Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa"

Transkript

1 Atelier K2 Ing. arch. Václav Škarda Nám. Hrdinů 8/ Praha 4 7. března 2016 Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa 1) V dodatečné informaci č. 4 bodě 2) zadavatel na dotaz o ocenění VRN, jejich součástí je i rezerva, sděluje : Všechny položky VRN požadujeme vyplnit, na soutěžícím je, jak velké či nízké náklady si určí sám, vyplněné se opíší do krycího listu. K této odpovědi namítáme, že výši rezervy si nemůže uchazeč stanovit sám. V takové případě by bylo porušeno dodržení zásad transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace dle 6 zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění tj. nabídky by se staly neporovnatelnými. Žádáme zadavatele o stanovení výše rezervy a to buď v % nebo pevnou částkou. Položka rezervy je zrušena, viz. aktuální VV. 2) Soupis prací objektu s názvem Zahradník obsahuje text : veškerá pěstební opatření a práce v kořenovém prostoru stromů budou provedeny arboristou s certifikací ISA, European Treewalker či Český certifikovaný arborista, viz TZ subdodavatel vegetačních úprav bude při výběrovém řízení jmenovitě uveden a předloží harmonogram vegetačních úprav, ten bude posouzen technickým dozorem či AD. Žádám o sdělení, který zákon či vyhláška stanoví, že pěstební opatření a práce v kořenovém prostoru stromů provede pouze arborista s výše popsanou certifikací. Uchazeč se s takovým to požadavkem při své dlouholeté praxi ještě nesetkal a považuje tento požadavek za nestandartní a diskriminační. Tento požadavek je zrušen. Dále žádám o sdělení, zda v rámci nabídky je objednatel povinen předložit jmenovitě subdodavatele vegetačních úprav? Tato povinnost není uvedena v Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Platí pouze povinnost uvedená v čl. IX Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Tedy: Uchazeč v nabídce uvede seznam všech předpokládaných subdodavatelů podílejících se na plnění předmětu zakázky více než 5% a dále všech subdodavatelů, prostřednictvím kterých prokazuje některý z kvalifikačních předpokladů. 3) Soupis prací objektu s názvem Zahradník obsahuje položky Následná péče dle potřeby na 2 roky (aktuálně nutný soubor opatření). V dodatečné informaci ze dne bodě 9. zadavatel na požadavek uchazeče o stanovení soupisu prací, které mají být prováděny vč. MJ a frekvence provádění, odpověděl :

2 Strom listnatý viz TZ - Zalití 100l strom 6x ročně a dle potřeby Půdopokryvné, trvalky a popínavé rostliny - Zalití hadicí 20l/m2, popínavky 20l/Ks, 6x ročně a dle potřeby Vegetační střecha viz TZ - V 1. roce po výsadbě je nutné zajistit včasnou zálivku s přihlédnutím k aktuálnímu průběhu počasí - Posečení na jaře - každoročně - V pravidelných intervalech je dále třeba provádět kontrolu funkčnosti hydroakumulační vrstvy (event.. zanášení filtrační vrstvy) a kontrolu odtokových trubek Zadavatel je dle zákona č. 137/2006 Sb. v platném znění povinen stanovit přesný rozsah prací, což textace a dle potřeby nebo v pravidelných intervalech jistě nesplňuje. Žádám tímto zadavatele o stanovení přesného počtu zvýrazněných částí dotazu, tj stanovení přesného rozsahu prací vč. frekvence jejich provádění namísto textace a dle potřeby, v pravidelných intervalech atd. Požadavky na zalévání dané průměrem, bude-li příliš teplo, bude nutné více zalévat. Vegetační střecha viz TZ - V 1. roce po výsadbě je nutné zajistit včasnou zálivku s přihlédnutím k aktuálnímu průběhu počasí- zálivka 8x - Posečení na jaře každoročně viz. D.I.č.3 - V pravidelných intervalech je dále třeba provádět kontrolu funkčnosti hydroakumulační vrstvy (event.. zanášení filtrační vrstvy) a kontrolu odtokových trubek 1x ročně 4) Soupis prací obsahuje položky : Montáž akustických obkladů stěn a stropů z desek RIGITON 8/18 vč min vlny 50 mm na kov rošt (S20,21,23) m2 990,880 S23+S20+S20x+S21 990, Montáž akustických obkladů stěn a stropů z desek RIGITON 8/18 vč min vlny 50 mm na dvouvrstvý kov rošt (S22) m2 58,800 S22 58, Montáž akustických obkladů stěn a stropů z desek DC01 ocel plech děrovaný SE tl. 1,2 mm vč min vlny 50 mm na kov rošt (S25) m2 34,600 Upozorňuji zadavatele, že tento agregovaný popis jednotlivých položek neodpovídá vyhlášce č. 230/2012 Sb., především 4, 6 a 7. Žádám o přesnou specifikaci, všech materiálů a prací, které jsou obsaženy v jednotlivých položkách. Dále žádám o stanovení jejich množství tj. především u kovového roštu stanovení m a počet kotev na m2. 5) Soupis prací obsahuje položku : Štukové práce na pilastrech kus 34,000 "viz. výkres č. 3.7.a" 34 34,000 Na výkrese č. 3.7.b je uveden popis kompletní štukatérské práce na vytvoření pilastru ze stávající liseny viz. pohled, tzn. vytvoření soklu a hlavice vč. doplnění zvýšení trámu navazující na hlavici 7x výška 70mm na ker. Pletivo nebo EPS 60mm s pletivem, celková výška průvlaku bude 120mmm, nátěr fasádní silikátovou barvou odstín určí architekt. Z tohoto popisu je zřejmé, že práce by měly být provedeny z několika prací, které však soupis prací nepopisuje.

3 Žádám zadavatele o sdělení, zda jsou práce uvedené na výkrese předmětem plnění. V kladném případě, žádám o úpravu soupisu prací a to tak, aby byly práce přesně specifikovány, stanoveno jejich množství v m2 a aby byl doplněn výkaz výměr. Tento požadavek uchazeče vyplývá z ustanovení vyhl. č. 230/2012 Sb., především 4, 6 a 7. 6) Žádám zadavatele o poskytnutí výkazu výměr k jednotlivým položkám soupisu prací. Tuto povinnost ukládá zadavateli zákon č. 137/2006 Sb. a jeho příslušné vyhlášky. Výkazy výměr chybí např. u většiny položek oddílu 6 úpravy povrchů, podlahy a osazování výplní. Soupis prací musí dle ustanovení vyhl. č. 230/2012 Sb 6 (dále jen vyhláška ) obsahovat položky soupisu prací vč. výkazu výměr k uvedenému množství. U uvedených položek je množství definováno figurou, která odpovídá povrchu uvedeném ve výkrese v tabulce místností. Je v souladu s uvedenou vyhláškou. Soupis figur byl přílohou VV. 7) Soupis prací neobsahuje práce a dodávky související se zateplovacím systémem tj. neobsahuje položky pro dodávku a montáž systémového příslušenství (zakládací lišty, soklové lišty, začišťovací lišty, ukončovací lišty). Žádám zadavatele o sdělení, zda jsou tyto práce a dodávky předmětem plnění a zda doplní soupis prací. 8) V dodatečné informaci č. 1 je k položce Z21 repase zábradlí uvedeno, že zábradlí bude nové nikoliv repasované. Výkresová dokumentace neobsahuje grafické znázornění tohoto zábradlí. Žádáme zadavatele o doložení přesné specifikace zábradlí tj. druh materiálu, rozměr zábradlí vč. rozměrů použitých materiálů, povrchovou úpravy, způsob kotvení a další podrobné informace, tak jak mu ukládá 4 vyhlášky. Bude vydán výkres zábradlí doplňující specifikaci položky v tabulkách zámečnických výrobků. 9) Zadavatel v Oznámení o zahájení zadávacího řízení čl. XI bodě 11.5 (dále jen oznámení ) požaduje, aby uchazeč při zpracování položkového rozpočtu, tj. při oceňování soupisu prací (slepého výkazu výměr), který je součástí zadávací dokumentace, dodržel strukturu soupisu prací s výkazem výměr a členění na jednotlivé části dodávky a doprovodné práce stavebního charakteru, ocenil nenulovými relevantními hodnotami veškeré položky a dodržel obsahovou náplň soupisu prací. Nulovou hodnotou lze ocenit pouze položky s uvedeným nulovým množstvím. Soupisy prací však obsahují položky, které nemají 0 hodnotu v množství, ale přesto je u nich vyznačeno neoceňovat. Sám zadavatel v dodatečné informaci ze dne v bodě 20 uvádí výrobky neoceňovat, protože budou součástí dodávky interiéru. Konkrétní příklad :

4 18 OK27 D + M Dvoukřídlé okno dřevohliníkové s izolačním trojsklem na západní fasádě Neoceňovat 1450/1770 mm KUS 1 19 OK28 D + M Dvoukřídlé okno dřevohliníkové s izolačním trojsklem na západní fasádě Neoceňovat 1450/1440 mm KUS 4 20 OK29 D + M Dvoukřídlé okno dřevohliníkové s izolačním trojsklem na západní fasádě neoceňovat 1450/1220 mm KUS 6 21 OK30 D + M Jednokřídlé okno dřevohliníkové s izolačním trojsklem na západní fasádě neoceňovat 840/550 mm KUS 2 Uchazeč se domnívá, že v tomto případě se jedná o zcela rozdílné pokyny pro zpracování nabídkové ceny, které mohou vést jednotlivé uchazeče v omyl, případně k chybnému vyplnění soupisu prací. Z daných instrukcí nám není jasné, který požadavek zadavatele je platný. Dle 44 odst. (1) zákona č. 137/2006 Sb. v úplném znění je za správnost a úplnost zadávacích podmínek odpovědný zadavatel. Za její zpracování je plně odpovědný zadavatel a je povinen ji zpracovat dostatečně kvalitně a s patřičnou odborností tak, aby na jejím základě bylo možno podat odpovídající a především vzájemně porovnatelné nabídky. Požadavek jednoznačnosti, konkrétnosti a přesnosti zadávací dokumentace plyne z obecné zásady transparentnosti uvedené v 6 odst. 1 zákona. Tato zásada musí být zadavatelem dodržována v rámci zadávacího řízení. Úkolem zásady transparentnosti je zajištění toho, aby zadávání veřejných zakázek probíhalo průhledným, právně korektním a předvídatelným způsobem za předem jasně a srozumitelně stanovených podmínek. Na základě výše uvedeného žádáme zadavatele o upravení soupisu prací (vypuštění položek, které nemají být oceněny, či změna množství na 0) nebo o změnu pokynů v Oznámení čl. XI. Je upraven VV. 10) Zadavatel uvažuje s následnou péčí zeleně v průběhu dvou let. Domníváme, že závazný návrh smlouvy o dílo tuto část předmětu plnění neobsahuje. Čl. 2 Předmět plnění smlouvy neobsahuje fázi následné péče zeleně, dle čl. 3 Doba plnění musí být dokončeno do , dle čl. 4 Splnění díla je dílo dokončeno provedením fází č. 0-7, dle čl. 6 vystaví zhotovitel konečnou fakturu po dokončení fází č Žádám o sdělení, v které fázi je obsažena následná péče zeleně a jak budou tyto práce hrazeny? Bude v této souvislosti upravena smlouva o dílo? Hledáme způsob jak upravit smlouvu nebo tento požadavek. Bude zodpovězeno v rámci vypořádání námitky s prodloužením lhůty pro podání nabídek o celou její původní délku, o které jsme informovali známé zájemce a na profilu zadavatele dne Mezi předaným výkazem výměr (VV), technickou zprávou (TZ) a projektovou dokumentací (PD) týkající se části EPS je rozpor v soupisu komponentů a tím, co je zakreslené v PD. V TZ je uvedeno, že budou doplněny klávesnice, pohybové detektory, magnetické kontakty, sirény, ovládání dveří atd. Ve VV ale většina těchto komponentů uvedena není (klávesnice, detektory, kontakty, sirény). S tím souvisí i kabeláže a trasy. V zaslaném VV jsou uvedeny pouze optickokouřové hlásiče a přídržné magnety pro ovládání dveří. Žádáme veřejného zadavatele o informaci, zda jsou tyto komponenty součástí cenové nabídky. V případě, že ano, žádáme o zaslání opraveného výkazu výměr. Je upraven VV. 12.

5 Vážený pane inženýre, prosíme o doplnění výpisu materiálu (tonáže) k položkám Z01 až Z05 z tabulek zámečnických. V dokumentaci není výpis materiálu a ve výkazu je uvedeno v souborech, což je pro ocenění nedostatečné. Hmotnost bude doplněna na tabulek zámečnických výrobků.

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XVII.

DODATEČNÉ INFORMACE XVII. V Praze dne 21. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XVII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

"ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce",

ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce, "ZŠ Brno, Antonínská 3 - II. etapa rekonstrukce", uveřejněné v IS VZ US pod evidenčním číslem 358135, Statutární město Brno, Městská část Brnostřed,, zastoupený společností BRNOINVEST, spol. s r. o. obdržel

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIX.

DODATEČNÉ INFORMACE XIX. V Praze dne 27. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIX. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídlo Na Slovance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČO 68378271 Právní forma veřejná výzkumná instituce Zástupce zadavatele RNDr.

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

DODATEČNÉ INFORMACE X.

DODATEČNÉ INFORMACE X. V Praze dne 6. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE X. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030

BIOMEDREG - Biomedicína pro regionální rozvoj a lidské zdroje Registrační číslo projektu: CZ.1.05/2.1.00/01.0030 Určeno všem zájemcům, kteří si vyzvedli zadávací dokumentaci předmětné veřejné zakázky Pořadové číslo: 6 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Název veřejné zakázky: Ústav molekulární

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum.

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. V Ostravě dne 14.12.2011 Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Petrovická 21,23 Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov Pracoviště:

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4

Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového domu Dejvická 184/4 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 27. 07. 2018 VZ4/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 1 k veřejné zakázce č. VZ/4/2018 Rekonstrukce bytového

Více

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov

Město Krnov odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1, 794 01 Krnov. Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Výzva více zájemcům k podání nabídky na stavební práce Zateplení bytového domu Albrechtická 100 D,E Krnov Adresa pro styk s uchazeči: Město Krnov Odbor správy majetku města Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Uchazeč Váš dopis zn.: Naše zn.: ev. č. 65280/2012 MUCL/49759/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 21 k významné veřejné zakázce na stavební práce Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek pod ev. č. 518660 zadávané

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO:

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO: Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, 602 00 Brno IČO: 62161521 Veřejná zakázka: Revitalizace městských parků, III. etapa zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 75775/2018 Sp. zn.: S-JMK 38729/2018 OINV Vyřizuje: Mgr. Jana Zezulová Telefon: 541 651 178 Počet listů:

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

Obnova a doplnění dopravního značení.

Obnova a doplnění dopravního značení. Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Snížení energ. náročnosti MŠ Horní Bečva Zakázka malého rozsahu V Horní Bečvě dne 16. 12. 2014 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

Doplnění zadávací dokumentace 6

Doplnění zadávací dokumentace 6 Doplnění zadávací dokumentace 6 pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce dle 9 odst. 1 písm. a) a c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (ZVZ), zadávanou

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Název zadavatele: Cyklistická stezka Studénka Nová Horka Stavební práce

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 1.1. Název veřejné zakázky: Tělocvična, ZŠ Dolní Břežany 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 512860 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Obec Dolní Břežany Sídlo:

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb. Správa majetku města Příbor s.r.o., Freudova 118, 742 58 Příbor V Příboře dne 29.6.2011 Výzva k podání nabídky ve veřejné zakázce malého rozsahu podle 12, odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb. Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Všem uchazečům o veřejnou zakázku Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Věc: Veřejná zakázka: REKONSTRUKCE AULY V OBJEKTU A, BA 01 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zateplení ZŠ Chvalšiny dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky zadávané zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) na podlimitní

Více

Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa

Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa Atelier K2 Ing. arch.václav Škarda Nám.Hrdinů 8/1125 140 00 Praha 4 8. února 2016 Odpovědi na otázky k VZ: Dostavba a stavební úpravy ZŠ Praha Ďáblice 2.etapa 1. Žádáme o kontrolu níže uvedených položek

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Svitavy Název veřejné zakázky: Zateplení fasády budov MZe, Milady Horákové 10, Svitavy Sídlem: Milady Horákové 373/10, 568 02 Svitavy

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku VÝMĚNA OKEN V BUDOVĚ DZU 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB.,

Více

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části)

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 v zadávacím řízení Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) ZADAVATEL: Město Třeboň Sídlem: Palackého

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla Městské zdravotnické zařízení, Horažďovice výměna oken a dveří město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.:

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORŽP/1528/2013/292/2013/bum dne: 19.02.2013 Dům kultury Šluknov obnova části interiéru a balkonu ve 3.NP - m.č. 3.06 Identifikační údaje zadavatele: Město Šluknov nám.

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona č.137/2006, o zadávání veřejných zakázek s těmito zadávacími podmínkami: 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Střední průmyslová škola elektrotechniky a informačních technologií vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Výměna oken dle 6,7 odst. 3) a 18 odst.3) zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: NÁRODNÍ CENTRUM ZAHRADNÍ KULTURY KVĚTNÁ ZAHRADA Zadavatel: Národní památkový ústav Zastoupený: Ing. Arch. Naděždou Goryczkovou Sídlo: Valdštejnské

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ BYSONA s.r.o. Klimentská 1216/46, Nové Město, 110 00 Praha 1 Mobil: 603 534 539, email: jirka@bysona.cz Datová schránka: ufjehnw (preferovaný způsob zasílání písemností) V Praze dne 6. 4. 2016 Č.j.: Věc:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY - 1 - Obec Staré Město Obecní úřad Staré Město 66, 793 33 Staré Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci akce SPORTOVNÍ A KULTURNÍ CENTRUM Obec Staré Město si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: OU - Stavební úpravy objektu S, dílčí část B, ul. Fráni Šráka 3, Ostrava - Mariánské

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace IV

Vysvětlení zadávací dokumentace IV Zadavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem Kamýcká 129, Praha - Suchdol, PSČ 165 00 IČO: 60460709 Veřejná zakázka: Pavilon tropického zemědělství nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce

Více

VZ malého rozsahu Vinohrady 34 výměna oken v celém domě, oprava fasád vč. zateplení a odstranění vlhkosti

VZ malého rozsahu Vinohrady 34 výměna oken v celém domě, oprava fasád vč. zateplení a odstranění vlhkosti Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0142626/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2015/0139085/7 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX  Holman VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/003584/2016 9.12.2016 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Evid. č. VZ:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více