D Á M Y A R Y T Í Ř I N O V É D O B Y

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "D Á M Y A R Y T Í Ř I N O V É D O B Y"

Transkript

1 Vážení přátelé, partneři, ředitelé a majitelé firem, dámy a panové, nabízíme Vám účast, prezentaci a předání Vašich informačních materiálů na neformální charitativně diskuzním, kulturní a sportovní happening politiků, státníků, obchodníků, podnikatelů, odborníků, známých osobností a veřejnosti. Nad kterou převzal záštitu Ing. Daniel Reisiegel poslanec PSP ČR a místostarosta Prahy 3 D Á M Y A R Y T Í Ř I N O V É D O B Y Akce se koná dne 7. října 2006 v prostorách areálu O2 ŽLUTÉ LÁZNĚ, Podolské nábř. Praha 4 Anotace: neformální, diskuzní, kulturní a sportovní setkání starostek a starostů obcí a měst se státními politiky, podnikateli, obchodníky, diplomaty, odborníky a veřejností. Součástí programu jsou workshopy neziskových organizací, veřejné správy a soukromých společností. Část výtěžku z akce bude poukázána nadačnímu fondu KAPKA NADĚJE. Součástí programu jsou aktivity a vystoupení určená veřejnosti, hlavní kulturní program obsahuje vystoupení populárních osobností a kapel. Vedlejší sportovně zábavný program obsahuje soutěže a hry pro dětí i dospělé, dále historickou show, kaskadérskou show, show bojových umění a sportů atd. Happening JE VYVRCHOLENÍM NAŠÍ LETITÉ ČINNOSTI PŘI POŘÁDÁNÍ KRAJSKÝCH SETKÁNÍ STAROSTEK A STAROSTŮ, I. NÁRODNÍHO SETKÁNÍ STAROSTŮ, PRIMÁTORŮ A HEJTMANŮ ČR za účasti a pod záštitami hejtmanů jednotlivých krajů, která od září 2005 do května 2006 navštívilo celkem starostek a starostů obcí a měst. NEFORMÁLNÍ HAPPENING JE JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOSTÍ K NAVÁZÁNÍ OSOBNÍCH VZTAHŮ S VELMI VÝZNAMNÝMI OSOBNOSTMI A STAROSTY MĚST A OBCÍ. POČET POZVANÝCH OBCÍ PŘEDPOKLÁDANÁ ÚČAST 400 zástupců obcí, měst a krajů, 100 významných hostů, veřejnost PŘÍMO NA AKCI BUDE VYHLÁŠEN GRANT sdružení MYLAND VE VÝŠI ,- Kč určený na neziskové, rozvojové projekty měst a obcí. O udělení grantu rozhodne komise sestavená ze starostů. K prezentaci Vás zvou pořadatelé akce, Jiří Fiurášek jednatel společnosti G.B.A. Lukáš Tesař ředitel a majitel programu Regionservis

2 M E D I Á L N Í P O D P O R A ve spolupráci s mediálními partnery HAPPENING JE POŘÁDÁN NA PODPORU NADAČNÍHO FONDU KAPKA NADĚJE : Výnos ze vstupného bude poukázán Nadačnímu fondu KAPKA NADĚJE. Zároveň nabízíme partnerům setkání se k naší iniciativě přidat. Tímto činem se řadí happening mezi vůbec první akce svého významu a podoby v české republice, která není financována z veřejných prostředků a navíc myslí i na potřebné tj. charitu. Dále bude na akci vyhlášen grant Obchodním sdružením MYLAND ve výši ,- Kč. Prostředky budou poukázány na vybraný neziskový projekt podaný z řad obcí a měst. O udělení rozhodne nezávislá komise. Mediální podpora akce: reklama Spotová kampaň na radiích Evropa2 a Bonton, dosah Střední Čechy, celkový počet posluchačů (zdroj:evropa 2. Bonton), celkový počet 30 sek. spotů 90, Soutěž o ceny na rádiu Bonton, inzerce v denním tisku - deník METRO, inzerce a letáková kampaň na veřejných prostranstvích, školách atp., prezentace v rámci pravidelných aktivit Nadačního fondu Kapky naděje, účast a vystoupení populárních osobností, pozvání na akci pro média, ČTK (sdělovací prostředky a novináře), obrazový výstup z akce (rozhovory s partnery, účastníky, hosty atp.) účast redaktora(ů) redakcí TV na akci, tisková zpráva po akci. Generální a Hlavní partneři po akci obdrží souborný materiál, který bude obsahovat: obrazový výstup z akce video záznam (sestřih) na DVD video s logy Hlavních a Generálních partnerů na přebalu, fotografie na DVD data i video, prezenční listinu s ovými kontakty se souhlasem se zasíláním obchodních sdělení, tiskové výstupy a záznamy z medií, tiskovou zprávu.

3 D I S P O Z I C E K Ú Č A S T I Termín: 7. října 2006 (sobota) Místo: O2 Žluté lázně, Podolské nábřeží Praha 4 Podolí internet: Účastníci: min. 400 starostů měst a obcí a 100 významných hostů, představitelé krajských samospráv min osob, veřejnosti diplomaté a zahraniční hosté, státní politici a představitelé významných institucí V.I.P. hosté (významné osobnosti, obchodníci, předsedové a prezidenti sdružení podnikatelů atd.) Cíl a zaměření: Podpora rozvoje samospráv a regionální politiky v České republice, zprostředkovaní osobního kontaktu komunálních politiků s veřejností a podnikateli. Při této příležitosti nabízíme některým vybraným firmám možnost se zúčastnit a prezentovat tak kvalitu a úroveň svého know-how, průmyslu, služeb a obchodu. M O Ž N O S T I P R E Z E N T A C E GENERÁLNÍ PARTNER CELÉ AKCE max. 1 společnost (s možností získat exkluzivitu v oboru) Úvodní vaše představení (jako partnera akce) a poděkování moderátorem akce, Tisk a umístění loga na společné plaketě na řečnickém pultu apod., Tisk loga společnosti na Darovacím šeku Nadačnímu fondu Kapka naděje, Předání vašich propagačních a reklamních materiálů účastníkům, Uvedení před zahájením představení dvojice TĚŽKEJ POKONDR, jako jediného sponzora představení, Celodenní prezentace společnosti u atrakce FILMKA KASKADĚŘI, jako jediného sponzora atrakce, 10 min. proslov, speciální důraz na zvýraznění postavení společnosti v rámci akce, Pozdravení a osobní poděkování široké veřejnosti na hlavním pódiu v průběhu programu, Pojmenovaní hlavní soutěže Velkého poháru v míčovém trojboji dle přání partnera, Uvedení názvu společnosti, loga v reklamní kampani (radiový spot a tisk), Účast zdarma po celou dobu konání akce, včetně společenského odpoledne a večera (pro max. 10 osob), ALL INKLUSIVE - Volná konzumace veškerých nápojů pro zástupce společnosti, včetně občerstvení, Informační servis a zpětná vazba na obchodní partnery (databáze a kontakty), Výsadní uvedení loga a firmy, včetně její charakteristiky ve sborníku, složkách k akci, na pozvánkách a v tiskovinách k akci, Volné vstupenky pro své hosty na akci a vstupenky pro své V.I.P. hosty na večerní rautové pohoštění, Možnost získání exkluzivity v rámci oboru, případně jiné dle domluvy, Uvedení loga na portálu po dobu 6 měsíců, Public Relations, uvedení v médiích výstupech z akce, osobní kontakt s V.I.P. hosty a účastníky setkání. Místo pro stánek o rozměrech 3 x 5 metrů (více místa dle dohody) Logo cedule, plachta s úchyty pro pověšení, o odpovídající maximální váze a rozměrech max. 2 x 1,5 metru, umístění přímo na konstrukci Hlavního podia stolu. PRESTIŽNÍ umístění stánku a loga - plachty u Hlavního podia (vzhled stánku dle dohody s objednatelem) Prodáno společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

4 HLAVNÍ PARTNER CELÉ AKCE max. 3 společnosti (bez možnosti získání exkluzivity v oboru) Úvodní vaše představení (jako partnera akce) a poděkování moderátorem akce, Tisk a umístění loga na společné plaketě na řečnickém pultu apod., Tisk loga společnosti na Darovacím šeku Nadačnímu fondu Kapka naděje, Předání vašich propagačních a reklamních materiálů účastníkům, Uvedení před zahájením představení (dle vlastního výběru z programu pořadatelů), jako jediného sponzora představení, Celodenní prezentace společnosti u atrakce (dle vlastního výběru z nabídky pořadatelů), jako jediného sponzora atrakce, Pozdravení a osobní poděkování široké veřejnosti na hlavním pódiu v průběhu programu, instalace stánku a poradenství při přípravě na akci, Účast po celou dobu konání akce, včetně společenského odpoledne a večera (pro max. 6 osob), ALL INKLUSIVE - Volná konzumace veškerých nápojů pro zástupce společnosti, včetně občerstvení, Uvedení loga a firmy, včetně její charakteristiky ve sborníku, složkách k akci, na pozvánkách a v tiskovinách k akci, Informační servis a zpětná vazba na obchodní partnery (databáze a kontakty), Místo pro stánek o rozměrech 3 x 3 metry (více místa dle dohody) Volné vstupenky pro své hosty na akci a vstupenky pro své V.I.P. hosty na večerní rautové pohoštění, Logo cedule, plachta s úchyty pro pověšení, o odpovídající maximální váze a rozměrech max. 1,5 x 1 metr PARTNER AKCE - BALÍČEK Č. 1 Cena ,- Kč Předání vašich propagačních a reklamních materiálů účastníkům Uvedení před zahájením představení dle vlastního výběru z programu pořadatelů, jako jediného sponzora představení, Cena ,- Kč PARTNER AKCE - BALÍČEK Č. 2 Celodenní prezentace společnosti u atrakce dle vlastního výběru z nabídky pořadatelů, jako jediného sponzora atrakce, Cena ,- Kč PARTNER AKCE - BALÍČEK Č. 3 Cena ,- Kč PARTNER AKCE - BALÍČEK Č. 4 Cena ,- Kč PARTNER AKCE - BALÍČEK Č. 5 Cena ,- Kč Uvedené ceny jsou bez DPH (19%), nabídka je platná od do odvolání (termínu konání akce).

5 VÝŇ ATEK ZE VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1. Objednatel vyjadřuje svůj souhlas s uvedeným výňatkem všeobecných obchodním podmínek pořadatelů zasláním řádně vyplněné závazné objednávky Registračního formuláře pro partnery, 2. Rozsah poskytovaných služeb je dán Dispozicemi, 3. Pořadatelé nehradí transport potřeb objednatele na místo konání akce, ani jiné další náklady spojené s přípravou reklamních předmětů, tiskem, či distribucí, 4. Cena za poskytnuté formy prezentace, partnerství obsahuje náklady na přípravu samotné akce, přípravu prezentačního místa, stánku, umístění loga a předání propagačních materiálů objednatele účastníkům akce, dle rozsahu nabídnutých služeb v Dispozicích, 5. Objednatel se zavazuje, že zajistí součinnost vedoucí k řádnému odevzdání díla, poskytnuté služby pořadateli tj. včasné předání a dopravu propagačních materiálů a svého loga na místo konání na základě vzájemné dohody mezi pořadateli a objednatelem. V případě, že tak neučiní nevzniká objednateli nárok na reklamaci poskytnuté služby, 6. Objednatel si je zcela vědom rozsahu poskytnuté služby dle Dispozic a to především časového prostoru pro proslov, ústní prezentaci na akci a že si je vědom, že v případě přesahu daného času může být přerušen moderátorem akce (Tato skutečnost je v zájmu všech partnerů, objednatelů a v zájmu pořadatelů, aby mohli poskytnout všem partnerům a účastníkům služby na vysoké úrovni), 7. Pořadí proslovů, ústních prezentací Generálních a Hlavních partnerů je určováno chronologicky, dle datumu přijetí, doručení objednávky Registračního formuláře pro partnery, 8. Odměna, uhrazení ceny za poskytnuté služby se provádí zálohově a to do výše 100% (celku) uvedené částky v Dispozicích (+DPH 19%), pořadatelé zasílají na základě doručené závazné objednávky Registračního formuláře pro partnery (příp. objednávky vystavené objednatelem) Zálohovou fakturu k úhradě včetně DPH 19% se splatností dle zákona 14 dní. Objednatel se zavazuje celou částku, cenu za poskytnuté služby uhradit včas, nejpozději však před termínem konání akce, jinak pouze na základě vzájemné dohody s pořadateli. V jiném případě mají pořadatelé právo odstoupit od smlouvy! 9. Objednatel má právo odstoupit od svých závazků, smlouvy pouze na základě dohody s pořadateli. Nelze od smlouvy, dohody odstoupit pouze na základě rozhodnutí objednatele bez udání závažných, objektivních a pochopitelných důvodů, které nejsou podmíněny jen rozhodnutím osoby jednající za objednatele. V případě, že má pochybnosti, či je nespokojen s úrovní a rozsahem poskytnuté služby po odevzdání, má právo dle platných právních předpisů na reklamaci u pořadatelů, kteří se daným případem začnou neprodleně zabývat ve lhůtě dané zákonem. 10. Objednatel souhlasí se zveřejněním jeho elektronického kontaktu pro elektronickou poštu podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Pořadatelé mohou tyto podrobnosti elektronického kontaktu využít pro potřeby šíření obchodních sdělení podle ustanovení 7 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Pořadatelé se zavazují archivovat a na písemnou žádost seznámit objednatele s písemným souhlasem adresátů a potencionálních účastníků akcí, jím pořádaných. Objednatel může dodatečně tento souhlas odmítnout písemnou formou adresovanou pořadatelům. 11. Objednatel souhlasí se zveřejněním osobních údajů v rozsahu ustanovení 4 písm.a) zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Bližší informace, kontakt na pořadatele: Jiří Fiurášek, ředitel společnosti G.B.A. fiurasek@myland.cz Lukáš Tesař, ředitel a majitel programu Regionservis lukas.tesar@regionservis.cz Bc. Jiřina Brátová, manažerka akcí Regionservis Tel: Fax: GSM: jirina.bratova@regionservis.cz Tereza Svatošová, asistentka marketingu G.B.A. svatosova@myland.cz, GSM:

III. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PLZEŇSKÉHO KRAJE

III. SETKÁNÍ STAROSTŮ A MÍSTOSTAROSTŮ PLZEŇSKÉHO KRAJE POZVÁNKA Vážení obchodní partneři, ředitelé a majitelé firem, dámy a panové, nabízíme Vám účast, prezentaci a předání Vašich informačních materiálů na třetím ročníku oficiálního setkání starostek, starostů

Více

NABÍDKA PROPAGACE U STAROSTŮ MĚST A OBCÍ VE VŠECH KRAJÍCH ČR

NABÍDKA PROPAGACE U STAROSTŮ MĚST A OBCÍ VE VŠECH KRAJÍCH ČR NABÍDKA PROPAGACE U STAROSTŮ MĚST A OBCÍ VE VŠECH KRAJÍCH ČR Vážení obchodní partneři, ředitelé a majitelé firem, dámy a panové, nabízíme Vám účast a prezentaci Vaší společnosti na čtvrtém ročníku setkání

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu.

Nezapomínáme ani na opuštěné pejsky a kočičky v útulcích, proto děti do 15let nebudou platit vstupné, ale přinesou kapsičku či konzervu. O VELETRHU Veletrh (nejen) pro domácí mazlíčky Máme rádi zvířata se v letošním roce koná v Uherském Hradišti poprvé, a to v prostorách Klubu kultury v centru města. Budou zde představeny nejnovější trendy

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

MARKETINGOVÉ SETKÁNÍ VÝZNAMNÝCH PODNIKATELŮ, MANAŽERŮ, AKADEMIKŮ, STAROSTŮ A HOSTŮ Z REGIONU

MARKETINGOVÉ SETKÁNÍ VÝZNAMNÝCH PODNIKATELŮ, MANAŽERŮ, AKADEMIKŮ, STAROSTŮ A HOSTŮ Z REGIONU pod záštitou prof. Ing. Miloslava Šocha, CSc. děkana Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích doc. Ing. Ladislava Rolínka, Ph.D. děkana Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých

Více

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU

KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Dny zahradní a krajinářské tvorby XXII. 29. listopadu - 1. prosince 2017, Luhačovice KVETOUCÍ SÍDLA - BENEFITY ZELENĚ NA DRUHOU Vážení kolegové, Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, z.s, si Vás

Více

DEN MALÝCH OBCÍ. Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV.

DEN MALÝCH OBCÍ. Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV. DEN MALÝCH OBCÍ Nabídka firemní prezentace na 47. konferenci 7. BŘEZNA 2017 PRAHA PVA EXPO PRAHA, KONGRESOVÝ SÁL, BERANOVÝCH 667, PRAHA 9-LETŇANY 9. BŘEZNA 2017 PROSTĚJOV SPOLEČENSKÝ DŮM, KOMENSKÉHO 4142/6,

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

www.stavokonzult.cz VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ V. ročník 21. 22. října 2010

www.stavokonzult.cz VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ V. ročník 21. 22. října 2010 www.stavokonzult.cz www.tzus.cz www.tzus.eu VÝZVA K PŘIHLÁŠENÍ PŘÍSPĚVKŮ A FIREMNÍ PREZENTACE CELOSTÁTNÍ ODBORNÝ SEMINÁŘ OTVOROVÉ VÝPLNĚ s t a v e b n í c h k o n s t r u k c í V. ročník 21. 22. října

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Nabídka k účasti na. 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ. www.money-expo.cz

Nabídka k účasti na. 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ. www.money-expo.cz Nabídka k účasti na 5. ročníku největší nezávislé tradingové akce ve střední Evropě HLAVNÍ PARTNERSTVÍ Plánovaný rozsah: 2 dny Termín: 17. - 18. duben 2015 Místo konání: Konferenční centrum City, Praha

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013

Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013 Smlouva na realizaci veletrhu OLP/743/2013 Smluvní strany: Liberecký kraj se sídlem: U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 IČ: 70891508 DIČ: CZ70891508 bankovní spojení: 19-7964200287/0100 zastoupený: (dále

Více

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093

Lobbying. Pavel Čech Učo:18093 Lobbying Pavel Čech Učo:18093 Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo. Na počátku byl internet v plenkách a nebyl Facebook Historie Začalo to u piva, kde

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Hejnické slavnosti 2014

Hejnické slavnosti 2014 Hejnické slavnosti 2014 5. 6. července 2014 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

V PORODNICI JAKO DOMA

V PORODNICI JAKO DOMA Porodní dům U čápa, o. p. s. : V PORODNICI JAKO DOMA pdcap.cz odborná konference s veletrhem porodnic 2. a 3. prosince 2016 Hotel Don Giovanni, Vinohradská 157a, 130 20 Praha 3 Nabídka partnerům V porodnici

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

Příloha č. 2 k Smlouvě o dílo Požadavky na komunikační nástroje publicity 1. Velkoplošný reklamní panel (billboard) Veškerá pravidla pro užití tohoto

Příloha č. 2 k Smlouvě o dílo Požadavky na komunikační nástroje publicity 1. Velkoplošný reklamní panel (billboard) Veškerá pravidla pro užití tohoto Příloha č. 2 k Smlouvě o dílo Požadavky na komunikační nástroje publicity 1. Velkoplošný reklamní panel (billboard) Veškerá pravidla pro užití tohoto prostředku publicity určují Pravidla pro publicitu

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOL. REGIONSERVIS S.R.O. PLATNÉ OD 1. 2. 2015 Všeobecné obchodní společnosti REGIONSERVIS s.r.o., se sídlem Nad Koupadly 287/5, Strašín, 251 01 Říčany, IČO: 27427170, DIČ:

Více

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků

3. června ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků 7 MTB maraton přírodní rezervací Maštale největší závod svého druhu v Pardubickém kraji 3. června 2017 17. ročník rekordních 1092 závodníků v 16. ročníku více než 1500 diváků Staňte se partnerem CYKLO

Více

GARANTI AKCE: POŘADATEL: ODBORNÍ GARANTI AKCE:

GARANTI AKCE: POŘADATEL: ODBORNÍ GARANTI AKCE: II. DOPRAVNÍ KONFERENCE 5. 9. 2013 - Pardubice www.dopravnikonference.cz XII. 6. 9. 2013 - Pardubice 5. 6. 9. 2013 PARDUBICE 6. 9. 2013 - Pardubice 12. ročník DOPRAVNÍ KONFERENCE 5. 9. 2013 - Pardubice

Více

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ

V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ V. mezinárodní kongres CAOS-MIS.CZ Počítačem asistované ortopedické operace a miniinvazivní přístupy 8.- 9. dubna 2011 Hotel Voroněž I, Křížkovského 47, Brno Kongres se koná pod záštitou České společnosti

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

6. prosince 2016 PVA EXPO PRAHA

6. prosince 2016 PVA EXPO PRAHA města žijí s námi ZÁŠTITU NAD PROJEKTEM PŘIJALI: 6. prosince 2016 Mgr. Adriana Krnáčová, MBA primátorka hlavního města Prahy Prof. Dr. Ing. Miroslav Svítek, Dr. h. c. děkan Dopravní fakulty ČVUT JUDr.

Více

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 2010 PLOVDIV, Bulharsko Zahraniční zastoupení CzechTrade Bulharsko připravuje prezentaci českých společností za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry. Místo konání: Web: International Fair Plovdiv, Bulharsko

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ENVIRONMENT AND ENERGY 2015 10. Mezinárodní veletrh energetických a environmentálních technologií Obor: Výroba a distribuce energie a tepla, obnovitelné zdroje, vodní

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov

Pro partnery a stánkaře. 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov Pro partnery a stánkaře 1. září 2018, Praha 9 - (M) Střížkov www.dogfest.cz Úvodem JAKUB Organizátor Neváhejte a staňte se partnery festivalu všech pejskařů DogFest 2018! Účast na největším psím festivalu

Více

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014)

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) KONSTRUKCE 2014 Konference České asociace ocelových konstrukcí a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) 6. listopadu 2014, Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, 700 30 Ostrava-Zábřeh Pozvánka

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

Letošní ročník v prostorách Obecního domu kapacita akce 1200 osob cílová skupina: pro advokáty, soudce, notáře, exekutory významné osobnosti a firmy

Letošní ročník v prostorách Obecního domu kapacita akce 1200 osob cílová skupina: pro advokáty, soudce, notáře, exekutory významné osobnosti a firmy Spolek českých právníků Všehrd, založen 1868 nejstarší právnický spolek v Čechách tradiční formát akce, obnovený roku 1990 návštěvnost minulých ročníků přes 1000 osob pozornost celé právnické obce, spolupráce

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR OBSAH Úvod Základní údaje Cíle projektu Mediální partneři Medializace Propozice turnaje Absolutní vítěz Předběžný scénář Doprovodný program Charita Nabídka partnerům projektu

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme BAUMA 2016 Mezinárodní veletrh stavebních strojů a vozidel, stavebního nářadí a příslušenství Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015 Nabídka partnerství Využijte k propagaci služeb a produktů tu největší událost pro podnikatele, firmy, startupy a inovace v Česke republice a ve světě,

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

listopadu 2016

listopadu 2016 Pardubice, Dům Hudby, Sukova síň, Sukova tř. 1260 9. 10. listopadu 2016 Hana Moulisová Tel.: 467 003 210, Fax: 467 003 119 GMS: 731 341 247 E-mail: moulisova@stapro.cz http://www.stapro.cz - Uvedení loga

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Varianty partnerství

Varianty partnerství Nabídka partnerství na LOOK BELLA 2015 Partnerem se můžete stát na kterékoli kolo soutěže jednotlivě, na několik kol (dle Vašeho výběru), ale i na všechna kola, tzn. celorepublikově. Kola soutěže: Castingy

Více

DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 31795/2017-MZE č. smlouvy vlastní:

DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 31795/2017-MZE č. smlouvy vlastní: DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 31795/2017-MZE-10042 č. smlouvy vlastní: 438-2017-10042 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník S M L U V N Í S T R A N Y 1. Česká republika

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Společnost ABOR, s.r.o., se sídlem Poříčí nad Sázavou, Potoční 292, PSČ 257 21, IČ 284 90 517 (dále též ABOR ),, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

na konferenci ISSS 2008

na konferenci ISSS 2008 Nabídka firemní prezentace na konferenci ISSS 2008 Dovolujeme si Vám předložit nabídku prezentace Vaší firmy na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě, která se koná v termínu 7. - 8. dubna

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 47102/2016-MZE č. smlouvy vlastní:

DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 47102/2016-MZE č. smlouvy vlastní: DOHODA (dále jen dohoda ) č. j.: 47102/2016-MZE-10042 č. smlouvy vlastní: 692-2016-10042 uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník S M L U V N Í S T R A N Y 1. Česká republika

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů Na portálu zveřejňujeme v jednotlivých oborových sekcích odkazy na stránky dodavatelů pro hromadné stravování. Zároveň adresu

Více

Smlouva o spolupořadatelství Her IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 č. OLP/4880/2018 DS

Smlouva o spolupořadatelství Her IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 č. OLP/4880/2018 DS Smlouva o spolupořadatelství Her IX. letní olympiády dětí a mládeže 2019 č. OLP/4880/2018 DS201801410 Liberecký kraj Se sídlem: U Jezu 642/2A, 460 01 Liberec IČO: 70891508 DIČ: CZ70891508 zastoupený: Martinem

Více

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR)

Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Národního výboru Mezinárodní obchodní komory v České republice (ICC ČR) se sídlem v ulici Freyova 82/27, 190 00 Praha 9 - Vysočany identifikační číslo: 69781389 zapsaného ve

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 14. říjen 2015 na 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ 14. říjen 2015 na TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 14. 10. 2015 13 18 hodin na Jubilejní dvacáté pokračování akce Trend Event bude tentokrát hostit

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

PLMA KVĚTEN RAI EXHIBITION CENTRE AMSTERDAM Amsterdam, Nizozemsko Privátní značky v sektoru food a non-food

PLMA KVĚTEN RAI EXHIBITION CENTRE AMSTERDAM Amsterdam, Nizozemsko Privátní značky v sektoru food a non-food RAI EXHIBITION CENTRE AMSTERDAM Amsterdam, Nizozemsko Privátní značky v sektoru food a non-food Veletrh PLMA každoročně nabízí prestižní možnost pro všechny vystavovatele prezentovat produkty pro nákupčí

Více

Reklama na portálu Jídelny.cz

Reklama na portálu Jídelny.cz Reklama na portálu Jídelny.cz 081 Logo sponzora portálu 120 x 60 px 091 Horní banner 728 x 90 px 092 Spodní banner 728 x 90 px Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz Na stránky umístíme Vaše logo

Více

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5 Ceník V.03122018 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 3 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

AGRO 2013- UKRAJINA, KYJEV

AGRO 2013- UKRAJINA, KYJEV Zahraniční zastoupení CzechTrade Kiev připravuje prezentaci českých společností z oboru zemědělství za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry. Místo konání: Web: Národní ExpoCentrum

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme IDEAS 2016 Místo konání: Karáčí, Pákistán Datum konání: 22. - 25. listopad 2016 Obor: obranný průmysl Veletrh IDEAS se koná jednou za dva roky, v roce 2016 se jedná již

Více

XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ. ( května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava)

XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ. ( května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava) Hospodářská komora České republika XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ (15. 16. května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava) Kontaktní osoba za HK ČR: Markéta Svobodová svobodova.marketa@komora.cz

Více

MOSBUILD Expocentr Moskva, Ruská federace. Obor: stavebnictví, stavební materiály, technologie

MOSBUILD Expocentr Moskva, Ruská federace. Obor: stavebnictví, stavební materiály, technologie 2018 Expocentr Moskva, Ruská federace Obor: stavebnictví, stavební materiály, technologie Podrobnější informace o akci: www.mosbuild.com Zahraniční zastoupení CzechTrade v Moskvě připravuje prezentaci

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Koncept Run-Up : www.run-up.cz

Koncept Run-Up : www.run-up.cz Run-Up 2013 Koncept Run-Up : Již od roku 2007 reklamní agentura ChrisFromParis pořádá úžasný závod v běhu Run-Up hned v několika městech po celé České Republice. Účastnící závodu zdolávají nejvyšší věže

Více

AUTOMECHANIKA McCormick Convention Center, Chicago, Illinois Obor: Automobilový průmysl dodavatelé auto dílů, prodejci.

AUTOMECHANIKA McCormick Convention Center, Chicago, Illinois Obor: Automobilový průmysl dodavatelé auto dílů, prodejci. McCormick Convention Center, Chicago, Illinois Obor: Automobilový průmysl dodavatelé auto dílů, prodejci. Veletrh je otevřený široké veřejnosti a je zaměřený na nejmodernější trendy způsobu prodeje, distribuce

Více

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: , Website:

Ceník V Jídelny.cz, s.r.o., Farského 638/14, Plzeň Tel.: ,   Website: Ceník V.07112017 Obsah: Reklama na portálu Jídelny.cz 4 Logo sponzora portálu na stránkách Jídelny.cz 4 Reklama v podobě banneru 4 Sponzoring článků 4 Odkaz na vlastní www stránku v sekci dodavatelů 5

Více

Program incomingových misí na podporu rozvoje dvoustranných hospodářských vztahů ČR se zahraničím pro rok 2015

Program incomingových misí na podporu rozvoje dvoustranných hospodářských vztahů ČR se zahraničím pro rok 2015 Program incomingových misí na podporu rozvoje dvoustranných hospodářských vztahů ČR se zahraničím pro rok 2015 Obsah 1 Program incomingových misí: zaměření a cíle... 1 1.1 Definice incomingové mise...

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE ZAMĚŘENÍ VELETRHU dvoudenní vzájemný dialog účastníků stavebního a realitního trhu ve formě akce Business-to-business (B2B) spolu s představiteli veřejné správy obcí, kraje

Více

PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ PATRONÁTU (ZÁŠTITY) ČOV, PŘEDSEDY ČOV NEBO SLOŽKY ČOV

PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ PATRONÁTU (ZÁŠTITY) ČOV, PŘEDSEDY ČOV NEBO SLOŽKY ČOV PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ PATRONÁTU (ZÁŠTITY) ČOV, PŘEDSEDY ČOV NEBO SLOŽKY ČOV 1. Obecná pravidla pro udělení patronátu Každému sportovnímu odvětví může udělit patronát předseda ČOV, jakožto statutární orgán

Více

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH

MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH MEZINÁRODNÍ TECHNICKÝ VELETRH 74. MEZINÁRODNÍ je výjimečnou příležitostí pro české společnosti pro nabídnutí svých strojů, zařízení a produktů v rámci společné expozice České Republiky/CzechTrade. Mezinárodní

Více

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov POZVÁNKA 27. konference 10. - 11. prosince Hotel Galant Mikulov Vážení obchodní přátelé, kolegyně a kolegové, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na již 27. mezinárodní konferenci HYDROIZOLACE, která se

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI:

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI: O FESTIVALU Ve dnech 1. a 2. srpna 2014 se uskuteční na Bystřičce - přehradě u Vsetína 16. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je Country kapela Gympleři Vsetín z.s. Během uplynulých

Více

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem

Blansko, 24. října 2015 20. ročník. Půlmaraton Moravským krasem Blansko, 24. října 2015 20. ročník Půlmaraton Moravským krasem Historie Půlmaratonu Moravským krasem Historie běhu sahá až do roku 1958. Tehdy se konal silniční běh v délce 25 km, startovalo se od Spartaku

Více

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Ve dnech 26. 29. dubna 2017 se v areálu Litevského výstavního a kongresového centra LITEXPO v hlavním městě Vilnius uskuteční specializovaná stavební výstava

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 13. BŘEZNA 2018 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více