9. otázka Je možné v rámci projektu pořízení solárních panelů na střechu objektu Ne, solární panely není možné podpořit.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "9. otázka Je možné v rámci projektu pořízení solárních panelů na střechu objektu Ne, solární panely není možné podpořit."

Transkript

1 Časté dotazy drobné příspěvky 1. otázka Kdy je potřeba doložit stavební povolení? Stavební povolení se dokládá pouze v případě, že je vyžadováno dle Stavebního zákona. V takovém případě se dokládá před podpisem Smlouvy o poskytnutí drobného příspěvku (tedy cca březen 2013). 2. otázka Je možné z drobného příspěvku hradit také terénní úpravy pro realizaci aktivit projektu? Ano, terénní úpravy mohou být součástí nákladů pouze v přímé vazbě na podporovatelné aktivity, ale jen do výše dle limitního ceníku. Např. v případě budování parkoviště mohou být terénní úpravy zahrnuty v položce "parkoviště s tvrdým povrchem", která má limitní cenu 1 100,- Kč/m2. 3. otázka Jsou náklady na zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení způsobilým výdajem projektu? Ne, nejsou způsobilým výdajem projektu 4. otázka Kdy je možné začít realizovat projekt - drobný příspěvek? Fyzickou realizaci drobného příspěvku je možné zahájit nejdříve po podpisu Smlouvy o poskytnutí drobného příspěvku (cca březen 2013) 5. otázka Je možné pořídit pouze vybavení do ubytovacího pokoje bez toho, aby pokoj prošel v rámci projektu rekonstrukcí (např. rekonstrukce již byla provedena v roce 2011)? Ano, v rámci drobného příspěvku lze pořídit samostatně jen vybavení. V rámci drobného příspěvku je možné podpořit pouze položky uvedené v limitním ceníku (např. koberec, lůžko, TV ) 6. otázka Je nutné mít zaplacené místní poplatky z ubytování? Ano, doklad o zaplacení místních poplatků je povinnou přílohou žádosti o drobný příspěvek. Pokud však obec tyto poplatky nevybírá, může žadatel prokázat návštěvnost kopií knihy návštěv. Kopii knihy návštěv žadatel dokládá i v případě, že některé skupiny ubytovaných (např. senioři, děti) jsou od placení poplatků osvobozeny. 7. otázka Je možné proplatit náklady, které již byly vynaloženy v roce 2012 případně 2011? Ne, v rámci drobného příspěvku je možné uplatnit pouze náklady vynaložené až po podpisu Smlouvy o poskytnutí drobného příspěvku 8. otázka Je možné z příspěvku uhradit pouze výměnu oken? V ubytovacích pokojích, nebo i v celém objektu? Výměna oken je možná pouze v ubytovacích pokojích případně v sociálních zařízeních, ale vždy pouze v kombinaci s dalšími úpravami (např. nákup vybavení či rekonstrukce). Prostou výměnu oken není možné podpořit.

2 9. otázka Je možné v rámci projektu pořízení solárních panelů na střechu objektu Ne, solární panely není možné podpořit. 10. otázka Je možné pořízení i samostatného 1 lůžka nebo patrové postele? V limitním ceníku je uvedena pouze položka 2 lůžka nebo dvojlůžko. Ano. U samostatného lůžka je však limitní cena poloviční, tj ,- Kč. U patrové postele jsou podmínky totožné s dvojlůžkem. 11. otázka Je možné z příspěvku pořídit samostatně osvětlení parkoviště a přístupového chodníku aniž by se vybudovalo i samotné parkoviště (parkoviště je již hotové) Ano, je to možné. 12. otázka Je možné pořízení jídelního stolu včetně židlí a sedací soupravy, pokud by byly umístěny v obývacím pokoji apartmánu (vedlejší místnost vedle ubytovacího pokoje)? Pokud je apartmán řešen jako jedna samostatná ubytovací jednotka, pak ano. Pokud je obývací pokoj spíše společenskou místností pro více pokojů, pak ne. 13. otázka Je možné z drobného příspěvku pořídit i noční stolky? Ano, pokud jsou noční stolky součástí postele a jsou fakturovány jako celek. Samostatně noční stolky není možné podpořit (nejsou v limitním ceníku). 14. otázka Je možné z drobného příspěvku provést výměnu střešní krytiny na venkovním posezení? Ne, pokud má výměna charakter opravy a nepřinese zvýšení standardu pro ubytované. 15. otázka Musí vybavení pokojů (skříně, postele, odkládací věšákovou stěnu ) dodat jediný dodavatel? Nebo to může být řešeno samostatnými zadávacími řízeními? Dodavatelů může být i více. Bude řešeno samostatnými zadávacími řízeními na každého dodavatele. 16. otázka Je možné provést rekonstrukci podlahy, která by spočívala pouze v doplnění zvukové izolace? Ano, je to možné. 17. otázka Je možné při rekonstrukci elektrorozvodů a osvětlení v pokojích zahrnout i část rozvodů (napojení na rozvaděč), které nejsou přímo v pokoji (vedou např. přes kuchyňku)? Z dotace drobného příspěvku lze podpořit pouze část elektroinstalace vedoucí výhradně v ubytovacím pokoji/pokojích. Stejné pravidlo analogicky platí i u rozvodů vody a topení při rekonstrukci sociálních zařízení. 18. otázka Je možné v rámci rekonstrukce pokoje provést i výměnu dveří? Ne, tato položka není v limitním ceníku.

3 19. otázka V limitním ceníku je u venkovního posezení uvedena položka vybudování ohniště - vztahuje se i na venkovní krb? Ano, vztahuje. 20. otázka Je nutné předkládat smlouvu o spolupráci se Zlínským krajem? Ano, smlouva je povinnou přílohou žádosti. Žadatel si v této smlouvě zvolí rozsah služeb poskytovaných Zlínským krajem. 21. otázka Je možné, aby předložil žádost žadatel, který chce začít provozovat ubytovací zařízení teprve letos Nelze, takový žadatel nemůže doložit požadovanou návštěvnost za rok otázka Je možné z drobného příspěvku rozšířit ubytovací kapacitu zařízení? Drobné příspěvky jsou zaměřeny na zvyšování kvality poskytovaného ubytování, nikoliv na zvyšování kapacity. V rámci rekonstrukce existujících je možné navýšit počet lůžek, nelze budovat další zcela nové ubytovací pokoje. 23. otázka Lze z příspěvku pořídit klasické samostatně stojící skříně? V limitním ceníku je pouze položka vestavné skříně. Pokud bude stojící skříň pevně ukotvena ke zdi (např. vruty), lze tuto skříň pořídit (bude na ní nahlíženo jako na vestavnou). 24. otázka Musí mít žadatel IČ na ubytování? Žadatel doloží, že má živnostenský list na ubytování před podpisem Smlouvy o poskytnutí drobného příspěvku. 25. otázka Zajišťuje koordinátor IPRÚ (Jeseníky Sdružení cestovního ruchu, Zlínský kraj) v rámci smlouvy o spolupráci zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení? Ne, koordinátor IPRÚ - tuto dokumentaci nezajišťuje. V rámci servisu poskytovaného žadatelům zajistí koordinátor IPRÚ zpracování Popisu investičního záměru drobného příspěvku, který je povinnou přílohou k žádosti o drobný příspěvek. V případě, že je pro prováděné práce nutné stavební povolení, hradí náklady na jeho vydání, tedy i projektovou dokumentaci, žadatel ze svých prostředků. 26. otázka Může o drobný příspěvek požádat fyzická osoba, která nemá IČ - z příjmů z pronájmu pouze platí daně FÚ? Ne, žadatelem může být pouze fyzická či právnická osoba s IČ, tedy podnikatelský subjekt podle zákona č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů ( 2 odst. 2, písm. a) až c) zákona). 27. otázka Je možné z drobného příspěvku provést i rekonstrukci kuchyňky? Není to možné.

4 28. otázka Musí být venkovní posezení/pergola volně stojící nebo může být i připojená ke zdi domu? Může být volně stojící i připojená ke zdi domu. 29. otázka V rámci rekonstrukce pokoje budeme měnit i okna na balkon. Je možné v rámci této výměny pořídit i balkonové dveře? Ano.je to možné. 30. otázka Je možné pořídit z drobného příspěvku whirlpool v rámci vybudování přízemní koupelny, která je společná pro všechny ubytované? Spadá tato koupelna do rekonstrukce sociálního zařízení? V rámci drobného příspěvku zaměřeného na rekonstrukci sociálního zařízení je možné pořídit hydromasážní vanu. Vybudování společné koupelny pro všechny ubytované je možné za předpokladu, že v rámci ubytovacího zařízení nejsou k dispozici samostatné koupelny pro jednotlivé pokoje. Společná koupelna nesmí být určena pouze pro relaxaci návštěvníků. 31. otázka V limitním ceníku je u aktivity vybudování parkoviště uvedena položka závora. Je touto položkou míněna i brána s pojezdem? A bylo by možné pořídit v rámci drobného příspěvku pouze elektrický pohon pro bránu (která již byla pořízena v roce 2012)? Ano, brána spadá do položky závora. Elektrický pohon pro již pořízenou bránu lze také podpořit drobným příspěvkem. 32. otázka Je v rámci rekonstrukce pokojů možná pouze výměna matrací v postelích? Ne, samostatná výměna matrací není možná. Lze pořídit pouze celou postel jako komplet tj., včetně matrací a roštu, případně nočních stolků. 33. otázka Lze v koupelně v rámci rekonstrukce soc. zař. vyměnit pouze staré kohoutové vodovodní baterie za pákové? Ano, je to možné jako součást rekonstrukce sociálního zařízení v rámci položky limitního ceníku instalace vodo-topo-elektro. 34. otázka Lze v koupelně v rámci rekonstrukce soc. zař. vyměnit pouze sprchovou zástěnu? Ano, je to možné jako součást rekonstrukce sociálního zařízení v rámci položky limitního ceníku sprchový kout. Zástěna by měla být pevná, nikoliv pouze závěs 35. otázka Je možné vybudovat venkovní posezení i u restaurace, která je součástí objektu rekreačního střediska? Ne, to možné není. 36. otázka Je možné z drobného příspěvku rekonstruovat sociální zařízení, které je společné pro ubytované hosty a je umístěno na chodbě? (jedná se o chalupu) Ano, je to umožněno.

5 37. otázka Je možné během realizace projektu převést ubytovací objekt na jiného majitele? Pokud je majitel zároveň žadatelem, v době realizace, ani v době udržitelnosti (3 roky po realizaci) není možné ubytovací zařízení převést na jiného majitele. 38. otázka Je možné do současného již zrekonstruovaného venkovního posezení dodělat v rámci drobného příspěvku pouze venkovní krb? Ano, je to možné.

6 39. otázka Započítávají se do návštěvnosti (i v rámci monitorovacích indikátorů) děti? I malé děti bez nároku na lůžko (spí ve vlastní postýlce, příp. s rodiči)? Děti s nárokem na lůžko se započítávají do návštěvnosti (i indikátoru), malé děti bez nároku na lůžko se nezapočítávají. 40. otázka Je možné u rekonstrukce koupelny nakoupit zvlášť materiál (obklady) a zvlášť zaplatit za práci obkladače? Ano tento princip možný je za předpokladu, že na nákup materiálu a na práce budou realizována samostatná zadávací řízení. Analogicky se postup uplatní i u jiných prací. 41. otázka Je možné na pergolu, postele či krb použít vlastní materiál žadatele a z příspěvku uhradit pouze práci? Ano je to možné. Na dodavatele prací bude realizováno výběrové řízení. 42. otázka Lze pořídit při přestavbě pokoje z položky elektro instalace topení formou el. přímotopů nebo sálavých panelů? Přímotopy/sálavé panely lze pořídit z položky El. topidlo (žebřík). 43. otázka Je u položky zastřešení, pergola v ceně 1400,-Kč za m2 započítán také nátěr, střešní krytina, okapy apod.? Ano, v této položce jsou agregovány všechny tyto související náklady. 44. otázka Může žadatel v rámci příspěvku pořídit pouze materiál a práci provést svépomocí? Ano, toto bude umožněno. Na nákup materiálu bude realizováno výběrové řízení. Náklady na práci svépomocí není možné uplatnit v rámci drobného příspěvku. 45. otázka Žadatel je zároveň vlastníkem stavební firmy. Může být i tato firma poptávána v rámci výběrového řízení? Ano, i tato firma může být poptána, pro výběr je rozhodující kritérium ceny. Žadatel se tedy může stát sám sobě dodavatelem. I v tomto případě musí být realizováno výběrové řízení. Firma žadatele by musela být vítězem tohoto výběrového řízení. 46. otázka Je možné v rámci drobného příspěvku dovybavit vybavením (nábytkem, koberci) více různých pokojů (například všechny v penzionu), nebo je dovybavení nějakým způsobem omezeno? Ano toto je možné, omezení vyplývá z limitního ceníku za jednotlivé položky. 47. otázka Je možné rekonstruovat místnosti, které v minulosti primárně nesloužili pro ubytování? Místnosti, které nesloužili pro ubytování, není možné, rekonstruovat za účelem zvýšení kapacity zařízení. Může nastat situace, kdy se např. bude zvětšovat plocha sociálního zařízení nebo ubytovacího pokoje a tyto úpravy zasáhnou do prostor, které nebyly dříve

7 využívány pro ubytování. V takovém případě by náklady přímo související se zvětšením uvedených místností, tedy místnosti sloužící pro ubytování, byly způsobilé

8 48. otázka Je možné požadovanou investici během realizace ponížit resp. zkrátit z důvodu nepředvídatelných např. v případě zajištění jiných potřebnějších investic z důvodu poruch, oprav nebo havárií? Realizace je koncipována na rekonstrukci parkoviště a pokojů a z důvodu nepředvídatelných investic např. do opravy střechy, by například neproběhla rekonstrukce parkoviště. Ne, drobný příspěvek musí být realizován v takovém rozsahu, v jakém byl schválen k financování. Případné změny budou posuzovány individuálně vzhledem ke konkrétním okolnostem 49. otázka V případě schválení drobného příspěvku je jednou z požadovaných povinných příloh před podpisem Smlouvy o poskytnutí drobného příspěvku doklad o vedení běžného účtu. Je potřeba dokladovat založení nového bankovního účtu pro projekt nebo je možné využít bankovní účet žadatele? Je možné využít i stávající bankovní účet. 50. otázka Je možné z drobných příspěvků rekonstruovat i společenské prostory v souvislosti s rekonstrukcí pokojů? NE, je možné podpořit pouze aktivity uvedené ve výzvě ubytovací pokoje, příp. sociální zařízení. Společenské prostory, kuchyňky apod. nejsou podporovatelné

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK

Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK INVESTIČNÍ ZÁMĚR Stavební úpravy ubytovacího bloku A na kolejích JAK Datum zpracování: říjen / 2014 Zpracovatel: Zadavatel: Ing. Jiřina Dvořáková Mendelova univerzita v Brně Správa kolejí a menz Ing. Jana

Více

Otázky a odpovědi Nejčastěji kladené otázky při konzultacích, výkladu parametrů a Doporučeného postupu MPSV č. 2/2016 (dále MTS )

Otázky a odpovědi Nejčastěji kladené otázky při konzultacích, výkladu parametrů a Doporučeného postupu MPSV č. 2/2016 (dále MTS ) Otázky a odpovědi Nejčastěji kladené otázky při konzultacích, výkladu parametrů a Doporučeného postupu MPSV č. 2/2016 (dále MTS ) 1. Při výstavbě nového zařízení (domov pro seniory a domov se zvláštním

Více

Příloha č. 2 Podrobných postupů administrace drobných příspěvků. Povinné přílohy V 36 PPADP 1.0

Příloha č. 2 Podrobných postupů administrace drobných příspěvků. Povinné přílohy V 36 PPADP 1.0 Příloha č. 2 Podrobných postupů administrace drobných příspěvků V 36 PPADP 1.0 OBSAH 1. Základní požadavky na náležitosti a termíny předkládání povinných příloh... 3 2. předkládané spolu s žádostí o drobný

Více

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko

Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Penzion Natura Vytisknout PDF Smoljanac / Plitvická jezera / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová

Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU rodina Čižmářova Rekonstrukce bytu - Napajedla září 2013 Kulkova 8, Brno - Židenice Tel: +420 724 209 441, e-mail: brno@aretti.cz www. zakazkoveinteriery.cz Zpracovala: Ing. arch. Lucie

Více

Robinzonáda Kumenat. Vytisknout PDF. Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 29

Robinzonáda Kumenat. Vytisknout PDF. Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 29 Robinzonáda Kumenat Biograd na moru / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vila Anabela Vytisknout PDF Baška Voda / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Zátoka Potočine - Dingač / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Potočine - Dingač / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Robinzonáda Lovorka Vytisknout PDF Zátoka Potočine - Dingač / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách,

Více

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Slavenka Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Alexa Vytisknout PDF Brist / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU

1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU PŘÍLOHY 65 14 SEZNAM PŘÍLOH 1 VÝPOČET OBESTAVĚNÉHO PROSTORU... 67 2 OCENĚNÍ NÁKLADOVOU METODOU... 91 3 POROVNÁVACÍ ZPŮSOB NEVYHLÁŠKOVÝ... 132 4 METODA PŘÍMÉHO POROVNÁNÍ... 148 5 OCENĚNÍ POZEMKŮ... 153

Více

Pokoj č. 1. Pokoj č. 2

Pokoj č. 1. Pokoj č. 2 V hotelu Leonardo na Vás čeká dvacet stylově zařízených pokojů, z toho pět nadstandardních. Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, vlastním sociálním zařízením a minibarem. V celém

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Amica Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Arleta Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

2. Současný stav. 3. Nové konstrukční řešení. 4. Náplň akce a popis způsobu řešení

2. Současný stav. 3. Nové konstrukční řešení. 4. Náplň akce a popis způsobu řešení 1. Cíl investičního záměru Vazební věznice Praha - Ruzyně v současné době má ubytovací kapacitu cca 900 míst, a to s respektováním pravidla/normy 4 m2/osoba. Vzhledem k předpokladu nárůstu vězněných resp.

Více

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko

Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vila Donata Vytisknout PDF Pješčana Uvala / Riviéra Pula / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7

Vila Silvestra. Vytisknout PDF. Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko. Celkový počet fotografií ve fotogalerii objektu: 11. Vila Silvestra 1 / 7 Vila Silvestra Marušiči / Riviéra Omiš / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko

Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko Vila Paula Vytisknout PDF Miholaščica / Ostrov Cres / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko

Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko Apartmány Ryba Vytisknout PDF Ženka / Ostrov Vis / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Pero Vytisknout PDF Makarska / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Lola Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Milan Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE český výrobce modulových a panelových dřevěných staveb na klíč TECHNICKÁ SPECIFIKACE COMFORT Rozměr domu: 10,7 x 4,3 x 6,3 m Užitná plocha domu: 60,1 m2 1 Stavebně konstrukční části: Základy- zemní vruty

Více

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y

V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V Y H L Á Š E N Í V Ý Z V Y V 08 V331 1.0 V souladu s Regionálním operačním programem regionu soudržnosti Střední Morava (dále jen ROP Střední Morava) vyhlašuje Výbor Regionální rady regionu soudržnosti

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Bibiana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Vnitřní stavební, montážní a bourací práce Vybourání otvoru pro nové okno (obývák) Vybourání stáv. příčky (hala obývák) Vybourání stáv. dlaţby (hala) Odstranění podlah. krytiny (PVC) ze stávající pracovny

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Nahrazuje: Proces nový Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory Jasenka - Vsetín Dolní Jasenka 2274 755 01 Vsetín Zpracování: Marta Bártková vedoucí zařízení

Více

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena

Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena Smlouva o převodu družstevní jednotky do vlastnictví člena níže uvedeného dne, měsíce a roku Bytové družstvo IMOBILIEN sídlem družstva je : Hanychovská 886/16b, Liberec 3, 46010 IČ : 27291120 zapsané v

Více

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz S UNIVERSAL Ceny bez DPH 232 092 Kč uzavřená 365 106 Kč 558 483 Kč BYDLENÍ BYDLENÍ 3,000 3 3,13

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko Apartmány Jurica Vytisknout PDF Zaklopatica / Ostrov Lastovo / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3620-443/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3620-443/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3620-443/2013 O ceně podílu o velikosti 1/6 rodinného domu v Benešově, Hráského č.p.771, včetně příslušenství a pozemku p.č.577/1, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 203 m 2, vše

Více

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě

INFORMACE O PROJEKTU. Aretti CZ, s.r.o., Kulkova 8, Brno - Židenice Návrh interiéru Rekonstrukce bytu v panelovém domě INFORMACE O PROJEKTU PŮDORYS - STAVEBNÍ ÚPRAVY PŮDORYS - NOVÝ STAV PŮDORYS - ELEKTRO, STROPNÍ SVÍTIDLA PŮDORYS - KUCHYNĚ, JÍDELNA, OBÝVACÍ POKOJ SVÍTIDLA závěsné svítidlo nad jídelní stůl: Luminex, Trio

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE COMFORT Rozměry domu- 10,7m x 4,3m x 6,3m včetně fasády (obalové křivky). Základní stavební materiály: - Základy- zemní vruty Krinner 10 ks - Nosná konstrukce I-nosníky KVH/OSB/KVH

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 4947/185/14

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 4947/185/14 č.vyhotovení : 1 ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 4947/185/14 o ceně rodinného domu č.p. 199 postaveného na pozemku parc.č. 1408 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 1408 a parc.č. 1409 v obci Praha, k.ú. Hlubočepy

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2 Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2 Zastavěná plocha 271 m 2 Zpevněné plochy 145 m 2 Plocha bazén 24 m 2 Plocha zeleně 615 m 2 0 2 5 10 Koeficient

Více

Toskánský agroturismus

Toskánský agroturismus Toskánský agroturismus Ubytování v krásném typickém toskánském agroturismu, který je ponořen do nádherné přírody sienským kopců a obklopen bujnou vegetací. Resort se nachází v samém srdci Toskánska, kousek

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 4. 2013 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Luka Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš

Více

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Ariadna Vytisknout PDF Gradac / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 25 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V OLOMOUCI

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V OLOMOUCI NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V OLOMOUCI OLOMOUC Křižiková 2 Poloha: objekt je umístěn v centru města s velmi dobrou dopravní dostupností. Možnost parkování před objektem, cca 20 míst. Vybavení: dům je po rekonstrukci.

Více

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA - stavební část m1:50 MĚŘÍTKO 1:50 nový podhled s.v. : 2400 umístění bodových světel 1.01, 1.02, 1.03 5 240 150 2 580 1 680 SDK podhled 2400 SDK podhled

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE český výrobce modulových a panelových dřevěných staveb na klíč TECHNICKÁ SPECIFIKACE LIFE Rozměr domu: 12,8 x 4,3 x 3,4 m Užitná plocha domu: 43,6 m2 1 Stavebně konstrukční části: Základy- zemní vruty

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory V Z O R Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)....(jméno a příjmení), nar.. (datum narození), bydliště... (adresa),

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY vyhotovené podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé

Více

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Apartmány Rafaela Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ Kč

Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ Kč Bytová jednotka 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy LEVÁ 3.537.000 Kč Základní informace k bytové jednotce 3+KK v rodinném domě ve Veliké Vsi u Prahy, rodinný dům o dvou bytových jednotkách LEVÁ

Více

Příloha č. 1 Smlouvy

Příloha č. 1 Smlouvy ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní práce měsíční práce 2x do roka ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní práce měsíční práce 2x do roka ČAS od-do Č. dveří Prostor denní práce týdenní

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY FAVILLA, a.s. se sídlem Olomouc, Povel, Lužická 419/14, PSČ 779 00 IČ 277 10 599 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B, vložka

Více

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Lola Vytisknout PDF Rogoznica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha)

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Technický popis stavby a dispoziční řešení Výrobce a dodavatel : Dřevostavby Medvěd s.r.o. Lhota pod Horami 5 375 01 Temelín

Více

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ

komplexní rekonstrukce a nové vybavení zřízení a vybavení bezbariérového WC rekonstrukce a nové vybavení kuchyně pro MŠ a ZŠ 2014-2015 zřízení bezbariérového vstupu do budovy Fojtství a stavební úpravy v přízemí budovy Fojtství - rekonstrukce bývalé cukrářské výrobny na novou klubovnu a zázemí pro zaměstnance (denní místnost

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko

Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Apartmány Ljuba Vytisknout PDF Orebić / Poloostrov Pelješac / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Přehled fichí. MAS Sedlčansko, o.p.s.

Přehled fichí. MAS Sedlčansko, o.p.s. Přehled fichí Fiche č. 1: Podpora a vznik mikropodniků (minimální výše ZV 100 000, maximální výše ZV 500 000) 1) rekonstrukce a modernizace objektu, případně nová výstavba budov a ploch pro zakládání a

Více

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM NÍZKOENERGETICKÝ PROVOZ GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč VALACH HOBBY - dům

Více

Seminář pro žadatele MAS BLN dne , Netolice. VÝZVA Č. 3 INFRASTRUKTURA ZÁKLADNÍCH ŠKOL I. Integrovaný regionální operační program

Seminář pro žadatele MAS BLN dne , Netolice. VÝZVA Č. 3 INFRASTRUKTURA ZÁKLADNÍCH ŠKOL I. Integrovaný regionální operační program Seminář pro žadatele MAS BLN dne 19. 9. 2018, Netolice VÝZVA Č. 3 INFRASTRUKTURA ZÁKLADNÍCH ŠKOL I. Integrovaný regionální operační program 1. ÚVOD Podpora může být poskytnuta na podporu infrastruktury

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

VILA STOMIX Školicí a relaxační středisko

VILA STOMIX Školicí a relaxační středisko VILA STOMIX Školicí a relaxační středisko 1 / 6 Areál školicího a rekreačního střediska Původně secesní rodinné sídlo kamenoprůmyslníka Hermanna Frankeho přešlo do rukou společnosti STOMIX v roce 2005

Více

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj KONSTRUKCE BUDOVY Konstrukce základy železobetonové základové pasy a deska nosné stěny keramické cihelné tvárnice nenosné zdi a příčky keramické příčkovky stropy, lodžie, balkóny, schodiště železobetonové

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE český výrobce modulových a panelových dřevěných staveb na klíč TECHNICKÁ SPECIFIKACE LIFE passive Rozměr domu: 13 x 4,5 x 3,8 m Užitná plocha domu: 40,5 m2 1 Stavebně konstrukční části: Základy- zemní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. 083 EX 666/15 - zjištění ceny obvyklé (tržní v čase a místě obvyklé)

ZNALECKÝ POSUDEK. 083 EX 666/15 - zjištění ceny obvyklé (tržní v čase a místě obvyklé) ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 1/4271/2016 o ceně obvyklé nemovitostí zapsaných na LV č. 8467 a LV č. 2338 (bytová jednotka č. 233/1, vymezená v domě s byty a nebytovými prostory čp. 233, na stavební parcele

Více

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice...

1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2. 2. Zemní a základové práce / komín... 2. 3. Skladby konstrukcí... 2. 5. Žaluzie / okenice... Standard Nízkoenergetických domů (NED) Obsah 1. Všeobecné pokyny k popisu stavby... 2 2. Zemní a základové práce / komín... 2 3. Skladby konstrukcí... 2 4. Okna / terasové dveře... 4 5. Žaluzie / okenice...

Více

Vytisknout PDF Sali / Ostrov Dugi otok / Chorvatsko

Vytisknout PDF Sali / Ostrov Dugi otok / Chorvatsko Apartmány Pink Vytisknout PDF Sali / Ostrov Dugi otok / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Umělohmotná stohovatelná židle Pojízdný kontejner pod kancelářský stůl Postel ocelová Lednička Minikuchyňka Skladový regál Elektrický vařič

Umělohmotná stohovatelná židle Pojízdný kontejner pod kancelářský stůl Postel ocelová Lednička Minikuchyňka Skladový regál Elektrický vařič Přehled typů kontejnerů a vybavení pro pronájem Obytný kontejner bez zařízení Uvedené vnější rozměry v mm, délka x šířka x výška Obytný kontejner stohovatelný a spojovatelný s odzkoušenou typovou statikou,

Více

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu

Byt. mladého muže. Oslovil nás čtenář, kterému je 29 let, pracuje. proměny bytu proměny bytu Byt Text a vizualizace: Kateřina Mlejnková mladého muže Do redakce dochází stále více žádostí od lidí, kteří se rozhodli renovovat svůj byt, abychom jim poradili při jejich úvahách o rekonstrukci

Více

Ubytování v Koutech nad Desnou

Ubytování v Koutech nad Desnou Ubytování v Koutech nad Desnou Nově zrekonstruovaný apartmánový dům se nachází přímo v centru Kout nad Desnou. Je dobře dostupný z nádraží (cca 200 m), v blízkosti objektu se nachází ski areál Kouty (cca

Více

Rodinné domy typu A, varianty dispozic

Rodinné domy typu A, varianty dispozic Standardní dispozice 4+kk Domy typu A ve standardní variantě jsou přístupné ze severní strany. Jsou od obytné ulice odděleny pásem zeleně a jejich dominantním prvkem je na jih orientovaná rozlehlá krytá

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Briana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko

Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko Apartmány Elza Vytisknout PDF Drašnice / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: 1 500 000,00 CZK Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu: Samostatný

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/32 plocha:... 1063 m2 Zpracoval: REAL

Více

Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vila Juliana Vytisknout PDF Zadar - Diklo / Riviéra Zadar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: 1. Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Regionální certifikace

Regionální certifikace Regionální certifikace Provozovatel: IČO: Název provozovny: Adresa: Kontaktní osoba: Telefon: Kritéria REGIONÁLNÍ CERTIFIKACE bronze silver gold diamond Legenda: pov = povinné, pv = povinně volitelné pov.

Více

Přezkoumání: Mgr. B. Kamasová manažerka kvality Účinnost: Schválení: Ing. M. Hlatký vedoucí zařízení Verze: 01

Přezkoumání: Mgr. B. Kamasová manažerka kvality Účinnost: Schválení: Ing. M. Hlatký vedoucí zařízení Verze: 01 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Nahrazuje: Dokument Prostředí a podmínky poskytovaných sociálních služeb ze dne 3. 10. 2011 Proces Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory

Více

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko

Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Vila Nino Vytisknout PDF Selca - Ružmarin / Ostrov Brač / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/30 plocha:... 1067 m2 Zpracoval: REAL

Více

Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň

Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň Akce: Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň Místo stavby: Lázně Aurora s.r.o., Třeboň Lázeňská

Více

REDISPO. Klient Projektant Datum. REDISPO www.redispo.cz tel: +420 604 665 755 email: info@redispo.cz leden 2013 13012301

REDISPO. Klient Projektant Datum. REDISPO www.redispo.cz tel: +420 604 665 755 email: info@redispo.cz leden 2013 13012301 REDISPO STUDIE DISPOZIČNÍ ZMĚNY BYTU P. NOVÁKA, PRAHA 10 Klient Projektant Datum Číslo zakázky Jan Novák, Francouzská 65, Praha 10, tel: +420 777 777 077 email: jan.novak@gmail.com REDISPO leden 2013 13012301

Více

HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ

HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Příloha č. 6 HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Zadavatel: Právní forma zadavatele: Domov Sluníčko, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace 331-Příspěvková organizace IČ zadavatele: 70631832 Sídlo zadavatele:

Více

Ubytování v Koutech nad Desnou

Ubytování v Koutech nad Desnou Ubytování v Koutech nad Desnou Nově zrekonstruovaný apartmánový dům se nachází přímo v centru Kout nad Desnou. Je dobře dostupný z nádraží (cca 200 m), v blízkosti objektu se nachází ski areál Kouty (cca

Více

Apartmánový Komplex Belvedere

Apartmánový Komplex Belvedere Apartmánový Komplex Belvedere Vytisknout PDF Vrsar / Riviéra Poreč / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

PŘÍNOS ŽADATELE PRO ROZVOJ OBCE / REGIONU A ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU V OBCI / TURISTICKÉ OBLASTI

PŘÍNOS ŽADATELE PRO ROZVOJ OBCE / REGIONU A ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU V OBCI / TURISTICKÉ OBLASTI DOTAZNÍK PRO ŽADATELE PRO BODOVÉ HODNOCENÍ KRITÉRIA Č. 12 PŘÍNOS ŽADATELE PRO ROZVOJ OBCE / REGIONU A ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU V OBCI / TURISTICKÉ OBLASTI * VYBRANÉ VARIANTY OZNAČTE KŘÍŽKEM: A Začínající

Více

Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko Hotel Markantun Vytisknout PDF Hvar / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více