Nový potenciál pro ručně vedené horní frézky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nový potenciál pro ručně vedené horní frézky"

Transkript

1 Frézování Back

2 738 Frézování Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Nový potenciál pro ručně vedené horní frézky Bosch nabízí kompaktní, jasně rozčleněný sortiment fréz pro mnoho způsobů použití. A sice s atraktivním poměrem mezi cenou a výkonem. Výkonnost a přesnost jsou charakteristickými vlastnostmi horních frézek Bosch GOF-CE. Společně s novými frézami a standardními aplikacemi přinášejí kompletní systémovou kompetenci. Frézy Bosch Pro standardní použití v dílně a na stavbě. Všechny ve stabilní kvalitě tvrdokovu a všechny se stopkou 8-12 mm. Transparentní struktura nabídky: frézy na profilování a frézy na spojování. Tvarovací: na profilování Nabídka fréz Bosch zahrnuje nejdůležitější profily. Celkem 38 rozměrů. Zaoblovací fréza Strana 742 Žlábkovací fréza Strana 743 A B C D E F Profilová fréza Strana 745 G H Fazetová/hranová fréza Strana Drážkovací fréza tvaru V Strana 750

3 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Přehled 739 Podvalková fréza Strana 751 Fréza na půlkruhový profil a fréza s plochým zaoblením Strana 752 Kopírovací fréza Strana 753 Přesné: na spojování Drážkovací frézy, frézy na perodrážky, falcovací a rybinové frézy pro nejčastější spoje. K tomu drážkovací frézy na drážky pantů a hranové frézy. Celkem 40 rozměrů. Drážkovací fréza Strana 754 Kotoučová fréza Strana 756 Fréza na pero Strana 757 Drážkovací fréza na uložení pantů Strana 757 Falcovací fréza Strana 758 Zarovnávací fréza Strana 759 Rybinová fréza Strana 761

4 740 Frézování Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Kvalita, která se vyplatí Atraktivní je, když se spojí hospodárnost a kvalita. Všechny frézy Bosch mají vysoce kvalitní břitové destičky z tvrdokovu, optimalizovanou geometrii ostří a přesnost danou dlouholetou zkušeností. Výhoda spočívá v přesnosti lícování a dlouhé životnosti. Destičky z tvrdokovu Materiál podle ISO K10. S geometrií ostří broušeného diamantem. Stříbrná pájka Natvrdo připájené destičky z tvrdokovu stříbrnou pájkou k tělesu frézy. To znamená: vysoce kvalitní spolehlivé spojení. Norma EN 847 Standardní frézy Bosch odpovídají nejnovější euronormě, společně s úsporností a uživatelskými přednostmi specifickými pro značku Bosch. Jednobřité nebo dvoubřité? Frézy s velmi malými průměry jsou kvůli lepšímu vyhazování pilin jednobřité. Dvoubřité frézy jsou pro střední a velké průměry. Bezpečná délka upnutí Značka na stopce označuje požadovanou délku upnutí. Pracovní délka odpovídající požadavkům trhu Pracovní délka fréz odpovídá jmenovité tloušťce běžně prodávaného masivního dřeva a dřevěných materiálů, do 25 mm. Do 38 mm s prodlouženými frézami. Vypočítaná bezpečnost Relevantní konstrukční prvky pro čistou práci bez zpětných rázů: a) omezení drážky pro odvod třísek b) omezení tloušťky třísek: max. 1,1mm a b

5 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Přehled 741 Lepší výsledky když souhlasí směr Kvalita velmi souvisí se způsobilostí elektrického nářadí a přesností fréz. K tomu se přidávají zkušenosti, o kterých se stále znovu diskutuje ve prospěch zákazníka a které se předávají dále. Ofrézování obrobků ze čtyř stran 1+2: nejprve frézování čelních stran 3+4: potom frézování podélných hran, paralelně s frézou Výhoda: rohy odštípnuté při frézování čelních stran je možné opravit. 2 4 Frézování zakřivených hran Vhodné pomůcky pro čisté frézování: vodicí čep, vodicí kuličkové ložisko nebo šablona s kopírovacím pouzdrem. 3 1 Rizika při práci bez dorazu Když uživatel táhne horní frézku k sobě, vybočuje doprava. Když uživatel tlačí horní frézku od sebe, vybočuje doleva. Frézování s dorazovou lištou a frézování drážek Pro kvalitu je rozhodující správný směr posunu. Frézování s dorazovou lištou: vedení horní frézky. Frézování drážek: protiběžné frézování. Spolehlivé protiběžné frézování Při protiběžném frézování je doraz tažený přímo proti obrobku: bezpečné a čisté obrábění. Protiběžné frézování Nespolehlivé souběžné frézování Při souběžném frézování tlačíte nástroj směrem od obrobku: nečisté hrany, riziko vybočování nástroje. Souběžné frézování

6 742 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Tvarovací na profilování Zaoblovací fréza K zaoblení hran např. na oknech, skříních, deskách stolu, regálech, lemování krbu S náběhovým kuličkovým ložiskem pro snadné vedení přímo na obrobku bez šablony Zaoblovací frézy Bosch pro čisté zaoblení hran Zaoblovací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo, jako je smrk, buk, dub, olše, a abrazivní materiály Poloměr (R1) mm , P2a , P2a , P1a , P1a , P1a , P1a , P1a , P2a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

7 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 743 Žlábkovací fréza Pro zhotovení profilů hran, pantových spojů s vydutými profily, dekorativních drážek, drážek na šťávu, strukturování povrchu a pro použití v kopírovacích frézách S náběhovým kuličkovým ložiskem pro snadné vedení přímo na obrobku bez šablony Vykružovací frézy Bosch pro strukturování povrchu Vykružovací frézy, dvoubřité, tvrdokov Stopka palce Poloměr (R1) mm 8-8,0 40 9,5 4, P2a ,0 40 9,5 6, P2a , ,7 8, P2a , ,7 10, P2a , ,7 8, P2a , ,7 12, P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

8 744 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Dlabací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Stopka palce Poloměr (R1) mm 8-20,7 53 9,0 4, P2a , ,0 6, P1a , ,0 8, P1a , ,0 10, P1a , ,0 12, P1a , ,0 12, P2a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

9 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 745 Profilová fréza Pro zhotovení hran na tělesech, policích, rámech a pro vytvoření věncových a rámových profilů S náběhovým kuličkovým ložiskem pro jednoduché vedení na obrobku Profilové frézy Bosch pro dokonalé truhlářské práce na nábytku Profilové frézy A s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov Šířka (B) mm Poloměr (R1) mm ,3 4, P1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

10 746 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Profilové frézy B s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov Stopka palce Šířka (B) mm Poloměr (R1) mm 8-8,0-12,7 4, P1a ,7-17,4 6, P1a Profilové frézy C s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov Šířka (B) mm Poloměr (R1) mm 8 9,5 14,3 4, P1a Profilové frézy D s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov , P1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

11 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 747 Profilové frézy E, dvoubřité, tvrdokov Poloměr (R1) mm 8 25,4 14,3 6, P1a Profilová fréza F s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov 8 28,5 13,5 6, P1a ,0 16,5 9, P1a Profilová fréza G s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov 8 31,8 12,7 4, P1a ,0 16,0 6, P1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

12 748 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Profilové frézy H, dvoubřité, tvrdokov Stopka palce Poloměr (R1) mm 8-12,7 12,7 2, P2a Ploché válcovité frézy, dvoubřité, v provedení z tvrdokovu Poloměr (R1) mm 8 20, ,3 63, P1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

13 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 749 Fazetovací fréza K ohraňování hran na pravidelných nebo vykružovaných obrobcích Pro zhotovení jemných drážek písma a dekorativních drážek S náběhovým kuličkovým ložiskem pro snadné vedení přímo na obrobku bez šablony Fazetovací fréza pro jemné ozdobné fazety na nábytku Fazetovací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a deskové materiály Šířka (B) mm Úhel P1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

14 750 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Drážkovací fréza tvaru V Pro imitaci dřevořezby a pro rytí písem K frézování dekorativních ozdobných drážek Při použití bočního dorazu nebo kopírovacích pouzder také k fazetování hran V-drážkovací frézy, dvoubřité, tvrdokov Úhel zkosení 60 /90 Hodí se na masivní dřevo Stopka palce Úhel 8-11,0 14, P2a ,0 16, P2a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

15 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 751 Podvalková fréza Pro dekorativní úpravu povrchů u nábytku nebo úprav interiérů Pro imitaci spojení pero-drážka v masivních dřevěných plochách při neúplném využití pracovní délky frézy Pro imitaci rámových konstrukcí s výplní při úplném využití pracovní délky frézy Podvalkové frézy, jednobřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a abrazivní materiály Poloměr (R1) mm 8 9,5 10,5 3, P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

16 752 Frézování Frézování profilů Příslušenství Bosch 11/12 Fréza na půlkruhový profil Pro vytváření dekorativních profilů u hran nábytku z masivního dřeva, podstavců, úprav interiérů Obzvlášť se hodí pro frézování polokruhového profilu S náběhovým kuličkovým ložiskem pro jednoduché vedení frézy přímo na obrobku bez šablony Frézy na půlkruhové profily s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo Poloměr (R1) mm P1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

17 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování profilů 753 Kopírovací fréza K provrtání nebo vyfrézování otvorů v obchodech, na veletrzích, v obytných automobilech a u staveb domů z prefabrikátů, např. výřezy pro osvětlení, zásuvky, vypínače v panelových stěnách Kopírovací frézy, tvrdokov Frézy s vrtacím ostřím osazeným tvrdokovem ( fréza na výřezy pro osvětlení ) Stopka frézy mezi hlavním a vrtacím ostřím slouží k vedení frézy po obrobku Hodí se na stavební prvky z dřevěných materiálů s povrchovou vrstvou nebo masivní dřevo P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

18 754 Frézování Frézování spojů Příslušenství Bosch 11/12 Přesné na spojování Drážkovací fréza Pro univerzální frézování, drážkování nebo polodrážkování horními frézkami K formátování pravidelných nebo vykružovaných obrobků Jednobřité a dvoubřité frézy Drážkovací frézy, jednobřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a deskové materiály K frézování malých drážek pro spojování překližky systémem pero-drážka, pro ozdobné drážky na površích nebo drážky v gumových těsnicích profilech Stopka palce 8-3,0 8, P2a ,0 8, P2a ,0 12, P2a Drážkovací frézy, dvoubřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo, deskové materiály, jako je dřevotřísková deska, MDF deska, plasty nebo abrazivní materiály jako Corian 8-6,00 16, P2a ,00 20, P2a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

19 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování spojů 755 Drážkovací frézy, dvoubřité, tvrdokov Stopka palce 8-8,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 20, P2a ,00 25, P2a ,00 25, P2a ,00 25, P2a ,00 20, P1a Drážkovací frézy s přesahem, dvoubřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo, deskové materiály, jako je dřevotřísková deska, MDF deska, plasty nebo abrazivní materiály jako Corian Větší pracovní délka pro vyšší flexibilitu v použití , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a , P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

20 756 Frézování Frézování spojů Příslušenství Bosch 11/12 Kotoučová fréza Pro provedení drážek v úzkých hranách, např. pro uchycení těsnění nebo spojení pero-drážka Kotoučové drážkovací frézy pro drážkování v úzkých hranách Kotoučová drážkovací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a deskové materiály Upozornění: Vedení horní frézky po ploše obrobku zabraňuje převrhnutí nářadí P1a P1a P1a P1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

21 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování spojů 757 Fréza na pero K frézování klasických profilů pero-drážka na hranách materiálů z masivního dřeva v kombinaci s kotoučovou drážkovací frézou pracovní délky 5 mm Frézy pero-drážka, dvoubřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo P1a Drážkovací fréza na uložení pantů K vyfrézování velmi plochých drážek při zapouštění pantů nebo jiného kování v nábytku Drážkovací frézy na drážky pantů, dvoubřité, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo nebo deskové materiály Speciální tvar frézy zaručuje správné vyhazování třísek, klidný chod a velmi dobrou kvalitu řezu 8 12,7 12,7 50, P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

22 758 Frézování Frézování spojů Příslušenství Bosch 11/12 Falcovací fréza Pro montáž nábytku a rámů (okna, dveře, obrazy) S náběhovým kuličkovým ložiskem pro snadné vedení přímo na obrobku bez šablony Falcovací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a deskové materiály Stopka in Šířka (B) mm 8-9,5-12, P2a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

23 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování spojů 759 Zarovnávací fréza K zarovnávání a ohraňování deskových materiálů s povrchovou vrstvou, dřevěných trámů, hranových lišt u úprav nábytku a obchodů S náběhovým kuličkovým ložiskem pro snadné vedení přímo na obrobku bez šablony Zarovnávací fréza s vodicím kuličkovým ložiskem, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo a abrazivní deskové materiály Stopka palce 8-9,5 25, P2a ,7 13, P2a ,7 25, P2a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

24 760 Frézování Frézování spojů Příslušenství Bosch 11/12 Fazetovací/zarovnávací frézy s náběhovým kuličkovým ložiskem, dvoubřité, tvrdokov Stopka palce Šířka (B) mm Úhel 8-5,5 23,7 12, P1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

25 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Frézování spojů 761 Rybinová fréza K frézování rybin na korpusech a zásuvkách Pro otevřené nebo skryté rybinové spoje Ve spojení s cinkovacím přípravkem pro poloskryté rybinové spoje K frézování těsných svlakových drážek pro uchycení svlakových lišt, např. ve stole z dřevěného masivu, pro zabránění deformaci Rybinová fréza, dvoubřitá, tvrdokov Hodí se na masivní dřevo Úhel P1a ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

26 762 Frézování Horní frézky Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro horní frézky Bosch Boční dorazy pro horní frézky Bosch Komplet s přesným nastavením Hodí se pro všechny frézovací práce rovnoběžné s hranou obrobku Průměr mm Boční doraz Hodí se pro GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200 A; GOF 1300 CE; GOF 1300 ACE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 1100; POF C0a Frézovací kružítko a sada adaptéru vodicí lišty pro horní frézky Bosch Pro použití našroubujte středicí kolík do adaptéru vodicí lišty S adaptérem lze vodicí lištu FSN 70 ( ) a FSN 140 ( ) použít i pro horní frézku Díky plynulému přestavování horní frézky lze frézovat následující kruhové poloměry: S GOF 900: 95 až 655 mm S GOF 1200: 100 až 660 mm S GOF 1300: 100 až 660 mm S GOF 2000: 100 až 660 mm S POF 800: 95 až 655 mm Délka mm Křivkový doraz Hodí se pro GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200 A; GOF 1300 CE; GOF 1300 ACE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 800; POF 1100; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE C1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

27 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Horní frézky 763 Frézovací kružítka a sada adaptéru vodicí lišty pro horní frézky Bosch Délka mm Vodicí lišta FSN 70 Pár svěrek není zahrnut Hodí se pro GKS 18 V; GKS 24 V; GKS 55; GKS 55 CE; GKS 65; GKS 65 CE; GKS 66 CE; GKS 68 B; GKS 68 BC; GKS 85; GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE; GUF 4-22 A Professional; PKS 40; PKS 54; PKS 54 CE; PKS 66; PKS 66 CE; POF 1200 AE; POF 1400 ACE C0a Vodicí lišta FSN 140 Pár svěrek není zahrnut (gumová manžeta jako náhradní díl ) Hodí se pro GKS 18 V; GKS 24 V; GKS 55; GKS 55 CE; GKS 65; GKS 65 CE; GKS 66 CE; GKS 68 B; GKS 68 BC; GKS 85; GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE; GUF 4-22 A Professional; PKS 40; PKS 54; PKS 54 CE; PKS 66; PKS 66 CE; POF 1200 AE; POF 1400 ACE C0a Extra dlouhé vodicí tyče pro horní frézky Bosch Pro frézování, kde sériové vodicí tyče nejsou dostatečně dlouhé Průměr mm Délka mm Vodicí tyč Hodí se pro GOF 900 A; GOF 900 ACE Professional; POF 800 ACE; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE P0b Vodicí tyč Hodí se pro GMF 1400 CE; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE; GOF 1300 CE; GOF 1600 A; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional Hodí se pro všechny horní frézky s průměrem vodicí tyče 10 mm, rozteč otvorů 100 mm P0b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

28 764 Frézování Horní frézky Příslušenství Bosch 11/12 Rukojeť pro horní frézky Bosch Rukojeť Pro frézovací kružítko a podstavec P0f Nástavec na frézování hran pro horní frézky Bosch Pro opracování rovných čelních hran nebo zakřivených podélných hran Pro opracování jak rovných čelních hran, tak i zakřivených podélných hran Nástavec na frézování hran Hodí se pro GGS 27; GGS 27 C Professional; POF 600 ACE C0a Podstavec POF S2 pro horní frézky Bosch S podstavcem POF S2 se z GGS 27 stane výkonná horní frézka Podstavec Hodí se pro GGS 27; GGS 27 C Professional C0a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

29 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Horní frézky 765 Upínací kleštiny pro provedení nářadí od 2.85 pro horní frézky Bosch Upínací kleštiny pro uchycení nástroje Průměr palce Průměr mm Kleštinové upínací pouzdro bez upínací matice Hodí se pro GGS 27; GGS 27 C Professional; POF 500 A; POF 600 ACE 1/ P1c P1c P1c Sada upínací kleštiny a přesuvné matice pro horní frézky Bosch Upozornění: Doporučujeme použít vhodné upínací kleštiny k Ø stopky frézy a nepracovat s hřídelovými pouzdry Průměr palce Průměr mm Velikost klíče mm Kleštinové upínací pouzdro Hodí se pro GOF 900; GOF 900 A; GOF 900 ACE; GOF 900 CE Professional; POF 800 ACE; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE 1/ P0b P0b Kleštinové upínací pouzdro Hodí se pro GMF 1400 CE; GMF 1600 CE; GOF 1200; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE; GOF 1300 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional 1/ P0b / P0b / P0b P0b P0b P0b P0b Kleštinové upínací pouzdro Hodí se pro GOF 1600 A; GOF 1700 ACE Professional 1/ P0b / P0b / P0b P0b P0b P0b P0b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

30 766 Frézování Horní frézky Příslušenství Bosch 11/12 Kopírovací pouzdra s rychlouzávěrem, bez nástroje, pro horní frézky Bosch Nepostradatelné při práci s šablonami (kopírovací pouzdro běží podél šablony a přenáší tvar na obrobek) Bajonetový uzávěr pro rychlou výměnu bez použití nástrojů Upozornění: Při stavbě šablony pro práci s kopírovacím pouzdrem je třeba respektovat vzdálenost mezi ním a frézou. Tato vzdálenost se spočítá podle následujícího vzorce: (Ø kopírovacího kroužku (K) - Ø frézy (F))/2 ØF ØK Průměr mm Kopírovací pouzdro s rychlouzávěrem, bez nástroje Hodí se pro GKF 600; GMF 1400 CE; GMF 1600 CE; GOF 900; GOF 900 ACE; GOF 900 CE; GOF 1600 CE; GOF 2000 CE Professional; POF 800; POF 1100 AE; POF 1200 AE; POF 1300 ACE; POF 1400 ACE P0b P0b P0b P0b P0b P0b Odsávací adaptéry pro horní frézky Bosch Adaptéry k horní frézce Hodí se pro GOF 2000 CE Professional P0b Adaptéry k horním frézkám Hodí se pro GMF 1400 CE; GOF 900; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1300 CE; GOF 2000 CE Professional P0b Adaptéry k horním frézkám Hodí se pro GOF 900; GOF 900 CE; GOF 1200; GOF 1300 CE; GOF 2000 CE; GMF 1400 CE Professional P0b Adaptéry k horním frézkám Hodí se pro POF 400 A; POF 500 A; POF 600 ACE C1a ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

31 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Horní frézky 767 Odsávací adaptéry pro horní frézky Bosch Odsávací adaptéry k horním frézkám Hodí se pro POF 1200 AE; POF 1400 ACE P0b Příslušenství pro multifunkční frézku Bosch GMF 1400 CE Adaptér na odsávání Hodí se pro GMF 1400 CE Professional P1b Stavěcí šroub Hodí se pro GMF 1400 CE Professional, GMF 1600 CE Professional P1b Šestihranný klíč Hodí se pro GMF 1400 CE Professional, GMF 1600 CE Professional P1b ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

32 768 Frézování Ohraňovací frézka Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro ohraňovací frézku Bosch GKF 600 Professional Příslušenství pro ohraňovací frézku Bosch GKF 600 Professional Průměr palce Průměr mm Boční doraz C0a Vodicí pomůcka C0a Základní deska kruhová P1d Úhlový frézovací koš C0a Základní deska s rukojetí a odsávacím hrdlem C0a Kleštinové upínací pouzdro P0b P0b / P0b ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

33 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Univerzální frézka, frézka na drážky pro ploché čepy 769 Příslušenství pro univerzální frézku a frézku na drážky pro ploché čepy Bosch Kotoučové frézy Ø 105 mm pro univerzální frézku Bosch K frézování stínových spár, podélných drážek a otvorů pro spoje plochými čepy ve dřevu Jednoduché vytvoření rustikálního vzhledu mnohostrannou univerzální frézou Bosch a vhodnou drážkovací frézou Bosch Průměr mm Počet zubů Šířka mm Upínací příruba Hodí se pro frézku na drážky pro ploché čepy GFF 22 A Professional P1c Kotoučová fréza Hodí se pro univerzální frézku GUF 4-22 A Professional, frézku na stínové drážky PSF 22 A , C1c , C1c Kotoučová fréza pro univerzální frézku GUF 4-22 A, frézu na stínové spáry PSF 22 A, jen společně s upínací přírubou také pro frézku na drážky pro ploché čepy GFF 22 A Hodí se pro GOF 900 A; GOF 900 ACE; GOF 1200 A; GOF 1300 ACE Professional; POF 800 ACE; POF 1100; POF , C1c Kotoučová fréza Hodí se pro frézku na drážky pro ploché čepy GFF 22 A Professional , C1c ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

34 770 Frézování Univerzální frézka, frézka na drážky pro ploché čepy Příslušenství Bosch 11/12 Ploché čepy pro frézku na drážky pro ploché čepy Bosch Pro dokonale těsná spojení Délka mm Šířka mm Výška mm Plochý čep GR P1d C0a Plochý čep GR P1d C0a Plochý čep GR P1d C0a Rukojeť pro jednoruční úhlové brusky Bosch a vario brusky Pro pohodlné a bezpečné vedení nářadí Rukojeť Hodí se pro GUF 4-22 A Professional; PSF 22-A a všechny jednoruční úhlové brusky Bosch a vario brusky s M 10; PWS P0f ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

35 Příslušenství Bosch 11/12 Frézování Rotocut 771 Příslušenství pro Rotocut Frézy pro Rotocut Řezný nástavec Rotocut B 32 G Hodí se na Corian, eternit (vláknitocementové desky), měkké obkládačky, pórobeton, skelné vlákno, polyesterovou vlnitou lepenku, pórovité hliněné cihly, břidlici 3, P1c B 64 G/B 32 G Řezný nástavec Rotocut B 32 C Hodí se na Akrylglas, Corian, desky Fermacell, sádrokarton, sádrové desky, karton, PE-trubky, plexisklo 3, P1c B 64 C/B 32 C Řezný nástavec Rotocut B 32 CU Hodí se na různé druhy dřeva <19 mm, plasty, abrazivní materiály, měkké obkládačky, sádrokarton, sádrové desky, tvrdé dřevovláknité desky 3, P1c B 32 CU Řezný nástavec Rotocut B 64 G Hodí se na Corian, eternit (vláknocementové desky), desky Fermacell, pórobeton, skelné vlákno, polyesterovou vlnitou lepenku, pórovité hliněné cihly, břidlici 6, P1c B 64 G / B 32 C Řezný nástavec Rotocut B 64 CU Hodí se na desky Fermacell, sádrokarton, sádrové desky 6, P1c B 64 C/B 32 C ¹ Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

36 772 Frézování Rotocut Příslušenství Bosch 11/12 Příslušenství pro Rotocut Průměr mm Kleštinové upínací pouzdro 3, P1c , P1c Kružítko P1d Adaptér na odsávání P0b Akrylátové sklo Alucobond Bitumenové desky Břidlice Corian Desky Fermacell Dřevo (masivní, měkké) <19 mm Dřevotříska Dřevovláknité desky s cementovým pojivem Duripanel Karton Keramické obkládačky Laminát Makrolon Pemza Pertinax Plexisklo Polyesterové vlnité desky Polyetylenové trubky Polykarbonát (Lexan) Pórobeton Pórovité hliněné cihly Překližka Sádrokarton, sádrokartonové desky Skleněná vlákna Styrodur Truhlářské desky Tvrdé dřevovláknité desky optimálně vhodné dobře vhodné vhodné Materiál B32 G B64 G B32 C B64 C B32 CU ¹Velkoobchodní balení. Velkoobchodní balení se skládá z pevného počtu balení.

Odsávací a ochranné kryty pro úhlové brusky Bosch

Odsávací a ochranné kryty pro úhlové brusky Bosch 170 Příslušenství pro nářadí Příslušenství pro úhlové brusky Příslušenství Bosch Odsávací a ochranné kryty pro úhlové brusky Bosch Odsávací kryty pro bezprašné broušení Ochranné kryty pro zvýšenou bezpečnost

Více

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm Příslušenství pro horní frézy a přímé brusky Kleštiny Pro OFE 738, Of E 1229 Signal, FME 737 a přímé brusky Upínací otvor 3 6.31947* 1/8" (3,18 ) 6.31948* 6 6.31945* 8 6.31946* 1/4" (6,35 ) 6.31949* Pro

Více

Přehled frézovacích nástrojů

Přehled frézovacích nástrojů Přehled frézovacích nástrojů Příruční katalog sortimentu frézování Stoly frézky 1,5 0 OFK 700 MFK 700 Stůl frézky se sklonem 1,5 pro dýhované povrchy Stůl frézky se sklonem 0 pro povrchy bez povrchové

Více

Nástroje pro CORIAN. Stopkové frézy. 134 Ceny jsou bez DPH a přepravného. www.igm.cz. Úhlová fréza na CORIAN C966.5. Úhlová fréza na CORIAN C981.

Nástroje pro CORIAN. Stopkové frézy. 134 Ceny jsou bez DPH a přepravného. www.igm.cz. Úhlová fréza na CORIAN C966.5. Úhlová fréza na CORIAN C981. C966.5 Úhlová fréza na CORIAN Tyto frézy jsou konstruovány pro spojení horní pracovní desky a umyvadla nebo dřezu Corianu pod úhly 10 nebo 15. Múže být použita také s frézami C980.541.11 nebo C980.542.11,

Více

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2009. Nářadí Dremel. Platný od 1. ledna 2009. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2009 Nářadí Dremel Platný od 1. ledna 2009 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Nástroje pro CNC obrábění

Nástroje pro CNC obrábění NÁSTROJE CNC Nástroje pro CNC obrábění Upínací přípravky a hlavy 189 Kleštiny 194 Spirálové frézy 195 Frézy žiletkové HM 198 Rádiusové frézy 200 V-uhlová fréza 200 Diamantové frézy 202 CNC frézy na dvířka

Více

Habilis Tools přípravky

Habilis Tools přípravky Habilis Tools přípravky HK400 je určena pro frézování spojů kuchyňských pracovních a koupelnových desek všemi typy horních frézek. Systém značení a důmyslných otvorů v šabloně zjednodušuje a zrychluje

Více

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva 308 Modré elektrické nářadí pro profesionály Obrábění dřeva Modré elektrické nářadí pro profesionály 309 Horní frézky, hoblíky a brusky pro viditelně dobré výsledky Profesionální obrábění povrchu znamená:

Více

Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou

Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Back 562 Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Přehled Příslušenství Bosch /2 Šedá na dřevo Název výrobku naznačuje jeho charakter Speciální vlastnosti Zvláštní kvalita

Více

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2011. Nářadí Dremel. Platný od 1. dubna 2011. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2011 Nářadí Dremel Platný od 1. dubna 2011 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Řezání děrovkami. Back

Řezání děrovkami. Back Řezání děrovkami Back 208 Řezání děrovkami Přehled Příslušenství Bosch 11/12 Děrovky: vždy správný specialista Progressor s adaptérem Power Change Strana 212 Sheet Metal s adaptérem Power Change Strana

Více

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na. nebo u prodejců.

Každý měsíc pro Vás máme SLEVY NA VYBRANÉ PRODUKTY. Informujte se na.   nebo u prodejců. Každý měsíc pro Vás máme SLEVY Elektronářadí NA VYBRANÉ PRODUKTY Informujte se na nebo u prodejců. Multifunkční nářadí Ideální pomocník při broušení, dělení, strhnutí koberce, vyříznutí otvoru, řezání

Více

Nový potenciál pre ručné horné frézy

Nový potenciál pre ručné horné frézy Frézovanie Back 738 Frézovanie Prehľad Príslušenstvo Bosch 11/12 Nový potenciál pre ručné horné frézy Bosch ponúka kompaktný, jasne štruktúrovaný sortiment fréz pre množstvo aplikácií. A to s atraktívnym

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: ing. Tomáš Zadražil Název materiálu:

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: ing. Tomáš Zadražil Název materiálu: Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: ing. Tomáš Zadražil Název materiálu: VY_32_INOVACE_PD._07 Číslo projektu: CZ 1.07/1.5.00/34.1077

Více

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo Pily kotoučové a formátovací s předřezem Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Pásové pily na kov Sukovací vrtačky Stolní

Více

Hoblování Cinkování Profilování

Hoblování Cinkování Profilování 03 Hoblování Cinkování Profilování \\ Hoblovací hlava HS / HW 03 Hoblování \ Cinkování, profilování k podélnému hoblování dokončování masivního dřeva n max :.000 ot/min (podle typu) tělo nástroje z oceli

Více

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce

, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I. Klasické konstrukce 27. 3. 2012, Brno Připravil: Ing. Zdeněk Holouš, Ph.D. Konstrukce nábytku I Klasické konstrukce 1 Základní konstrukce strana 2 Spojení na šířku, spojení do plochy Spojení na tupou spáru Spojení zubovou

Více

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje Dřevoobráběcí stroje Kombi brusky Příslušenství, truhlářské svěrky, dlabačka Hoblovky s protahem Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo, sada dlát, hoblice 26 27 28 29 30 6 490,- SA Trade bestseller hoblovka

Více

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00

Speciální 999,- PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION. Platnost od 1. 6. 2010. Obj.č. 6.30425.00 Speciální PŘÍSLUŠENSTVÍ PROMOTION Platnost od 1. 6. 2010 SADA BITŮ PROMOTION, 71-DÍLNÁ 999,- Obj.č. 6.30425.00 S 2-bity, L= 25/ 75 mm; L= 25 mm: PH1 x 3; PH2 x 6; PH3 x 3; PZ1 x 3; PZ2 x 6; PZ3 x 3; SL4

Více

CNC. Stopkové nástroje

CNC. Stopkové nástroje 04 CNC topkové nástroje \\ Obvodová falcovací fréza s VB 04 CNC \ topkové nástroje na obvodové falcování, drážkování a srážení pro CNC obráběcí centra a stroje pro nástroje se stopkou tvrdé i měkké dřevo,

Více

Návod. pro. NOVÉ-IV 78 Falc 7. Balkonové dveře a zimní zahrady. kroků k perfektnímu oknu 04/2009 FELDER KG

Návod. pro. NOVÉ-IV 78 Falc 7. Balkonové dveře a zimní zahrady. kroků k perfektnímu oknu 04/2009 FELDER KG Návod 04/2009 FELDER KG pro Okna Balkonové dveře a zimní zahrady NOVÉ-IV 78 Falc 7 kroků k perfektnímu oknu Okenní sada Felder-WP-HW pro jakákoliv okna! Vážený zákazníku značky Felder! Tento návod je technickou

Více

Programový přehled nářadí a příslušenství k obrábění dřeva 2011

Programový přehled nářadí a příslušenství k obrábění dřeva 2011 Programový přehled nářadí a příslušenství k obrábění dřeva 2011 0 868 102 0 992 902 0 360 U 0 858 00B 0 64L 901 4 992, 5 242, 5 990, 6 290, 4 158, 3 825, 5 242, 4 990, 4 590, 6 290, 10,8 V series vrtací

Více

Návod k použití. 1. Frézovací šablona od firmy EGGER. frézovací šablony od firmy EGGER. 1.1 Modely pracovních desek. 1.

Návod k použití. 1. Frézovací šablona od firmy EGGER. frézovací šablony od firmy EGGER. 1.1 Modely pracovních desek. 1. Návod k použití frézovací šablony od firmy EGGER Pomocí frézovací šablony od firmy EGGER, jakož i pomocí ručních horních frézek a fréz se stopkou, které jsou běžně v prodeji, mohou být bezproblémově zhotovovány

Více

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo

Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO PŘÍMOČARÉ PILY Listy pro pily ocasky Charakteristiky listů pro pily ocasky Metabo Barva Barva informuje o tom, na jaký obráběný materiál je pilový list nejvhodnější. Žlutá na dřevo Žlutá

Více

K formátovací pile 2 sady kotoučů zdarma.

K formátovací pile 2 sady kotoučů zdarma. FORMÁTOVACÍ PILY SROVNÁVACÍ A TLOUŠŤKOVACÍ FRÉZKY K formátovací pile 2 sady kotoučů zdarma. Odhlučněné pilové kotouče pro řezání laminotřískových desek s použitím předřezového kotouče - pro průmyslové

Více

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg kdr 60, 602 kdr 604 KOMBINOVANÉ BRUSKY Válcová bruska Průměr kotouče Hmotnost KDR 60 00 x 90 mm 50 x 220 mm 2 400 W, 230 V/50 Hz 550 W, 230 V/ 50 Hz 560 x 270 x 300 mm 700 x 450 x 3 7 kg 8 kg 5 kg 54 kg

Více

06 Brusky 2 200 W. Dvoukotoučové brusky quantum Brusky s vynikajícím poměrem cena/výkon.

06 Brusky 2 200 W. Dvoukotoučové brusky quantum Brusky s vynikajícím poměrem cena/výkon. 06 Brusky a leštičky Dvoukotoučové brusky Leštičky Talířová bruska Kombinovaná bruska Pásové brusky Bruska na trubky a profily Kartáčové brusky Brusky na vrtáky Bruska na frézy 06 Brusky Dvoukotoučové

Více

Výběrový mini katalog stopkových fréz. Již 7 let. Jsme Váš otisk kvality!

Výběrový mini katalog stopkových fréz. Již 7 let. Jsme Váš otisk kvality! Výběrový mini katalog stopkových fréz Již 7 let Jsme Váš otisk kvality! 2014/2015 Nyní držíte v rukou náš výběrový mini katalog stopkových fréz 2014/2015 O nás : Společnost Habilis spol. s r.o. vznikla

Více

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / ,00 GESM 1200 SYSTÉM S MIKROMOTOREM TECHNIKA PRO POVRCHOVOU ÚPRAVU

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / ,00 GESM 1200 SYSTÉM S MIKROMOTOREM TECHNIKA PRO POVRCHOVOU ÚPRAVU PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY I / 2018 GESM 1200 SYSTÉM S MIKROMOTOREM Nový systém s mikromotorem GESM 1200 umožňuje vysoký výkon při opracování povrchových ploch. TECHNIKA PRO POVRCHOVOU ÚPRAVU

Více

Pily >>> Společná charakteristika pil

Pily >>> Společná charakteristika pil Pily >>> Společná charakteristika pil Společnými znaky elektrických pil NAREX jsou vysoký výkon, spolehlivost a jednoduchá obsluha. Podle charakteru práce můžete vybírat z pil řetězových, kotoučových a

Více

Diamantové dělení, broušení a vrtání

Diamantové dělení, broušení a vrtání Diamantové dělení, broušení a vrtání Back 274 Diamantové dělení, broušení a vrtání Přehled Příslušenství Bosch /2 Ve středu pozornosti je použití: nově strukturovaný kompletní program Příslušenství Bosch

Více

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami

ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami ezání kmitacími pilami a pilami ocaskami 182 Řezání kmitacími pilami a pilami ocaskami Přehled Pilové plátky Hawera do kmitací pily a pilové listy do pily ocasky: P ehled Pilové plátky Hawera do kmitací

Více

HEAVY-DUTY BRUSKY, HOBLÍKY, HORNÍ FRÉZKY, LAMELOVACÍ FRÉZKY

HEAVY-DUTY BRUSKY, HOBLÍKY, HORNÍ FRÉZKY, LAMELOVACÍ FRÉZKY HEAVY-DUTY BRUSKY, HOBÍKY, HORNÍ FRÉZKY, AMEOVACÍ FRÉZKY Špičkový výkon na všech površích: příslušenství znamená uspokojení všech požadavků profesionálů. Excentrická brusky...164...165 Pásová brusky...166...

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

Akční nabídka na upínače

Akční nabídka na upínače zá P je ro do m pr vel 31 odl ký.3. ou 2 že 19 no Platnost do 31.3.219 kční nabídka na upínače // 219 21519 ER upínací kleštiny - Kompletně kalené a broušené - Přehlazování, přesnost vystředěného běhu,15

Více

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály

Nástroje Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály Pilové plátky do vibračních pil Technické informace Materiály 50 Cr V 4 Chrom - vanadová ocel Vysoce legovaná ocel Kaleno v soli nebo v olejové lázni Vysoká životnost Pro použití na dřevo DMO5/HSS Rychlořezná

Více

www.dremel.cz www.dremeleurope.com

www.dremel.cz www.dremeleurope.com Poradenství Nářadí DREMEL Tel.: +420 261 300 548 +420 261 300 484 Servisní středisko Bosch Service Center PT K Vápence 1621/16 692 01 Mikulov tel.: +420 519 305 700 tel.: +420 519 305 705 servis.naradi@cz.bosch.com

Více

přesné řezy. Perfektní pro

přesné řezy. Perfektní pro Perfektní pro přesné řezy. Přesné řezání, jako ještě nikdy. Se stacionárním nářadím PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S a řezací stanicí PLS 300 pro kmitací pily od firmy Bosch. Více informací na www.bosch-do-it.cz.

Více

VY_52_INOVACE_H 02 28

VY_52_INOVACE_H 02 28 Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5

Více

Tabulka použití nástrojů MultiTool

Tabulka použití nástrojů MultiTool TM3010C TM3010C Beznástrojové upínání nástroje Celorozsahová elektronika pro ideální chod stroje při zatížení Univerzální stroj pro širokou škálu použití řezání různých materiálů, broušení, odstraňování

Více

ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu.

ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu. Výrobní kompetence _KOMPETENCE V OBRÁBĚNÍ Frézování ConeFit TM nabízí maximální flexibilitu. WALTER PROTOTYP ConeFit modulární systém pro frézování NÁSTROJOVÝ SYSTÉM modulární frézovací systém ze slinutého

Více

HSS HSS HSS. ß Provedení Úhel zahloubení 90, jednobřité, pravořezné, válcovitá stopka (tvar A). Obrábění. Kuželovitý záhlubník (špičatý)

HSS HSS HSS. ß Provedení Úhel zahloubení 90, jednobřité, pravořezné, válcovitá stopka (tvar A). Obrábění. Kuželovitý záhlubník (špičatý) 1215-1217 Více břitů, pravořezný, válcovitá stopka (tvar A). K odstranění otřepů, lámání hran a zarovnávání děr v normálně se obrábějících materiálech, jako: ocel, litina, barevné a lehké kovy.. Kuželovitý

Více

RETRY profi machinery s.r.o., Prokofjevova 15, Brno tel , ,

RETRY profi machinery s.r.o., Prokofjevova 15, Brno tel , , Ostřicí centrum SZ Ostřící centrum SZ - Kompaktní ostřička vrtáků spolu s univerzální ostřičkou s posuvným magnetickým stolem. Brusný stůl je uložen na přesném kuličkovém vedení. Univerzální využití, přesné

Více

HISTORIE A SOUČASNOST

HISTORIE A SOUČASNOST Ruční nářadí HISTORIE A SOUČASNOST HISTORIE Výroba nástrojů v Hulíně byla zahájena v roce 1934, kdy pan Josef Studeník založil firmu s názvem První moravská továrna na pily a nástroje. Firma nejprve vyráběla

Více

Vrtáky a bity. Vrtáky a bity

Vrtáky a bity. Vrtáky a bity 303 STANDARD s válcovou stopkou do zdi... strana 304 EXTRA PROFI s válcovou stopkou do betonu... strana 304 UNIVERSAL... strana 305 POINTER SDS PLUS (dvoubřit)... strana 305 DRILLER SDS PLUS (tříbřit)...

Více

Univerzální měřidlo 844 T Multimar na měření vnitřních a vnějších rozměrů. Parametry. Technická data

Univerzální měřidlo 844 T Multimar na měření vnitřních a vnějších rozměrů. Parametry. Technická data 10-4 Multimar. Univerzální měřicí přístroje Univerzální měřidlo 844 T Multimar na měření vnitřních a vnějších rozměrů Použití Na měření vnějších a vnitřních rozměrů vnějších a vnitřních závitů středicích

Více

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS.

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS. ß 13010 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7 -, náběh cca 1/4 délky břitu (l2), přesnost H7. Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění Nevhodné na díry se dnem (slepé díry). 13010 13010

Více

ŘADA F112 Frézovací nástroj na plasty: jednobřitý, celokarbidový, downcut, leštěný a vyjímečně ostrý břit.

ŘADA F112 Frézovací nástroj na plasty: jednobřitý, celokarbidový, downcut, leštěný a vyjímečně ostrý břit. ŘADA F112 Frézovací nástroj na plasty: jednobřitý, celokarbidový, downcut, leštěný a vyjímečně ostrý břit. Stejný jako F113, ale tlačící špony dolů (downcut funkce). Tím pádem žádné zvedání tenkých materiálů,

Více

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS.

d 1 Nastavitelné ruční výstružníky DIN 859 Použití Lze nastavit všechna požadovaná lícování a vyrovnat opotřebení. Kvalita HSS. ß 13010 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7 -, náběh cca 1/4 délky břitu (l2), přesnost H7. Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění Nevhodné na díry se dnem (slepé díry). 13010 13010

Více

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR

Vrtáky. Vrtáky. Vrtáky. Příslušenství k elektronářadí PROTECOR Vrtáky Vrtáky Vrtáky R - široký sortiment vrtáků do betonu, kamene, cihel, dřeva i kovu - vysoká rychlost, agresivní výkon a dlouhá životnost - perfektní volba pro každodenní profesionální použití Ukázky

Více

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2013. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2013 Nářadí Dremel Platný od 1. února 2013 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Zadavatel: SOŠ a SOU Trhové Sviny, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny - příspěvková organizace

Zadavatel: SOŠ a SOU Trhové Sviny, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny - příspěvková organizace Zadavatel: SOŠ a SOU Trhové Sviny, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny - příspěvková organizace Předmět plnění Část C) Zařízení a vybavení pro inovaci oboru truhlář č.p. Potřeby zadavatele Minimální požadavky

Více

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně

Top Line 22. Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Konstrukční svoboda pro velké skříně Kování pro posuvné dveře, zejména pro těžká křídla v ložnicových skříních. Speciální vozíky pro křídla s dřevěným nebo hliníkovým

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 7 Pilové

Více

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710

Elektrické hoblíky. Elektrické a aku nářadí. příkon 900 W. Elektrický hoblík FP-650. Elektrický hoblík s falcováním FP-900. Frézka na lamely FBJ-710 Elektrické hoblíky 999,- Elektrický hoblík FP-650 Šířka záběru Hloubka třísky 650 W/230 V 16 000/min. 82 mm 0-2 mm 2,7 kg Dodáváno včetně oboustranných nožů, paralelního vodítka, prachového vaku a náhradního

Více

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm

FEIN Pilový list E-Cut Standard, široký 65mm FEIN Segmentový pilový list z tvrdého kovu, kruhový tvar kovy a plech do tl. cca 1mm Ø 63mm 1ks 6 35 02 096 023 611,- Kč bez DPH Ø 63mm 2ks 6 35 02 096 017 1.100,- Kč bez DPH Ø 80mm 1ks 6 35 02 097 027

Více

Metodika k dílně pro obor Truhlář

Metodika k dílně pro obor Truhlář Metodika k dílně pro obor Truhlář Příjemce:, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny Projekt:, Cíl učebny: nákup nového strojního vybavení do dílen, zatraktivnit a zmodernizovat výuku a usnadnit tak cestu absolventům

Více

Pro výkon je důležitá kvalita.

Pro výkon je důležitá kvalita. Inklusive 131 - S válcovitou stopkou a čtyřhranem - Levá spirála 7-8 - Řezný úkos cca 1/4 délky břitu (l 2 ) - Přesnost Ruční výstružníky DIN 26. Není vhodné na díry se dnem (slepé díry). d 1 l 2 l 1 d

Více

12105 Provedení DIN 335, úhel zahloubení Provedení DIN 347, úhel zahloubení 120.

12105 Provedení DIN 335, úhel zahloubení Provedení DIN 347, úhel zahloubení 120. Inklusive 1215-1217 - Mnohobřitové - Pravořezné - Válcovitá stopka (tvar A) K odstraňování otřepů, srážení hran a zahlubování otvorů do normálně se obrábějících materiálů, jako ocel, litina, barevné a

Více

Nová generace vrtáků. Vyroben ze špičkové evropské oceli. Vrtáky, brusné kotouče a příslušenství

Nová generace vrtáků. Vyroben ze špičkové evropské oceli. Vrtáky, brusné kotouče a příslušenství Nová generace vrtáků Vysoká vrtací schopnost, rychlý průběh vrtání a obrovská tepelná odolnost jsou přesvědčivými vlastnostmi nového vrtáku jet-trac turbo se stopkou vrtáku SDS-Plus pro bezpečné upevnění

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000 OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 3000 Univerzální skříně pro automatizaci. Volitelné rozměry pro šířku, délku a hloubku. Přední i zadní dvířka na pantech. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany.

Více

Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539

Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539 _HH_Katalog_202_CZ_HH Grundlayout 2008 9.09.202 3:45 Seite. Přehled spirálových vrtáků Značka DIN 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma Dílenská norma 6539 6539 6539 6539 6539

Více

Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch

Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch Příslušenství Bosch 11/12 Řezání kmitací pilou a pilou ocaskou Přehled 611 Dobře strukturovaný: program pilových plátků do pil ocasek od firmy Bosch Správný výběr pilového látku do pil ocasek rozhoduje

Více

13010 Ruční výstružníky DIN 206

13010 Ruční výstružníky DIN 206 Obrábění 3 Ruční výstružníky DIN 26 S válcovitou stopkou a čtyřhranem, pravořezné, levá spirála 7-8, náběh cca /4 délky břitu ( ), přesnost H7.. Na díry se dnem (slepé díry) nevhodné. 3 d 2 d 2 3 2, 25

Více

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro truhláře. Dvojitý kolíkovací systém. Pro tesaře. Vrtací stojany. Speciální stroje Broušení Frézování

Oblasti. Vrtání Ostatní Hoblování Řezání. Pro truhláře. Dvojitý kolíkovací systém. Pro tesaře. Vrtací stojany. Speciální stroje Broušení Frézování Vše pro vrtání 66 Oblasti Pro truhláře Přesná spojení jsou nyní základem správného fungování systému. Nejlépe to dokazuje dvojitý kolíkovací systém princip MAFELL nabízí všestrannost, pokud jde o rychlé

Více

Weldon upínání nástrojů 19 mm. Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 mm jako standardní vybavení

Weldon upínání nástrojů 19 mm. Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 mm jako standardní vybavení Příslušenství pro vrtačky s magnetickým podstavcem MAG 32 MAG 50 Weldon upínání nástrojů 19 Upnutí MK2 Průmyslové upnutí pomocí Weldon 19 jako standardní vybavení Adaptér sklíčidla Weldon 19 ÎÎ1/2"-20

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Autor: zev materiálu: Číslo projektu: Tematická oblast : Datum tvorby:

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Autor: zev materiálu: Číslo projektu: Tematická oblast : Datum tvorby: Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09, Karlovy Vary Autor: Pavel Kottek je určena k provedení školení žáků z bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro žáky

Více

Řada Walter Perform nový standard pro malé a střední dávky

Řada Walter Perform nový standard pro malé a střední dávky Informace k objednávkám Výrobní kompetence _KOMPETENCE V OBRÁBĚNÍ Řada Walter Perform nový standard pro malé a střední dávky Vrtání, závitování, frézování 1 PERFORM, ADVANCE, SUPREME Výrobní řady Walter

Více

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY Pro zajištění vysoké dlouhodobé výkonnosti a spokojenosti zákazníků prochází nová řada SERIES 60 a SERIES 40 v procesu výroby náročnými výrobními a testovacími postupy ve

Více

Nabízíme Vám tyto služby: Prodej nástrojů, měřidel a příslušenství ke strojům Fax: 241 722 218 Servisní práce otosch@volny.cz 39

Nabízíme Vám tyto služby: Prodej nástrojů, měřidel a příslušenství ke strojům Fax: 241 722 218 Servisní práce otosch@volny.cz 39 Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Tel.: 602 653 163 606 494 750 777 858 452 N N N N 40 42 43 46 48 50 54 56 58 63 64 66 67 68 70 77 78 80 92 93 94 102 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka

Více

Modulární systém Coromant EH

Modulární systém Coromant EH Modulární systém Coromant EH Flexibilní nástrojové vybavení pro díry malých průměrů Z hlediska ziskovosti má při obrábění kovů naprosto zásadní význam dosah nástrojů až k obtížně přístupným partiím obráběné

Více

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Jednosměrná ulice je kování pro posuvné dveře s jednou dráhou perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regálové systémy. Hliníkové, dřevěné nebo skleněné

Více

STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ. MARSTAND

STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ. MARSTAND - STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ. MARSTAND Nejaktuálnější informace k produktům MARSTAND naleznete na našich webových stránkách: www.mahr.cz, WebCode 210 Měřicí stojany, stoly a zařízení pro kontrolu obvodového

Více

Lugano. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub ZERTIFIZIERT.

Lugano. Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk. Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub ZERTIFIZIERT. 05.10.2016 Model č. 245 (Cen. sk. 1) Částečný masiv-buk Model č. 246 (PG 2) Částečný masiv-dub Schadstoffgeprüft Emissionsgeprüft ZERTIFIZIERT 1 Skříně s otočnými dveřmi bez paspartového rámu Vnitřní vybavení:

Více

OBRÁBĚNÍ I. Zpětný zdvih při těchto metodách snižuje produktivitu obrábění. Proto je zpětná rychlost 1,5x - 4x větší než pracovní rychlost.

OBRÁBĚNÍ I. Zpětný zdvih při těchto metodách snižuje produktivitu obrábění. Proto je zpětná rychlost 1,5x - 4x větší než pracovní rychlost. OBRÁBĚNÍ I OBRÁŽENÍ - je založeno na stejném principu jako hoblování ( hoblování je obráběním jednobřitým nástrojem ) ale hlavní pohyb vykonává nástroj upevněný ve smýkadle stroje. Posuv koná obrobek na

Více

Univerzální frézky. Obráběcí stroje. FPX-25E obj. číslo 25951000. Podstavec pro typy SM, FPX FP-16K. FPX-20E obj. číslo 25000017

Univerzální frézky. Obráběcí stroje. FPX-25E obj. číslo 25951000. Podstavec pro typy SM, FPX FP-16K. FPX-20E obj. číslo 25000017 Univerzální frézky jsou určeny pro širokou škálu běžných i přesných frézovacích operací. Tuhá konstrukce zabezpečuje dostatečnou kvalitu opracování ocelových materiálů, litiny, barevných kovů a dalších

Více

STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ.

STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ. STABILNÍ PARTNER VE VÝROBĚ. MARSTAND Nejaktuálnější informace k produktům MARSTAND naleznete na našich webových stránkách: www.tm-technik.cz Měřicí stojany, stoly a zařízení na kontrolu obvodového házení

Více

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí

Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Jednoduché spolehlivé elektrické nářadí Obsah aku stroje 4 vrtačky, excentrická bruska, hoblík 5 úhlové brusky, přímočará pila 6 okružní pila 7 Aku vrtací šroubovák Maktec MT070E Aku vrtací šroubovák Maktec

Více

SKUPINY SPOTŘEBITELŮ Výroba forem, slévárny, stavba lodí/plovoucích plošin, konstrukce letadel a terotechnologie. = MX = MXX = MY = F

SKUPINY SPOTŘEBITELŮ Výroba forem, slévárny, stavba lodí/plovoucích plošin, konstrukce letadel a terotechnologie. = MX = MXX = MY = F 102 52 ŘEZNÉ TVRDOKOVOVÉ FRÉZY APPLIKACE Pro odstraňování otřepů, fazetování, omítání, orovnávání, obrábění hran a povrchů, hrubé broušení, přípravu a odstraňování svarových a pájených švů. SKUPINY SPOTŘEBITELŮ

Více

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY II / MAU 5000 Inovativní držák úchylkoměru. S možností přímé objednávky v našem Webshopu!

PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY II / MAU 5000 Inovativní držák úchylkoměru. S možností přímé objednávky v našem Webshopu! PRODUKTOVÉ NOVINKY DÍLENSKÉ POTŘEBY II / 2017 S možností přímé objednávky v našem Webshopu! www.meusburger.com MAU 5000 Inovativní držák úchylkoměru MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE Ideální ke kontrole uzavírací síly

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY Okna Dveře

TECHNICKÉ PARAMETRY Okna Dveře 05 Okna veře \\ Sada profilových fréz na dveře V1 05 Okna \ veře určeno k frézování profilů a kontraprofilů na dveře s vytvořením přiznané spáry ruční posuv MN měkkého i tvrdé dřevo PRCOVNÍ POMÍNKY profilace

Více

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání.

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání. 09 Ruční stolní lis Univerzální svěrák Pákové nůžky na plech Ruční ohýbačky plechu Ruční zakružovačky plechu Elektrické zakružovačky plechu Signovačky 09 quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s

Více

Info Přehled šroubovitých vrtáků VHM (I) Vrtací nářadí. Doporučení použití W = vhodné X = omezeně vhodné Hliník > 10% Si W W W W W W W W

Info Přehled šroubovitých vrtáků VHM (I) Vrtací nářadí. Doporučení použití W = vhodné X = omezeně vhodné Hliník > 10% Si W W W W W W W W Inklusive Info Přehled šroubovitých vrtáků (I) Značka 0 0 0 0 0 0 0 0 Závodní norma Závodní norma Závodní norma Závodní norma 6539 6539 6539 6539 5 x D Skládaný vrták Skládaný vrták Číslo položky 11016

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CZ POKOSOVÉ PILY ELEKTRO maschinen pokosové pily jsou přesné a flexibilní s mnoha praktickými detaily. Jsou rozděleny do 3 skupin: základní pokosové pily, posuvné pokosové pily a s

Více

CENÍK VÝROBKŮ SCHEPPACH 2007-2008

CENÍK VÝROBKŮ SCHEPPACH 2007-2008 CENÍK VÝROBKŮ SCHEPPACH 2007-2008 CENÍK - DÍLNA Výrobek Obj. číslo MOC vč. DPH 8" Stolová pila ts 2010 Stolová pila ts 2010 230/50/1 1,8 kw (2,5 HP) Indukční motor 53220901 18 490 Kč Doporučené příslušenství

Více

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40 OBSAH Profily - Modul 45 101832 Profil 18.5x32 1/1 101845 Profil 18.5x45 1/1 101803 Profil 18.5x45 třídrážkový 1/1 101890 Profil 18.5x90 1/1 101180 Profil 18.5x180 1/1 103232 Profil 32x32 1/2 103232L Profil

Více

Frézování. Hlavní řezný pohyb nástroj - rotační pohyb Přísuv obrobek - v podélném, příčném a svislém směru. Nástroje - frézy.

Frézování. Hlavní řezný pohyb nástroj - rotační pohyb Přísuv obrobek - v podélném, příčném a svislém směru. Nástroje - frézy. Tento materiál vznikl jako součást projektu, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Základní konvenční technologie obrábění FRÉZOVÁNÍ Technická univerzita v Liberci

Více

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus

Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus VRTÁNÍ A SEKÁNÍ Příslušenství pro kladiva s upnutím SDS-Plus Vrtáky SDS-4Plus dvoubřité Vrtáky SDS-4Plus ideální pro použití do betonu, zdiva a přírodního kamene. Speciální tvar hrotu umožňuje jednoduché

Více

Ruční výstružníky HSS pro univerzální použití do 1000 N/mm 2

Ruční výstružníky HSS pro univerzální použití do 1000 N/mm 2 Ruční výstružníky Ruční výstružníky HSS pro univerzální použití do 1000 N/mm 2 HSS Pro ruční výrobu tolerancí tvaru H7 v průchozím otvoru nebo pro přerušované řezání do ocelové a litinové materiálové skupiny,

Více

NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640. V/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640. V/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého 640 ŠABLONA: NÁZEV PROJEKTU: REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: V/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Zlepšení podmínek pro vzdělávání

Více

hochauflösende Bilder anfordern

hochauflösende Bilder anfordern hochauflösende Bilder anfordern 142 Vrtáky, brusné kotouče, příslušenství Výhoda Výkonné vrtáky pro profesionály V y v i n u t o o d b o r n í k y p r o p r o f e s i o n á l n í v r t á n í jet-trac triplo

Více

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. Schadstoffgeprüft SEDEA. Emissionsgeprüft SEZNAM PRODEJNÍCH CEN ZERTIFIZIERT

Lugano. Model č. 246 Dub, částečný masiv. Schadstoffgeprüft SEDEA. Emissionsgeprüft SEZNAM PRODEJNÍCH CEN ZERTIFIZIERT Model č. 246 Dub, částečný masiv Schadstoffgeprüft Emissionsgeprüft ZERTIFIZIERT 1 Skříně s otočnými dveřmi bez paspartového rámu Vnitřní vybavení: 2 police, 1 tyč na šaty Dřevěné dveře, s pruhem v hnědé

Více

made in germany Šroubováky: Ergonomie, síla a bezpečnost. Zkouška každého kusu při 10.000 voltů

made in germany Šroubováky: Ergonomie, síla a bezpečnost. Zkouška každého kusu při 10.000 voltů hih quality Šroubováky: Eronomie, síla a bezpečnost. Zkouška každého kusu při 10.000 voltů ve vodní lázni, díky tomu schváleny pro práci pod napětím do 1.000 voltů. Vypnutá podélná kontura pro vysokou

Více

Popis: Podelné řezání přírodních dřev. Vhodné do hranolovacích pil. 4 4 4,4 4,4 5,2 5,5 5,5

Popis: Podelné řezání přírodních dřev. Vhodné do hranolovacích pil. 4 4 4,4 4,4 5,2 5,5 5,5 PILOVÉ KOTOUČE Profilové nástroje Kotoučové frézy PILOVÉ KOTOUČE 2 2 3 8 0-0 F Z F Z Podelné řezání přírodních dřev. 0 0 00 0 0 700,, 2 0 8 2 2 3 8 0-0 F Z 2 2 3 8 3-3 L W Z Podelné řezání přírodních dřev.

Více

7 Hmoždinky pro deskové materiály

7 Hmoždinky pro deskové materiály Kovová hmoždinka... Sklopná hmoždinka K, KD, KDH, KM... Hmoždinka pro deskové materiály PD... Hmoždinka pro sádrokarton GK... Kovová hmoždinka pro sádrokarton GKM... 28 290 294 296 298 286 Kovová hmoždinka

Více

Obráběcí stroje řady 2013-10. www.bow.cz

Obráběcí stroje řady 2013-10. www.bow.cz Obráběcí stroje řady 2013-10 www.bow.cz Vážení zákazníci, v katalogu, který držíte v ruce, naleznete přehled nabízených výrobků nové řady. Tato řada zahrnuje v praxi odzkoušené stolní i robustní vrtačkofrézky,

Více

Výroba závitů - shrnutí

Výroba závitů - shrnutí Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola technická Brno, Sokolská 1 Šablona: Název: Téma: Autor: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Obrábění Výroba závitů - shrnutí Ing. Kubíček Miroslav

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více