DIGESTOŘE MAAN OSTRŮVKOVÁ DIGESTOŘ LISSERO ISOLA 90. Návod k montáži a užívání.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DIGESTOŘE MAAN OSTRŮVKOVÁ DIGESTOŘ LISSERO ISOLA 90. Návod k montáži a užívání."

Transkript

1 DIGESTOŘE MAAN OSTRŮVKOVÁ DIGESTOŘ LISSERO ISOLA 90 Návod k montáži a užívání.

2 Rozměry a technické údaje: Napětí: V Roční spotřeba energií : Celkový příkon : 270 W 71,5 kwh Počet rychlostí : 4 Osvětlení : 2x35 w ( halogen GU10) Sací výkon : m 3 /h Výstupní průměr : 150 mm Hlučnost : dba * Nesprávné připojení výstupního potrubí způsobuje pokles výkonu, každý ohyb- koleno o 90 má za následek snížení výkonu o cca 10%. Každý další metr potrubí způsobuje pokles výkonu o dalších 5%. Snížení průměru odtahu ( snížení průřezové plochy ) má za příčinu další snížení výkonu. Chcete-li zachovat výchozí parametry zařízení, měli byste v plánovat montáž bez snížení průřezové plochy výstupního potrubí turbíny. Montáž uhlíkového filtru v digestořii snižuje jeho účinnost o 25-30% a zvyšuje hlučnost digestoře. Dlouhodobý provoz na nejvyšším stupni rychlosti a při instalaci uhlíkového filtru, nebo při přílišné redukci výstupního průměru může dokonce vést ke spálení motoru digestoře. Montáž potrubí pro odtah (v případě montáže digestoře pro režim práce s výstupem nasávaného vzduchu mimo místnost - komín, ventilace ap. Pro propojení výstupního otvoru digestoře se vstupem do komínového vývodu- ventilace je doporučeno použít plastovou trubku o průměru 150mm ( minimálně však 120mm )popřípadě hliníkovou flexi trubku daného průměru. Tyto trubky nejsou součástí balení. Důležité: před samotnou montáží digestoře musí být ve stropní konstrukci připraven vstup pro propojovací potrubí, stejně tak odpovídající a dostatečně dlouhý kabel elektroinstalace. Jestliže použijeme přiloženou redukci 150/120 mm je doporučeno ji zafixovat k digestoři např. pomocí silikonu. Důležité : Jestli je výstup veden stěnou přímo ven z domu. Je nutné zakočení na fasádě provést s použitím automatické vzduchotechnické klapky. Tato klapka není součástí balení..

3

4 Připevnění montážní desky (č.6 obr. 11 ) do stropu. Upozornění : místo zvolené pro montáž - zavěšení digestoře musí být dostatečně pevné a stabilní. Případný sádrokartonový podhled musí být dostatečně vyztužen a stabilizován nosnou konstrukcí. Montážní deska se přiloží ke stropu v místě určeném pro uchycení této desky a podle otvorů pro šrouby se vyznačí místo pro vrtání. Přitom je třeba dát pozor na orientaci montážní desky viz obr. 13 Upozornění : body " B " označují přední část montážní desky a tím i přední část digestoře. Pro potřebnou aretaci montážní desky jsou otvory pro šrouby oválné. I přesto je potřeba onačení a vyvrtání otvorů pro ukotvení věnovat maximální pozornost! Pro zavěšení montážní desky vyvrtáme do stropu 4 otvory Ø 8mm, do nich vložíme hmoždinky (č.16 obr. 11 ) Desku přišroubujeme pomocí šroubů ( č. 15 obr. 11 ) Přesvědčíme se, že montážní deska drží pevně a bez vůle na všech 4 šroubech. Připevnění nosných L profilů (č.6 obr.11 ) k stropní monážní desce.

5 Jako první zavěsíme do stropní montážní desky pomocí háků dva zadní nosné " L " profily poté uděláme to samé s přední mi nosnými " L " profily ( obr ) Zkontrolujeme zda háky nosných " L " profilů dokonale zapadly do otvorů v montážní desce. Poté konstrukci přišroubujeme šrouby 3,5x10 mm (17 a pevně dotáhneme. Abychom zajistili dostatečnou stabilitu závěsné konstrukce přišroubujeme k nosným " L " profilům stabilizační vzpěry ( 22 obr. 21 ) V této chvíli je konstrukce pevná a stabilní. (obr.21). Nosné "L" profily jsou předvrtány po celé své délce ( obr. 15 ), díky tomu je velmi jednoduché přizpůsobit celou konstrukci pro výšku potřebnou k umístění digestoře nad varnou deskou. Motorovou jednotku po

6 vyměření výšky s pomocí obr. 9, přišroubujeme pomocí šroubů k nosné konstrukci 4 šrouby do každého "L" profilu. A- vzdálenost digestoře od stropu. B- vzdálenost digestoře od varné desky. C- výška pracovní desky Pro plynové varné desky je doporučována vzdálenost cm. Pro elektrické varné desky je to cm. POZOR!!! je třeba se řídit ustanovením výrobce varné desky o minimální výšce digestoře nad varnou deskou. Elektroinstalace :

7 Připojení k elektrické síti. Po ukončení montáže nosné konstrukce pro uchycení digestoře ke stropu, připojíme přívodní kabel v určeném místě k digestoři. propojíme všechny konektory a vyzkoušíme funkčnost zařízení. Po této zkoušce vypneme jistič určený pro toto zařízení a v další montáži pokračujeme tak, aby zařízení nebylo pod napětím. Kabel Pro osvětlení propojíme pomocí dvou bílých dvoupólových konektorů a upevníme tak aby se nedotýkal halogenových žárovek viz. obr. 24 a 25. Stejným způsobem propojíme červený kabel od čidla vlhkosti - páry Obsluha digestoře. Ovládací panel ( elektronické ovládání ) se nachází v pravé přední části digestoře, je přehledný a jednoduchý v obsluze (Obr.1). Stisknutím spínače (1) Zařízení začíná pracovat na druhý stupeň rychlosti. Opětovným stiskutím zařízení vypneme. Regulace rychlosti turbíny (spínač 2, 3) Automatické zapnutí digestoře ( spínač 4 ) Zvolením této funkce umožní automatické zapnutí digestoře v průběhu vaření díky zabudovanému čidlu páry. Po zvolení režimu "AUTO" následujících 90sec. probíhá nastavení čidla, pokud nebudete tuto funkci vypínat, při následujících zapnutích digestoře tato činnost probíhat nebude. Toto nastavení bude probíhat pokaždé při přepnutí do manuálního režimu a zpětném zapnutí režimu " AUTO " Čidlo spouští digestoř vždy na druhý stupeň výkonu. Po vyhodnocení intenzity a hustoty páry automatický režim upraví výkon digestoře. K vypnutí digestoře dojde po 3 minutách od poklesu hodnoty intenzity páry na úroveň potřebnou k samotnému vypnutí. Čidlo má možnost nastavení do tří hodnot režimu práce. K jejich vyvolání je potřeba podržet stisknutý spínač "AUTO" po dobu cca 5 sec. a následně krátkým, opakovaným stisknutím tohoto spínače zvolit režim citlivosti čidla. Tovární nastavení je na stupni " 2 ". (střední citlivost) nejvyšší citlivost je na stupni " 1 ". Nejnižší citlivost je na stupni " 3 ". Automatické vypnutí digestoře TIMER ( spínač 5 ) Digestoř je vybavená i funkcí " TIMER ", která automaticky vypne digestoř turbínu/osvětlení.. Je doporučeno tuto funkci spustit po každém ukončení práce s cílem odstranit zbytkové páry a pachy.. Funkci aktivujeme stisknutím spínače " 5 " Na displaii začne blikat piktogram Timeru a na numerickém ukazateli se objeví čas v minutách, stisknutím spínačů 2, nebo 3 nastavíme hodnotu v minutách ( od 1 do 90 min ) Základní přednastavení je na hodnotě 10 min. Funkce " TIMER " se zapne automaticky po několika sekundách pokud nebudete měnit hodnotu času v nastavení. Zbývající čas do vypnutí je znázorněn na numerickém ukazateli.

8 Poté kdy se digestoř přepne do funkce " TIMER " a začne se odečítat čas, můžeme dále pomocí spínačů " 2 " a " 3 " upravovat rychlost turbíny. Po uplynutí nastaveného času dojde k vypnutí digestoře, včetně osvětlení, pokud je zapnuto. Digestoř je možné vypnout i před uplynutím nastaveného času a to spínačem " 1 ". Vypnutí funkce " TIMER " je možné opětovným stisknutím spínače " 5 ". Zapnutí a vypnutí osvětlení ( spínač 6 ) Stisknutím spínače " 6 " zapneme, nebo vypneme osvětlení. Při použití halogenových žárovek je k dispozici i funkce stmívání a to přidržením spínačů + / - ( 2-3 ) Při použití žárovek LED není tato funkce aktivní... Pozor!!!! Po uplynutí 20 hodin práce se na displeji objeví symbol " FILTER " tato informace znamená doporučení ke kontrole stavu tukových filtrů a jejich vyčištění. Odstranění symbolu " Filter " se provede stisknutím spínače " 1 " po dobu cca 3 sec ( po jednom krátkém signálu " beep " ) symbol " FILTER " zmizí. Pokud by se tento úkon nezdařil je možné digestoř na cca sec odpojit od el. sítě.. Po opětovném zapnutí se popsaná činnost zopakuje.. Symbol " FILTER " se bude objevovat po každých 20 hodinách práce. Celý postup se vždy opakuje. Hliníkové tukové filtry je potřeba udržovat v čistotě. Výměna filtru z aktivním uhlím. Použitý filtr KSC 300. Používá se pouze pokud je digestoř zapojená v režimu recirkulace. 1. Digestoř odpojíme ze sítě. 2. Vyjmeme tukové filtry. 3. Vyjmeme použitý uhlíkový filtr viz obr. 4. Na stejné místo vložíme nový filtr. 5. Digestoř osadíme tukovými filtry.

9 Pro prodloužení životnosti pachových uhlíkových filtrů je potřeba využívat funkci " TIMER " a nechat tak nainstalovaný filtr vysušit. Doporučovaná doba doběhu a tím sušení pachového filtru je 5-15 min. Montáž krytu komínového vývodu Při zainstalování digestoře pro práci v systému recirkulace : se kryt teleskopického komínového vývodu orientuje tak aby mřížky - štěrbiny pro výstup byly u stropu. Při zainstalování digestoře pro práci v systému vstupu do komínu - ventilace : se kryt teleskopického komínového vývodu orientuje tak aby mřížky - štěrbiny pro výstup byly dole u digestoře. Pokud by ovšem bylo nutné roztáhnout, kvůli výšce stropu, tento kryt na maximum a mřížky zůstanou otevřené použijeme orientaci krytu tak jak u systému recirkulace, tedy mřížky u stropu. Při montáži krytu komínového vývodu je třeba postupovat následujícím způsobem : K horní části -krytu přišroubujeme zakončovací stropní věnec, poté komplet nasuneme na konstrukci závěsu digestoře, vysuneme horní díl teleskopického krytu tak, aby přilehl ke stropu a zajistíme pomocí držáku (13- obr. 11 ). Spodní část teleskopického krytu komínového vývodu nasuneme na horní část tak, aby zakryla držáky (13 ) horní části krytu. Spodní část nijak nezajišťujeme, bude se vlastní vahou opírat o korpus ( 4 ) digestoře. Po zavěšení krytu je možné sejmout ochrannou fólii, která brání poškrábání povrchu krytu a povrchu digestoře. Poté zainstalujeme zpět hliníkové tukové filtry. Tímto způsobem se zabrání poškrábání povrchu krytu komínového vývodu i digestoře samotné. INFORMACE O ZÁRUCE Digestoře MAAN garantuje po dobu 2 let od data prodeje všechny náklady oprav vad, evidentně způsobených výrobními vadami. To se netýká žárovek, pojistek a filtrů a zároveň vad které vznikly v důsledku neodborné či nesprávné montáže, vadné elektroinstalace mimo digestoř či nesprávné instalace vývodu. V následujících případech nebude záruka poskytována: 1. Užívání digestoře v gastronomickém zařízení digestoře v jinde než v domácnosti. 2. Užívání digestoře v rozporu z návodem k obsluze, nebo k jinému účelu 3. V případech zásahu vyšší moci - přepětí v el. síti, požáru, nebo ucpání výstupního potrubí 4. Výskyt viditelných poškození vzniklých až po montáži digestoře Digestoř která má viditelné mechanické poškození, a která byla přesto zainstalována nemůže být vyměněna za bezvadný kus Před montáží digestoře je nutné ho rozbalit a zkontrolovat ( do 48 h po dodávce z důvodu lhůty k nahlášení poškození při přepravě ) Viditelné vnější poškození reklamované po montáži nebude zahrnuto do reklamačního řízení. Prohlášení : Výrobce deklaruje, že tento produkt splňuje následující evropské předpisy: 73/23/EEC (nízkonapěťové zařízení) 89/336/EEC (předpis o elektromagnetické kompatibilitě ) v souvislosti s tím zařízení je symbolem CE a má vystavené " prohlášení o shodě " POSTUP PRO LIKVIDACI ELEKTROODPADU: Ve shodě s předpisem 2002/96/EG který se týká postupů pro likvidaci elektroodpadu (WEEE), po zkončení životnosti tohoto zařízení je nutné ho předat k likvidaci na sběrné místo do sběrných dvorů. Není možné ho likvidovat jako komunální odpad. Zákazník je o tom informován na výrobku, popřípadě v přiložené instrukci a na obale. Informaci o sběrných místech naleznete na stránkách příslušných městských úřadů.

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA )

NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) NÁVOD NA INSTALACI A POUŽÍVÁNÍ OSTRŮVKOVÉ DIGESTOŘE IS181 (TAVOLARA ) ČESKY POPIS Digestoř se může používat ve filtračním nebo odtahovém režimu. Filtrační verze (obr. 1): Digestoř nasává vzduch nasycený

Více

Návod k použití. odsavač par CTB 6407

Návod k použití. odsavač par CTB 6407 Návod k použití odsavač par CTB 6407 2 Obsah Rady a pokyny 4 Parametry 5 Montáž 6 Obsluha 8 Údržba 9 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FJO 604 FJO 904 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... TECHNICKÁ DATA... MONTÁŽ... 4 OBSUHA... 7 ÚDRŽBA... 8 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTALACE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití

Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92. Návod k použití Odsavač par CFT 610, 620, 62, 92 Návod k použití 1 INSTLCE Odsavač je dostupný ve verzi s odtahem (vzduch je odváděn z místnosti ven) nebo ve filtrační verzi (vzduch cirkuluje v místnosti). 1) Následující

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FTC 622 FTC 922

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FTC 622 FTC 922 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FTC 622 FTC 922 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 4 OBSLUHA... 6 ÚDRŽBA... 7 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 6015 FGL 7015 FGL 9015

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 6015 FGL 7015 FGL 9015 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 6015 FGL 7015 FGL 9015 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 4 OBSLUHA... 7 ÚDRŽBA... 8 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit

Více

NÁVOD K POUŽITÍ DIGESTOŘE KB610

NÁVOD K POUŽITÍ DIGESTOŘE KB610 NÁVOD K POUŽITÍ DIGESTOŘE K610 ČESKY POPIS Přístroj se může používat ve filtrační i odtahové verzi. U filtrační verze (Obr. 1.) jsou výpary a vzduch nasávány do přístroje, kde jsou pročištěny uhlíkovými

Více

CBG 640 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

CBG 640 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze CBG 640 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 POPIS Odsavač par lze využít ve filtrační nebo odtahové verzi. U filtrační verze (obr. 1) se vzduch a pára odsává spotřebičem a čistí uhlíkovými filtry

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 615 FGC 915 FGC 625 FGC 925

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 615 FGC 915 FGC 625 FGC 925 Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 615 FGC 915 FGC 625 FGC 925 OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 4 OBSLUHA... 7 ÚDRŽBA... 9 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí

Více

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití

Odsavač par CFT 61, 62. Návod k použití Odsavač par CFT 61, 62 Návod k použití 1 POPIS Odsavač může být nainstalován ve filtračním provedení nebo provedení s odtahem. Filtrační verze (obr. 1): Odsavač nasává kuchyňské výpary, přečistí je přes

Více

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Vážení uživatelé, děkujeme Vám, že jste si vybrali produkt od společnosti Anadem Europe, která se zaměřuje na moderní LED osvětlovací techniku, LED světelné

Více

Návod k obsluze. Kuchyňská digestoř. Model: OKC6613I, OKC9513I, OKC9673I IO 00211

Návod k obsluze. Kuchyňská digestoř. Model: OKC6613I, OKC9513I, OKC9673I IO 00211 Návod k obsluze CZ Kuchyňská digestoř Model: OKC6613I, OKC9513I, OKC9673I IO 00211 Vážení kupující, Stali jste se uživateli nejnovější generace kuchyňských digestoří OKC 6613 I, OKC 9513 I, OKC 9673 I

Více

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F www.auraton.cz 3003 Návod k obsluze for software version F0F AURATON 3003 Gratulujeme Vám k nákupu regulátoru teploty, založeného na nejmodernějším technologickém řešení. AURATON 3003 2 Funkce FrostGuard

Více

Odsavač par HDM 60 HDM 90 HDM 95 K 7088. Návod k obsluze

Odsavač par HDM 60 HDM 90 HDM 95 K 7088. Návod k obsluze Odsavač par HDM 60 HDM 90 HDM 95 K 7088 Návod k obsluze 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Jednotka je k dispozici ve filtrační verzi odsavače, odsavače s odtahem a odsavače s vnějším motorem. U odsavačů s filtrací

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 100403HB43XIX 2019-03 379 443 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Odsavač par CVMI 970LX. Návod k obsluze a instalaci

Odsavač par CVMI 970LX. Návod k obsluze a instalaci Odsavač par CVMI 970LX Návod k obsluze a instalaci 1 Obsah Úvod...3 Bezpečnostní upozornění...3 Standardní seznam instalačního příslušenství...4 Montáž na strop...5 Popis ovládacích prvků...7 Obsluha...7

Více

HVSD 9800 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HVSD 9800 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HVSD 9800 ODSAVAČ PAR 1 Návod k instalaci a obsluze OBSAH Úvod 2 Bezpečnostní upozornění 2 Montáž na zeď 3 Instalace (vnitřní recirkulace) 6 Dotekové ovládání 7 Údržba 8 Odstranění případných problémů

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více

HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR

HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR HCV 61, 91 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 Spotřebič musí instalovat kvalifikovaný technik v souladu s těmito pokyny. VAROVÁNÍ: nedodržení instalace šroubů nebo upevňovacího zařízení v souladu

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII

Závěsné svítidlo. Návod k montáži 91060AB4X4VII Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 91060AB4X4VII 2017-04 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe CZ ČEŠTINA...8 Návod k použití digestoŕe 2x 2x 2x 3.9x9.5mm 2x 3.9x6mm ø 15cm ø 12.5cm 8x 8x 4.8x38mm 4x 3.4x15mm 2x 2 !! L = 65 cm min. 1A Ø150mm Ø150mm 1B Ø125 Ø125mm Ø150 3 2 5 3 160 mm 160 mm 6 55

Více

CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W PŘÍKON MOTORU: 140 W MAX. HLUČNOST: 58 db(a) REŽIM: Odsávání / Recirkulace. Uhlíkové filtry pro recirkulaci (2 ks)

CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W PŘÍKON MOTORU: 140 W MAX. HLUČNOST: 58 db(a) REŽIM: Odsávání / Recirkulace. Uhlíkové filtry pro recirkulaci (2 ks) ostrůvková digestoř VIP OD 72090 VIP FUNKCE: Časovač Dálkové ovládání Indikace zanesení filtrů m /h m /h - 5Pa UNE 61591 1 2 4 5 210 0 450 640 840 44 49 5 55 58 ŠÍŘE: 900 mm CELKOVÝ PŘÍKON: 280 W MAX.

Více

PEI 4701 ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE

PEI 4701 ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEI 4701 ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH ČÁST 1: DŮLEŽITÁ

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži 91712HB54XVIIZAMIT 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak,

Více

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F

AURATON 3003 k obsluze Návod for software version F0F www.auraton.cz 3003 Návod k obsluze for software version F0F AURATON 3003 Gratulujeme Vám k nákupu regulátoru teploty, založeného na nejmodernějším technologickém řešení. AURATON 3003 3 Funkce FrostGuard

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 96228HB43XVIII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 96228HB43XVIII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 96228HB43XVIII 2018-01 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si prosím pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a výrobek používejte pouze tak,

Více

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII

LED stropní svítidlo. Návod k montáži 94521AB0X1VIII LED stropní svítidlo cs Návod k montáži 94521AB0X1VIII 2017-09 Vážení zákazníci, 2 světlejší LED bodovky Vašeho nového stropního svítila lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné

Více

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441

Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Návod k použití odsavač par CWB 6441 CWB 9441 Obsah Rady a pokyny 3 Montáž 4 Obsluha 5 Údržba 5 Ochrana zdraví a životního prostředí Symbol na výrobku nebo na obalu upozorňuje na skutečnost, že materiál

Více

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760

OWC 951 G. 2 x Senzorové dotykové ovládání z obou stran odsavače Max. výkon odtahu při recilkulaci (m 3 /h) 760 Odsavače par, šíře 90 cm, ostrůvkové OWS 952 T Integra OWC 951 G ostrůvkový ostrůvkový MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč MOC Akční 19990 Kč MOC Doporučená 22990 Kč Barva + sklo Max. výkon odtahu

Více

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N

LED stropní zářič. Návod k montáži 96241FV05X02VIII L N LED stropní zářič cs Návod k montáži 96241FV05X02VIII 2018-04 Vážení zákazníci, 4 LED bodovky Vašeho nového stropního zářiče lze podle potřeby nasměrovat tak, abyste mohli cíleně vytvořit světelné body.

Více

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX

Závěsné svítidlo. Návod k montáži HB54XIX Závěsné svítidlo cs Návod k montáži 100240HB54XIX 2019-05 Tento výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Stropní svítidlo s LED

Stropní svítidlo s LED Stropní svítidlo s LED cs Návod k montáži 91709HB54XVII 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze

Více

1 C G B E F A D F 2 min 450 mm min 650 mm

1 C G B E F A D F 2 min 450 mm min 650 mm 1 C G B E A F D F 2 min 450 mm min 650 mm 3 200 H G 300 402 496 4 a b o 150 5 M 6 L F T C K 1 2 S 3 P C B 7 8 204 255 max. 916 min. 465 515 446 495 600 (800) 100 NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Vážený zákazníku,

Více

ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 612 PEW 912

ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 612 PEW 912 ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 612 PEW 912 Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH ČÁST

Více

NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Vážený zákazníku, zakoupil jste si výrobek z naší nové řady odsavačů par. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dobře sloužil. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek

Více

Odsávací ventilátory : Centrif Duo Plus CENTRIF DUO PLUS P

Odsávací ventilátory : Centrif Duo Plus CENTRIF DUO PLUS P Snadná instalace Ventilátor lze montovat na stěnu I na strop Možnost instalace na povrchu nebo jako zapuštěný s volitelou sadou Modely s časovým spínačem a čidlem vlhkosti Možnost filtr CENTRIF DUO PLUS

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE

PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE PEW 9742 A PEW 6742 A ODSAVAČ PAR NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. OBSAH

Více

Model: AH 50.1 T AH 60 T AH 61 T AH 62 T

Model: AH 50.1 T AH 60 T AH 61 T AH 62 T Model: AH 50.1 T AH 60 T AH 61 T AH 62 T Instrukce pro uživatele Obsah AH 50.1 T AH 60 T AH 61 T AH 62 T Instalace Obecně Bezpečnostní opatření Instrukce pro instalaci Připojení k elektrické síti Instalace

Více

IO 00359 OKC 611R, 911R, 912R. Návod k obsluze. Kuchyňská digestoř

IO 00359 OKC 611R, 911R, 912R. Návod k obsluze. Kuchyňská digestoř IO 00359 OKC 611R, 911R, 912R Návod k obsluze CZ Kuchyňská digestoř Vážení kupující, Stali jste se uživateli nejnovější generace kuchyňských digestoří OKC 611R, OKC 911R, OKC 912R. Digestoř byla zaprojektována

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 906 I

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 906 I Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGC 906 I OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 5 OBSLUHA... 8 ÚDRŽBA... 9 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Návod k obsluze a instalaci

Návod k obsluze a instalaci Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FBI 537 XS FBI 737 XS OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY...2 TECHNICKÁ DATA...3 MONTÁŽ...4 OBSLUHA...6 ÚDRŽBA...7 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Návod k použití. Model Tratto Isola

Návod k použití. Model Tratto Isola Návod k použití Model Tratto Isola Důležitá upozornění Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru odsavače par. Tento výrobek byl navržen a vyroben s maximální péčí, na základě dlouholeté tradice,

Více

Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3

Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3 Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3 Tato ovládací jednotka slouží k automatizi domácích ventilátorů.jednotka ovládá tyto funkce: časovač, snímač vlhkosti, fotosenzor, snímač pohybu. Kryt

Více

HAVACO SIRION 100-E3,5 SIRION 100-E6 SIRION 150-E10 SIRION 200-E14. Děkujeme za koupi dveřní clony

HAVACO SIRION 100-E3,5 SIRION 100-E6 SIRION 150-E10 SIRION 200-E14. Děkujeme za koupi dveřní clony Dveřní clony HAVACO Návod k obsluze a montáži SIRION 100-E3,5 SIRION 100-E6 SIRION 150-E10 SIRION 200-E14 Děkujeme za koupi dveřní clony Před použitím zařízení se prosím seznamte s tímto návodem. HAVACO

Více

Návod k obsluze a instalaci. Odsavač par FMA 905

Návod k obsluze a instalaci. Odsavač par FMA 905 Návod k obsluze a instalaci Odsavač par FMA 905 DOPORUČENÍ A POKYNY! Pozor! Tento návod k obsluze platí pro několik různých prove dení přístroje. Je možné, že jsou v návodu popsány funkce, které se Vašeho

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3

ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N. Návod na montáž a používání OD 3 ODSAVAČ PAR MODELY: CCP 130B/N CCP 50B/N CZ Návod na montáž a používání OD 3 Odsávání Filtrace Uhlíkový filtr SERVIS Údržba Před započetím jakékoliv údržby odpojte odsavač od elektrické sítě. Uhlíkový

Více

Návod k použití. Model Premio Isola

Návod k použití. Model Premio Isola Návod k použití Model Premio Isola Zastoupení pro Českou republiku: PROMTINVEST spol. s r.o. e-mail: info@odsavacefaber.cz, www.odsavacefaber.cz tel.: +420 566 630 160, fax: +420 566 631 161 Důležitá upozornění

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 93594HB1XVIII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 93594HB1XVIII 2017-10 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

CZECH NÁVOD K POUŽITÍ A INSTALACI

CZECH NÁVOD K POUŽITÍ A INSTALACI CZECH NÁVOD K POUŽITÍ A INSTALACI 1 NÁVOD K POUŽITÍ A INSTALACI Obsah Úvod. 15 Bezpečnostní upozornění 15 Seznam standardního instalačního příslušenství 17 Instalace (montáž na stěnu) 18 Instalace (verze

Více

Návod k obsluze a technické podmínky externího snímače hořlavých plynů SPH-71-METAN

Návod k obsluze a technické podmínky externího snímače hořlavých plynů SPH-71-METAN Návod k obsluze a technické podmínky externího snímače hořlavých plynů SPH-71-METAN Externí snímač hořlavých plynů DPH-7-METAN slouží jako příslušenství k detektorům SPH-7. Detektor SPH-7 zajišťuje napájení

Více

Odsavač par CEC 61, 91. Návod na montáž a použití

Odsavač par CEC 61, 91. Návod na montáž a použití Odsavač par CEC 61, 91 Návod na montáž a použití 1 POPIS Zařízení může být ve verzi filtrační nebo odsávací. Ve verzi filtrační (obr. 1) jsou vzduch a výpary odváděny zařízením, a jsou čištěny uhlíkovými

Více

Netcom100. pl Instrukcja instalacji 2 cs Návod na instalaci 12 hu Szerelési utasítás (2008/09) CZ/PL/HU

Netcom100. pl Instrukcja instalacji 2 cs Návod na instalaci 12 hu Szerelési utasítás (2008/09) CZ/PL/HU Netcom100 pl Instrukcja instalacji 2 cs Návod na instalaci 12 hu Szerelési utasítás 22 CZ/PL/HU Obsah Obsah 1 ezpečnostní pokyny a vysvětlení symbolů..........................13 1.1 Použité symboly..............

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FPL 606-P FPL 906-P

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FPL 606-P FPL 906-P Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FPL 606-P FPL 906-P OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 4 OBSLUHA... 7 ÚDRŽBA... 8 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze

Více

Dodatek k návodu k použití. Model Fabula. externí ventilační jednotka

Dodatek k návodu k použití. Model Fabula. externí ventilační jednotka Dodatek k návodu k použití Model Fabula externí ventilační jednotka Technický popis Tento Dodatek k návodu k použití obsahuje pouze doplňující informace týkající se instalace odsavače s externí ventilační

Více

Návod k použití. Model Tekna Isola

Návod k použití. Model Tekna Isola Návod k použití Model Tekna Isola Rady a doporučení Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru odsavače par. Tento výrobek byl navržen a vyroben s maximální péčí, na základě dlouholeté tradice,

Více

Odsavač par CMBI 970 LX. Návod k obsluze a instalaci

Odsavač par CMBI 970 LX. Návod k obsluze a instalaci Odsavač par CMBI 970 LX Návod k obsluze a instalaci 1 Obsah Úvod...3 Bezpečnostní upozornění...3 Standardní seznam instalačního příslušenství...4 Instalace na strop...5 Popis ovládacích prvků...7 Obsluha...7

Více

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1

ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B. Návod na montáž a používání OD 1 ODSAVAČ PAR MODELY: AF2 608X MODELY: AF2 608B CZ Návod na montáž a používání OD 1 Obr. 1 - Odtahová verze Obr. 2 - Filtrační verze SERVIS Uhlíkový filtr Obr. 3 Připevnění ke skříňce (pro modely bez komínku)

Více

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02

Automatické ovládání sprchy SLS 01K SLS 01AK SLS 01TK SLS 02 Montážní návod Automatické ovládání sprchy SLS 0K SLS 0AK SLS 0TK SLS 0 Automatické ovládání sprch ZPĚT Vlastnosti: SLS 0K, SLS 0AK, SLS 0 - reaguje na vstup osoby do snímané zóny čidla okamžitým sepnutím

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 905-P I XS

Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 905-P I XS Návod k obsluze a instalaci Odsavače par FGL 905-P I XS OBSAH DOPORUČENÍ A POKYNY... 2 TECHNICKÁ DATA... 3 MONTÁŽ... 5 OBSLUHA... 8 ÚDRŽBA... 9 DOPORUČENÍ A POKYNY MONTÁŽ Přístroj smí zapojit pouze kvalifikovaný

Více

Odsavač par CEC 71. Návod k použití

Odsavač par CEC 71. Návod k použití Odsavač par CEC 71 Návod k použití 1 POPIS Odsavač může být nainstalován ve filtračním provedení nebo provedení s odtahem. Filtrační verze (obr. 1): Odsavač nasává kuchyňské výpary, přečistí je přes uhlíkové

Více

Návod k použití. Model Comet, Comet Gloss

Návod k použití. Model Comet, Comet Gloss Návod k použití Model Comet, Comet Gloss Důležitá upozornění Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru odsavače par. Tento výrobek byl navržen a vyroben s maximální péčí, na základě dlouholeté

Více

Návod k použití WM 12A260BY S-625-01

Návod k použití WM 12A260BY S-625-01 Návod k použití WM 12A260BY S-625-01 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Vážený zákazníku, dle 13, odst.5 zákona č. 22/97 Sb. Vás ujišťujeme, že na

Více

Návod k použití WM 12E460 BY WM 14E460 BY S-636-01

Návod k použití WM 12E460 BY WM 14E460 BY S-636-01 Návod k použití WM 12E460 BY WM 14E460 BY S-636-01 1 2 1 2 3 3 4 5 6 i 7 8 9 10 11 INFORMAČNÍ LIST: BSH domácí spotřebiče, s. r. o. Obchodní značka BSH: Značka SIEMENS Název / Označení modelu WM 12E460

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

Uživatelský manuál pro Inteligentní solární řídící jednotku GOMON SR868C6 Certifikace: CE AC 220-240V, 50Hz, 900W

Uživatelský manuál pro Inteligentní solární řídící jednotku GOMON SR868C6 Certifikace: CE AC 220-240V, 50Hz, 900W Uživatelský manuál pro Inteligentní solární řídící jednotku GOMON SR868C6 Certifikace: CE AC 220-240V, 50Hz, 900W Upozornění: Tento produkt je neustále zdokonalovaný a mohou se vyskytnout menší odchylky

Více

INTERIÉROVÁ ROLETA SUNLITE

INTERIÉROVÁ ROLETA SUNLITE INTERIÉROVÁ ROLETA SUNLITE 1. VYMĚŘENÍ Roletu umísťujeme převážně před otvor s montáží na strop nebo na stěnu. ŠÍŘKU A VÝŠKU ROLETY MĚŘÍME TÍMTO ZPŮSOBEM: Š... (šířka) šířka rolety (objednací rozměr Š)

Více

HECH 6161 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze

HECH 6161 ODSAVAČ PAR. Návod k instalaci a obsluze HECH 6161 ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 OBSAH (1) Upozornění 2 (2) Funkce 2 (3) Instalace 2 (4) Poznámka k instalaci 3 (5) Bezpečnostní varování 3 (6) Použití (Nastavení výkonu. Viz obrázek)

Více

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i

Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Návod k použití ODSAVAČ PAR R-2004, R-2004i Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

SAUNOVÝ REGULÁTOR S 500

SAUNOVÝ REGULÁTOR S 500 SAUNOVÝ REGULÁTOR S 500 Návod na obsluhu www.mctsro.com Saunový regulátor S500 Návod na obsluhu Stránka 1/7 1. Popis Saunový regulátor S500 je určen k ovládání a řízení provozu sauny. Umožňuje okamžité

Více

POPIS INSTALACE MONTÁŽ

POPIS INSTALACE MONTÁŽ V e s t a v ě n é s p o t ř e b i č e K u c h y ň s k é o d s a v a č e p a r C I S D 9 4 X N á v o d n a i n s t a l a c i a p o u ž i t í POPIS Tento odsavač je možno použít ve verzi recirkulační nebo

Více

Instrukce pro uživatele

Instrukce pro uživatele Instrukce pro uživatele Obsah Instalace H 961 H 991 Obecně Bezpečnostní opatření Instrukce pro instalaci Připojení k elektrické síti Upevnění na zeď Upevnění teleskopického dekorativního kouřovodu Varianta

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

LED osvětlení. svíticí program. 9/2018 (N)

LED osvětlení. svíticí program.   9/2018 (N) www.solight.cz 9/2018 (N) svíticí program LED osvětlení LED svítidla INTERIÉROVÁ A + WO203 WO204 540mm 840mm 9W 13W 720lm 1050lm 4100K 4100K LED kuchyňské osvětlení LED trubice T5 příkon: 9W / 13W teplota

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91585AB4X5VII

Stropní svítidlo. Návod k montáži 91585AB4X5VII Stropní svítidlo cs Návod k montáži 91585AB4X5VII 2017-06 K tomuto návodu Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak

Více

Návod na použití, montáž a zapojení elektronických houkaček s napájecím napětím 12 V

Návod na použití, montáž a zapojení elektronických houkaček s napájecím napětím 12 V Návod na použití, montáž a zapojení elektronických houkaček s napájecím napětím 12 V Technické parametry: - hmotnost: - podle tabulky Tab. 1 - rozměry: - podle tabulky Tab. 1 (obrázky obr.1 až obr.5 )

Více

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT

Stropní svítidlo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 83926AB0X1VIMIT Stropní svítidlo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83926AB0X1VIMIT 2015-09 Vážení zákazníci, toto nové stropní svítidlo, které jste si zakoupili, zaujme především svým moderním nadčasovým

Více

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy Parametry Obecný přehled Elektrické parametry: Vstupní napětí 220 VAC ± 10 % Frekvence 50 Hz ± 2 % Spotřeba energie se zátěží Méně než 10 W Výstupní kanál Výstupní proud každého kanálu Proud celkem v kanálu

Více

Automatický zavlažovací systém

Automatický zavlažovací systém 10031357 Automatický zavlažovací systém Rozsah dodávky Obrázek Dĺ Počet Ovladač 1 Vodní pumpa 1 Napájení 1 Souprava proti sifonu 1 Konektor pro čtyři připojení 1 Konektor pro tři připojení 30 2 Koncové

Více

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač Návod k obsluze a instalaci BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: 1. Topnou tyč lze instalovat pouze do elektrické

Více

CCE16_19 CMB650_950 CGM61_91 CVM670LX_970 LX CVMI970LX ODSAVAČ PAR

CCE16_19 CMB650_950 CGM61_91 CVM670LX_970 LX CVMI970LX ODSAVAČ PAR CCE16_19 CMB650_950 CGM61_91 CVM670LX_970 LX CVMI970LX ODSAVAČ PAR Návod k instalaci a obsluze 1 Obsah Úvod... 2 Bezpečnostní upozornění...2 Seznam standardního instalačního příslušenství... 3 Instalace

Více

Návod k použití KG 39NX70 S-668-01

Návod k použití KG 39NX70 S-668-01 Návod k použití KG 39NX70 S-668-01 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 Informační list Obchodní značka BSH: INFORMAČNÍ LIST: BSH domácí spotřebiče s. r. o. Značka Prodejní označení SIEMENS KG

Více

Kuchyňský odsavač par DKP 2160 DKP Návod k obsluze

Kuchyňský odsavač par DKP 2160 DKP Návod k obsluze Kuchyňský odsavač par DKP 2160 DKP 5160 Návod k obsluze 2 Před instalaci a použitím spotřebiče si prosím důkladně přečtěte tento návod k obsluze. Vážený zákazníku, doufáme, že Vám tento výrobek, vyrobený

Více

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka WWW.EVBIKE.CZ - 1 - Obsah: 1/ INSTALACE 2/ ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ 3/ POKROČILÉ NASTAVENÍ 4/ CHYBOVÁ HLÁŠENÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme,

Více

Univerzální LED modul UMC R240 30W pro stropní a nástěnné osvětlení

Univerzální LED modul UMC R240 30W pro stropní a nástěnné osvětlení Univerzální LED modul UMC R240 30W pro stropní a nástěnné osvětlení Instalační a uživatelský manuál Technické parametry a informace Univerzální kruhové světelné moduly řady UMC jsou určeny k instalaci

Více

Odsavač par. Návod k obsluze a instalaci HHG 994

Odsavač par. Návod k obsluze a instalaci HHG 994 Odsavač par Návod k obsluze a instalaci HHG 994 1 2 3 Pokyny k instalaci a použití Viz obrázky na prvních stránkách s ohledem na znaky uvedené v textu. Dodržujte pokyny tohto návodu. Výrobce nenese žádnou

Více

Automatický splachovač pisoáru SLP 01K SLP 02K SLP 02KZ SLP 03K SLP 03KZ

Automatický splachovač pisoáru SLP 01K SLP 02K SLP 02KZ SLP 03K SLP 03KZ Montážní návod Automatický splachovač pisoáru SLP 01K SLP 0K SLP 0KZ SLP 03K SLP 03KZ Automatické splachovače pisoárů ZPĚT Vlastnosti: - reaguje na přítomnost osoby před pisoárem ve vzdálenosti max. 0,7

Více

220-240V 50Hz. indukční aktivní(především ventilátory) Stupeň ochrany IP34 Celkové rozměry nepřekročí Teplota prostředí

220-240V 50Hz. indukční aktivní(především ventilátory) Stupeň ochrany IP34 Celkové rozměry nepřekročí Teplota prostředí BU Obsah 1- Ustanovení 2- Doručená sada 3- Základní technický popis 4- Obchodní podmínky 5- Reklamační požadavky 6- Popis a složení 7- Instalace a připojení k elekt.proudu 8- Popis ovládání modelů, návrh

Více

Lustr. Návod k montáži 88448HB11XVII

Lustr. Návod k montáži 88448HB11XVII Lustr cs Návod k montáži 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento výrobek pouze tak, jak je popsáno v tomto

Více

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla Firma TMK sp.j. Września Szosa Witkowska 105 tel./fax +48 61 437 97 www.tmk.com.pl Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla MTS 100 Návod k obsluze a instalaci Použití Řídicí jednotka je určena

Více

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod

Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED - návod Pro LED Video Light YN 600 LED 1. Reflektor 2. LED diody 3. Přední infračervený přijímač 4. Rukojeť s možností uchycení na spignot 5. Tlačítko slotu pro baterii 6.

Více

Model Externí ventilační jednotka

Model Externí ventilační jednotka Návod k použití Model Externí ventilační jednotka Technický popis TECHNICKÝ POPIS Konstrukce většiny odsavačů par Faber umožňuje přemístění ventilační jednotky (standardně umístěné v odsavači) mimo kuchyni.

Více

Návod k použití ET 78H502 S-604-01

Návod k použití ET 78H502 S-604-01 Návod k použití ET 78H502 S-604-01 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Vážený zákazníku,

Více

Návod k použití MUZ4 MM3

Návod k použití MUZ4 MM3 Návod k použití MUZ4 MM3 2 3 4 Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Vážený zákazníku, dle 13, odst.5 zákona č. 22/97 Sb. Vás ujišťujeme, že na všechny výrobky distribuované společností BSH domácí

Více

HAKL BH5s, BH10s. Návod k montáži a obsluze. Elektrický zásobníkový tlakový ohřívač vody. Německý certifikát kvality

HAKL BH5s, BH10s. Návod k montáži a obsluze. Elektrický zásobníkový tlakový ohřívač vody. Německý certifikát kvality HKL BH5s, BH10s Elektrický zásobníkový tlakový ohřívač vody Návod k montáži a obsluze CZ Německý certifikát kvality Popis výrobku: HKL BHs je modelová řada tlakových zásobníkových ohřívačů určených k instalaci

Více