VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU"

Transkript

1 VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU

2 Interiér domu za použití materiálu bělený dub a krémový lesk V novostavbě rodinného domu s přiznaným pohledovým betonem na stěnách i stropu jsme použili krémový vysoký lesk a bělený dub na dýhy a masiv. Povrchy prochází celým interiérem od vstupní části, kde jsou v předsíni úložné prostory a zároveň integrované sezení s velkým zrcadlem a výklopnými háčky vestavěné do nábytku. Společný prostor má velký stůl s napojením na ostrůvek kuchyně s pracovní deskou Technistone a zakázkovou úpravou hrany. Velká šatna obsahuje úložné prostory pro celý dům. V koupelnách je dřevo použito na desky pod umyvadla.

3

4

5 Interiér rodinného domu z lesklých laků v kombinaci dřevěných prvků Pro interiér rodinného domu jsme vytvořili kuchyni s jídelnou a obývacím prostorem, ložnici, dětské pokoje, předsíň a koupelny. Moderní kuchyně je z bílého lesku, pracovní deskou z Technistone a moderními spotřebiči. Varné centrum obsahuje Flexi indukční desku a výsuvnou digestoř v pracovní ploše. Na kuchyni navazuje knihovna a jídelní stůl o délce 250 cm. Obývací pokoj je jednoduchý, zavěšený na stěně, konferenční stolky jsou desky na ocelových podnožích.

6 Interiér rodinného domu z lesklých laků v kombinaci dřevěných prvků Ložnice je z dřevodekoru a lakovaného bílého lesku s množstvím LED podsvícení. Navazující koupelna má zavěšené skříňky se zrcadly a spodní skříňky s umyvadly, ty jsou kryty slabou deskou z Technistone. Dětské pokoje jsou v základní barvě bílé doplněné v jednotlivých pokojích o zelenou, modrou a růžovou lesklou barvu. Předsíň je v krémovém lakovaném lesku se zrcadly a dřevodekorem.

7

8

9 Kuchyně krémový lesk a dýha ořech V novostavbě rodinného domu jsme zrealizovali kuchyni z materiálů krémový vysoký lesk a dýha americký ořech. Pracovní deska je Technistone, na varném ostrůvku zesílená na tloušťku 8 cm. Dřez je integrován do pracovní desky. Součástí nábytkové stěny jsou spotřebiče, nasvětlená skříňka a zároveň integrován průchod do spížní části. Sokl je na celé kuchyni z ořechu a kontrastuje na lakovanéčásti s vysokými skříněmi kuchyně.

10 Kuchyně s oblouky v materiálu krémový matný lak a dýha americký ořech Do rodinného domu při rekonstrukci jsme vytvořili kuchyni s obloukem na konci kuchyňské linky a obloukovou skříňku ve výši barového pultu. Kuchyně je z materiálu matný lak v krémovém odstínu, úchyty jsou integrované korpusové lišty. Ostrůvková část je z dýhy amerického ořechu. Kuchyně je bezúchytková s LED osvětlením, deska i obklad jsou z umělého kamene Technistone. Spotřebiče jsou bílé Siemens a varná deska do roviny je bílá Miele. Odsavač je plně integrovaný Falmec.

11

12

13 Kuchyně, obývací pokoj a ložnice lakovaný bílý lesk a dub přírodní Moderní kuchyně v bezúchytkovém provedení v materiálu lakovaný bílý lesk a pracovní deska Technistone Gobi Grey. Obklady stěn, rozkládací stůl na jedné noze a lavice jsou provedeny v dekoru dubu. Černé spotřebiče Siemens zapadají do sestavy. Navazující obývací pokoj je v bílém lesku v kombinaci dubu, TV je zavěšena na desce a podsvícena LED osvětlením, pod TV je lakovaná skříňka do modra dle vzorníku NCS. Navazující ložnice je také z lakovaného vysokého lesku a dubu. Otevírání šuplíků je na dotek a skříně mají dlouhé chromované úchyty. Samostatná koupelna je z dubu, na desce je umístěno lakované sklo s keramickým umyvadlem.

14 Kuchyně a nábytek v bytě 2+1 Navrhli a realizovali jsme interiér v přírodním stylu za použití dubu a bílého lesku. Kuchyně je celá lesklá s použitím dekoru dubu na pracovní desku i obklad, celkově doplněno spotřebiči v černé barvě. Obývací pokoj se vyznačuje částí pro televizi s LED podsvíceným panelem, knihovnou v dubu částečně uzavřenou dveřmi z bílého a krémového lesku, relaxačním koutkem s osvětlením a částí pro vinotéku. Ložnice se vyznačuje malým prostorem, který je prosvětlen skříní se zrcadlovými dveřmi.

15 Kuchyně dýha ořech a krémový matný lak Při rekonstrukci kuchyně jsme navrhli provedení dýhu americký ořech v laku a krémový matný lak na horní skříňky podsvícené liniově LED. Pracovní deska je z materiálu Technistone o tl. 3 cm. Dispozice je tvořena do U, s vařením umístěném na poloostrůvku s digestoří lustrového typu na filtry. Spodní skříňky mají nerezové úchyty, horní skříňky mají úchyty součástí korpusu a k jídelnímu stolu je bezúchytkové otevírání TIP-ON.

16 Interiér v dřevině třešeň Pro novostavbu bytového domu jsme vytvořili návrh včetně úpravy bourání příček a následně zrealizovali interiér bytu. Obývací pokoj s jídelnou tvoří jeden celistvý prostor. Obývací stěna je odlehčená se spodní skříňkou se šuplíky a s posuvem pro schování elektroniky. TV deska je zavěšená a podsvícená LED lištou. Sedací souprava je vytvořena na míru a látka byla vybrána a použita také na jídelní židle. Jídelní stůl a konferenční stolek s policí je ve stejném designu. V prostoru byla nika a do ní se vytvořila atypická komoda s knihovnou a prostorem na víno. Navazující kuchyň je v samostatné místnosti a je lakovaná v matném laku krémový odstín. Pracovní deska i obklad je Technistone v černé barvě granitu.

17

18 Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem v provedení dýha třešeň a krémový lesk Při rekonstrukci v rodinném domě jsme vytvořili kuchyni, jídelnu a obývacím pokoj ve stejném duchu za použití materiálu třešňové dýhy a lakovaného krémového lesku. Kuchyně obsahuje integrovaný odsavač par a moderní spotřebiče Siemens. Pracovní deska i obklad je z umělého kamene Technistone. Navazující jídelní část má velký stůl z třešně a obývací pokoj obsahuje kombinaci krémového vysokého lesku a třešňové dýhy.

19 Kuchyně rámeček v dřevině americký ořech Klasický styl kuchyně s jednoduchým frézováním rámečku ve srovnání s rustikálním stylem. Tento model vyrábíme v dřevinách dub, buk, třešeň a ořech a dále v matném provedení MDF laky barevné dle RAL nebo NCS. Na obrázku umístěn ostrůvek se skleněným barem.

20 Kuchyně a obývací pokoj v provedení dýha dub a bílý lesk Při rekonstrukci v rodinném domě jsme zrealizovali kuchyni s jídelním stolem uprostřed. Požili jsme materiály dýha dub přírodní a masiv na stůl a židle. Pracovní deska je z materiálu Technistone včetně obkladu. Úchyty jsou korpusové lišty zapuštěné. Součástí spotřebičové stěny je volně stojící vinotéka a vestavná lednice s troubou a parní troubou. Obývací pokoj se vyznačuje atypickými prvky a velkou knihovnou z dubu a dveřmi z bílého lesku. Detail pro zvýšení subtility je tvořen seříznutím masivní hrany pod 45. Provedení je bezúchytkové.

21 Předsíně a šatní skříně na míru Vyrábíme šatní skříně na míru. Šatní skříně hloubky 60 cm a šířky jednotlivých modulů až 120 cm s variabilitou vnitřního prostoru a uspořádání. Veškeré skříně jsou samonosné s výškově nastavitelným soklem a včetně zad. Výška až 280 cm, vestavné skříně jsou ukončeny lištou ke stropu a již se neusazuje prach. Otevírání klasické dveře s madly, integrovanými madly nebo bezúchytkové provedení TIP-ON. Pro posuvné dveře je křídlo v AL rámu s volitelnou výplní a s volitelným tlumení. Koncept předsíně obsahuje úložné prostory, místo na sezení, velké zrcadlo, háčky zafrézované a výklopné, nerezová šatní tyč, LED osvětlení. Vše se vytváří na míru Vašeho prostoru.

22 Rustikální nábytek Vyrábíme stoly, židle a komody v rustikálním stylu v dřevině dub, buk a třešeň. Jídelní stoly kulaté, oválné a obdélníkové. Kuchyně a komody nabízíme také v provensálském provedení v laku dle RAL na dřevině dubu a hladké lakování na MDF profilované desky.

23 Rustikální kuchyně, stůl a židle třešeň Do rodinného domu jsme navrhli a zrealizovali rustikální kuchyni s nábytkem v dřevině americké třešně v laku. Kuchyně má moderní dispozici s ostrůvkovým vařením, pracovní deska je corian a vaření probíhá na indukční desce a tepanu. Moderní digestoř je kotvena k dřevěnému záklopu stropu s LED osvětlením. Spotřebiče pečicí trouby a mikrovlnné trouby jsou umístěny ve výšce v bloku skříní v nice. Navazující jídelna a komoda je z masivu americké třešně, stůl je rozkládací.

24 Rustikální kuchyně a komoda mořený dub Navrhujeme a realizujeme rustikální kuchyně. Dřevina dub mořená v rámečku s rovnou výplní a prosklenými plochami je doplněna rustikální digestoří s osazenou ventilační jednotkou. Komody jsou vyráběny na míru.

25 Rustikální kuchyně Vyrábíme kuchyně v rustikálním stylu v dřevině dub, buk a třešeň. Jídelní stoly kulaté, oválné a obdélníkové. Komody vyráběny na míru. Kuchyně a komody nabízíme také v provensálském provedení v laku dle RAL na dřevině dubu a hladké lakování na MDF profilované desky.

26 Obývací pokoj a komody z dýhy palisandr santos Při rekonstrukci obývacího pokoje s navazující jídelnou jsme vytvořili nábytek a obklady z dýhy palisandr santos. Prostor se opticky rozdělil na 2 části truhlářskou příčkou podýhovanou ze strany obývacího pokoje i jídelny a nasvětlenou LED bodovkami. Na obývací část je použita televize, v jídelně vyznívá krása dýhy. Dominantní obklad byl použit za bílou sedací soupravu a dýhy jsou osazeny s napojením vodorovně. Konferenční stolek se skládá z jednotlivých desek a hranolů a je na kolečkách.

27 Kuchyně a nábytek dýha dub mořená do wenge Pro novostavbu rodinného domu jsme vytvořili interiér v dřevině dubu mořeného do wenge a lakovaných dveří z krémového lesku v kuchyni a s pracovní deskou procházející do parapetu a do obkladu z corianu. Nábytek je tvořen z dubu mořeného do wenge a plynule na sebe navazuje jídelní část se stolem 260 cm dlouhým, knihovnou s prostorem pro piano a obývacím pokojem.

28 Dětský pokoj z materiálů lakovaný bílý mat a lamino třešeň Do bytu jsme zrealizovali nábytek do dětského pokoje na míru. Skříně vestavné jsou z bílého matného laku s úchyty lakované do několik barev. Zavěšená komoda je z bílé a lamina třešeň a na ní přebalovací pult je lakovaný z modré barvy. Nad přebalovacím pultem je nástěnný prvek hory z materiálu akulit, podsvícený LED a lakovaný do hnědé barvy.

29 Dětský pokoj z materiálů lakovaný růžový lesk a lamino bílá mat Realizace dětského pokoje pro princeznu v růžovobílém odstínu zahrnuje spací část, prostor pro hraní, stůl a skříň s úložnými prostory. Prostoru za postelí dominuje knihovnicový rastr nasvícený LED bodovkami. Velká šatní skříň vystupuje a zakončuje ji zrcadlo zavěšené na stěně. Doplňky tvoří tapeta a stropní svítidlo v odstínech nábytku.

30 Kolekce nábytku z masivu Nábytek vyráběn z masivu dubu v povrchové úpravě olej přírodní a bělený s voskem a černém moření. Výztuhy a police jsou tvořeny ocelí lakovanou dle RAL.

31 Kolekce Portus Nábytek vyráběn z dýhy dubu a ořechu. Jako jádro použita laťovka zajišťující velmi vysokou nosnost a zároveň nižší hmotnost. Povrchová úprava je olej s příměsí vosků. Povrchová úprava lakovaných dílců z MDF je polyuretan v odstínech dle RAL a NCS. Kování je použito TIP-ON + Blumotion.

32 O nás Kuchyně vyrábíme od roku Vlastní výrobní prostory ve Šťáhlavech u Plzně. Sledujeme trendy v designu, architektuře i výrobě. Nasloucháme našim zákazníkům a vyrábíme veškerý bytový nábytek na míru. Používáme numericky řízené technologie a zručné řemeslníky. Lakování matných a lesklých laků, olejování dřeva představení vlastnířady nábytku pro obývací pokoje, jídelny a ložnice m 2 17 Výroba, sídlo firmy: Kuchyně KYPR s.r.o. V Cihelně 597, , Šťáhlavy Showroom: Slovanská 118, , Plzeň vyrobených kuchyní výrobních prostor zaměstnanců

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku KOLEKCE O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

KUCHYN Ě A INTERIÉRY

KUCHYN Ě A INTERIÉRY KUCHYNĚ A INTERIÉRY Výroba a sídlo firmy: Kuchyně KYPR s.r.o. V Cihelně 597 33203, Šťáhlavy tel.: +420 377 969 004-5 IČO: 26366312 DIČ: CZ26366312 stahlavy@kuchynekypr.cz Bytové studio: Kuchyně KYPR s.r.o.

Více

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ

KUCHYNĚ CL LINE LESK KRÉMOVÁ KUCHYNĚ O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry

Je nám potěšením pro Vás pracovat. KYPR kuchyně a interiéry BYTOVÝ NÁBYTEK Vážení zákazníci, představujeme Vám ukázku z výrobního programu nábytku. Naším cílem je vyrábět nábytek vysoké kvality poctivým řemeslným zpracováním za použití moderních technologií. Na

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM

NÁVRH INTERIÉRU. pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM NÁVRH INTERIÉRU pan Klapal - Praha Byt v pasivním domě OBÝVACÍ POKOJ S KUCHYŇSKÝM KOUTEM Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

NÁVRH INTERIÉRU. paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní

NÁVRH INTERIÉRU. paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní NÁVRH INTERIÉRU paní Pernicová - RD Blažovice Obytný prostor s kuchyní Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro rodinu Kleinerovu, Žešov Obytný prostor s kuchyňským koutem + předsíň Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU pro paní Heřmanovou Obytný prostor s kuchyňským koutem Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice - Židenice

Více

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730

Kuchyně a vybavení interiérů. Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Kuchyně a vybavení interiérů Dřevonábytek, Střížov 9, České Budějovice www.drevonabytek.cz, info@drevonabytek.cz tel.: 606 927 665, 602 656 730 Firma Dřevonábytek zahájila činnost v roce 1999 v menších

Více

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY

04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY OBÝVACÍ POKOJE 04-27 28-35 36-45 46-47 48-49 50-52 OBÝVACÍ SESTAVY POLICOVÉ SYSTÉMY SOLITÉRY STORY BARVY A PROVEDENÍ ROZMĚRY 01 bílý lak 04-05 sestava / provedení oboustranný lak, vysoký lesk / lakování

Více

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada

57% ,-* ušetříte 3.599,-* 2dílná sada 47.250,-* 19.999,- 57% Sedací souprava včetně» 2 přehozů» 3 opěradlových polštářů» podložky» rozkládací funkce» úložného prostoru 1.999,- 3.599,-* Konferenční stolek, 2dílná sada xxxl výběr látek Sedací

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Přehled prvků 1/2011 Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Přehled prvků 1/2011 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob!

59,- Zrcadlo. vyprodání zásob! -54 % 21.873,-* 9.999,- 2dílná sada, cena za 3místnou a 2místnou pohovku Mnoho výstavního nábytku, jednotlivých kusů, speciálních položek a přebytečných skladových zásob MUSÍ PRYČ! -70% na zboží ve výprodeji

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální

Styl Rustikální Standardní Moderní Speciální 21 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Analýza trhu Firma PETR PLŠEK INET byla studentkou oslovena, aby poskytla interní informace o svých zakázkách pro zhotovení odborné statistiky do bakalářské práce na téma

Více

Nábytkový soubor VARIO

Nábytkový soubor VARIO Nábytkový soubor VARIO Několik základních informací na úvod. nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické dýhy -

Více

T 01 T 01 T 02. LED páska nad cel.šířkou zrcadla. pohled. tepelně odrazná plocha LED páska. nové otopné těleso spiral. půdorys.

T 01 T 01 T 02. LED páska nad cel.šířkou zrcadla. pohled. tepelně odrazná plocha LED páska. nové otopné těleso spiral. půdorys. T 0 T 02 2425 3025 LED páska nad cel.šířkou zrcadla 850 tepelně odrazná plocha LED páska 425 760 zrcadlo na dveřích zvenku i zevnitř 605 605 605 605 605 0 230 0 nové otopné těleso spiral 300 200 350 200

Více

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA - stavební část m1:50 MĚŘÍTKO 1:50 nový podhled s.v. : 2400 umístění bodových světel 1.01, 1.02, 1.03 5 240 150 2 580 1 680 SDK podhled 2400 SDK podhled

Více

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK

SEDACÍ SOUPRAVA XXXL výběr látek 2.660,-* 1.199,- KONFERENČNÍ STOLEK 28.840,-* -58 % 11.999,- včetně nastavitelných područek, úložného prostoru, rozkládací funkce 2.660,-* 1.199,- -54 % Sedací souprava s látkovým potahem ve světle šedé/tmavě šedé barvě, velký výběr látek

Více

nábytku Vyrobeno v česku Český výrobek

nábytku   Vyrobeno v česku Český výrobek Barevná variabilita Kartáče proti prachu Kolekce nábytku color Vyrobeno v česku Česká kvalita Český výrobek Dotah dveří Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat.

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Ceník Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

LIMA. Obývací pokoj / jídelna. Přední plochy: pinie světlá MDF Korpus: pinie světlá imitace / horní desky MDF v dekoru " taupe" (tmavošedá)

LIMA. Obývací pokoj / jídelna. Přední plochy: pinie světlá MDF Korpus: pinie světlá imitace / horní desky MDF v dekoru  taupe (tmavošedá) Obývací pokoj / jídelna Přední plochy: pinie světlá MDF Korpus: pinie světlá imitace / horní desky MDF v dekoru " taupe" (tmavošedá) Model-obj. kód: 40 14 UU.. Detail: nábytek dodáván již Technická specifikace:

Více

PŮDORYS CELÝ BYT- stávající stav. Aretti CZ, s.r.o., Návrh interiéru Celková proměna bytu 3+1 Zpracovala: Ing. arch.

PŮDORYS CELÝ BYT- stávající stav. Aretti CZ, s.r.o., Návrh interiéru Celková proměna bytu 3+1 Zpracovala: Ing. arch. PŮDORYS CELÝ BYT- stávající stav PŮDORYS NÁVRH 430 1550 2250 160 1550 7660 4650 3190 340 REALIZACE PŘEDPOKLÁDÁ: - změna dispozice (průchod mezi kuchyní a obývacím pokojem) - nové podlahy - nové povrchy

Více

drevotvar.cz PORTE KATALOG2019

drevotvar.cz PORTE KATALOG2019 drevotvar.cz PORTE KATALOG2019 1 OBSAH KOMODY strana délka 200 cm... 3-6 délka 150 cm... 7-12 délka 100 cm... 13-15 délka 75 cm... 16-18 délka 50 cm... 19-20 OSTATNÍ PRVKY závěsné skříňky, police... 21

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.06 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník CZ 1/2011

Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND. Ceník CZ 1/2011 Nábytkový soubor VARIO a VARIO TREND Ceník CZ 1/2011 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní

Více

VYROSTLI JSME S VÁMI

VYROSTLI JSME S VÁMI VYROSTLI JSME S VÁMI Sedací souprava ve tvaru U látka černá / tmavě šedá, 193-363-223 90-104 102 cm lůžko 120 280 cm, komfortní sezení až pro 9 lidí, úložný prostor, potažení zad, polohování opěrek hlavy,

Více

VÝPRODEJ Z EXPOZIC. Děláme místo pro novinky. Využijte zajímavých slev na produkty z kolekcí 2016.

VÝPRODEJ Z EXPOZIC. Děláme místo pro novinky. Využijte zajímavých slev na produkty z kolekcí 2016. VÝPRODEJ Z EXPOZIC I N T E R I E R Y Děláme místo pro novinky. Využijte zajímavých slev na produkty z kolekcí 2016. Kuchyně a nábytek Stoly a židle Sedací soupravy a křesla Spotřebiče Veškeré zboží z tohoto

Více

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN...

DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... DESIGNOVÁ KUCHYNĚ BEZ DESIGNOVÝCH CEN... kitchens made in germany PŘIJĎTE SE PODÍVAT SAMI COLOUR-CONCEPT Vám nabízí 27 fascinujících barev satinovaného laku ke zcela individuálnímu uspořádání vaší kuchyně.fascinující

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 106915, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.2016 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach;

Více

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho

aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho Plánování K aždý zákazník je jedinečný a snažíme se mu poskytnout originální řešení tak, aby vyhovovalo jeho potřebám. Snažíme se pro každého zákazníka najít optimální výsledek spojující funkci a design.

Více

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově.

Country Inn. Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Country Inn Country Inn Poctivý nábytek pro útulný domov, ve městě i na venkově. Nábytkem kolekce Country Inn jednoduše zařídíte ložnici, obývák i jídelnu. Samozřejmostí je odolná a stabilní konstrukce,

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček

PROGRAM PORTE. design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE design Ing. Jan Sedláček PROGRAM PORTE PROGRAM PORTE Kvalita Variabilita Praktičnost Design Servis Masivní buk, přírodní buková dýha Tvrzené bezpečnostní sklo Materiály na přírodní bázi certifikované

Více

C E N Í K 2 0 1 5. GWdesign

C E N Í K 2 0 1 5. GWdesign C E N Í K 2 0 1 5 GWdesign POSTELE klasické-provedení BUK, DUB, OKOUME (exotická dřevina) Barevná provedení B0, B10,B13,WENGE,kombinace barev a vlastní moření se účtují s příplatkem 10%.Lůžka bez zvýšených

Více

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění. m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE

NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění.   m: GYMNÁZIUM VYŠKOV_KANCELÁŘ ŘEDITELE NÁBYTEK - ROZKRES - nacenění 1 VYSOKÉ SKŘÍNĚ POPIS ZADÁNÍ: 2 NÍZKÁ SESTAVA SKŘÍNĚK 1 VYSOKÁ SESTAVA 2 NÍZKÁ SESTAVA 3 JEDNACÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 5 PRACOVNÍ STŮL R3650 5 PRACOVNÍ STŮL 4 NÁSTĚNKA 4 NÁSTĚNKA

Více

VÝPRODEJ. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCŮ

VÝPRODEJ. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCŮ Sedací souprava ALFA od firmy AKSAMITE. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. Původní cena: 29 869 Kč Sleva -40% Výprodejová cena:

Více

REKONSTRUKCE A NÁVRH INTERIÉRU

REKONSTRUKCE A NÁVRH INTERIÉRU REKONSTRUKCE A NÁVRH INTERIÉRU interiér, Praha - finální dispozice - vizualizace - pohledy - vzorkovnice materiálů - s.r.o Návrh v panelovém pro manžele - Lesná Zpracovala: Roman Ing. Leško Tel: 00 770

Více

Lugano. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub ZERTIFIZIERT.

Lugano. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub ZERTIFIZIERT. 05.10.2016 Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub Schadstoffgeprüft Emissionsgeprüft ZERTIFIZIERT 1 Skříně s otočnými dveřmi bez paspartového rámu Vnitřní vybavení:

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. Schadstoffgeprüft SEDEA. Emissionsgeprüft SEZNAM PRODEJNÍCH CEN ZERTIFIZIERT

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. Schadstoffgeprüft SEDEA. Emissionsgeprüft SEZNAM PRODEJNÍCH CEN ZERTIFIZIERT Model č. 246 Dub, částečný masiv Schadstoffgeprüft Emissionsgeprüft ZERTIFIZIERT 1 Skříně s otočnými dveřmi bez paspartového rámu Vnitřní vybavení: 2 police, 1 tyč na šaty Dřevěné dveře, s pruhem v hnědé

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Zpracovalo: Aretti s.r.o.

NÁVRH INTERIÉRU. Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Zpracovalo: Aretti s.r.o. NÁVRH INTERIÉRU Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Přestavba 724 209 panelového 441,

Více

Aksamite nábytek Tábor

Aksamite nábytek Tábor Kvalitní český nábytek 22 888,- 27 365,- AKČNÍ CENA NEBO 10% SLEVA NA VŠECHNY SEDACÍ SOUPRAVY SUPERAKCE: V PRAVÉ HOVĚZÍ KŮŽI POUZE 39 900,- Amor Rohová rozkládací sedací souprava. Možnost levé i pravé

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru ateliér: web mail: _studie _7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz

Více

VÝPRODEJ. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCŮ

VÝPRODEJ. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. NÁBYTEK ČESKÝCH VÝROBCŮ Sedací souprava ALFA od firmy AKSAMITE. Rohová sedací souprava, rozkládací na příležitostné spaní. Rozměr sedací soupravy: 234x206 cm Provedení látka. Původní cena: 29 869 Kč Sleva -40% Výprodejová cena:

Více

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla.

Krémové potěšení. Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Krémové potěšení Štíhle a elegantně působí svislé i vodorovné skříňky, doplněné decentními dvířky z čirého skla. Úchytky vhodně doplňují celkový design sestavy. Korpus Čelní plochy Úchytky Sklo ořech dijon

Více

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. PREDAJCA:NÁBYTOK U BRUCKNERA s.r.o,farská 17, Nitra/ / 037/

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. PREDAJCA:NÁBYTOK U BRUCKNERA s.r.o,farská 17, Nitra/ / 037/ Lugano. PREDAJCA:NÁBYTOK U BRUCKNERA s.r.o,farská 17,949 01 Nitra/ predajna@bruckner.sk / 0/ 65 401 Model č. 246 Dub, částečný masiv Schadstoffgeprüft Emissionsgeprüft ZERTIFIZIERT 1 Skříně s otočnými

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, e-mail:

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

13.11.2013. Lugano. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk

13.11.2013. Lugano. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk Lugano. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub 1 Skříně s otočnými dveřmi bez obvodové lišty Vnitřní vybavení: 2 vkládací police, 1 tyč na šaty Dřevěné dveře,

Více

M/M nábytek s.r.o. - Výsuvy Základem kvalitní kuchyně je kvalitní kování u zásuvek. Naší stěžejní značkou pro výsuvy je firma GRASS, která zabezpečuje kvalitní ložiskové výsuvy s nosností až 40kg na 1

Více

Návrh interiéru bytu Stodůlky

Návrh interiéru bytu Stodůlky www.csukas.com obsah 2 identifikační údaje stavby 3 průvodní zpráva 4 dispozice bytu a barevné řešení... 1:100 5 vybavení interiéru 6 NÁSTĚNNÉ MALBY 7 obytný prostor 8 obytný prostor 9 ložnice 10 pracovna

Více

K A T A L O G N Á B Y T K U

K A T A L O G N Á B Y T K U K A T A L O G N Á B Y T K U 2010/2011 masiv lamino RELAXAČNÍ MASÁŽNÍ KŘESLO VČETNĚ PODNOŽKY - broušená kůže - imitace - el. ovládání, 8 režimů - lze zapnout automatické přepínání po 1 minutě - 5 stupňů

Více

Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá. Model č. 887 Imitace vlašský ořech

Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá. Model č. 887 Imitace vlašský ořech Hollywood 4. Model č. 886 Alpská bílá Model č. 887 Imitace vlašský ořech Model č. 888 Imitace ušlechtilého jasanu, úchytné a příčné lišty v imitaci ušlechtilého jasanu Model č. 889 Imitace neopracovaného

Více

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks,

47% 60% 67% 75% 4 990,Sleva. 199.Sleva Sleva. Vánoční ozdoby. Čajové svíčky, Fleece deka, sada 100 ks, e otočné dveř ch,, bílá / dub, ím stolemlze sestavit ve 2 dekorecm, u konferenčn s ěn st a ěn cm 170 50 381-00 st : cca. 220 Obývací cm, TV díl: police: 70 4 990, 47% šíře 77 30 cm, 100396 komoda: 50 í

Více

Stoly s výsuvným systémem

Stoly s výsuvným systémem Rott s.r.o. Hromnice 27 330 11 Třemošná Tel.: +420 377 959 157 Fax: +420 377 959 222 info@rott-nabytek.cz honza.rott@rott-nabytek.cz www.rott-nabytek.cz Stoly s výsuvným systémem Výška stolu je 75 cm,

Více

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek Příloha č.1 Zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek KANCELÁŘE: Stůl psací - 6 ks boční stůl s prostorem pro počítač v pravém rohu, šířka 130cm (+/- 10cm), pravá strana hloubka

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Byt, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Byt, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Byt, Brno Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: Byt +420 Luční, 724 209 Brno 441, e-mail: Zpracovalo: brno@aretti.cz Aretti

Více

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009 Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2009 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické

Více

Laminodesky. Nábytkový soubor VARIO TREND. Ceník 1/2010

Laminodesky. Nábytkový soubor VARIO TREND. Ceník 1/2010 Laminodesky Nábytkový soubor VARIO TREND Ceník 1/2010 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO TREND je vyráběn z laminovaných dřevotřískových desek. Na výběr je 14 dekorů laminovaných

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Podkrovní byt v přírodním ladění Brno - Židenice

NÁVRH INTERIÉRU. Podkrovní byt v přírodním ladění Brno - Židenice NÁVRH INTERIÉRU Podkrovní byt v přírodním ladění Brno - Židenice Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420

Více

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012

Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Ceník nábytkového programu platný od 1. 1. 2012 Doporučené maloobchodní ceny Doprava a montáž zdarma! Poznámka: Montáž zdarma se nevztahuje k nábytkovému programu Entre z důvodu nižší sazby DPH. V případě

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě. začátek realizace: říjen

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě. začátek realizace: říjen NÁVRH INTERIÉRU pro paní Jakešovou, Praha Kuchyně s jídelním koutem v podkrovním bytě začátek realizace: říjen Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova

Více

Stoly s výsuvným systémem

Stoly s výsuvným systémem ROTT s.r.o. Hromnice 27 330 11 Třemošná Tel.: +420 377 959 157 Fax: +420 377 959 222 info@rott-nabytek.cz www.rott-stoly.cz Stoly s výsuvným systémem Výška stolu je standardně 75 cm, u modelů Anna a Caro

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

Palermo. Model-Nr. 087 Dub, částečný masiv. Znečištěnívyzkoušeno TSCHECHIEN. Emisevyzkoušeno SEZNAM PRODEJNÍCH CEN CERTIFIKOVÁNO

Palermo. Model-Nr. 087 Dub, částečný masiv. Znečištěnívyzkoušeno TSCHECHIEN. Emisevyzkoušeno SEZNAM PRODEJNÍCH CEN CERTIFIKOVÁNO Model-Nr. 07 Dub, částečný masiv Znečištěnívyzkoušeno Emisevyzkoušeno CERTIFIKOVÁNO 1 Znečištěnívyzkoušeno Emisevyzkoušeno CERTIFIKOVÁNO 2 Skříně s otočnými dveřmi bez paspartového rámu Vnitřní vybavení:

Více

Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem

Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem Rodinný dům v Úvalech u Prahy montovaná dřevostavba RD Rýmařov Návrh a realizace vnitřních stavebních úprav a vybavení typovým a zakázkovým nábytkem 1. PŮDORYS VYBAVOVANÝCH INTERIÉRŮ 3950 6 7,94 cm 5 7906

Více

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2010

Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2010 Nábytkový soubor VARIO Ceník 1/2010 Několik základních informací na úvod Nábytkový soubor VARIO je vyráběn ve dvou odlišných cenových kategoriích : DUB mořený označení STANDARD a přírodní především exotické

Více

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč

WK-101, úzká skříň 40 x 38 x 202 cm Kč. WK-100, regál 2D 40 x 38 x 202 cm Kč. TB-551, noční stolek 35 x 38 x Kč Platnost letáku do 15.7.2019 BARVA WENGE + DUB BELFORT PŘEDSÍŇ MÁŠENKA - barva wenge + dub Belfort, nebo jasan světlý + tmavý - v základní sestavě je: věšák 80 x 15 x 142, zrcadlo 40 x 2 x 112, botník

Více

str. 1/ 34 NÁVRH INTERIÉRU Návrh jídelny a kuchyně pro mladou rodinu Aretti CZ, s.r.o

str. 1/ 34 NÁVRH INTERIÉRU Návrh jídelny a kuchyně pro mladou rodinu Aretti CZ, s.r.o str. 1/ 34 NÁVRH INTERIÉRU Návrh jídelny a kuchyně pro mladou rodinu Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, Rekonstrukce

Více

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k 2.12.2015 VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 2.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška Původní cena: 28 888 Kč Výprodejová

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE. TOMÁŠ MACHŮ manažer prodeje interiérových dveří INTERIÉROVÉ DVEŘE

INTERIÉROVÉ DVEŘE. TOMÁŠ MACHŮ manažer prodeje interiérových dveří INTERIÉROVÉ DVEŘE TOMÁŠ MACHŮ manažer prodeje interiérových dveří 1HANÁK NÁBYTEK, A. S. 35000 m2 výrobního závodu 6000 standartních modulů nábytku 200 zaměstnanců 45 prodejen v ČR 20 let zkušeností 16 zemí 1 důvod - spokojený

Více

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě INFORMACE O PROJEKTU PŮDORYS - STAVEBNÍ ÚPRAVY PŮDORYS - NOVÝ STAV PŮDORYS - ELEKTRO, STROPNÍ SVÍTIDLA PŮDORYS - KUCHYNĚ, JÍDELNA, OBÝVACÍ POKOJ SVÍTIDLA závěsné svítidlo nad jídelní stůl: Luminex, Trio

Více

Ž1 Židle kancelářská standardní

Ž1 Židle kancelářská standardní Ž1 Židle kancelářská standardní - vysoký opěrák čalouněný síťovinou - synchronní mechanika SY s nastavením tuhosti opěradla a s blokací ve zvolené pozici - výškově stavitelný plynový píst - kříž nylonový

Více

MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5

MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5 Postele MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5 ANNE 1 ANNE 1 OBLÁ ANNE 2 ANNE 2 OBLÁ SOFI s DPH Příplatek k ceně postele SOFI za volitelný ozdobný ornament na jednom čele postele dle katalogového listu. MP10

Více

bolzano dětské a studentské pokoje

bolzano dětské a studentské pokoje 71 dětské a studentské pokoje bolzano Vhodný pro vybavení: pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje... 795 Pracovny a stoly... 921 Knihovny...1057 Předsíně...1137 bolzano DESEN Olše Buk Bříza MATERIÁL

Více

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 Bílá kožená sedací souprava vyrobená na míru a umístěná na sokl tvoří kontrast s tmavou dřevěnou podlahou Bydlení je hra O svém vysněném bydlení měla paní

Více

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013

NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD. Příloha č. 2 k RS ostatní nábytek č.j.mv-86810-65/vz-2013 OSTATNÍ NÁBYTEK Základní barevné provední nábytku: lamino - buk světlý 876 (vzorník Kronospan), kůže a čalounění - černá. Odolnost proti oděru u kůže a čalounění: 100.000 cyklů NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ

Více

JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE

JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE JÍDELNÍ ŽIDLE 128 JÍDELNÍ ŽIDLE 129 Typ 01 Typ 02 horní dno - s výsuvnou zásuvkou v dekoru dub sonoma distanční trubky - pochromované ve spodní části zásuvka s funkcí touch-open 2 zásuvky s Touch-open

Více

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1 STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV Stránka 1 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon A II. NP 11 Zádveří 12 Kuchyně 13 Obývací pokoj Stránka 2 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon B/C I.NP 02 Kancelář 05 Šatna 06 Společenská

Více

KUCHYNĚ PRO VÁŠ DŮM. www.lamontkuchyne.cz PŘÍKLADY ŘEŠENÍ + AKČNÍ NABÍDKY KUCHYNÍ + AKČNÍ SETY SPOTŘEBIČŮ ELEGANCE V KUCHYNI

KUCHYNĚ PRO VÁŠ DŮM. www.lamontkuchyne.cz PŘÍKLADY ŘEŠENÍ + AKČNÍ NABÍDKY KUCHYNÍ + AKČNÍ SETY SPOTŘEBIČŮ ELEGANCE V KUCHYNI KUCHYNĚ PRO VÁŠ DŮM PŘÍKLADY ŘEŠENÍ + AKČNÍ NABÍDKY KUCHYNÍ + AKČNÍ SETY SPOTŘEBIČŮ NOVA 101 varianta A 8507P 8535P 3490 500 500 350 7290S 3220 70 450 300 300 450 70 723DP M60 8554 Vestavná lednice 8L

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín. Soupis prvků. DPH v % ks 1 1 530 Kč 1 530 Kč 1 851 Kč 21. Celkem bez DPH

Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín. Soupis prvků. DPH v % ks 1 1 530 Kč 1 530 Kč 1 851 Kč 21. Celkem bez DPH Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Soupis prvků P.č. Označ. Popis (rozměry š x v x hl.) 1. 282 Skříň dvoudveřová, 1 polohovatelná police, LDTD tl. 18, korpus a dveře opatřeny plast. hranou

Více

verona knihovny 95 % zboží SKLADEM

verona knihovny 95 % zboží SKLADEM 1117 95 % zboží SKLADEM knihovny verona Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 253 Ložnice... 405 Obývací pokoje.... 885 Domácí pracovny... 983 Knihovny....1117 Předsíně....1179 verona Desen

Více

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška

AKTUALIZACE k VÝPRODEJ. Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška AKTUALIZACE k 1.12.2015 9 900 Kč Obývací stěna Montana NOVA od firmy DŘEVOTVAR JABLONÉ Provedení dýha, moření tabák. Rozměry sestavy: délka 200x 42 hl x 167 cm výška : 28 888 Kč Výprodejová cena: 9 900

Více

MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5

MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5 Postele MILET, MILET OBLÉ - JÁDROVÝ BUK 1/5 ANNE 1 ANNE 1 OBLÁ ANNE 2 ANNE 2 OBLÁ SOFI s DPH Příplatek k ceně postele SOFI za volitelný ozdobný ornament na jednom čele postele dle katalogového listu. MP10

Více

Návrh kuchyně Premium

Návrh kuchyně Premium Návrh kuchyně Premium Lenka Pohodová www.iqkuchyne.cz kuchyň s ostrůvkem Vytvořeno: 2.3.2018 Vypracovali: Šárka Horáková a Jaroslav Beinhauer +420 792 305 058 jaroslav.beinhauer@iqkuchyne.cz Obsah 2 1.

Více

Ložnice Carolina. Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub PLATNOST CENÍKU - OD 1.5.2015

Ložnice Carolina. Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub PLATNOST CENÍKU - OD 1.5.2015 Ložnice Carolina Provedení: - masivní buk - masivní jádrový buk - masivní divoký (sukatý) dub LP - lehací plocha Postele Carolina,noční stolky, zrcadlo, komody jsou vyrobeny z kombinace průběžného masivního

Více

OBÝVACÍ STĚNY KUCHYNĚ.

OBÝVACÍ STĚNY KUCHYNĚ. OBÝVCÍ STĚNY KUCHYNĚ www.delcon-nabytek.cz LF-SYSTÉM LF-systém: sestava + komoda L12 LF-systém: LF-systém: příklad uspořádání s policema police L6 110 18 šatník L1 196 86 52 vitrína L2 196 86 42 nástavec

Více

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ Ponořte se do světa Infini, jedinečného světa nejen kuchyní. Představte si, jak by mohl vypadat Váš nový interiér. Nechte svůj domov naplnit životem a chtějte, aby

Více

Stoly s výsuvným systémem

Stoly s výsuvným systémem Rozkládání: Rozkládací systém Antigua, Aruba, Bea, Lagoa 45 cm, 2 x 47 cm, 6 cm Rozkládání z šuplíku Bahamas 46 cm a 51 cm Přídavná deska Anna, Caro, Cuba, Havanna, Martnique, 45 cm, 5 cm Panama, Varadero

Více

CAROLINA BUK masiv. buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96. Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81. Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č.

CAROLINA BUK masiv. buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96. Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81. Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č. Ložnice Vašich snů 2013 Carolina 2 BUK - masiv, odstín č.81 Ložnice Carolina 1 BUK - masiv, odstín č.10 buk 10 buk 81 buk 82 buk 33 buk 91 buk 96 Ložnici Carolina vyrábíme v celomasivním provedení v dřevinách

Více

paříž dětské a studentské pokoje

paříž dětské a studentské pokoje dětské a studentské pokoje paříž Vhodný pro vybavení: pokoje... Ložnice... Obývací pokoje... Pracovny a stoly... Knihovny... Předsíně... paříž LZE KOMBINOVAT se skříňovým a úložným systémem UNIVERSAL s

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více