ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 9/2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 9/2013"

Transkript

1 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 9/2013 konaného dne 1. srpna 2013 od hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, MUDr. Oldřiška Drbohlavová, Ing. Ladislav Horký, Zdeněk Ježek, Jaroslav Prokš, Luboš Berger DiS, Ing. Tomáš Ledvinka, Omluveni: Bc. M. Hanzlík Zapisovatel: Ing. Lenka Bláhová Ověřovatelé: Luboš Berger Dis., Ing. Tomáš Ledvinka Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta p. Bláha, který přivítal členy zastupitelstva obce a přítomné hosty. Starosta oznámil počet přítomných členů ZO (v hod. bylo přítomno 8 členů zastupitelstva). Zastupitelstvo je usnášeníschopné. PROGRAM: 1. Pan J. Prokš- výhrady a požadavky k zápisu ze zasedání č. 8/ Ing. Horký- výhrady a požadavky k starostovi a místostarostům. 3. Dlouhodobá nájemní smlouva mezi Obcí Lipnice nad Sázavou a TJ SOKOL ČSTV. 4. SDH Lipnice 140. výročí založení hasičského sboru v Lipnici nad Sázavou. 5. Požadavky na úhradu výdajů opravy bytu v čp. 265, p. Vaňkát. 6. Záměr odprodeje části obecního pozemku parc. č. 387/4, resp. 351/44 pro umístění splaškových jímek u kamenických bytovek, zřízení věcného břemene. 7. Neplánované výdaje na nutné opravy elektroinstalací po revizích. 8. Neplánovaná oprava čerpadla SDH. 9. Návrh dodatku č. 2 úvěrové smlouvy s Sberbank, a.s., část. oprava místních komunikací. 10. Úhrada analýzy a rozboru sedimentů ve vodoteči pod štěrbinovou nádrží na poz. parc. č. 334/1, k.ú. Lipnice nad Sázavou. 11. Úprava podmínek příjmu nových nájemníků do DPS Lipnice nad Sázavou. 12. Přijetí daru do vlastnictví obce. 13. Odkup nemovitosti do vlastnictví obce. 14. Přístřešek pro os. automobily na kozím plácku (p.č. 2220/8). 15. Změna intervalu vyvážení TDO v letním období, doplnění kontejnerů, dodatek smlouvy č Přeschválení GP Vilémovec, p. Pazderková, změna OZ č. 5/2013, prodej pozemků parc. č. 2135/7 a 8, k.ú. Lipnice nad Sázavou. 17. Rallye Světlá , průjezd obcí. Usnesení č. 52/2013: ZO schvaluje program jednání ZO. Usnesení č. 52/2013 bylo přijato.

2 1. Pan J. Prokš - výhrady a požadavky k zápisu ze zasedání č. 8/2013 Zastupitel pan J. Prokš z pozice ověřovatele zápisu ze zasedání ZO č. 8/2013 nepodepsal zápis z uvedeného zasedání a doplnil jej vlastním komentářem. Podle ustanovení 95, odst. 2, zákona o obcích (128/2001 Sb.) o námitkách člena zastupitelstva obce proti zápisu rozhodne nejbližší zasedání zastupitelstva obce. Starosta obce vyzval zastupitele pana Prokše k uplatnění a formulaci námitky. Námitka pana Prokše: V bodě č. 2 Požadavky Ing. Horkého nebylo zapsáno tak, jak bylo diktováno do zápisů dne Ing. Horký předal obecnímu úřadu, všem zastupitelům, dopis k mimořádnému jednání zastupitelstva dne , který byl přečten. Jedná se o návrh na odstoupení zastupitelů starosty Bláhy L. a dvou místostarostů Bláhové L. a Hanzlíka M.. Žádost bude přílohou zápisu. Usnesení č. 53/2013: ZO schvaluje zápis č. 8/2013 v bodě 2. tak, jak byl proveden dne hlasů PROTI: 2 hlasy (p. Prokš, Ing. Horký) ZDRŽEL SE: 1 hlas (p. Berger) Usnesení č. 53/2013 bylo přijato. 2. Ing. Horký - výhrady a požadavky k starostovi a místostarostům Ing. L. Horký: Dál trvám na tom, co jsem požadoval. Ing. Bláha: Účetní paní Miksová po návratu z dovolené poskytne Ing. Horkému závazky a pohledávky obce, které dle jeho názoru dosud neobdržel. Ostatní odeslal obecní úřad poštou doporučeně dodejkou na adresu trvalého bydliště Ing. Horkého Lipnice n. S. 36. p. Ježek: Požadavky Ing. Horkého dorazily em Dnes je Dlouhodobá nájemní smlouva mezi Obcí Lipnice nad Sázavou a Tělocvičnou jednotou Sokol Lipnice nad Sázavou TJ Sokol Lipnice nad Sázavou, ČSTV, IČ: uzavřel smlouvu na rekonstrukci sportoviště (hrací plochy fotbalového hřiště a příslušenství hrací plochy) ve výši 5 mil. Kč. Financování rekonstrukce bude zajištěno z dotačních prostředků MŠMT ČR. Statutární zástupce pan K. Dočkal požádal obec o uzavření dlouhodobé smlouvy o pronájmu sportoviště, které vlastní obec Lipnice nad Sázavou. Pozemek pod sportovištěm, parc. č. 197, k. ú. Lipnice nad Sázavou, vlastní TJ SOKOL Lipnice. Z důvodu zajištění úspěšného čerpání dotace se mezi obcí Lipnice nad Sázavou a TJ SOKOL uzavře nájemní smlouva. Vzájemná směna nemovitostí (garáž TJ SOKOL x fotbalové sportoviště), kterou dojde k převodu sportoviště na TJ SOKOL (narovnání vlastnických práv mezi uvedenými subjekty) dosud nebyla notářem dokončena z důvodů stále neukončených formálních procedur (byly provedeny, nebo stále probíhá zpracování znaleckých posudků, změna druhu pozemku, notářský zápis a další). Text smlouvy o nájmu nebytových prostor č. 1/2013 byl poskytnut zastupitelům k nahlédnutí a starostou nahlas přečten.

3 Usnesení č. 54/2013: ZO schvaluje pronájem sportoviště umístěného na pozemku parc. č. 197 v k. ú. Lipnice nad Sázavou na dobu neurčitou, nebo do dokončení směny nemovitostí s obcí Lipnice nad Sázavou, kdy vlastníkem sportoviště se stane TJ SOKOL, IČ , za cenu 1500,- Kč/ročně. Za stejnou náhradu pronajímá TJ SOKOL obci Lipnice nad Sázavou garáž na traktor. ZO souhlasí s rekonstrukcí fotbalového hřiště. Usnesení č. 54/2013 bylo přijato. 4. SDH Lipnice, 140. výročí založení hasičského sboru v Lipnici nad Sázavou SDH Lipnice nad Sázavou za přispění Obce Lipnice nad Sázavou uspořádá dne u příležitosti 140. výročí vzniku hasičského sboru v Lipnici nad Sázavou oslavu výročí založení sboru. Dne bude v kostele sv. Víta panem farářem páterem P. Veitem vysvěcen prapor sboru SDH, na náměstí v Lipnici se uskuteční hasičská soutěž, výstava techniky, ukázka zásahu a v obecním úřadě bude přístupná výstavka s dobovými dokumenty. Na závěr, přibližně od hod. se uskuteční taneční zábava. Program oslavy 140. výročí založení hasičského sboru dne : 1. Svěcení praporu: zahájení v hod., v kostele sv. Víta - předání vyznamenání - náměstí - pocta patronovi hasičů položení věnce u sochy sv. Floriána 2. Soutěž požární útok O pohár starosty OÚ Lipnice nad Sázavou, zahájení v hod., náměstí. 3. Prohlídka dobových dokumentů na obecním úřadě. Zahájení hod. do hod., Obecní úřad Lipnice nad Sázavou, obřadní síň. 4. Taneční zábava, zahájení hod., náměstí. DISKUSE p. Prokš škoda, že nebyl pozván starosta SDH p. Dlouhý. Ing. Horký navrhuji vyšší částku - 14 tis. Kč. Usnesení č. 55/2013: ZO schvaluje příspěvek pro SDH Lipnice nad Sázavou na zajištění soutěže ve výši 5 tis. Kč. 5 hlasů ZDRŽEL SE: 3 hlasy (p. Berger, p. Prokš, Ing. Horký) Usnesení č. 55/2013 bylo přijato. 5. Požadavky na úhradu výdajů opravy bytu v č.p. 265, p. Vaňkát Nájemník pan S. Vaňkát požádal obec o úhradu výdajů spojených s rekonstrukcí kuchyně v jím užívaném nájemním bytě v č.p Rozsah: Výměna elektroinstalace, výměna shnilé podlahy, opravy omítek a výměna obkladů po opravě elektroinstalace, dlažba. Výdaje: materiál ,- Kč, práce 7.900,-Kč, doprava 500,- Kč.

4 Uskutečněné výdaje do rekonstrukce zůstávají trvale součástí bytu. Před vyplacením uvedené částky bude provedena obecním úřadem kontrola na místě. Nákladové položky budou doloženy účetními doklady. Usnesení č. 56/2013: ZO schvaluje úhradu výdajů na opravu kuchyně v nájemním bytě užívaném panem Vaňkátem v č.p. 265 ve výši ,- Kč. Usnesení č. 56/2013 bylo přijato. 6. Záměr odprodeje části obecního pozemku parc. č. 387/4, resp. 351/44, pro umístění splaškových jímek u kamenických bytovek Rozhodnutím odboru ŽP MÚ Havlíčkův Brod č.j. OZP/2940/1-9/2012/Os ze dne bylo uloženo uživatelům štěrbinové nádrže na pozemku parc. č. 334/1 v k.ú. Lipnice nad Sázavou ve vlastnictví pana Nováka provést opatření k odstranění zjištěných závad. Na žádost vlastníků bytovky č. p. 301 zastoupených panem Dlouhým, č.p. 300 zastoupených p. R. Bruknarem a č.p. 299 zastoupených p. Súkeníkovou souhlasí obec Lipnice nad Sázavou se záměrem prodeje částí pozemků pro umístění jímek, příp. další technologií souvisejících s likvidací odpadních vod. Dokumentaci pro správní řízení dle stavebního zákona č. 183/2006 Sb. připraví kvalifikovaný projektant z důvodu zajištění dodržení všech souvisejících právních a technických norem. Usnesení č. 57/2013: ZO schvaluje záměr prodeje částí pozemků parc. č. 387/4 a parc. č. 351/44 v k. ú. Lipnice nad Sázavou pro umístění splaškových jímek, příp. dalších technologií souvisejících s likvidací odpadních vod, u kamenických bytovek. Usnesení č. 57/2013 bylo přijato. 7. Neplánované výdaje na nutné opravy elektroinstalací po revizích Z výsledku povinných revizí elektroinstalací provedených v červnu na nemovitostech obce (budovy obecního úřadu, hasičské zbrojnice, amfiteátru, ordinace dětské lékařky) vyplývá povinnost provést opravy a opatření vedoucí k nápravě. Odhadovaná cena (pan K. Jonáš) činí cca 15 tis. Kč. Lhůty pro odstranění zjištěných závad jsou podle závažnosti závady stanoveny od do Usnesení č. 58/2013: ZO schvaluje uvolnění finančních prostředků v potřebné výši na zajištění oprav. Skutečná částka bude schválena budoucím rozpočtovým opatřením dle skutečných výdajů. Limit pro rok 2013 činí 20 tis. Kč. 7 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlas (Ing. Horký) Usnesení č. 58/2013 bylo přijato.

5 8. Neplánovaná oprava čerpadla SDH SDH byla objednána a provedena oprava poškozeného čerpadla stříkačky SDH. Cena ,- Kč bez DPH. Cena včetně DPH činí ,- Kč. Usnesení č. 59/2013: ZO schvaluje úhradu faktury za opravu čerpadla ve výši ,- Kč. Usnesení č. 59/2013 bylo přijato. 9. Návrh dodatku č. 2 úvěrové smlouvy s Sberbank, cast. oprava místních komunikací Na úvěrovém účtu č vedeného u SBERBANK, a.s. (dříve Volksbank, a.s.) byl v roce 2011 otevřen úvěr ve výši ,- Kč na sanaci a refinancování tehdy nesplatitelných splátek dle nastavení v podmínkách úvěrových smluv na starší úvěry u Komerční banky, a.s., České spořitelny, a.s., na úhradu neuhrazené ztráty ZŠ a ZUŠ Lipnice nad Sázavou za období a na případné pokrytí závazků obce ve výši cca 650 tis. Kč. Závazky ve výši 650 tis. Kč nebyly dosud vůči obci odpovědnou osobou uplatněny. Oprávněná osoba uvedená ve smluvním vztahu se od závazku distancovala a prohlásila, že nikdy nebyla smluvním partnerem obce Lipnice nad Sázavou a že podpis na smlouvě není její vlastní. Osoby, které žádaly o uhrazení závazku, neprokázaly, že jsou osobami oprávněnými. Usnesením ZO č. 94/2012 ze dne o dodatku úvěrové smlouvy č. 1. byla zbývající cast úvěru ve výši cca 674 tis. Kč přerozdělena na následující využití: a) úhrada rekonstrukce MVN Kateřinka do výše ,- Kč b) úhrada projekčních prací komunikace U Hradeb, kanalizace ze školy a DPS do výše 110 tis. Kč c) provizorní oprava místních komunikací a opěrné zídky do výše 45 tis. Kč. Dosud na uvedeném úvěrovém účtu zbývá k vyčerpání do konce roku 2013 částka cca 150 tis. Kč. Navrhuji změnu využití zbývající částky na zhotovení šachty na odvod přívalové dešťové vody z místní komunikace ve Sviňské uličce u č.p. 127a č.p. 160 a Pod Zámeckým lesíkem u č.p. 66 a č.p. 77. Usnesení č. 60/2013: ZO schvaluje použití zbývající části úvěru ve výši 150 tis. Kč na opravy částí místních komunikací po přívalových deštích a schvaluje uzavření dodatku č. 2 se SBERBANK, a.s., v tomto smyslu. 5 hlasů PROTI: 1 hlas (Ing. Horký) ZDRŽEL SE: 2 hlasy (p. Proš, Dis. Berger) Usnesení č. 60/2013 bylo přijato. DISKUZE Ing. Horký - nesouhlasím, protože jsou na práce využívány finanční prostředky fyzických osob, kterým obec dluží, což je doloženo svědectvím u soudu a šetřením policie. Žádosti o navrácení poskytnutých finančních prostředků ve výši Kč byly na obec podány.

6 Ing. Bláha - pane Horký uveďte jména fyzických osob, které máte na mysli. Ing. Horký - jsou Vám známy. p. Ježek žádám kolegu Ing. Horkého o sdělení jmen osob, kterým obec dluží. Ing. Horký odkazuji na žádost podanou na obec. p. Ježek prosím o podání informace, proč tyto jména nemohu vědět. Ing. Bláha dosud obci nebyl doručen dokument, na základě kterého by obec konkrétní třetí osobě, kterou dosud neznáme, mohla zaplatit jakousi pohledávku. p. Ježek prosím kolegu Ing. Horkého o informaci, zdali tyto jména zná. V hod. se omluvil ze zasedání ZO p. Berger. 10. Úhrada analýzy a rozboru sedimentů ve vodoteči pod štěrbinovou nádrží na poz. parc. č. 334/1, k. ú. Lipnice nad Sázavou Oprávněná společnost ENVIREX Holding, a.s. zpracovává pro obec Lipnice nad Sázavou rozbor usazenin v korytě vodoteče na uvedeném pozemku pana Nováka. K dnešnímu dni dosud nejsou veškeré rozbory dokončeny. Dle tel. informace poskytnuté uvedenou společností lze pravděpodobně očekávat přibližně tyto výsledky: 1. nevyhovující rozbor obsah jímky s kalem 2. nevyhovující rozbor prvních 20 m strouhy měřeno od jímky 3. pravděpodobně vyhovující rozbor - zbytek cca 200 m strouhy Výdaje spojené s rozborem budou činit cca 30 tis. Kč bez DPH, orientační výdaje na likvidaci sedimentů a štěrbinové nádrže tis. Kč, za předpokladu, že ve zbytku strouhy cca 200 m nebudou nalezeny nebezpečné látky, bakterie či prvky. Uvedené výdaje budou rozúčtovány mezi uživatele kanalizace a jímky. Usnesení č. 61/2013: ZO schvaluje úhradu výdajů spojených s rozborem sedimentů a kalů společnosti Envirex, a.s., ve výši cca 30 tis. Kč bez DPH. 4 hlasy ZDRŽEL SE: 3 hlasy (Ing. Horký, p. Prokš, MUDr. Drbohlavová) Usnesení č. 61/2013 nebylo přijato. 11. Úprava podmínek příjmu nových nájemníků do DPS Lipnice nad Sázavou. Vzhledem k situaci s dosud neobsazeným volným bytem v DPS Lipnice nad Sázavou a omezeným čerpáním služeb poskytovaných Charitou v DPS Lipnice nad Sázavou navrhujeme přijmout následující opatření: 1. Noví uchazeči o umístění do DPS kromě své žádosti vyplní dotazník, na základě kterého bude možné ve spolupráci s Charitou Havlíčkův Brod objektivně vyhodnotit naplnění kriterií pro posuzování žádostí o nájem bytu v DPS. 2. Obec si v rámci posouzení vyžádá stanovisko ošetřujícího lékaře žadatele o umístění. 3. Obec provede vyhodnocení stávajícího bydlení žadatele dle KN ČR. Konzultacemi s jinými obcemi provozující zařízení DPS bylo zjištěno, že obce uzavírají nájemní smlouvy časově omezené na 2 roky, nájem za m2 činí 70,- Kč s možností každoroční úpravy k 1.7. dle inflačního údaje MFČR, všechny provozní výdaje na energie jsou rozpočítány na všechny nájemníky.

7 Usnesení č. 62/2013: ZO schvaluje opatření na vyhodnocení žádostí žadatelů o umístění do DPS v Lipnici nad Sázavou bodu 11/ hlasů ZDRŽEL SE: 2 hlasy (Ing. Horký, p. Prokš) Usnesení č. 62/2013 bylo přijato. 12. Přijetí daru do vlastnictví obce Vlastnice nemovitosti parc. č a parc. č. 2053, vše v k.ú. Lipnice nad Sázavou, paní L. Tlustá nabídla obci Lipnice nad Sázavou bezúplatný převod (dar) výše uvedených nemovitostí. Ve věci dosud není ukončeno dědické řízení. Jedná se o lesní pozemek o výměře 403 m2 a parcelu zjednodušené evidence o výměře 572m2. Usnesení č. 63/2013: ZO schvaluje záměr přijmout dar pozemku parc. č a poz. parc. č v k.ú. Lipnice nad Sázavou. Obec ve spolupráci s paní L. Tlustou případně zajistí a uhradí související výdaje (smlouva, vklad do KN, daň z převodu nemovitostí). 7 hlasů Usnesení č. 63/2013 bylo přijato. 13. Odkup nemovitosti do vlastnictví obce Na základě jednání se spoluvlastníky neudržovaného a znečištěného pozemku sousedícího se školní zahradou je možné odkoupit za odhadní cenu cca 26 tis. Kč poz. parc. č. st. 41 a zahrady parc. č. 9 a parc. č. 10 v k. ú. Lipnice nad Sázavou. Vzhledem k již neplatnému odhadu z roku 2009 je nutné provést nový odhad ceny nemovitostí. Usnesení č. 64/2013: ZO schvaluje záměr odkupu uvedených nemovitostí parc. č. st. 41 a zahrady parc. č. 9 a parc. č. 10 v k. ú. Lipnice nad Sázavou. 7 hlasů Usnesení č. 64/2013 bylo přijato. V hod. se omluvil ze zasedání ZO Ing. Horký. 14. Přístřešek pro os. automobily na Kozím plácku Pan V. Vedral požádal o pronájem části pozemku parc. č. 2220/8 (na Kozím plácku ) pro umístění přístřešku pro dva (příp. jeden) os. automobil z důvodu nemožnosti výstavby přístřešku na vlastním pozemku.

8 Usnesení č. 65/2013: ZO schvaluje záměr pronájmu části pozemku parc. č. 2220/8 a umístění přístřešku pro dva osobní automobily, příp. pro jeden osobní automobil. 0 PROTI: 6 hlasů Usnesení č. 65/2013 nebylo přijato. 15. Změna intervalu vyvážení TDO v letním období, doplnění kontejnerů, dodatek smlouvy č. 12 Vzhledem k dlouhodobému problému s přeplňováním popelnic a kontejnerů AVE na směsný a tříděný odpad zejména v letních měsících byl na základě jednání se zástupcem společnosti AVE CZ, a.s. připraven návrh na pravidelné týdenní vyvážení odpadních nádob. Roční nárůst výdajů spojený s uvedeným opatřením činí 21,- Kč na jedno vývozní místo, celkem tedy ,- Kč bez DPH za rok. Dále AVE CZ analyzuje možnost posílení některých stanovišť o další kontejner. Dle ústní nabídky by pronájem dalších kontejnerů nebyl účtován. ZO navrhuje, aby se jednalo ještě o kontejneru na papír, tetrapacky a o sběrné nádobě na drobný elektroodpad a baterie. Usnesení č. 66/2013: ZO schvaluje znění dodatku č. 12 smlouvy se společností AVECZ, a.s.. 6 hlasů Usnesení č. 66/2013 bylo přijato. 16. Přeschválení GP Vilémovec, p. Pazderková, změna OZ č. 5/2013, prodej pozemků p.č. 2135/7 a 8, k.ú. Lipnice nad Sázavou Paní Ing. E. Pazderková doručila obci upřesnění žádosti o odkoupení poz. parc. č. 2135/9 a poz. parc. č. 2135/10 dle požadavku obce Lipnice nad Sázavou doložené novým GP. Záměr prodeje byl schválen usnesením ZO č. 82/2012 dne Předložená změna se týká pouze vzájemného rozdělení pozemků mezi žadateli. Oba žadatelé se změnou souhlasí. Usnesení č. 67/2013: ZO schvaluje náhradu GP /2012 z plánem GP /2013 ze dne Celková výměra prodávaných pozemků se nemění. 6 hlasů Usnesení č. 67/2013 bylo přijato.

9 17. Rallye Světlá , průjezd obcí Obec obdržela žádost o vyjádření k 12. ročníku mezinárodní motoristické soutěže Rallye Světlá Žádost vypracoval pořadatel soutěže. Stanovisko slouží pro rozhodnutí silničního správního orgánu. Průjezd soutěžních vozidel obcí při vlastní soutěži dne se předpokládá ve třech intervalech 08: hod., 11: hod., 14:24-16:54 hod. V pátek dne proběhnou za normálního silničního provozu tzv. seznamovací jízdy. Označené trasy budou před závodem uzavřeny a po závodě otevřeny vozidlem se signalizací. Autobusová doprava nebude omezena. Usnesení č. 68/2013: ZO uděluje souhlas s konáním Rallye Světlá 2013 dne a schvaluje průjezd vozidel obcí. 0 hlasů PROTI: 5 hlasů ZDRŽEL SE: 1 hlas (Ing. Bláha) Usnesení č. 68/2013 nebylo přijato. Závěrem: starosta poděkoval všem zastupitelům za účast na jednání. V hodin zakončil jednání ZO. Příští zasedání ZO bude od 17:00 hodin. Ověřovatelé zápisu: Luboš Berger Dis.... Ing. Tomáš Ledvinka... Starosta: Ing. Leoš Bláha...

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2013 konaného dne 10. ledna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel

Omluveni: Ing. Ledvinka Tomáš zastupitel Ing. Horký Ladislav - zastupitel ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2012 konaného dne 25. července 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš - starosta Bc.

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 13/2012 konaného dne 6. prosince 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: DiS. Luboš Berger, Ing. Leoš Bláha,

Více

140. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů v Lipnici nad Sázavou

140. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů v Lipnici nad Sázavou panorama LIPNICE Oficiální zpravodaj Obecního úřadu v Lipnici nad Sázavou SRPEN 2013 140. výročí založení Sboru dobrovolných hasičů v Lipnici nad Sázavou Bylo to v první polovině měsíce srpna 1873, když

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 1/2018 konaného dne 22. ledna 2018 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2013 konaného dne 18. dubna 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 6/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 38/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 6/2012 konaného dne 10. května 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato.

PROGRAM: Usnesení: ZO schvaluje upravený program zasedání ZO 5/2012 Výsledek hlasování: Pro: Proti: 0 Zdržel se: 0 Usnesení 28/2012 bylo přijato. ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 5/2012 konaného dne 12. dubna 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 3/2017 konaného dne 25. května 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Zdeněk

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 7/2012 konaného dne 26. června 2012 od 17. 00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Bláha Leoš, Ing. Bláhová Lenka,

Více

Z Á P I S Z DESÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z DESÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z DESÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 28.11.2011 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2017 konaného dne 29. června 2017 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Lenka Bláhová, Jana Brunerová, Ivo

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2012 konaného dne 4. října 2012 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 4/2014 konaného dne 28. května 2014 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEMY KONANÉHO dne 18. 12. 2014 Začátek jednání: 19:00 Přítomni: Vilda J., Bízek Z., Řepa O., Vajs V., Drahovzalová V., Vízner M., Skála M. Omluveni: Špetláková J.,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 8/2017 konaného dne 18. prosince 2017 od 17.00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová, paní

Více

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U

O B E C L I P N I C E N A D S Á Z A V O U ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 10/2012 konaného dne 6. září 2012 od 17. 00 hodin na obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Luboš Berger DiS., Ing. Leoš Bláha,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 14. 10. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 713/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŚEDMNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 5.6.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad.

Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, Zastupitelstvo obce Litvínovice schválilo : bez výhrad. Soupis přijatých usnesení z 27. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 24.4.2017 na OÚ v Litvínovicích (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ. Obec Osek nad Bečvou Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne 13. 10. 2016 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2013

ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2013 ZÁPIS Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LIPNICE NAD SÁZAVOU č. 11/2013 konaného dne 10. října 2013 od 17.00 hodin na Obecním úřadě v Lipnici nad Sázavou Přítomni: Ing. Leoš Bláha, Ing. Lenka Bláhová,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 26.04.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin starosta

Více

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 2/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 3-30/9/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 30.9.2017 od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav Ladman,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 29.05.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Drbohlav,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne 19.12.2016 Zapisovatel: Bronislava Kulčáková Přítomni: Karel Čaník, Jiří Buček, Bc. Stanislava Špruncová, Pavel Jochec, MVDr.

Více

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města ze dne 9.4.2018 376/23/ZM/2018 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 24.01.2018, 14.02.2018, 28.02.2018

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ. Obec Osek nad Bečvou Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne 19. 04. 2012 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4)

RO 13. Kontrola usnesení z minulých schůzí. 11. 5. 2015. Strana 1 (celkem 4) VÝTAH z USNESENÍ z 13. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 16:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Pavel Lokaj,

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103)

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103) 1 U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 27. září 2016 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2019 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/21/2019 ZM schvaluje plnění rozpočtu

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.3.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadě Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 5 resp.6

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 19. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 29.7.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Vítězslav Hátle, Hušek Josef, Renata Festová, Hojda Jan, Novák Milan, Pavlíková Helena Omluveni: Černý Petr, Otakar Rejfek

Více

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne

Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne Zápis č. 5 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 22. 6. 2017 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) Teodor

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 5.5. 2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. _ Přítomno: 7 členů

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 11. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.2/12/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.2/12/2014 2.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 4.12.2014 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 10 členů zastupitelstva Omluveni: F. Novák Zasedání

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne 11. 5. 2016 od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína pozn. zveřejněna je verze dokumentu upravená z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

25/ Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne

25/ Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne U S N E S E N Í z 25. mimořádného zasedání Rady města Třebechovice pod Orebem, které se konalo dne 27. listopadu 2013 25/866-2013 Rada města bere na vědomí zápis z jednání stavební komise ze dne 25.11.2013

Více

Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce v roce 2012 konaného dne 9. 3. 2012 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov

Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce v roce 2012 konaného dne 9. 3. 2012 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce v roce 2012 konaného dne 9. 3. 2012 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Program jednání: 1. Zahájení 2. Informace z činnosti obecního úřadu a zastupitelstva

Více

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 19. 11. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 11. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00

Více

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Ing. Miroslav Hrubý, Ivan Ouřadník, Mgr. Jan Škeřík, Hana

Více

Postup při prodeji bytových domů

Postup při prodeji bytových domů Pravidla postupu při prodeji bytových domů ve vlastnictví obce Doupovské Hradiště ve znění schváleném na 6. zasedání Zastupitelstva obce Doupovské Hradiště konaném dne 17. srpna 2016 usnesením číslo: 56/6/2016

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 10.6.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: MVDr. K. Matoušek,

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 4. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 279/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 8

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. března 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27. čevna 2016

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27. čevna 2016 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 27. čevna 2016 Přítomni: Ivana Vlková, Kateřina Pudivítrová, Jana Marešová, Michaela Jůzková, Josef Novák Vladimír Šíma, Josef Lácha

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více