Dodatečná informace I. Zadavatele k zadávacím podmínkám dle ust. 49 odst. 4 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečná informace I. Zadavatele k zadávacím podmínkám dle ust. 49 odst. 4 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění"

Transkript

1 Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Na Slovance 2, Praha 8 IČO Pověřená osoba: HOLEC, ZUSKA & Partners Palác Anděl, Radlická 1C/ Praha 5 Dodatečná informace I. Zadavatele k zadávacím podmínkám dle ust. 49 odst. 4 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění TECHNICKÉ VYBAVENÍ PRO AV PREZENTACI APLIKAČNÍHO POTENCIÁLU ELI BEAMLINES A HILASE V Praze dne Veřejná zakázka zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení zahájeném Výzvou ze dne Dodatečná informace je zasílána všem dodavatelům a dále bude umístěna na profilu zadavatele. Dotaz uchazeče: Vážený zadavateli, dovolte mi prosím vznést formální dotaz k vyjasnění #1 = Část WALL 4x2 LCD stěna: Nemáme jasno, jaké vstupy a jaké výstupy přesně pro jaké režimy vyžadujete!? Rozumím, že v řešení bude hlavní zdrojová a řídicí PC-workstation stanice, multiheadová, tak, aby šlo z této stanice signálově obsahově krmit stěnu tzv. co panel to Full-HD (tzn. 8x výstup). Pak lze jako další vstup přímo do matice (která je mezi sebou celá propojená (daisy chain) pustit další signál tak, že ten bude roztažen na celou plochu WALL stěny, tzn. celá stěna jeden signál Full-HD. Popisujete (Funkce a režimy) jakýsi a) plně automatický provoz, co to znamená, jaký signál v tomto režimu bude, odkud, jeden signál na celou plochu? (což je ale vlastně druhý uváděný režim b) ). Dále zmiňujete přepínací matici, pro distribuci signálu na WALL 4x2 LCD stěnu ze vzdáleného vlastního serveru-stanice (SAGE stanic v cluster!?), z které (nebo kterých, jde o 2, nebo o jaký počet??) budete brát další vaše vlastní signály (soustřel kamer). V popisu je ale uvedené: vstupy HDMI/DVI/DP pro jednotlivé panely. Jak tomu mám prosím tedy rozumět, tzn. WALL stěna je z 8ks LCD a tím požadujete dalších 8 vstupů nezávislých zdrojů signálu (!!??), tzn. těchto 8 signálů se bude z vašeho serveru distribuovat na stěnu(!!??), ale jak, po optice k místu usazení WALL stěny? Pak to obnáší ale případné vřazení převodníků signálu z HDMI na UTP či Optiku (!), tzn. značné navýšení hodnoty celku a tím se obávám již překročení definované limitní hodnoty celku.

2 Dále uvádíte, že není možné umístit jakékoli zdrojové a řídicí PC v místě stěny (!!!), ale vše v RACKu zázemí serverovny O Pokud tedy ani multihead zdrojovou stanici (s 8x multihead výstupem) není možné umístit přímo u stěny, pak to znamená opět signály z této stanice distribuovat po UTP nebo Optice ze serverovny. Tzn. opět další převodníky a tím další navýšení hodnoty celku?!, popř. již vřazení velké modulární distribuční přepínací signálové matice s potřebným počtem vstupů a výstupů (jako př. 16x10), což je další navýšení hodnoty. Dále zmiňujete požadavek na možnost rozdělení 4x2 stěny na samostatné 2x moduly (2x2LCD). Lze toto s ohledem na výše upřesnit - vyjasnit přesně vaše požadavky!? Stěna nemá neomezené propojovací možnosti a nelze požadavky nereálně překombinovat! _ Žádám tedy o přesné vyjasnění a popis požadavku na distribuci signálů a vyjasnění počtu signálových vstupů a reálně dosažitelný (s ohledem na předpokládanou hodnotu díla) stav funkčnosti a režimů užívání. A zvážení, zda lze řídicí multihead zdrojovou stanici WALL stěny umístit v blízkosti stěny, pro eliminaci nákladů a trasových (kabelových) nároků za stavbu. Odpověď Zadavatele vždy k položené části dotazu je barevně odlišena: #1 = Část WALL 4x2 LCD stěna: 1. Nemáme jasno, jaké vstupy a jaké výstupy přesně pro jaké režimy vyžadujete!? Rozumím, že v řešení bude hlavní zdrojová a řídicí PC-workstation stanice, multiheadová, tak, aby šlo z této stanice signálově obsahově krmit stěnu tzv. co panel to Full-HD (tzn. 8x výstup) Ano, uvedená stanice v dokumentaci označena jako Řídící počítače bude dodávat obsah v souladu s tím, co Uchazeč uvádí výše včetně požadavků uvedených v technické specifikaci. 2. Pak lze jako další vstup přímo do matice (která je mezi sebou celá propojená (daisy chain) pustit další signál tak, že ten bude roztažen na celou plochu WALL stěny, tzn. celá stěna jeden signál Full-HD Zadavatel požaduje dle části specifikace v bodě Obrazový rastr takové propojení obrazovek, které umožní rozdělit stěnu na dva moduly 2x2 s rozlišením 4K. Jedná se tedy o způsob zapojení (propojení) obrazovek, kdy jsou vždy čtyři obrazovky propojeny mezi sebou. Jak uvádí Uchazeč výše, tedy v režimu daisy-chain (Zadavatel tuto funkci označil jako LOOP TROUGH ). Zadavatel v tomto režimu nepožaduje zapojení všech obrazovek v režimu daisychain s možností roztažení do celé plochy WALL stěny, ale zapojení obrazovek s možností roztažení vždy na čtyři panely s rozlišením 4K. Vzniknou tak dvě stěny (dvě promítací plochy), každá s rozlišením 4K skládající se ze čtyř obrazovek, přičemž na každou tuto stěnu (poloviny celé stěny) lze pustit jeden signál Full-HD. Zároveň takto bude zachován správný poměr stran a nevnikne poměrově špatný obraz nebo obraz vypadající jako širokoúhlý proužek.

3 3. Popisujete (Funkce a režimy) jakýsi a) plně automatický provoz, co to znamená, jaký signál v tomto režimu bude, odkud, jeden signál na celou plochu? (což je ale vlastně druhý uváděný režim b) ) V režimu a) je distribuován obrazový signál z programového vybavení a řídícího počítače, který dodá Uchazeč, a to včetně dotykové funkcionality. Tento signál může být přímo uložen např. v paměti obrazovky / zobrazovače nebo distribuován z řídícího počítače (dle technického řešení Uchazeče), b) zdrojem signálu je zařízení Zadavatele (požadavek na typ vstupů je definován v poli Přepínací matice ) bez dotykových funkcionalit pracujících jako velkoplošná projekce. Přivedení těchto typů signálů k přepínací matici je plně v režii Zadavatele požadována je pouze možnost připojení dle definovaných typů vstupů, přičemž uchazeč zvolí jeden typ z množiny HDMI/DVI/DP (dle technických možností) a tyto vstupy zakončí v místnost za stěnou (M.1.17 audiovizuální místnost / AV room). 4. Dále zmiňujete přepínací matici, pro distribuci signálu na WALL 4x2 LCD stěnu ze vzdáleného vlastního serveru-stanice (SAGE stanic v cluster!?), z které (nebo kterých, jde o 2, nebo o jaký počet??) budete brát další vaše vlastní signály (soustřel kamer). V popisu je ale uvedené: vstupy HDMI/DVI/DP pro jednotlivé panely. Jak tomu mám prosím tedy rozumět, tzn. WALL stěna je z 8ks LCD a tím požadujete dalších 8 vstupů nezávislých zdrojů signálu (!!??), tzn. těchto 8 signálů se bude z vašeho serveru distribuovat na stěnu(!!??), ale jak, po optice k místu usazení WALL stěny? Pak to obnáší ale případné vřazení převodníků signálu z HDMI na UTP či Optiku (!), tzn. značné navýšení hodnoty celku a tím se obávám již překročení definované limitní hodnoty celku Ne. Zadavatel jasně v bodě Přepínací matice požaduje vstupy HDMI/DVI/DP pro jednotlivé panely (celkem tedy 8 vstupů obrazového signálu, přičemž Uchazeč zvolí jeden typ z množiny HDMI/DVI/DP). Vstupem je pro Zadavatele konektor, do kterého může odeslat obrazový signál z vlastního zařízení (např. z multi-head grafické karty). Vstupy umístěny v technické místnosti za stěnou (viz bod Funkce a režimy). Obrazové vstupy do celého obrazovkového systému jsou tedy pouze dva (dva ve smyslu počtu připojovaných zařízení, přičemž každý jednotlivý obrazový vstup se bude skládat z 8 vstupů, do kterých bude odesílán obrazový signál pro příslušný obrazový panel) jeden vstup (8 vstupů typu HDMI/DVI/DP dle volby Uchazeče pro každý obrazový panel) ze zařízení dodávající připravený obsah od Uchazeče a druhý vstup z vlastního zařízení Zadavatele. V případě aktivace rozdělení stěny na dva moduly 2x2 s rozlišením 4K (podrobně vysvětleno v dotazech výše i níže) budou použity vždy dva z 8 vstupů, do kterých má možnost Zadavatel odeslat obrazový signál (kabeláž, vstup apod. však zůstává stále stejná a není požadován další vstup do obrazového signálu ve smyslu kompletního třetího vstupu.

4 Zadavatel v technické dokumentaci v bodě Přepínací matice jasně uvádí proč je pro něho možnost připojení svého zdroje obrazového signálu ke stěně důležitá a jakým zdrojem budou obrazová data. Zadavatel nepožaduje žádné formy převodníků z HDMI na UTP či Optiku apod., pokud k tomu nemá Uchazeč důvod vyplívající z technického řešení, které sám navrhne. 5. Dále uvádíte, že není možné umístit jakékoli zdrojové a řídicí PC v místě stěny (!!!), ale vše v RACKu zázemí serverovny O Pokud tedy ani multihead zdrojovou stanici (s 8x multihead výstupem) není možné umístit přímo u stěny, pak to znamená opět signály z této stanice distribuovat po UTP nebo Optice ze serverovny. Tzn. opět další převodníky a tím další navýšení hodnoty celku?!, popř. již vřazení velké modulární distribuční přepínací signálové matice s potřebným počtem vstupů a výstupů (jako př. 16x10), což je další navýšení hodnoty V části Řízení a provoz je jasně definováno, že pokud systém má společný řídicí systém (pro stůl a stěnu, správu obsahu apod.) pak bude umístěn v místnosti O Z tohoto místa je vedena datová síť (jak do přípojných míst stolů, tak i do technické místnosti za stěnou). Všechny další částí lze umístiti do technické místnosti za stěnou. Podružné řídící jednotky/stanice apod. a to včetně všech prvků napájení bude možné umístit v místnosti za stěnou. V případě, že takový společný prvek řízení není ke správě potřeba (správa, nahrávání obsahu apod. probíhá přímo z notebooku po síti LAN/WiFi), a umístění takového řídicího systému není potřeba, pak Uchazeč umístění v místnosti O nevyužije. Zadavatel aktuálně nevidí jediný důvod (i vhledem k zázemí v podobě místnosti M.1.17 (audiovizuální místnost / AV room), aby uchazeč celou stěnu vybavoval převodníky nebo dalšími součástkami pokud k tomu nemá Uchazeč důvod vyplívající z technického řešení, které sám navrhne. Zadavatel jasně vymezil místa, kde může být technika umístěna a kde nikoliv. Tedy řídící server (pokud existuje v technickém řešení Uchazeče a bude trvale provozován, bude umístěn v místnosti O.00.14, veškeré jednotky, přepínače, matice, obrazové vstupu vč. dílčích PC se zdrojem obrazu budou umístěny v technické místnosti za stěnou s označením M.1.17 audiovizuální místnost / AV room. 6. Dále zmiňujete požadavek na možnost rozdělení 4x2 stěny na samostatné 2x moduly (2x2LCD). Lze toto s ohledem na výše upřesnit - vyjasnit přesně vaše požadavky!? Stěna nemá neomezené propojovací možnosti a nelze požadavky nereálně překombinovat! 6.1. Jedná se o funkci roztažení z jednoho vstupu na 2x2 moduly (na čtyři obrazové panely v rozlišení 4K), tedy rozdělení stěny na levou a pravou část a na každou tuto část doručit videosignál, který bude roztažen na zmíněné 2x2 moduly (na čtyři obrazové panely v rozlišení 4K). Zadavatel je plně srozuměn s tím, že dojde k degradaci rozlišení, neboť rozlišení stěny nemůže být větší než rozlišení vstupního videosignálu a též, že po dobu tohoto režimu nelze promítat na stěnu nebo jednotlivé panely jiné zdroje dat. Zadavatel požaduje dle části specifikace v bodě Obrazový rastr takové propojení obrazovek, které umožní rozdělit stěnu na dva moduly 2x2 s rozlišením 4K. Jedná se tedy o způsob

5 zapojení (propojení) obrazovek, kdy jsou vždy čtyři obrazovky propojeny mezi sebou, tedy jak uvádí Uchazeč výše, tedy daisy-chain (Zadavatel tuto funkci označil jako LOOP TROUGH ). Zadavatel v tomto režimu nepožaduje zapojení všech obrazovek v režimu daisy-chain s možností roztažení do celé plochy WALL stěny, ale zapojení obrazovek s možností roztažení vždy na čtyři panely s rozlišením 4K. Vzniknou tak dvě stěny (dvě promítací plochy), každá s rozlišením 4K skládající se ze čtyř obrazovek, přičemž na každou tuto stěnu (poloviny celé stěny) lze pustit jeden signál Full-HD. Zároveň takto bude zachován správný poměr stran a nevnikne poměrově špatný obraz nebo obraz vypadající jako širokoúhlý proužek. 7. Žádám tedy o přesné vyjasnění a popis požadavku na distribuci signálů a vyjasnění počtu signálových vstupů a reálně dosažitelný (s ohledem na předpokládanou hodnotu díla) stav funkčnosti a režimů užívání Vyjasněno v bodech výše. 8. A zvážení, zda lze řídicí multihead zdrojovou stanici WALL stěny umístit v blízkosti stěny, pro eliminaci nákladů a trasových (kabelových) nároků za stavbu Naopak, k tomuto je přímo zázemí určeno a Zadavatel očekává všechny tyto části umístit přímo za stěnu ve vyhrazené místnosti. V rámci přílohy 04_A3.10.2_01_50_101_A_pudorys 1_patra slaboproud-a.pdf je přímo definována místnost za stěnou (M.1.17 audiovizuální místnost / AV room). AK HOLEC, ZUSKA & Partners Lubomir Lansky

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část

Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Příloha č. 2 obchodních podmínek Technická specifikace pro projekt Inovace výuky multimédií textová část Záměr Zadáním výběrového řízení je doplnění audiovizuální techniky v posluchárně D3 Fakulty informatiky

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5

Č.J. PPR /ČJ PRAHA Počet listů: 5 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.J. PPR-17905-391/ČJ-2012-990640 PRAHA 31. 5. 2013 Počet listů: 5 dle seznamu dodavatelů, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci kteří požádali

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů

Příloha č. 2. Dodávka ICT techniky. Podpora interaktivity ve výuce pomocí ICT nástrojů Příloha č. 2 Technická specifikace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Závaznými postupy pro zadávání

Více

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení

ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN připojte se! ATEN International Váš partner v oblasti KVM, audio a video řešení ATEN International společnost ATEN byla založena v roce 1979 (již 38 let zkušeností v IT průmyslu) patří mezi 3 největší

Více

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax:

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax: Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, 252 64 Úholičky Okres Praha - západ tel. 220930641, fax: 220930088 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje v Úholičkách dne 26.7.2012 VZ 4/2012 Věc: Výzva k podání

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 69719/2013 Sp. zn.: S-JMK 169134/2010 ORR Vyřizuje: Ing. Grmolcová, Mgr. Megová Telefon: 541 651 392, 541 651 338 Počet

Více

Zadávací dokumentace výběrové řízení

Zadávací dokumentace výběrové řízení Projekt Zavádění moderních prvků ve výuce SŠ Kostka, CZ.1.07/1.5.00/34.0670 Zadávací dokumentace výběrové řízení 1. Identifikační údaje zadavatele: Název zakázky: Dodávka HW pro modernizaci výuky Zadavatel:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4 Nadlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném zadávacím řízení s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji

Více

zahájeném dne 31.05.2013 odesláním výzvy o zahájení zadávacího řízení

zahájeném dne 31.05.2013 odesláním výzvy o zahájení zadávacího řízení D O D A T EČNÉ IN F O R M A C E podle ust. 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) z j e d n o d u š e n é p o d l i m i t n í řízení Dodávka a instalace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Technický popis projektu pro první část veřejné zakázky. Pořízení nových kamer do Jednacího sálu Senátu

Technický popis projektu pro první část veřejné zakázky. Pořízení nových kamer do Jednacího sálu Senátu Příloha č. 5a zadávací dokumentace Příloha č. 4a kupní smlouvy Technický popis projektu pro první část veřejné zakázky Pořízení nových kamer do Jednacího sálu Senátu 1. Popis stávajícího stavu (společný

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku SO 08 - dodávka a instalace AV techniky

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku SO 08 - dodávka a instalace AV techniky DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku SO 08 - dodávka a instalace AV techniky Zadavatel: Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Ovocný trh 3/5 116 36 Praha 1

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Nákup ICT a síťování Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): dodávka Datum vyhlášení zakázky: 14. 5. 2014 Název/ obchodní firma zadavatele: Obchodní akademie,

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNĚ EP130 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6 ZÁKLADNÍ

Více

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD

DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD č.j.: MUCT/4545/2019/KAT/VEBR/602 Zadávací podmínky pro uchazeče o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku název DODÁVKA PC TECHNIKY PRO MĚSTSKÝ ÚŘAD únor 2019 1. Identifikace zadavatele Zadavatel Město

Více

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY

NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY NÁVOD K OBSLUZE AUDIOVIZUÁLNÍHO VYBAVENÍ V POSLUCHÁRNÁCH EP110 A EP120 ELEKTROTECHNICKÁ FAKULTA ZČU, PLZEŇ - BORY V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ VOLEJTE AV ASISTENCI 724 444 111 AV Media s.r.o. 2003 Stránka 1. z 6

Více

*MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor

*MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor *MVCRX02Y0QT0* MVCRX02Y0QT0 prvotní identifikátor Zadavatel: Česká republika Ministerstvo vnitra Nad Štolou 936/3, poštovní schránka 21, 170 34 Praha 7 IČO: 00007064 Název veřejné zakázky: Rámcová smlouva

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále též zákon ) Zpráva o průběhu veřejné zakázky Veřejná zakázka Název zakázky: ÚEB Pre-seed/2015: Dodávka laboratorního

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) Zadavatel zavádí dynamický nákupní systém na dodávky audiovizuální

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Tato veřejná zakázka

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

Technické požadavky - plnění B

Technické požadavky - plnění B 1 /10 Technické požadavky - plnění B Předmět plnění (místo plnění: aula Procháskův pavilon, Karlovarská 585/48, Plzeň) Předmětem plnění zakázky je náhrada/modernizace stávajícího AV vybavení pro výukovou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) OBSAH 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikační údaje zadavatele 3 Identifikační

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. - k části 3. veřejné zakázky

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. - k části 3. veřejné zakázky Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám - k části 3 veřejné zakázky Modernizace a obnova přístrojového vybavení Komplexního onkologického centra Nemocnice Jihlava Lineární urychlovač, Angiografický

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 3/2012, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK)

1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK) íobsah 1. OBSAH 2. ÚVOD 3. STRUČNÝ POPIS SLABOPROUDÝCH SYSTÉMŮ 4. STRUKTUROVANÁ KABELÁŽ (STK) 4.1. Obecná specifikace technologie STK 4.2. Topologie STK 4.3. Vnitřní kabelové rozvody 4.3.1. Formáty značení

Více

Zdrojem záložního napájení bude modulární UPS DPA 250 a samostatná bateriová skříň se sadou baterií zajišťující 10min zálohování při plném zatížení.

Zdrojem záložního napájení bude modulární UPS DPA 250 a samostatná bateriová skříň se sadou baterií zajišťující 10min zálohování při plném zatížení. DODATEČNÉ INFORMACE č. II Dodatečné informace č. II k zadávacím podmínkám veřejné zakázky zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení Vybudování UPS pro počítačové rozvody 230V - MF Voctářova", zadané dne

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: CENTRUM EXCELENCE IT4INNOVATIONS

Více

Tvorba newsletteru odboru strukturální fondů MV ČR,

Tvorba newsletteru odboru strukturální fondů MV ČR, Praha dne 19.4.2010 č.j. MV- 40791-3 /OSF-2010 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Tvorba newsletteru odboru strukturální fondů MV ČR Ministerstvo vnitra České republiky odbor strukturálních

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek)

Více

Technický popis projektu pro druhou část veřejné zakázky. Rozšíření technologie pro následné zpracování obrazu v HD kvalitě

Technický popis projektu pro druhou část veřejné zakázky. Rozšíření technologie pro následné zpracování obrazu v HD kvalitě Příloha č. 5b zadávací dokumentace Příloha č. 4b kupní smlouvy Technický popis projektu pro druhou část veřejné zakázky Rozšíření technologie pro následné zpracování obrazu v HD kvalitě 1. Popis stávajícího

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Nejedná se o zadávací řízení

Více

Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B:

Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B: Podrobné technické specifikace a požadavky k dílčímu plnění 1B: Konsolidace LAN navýšení optických spojů (1GB) pro zajištění plné funkčnosti virtuálních serverů (5 Switchů) Konsolidace LAN navýšení optických

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na stavební práce Vsetínská nemocnice, a.s. - výstavba interního

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 511/8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 101/PJ/OVZ/2017 dne: 28. 07. 2017 Věc: Vysvětlení/změna zadávací dokumentace č. 1 K veřejné zakázce v nadlimitním

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka PC pro počítačovou učebnu a 4 notebooky (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 Zadavatel: Fyzikální ústav AV ČR, v.v.i. Sídlo: Na Slovance 2, 182 21 Praha 8 IČ: 68378271 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: prof. Jan Řídký, DrSc., ředitel

Více

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, 748 01 Hlučín K č.j. : ZU-67-30/2012 V Hlučíně dne 29.11. 2012 Počet listů: 5 Dodatečné informace č. 1 Uchazeči o veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka

Více

Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7

Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7 zájemce: všem zájemcům o veřejnou zakázku Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Rekonstrukce SK7 Z pověření zadavatele České televize, sídlem Kavčí hory, 140 70 Praha 4, IČ:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

ELVAC systémy pro energetiku

ELVAC systémy pro energetiku ELVAC systémy pro energetiku ELVAC vývoj pro energetický sektor Rok 1998 MCS systém pro řízení v rozvodnách Od 1998 do současnosti instalace systému MCS ve více než 130 rozvodnách ELVAC vývoj pro energetický

Více

Oprava, obnova prostor posluchárny AII včetně lavic a katedry (Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze)

Oprava, obnova prostor posluchárny AII včetně lavic a katedry (Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze) Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu k veřejné zakázce zadávané dle 18 odst. 3 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V.

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006, SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 1 k č.j.: MV-52896-4/PO-PSM-2014 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 1 ÚVOD 1.1 Účel obměny a doplnění AV technologií Účelem obměny a doplnění je nahradit (u některých součástí audiovizuálního systému implementovat

Více

DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956. ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5.

DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956. ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5. DOTAZY A ODPOVĚDI - Nákup přístrojového vybavení pracoviště PET/CT Evidenční číslo v IS VZ US: 60016956 ZNĚNÍ DOTAZU ze dne 9.5.2008 Dobrý den, účastníme se výběrového řízení na PET kameru ve vaší nemocnici

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro zpracování nabídky k podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení s názvem: ZAJIŠTĚNÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ

Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Technické podmínky POPIS ZAŘÍZENÍ A VYBAVENÍ Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace

Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace V Boskovicích dne 23. listopadu 2016 Věc: Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v rámci zjednodušeného

Více

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zametací vůz TS Velké

Více

ELEKTRONICKÉ MODULY. Souprava přepínání videosignálů. Princip zapojení:

ELEKTRONICKÉ MODULY. Souprava přepínání videosignálů. Princip zapojení: Souprava přepínání videosignálů. Vyprojektovaný systém kamerového dohledu, kde byl DVR umístěn mimo dosah ostrahy objektu a přístup ostrahy do tohoto systému se předpokládal prostřednictvím datové sítě

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0182

Více

Technické požadavky předmětu plnění

Technické požadavky předmětu plnění Příloha č. 1 Smlouvy - Technické požadavky předmětu plnění Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Technické požadavky předmětu plnění Veřejná zakázka Pořízení, instalace a zprovoznění kamerového

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dodání technického vybavení v rámci projektu Zajištění kvality poskytování sociálně-právní ochrany dětí v Hodoníně (reg.č. CZ.1.04/3.1.03/C2.00090) 1. Zadavatel : Město Hodonín,

Více

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková.

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková. Dodatečná informace č. 5 k nadlimitní veřejné zakázce, zadávané formou otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Dodávka notebooků, tabletů

Více

Česká školní inspekce ČŠI Praha Licence 2018

Česká školní inspekce ČŠI Praha Licence 2018 sp zn.: ČŠIG-S-783/17 G42 čj.: ČŠIG-4671/17-G42 Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

Uveřejňovací povinnost a příslušné prováděcí předpisy lektor Ing. Martin Polák

Uveřejňovací povinnost a příslušné prováděcí předpisy lektor Ing. Martin Polák TRANSPARENTNÍ NOVELA ANEB CO JE V TÉ KRABICI? DNE 4. 10. 2012 Uveřejňovací povinnost a příslušné prováděcí předpisy lektor Ing. Martin Polák Profil zadavatele zadavatel musí zajistit, aby profil zadavatele

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výběr dodavatele

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 477/PJ/OVZ/2014 dne: 25. července 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K podlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 Sdružení zadavatelů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 664/53, 656 91 Brno, IČ: 00159816 a Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, příspěvková organizace se sídlem nám.

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO. Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Pavel Zemánek tel.: 532 232 945, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz IČO: 652

Více

Nastavení rozlišení obrazovky

Nastavení rozlišení obrazovky Nastavení rozlišení obrazovky Kvůli vlastnostem technologie u displejů z tekutých krystalů (LCD) je rozlišení obrazu vždy pevné. Nejlepšího zobrazení dosáhnete, pokud rozlišení nastavíte na maximální,

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2 Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídlo Na Slovance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČ 68378271 Právní forma Zástupce zadavatele Název zakázky Název

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace #2

Vysvětlení zadávací dokumentace #2 Advokátní kancelář Brož, Sedlatý s.r.o. Atrium Flora Budova A, Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3, Česká republika NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Dodávka až 35 ks automatů pro výdej Ultralight karet k odbavování

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Dodatečné informace. k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem. Konferenční servis

Dodatečné informace. k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem. Konferenční servis Dodatečné informace k nadlimitní veřejné zakázce na služby s názvem Konferenční servis Zadavatel Název: Fond dalšího vzdělávání Sídlo: Na Maninách 20, 170 00 Praha 7 Právní forma: příspěvková organizace

Více

PC a příslušenství do pavilonu FLD

PC a příslušenství do pavilonu FLD Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále Výzva ) k veřejné zakázce zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 03

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 03 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 03 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP UNIVERZÁLNÍHO KABELÁŽNÍHO SYSTÉMU A ROZVADĚČŮ

Více

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené

Technické parametry požadované Technické parametry nabízené Název 1 Notebook včetně základního software a) technická specifikace procesoru - požadovaný procesor musí minimálně dosáhnout v bechmarkovém testeru Passmark Performance Test hodnoty 3300 v testu Passmark

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání IČO: 45251002 Sídlo/místo podnikání: Škrétova

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na služby Regenerace památné aleje ke klášteru na Hoře Matky Boží

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu - dodávka návrhu a výroby audiovizuálních spotů projektu Roma MATRIX (č. JUST/2012/FRAC/AG/2624), který je realizován s finanční podporou z programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace 1. ICT VYBAVENÍ OP VVV PROJEKT PODPORA PREGRADUÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA PEDF UK CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_038/0006965. 1.1. TABLET procesor moderní generace, dotykový displej 9.7 2048 1536,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Propagační předměty 4/2019 zadávanou v dynamickém nákupním systému mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Propagační

Více