*V tomto súbore nie sú zahrnuté zadné strany kariet. Preklad: Robert Šoman, Joe Kundlák. Kamarád. Očarování/Kletba

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "*V tomto súbore nie sú zahrnuté zadné strany kariet. Preklad: Robert Šoman, Joe Kundlák. Kamarád. Očarování/Kletba"

Transkript

1 Práva na Wiz-War patria firme Tom Jolly Games. Tento súbor je len pre osobnú potrebu. Wiz-War - karty základnej hry *V tomto súbore nie sú zahrnuté zadné strany kariet. Preklad: Robert Šoman, Joe Kundlák Oslep Kamarád Oslepí protivníka. Oběť musí během pohybu, házení předmětů, boje nebo kouzlení s VK (kromě kouzel na sebe) hodit kostkou na určení směru. Náraz do zdi počítej jako jedno políčko pohybu; hoď znovu pro každý bod pohybu. Sbírání předmětů je těžké (1- na kostce); každý pokus stojí 1 bod pohybu. (Naslepo vyslaná kouzla buď letí míněným směrem, nebo se rozplynou, pokud nemohou. Není možné trefit jiné protivníky.) Trvání - číselná karta. Protivník Tě nenapadne, pokud nezaútočíš jako první. Efekt je trvalý, pokud nezaútočíš. Dýka Vržená dýka odebere životy, ale lze jí i bodnout za 1 život. Po hodu sebratelná kýmkoliv. Ohnivá koule (Touto dohodou se neřídí Tvoje ani protivníkovy příšery.) Odhoď předmět Magic Stone redizajn Ilya Baranovsky (Ilya 77) Smaž kartu Jmenuj kartu a protivník ji odhodí z ruky. Smazání se považuje za útok, i když protivník tuto kartu nemá. Odhoď předmět Protivník upustí jakýkoliv jeden předmět, který určíš. Protivník upustí jakýkoliv jeden předmět, který určíš. Ohnivá koule Ohnivá koule Žhavé plameny způsobí magických zranění. Žhavé plameny způsobí magických zranění. Žhavé plameny způsobí magických zranění. Pokud kouzlo projde obranou a zraní, zničí navíc všechny protivníkovy magické krystaly. Pokud kouzlo projde obranou a zraní, zničí navíc všechny protivníkovy magické krystaly. Pokud kouzlo projde obranou a zraní, zničí navíc všechny protivníkovy magické krystaly. *potrebujete iba 1 kópiu každej strany

2 Jdi pryč Protivník se musí přesunout o počet polí rovný zahrané číselné kartě, a to v co nejpřímejší linii. Pokud je to potřebné, hoď kostkou pro náhodný směr. Velký kámen Kulový blesk Hozený kámen odebere životy. Způsobí magické zranění ve výši připojené číselné karty. Po vržení sebratelný kýmkoli. Pokud nějaké poškození projde skrz, protivník navíc ztrácí 1 tah, ve kterém se vzpamatovává ze šoku. Protivník také ztrácí 1 tah. Kulový blesk Kulový blesk Způsobí magické zranění ve výši připojené číselné karty. Způsobí magické zranění ve výši připojené číselné karty. Pokud nějaké poškození projde skrz, protivník navíc ztrácí 1 tah, ve kterém se vzpamatovává ze šoku. Pokud nějaké poškození projde skrz, protivník navíc ztrácí 1 tah, ve kterém se vzpamatovává ze šoku. Medúza Protivník se nemůže hýbat, vykonávat akce nebo sesílat kouzla, včetně protiakcí. Taky je ale imunní vůči poškození. Trvání = číselná karta. Žádné kouzlo Protivník nemůže používat kouzla, ovšem číselné karty a předměty ano (i magické). Trvání = číselná karta. Znehybnění Zastaví pohyb protivníka. Ten může stále sesílat kouzla, ale nemůže se přesouvat (ani teleportací). Trvání = číselná karta. Vysaj sílu Protivníkovi vysaje počet životů podle přiložené číselné karty a přidá je Tobě.

3 Úder myšlenkou Telekinetický úder způsobí magické zranění. Účinek lze zvýšit číselnou kartou. Úder myšlenkou Telekinetický úder způsobí magické zranění. Účinek lze zvýšit číselnou kartou. Zpomalení Plíživá smrt Protivníkův pohyb je omezen smí se pohnout jen o 1 pole za kolo (nelze upravit číselnými kartami nebo jinými rychlostovlivňujícími kouzly) a útočit může pouze jednou za kola. Způsobí oběti 1 magické zranění za každou dobranou kartu. Prokletí je trvalé. Prokletý může mít na ruce méně než 7 karet, pokud chce. Proti Plíživé smrti funguje POHLCENÍ ZRANĚNÍ a OTUPENÍ, ale pouze dočasně. Úder myšlenkou Telekinetický úder způsobí magické zranění. Účinek lze zvýšit číselnou kartou. Smrt kameny Způsobí magické zranění rovnající se násobku přiložené číselné karty a počtu magických krystalů protivníka. Pokud je kouzlo odraženo, jsou zraněni oba hráči ve výši poloviny násobků jejich vlastních krystalů. Trvání = číselná karta Náhlá smrt Jakýkoliv cíl utrpí 10 magických zranění. Záměna Vyměň si místo s protihráčem. Záměna představuje celý Tvůj pohyb v tomto kole. Pokud je jako protiakce zahráno ÚPLNÉ ODRAŽENÍ, je Záměna (pouze ona) zcela zrušena. Telepat Prohlédni si jakoukoliv protivníkovu kartu. Funguje pouze jednou.

4 Přenes protivníka Přenese protivníka na libovolné pole (i obsazené) kromě míst, na která nelze vstoupit (např. ZÁVAL apod.). Pokud je přenos odražen, protivník určí, na které pole se přeneseš, ale na rozdíl od normálního teleportu můžeš dokončit svůj pohyb. Vodní šíp Cíl zahltí příval vody. Síla kouzla je rovna číselné kartě. Za každý bod můžeš způsobit buď posunutí cíle o jedno pole vzad (pokud je posun možný) nebo fyzické zranění za 1 život. Cíl nelze spláchnout za roh, pokdu je ale útok veden pod úhlem, posunuje se protivník směrem co nejvíce od Tebe. Vodní šíp uháší oheň. Pohlť zranění Ukradená myšlenka Vezmi a ponechej si dvě náhodné karty z protivníkovy ruky. Platí i pro vyložené karty. Vodní šíp Cíl zahltí příval vody. Síla kouzla je rovna číselné kartě. Za každý bod můžeš způsobit buď posunutí cíle o jedno pole vzad (pokud je posun možný) nebo fyzické zranění za 1 život. Cíl nelze spláchnout za roh, pokdu je ale útok veden pod úhlem, posunuje se protivník směrem co nejvíce od Tebe. Vodní šíp uháší oheň. Pohlť zranění Vodní šíp Cíl zahltí příval vody. Síla kouzla je rovna číselné kartě. Za každý bod můžeš způsobit buď posunutí cíle o jedno pole vzad (pokud je posun možný) nebo fyzické zranění za 1 život. Cíl nelze spláchnout za roh, pokdu je ale útok veden pod úhlem, posunuje se protivník směrem co nejvíce od Tebe. Vodní šíp uháší oheň. Čaromeč Čaromeč použitý společně s číselnou kartou způsobí tolik magických zranění, kolik je hodnota číselné karty. Bez ní nemá čaromeč žádný účinek. Zranění Čaromečem je považováno za kouzlo. Pohlť kouzlo Zruší kouzlo seslané přímo na Tebe a dá Ti jej na ruku (bez číselných karet). Pohltí zranění až životů (magické i fyzické) způsobené Tobě jedním útokem. Pohltí zranění až životů (magické i fyzické) způsobené Tobě jedním útokem. Nemá vliv na očarování. Nemá vliv na očarování. Bude fungovat i proti protiakci namířené proti Tobě (ODRAŽENÍ, DVOJÍ ODRAŽENÍ) ale ne proti ÚPLNÉMU ŠTÍTU, ANTI-ANTI, předmětům a kouzlům, která předměty a příšery produkují.

5 Anti-Anti Oslabení Oslabení Zruší jakékoliv jedno kouzlo použité jako protiakce na útočné kouzlo. Nefunguje proti útěku (např. ZMENŠENÍ, TELEPORT, NEVIDITELNOST). Lze jej použít proti ŠTÍTOVÍNU. Nefunguje proti ODEJMUTÍ PROKLETÍ, jelikož nepůsobí jako protiakce, ale spíše zastavuje trvající efekty kouzla. Jakékoliv Tvé zranění je pouze poloviční (zaokrouhleno nahoru). Platí pro kouzla s VK, bodová kouzla (očarování) nebo fyzické zranění. Pokud je oslabení zahráno dvakrát po sobě, působí postupně - zranění není nikdy úplně zrušeno. Jakékoliv Tvé zranění je pouze poloviční (zaokrouhleno nahoru). Platí pro kouzla s VK, bodová kouzla (očarování) nebo fyzické zranění. Pokud je oslabení zahráno dvakrát po sobě, působí postupně - zranění není nikdy úplně zrušeno. Úplné odražení Na Tebe seslané kouzlo se odrazí zpět na sesílatele. Odražení Úplný štít Úplný štít Zastaví jakýkoliv útok kouzlem. Nezabrání ovšem fyzickému útoku. Zastaví jakýkoliv útok kouzlem. Nezabrání ovšem fyzickému útoku. Zastaví pouze jeden útok ČAROMEČEM. Zastaví pouze jeden útok ČAROMEČEM. Odražení Opačné zranění seselané proti Tobě účinkuje z ½ na Tebe a z ½ na útočníka (vždy zaokrouhli nahoru). Funguje pouze proti bodovým a dočasným kouzlům. Příklad: Ztráta jednoho kola z útoku po rozdělení a zaokrouhlení značí vynechání 1 kola oběma hráči. seselané proti Tobě účinkuje z ½ na Tebe a z ½ na útočníka (vždy zaokrouhli nahoru). Funguje pouze proti bodovým a dočasným kouzlům. Příklad: Ztráta jednoho kola z útoku po rozdělení a zaokrouhlení značí vynechání 1 kola oběma hráči. Místo ztráty života při útoku kouzlem životy získáváš. Platí jenom proti bodovým kouzlům (včetně POMALÉ SMRTI). Všechny zbývající efekty a kouzla (ztráta kola, pohyb zpět apod.) stále platí.

6 Krvavín MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, je každé tvé zranění o 1 život menší. Chrání před zraněním od POMALÉ SMRTI. Při použití ukaž. Stínovín Rozumín OKAMŽITĚ UKAŽ. MOC KAMENE: Pokud vezmeš tuto kartu, dober si ještě další karty. Pokud máš tento kámen, můžeš mít v ruce až 9 karet (včetně této). Štítovín Mocivín MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, Tebou zahrané číselné karty mají hodnotu o 1 vyšší. Při použití ukaž. Duševín MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, Tebou způsobené fyzické zranění protivníkovi (úder pěstí, hod nebo útok dýkou) Ti přidá tolik životů, kolik jsi útokem ubral. MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, můžeš jako protiakci na bodové nebo dočasné kouzlo využít číselnou kartu. Účinek kouzla je pak o hodnotu číselné karty menší. Bez číselné karty nemá ŠTÍTOVÍN žádný efekt. Při použití ukaž. MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, nemohou být Tvé poslední životy odebrány útokem kouzla. Duševín nemá vliv na životy odevzdané dobrovolně (např. u kouzla BĚH O ŽIVOT). Při použití ukaž. Kvaltovín MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, je Tvůj základní pohyb o 1 pole větší. Při použití ukaž. Snivín MOC KAMENE: Pokud máš tento kámen, vidíš a můžeš sesílat kouzla s VK skrz jednu zeď (jakýkoliv typ) nebo dveře. Funguje pouze, pokud sám chceš. Odražené kouzlo Tě zasáhne pouze pokud jsi obránci na dohled. Nefunguje se ŠEREDNOSTÍ, jelikož na Tebe protivník nevidí. Při použití ukaž. Při použití ukaž. Součet Modifikátor K akci lze připojit součet dvou číselných karet. Tyto karty musí být vyloženy společně, ihned po zahrání tohoto modifikátoru.

7 Zesílení Zesílení Modifikátor Modifikátor Zdvojnásobí sílu/délku bodového/dočasného kouzla. zesílení použitá najednou znásobí účinek čtyřnásobně. Pokud je použito společně se ŠTÍTOVÍNEM, ČAROMEČEM nebo jiným trvalým magickým předmětem, platí zesílení pouze pro jedno použití. Zdvojnásobí sílu/délku bodového/dočasného kouzla. zesílení použitá najednou znásobí účinek čtyřnásobně. Pokud je použito společně se ŠTÍTOVÍNEM, ČAROMEČEM nebo jiným trvalým magickým předmětem, platí zesílení pouze pro jedno použití. Vyčaruj zeď Vyčaruj zeď Za roh Modifikátor s VK lze seslat za jeden roh (až 180 stupňů). Odražené kouzlo se stále vrací k Tobě. Zboř zeď zhmotní trvalou, 1 pole dlouhou kamennou zeď. zhmotní trvalou, 1 pole dlouhou kamennou zeď. Úplně rozdrtí 1 pole zdi. Každý, kdo se nechází na sousedním poli, utrpí zranění za životy (nebere se jako útok). Lze použít i ke zboření stěny s dveřmi. Zboř zeď Zruš výtvor Prodloužení Modifikátor Úplně rozdrtí 1 pole zdi. Každý, kdo se nechází na sousedním poli, utrpí zranění za životy (nebere se jako útok). Jakýkoliv vytvořený objekt nebo postava se rozplyne (zbořená zeď není výtvor). Pokud na/do takového předmětu nebo postavy byla pŕedtím seslána kouzla, teď neškodně zmizí. Pokud odčaruješ DÍRU, vše, co v ní bylo, se objeví na podlaze na stejném místě. Zdvojnásobí délku připojeného dočasného kouzla. Lze použít i ke zboření stěny s dveřmi. Lze použít společně se ZESÍLENÍM. Musí být použito při prvotním seslání kouzla.

8 Zával Zával Způsobí zřícení kusu stropu a kompletní zavalení prázdného pole. Není přes něj vidět, nelze projít ani přeletět. Způsobí zřícení kusu stropu a kompletní zavalení prázdného pole. Není přes něj vidět, nelze projít ani přeletět. Nejedná se o zeď, takže na Zával neplatí kouzla pro zdi. Nejedná se o zeď, takže na Zával neplatí kouzla pro zdi. Zalom klíč Paklíč Akce Nejde o kouzlo. Umožňuje trvale poškodit zámek dveří, takže jimi nikdo neprojde (ani ty). Pokud máš paklíč, můžeš otevřít jakékoliv přilehlé dveře (samozřejmě se za Tebou zase zamknou). Můžeš podržet dveře otevřené pro ostatní, pokud chceš (nutno oznámit). Paklíč nefunguje na akci ZALOM KLÍČ. Při použití ukaž kartu. Průchod zdí Umožňuje jednorázový průchod skrz jednu zeď nebo dveře. Funguje na zdi normální, falešné, ohnivé atd. Odemčení dveří Akce Falešná zeď Vytvoří falešnou zeď dlouhou 1 pole. Každá postava má 0% šanci poznat, že zeď není pravá (pokud hodí 1 nebo ), když se k ní dostane na VK. Pokud to postava nepozná, zůstává pro ni zeď skutečná až do konce hry není přes ni vidět, zastavuje kouzla a vržené předměty a může být zničena poškozením. Pokud ji ošálená postava zboří, je zničena pouze pro ni - ne pro ostatní. Sesilatel přes ni volně prochází. Tělo z mlhy Příjemce kouzla se změní v mlžný opar a může projít skrz dveře a další netěsné překážky (ne přes zeď). Příjemce nemůže útočit ani být fyzicky napaden, kromě útoku ohněm. y se po dotyku také mění v opar, takže je lze normálně zvednout a nést. Naopak každá odhozená věc se vrací zpět do pevného stavu. Příjemce může ignorovat trezory. Trvání = číselná karta. Odemčení dveří Akce Nejde o kouzlo. Odemkne přilehlé dveře (které se ale po Tvém průchodu zase zamknou). Můžeš je podržet jiným hráčům, pokud chceš (nutno oznámit). Po použití tuto kartu odhoď. Nejde o kouzlo. Odemkne přilehlé dveře (které se ale po Tvém průchodu zase zamknou). Můžeš je podržet jiným hráčům, pokud chceš, ale musíš to oznámit. Po použití tuto kartu odhoď.

9 Odemčení dveří Odemčení dveří Akce Akce Nejde o kouzlo. Odemkne přilehlé dveře (které se ale po Tvém průchodu zase zamknou). Můžeš je podržet jiným hráčům, pokud chceš, ale musíš to oznámit. Nejde o kouzlo. Odemkne přilehlé dveře (které se ale po Tvém průchodu zase zamknou). Můžeš je podržet jiným hráčům, pokud chceš, ale musíš to oznámit. Po použití tuto kartu odhoď. Po použití tuto kartu odhoď. Přesunutí sekce Umožňuje přesunout (ne otočit!) kteroukoliv sekci mapy na nové místo. Během přesunu je ale nutno zachovat spojení všech sekcí dohromady (přímo nebo nepřímo). Všechny dotčené žetony autopřesunu a přesunu jsou nahrazeny normálním přímým přesunem. Zrychlení Běh o život Vylomení zámku Akce Umožní Ti vyměnit životy za pohyb navíc. 1 život = 1 pole pohybu Efekt se sčítá s jakoukoliv zahranou číselnou kartou. Otočení sekce Nejde o kouzlo. Trvale odstraní zámek z přílehlých dveří (pouze jeden). Umožňuje otočit libovolnou sekci o 90 stupňů (libovolným směrem). Dveře stále brání ve VK. Zrychlení Přidá tah navíc. Nelze použít jako náhradu ztraceného kola. Musí být zahráno před dobráním karet na konci prvního tahu. Za přidaný tah můžeš také dobírat karty. Přidá tah navíc. Nelze použít jako náhradu ztraceného kola. Musí být zahráno před dobráním karet na konci prvního tahu. Za přidaný tah můžeš také dobírat karty. Všechny Tvé příšery také získavají tah navíc. Všechny Tvé příšery také získavají tah navíc. Trnivec Z podlahy a zdí vyraší trnité šlahouny, které zablokují celé pole. Jestliže sem vstoupí jakákoli postava, její kolo končí a ztrácí i kolo příští. Navíc je trny fyzicky raněna a ztrácí 1 život. Keř brání ve VK. Trnivec má životů a pokud o ně přijde, je zničen.

10 Trnivec Z podlahy a zdí vyraší trnité šlahouny, které zablokují celé pole. Jestliže sem vstoupí jakákoli postava, její kolo končí a ztrácí i kolo příští. Navíc je trny fyzicky raněna a ztrácí 1 život. Keř brání ve VK. Trnivec má životů a pokud o ně přijde, je zničen. Neviditelnost Šerednost Příjemce se stane natolik ošklivým, že každý, kdo jej vidí, okamžitě prchá nejkratší cestou na nejbližší políčko mimo VK (přes zdi a keře vidět nelze). Při výběru z více chodeb si prchající hodí kostkou. Úprk proběhne ve Tvém tahu. odezní okamžitě po útěku ostatních. Recyklace kouzla Ty (nebo Tvoje příšera) se staneš neviditelným. Okamžitě po seslání kouzla jej můžeš získat zpět (nevztahuje se na číselné karty) a chceš-li, můžeš toto kouzlo hned zase použít samozřejmě jen pokud nejde o útok. Šance na zásah neviditelného je 1 ze (fyzickým i magickým útokem). Trvání = číselná karta Teleport Teleport Tě může přenést až o pole (ale ne na základnu). Před sesláním kouzla je možný normální pohyb, po přenosu ale veškerý pohyb končí. Pokud je kouzlo použito jako protiakce, útok nezasáhne nic. Není-li cílové pole prázdné, podléháš normálním efektům podle obsahu. Ohnivá stěna Chodbu přehradí dočasná stěna plamenů. Každý, kdo projde skrz, ztratí životy díky magickému poškození. Lze použít jako protiakci vůči VODNÍ STŘELE. Brání ve výhledu. Trvání = číselná karta. Přitažlivost Přitáhne k Tobě jakoukoliv postavu nebo volný (nenesený) předmět/objekt, dokud se nezastaví o pevnou překážku nebo nedorazí na tvé pole. Postava přitahovaná na/skrz objekty (TRNIVEC) utrpí běžné poškození. Přitažení nemá vliv na věci PŘILEPENÉ nebo UKOTVENÉ NA MÍSTĚ. Lze spojovat s modifikátory např. ZA ROH. Je-li přitažení sesláno na postavu, považuje se za útok. Zmenšení Příjemce se zmenší. Útočník musí hodit 1 nebo, jinak nezasáhne nic. Útok, který mine, nezasáhne nic dalšího. Základní pohyb zmenšeného je poloviční (zaokrouhleno nahoru) ale číselné karty mají normální účinek. Toto kouzlo ruší VELKÉHO MUŽE. Trvání = číselná karta Vodní stěna Ve vzduchu se vytvoří vodní stěna, která okamžitě spadne, odplaví každého v dosahu polí a posune jej o pole zpět (včetně Tebe, pokud jsi v dosahu). Pokud se odplavená postava nemůže posunout, přichází o 1 život za každé pole, o které se nemůže posunout. Působí jako protiakce vůči OHNIVÉ KOULI nebo OHNIVÉ STĚNĚ (stále odplavuje postavy). Cestou udusí každý oheň. Nesmí být seslána na jinou zeď, ale vždy jen mezi dvě pole.

11

12

13 Čtyři Čtyři Čtyři Čtyři Čtyři

14 Čtyři Pět Šest 6 Pět Past! OKAMŽITĚ UKAŽ. Ty nádivko! Právě jsi šlápl do staré pasti! Ztráciš příští tah. Odhoď a vezmi si novou kartu. 6 6 Pět Pět 6 Čtyři

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura

Rozdmýchání plamenů. Očarování Aura Chandřina zuřivost Rozdmýchání plamenů Síla ohně Očarovaný Chodec získá +1, dokud není vázán. Rozdmýchání plamenů může očarovat pouze tvého Chodce. Všechny tvé figurky ve vzdálenosti až 4 pole čistého

Více

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO

DUST SETUP. následně každý hráč odloží hranou kartu a začíná první kolo. HERNÍ KOLO SETUP karty: každý hráč si náhodně vylosuje 6 karet, zvolí jednu a současně s ostatními hráči ji odkryje. města: každý hráč si zvolí barvu jednotek a umístí hlavní město. Při hře dvou, tří a čtyř hráčů

Více

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1

Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Pravidla Tábor Kharm 2014 v1.1 Zde je výpis pravidel pro všechna základní povolání, která se budou vyskytovat v etapových částech tábora a za která půjde hrát. Jedná se o přehledová pravidla. Na začátku

Více

ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ. Pokud jsou na 0 sníženy zároveň vaše body příčetnosti i vaše body zdraví, pak jste ihned zničeni dle základních pravidel.

ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ. Pokud jsou na 0 sníženy zároveň vaše body příčetnosti i vaše body zdraví, pak jste ihned zničeni dle základních pravidel. ZRANĚNÍ A ŠÍLENSTVÍ Pravidla Pokud vaše body příčetnosti nebo zdraví klesnou na 0, můžete si místo zničení (pohlcení) své postavy, dobrat 1 kartu šílenství v případě ztráty příčetnosti nebo 1 kartu zranění

Více

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let CELKOVÝ POHLED Odin, otec bohů, posílá své dva havrany: Hugina a Mugina do světa, aby dohlíželi na Zemi. Hráči vykládají karty, aby pohybovali opeřenými

Více

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let Obsah hry: 64 karet budov/mincí 1 karta startovního náměstí 16 karet dělníků (4 od barvy) 36 figurek (9 od barvy) 1 deska zdrojů 12 karet postav (3 od jené gildy) Hráči

Více

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PŘÍPRAVA NA HRU Každý hráč si připraví balíček s 20 kartami hrdinů a s 20 kartami zbraní. Do balíčku může dát maximálně 4 karty stejného typu (např. 4 Naftové rytíře

Více

Blesk Spotřebuje 1 mag.

Blesk Spotřebuje 1 mag. Blesk Spotřebuje 1 mag. Papírová koule s fialovým fáborkem Kouzlo odebírá 1 život zasaženému cíli Umbajkví! Je nutné hlasitě vykřiknout formuli a trefit cíl papírovou koulí s fialovým Ohnivý plivanec Spotřebuje

Více

Vlastnická listina. Křišťálová koule

Vlastnická listina. Křišťálová koule Kapesní hodinky Vlastnická listina Zlaté váhy Pokud jsi v zápase poražen, můžeš se po zápase podívat na předměty vítěze. Zahraj po zápase, jehož se neúčastníš. Vezmi si jeden z předmětů použitých v zápase

Více

Nezovo kladivo. Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze +1 (místo +2). NEZ.

Nezovo kladivo. Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze +1 (místo +2). NEZ. Collinův meč Nezovo kladivo +2 Bojovník Tyldin palcát Pokud myš útočí s tímto kladivem na stejné pole, jako stojí, pak získá k hodnotě boje bonus pouze (místo +2). TILDA Lilyin luk Mystik Dýka Dýka Pokud

Více

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17)

- Karty energie safírové (3-7), smaragdové (5-10), diamantové (8-12), rubínové (13-17) ŽEZLO ZE ZAVADORU I. Obsah hry - Herní deska obsahující stupnice Znalostí a stupnici vítězných bodů - Žetony v barvách jednotlivých hráčů - Desky hráčů obsahující stupnici limitu karet v ruce, pole pro

Více

FRAGMASTER ORIGINS. Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény.

FRAGMASTER ORIGINS. Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény. FRAGMASTER ORIGINS Vítejte u základní návrhové verze hry Fragmaster Origins, která dodává jednoduchá pravidla pro Deathmatch sci-fi arény. Hra je volně inspirovaná Fraghammerem, českým fan-módem pro Warhammer

Více

1. Cíl hry. 2. Komponenty

1. Cíl hry. 2. Komponenty 1. Cíl hry Hráči se stávají dračími Akolyty, kteří hledají magické krystaly, aby se stali dračími králi či královnami. Krystalem zobrazeným na kartě bojiště je odměněn hráč, který vyhraje boj na bojišti,

Více

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2

Obrázek Cena Požadavky Vysvětlivky 10 Znalosti 3 Inteligence 2. 10 Síla 2 Inteligence 3. 20 Síla 3 Obratnost 3. 10 Síla 2 Obratnost 2 Hlava 10 Inteligence 2 Učedníkova kápě zvyšuje znalosti o 1 10 Síla 2 Helma bystrosti zvyšuje inteligenci o 1 20 Síla 3 Helma vůdce zvyšuje výdrž o 2 10 Síla 2 Obratnost 2 Rytířská helma zvyšuje výdrž

Více

Školní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B

Školní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B Úloha č. 1: Baltík - obkladač a. Baltík si koupil nový dvoupokojový byt. Po spuštění programu se na pracovní ploše objeví tyto dva pokoje. Zdi pokojů jsou tvořené předměty č. 1150 z banky 1. Baltík stojí

Více

Dungeon! Hra Dungeon! Je určena až pro 8 hráčů. Před samotnou hrou připravte komponenty podle následujícího popisu.

Dungeon! Hra Dungeon! Je určena až pro 8 hráčů. Před samotnou hrou připravte komponenty podle následujícího popisu. Dungeon! Obsah Podmínky vítězství Příprava hry Průběh hry Fáze 1 Pohyb Fáze 2 Setkání Fáze 3 Souboj Fáze 4 Kořist Kouzla Vítězství Příloha č.1 Zvláštní karty pokladů Příloha č.2 Hra jednoho hráče Herní

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček

JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček PRAVIDLA HRY 1 JSI NOVÁČKEM V DUELECH? 1. To, co potřebuješ pro správný začátek je tento začátečnický balíček a příručka! Poté stačí vyzvat kamaráda s vlastním balíčkem na duel! 2. Na začátku každého duelu

Více

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek)

Cíl hry. Síla Dragoborne (používání kostek) PRAVIDLA Cíl hry Cílem hry je zničit všechny oponentovy pevnosti (Forts). Na konci kola, pokud hráč nemá žádné pevnosti, tak prohrává hru. Případně, hráč hru prohrává, pokud si má líznout kartu z balíčku

Více

9 karet alibi. Každá z nich představuje postavu ze světa Mr. Jacka. Každá z těchto karet také zobrazuje počet přesýpacích hodin (0,1 nebo 2).

9 karet alibi. Každá z nich představuje postavu ze světa Mr. Jacka. Každá z těchto karet také zobrazuje počet přesýpacích hodin (0,1 nebo 2). Materiál 9 destiček ulic, dále jen hrací pole. - jsou oboustranné a slouží jako hrací plocha (městská čtvrť) Na jedné straně není vyobrazena žádná postava to je prázdná strana. Na druhé straně postava

Více

KARTY SETKÁNÍ Č.1 AŽ Č.6

KARTY SETKÁNÍ Č.1 AŽ Č.6 MoStArna - VYSVeTLIVKY V těchto vysvětlivkách najdete popis všech 59 karet setkání. Pro vaši první hru vám postačí popis prvních 6 karet setkání není zapotřebí číst celé vysvětlivky. KARTY SETKÁNÍ Č.1

Více

2 hráči Grand Slam. Týmy. Tiráž. Během přípravy hry si každý hráč zvolí dva titány. Složte herní plán ze tří okruhů dle své volby.

2 hráči Grand Slam. Týmy. Tiráž. Během přípravy hry si každý hráč zvolí dva titány. Složte herní plán ze tří okruhů dle své volby. VaRIaNTy hráči Grand Slam Během přípravy hry si každý hráč zvolí dva titány. Při hře se postupně střídají (hráč A hraje prvního titána, hráč B hraje prvního titána, hráč A hraje druhého titána, hráč B

Více

Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY OBSAH KRABICE

Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY OBSAH KRABICE Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY Nile deluxor je karetní hra pro 2 6 hráčů, v níž se stáváte pěstitelem několika druhů rostlin. Počátkem každého kola přijdou záplavy, které určují, jaké plodiny se budou sklízet.

Více

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 1. Úloha výcvik samuraje (24 bodů) a. Každý samuraj se musí učit. V této úlozu probíhá jeho výcvik. Na ploše se najednou objeví nápis stejný

Více

Paprsky světla létají úžasnou rychlostí. Když dorazí do našich očí, donesou

Paprsky světla létají úžasnou rychlostí. Když dorazí do našich očí, donesou SVĚTLO Paprsky světla létají úžasnou rychlostí. Když dorazí do našich očí, donesou nám mnoho informací o věcech kolem nás. Vlastnosti světla mohou být ukázány na celé řadě zajímavých pokusů. Uvidíš svíčku?

Více

OPERACE: Work the Angles

OPERACE: Work the Angles OPERACE: Work the Angles Briefing: Říše objevila záhadný objekt, který by mohl znamenat porážku Unie. Unie musí zabránit kurýrovi v předání předmětu do rukou Císaře. Říše musí dostat předmět k agentovi

Více

návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády.

návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády. návod ke hře GWINT Gwint je karetní hra pro 2 hráče, ve které se spolu na bojišti utkají dvě armády. Hráči se střídají a každý ve svém tahu na bojiště vynese jednu kartu. Na konci každého kola si hráči

Více

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče Cíl hry: Každý hráč si na začátku vylosuje kartu s tajným kódem (vzorem rozložení kuliček). V průběhu partie hráči pokládají na desku nové kuličky nebo přemisťují stávající

Více

Regionální kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B

Regionální kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B Úloha č. 1: Tři prasátka V celé této úloze bude Baltík neviditelný a bude mít nastavenu rychlost 6. a. Byla jednou tři prasátka, která se rozhodla postavit si domečky. Vyčarujte nejprve v Baltíkovi zem

Více

Zbraň: Výbušnina. Před bojem: Odhozením této karty. Kostěný luk. Zbraň: Luk. ke všem svým bojovým hodům v boji na dálku.

Zbraň: Výbušnina. Před bojem: Odhozením této karty. Kostěný luk. Zbraň: Luk. ke všem svým bojovým hodům v boji na dálku. Alchymistická oslepující bomba Alchymistická oslepující bomba 2 Černá dýka ALCHEMIST S FLASH BOMB Před bojem: Odhozením této karty způsobí hrdina svému protivníkovi 3.2 ALCHEMIST S FLASH BOMB Před bojem:

Více

Příprava hry. Průběh hry

Příprava hry. Průběh hry Ve Vikings: Warriors of the North se hráči ujímají rolí vikingských jarlů, kteří bojují o nadvládu nad severem a korunu Konunga. Moc získá ten, kterému se jako prvnímu podaří vyloupit všechny vesnice a

Více

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen)

MONSTRA & MÝTY. (Monster & Mythen) MONSTRA & MÝTY (Monster & Mythen) Alan R. Moor Richard Borg 1.0 Úvod V jednom fantastickém světě spolu bojují mocní čarodějové, trpaslíci, trollové, skřeti a nemrtví. Hráči velí jejich armádám (pěchotě,

Více

Zbraň - bodná. Kartu hraj během fáze plánovaní bitvy. Před bitvou zabiješ protivníkova vůdce.

Zbraň - bodná. Kartu hraj během fáze plánovaní bitvy. Před bitvou zabiješ protivníkova vůdce. LASGUN Zbraň - speciální KRISPEL Zbraň - bodná MÓLSKÁ PISTOLE Zbraň - střelná Bez ohledu na zahranou obrannou kartu je protivníkův vůdce zabit. Pokud některá ze stran použije štít, zemřou oba vůdci, jsou

Více

Šachy, vrhcáby (backgammon) & dáma

Šachy, vrhcáby (backgammon) & dáma Šachy, vrhcáby (backgammon) & dáma cs Návod na hraní Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07 Vážení zákazníci, tři klasické hry v praktické, dekorativní dřevěné kazetě. Již dlouhá staletí tyto

Více

Héra a Zeus. Cíl hry Héra zvítězí, pokud najde Arguse a osvobodí ho. Zeus zvítězí, pokud najde Io a osvobodí ji.

Héra a Zeus. Cíl hry Héra zvítězí, pokud najde Arguse a osvobodí ho. Zeus zvítězí, pokud najde Io a osvobodí ji. Héra a Zeus Když se hádají bohové, země se třese. Zeus, otec bohů a jeho žena Héra se často neshodnou na věcech pozemských i olympských. A často tato neshoda přejde v hádku, kdy si oba z bohů přivolávají

Více

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere

Autor hry: Gary Kim. Ilustrace: Stephane Gantiz. Grafika: Ian Parovel. Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Autor hry: Gary Kim Ilustrace: Stephane Gantiz Grafika: Ian Parovel Překlad do angličtiny: Alexandre Figuiere Překlad do češtiny: Tomáš Endymion Hubka Choson je hra pro 2 až 4 hráče ve věku 14 a výše.

Více

d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz

d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz d20 karty Listopad 2006 Vyrobeno pro d20 systém d20 v kostce, http://www.d20.cz Návod k použití d20 karty jsou určeny hráčům Dnd a d20 systému. Obsahují popis jednotlivých stavů, do kterých se postavy

Více

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE

Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA 1. CÍL HRY 2. POČET HRÁČŮ 3. OBSAH 4. PŘÍPRAVA KE HŘE Samuraj & Katana HERNÍ PRAVIDLA Samuraj & Katana je diplomatická a strategická hra odehrávající se v Japonsku 16tého století, uprostřed SENGOKU-JIDAI ( věku země ve válce ), který trval od Onin válek (1477)

Více

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce)

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce) Tato alternativní pravidla jsou určena hráčům, kteří již mají s hrou World of Tanks: Rush určité zkušenosti a chtěli by svůj zážitek ze hry prohloubit, a také obecně zkušeným hráčům moderních společenských

Více

Pravidla Za jedna! Obsah balíku 103 karet celkem: 7 karet rolí (král, 2 gardisti, 3 lapkové a nekromant) 16 karet postav 80 herních karet

Pravidla Za jedna! Obsah balíku 103 karet celkem: 7 karet rolí (král, 2 gardisti, 3 lapkové a nekromant) 16 karet postav 80 herních karet Pravidla Za jedna! Obsah balíku 103 karet celkem: 7 karet rolí (král, 2 gardisti, 3 lapkové a nekromant) 16 karet postav 80 herních karet Role a cíl hry Cíl hry každého hráče záleží na roli, kterou si

Více

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS od Uweho Rosenberga Hráči: 2-5 hráčů Věk: 10+ Herní doba: 45 min FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS I pěstitelé fazolí si po těžké celodenní dřině na poli chtějí užít trochu zábavy s kostkami. Zde se jim naskýtá

Více

ChatBot - Povídací robot

ChatBot - Povídací robot Scratch 1 ChatBot - Povídací robot Všechny Kódovací kluby - Code Clubs musí být registrovány. Tím, že zaregistrujete váš klub, můžeme měřit náš dosah, a můžeme tak pokračovat s poskytováním zdrojů pro

Více

CURIOSITIE SHOPPE NEWSPAPER TRAIN STATION SPEED (-1): 0 otočení vrchní karty mýtu, přesun do brány na daném místě, setkání

CURIOSITIE SHOPPE NEWSPAPER TRAIN STATION SPEED (-1): 0 otočení vrchní karty mýtu, přesun do brány na daném místě, setkání CURIOSITIE SHOPPE NEWSPAPER TRAIN STATION SPEED (-1): 0 otočení vrchní karty mýtu, přesun do brány na daném místě, setkání -1 příčetnost LUCK (-1): 1 unikátní předmět -1k6 kondice Otoč vrchní 3 běžné předměty

Více

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice Ukradni Galaxy, Sharana, Alhambru Desková hra ve které si můžete vyzkoušet vzrušení jako velitel party zlodějů, která se snaží ukrást Ford Galaxy, Volkswagen Sharan anebo Seat Alhambra. Ve zkratce Každý

Více

Dinosauří Člověče nezlob se

Dinosauří Člověče nezlob se Dinosauří Člověče nezlob se Hra pro 2 až 4 hráče od 4 let. Každý dětský soubor her musí obsahovat nejoblíbenější hru Člověče nezlob se. Zahrajte si tuto klasiku hracím plánu s dinosaury. 1.1. Každý hráč

Více

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ - SUPERHRDINOVÉ

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ - SUPERHRDINOVÉ POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ - SUPERHRDINOVÉ 1. Úloha SPIDERMAN 22 bodů a. Na Baltíkově ploše se objeví najednou mrakodrap a mraky stejně jako na obrázku. Všechny předměty jsou z banky 0. Program čeká na stisk klávesy

Více

Princes of Florence - Pro Ludo

Princes of Florence - Pro Ludo Princes of Florence - Pro Ludo Die Fürsten von Florenz Pravidla pro rozšíření (Pro Ludo) Pravidla pro 2 hráče Při hře 2 hráčů použijte následující pravidla: Peníze do začátku: 2500 Florinů Základní cena

Více

Používání tohoto přehledu

Používání tohoto přehledu Používání tohoto přehledu V ruce držíte přehled pravidel obsahující informace o všech herních pravidlech. Na rozdíl od průvodce hrou nenabízí tento dokument hráčům návod, jak hrát samotnou hru. Hráči by

Více

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK

ZBROJ LUK PARALÝZA ŠERM OHNIVÁ KOULE LĚČENÍ INSPIRACE BLESK Pravidla Toto jsou pravidla společenské hry na hrdiny, která je navržená zejména pro mladé hráče a pro ty kteří se chtějí zaměřit na akci a zábavu. Je zde hodně házení kostkou, trochu strategie a několik

Více

A) IF předmět před Baltíkem

A) IF předmět před Baltíkem PODMÍNKY možná řešení příkladů Podmínka je logický výraz, tedy výraz, o němž můžeme v dané chvíli říci, že platí (má pravdivostní hodnotu 1, Ano) nebo neplatí (má pravdivostní hodnotu 0, Ne). Rozhodování

Více

Pravidla hry. Hra pro 2 5 hráčů minut pro 5 hráčů minut pro 2 hráče

Pravidla hry. Hra pro 2 5 hráčů minut pro 5 hráčů minut pro 2 hráče Streetcar Linie 1 1996 Mayfair Games 1995 Goldsieber Pravidla hry Hra pro 2 5 hráčů 40 60 minut pro 5 hráčů 20 30 minut pro 2 hráče Designed by Stefan Dorra CZ překlad: Merlin 2009, runebound@gmail.com,

Více

ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD

ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD Aktivní zapojení do hry ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD předseda pravidlové komise FAČR Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce Pravidla fotbalu 2013-2014 Moderní pojetí ofsajdu Aktivní zapojení do hry : ovlivňuje

Více

Laser game. Návod ke hře. Manual ver. 1.1

Laser game. Návod ke hře. Manual ver. 1.1 Laser game Návod ke hře Manual ver. 1.1 Praha 01/2010 Khet je zábavná a snadno pochopitelná hra, protože se všemi figurami se na rozdíl od šachů pohybuje stejným způsobem. Cílem hry je osvětlení, zasažení

Více

Sumatra ostrov mnoha vzácných druhů zvířat 2 4 hráči, 30 45 minut, věk 8+ Obsah krabice. větvení (na jedné straně každého dílku cesty)

Sumatra ostrov mnoha vzácných druhů zvířat 2 4 hráči, 30 45 minut, věk 8+ Obsah krabice. větvení (na jedné straně každého dílku cesty) Sumatra ostrov mnoha vzácných druhů zvířat 2 4 hráči, 30 45 minut, věk 8+ Vysláni nejslavnějšími zoologickými zahradami Západního Světa, vydávají se týmy lovců zvěře do džunglí Sumatry, aby chytily a přivezly

Více

PŘEHLED PRAVIDEL STOP! Výkladový slovník strany 2 10 Hlavní část přehledu, ve které naleznete podrobný popis všech pravidel v abecedním pořadí.

PŘEHLED PRAVIDEL STOP! Výkladový slovník strany 2 10 Hlavní část přehledu, ve které naleznete podrobný popis všech pravidel v abecedním pořadí. PŘEHLED PRAVIDEL d JAK POUŽÍVAT TENTO PŘEHLED d Tento přehled pravidel je určen jako odpověď ke všem dotazům, které se týkají pravidel hry. Na rozdíl od průvodce hrou se podle přehledu pravidel nenaučíte

Více

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev

O soutěži MaSo. Co je to MaSo? Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol. Organizace. maso.mff.cuni.cz. o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev MaSo jaro 2013 Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev O soutěži MaSo spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo, 78 družstev, 46 škol Praha + 10 Organizace o studenti

Více

Pravidla magie Soumrak 2017

Pravidla magie Soumrak 2017 Pravidla magie Soumrak 2017 Základní vybavení Dovezete si: Černokněžnický/mágský úbor, hůl+dýka/meč (dle specializace viz níže), kouzelnická kniha (kam si nalepíte kouzla), další hráč v případném kostýmu

Více

Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Živelná meditace (III) Energetická magie (I)

Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Živelná meditace (III) Energetická magie (I) Čaroděj Povídá se o nich mnoho, měně je již pravdou, ale mnohem více je neznámou. Mnoho skřetů vzpomíná, jak jim tajemná postava v plášti usmažila kamaráda do řádně podařené pečínky... Ale jsou i tací,

Více

Úloha 1 prokletá pyramida

Úloha 1 prokletá pyramida Úloha 1 prokletá pyramida a) V celé dolní řadě Baltíkovy plochy vyčarujte pouštní písek (z předmětu 148). Baltík si stoupne na povrch této pouště (tj. na políčkovou pozici X=0, Y=8), dojde až ke středu

Více

ZÁCHRANÁŘI - BOJ S OHNĚM

ZÁCHRANÁŘI - BOJ S OHNĚM VELKOMĚSTO ZÁCHRANÁŘI - BOJ S OHNĚM ROZŠÍŘENÍ ZÁCHRANÁŘI BOJ S OHNĚM NELZE HRÁT SAMOSTATNĚ. 8 595558 301393 Obsah: oboustranný herní plán, nová karta specializace, pravidla hry Autor hry: Travis Worthington

Více

K O M P O N E N T Y. 4 ukazatele vítězných bodů. 14 pro každého hráče. Počítadlo vítězných bodů

K O M P O N E N T Y. 4 ukazatele vítězných bodů. 14 pro každého hráče. Počítadlo vítězných bodů V roce 1861 dostal sir Raffles za úkol vybudovat stanici pro Východoindickou společnost na ostrově Singapur. Nebyl to jednoduchý úkol, protože ostrov byl pokryt zejména lesy a bažinami. Raffes problém

Více

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů EMANUELLE ORNELLA OLTRE MARE BENÁTŠTÍ OBCHODNÍCI MEZI ORIENTEM A ZÁPADEM HERNÍ MATERIÁL 98 karet zboží sedmi druhů (8x drahokamy, 10x svitky, 12x hedvábí, 14x sůl, 16x keramika, 18x olivy, 20x obilí) 1

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

HERNÍ PLÁN GANGSTER WORLD APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s.

HERNÍ PLÁN GANGSTER WORLD APOLLO GAMES APOLLO SOFT k. s. HERNÍ PLÁN GANGSTER WORLD APOLLO GAMES HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 12. 10. 2015 1.0 První naplnění dokumentu Milena Charvátová 27. 10. 2015 1.1 Oprava, doplněni Radoslav Hrčka 08.

Více

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci K dispozici máte dvě verze: 1) s bílým pozadím pro úsporný tisk 2) s barevným pozadím, pokud se vám bude víc líbit Jedná se o oboustranný

Více

Rozšířené vědomí (II) Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Energetická magie (I)

Rozšířené vědomí (II) Meditace (I) dva body many za minutu I - 5 bodů, II - 10 bodů, III - 20 bodů, IV - 30 bodů Energetická magie (I) Mág Tito tajemní mužové jsou schopni silou mysli ovládnout nejen věci ale i mysli jiných. Už nejeden mizerný se divil když se pokusil vyloupit mágův dům a ke svému zjištění, že tento muž sedí pohodlně

Více

ČINGISCHÁN Pohyby u Velké zdi

ČINGISCHÁN Pohyby u Velké zdi ČINGISCHÁN Pohyby u Velké zdi Zkrácený průběh hry Hráči se přenesou do dálné Asie, na hranice mezi Mongolskem a Čínou. Obě říše rozděluje a chrání Velká zeď. Čingischán právě sjednotil Mongolskou říši

Více

Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec

Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec Bůh lásky Druid Léčitelka Pomstychtivec Na začátku hry určíš dva vesničany, kteří se do sebe magicky zamilují. Jakmile je jeden z nich zabit, zemře i ten druhý. Můžeš určit i sám sebe. Jednou za noc se

Více

2.1.6 Jak vidíme. Předpoklady: Pomůcky: sady čoček, další čočky, zdroje rovnoběžných paprsků, svíčka

2.1.6 Jak vidíme. Předpoklady: Pomůcky: sady čoček, další čočky, zdroje rovnoběžných paprsků, svíčka 2.1.6 Jak vidíme Předpoklady: 020105 Pomůcky: sady čoček, další čočky, zdroje rovnoběžných paprsků, svíčka Pedagogická poznámka: V ideálním případě by se látka probírala dvě vyučovací hodiny v první by

Více

PRAVIDLA HRY. hra pro 2 nebo 4 hráče od 8 let na 30 40 minut

PRAVIDLA HRY. hra pro 2 nebo 4 hráče od 8 let na 30 40 minut PRAVIDLA HRY hra pro 2 nebo 4 hráče od 8 let na 30 40 minut All rights reserved 2008 HERNÍ MATERIÁL ŽETONY HRÁČŮ 2x10 normálních autíček 2x1 magnetické autíčko 2x4 baterie 2x1 bodovací žeton HERNÍ PLÁN

Více

Regionální kolo soutěže Baltík 2008, kategorie A a B

Regionální kolo soutěže Baltík 2008, kategorie A a B Pokyny: 1. Kategorie A řeší pouze úlohy 1, 2, 3 a kategorie B pouze úlohy 2, 3, 4! 2. Řešení úloh ukládejte do sloţky, která se nachází na pracovní ploše počítače. Její název je stejný, jako je kód, který

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

LIBIDO. Perverzní desková hra

LIBIDO. Perverzní desková hra LIBIDO Perverzní desková hra Popis hry Libido je jednoduchá, zato však velmi perverzní desková hra. Staňte se nadrženými ztracenými existencemi, snažícími se ukojit své bezbřehé libido ve světě, v němž

Více

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět!

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět! CZ Habermaaß-hra 4973 Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Rozviklaná rotující stavěcí hra pro 2 až 4 hráče ve věku 5 99 let. Autoři: Klaus Miltenberger, Kristin Múckel Ilustrace:

Více

zlaté pravidlo použití této knihy Příručka

zlaté pravidlo použití této knihy Příručka použití této knihy Příručka zlaté pravidlo Tento text poskytuje hráčům podrobného průvodce obsahujícího pokročilé postupy a vysvětlení pravidel, které mají pomoci řešit nastalé herní situace. Je doporučeno,

Více

Poté hráči spočtou své Body prestiže a vítězem se stává ten, kdo jich nashromáždil nejvíce.

Poté hráči spočtou své Body prestiže a vítězem se stává ten, kdo jich nashromáždil nejvíce. Pravidla hry Rokoko Cíl hry V Rokoku se stáváte majitelem oděvnické dílny na dvoře francouzského krále Ludvíka XV., kde se snažíte získat co nejvíce prestiže. Během každého tahu zahrajete kartu jednoho

Více

Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites

Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites Co je Osobní a profesní profil? Při ucházení se o zaměstnání ti Osobní a profesní profil pomůže prezentovat tvé zájmy, dovednosti, vzdělání a pracovní

Více

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy:

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Podmaněné země 1. Nová budova Hrad Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Hrad úroveň Body klanu za hodinu Produkce surovin

Více

Baltík 2008 zadání školního kola kategorie A a B

Baltík 2008 zadání školního kola kategorie A a B Úloha 1 Baltík hledač pokladů (35 bodů) a. Baltík se rozhodl najít poklad. Dozvěděl se, že se skrývá někde v Zemi ostrovů. Vydal se proto do této země. Na obrazovce se po spuštění programu objeví okamžitě

Více

Une extension pleine de tendresse par Antoine Bauza & Corentin Lebrat

Une extension pleine de tendresse par Antoine Bauza & Corentin Lebrat Une extension pleine de tendresse par Antoine Bauza & Corentin Lebrat Pravidla rozšíření Takenoko: Panďátka je rozšířením pro hru Takenoko, jež přináší 3 nové herní prvky: nové díly políček, nové karty

Více

PRAVIDLA HRY TENTO SEŠIT SI PŘEČTĚTE NEJDŘÍVE

PRAVIDLA HRY TENTO SEŠIT SI PŘEČTĚTE NEJDŘÍVE FILIP NEDUK PRAVIDLA HRY Už od začátku jste věděli, že Sprog je víc než jen další pěkná tvářička. Tušili jste, že Banshee má nějaký zvláštní tajný úkol. A určitě vás napadlo, že :D-str0j-3R by sám o sobě

Více

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 PRAVIDLO 7 DEFINICE BREJKU hráč má puk pod kontrolou nebo je ve zjevné pozici jej získat PRAVIDLO 23 NEOPRÁVNĚNÝ HRÁČ ÚČASTNÍCÍ SE UTKÁNÍ gól neplatil,

Více

Okultismus a principy magie v larpu Arkanum

Okultismus a principy magie v larpu Arkanum Okultismus a principy magie v larpu Arkanum Dovednost Okultismus Dovednost okultismu zastřešuje několik schopností, všechny jsou soustředěny na schopnost manipulovat s manou. Naučením se okultismu se postava

Více

Mezinárodní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B

Mezinárodní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B Pokyny: 1. Řešení úloh ukládejte do složky, která se nachází na pracovní ploše počítače. Její název je stejný, jako je kód, který dostal váš tým přidělený (např. A05, B23 apod.). Řešení, uložená v jiné

Více

ver. BASIC v1.2 a game by FELLBRIGG HERRIOT game design ILYA BARANOVSKY czech translation MICHAL PAVERA

ver. BASIC v1.2 a game by FELLBRIGG HERRIOT game design ILYA BARANOVSKY czech translation MICHAL PAVERA a game by FELLBRIGG HERRIOT game design ILYA BARANOVSKY czech translation MICHAL PAVERA HRA DUNE EXPRESS ŽETONY Dune Express je kostková hra o získávání převahy na planetě Arrakis. Hra je určena pro 2-6

Více

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I)

Znalost magických předmětů (I) Očarování předmětů (I) Theurg Je mnoho předmětů, co zdají se být prostého a bezvýznamného charakteru, však v rukou theurga se může i obyčejný předmět, jako je prsten, nůž nebo jehla na šití, stát věcí zásadního významu, který

Více

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong PRAVIDLA HRY Kuraki Mura Wee Yee Chong Vítejte na soutěži kočičích jedlíků! Ve hře Mici Maki se snažíte sníst co nejvíce jídla a vyprovokovat své soupeře, aby se přejedli a bylo jim špatně. Kdo pozná,

Více

Mlýnek (typový výrobek)

Mlýnek (typový výrobek) Mlýnek (typový výrobek) Popis: Středověká a dodnes oblíbená desková hra, známá po celé Evropě (například u Velkomoravanů). Hra je určena pro dva hráče. Počet žetonů celkem: 9 vs. 9 Parametry: Čtvercová

Více

ANERA S ARENA. Hra Richarda de Rijka

ANERA S ARENA. Hra Richarda de Rijka Pravidla Překlad: Michal Kohoutek ANERA S ARENA Hra Richarda de Rijka Zvláštní poděkování jdou Jeroenovi de Grebber, Henkovi de Rijn, Dave Higgsovi a Marku Veldhuisenovi za jejich úsilí, které učinilo

Více

Xenobiologie pro začátečníky Agricola rozšíření X deck

Xenobiologie pro začátečníky Agricola rozšíření X deck Xenobiologie pro začátečníky Agricola rozšíření X deck Na farmě bývají klidné noci, ale bylo tomu tak vždy? Po dlouhém dni na polích farmy, poté co jsi snědl plný talíř dobré polévky, zahrál si partičku

Více

www.blackfire.cz IV. HERNÍ SYSTÉM Pravidla k deskové høe V. HRANÍ HRY I. OBSAH HRY Attack! stolní hra obsahuje následující èásti: VI.

www.blackfire.cz IV. HERNÍ SYSTÉM Pravidla k deskové høe V. HRANÍ HRY I. OBSAH HRY Attack! stolní hra obsahuje následující èásti: VI. IV. HERNÍ SYSTÉM Pravidla k deskové høe Systém Attacku! je navržen tak, aby vám umožnil poøídit si základní sadu pravidel a èástí, se kterými si mùžete užít tuto hru jako samostatný produkt. Až budete

Více

Celostátní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B

Celostátní kolo soutěže Baltík 2007, kategorie A a B Pokyny: 1. Řešení úloh ukládejte do složky, která se nachází na pracovní ploše počítače. Její název je stejný, jako je kód, který dostal váš tým přidělený (např. A05, B23 apod.). Řešení, uložená v jiné

Více

Doom Rozšíření Děkujeme, že jsi si zakoupil rozšíření ke hře DOOM: DESKOVÁ HRA. Toto rozšíření rozvíjí hru DOOM: DESKOVÁ HRA

Doom Rozšíření Děkujeme, že jsi si zakoupil rozšíření ke hře DOOM: DESKOVÁ HRA. Toto rozšíření rozvíjí hru DOOM: DESKOVÁ HRA Expansion Set PRAVIDLA POPLACH! POPLACH! POPLACH! DŮLEŽITÝ DODATEK! Hlášení veškerému personálu UAC. Identifikovaly se nové druhy útočníků. Tito noví útočníci mají mocné schopnosti a členové personálu by

Více

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice CZ Habermaaß-hra 4280 Nešikovná čarodějnice Nešikovná čarodějnice Okouzlující sledovací hra podporující rychlé rozhodování, pro 2 až 4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Hra má FEX efekt pro zvýšení stupně

Více

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY Jsi jedním ze šesti postav v záchranném člunu na moři. Ty, tvůj nejbližší přítel, tvůj nepřítel a několik dalších mazaných postav. Každé kolo, budeš moci provést akci (např. veslovat, změnit místo, přepadnout

Více

Školní kolo soutěže Baltík 2009, kategorie C

Školní kolo soutěže Baltík 2009, kategorie C Úloha 1 Sídliště Počet bodů: 40 b Pracujte v 3D režimu s Baltíkem. a) Bílý a šedivý Baltík si postaví šachovnici o rozměru 6x6 políček následujícím způsobem. Předměty SGP21.sgpm a SGP22.sgpm upravte na

Více

KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany

KAMIONEM PO EVROPĚ Kdo si hraje, nezlobí! Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany OBSAH HRY: 1. Herní plán 2. Kamiony z moduritu - 6 ks. 3. Karty

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

THE FORGOTTEN PLANET. Hra pro 2-4 hráče od 12 let

THE FORGOTTEN PLANET. Hra pro 2-4 hráče od 12 let THE FORGOTTEN PLANET Hra pro 2-4 hráče od 12 let Po celém vesmíru probíhá nekonečná honba za energetickými krystaly. Velká obchodní gilda platí ohromné sumy peňez a tak existuje spousta pátračů, kteří

Více