ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE"

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce na dodávky, zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Havlovice Zakázka je součástí projektu Operační program Životní prostředí, výzva č. 64., prioritní osa 4 - Zkvalitnění nakládání s odpady a odstraňování starých ekologických zátěží (FS), primární oblast podpory Zkvalitnění nakládaní s odpady, akceptační číslo projektu Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie z fondu soudržnosti a ze Státního fondu Životní prostředí ČR. Zadavatel tímto zadává zakázku malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 ZVZ postupem mimo režim ZVZ v souladu s ustanovením 18 odst. 5 ZVZ. Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto řízení není postupem či úkonem podle ZVZ, byť by takový úkon či postup formálně připomínal. 1. Údaje o zadavateli a jeho zástupci Zadavatel : Obec Havlovice se sídlem : Havlovice 146, Úpice IČ : Číslo účtu : /0800 zastoupený : starostou obce Ing. Pavlem Dvořáčkem starosta@havlovice.cz Zástupce zadavatele : Centrum rozvoje Česká Skalice, o. p. s. Sídlo zástupce : Vila Čerych, Křenkova 477, Česká Skalice IČ : Zastoupený : Jiřím Kmoníčkem, ředitelem Kontaktní osoba : Michal Kudrnáč Tel., mobil : , Mail : michal.kudrnac@centrumrozvoje.eu

2 2. Obecné ustanovení o zadávací dokumentaci Zadavatel zpracoval tuto zadávací dokumentaci dle svých nejlepších znalostí a zkušeností z oblasti zadávání veřejných zakázek a s cílem zajistit transparentní, nediskriminační a hospodárné zadání veřejné zakázky. Zadavatel i přes nejlepší péči nemůže vyloučit, že budoucí názor orgánu dohledu na skutečnosti a procesy upravené v zadávací dokumentaci, může být odlišný od názoru zadavatele. Zadavatel proto žádá uchazeče, aby neprodleně po převzetí této zadávací dokumentace ji podrobili vlastnímu přezkoumání a v případě nesouhlasu s jakoukoliv skutečností resp. procesem v ní obsaženým využili svého práva podat námitku. Zadavatel dále upozorňuje uchazeče na skutečnost, že zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele a nikoliv konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně známých platných a odborných norem. Uchazeč se tak musí při zpracování své nabídky vždy řídit nejen požadavky obsaženými v zadávací dokumentaci, ale též ustanoveními příslušných obecně závazných norem. 3. Údaje o zakázce: Projekt spočívá v nákupu 2 ks vanových kontejnerů s objemem 3 m 3 a 6 m 3 spolu s jejich traktorovým nosičem s hydraulickou rukou. Vybavení bude využíváno ke svozu bioodpadu od občanů obce a jeho předání k dalšímu zpracování (z větší části kompostování, z menší části do bioplynové stanice). Dále bude realizován 2x ročně svoz objemného odpadu. Předmětem dodávky je i doprava do místa plnění, kterým je sídlo zadavatele, zadavatel požaduje zaškolení obsluhy při předání předmětu zakázky. 4. Rozsah, doba a místo plnění veřejné zakázky 3.1 Rozsah zakázky Předpokládaná hodnota veřejné zakázky bez DPH: Kč Tato cena je zároveň cenou maximální. Nabídky, které by obsahovaly vyšší nabídkovou cenu, než stanovil zadavatel, budou vyřazeny z hodnocení.

3 3.2 Doba plnění Závazný termín dodávky: 3.3 Místo plnění Sídlo zadavatele: nejdéle 60 kalendářních dní od podpisu smlouvy Obec Havlovice, k. ú , kraj Královéhradecký Vzhledem k povaze veřejné zakázky nebude zadavatel organizovat prohlídku místa plnění. 5. Lhůta a místo pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek počíná běžet dnem odeslání výzvy k podání nabídky, tedy dnem a končí dnem v 15:00 hodin. Nabídky se podávají na adrese zadavatele: Obecní úřad Havlovice, Havlovice 146, Úpice, a to do konce lhůty pro podání nabídek v pracovní dny v pondělí od 8:00 do 15:00 hod. a ve středu od 8:00 do 17:00 hod., poslední den lhůty od 08:00 do 15:00 hodin. Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Nabídka se podává písemně prostřednictvím držitele poštovní licence nebo osobně. Uchazeč podá nabídku ve lhůtě pro podání nabídek. Nabídka v listinné podobě musí být podána v řádně uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Havlovice ; na obálce musí být dále uvedena adresa, na níž je možné zaslat oznámení podle 71 odst. 6 ZVZ. Uzavřením obálky či obalu se pro účely tohoto zadávacího řízení rozumí opatření obálky, resp. obalu, na uzavření podpisem nebo razítkem uchazeče, a to tak, aby obálku nebylo možné jakýmkoliv způsobem neoprávněně otevřít, aniž by došlo k poškození výše uvedených ochranných prvků. Podané nabídky zadavatel eviduje s uvedením pořadového čísla, data a času jejich doručení. 6. Podmínky pro poskytnutí zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci tvoří tento text a jeho přílohy (v elektronické podobě): krycí list nabídky (Příloha 1), technické podmínky (Příloha 2), vzory čestných prohlášení (Příloha 3). Přílohy v elektronické podobě zašle kontaktní osoba po zaslání žádosti. Žádost je možné zaslat poštou nebo em na adresu kontaktní osoby zástupce zadavatele uvedenou v článku jedna této výzvy.

4 7. Požadavky na prokázání plnění kvalifikace Zadavatel požaduje prokázání splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů dodavatele. Dodavatel je povinen prokázat splnění kvalifikace ve lhůtě pro podání nabídek. Dodavatel prokáže základní kvalifikační předpoklady dle 53 ZVZ. Dodavatel dále prokáže profesní kvalifikační předpoklady dle 54, písm. a) a b) ZVZ. Dodavatel prokáže splnění kvalifikačních předpokladů dle 62 odst. 3, tedy předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu bude zřejmé, že dodavatel kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje. Vybraný uchazeč, předloží před uzavřením smlouvy podle 82, zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění profesní kvalifikace. Zadavatel dále požaduje předložit čestné prohlášení uchazeče o jeho ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku dle 50 odst. 1 písm. c). Uchazeči mohou využít Přílohu č. 3 zadávací dokumentace. Zadavatel dále požaduje předložit dokumenty dle požadavků 68 odst. 3 ZVZ. Uchazeči předloží: - seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele (dle 68 odst. 3 písm. a); uchazeč využije Přílohu č. 3 zadávací dokumentace; - mají-li formu akciové společnosti, pak seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek (dle 68 odst. 3 písm. b); uchazeč využije Přílohu č. 3 zadávací dokumentace; - prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou (dle 68 odst. 3 písm. c); uchazeči využijí Přílohu č. 3 zadávací dokumentace. 8. Obchodní podmínky návrh smlouvy Převzetí předmětu koupě nastane po provedené kontrole sjednaných technických podmínek dodávky (dle přílohy č. 2), předvedení funkcí, seznámení s obsluhou a údržbou, předání úplné dokumentace. Zadavatel má právo odstoupit od smlouvy v případě, že dodávka nesplní některý z vymezených technických parametrů uvedených v příloze č. 2. V tomto případě má zadavatel nárok na vrácení zaplacené kupní ceny. Zadavatel má dále právo odstoupit od smlouvy v případě neposkytnutí dotace či její částí nebo v případě, že zadavatel bude povinen již poskytnutou dotaci či její část vrátit.

5 Platba bude provedena na základě faktury, vystavené neprodleně po předání a převzetí, a která bude členěna dle přiloženého rozpočtu (příloha č. 2). Faktura musí mít náležitosti daňového dokladu dle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. Splatnost faktur bude minimálně 30 dnů ode dne jejich vystavení při splnění podmínky doručení faktur kupujícímu do tří dnů. Faktura bude obsahovat zejména tyto údaje: obchodní jméno, IČ a DIČ prodávajícího obchodní jméno, IČ a DIČ kupujícího označení a číslo faktury číslo smlouvy den vystavení faktury, den zdanitelného plnění a den splatnosti označení peněžního ústavu a číslo účtu, na který se má platit cenu díla (fakturovanou částku), včetně vyčíslení DPH faktura bude obsahovat název projektu: Zkvalitnění nakládání s odpady v obci Havlovice, Operační program Životní prostředí, akceptační číslo projektu Razítko a podpis oprávněné osoby Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Záruční doba (kterou uvede uchazeč v návrhu kupní smlouvy) počíná běžet dnem podpisu předávacího protokolu. Záruka se vztahuje na prokazatelné výrobní a materiálové vady. Do záruční lhůty se nezapočítává doba, po kterou není možno předmět koupě používat vlivem reklamované závady. Záruční servis zajišťuje prodávající prostřednictvím odborně vyškolených servisních techniků na základě požadavků kupujícího. Záruční oprava je prováděna zcela bezplatně nejsou účtovány náklady na spotřebovaný materiál ani náklady na dopravu a práci servisního technika. Prodávající zahájí realizaci opravy v době záruky do 3 pracovních dnů od nahlášení závady, pokud nebude dohodnuto jinak. Místo provádění záručních oprav je v místě plnění, pokud nebude dohodnuto jinak.

6 Vyskytne-li se v průběhu záruční doby na dodávce vada, zadavatel písemně oznámí dodavateli její výskyt a vadu popíše. Maximální doba opravy v době záruky se sjednává na 10 pracovních dnů. Kupující však musí umožnit servisnímu pracovníkovi nebo pracovníkům na opravě pracovat denně tak dlouho, jak bude potřeba. V případě, že je kupující v prodlení s úhradou faktury, uhradí prodávajícímu zákonný úrok z prodlení. Zadavatel požaduje, aby minimální pokuta za nedodržení termínu realizace veřejné zakázky činila 0,1 % z ceny předmětu koupě za každý započatý den prodlení. Pro případ nedodržení lhůty sjednané pro nástup k opravě v době záruky (do 3 pracovních dnů od nahlášení závady), zavazuje se zaplatit prodávající kupujícímu sjednanou smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý započatý den prodlení. Pro případ nedodržení lhůty sjednané pro záruční opravy (10 pracovních dnů), zavazuje se zaplatit prodávající kupujícímu sjednanou smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý započatý den prodlení. Uplatněním smluvních pokut není dotčeno právo smluvních stran na náhradu škody. Uchazeč se zavazuje, že v souladu s 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, poskytne subjektům provádějícím audit a kontrolu všechny nezbytné informace týkající se dodavatelských činností vztahujících se k této zakázce. Uchazeč je povinen uchovávat veškeré originály účetních dokladů do Všechny obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu kupní smlouvy, který předloží ve své nabídce. Návrh kupní smlouvy musí být podepsán osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. Přílohou kupní smlouvy bude rozpočet s technickými parametry, který je přílohou č. 2 zadávací dokumentace. 9. Technické podmínky dle 46 Závazné technické podmínky jsou přílohou č. 2 této zadávací dokumentace.

7 10. Údaje o hodnotících kritériích Hodnotícím kritériem pro zadání zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Dílčími hodnotícími kritérii jsou: 1. Nabídková cena včetně DPH s váhou 90 %. 2. Délka záruční doby na předměty dodávky s váhou 10 % Pro hodnocení nabídek bude použita bodovací stupnice v rozsahu 0 až 100. Každé jednotlivé nabídce je dle dílčího hodnotícího kritéria přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v rámci dílčího hodnotícího kritéria. Pro dílčí hodnotící kritérium 1. získá nejnižší hodnota 100 bodů a další hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejlepší nabídky k hodnocené nabídce. Pro dílčí hodnotící kritérium 2. získá nejvyšší hodnota 100 bodů a další hodnocená nabídka získá bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nabídky k hodnotě nejvhodnější nabídky. Nabídka, která v rámci dílčího hodnotícího kritéria Délka záruční doby uvede nižší délku záruční doby než 24 měsíců, bude vyřazena z hodnocení. Maximální délka záruční doby, kterou zadavatel považuje za přiměřenou, je 120 měsíců. Nabídka, která v rámci dílčího hodnotícího kritéria Délka záruční doby uvede dobu delší, než 120 měsíců, bude posuzována tak, jako by délka záruční doby byla 120 měsíců. Pro účely výpočtů se všechna čísla zaokrouhlují standardním způsobem na dvě desetinná místa. Uchazeč není oprávněn podmínit jím navrhované podmínky, které jsou předmětem hodnocení, další podmínkou. Podmínění nebo uvedení několika rozdílných hodnot podmínek, které jsou předmětem hodnocení, je důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení. Obdobně bude zadavatel postupovat v případě, že dojde k uvedení hodnoty podmínky, která je předmětem hodnocení, v jiné veličině či formě, než zadavatel požaduje. Zadavatel nepřipouští zvýhodnění dodavatelů na základě ustanovení dle 101 odst. 4 ZVZ. 11. Nabídková cena Na základě vymezení předmětu veřejné zakázky, obsaženého v této zadávací dokumentaci, včetně jejích příloh, uchazeč stanoví nabídkovou cenu. Nabídková cena musí respektovat členění jednotlivých částí dle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace Technické podmínky. Nabídková cena bude rozčleněna na cenu bez DPH, DPH v zákonné výši a cenu včetně DPH.

8 Nabídková cena v tomto členění musí být uvedena v návrhu kupní smlouvy. Nabídková cena může činit nejvýše předpokládanou hodnotu veřejné zakázky, tj Kč bez DPH. Nabídky s vyšší nabídkovou cenou budou vyřazeny. Nabídková cena musí být stanovena jako cena nejvýše přípustná za uvedené plnění. Nabídková cena musí být stanovena jako pevná a neměnná. Nabídková cena musí obsahovat veškeré náklady uchazeče nezbytné k realizaci zakázky, včetně dopravy do místa plnění, instalace a zaškolení. Nabídková cena bude zahrnovat veškeré nutné náklady, jejichž vynaložení uchazeč předpokládá při plnění předmětu zakázky, a to včetně, rizik, zisků, dopravy do místa plnění a pojištění pro transport, poplatků, odstranění veškerých případných vad a nedodělků zjištěných při předání a převzetí díla, záruční servis včetně náhradních dílů, vedlejších nákladů např. na kursové vlivy, obecný vývoj cen apod., stejně jako náklady na zaškolení. 12. Požadavky zadavatele na obsahové členění a formu zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace 11.1 Způsob a forma zpracování nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace Nabídku a doklady k prokázání splnění kvalifikace je uchazeč povinen podat písemně v souladu se zadávacími podmínkami a ZVZ, a to v požadovaném řazení nabídky i dokladů k prokázání splnění kvalifikace. Nabídka musí být předložena v českém jazyce. Nabídka musí být, včetně dokladů k prokázání splnění kvalifikace a veškerých dalších dokladů a příloh, svázána do jednoho samostatného svazku. Svazek musí být na titulní straně označen názvem svazku (Nabídka), názvem veřejné zakázky a obchodní firmou/jménem a sídlem/místem podnikání uchazeče. Veškeré doklady či prohlášení, u nichž je vyžadován podpis uchazeče, musí být podepsány osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. Veškeré doklady musí být kvalitním způsobem vytištěny tak, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl.

9 11.2 Požadavky na jednotné uspořádání písemné verze nabídky Zadavatel požaduje níže uvedené řazení písemné (tištěné) verze nabídky a dokladů k prokázání splnění kvalifikace uchazeče: - Titulní strana svazku včetně identifikačních údajů Krycí list nabídky (příloha č. 1) - Doklady k prokázání splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů (čestná prohlášení uchazeči mohou využít přílohu č. 3) - Čestné prohlášení o finanční a ekonomické způsobilosti plnit veřejnou zakázku (příloha č. 3) - Prohlášení dle 68 odst. (uchazeči mohou využít přílohu č. 3) - Návrh kupní smlouvy - Technické podmínky, vyplněné a potvrzené uchazečem (Příloha č. 2) - Ostatní součásti nabídky 13. Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne v 15:00 hodin v sídle zadavatele: Obecní úřad Havlovice, Havlovice 146, Úpice. Otevírání obálek je oprávněn být přítomen 1 oprávněný zástupce každého uchazeče. Sraz zástupců uchazečů bude v budově úřadu. Zde uchazeči vyčkají zástupce zadavatele, který zajistí jejich přesun do místnosti, kde bude otevírání obálek probíhat. 14. Varianty nabídky Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky. 15. Zadávací lhůta Zadávací lhůtou je lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni. Uchazeč je vázán svou nabídkou po dobu 120 dnů od podání nabídky. 16. Dodatečné informace zadavatele, námitky proti postupu zadavatele Žádosti o poskytnutí dodatečných informací k veřejné zakázce budou adresovány zástupci zadavatele. O dodatečné informace mohou dodavatelé požádat nejpozději 5 pracovních dnů před skončením lhůty pro podávání nabídek. Zástupce zadavatele poskytne dodatečné informace nejpozději do 5

10 pracovních dní od doručení žádosti. Zadavatel může poskytnout dodavatelům dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez předchozí žádosti. Proti rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky a o vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení je možné podat námitky nejpozději do 5 dnů ode dne doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, případně oznámení o vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení. Námitky proti výše uvedenému postupu zadavatele se zasílají na adresu zástupce zadavatele. 17. Závěrečná ustanovení Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit toto zadávací řízení bez udání důvodu. Zadavatel nepřiznává zájemci právo na náhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Předložené nabídky zadavatel nevrací. Zadavatel si vyhrazuje, že Rozhodnutí o vyloučení a Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky bude analogicky k 76 odst. 6 a 81 odst. 4 ZVZ doručováno prostřednictvím profilu zadavatele Uchazeč podáním nabídky do tohoto zadávacího řízení plně akceptuje uveřejňování informací a dokumentů na profilu zadavatele související s touto veřejnou zakázkou dle platného znění ZVZ a prováděcích předpisů. V České Skalici dne Za zástupce zadavatele: Michal Kudrnáč, Centrum rozvoje Česká Skalice Příloha č. 1 - Krycí list nabídky Příloha č. 2 Technické podmínky Příloha č. 3 - Vzory čestných prohlášení k prokázání kvalifikace, finanční způsobilosti a požadavků dle 68

11 PŘÍLOHA Č. 1: KRYCÍ LIST NABÍDKY Výběrové řízení mimo režim zákona Veřejná zakázka na dodávky zadávaná jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název: Zadavatel Název / obchodní firma: ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY V OBCI HAVLOVICE Základní identifikační údaje Obec Havlovice Adresa sídla / místa podnikání: Havlovice 146, Úpice IČ : Osoba oprávněná za zadavatele jednat: Ing. Pavel Dvořáček, starosta obce Kontaktní osoba: Michal Kudrnáč za zástupce zadavatele Telefon, fax: , michal.kudrnac@centrumrozvoje.eu Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: DIČ: Osoba oprávněná za zájemce jednat: Hodnotící kritérium Nabídková cena bez DPH DPH Nabídková cena včetně DPH Délka záruční doby u všech předmětů dodávky Osoba oprávněná za zájemce jednat Podpis oprávněné osoby Titul, jméno, příjmení Funkce... razítko

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Vodovod v části obce Suchovršice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Vodovod v části obce Suchovršice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OSLOVENÉ SUBJEKTY DLE VÝPISU Z DATOVÉ SCHRÁNKY k veřejné zakázce na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce na dodávky, zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Dodávka počítačové

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Havlovice Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 10 400 000,- Kč Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení na realizaci nadlimitní veřejné zakázky na služby dle 27zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry

Výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace dostavby ZŠ Spořická 400, Dolní Chabry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení: Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Dopravní automobil pro jednotku SDH Hrobice

Dopravní automobil pro jednotku SDH Hrobice Projekt bude spolufinancován z dotace Ministerstva vnitra a Zlínského kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Dopravní automobil

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum rozvoje Česká Skalice, o. s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro výběrové řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Výstavba komunikačních a parkovacích ploch, vodovodního řadu, kanalizačních

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výměna

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery ZADAVATEL: RELMA s.r.o. Sídlem: Dobříš,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK

FNUSA ICRC Tisk učebních textů pro projekt OP VK Název projektu OP VK: Nový systém dalšího vzdělávání pedagogů SZŠ a VOŠ v kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/03.0013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k podlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané ve zjednodušeném

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Výzva k veřejné zakázce

Výzva k veřejné zakázce Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, IČ: 00346292, zapsaná v OR u rejstříkového soudu v Brně pod zn. Pr. 1245 Vaše zn.: - - - Naše zn.:zzs JmK/15- /Pet

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Rekreační park Strašnice

Rekreační park Strašnice Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce na stavební práce zadávané jako zakázka malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

POŘÍZENÍ ŠTĚPKOVAČE PRO MĚSTO PETŘVALD

POŘÍZENÍ ŠTĚPKOVAČE PRO MĚSTO PETŘVALD Příloha č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP k veřejné zakázce na dodávky s názvem POŘÍZENÍ ŠTĚPKOVAČE PRO MĚSTO PETŘVALD PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODTLAKOVÁ KANALIZACE V OBCI BLEŠNO S NAPOJENÍM DO HRADCE KRÁLOVÉ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODTLAKOVÁ KANALIZACE V OBCI BLEŠNO S NAPOJENÍM DO HRADCE KRÁLOVÉ OSLOVENÉ SUBJEKTY DLE VÝPISU Z DATOVÉ SCHRÁNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze

Zajištění záručního a pozáručního servisu služebních vozů Škoda užívaných SFŽP ČR v Praze Kontaktní osoba: Radim Ševčík, Barbora Maříková Tel./fax: 267 994 153, 267 994 163 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 082459/2015 Č. VZ: 01/2015 Systémové č. VZ: P15V00000756 Datum: 26. 5. 2015 ZADÁVACÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky neshořelých zbytků prachu včetně příslušenství Zařízení pro zkoušky

Více

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto:

Uchazeč je povinen předložit nabídku v následujícím členění do samostatných příloh takto: Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) na zajištění dodávky osobního vozidla 1.

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu 1. Zadavatel Výchovný ústav, DDŠ,SŠ,ZŠ a ŠJ, Počátky, Horní 617 se sídlem: 39464 Počátky, Horní 617 IČO: 7084580

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč.

Gorkého 867, 53002 Pardubice. Email: reditelna@waldorfpardubice.cz Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a Směrnice MŠMT upravující

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

POŘÍZENÍ KOMPOSTÉRŮ PRO OBČANY MĚSTA PETŘVALD

POŘÍZENÍ KOMPOSTÉRŮ PRO OBČANY MĚSTA PETŘVALD Příloha č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP k veřejné zakázce na dodávky s názvem POŘÍZENÍ KOMPOSTÉRŮ PRO OBČANY MĚSTA PETŘVALD PROJEKT

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: NÁKUP UŽITKOVÉHO SKŘÍŇOVÉHO VOZIDLA PRO TECHNICKÉ SLUŽBY MĚSTA PŘÍBORA 1 / 6 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/918514-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle 27 a 31ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy

Mgr. Leoš Šebela, ředitel školy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel.

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Základní škola Bodláka a Pampelišky, o.p.s. Jan Jiterský, ředitel. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

" Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á " v y z ý v á

 Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á  v y z ý v á Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více