Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa"

Transkript

1 Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část I. Projektová dokumentace pavilonu D Projektová dokumentace bude obsahovat: a) průzkum na přítomnost azbestu v pavilonu D b) dokumentaci bouracích prací pavilonu D zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o c) jednostupňovou projektovou dokumentaci novostavby pavilonu D na pozemku parc. č a 1338/113 v k.ú. Česká Lípa, obec Česká Lípa pro spojené územní a stavební řízení zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o d) požárně bezpečnostní řešení stavby e) průkaz energetické náročnosti budovy novostavby pavilonu D f) energetický štítek obálky budovy g) projektovou dokumentaci pro provedení stavby zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o h) předpokládaný harmonogramu výstavby v týdnech. i) položkový rozpočet stavby pavilonu D včetně jeho demolice (MS Excel), stanovení předpokládaných nákladů a výkazu výměr stavby pavilonu D včetně demolice (MS Excel) pro zadávací řízení na výběr zhotovitele stavby tj. zpracovaný v souladu s vyhláškou č. 230/2013 Sb., podrobnostech vymezení předmětu zakázky na stavební práce a rozsahu soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr v 3 x listinném vyhotovení a dále v el. formátu zpracovatelném programem MS Excel (.xls) Část II. Projektová dokumentace pavilonu F : Projektová dokumentace bude obsahovat: a) průzkum na přítomnost azbestu v pavilonu F b) dokumentaci bouracích prací pavilonu F zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o c) jednostupňovou projektovou dokumentaci novostavby pavilonu F na pozemku parc. č a 1338/113 v k.ú. Česká Lípa, obec Česká Lípa pro spojené územní a stavební řízení zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o d) požárně bezpečnostní řešení stavby e) průkaz energetické náročnosti budovy novostavby pavilonu F f) energetický štítek obálky budovy g) projektovou dokumentaci pro provedení stavby zpracovanou podle vyhl. č. 499/2006 Sb., o h) předpokládaný harmonogramu výstavby v týdnech. i) položkový rozpočet stavby pavilonu FD včetně jeho demolice (MS Excel), stanovení předpokládaných nákladů a výkazu výměr stavby pavilonu F včetně demolice (MS Excel) pro zadávací řízení na výběr zhotovitele stavby tj. zpracovaný v souladu s vyhláškou č. 230/2013 Sb., podrobnostech vymezení předmětu zakázky na stavební práce a rozsahu soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr v 3 x listinném vyhotovení a dále v el. formátu zpracovatelném programem MS Excel (.xls)

2 Část III. Inženýrská činnost Část IV. součinnost v rámci zadávacího řízení na zhotovitele staveb Část V. autorský dozor 2. věcný obsah: - část I a II: a. provedení průzkumu na přítomnost azbestu: - v pavilonu D budou provedeny odběry 2 vzorků v boletických panelech (severní a jižní strana objektu) - v pavilonu F budou provedeny odběry 2 vzorků v boletických panelech (severní a jižní strana) - Odběry budou odebrány a vyhodnoceny akreditovanou laboratoří b. projektová dokumentace bouracích prací: - dokumentace bouracích prací pavilonu D bude zpracována podle přílohy č. 4 vyhl. č. 499/2006 Sb., o - dokumentace bouracích prací pavilonu F bude zpracována podle přílohy č. 4 vyhl. č. 499/2006 Sb., o - dokumentace pavilonů D a F bude zahrnovat bourací práce vrchní stavby, terasy včetně jejích základů. Základová deska pavilonu bude ponechána. - dokumentace budou předány v 6 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve a v jiném editovatelném formátu například.dwg. c. projektová dokumentace ke sloučenému územnímu rozhodnutí a stavebnímu povolení: - projektová dokumentace novostavby pavilonu D bude umístěna na pozemku parc. č a 1338/113 v k.ú. Česká Lípa, obec Česká Lípa, - projektová dokumentace novostavby pavilonu D pro spojené územní a stavební řízení bude zpracována jako jednostupňová projektová dokumentace ke stavebnímu povolení podle přílohy č. 1 vyhl. č. 499/2006 Sb., o - projektová dokumentace novostavby pavilonu F bude umístěna na pozemku parc. č a 1338/113 v k.ú. Česká Lípa, obec Česká Lípa - projektová dokumentace novostavby pavilonu F pro spojené územní a stavební řízení bude zpracována jako jednostupňová projektová dokumentace ke stavebnímu povolení podle přílohy č. 1 vyhl. č. 499/2006 Sb., o - projektové dokumentace pavilonu D bude předána v 6 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve a v jiném editovatelném formátu například.dwg - projektové dokumentace pavilonu F bude předána v 6 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve a v jiném editovatelném formátu například.dwg.

3 d. požárně bezpečnostní řešení stavby - požárně bezpečnostní řešení novostavby pavilonu D bude zpracováno oprávněnou osovou dle vyhlášky č. 23/2008 Sb. o technických podmínkách požární ochrany staveb, - požárně bezpečnostní řešení novostavby pavilonu F bude zpracováno oprávněnou osovou dle vyhlášky č. 23/2008 Sb. o technických podmínkách požární ochrany staveb - požárně bezpečnostní řešení pavilonu D a F bude předáno v 3 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve e. průkaz energetické náročnosti budovy novostavby (PENB) pavilon D - průkaz energetické náročnosti novostavby pavilonu D bude zpracován dle zákona č. 406/200 Sb. o hospodaření energií a vyhlášky č. 78/2013 sb. - bude obsahovat vystavení protokolu průkazu energetické náročnosti budovy - bude předán ve 2 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve pavilon F - průkaz energetické náročnosti novostavby pavilonu F bude zpracován dle zákona č. 406/200 Sb. o hospodaření energií a vyhlášky č. 78/2013 sb. - bude obsahovat vystavení protokolu průkazu energetické náročnosti budovy - předán ve 2 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve f. energetický štítek obálky budovy pavilon D - energetický štítek obálky budovy novostavby pavilonu D bude vypracován dle ČSN - bude obsahovat vypracování protokolu k energetickému štítku obálky budovy dle ČSN - předán ve 2 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve pavilon F - energetický štítek obálky budovy novostavby pavilonu F bude vypracován dle ČSN - bude obsahovat vypracování protokolu k energetickému štítku obálky budovy dle ČSN - předán ve 2 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve g. projektová dokumentace pro provedení stavby: - projektová dokumentace pro provedení stavby novostavby pavilonu D a F bude zpracována podle přílohy č. 2 vyhl. č. 499/2006 Sb., o - projektové dokumentace pro provádění stavby bude obsahovat všechny potřebné údaje k ocenění stavebních konstrukcí i technologických zařízení, zároveň však nebude obsahovat žádné obchodní názvy stavebních materiálů, výrobků a zařízení.

4 - Dokumentace budou zpracovány včetně zapracování změn a připomínek uplatněných v rámci stavebního řízení a bude dopracována do podrobností potřebných pro realizaci stavby. - Dokumentace budou sloužit pro účely zadávací dokumentace tzn., že bude zpracována v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a v souladu s vyhláškou č. 230/2013 Sb., o podrobnostech vymezení předmětu zakázky na stavební práce a rozsahu soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a nebude obsahovat žádné obchodní názvy výrobků - Dokumentace pavilonu D bude předána v 6 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve a v jiném editovatelném formátu například.dwg. - Dokumentace pavilonu F bude předána v 6 listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení na CD ve a v jiném editovatelném formátu například.dwg. h. Návrh harmonogramu výstavby v týdnech - Harmonogram bude zpracován pro jednotlivé pavilony samostatně - Harmonogram bude členěn jednak podle druhu prováděných prací po oddílech a také podle místa prováděných prací i. Oceněný rozpočet a slepý výkaz výměr, stanovení předpokládaných nákldadů - Rozpočet a výkaz výměr bude zpracován pro jednotlivé pavilony samostatně - Rozpočet a výkaz výměr budou obsahovat všechny práce a dodávky nutné k provedení stavby včetně jejího vybavení. - Rozpočet a výkaz výměr nebudou obsahovat agregované položky, které je možné podrobněji rozčlenit. - Rozpočet a výkaz výměr budou členěny podle jednotlivých stavebních objektů. - - Rozpočet a výkaz výměr budou obsahovat krycí list s rekapitulací po jednotlivých stavebních objektech. - Rozpočet a výkaz výměr budou obsahovat výpočtové vzorce, tak aby po doplnění jednotkových cen byla na krycím listu stanovena celková cena stavby včetně DPH. - Rozpočet a výkaz výměr budou zpracovány položkově v členění dle Třídníku stavebních konstrukcí a prací (TSKP). - Rozpočet a výkaz výměr nebudou obsahovat žádné obchodní názvy stavebních materiálů, výrobků a zařízení. - Rozpočet a výkaz výměr budou objednateli předány ve třech listinných vyhotoveních a jednom elektronickém vyhotovení ve formátu zpracovatelném programem MS Excel (.xls). - položkové rozpočty staveb budou zpracovány v souladu s vyhláškou č. 230/2013 Sb.,o podrobnostech vymezení předmětu zakázky na stavební práce a rozsahu soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem - součástí bude soupis požadovaných technických podmínek, který bude zpracován dle 45 a 46 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. U prací, materiálů, výrobků a zařízení, které nejsou specifikovány žádnou normou, nebo prací, materiálů, výrobků a zařízení, u kterých bude požadován vyšší standard, než uvádí norma, bude součástí požadovaných technických podmínek podrobný popis technologie provádění prací a kvalitativních požadavků na výslednou konstrukci, výrobek a zařízení. - Stanovení předpokládaných nákladů na demolice pavilonů bude součástí dokumentace bouracích prací jednotlivých pavilonů - Stanovení předpokládaných nákladů ne realizace novostaveb bude součástí dokumentace ke sloučenému územnímu a stavebnímu řízení jednotlivých novostaveb

5 - Část III. Inženýrská činnost projektu 1. Inženýrská činnost bude zahrnovat zejména: a) Projednání projektu s odpovědnými zástupci města a jeho souhlasné stanovisko se způsobem navrhované stavby b) zajištění veškerých podkladů a kladných stanovisek DOSS a správců IS pro vydání povolení odstranění stávající stavby pavilonu D a jejich předání objednateli c) zajištění veškerých podkladů a kladných stanovisek DOSS a správců IS pro vydání sloučeného územního rozhodnutí a stavebního povolení na projektovanou novostavbu pavilonu D a jejich předání objednateli d) zajištění veškerých podkladů a kladných stanovisek DOSS a správců IS pro vydání povolení odstranění stávající stavby pavilonu F a jejich předání objednateli e) zajištění veškerých podkladů a kladných stanovisek DOSS a správců IS pro vydání sloučeného územního rozhodnutí a stavebního povolení na projektovanou novostavbu pavilonu F a jejich předání objednateli - Část IV. Součinnost při zadávacím řízení na zhotovitele staveb - Součinnost zhotovitele při zadávacím řízení na zhotovitele stavby spočívá ve zpracování odpovědí na dotazy uchazečů ve lhůtě pro podání nabídek nejdéle do dvou dnů od obdržení výzvy objednatele. Výzva bude zaslána datovou schránkou nebo e- mailem s elektronickým podpisem u uchazečů, kteří nemají datovou schránku. Odpověď na dotaz bude kromě odpovědi obsahovat označení - číslo dotazu uchazeče. V případě, že na základě dotazu bude nutná úprava dokumentace, tak i opravenou část dokumentace s odkazem na umístění v dokumentaci (např. stavební objekt, číslo výkresu nebo stranu technické zprávy). V případě úpravy výkazu výměr bude odpověď obsahovat označení stavebního objektu, pořadové číslo položky, číslo dle třídníku stavebních konstrukcí a prací, název položky a opravenou výměru. V případě nutnosti doplnění nové položky do výkazu výměr bude součástí odpovědi na dotaz nový výkaz výměr příslušného stavebního objektu, ve kterém budou doplněné či změněné položky barevně odlišeny. - Zpracování odpovědí na dotazy uchazečů ve lhůtě pro podání nabídek výběrového řízení na provedení stavby dle článku III, odstavce 2, fáze III d) bude provedeno do dvou pracovních dnů od obdržení výzvy k odpovědi na dotaz uchazeče. Za obdržení výzvy se v tomto případě považuje den doručení do datové schránky či na ovou adresu uvedenou v odstavci I této smlouvy o dílo u zhotovitele, který nemá datovou schránku - Část V - Výkon autorského dozoru projektu 1. Rozsah činnosti : a) Provádění autorského dozoru při realizaci odstranění stávajícího pavilonu D b) Provádění autorského dozoru při realizaci novostavby pavilonu D c) Provádění autorského dozoru při odstranění pavilonu F d) Provádění autorského dozoru při realizaci novostavby pavilonu F

6 Podklady pro zpracování projektové dokumentace: a) zaměření skutečného stavu pavilonu D ve formátu pdf. a dwg. b) zaměření skutečného stavu pavilonu F ve formátu pdf. a dwg. Požadavky zadavatele na dispoziční, provozní, technické řešení novostaveb: Při stanovení požadavků na dispoziční, provozní a technické řešení zadavatel vychází zejména z těchto platných právních a technických předpisů: - vyhl. č. 410/2005 Sb., o hygienických požadavcích na prostory a provoz zařízení a provozoven pro výuku a vzdělávání dětí a mladistvých - vyhl. č. 398/2009 Sb., o technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové řešení staveb - vyhl. č. 268/2009 Sb., o technických požadavcích na stavby - zák. č. 406/2006 Sb., o hospodaření energií - vyhl. č. 148/2007 Sb., o energetické náročnosti budov - ČSN Tepelná ochrana budov atd. Základní parametry navrhované stavby vycházející z výše uvedených právních a technických předpisů a požadavků zadavatele: a) Prostorové, dispoziční a provozní: Pavilon D - vnitřní uspořádání objektu bude splňovat prostorový standard pro výuku autistických dětí, popř. dětí s tělesným postižením - objekt bude zděný o 1 nadzemním podlaží s předpokládanou zastavěnou plochou cca 500 m 2 bezbariérový přístup do prostor a do objektu - v objektu budou 4 třídy pro výuku, odpočinkové nebo relaxační prostory, kabinety, šatny a soc. zázemí pro děti a personál - každá třída musí mít tyto místnosti: šatnu, umývárnu+wc, malou samostatnou učebnu a kabinet učitelky Pavilon F - vnitřní uspořádání objektu bude splňovat prostorový standard pro výdejnu jídla, jídelnu, družinu a zázemí školy (např. sborovnu apod) - objekt bude zděný o 1 nadzemním podlaží s předpokládanou zastavěnou plochou cca 500 m 2 - objekt bude řešen jako bezbariérový - objekt bude sloužit jako výdejna jídel a jídelna cca pro 90 osob a dále jako družina a zázemí školy pro personál b) technické požadavky na stavbu Pavilon D - objekt bude zděný - střecha bude plochá s asfaltovou krytinou - všechny konstrukce tvořící vnější opláštění budovy budou navrženy na doporučené hodnoty součinitele prostupu tepla uvedené v ČSN vytápění objektu a ohřev TUV bude zachováno stávají (dálkové vytápění ČLT), součástí topné soustava bude MaR - elektrická silnoproudá elektroinstalace bude navržena podle platných ČSN - součástí projektu bude též řešení slaboproudých rozvodů EPS, EZS a strukturované kabeláže

7 pavilon F - objekt bude zděný - střecha bude plochá s asfaltovou krytinou - všechny konstrukce tvořící vnější opláštění budovy budou navrženy na doporučené hodnoty součinitele prostupu tepla uvedené v ČSN vytápění objektu a ohřev TUV bude zachováno stávají (dálkové vytápění ČLT), součástí topné soustavy bude MaR - elektrická silnoproudá elektroinstalace bude navržena podle platných ČSN - součástí projektu bude též řešení slaboproudých rozvodů EPS, EZS a strukturované kabeláže - v kuchyňském provozu k zajištění výměny vzduchu podle hygienických předpisů bude navrženo nucené větrání vzduchotechnikou s využitím odpadního tepla, pro ovládání bude sloužit systém MaR - při řešení kuchyňského provozu bude max. využito stávajícího technologického vybavení, na kanalizační přípojce uvnitř areálu bude navržen nový odlučovač tuků

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská:

Část I. Projektová dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Regenerace sídliště Špičák parkoviště ul. Vladimirská, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na

Více

Požadavky zadavatele na dispoziční, provozní, technické řešení novostavby:

Požadavky zadavatele na dispoziční, provozní, technické řešení novostavby: Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa demolice a novostavba pavilonu E Popis stávajícího

Více

Požadavky na zpracování projektu Regenerace ZŠ 28. října v České Lípě

Požadavky na zpracování projektu Regenerace ZŠ 28. října v České Lípě Příloha č. 1 Požadavky na zpracování projektu Regenerace ZŠ 28. října v České Lípě 1. Rozdělení projektu na části : Část I - Energetický audit (EA) objektu Energetický audit bude zpracován na základě zákona

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Snížení energetické náročnosti bytových domů v ul. Komenského 1. Rozdělení projektu na části

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Změna zdroje vytápění - ZŠ, PrŠ a MŠ Moskevská, Česká Lípa 1. Popis objektu Předmětem projektové

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Popis stávajícího stavu objektu

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa Příloha č. 1 Požadavky na zpracování projektové dokumentace Vestavba MŠ do budovy ZŠ Jižní č.p. 1903, Česká Lípa Popis stávajícího stavu objektu Objekt ZŠ č.p. 1903 je tvořen pavilony S1, S2, S3, U1, U2,

Více

Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky

Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Regenerace pláště budovy MŠ Na Výsluní a MŠ Východní 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová příprava

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová příprava Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 a) Výzvy k podání nabídky - Specifikace prací a rozsah díla Požadavky na zpracování projektové dokumentace Přístavba a stavební úpravy Domu humanity č. p. 931 projektová

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby Zateplení domova pro seniory Na Blatech čp projektová příprava

Požadavky na zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby Zateplení domova pro seniory Na Blatech čp projektová příprava Upravená Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby Zateplení domova pro seniory Na Blatech čp. 3211 projektová

Více

Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa

Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa Příloha č. 1 k objednávce č. xxx/2016/ormi Požadavky na zpracování projektové dokumentace Akce: Rekonstrukce objektu časomíry, městský stadion Česká Lípa 1. Předmět zakázky Předmětem zakázky je zpracování

Více

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje

Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen KŘP Jčk) stanovuje Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E na zpracování realizační projektové dokumentace Výstavba integrovaného operačního střediska

Více

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Příloha č. 1 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Praha 6, Veleslavín - Novostavba garáží a administrativní budovy - projektová příprava Předmět plnění: Provedení projektové dokumentace

Více

Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa montovaná skladová hala vč. garáže

Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa montovaná skladová hala vč. garáže Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa montovaná skladová hala vč. garáže 1. Předmět díla Předmětem veřejné zakázky je výstavba ocelového

Více

I. Smluvní strany. II. Výchozí podklady

I. Smluvní strany. II. Výchozí podklady Smlouva o dílo číslo smlouvy zhotovitele je, číslo smlouvy objednatele je B-05-7445/2015 podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník), mezi stranami I. Smluvní strany Objednatel: Město Česká

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny

Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny Výzva na zpracování prováděcí projektové dokumentace pro rekonstrukci plynové kotelny Gymnázium a Střední odborná škola, Rýmařov, příspěvková organizace 795 01 Rýmařov, Sokolovská 466/34 I. Identifikační

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Stavební úpravy knihovny čp na sídlišti Špičák pro účely polyfunkčního centra projektová příprava

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Stavební úpravy knihovny čp na sídlišti Špičák pro účely polyfunkčního centra projektová příprava Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Stavební úpravy knihovny čp. 2563 na sídlišti Špičák pro účely polyfunkčního centra projektová

Více

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK)

PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) PŘÍLOHA Č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (UPŘESNĚNÍ ZADÁVACÍCH PODMÍNEK) SLZZ - Praha 7, Strojnická 935/27 - rekonstrukce vstupu a vstupní haly včetně výměny 2ks výtahů - realizace stavby Zadavatel touto

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Název: Město Slavkov u Brna Sídlo: Palackého náměstí č. p. 65, Slavkov u Brna, 684 01 IČ: 00 29 23 11 DIČ: CZ 00 29 23 11 statutární zástupce: Michal Boudný, starosta

Více

M Ě S T Y S H O L A N Y Holany 43, Česká Lípa 2, tel. i fax ,

M Ě S T Y S H O L A N Y Holany 43, Česká Lípa 2, tel. i fax , M Ě S T Y S H O L A N Y Holany 43, 470 02 Česká Lípa 2, tel. i fax. 487 877 524, e-mail:obec.holany@iol.cz Č.j. ÚMH/projčp.932017/2017 Holany 1. srpna 2017 Věc: Výzva k podání nabídky na zpracování Projektu

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3 Údaje

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - PDM AMBULANCE KDO A KDN V 1.PP BUDOVY G DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ, DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Cyklistická stezka Brno-Vídeň, DSO, Masarykova 100, 667 01 Židlochovice IČ: 75045974 si Vás dovoluji

Více

BYTOVÝ DŮM MINSKÁ 190/62, BRNO zpracovaný podle vyhlášky 148/2007 Sb.

BYTOVÝ DŮM MINSKÁ 190/62, BRNO zpracovaný podle vyhlášky 148/2007 Sb. ZPRACOVATEL : PRŮKAZ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY BYTOVÝ DŮM MINSKÁ 190/62, BRNO zpracovaný podle vyhlášky 148/2007 Sb. PROJEKTOVANÝ STAV KRAJSKÁ ENERGETICKÁ AGENTURA, S.R.O. VRÁNOVA 1002/131, BRNO TERMÍN

Více

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844

Jednostupňová projektová dokumentace na provedení rekonstrukce vnitřních prostor objektu Schulhoffova 844 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: SÍDLO: IČ: ZASTOUPENÝ: POVĚŘENÁ OSOBA: SÍDLO: Plzeňský kraj IČ: 72046635 ZASTOUPENÝ: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Škroupova 18, 306 13 Plzeň 70890366/CZ70890366 Milanem Chovancem, hejtmanem Centrální

Více

Rekonstrukce skladů v areálu KŘP Pak projektová dokumentace

Rekonstrukce skladů v areálu KŘP Pak projektová dokumentace Příloha č. 1 Výzvy č. j. KRPE-33807-3/ČJ-2012-1700NE-VZ V Pardubicích dne 17. května 2012 Počet listů: 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace je soubor dokumentů, údajů, požadavků a technických podmínek

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň čj. SOAP/002-1396 /2012 VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ dle 34 Zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen Zákon), za splnění podmínek 23 odst. (7) písm. a) Zákona na dodatečné stavební

Více

Specifikace prací v rámci VZMR

Specifikace prací v rámci VZMR Příloha č.2 k č.j. KRPP-92998-3/ČJ-2014-0300VZ-VZ Počet listů: 6 Specifikace prací v rámci VZMR Název: OPŽP - zpracování energetických auditů a PD staveb u 6ti objektů areálu ÚO PČR Domažlice, Kosmonautů

Více

Novostavba venkovní učebny a objektu zázemí pro tělovýchovu

Novostavba venkovní učebny a objektu zázemí pro tělovýchovu Čj. GB 197/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na inženýrské

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Projektová dokumentace středisko kynologie KŘP Pak

Zadávací dokumentace (dále také ZD) Projektová dokumentace středisko kynologie KŘP Pak 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PARDUBICKÉHO KRAJE Ekonomická ředitelka č. j. KRPE-15648-4/ČJ-2015-1700VZ Pardubice dne 31. května 2015 Počet stran: 7 Zadávací dokumentace (dále také ZD) veřejné zakázky

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14

TĚLOCVIČNA SK SPARTAK CHRASTAVA - STUDIE REKONSTRUKCE Sportovní projekty s.r.o. 3/2o14 TĚLOCVIČNA SK SPARTAK Obsah: 1) Identifikační údaje 2) Souhrnná zpráva 3) Situace 1:500 4) Půdorys 1.N.P. 1:150 5) Půdorys 2.N.P. 1:150 6) Řezy 1:200 7) Pohledy 1:200 8) Vizualizace 1) Identifikační údaje

Více

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139

Zadávací dokumentace stavby. STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Zadávací dokumentace stavby STAVBA: Revitalizace obvodových stěn vstupního podlaží panelového domu Famfulíkova 1131 1139 Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky Název zakázky: Revitalizace obvodových

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 12. 3. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem monokrystalů I. Identifikační údaje zadavatele:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. Projektová dokumentace novostavby sociálního centra, st.p. 613, ppč. 611/2, 614, k.ú. Turnov

SMLOUVA O DÍLO č. Projektová dokumentace novostavby sociálního centra, st.p. 613, ppč. 611/2, 614, k.ú. Turnov MÚ Turnov. Ant. Dvořáka 335,51101 Turnov SMLOUVA O DÍLO č. B002204918 Ev.ř.: 77084J1 6-MUTU Liatytpřll.: 712 18.11.2018 č. Oř>H IftlWSŠ/W Projektová dokumentace novostavby sociálního centra, st.p. 613,

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. Veřejná zakázka ev č. ve VVZ: 362167 Název zakázky: UPOL Rekonstrukce

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE STAVEBNÍ, AUTORSKÝ A TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA Část 11, Díl 11, str. 1 11/11 HODNOTA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE Předpokládanou hodnotu veřejné zakázky na stavební práce musí zadavatel stanovit v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY - 1 - Obec Staré Město Obecní úřad Staré Město 66, 793 33 Staré Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci akce SPORTOVNÍ A KULTURNÍ CENTRUM Obec Staré Město si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Smlouva o dílo číslo smlouvy zhotovitele je, číslo smlouvy objednatele je B /2014 podle 536 a násl. zák. č. 513/91 Sb.

Smlouva o dílo číslo smlouvy zhotovitele je, číslo smlouvy objednatele je B /2014 podle 536 a násl. zák. č. 513/91 Sb. Smlouva o dílo číslo smlouvy zhotovitele je, číslo smlouvy objednatele je B05-6700/2014 podle 536 a násl. zák. č. 513/91 Sb. a jeho novel I. Smluvní strany Objednatel: Město Česká Lípa adresa náměstí T.

Více

Hlavním účelem pořízení studie je získání více variant dispozičního řešení v rámci rozšíření a úpravy VIP salónků na Terminálu 2.

Hlavním účelem pořízení studie je získání více variant dispozičního řešení v rámci rozšíření a úpravy VIP salónků na Terminálu 2. LETIŠTĚ PRAHA/RUZYNĚ VACLAV HAVEL AIRPORT PRAGUE Specifikace zadání investičního záměru Designový návrh a studie proveditelnosti VIP salónků T1, Terminál 1, letiště Praha/Ruzyně Hlavním účelem pořízení

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Rekonstrukce školních kuchyní Studénka 1.

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 10. 3. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vypracování projektové dokumentace k akci

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Technické údaje obsahující základní parametry a normové hodnoty

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Technické údaje obsahující základní parametry a normové hodnoty Nemocnice Hustopeče D1.01.05-001 Technická zpráva Úprava 1.NP budovy D na ambulance DSP+DPS Vytápění Výchozí podklady a stavební program. TECHNICKÁ ZPRÁVA Podkladem pro vypracování PD vytápění byly stavební

Více

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem

VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem VÝZVA k podání nabídky pro zakázku malého rozsahu s názvem Výběr projektanta na zhotovení projektové dokumentace pro projekt Rekonstrukce obecního úřadu Roztoky Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky Zvýšení energetické úspory budovy MŠ Husova čtvrť Název zadavatele: Sídlo: Město Rosice IČ: 00282481

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501

Více

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení ..... Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Dobrá, Dobrá č. 230, 739 51 Dobrá, IČ: 00296589 si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce o veřejnou

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace, Strážovská 1247/22, 697 01 Kyjov VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE veřejná zakázka malého rozsahu na služby Vybudování

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Projektová dokumentace - oprava barokního opevnění Prahy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (zadávací dokumentace) na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Projektová

Více

SMLOUVA O ou,o č. KRPE-52904/ČJ VZ

SMLOUVA O ou,o č. KRPE-52904/ČJ VZ SMLOUVA O ou,o č. KRPE-52904/ČJ-2016-1700VZ uzavřená dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále také smlouva) 1. SMLUVNí STRANY Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Všem dodavatelům Ostravská univerzita Dvořákova 7 / 701 03 Ostrava / Česká republika telefon: +420 597 091 002 web: osu.cz IČ: 61988987 / DIČ: CZ61988987 ID datové schránky: 37gj9fm Bankovní spojení: ČNB

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Obchodní podmínky zpracuje uchazeč do návrhu smlouvy, kterou předloží společně se svou nabídkou. Obchodní podmínky musí obsahovat následující ustanovení:

Více

Město Turnov. Antonína Dvořáka 335, Turnov. zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č.j, ORM/16/ 1619 /KRE

Město Turnov. Antonína Dvořáka 335, Turnov. zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č.j, ORM/16/ 1619 /KRE Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č.j, ORM/16/ 1619 /KRE Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

KRPH /ČJ NE-VZ V Hradci Králové dne 26. září 2013 Počet listů: 7. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu

KRPH /ČJ NE-VZ V Hradci Králové dne 26. září 2013 Počet listů: 7. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu 1 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Ředitel Krajského ředitelství policie Králov éhradeckého kraje KRPH-79178-2/ČJ-2013-0500NE-VZ V Hradci Králové dne 26. září 2013 Počet listů: 7 Zadávací

Více

Příloha č. 4. ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 4. ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (Upřesnění zadávacích podmínek) Příloha č. 4 ROZSAH PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (Upřesnění zadávacích podmínek) SLZZ - Borek u Rokycan - systém záchytných clon 300m střelnice - realizace stavby opakované vyhlášení Zadavatel touto dokumentací

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dům pro seniory VNOROVY novostavba. STAVBY VANTO, s.r.o., Obchodní 1676, Kunovice IČ Číslo autorizace

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dům pro seniory VNOROVY novostavba. STAVBY VANTO, s.r.o., Obchodní 1676, Kunovice IČ Číslo autorizace STAVBY VANTO, s.r.o. Obchodní 1676 686 04 Kunovice +420572548869 Fax +420572548868 e-mail: stavby@vanto.cz www.vanto.cz A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dům pro seniory VNOROVY novostavba PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Stavební úpravy 3. NP budovy A (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Stavební úpravy 3. NP budovy A

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Název zakázky Zahrada dvou břehů 2013 2015 Zadavatel Způsob zadání Český Těšín se sídlem Náměstí ČSA 1/1, 737 01 Český Těšín, IČ: 00297437 podlimitní veřejná

Více

Zadavatel: Středisko volného času Ivančice, příspěvková organizace Zemědělská 619/2, Ivančice IČ: Mgr. Jana Heřmanová, ředitelka

Zadavatel: Středisko volného času Ivančice, příspěvková organizace Zemědělská 619/2, Ivančice IČ: Mgr. Jana Heřmanová, ředitelka Věc: Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a metodických pokynů MMR v rámci programu IROP Zadavatel:

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace ODBOR ROZVOJE A INVESTIC tel: +420 384 342 163, fax: +420 384 723 505 e-mail: odbor.rozvoje@mesto-trebon.cz V Ý Z V A k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Radek Procházka (prochazka@fel.cvut.cz) Projektování v elektroenergetice ZS 2010/11 IDEA PROJEKT REALIZACE 1. Požadavek zákazníka (investor)? 2. Vize architekta? 3. Proveditelnost

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví k provedení 92 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek: Předmět úpravy

Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví k provedení 92 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek: Předmět úpravy Vyhlá š ká č. 169/2016 Sb., o štánovení rozšáhu dokumentáče ver ejne záká zky ná štávební prá če á šoupišu štávební čh práčí, dodá vek á šluz eb š vy kázem vy me r Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

REKONSTRUKCE FASÁDY DVORNÍHO TRAKTU DOMOV MLÁDEŽE A ŠKOLNÍ JÍDELNA Pobřežní 323/6, Praha 8 Karlín

REKONSTRUKCE FASÁDY DVORNÍHO TRAKTU DOMOV MLÁDEŽE A ŠKOLNÍ JÍDELNA Pobřežní 323/6, Praha 8 Karlín ZADÁNÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA DODAVATELE STAVBY REKONSTRUKCE FASÁDY DVORNÍHO TRAKTU DOMOV MLÁDEŽE A ŠKOLNÍ JÍDELNA Pobřežní 323/6, OBJEDNATEL: Development Pobřežní, s.r.o. Pobřežní 620/3 186 00, Praha 8

Více

230/2012 Sb. VYHLÁŠKA

230/2012 Sb. VYHLÁŠKA 230/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012, kterou se stanoví podrobnosti vymezení předmětu veřejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Ministerstvo

Více

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce :Stavební úpravy a změna způsobu užívání budovy č.p. 161 v Hodslavicích a novostavba budovy na parc. č. 146 Stupeň dokumentace Investor Místo Katastrální

Více

Výzva k podání nabídky, veřejná zakázka malého rozsahu na služby bez uveřejnění

Výzva k podání nabídky, veřejná zakázka malého rozsahu na služby bez uveřejnění Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2017/0019903/NEMI Vyřizuje: Ing. Iveta Němcová, tel. 542 526 286 ID datové schránky: qykbwe7

Více

Tělocvična ZŠ Drahotuše projektová dokumentace Zadavatel

Tělocvična ZŠ Drahotuše projektová dokumentace Zadavatel MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka Tělocvična ZŠ Drahotuše projektová dokumentace Zadavatel Město Hranice Způsob zadání Směrnice QS 74 01 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 22. 11. 2017 (PD pro ÚR (DÚR), PD pro SP (DSP) A PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE (DPS) Výběrové řízení na služby zakázka malého rozsahu Nejedná se o zadávací

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Projektová dokumentace

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zastoupený ředitelem PaedDr. Luďkem Grätzem poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební

Více

Výzva. k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách. Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ

Výzva. k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách. Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Jinočany Sídlo: Náměstí 5.

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 13/2017/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy,

Podmínky výzvy. Statutární město Jihlava. Pavel Svoboda, DiS., odbor rozvoje města. Magistrát města Jihlavy, Statutární města Jihlava M MJ/ORM/691.9/2018/1 M MJ/ORM/42054/2018-SvP jih Ivpl8vOofpq Podmínky výzvy k podání a vyhodnocení nejvhodnější nabídky na uzavření smlouvy ve smyslu 6, 27 a 31 zákona č. 134/2016

Více

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek

Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek Veřejná zakázka Kampus Palace, ev. č. Věstníku veř. zakázek 361296 Dodatečná informace č. 15 1. Zadavatel poskytuje ve smyslu ust. 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE. Odbor majetku města

Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE. Odbor majetku města MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města Specifikace veřejné zakázky malého rozsahu Na základě ustanovení 6 a 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb.o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na veřejnou zakázku malého rozsahu Zpracování projektové dokumentace a autorský dozor v rámci projektu ÚP ČR- Ostrava nákup a dovybavení objektu Zahradní 12 Zadavatel se tímto obrací

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/24875-15/dagm ORRI/3430-2015 V Rumburku dne 17.07.2015 Projektová dokumentace zateplení budovy

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

Výzva k podání nabídky, veřejná zakázka malého rozsahu na služby bez uveřejnění

Výzva k podání nabídky, veřejná zakázka malého rozsahu na služby bez uveřejnění Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0162875/NEMI Vyřizuje: Ing. Iveta Němcová, tel. 542 526 286 ID datové schránky: qykbwe7

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato veřejná zakázka je zadávána v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP jako veřejná zakázka malého rozsahu 2. kategorie Vyhlašovaná zakázka je veřejnou

Více

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL

PROVEDENÍ REVIZÍ ELEKTRICKÝCH INSTALACÍ V OBJEKTECH ŠKOL T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115016 v Hradci Králové

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby Projektová

Více

Příloha 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Předmět plnění projektové přípravy akce: DUBÁ, LÉKAŘSKÝ DŮM (čp.14)

Příloha 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Předmět plnění projektové přípravy akce: DUBÁ, LÉKAŘSKÝ DŮM (čp.14) Předmět plnění pro zadání zpracování projektové přípravy stavby: Předmětem plnění je zpracování projektových dokumentací a zajištění inženýrských činností potřebných pro vydání příslušných správních rozhodnutí,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zateplení v budově sportovního zázemí v obci Milín ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu s 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 5/2012/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Specifikace prací v rámci VZMR

Specifikace prací v rámci VZMR Příloha č.2 k č.j. KRPP-92998-6/ČJ-2014-0300VZ-VZ Počet listů: 6 Specifikace prací v rámci VZMR Název: OPŽP - zpracování energetických auditů a PD staveb u 6ti objektů areálu ÚO PČR Domažlice, Kosmonautů

Více

Společenství vlastníků jednotek Za Vinicí Loděnice Loděnice, Za Vinicí 290, PSČ IČ:

Společenství vlastníků jednotek Za Vinicí Loděnice Loděnice, Za Vinicí 290, PSČ IČ: V Loděnici 6. 5. 2019 Nabízíme účast ve výběrovém řízení na projektové a inženýrské činnosti k revitalizaci bytového domu č.p. 290-2, Za Vinicí, Loděnice včetně zajištění dotace z programu IROP, Energetické

Více