Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu."

Transkript

1

2 O VELETRHU Veletrh (nejen) pro domácí mazlíčky Máme rádi zvířata se v letošním roce koná v Uherském Hradišti poprvé, a to v prostorách Klubu kultury v centru města. Budou zde představeny nejnovější trendy z oblasti chovatelských potřeb, krmiv a péče o domácí mazlíčky. Na veletrhu se budou prezentovat také neziskové organizace věnující se ochraně a péči o opuštěná či zraněná zvířata. Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména majitelé a chovatelé psů, koček, dále drobných savců, exotického ptactva, terarijních a akvarijních zvířat. Veletrh bude mít bohatý doprovodný program zaměřený samozřejmě na zvířátka (agility, dog dancing, frisbee a další). V rámci doprovodného programu proběhnou také dvě soutěže: výtvarná soutěž pro základní školy pod názvem Zvířátko, které mám moc rád(a) a fotografická soutěž pro širokou veřejnost Domácí mazlíček člen naší rodiny. Slavnostní vyhlášení soutěží proběhne v pátek a v sobotu. Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu. Akce probíhá souběžně a ve spolupráci s XXXIX. ročníkem mezinárodního ekologického festivalu TÝKÁ SE TO TAKÉ TEBE. Konání veletrhu bude předcházet velká mediální kampaň. Hlavním mediálním partnerem je Rádio Zlín. Dle předchozích zkušeností očekáváme vysokou účast ze strany návštěvníků. ORGANIZÁTOR VELETRHU: Mgr. Markéta Říhová EXPO ZOOM Babice 550, IČ: Mobil: info@expo-zoom.cz

3 INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE Konání veletrhu: června 2014, 9:00 17:00 Výstavní prostory: Klub kultury Uherské Hradiště ( Uzávěrka přihlášek: 13. května 2014 nebo do naplnění kapacity výstavních prostor Příprava expozic: 12. června 2014, 16:00 20:00 Demontáž expozic: 14. června, 17:00 20:00 POPLATKY A MOŽNOSTI PREZENTACE Registrační poplatek: 1200Kč (povinný pro všechny vystavovatele s fyzickou účastí) zahrnuje zápis do katalogu a uvedení na webových stránkách veletrhu + jeden PR článek na webových stránkách. Možnost prezentace na veletrhu: Inzerce společnosti v katalogu veletrhu: strana A5 1500Kč, ½ strany A5 900Kč Umístění letáčků (do formátu A4) v prostorách veletrhu: 1800Kč Letáček do ruky (návštěvník hned u vstupu dostane váš letáček): 2100Kč Prezentace společnosti promítaná na pódiu - dataprojektor: 1800Kč Vyvěšení či umístění reklamního banneru v prostorách veletrhu: 2100Kč PR článek uvedený na webových stránkách veletrhu: 1200Kč Pronájem výstavní plochy s možností prodeje: Hlavní sál: Rozměry expozice * přihlášení do přihlášení od m 2 (1x2m) 1450Kč/m Kč/m 2 4m 2 (2x2m) 1300Kč/m Kč/m 2 6m 2 (3x2m) 1150Kč/m Kč/m 2 *rozměry expozice je možné po dohodě upravit Foyer u hlavního vchodu: Plocha expozice přihlášení do přihlášení od m Kč/m Kč/m 2 3m 2 850Kč/m Kč/m 2 Galerie: Plocha expozice přihlášení do přihlášení od 1.dubna m 2 800Kč/m Kč/m 2 3m 2 750Kč/m 2 950Kč/m 2 4m 2 700Kč/m 2 900Kč/m 2 Nejsme plátci DPH, ceny jsou konečné a platí pro oba dny konání veletrhu. K dispozici jsou stoly a židle, pokud o ně bude mít vystavovatel zájem. Uvede to v přihlášce.

4 NABÍDKA PARTNERSTVÍ Máte-li zájem stát se partnerem veletrhu, nabízíme různé druhy partnerství a spolupráce. Generální partner (pouze jeden) uváděn jako Generální partner veletrhu Máme rádi zvířata uvedení Generálního partnera v reklamním spotu Rádia Zlín výstavní plocha 4m 2 v hlavním sále logo/inzerce o velikosti A5 v katalogu veletrhu umístění reklamního banneru s odkazem na titulní straně webových stránek veletrhu prezentace společnosti promítaná na dataprojektoru v prostorách veletrhu logo na všech propagačních materiálech veletrhu (katalog, papírové tašky, plakáty, letáky) logo na webových stránkách veletrhu v sekci Partneři umístění loga/ banneru v prostoru veletrhu poděkování partnerovi moderátorem v průběhu veletrhu prezentace partnera na pódiu tři PR články na webových stránkách veletrhu Plnění: Kč (včetně DPH) Hlavní partner (pouze jeden) uváděn jako Hlavní partner veletrhu Máme rádi zvířata výstavní plocha 4m 2 v hlavním sále prezentace společnosti promítaná na dataprojektoru v prostorách veletrhu logo na všech propagačních materiálech veletrhu (katalog, papírové tašky, plakáty, letáky) logo na webových stránkách veletrhu v sekci Partneři umístění loga/banneru v prostoru veletrhu poděkování partnerovi moderátorem v průběhu veletrhu prezentace partnera na pódiu dva PR články na webových stránkách veletrhu Plnění: Kč (včetně DPH) Partner (maximálně tři) uváděn jako Partner veletrhu Máme rádi zvířata výstavní plocha 2m 2 v hlavním sále logo na všech propagačních materiálech veletrhu (katalog, papírové tašky, plakáty, letáky) logo na webových stránkách veletrhu v sekci Partneři umístění loga/banneru v prostoru veletrhu poděkování partnerovi moderátorem v průběhu veletrhu jeden PR článek na webových stránkách veletrhu Plnění: Kč (včetně DPH) Sponzor (neomezeně) uváděn jako Sponzor veletrhu Máme rádi zvířata umístění loga v seznamu sponzorů na webových stránkách veletrhu umístění loga v katalogu veletrhu Plnění: 6.000Kč (včetně DPH)

5 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA PRO VYSTAVOVATELE Máme rádi zvířata 1. ročník veletrhu (nejen) pro domácí mazlíčky, června 2014 Mgr. Markéta Říhová, Babice 550, , IČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., č.ú.: /0800 Telefon: , VYSTAVOVATEL Obchodní společnost IČ. DIČ Sídlo (fakturační adresa). Korespondenční adresa Kontaktní osoba, funkce. Telefon Charakteristika vystavovatele. Objednáváme tyto položky: Položky v Kč Registrační poplatek 1.200Kč 1200Kč Inzerce v katalogu strana A Kč Inzerce v katalogu strana ½ A5 900Kč Umístění letáčků v prostorách veletrhu 1.800Kč Letáček do ruky 2.100Kč Prezentace společnosti promítaná na pódiu - dataprojektor 1.800Kč Vyvěšení či umístění reklamního banneru v prostorách veletrhu 2.100Kč Další PR článek uvedený na webových stránkách veletrhu 1.200Kč Pronájem výstavní plochy s možností prodeje (ceny za oba dny konání veletrhu): Hlavní sál Rozměry expozice přihlášení do přihlášení od m 2 (1x2m) 2.900Kč 3.500Kč 4m 2 (2x2m) 5.200Kč 6.400Kč 6m 2 (3x2m) 6.900Kč 8700Kč jiný rozměr expozice (možný po telefonické domluvě) Foyer Rozměry expozice přihlášení do přihlášení od m Kč 2.600Kč 3m Kč 3.450Kč Galerie Rozměry expozice přihlášení do přihlášení od m Kč 2.000Kč 3m Kč 2.850Kč 4m Kč 3.600Kč CELKEM v Kč Nejsme plátci DPH, ceny jsou konečné a platí pro oba dny konání veletrhu. Mám zájem o stůl a židle. (Uveďte počet): Potvrzením a podpisem závazné přihlášky uděluji organizátorovi veletrhu v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním osobních údajů pro interní potřebu veletrhu a dále udělu ji souhlas v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, k zasílání obchodního sdělení. Dále prohlašuji, že jsem byl seznámen s Obchodními podmínkami prezentaci na veletrhu, které jsou součástí závazné přihlášky, a souhlasím s nimi.. organizátor (datum, razítko, podpis). vystavovatel (datum, razítko, podpis)

6 OBJEDNÁVKA SLUŽEB (BEZ FYZICKÉ ÚČASTI NA VELETRHU) Mgr. Markéta Říhová, Babice 550, , IČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., č.ú.: /0800 Telefon: , ODBĚRATEL Obchodní společnost IČ. DIČ Sídlo (fakturační adresa). Korespondenční adresa Kontaktní osoba, funkce. Telefon Objednáváme tyto položky: Položky v Kč Inzerce v katalogu strana A Kč Inzerce v katalogu strana ½ A5 900Kč Umístění letáčků v prostorách veletrhu* 1.800Kč Letáček do ruky * 2.100Kč Prezentace společnosti promítaná na pódiu - dataprojektor 1.800Kč Vyvěšení či umístění reklamního banneru v prostorách veletrhu* 2.100Kč Další PR článek uvedený na webových stránkách veletrhu 1.200Kč CELKEM v Kč Nejsme plátci DPH, ceny jsou konečné a platí pro oba dny konání veletrhu. Potvrzením a podpisem závazné objednávky uděluji organizátorovi veletrhu v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním osobních údajů pro interní potřebu veletrhu a dále uděluji souhlas v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, k zasílání obchodního sdělení. Dále prohlašuji, že jsem byl seznámen s Obchodními podmínkami k prezentaci na veletrhu.. organizátor (datum, razítko, podpis). vystavovatel (datum, razítko, podpis)

7 OBCHODNÍ PODMÍNKY K PREZENTACI NA VELETRHU Mgr. Markéta Říhová, Babice 550, , IČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., č.ú.: /0800 Telefon: , info@expo-zoom.cz; Organizátor: Mgr. Markéta Říhová, Babice 550, , IČ: Vystavovatel: fyzická nebo právnická osoba, která organizátorovi odeslala potvrzenou závaznou přihlášku 1. Základní podmínkou účasti na výstavě je doručení potvrzené závazné přihlášky organizátorovi ( em nebo poštou). Podpisem závazné přihlášky se vystavovatel zavazuje dodržovat Obchodní podmínky k prezentaci na veletrhu. 2. Po obdržení přihlášky vystaví organizátor vystavovateli fakturu za objednané služby, jejíž úhrada musí být provedena do data splatnosti. 3. STORNO podmínky: 50% z celkové ceny nájmu a objednaných služeb při zrušení účasti tři týdny před konáním veletrhu 100% z celkové ceny nájmu a objednaných služeb při zrušení účasti dva týdny před konáním veletrhu Registrační poplatky propadají v plné výši bez ohledu na termín zrušení účasti. Zrušení závazné přihlášky musí být provedeno písemnou formou. 4. Organizátor pronajímá vystavovateli neohraničenou výstavní plochu, vystavovatel musí dodržet rozměry své expozice vymezené v závazné přihlášce. 5. Organizátor rozhoduje o umístění expozice dle specifikací uvedených v závazné přihlášce. 6. Vystavovatel je oprávněn propagovat své exponáty pouze na svém výstavním prostoru, který mu byl vymezen. 7. Vystavovatel svým chováním nesmí rušit či omezovat ostatní expozice. 8. Vystavovatel není oprávněn pronajímat výstavní prostor třetí osobě. 9. Vystavovatel nesmí likvidovat exponáty před ukončením veletrhu. 10. Vystavovatel je povinen opustit výstavní plochu po skončení veletrhu v takovém stavu, v jakém mu byla předána před zahájením veletrhu. Jakékoli poškození je vystavovatel povinen uhradit. 11. Organizátor neodpovídá vystavovatelům za ztrátu, či poškození jejich exponátů před zahájením, v době konání či po skončení veletrhu. 12. Vystavovatel je povinen být pojištěn za škodu na odpovědnost po celou dobu konání veletrhu. Pokud toto pojištění nemá, může se obrátit na organizátora, který toto pojištění zajistí. 13. Veškeré stížnosti či reklamace musí vystavovatel podat písemně, a to nejpozději do skončení posledního dne veletrhu, jinak jeho právo zaniká. 14. Tyto Obchodní podmínky jsou součástí Závazné přihlášky pro vystavovatele.

Závazná přihláška k účasti rámcová smlouva

Závazná přihláška k účasti rámcová smlouva Vše pro školy s.r.o. Vše pro školy & školky Matúškova 5, 149 00 Praha 4 IČ: DIČ: Tel.: + 420 778 828 242 Email: veletrh@vseproskolyaskolky.cz Web: www.vseproskolyaskolky.cz Vystavovatel Závazná přihláška

Více

Závazná přihláška k účasti rámcová smlouva

Závazná přihláška k účasti rámcová smlouva Vše pro školy s.r.o. Vše pro školy & školky Matúškova 5, 149 00 Praha 4 IČ: 05765790 Tel.: + 420 733 424 720 Email: veletrh@vseproskolyaskolky.cz Web: www.vseproskolyaskolky.cz Vystavovatel Závazná přihláška

Více

ČCCR objednala ostrovní stánek o velikosti 240 m2 ve středu hlavní haly a v současné době jedná o možnosti stát se zemí partnerem veletrhu.

ČCCR objednala ostrovní stánek o velikosti 240 m2 ve středu hlavní haly a v současné době jedná o možnosti stát se zemí partnerem veletrhu. V Praze, dne 19.5. 2003 Vážená paní, vážený pane, Česká centrála cestovního ruchu organizuje 7. oficiální účast České republiky na veletrhu cestovního ruchu Tour Salon Poznaň, jehož letošní, již 14. ročník,

Více

DEN MALÝCH OBCÍ. Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV.

DEN MALÝCH OBCÍ. Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV. DEN MALÝCH OBCÍ Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA PVA EXPO PRAHA, KONGRESOVÝ SÁL, BERANOVÝCH 667, PRAHA 9-LETŇANY 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 4142/6,

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Dny zahradní a krajinářské tvorby XXII. 29. listopadu - 1. prosince 2017, Luhačovice KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Vážení kolegové, Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, z.s, si Vás

Více

Energetické fórum & 24. Teplárenské dny

Energetické fórum & 24. Teplárenské dny Nabídka prezentačních míst typové možnosti Prezentační místo - typ 1 Prezentační místo - typ 2 Plocha: 2 x 2 m Plocha: 4 m 2 Plocha: 3 x 2 m Plocha: 6 m 2 V ceně je zahrnuto: Pronájem plochy Prosklený

Více

listopadu 2016

listopadu 2016 Pardubice, Dům Hudby, Sukova síň, Sukova tř. 1260 9. 10. listopadu 2016 Hana Moulisová Tel.: 467 003 210, Fax: 467 003 119 GMS: 731 341 247 E-mail: moulisova@stapro.cz http://www.stapro.cz - Uvedení loga

Více

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ Počítačem asistované ortopedické operace a miniinvazivní přístupy 8.- 9. dubna 2011 Hotel Voroněž I, Křížkovského 47, Brno Kongres se koná pod záštitou České společnosti

Více

BETON 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014

BETON 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 21. BETONÁŘSKÉ DNY 2014 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU OPĚT ÚČAST NA KONFERENCI A STRAVOVÁNÍ BĚHEM VÝSTAVY V CENĚ VÝSTAVNÍCH SLUŽEB! OBJEDNÁVKY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ + BONUS! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO ČLENY

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH Datum konání: 29.9. - 4.10.2014 Obor: klíčový oborový veletrh v odvětví strojního průmyslu v Bulharsku s širokou mezinárodní účastí v roce

Více

Vážení prodejci krmiv a potřeb pro chovatele,

Vážení prodejci krmiv a potřeb pro chovatele, Vážení prodejci krmiv a potřeb pro chovatele, ve dnech 31.10. - 1.11. 2015 se koná Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI DOUBLE CACIB, v Praze 9, PVA EXPO Praha. V rámci MVP se uskuteční i prodejní

Více

V PORODNICI JAKO DOMA

V PORODNICI JAKO DOMA Porodní dům U čápa, o. p. s. : V PORODNICI JAKO DOMA pdcap.cz odborná konference s veletrhem porodnic 2. a 3. prosince 2016 Hotel Don Giovanni, Vinohradská 157a, 130 20 Praha 3 Nabídka partnerům V porodnici

Více

BETON 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 18. BETONÁŘSKÉ DNY 2011

BETON 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 18. BETONÁŘSKÉ DNY 2011 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu VÝHODNÉ CENY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme IDEAS 2016 Místo konání: Karáčí, Pákistán Datum konání: 22. - 25. listopad 2016 Obor: obranný průmysl Veletrh IDEAS se koná jednou za dva roky, v roce 2016 se jedná již

Více

BETON 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 17. BETONÁŘSKÉ DNY 2010

BETON 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU. Výstava. při konferenci s mezinárodní účastí 17. BETONÁŘSKÉ DNY 2010 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu VÝHODNÉ CENY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

ČESKÝ A SLOVENSKÝ GASTROENTEROLOGICKÝ KONGRES 12. 11. 14. 11. 2015, Clarion Congress Hotel Praha NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE

ČESKÝ A SLOVENSKÝ GASTROENTEROLOGICKÝ KONGRES 12. 11. 14. 11. 2015, Clarion Congress Hotel Praha NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE ČESKÝ A SLOVENSKÝ NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 2 PARTNERSKÉ POZICE Generální partneři 16 m 2 výstavní plochy priorita ve výběru výstavní plochy možnost prezentace firmy formou paralelního sympozia

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA VÝSTAVU NOVINKA! ÚČAST NA KONFERENCI A STRAVOVÁNÍ BĚHEM VÝSTAVY V CENĚ VÝSTAVNÍCH SLUŽEB! OBJEDNÁVKY VÝSTAVNÍCH STÁNKŮ + BONUS! MOŽNOST OBJEDNÁNÍ FIREMNÍ PREZENTACE 20 % SLEVA PRO

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ENVIRONMENT AND ENERGY 2015 10. Mezinárodní veletrh energetických a environmentálních technologií Obor: Výroba a distribuce energie a tepla, obnovitelné zdroje, vodní

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 13. BŘEZNA 2018 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých

Více

AGRO 2013- UKRAJINA, KYJEV

AGRO 2013- UKRAJINA, KYJEV Zahraniční zastoupení CzechTrade Kiev připravuje prezentaci českých společností z oboru zemědělství za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry. Místo konání: Web: Národní ExpoCentrum

Více

FIREMNÍ PREZENTACE října 2019

FIREMNÍ PREZENTACE října 2019 16. - 17. října 219 LOREM IPSUM Jsme v nových prostorách na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava 17. listopadu 2172/15, 78 Ostrava - Poruba FIREMNÍ PREZENTACE PROČ PRÁVĚ K NÁM : NA JEDNOM

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO

AULA A203, FAKULTA STAVEBNÍ, VUT V BRNĚ, VEVEŘÍ 95, BRNO KONEČNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing. Rostislava Drochytky, CSc., MBA

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ECOFAIR a ENERGETIKA 2016 Mezinárodní veletrhy ekologie a energetiky Datum konání: 12. 14.října 2016 Obor: ochrana životního prostředí, energetika Mezinárodní veletrh

Více

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o.

Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. platné od 29. 4. 2015 Autorská práva k tomuto dokumentu vlastní společnost Byznys & Trade Solutions Point s.r.o. a tento dokument

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY

NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE 7. 9. 11. 2013 HOTEL THERMAL KARLOVY VARY PARTNERSKÉ POZICE Generální partneři 16 m 2 výstavní plochy priorita ve výběru výstavní plochy možnost prezentace firmy formou

Více

Podmínky pro organizování a financování oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích a výstavách

Podmínky pro organizování a financování oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích a výstavách Podmínky pro organizování a financování oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích a výstavách 27. 11. 2013 Zdroj: Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR (MPO) organizuje

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy. Žďár nad Sázavou 2016

Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy. Žďár nad Sázavou 2016 Projekt 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 Vydává: Organizační výbor výstavy Projednáno ve výboru KF 06-10. Žďár nad Sázavou 13. července 2015 2. Záměr výstavy: Úvod: Projekt

Více

Propozice pro vystavovatele

Propozice pro vystavovatele Propozice pro vystavovatele Úvodem Vážení přátelé motorizmu, jsme na prahu jara a my si Vás v této souvislosti dovolujeme již po šestnácté oslovit s nabídkou k účasti na tradičním Jarním znojemském automotosalonu,

Více

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov POZVÁNKA 27. konference 10. - 11. prosince Hotel Galant Mikulov Vážení obchodní přátelé, kolegyně a kolegové, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na již 27. mezinárodní konferenci HYDROIZOLACE, která se

Více

SMLOUVA O ÚČASTI NA VELETRHU VYSTAVOVATEL I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O ÚČASTI NA VELETRHU VYSTAVOVATEL I. PŘEDMĚT SMLOUVY VÁNOCE DĚTEM 1. veletrh HRAČEK NA VYSOČINĚ 1. ROČNÍK, 26. 27. 11. 2016, DKO JIHLAVA Tolstého 2, 586 01 Jihlava email: info@pteam.cz, www.vanocedetem.cz SMLOUVA O ÚČASTI NA VELETRHU Organizátor výstavy/dodavatel,

Více

MĚSÍC LITERATURY - - - - - - - - - - - - - - PRO ARCHITEKTURU, - - - - - - - - - - - - - - STAVITELSTVÍ - - - - - - - - - - - - - - A DESIGN

MĚSÍC LITERATURY - - - - - - - - - - - - - - PRO ARCHITEKTURU, - - - - - - - - - - - - - - STAVITELSTVÍ - - - - - - - - - - - - - - A DESIGN MĚSÍC LITERATURY - - - - - - - - - - - - - - PRO ARCHITEKTURU, - - - - - - - - - - - - - - STAVITELSTVÍ - - - - - - - - - - - - - - A DESIGN 20. 5. 20. 6. 2008 Václavské náměstí 31 110 01 Praha 1 Měsíc

Více

18. jarní znojemský. auto moto. salon květen Zimní stadion Znojmo

18. jarní znojemský. auto moto. salon květen Zimní stadion Znojmo 18. jarní znojemský auto moto salon 2017 5. 7. květen Zimní stadion Znojmo Úvodem Vážení přátelé motorizmu, jsme na prahu jara a my si Vás v této souvislosti dovolujeme již po osmnácté oslovit s nabídkou

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PROJEKTU KLUB JEDNIČKA 1. Projekt Klub Jednička Klub Jednička je název projektu (dále jen projekt Klub Jednička ), který realizuje městský obvod Plzeň 1 (dále jen MO Plzeň 1), sídlem

Více

III. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PLZEŇSKÉHO KRAJE

III. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PLZEŇSKÉHO KRAJE POZVÁNKA Vážení obchodní partneři, ředitelé a majitelé firem, dámy a panové, nabízíme Vám účast, prezentaci a předání Vašich informačních materiálů na třetím ročníku oficiálního setkání starostek, starostů

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme BAUMA 2016 Mezinárodní veletrh stavebních strojů a vozidel, stavebního nářadí a příslušenství Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním

Více

MACTECH Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení

MACTECH Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení Káhira, Egypt Obor: obráběcí stroje, tváření kovů, průmyslové nástroje a řezací zařízení Vystavujte s CzechTrade na 17. ročníku mezinárodního strojírenského veletrhu tváření kovů, obráběcích strojů, průmyslových

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci.

Ze soutěže jsou vyloučeni členové hodnotící komise a jejich rodinní příslušníci. Gymnázium Jihlava vyhlašuje soutěž na vytvoření nového loga školy: ///// 1. PRAVIDLA SOUTĚŽE Cíl soutěže: Naším záměrem je nahradit stávající logo a následně vytvořit komplexní podobu grafické prezentace

Více

SAPERE AUDE AD BENEFICIUM MEDICINAE: Burnout syndrom

SAPERE AUDE AD BENEFICIUM MEDICINAE: Burnout syndrom Mladá fronta a. s. divize Medical Services Profesionální partner pro vydávání zdravotnické literatury PROSPEKT Nabídka firemní prezentace SAPERE AUDE AD BENEFICIUM MEDICINAE: Burnout syndrom (Nebojme se

Více

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov Pro partnery a stánkaře 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov www.dogfest.cz Úvodem JAKUB Organizátor Neváhejte a staňte se partnery festivalu všech pejskařů DogFest 2018! Účast na největším psím festivalu

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ENERGETIKA&ELEKTROTECHNIKA 2015 Mezinárodní odborný veletrh energetiky a elektrotechniky Obor: energetika a elektrotechnika Veletrh ENERGETIKA&ELEKTROTECHNIKA 2015 je

Více

České oficiální účasti na veletrzích a výstavách v zahraničí ZÁSADY

České oficiální účasti na veletrzích a výstavách v zahraničí ZÁSADY ZÁSADY pro organizování a financování českých oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích v roce 2013 Zásady pro organizování a financování českých oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích stanoví

Více

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK

SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK SANOMA MEDIA PRAHA 2012 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY INZERCE, TISK Platné od 1. 2. 2011 Těmito Všeobecnými podmínkami inzerce upravuje společnost Sanoma Media Praha s.r.o. (dále jen "vydavatel"), poskytování a zveřejňování

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

BATA AGRO Stara Zagora, Bulharsko Specializovaný Zemědělský veletrh

BATA AGRO Stara Zagora, Bulharsko Specializovaný Zemědělský veletrh Stara Zagora, Bulharsko Specializovaný Zemědělský veletrh VELETRH BATA AGRO je výjimečnou příležitostí pro české společnosti pro nabídnutí svých strojů, zařízení a produktů v rámci společné expozice České

Více

THE BIG 5 CONSTRUCT NORTH AFRICA 2019

THE BIG 5 CONSTRUCT NORTH AFRICA 2019 Mezinárodní stavební veletrh The Big 5 Construct Noth Africa 2018 se koná v dubnu a je primárně určen jak velkoobchodníkům, tak i odborné veřejnosti. Se svými 5 specializovanými sektory a několika produktovými

Více

PVA EXPO PRAHA, Kongresový sál, Beranových 667, Praha 9-Letňany

PVA EXPO PRAHA, Kongresový sál, Beranových 667, Praha 9-Letňany Nabídka firemní prezentace DEN MALÝCH OBCÍ 5. listopadu 2019 Praha PVA EXPO PRAHA, Kongresový sál, Beranových 667, Praha 9-Letňany 14. listopadu 2019 Olomouc Výstaviště Flora Olomouc, Wolkerova 17 Tradiční

Více

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA Südback je významným místem pro profesionály z oblasti pekařství, cukrářství a návazných odvětví. Kromě navazování kontaktů slouží k výměně názorů a informací, prezentaci aktuálních trendů, vývoje a inovací.

Více

22. kongres nemocničních lékárníků

22. kongres nemocničních lékárníků 22. kongres nemocničních lékárníků NABÍDKA PRO SPONZORY A VYSTAVOVATELE Všechny ceny jsou uvedeny bez 21% DPH. 2 Vážení obchodní přátelé, Sekce nemocničních lékárníků České farmaceutické společnosti ve

Více

A1 firemní a kontaktní údaje (budou použity pro zápis do sborníku)

A1 firemní a kontaktní údaje (budou použity pro zápis do sborníku) ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FIREMNÍ PREZENTACE na 39. mezinárodní konferenci a výstavu NDT techniky a 2. mezinárodní konferenci Praha, 4. 6. 11. 9 Přihláška je určena pro platbu v CZK. A1 firemní a kontaktní údaje

Více

PŘIHLÁŠKA DO JAZYKOVÉHO KURZU

PŘIHLÁŠKA DO JAZYKOVÉHO KURZU VYPLNÍ STUDENT PŘIJMENÍ TELEFON E-MAIL ADRESA BYDLIŠTĚ FAKTURAČNÍ (pokud se liší od adresy bydliště) NÁZEV KURZU ÚROVEŇ KURZU OBDOBÍ KONÁNÍ KURZU JMÉNO PLÁNOVANÁ ABSENCE Pokud je studentovi předem znám

Více

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce:

Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Reklamní pozice na www.internationalartgallery.org a www.poradanivystav.cz Webová prezentace, podporující web partnera a jeho činnosti. Výhody inzerce: Průměrně každý návštěvník na stránkách stráví cca

Více

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 74. MEZINÁRODNÍ je výjimečnou příležitostí pro české společnosti pro nabídnutí svých strojů, zařízení a produktů v rámci společné expozice České Republiky/CzechTrade. Mezinárodní

Více

CHINA EDUCATION EXPO 2018

CHINA EDUCATION EXPO 2018 Veletrh China Education Expo se koná již po osmnácté a stal se největším náborovým veletrhem v Číně. Přivádí dohromady více než 600 institucí a dohromady okolo 50 000 studentů a rodičů na veletrhy v Pekingu,

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU ARMS & HUNTING 2018 VYPLATÍ? Jedná se o jednu z nejprestižnějších mezinárodní akci v RF zaměřenou na myslivost

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU ARMS & HUNTING 2018 VYPLATÍ? Jedná se o jednu z nejprestižnějších mezinárodní akci v RF zaměřenou na myslivost Veletrh ARMS & Hunting patří mezi nejvýznamnější myslivecké akce v Rusku a SNS. V roce 2018 proběhne již 15. ročník veletrhu. Více informací na www.armsandhunting.ru PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU VYPLATÍ?

Více

XVIII. KONGRES ČESKÉ ORTODONTICKÉ SPOLEČNOSTI PARTNERSKÉ MOŽNOSTI září Česká republika. Technická univerzita v Liberci, Pavilon G

XVIII. KONGRES ČESKÉ ORTODONTICKÉ SPOLEČNOSTI PARTNERSKÉ MOŽNOSTI září Česká republika. Technická univerzita v Liberci, Pavilon G XVIII. KONGRES ČESKÉ ORTODONTICKÉ SPOLEČNOSTI Česká republika 14. 16. září 2017 PARTNERSKÉ MOŽNOSTI ÚVODNÍ SLOVO Vážení obchodní přátelé, OBECNÉ INFORMACE POŘÁDAJÍCÍ SPOLEČNOST dovolujeme si Vám nabídnout

Více

Obchodní podmínky ORLICKÁ TELEVIZE. se sídlem Kosmonautů 861, 561 69 Králíky. identifikační číslo: 87084708

Obchodní podmínky ORLICKÁ TELEVIZE. se sídlem Kosmonautů 861, 561 69 Králíky. identifikační číslo: 87084708 Obchodní podmínky ORLICKÁ TELEVIZE se sídlem Kosmonautů 861, 561 69 Králíky identifikační číslo: 87084708 poskytující výrobu televizních pořadů, dokumentů, reportáží, reklam a jiných audiovizuálních děl,

Více

Veletrh RESTA představuje ideální příležitost k setkání s potenciálními obchodními partnery z regionu Pobaltí na jednom místě

Veletrh RESTA představuje ideální příležitost k setkání s potenciálními obchodními partnery z regionu Pobaltí na jednom místě Stavební veletrh kompletně pokrývá produktové kategorie stavebního průmyslu a s ohledem na počet vystavovatelů i návštěvníků patří napříč obory k vůbec nejvýznamnějším veletrhům v Pobaltí. V r. 2018 si

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 14. BŘEZNA 2017 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb SHRNUTÍ POSLEDNÍHO ROČNÍKU Devátý veletrh pracovních příležitostí Kariéra PLUS se uskutečnil v aule Vysoké

Více

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE KONFERENCE DIPLOMAT HOTEL PRAGUE, Evropská 15, Praha 6 Termín konání: 27. 11. 2014 Partnerem akce je Unie zaměstnavatelských svazů ČR 2 Zdravotnictví 2015 V České republice unikátní

Více

www.stavokonzult.cz VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ V. ročník 21. 22. října 2010

www.stavokonzult.cz VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ V. ročník 21. 22. října 2010 www.stavokonzult.cz www.tzus.cz www.tzus.eu VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ OTVOROVÉ VÝPLNĚ s t a v e b n í c h k o n s t r u k c í V. ročník 21. 22. října

Více

D Á M Y A R Y T Í Ř I N O V É D O B Y

D Á M Y A R Y T Í Ř I N O V É D O B Y Vážení přátelé, partneři, ředitelé a majitelé firem, dámy a panové, nabízíme Vám účast, prezentaci a předání Vašich informačních materiálů na neformální charitativně diskuzním, kulturní a sportovní happening

Více

Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013

Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013 Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013 Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 IČ: 70891508 DIČ: CZ70891508 bankovní spojení: 19-7964200287/0100 zastoupený: (dále

Více

KOSHERFEST New Jersey (USA) Obor: kosher potraviny a nápoje

KOSHERFEST New Jersey (USA) Obor: kosher potraviny a nápoje New Jersey (USA) Obor: kosher potraviny a nápoje KOSHERFEST je největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším mezinárodním veletrhem zaměřeným na potraviny a nápoje s certifikací košer na světě. Koná se

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE FONIATRICKÁ INTERVENCE V DĚTSKÉM VĚKU

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE FONIATRICKÁ INTERVENCE V DĚTSKÉM VĚKU INFORMACE PRO E Vážení, ve dnech 6. - 8. června 2019 pořádá MUDr. Jan Adam a společnost Macadam s r.o. 17. Česko slovenský foniatrický kongres a XXX. Dny Evy Sedláčkové. Foniatrický kongres patří mezi

Více

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014)

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) KONSTRUKCE 2014 Konference České asociace ocelových konstrukcí a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) 6. listopadu 2014, Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, 700 30 Ostrava-Zábřeh Pozvánka

Více

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu:

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu: ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ ČKA je samosprávným profesním sdružením s přeneseným výkonem státním správy, které bylo zřízeno zákonem č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

DEFENCE & SECURITY IMPACT Exhibition Center Bangkok, Thajsko Obranný průmysl

DEFENCE & SECURITY IMPACT Exhibition Center Bangkok, Thajsko Obranný průmysl IMPACT Exhibition Center Bangkok, Thajsko Obranný průmysl Defence & Security je nejvýznamnější veletrh obranného průmyslu v oblasti ASEAN. Koná se každá dva roky pod záštitou Ministerstva obrany Thajska

Více

Letošní ročník v prostorách Obecního domu kapacita akce 1200 osob cílová skupina: pro advokáty, soudce, notáře, exekutory významné osobnosti a firmy

Letošní ročník v prostorách Obecního domu kapacita akce 1200 osob cílová skupina: pro advokáty, soudce, notáře, exekutory významné osobnosti a firmy Spolek českých právníků Všehrd, založen 1868 nejstarší právnický spolek v Čechách tradiční formát akce, obnovený roku 1990 návštěvnost minulých ročníků přes 1000 osob pozornost celé právnické obce, spolupráce

Více

Vzdělávací značka mudrstart pořádá tzv. kurzy, workshopy a besedy, také je majitelem vzdělávací aplikace:

Vzdělávací značka mudrstart pořádá tzv. kurzy, workshopy a besedy, také je majitelem vzdělávací aplikace: Obchodní podmínky 1. Značka Scintio s.r.o., používající značku Mudrstart (dále jen "Mudrstart"), je společnost, která mimo jiné připravuje studenty k přijímacím zkouškám na vysoké školy, přičemž tyto podmínky

Více

celostátní odborný seminář OTVOROVÉ VÝPLNĚ X. ročník 13. 14. října 2015 EuroAgentur Hotel Tereziánský dvůr, Jana Koziny 336, 500 03 Hradec Králové

celostátní odborný seminář OTVOROVÉ VÝPLNĚ X. ročník 13. 14. října 2015 EuroAgentur Hotel Tereziánský dvůr, Jana Koziny 336, 500 03 Hradec Králové VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍCH PREZENTACÍ celostátní odborný seminář OTVOROVÉ VÝPLNĚ s t a v e b n í c h k o n s t r u k c í X. ročník 13. 14. října 2015 EuroAgentur Hotel Tereziánský dvůr, Jana

Více

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko Zahraniční zastoupení CzechTrade Bulharsko připravuje prezentaci českých společností za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry. Místo konání: Web: International Fair Plovdiv, Bulharsko

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody

SAJAM VODA BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody BELEXPOCENTAR, Bělehrad, Srbsko Vodohospodářství, zařízení a technologie pro úpravu vody Zahraniční kancelář agentury CzechTrade v Bělehradě připravuje společnou prezentaci českých firem na tomto veletrhu

Více

MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH SEEBBE 2019

MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH SEEBBE 2019 MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH SEEBBE 2019 18. 21. 4. 2019 Mezinárodní stavební veletrh SEEBBE je největší akce svého oboru nejen v Srbsku, ale i v celém regionu bývalé Jugoslávie. Stavebního veletrhu SEEBBE

Více

XXII. kongres České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny

XXII. kongres České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny kongres České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny 24. 26. 9. 2015 Parkhotel Congress Center Plzeň NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE Vážení kolegové a partneři, dovolte mi,

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

ENERGETAB Bielsko - Biała, Polsko Energetika, elektroinstalace

ENERGETAB Bielsko - Biała, Polsko Energetika, elektroinstalace Bielsko - Biała, Polsko Energetika, elektroinstalace Veletrh Energetab v Bielsku-Biale je největším veletrhem energetiky, distribuce energie a elektroinstalací ve střední Evropě. Účast na něm se stala

Více

Svět knihy Praha 17. 20. 5. 2012 NABÍDKA INZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERIÁLECH VELETRHU SVĚT KNIHY PRAHA 2012

Svět knihy Praha 17. 20. 5. 2012 NABÍDKA INZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERIÁLECH VELETRHU SVĚT KNIHY PRAHA 2012 NABÍDKA NZERCE V PROPAGAČNÍCH MATERÁLECH VELETRHU SVĚT KNHY PRAHA 2012 Ceny se nezvyšují! Výrazné slevy pro vystavovatele! Vážení přátelé, představujeme Vám propagační materiály 18. ročníku mezinárodního

Více

CHINA HI-TECH FAIR 2018

CHINA HI-TECH FAIR 2018 NANOTECHNOLOGIE, START-UPY, SMART CITIES, APOD. Výstava China Hi-Tech Fair v jihočínském Shenzhenu je nejvýznamnější a největší technologický veletrh v celé Číně. Organizuje ho místní vláda a díky tomu,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD PRESTO PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD PRESTO PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY - INDIVIDUÁLNÍ KURZY PRO VEŘEJNOST PLATNÉ OD 7. 11. 2014 Na Příkopě 31, 110 00, Praha 1 identifikační číslo: 26473194 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu

Více

VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY. 11. 13. června 2014, Clarion Congress Hotel, Ostrava www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY

VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY. 11. 13. června 2014, Clarion Congress Hotel, Ostrava www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY ÚVODNÍ SLOVO Vážení přátelé, poprvé hostí Ostrava celostátní Kongres intenzivní medicíny. Přesto není v tomto

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP)

Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Všeobecné Obchodní Podmínky (VOP) Společnost Erudica, s. r. o., IČ: 01791575, DIČ CZ01791575 se sídlem Rektorská 39/22, 10800 Praha 10 Malešice, zapsaná v obchodním rejstříku u městského soudu v Praze

Více

MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství

MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství MINING INDUSTRY EXPO Kyjev, Ukrajina Sektor důlního strojírenství Mezinárodní důlní veletrh Mining Industry Expo se koná pod záštitou Ministerstva energetiky a uhelného průmysl Ukrajiny a navazuje na tradici

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

České oficiální účasti na veletrzích a výstavách v zahraničí ZÁSADY

České oficiální účasti na veletrzích a výstavách v zahraničí ZÁSADY ZÁSADY pro organizování a financování národních výstav a českých oficiálních účastí na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí v roce 2012 Zásady pro organizování a financování českých oficiálních

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY ( dále jen VOP ) společnosti METEL s.r.o. IČ: 25974289 1. Pro účely těchto Všeobecných obchodních podmínek se rozumí: 1.1. Dodavatel: METEL s.r.o. Žižkův kopec 617, 552 03 Česká

Více