Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. května 2015 od hodin v kanceláři starosty

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. května 2015 od hodin v kanceláři starosty"

Transkript

1 Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. května 2015 od hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice úřadu Bc. Martina Šubrtová Martin Pozdníček, DiS. Kateřina Rotroeklová Program jednání: 1. Volba ověřovatele zápisu, schválení programu 2. Kontrola usnesení z minulých jednání 3. Pronájmy obecních pozemků: a) Žádost o krátkodobý pronájem ppč. 3005/17 a 3005/49 v k..ú. Dolní Rokytnice, 1. jizerskohorská stavební společnost s.r.o., Hodkovice nad Mohelkou b) Žádost o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu stavby č. IV /VB1, ČEZ Distribuce a.s. Děčín 4. Záležitosti města: a) Schválení termínu a programu veřejného jednání zastupitelstva města b) Pověření Věry Rohlíkové, investiční úsek, pro koordinaci projektu Zdravé město a místní Agendy 21 c) Zadání přezkumu hospodaření města za rok 2015 d) Změna provozní doby MIC na rok 2015 e) Žádost o prodloužení splatnosti faktury č , Milan Udatný, Horní Rokytnice 565 f) Žádost o prodloužení splatnosti faktury č , Skiservis Udatný, Petr Udatný, Horní Rokytnice 640 g) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na nebytové prostory v objektu čp. 172 Dolní Rokytnice, Milena Lutzová, Poniklá h) Informace o vybraných místních poplatcích za měsíc duben 2015 i) Návrh na vyřazení majetku města z jeho evidence j) Návrh na určení pracovníka zodpovědného za plynové zařízení a tlakovou nádobu v čp. 467 Horní Rokytnice DDM Pod střechou k) Informace o schůzce se zástupci místních výrobních podniků l) Vyjádření Ministerstva životního prostředí problematika letního provozu LD na Lysou horu m) Informace o poskytnutí účelových dotací z Dotačního fondu Libereckého kraje n) Schválení uzavření smlouvy o spolupráci Realizace projektu Přeshraniční spolupráce hasičských sborů v Krkonoších o) Informace o Setkání Rokytnic roku 2015 Průběh jednání: 1) Členové rady města byli seznámeni s navrženým programem jednání, který schválili bez připomínek. Ověřovatelem zápisu byl jmenován Martin Pozdníček, DiS. 2) Kontrola usnesení z minulých jednání: - nebyly zjištěny žádné nedostatky s ohledem na termíny plnění jednotlivých úkolů. 3) Pronájmy obecních pozemků: a) Radě města byla předložena žádost společnosti 1. jizerskohorská stavební společnost s.r.o., Hodkovice nad Mohelkou o krátkodobý pronájem ppč. 3005/17 a 3005/49 v k.ú. Dolní Rokytnice za účelem zřízení staveniště pro stavbu Rokytnice nad Jizerou odvodnění dešťové kanalizace. RM schválila pronájem výše uvedených pozemků za cenu 300,- Kč/měsíc. RM schvaluje krátkodobý pronájem ppč. 3005/17 a 3005/49 v k.ú. Dolní Rokytnice 1. jizerskohorské stavební společnosti s.r.o., za cenu 300,- Kč/měsíc za účelem zřízení staveniště pro stavbu Rokytnice nad Jizerou odvodnění dešťové kanalizace.

2 b) Radě města byla předložena žádost společnosti ČEZ Distribuce a. s., Děčín o uzavření smlouvy budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB1, SM, Dolní Rokytnice - p. č. 1180/8, Synek knn na ppč. 3000/1 v k.ú. Dolní Rokytnice za účelem zřízení umístění a provozování distribuční soustavy. RM výše uvedenou smlouvu schválila. RM schvaluje uzavření smlouvy budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB1, SM, Dolní Rokytnice - p. č. 1180/8, Synek knn na ppč. 3000/1 v k.ú. Dolní Rokytnice za účelem zřízení umístění a provozování distribuční soustavy se společností ČEZ Distribuce a.s., Děčín. 4) Záležitosti města: a) Rada města projednala termín a návrh programu následujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Rokytnice nad Jizerou. Termín veřejného zasedání je stanoven na , termín pracovního na RM schvaluje program a termín veřejného zasedání zastupitelstva města dne b) Dne 29. dubna 2015 schválilo zastupitelstvo města členství v asociaci Národní síť Zdravých měst (dále jen NSZM). Politik projektu Zdravé město (dále jen PZM) a místní Agendy (dále jen MA21) a koordinátor PZM a MA21, jsou hlavními postavami PZM a MA21, podílející se na realizaci PZM a MA21. Zastupitelstvo města pověřilo starostu města Ing. Petra Matyáše jako politika PZM a MA21, který zastřešuje základní procesy v rámci PZM a MA21 navenek, rada města má pověřit koordinátora, který s politikem spolupracuje a koordinuje všechny procesy. Jako koordinátor byla navržena Ing. Věra Rohlíková, pracovnice investičního úseku. RM souhlasila s tímto návrhem. RM pověřuje Ing. Věru Rohlíkovou jako koordinátora pro Projekt Zdravé město a místní Agendu 21. c) Radě města byl předložen návrh na schválení zadání vypracování přezkumu hospodaření města Rokytnice nad Jizerou za rok Po posouzení nabídky společnosti C.P.A. Audit, spol. s r.o., U Hájovny 1022, Liberec, IČ: a po dobré zkušenosti v minulých letech s jednatelkou společnosti paní Ing. J. Královou, rada města schválila zadání vypracování přezkumu hospodaření města společnosti C.P.A. Audit s.r.o. za nabídnutou cenu ,- Kč, firma není plátce DPH. RM schvaluje zadání vypracování přezkumu hospodaření města Rokytnice nad Jizerou za rok 2015 společnosti C.P.A. Audit, spol. s r.o., U Hájovny 1022, Liberec, IČ: za cenu ,- Kč včetně DPH. d) Ze strany Bc. Svatavy Šmikové, pracovnice Městského informačního centra (MIC) byl předložen návrh na změnu provozní doby MIC na rok 2015 a RM tuto změnu schválila. RM schvaluje změnu provozní doby Městského informačního centra na rok 2015 v následující podobě: Pondělí: 9:00 12:00 Sobota: 9:00 15: Pondělí: Sobota: 9:00 13:00

3 Pondělí sobota: 9:00 12:00, 13:00 17:00 9:00 13:00 Provozní doba o svátcích: :00 14: e) Radě města byla předložena žádost pana Milana Udatného, Rokytnice nad Jizerou o prodloužení splatnosti faktury č za nájemné z ppč. 1987/12 k.ú. Dolní Rokytnice za roky ve výši ,- Kč. RM schválila prodloužení splatnosti faktury do 15. prosince RM schvaluje panu Milanu Udatnému, Rokytnice nad Jizerou, prodloužení splatnosti faktury č za nájemné z ppč. 1987/12 v k.ú. Dolní Rokytnice za roky ve výši ,- Kč do 15. prosince f) Radě města byla předložena žádost pana Petra Udatného, Rokytnice nad Jizerou o prodloužení splatnosti faktury č za nájemné z ppč. 1987/12 k.ú. Dolní Rokytnice za roky ve výši ,- Kč. RM schválila prodloužení splatnosti faktury do 15. prosince Návrhy usnesení: RM schvaluje panu Petru Udatnému, Rokytnice nad Jizerou, prodloužení splatnosti faktury č ve výši ,- Kč do 15. prosince g) Radě města byla předložena žádost paní Lutzové, Poniklá, o změnu nájemce nebytových prostor v objektu čp. 172 Dolní Rokytnice (zubní laboratoř). Důvodem je ukončení podnikání. Nebytový prostor bude nadále využívat pan Jan Lutz, který je spolunájemcem tohoto prostoru. Rada města schválila změnu příslušné smlouvy. RM schvaluje změnu nájemce v případě nebytových prostor v čp. 172 v Dolní Rokytnici (zubní laboratoř) z paní Mileny Lutzové a Jana Lutze na pana Jana Lutze. h) Radě města byly předloženy informace o vybraných místních poplatcích za měsíc duben RM vzala tyto informace na vědomí. RM bere na vědomí informace o vybraných místních poplatcích za měsíc duben i) Rada města byl předložen návrh o vyřazení majetku města z jeho evidence dle soupisu: RM vyřazení majetku schválila. RM schvaluje vyřazení majetku města z jeho evidence dle soupisu: Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál dřevěný třídílný (430/1-3) Inv. č. RA 402 název: skříň policová Inv. č. RA 002 název: sestava nábytku (od ČS a.s.) 18 dílů vyřadit pouze 4 díly. j) Rada města byl předložen návrh na určení a písemné pověření pracovníka zodpovědného za plynové zařízení a tlakovou nádobu v čp. 467 v Horní Rokytnici DDM Pod střechou ve vlastnictví města. Návrh na pověření takového pracovníka vyplývá z normy ČSN EN , čl V tomto případě byla s jejím souhlasem navržena paní Dana Svatá, která je zároveň proškoleným pracovníkem obsluhy plynového zařízení a tlakových nádob stabilních.

4 RM pověřuje paní Danu Svatou, s jejím souhlasem, jako pracovníka proškoleného a zodpovědného za plynové zařízení a tlakovou nádobu stabilní v čp. 467 Horní Rokytnice DDM Pod střechou. k) Rada města byla ze strany starosty Ing. Petra Matyáše informována o schůzce, která proběhla minulý týden. Šlo o setkání zástupců města, místních výrobních podniků (Eprona, a.s., RTK spol. s r.o., Emba spol. s r.o.), spolu s paní ředitelkou ZŠ. Při tomto setkání byly diskutovány problémy, které místní podniky řeší. Velkým problémem je například zajištění kvalifikovaných zaměstnanců s vyučením a znalostmi v oborech elektro, strojní mechanik, zámečník, obráběč kovů apod.. Byla řešena možnost spolupráce mezi podniky a základní školou, při které by mohly děti při výběru středních škol již preferovat obory, které zde najdou uplatnění a spolupracovat s podniky i při odborné praxi a následně mít jistotu zaměstnání v místě. Město spolu s vedením podniků budou spolupracovat při získávání informací o možnostech zapojení dětí do stipendijních programů na školách s požadovanými obory a možnosti podpory zaměstnávání absolventů ze strany Úřadu práce. Spolupráce mezi ZŠ a podniky bude zahájena již na podzim letošního roku, kdy budou zorganizovány exkurze do podniků pro žáky osmých a devátých tříd. Jako další společné téma byly diskutovány možnosti nájemního bydlení pro zaměstnance a místní občany. RM bere na vědomí informace o setkání zástupců města s vedením místních výrobních podniků. l) Starosta města předložil radě města vyjádření Ministerstva životního prostředí ohledně problematiky letního provozu lanové dráhy na Lysou horu. Toto vyjádření je odpovědí na žádost města o posouzení odborných posudků, které byly zpracovány v roce 2013 městem a Správou KRNAP. V dopise pan Ing. Vladimír Dolejský, Ph.D., náměstek ministra a ředitel sekce ochrany přírody a krajiny uvádí, že pro přírodní hodnoty vrcholu Lysé hory a tamní 1. zóny Krkonošského národního parku by bylo nejlepší zachovat provoz lanové dráhy tak jak je v současné době tedy jen zimní provoz, ale že ministerstvo, spolu se Správou KRNAP podporuje řešení vybudovat mezistanici lanové dráhy na úrovni Krakonošovy/Harrachovské cesty u Dvoraček, kterou většina posudků hodnotí jako druhou nejvhodnější variantu. Rada města vzala tuto informaci na vědomí a pověřila starostu města svoláním společné schůzky se zástupci Spartaku Rokytnice, a.s., TJ Spartak Rokytnice, o.s., Spolku pro rozvoj cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou a petičního výboru za letní provoz lanové dráhy, na které bude dohodnut další postup. Návrh usnesení : RM bere na vědomí vyjádření Ministerstva životního prostředí ohledně letního provozu lanové dráhy na Lysou horu a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše svoláním společné schůzky se zástupci Spartaku Rokytnice, a.s., TJ Spartak Rokytnice, o.s., Spolku pro rozvoj cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou a petičního výboru za letní provoz lanové dráhy, na které bude dohodnut další postup. m) Starosta města informoval radu města o poskytnutí účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, programu č. 1 Podpora rozvoje požární ochrany v Libereckému kraji, podprogramu č. 1.1 Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje na výdaje na zvýšení nebo udržení akceschopnosti jednotek požární ochrany sborů dobrovolných hasičů obcí. V tomto programu byly vypsány čtyři výzvy. Město podalo tři žádosti a získalo dotaci v rámci Výzvy č. 1 na pořízení osobních ochranných prostředků pro nové členy zásahové jednotky ve výši ,- Kč, v rámci výzvy č. 2 na pořízení dálkového ovládání JSVV pro rotační sirénu ve výši ,- Kč a v rámci výzvy č. 3 na pořízení nové vozidlové radiostanice ve výši ,- Kč. RM vzala tuto informaci na vědomí a schválila uzavření smluv s Libereckým krajem. RM schvaluje uzavření smluv o poskytnutí účelových dotací z Dotačního fondu Libereckého kraje na zvýšení nebo udržení akceschopnosti jednotek požární ochrany sborů dobrovolných hasičů obcí a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše jejich podpisem.

5 n) Radě města byla předložena ke schválení smlouva o spolupráci mezi městem Rokytnice nad Jizerou, obcí Vítkovice v Krkonoších a městem Harrachov při realizaci projektu Přeshraniční spolupráce hasičských sborů v Krkonoších. Projekt byl realizován již minulém roce. Touto smlouvou se řeší finanční spoluúčast Harrachova a Vítkovic na nákladech projektu. RM schvaluje uzavření smlouvy o spolupráci mezi městem Rokytnice nad Jizerou, obcí Vítkovice v Krkonoších a městem Harrachov při realizaci projektu Přeshraniční spolupráce hasičských sboru v Krkonoších a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše podpisem smlouvy. o) Starosta města informoval radu města o Setkání Rokytnic v roce 2015, které se má letos uskutečnit června 2015 v Rokytnici nad Rokytnou. Svou účast přislíbili členové družstva stolního tenisu a hasiči. Bohužel fotbalisté se nebudou Setkání Rokytnic, stejně jako v minulém roce, účastnit. RM bere na vědomí informace o Setkání Rokytnic Jednání skončilo v hodin.

6 USNESENÍ: 161. RM schvaluje program jednání a ověřovatele zápisu Martina Pozdníčka, DiS RM schvaluje krátkodobý pronájem ppč. 3005/17 a 3005/49 v k.ú. Dolní Rokytnice 1. jizerskohorské stavební společnosti s.r.o., za cenu 300,- Kč/měsíc za účelem zřízení staveniště pro stavbu Rokytnice nad Jizerou odvodnění dešťové kanalizace RM schvaluje uzavření smlouvy budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /VB1, SM, Dolní Rokytnice - p. č. 1180/8, Synek knn na ppč. 3000/1 v k.ú. Dolní Rokytnice za účelem zřízení umístění a provozování distribuční soustavy se společností ČEZ Distribuce a.s., Děčín RM schvaluje program a termín veřejného zasedání zastupitelstva města dne RM pověřuje Ing. Věru Rohlíkovou jako koordinátora pro Projekt Zdravé město a místní Agendu RM schvaluje zadání vypracování přezkumu hospodaření města Rokytnice nad Jizerou za rok 2015 společnosti C.P.A. Audit, spol. s r.o., U Hájovny 1022, Liberec, IČ: za cenu ,- Kč včetně DPH RM schvaluje změnu provozní doby Městského informačního centra na rok 2015 v následující podobě: Pondělí: 9:00 12:00 Sobota: 9:00 15: Pondělí: Sobota: 9:00 13: Pondělí sobota: 9:00 12:00, 13:00 17:00 9:00 13:00 Provozní doba o svátcích: :00 14: RM schvaluje panu Milanu Udatnému, Rokytnice nad Jizerou, prodloužení splatnosti faktury č za nájemné z ppč. 1987/12 v k.ú. Dolní Rokytnice za roky ve výši ,- Kč do 15. prosince RM panu Petru Udatnému, Rokytnice nad Jizerou, prodloužení splatnosti faktury č ve výši ,- Kč do 15. prosince RM schvaluje změnu nájemce v případě nebytových prostor v čp. 172 v Dolní Rokytnici (zubní laboratoř) z paní Mileny Lutzové a Jana Lutze na pana Jana Lutze RM bere na vědomí informace o vybraných místních poplatcích za měsíc duben RM schvaluje vyřazení majetku města z jeho evidence dle soupisu: Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál policový Inv. č. RA název: regál dřevěný třídílný (430/1-3) Inv. č. RA 402 název: skříň policová Inv. č. RA 002 název: sestava nábytku (od ČS a.s.) 18 dílů vyřadit pouze 4 díly. Petr Kadavý Martin Pozdníček, DiS. Ing. Petr Matyáš místostarosta ověřovatel zápisu starosta města

7 173. RM pověřuje paní Danu Svatou, s jejím souhlasem, jako pracovníka proškoleného a zodpovědného za plynové zařízení a tlakovou nádobu stabilní v čp. 467 Horní Rokytnice DDM Pod střechou RM bere na vědomí informace o setkání zástupců města s vedením místních výrobních podniků RM bere na vědomí vyjádření Ministerstva životního prostředí ohledně letního provozu lanové dráhy na Lysou horu a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše svoláním společné schůzky se zástupci Spartaku Rokytnice, a.s., TJ Spartak Rokytnice, o.s., Spolku pro rozvoj cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou a petičního výboru za letní provoz lanové dráhy, na které bude dohodnut další postup RM schvaluje uzavření smluv o poskytnutí účelových dotací z Dotačního fondu Libereckého kraje na zvýšení nebo udržení akceschopnosti jednotek požární ochrany sborů dobrovolných hasičů obcí a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše jejich podpisem RM schvaluje uzavření smlouvy o spolupráci mezi městem Rokytnice nad Jizerou, obcí Vítkovice v Krkonoších a městem Harrachov při realizaci projektu Přeshraniční spolupráce hasičských sboru v Krkonoších a pověřuje starostu města Ing. Petra Matyáše podpisem smlouvy RM bere na vědomí informace o Setkání Rokytnic V Rokytnici nad Jizerou dne 18. května 2015 Petr Kadavý Martin Pozdníček, DiS. Ing. Petr Matyáš místostarosta ověřovatel zápisu starosta města

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2017 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2017 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2017 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Martin Pozdníček,

Více

Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 16. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. srpna 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatel: 4 členové rady města tajemnice

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. ledna od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. ledna od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. ledna od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice MěÚ

Více

Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 21. srpna od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 21. srpna od hodin v kanceláři starosty Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 21. srpna od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel zápisu: Omluven: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice MěÚ

Více

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomno: Omluven: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice úřadu Ing.

Více

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. června 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. června 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 15. června 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice úřadu Bc.

Více

Zápis z 18. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. října 2009 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 18. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. října 2009 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 18. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 5. října 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: Program jednání 5 členů rady města + tajemnice

Více

Zápis z 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. února 2019 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. února 2019 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. února 2019 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice úřadu Mgr.

Více

Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. května 2009 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis ze 17. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. srpna 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 17. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. srpna 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 17. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. srpna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomní: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od 16.00 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomno: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice Bc. Martina

Více

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. června 2010 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. června 2010 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. června 2010 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. října 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. října 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. října 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: 3 členové rady města tajemnice

Více

Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 30. října od hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 30. října od hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 30. října od 16.00 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis ze 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. února 2010 od 16 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. února 2010 od 16 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. února 2010 od 16 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. června od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. června od hodin v kanceláři starosty Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. června od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice MěÚ

Více

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. listopadu 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. listopadu 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. listopadu 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomní: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatel: 4 členové rady města + zástupce tajemnice

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. října od hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. října od hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. října od 16.00 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomni: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice MěÚ Mgr. Milan

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. května 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. května 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. května 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: ověřovatel zápisu: omluveni: zapisovatelka: 3 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. června 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. června 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. června 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. února 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. února 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. února 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Martin Pozdníček,

Více

Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. března 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. března 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. března 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Mgr. Marek

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 14. listopadu 2016 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 14. listopadu 2016 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 14. listopadu 2016 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města Mgr. Milan Javůrek

Více

Zápis z 6. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. března 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 6. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. března 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 6. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. března 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatel: 3 členové rady města + tajemnice MěÚ Bc.

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2016 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2016 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2016 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města, tajemnice

Více

Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. května 2016 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. května 2016 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. května 2016 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města, tajemnice

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. dubna 2017 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. dubna 2017 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 3. dubna 2017 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Mgr. Marek

Více

Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. dubna 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. dubna 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. dubna 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Zapisovatel: 5 členů rady města Ing. Jaroslav Bulušek Kateřina

Více

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 2. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. ledna 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Zapisovatel: 5 členů rady města + tajemnice MěÚ Bc. Martina Šubrtová

Více

Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. února 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. února 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. února 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Zapisovatel: 5 členů rady města + tajemnice MěÚ Bc. Martina Šubrtová

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Ing. Roman Čivrný, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. listopadu 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. listopadu 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 22. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 7. listopadu 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice MěÚ Bc. Martina Šubrtová

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 20. října 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 21. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 20. října 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 21. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 20. října 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Ing. Roman Čivrný, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. května 2008 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. května 2008 od hodin v kanceláři starosty města Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 26. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. dubna 2010 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. dubna 2010 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. dubna 2010 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis z 14. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 12. července 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 14. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 12. července 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 14. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 12. července 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. prosince 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. prosince 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 25. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. prosince 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Zapisovatel: 4 členové rady města + tajemnice MěÚ Bc. Martina

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 24. října 2011 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 24. října 2011 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 24. října 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomní: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. listopadu od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. listopadu od hodin v kanceláři starosty Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. listopadu od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 3 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. října 2008 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. října 2008 od hodin v kanceláři starosty města Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 6. října 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů Rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Zápis z 20. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. září 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 20. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. září 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 20. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 29. září 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: 4 členové rady města tajemnice Bc.

Více

Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. května 2017 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. května 2017 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 9. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. května 2017 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Martin Pozdníček,

Více

Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. února 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. února 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 3. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 9. února 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Mgr. Marek

Více

Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 27. června 2016 od hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 27. června 2016 od hodin v kanceláři starosty Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 27. června 2016 od 14.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města Mgr. Marek

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 13. května 2013 od 16.30 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, zástupce tajemnice

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomno: Ověřovatel: Omluven: Zapisovatel: 4 členové rady města Jana Černá Ing. Jaroslav

Více

Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 21. června 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 21. června 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 21. června 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Roman Čivrný, Ing. Jaroslav

Více

Zápis z 28. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis z 28. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis z 28. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 11. prosince od 16.00 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomno: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice MěÚ Mgr.

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. června 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. června 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 12. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 16. června 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: 4 členové rady města tajemnice

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. září 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. září 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis z 19. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 8. září 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Omluven: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice úřadu Petr Kadavý

Více

Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. června 2008 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. června 2008 od hodin v kanceláři starosty města Zápis ze 14. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 23. června 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. prosince 2012 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. prosince 2012 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 24. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 10. prosince 2012 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomní: Omluven: Ověřovatel: Zapisovatel: 4 členové rady města + zástupce tajemnice

Více

Usnesení. z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin. v kanceláři starosty města

Usnesení. z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin. v kanceláři starosty města Usnesení z 6. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 15.5.2017 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: dle prezenční listiny 4, od 14.47 5 (Mgr. Tojmarová) Upraveno! RaM po projednání

Více

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. října 2010 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. října 2010 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 21. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. října 2010 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice městského

Více

Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. dubna 2016 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 18. dubna 2016 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad, konaného dne 18. dubna 2016 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice Bc. Martina Šubrtová

Více

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 70. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 6. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

Zápis z 12. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 16. června 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 12. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 16. června 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 12. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 16. června 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Ing. Jaroslav Nechanický, Jan Nosek,

Více

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 07. 01. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 41/3/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 2. zasedání ZMě. 42/3/15. ZMě schvaluje program 3. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 20.7. 2015, zahájeno v 18,00 hod., ukončeno ve 20,15 hod Přítomni: 9 Hosté: Slavomíra Vacardová, Kateřina Šabatová, Mgr. Josef Kozlovský, Renata Skrbková, Lucia Franková,

Více

Zápis č. 20/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. října 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 20/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. října 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 20/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 3. října 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp Hosté: Mgr.

Více

Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00.

Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00. Zápis z řádného zasedání ZO dne 18. 5. 2015, zahájeno v 18:00, ukončeno v 19:00. Přítomni: 9 Hosté: Mgr. Josef Kozlovský, Kateřina Šabatová Ověřovatelé: Ing. Jaromír Poledňák, Markéta Počekajlová Program:

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 11.11.2009 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 7 zastupitelů Omluveni : p.masařík, p.hanzlík Ověřovatelé

Více

Zápis č. 13/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. července 2016 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 13/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. července 2016 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 13/2016 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. července 2016 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Tomáš Háp Bc. Radek Šenkýř

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý od hod na obecním úřadě Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý od hod na obecním úřadě Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo v úterý 9.2.2016 od 18.30 hod na obecním úřadě Přítomni: H. Růžičková, Bc. J. Špidlen, J. Nesvadba, V. Růžička, L. Waldmann,

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 99 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 99 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 99 ze dne 20. 6. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/2267/2018/3 Počet listů dokumentu: 4 Usnesení RM č. 2081/2018

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne

Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne Výpis usnesení č. 96 č. 112 z 4. schůze Rady města konané dne 7.1.2019 USNESENÍ č. 96/19/RM4 Informace vedení města o proběhlých jednáních informace vedení města o proběhlých jednáních. Zodpovědná osoba:

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 22. května 2017 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 22. května 2017 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 22. května 2017 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluveni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 3 členové rady města Martin

Více

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne

Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne Zápis a usnesení z 6. zasedání Rady obce Všelibice ze dne 3. 4. 2019 6. zasedání Rady obce Všelibice ve volebním období 2018-2022 se konalo dne 3. 4. 2019 od 19.00 hodin na Obecním úřadě ve Všelibicích.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2013 které se konalo dne 16. 9. 2013 v 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/8/2013-Z Zastupitelstvo města schvaluje

Více

starosty Bezúplatný převod pozemku parc. č. 255/17 v k. ú. Strančice do programu Zastupitelstva obce Strančice. Diskuse: Usnesení č. Z /1. při

starosty Bezúplatný převod pozemku parc. č. 255/17 v k. ú. Strančice do programu Zastupitelstva obce Strančice. Diskuse: Usnesení č. Z /1. při Zápis č. Z-18-01 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. března 2018 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Přítomni: Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Karel Řepka st.,

Více

Zápis č. 10/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. dubna 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 10/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. dubna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 10/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 28. dubna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 10. zasedání Rady

Více

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z

Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z Usnesení ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast, konané dne 27. 9. 2018 (součást zápisu ze zasedání 138. schůze Rady města Chrast z 27. 9. 2018) Rada města schvaluje: RM/459/2018 - navržený program

Více

Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 31. března 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 31. března 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis z 8. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 31. března 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice úřadu Mgr.

Více

Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. března 2019 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. března 2019 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 5. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. března 2019 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města Mgr. Milan

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 4/2013 Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 4/2013, které se uskutečnilo dne 01.08.2013 od 17.00 hod. na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově. Usnesení č. 62/04/2013

Více

Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 2. července 2019 od 20:00 hodin v kanceláři starostky

Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 2. července 2019 od 20:00 hodin v kanceláři starostky Zápis z 13. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 2. července 2019 od 20:00 hodin v kanceláři starostky přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis z 11. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. května 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 10.3.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Martin Adam, Mgr. Jiří Vaněk, Petr Marek, Jaroslav Machytka. Omluveni: Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 27. září 2017 Přítomní: Omluveni:

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 39. schůzi 09.01.2017 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. listopadu 2014 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. listopadu 2014 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 19. listopadu 2014 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města, tajemnice Bc. M.

Více

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města

Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Zápis ze 4. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. února 2008 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice úřadu Klára Vondrová,

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 03/03/2019- ZO-U Příloha k usnesení z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 3. 2019 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více