo přijato.

5 - 5- Bod 2 - Návrh vlády ČR, kterým se předkládá PSP ČR k vyslovení souhlasu návrh na bezúplatné převody nemovitostí ve správě FDM "v likvidaci" ve smyslu zákona č. 364/2000 Sb., o zrušení FDM a o změnách některých zákonů, v platném znění na nové nabyvatele (II. kolo) - /tisk 222/ - nám. Hrdý - MŠMT - materiál je vypracován na základě zákona č. 364 a rozhodnutí výběrové komise. Hovořil k předloženému materiálu. Vláda svým usnesením č. 64 ze dne 13. ledna 2003 vyjádřila souhlas s položkami 1-40 a posl. H. Šedivá - uvedla tisk. obecná rozprava: - posl. Pleva - vláda svým usnesením neodsouhlasila položky 41 až 44 a 46 - u těchto objektů se vede soudní spor, domnívá se, že vláda nepostupuje u všech objektů stejně, neboť spor je i u jiných položek. podrobná rozprava: - posl. Pleva - Navrhl tyto pozměňovací návrhy: pozm. návrh č v návrhu vypustit bod 4; pozm. návrh č nemovitosti uvedené v přílohách č. 41, 42, 43, 44 a 46 části III/3., se převádějí do bodu č. 3 - posl. Šojdrová - podala tyto pozměňovací návrhy: pozm. návrh č. 3 - položku č. 43 byla převedena do části 1-35, neboť městská část Libuš stáhla žalobu; pozm. návrh č. 4 - v položce č. 36 změnit pořadí nabyvatelů takto: 1. Dům dětí a mládeže Olomouc; 2. Mladí konzervativci; 3. JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR (tento návrh respektuje usnesení Olomouckého kraje). - posl. Dostálová - podala tyto pozměňovací návrhy: pozm. návrh č. 5 - v položce č. 12 změnit pořadí nabyvatelů takto: 1. Pionýr; 2. Mladí sociální demokraté; 3. Dům dětí a mládeže Stod. pozm. návrh č. 6 - v položce č. 24 změnit pořadí nabyvatelů takto: 1. JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR; 2. Tělovýchovná jednota Jičín. - posl. Pleva - podal další pozměňovací návrh: pozm. návrh č v položce č. 32 změnit pořadí nabyvatelů takto: 1. JUNÁK - svaz skautů a skautek ČR; 2. Mladí sociální demokraté. - posl. Čada - podal tento pozměňovací návrh: pozm. návrh č. 8 - v položce č. 39 změnit pořadí nabyvatelů takto: 1. Město Blansko; 2. Kolpingovo dílo České. Hlasování o jednotlivých pozměňovacích návrzích: pozm. návrh č. 1 + pozm. návrh č. 2 - hlasováno společně - 5. hlasování - 12 pro - návrhy posl. Plevy byly přijaty.

6 - 6- pozm. návrh č. 3 Posl. Šojdrová svůj návrh stáhla. pozm. návrh č hlasování - 8 pro - návrh posl. Šojdrové byl přijat. pozm. návrh č hlasování - 8 pro - návrh posl. Dostálové byl přijat. pozm. návrh č hlasování - 12 pro - návrh posl. Dostálové byl přijat. pozm. návrh č hlasování - 8 pro - návrh posl. Plevy byl přijat. pozm. návrh č hlasování - 8 pro - návrh posl. Čady byl přijat. - posl. H. Šedivá - navrhla usnesení, kterým výbor doporučuje Poslanecké sněmovně vyslovit souhlas s návrhem vlády na bezúplatné převody nemovitostí ve správě FDM v likvidaci na nové nabyvatele (tisk 222) s přijatými pozměňovacími návrhy hlasování - 11 pro - usnesení k tisku 222 bylo přijato. - předs. Bartoš - poděkoval přítomným, ukončil tento bod a 12. schůzi výboru. Vladimír Čada v. r. Walter Bartoš v. r. ověřovatel předseda výboru pro vědu, vzdělání, výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu kulturu, mládež a tělovýchovu

volební období. výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu

volební období. výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2004 ------------------------------------------------------------- 4. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2008 ------------------------------------------------------------- 5. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 6. volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. května 2012 Přítomni: posl. W. Bartoš, J. Besser, P. Gazdík, O. Chaloupka, V.

Více

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2009 ------------------------------------------------------------- 5. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

Z á p i s. Nepřítomni: posl. PhDr. Robin BÖHNISCH, Mgr. Vladimír DLOUHÝ, Mgr. Daniel ROVAN, JUDr. Hana ŠEDIVÁ, Ing.

Z á p i s. Nepřítomni: posl. PhDr. Robin BÖHNISCH, Mgr. Vladimír DLOUHÝ, Mgr. Daniel ROVAN, JUDr. Hana ŠEDIVÁ, Ing. Z á p i s z 58. schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu, která se konala dne 28. května 2009 ------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2007 ------------------------------------------------------------- 5. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2005 4. volební období 307 USNESENÍ výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu z 51. schůze ze dne 9. listopadu 2005 k návrhu státního rozpočtu

Více

P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A III. volební období. hospodářský výbor Z Á P I S

P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A III. volební období. hospodářský výbor Z Á P I S P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 1 9 9 8 III. volební období hospodářský výbor Z Á P I S ze 12. schůze výboru, která se konala dne 16. prosince 1998 Z á

Více

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2012 ------------------------------------------------------------- 6. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2002 3. volební období Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002 Přítomni: posl. Yvona Jungová, Zdeněk Klanica, Vladimír Mlynář, Vlasta Parkanová,

Více

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc.

Z á p i s. z důvodu účasti na ustavující schůzi hospodářského výboru - posl. Věra JAKUBKOVÁ, Ing. Miloš MELČÁK, CSc. Z á p i s z 1. (ustavující) schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu, která se konala 13. září 2006 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk

Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne v hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Zápis z valné hromady HK MD Šumperk, konané dne 7.6.2010 v 18.00 hod., v jídelně Základní školy Dr. E. Beneše 1, Šumperk Přítomno: 39 členů (viz příloha Prezenční listina) PROGRAM VALNÉ HROMADY: 1. Zahájení

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna volební období. kontrolní výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna volební období. kontrolní výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 2007 5. volební období kontrolní výbor Z Á P I S z 8. schůze kontrolního výboru, která se konala ve dnech 4. dubna 2007 v budově Poslanecké sněmovny Parlamentu

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období - 2004 rozpočtový výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období - 2004 rozpočtový výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 4. volební období - 2004 rozpočtový výbor Z á p i s z 36. schůze výboru, která se konala dne 10. listopadu 2004 v Praze listopad 2004 2 Z á p i s z 36. schůze

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 1. 12. 2015 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 6. volební období hospodářský výbor Z Á P I S

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 6. volební období hospodářský výbor Z Á P I S Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 6. volební období 2010 hospodářský výbor Z Á P I S z 21. schůze výboru, která se konala dne 8. prosince 2011 Zápis z 21. schůze hospodářského výboru Poslanecké

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 921/1

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 921/1 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 921/1 Usnesení rozpočtového výboru č. 530 ze dne 12. října 2016 k vládnímu návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2017

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA. č. 364/2000 Sb., o zrušení Fondu dětí a mládeže a o změnách některých zákonů

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA. č. 364/2000 Sb., o zrušení Fondu dětí a mládeže a o změnách některých zákonů ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA č. 364/2000 Sb., o zrušení Fondu dětí a mládeže a o změnách některých zákonů jak vyplývá ze změn provedených zákony č. 79/2002 Sb., č. 428/2003 Sb. a č. 376/2004 Sb. Parlament se usnesl

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Program jednání: Z á p i s z 9. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 19.11.2009 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: členové výboru (viz prezenční

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

VÝVOJOVÉ DIAGRAMY LEGISLATIVNÍHO PROCESU V ČR

VÝVOJOVÉ DIAGRAMY LEGISLATIVNÍHO PROCESU V ČR VÝVOJOVÉ DIAGRAMY LEGISLATIVNÍHO PROCESU V ČR PhDr. Petr Kolář, Ph.D. JUDr. Jindřiška Syllová, CSc. Parlament České republiky Kancelář Poslanecké sněmovny Parlamentní institut Informační podklad č. 1.172

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2006 4. volební období 32 USNESENÍ výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu z 4. schůze ze dne 15. listopadu 2006 k návrhu státního rozpočtu

Více

Z Á P I S. z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S z 28. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 21.5.2014 Řízení: Ing. arch. Ivana Kabelová Přítomni: 10. členů zastupitelstva MČ Do 18.10 hod 7 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období

P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A volební období P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2008 ------------------------------------------------------------- 5. volební období výbor pro vědu, vzdělání, kulturu,

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis z řádné valné hromady společníků společnosti BARVITA s.r.o. konané dne 03.06.2013 v 13.00 hod.

Zápis z řádné valné hromady společníků společnosti BARVITA s.r.o. konané dne 03.06.2013 v 13.00 hod. Zápis z řádné valné hromady společníků společnosti BARVITA s.r.o. konané dne 03.06.2013 v 13.00 hod. Valná hromada byla zahájena Ing. Milošem Bartošem. Všichni přítomní byli přivítáni, bylo konstatováno,

Více

P R O T O K O L O J E D N Á N Í před soudem prvního stupně. Věc: Městys Luka nad Jihlavou. Svaz vodovodů a kanalizací JIHLAVSKO

P R O T O K O L O J E D N Á N Í před soudem prvního stupně. Věc: Městys Luka nad Jihlavou. Svaz vodovodů a kanalizací JIHLAVSKO Spisová značka: 108 C 32/2016 P R O T O K O L O J E D N Á N Í před soudem prvního stupně Okresní soud v Jihlavě odd. 108 C dne: 11.10.2016 Věc: Žalobce: Žalovaný: o Městys Luka nad Jihlavou Svaz vodovodů

Více

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice

Z Á P I S. ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Z Á P I S ze 4. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 29.4.2015 Řízení: Ing. Alinčová Lenka Přítomni: Do 18.10 hod 9 členů Zastupitelstva MČ Od 18.10 hod 10 členů Zastupitelstva MČ dle

Více

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne 11.01.2016 Přítomni: p. Kopal, p. Čáp, p. Gros, pí Ing. Kroutil, pí Ing. Kuchtová, Ph.D., p. Ševčík, p. Ing. Havel a tajemník p. Ing. Doležal Jednání

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Z á p i s PS

Z á p i s PS Z á p i s PS150036260 z 49. schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, která se konala dne 2. prosince 2015 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2008 5. volební období 147 USNESENÍ hospodářského výboru z 23. schůze konané dne 17. ledna 2008 k vládnímu návrhu na vydání zákona o přeměnách obchodních společností

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 611/6

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 611/6 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 611/6 Usnesení garančního výboru č. 155 ze dne 2. března 2016 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 04. 12. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina)

Z á p i s. členové výboru (viz prezenční listina) Z á p i s z 22. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 21. 4. 2011 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: členové výboru (viz

Více

Z á p i s. z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů

Z á p i s. z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů Z á p i s z 11. náhradního zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 6. února 2017 v sále Domu zahrádkářů Zasedání zastupitelstva obce bylo zahájeno starostkou obce v 17.00 hodin. V okamžiku zahájení

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 12. 2016 místo

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 5. volební období 2010 rozpočtový výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 5. volební období 2010 rozpočtový výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 5. volební období 2010 rozpočtový výbor Z á p i s z 51. schůze výboru, která se konala ve dnech 6 8. dubna 2010 v Ostravě duben 2010 Z á p i s z 51. schůze

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 2/1

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VIII. volební období 2/1 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VIII. volební období 2/1 Usnesení rozpočtového výboru č. 10 ze dne 30. listopadu 2017 k vládnímu návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2018

Více

Zápis z 30. schůze zahraničního výboru která se konala dne 25. března 2004

Zápis z 30. schůze zahraničního výboru která se konala dne 25. března 2004 Zápis z 30. schůze zahraničního výboru která se konala dne 25. března 2004 Přítomni: Omluveni: posl. V. Laštůvka, V. Holáň, J. Karas, J. Kavan, J. Kohlíček, H. Mallotová, J. Mládek, V. Nájemník, D. Šeich,

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 9. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 22. 2. 2016 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3, Praha-Zbraslav Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál

Z á p i s. ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Z á p i s ze 4. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 22.1.2003 od 17.00 hodin v Penzionu Anna - kazetový sál Přítomni: p. Fischer, MUDr. Forstová, pí. Houžvičková, MUDr. Chaloupka, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ:

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Hnězdenská , Hnězdenská 583, Praha 8, IČ: Zápis ze shromáždění Společenství jednotek Hnězdenská 583-585, Hnězdenská 583, 181 00 Praha 8, IČ: 29003997 Místo konání: Základní škola Glowackého, Glowackého 6/655, Praha 8Datum konání: 18. 3. 2015 od

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. USNESENÍ organizačního výboru z 15. schůze 7. února 2007

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. USNESENÍ organizačního výboru z 15. schůze 7. února 2007 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2007 5. volební období 77 USNESENÍ organizačního výboru z 15. schůze 7. února 2007 k návrhu na rozhodnutí o přijetí zahraničních návštěv a vyslání delegací

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 1/2014 z 1. zasedání konaného dne 27. 11. 2011 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu

Z á p i s. z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne v hodin v budově obecního úřadu Z á p i s z 3. veřejného zasedání ZO Meziříčí konaného dne 25. 6. 2016 v 19.00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Černý K., Fara J., Čápová P., Výborný M., Zídková E. Omluveni: Formánková G., Vacek

Více

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004

NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 NÁVRH STÁTNÍHO ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU ČESKÉ REPUBLIKY ZA ROK 2004 A. Návrh usnesení vlády České republiky o státním závěrečném účtu České republiky za rok 2004 Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 2005

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2007 V. volební období. hospodářský výbor Z Á P I S

P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2007 V. volební období. hospodářský výbor Z Á P I S P a r l a m e n t Č e s k é r e p u b l i k y P O S L A N E C K Á S N Ě M O V N A 2007 V. volební období hospodářský výbor Z Á P I S z 10. schůze výboru, která se konala dne 28. února 2007 Z á p i s z

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Z á p i s. z 7. schůze výboru Poslanecké sněmovny pro životní prostředí, která se konala dne 21. března 2007

Z á p i s. z 7. schůze výboru Poslanecké sněmovny pro životní prostředí, která se konala dne 21. března 2007 Z á p i s z 7. schůze výboru Poslanecké sněmovny pro životní prostředí, která se konala dne 21. března 2007 Přítomni: Nepřítomni: posl. Vlastimil AUBRECHT, PhDr. Robin BÖNISCH, Ing. František DĚDIČ, Mgr.

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2012 zemědělský výbor Z á p i s z 31. schůze výboru, která se konala ve dnech 23. až 25. května 2012 v Lysé nad Labem a v Moravskoslezském

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S ze 15. schůze výboru konané dne 14. března 2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti suterén ÚMO Plzeň 3 Přítomni: p. Strobach, p. Zeman,

Více

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006 Z Á P I S z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 1. listopadu 2006 Program: 1) Zahájení 2) Zhodnocení uplynulého období 3) Volba mandátní komise pro ověření platnosti

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. dubna 2012

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. dubna 2012 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. dubna 2012 Usn. č. 357/11/2012 volí ověřovatelé zápisu ve složení: p.vladimír Klíma, Ing. Vlastimil

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. srpna 2018 od 18:00 hodin v místnosti krizového řízení Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne

Z á p i s. ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava. konaného dne JIHLAVA List číslo: 1 Z á p i s ze shromáždění delegátů ROZKVĚT SBD Jihlava konaného dne 23.5.2017 v zasedací místnosti ROZKVĚTU, stavebního bytového družstva, Havlíčkova 44, Jihlava Přítomno: 20 delegátů

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99

Stav členské základny: Celkový počet členů družstva ke dni : Bydlící : Nebydlící: 99 Z á p i s z výročního shromáždění delegátů Macocha, stavební bytové družstvo, Blansko, Pražská 66, konaného dne 19. května 2015 v 15.30 hod. ve velké zasedací síni Městského úřadu Blansko, Nám. Republiky

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 27. 2. 2013 v 17:00 hod. Přítomni: Mgr. et Mgr. S. Hasenkopfová (příchod v 17.16 h); Ing. A. Háněl, MBA;

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2010 zemědělský výbor

Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2010 zemědělský výbor Parlament České republiky Poslanecká sněmovna 6. volební období 2010 zemědělský výbor Z á p i s z 5. schůze výboru, která se konala ve dnech 18. a 19. listopadu 2010, jako výjezdní zasedání ve Znojmě listopad

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 8. 4. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 30. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 21 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 17.09.2018 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 04. 03. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání:

Z á p i s. MVDr. Pavel Bělobrádek, Ing. Lubomír Svatý. Program jednání: Z á p i s z 1. jednání Finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 22. 1. 2013 od 9.00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Dle prezenční listiny

Více

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

14. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 14. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 6. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 23/2014. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. Zápis č. 23/2014. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 23/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 29.09.2014 Přítomni: p. Slanina Oldřich, ing. Voda Vladimír, Mgr. Ferkl Luboš,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru kontrolního ZHMP konaného dne 16. 1. 2019 ve 13:00 hod. Zasedací místnost č. 136 / 1. patro, MHMP - Nová radnice, Mariánské

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více