ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO"

Transkript

1 ZAŘAZENÍ PUBLIKACE DO SPRÁVNÉHO DRUHU DOKUMENTU ASEP/RIV

2 KDE NALEZNU INFORMACE O ZAŘAZENÍ DOKUMENTU? RIV Popis údajů RIV pro rok (pdf dole) ASEP v manuálu Typy publikací ASEP a RIV Přístup k nápovědě z formulářů ARL

3 DRUHY VÝSLEDKŮ V RIV I. Kategorie Publikace J = článek v odborném periodiku B = odborná kniha C = kapitola resp. kapitoly v odborné knize D = článek ve sborníku II. Kategorie Patenty Jedná se o ochranu výsledků podle patentového práva. Netýká se utajovaných skutečností, obchodních tajemství apod. P = patent III. Kategorie Aplikované výstupy Z = poloprovoz, ověřená technologie, odrůda, plemeno F = výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor) G = technicky realizované výsledky (prototyp, funkční vzorek) H = poskytovatelem realizované výsledky (výsledky promítnuté do právních předpisů a norem, do směrnic a předpisů nelegislativní povahy závazných v rámci kompetence příslušeného poskytovatele) N = certifikované metodiky, léčebné postupy, památkové postupy, specializované mapy s odborným obsahem R = software V = výzkumná zpráva obsahující utajované informace IV. Kategorie Ostatní výsledky A = audiovizuální tvorba, elektronické dokumenty M = uspořádání (zorganizování) konference W = uspořádání (zorganizování) workshopu E = uspořádání (zorganizování) výstavy O = ostatní výsledky, které nelze zařadit do žádného z výše uvedených druhů výsledku. V případě druhu výsledku = O se nevyplňují žádné další údaje specifikující blíže výsledek, které se vyplňují v závislosti na druhu výsledku.

4

5 PŘÍKLADY OD VÁS ANEB CO VÁS TRÁPÍ:

6 ZAŘAZENÍ NEKROLOGU Z ODBORNÉHO ČASOPISU. J NEBO O??? Definice typu J: Jedná se o celé texty prací s členěním podle požadavků vydavatelů periodika na strukturu vědecké práce (nejčastěji souhrn, úvod, literární přehled, materiál a metody, výsledky, diskuse, závěr) s obvyklým způsobem citování zdrojů, event. s poznámkovým aparátem, nikoliv pouze články informativního charakteru, ediční materiály, opravy nebo abstrakta či souhrny, byť publikované v odborném periodiku. Článkem v odborném periodiku není abstrakt vědeckého příspěvku. Podívat se, jestli je výsledek ve WOS, popř. jaký typ dokumentu je tam uveden. Pokud nelze zařadit do J, můžeme ho poslat jako O-ostatní.

7 RECENZE??? PATŘÍ RECENZE DO RIV? Patří sem recenze vědecky analyzující původní literární dílo. Nepatří sem recenze, která pouze upozorňuje na vydanou publikaci a má informační charakter. ASEP - zůstane typ dokumentu zachován (R1, R2). RIV - neeviduje samostatně tento druh výsledku. Pokud bude výsledek označen pro zařazení do RIV, je možno vybrat typ dokumentu buď jako O-ostatní, nebo J - článek v periodiku (R1), nebo C-kapitola v knize (R2). Do RIV se posílají recenze, které mají charakter odborného článku nebo kapitoly v odborné knize.

8 PŘ. OHODNOCENÉ RECENZE TYPU J Modrý RIV Oranžový RIV

9 WORKING PAPER??? (PRACOVNÍ, PODKLADOVÁ STUDIE) V databázi máme několik různých způsobů zařazení working papers: monografie (B - sysno ) kapitola v monografii (M sysno ) výzkumná zpráva (V sysno ) časopis (J - sysno )

10 PŘÍSPĚVEK ZE SBORNÍKU ECCE HOMO: IN MEMORIAM JAN FRIEDRICH POD JAKÝ DRUH DOKUMENTU ZAŘADIT PŘÍSPĚVEK??? Jedná o sborník z konference? Ne Poté to může být M (RIV kód C) - Patří sem kapitola v knize, úvod nebo doslov knihy, ediční poznámka, článek či příspěvek v nekonferenčním sborníku, heslo v encyklopedii. Zařazení do RIV Kapitola nebo kapitoly v odborné knize v případě, kdy celá kniha má jen editora a každá kapitola má samostatného autora nebo autorský kolektiv.

11 AUTOR PŘISPÍVÁ VE VÍCE KAPITOLÁCH. ZAŘADIT JAKO KNIHU NEBO JAKO JEDNOTLIVÉ KAPITOLY??? Pokud není autor kapitoly zároveň autorem či editorem celého díla, uveďte jednotlivé kapitoly jako druh M zvlášť, viz definice v manuálu: Kapitola nebo kapitoly v odborné knize v případě, kdy celá kniha má jen editora a každá kapitola má samostatného autora nebo autorský kolektiv.

12 PATŘÍ PŘÍSPĚVEK Z KONFERENCE NA CD DO RIV??? Podle definice v Metodice RIV musí článek ve sborníku splňovat následující kritéria, aby mohl byt hlášen do RIV: Článek ve sborníku prezentuje původní výsledky výzkumu, který byl uskutečněn autorem nebo týmem, jehož byl autor členem. Článek má obvyklou strukturu vědecké práce a s obvyklým způsobem citování zdrojů (nikoliv abstrakt) a je zveřejněný ve sborníku. Sborníkem je recenzovaná neperiodická publikace, vydaná u příležitosti pořádané konference, semináře nebo sympozia a má přidělen ISBN kód, obsahuje samostatné stati různých autorů, které mají většinou nějaký společný prvek nebo příbuzné téma, nikoliv ale pouhé abstrakty. Není tedy rozhodující forma zveřejnění, ale splnění těchto podmínek.

13 ČLÁNEK S ISSN, KTERÝ JE SOUČÁSTÍ INTERNETOVÉHO ČASOPISU??? Jak doporučujete zadat článek, který je součástí internetového časopisu - má ISSN, které není v žádné databázi ani na seznamu recenzovaných periodik. Autor by ho však chtěl mít v ASEPu. Je to možné poslat do RIV? Odborným periodikem je vědecký časopis, který je recenzován, je vydáván jako periodická publikace v tištěné nebo elektronické podobě a má přiděleno ISSN. Recenzované odborné články v odborném periodiku (časopise) se člení na: Jimp původní/přehledový článek v odborném periodiku, který je obsažen v databázi Web of Science společností Thomson Reuters s příznakem Article, Review, Proceedings Paper nebo Letter ; JSC původní/přehledový článek v odborném periodiku, který je obsažen v databázi SCOPUS společnosti Elsevier s příznakem Article, Review, Conference Paper nebo Letter; Jneimp původní/přehledový článek v odborném periodiku, který je obsažen v databázi ERIH; Jrec původní/přehledový článek v odborném periodiku, které je zařazeno v aktuálním Seznamu neimpaktovaných recenzovaných periodik vydávaných v České republice (zveřejněno na Do ASEP: Zapsat jako J, do elektronické adresy ve formulářích ARL zkopírovat link. Do RIV: Pokud nesplňuje tyto podmínky RIV, bude výsledek z hodnocení vyřazen.

14 KNIHA ČI SBORNÍK??? NÝVLTOVÁ FIŠÁKOVÁ, M. (2010): THE LOCAL ELITE AT CHOTĚBUZ-PODOBORA (CZECH REPUBLIC) FROM ZOOARCHAEOLOGICAL AND ARCHAEOLOGICAL PERSPECTIVES. VIAS, 3, , VIENNA (CELKOVÝ POČET STRAN 128 PP. ISBN: Pokud je Nývltová Fišáková editorka nikoliv autorka a chceme tento výsledek do RIV, může se tam dát pouze jako kapitola z knihy, jejíž část napsal náš autor. Jako odbornou knihu můžeme výsledek zapsat pouze v případě, že na knize pracoval jeden autor nebo tým autorů. Článek ve sborníku by to byl v případě, že byl sborník vydán k nějaké konferenci. I. Kategorie - Publikace RIV B = odborná kniha C = kapitola resp. kapitoly v odborné knize D = článek ve sborníku

15 DO JAKÉHO TYPU PUBLIKACÍ ZAŘADIT STUDII, ZPRACOVANOU NA ZÁKLADĚ SMLOUVY MEZI MZV A NAŠÍM ÚSTAVEM V ROZSAHU 88 STRAN. Odborná kniha? Má více jak 50 str.? Byla vydaná v nakladatelství s vědeckou redakcí a recenzovaná alespoň jedním obecně uznávaným recenzentem z příslušného oboru (mimo Vaše pracoviště )? Má kniha přidělen kód ISBN nebo ISMN a je povinný výtisk registrován v NK ČR? A tak dále viz metodika RIV. Odbornou knihou je např. monografie, vědecky zpracovaná encyklopedie a lexikon, kritická edice pramenů, kritická edice uměleckých materiálů doprovázená studií, kritický komentovaný překlad náročných filosofických, historických či filologických textů doprovázený studií, vědecky koncipovaný jazykový slovník a odborný výkladový slovník, kritický katalog výstavy apod., pokud splňují uvedená formální kritéria.

16 PATŘÍ DO ASEP/RIV PŘÍSPĚVEK V ROČENCE? J - Článek v odborném periodiku. Patří sem článek ve vědeckém časopise, v ročence, v periodickém sborníku (např. Working Papers, Annual Reviews of..., Advances in...), dále konferenční příspěvek v plném znění, pokud byl publikován v časopise včetně zvláštního čísla časopisu věnovaného pouze konferenci, v tištěné nebo elektronické podobě. Do RIV lze zařadit, pokud bude splňovat podmínky uvedené v metodice RIV.

17 Děkuji za pozornost Kateřina Durecová

I. kategorie Publikace (Týká se drtivé většiny publikačních výstupů na FFÚ VŠE v Praze)

I. kategorie Publikace (Týká se drtivé většiny publikačních výstupů na FFÚ VŠE v Praze) CHARAKTERISTIKA NĚKTERÝCH PUBLIKAČNÍCH VÝSTUPŮ, UZNATELNÝCH V RIVU VČETNĚ JEJICH BODOVÉHO HODNOCENÍ (Výňatek z Metodiky hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů

Více

J Článek v odborném periodiku (časopise) B Odborná kniha

J Článek v odborném periodiku (časopise) B Odborná kniha Definice jednotlivých druhů výsledků (platné od roku 2010), které budou zařazeny do hodnocení v souladu s Metodikou hodnocení výsledků a výzkumných organizací RVVI J Článek v odborném periodiku (časopise)

Více

Definice výsledků podporovaných programem ÉTA

Definice výsledků podporovaných programem ÉTA Definice výsledků podporovaných programem ÉTA Č. j.: TACR/15-45/2017 Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů Kód výsledku F uzit F

Více

Příloha č. 5 Definice druhů výsledků podle Metodiky RVVI. Popis. výsledku výsledku HODNOCENÉ VÝSLEDKY I. kategorie - Publikace

Příloha č. 5 Definice druhů výsledků podle Metodiky RVVI. Popis. výsledku výsledku HODNOCENÉ VÝSLEDKY I. kategorie - Publikace Příloha č. 5 Definice druhů výsledků podle Metodiky RVVI Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011), ze dne 11.5.2011 Kód Název

Více

Dopad na vykazování bodů v RIV

Dopad na vykazování bodů v RIV ČR Dopad na vykazování bodů v RIV Ing. Viera Hudečková, sekretariát Rady pro výzkum, vývoj a inovace 1 ČR Obsah 1. Výsledky hodnocení výsledků výzkumných organizací v roce 2012 2. Průběh I. etapy Hodnocení

Více

Druhy výsledků, které budou v rámci Hodnocení výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2010, 2011 a 2012 zařazeny do hodnocení.

Druhy výsledků, které budou v rámci Hodnocení výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2010, 2011 a 2012 zařazeny do hodnocení. Definice druhů výsledků, platné od roku 2010 včetně Příloha č. 2 Druhy výsledků, které budou v rámci Hodnocení výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2010, 2011 a 2012 zařazeny do hodnocení.

Více

ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM

ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM VÝSLEDKŮ Ů DO RIV Alena Turečková Podpora přednášky kurzu Hodnocení výsledků VaV Zkušenosti s uznáváním výsledků do RIV Alena Turečková Obsah prezentace IS VaVaI Termíny a odesílání

Více

4. Definice druhů výsledků

4. Definice druhů výsledků 4. Definice druhů výsledků Jednotlivé druhy jsou uvedeny tak, jak jsou stanoveny pro IS VaVaI 10) databáze RIV. Pro jiné případy a účely nelze tento dokument využít. Pro všechny druhy výsledků, kterých

Více

Definice druhů výsledků

Definice druhů výsledků Definice druhů výsledků Jednotlivé druhy jsou uvedeny tak, jak jsou stanoveny pro IS VaVaI 1) databáze RIV. Pro jiné případy a účely nelze tento dokument využít. Pro všechny druhy výsledků, kterých bylo

Více

Definice druhů výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací

Definice druhů výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací Definice druhů výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací pro účely Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. (platné od 1.1.2013) Jednotlivé druhy jsou definovány pro Informační

Více

NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ

NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ NOVINKY V HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VaV SEMINÁŘ Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.3.00/09.0009 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a

Více

ASEP pracovní setkání. 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno

ASEP pracovní setkání. 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno ASEP pracovní setkání 13. 2. 2014 Praha 14. 2. 2014 Brno Osnova RIV 2014 Formuláře, klient úpravy ARL Na co se ptáte?! Knihy povinný výtisk. Kontroly dat postup Termíny Hodnocení 2015 a ASEP Týmy, obory,

Více

Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD

Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD Směrnice děkana č. 1/2016 pro metodické hodnocení studentů doktorských studijních programů na ČVUT FD ČVUT v Praze Fakulta dopravní Konviktská 20, Praha 1 www.fd.cvut.cz Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tato

Více

Problematiky vykazování a výkaznictví

Problematiky vykazování a výkaznictví Název: Školitel: Problematiky vykazování a výkaznictví Vojtěch Adam Datum: 27.11.2013 Reg.č.projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0023 Název projektu: Partnerská síť centra excelentního bionanotechnologického výzkumu

Více

Zásady hodnocení publikační činnosti za rok 2011 Schváleno akademickým senátem FIS dne Preambule:

Zásady hodnocení publikační činnosti za rok 2011 Schváleno akademickým senátem FIS dne Preambule: Zásady hodnocení publikační činnosti za rok 011 Schváleno akademickým senátem FIS dne 7.4. 011 Preambule: Předkládaným návrhem změny hodnocení publikační činnosti jsou sledovány zejména následující cíle:

Více

I obory II NRRE 0) ostatní obory článek v impaktovaném časopise 1) 10 až 305 2) článek v prestižním impaktovaném časopise (Nature, Science) 3) 500

I obory II NRRE 0) ostatní obory článek v impaktovaném časopise 1) 10 až 305 2) článek v prestižním impaktovaném časopise (Nature, Science) 3) 500 Bodové hodnocení jednotlivých druhů výsledků Příloha č. 1 J imp J neimp Druh výsledku I obory II NRRE 0) ostatní obory článek v impaktovaném časopise 1) 10 až 305 2) článek v prestižním impaktovaném časopise

Více

ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM

ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM ZKUŠENOSTI S UZNÁVÁNÍM VÝSLEDKŮ Ů DO RIV Alena Turečková Podpora přednášky kurzu Hodnocení výsledků VaV Zkušenosti s uznáváním výsledků do RIV Alena Turečková 1 Obsah prezentace Úloha RVVI v RIV IS VaVaI

Více

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení:

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení: Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Schváleno Akademickým senátem FIS dne 5. 3. 2014 Preambule: Předkládaným návrhem změny hodnocení publikační činnosti jsou sledovány zejména následující cíle: a)

Více

Evidence výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací, práva k výsledkům a jejich využití

Evidence výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací, práva k výsledkům a jejich využití Instrukce prorektora pro výzkum a vývoj č. 1 / 2016-2017 Den vydání: 15. 12. 2016 Den účinnosti: 15. 12. 2016 Zpracoval: Odbor výzkumu a vývoje Schválila: Rektorka Rozdělovník: Děkani, akademičtí pracovníci

Více

Recenzovaný odborný článek (druh výsledku J)

Recenzovaný odborný článek (druh výsledku J) Recenzovaný odborný článek (druh výsledku J) Definice Recenzovaným odborným článkem je původní, případně přehledový článek zveřejněný v odborném periodiku (časopise) bez ohledu na stát vydavatele, který

Více

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení:

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení: Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Schváleno AS FIS 16.12. 2015 Preambule: Předkládaným návrhem změny hodnocení publikační činnosti jsou sledovány zejména následující cíle: a) podpora publikační

Více

Předávání údajů do informačního systému VaVaI 2014

Předávání údajů do informačního systému VaVaI 2014 Předávání údajů do informačního systému VaVaI 2014 Popis údajů do IS VaV RIV 2014 - dokument zveřejněn 8. ledna 2014 www.vyzkum.cz Pravidla pro předávání dat Popis údajů RIV 2014 Definice druhů výsledků

Více

RIV vykazování a šíření informací o výsledcích výzkumu. doc. Ing. Josef ŠTĚTINA, Ph.D.

RIV vykazování a šíření informací o výsledcích výzkumu. doc. Ing. Josef ŠTĚTINA, Ph.D. RIV vykazování a šíření informací o výsledcích výzkumu doc. Ing. Josef ŠTĚTINA, Ph.D. FINANCOVÁNÍ Struktura normativního rozpočtu VVŠ (v %) rok 2010 2011 Celkem 100,0 % 100,0 % Normativní část rozpočtu

Více

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 102/2016 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 24. 3. 2016 Článek1 Obecná ustanovení [1] Habilitační řízení se na Ekonomické fakultě

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA PRÁVNICKÁ FAKULTA. METODIKA PRO VKLÁDÁNÍ DAT DO RIV 2011 (Rejstříku informací o výsledcích)

MASARYKOVA UNIVERZITA PRÁVNICKÁ FAKULTA. METODIKA PRO VKLÁDÁNÍ DAT DO RIV 2011 (Rejstříku informací o výsledcích) MASARYKOVA UNIVERZITA PRÁVNICKÁ FAKULTA METODIKA PRO VKLÁDÁNÍ DAT DO RIV 2011 (Rejstříku informací o výsledcích) METODIKA PRO VKLÁDÁNÍ DAT DO RIV 2011 RIV je jednou z částí (datovou oblastí) informačního

Více

Ověřitelnost výsledků vykazovaných v RIV

Ověřitelnost výsledků vykazovaných v RIV - znění materiálu předkládaného na 248. zasedání Rady, dne 11.prosince 2009 Ověřitelnost vykazovaných v 24-6-A (podklad pro hlasování KHV se všemi navrženými změnami) Úkol byl uložen na 246. zasedání Rady

Více

Fakulta sociálně ekonomická. Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Jednání zapsala:

Fakulta sociálně ekonomická. Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Jednání zapsala: Z Á P I S Z J E D N Á N Í K O L E G I A D Ě K A N A F S E U J E P Datum konání: 5.-7. 10. 2011 Čas od 10.00 do 16.00 hod Jednání řídil: Doc. Ing. Z. Štěpánek, CSc. děkan Jednání zapsala: Alena Trefilová

Více

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 117/2017 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 117/2017 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích OPATŘENÍ DĚKANA EF č. 117/2017 Řád habilitačního řízení Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 26. 1. 2017 Článek1 Obecná ustanovení [1] Habilitační řízení se na Ekonomické fakultě

Více

Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP

Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP Seminář pro vedoucí knihoven asviústavů AV ČR ASEP 5. 5. 2016 ASEP bibliografická databáze repozitář Online katalog Repozitář Analytika ASEP Novinky ASEP Evidence výsledků vědecké práce ústavů AV ČR od

Více

Tvorba odborné publikace

Tvorba odborné publikace Tvorba odborné publikace Iveta Fürstová Iveta.furstova@techlib.cz Přehled Východiska Plánování Tvorba Výsledky Východiska: 1. Proč kniha vzniká? cíl a poslání knihy volba tématu proč toto téma - nutnost,

Více

Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání

Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání Informační podpora, hodnocení vědy a výzkumu Institutu celoživotního vzdělávání Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb Mendelovy univerzity v Brně 21. 5. 2012 Obsah Hodnocení

Více

IS VaVaI - zkušenosti při řešení chyb předávaných údajů o výsledcích výzkumu, experimentálního vývoje a inovacích

IS VaVaI - zkušenosti při řešení chyb předávaných údajů o výsledcích výzkumu, experimentálního vývoje a inovacích IS VaVaI - zkušenosti při řešení chyb předávaných údajů o výsledcích výzkumu, experimentálního vývoje a inovacích Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády ČR, Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace CVTI SR Bratislava,

Více

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí n. L. č. 2/2015 PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH GRANTŮ PRACOVIŠŤ PF UJEP I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

Systém měření výkonu instituce

Systém měření výkonu instituce Systém měření výkonu instituce Autor: PhDr. Barbora Drobíková, Ph.D. Učební text vznikl za podpory projektu "Vytvoření kurzu Projektové financování vysokých škol" financovaného Fondem rozvoje vysokých

Více

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009 Předávání údajů do Informačního systému výzkumu a vývoje RIV Rejstřík informací o výsledcích 2009 Dokument je zveřejněn od 13. listopadu 2008 na www.vyzkum.cz. Obsah: 1. Základní informace...1 2. Pravidla

Více

Definice výsledků podporovaných programem ÉTA

Definice výsledků podporovaných programem ÉTA Definice výsledků podporovaných programem ÉTA Č. j.: TACR/1-41/2018 Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů Kód výsledku F uzit F

Více

Předávání údajů do IS VaVaI - RIV

Předávání údajů do IS VaVaI - RIV Předávání údajů do IS VaVaI - RIV Ing. Viera Hudečková, oddělení Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací JIC Brno, 5. 11. 2014 1 Obsah 1. Výzkum a vývoj v číslech 2. Webová stránka

Více

SMĚRNICE DĚKANA FEKT Č. 1/2015 Hodnocení pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně

SMĚRNICE DĚKANA FEKT Č. 1/2015 Hodnocení pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ SMĚRNICE DĚKANA FEKT Č. 1/2015 pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně Výsledky pedagogické a tvůrčí činnosti

Více

Hodnocení vědecké práce kuchařka pro každého (vědce)

Hodnocení vědecké práce kuchařka pro každého (vědce) Hodnocení vědecké práce kuchařka pro každého (vědce) cíl: získat maximum bodů v každém kalendářním roce body se přidělují podle metodiky Rady vlády ČR pro výzkum, vývoj a inovace (RV VaVaI) motivace: bodové

Více

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013 Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013 Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády, Odbor výzkumu, vývoje a inovací DERS, 26. - 27. 2. 2014 1 Obsah 1. Hodnocení výsledků výzkumných

Více

Změny IS VaVaI v roce 2018

Změny IS VaVaI v roce 2018 Změny IS VaVaI v roce 2018 Oddělení informačních systémů 8. března 2018 ZMĚNY TÝKAJÍCÍ SE PŘEDÁVANÝCH ÚDAJŮ V ROCE 2018 - RIV Nové datové prvky společné pro všechny výsledky - RIV: A90 * Identifikátor

Více

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení:

Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Preambule: Způsob rozdělování prostředků a zásady hodnocení: Zásady hodnocení publikační činnosti FIS Schváleno AS FIS 28. 11. 2018 Preambule: Hodnocení publikační činnosti je postaveno zejména na těchto základních principech: a) podpora publikační činnosti není

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a její aplikování v roce 2013 a 2014

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a její aplikování v roce 2013 a 2014 Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a její aplikování v roce 2013 a 2014 Ing. Martin Matějka sekretariát Rady pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky 1 Metodika 2013 schválena

Více

Autorskoprávní ochrana zaměstnaneckých a studentských děl

Autorskoprávní ochrana zaměstnaneckých a studentských děl Autorskoprávní ochrana zaměstnaneckých a studentských děl Pavel Koukal září 2016 Katedra občanského práva 1 Vědecký výsledek a dušení vlastnictví autorské dílo vynález/technické řešení odrůda rostlin ochranná

Více

Vědeckáčinnost, výzkum a vývoj v ČR

Vědeckáčinnost, výzkum a vývoj v ČR Obsah Vědecká, výzkumná a vývojová činnost v ČR Výsledky výzkumu a vývoje v ČR a jejich hodnocení Vědeckáčinnost, výzkum a vývoj v ČR Právní ochrana výsledků pedagogické a vědecké práce MVV97K/01 Vědecká,

Více

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací RIV Rejstřík informací o výsledcích 2011

Předávání údajů do Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací RIV Rejstřík informací o výsledcích 2011 Předávání údajů do Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací RIV Rejstřík informací o výsledcích 2011 Dokument je zveřejněn od 5. ledna 2011 na www.vyzkum.cz. Obsah: 1. Základní informace...

Více

Článek ve sborníku má UT ISI (UT WoS), které v době odevzdání neměl nebyl ve WoS. Je nutné takový záznam znovu posílat do RIV?

Článek ve sborníku má UT ISI (UT WoS), které v době odevzdání neměl nebyl ve WoS. Je nutné takový záznam znovu posílat do RIV? Na co se ptáte? Článek ve sborníku má UT ISI (UT WoS), které v době odevzdání neměl nebyl ve WoS. Je nutné takový záznam znovu posílat do RIV? Není nutné zadávat takový záznam znovu do RIV, UT WoS není

Více

Informačné systémy o vede

Informačné systémy o vede Národný informačný systém podpory výskumu a vývoja v SR prístup k elektronickým informačným zdrojom N IS P E Z Informačné systémy o vede Integrácia pre otvorený prístup k vedeckým výstupom Zborník z medzinárodnej

Více

Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice

Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice Úřad vlády ČR Metodika hodnocení výzkumu a vývoje v České Republice Ing. Martin Matějka 6.4.2010 MŠMT, Praha 1 Obsah Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací novela zákona 130/2002 Sb. základní

Více

5. Definice druhů výsledků

5. Definice druhů výsledků 5. Definice druhů výsledků Popis údajů dodávaných do IS VaVaI 2.0 RIV v roce 2018 Jednotlivé druhy jsou uvedeny tak, jak jsou stanoveny pro IS VaVaI 2.0 databázi RIV 6. Pro všechny druhy výsledků 7, kterých

Více

Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014

Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014 www.vscht.cz Metodika hodnocení VaV, OBD - sběr dat RIV 2014 10. 2. 2014 1 Obsah Metodika hodnocení výsledků stručně, význam, cíle, předpisy, postupy v roce 2014, druhy výsledků a jejich hodnocení (I.

Více

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP

PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP Pedagogická fakulta Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Směrnice děkana PF UJEP Ústí nad Labem č. 1/2019 PODPORA INTERNÍCH VĚDECKÝCH A TVŮRČÍCH PROJEKTŮ NA PRACOVIŠTÍCH PF UJEP I. ÚVODNÍ

Více

Výzkumné dokumenty v Chmelařském institutu s. r. o. Žatec, zpřístupňování plných textů a dat z výzkumu

Výzkumné dokumenty v Chmelařském institutu s. r. o. Žatec, zpřístupňování plných textů a dat z výzkumu v Chmelařském institutu s. r. o. Žatec, zpřístupňování plných textů a dat z výzkumu Úvod informace o podniku Sídlo: Kadaňská 2525, Žatec 43846 CZ14864347, Tel:+420415732111, Fax:+420415732150 Web: www.chizatec.cz

Více

Aktuální informace Ministerstva kultury. Ing. Martina Dvořáková

Aktuální informace Ministerstva kultury. Ing. Martina Dvořáková Aktuální informace Ministerstva kultury Ing. Martina Dvořáková program NAKI nová Meziresortní koncepce aplikovaného výzkumu a vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 a program NAKI II Výdaje

Více

Dotazy od poskytovatelů

Dotazy od poskytovatelů Odbor výzkumu, vývoje a inovací Úřadu vlády ČR - provozovatel IS VaVaI Dotazy od poskytovatelů seminář Hodnocení VaV v roce 2011 dne 29. března 2011 Zdrojem pro odpovědi jsou veřejně přístupné informace

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 4/2013 k tvorbě publikací a evidenci výsledků vědy, výzkumu, inovací a další tvůrčí činnosti. Čl.

OPATŘENÍ DĚKANA č. 4/2013 k tvorbě publikací a evidenci výsledků vědy, výzkumu, inovací a další tvůrčí činnosti. Čl. Univerzita Karlova v Praze Přírodovědecká fakulta Albertov 6 128 43 PRAHA 2 OPATŘENÍ DĚKANA č. 4/2013 k tvorbě publikací a evidenci výsledků vědy, výzkumu, inovací a další tvůrčí činnosti Čl. 1 Předmět

Více

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017 Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 37/2017 Hodnocení vědecko-výzkumné a pedagogické činnosti akademických pracovníků Filozofické fakulty UJEP 1. Akademičtí pracovníci FF UJEP vykazují své vědecko-výzkumné,

Více

Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR

Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR 1. ÚVOD Pravidla pro publicitu (dále jen Pravidla) stanovují povinné náležitosti v oblasti zajištění propagace projektů a jejich výsledků

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2009

Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2009 Úřad vlády ČR Č.j. 08724/09-RVV Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2009 Obsah A. ÚVOD... 2 B. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ... 3 B.1. CÍLE HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ... 3 B.2. VSTUPY

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení UNIVERZITA PARDUBICE Směrnice č. 2/2015 Věc Evidence výsledků tvůrčí činnosti zaměstnanců a studentů Univerzity Pardubice v interním informačním systému OBD Působnost pro všechny útvary a studenty univerzity

Více

DEFINICE DRUHŮ VÝSLEDKŮ

DEFINICE DRUHŮ VÝSLEDKŮ III. Úřad vlády ČR Č.j.: 26822/2017-OMP DEFINICE DRUHŮ VÝSLEDKŮ Samostatná příloha č. 4 Metodiky hodnocení výzkumných organizací a programů účelové podpory výzkumu, vývoje a inovací schválené usnesením

Více

SMĚRNICE DĚKANA Č. 9 / 2016 Hodnocení pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně

SMĚRNICE DĚKANA Č. 9 / 2016 Hodnocení pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ SMĚRNICE DĚKANA Č. 9 / 2016 Hodnocení pedagogické a tvůrčí činnosti na FEKT VUT v Brně Výsledky pedagogické a tvůrčí činnosti

Více

Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Vnitřní normy Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Kód: Druh: Název: SD/03/2018 VNITŘNÍ NORMA FAKULTY TECHNOLOGICKÉ Rámcová kritéria uplatňovaná při habilitačním řízení a řízení ke jmenování

Více

Změny v údajích RIV v roce sběru 2013

Změny v údajích RIV v roce sběru 2013 Odbor výzkumu, vývoje a inovací Úřadu vlády ČR - provozovatel IS VaVaI Změny v údajích RIV v roce sběru 2013 Ing. Viera Hudečková, sekretariát Rady pro výzkum, vývoj a inovace 1 Obsah 1. Důvody změn 2.

Více

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády, Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády, Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazení z Hodnocení 2013 Ing. Viera Hudečková, Úřad vlády, Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace 1 Obsah 1. Změny týkající se předávaných údajů do IS VaVaI

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2008

Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2008 Úřad vlády ČR Č.j. 10810/2008-RVV Metodika hodnocení výsledků výzkumu a vývoje v roce 2008 Obsah A. ÚVOD... 2 B. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ... 3 B.1. CÍLE HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ... 3 B.2. VSTUPY

Více

Desatero kontroly záznamů před uložením do ASEP

Desatero kontroly záznamů před uložením do ASEP Desatero kontroly záznamů před uložením do ASEP 1. Zápis záznamu (Kontrola podle názvu, zda záznam už není zapsán, výběr druhu dokumentu) 2. Autor Kontrola autorských údajů (i spoluautoři a jejich afiliace)

Více

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4.

Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4. Směrnice děkana č. 1/2012 Habilitační řízení a řízení ke jmenování profesorem na Fakultě sportovních studií MU (ve znění účinném od 1. 4. 2014) Podle 28 odst. 1 zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách

Více

Etapy hodnocení výsledků výzkumných organizací a uplatnění připomínek a způsob vypořádání připomínek

Etapy hodnocení výsledků výzkumných organizací a uplatnění připomínek a způsob vypořádání připomínek Etapy hodnocení výsledků výzkumných organizací a uplatnění připomínek a způsob vypořádání připomínek Jaroslav Pecen Oddělení Informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací 13.03.2012 1

Více

ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2016

ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2016 ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2016 AVU vyhlašuje pro rok 2016 výběrové řízení v rámci soutěže na podporu projektů specifického vysokoškolského

Více

Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné

Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Směrnice č. 55/2010 děkana Slezské univerzity v Opavě, Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné O STANOVENÍ PODMÍNEK POSKYTOVÁNÍ ODMĚN AUTORŮM PUBLIKACÍ A PROJEKTŮ, A O PUBLIKAČNÍ SOUTĚŽI KATEDER SLEZSKÉ

Více

Aktuální informace Ministerstva kultury (aplikovaný výzkum národní a kulturní identity) Ing. Martina Dvořáková ředitelka odboru výzkumu a vývoje MK

Aktuální informace Ministerstva kultury (aplikovaný výzkum národní a kulturní identity) Ing. Martina Dvořáková ředitelka odboru výzkumu a vývoje MK Aktuální informace Ministerstva kultury (aplikovaný výzkum národní a kulturní identity) Ing. Martina Dvořáková ředitelka odboru výzkumu a vývoje MK Účelová podpora - programy NAKI a NAKI-II oba vychází

Více

Kdo může editovat záznam?

Kdo může editovat záznam? Kdo může editovat záznam? Nejvýznamnější výsledky od roku 2014 Které záznamy mohu zařadit do TOP10? Plné texty Kdo má možnost připojený plný text číst? Portlet Přehled záznamů pro zpracovatele jak ho přidat

Více

Č.j.:TACR/3635/2012. Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR

Č.j.:TACR/3635/2012. Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR Č.j.:TACR/3635/2012 Pravidla pro publicitu projektů podpořených z prostředků TA ČR OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. VYSVĚTLENÍ POJMŮ... 3 3. PRAVIDLA PRO PUBLICITU... 4 4. TYPY VÝSLEDKŮ... 5 5. TECHNICKÉ PROSTŘEDKY

Více

ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2017

ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2017 ZÁSADY STUDENTSKÉ GRANTOVÉ SOUTĚŽE NA PODPORU PROJEKTŮ SPECIFICKÉHO VYSOKOŠKOLSKÉHO VÝZKUMU NA ROK 2017 AVU vyhlašuje pro rok 2017 výběrové řízení v rámci soutěže na podporu projektů specifického vysokoškolského

Více

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010

Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010 Příkaz děkanky FF UJEP Ústí nad Labem č. 19/2010 Hodnocení vědecko-výzkumné a pedagogické činnosti akademických pracovníků Filozofické fakulty UJEP Akademičtí pracovníci FF UJEP vykazují své vědecko-výzkumné,

Více

Metodický pokyn děkana FZV UP Evidence publikační činnosti v OBD

Metodický pokyn děkana FZV UP Evidence publikační činnosti v OBD FZV-MPD-3/2014 FAKULTA ZDRAVOTNICKÝCH VĚD UP V OLOMOUCI PROVÁDĚCÍ NORMA Metodický pokyn děkana FZV UP Evidence publikační činnosti v OBD Obsah: Touto směrnicí děkana Fakulty zdravotnických věd Univerzity

Více

Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky. Tadeusz Sikora

Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky. Tadeusz Sikora Práce mladého vědce aneb krátká přednáška o metodologii vědy v podmínkách České republiky Tadeusz Sikora Program přednášky Proč publikovat? Hodnocení vědeckých výkonů v ČR Rešerše Zdroje informací pro

Více

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV:

NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV: NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY K VYKAZOVÁNÍ DO RIV: 1) Můj článek vyšel jen elektronicky, mohu ho vykázat do RIV? A jak ho mám stránkovat? odpověď: Ano, do RIV ho lze poslat jako článek, pokud obsahuje původní

Více

Definice výsledků podporovaných programem THÉTA

Definice výsledků podporovaných programem THÉTA Definice výsledků podporovaných programem THÉTA Č. j.: TACR/15-59/2017 Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů Kód výsledku F uzit

Více

Interní grantová agentura LDF MENDELU

Interní grantová agentura LDF MENDELU 7. 10. 2015 Ing. Pavlína Pancová Šimková, Ph.D. Rada Interní grantové agentury Interní grantová agentura LDF MENDELU Výzva pro rok 2016 strana 2 Základní informace Vyhlášení 1. 9. 2015 Uzávěrka 23. 10.

Více

Rejstřík Informací o Výsledcích

Rejstřík Informací o Výsledcích Rejstřík Informací o Výsledcích a jeho vazby na: - vkládání údajů o výsledcích - provedení kontrol výsledků - hodnocení výsledků Ing. Jaroslav Pecen I. Vybrané ustanovení zákona č. 130/2002 Sb. Podpora

Více

ASEP RIV Knihovna AV ČR, v. v. i. Seminář ASEP

ASEP RIV Knihovna AV ČR, v. v. i. Seminář ASEP ASEP RIV 2018 Knihovna AV ČR, v. v. i. Seminář ASEP 27. 2. 2018 Program RIV2018 Druhy dokumentů Změna struktury Identifikace Kontroly dat Opravy a mazání Termíny Dokumenty 1 2 4 3 5 1. Seminář Prezentace

Více

Akademie výtvarných umění v Praze. Výzkumné grantové soutěži (dále VGS) pro studenty a akademické pracovníky AVU na rok 2019

Akademie výtvarných umění v Praze. Výzkumné grantové soutěži (dále VGS) pro studenty a akademické pracovníky AVU na rok 2019 Akademie výtvarných umění v Praze vyhlašuje výzvu k podávání žádostí o podporu projektů ve Výzkumné grantové soutěži (dále VGS) pro studenty a akademické pracovníky AVU na rok 2019 Výzkumná grantová soutěž

Více

Kdo může editovat záznam?

Kdo může editovat záznam? Kdo může editovat záznam? Nejvýznamnější výsledky od roku 2014 Které záznamy mohu zařadit do TOP10? Plné texty Kdo má možnost připojený plný text číst? Mohu k záznamu kapitoly připojit plný text celé publikace?

Více

Dotazy II. část: 1 / 6

Dotazy II. část: 1 / 6 Dotazy II. část: 1. Časopis je skenován databází Scopus, má ISBN, ale jednotlivá čísla jsou zároveň sborníky z konference a mají přidělené ISBN. Ve Scopus pak články mají někdy druh - článek v periodiku

Více

Metodický pokyn č. 4/2015 pro realizaci a evidenci smluvního výzkumu na Fakultě informačních technologií Českého vysokého učení technického v Praze

Metodický pokyn č. 4/2015 pro realizaci a evidenci smluvního výzkumu na Fakultě informačních technologií Českého vysokého učení technického v Praze ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta informačních technologií Thákurova 9, 160 00 Praha 6 Metodický pokyn č. 4/2015 pro realizaci a evidenci smluvního výzkumu na Fakultě informačních technologií

Více

PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV

PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV MASARYKOVA UNIVERZITA PRÁVNICKÁ FAKULTA Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV 2 Impakt faktor a informace k předávání údajů do RIV OBSAH Impakt faktor... 4 Úvod... 4 Co je Impakt faktor (IF)...

Více

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazování

Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazování Odbor výzkumu, vývoje a inovací Úřadu vlády ČR - provozovatel IS VaVaI Typy chybně zařazených výsledků do RIV a jejich vyřazování Ing. Viera Hudečková, sekretariát Rady pro výzkum, vývoj a inovace 1 Obsah

Více

Desatero kontroly záznamů před odevzdáním do RIV

Desatero kontroly záznamů před odevzdáním do RIV Desatero kontroly záznamů před odevzdáním do RIV 1. Kontrola záznamů vybraných/nevybraných pro export do RIV (kontrola počtu záznamů pro RIV, označení záznamu pro RIV) 2. Kontroly ARL kontrola a opravy

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011 a rok 2012)

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011 a rok 2012) Úřad vlády ČR Č.j.: 6951/2012-RVV Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011 a rok 2012) Schváleno usnesením vlády ČR ze dne

Více

Seminář k RIV MŠMT Statistika hodnocení VO v roce 2013

Seminář k RIV MŠMT Statistika hodnocení VO v roce 2013 Seminář k RIV MŠMT Statistika hodnocení VO v roce 2013 (Mgr. Arnold Santus, MŠMT) Velký zrcadlový sál 11. 4. 2013 12:15 hod. Položky hodnocení ukončených projektů v CEP P28 * Kód zhodnocení výsledků řešení

Více

VYKAZOVÁNÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMU A VÝVOJE

VYKAZOVÁNÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMU A VÝVOJE VYKAZOVÁNÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMU A VÝVOJE I. Úvodní informace Vedení fakulty upozorňuje akademické pracovníky a doktorandy na následující skutečnosti: V souvislosti s probíhající reformou výzkumu a vývoje v

Více

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011)

Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011) Úřad vlády ČR Č.j.: 04944/11-RVV Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů (platná pro léta 2010 a 2011) Schváleno usnesením vlády ČR ze dne 4. srpna 2010

Více

1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013.

1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013. 1. Děkan PřF UHK vyhlašuje soutěž na projekty specifického výzkumu pro rok 2013. 2. Soutěž se řídí směrnicí kvestora UHK č. 2/2012 a dalšími právními předpisy uvedenými v čl. I této směrnice. 3. Text vyhlášení

Více

RÁMCOVÁ KRITÉRIA PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ

RÁMCOVÁ KRITÉRIA PRO HABILITAČNÍ ŘÍZENÍ Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Datum vydání: 29. 6. 2018 Za věcnou stránku odpovídá: prof. Ing. Martin Weiter, Ph.D. Účinnost: od 1. 7. 2018 Závaznost: FCH VUT v Brně Vydává: děkan FCH

Více

Národní autority v prostředí muzeí a galerií interoperabilita s NK ČR

Národní autority v prostředí muzeí a galerií interoperabilita s NK ČR Národní autority v prostředí muzeí a galerií interoperabilita s NK ČR Výsledky projektu Připravila: Jarmila Podolníková (CITeM MZM) Praha 31. 1. 2012 Obsah Kategorie a druhy výsledků dle RIV Uplatněné

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY Profil aktualizovaného znění: Titul původního předpisu: Vyhláška kterou se stanoví kreditní systém pro vydání osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez přímého vedení

Více

Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu

Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu Vložení identifikátorů DOI, UT WOS, UT SCOPUS a PubMed ID do záznamu 6. 10. 2016 K publikačním výsledkům lze vkládat tzv. identifikátory dokumentů. Ty jednoznačně určují dokument v dané databázi. V ASEP

Více

Definice výsledků podporovaných programem THÉTA

Definice výsledků podporovaných programem THÉTA Definice výsledků podporovaných programem THÉTA Č. j.: TACR/1-83/2018 Výňatek z dokumentu Metodika hodnocení výsledků výzkumných organizací a hodnocení výsledků ukončených programů Kód výsledku Fuzit Název

Více