Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 24.7.2015 od 19.00 hodin."

Transkript

1 Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov bylo zahájeno v hodin starostou obce Vladislavem Horákem. Starosta obce přivítal všechny přítomné na zasedání zastupitelstva obce a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno, tak aby bylo v souladu s 92 odst. 3 zákona č. 128/200 Sb., o obcích ( obecních zřízení ), v platném znění. Informace o konání 4. zasedání obecního zastupitelstva byla na úřední desce Obecního úřadu Mouřínov zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do ( příloha č.1 ). Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce a vyhlášena místním rozhlasem. Starosta dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva ( příloha č. 2 ) konstatoval, že přítomno je 8 členů zastupitelstva, takže zastupitelstvo je usnášeníschopné. (Příloha č. 3 - prezenční listina občané.) Omluven: Rotrekl Jan, Poláček se dostavil v hod. Neomluven: Zápis ze 3. veřejného zasedání byl řádně ověřen a je k nahlédnutí na požádání všem občanům v kanceláři OÚ Mouřínov. Určení ověřovatelů a zapisovatele Starosta navrhl určit ověřovateli zápisu Ondráček Vlastimil, Radim Lánský. a zapisovatelem Martin Šujan. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Návrh usnesení č.1/4/2015 : Zastupitelstvo obce Mouřínov určuje ověřovateli zápisu Ondráčka Vlastimila a Radima Lánského a zapisovatelem Martina Šujana. Starosta nechal hlasovat pro navržené ověřovatele zápisu. Výsledek hlasování: Pro : 8 Proti : 0 Zdrželi se : 0 konaného dne od hodin. Usnesení č.1/4/2015 : Zastupitelstvo obce Mouřínov určuje ověřovateli zápisu Vlastimila Ondráčka a Radima Lánského a zapisovatelem Martina Šujana.

2 Schválení programu: Starosta obce seznámil přítomné s návrhem programu: Pořad jednání: 1. Technický bod 2. Schválení rozpočtového opatření č. 4 / Schválení plánu inventarizace za rok Schválení dotace dle rozhodnutí č SFŽP 5. Schválení smlouvy o poskytnutí dotace z JMK 6. Diskuse 7. Závěr Starosta navrhl doplnit program o bod, 4.a) Schválení hodnotící komise 4.b) Schválení zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na veřejnou zakázku Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov. 6.a) Schválení smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce ke spolufinancování sociálních služeb Starosta obce dal hlasovat o návrhu programu. Výsledek hlasování: Pro: 8 Zdrželi se: 0 Starosta obce dal hlasovat o rozšíření programu o bod 4. a) a bod 4. b) a bod 6. a) Výsledek hlasování: Pro: 8 Zdrželi se: 0 Usnesení č. 2/4/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje program 4. veřejného zasedání 8 hlasy. Usnesení 2a/4/2015: Zastupitelstvo obce schvaluje rozšíření programu 4. veřejného zasedání 8 hlasy.

3 . Bod č. 2) Schválení rozpočtového opatření č. 4 / 2015 Starosta seznámil zastupitele s rozpočtovým opatřením č. 4/2015. (Viz: rozpočtové opatření příloha č.4) Návrh na usnesení č. 3/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje rozpočtové opatření č. 4/2015. Poláček Michal: Proč se navyšují právní služby Starosta: Aby peníze v rozpočtu vyšly do konce roku. Krejčí Jarmila: Za jaké právní služby. Starosta: Právník pro nás vymáhá pohledávky, chystá smlouvy. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 3 ( Poláček, Pejchal, Šplouchalová) Zdrželi se: 0 Usnesení č. 3/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje rozpočtové opatření č. 4/2015. Bod 3) Schválení plánu inventarizace za rok 2015 Starosta přečetl plán inventarizace za rok (příloha č. 5) Návrh usnesení č. 4/4/2015: Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje plán inventarizace za rok 2015 Výsledek hlasování: Pro : 8 Zdržel se: 0 Usnesení č.4/4/2015 Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje plán inventarizace za rok Bod 4) Schválení dotace dle rozhodnutí č SFŽP

4 Starosta přečetl rozhodnutí č SFŽP (příloha č. 6) Návrh usnesení č. 5/4/2015: Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje přijetí dotace dle rozhodnutí č SFŽP Rotreklová: Rozdělení popelnic jak bude. Starosta: Každá domácnost dostane jednu na číslo popisné. Poláček : Kam se bude vyvážet bioodpad. Starosta: Zatím se vybere místo na bioodpad a později obec uvažuje o zřízení kompostárny. Výsledek hlasování: Pro: 5 Zdrželi se: 3 ( Poláček, Pejchal, Šplouchalová) Usnesení č. 5/4/2015: Zastupitelstvo obce Mouřínov schvaluje přijetí dotace dle rozhodnutí č SFŽP Bod 4, a) Schválení hodnotící komise a komise pro otevírání obálek Jedná se o schválení komisí k výběrovým řízením k dotaci na akci : Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov Návrh na usnesení č. 6/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje Komisi pro otevírání obálek Člen : Mgr. Petra Hájková Mgr. Veronika Svobodová Vladislav Horák Komise hodnotící Člen Vladislav Horák Šujan Martin Lánský Radim Ing. Dvořák Petr Vintr Dalibor Náhradník: Mgr. Richard Budzák Samuel Kohoutek Martin Šujan, Radim Lánský Náhradník Ondráček Vlastimil Ing. Pejchal Vít Kalivoda Oldřich Vintr Antonín Kaláb Petr Výsledek hlasování: Pro: 6 Zdrželi se: 2( Poláček, Šplouchalová)

5 Usnesení č. 6/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje Komisi pro otevírání obálek Člen : Mgr. Petra Hájková Mgr. Veronika Svobodová Vladislav Horák Komise hodnotící Člen Vladislav Horák Šujan Martin Lánský Radim Ing. Dvořák Petr Vintr Dalibor Náhradník Náhradník: Mgr. Richard Budzák Samuel Kohoutek Martin Šujan, Radim Lánský Ondráček Vlastimil Ing. Pejchal Vít Kalivoda Oldřich Vintr Antonín Kaláb Petr Bod č. 4. b.) Schválení zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na veřejnou zakázku Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov. Starosta přečetl zadávací dokumentaci k veřejné zakázce: Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov. Návrh na usnesení č. 7/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na veřejnou zakázku Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov. Výsledek hlasování: Pro: 5 Zdrželi se: 3 ( Pejchal, Šplouchalová, Poláček) Usnesení č. 7/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na veřejnou zakázku Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov. Bod č. 5) Schválení smlouvy o poskytnutí dotace z JMK Starosta přečetl část smlouvy o poskytnutí dotace na vybavená JSDH.

6 Návrh na usnesení č. 8/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace z JMK na vybavení zásahové jednotky pracovní výstrojí. Výsledek hlasování: Pro: 7 Zdrželi se: 1 (Dvořák) Usnesení č. 8/4/2015 Zastupitelstvo schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace z JMK na vybavení zásahové jednotky pracovní výstrojí. Bod č. 6.a.) Schválení smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce ke spolufinancování sociálních služeb Starosta přečetl návrh smlouvy s Městem Bučovice. Návrh na usnesení č. 9/4/2015 Zastupitelstvo obce Mouřínov v souladu s ustanovením 84 odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, schvaluje systém spolufinancování provozu služeb sociální prevence, sociálního poradenství a služeb sociální péče ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bučovice formou smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce v navrhovaném znění. Výsledek hlasování: Pro: 8 Zdrželi se: 0 Usnesení č. 9/4/2015 Zastupitelstvo obce Mouřínov v souladu s ustanovením 84 odst. 4 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, schvaluje systém spolufinancování provozu služeb sociální prevence, sociálního poradenství a služeb sociální péče ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Bučovice formou smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce v navrhovaném znění. Bod č. 6)

7 Informace z obecního úřadu: Bylo zahájeno územní řízení pro firmu VIVO CONNECTION, spol. s r.o. pro dálkový kabel Bučovice Marefy Mouřínov, podzemní komunikační vedení veřejné komunikační sítě. Informace ke kanalizaci: Celkem je prostavěno 2 908,8 m stok, 225 m výtlaku a 419,02 m odbočení ( přípojek ) v počtu 118 kusů. Od začátku stavby do konce sledovaného období bylo prostavěno ,20 Kč což představuje prostavěnost 51,4 % z celkových nákladů stavby(celkové náklady stavby cena bez DPH a bez rezervy je ,50 Kč.) Příští týden a v měsíci srpnu se zahájí dokončovací práce uvádění pozemků, chodníků a vjezdů do původního stavu. Následně by měli probíhat asfaltové práce. Mělo by se začít asfaltovat Zápleta, potom u školy, rašovská ulička, u Dvořákového, u obchodu. Teprve potom by se mělo začít od hospody k sokolovně a státní. Před pokládkou finálních vrstev komunikací (asfalt) zhotovitel provede a předá TDI (technický dozor investora) kamerové a hutnící zkoušky daných úseků kanalizace. Bez těchto zkoušek TDI nepovolí provádění finálních vrstev. Projektová dokumentace k přípojkám se zpracovává a dle rozhovoru s projektantem by se to mělo stihnout do konce září s povolením, tak aby se občané mohli připojovat. Jak už jsem občany informoval zkušební provoz by měl být zahájen začátkem října. A od toho data by se mohli začít připojovat. Pozemek mezi školkou a školou je užíván bez nájemní smlouvy. Po projednání obec nemá zájem pozemek pronajmout. Landův pes, pobíhá po obci a je to nebezpečný pes. Pan Landa byl mnou upozorněn na psa a v případě že tady někdo z občanů podá podnět, bude to nahlášeno na přestupkovou komisi. Pozemek kolem pozemku pana Landy a Pokludového, nemají zájem vzít si do pronájmu. Dole u Štecového vytékala voda z kanalizace. Jak jsem řekl na minulé schůzi od úterý voda nevytéká. Kolaudace točny a zastávky. Projektant chystá nákres skutečného provedení stavby a po vyjádření dotčených orgánů bude vydáno předběžné užívání stavby a zahájeno kolaudační řízení. Termín není stanoven. Webové stránky jsou v přípravě. Pokuta od ÚPHS je to předáno právníkovi, který požádal o stanovisko hospodářskou kriminálku ve Vyškově. Ta celou věc řešila. Následně si chci pozvat zastupitele a právník by nám sdělil jak v této věci postupovat. Dále vám řeknu asi tato: mám nastavené určité priority a řešíme věci podle důležitosti. Na prvním místě je kanalizace, které je podřízeno vše. Na druhém místě je v současnosti dotace na akci zkvalitnění nakládání s odpady v obci Mouřínov, kde je taky potřeba dodržet termíny.

8 Další bod je dotace z JMK na pořízení věcných prostředků pro JSDH. To jsou priority, které budu přednostně řešit. Další věci, jako je kolaudace točky, webové stránky, chodníky, atd. budu řešit až na ně zbyde čas. A tímto jsem řekl snad vše a nemíním kolem toho vést diskusi. Ty tři akce jsou pro obec a měli by být i pro zastupitele hlavními body pro letošní rok. Vše ostatní ustupuje do pozadí. U těchto akcí hrozí za nedodržení termínů sankce a korekce a proto jak jsem řekl vše kolem toho bude řešeno prioritně. Konec stavby se blíží a toto jsou naše hlavní cíle. A mohu říci, že budeme dělat vše pro to aby se vše podařilo. Jak jste si asi všimli, začali jsme v některých ulicích pokládat nové obrubníky a jinde spravovat ty staré, tzn. Vyjmout se země, podbetonovat a srovnat. A znovu to budu opakovat firma nám nezajezdila celé ulice do země, ale protože se bude dávat nový asfalt chci aby to trochu vypadalo. Teď už vím, že se asi nestihne celá obec spravit, ale kde to bude nejhorší tam se to spraví. A o tom kde budou nové obrubníky a kde nebudou i když jsme kolektivní poradní orgán, rozhoduji já po poradě s místostarostou. Kdo z občanů si k tomu chtěl něco říci, měl možnost mě odchytit na obci, skoro každé ráno hodinu až tři jsem s pracovníky na obci. Další bod co zde padl na minulé schůzi je přijímání darů MŠ. Takže dary jsou zaúčtovány na účet 414 rezervní fond tvořený z ostatních titulů v souladu s ČUS 704 bod písm. c) Další co bych chtěl říci,aby si občané nevšímali toho jak nás kdo pomlouvá, ale od toho sedím tady na úřadě, aby došli a zeptali se, protože pravda je ve většině případů někde jinde. Dále vás chci požádat, aby jste si více všímali toho kdo se po obci pohybuje a neváhali zavolat policii nebo mi zavolat, neboť se zde poslední dobou rozmohli krádeže. Každý zde znáte svého souseda a víte kdo se u souseda pohybuje a nemá tam co dělat. Není to příjemné nikomu z postižených a může to potkat každého. Pejchal: Když si koupí nové obrubníky, jestli mu je pracovníci položí. Starosta: Pokud se to stihne do doby než se bude asfaltovat silnici tak ano. Dvořák: Obrubníky so koupil za svoje. Rotreklová : Jestli se rozšíří cesta od obchodu k Vlachovému. Starosta: Bude spravena cesta a výkop novým asfaltem. O rozšíření se může uvažovat v dalších letech. Krejčí : Parkovací místa na konci Rašovské uličky a přívěs pana Fialy. Starosta: Oslovíme pana fialu aby odstranil přívěs a uklidil nepořádek před domem. Parkovací místa jsou plánovány v budoucnu. Poláček Michal: Co se bude dělat se zeminou po kanalizaci. Jestli se bude řešit škody při zatopení odpočivadla. Starosta: Zemina je uložena na pozemcích firmy Rostěnice a.s. Bude to uvedeno do odpovídajícího stavu a tak aby nebylo poškozeno odpočivadlo. Bod č. 7) Závěr Starosta ukončil veřejné zasedání v hod.

9 Přílohy zápisu: 1. Zveřejněná informace o konání zasedání podle 93 odst. 1 zákona o obcích 2. Prezenční listina zastupitelstva 3. Presenční listina občané 4. Rozpočtové opatření č. 4/ Plán inventarizace za rok Rozhodnutí č SFŽP Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Martin Šujan Ověřovatelé: Vlastimil Ondráček dne:.. Radim Lánský dne: Starosta obce: Vladislav Horák dne: Místostarosta: Martin Šujan dne:

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 28.8.2015 od 19.30 hodin.

Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 28.8.2015 od 19.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. konaného dne 3.3. 2017 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 21.3.2015 od 18.00 hodin.

Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 21.3.2015 od 18.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. konaného dne 21.3.2015 od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 9.9.2015 od 19.30 hodin.

Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 9.9.2015 od 19.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 29.12.2014 od 17.30 hodin.

Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 29.12.2014 od 17.30 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 9/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 19. 8. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 11.4.2015 od 18.00 hodin.

Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 11.4.2015 od 18.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 12. března 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 15. 05. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne , v hodin.

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne , v hodin. Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne 11.7.2016, v 17.30 hodin. Zasedání ZOC č. 14/ 2016 Dne 11.7.2016 se v 17.30 hod konalo v budově obecního

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč.

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 24.3. 2014 v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Jana Cechová, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna, Bohuslav Richter,

Více

Zápis č.7/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 7.11.2011 v 18.00 hod. v Hostinci Na Klokočné

Zápis č.7/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 7.11.2011 v 18.00 hod. v Hostinci Na Klokočné Zápis č.7/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 7.11.2011 v 18.00 hod. v Hostinci Na Klokočné Přítomni: MVDr. V. Danielová, Akad. Arch., Ing. A. Bezpalcová, R. Hofman, Ing.

Více

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 05.08.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 13 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 15. 2. 2017 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Č.j.:OZ 35-1/2014 Ověřovatelé zápisu: Jana Starinská, Václav Chval Zápis provedl: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Petr Havel, Václav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 12. 11. 2015 od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov. OBEC VILÉMOV Vilémov 7 783 23 Vilémov Zasedání zastupitelstva č.16/2014-2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 15.6.2016, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné

Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 29. 9. 2014 v 18.00 h. v kulturním sále hostinci Na Klokočné Přítomni: MVDr. V. Danielová, R. Hofman, PhDr. P. Dvořák, Mgr.

Více

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 20. 7. 2016 v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr

Více

Zápis z. 11 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin

Zápis z. 11 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 19,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z. 11 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 26. 10. 2016 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 43. veřejného jednání ZO Ostrá dne 14.8. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Miroslav Crha, Jan Pudil Omluveni:

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 12/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 25. 11. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 15 zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 26. října 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě Obec Blevice Zastupitelstvo obce Blevice č. 3/2015 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne 29. 6. 2015, od 18:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: Václav Krejžík, František Strnadel,

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková,

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 20-2017 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 13. listopadu 2017 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 6/2016 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 6. 2016, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 1. 4. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Ing. Jaroslav

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.3.2017 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 9 členů ZO Třanovice, 6 omluveno 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 18.9. 2012, od 17:00 hodin, v hospodě na Hlubokém Dole přítomno: 7 členů omluveno: 2 členi Zahájení

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015

Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Zápis č. V/2015 Ze zasedání obecního zastupitelstva v Plchu, které se konalo 5.října 2015 Datum a místo konání: 5.10.2015 od 19:00, v zasedací místnosti obecního úřadu Plch Přítomni:Půlpán Bohuslav, Půlpán

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více