Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 21.3.2015 od 18.00 hodin."

Transkript

1 Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. konaného dne od hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov bylo zahájeno v hodin starostou obce Vladislavem Horákem. Starosta obce přivítal všechny přítomné na zasedání zastupitelstva obce a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno, tak aby bylo v souladu s 92 odst. 3 zákona č. 128/200 Sb., o obcích ( obecních zřízení ), v platném znění. Informace o konání 1. zasedání obecního zastupitelstva byla na úřední desce Obecního úřadu Mouřínov zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do ( příloha č.1 ). Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce a vyhlášena místním rozhlasem. Starosta dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva ( příloha č. 2 ) konstatoval, že přítomno je 8 členů zastupitelstva, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. Omluven: M. Poláček Neomluven: Zápis ze 10. veřejného zasedání byl řádně ověřen a je k nahlédnutí na požádání všem občanům v kanceláři OÚ Mouřínov. Určení ověřovatelů a zapisovatele Starosta navrhl určit ověřovateli zápisu Ondráček Vlastimil, Radim Lánský. a zapisovatelem Martin Šujan. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Návrh usnesení č.1/2014 : Zastupitelstvo obce Mouřínov určuje ověřovateli zápisu Ondráčka Vlastimila a Radima Lánského a zapisovatelem Martina Šujana. Starosta nechal hlasovat pro navržené ověřovatele zápisu. Výsledek hlasování: Pro : 8 Proti :0 Zdrželi se :0 Usnesení č.1/2014 : Zastupitelstvo obce Mouřínov určuje ověřovateli zápisu Vlastimila Ondráčka a Radima Lánského a zapisovatelem Martina Šujana.

2 Schválení programu: Starosta obce seznámil přítomné s návrhem programu: Pořad jednání: 1. Technický bod 2. Schválení rozpočtového opatření č. 1/ Schválení smlouvy č.: / Schválení smlouvy o zajištění zpětného odběru elektrozařízení s firmou ELEKTROWIN a.s. 5. Schválení nejvhodnější nabídky výběrového řízení na projekční práce Kanalizační přípojky Mouřínov a pověření starosty podpisem smlouvy. 6. Schválení kanalizačních přípojek 7. Schválení výsledků inventarizace za rok Zmocnění k účasti na valných hromadách společností ve kterých má obec majetkový podíl 9. Schválení záměru č. 1/ Schválení výsledku hospodaření ZŠ a MŠ Mouřínov za rok Schválení podání žádostí o dotaci 12. Diskuse 13. Závěr Starosta navrhl doplnit program o body: 1. a) Složení slibu zastupitele Starosta obce dal hlasovat o návrhu programu. Výsledek hlasování: Pro:. Proti:. Zdrželi se: Starosta obce dal hlasovat o rozšíření programu o bod 1a). Výsledek hlasování: Pro:. Proti:. Zdrželi se: Usnesení č. 2/1/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje program 1. veřejného zasedání hlasy.

3 Usnesení 2a/1/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje rozšíření programu 1. veřejného zasedání hlasy. Bod č. 2) Schválení rozpočtového opatření č.1/2015 Starosta pan Horák přečetl rozpočtové opatření č.1/2015 (příloha č. 2) Návrh usnesení č. 3/1/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č/2015 Před hlasováním byla dána možnost zastupitelům i přítomným občanům sdělit své stanovisko. Diskuze: Výsledek hlasování: Pro : Proti: Zdržel se: Usnesení č. 3/2014: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 1/2015 Bod 3) Schválení smlouvy č /001 Starosta přečetl smlouvu č /001 (Příloha č. 3) Návrh usnesení č. 4/2014: Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje smlouvu č.: /001 Diskuse: Výsledek hlasování: Pro : Proti: Zdržel se: Usnesení č.4/2014 Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje smlouvu č.: /001. Bod 4) Schválení sponzorského daru pro ZŠ a MŠ Mouřínov Starosta přečetl žádost ředitelky ZŠ a MŠ Mouřínov.

4 Návrh usnesení č.5) Zastupitelstvo obce schvaluje sponzorské dary od rodičů ve výši 7200 Kč a 3000,- Kč od firmy Rostěnice a.s. Diskuse: Výsledek hlasování: Pro: 8 Proti: 0 Zdrželi se: 1 Rotrekl Jan Usnesení č.5/2014 Zastupitelstvo obce schvaluje sponzorské dary od rodičů ve výši 7200 Kč a 3000,- Kč od firmy Rostěnice a.s. Bod 5) Informace Rozpočet DSO Ždánický les a Politaví na rok 2015 Starosta přečetl rozpočet DSO Ždánický les a Politaví na rok (Příloha č. 6) Zastupitelstvo obce bere na vědomí informace o rozpočtu Ždánického lesa a Politaví na rok Bod č. 6) Diskuse: Ještě než předám slovo občanům, chci Vás informovat o některých věcech, které jsou v jednání. Firma Trasko znovu obnoví práce asi Jedna pracovní skupina zahájí práce směrem od hospody ke statku. Druhá skupina půjde průtlakem pod potokem u škole a bude pokračovat v pracích u školy a potom směrem k obchodu. Místostarosta pan Šujan pokračujeme v jednáních s operátory na mobilní sítě. Jakmile bude nějaká konkrétní informace budete o tom informováni. Byla podána žádost na dotaci z JMK na kanalizaci. Spolu s velitelem záchranné jednotky hasičů bych chtěl podat žádost na ochranné přilby a ochranné zásahové rukavice z dotace JMK. Dále bude pokračováno v jednání o odkup části pozemků k ČOV. Během příštího roku bych chtěl vyřídit stavební povolení k chodníku ke statku a k Petříkové uličce a navrhnout zastupitelům rozšíření vozovky od obchodu k Vlachovému. Následně zažádat o evropské dotace na tyto tři akce. Od září už by se mohlo začít pracovat na připojení občanů ke kanalizaci. Musím Vás taky informovat o tom, že bylo zahájeno jednání s Agenturou ochrany přírody a krajiny ohledně odbahnění rybníků. Dokumentace k rybníkům byla vypracovaná za mého

5 starostování v roce K odbahnění je potřeba vypracovat projektovou dokumentaci a zažádat o dotaci. Bylo nezávazně jednáno i o vytvoření nových rybníků. Vše je to běh na dlouhé trati, ale je potřeba mít nachystané projekty, abychom mohli využít dotace z programového období Vše od projektu až po získání dotace nějaký čas trvá a pokud není projekt se stavebním povolením, není se do čeho přihlásit. To je tak ve stručnosti nástin toho co bychom chtěli v příštím roce dělat a na co se zaměřit. Pan Pitron: Donesl starostovi dopis a požádal o přečtení. V dopise sděluje, že za daných podmínek rezignuje na funkci velitele hasičů a zásahová jednotka za těchto podmínek nebude nadále vykonávat svěřené povinnosti. Pan Vintr: V kterém období se plánuje, že budou projektanti chodit na projektování přípojek. Starosta : Asi začátkem února, v lednu bude výzva vyvěšena, nechtěli jsme to vyvěšovat přes svátky, aby firmy nebyly diskriminovány. Pan Oliva: jak to vypadá s posílením mobilního signálu. Místostarosta: Jedná s T-Mobilem a O2. O2 požadovalo spoluúčast obce, ale pokud budou dva mohla by být nabídka pro obec zajímavější. Pan Rotrekl: Jestli si starosta uvědomil, co vlastně velitel SDH tím že položil funkci udělal a co to pro obec znamená. Starosta: Budu postupoval tak, že oslovím HZS JMK a pak budu postupovat dle výsledků jednání. Pan Rotrekl: jak pokračuje starostovo celoživotní dílo kolaudace točka a zastávek. Starosta: Dopravní policie si domluvila schůzku, které se potom nezúčastnila, tak čekám na kontakt z jejich strany. Dnes mi došly podklady geodetického zaměření, pro kolaudaci. Takže až vše budu mít shromážděno tak mohu přikročit k podání žádosti o kolaudaci. Poláček M.: Dotaz ohledně výkupu pozemků na kanalizaci. Pan Dvořák: Bavilo se tady o tom už na minulých jednání, že se jedná o rozšíření cesty k ČOV. Poláček P. : Oznámil občanům, že protože nedostal do dnešního dne povolení k pořádání Ostatek, tak je museli na výborové schůzi zrušit. Stejně tak museli přesunout valnou hromadu ze sálu do klubovny SDH. Starosta: Konání valné hromady bylo změněno na pozvánce a tak jsem považoval za nedůležité odpovídat na půjčení sálu na konání valné hromady. A odpověď na půjčení sálu k pořádání dostali řádně v termínu. Pan Rotrekl: Že byla dnešní veřejná schůze naplánovaná na stejný termín co mají SDH valnou hromadu. Pan Poláček M. : O které rybníky se jedná ohledně vybagrování. Starosta: V jednání s AOPK a panem Koukalem byla navržena opatření na druhém rybníku a bylo jednáno i o bagrování prvního a druhého rybníka. Pan Pejchal: Jednalo se o využití druhého rybníka. Starosta: AOPK navrhly plán střídavé péče, kdy jeden rok by tam byly ryby a pak rok dva by to bylo bez ryb. Seznámili se s plány rybníka a sami navrhovali řešení. Ještě než ukončím veřejné zasedání, chtěl bych vám popřát do Nového roku 2015 víc tolerance, pochopení, štěstí, zdraví.

6 Starosta ukončil veřejné zasedání v hod. Přílohy zápisu: 1. Zveřejněná informace o konání zasedání podle 93 odst. 1 zákona o obcích 2. Prezenční listina zastupitelstva 3. Presenční listina občané 4. Návrh rozpočtu na rok Rozpočtový výhled obce Mouřínov na období Návrh rozpočtu DSO Ždánický les a Politaví.

7

Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 29.12.2014 od 17.30 hodin.

Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 29.12.2014 od 17.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. konaného dne 3.3. 2017 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 28.8.2015 od 19.30 hodin.

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 28.8.2015 od 19.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 11.4.2015 od 18.00 hodin.

Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 11.4.2015 od 18.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 24.7.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 24.7.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Datum a místo konání: 5.10.2015 od 19:00, v zasedací místnosti obecního úřadu Plch Přítomni:Půlpán Bohuslav, Půlpán

Více

Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 9.9.2015 od 19.30 hodin.

Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 9.9.2015 od 19.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE 5. 11. 2018 Ustavující zasedání zastupitelstva obce Těšovice bylo zahájeno v 17.00 hod. dosavadním starostou obce p.

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Staňkovice, konaného dne 6.11.2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Staňkovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou.

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 1.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 2/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 30. 3. 2017 od 19:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Obec Březiny Zastupitelstvo obce Březiny Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Místo jednání: Sál kulturního domu (býv. škola), Březiny

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 25. 1. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE 16.12.2014 PŘÍTOMNI: Jiří Bábor, Pavel Karmazín, Jiří Pestr, Danuše Richterová, VěraTučková, Iva Valoušková NEPŘÍTOMNI: Marie Báborová

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 15. 2. 2017 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V05/2018 2.10.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V05/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 2.10.2018 a informace

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS ze 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26.9.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 4. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Omluveni: Hosté: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Ing. Stanislav

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vlkaneč Zastupitelstvo obce Vlkaneč Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlkaneč, konaného dne 31.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek.

Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Mgr. Jan Hojda, Josef Hušek, Jana Kuthanová, Milan Novák, Helena Pavlíková, Otakar Rejfek. Obec Hořiněves Zastupitelstvo obce Hořiněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves, konaného dne 3.11.2014, od 17,00 hodin. Přítomni: Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Zbožíčko Zastupitelstvo obce Zbožíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zbožíčko, konaného dne 5. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 18:00 hodin dne 16. 1. 2015 Přítomni:Krátká, Šulcková,

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 15.12.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert,

Více

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin.

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Bílá Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne 5. 11. 2018, od 16:00 hodin. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce při prezenci předáno osvědčení o zvolení

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více