Svět ušlechtilé zábavy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Svět ušlechtilé zábavy"

Transkript

1 2014 podzim/zima

2 Svět ušlechtilé zábavy Salon Zážitků je jedinečná zážitková destinace v centru města Olomouce. Nachází se v nejvyšším patře nákupní Galerie Šantovka. Díky této lokalitě a parkovišti v horním patře je snadno dostupná všem řidičům, pěším a cyklistům. Salon Zážitků je určen všem, kteří preferují kvalitní a ušlechtilou zábavu. Díky koncentraci různorodých služeb (gastronomie, divadlo, bowling) je Salon Zážitků ideálním místem pro pořádání firemních či společenských akcí na klíč.

3

4 Divadlo na Šantovce Divadlo na Šantovce disponuje jedinečným multifunkčním prostorem, ideálním k pořádání tematických eventů na nejvyšší možné úrovni. Jedná se o zcela nové, reprezentativní prostory v centru města Olomouce. Kapacita sálu je až 300 hostů. Benefity Divadla na Šantovce: unikátní destinace v centru města Olomouce, jedinečné dispoziční řešení multifunkčního sálu, profesionální technické zázemí, parkování, bezbariérový přístup, WI FI.

5 Uspořádání sálu DIVADELNÍ 220 hostů Uspořádání sálu pro divadelní představení, talk show, semináře a další. Jedná se o klasické uspořádání bez větších úprav s důrazem na hlavní část sálu pódium. Kapacita je až 220 hostů. Vhodné pro tyto typy akcí: jeviště divadelní představení, talk shows, semináře, přednášky, firemní prezentace. vstup pro diváky vstup do zákulisí

6 Uspořádání sálu KONGRESOVÉ 120hostů Kongresové uspořádání je vhodné především pro firemní účely. Pozornost hostů se soustředí na pódium, hosté mají k dispozici stůl s odkládací plochou. Lze získat další potřebný prostor například pro propagaci nebo raut. Kapacita je až 120 hostů. jeviště Vhodné pro tyto typy akcí: kongresy, semináře, školení, přednášky. vstup pro diváky vstup do zákulisí

7 Uspořádání sálu KONCERTNÍ 300 hostů Sál je upraven pro koncertní nebo plesové podmínky. K dispozici je nejen taneční prostor, ale také plocha pro vaši prezentaci. Kapacita je až 300 osob. Vhodné pro tyto typy akcí: jeviště koncerty, plesy, teambuildingy, firemní akce, řízené degustace, workshopy. vstup pro diváky vstup do zákulisí

8 Uspořádání sálu BANKETNÍ 72hostů Uspořádání sálu pro bankety, oslavy a firemní akce s důrazem na pohodlí hostů, kteří jsou usazeni kolem stolů. Prostor lze dle požadavků uzpůsobit také pro raut či prezentaci. Hosté mají skvělý výhled na pódium. Kapacita je až 72 hostů. Vhodné pro tyto typy akcí: jeviště bankety, oslavy, firemní akce. vstup pro diváky vstup do zákulisí

9 Doprovodné služby 1. Vánoční balíček Jistě, pane premiére! Cateringové služby, umělecká vystoupení, výzdoba a dekorace. Věnujte jedinečné vánoční představení jako poděkování svým klientům, dodavatelům nebo zaměstnancům. Využijte možnosti uspořádání eventu na klíč. Balíček zahrnuje: originální pozvánku s vaším logem, welcome drink před představením (alko, nealko), představení, občerstvení o přestávce, dárek na rozloučenou. Termín konání: od hodin (rezervujte do ) Cena balíčku již od 690 Kč/osoba (včetně DPH) JISTĚ, PANE PREMIÉRE! V satiře ztvárněné na motivy britského sitcomu Jistě, pane premiére, plné vtipných situací, řízných slovních smečů a přívalů nových hlášek, jde opět o jedno: o politiku. Ve Velké Británii láme tato divadelní komedie od roku 2010 divácké rekordy a aspiruje na nejúspěšnější hru desetiletí. Britcomy Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére byly původně myšleny jako instruktáž pro manažery, demonstrující odstrašující chování politiků. Od osmdesátých let si však získaly prostřednictvím televizního vysílání BBC spoustu příznivců. Hrají: Karel Heřmánek, Dana Morávková, Josef Carda, Karel Heřmánek ml., Petr Pospíchal, Stanislav Zindulka/Ladislav Županič.

10 2. Exkluzivní balíček V rámci tohoto jedinečného balíčku získáte pronájem veškerých prostor divadla a možnost vlastní volby divadelního představení pro vás a vaše hosty. Vyberte si to pravé představení pro vaši firmu dle žánru, stylu a tématu: Balíček zahrnuje: exkluzivitu, uzavřenou společnost, proslovy, poděkování před představením, originální pozvánky, využití reklamních ploch (LCD spoty, slidy, roll upy, projekce, dárky). Pro bližší informace a rezervace kontaktujte prosím slečnu Kateřinu Báňovou na telefonu nebo na e mailu pronajem@divadlonasantovce.cz. VELKÁ ZEBRA aneb JAK ŽE SE TO JMENUJETE? Představení Divadla PALACE plné velkých hereckých osobností, jejichž komedie jsou vyprodané dlouhá léta dopředu. Tato divadelní komedie pojednává o Christianovi, který kvůli své nemoci nevydrží s žádnou ženou. Christian předstírá svou smrt, aby se mohl vrhnout do dalšího vztahu. Jeho plány mu však překazí dávný přítel, který ho pozná v novinách. Hrají: Ondřej Vetchý, Kateřina Hrachovcová Herčíková, Jaromír Dulava, Dana Černá/Kamila Špráchalová a další. Cena balíčku: Kč/představení Catering již od 150 Kč/osoba (včetně DPH) ZDENĚK IZER FURTLUFTDURCH TOUR Pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem Zdeňka Izera. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené zábavné scénky, parodie nejrůznějších televizních pořadů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení je opět obohacené nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky. Partnerkou Zdeňka Izera v novém programu bude opět zpěvačka a finalistka první řady Superstar Šárka Vaňková. Cena balíčku: Kč/představení Catering již od 150 Kč/osoba (včetně DPH) BURANTEATR MŮJ ROMANTICKÝ PŘÍBĚH Úspěšná tragikomedia Divadla Buranteatr, jejichž inscenace jsou zárukou kvalitního divadelního zážitku. Představení nabízí zábavný a přesto nekompromisní pohled na život dnešních třicátníků, hledání toho pravého partnera a analyzuje fenomén dneška, životy tzv. singles. Pod slupkou zábavné hry se ukrývá originální vztahová tragikomedie, jejíž vtip je navíc umocněn hereckým obsazením, kde 4 herci ztvární přes 15 postav. Cena balíčku: Kč/představení Catering již od 150 Kč/osoba (včetně DPH) Nevybrali jste si z nabízených představení? Rádi s vámi probereme vaše požadavky a zprostředkujeme jiné konkrétní představení.

11

12 Lobster family restaurant restaurant.cz Nechte se chytit do humřích klepet ve výjimečném prostředí rodinné restaurace Lobster. Koncept restaurace je postaven na kvalitní moderní gastronomii, za kterou stojí šéfkuchař Jaroslav Klár za přispění svého poradce Romana Pauluse. Kapacita restaurace Lobster je 160 míst. Benefity restaurace Lobster: moderní gastronomie založená na kvalitních a čerstvých surovinách, profesionální personál, dva uzavřené salonky, technické zázemí, dětský koutek ve stylu podmořského světa, nekuřácké a klimatizované prostředí, parkování, bezbariérový přístup, WI FI.

13 Restaurace Vánoční balíček Vhodné pro: firemní akce, oslavy, business lunch, tiskové konference, školení a semináře, bankety, komentované večeře. Doprovodné služby: bowling nejmodernější bowling na Moravě 18 drah, dětský koutek, výzdoba a dekorace. Chcete na Vánoce odměnit své zaměstnance či klienty? Věnujte jim voucher na výjimečný oběd či večeři o třech chodech a s dárkem láhví skvělého vína. využití oběd pro zaměstnance, klienty, přátele, rodinu termín čas konání menu cena Kde budete vidět: celodenní 3 chody originální voucher s prostorem na logo, umístění rezervace s logem, dárek recept na vánoční menu alla Lobster s věnováním a logem. 590 Kč/osoba (včetně DPH) Pro bližší informace a rezervace kontaktujte prosím pana Daniela Schinera na telefonu nebo na e mailu schiner@lobster restaurant.cz. menu Humří capuccino se zeleninovým ragú a mléčnou pěnou Filátko z pražmy královské s grilovanou zeleninou, bazalkovo bramborové pureé Denní dezert Fleur de D Artagnan Blanc/Rosé/Rouge (láhev vína jako dárek s sebou)

14

15 Bowland bowling center center.cz Pobavte se v největším bowlingovém centru na Moravě. K dispozici je 18 profesionálních drah v atraktivním prostředí v bezprostřední blízkosti restaurace Lobster. Využijte jedinečnou formu komunikace mezi jednotlivými drahami díky nejmodernějšímu softwaru. Kapacita je až 200 hostů. Benefity bowlingového centra Bowland: největší bowlingové centrum na Moravě 18 drah, automatické zábrany bumper, profesionální trenéři s licencí ETBF, možná účast reprezentantů ČR, dětský koutek, nekuřácké a klimatizované prostředí, parkování, bezbariérový přístup, WI FI.

16 Bowlingové centrum Vánoční výzva Vhodné pro: firemní akce, oslavy, amatérské i profesionální turnaje. Nominujte vlastní tým na jedinečný vánoční bowlingový turnaj firem a vyzvěte své partnery, dodavatele, klienty. Na turnaj dohlíží profesionální trenér, který všechny účastníky zasvětí do bowlingu. Kde budete vidět: originální pozvánky s prostorem na logo, umístění rezervace s logem, možnost projekce na plátnech u dráhy a na LCD obrazovkách, dárek s věnováním od vaší společnosti. termín (rezervujte do ) Doprovodné služby: čas konání (turnaj ) catering restaurace Lobster, dětský koutek, výzdoba a dekorace. počet účastníků catering 4 8 hráčů na jednu dráhu formou rautu po celou dobu konání (včetně nealko nápojů, piva a vína) výhry každý účastník získá drobný dárek, 3 vítězné týmy získají zajímavé ceny cena Kč/osoba (včetně DPH) Pro bližší informace a rezervace kontaktujte prosím pana Daniela Schinera na telefonu nebo na e mailu schiner@lobster restaurant.cz.

17

18 Atmosphere restaurant restaurant.cz Spokojíte se vždy jen s tím nejlepším? Právě pro vás je připravena prvotřídní gastronomie ve výjimečném prostředí v přírodním designu s nádherným výhledem na Olomouc. Kapacita je 60 míst (30 míst v restauraci a 30 míst v salonku). Benefity restaurace Atmosphere: jedinečná zážitková gastronomie, vinný humidor, exkluzivní alkohol, moderní design s přírodními prvky, výjimečná atmosféra, profesionální personál, k dispozici terasa s nádherným výhledem, nekuřácké a klimatizované prostředí, parkování, bezbariérový přístup, WI FI.

19 Salonek a restaurace Vánoční balíček Vhodné pro: degustační večery, řízené degustace vín, rumů a whisky, business lunch, slavnostní příležitosti, TOP firemní akce, školení. Překvapte své partnery či klienty gurmánským zážitkem v nádherném prostředí Atmosphere restaurant. termín (rezervujte do ) čas konání menu degustace cena Kde budete vidět: hod. 5 chodů včetně vinného doprovodu Karibské rumy Kč/osoba (včetně DPH) personifikovaná originální pozvánka s prostorem na osobní pozvání, umístění rezervace s logem, dárek vstupenka do divadla na připravované večerní představení. Pro bližší informace a rezervace kontaktujte prosím pana Daniela Schinera na telefonu nebo na e mailu schiner@atmosphere restaurant.cz. menu Hovězí tatarák s bazalkou, pestem ze sušených rajčat, smaženou olivou plněnou ricottou a česnekem /Lugana DOC 2013 Pratello/ Grilované mušle Sv. Jakuba s kukuřičným pyré, mléčná pěna, mladý špenát /Chardonnay DOC 2012 Cantina Cortacia/ Krém z červené řepy s ricottovým bavarois a křenem /Mas Belles Eaux Rosé 2013/ Hovězí steak s kaštanovým pyré, konfitované brambory, čokoládová omáčka /Inarno Rosso IGT 2012 Petrolo/ Créme brullé ze zeleného čaje s čerstvým ovocem /Moscato d Asti DOCG 2013 Bel Colle/ degustace karibských rumů Rum Blach Jamaica 12 yo Jamaica Dos Maderas 5+5, Karibik Domaine De Severin, Gaudeloupe Rum Arcane, Muricius Rum Malecon 18 yo Panama

20 Premiere Cinemas Olomouc nabízí: pronájem jednotlivých sálů nebo celého multikina, 6 kinosálů v kapacitách od 75 do 350 hostů (kapacita celkem 952 hostů), uzavřené představení filmu na přání, dárkové volné vstupenky pro zaměstnance nebo partnery, kinoreklama na plátně i mimo plátna. Pro bližší informace kontaktujte prosím pana Radka Kreuzigera na telefonu nebo na e mailu radek.kreuziger@premierecinemas.cz. Full-servisová reklamní agentura pro vás připraví celý event na klíč, popřípadě zajistí tyto činnosti: komunikace (pozvánky, vouchery, vstupenky, navigace, reklamní poutače), PR, grafické návrhy, copywriting, produkce. Pro bližší informace prosím kontaktujte pana Radka Holíka na telefonu nebo na e mailu holik@rency.cz.

21 Salon Zážitků se nachází ve 2. patře Galerie Šantovka

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita Banketní nabídka Hotel Růže Ubytování Elegantní hotel uchovávající si krásu renesanční architektury Komfortní ubytování v unikátních 71 pokojích a apartmánech (Comfort, Deluxe, Suite) Důraz na pohodlí

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze

La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze La Bodeguita del Medio kousek Havany pro Vaše akce v Praze LA BODEGUITA DEL MEDIO La Bodeguita del Medio je kubánský music bar restaurant v centru Prahy, u Staroměstského náměstí, s živelnou atmosférou

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

SOKOLOVNA PRO FIRMY. Sdělte nám své sny a my Vám je splníme

SOKOLOVNA PRO FIRMY. Sdělte nám své sny a my Vám je splníme SOKOLOVNA PRO FIRMY Sdělte nám své sny a my Vám je splníme naše možnosti Jste nároční a hledáte pro svou firemní akci ideální reprezentativní místo? Sokolovna Průhonice Vám nabízí jedinečné prostory s

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

PŘEDSTAVENÍ PETROF Gallery PETROF Showroom PETROF Café PETROF Hall PRONÁJEM USPOŘÁDÁNÍ KONTAKT PETROF Hall Jednací místnost PETROF Hall Kontakt Mapa PŘEDSTAVENÍ Obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Zámek Niměřice. conference wedding relax

Zámek Niměřice. conference wedding relax Zámek Niměřice conference wedding relax Konferenční prostory v areálu zámku Niměřice jsou ideálním místem pro uspořádání vašich školení, konferencí či teambuildingů. Zámek Niměřice disponuje ubytovací

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY

NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY NABÍDKA SPOLUPRÁCE,,AKCE A PARTY O NÁS RFK Invest, a.s. je společnost, která se v posledních letech kromě jiného specializovala zejména na zajišťování nejrůznějších promo akcí, akcí v oblasti public relations

Více

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp!

NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! NEOPAKOVATELNÁ SVATBA v Grandhotelu Pupp! Vaše vysněná svatba v Grandhotelu Pupp Uvažujete uskutečnit Váš výjimečný den v Grandhotelu Pupp? Vaše svatba bude individuálně plánována podle Vašich přání. Kontaktujte

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ

VÍCE, NEŽ ČEKÁTE WWW.OLIVEFOOD.CZ VÍCE, NEŽ ČEKÁTE ŠÉFKUCHAŘ Daniel Beneš Execu?ve Chef Nasbíral bohaté zkušenos? v restauraci Zlatá Praha ve známém hotelu Intercon?nental, získal ocenění Gourmet Challenge a několikrát se také stal mistrem

Více

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS PÁRTY KP 2017 OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS OSLAVY & PÁRTY A-Z KENNING PRODUCTIONS Měníme sny ve skutečnost Tematické programy & interakce s hosty - showdance & exotic dance - exhibice asijských bojových

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

SOKOLOVNA PRO VAŠE FIREMNÍ EVENTY

SOKOLOVNA PRO VAŠE FIREMNÍ EVENTY SOKOLOVNA PRO VAŠE FIREMNÍ EVENTY naše možnosti Chcete poděkovat svým zaměstnancům a obchodním partnerům? Rádi byste strávili příjemné odpoledne či večer v kruhu lidí, kteří Vám pomáhají vytvářet hodnoty

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

CATERING MOTORLAND BĚLÁ

CATERING MOTORLAND BĚLÁ CATERING MOTORLAND BĚLÁ Catering je dnes velmi populární záležitost. Kvalitní catering dokáže proměnit klientskou akci v gala večer chutí a zároveň může být právě tou třešničkou na dortu, na které si vaši

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro 2013 Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering?

Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Je součastí Vaší poptávky catering? Poptáváte prostory v klidové zóně bez zástavby a rušné dopravy? Potřebujete prostory pro velký či malý počet osob? Chcete pohodlně a bez stresu zaparkovat? Je součastí Vaší poptávky catering? Přejete si

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro -1- Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Prostory pro komerční pronájem

Prostory pro komerční pronájem Prostory pro komerční pronájem Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora.

SVATEBNÍ NABÍDKA. Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. SVATEBNÍ NABÍDKA Ideální řešení pro Vaši jedinečnou a romantickou svatbu. Svěřte svůj důležitý den do rukou našeho svatebního koordinátora. Hotel GOLD****, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou

Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Svatební den v Hotelu Pod Zvičinou Ať už se zde rozhodnete uspořádat svatební hostinu nebo zároveň i obřad, můžete se spolehnout, že u nás bude Váš svatební den naprosto nezapomenutelný a zanechá ve Vás

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

Maxiservice. Prezentace 2012. Duis Sed Sapien. Nunc Et Orci. Morbi Posuere

Maxiservice. Prezentace 2012. Duis Sed Sapien. Nunc Et Orci. Morbi Posuere Maxiservice Prezentace 2012 Duis Sed Sapien Aenean sit amet lacus in tortor fermentum blandit. Quisque at purus in nulla. Page 3 Nunc Et Orci Aliquam tincidunt erat ac turpis. Cras purus nisi, dapibus

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. Malostranská beseda Jedinečný prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Existence budovy se datuje již od konce 14. století, kdy v tomto místě,

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

NODE5 coworking events business technology

NODE5 coworking events business technology NODE5 coworking events business technology Akce pořádáme od roku 2012 a odhadneme, co bude fungovat a co ne. Vybereme a přizpůsobíme prostory přesně pro vaši akci, vyladíme doplňkové služby a zařídíme

Více

TRADICE OD 1701. Den, na který se nezapomíná

TRADICE OD 1701. Den, na který se nezapomíná Den, na který se nezapomíná Svatební obřady a obnovení svatebního slibu patří k těm nejkrásnějším okamžikům, které lze v životě zažít. K jejich nezapomenutelnosti již po celá staletí přispívá Grandhotel

Více

LETENSKÝ ZÁMEČEK LETENSKÉ SADY 341, 170 00 PRAHA 7 +420 233 378 200

LETENSKÝ ZÁMEČEK LETENSKÉ SADY 341, 170 00 PRAHA 7 +420 233 378 200 LETENSKÝ ZÁMEČEK LETENSKÉ SADY 341, 170 00 PRAHA 7 +420 233 378 200 Svatba v Letenském zámečku Svatební obřad V letních měsících lze využít hudebního altánku v přilehlých venkovních prostorách zámečku.

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří

O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří O NÁS Resort Darovanský dvůr se nachází v přírodním parku Horní Berounka, 80km od Prahy a 15 km od dálnice D5 Praha-Plzeň. Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého poplužního dvora,

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

24. října 18.00 HLINEČANKA Divadelní sál Koncert hlinecké domácí kapely moderovaný populárním imitátorem a bavičem Václavem Faltusem.

24. října 18.00 HLINEČANKA Divadelní sál Koncert hlinecké domácí kapely moderovaný populárním imitátorem a bavičem Václavem Faltusem. MULTIFUNKČNÍ CENTRUM DRUHÁ POLOVINA 2014 ŘÍJEN 24. října 18.00 HLINEČANKA Koncert hlinecké domácí kapely moderovaný populárním imitátorem a bavičem Václavem Faltusem. 24. - 26. října XXII. ČESKÁ A XXVI.

Více

(2 chodové vánoční menu a 1 hod. nápojový balíček) (3 chodové vánoční menu a 2 hod. nápojový balíček)

(2 chodové vánoční menu a 1 hod. nápojový balíček) (3 chodové vánoční menu a 2 hod. nápojový balíček) VÁNOCE v hotelu VÁNOCE v hotelu Jurys Inn Pro více detailů prosím kontaktujte náš tým Večírky až pro 80 osob Vánoční oběd Od 430,- Kč / osoba (2 chodové vánoční menu a 1 hod. nápojový balíček) Vánoční

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení duben 2011 září 2011 kapacita až 30 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce

Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce Sladký coffee break Kč 110,-/osoba (2ks sladké pečivo, 2 ks nápoje, 200g ovoce) Mix sladkého pečiva 2 Ks/osoba Káva/Čaj Nealko nápoj Ovoce Koblíha Croissaint Plundr Káva/Čaj Koláč mini Ovocná mísa: Nealko

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY BUSINESS PLES Olomouc, pátek NH Collection Olomouc Congress

NABÍDKA PRO PARTNERY BUSINESS PLES Olomouc, pátek NH Collection Olomouc Congress BUSINESS PLES 2019 Olomouc, pátek 25.1.2019 NH Collection Olomouc Congress NABÍDKA PRO PARTNERY Business Ples je prestižní společenská akce, zaměřená na byznys, lifestyle, kvalitní zábavu a zážitkovou

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Nabídka pro cestovní kanceláře Aktualizováno v únoru 2014 Prostory restaurace a lokace v centru Prahy jsou ideální pro cestovní agentury. Naše restaurace se nachází 300m od Karlova

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost

Nabídkový katalog. Tradice Kvalita Jedinečnost Nabídkový katalog Tradice Kvalita Jedinečnost 2017 Kdo jsme a proč to děláme? Muzeum medoviny obnovuje tradici kvalitní medoviny v Česku. Pečlivě hodnotíme producenty medovin a vybíráme ty nejpoctivější

Více

Otrokovická BESEDA. http://www.besedaotrokovice.cz 2

Otrokovická BESEDA. http://www.besedaotrokovice.cz 2 Obsah : Otrokovická BESEDA popis kulturního domu...str. 2 Velký společenský sál...str. 3 Technické vybavení...str. 4 Předsálí...str. 5 Nabídka akcí ve Velkém společenském sále str. 6 Ceník...str. 7 Kontaktní

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0763 Název školy SOUpotravinářské, Jílové u Prahy, Šenflukova 220 Název materiálu Autor VY_32_INOVACE_OvKč.2,3/02/03/05 Bc. Iveta Martinů Obor;

Více

Panství Bechyně s.r.o.

Panství Bechyně s.r.o. Panství Bechyně Panství Bechyně s.r.o. Firma Panství Bechyně Vám nabízí k pronájmu reprezentativní prostory zámku Bechyně, elegantní prostředí Černického zámečku nebo sportovní a rodinné prostředí Penzionu

Více

Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob

Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob Nabídka občerstvení formou rautu pro 10 a více osob Inspirujte se oblíbenými rauty, u nás, na bowlingu Se skladbou rautu Vám rádi pomůžeme, realizujeme večírky, party, posezení pro maturanty, školní srazy,

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE

ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE ZÁMECKÝ HOTEL CTĚNICE Zámecký hotel Ctěnice Zámek Ctěnice 190 17 Praha 9

Více

VÁNOCE V HOTELU SAVOY

VÁNOCE V HOTELU SAVOY VÁNOCE V HOTELU SAVOY Hotel Savoy. Místo v samotném centru historické Prahy, kde se tradice dokonalého servisu snoubí s unikátními interiéry. Odměňte svou rodinu, tým svých zaměstnanců nebo sami sebe.

Více

Restaurace Altány Kampa

Restaurace Altány Kampa Restaurace Altány Kampa Rautová nabídka Aktualizováno v únoru 2014 Prostory v naší restauraci jsou ideální pro různé typy akcí, jako jsou svatby, firemní večírky, společenské akce či různé oslavy. Občerstvení

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R

největší káv á ov o ý v festiv největší kávový fest alv Č R á o ov vý festiv kávový káv festival v největší největší ČR i val v ČR Děkujeme všem partnerům a sponzorům festivalu! Vážení a milí kavárníci, děkujeme za zapojení vaší kavárny, vaši podporu i bohatý program,

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce Prezentace hřiště a nabídka spolupráce O nás... Golfové hřiště leží pouhých 18 km jižně od okraje Prahy ve vyhlášené výletní oblasti u Slapské přehrady. Je to přátelské hřiště moderní konstrukce se širokými

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA

KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA KAYAK BEACH BAR - ZIMNÍ SEZÓNA LOKALITA: Praha, Náplavka Rašínovo nábřeží O PROJEKTU: Kayak Beach Bar je sportovní zóna a místo pro aktivní odpočinek a relaxaci na multifunkčním sportovním plovoucím zařízení

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os.

Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os. Snídaně v hodnotě Kč 250,-/os. mix pečiva typu koláčky, koblihy, croissant Sýrový talíř Šunkový talíř Máslo/džem Bílé, tmavé, cereální pečivo Jogurt Müsli Ovocný salát Káva/čaj Rozlévané Džusy Cenové hladiny

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI Výjimečné životní okamžiky si zaslouží jedinečnou romantickou atmosféru. Víme velmi dobře, že svatební den je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě. Dopřejte

Více

Organizace firemního večírku

Organizace firemního večírku Organizace firemního večírku Vánoční večírek Malínková Aneta Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Obsah Úvod... 3 Současný stav... 3 Stanovené cíle projektu... 3 Cílové

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více