MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE. NÁVRH USNESENÍ Rada města dodatek č. 3 ke smlouvě o dílo s dodavatelem veřejné zakázky firmou Kočí a.s., K Lipám 132, Písek, IČO , část 2c) Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje JUDr. Josef Knot 1. místostarosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Václav Filip vedoucí odboru Ing. Zdeňka Šartnerová ředitelka

2 Důvodová zpráva: Dne přijala rada města toto usnesení: U s n e s e n í č. 763/15 Rada města schvaluje Smlouvy o dílo s dodavatelem Kočí a.s., K Lipám 132, Písek, IČO: , za nabídkovou cenu v části 1 VZ Rekonstrukce objektů čp a čp nábřeží 1. máje v Písku Kč bez DPH a v části 2 VZ Stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídky byly podle kritéria nejnižší, a pověření starostky podpisem smluv. Zodpovídá: Ing. Šartnerová Dne schválila usnesením č. 156/16 dodatky č. 1 ke smlouvám o dílo na výše uvedené akce. U s n e s e n í č. 156/16 Rada města schvaluje dodatek č. 1 k části a) a dodatek č. 1 k části b) ke smlouvám o dílo s dodavatelem veřejné zakázky firmou KOČÍ a. s.: Rekonstrukce objektů čp a čp nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku. Zodpovídá: Ing. Z. Šartnerová Dne schválila RM usnesením č. 547/16 dodatek č. 2: U s n e s e n í č. 547/16 Rada města schvaluje dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo s dodavatelem veřejné zakázky firmou Kočí a.s., K Lipám 132, Písek, IČO , část 2c) Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE. Zodpovídá: Ing. Filip Odůvodnění změny závazku ze smlouvy na veřejnou zakázku dle ust. 222 odst. 5 písm. c) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ). I. Na základě výsledků zadávacího řízení u veřejné zakázky Rekonstrukce objektů čp a 1468 nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy Domu s Pečovatelskou službou (DPS) a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku, byla v části 2c) veřejné zakázky - Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE - dne s vítězným uchazečem, společností KOČÍ a.s., IČO: , se sídlem K Lipám 132, Písek, uzavřena smlouva o dílo, jejímž předmětem jsou stavební úpravy výše uvedeného objektu. Výše ceny díla celkem byla stanovena v částce ,00 Kč bez DPH, z toho: stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE představují cenu díla ve výši ,00 Kč bez DPH. ZM dne projednalo Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 39/16, kapitola (Diakonie - rekonstrukce střechy mil. Kč) a přijalo toto usnesení: U s n e s e n í č. 150/16 Zastupitelstvo města návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman II. V průběhu provádění stavebních prací bylo zjištěno, že za účelem zdárného provedení stavebních prací došlo k některým změnám stavebních prací. V konkrétních případech platí, že se v průběhu provádění stavebních prací ukázaly zejména následující skutečnosti: během výstavby došlo ke zhodnocení stavu stránka 2 (celkem 18)

3 stávajících oken a bylo rozhodnuto o ponechání oken v zimních zahradách z důvodu vyhovujícího stavu, byl proveden odskok v zateplovacím systému ve fasádě z důvodu ponechání členění fasády dle původního stavu, obnova nátěru ponechaných dřevěných oken, z důvodu napojení zábradlí na zateplovací systém a z důvodu velmi špatného stavu zábradlí byly provedeny stavební a zámečnické úpravy terasy zimní zahrady, ukončení zateplovacího systému střechy hranolem bylo provedeno kvůli detailům provedení okapového systému, z důvodu vývoje stavby a stavu jednotlivých konstrukcí nebyly realizovány některé práce a dodávky (vnitřní dveře, stěny a příčky, stropy a stropní konstrukce, výplně otvorů, izolace tepelné, zámečnické konstrukce, malby), provedení protiprašné SDK zástěny bylo nutné provést k oddělení využívaných prostor objektu při provádění stavebních prací vybourání otvoru do zimní zahrady, provedení úprav na základě požadavku uživatele k vytvoření uživatelského standardu, provedení změny klempířských prvků z materiálu CU na PZN s povrchovou úpravou, a to z důvodu možného budoucího zcizení měděných prvků nízký objekt, z důvodu provádění zateplení střechy bylo nutné provést demontáž původních hromosvodů na střeše a nahrazení novým po zateplení. III. Celková hodnota méněprací je ,00 Kč bez DPH, celková hodnota víceprací je ,00 Kč bez DPH. Tento rozdíl představuje snížení ceny o ,00 Kč bez DPH. Jednotkové ceny v položkových rozpočtech byly s odkazem na čl stávající smlouvy o dílo stanoveny s ohledem na existující prvek soutěže v dříve realizovaném zadávacím řízení. To znamená, že ocenění jednotlivých položek bylo provedeno dle jednotkových cen použitých pro návrh ceny díla cen v nabídce vítězného zhotovitele. Pouze v těch případech, kde to nebylo možné a stávající rozpočet neobsahoval daný typ položky použité pro realizací víceprací, bylo ocenění jednotlivých položek provedeno dle cen z příslušných katalogů ÚRS, a.s., Praha nebo RTS a.s. Brno. Doporučení zpracovatele: Odbor rozvoje a investic a DBS města Písku doporučují usnesení za a). Vztah k rozpočtu: Nemá vliv na rozpočet města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů ( 102), zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( ), zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ( 6 odst. 1, 12 odst. 2), zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ( 222, 273 bod 6)), Pravidla stanovující postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcová pravidla pro zadávání veřejných zakázek, Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (DBS). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: stránka 3 (celkem 18)

4 Žádný Přílohy: č. 1 Návrh dodatku č. 3 ke smlouvě o dílo (část 2c) stránka 4 (celkem 18)

5 Příloha č. 1 návrh dodatku č. 3 ke smlouvě o dílo (část 2c) Dodatek ke smlouvě č. 3, část 2c) uzavřené dle ust a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen občanský zákoník ) dne k veřejné zakázce: Rekonstrukce objektů č.p a 1468 nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy Domu s Pečovatelskou službou (DPS) a Diakonie č.p Jiráskovo nábřeží v Písku, dílčí plnění: část 2c) Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE Objednatel: 1. Smluvní strany Město Písek Sídlo: Velké náměstí 114/3, Písek Zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou města IČO: DIČ: CZ Zástupce ve věcech smluvních: Ing. Zdeňka Šartnerová Ing. Petr Jelínek Zástupce ve věcech technických: Jaroslav Hladký, tel Ing. Jan Hofman, tel TDI: Stacom - Ing. Václav Horčička, tel. číslo: BOZP: MZ Tender s.r.o. p. Zabranský, tel. číslo: Bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č. účtu: /0100 (dále jen jako objednatel ) 1.2. Zhotovitel: Název společnosti: KOČÍ a.s. Sídlo: K Lipám 132, Písek Jméno osoby oprávněné za zhotovitele jednat: Ing. Tomáš Kočí, statutární ředitel IČO: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, a.s. Č. účtu: /0100 společnost je zapsána v Obchodním rejstříku vedeným Krajským soudem v Českých Budějovicích, v oddílu B, vložce 536 Kontaktní osoby: ing. František Mašek (dále jen jako zhotovitel ) stránka 5 (celkem 18)

6 2. Účel dodatku 2.1. Účelem uzavření tohoto dodatku je po vzájemné dohodě smluvních stran úprava týkající se rozsahu díla prováděného dle smlouvy o dílo uzavřené dne mezi objednatelem a zhotovitelem, jejíž předmětem jsou stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku. Potřeba úprav rozsahu díla vznikla v důsledku nezbytnosti provést práce, které nebyly obsaženy v zadávacích podmínkách, a to v důsledku okolností, které projektant, objednatel a zhotovitel ani při vyvinuté náležité péči nemohli předvídat. Vzniká svou povahou mimořádná nepředvídatelná překážka nezávislá na vůli stran, jenž je v souladu s čl a 8.1. až smlouvy o dílo řešena jako změna závazku ze smlouvy na veřejnou zakázku a tímto dodatkem smlouvy o dílo. Jedná se o vícepráce a méněpráce, které se objevily v průběhu výstavby v části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE V návaznosti na popsanou skutečnost v čl je nutné neprovést některé práce v celkové předpokládané hodnotě ,00 Kč bez DPH (tzv. méněpráce) a doplňujícím plněním ve výši ,00 Kč bez DPH (tzv. vícepráce) tak, aby zůstal zachován celkový charakter realizovaného díla. Tento rozdíl představuje snížení ceny o ,00 Kč bez DPH. Jednotlivé méněpráce (zúžení předmětu plnění) a vícepráce (rozšíření předmětu plnění) jsou pak uvedeny a blíže popsány na změnovém listu č. ZL 03 a připojeném výkazu výměr, které tvoří přílohu č. 01 tohoto dodatku. 3. Změna smlouvy 3.1. Článek 2 odst se v původním znění smlouvy o dílo ze dne na základě soupisů méněprací a víceprací dle změnového listu ZL 03 se mění tak, že nově zní: 2.3. Dílo bude zpracováno v souladu s předloženou projektovou dokumentací pro provádění stavby vyhotovenou Ing. Václavem Horčičkou IČO: podnikajícím pod jménem Stacom Písek, se sídlem Truhlářská 2165, Písek, která je součástí zadávací dokumentace k Veřejné zakázce a zhotovitel se s ní tímto způsobem plně seznámil (dále jen Realizační projekt ) jako i se změnovým listem stavby ZL 03. Realizační projekt byl objednatelem předán a zhotovitelem převzat před uzavřením této smlouvy, což zhotovitel stvrzuje podpisem této smlouvy. Zhotovitel se zavazuje, že dílo odpovídá veškerým zadávacím podmínkám Veřejné zakázky a bude zpracováno v souladu s nabídkou zhotovitele. 4. Závěrečná ustanovení 4.1. Ostatní ujednání výše uvedené smlouvy o dílo se nemění Tento dodatek je vyhotoven ve 4 stejnopisech, z nichž každý má platnost originálu. Objednatel i zhotovitel obdrží 2 vyhotovení. Účinnost dodatku nastává dnem jeho podpisu oběma smluvními stranami Nedílnou součástí tohoto dodatku je příloha č. 1 změnový list č Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, že smlouva včetně příloh a dodatků musí být bez jakéhokoliv omezení zveřejněna v registru smluv (dle zákona 340/2015 Sb.,) Město Písek ve smyslu ustanovení 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, potvrzuje, že u právního jednání obsaženého v tomto dodatku č. 3 byly ze strany města splněny veškeré zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, či jiným obecně závazným předpisem stanovené podmínky, které jsou obligatorní pro platnost tohoto právního jednání. Uzavření tohoto dodatku bylo schváleno usnesením rady města Písku č....ze dne stránka 6 (celkem 18)

7 ZHOTOVITEL: OBJEDNATEL: KOČÍ, a.s. Ing.Tomáš Kočí Statutární ředitel společnosti Město Písek Mgr. Eva Vanžurová starostka města Písek dne... Písek dne... stránka 7 (celkem 18)

8 Změnový list č. 3 Akce: Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE obsah ZL cena bez DPH 1 Okna dle skutečnosti ,00 Kč 2 odskok ve fasádě ,00 Kč 3 nátěr oken 4 950,00 Kč 4 úpravy zábradlí terasy zimní zahrady ,00 Kč 5 ukončující hranol střechy ,00 Kč 6 nerealizované vnitřní dveře ,00 Kč 7 odpočty ,00 Kč 8 SDK zástěna ,00 Kč 9 vnitřní úpravy v Diakonii ,00 Kč 10 změna klempířských prvků ,00 Kč 11 doplnění hromosvodů ,00 Kč Celkem za změnový list ,00 Kč stránka 8 (celkem 18)

9 Příloha č. 1 Změnový list č část 1 Popis a zdůvodnění změn po jednotlivých položkách k oceněnému výkazu výměr SoD Název projektu: Stavební úpravy části domu č.p Jiráskovo nábřeží v Písku provozovaného jako Diakonie ČCE Číslo a název objektu: datum poř. č. kód vzniku položky položky změny popis položky specifikace změny * zdůvodnění změny * vyjádření OKP/OKČ 1 Okna dle skutečnosti viz příloha ZL během výstavby došlo ke zhodnocení stavu stávajících oken a bylo rozhodnuto o ponechání oken v zimních zahradách z důvodu vyhovujícího stavu 2 odskok ve fasádě provedení odskoku v zateplovacím systému ve fasádě odskok vytvořen z důvodu ponechání členění fasády dle původního stavu 3 nátěr oken provedení nátěru stávajících ponechaných oken obnova nátěru ponechaných dřevěných oken 4 úpravy zábradlí terasy zimní zahrady stavební a zámečnické úpravy zábradlí terasy zimní zahrady úpravy provedeny z důvodu napojení zábradlí na zateplovací systém a z důvodu velmi špatného stavu zábradlí 5 ukončující hranol střechy ukončení zateplení střechy dřevěným hranolem o ukončení zateplovacího systému střechy hranolem bylo rozhodnuto kvůli detailům provedení okapového systému stránka 9 (celkem 18)

10 6 nerealizované vnitřní dveře neprovedení vnitřních dveří do zimní zahrady neprovedení dveří bylo z důvodu změny systému užívání vnitřních prostor diakonie 7 odpočty nerealizované práce o nerealizování některých prací a dodávek rozhodnuto dle vývoje stavby a stavu jednotlivých konstrukcí 8 SDK zástěna provedení protiprašné SDK zástěny zástěnu bylo nutné provést k oddělení využívaných prostor objektu při provádění stavebních prací - vybourání otvoru do zimní zahrady 9 vnitřní úpravy v Diakonii provedení vnitřních stavebních úprav úpravy prováděny na základě požadavku uživatele k vytvoření uživatelského standardu 10 změna klempířských prvků změna klempířských prvků z materiálu CU na PZN s povrchovou úpravou změna provedena na základě možného budoucího zcizení měděných prvků - nízký objekt 11 doplnění hromosvodů doplnění hromosvodů na střeše kvůli provádění zateplení střechy bylo nutné provést demontáž původních hromosvodů na střeše a nahrazení novým po zateplení stránka 10 (celkem 18)

11 stránka 11 (celkem 18)

12 stránka 12 (celkem 18)

13 stránka 13 (celkem 18)

14 stránka 14 (celkem 18)

15 stránka 15 (celkem 18)

16 stránka 16 (celkem 18)

17 stránka 17 (celkem 18)

18 stránka 18 (celkem 18)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 3 DBS města Písku V Písku dne: 06.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce objektů čp.

Více

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor Příloha č. 5: Úplné znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo (část a) Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor (dále jen dodatek ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.5.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 2 ke Smlouvám o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Chodník obchodní zóna železniční přejezd Hradiště Písek - dodatek ke smlouvě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a firmou SWEITELSKY

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

D O D A T E K Č. 1 K U P N Í S M L O U V Y

D O D A T E K Č. 1 K U P N Í S M L O U V Y D O D A T E K Č. 1 K U P N Í S M L O U V Y č. kupujícího 05/02/2220/18 o prodeji a koupi věcí movitých uzavřené podle ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoník, v účinném znění (dále též

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 336/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 316 ze dne 31.05.2017 Dodatek č. 2 k SOD č. 2016/00661/OTSMI na realizaci stavby "Stavební úpravy panelových domů Praha 3, ul.

Více

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská zajištění energetických úspor, I. etapa DODATEK č. 1 S M L O U V Y O D Í L O číslo objednatele 2018 00032/ORI ze dne 29.5.2018 Statutární město Karlovy Vary a 3 x N spol.

Více

DODATEK Č. SML/2016/047-1

DODATEK Č. SML/2016/047-1 DODATEK Č. SML/2016/047-1 KE Smlouvě o díloč. sml/2016/047 uzavřené dne 1.7. 2016 uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znéní (dále jen..občanský zákoník ") a

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 249 ze dne 25.04.2018 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2017/01486/OTSMI na realizaci akce "SARAP - rekonstrukce venkovního bazénu" Rada

Více

DODATEK č. 1 ke smlouvě o dílo

DODATEK č. 1 ke smlouvě o dílo DODATEK č. 1 ke smlouvě o dílo č. objednatele 05/14/2140/18 č. zhotovitele 18-23 podle 2586 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. (dále jen občanský zákoník ) I. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Město Třebíč

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 199/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 05.04.2017 Revokace usnesení č. 162 ze dne 13. 3. 2017 - Dodatek č. 2 ke smlouvě č. 2016/00186/OTSMI ze dne 18. 3. 2016

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 28.7.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.9.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení provedených víceprací a méněprací na stavbě Vodovodní řad Šrámkův

Více

souhlasí bez připomínek

souhlasí bez připomínek DODATEK Č.2 ke smlouvě o dílo č. 023/2011/IO/DIL ze strany objednatele ze strany zhotovitele pro stavbu ENERGETICKÉ ÚSPORY V MŠ TYLOVICE ROŽNOV POD RADHOŠTĚM uzavřený mezi smluvními stranami Objednatel:

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1010/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 933 ze dne 06.12.2016 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. 2016/00703/OTSMI na realizaci stavby,, Stavební úpravy panelových domů

Více

DODATEK Č. 3. ke SMLOUVĚ O DÍLO. č. objednatele 05/14/2349/17 č. zhotovitele H3178/18

DODATEK Č. 3. ke SMLOUVĚ O DÍLO. č. objednatele 05/14/2349/17 č. zhotovitele H3178/18 DODATEK Č. 3 ke SMLOUVĚ O DÍLO č. objednatele 05/14/2349/17 č. zhotovitele H3178/18 uzavřené dne 18.01.2018 na základě dohody smluvních stran podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 981/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 902 ze dne 06.12.2016 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2016/00487/OTSMI na realizaci stavby "Lipanská 7 - rekonstrukce"

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

ze dne "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce

ze dne Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-084-006-16 ze dne 8.8.2016 "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - oprava fasády - dodatek č. 1 - dodatečné práce Rada městské části 1. s c

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-018-001-15 ze dne 27.4.2015 Rekonstrukce objektu Palmetová č. p. 271 v Praze - Komořanech včetně inženýrských sítí k tomuto objektu - dodatek č. 1

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 23.8.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava ledolamů Kamenného mostu v Písku návrh dodatku č.1 smlouvy

Více

Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. objednatele 05/14/2142/18 č. zhotovitele 387/2018

Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. objednatele 05/14/2142/18 č. zhotovitele 387/2018 Smluvní strany Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. objednatele 05/14/2142/18 č. zhotovitele 387/2018 Objednatel: Město Třebíč Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč Zastoupené: Vladimírem Malým, místostarostou,

Více

Dodatek č. 1 ke SMLOUVĚ O DÍLO

Dodatek č. 1 ke SMLOUVĚ O DÍLO Dodatek č. 1 ke SMLOUVĚ O DÍLO č. objednatele 05/14/2246/18 č. zhotovitele 393/2018 uzavřené dne 31.08.2018 na základě dohody smluvních stran podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Dodatek č. 2. ke smlouvě o dílo ze dne uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Dodatek č. 2. ke smlouvě o dílo ze dne uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne 21. 7. 2017 uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. Město Týnec nad Sázavou se sídlem K Náklí 404, 257

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 664 ze dne 03.10.2018 Dodatek č. 1 ke Smlouvě na veřejnou zakázku malého rozsahu "Revitalizace parku U Kněžské louky" Rada městské části I. s

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Komunikace pro pěší a cyklisty, U Hřebčince - návrh Dodatku č. 1 ke smlouvě o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-002-14 ze dne 7.7.2014 Rekonstrukce kuchyně v č.p. 3253 v ulici Jordana Jovkova, v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 23.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 37/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 36 ze dne 18.01.2017 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. 2016/00789/OTSMI na realizaci zakázky "Oprava 15 bytů v Praze 3" Rada městské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 668/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 614 ze dne 31.08.2016 Dodatek č. 1 k uzavřené smlouvě o dílo č. 2016/00408/OTSMI na realizaci stavby "Schodiště a chodník na cyklostezku

Více

PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Dodatek c. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO Č /2014/IM. Smluvní strany

PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ. Dodatek c. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO Č /2014/IM. Smluvní strany KUMSP00QE1W8 MURAVSkUSLhZSK^ KKA,.MS.A.ÍSKI -...\ ČÍSLO SMlOTv V (DODATKU! -! \imo u^f: žv/ri ty investice do vosí budoucnosti po r ž\\>- PODPOROVÁNO Z EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ Dodatek c.

Více

ze dne "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12" - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2

ze dne Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12 - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-073-002-16 ze dne 16.5.2016 "Vestavba MŠ do ZŠ a MŠ Smolkova v Praze 12" - nová zahrada s herními prvky - dodatek č. 2 Rada městské části 1. s c h

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 765 ze dne č.j.: 826/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 765 ze dne 15.09.2014 Veřejná zakázka - Jednací řízení bez uveřejnění "MŠ V Zahrádkách - výstavba nového objektu- dodatečné práce"

Více

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO

DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO Evidenční číslo Objednatele Evidenční číslo Zhotovitele. SOD 00105886 DODATEK Č. 3 KE SMLOUVĚ O DÍLO ze dne 23. 8. 2016 na realizaci stavby Olympijské sportovní centrum v Prostějově OBJEDNATEL: uzavřený

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 249 ze dne 24.04.2019 Dodatek č. 1 k SOD 2018/00682/OTSMI ze dne 16. 5. 2018 na akci "Předškolní zařízení Buková - komplexní rekonstrukce objektu"

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

ke Smlouvě o dílo č /2016/KŘ (dále jen dohoda") Smluvní strany

ke Smlouvě o dílo č /2016/KŘ (dále jen dohoda) Smluvní strany III! KUÍ1SP00RL80B :_^^^J ^ K^fcAj - KRAJSKÝ ueu. ^ iémkk^.é.f.ir 01.. «# *.'

Více

Pracovní materiál č. 4.2.

Pracovní materiál č. 4.2. Pracovní materiál č. 4.2. STŘÍBRO SOUBOR MĚSTSKÉHO OPEVNĚNÍ, 1.ETAPA OPRAVA VNĚJŠÍ A VNITŘNÍ ZDI, AKTUALIZACE STAVU 2013 DODATEK Č. 7 Pracovní materiál pro 28. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

DODATEK Č.1. UK 1. LF Stavební úpravy komunikací a zřízení výtahu v objektu U Nemocnice 5,

DODATEK Č.1. UK 1. LF Stavební úpravy komunikací a zřízení výtahu v objektu U Nemocnice 5, DODATEK Č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřené dohodou smluvních stran na základě ustanovení 2586 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, podepsané dne 17.12.2015 na stavební akci UK 1. LF Stavební úpravy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

uzavřené mezi smluvními stranami podle ust a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Článek I

uzavřené mezi smluvními stranami podle ust a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Článek I Statutární město Ostrava městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz úřad městského obvodu Dodatek ke smlouvě Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 10105/2016/OIMH uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 11. 2017 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

se sídlem: Libušská 35/200, Praha 4 - Libuš Ico: DIC:

se sídlem: Libušská 35/200, Praha 4 - Libuš Ico: DIC: Dodatek č. 2 k smlouvě č. DIL/20/04/000386/2017 ze dne 28. 3. 2017 na stavbu: č. 41207 Hasičská zbrojnice Písnice Městská část PrahaLibuš se sídlem: Libušská 35/200,142 00 Praha 4 Libuš Ico: 00231142 DIC:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vnitroblok Gregorova ul. v Písku odstranění ekologické újmy žádost o udělení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2

DODATEK Č. 3. ke Smlouvě o dílo ze dne pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2 DODATEK Č. 3 ke Smlouvě o dílo ze dne 02.10.2017 pro zhotovení stavby Parkoviště Třeboň, k.ú. Třeboň, parc.č. 1085/1, 1087/17, 1095/1, 1095/2 Číslo smlouvy objednatele: 750/4255/17 Číslo zakázky zhotovitele:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-148-015-14 ze dne 18.2.2014 "Areál Ráček - projektová dokumentace" - dodatek č. 1 - geologická expozice Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání

Více

0i0/0rL mi. fiísio f AAA.

0i0/0rL mi. fiísio f AAA. 'PERAČNÍ PROGRAM ivoíní PROSTŘEDÍ *** IJVROPSKA UNIE Fond soudržnos.! KUHSP00QE6VE Pro vodu, vzduch a přírodu Veřejná zakázka č.135/2015 SMLUVNÍ STRANY: 1. Moravskoslezský kraj Se sídlem: Zastoupen: IČ:

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2018/OIMH

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č /2018/OIMH Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. uzavřené mezi smluvními stranami podle ust. 2586 a násl. a 2430 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní strany Statutární

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

pro jednání v RM, dne: 20.8.2015 odbor školství kultury, sportu a PP předkládá odbor: Návrh úpravy rozpočtu:

pro jednání v RM, dne: 20.8.2015 odbor školství kultury, sportu a PP předkládá odbor: Návrh úpravy rozpočtu: M Ě S T O L I T O M Ě Ř I C E N Á V R H Ú P R A V Y R O Z P O Č T U D O RM pro jednání v RM, dne: 20.8.2015 předkládá odbor: odbor školství kultury, sportu a PP Návrh úpravy rozpočtu: ÚZ/ORG 1. Tabulka

Více

DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO

DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO DODATEK č. 1 SMLOUVY O DÍLO KUJIP012Q9JL uzavřené dne 7. 4. 2016 dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů OA a HŠ Havlíčkův Brod - rekonstrukce tělocvičny

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-029-14 ze dne 10.6.2014 Oprava pozemní komunikace Borová v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské části 1. schvaluje 1.1. zadání veřejné zakázky

Více

*** * # * * * * č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 02956/2014/IM

*** * # * * * * č.l. ke smlouvě o dílo číslo: 02956/2014/IM KUMSP00QE66V OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ *** * # *** EVROPSKÁ UNIE Fond soudržnosti Pro vodu, vzduch a přírodu SMLUVNÍ STRANY: Veřejná zakázka č. 156/2015 č.l ke smlouvě o dílo číslo: 02956/2014/IM

Více

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části Městská část Praha-Ďáblice Rada městské části 9. zasedání dne 13.3. 2019 USNESENÍ č. 104/19/RMČ k Dodatku č.4 ke smlouvě o dílo B+B s.r.o. Hasičská zbrojnice JSDH Rada po projednání I. schvaluje uzavření

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 335/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 317 ze dne 31.05.2017 Dodatek č. 2 k SOD č. 2016/00701/OTSMI na realizaci stavby "Stavební úpravy panelových domů Praha 3, ul.

Více

ze dne Areál Na Zvonici - dodatek č. 1

ze dne Areál Na Zvonici - dodatek č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-028-018-15 ze dne 13.7.2015 Areál Na Zvonici - dodatek č. 1 Rada městské části 1. s c h v a l u j e dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne 13.04.2015

Více

Dodatek č. 5. Ing. Stanislav Skřipský, vedoucí pobočky Blansko Ing. Zdeněk Dinga, telefon xxxxxxx Adresa: Blansko, Poříčí 1569/18, PSČ

Dodatek č. 5. Ing. Stanislav Skřipský, vedoucí pobočky Blansko Ing. Zdeněk Dinga, telefon xxxxxxx Adresa: Blansko, Poříčí 1569/18, PSČ Komplexní pozemkové úpravy v k. ú. Vísky u Letovic Dodatek č. 5 ke smlouvě o dílo č. smlouvy objednatele 915-2015-523101 ze dne 23. září 2015, ve znění dodatku č. 1 ze dne 30. listopadu 2016, dodatku č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1011/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 934 ze dne 06.12.2016 Dodatek č.1 ke smlouvě o dílo č. 2016/00701/OTSMI na realizaci stavby,,stavební úpravy panelových domů Praha

Více

DODATEK Č. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO A SMLOUVĚ PŘÍKAZNÍ

DODATEK Č. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO A SMLOUVĚ PŘÍKAZNÍ Číslo smlouvy objednatele: č. 216/1132/OVZI/DSM/1 Číslo smlouvy zhotovitele: DODATEK Č. 1 KE SMLOUVĚ O DÍLO A SMLOUVĚ PŘÍKAZNÍ ze dne 6.5.216 o provedení projektových, průzkumných a inženýrských prací

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

souhlasí bez připomínek

souhlasí bez připomínek Dodatek č.1 Energetické úspory v MŠ Tylovice Rožnov pod Radhoštěm DODATEK Č.1 ke smlouvě o dílo č. 023/2011/IO/DIL ze strany objednatele ze strany zhotovitele pro stavbu ENERGETICKÉ ÚSPORY V MŠ TYLOVICE

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV Mgr. Lenka Turková, referentka OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor sociálních věcí Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

dále též jen zhotovitel nebo příkazník

dále též jen zhotovitel nebo příkazník Číslo dodatku objednatele: S00048/2018 č. 1 Smluvní strany Objednatel: Zhotovitel: Statutární město Ostrava CHVÁLEK ATELIÉR s.r.o. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava Kafkova 1064/12, 702 00 Ostrava IČO:

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 735 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 735 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 735 ze dne 31.10.2018 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 2018/00382/OOŽP na realizaci akce "Revitalizace Kostnického náměstí" Rada městské části

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referentka OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Lenka Turková, referentka OSV Mgr. Michaela Pešanová, vedoucí OSV MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor sociálních věcí Mgr. Lenka Turková, referentka

Více

DODATEK č. 2 SMLOUVY O DÍLO

DODATEK č. 2 SMLOUVY O DÍLO DODATEK č. 2 SMLOUVY O DÍLO ID č. 96684 KUJIP012S0SD uzavřené dne 22. 6. 2016 (ID č. 95084) a dodatku č. 1 (ID č. 96356) 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Městské středisko sociálních služeb Písek 10.01.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.01.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí finančního daru pro příspěvkovou organizaci Městské středisko sociálních

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Inflační doložka NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a) schvaluje b) schvaluje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 696/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 697 ze dne 18.10.2017 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 2017/00802/OTSMI ze dne 19. 6. 2017 - " Havarijní oprava balustrády - ZŠ a MŠ

Více

Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo

Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo Příloha č. 14 usnesení 26. Rady města Stříbra ze dne 09.11.2015 Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č. smlouvy zhotovitele.. č. smlouvy objednatele 03/14/05 uzavřený podle zákona č. 89/2012 Sb. nový občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-31-13 ze dne 13.8.213 - Úprava sociálních zařízení v 1. a 2. NP objektu G3 budovy Základní školy Písnická v Praze 12 - dodatek č. 1 Rada městské

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové

/ (F Předkládá: ODSH/ Ing. H. Strnadové ODSH/ Ing. H. Strnadové a 446] KrajVysoema 101699 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE Vysočina Název dokumentu: II/392 Kralice n. O. - křiž. s I/23 - křiž. s II/399 - dodatek č. 1 Oprávněn/pověřen k podpisu: Ing. Jan Hyliš Schváleno: ZK Datum:

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o.

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o. Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 6. zasedání dne 12. 1. 2015 USNESENÍ č. 46/15/RMČ k dodatku č. 1 smlouvy o dílo se spol. PP SERVIS Plzeň s.r.o. Rada po projednání I. schvaluje návrh dodatku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-148-025-17 ze dne 27.11.2017 "Rekonstrukce části pozemní komunikace Nad Vinicí a přilehlých schodů v Praze 12" zadání dodatečných stavebních prací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 15.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zhodnocení finančních prostředků města - smlouvy NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. smlouvu o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 23.07.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení Dodatku č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více