MĚSTO HODONÍN. Masarykovo nám. l, Hodonín. 35. schůze rady města Dodatky ke smlouvám o vedení účetnictví s DSO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO HODONÍN. Masarykovo nám. l, Hodonín. 35. schůze rady města Dodatky ke smlouvám o vedení účetnictví s DSO"

Transkript

1 A MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. l, Hodonín Bod číslo: projednání: konané dne: Ir 35. schůze rady města Obsah zprávy: Dodatky ke smlouvám o vedení účetnictví s DSO Důvod projednávání: naplnění povinností dle zákona č. 340/2015 Sb., o registru smluv jednotlivými DSO Finanční dopad ±: 0,- Kč Standardní postup (ano/ne): ANO VYPRACOVAL: PŘEDKLÁDÁ: Ing. Marián Maňák odbor EaF Mgr. Ladislav Ambrozek místostarosta PŘEDNÁŠEJÍCÍ: Ing. Marián Maňák vedoucí odboru odbor EaF NÁVRH USNESENÍ: Usnesení č. l: Rada města schvaluje dodatek č. l ke smlouvě o vedení účetnictví uzavřené s Mikroregionem Hodonínsko - dobrovolným svazkem obcí v předloženém znění - viz pnloha č. l. Usnesení č. 2: Rada města schvaluje dodatek č. l ke smlouvě o vedení účetnictví uzavřené s Obcemi pro Baťův kanál - dobrovohiým svazkem obcí v předloženém znění - viz příloha č. 3. Usnesení č. 3: Rada města schvaluje dodatek č. l ke smlouvě o vedení účetnictví uzavřené s Jihomoravskými lázněmi - dobrovolným svazkem obcí v předloženém znění - viz příloha 6. 5.

2 V přílohách Vám předkládám návrhy dodatku č. l ke smlouvám o vedení účetnictví s jednotlivými DSO, které doplňují tyto smlouvy o zabezpečení zveřejňování smluv uzavíraných DSO v registru smluv městem.

3 Dodatek c. l ke smlouvě o vedení účetnictví ^io^./i Smluvní strany: Název: Sídlo: Zastoupeny: IC: Mikroregion Hodonínsko - dobrovolný svazek obcí Masarykovo nám. 53/1, 695 Ol Hodonín Mgr. Milanem Luckou, předsedou svazku (dále také Mita-oregion") název: Město Hodonín g^ío;' zastoupený: IČ: " Masarykovo nám. 53/1, 695 Ol Hodonín Mgr. Milanem Luckou, starostou (dále také Město") Smluvní strany prohlašují, že mezi sebou u^vrdy, dne 14_8.20U^sml^j ^ l^^y^r^ué^\^. pro Mikroregion vedení účetnictví a další dohodnuté služby (dále jen Smlouva). Vzhledem k tomu, že s účinností zákona C. 340/2015 Sb., ^ona. ^laštm?h,podm^h ^n^e7ch^mluv:"uveřejnování těchto smluv a o registru smluv_(z^o^tru ST^nM?Si^'UPlo'i""er^JÍstTt"^fe^^^ ;SeS S^ ^M^X?S^nr^L^kf^^^^^^^ ^Ssmlu^nTsťÍany mze uvedeného dne, měsíce a roku tento dodatek č. l ke S t základě tohoto dodatku se Město zavazuje zajistit uveřejnění každé smlouvy^zav^ L ^^^o^o^sep^^^^^^^^ MzSTtMmsoldnuezses^o n^"os'>eg^'sm'lu7a"ve Íhatach-sta, ov. ych zákonem o registru smluv. 2. Na základě tohoto dodatku se Mikroregion ^zavazuje Prc^Me^;z^ne^sm^^^ ' ^ztp^st ^r"^^ ;?riko^o ^^m^ ^^ S.v^ya ^po^ivldrrpm^ntch dnu~ode dne uzavřeni ^smlo^ ^ezlmjlp^depsa^mustejnlopíse na odbor ekonomiky a financí MěÚ Hodonín, který zajistí uveřejnění takové smlouvy. 3. Za správnost a úplnost údajů uvedených v předáno smlouvě zodpovídá Mikroregion. 4. Za zveřejnění prodané smlouvy ve Mtě do 30 dnů od jejího uzavření v souladu se zákonem"o registm smluv zodpovídá Město. II. l. Ostatní ujednání Smlouvy nejsou tímto dodatkem dotčena.

4 III. l. Tento dodatek schválila rada města Hodonín na své schůzi dne... usnesením č. 2. Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu. 3. Smluvní strany prohlašují, že si tento dodatek před jeho podpisem přečetly a s jeho obsahem výslovně souhlasí, což stvrzují svými níže připojenými vlastnomčními podpisy. 4. Smluvní strany současně prohlašují, že tento dodatek byl uzavřen podle jejich pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, že je jim ve všech ustanoveních jasný a srozumitelný, a že nebyl ujednán v tísni za nápadně nevýhodných podmínek. 5. Právní vztahy výslovně neupravené tímto dodatkem se řídí platnými právními předpisy. 6. Tento dodatek byl sepsán ve dvou vyhotoveních, z nichž každé má platnost originálu a z nichž jeden obdrží Město ajeden Mikroregion. V Hodoníně dne v dne Mikroregion Hodonínsko - dobrovolný svazek obcí Město Hodonín

5 p^í.l SMLOUVA O VEDENÍ ÚČETNICTVÍ ^.-. S004P015RFCZ omluvní strany: Město Hodonín,*Masarykovo nám. l, Hodonín zastoupené starosťkou Ing. arch. Milanou Grauovou IČ: DIČ: CZ (dále jen město") Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Hodonínsko, Masarykovo nám. 53/1, Hodonín zastoupený předsedkyní Ing. arch. Milanou Grauovou IČ: (dále jen organizace") uzavírají mze uvedeného dne, měsíce a roku následující smlouvu o vedení účetaictví., je dobrovolným svazkem obcí, který Je^ povinen^^ ZPrac;ováYat,Stai^,P0^ ^otr563/í99rsb7o"ú6etaictví, zákona č: 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech uzemiúch rozpočtů a prováděcí vyhlášky c. 410/2009 Sb. n. Město se zavazuje zpracovávat účetnictví pro organizaci v následujícím rozsahu: evidence přijatých faktur,,..., - uhraďa"faktur dle splatnosti a ostatních plateb dle pokynů ředitele organizace, - účtování účetních pohybů dle předložených dokladů, měsíční zasílám účetních sestav, L vztahujících se k účetnictví^ ^ ^ - ^stavem mezitímmch účetních závěrek a zaslání dat na úřad JmK, - sestavení roční účetní závěrky a zaslání dat na úřad JmK, - zpracování podkladů pro dotíadovou inventarizaci, a'dalsí na základě dohody smluvních stran. Organizace se zavazuje měsíčně vždy do W. dne nasleduj^ho ^J^at veškeré ďzrpotřebntp^^racováxu účetnictví dle zákona C. 563/1991 Sb. o účetnictví. m. Město se zavazuje zpracovávat pro organizaci agendu v následujícím rozsahu: - zpracování mezd včetoaě odvodů, - sepisování pracovních smluv,,. _..;_ - zpracování evidenčních listů důchodového zabezpečení. se zavazuje vždy do 3. dne následujícího měsíce předávat veškeré doklady potfebnépro~zpracovávání mzdové agendy v uvedeném rozsahu.

6 . Úplata1bude7akturována TV. se zavazuje uhradit městu na základě této smlouvy za služby dle či. II. a či. III. Čt^etaě paušální částku ve výši Kč ,- Kč + DPH dle platné sazby. ^ ^ ^ po uplynutí příslušného čtvrtletí. Doba splatnosti faktur činí 15 "ode dne doručení faktury orgajiizaci. Město se zavazuje při'zpracování účetnictví a mzdové agendy^ postupovat \souladu^se zákonem č""lot/2000sb7o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění. v. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. První zpracovávaný měsíc je leden2015^ SrrivoilvuTz^ukončit7ísemnou dohodou smluvních sttan nebo vypoyědí:, vypověítanhůto ^títílme3ce"a'za6má běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po domčeaí druhéstraně....,.. x^. S^^"^írTve třech vyhotoveních splatností originálu, přičemž město vyhotovení a organizace jedno vyhotovem. ^^ ^, _^_ ^^,, obdrží dvě Ty^m^arSí7w^í^M3l.\220\4 smlouvu o vedení účetnictví ze dne včetoě všech případných dodatku..,.. _, Smlouva nabývá účumosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. V Hodoníně dne ^.W Město HODONÍN -26- Mlkrereglon Hodonínsko dobrovolný svazek obcí Masarykovo nám. 53/ Hodonín Ič: i Město Organizace

7 p^^ Dodatek e. l ke smlouvě o vedení účetnicm Smluvní strany: Název: Sídlo: Zastoupený: IČ: Obce pro Baťův kanál - dobrovolný svazek obcí Masarykovo nám. 53/1, 695 Ol Hodonín Mgr. Ladislavem Ambrozkem, předsedou svazku (dále také DSO") název: sídlo: zastoupeny: IČ: Město Hodonín Masarykovo nám. 53/1, 695 Ol Hodonín Mgr. Milanem Luckou, starostou (dále také Město") Smluvní strany prohlašují, že mezi sebou uzavřely dne smlouvu o vedeni účetnictví, na základě které Město zajišťuje pro DSO vedení účetnictví a další dohodnuté služby (dále jen Smlouva). Vzhledem k tomu, že s účinností zákona č. 340/2015 Sb., zákona o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registm smluv (zákon o registru smluv) je DSO povinen zajistit zveřejňování uzavřených smluv v registru smluv a vzhledem k nabídce ze strany Města, že toto zveřejňování smluv pro DSO zajistí, uzavírají smluvní strany níže uvedeného dne, měsíce a roku tento dodatek č. l ke Smlouvě I. l. Na základě tohoto dodatku se Město zavazuje zajistit uveřejnění každé smlouvy uzavřené DSO, na něž se povinnost zveřejnění stanovená zákonem o registru smluv vztahuje a to v souladu se zákonem o registru smluv a ve lhůtách stanovených zákonem o registru smluv. 2. Na základě tohoto dodatku se DSO zavazuje předat Městu uzavřené smlouvy, na něž se povinnost zveřejnění stanovená zákonem o registru smluv vztahuje a to vždy nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne uzavření smlouvy. Smlouva bude předána v jednom podepsaném stejnopise na odbor ekonomiky a financí MěU Hodonín, který zajistí uveřejnění takové smlouvy. 3. Za správnost a úplnost údajů uvedených v předáno smlouvě zodpovídá DSO. 4. Za zveřejnění předáno smlouvy ve lhůtě do 30 dnů od jejího uzavření v souladu se zákonem o registru smluv zodpovídá Město. II. l. Ostatní uj ednání Smlouvy něj sou tímto dodatkem dotčena.

8 III. l. Tento dodatek schválila rada města Hodonín na své schůzi dne usnesením c. 2. Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu. 3. Smluvní strany prohlašují, že si tento dodatek před jeho podpisem přečetl a^jeho obsahem výslovně souhlasí, což stvrzují svými níže připojenými vlastnoručními podpisy. 4. Smluvní strany současně prohlašují, že tento dodatek byl uzavřen podle jejich pravé a s'v'ob"odné"vůie, určitě; vážně a srozumitelně, že je jim ve všech ustanoveních jasný a srozumitelný,, a že nebyl ujednán v tísni za nápadně nevýhodných podmínek. 5. Právní vztahy výslovně neupravené tímto dodatkem se řídí platnými právními předpisy. 6. Tento dodatek byl sepsán ve dvou vyhotoveních, z nichž každé má platnost originálu a z nichž jeden obdrží Město a jeden DSO. V Hodoníně dne v dne Obce pro Baťův kanál - dobrovolný svazek obcí Město Hodonín

9 ^/ío^ ^ SMLOUVA O VEDENÍ ÚČETNICTVÍ Smluvm strany: Město Hodonín, Masarykovo nám. l, Hodonín zastoupené starostkou Ing. arch. Milanou Grauovou IČ: DIČ: CZ (dále jen město") r^. <. } r\ <_/' Dobrovolný svazek obcí Obce pro Baťův kanál, Masarykovo nám. 53/1, Hodonín zastoupený předsedkyní Ing. arch. Milanou Grauovou IČ: (dále jen organizace") uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smlouvu o vedení účetnictví. I. Organizace je dobrovolným svazkem obcí, který je povinen zpracovávat účetnictví podle zákona^ 563/1991 Sb. /o účetaictví, zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a prováděcí vyhlášky č. 410/2009 Sb. u. Město se zavazuje zpracovávat účetnictví pro organizaci v následujícím rozsahu: evidence přijatých faktur, - úhrada faktur dle splatnosti a ostatních plateb dle pokynů ředitele organizace, účtování účetních pohybů dle předložených dokladů, měsíční zasílání účetních sestav, - zpracování statistických výkazů vztahujících se k účetnictví, - sestavení mezitímních účetních závěrek a zaslání dat na úřad JmK, sestavení roční účetoí závěrky a zaslání dat na úřad JmK, - zpracování podkladů pro dokladovou inventarizací, a"další na základě dohody smluvních stran. se zavazuje měsíčně vždy do 10. dne následuj ícflio ^měsíce předávat veškeré dolďady potřebné pro zpracování účetnictví dle zákona /1991 Sb. o úéetaictví. III. Město se zavazuje zpracovávat pro organizaci agendu v následujícím rozsahu: - zpracování mezd včetně odvodů, - sepisování pracovních smluv zpracování evidenčních listů důchodového zabezpečení. Organizace se zavazuje vždy do 3. dne následujícího měsíce předávat veškeré doklady potřebné pro zpracovávání mzdové agendy v uvedeném rozsahu.

10 IV. Organizace se zavazuje uhradit městu na základě této smlouvy za služby dle 61. II. a či. III. čtwtíetaě pausáhu částku ve výši K , - Kč + DPH dle platilo sazby. Úplata bude fakturována po uplynutí příslušného čtvrtletí. Doba splatnosti faktur činí 15 dnů ode dne doručení faktury organizaci. Město se zavazuje při zpracování úďetoictví a mzdové agendy postupovat ^souladu se zákonem" č7lot/200ó Sb.,'o ochraiiě osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění. v. }: v. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. První zpracovávaný měsíc Je leden 2015^. ^ SmTouvuTze" ukončit písemnou dohodou smluvních stran nebo výpovědí; VýpovědnHM 6uítíi'mgsK;e~a''začíná~běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. _.,..,, y..^ x x ^ ^^ Sn5ouvaL se~azawa've třech vyhotoveních splatností originálu, přičemž město obdrží vyhotovení a organizace jedno vyhotovem. ^^ ^ ^ /. ^_: _ Ťatlosmlouva''r5Ts-úciimostíkedm smlouvu o vedení účetnictví ze dne včetně všech případných dodatku. Smlouva nabývá účinnosti dnem podpisu oběma smluvmmi stranami. V Hodoníně dne.x^?-^ DOBROVOLNÝ SVAZEtí-OÉCÍ OBCE PRO BAŤŮV KANÁL Masarykovo náměstí 1, 695 0< Hoďonín v Město Organizace

11 Dodatek c. l ke smlouvě o vedení účetnictví IWíb^.v Smluvní strany: Název: Sídlo: Zastoupený: IČ: Jihomoravské lázně - dobrovolný svazek obcí Masarykovo nám. 53/1, 695 Ol Hodonín Ing. Milanem Sýkorou, předsedou svazku (dále také DSO") název: Město Hodonín sídlo: Masarykovo nám. 53/1, 695 O l Hodonín zastoupený: Mgr. Milanem Luckou, starostou IČ: (dále také Město") Smluvní strany prohlašují, že mezi sebou uzavřely dne ^smlouvu ^o jedem učetnic;ví,"na~zákyadě které Město zajišťuje pro DSO vedení účetnictví a další služby (dále jen Smlouva). Vzhledem k tomu, že s účinností zákona č. 340/2015 Sb., zákona o zvláštních podmínkách účumo7tí některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv (zákon o_rcgij>tru "je DSO povinen zajistit zveřejňování uzavřených smluy^registru smluv ajzhledem k nabídce ze" strany Města, že toto zveřejňování smluv pro DSO zajistí, uzavírají smluvní strany níže uvedeného dne, měsíce a roku tento dodatek č. l ke Smlouvě I. l. Na základě tohoto dodatku se Město zavazuje zajistit uveřejnění každé smlouvy uzavřené DSo7na"něž se povinnost zveřejnění stanovená zákonem o registru smluv vztahujea^ ^souladu"se zákonem o registru smluv a ve lhůtách stanovených zákonem o registru smluv. 2. Na základě tohoto dodatku se DSO zavazuje předat Městu uzavřené smlouvy, na něž se "zveřejnění" stanovená zákonem o" registru smluv vztahuje a to vždy ^nejp 5^rlpracovwních"dnů"oďe dne uzavření smlouvy. Smlouva bude ^předána v jednom podepsmém 'stejnopise na odbor ekonomiky a financí MěÚ Hodonín, který zajistí uveřejnění takové smlouvy. 3. Za správnost a úplnost údajů uvedených v předáno smlouvě zodpovídá DSO. 4. Za zveřejnění předáno smlouvy ve lhůtě do 30 dnů od jejího uzavření v souladu se zákonem o registru smluv zodpovídá Město. II. [. Ostatní ujednání Smlouvy nejsou tímto dodatkem dotčena.

12 III. l. Tento dodatek schválila rada města Hodonín na své schůzi dne... usnesením č. 2. Tento dodatek nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu. 3. Smluvní strany prohlašují, že si tento dodatek před jeho podpisem přečetly a s jeho obsahem výslovně souhlasí, což stvrzují svými níže připojenými vlastnoručními podpisy. 4. Smluvní strany současně prohlašují, že tento dodatek byl uzavřen podle jejich pravé a svobodné vůle, určitě, vážně a srozumitelně, že je jim ve všech ustanoveních jasný a srozumitelný, a že nebyl ujednán v tísni za nápadně nevýhodných podmínek. 5. Právní vztahy výslovně neupravené tímto dodatkem se řídí platnými právními předpisy. 6. Tento dodatek byl sepsán ve dvou vyhotoveních, z nichž každé má platnost originálu a z nichž jeden obdrží Město a jeden DSO. V Hodoníně dne v dne Jihomoravské lázně - dobrovolný svazek obcí Město Hodonín

13 'o^t '* SMLOUVA O VEDENÍ ÚČETNICTVÍ Smluvní starány: 4 * Město Hodonín, Masarykovo nám. l, Hodonín zastoupené starostkou Ing. arch. MUanou Grauovou IČ: ^ DIČ: CZ (dále jen město") Dobrovolný svazek obcí Jihomoravské lázně, Masarykovo nám. 53/1, Hodonín zastoupený předsedou Ing. Milanem Sýkorou IČ: DIČ: CZ (dále jen organizace") uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smlouvu o vedení účetaictví. > je dobrovolným svahem obcí, který Je^povmen^ ZPracovávat^tai^,P^ zzty63/í99rsb7o~účetnictví, zákona č; 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a prováděcí vyuášky č. 410/2009 Sb. II. Město se zavazuje zpracovávat účetnictví pro organizaci v následujícím rozsahu: evidence přijatých faktur,....,... ^.i _ - úhrada faktur dle splatnosti a ostatních plateb dle pokynů ředitele organizace, - účtování účetních pohybů dle předložených dokladů, měsíční zasílám úcetaích sestav, svání statistických výkazů vztahujících se k účetnictví, ^ ^ - ssťavenunezitímních účetních závěrek a zaslání dat na^úřad JmK, - sestavení roční účetní závěrky a zaslání dat na úřad JmK, - zpracování podkladů, pro dokladovou ínventanzaci, a další na základě dohody smluvních stran. se zavazuje měsíčně vždy Z^oVeebnTpr^uímZáSúčeto^dÍezákonal5 do 10. áae "ásledujic&o^ěs^^ředjtyat veškeré Sb. o účetnictví. m. Město se zavazuje zpracovávat pro organizaci agendu v následujícím rozsahu: - zpracování mezd včetně odvodů,.smluv, ^ - zpracování evidenčních listů důchodového zabezpečení. se zavazuje vždy do 3. dne následujícího měsíce předávat veškeré doklady po5zn7pro~zpracovávám mzdové agendy v uvedeném rozsahu.

14 jy. Organizace se zavazuje uhradit městu na základě _této_ smlouvy za služby dle či. II. a či. m. ctvřtíetoě paušální Sástku ve výši K , - Kč + DPH dle platné sazby. ^ UpÍatabude fakturována po uplynutí příslušného čtvrtletí. Doba splatnosti faktur čím 15 dnů ode dne doručení faktury organizací. Město se zahazuje při zpracování účetnictví a mzdové agendy postupovat v souladu se zákonem^. 101/2000 Sb.,'o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění. v. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. První zpracovávaný měsíc je leden Smlouvu lze ukončit písemnou dohodou smluvních stran nebo výpovědí; Výpovědní lhůta čím 'tři' měsíce -a začíná běžet prvmm dnem kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. _,,.. v, Smlouva se uzavírá ve, třech vyhotoveních splatností oňginálu, pňčemž město vyhotovení a organizace jedno vyhotovení.,... _, Tato smlouva ruší s účinností ke dni smlouvu o vedení účetnictví ze dne včetně všech případných dodatku. Smlouva nabývá ú umosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. V Hodoníně dne A^W JtJioKwrtnrtíiéUan* NaMiykownimWI Nt 35 Hodonín Sát 06»08128, F«K 51* W K* lc:7l22«432, Dtó:CZ7122*i32 / Město Organizace

Masarykovo nám. l, Hodonín. 76. schůze rady města Dohoda o ukončení smlouvy o vedení účetnictví OBK

Masarykovo nám. l, Hodonín. 76. schůze rady města Dohoda o ukončení smlouvy o vedení účetnictví OBK MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. l, 695 35 Hodonín Bod číslo: projednání: konané dne: 76. schůze rady města 31. 7.2018 Obsah zprávy: Dohoda o ukončení smlouvy o vedení účetnictví OBK Důvod projednávání: nečinnost

Více

MĚSTO HODONÍN. Masarykovo nám. l, Hodonín. 45. schůze rady města Obsah zprávy: Darovací smlouvy - tombola na plese města

MĚSTO HODONÍN. Masarykovo nám. l, Hodonín. 45. schůze rady města Obsah zprávy: Darovací smlouvy - tombola na plese města MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. l, 695 35 Hodonín Bod číslo: projednání: konané dne: AS 45. schůze rady města 3. 1. 2017 Obsah zprávy: Darovací smlouvy - tombola na plese města Důvod projednávání: poskytnuté

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. i. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy ' W Mž/pySM Smlouva o poskytování odborného poradenství při administraci veřejných zakázek. Osigeno - veřejné zakázky a dotace s.r.o. sídlem: Vikýřovice, Petrovská 594, PSČ: 788 13 office : Šumperk, Dr.E.Beneše

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 503 ze dne Vzorová smlouva o vytvoření podmínek pro zveřejňování smluv

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 503 ze dne Vzorová smlouva o vytvoření podmínek pro zveřejňování smluv č.j.: 553/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 503 ze dne 29.06.2016 Vzorová smlouva o vytvoření podmínek pro zveřejňování smluv Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

Dohoda o zajišťování prací pro odsouzené k trestu OPP. místostarosta odbor sociálních věcí a školství. vedoucí odboru odbor sociálních věcí a školství

Dohoda o zajišťování prací pro odsouzené k trestu OPP. místostarosta odbor sociálních věcí a školství. vedoucí odboru odbor sociálních věcí a školství M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 11. pro jednání: 36. schůze rady města konané dne: 23.8.2016 Obsah zprávy: Dohoda o zajišťování prací pro odsouzené k trestu OPP Důvod

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 Materiál bez osobních údajů DNE: 11.2.2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 113/2019/MP NÁZEV: Smlouva o zajištění školení strážníků ANOTACE: V rámci odborného školení k činnostem strážníka

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník )

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) IČ: DIČ: CZ se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) a SEVIN s.r.o. IČ: 25137450, DIČ: CZ25137450 firma zapsaná v OR vedeným Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 52789 se sídlem

Více

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v:

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v: Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd Název společnosti: Sídlo: IČ: DIČ: Zapsaná: Zastoupená: (dále jen objednatel ) a ÚSPORA CZ, s.r.o. Ondřejovská 769, 251 64 Mnichovice IČ: 25432133 DIČ:

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor vnitřních věcí Ing. Petr Mynář, vedoucí odboru

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o organizování veřejné služby

Smlouva o organizování veřejné služby M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 7. pro jednání: 53. schůze rady města konané dne: 16.5.2017 Obsah zprávy: Smlouva o organizování veřejné služby Důvod projednávání:

Více

Smlouva o poskytování služby

Smlouva o poskytování služby Smlouva o poskytování služby Podpora samostatného bydlení 1) Pan (paní): Bydliště: Zastoupen(a) opatrovníkem: v textu této smlouvy dále jen uživatel služby a 2) Rytmus od klienta k občanovi o.p.s. Londýnská

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-135-008-13 ze dne 22.10.2013 Smlouva o spolupráci se společností Rozvojové projekty Praha a.s. Rada městské části 1. schvaluje smlouvu o spolupráci

Více

Veřejnoprávní smlouva uzavřená obcemi. Článek I. Smluvní strany

Veřejnoprávní smlouva uzavřená obcemi. Článek I. Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva uzavřená obcemi Na základě usnesení zastupitelstva obce Holoubkov ze dne 12.9.2011, Č. 07/09/2011-11.2, a usnesení rady města Zbiroh ze dne 30.11.2011, Č. 148/11, uzavírají dne 1.12.2011

Více

Smlouvu. o poskytnutĺ neinvestiční dotace č ČLI. čj. MUNMNM/ /2015 ze dne rozhodlo o poskytnutí neinvestiční dotace

Smlouvu. o poskytnutĺ neinvestiční dotace č ČLI. čj. MUNMNM/ /2015 ze dne rozhodlo o poskytnutí neinvestiční dotace a bankovní spojení: Komerční banka, a.s. (dále Jen poskytovatel dotace ) sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě č.ú.: 1224751/0100 ič: 00294900 DIČ: CZ00294900 zastoupené: Michalem Smardou,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací na síti G-NET č. 1/5 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. (dále jen smlouva ), uzavřená podle ustanovení 63 a násl.

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 02.02.2017 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 13 Předkládá: OKT Termín konání: 28.02.2017 Věc: Smlouva o poskytnutí dotace - Česká asociace inline hokeje, Praha

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017

S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU. č. OLP /49/2017 Smluvní strany: S MLOUVA 018_P01_Smlouva_Jedlickuv_ustav.DOC O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /49/2017 schválená Radou Libereckého kraje dne 7.

Více

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Smlouva č.: xx/xxxx * * * VZOR * * * SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Poskytovatel: Pečovatelská služba Trutnov

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

V Z O R. Smlouvao vedení účetnictví

V Z O R. Smlouvao vedení účetnictví V Z O R Smlouvao vedení účetnictví Firma: se sídlem: zastoupená: IČO: DIČ: Bank.spojení: č.účtu: dále jen dodavatel a Firma: se sídlem: zastoupená: IČO: DIČ: Bank.spojení: č.účtu: dále jen odběratel uzavřeli

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a podle části páté

Více

Smlouva o úschově. (evidovaná uschovatelem pod č.a schovatelem pod č )

Smlouva o úschově. (evidovaná uschovatelem pod č.a schovatelem pod č ) RK-10-2019-29, př. 1 počet stran: 5 Smlouva o úschově (evidovaná uschovatelem pod č.a schovatelem pod č. 0322007019) uzavřená dle ust. 2402 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012, v účinném znění (dále

Více

MĚSTO HODONÍN PŘEDKLÁDÁ: PŘEDNÁŠEJÍCÍ: S004P0194J5L NÁVRH USNESENÍ: Bod číslo: projednání: konané dne: Odpis nedobytné pohledávky

MĚSTO HODONÍN PŘEDKLÁDÁ: PŘEDNÁŠEJÍCÍ: S004P0194J5L NÁVRH USNESENÍ: Bod číslo: projednání: konané dne: Odpis nedobytné pohledávky MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín S004P0194J5L Bod číslo: 21 projednání: konané dne: 47. schůze rady města 14.2.2017 Obsah zprávy: Odpis nedobytné pohledávky Důvod projednávání: usnesení

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Rámcovou kupní smlouvu. na dodávku drogerie. Čl. I Účel a předmět rámcové kupní smlouvy

Rámcovou kupní smlouvu. na dodávku drogerie. Čl. I Účel a předmět rámcové kupní smlouvy 1 Základní škola Nové Město na Moravě se sídlem Vratislavovo náměstí 124, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupená Otto Ondráčkem, ředitelem školy IČ: 70284725 DIČ: CZ70284725 bankovní spojení: Komerční

Více

SMLOUVA O VÝPŮJČCE číslo MMK/SML/845/2016

SMLOUVA O VÝPŮJČCE číslo MMK/SML/845/2016 O s v ě d č e n í ve smyslu ustanovení 41 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, zveřejněno od 23.06.2016 do 11.07.2016 a od 29.06.2016 do 18.07.2016 schváleno usnesením Rady města Karviné

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/./2017 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené Pavlem Košutkem, náměstkem primátora se sídlem Přerov, Bratrská 709/34,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 527/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 499 ze dne 22.06.2015 Dodatek č. 6 k mandátní smlouvě č. 2013/01196/20.2 s firmou Správa majetkového portfolia Praha 3 a. s. Rada

Více

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy: 15/181-0 Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 IČ: 00

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 12. 10. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0406/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

uzavírají dnešního dne v souladu s ustanovením 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník tuto DAROVACÍ SMLOUVU

uzavírají dnešního dne v souladu s ustanovením 2055 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník tuto DAROVACÍ SMLOUVU příloha č. 1 TOP 09 IČ : 71339728 se sídlem: Újezd 450/50, 118 00 Praha 1 Malá Strana účet č.: 10909090/5500 zastoupená: Pavlem Severou, generálním sekretářem Bc. Radkem Vondrou, předsedou regionální organizace

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 09.11. 2016 Smlouva o sdružení zadavatelů (zpracování projektové dokumentace cyklistické stezky Benátky n. J. Milovice Lysá n. L.) Rada města na svém jednání

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení

Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení Dne.. u z a v ř e l i 1. Pan/í.., narozen/a, bydliště v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupena/ý a 2. Bellevue, poskytovatel sociálních služeb

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do Příloha č. 1 Údaje veřejné zakázky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od 01.01.2019 do 31.12.2021

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Příloha č. 7 k Návrhu rozpočtu města Milevska na rok 2017 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017 I. Smluvní strany město Milevsko

Více

ZM_04 NÁVRH NA USNESENÍ. MP Trutnov. Veřejnoprávní smlouvy na činnost městské policie

ZM_04 NÁVRH NA USNESENÍ. MP Trutnov. Veřejnoprávní smlouvy na činnost městské policie A ZM_04 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÁ POLICIE Datum projednání v PV 07. 09. 2015 Datum projednání v RM 14. 09. 2015 NÁVRH NA USNESENÍ MP Trutnov Zpracoval Mgr. Radek Svoboda Datum projednání v ZM 21. 09. 2015

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0447/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba -

Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba - Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba - Smluvní strany: Pečovatelská služba Prahy 6, se sídlem Břevnovská 4, 169 00 Praha 6, IČ : 70893969, zastoupená ředitelkou Ing. Alena

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu přenesené působnosti na úseku sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu přenesené působnosti na úseku sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu přenesené působnosti na úseku sociálně - právní ochrany dětí uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v Hustopečích podle ust. 63 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby Smlouva o poskytování pečovatelské služby I. Smluvní strany Příjemce služeb Uživatel Pan/í: narozen/a: trvale bytem: dále v textu této smlouvy jen,,uživatel na jedné straně a Poskytovatel město Horní Planá,

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

Smlouva o poskytování služeb obecného hospodář ského zájmu

Smlouva o poskytování služeb obecného hospodář ského zájmu Smlouva o poskytování služeb obecného hospodář ského zájmu uzavřená podle 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s rozhodnutím Komise ze dne 20. prosince

Více

Novoměstské sociální služby

Novoměstské sociální služby Novoměstské sociální služby Žďárská 68, 592 31 Nové Město na Moravě Smlouva č.:.. Smlouva o poskytování pečovatelské služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku: 1) Pan (paní): Datum narození: Bydliště: (

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby Smlouva o poskytování pečovatelské služby I. Smluvní strany Příjemce služeb Uživatel Pan XY, narozen DD.MM.ROK, trvale bytem.., dále v textu této smlouvy jen,,uživatel na jedné straně a Poskytovatel město

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

Dodatek č.l. Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16

Dodatek č.l. Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16 : -O 'CD O! id) > >X3 - W o 73 č: CN o "O a o O Dodatek č.l u Smlouvě mandátní c. 03 ~ 12-16 uzavřené dle ustanovení 566 a násl. Zákona č. 513/1991 Sb., v platném znění (Obchodní zákoník) mezi těmito smluvními

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I. P1 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČO: 00249831

Více

ČLI Obecná ustanovení

ČLI Obecná ustanovení 1. ťmesto Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Smardou, starostou města ič: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML SMLOUVA O D Í L O číslo smlouvy objednatele: SML-2017-... kterou uzavřely dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany: Městská část

Více

Smlouvu o poskytnutí sociální služby

Smlouvu o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby uzavřená dle 91 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a dle 2586 a násl. zákona 89/2012 Sb., Občanský zákoník I. Smluvní strany

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 4. 12. 2018, usnesením č. 2310/18/RK Smluvní strany:

Více

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GDAOR SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTI uzavřená podle 2430 a násl. občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Vlastník: Sídlo: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj

Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor. Pardubický kraj Smlouva o poskytnutí dotace z programu Příprava projektových žádostí v rámci projektu Smart akcelerátor Pardubického kraje uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb. a násl. v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY: 1.1. Objednatel: Město HODONÍN se sídlem Masarykovo náměstí 1, 695 35 Hodonín

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV

OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV Výroba zpravodaje Kohoutovický kurýr OBCHODNÍ PODMÍNKY, NÁVRH SMLOUVY O DÍLO č. /15/OVV Příloha č. 2 výzvy k podání nabídky uzavřená ve smyslu ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK S MLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU ZŘIZOVATELE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE č. OLP /1151/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 20. 2. 2018, usnesením

Více

Článek I Předmět smlouvy

Článek I Předmět smlouvy SML/MMPr/2280/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu statutárního města Přerova podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018

Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 Příloha usnesení č. 1 Smlouva o poskytnutí dotace z Podprogramu 4 - Podpora subjektů činných v oblasti kultury v Pardubickém kraji na rok 2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0377/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

SMLOUVA O DÍLO. 4.1 cena za dílo, specifikované v článku 2. této smlouvy je stanovena dohodou účastníků v celkové výši:

SMLOUVA O DÍLO. 4.1 cena za dílo, specifikované v článku 2. této smlouvy je stanovena dohodou účastníků v celkové výši: SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 6 a n. zákona č. /0 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. SMLUVNÍ STRANY ZHOTOVITEL: Petr Vlk truhlářství U Vlka Družstevní 0, 6 Hluk IČO: DIČ: nepláce Bankovní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-166-034-14 ze dne 15.7.2014 Smlouva o právu provést stavbu mezi městskou částí Praha 12 a společností FPR Group a.s. pro provedení stavby doprava

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017

Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017 Podklady na zasedání ZM dne: 29.06.2017 Název materiálu: Dotace SDH z rozpočtu města 2017 Předkládá: Mgr. Jana Svobodová Vypracoval: Zdeněk Hovorka Zúčastní se projednávání v ZM: Zdeněk Hovorka Předložení

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 19 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky. Závazný vzor návrhu smlouvy. Přeprava osob, Mariánské Lázně Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-78/OVZ-2016 Přeprava osob, Mariánské Lázně ZAŘÍZENÍ SLUŽEB PRO MINISTERSTVO VNITRA STÁTNÍ PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 1 SMLOUVA o poskytování

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů)

Více

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa

Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská-zajištění energetických úspor, I. etapa Karlovy Vary, ZŠ Krušnohorská zajištění energetických úspor, I. etapa DODATEK č. 1 S M L O U V Y O D Í L O číslo objednatele 2018 00032/ORI ze dne 29.5.2018 Statutární město Karlovy Vary a 3 x N spol.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0445/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy 032512015 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v pl. zn. a 10a a násl. zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo SML/0457/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11 Přerov

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 631 a násl. Občanského zákoníku č.

Více