KUCHYN Ě A INTERIÉRY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUCHYN Ě A INTERIÉRY"

Transkript

1 KUCHYNĚ A INTERIÉRY

2 Výroba a sídlo firmy: Kuchyně KYPR s.r.o. V Cihelně , Šťáhlavy tel.: IČO: DIČ: CZ stahlavy@kuchynekypr.cz Bytové studio: Kuchyně KYPR s.r.o. Slovanská , Plzeň tel.: plzen@kuchynekypr.cz

3 O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní prioritou u veškerého nábytku je vysoká kvalita výrobků za použití nejkvalitnějších materiálů a kování. Nábytek vzniká v naší výrobě doslova od stromu k finálnímu nábytku. Nevyrábí se na sklad, ale veškeré výrobky jsou pro konkrétního klienta, díky tomu můžeme vyhovět různým požadavkům kladených na nábytek. Kuchyně je nedílnou součástí každé domácnosti. S naší kuchyní vyrobenou na míru každého prostoru nemusíte řešit kompromisy, můžete se nechat hýčkat možnostmi a perfektní funkčností. Díky tomu dokážeme vyrobit kuchyně od rozumného standardu až po nejluxusnější kategorii, přičemž kvalita je vždy na prvním místě. Kuchyně můžeme rozdělit dle designu na moderní, klasické a rustikální. Moderní design je charakterizován lakováním do vysokého lesku a užitím moderních dřevin. Jako novinku jsme připravili bezúchytkovou kuchyni nazvanou CL-Line. Další novinkou je S-Line s decentní úchytkou v hraně dveří. V klasických a rustikálních kuchyních je velmi žádaná dřevina dub, třešeň a buk v několika odstínech moření. Na následujících stránkách prezentujeme kuchyně, které tvoří jen malou část naší skutečné produkce realizované na základě individuálních přání a designu. Zakázková výroba Nábytek vyrábíme na zakázku dle jednotlivých požadavků investorů, architektů a designových studií. Veškeré požadavky zadavatele jak z materiálového hlediska, tak detailů zpracování zakomponujeme do výrobní dokumentace a po vzájemném odsouhlasení se výrobky zadají do výroby. Nabízíme jak klasická lamina Egger, Kaindl, Pfleiderer, Kronospan a MDF desky, tak lamináty Funder max a designové desky Eurowood Emotion. Dýhované materiály provádíme ze standardních i exotických dřevin s možností přimoření, lakované plochy v úpravě matné nebo vysoký lesk dle vzorníku RAL. Namáhané plochy je obložit přírodním kamenem a Technistonem, na složité tvary a bezesparé povrchy je používán Corian nebo Staron. Na obklady je navrhováno jak dekorativní sklo, tvrzené lakované sklo, Lacobel, tak i kamenná dýha. Standardem v současné době je využití nepřímého nasvícení LED integrované do části nábytku. Dle odsouhlasené výrobní dokumentace je zakázka vyrobena v našem výrobním závodě ve Šťáhlavech u Plzně. Následně se o montáž nábytku postarají naši školení zaměstnanci a po provedení všech prací je dílo předáno k užívání. Předáním však naše služby nekončí, na veškerý nábytek poskytujeme záruční i pozáruční servis. Zakázková výroba nábytku

4 CL Line - moderní bezúchytková kuchyně. Vodorovné linie na spodních skříních, vysoké skříně se svislou linií. Horní skříňky s integrovaným úchytem a elektrickým otevíráním výklopu Servo-drive. Barevné provedení v krémovém lesku v kontrastu s dýhou amerického ořechu, doplněném černou kamennou deskou s patinovaným povrchem.

5

6 Kuchyně, jídelna a obývací pokoj dýha třešeň mořená + krémový lesk Elegantní kuchyně z dýhy americké třešně tmavé a lakovaných ploch ve smetanovém lesku. Pracovní deska z kamene v krémovém odstínu podtrhuje vyváženost barev. Moderní nádech kuchyně podtrhují masivní nerezové úchyty a sokl z kovolaminátu. Ve stejném duchu je provedena jídelna a navazující obývací pokoj.

7

8 Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem lamino třešeň pinot + krémový lesk Kuchyně na celou výšku místnosti s LED nasvícením, plně integrovaný odsavač par. Jídelní stůl doplněný koženými židlemi.

9

10 Kuchyně s jídelnou dýha americký ořech + krémový lesk Kuchyně v přírodních tónech dýhy a lesku. Masivní nerezové úchyty se spotřebiči dodávají moderní vzhled celé kuchyni. Jídelní stůl JS1 z dýhy doplněný koženými židlemi.

11

12 Interiér bytu Kuchyně z vysokého lesku v odstínu vanilky doplněná moderními spotřebiči a LED nasvícením pracovní plochy a soklu. Interiér prochází v moderním pojetí nábytku v odstínu vanilky.

13

14

15

16

17

18 Interiér z dubu mořeného do wenge s úchytem do hrany / horní skříňky krémový lesk. Dostatek úložného prostoru je docíleno přidáním horních skříněk až ke stropu a nevznikají žádné kouty pro zadržení prachu. Pracovní deska a obklad včetně parapetu je z Corianu v krémovém odstínu tvořící čistou elegantní plochu beze spár. Kuchyni dominuje nerezová lednice Side by Side od Liebherr, spotřebiče jsou v nerezovém provedení od Miele.

19

20

21

22 Moderní kuchyně v bílém vysokém lesku s s úchyty v hraně, doplněná výklopy s černým Lacobelem. Nasvětlení pracovní plochy i náladové osvětlení LED ovládané dálkovým ovladačem. Odsavač par je plně integrován do horní skříňky.

23

24

25

26 Kuchyně z lamina s hloubkovou strukturou třešeň pinot, obklad za pracovní deskou grafosklo.

27 Moderní kuchyně s výraznou kresbou dýhy Macassar s integrovaným úchytem v hraně dvířek, horní skříňky ve vysokém lesku odstín malina. Pracovní deska s vestavným dřezem z Corianu, obklad Corian a Lacobel. Osvětlení pracovní plochy celoplošně LED světelným dnem. Výklopné zásuvky v pracovní desce.

28 Moderní kuchyně v kombinaci dřeviny dubu mořeného do wenge a bílého lesku. Úchyty průběžné v hraně dveří.

29 Moderní design kuchyně z dýhy americké třešně a z vysokého lesku v odstínu kari. Výrazné vodorovné linie úchytů podtrhují moderní ráz kuchyně.

30 Dýha wenge a dýha jasan. Výrazné úchyty integrované v ploše dveří. Horní skříňky světlené dno s AL rámečky s mléčným sklem.

31 Moderní kuchyně lakované ve vysokém lesku a matu dle MIL a RAL.

32

33 Kuchyně z moderních materiálů lamino Emotion s hloubkovou strukturou v ploše desky.

34 Kuchyně z materiálů kolekce lamino Trend s hloubkovou strukturou v ploše materiálu. Kvalitní povrch materiálů je žádanou alternativou k přírodním dýhám, s vyšší odolností povrchu.

35 Kuchyně z dýhy Palisandr Santos v kombinaci horních skříněk v laku vanilky a doplněné soklem z kovolaminátu.

36 Kuchyně z dýhy TINEO Indické jablko v kombinaci bílého vysokého lesku, doplněná soklem z kovolaminátu a pracovní deskou z přírodního kamene.

37 Interiér obývací pokoj dýha dub mořený do wenge, bílý vysoký lesk. Pracovna dýha buk, matný bílý lak.

38 Dýhovaná kuchyně z buku mořeného do třešně se skládanou dýhou na dveřích.

39 Kuchyňská linka v klasickém designu je vyrobená z dýhy a masívu amerického ořechu doplněná jednoduchým úchytem. Pracovní deska z Technistone s plně vestavnou varnou deskou. Bar čiré sklo na nerezových podpěrách. Kuchyně se vyrábí také v dřevině dub a buk včetně moření.

40 Rustikální kuchyně bílá Rustikální kuchyně v bílé barvě. Provedení je možné provést v odstínech dle RAL.

41 Rustikální kuchyně medový dub Rustikální kuchyně z dubu v medovém odstínu. Rampy, malé zásuvky a podvěsné police z přírodního materiálu doplňují klasický vzhled kuchyně. Ve stejném stylu se vyrábí stoly, židle a komody do jídelen a obývacích pokojů.

42 Rustikální kuchyně třešeň Kuchyně v rustikálním stylu v dřevině americká třešeň v přírodním odstínu. Rustikální zdobné lišty nad horní skříňkou a orámování do prostoru. Pracovní deska a obklad Corian.

43

44 Kuchyně rustikální rámeček Kuchyně v rustikálním designu s hladkou výplní. Bukové dřevo ve zlatavém moření, doplněné krémovým Corianem na pracovní desce a obkladu. Integrované výklopné zásuvky umístěné v rozích pracovní desky. Ozdobné lišty v masivu dřeva ohraničují funkční části kuchyně a doplňují otevřenou horní skříňku a prosklené skříně nasvětlené bodovkou v teplé barvě. Moderní spotřebiče Miele podtrhují eleganci klasické kuchyně.

45 Kuchyně rustik Kuchyně v rustikálním designu s profilovanou výplní. Bukové dřevo ve zlatavém moření, doplněné Corianem na pracovní desce a obkladu.

46 Rustikální nábytek Rustikální nábytek vyrábíme v provedení dřevin dub, buk, třešeň a lakované MDF v bílém odstínu. Jídelní stoly, židle, komody, kuchyně a atypický nábytek dle požadavků zákazníka.

47 Jídelní stůl, židle a barovka Provedení dřeviny dub, buk a třešeň. Rozměry: 80x x220 cm, výška 75 cm

48 Rustikální komody Provedení dřeviny dub, buk a třešeň. Rozměry: na zakázku

49 Jídelní stůl Klasik Jídelní stůl v provedení dřevin dub a buk. Rozměry: 80x160 / 90x180 / 90x190 / 90x200 cm, výška 75 cm Rustikální konferenční stůl Rustikální nábytek v provedení dřevin dub, buk a třešeň. Rozměry: 60x100 / 70x110 / 80x120 cm, výška 55 cm

50 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z dýhy Palisandr Santos.

51

52 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z dýhy Palisandr Santos a krémového lesku. Konferenční stolek KS2 se sklem.

53 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z dýhy Palisandr Santos a bílého lesku. Podsvícení TV panelu LED, nika na DVD za televizním panelem.

54 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z dýhy amerického ořechu s bílým leskem. Veškerý nábytek s bezúchytkovým kováním.

55 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z lamina kolekce Emotion doplněné červenou linkou. Vložené bedínky plech s červeným lakem. Led podsvícení TV a skleněných polic.

56 Obývací pokoj Realizace obývacího pokoje z bílého lesku a lamina kolekce Emotion. LED podsvícení TV panelu, LED podsvícení soklu a LED nasvícení horní části ovládané přes dálkové ovládání.

57

58 Ložnice Cappuccino Realizace ložnice a šatní skříně v materiálu lamino Cappuccino. Šatní skříň s plastickými dveřmi různé hloubky. Postel obsahuje LED nasvícení soklu na dálkové ovládání.

59

60 Ložnice LESK Realizace ložnice v bílém vysokém lesku, kožené čelo zavěšené. Závěsná komoda a horizontální linie zrcadel odlehčuje prostor.

61 Ložnice Ořech + LESK Realizace ložnice z dýhy amerického ořechu a krémovém vysokém lesku.

62 Ložnice Bambu Realizace ložnice z dýhy Bambusu v odstínu karamel. Zadní čelo je lomené a pohledové také ze zadní části.

63 Ložnice Elisa Realizace ložnice z dýhy americké třešně mořené. Komoda z vysokého lesku propojená s koženým čalouněním čela postele. Variabilní čtečky v čelu postele. Sokl postele zrcadlový a nasvícení LED po celém obvodu.

64 Ložnice Lesk Realizace ložnice z bílého lesku se čelem postele na nerezových podpěrách. Bezúchytkové otevírání nočního stolku na podestě. Sokl postele z dýhy třešně.

65 Šatní skříně

66 Předsíně Realizace předsíně z amerického ořechu a vysokého lesku..

67 Pracovna Realizace pracovny z ořechu a matného laku. Součástí je sklopné lůžko pro občasné přespání integrované do stěny a pohledová deska potapetována.

68 Dětský pokoj Realizace dětského pokoje v kombinaci růžového lesku a lamina Emotion. Policová skříň doplněna LED osvětlením.

69 Komerční realizace - sport Realizace obchodu se sportovním zbožím Nike. Použití lakovaných materiálů v odstínu dle RAL a NCS. Konstrukce pro stojany oblečení vytvořeny z ocelové konstrukce a opláštěné Corianem.

70 Komerční realizace kadeřnictví Realizace kadeřnictví z materiálů lamina amerického ořechu a odstínu slonové kosti.

71 Komerční realizace recepce Realizace recepce z dýhy a kamene.

72 Komerční realizace recepce Realizace recepce z materiálů Corian.

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ KUCHYNĚ O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku KOLEKCE O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry BYTOVÝ NÁBYTEK Vážení zákazníci, představujeme Vám ukázku z výrobního programu nábytku. Naším cílem je vyrábět nábytek vysoké kvality poctivým řemeslným zpracováním za použití moderních technologií. Na

Více

VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU

VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU Interiér domu za použití materiálu bělený dub a krémový lesk V novostavbě rodinného domu s přiznaným pohledovým betonem na stěnách i stropu jsme použili krémový vysoký lesk a bělený

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM NÁVRH INTERIÉRU pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

drevotvar.cz PORTE KATALOG2019

drevotvar.cz PORTE KATALOG2019 drevotvar.cz PORTE KATALOG2019 1 OBSAH KOMODY strana délka 200 cm... 3-6 délka 150 cm... 7-12 délka 100 cm... 13-15 délka 75 cm... 16-18 délka 50 cm... 19-20 OSTATNÍ PRVKY závěsné skříňky, police... 21

Více

Nábytkový soubor VARIO

Nábytkový soubor VARIO Nábytkový soubor VARIO Několik základních informací na úvod. nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické dýhy -

Více

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE PROGRAM PORTE Kvalita Variabilita Praktičnost Design Servis Masivní buk, přírodní buková dýha Tvrzené bezpečnostní sklo Materiály na přírodní bázi certifikované

Více

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY OBÝVACÍ POKOJE 04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY 01 bílý lak 04-05 sestava / provedení oboustranný lak, vysoký lesk / lakování

Více

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově.

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Country Inn Country Inn Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Nábytkem kolekce Country Inn jednoduše zařídíte ložnici, obývák i jídelnu. Samozřejmostí je odolná a stabilní konstrukce,

Více

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč Platnost letáku do 15.7.2019 BARVA WENGE + DUB BELFORT PŘEDSÍŇ MÁŠENKA - barva wenge + dub Belfort, nebo jasan světlý + tmavý - v základní sestavě je: věšák 80 x 15 x 142, zrcadlo 40 x 2 x 112, botník

Více

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální 21 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Analýza trhu Firma PETR PLŠEK INET byla studentkou oslovena, aby poskytla interní informace o svých zakázkách pro zhotovení odborné statistiky do bakalářské práce na téma

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ Ponořte se do světa Infini, jedinečného světa nejen kuchyní. Představte si, jak by mohl vypadat Váš nový interiér. Nechte svůj domov naplnit životem a chtějte, aby

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

obývací stěny obývací stěna DEL-5029 14.660 Kč obývací stěna DEL-020 10.990 Kč lesk obývací stěna DEL-4223 12.440 Kč obývací stěna DEL-5030

obývací stěny obývací stěna DEL-5029 14.660 Kč obývací stěna DEL-020 10.990 Kč lesk obývací stěna DEL-4223 12.440 Kč obývací stěna DEL-5030 obývací stěny DEL-020 10.990 Kč - rozměr 320 x 58 x 198 cm, prostor na TV 120 x 58 x 80 cm - LED v ceně - barva wenge + jilm - nově též v barvě wenge + dub Sonoma DEL-5029 14.660 Kč - barva dub Sonoma

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk L709

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA A Cenové kategorie materiálů Lamino B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806 Hliník kartáčovaný L703 buk

Více

Ceník JITONA Design Collection platný od 1.3.2011

Ceník JITONA Design Collection platný od 1.3.2011 Model Art. Název Název2 Dřevinové provedení MOC s DPH Alpha 72340 Vitrina vitrina 4-dveřová, zásuvková ořech/javor 421,90 Alpha 72348 Komoda komoda 2-dveřová, 4-zásuvková ořech/javor 451,30 Alpha 72315

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011 Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Přehled prvků 1/2011 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a

Více

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Doporučené maloobchodní ceny Doprava a montáž zdarma! Poznámka: Montáž zdarma se nevztahuje k nábytkovému programu Entre z důvodu nižší sazby DPH. V případě

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění. m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění.   m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění 1 VYSOKÉ SKŘÍNĚ POPIS ZADÁNÍ: 2 NÍZKÁ SESTAVA SKŘÍNĚK 1 VYSOKÁ SESTAVA 2 NÍZKÁ SESTAVA 3 JEDNACÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 5 PRACOVNÍ STŮL R3650 5 PRACOVNÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 4 NÁSTĚNKA

Více

Nábytkářská firma MONARC byla založena v roce 1991. Název vznikl zkrácením našeho sloganu Moderní Nábytek, Rozumné Ceny.

Nábytkářská firma MONARC byla založena v roce 1991. Název vznikl zkrácením našeho sloganu Moderní Nábytek, Rozumné Ceny. D Nábytkářská firma MONARC byla založena v roce 1991. Název vznikl zkrácením našeho sloganu Moderní Nábytek, Rozumné Ceny. Věříme že Vás náš sortiment zaujme a zvážíte možnost spolupráce s naší firmou.

Více

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob!

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob! -54 % 21.873,-* 9.999,- 2dílná sada, cena za 3místnou a 2místnou pohovku Mnoho výstavního nábytku, jednotlivých kusů, speciálních položek a přebytečných skladových zásob MUSÍ PRYČ! -70% na zboží ve výprodeji

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Ceník Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především

Více

nábytku Vyrobeno v česku Český výrobek

nábytku   Vyrobeno v česku Český výrobek Barevná variabilita Kartáče proti prachu Kolekce nábytku color Vyrobeno v česku Česká kvalita Český výrobek Dotah dveří Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat.

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení.

Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. EXCELENT Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. EXCELENT představení řady 130 MATERIÁL / POPIS.. stolové

Více

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ

WWW.VNPSRO.CZ. obývák, ložn KÁ KV Č ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ WWW.VNPSRO.CZ SI E T V SESTA R O L O C a pastelových rů o k e d o v ře d dka binovat. iroká nabííd m Šir o k ě ln o v o b li můžete barev, které si ES KÁ KV ITA AL N U K T Á BY Č E C K E L O K ici, obývák,

Více

M/M nábytek s.r.o. - Výsuvy Základem kvalitní kuchyně je kvalitní kování u zásuvek. Naší stěžejní značkou pro výsuvy je firma GRASS, která zabezpečuje kvalitní ložiskové výsuvy s nosností až 40kg na 1

Více

DE LUXE. DE LUXE představení řady

DE LUXE. DE LUXE představení řady DE LUXE Exkluzivní kolekce dýhovaného kancelářského nábytku vyráběného z ušlechtilých dřevin. Tvarové provedení stolových sestav zvýrazňuje vysoce reprezentativní charakter tohoto nábytku. DE LUXE představení

Více

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho Plánování K aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho potřebám. Snažíme se pro každého zákazníka najít optimální výsledek spojující funkci a design.

Více

paříž obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

paříž obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 871 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje paříž Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 239 Ložnice... 393 Obývací pokoje.... 871 Pracovny a stoly.... 975 Knihovny....1107 Předsíně....1171 paříž

Více

palermo předsíně 95 % zboží SKLADEM

palermo předsíně 95 % zboží SKLADEM 1163 95 % zboží SKLADEM předsíně palermo Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 225 Ložnice.... 381 Obývací pokoje.... 857 Pracovny a stoly.... 967 Knihovny....1097 Předsíně....1163 palermo

Více

Lotos. Chcete, aby váš interiér doslova rozkvetl před očima? Model Lotos nabízí nejpestřejší výběr v různých variantách

Lotos. Chcete, aby váš interiér doslova rozkvetl před očima? Model Lotos nabízí nejpestřejší výběr v různých variantách Lotos Chcete, aby váš interiér doslova rozkvetl před očima? Model Lotos nabízí nejpestřejší výběr v různých variantách provedení vysoce kvalitní dýhované, praktické CPL laminátové i designové modely ve

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro rodinu Kleinerovu, Žešov Obytný prostor s kuchyňským koutem + předsíň Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník CZ 1/2011

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník CZ 1/2011 Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Ceník CZ 1/2011 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní

Více

paříž pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM

paříž pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM 975 95 % zboží SKLADEM pracovny a stoly paříž Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 239 Ložnice... 393 Obývací pokoje.... 871 Pracovny a stoly.... 975 Knihovny....1107 Předsíně....1171 paříž

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

paříž dětské a studentské pokoje

paříž dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje paříž Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... paříž LZE KOMBINOVAT se skříňovým a úložným systémem UNIVERSAL s

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 106915, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.2016 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach;

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave

Svěží inspirace. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo. bříza světlá limetka + ALU rámy S4 224 AL + D6 96 AL pave Svěží inspirace Interiér obývacího pokoje v odlehčeném stylu je výsledkem vhodně kombinovaných materiálů a čistého designu. Jednotlivé části sestavy propojují s citem aplikované hliníkové prvky. Korpus

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

Typový plán a ceník DONALD

Typový plán a ceník DONALD Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

paříž předsíně 95 % zboží SKLADEM

paříž předsíně 95 % zboží SKLADEM 1171 95 % zboží SKLADEM předsíně paříž Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 239 Ložnice... 393 Obývací pokoje.... 871 Pracovny a stoly.... 975 Knihovny....1107 Předsíně....1171 paříž Desen

Více

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA Maloobchodní ceník BMB VENEZIA Text v hlavičce sloupce % DPH Zaokrouhlit na : 1, 5, 10, 100 apod. 21 1 Verze: 20150701_001V BMB spol. s r.o. Telefon: 518 305 640 Nádražní 524, 696 32 Ždánice Fax: 518 633

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká třešeň tmavá D 909 Makasar L702 Třešeň L708 Kamenná

Více

S2, S3, O3, P POLO BEZ

S2, S3, O3, P POLO BEZ Modely Lotos v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA CPL LESK H, R, 3, 4 S2, S3, O3, P2 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 58 59 POLO BEZ 54 56 58

Více

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník.

EXCELENT. typový plán a ceník. Typový plán a ceník. EXCELENT E XC E L E N T Typový plán a ceník typový plán a ceník 145 Cenové kategorie materiálů Cenová kategorie A - DTD-L Cenová kategorie B - DTD-L L 701 černá L707 platinově bílá L801 ořech L805 dub

Více

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 2.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška Původní cena: 28 888 Kč Výprodejová

Více

Ložnice Carolina. Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub PLATNOST CENÍKU - OD 1.5.2015

Ložnice Carolina. Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub PLATNOST CENÍKU - OD 1.5.2015 Ložnice Carolina Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub LP - lehací plocha Postele Carolina,noční stolky, zrcadlo, komody jsou vyrobeny z kombinace průběžného masivního

Více

nové modely kuchyní nové technologie vývoz do 21 zemí světa

nové modely kuchyní nové technologie vývoz do 21 zemí světa nové modely kuchyní nové technologie vývoz do 21 zemí světa nové řady bytového nábytku nových 5300 m 2 výrobních prostor nová interiérová studia jeden domov jedna znaãka Touha odlišit se je jednou ze základních

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení.

Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. EXCELENT Luxusní řada dýhovaného kancelářského nábytku, s nadčasovým a praktickým designem, vyráběného ze široké škály dřevin a barevných provedení. EXCELENT představení řady 172 MATERIÁL / POPIS.. stolové

Více

Ložnice RÁCHEL z dubového masivu, moření třešeň, prosklené čelo

Ložnice RÁCHEL z dubového masivu, moření třešeň, prosklené čelo Ložnice RÁCHEL z dubového masivu, moření třešeň, prosklené čelo Ložnice RÁCHEL je vyráběna z masivního dubu a buku v síle materiálu 40 mm a 25 mm. Na v několika rozměrových řadách. Zákazník si může vybrat

Více

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 Bílá kožená sedací souprava vyrobená na míru a umístěná na sokl tvoří kontrast s tmavou dřevěnou podlahou Bydlení je hra O svém vysněném bydlení měla paní

Více

- 1 - SIMONA - masivní buk, sukatá borovice,... RENATA - masivní buk. LUCY - masivní buk, dub, ořech

- 1 - SIMONA - masivní buk, sukatá borovice,... RENATA - masivní buk. LUCY - masivní buk, dub, ořech SIMONA - masivní buk, sukatá borovice,... Provedení: masiv. Postele masiv - cink, noční stolky masiv - průběžná lamela. Noční stolky a úložný prostor MAX - masiv nebo dýha, zásuvka pod postel - masiv nebo

Více

palermo pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM

palermo pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM 967 95 % zboží SKLADEM pracovny a stoly palermo Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 225 Ložnice.... 381 Obývací pokoje.... 857 Pracovny a stoly.... 967 Knihovny....1097 Předsíně....1163

Více

AKTUALIZACE k 27.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 27.11.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 27.11.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška : 28 888 Kč Výprodejová cena: 9 900

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 1.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška : 28 888 Kč Výprodejová cena: 9 900

Více

Přehled cen vzorových sestav

Přehled cen vzorových sestav Šířka: 4000 mm 3136 mm 2496 mm 2496 / 1600 mm 2496 / 1344 mm Výška: 2068 mm 2068 mm 1652 mm 1652 mm 1600 mm V69 V70 V71 V72 V75 31 507,- 26 937,- 19 013,- 21 860,- 21 856,- Přehled cen vzorových sestav

Více

ferda pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM

ferda pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM 899 95 % zboží SKLADEM pracovny a stoly ferda Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 5 Ložnice... 281 Obývací pokoje.... 769 Pracovny a stoly....899 Knihovny....1037 ferda Desen DODÁVÁ SE V

Více

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu.

Kolekce GRESS. jsou navrženy tak, aby i jednotlivě vkusně doplnily výbavu pokojů. Společně pak tvoří elegantní řešení výbavy vašeho bytu. Kolekce GRESS Ložnice z kolekce GRESS Korpus a čela v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z LDT desky zakončené hranou ABS. Velká, třídveřová skříň může být ještě zvětšena o nástavec, který značně zvětšuje

Více

SLUŽEBNÍ BYTY PALERMO. SLUŽEBNÍ BYTY / PALERMO představení řady. Vyšší řada nábytku pro služební byty, ubytovny, rekreační zařízení.

SLUŽEBNÍ BYTY PALERMO. SLUŽEBNÍ BYTY / PALERMO představení řady. Vyšší řada nábytku pro služební byty, ubytovny, rekreační zařízení. SLUŽEBNÍ BYTY SLUŽEBNÍ BYTY / PALERMO představení řady PALERMO Vyšší řada nábytku pro služební byty, ubytovny, rekreační zařízení. Italský design z rukou českých mistrů... Tak bychom mohli charakterizovat

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

palermo obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

palermo obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 857 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje palermo Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 225 Ložnice.... 381 Obývací pokoje.... 857 Pracovny a stoly.... 967 Knihovny....1097 Předsíně....1163 palermo

Více

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu)

VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) VENEZIA 1/7 Příklady sestav složených z prvků řady Venezia (všech 76 vzorových sestav je v samostatném katalogu) Šířka: Výška: Obj. číslo: Cena: 3104 mm 2528 mm 2688 mm 2976 mm 2240 mm 2048 mm 2048 mm

Více

OUTLET nábytek Hanák + příslušenství do zásuvek ESSETRE

OUTLET nábytek Hanák + příslušenství do zásuvek ESSETRE OUTLET nábytek Hanák + příslušenství do zásuvek ESSETRE veškerý nábytek Hanák je vystaven v Prodejní galerii ARNOLD v Českých Budějovicích rezervace a informace u paní Jany Pechové - 777 911 335, servis@arnold.cz

Více

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009 Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické

Více

palermo knihovny 95 % zboží SKLADEM

palermo knihovny 95 % zboží SKLADEM 1097 95 % zboží SKLADEM knihovny palermo Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 225 Ložnice.... 381 Obývací pokoje.... 857 Pracovny a stoly.... 967 Knihovny....1097 Předsíně....1163 palermo

Více

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník

LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník LÉKAŘSKÝ NÁBYTEK typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

sedačky, kuchyně, ložnice...

sedačky, kuchyně, ložnice... NOVÝ DOMOV platnost letáku do 12.10.2014 sedačky, kuchyně, ložnice... 1 postel 180 CASA-4214 - materiál kov, černá barva - postel obsahuje rošt - vnější rozměr 208 x 190 x 109 cm, plocha na matraci 180

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

STANDARD. typový plán a ceník.

STANDARD. typový plán a ceník. STANDARD typový plán a ceník Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A L 701 Černá L707 Platinově bílá L702 Třešeň L708 Kamenná šedá L703 Buk L709 Ořech přírodní L704 Světle šedá L710 Třešeň

Více

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. Čajové kuchyně pro Vaší kancelář... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD.

ČAJOVÉ KUCHYŇKY. Čajové kuchyně pro Vaší kancelář... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. ČAJOVÉ KUCHYŇKY Čajové kuchyně pro Vaší kancelář...... jsou vyráběny ve shodných dezénech jako kancelářský nábytek BASIC a STANDARD. Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha A C Dýha na DTD* D Dýha na DTD*

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub

Více

Kč Kč Kč Kč Kč LESK Kč Kč ROZKLÁDACÍ ROZKLÁDACÍ ÚLOŽNÝ PROSTOR ÚLOŽNÝ PROSTOR ROZKLÁDACÍ

Kč Kč Kč Kč Kč LESK Kč Kč ROZKLÁDACÍ ROZKLÁDACÍ ÚLOŽNÝ PROSTOR ÚLOŽNÝ PROSTOR ROZKLÁDACÍ 11.990 Kč INARI 95 / 91 ROHOVÁ SEDAČKA CASA-0008 ROHOVKA CASA-4039 - rozměr 234 141 88 cm, po rozložení 198 144 cm - sedák PUR + bonell - v akci látky Inari 95/91 a Inari 28/22, další látky viz katalog

Více

Typový plán a ceník FERDA

Typový plán a ceník FERDA Typový plán a ceník FERDA Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub

Více

Typový plán a ceník MIKI

Typový plán a ceník MIKI Typový plán a ceník Cenová kategorie A Cenové kategorie materiálů Lamino Cenová kategorie B L 701 černá L707 platinově bílá L801 Ořech L805 Dub nebraska L702 třešeň L708 kamenná šedá L802 Bílý dub L806

Více

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU WWW.VNPSRO.CZ ČESKÁ KVALITA ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU LYON VNP s. r. o. Bílá kost ČESKÁ KVALITA Česká kvalita Základem našich

Více

nový klasik pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM

nový klasik pracovny a stoly 95 % zboží SKLADEM 951 95 % zboží SKLADEM pracovny a stoly nový klasik Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 173 Ložnice... 357 Obývací pokoje.... 833 Pracovny a stoly.... 951 nový klasik DODÁVÁ SE V DEMONTOVANÉM

Více

bolzano obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

bolzano obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 795 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje bolzano Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje.... 795 Pracovny a stoly.... 921 Knihovny...1057 Předsíně....1137 bolzano

Více

doporučená cena 8 644.- Novinka!

doporučená cena 8 644.- Novinka! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! 210 cm 1 000 při nákupu nad 5 000 Platí

Více

Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem

Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem 1. PŮDORYS VYBAVOVANÝCH INTERIÉRŮ 3950 6 7,94 cm 5 7906

Více

EXCELENT. typový plán a ceník. EXCELENT Typový plán a ceník.

EXCELENT. typový plán a ceník. EXCELENT Typový plán a ceník. EXCELENT typový plán a ceník 145 Cenové kategorie materiálů Lamino Dýha Cenová kategorie A Cenová kategorie C Dýha na DTD* Cenová kategorie D Dýha na DTD* L 701 Černá L707 Platinově bílá D 901 Americká

Více

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ

AMERICKÁ TŘEŠEŇ TMAVÁ MATERIÁL / POPIS.. dřevotřísková deska oboustranně dýhovaná přírodní dýhou tl. 0,6 mm povrchově upravená lakováním (polomatným lakem).. hrany jsou olepeny přírodní dýhou tl. 0,6 mm, horní desky na skříňky

Více