MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. návrh zadání veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku 2. komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Jiří Votýpka (odbor vnitřních věcí), Ing. Zdeňka Šartnerová (Domovní a bytová správa města Písku), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Fojtík (odbor vnitřních věcí), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku) Náhradníci: Ing. Vladimír Pokorný (odbor vnitřních věcí), Ing. Jan Hofman (Domovní a bytová správa města Písku), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Ing. Jan Veselý (odbor vnitřních věcí), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku) a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje starostku města podpisem pověření komise k otevírání, posouzení a hodnocení nabídek stránka 1 (celkem 9)

2 3. smlouvu o společném postupu zadavatelů a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje a pověřuje starostku města podpisem smlouvy Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Jiří Votýpka, vedoucí odboru vnitřních věcí Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta Ing. Zdeňka Šartnerová, ředitelka Domovní a bytové správy města Písku Ing. Petr Kouřimský odbor správy majetku, veřejné zakázky stránka 2 (celkem 9)

3 Důvodová zpráva: Radě města je předkládán návrh na zahájení výběrového řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu (VZMR) Nákup nových osobních elektromobilů. Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka 2 osobních elektromobilů o technické specifikaci uvedené ve výzvě k podání nabídek (příloha č. 1), a sice jednoho elektromobilu pro zadavatele město Písek a jednoho elektromobilu pro zadavatele Domovní a bytová správa města Písek. Předmět veřejné zakázky bude spolufinancován Státním fondem životního prostředí České republiky na základě Rozhodnutí ministra životního prostředí. Každý ze zadavatelů obdržel rozhodnutí o poskytnutí finančních prostředků ve výši Kč. Z důvodu úspory času při administraci a z důvodu vyšší pravděpodobnost získání výhodnější ceny od dodavatele je navrhováno společné zadávání veřejné zakázky oběma zadavateli, když administraci veřejné zakázky zajistí město Písek. Zajištění administrace veřejné zakázky bylo s odborem správy majetku projednáno. Název akce: Návrh zadání veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů Podrobný popis předmětu VZ: Předmětem VZ je dodávka 2 osobních elektromobilů o technické specifikaci uvedené ve výzvě k podání nabídek. Předpokládaný termín zahájení: 09/2017 Předpokládaný termín dokončení: 11/2018 Délka záruční doby: Předpokládané finanční náklady akce: Rozpočtové krytí předpokl. hodnoty: standardní záruka min. 2 roky / km záruka na kapacitu článků baterie pak 5 let / km Kč bez DPH za oba zadavatele (tj Kč bez DPH za jednoho zadavatele) Finanční prostředky jsou zahrnuty v rozpočtu města Písek na rok 2017, DBS města Písku schválila RM použití čerpání fondu investic usnesením č. 2/17 na pořízení automobilu. Druh VZ podle předpokl. hodnoty: veřejná zakázka malého rozsahu Druh zadávacího řízení: otevřená výzva dle bodu písm. a) Pokynů pro zadávání veřejných zakázek v OPŽP stránka 3 (celkem 9)

4 Návrh hodnotících kritérií: nejnižší nabídková cena Návrh složení komise pro otevírání obálek, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek: členové náhradníci Ing. Jiří Votýpka, odbor VV Ing. Zdeňka Šartnerová, DBS města Písku Ing. Bc. Jan Venclík, odbor IR Ing. Petr Fojtík, odbor VV Ing. Petr Kouřimský, odbor SM Ing. Vladimír Pokorný, odbor VV Ing. Jan Hofman, DBS města Písku Ing. Petr Jelínek, odbor IR Ing. Jan Veselý, odbor VV Ing. Michaela Michalcová, odbor SM Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit bez připomínek - 1a), 2a), 3a). Vztah k rozpočtu: Finanční prostředky jsou zahrnuty v rozpočtu města Písek na rok DBS použije fond investic schváleno RM č. usnesení 2/17. Způsob určení ceny: Zadavatel stanovil předpokládanou hodnotu této veřejné zakázky v souladu 16 zákona č. 134/2016, o zadávání veřejných zakázek. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů ( 102), zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zák. č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů ( 6, 16, 27, 31). Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: V souladu se strategickým plánem (s Modrožlutou knihou). Přílohy: Příloha č. 1 Výzva k podání nabídky - neveřejné Příloha č. 2 Návrh kupní smlouvy (město Písek) neveřejné Příloha č. 3 Návrh kupní smlouvy (DBS města Písku) neveřejné Příloha č. 4 Návrh smlouvy o společném postupu zadavatelů Příloha č. 5 Pověření komise k otevírání, posouzení a hodnocení nabídek (vzor dle Pokynů poskytovatele dotace) stránka 4 (celkem 9)

5 Příloha č. 4: Smlouva o společném postupu zadavatelů uzavřená v souladu s ust a násl. a 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění zákona č. 460/2016 Sb. (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Město Písek Sídlo: Velké náměstí 114/3, Písek Zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou IČO: (dále jen zadavatel č. 1 ) 1.2. Domovní a bytová správa města Písku Sídlo: Fügnerovo nám. 42/6, Písek Zastoupená Ing. Zdeňkou Šartnerovou, ředitelkou IČO: (dále jen zadavatel č. 2 ) 2. Účel smlouvy 2.1. Smluvní strany této smlouvy, jako veřejní zadavatelé dle 4 odst. 1 písm. d) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) touto smlouvou upravují a vymezují vzájemná práva a povinnosti vůči třetím osobám a k sobě navzájem v souvislosti se zadáním veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů (dále jen veřejná zakázka ) K dosažení účelu, tj. výběru nejvhodnějšího dodavatele a uzavření příslušných smluv veřejné zakázky se smluvní strany zavazují vzájemně spolupracovat podle pravidel stanovených touto smlouvou. 2. Specifikace veřejné zakázky 2.1. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou v souladu s ustanovením 31 ZZVZ Veřejná zakázka bude spolufinancována Státním fondem životního prostředí České republiky na základě Rozhodnutí ministra životního prostředí Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou elektromobilů dle specifikace uvedené ve výzvě k podání nabídky a jejích přílohách. stránka 5 (celkem 9)

6 3. Jednání za zadavatele 3.1. K jednání a k činnostem souvisejícím se zadáváním veřejné zakázky, není-li v této smlouvě uvedeno jinak, je za smluvní strany oprávněn: Město Písek Sídlo: Velké náměstí 114/3, Písek Zastoupené Mgr. Evou Vanžurovou, starostkou IČO: jako zástupce za zadavatele Zástupce za zadavatele je vůči třetím osobám oprávněn jednat a činit veškerá právní jednání směřující k výběru dodavatele a vystupovat vůči orgánu dohledu při případném přezkumném řízení vztahujícím se k veřejné zakázce podle této smlouvy. 4. Práva a povinnosti smluvních stran 4.1. Smluvní strany se dohodly, že administraci veřejné zakázky provede zadavatel č Smluvní strany se dohodly, že dokumenty veřejné zakázky budou uloženy u zadavatele č Zadavatel č. 1 je oprávněn a povinen zejména: a) zajistit přípravu a zpracování podkladů pro zahájení výběrového řízení b) zahájit a vést výběrové řízení v souladu se ZZVZ a pravidly poskytovatele dotace c) přijímat dotazy k výzvě k podání nabídky / zadávací dokumentaci / a jejím přílohám a odpovídat na ně d) přijímat nabídky uchazečů e) rozhodnout o výběru nejvhodnější nabídky (výběru dodavatele) f) zrušit výběrové řízení na základě vyhrazených práv g) uzavřít kupní smlouvu s vybraným dodavatelem 4.4. Zadavatel č. 2 je oprávněn a povinen zejména: a) poskytovat informace a podklady nutné pro zpracování podkladů pro zahájení výběrového řízení b) bezodkladně poskytnout veškeré doklady nebo dokumenty, které obdrží a které se vztahují k veřejné zakázce c) uzavřít kupní smlouvu s vybraným dodavatelem d) vznášet kdykoliv dotazy a připomínky v průběhu výběrového řízení e) vyjádřit svůj nesouhlas s postupem zadavatele č. 1 a vyvolat s ním společné jednání k určení dalšího postupu stránka 6 (celkem 9)

7 5. Podíl na plnění veřejné zakázky 5.1. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na položky dle požadavků zadavatelů: zadavatel č. 1: dodávka 1 ks elektromobilu zadavatel č. 2: dodávka 1 ks elektromobilu 5.2. Každý zadavatel uzavře samostatnou kupní smlouvu s vybraným dodavatelem na položky uvedené v bodu Současně má povinnost uhradit hodnotu plnění dle smlouvy vybranému dodavateli. 6. Odpovědnost za případné vady výběrového řízení 6.1. V případě prodlení v úkonech zadavatele proti lhůtám stanovených zákonem, pravidly poskytovatele dotace a jiných porušení zákona a smluvních povinností nese důsledky tohoto prodlení nebo porušení ten ze zadavatelů, který svým jednáním toto prodlení či porušení způsobil. 7. Doba trvání smlouvy 7.1. Smlouva se uzavírá na dobu určitou, a to do doby vypořádání všech závazků z této smlouvy plynoucích Skončení doby trvání této smlouvy nemá vliv na případnou odpovědnost dle článku 7 této smlouvy. 8. Způsob komunikace 8.1. Při komunikaci mezi účastníky této smlouvy se upřednostňuje elektronická forma komunikace, tj. ve formě u, případně telefonicky V případě potřeby osobního jednání s účastníky této smlouvy bude jednáno v sídle zadavatele č. 1, pokud nebude mezi smluvními stranami dohodnuto jinak. 9. Závěrečná ustanovení 9.1. Zadavatelé zachovají mlčenlivost o všech skutečnostech, o kterých se dozví v souvislosti s veřejnou zakázkou Zadavatelé jsou povinni zajistit neexistenci střetu zájmů u všech osob, které pověří činnostmi souvisejícími se zadáním této veřejné zakázky Smlouvu lze měnit a doplňovat pouze písemnými dodatky se souhlasem obou zadavatelů Tato smlouva je vyhotovena ve 3 stejnopisech s platností originálu, z nichž zadavatel č. 1 obdrží dva originály a zadavatel č. 2 jeden originál Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu zástupcem poslední smluvní strany Pokud tato smlouva nestanoví jinak, řídí se tento smluvní vztah ustanoveními občanského zákoníku a ZZVZ Uzavření smlouvy schválila v souladu s 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů Rada města Písek dne [bude doplněno před podpisem smlouvy] usnesením č. [bude doplněno před podpisem smlouvy]. Toto prohlášení se činí v stránka 7 (celkem 9)

8 souladu s 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a považuje se za doložku potvrzující splnění povinnosti dle tohoto zákona. Zadavatel č. 1: Zadavatel č. 2: Mgr. Eva Vanžurová starostka města V Písku dne Ing. Zdeňka Šartnerová ředitelka V Písku dne stránka 8 (celkem 9)

9 Příloha č. 5: POVĚŘENÍ KOMISE K OTEVÍRÁNÍ, POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Zadavatel: Město Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČO , zastoupený starostkou Mgr. Evou Vanžurovou Název zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů Výše uvedený zadavatel pověřuje k otevírání, posouzení a hodnocení nabídek komisi ve složení: Ing. Jiří Votýpka (náhradník Ing. Vladimír Pokorný) Ing. Zdeňka Šartnerová (náhradník Ing. Jan Hofman) Ing. Bc. Jan Venclík (náhradník Ing. Petr Jelínek) Ing. Petr Fojtík (náhradník Ing. Jan Veselý) Ing. Petr Kouřimský (náhradník Ing. Michaela Michalcová) Střet zájmů: Zadavatel členům a náhradníkům komise sděluje, že osoby, které posuzují a hodnotí nabídky, nemohou být ve střetu zájmů. Datum a podpis zadavatele: Mgr. Eva Vanžurová, starostka Členům a náhradníkům komise bylo oznámeno jejich pověření: Ing. Jiří Votýpka..(datum, podpis) Ing. Zdeňka Šartnerová..(datum, podpis) Ing. Bc. Jan Venclík..(datum, podpis) Ing. Petr Fojtík..(datum, podpis) Ing. Petr Kouřimský..(datum, podpis) Ing. Vladimír Pokorný..(datum, podpis) Ing. Jan Hofman..(datum, podpis) Ing. Petr Jelínek..(datum, podpis) Ing. Jan Veselý..(datum, podpis) Ing. Michaela Michalcová..(datum, podpis) stránka 9 (celkem 9)

Smlouva o vzniku společnosti

Smlouva o vzniku společnosti Příloha č.1 SML/ /2015 Smlouva o vzniku společnosti uzavřená ve smyslu 2 odst. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a podle 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 04.12.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví - Sladovně o.p.s.

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 20.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky včetně dohody o poskytnutí příspěvku na nákup u akce: Dodání stroje na úpravu

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 12. 10. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci

Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Smlouva o spolupráci veřejných zadavatelů na akci Číslo: S-../DOP/2017 II/272 Lysá nad Labem, průtah uzavřené ve smyslu 7 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, a podle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, DBS města Písku V Písku dne: 16.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Kočí a.s. - Stavební úpravy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí Písek: 08.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení smlouvy o pozáručním servisu a technické podpoře se zhotovitelem Software602

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 3 DBS města Písku V Písku dne: 06.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 3 ke Smlouvě o dílo s dodavatelem akce: Rekonstrukce objektů čp.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor životního prostředí V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.3 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a společností

Více

SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ

SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ SMLOUVA O SDRUŽENÍ VEŘEJNÝCH ZADAVATELŮ uzavřená ve smyslu 2 odst. 8 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a podle 829 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném

Více

SMLOUVA O SPOLEČNOSTI. 1. Smluvní strany

SMLOUVA O SPOLEČNOSTI. 1. Smluvní strany Číslo smlouvy Statutárního města České Budějovice KUJGP01B3MKT SMLOUVA O SPOLEČNOSTI uzavřená dle ustanovení 2716 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a ustanovení 7 odstavce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Inflační doložka NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a) schvaluje b) schvaluje

Více

SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů. Smluvní strany

SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů. Smluvní strany RK-17-2018-57, př. 4 počet stran: 7 SMLOUVA o společném zadání veřejných zadavatelů 1. Smluvní strany Kraj Vysočina Se sídlem: Žižkova 57, 587 33 Jihlava Zastoupené: MUDr. Jiřím Běhounkem, hejtmanem kraje

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 05.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření veřejnoprávních smluv na projednávání přestupků za město Mirovice a obec

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje, Městské služby Písek Písek 12.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení

Více

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ

SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ SMLOUVA O SPOLEČNÉM ZADÁVÁNÍ uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku, ve smyslu 7 odst. 2 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také jen ZZVZ ) a 2716 a násl. zákona č. 89/2012

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 04.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výkonu funkce pověřence GDPR NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření smlouvy o výkonu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření veřejnoprávní smlouvy na projednávání přestupků za město Mirotice NÁVRH

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor

Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor Příloha č. 5: Úplné znění Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo (část a) Dodatek ke smlouvě č. 1, část a) vzor (dále jen dodatek ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 6.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo na služby pod názvem Matematický model

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání

Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání uzavřená v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu ustanovení 9 odst. 1 písm.

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Obec Věžná Směrnici zpracovala: Jana Vrbková Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne... usnesením číslo... Datum zpracování: 5.2.2018 SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku V Písku dne 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Město Jirkov VNITŘNÍ PŘEDPISY

Město Jirkov VNITŘNÍ PŘEDPISY Město Jirkov VNITŘNÍ PŘEDPISY Vnitřní předpis č. 10/2016 ZÁSADY na uplatňování zakázek na akce realizované Městem Jirkov, příspěvkovými organizacemi zřízenými městem, Městskou majetkovou Jirkov s.r.o.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31. 01. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 02. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejná zakázka Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová

Více

Vícestranná smlouva o společném postupu zadavatelů při centralizovaném zadávání a o zmocnění centrálního zadavatele

Vícestranná smlouva o společném postupu zadavatelů při centralizovaném zadávání a o zmocnění centrálního zadavatele Vícestranná smlouva o společném postupu zadavatelů při centralizovaném zadávání a o zmocnění centrálního zadavatele I. Smluvní strany 1. Město Semily sídlo: Husova 82, Semily, 513 13 IČ: 00276111 DIČ:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 27.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh ceníku pro společenství vlastníků a neuplatnění inflační doložky.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1 Směrnice č. 20 Směrnice pro evidenci a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 2 Obec: Rasošky Adresa: Rasošky 50, 552 21 Rasošky IČO: 00272973 Směrnici zpracoval: Kučerová Marie Směrnici schválilo:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje budovy čp. 57 Chelčického ulice, Písek včetně

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Město Moravské Budějovice

Město Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice Pravidla Rady města Moravské Budějovice pro zadávání veřejných zakázek č. 2/2016 Čl. 1 Předmět úpravy (1) Pravidla pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách města Moravské Budějovice

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky: Administrace zadávacího řízení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o návrh jsou upraveny

Více

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Elektromobil vyhlášenou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE vedení V Písku dne: 04.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci a zajištění služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města Smlouvu o spolupráci a zajištění

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 559/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 509 ze dne 29.06.2016 Uzavření příkazní smlouvy o poskytnutí služeb v souvislosti se zadáváním veřejné zakázky "Redakční zpracování

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Město Český Těšín vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem 1. Identifikační údaje o veřejném zadavateli Zadavatel: Kontaktní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

Vnitřní předpis č. 18/07 VNITŘNÍ PŘEDPIS. č. 18/07. vydaný Radou města Přerova

Vnitřní předpis č. 18/07 VNITŘNÍ PŘEDPIS. č. 18/07. vydaný Radou města Přerova VNITŘNÍ PŘEDPIS č. 18/07 vydaný Radou města Přerova ZÁSADY POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU A TVORBY REGISTRU AKCÍ Rada města Přerova po projednání vydává tento vnitřní předpis ČLÁNEK

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Příloha č.p Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Schváleno RM dne 14.12.2016 usnesením č. 788/33/14/1/2016 Nabývá účinnosti dne 19.12.2016 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Tato směrnice se

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 10. 2017 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Oddělení právní; Odbor sociálních věcí; Turková Lenka

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 09.11. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň Článek I. Úvodní ustanovení 1. Tato pravidla pro zadávání zakázek (dále jen pravidla ) v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-076-003-16 ze dne 30.5.2016 "Rekonstrukce bývalé školní družiny v ul. K Dolům č. p. 216 - organizátor zadávacího řízení dodatek č. 1 Rada městské

Více

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Čj.: MULA 4625/2014 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 53 2 Pokyn pro zadávání veřejných

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

DOHODA O CENTRALIZOVANÉM ZADÁVÁNÍ

DOHODA O CENTRALIZOVANÉM ZADÁVÁNÍ DOHODA O CENTRALIZOVANÉM ZADÁVÁNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku následující účastníci: Česká republika Ministerstvo vnitra, se sídlem Praha 7, Holešovice, Nad štolou 936/3, IČ: 00007064, zastoupená

Více

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do ,- Kč) Identifikační údaje zadavatele:

Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do ,- Kč) Identifikační údaje zadavatele: Výzva k podání nabídky č. 8/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 2.000.000,- ) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený: Michalem Polaneckým, jednatelem

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Číslo řídícího dokumentu: Druh řídícího dokumentu: 741.01.0-SM-2016-RMO vnitřní předpis SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zpracoval: Schválil (vydal): Datum nabytí účinnosti dokumentu:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku V Písku dne 03.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Výstavba kolumbária na Lesním hřbitově v Písku NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

OLOMOUCKÝ KRAJ. Krajský úřad Olomouckého kraje. Vnitřní předpis

OLOMOUCKÝ KRAJ. Krajský úřad Olomouckého kraje. Vnitřní předpis OLOMOUCKÝ KRAJ Krajský úřad Olomouckého kraje Vnitřní předpis který upravuje úkoly Krajského úřadu Olomouckého kraje stanovené ve Směrnici Rady Olomouckého kraje č. 1/2018 Postup pro zadávání veřejných

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Příloha č. 1 Zadavatel:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NÁZEV ZAKÁZKY VÝBĚR DODAVATELE SLUŽEB PRO ZIMNÍ ÚDRŽBU 2014-2015 Číslo zakázky 2/2014 Rozhodnutí o zakázce Rada

Více