MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO BLŠANY Z Á P I S"

Transkript

1 -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1 člen zastupitelstva města (Jan Čermák omluven) Občané: 4 Hosté: 2 ředitelka MŠ Blšany Olga Vrábíková členka OV Siřem Libuše Koppová Program: 1. Zahájení 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Projednání námitek k zápisu a usnesení z minulého zasedání Zastupitelstva města Blšany 4. Schválení programu 5. Kontrola usnesení 6. Rozpočtové opatření č. 2/ Schválení účetní uzávěrky za rok 2012 Mateřská škola Blšany 8. Prodej pozemků v k. ú. Malá Černoc Exekutorský úřad Praha 9 9. Pronájem pozemků v majetku Města Blšany prodloužení nájemních smluv 10. Žádosti o finanční příspěvek Obec Očihov Osadní výbor Siřem 11. Informace z jednání finančního výboru dne Informace z jednání kontrolního výboru dne Informace z Rady Svazku obcí Podbořansko dne Informace o poskytnutí finančního příspěvku z dotačního programu Ministerstva kultury na obnovu kulturní památky výklenkové kaple sv. Václava 15. Návrhy, připomínky, podněty 16. Usnesení 17. Závěr

2 -2- Průběh zasedání zastupitelstva města 1. Zahájení Starosta přivítal členy zastupitelstva města a občany, kteří se dnešního zasedání zúčastnili, a konstatoval, že na dnešním zasedání je přítomno 10 členů zastupitelstva a je usnášeníschopné. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin. 2. Schválení ověřovatelů zápisu Ověřovateli zápisu byli navrženi místostarosta Vlastimil Polcar a zastupitel Radek Sakovič. Ověřovatelé zápisu byli schváleni. 3. Projednání námitek k zápisu a usnesení z minulého zasedání Zastupitelstva města Blšany Dne Město Blšany obdrželo prostřednictvím elektronické pošty námitku k zápisu obsahu usnesení č. 2/2013 z minulého zasedání Zastupitelstva města Blšany zastupitele Dr. Josefa Peška. Námitka se vztahuje k části ukládá bod 4. chybně uvedeno katastrální území Siřem a Liběšovice, správně katastrální území Siřem a Soběchleby u Podbořan. Chybně zadaný úkol kontrolnímu výboru by mohl být příčinou nesprávného výsledku šetření. Zastupitelé souhlasí s námitkou. 4. Schválení programu Starosta seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou zaslanou členům zastupitelstva a v souladu s oznámením zveřejněném na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany. Nebyly vzneseny žádné připomínky a starosta požádal zastupitele o schválení dnešního programu. 5. Kontrola usnesení Starosta Petr Bukáček předčítá usnesení č. 2/2013 a komentuje splnění úkolů. Bod č. 12 nákup kamen na tuhá paliva sál Liběšovice č. p. 60 nebyl splněn. Jednání s Českou poštou, s. p. nebylo zahájeno, do dnešního dne Město Blšany neobdrželo od České pošty, s. p. žádný písemný podnět o tom, že by se měla kamenná pošta rušit, nebylo na co reagovat. Ostatní úkoly dřívějších usnesení byly splněny.

3 -3-6. Rozpočtové opatření č. 2/2013 Dne byl zastupitelům města zaslán elektronickou cestou k prostudování návrh rozpočtového opatření č. 2/2013. Součástí návrhu opatření je důvodová zpráva, ke které podala vysvětlení účetní Města Blšany paní Šárka Horáková. Zastupitelstvo města hlasováním vyjadřuje souhlas s předloženým rozpočtovým opatřením s navýšením objemu rozpočtu v příjmech o částku ,00 Kč, s navýšením objemu rozpočtu ve výdajích o částku ,00 Kč a s krytím v částce ,00 Kč. Rozpočtové opatření č. 2/2013 tvoří přílohu č. 1 zápisu. 7. Schválení účetní uzávěrky za rok 2012 Mateřská škola Blšany a) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost ředitelky Mateřské školy Blšany paní Olgy Vrábíkové o rozdělení hospodářského výsledku za rok 2012 v celkové výši ,12 Kč. V žádosti navrhuje převedení částky ,00 Kč do fondu odměn a převedení částky ,12 Kč do rezervního fondu. Starosta Petr Bukáček předává slovo paní ředitelce Olze Vrábíkové, která se zúčastnila dnešního zasedání. Zastupitelé nahlížejí do Rozvahy, Výkazu zisku a ztráty a Přílohy příspěvkové organizace k Zastupitelstvo města Blšany schvaluje účetní uzávěrku příspěvkové organizace Mateřská škola Blšany za rok 2012 a přerozdělení hospodářského výsledku za rok 2012 do fondu odměn částku ve výši ,00 Kč, do rezervního fondu částku ve výši 6.108,12 Kč a do rozpočtu Města Blšany částku ve výši ,00 Kč. Pro přijetí: 9 Proti: 0 Zdrželi se hlasování: 1 (Irena Vostřelová) Zastupitelka Jana Jančíková - nelíbí se jí, že podklady k prostudování a ke schválení dostávají zastupitelé se zpožděním. Dále uvádí, že v pondělí byla na kontrole v Mateřské škole Blšany a neměla připravenou závěrku. Všechno je odsunuto na příští měsíc. b) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost ředitelky Mateřské školy Blšany paní Olgy Vrábíkové o navýšení rozpočtu pro příspěvkovou organizaci MŠ Blšany na rok 2013 o ,00 Kč. Tyto finanční prostředky by byly použity na nákup nového koberce do třídy MŠ a položení linolea na schody do kuchyně. Vzhledem k tomu, že si zastupitelé vymínili prostudování účetní závěrky Mateřské školy Blšany za rok 2012, Zastupitelstvo město Blšany všemi hlasy ruší usnesení o přerozdělení hospodářského výsledku za rok 2012 a navýšení rozpočtu Mateřské školy Blšany bod č. 2 a 3.

4 8. Prodej pozemků v k. ú. Malá Černoc Exekutorský úřad Praha 9 Dne Město Blšany obdrželo datovou zprávu od Exekutorského úřadu Praha 9, Pod Pekárnami 245/10, Praha 9, Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek. Soudní exekutor chystá v k. ú. Malá Černoc prodej pozemků povinného Radka Růžičky, bytem třída Obránců míru 313, Žatec, zapsaných na LV 187. Požaduje sdělení, zda by o pozemky nemělo zájem Město Blšany. KN 2156 výměra 476 m 2 ostatní plocha neplodná půda KN 2158 výměra 2046 m 2 orná půda KN 2159 výměra 480 m 2 ostatní plocha neplodná půda Zastupitelé nahlížejí do katastrální mapy a hlasují o koupi pozemků. Pro přijetí: 0 Proti: 10 Zdrželi se hlasování: 0 9. Pronájem pozemků v majetku Města Blšany prodloužení nájemních smluv a) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost paní Ludmily Veverkové, bytem Liběšovice 105, Žatec o prodloužení nájemní smlouvy č. 5/08 ze dne na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou na využívání části pozemku v katastrálním území Liběšovice KN 70/6 část výměra 2000 m 2 orná půda -4- Platnost nájemní smlouvy vyprší dne Na nájemném nevázne žádný dluh, nájemné za rok 2013 řádně uhrazeno. Záměr o pronájmu části pozemku byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé města Blšany schvalují prodloužení nájemní smlouvy č. 5/08 na užívání části výše uvedeného pozemku v katastrálním území Liběšovice paní Ludmile Veverkové, Liběšovice 105, Žatec na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. b)dne obdržel Městský úřad Blšany žádost paní Renaty Hrčkové, Žatecká 197, Blšany o prodloužení nájemní smlouvy č. 2/08 ze dne na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou na využívání pozemku v katastrálním území Blšany KN 155/2 výměra 1670 m 2 zahrada Platnost nájemní smlouvy vyprší dne Na nájemném nevázne žádný dluh, nájemné za rok 2013 řádně uhrazeno. Záměr o pronájmu pozemku byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé města Blšany schvalují prodloužení nájemní smlouvy č. 2/08 na užívání výše uvedeného pozemku v katastrálním území Blšany paní Renatě Hrčkové, Žatecká 197, Blšany na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou.

5 c) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost pana Bořislava Polívky, Nerudova 186, Blšany o prodloužení nájemní smlouvy č. 3/08 ze dne na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou na využívání pozemku v katastrálním území Blšany KN 1107/53 výměra 552 m 2 orná půda Platnost nájemní smlouvy vyprší dne Na nájemném nevázne žádný dluh, nájemné za rok 2013 řádně uhrazeno. Záměr o pronájmu pozemku byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé města Blšany schvalují prodloužení nájemní smlouvy č. 3/08 na užívání výše uvedeného pozemku v katastrálním území Blšany panu Bořislavu Polívkovi, Nerudova 186, Blšany na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. d) Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost manželů Pavel a Helena Kolářovi, Soběchleby 5, Žatec ohledně zakoupení nebo prodloužení pronajmutí k trvalému užívání části veřejného prostranství před domem čp. 5 v obci Soběchleby pozemek parcelní číslo 1658/23. Na základě přijaté Metodiky nelze veřejné prostranství prodat. Část výše uvedeného pozemku o výměře 90 m 2 mají manželé pronajatu nájemní smlouvou č. 7/08 s platností do Záměr o pronájmu části pozemku v katastrálním území Soběchleby u Podbořan byl zveřejněn na úřední desce a elektronické úřední desce Městského úřadu Blšany v období od do Zastupitelé města Blšany schvalují prodloužení nájemní smlouvy č. 7/08 na užívání části výše uvedeného pozemku v katastrálním území Soběchleby u Podbořan manželům Pavel a Helena Kolářovi, Soběchleby 5, Žatec na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Zastupitelka Jana Jančíková schvalujeme nájmy na dobu neurčitou, zvyšuje se nájemné? Odpověď ve zprávě kontrolního výboru se o tom bude hovořit. 10. Žádosti o finanční příspěvek a) Obec Očihov -5- Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Obce Očihov, Očihov č. p. 7, Očihov o poskytnutí finančního příspěvku na činnost jednotky Sboru dobrovolných hasičů obce Očihov na rok Součástí žádosti je Vyúčtování za rok 2012, Zápis a usnesení z výroční valné hromady SDH Očihov dne , Hlášení a zpráva o činnosti SDH za rok 2012, Zpráva o hospodaření SDH Očihov za rok 2012, Plán činností SDH Očihov na rok V roce 2012 Město Blšany poskytlo příspěvek na zabezpečování požární ochrany ve výši 8.000,00 Kč.

6 -6- Pan starosta navrhuje finanční příspěvek na rok 2013 ve výši ,00 Kč. Zastupitelka Jana Jančíková a zastupitel Radek Sakovič navrhují 8.000,00 Kč. Zastupitelka Irena Vostřelová navrhuje ,00 Kč zajišťují dětský den. Zastupitel Dr. Josef Pešek si myslí, že bychom měli mít vlastní jednotku, je to prestiž a čest obce mít vlastní jednotku SDH. Starosta Petr Bukáček namítá, že předmětem bodu není, zda mít vlastní jednotku SDH v Blšanech, ale výše příspěvku. Zastupitel Dr. Josef Pešek souhlasí s ,00 Kč. Příspěvek bude Obci Očihov vyplacen po prodloužení smlouvy o výpůjčce hasičského automobilu zn. Avia mezi Obcí Očihov a Městem Blšany na dobu určitou do a prodloužení smlouvy o spolupráci při zabezpečení požární ochrany ve městě Blšany mezi Obcí Očihov a Městem Blšany na dobu určitou do a podepsání těchto smluv. Pro přijetí: 9 Proti: 1 Zdrželi se hlasování: 0 (Martin Duchoň) b) Osadní výbor Siřem Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Osadního výboru Siřem v zastoupení předsedkyně paní Moniky Morávkové o poskytnutí finančního příspěvku ve výši 5.000,00 Kč na akci Setkání Siřemáků, které se uskuteční dne Za Osadní výbor Siřem se dnešního zasedání zúčastnila paní Libuše Koppová. Zastupitel Radek Sakovič na lednovém zasedání ZM se zajímal o vyúčtování dokladů za loňské Setkání Siřemáků, na zasedání ZM dne ze zprávy z jednání kontrolního výboru vyplynulo, že dosud nebylo předloženo vyúčtování, další zpráva z jednání kontrolního výboru proběhla až v lednu 2013, Siřemi jsme vyplatili 5.000,00 Kč, aby se propily a projedly, neví, zda na takovou akci můžeme dávat takovéto peníze, jestli na to máme, dáme je do všech vesnic. Zastupitel Radek Vostřel nesouhlasí, jezdí do Siřemi, vybudovali si kuchyňku a spoustu jiných věcí svépomocí a o žádné peníze nežádali, souhlasí s příspěvkem 5.000,00 Kč. Zastupitelka Irena Vostřelová měli bychom být rádi, že se sejdou lidé z jedné vesnice, přiklání se k názoru zastupitele Radka Vostřela. Zastupitelka Jana Jančíková upozorňovala nás, že budou chodit další žádosti na akce, trochu to přehodnotila, zda bychom neměli příspěvek osadním výborům na 1 osobu zvýšit ze 100,00 Kč na 200,00 Kč. Místostarosta Vlastimil Polcar lidé, kteří tam přicházejí, nejsou jenom trvale žijící občané v Siřemi. Zastupitel Dr. Josef Pešek myslí si, že se pouze jedná o chybné vyúčtování, třeba upravit účetnictví, proplácela se hudba. Zastupitel Radek Vostřel také dodává, že si musí dát práci s vyúčtováním. Zastupitelka Emilie Vacinková si myslí, že 5.000,00 Kč není závratná částka. Zastupitelstvo schvaluje finanční příspěvek ve výši 5.000,00 Kč a podmiňuje jej tím, aby byl využit na zajištění kulturního vyžití. c) Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Louny Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost Okresního sdružení hasičů Louny v zastoupení starosty OSH ČMS Louny Jiřího Hence o poskytnutí finančního příspěvku na činnost spojenou s prací s dětmi a mládeží pořádání soutěží s hasičskou tématikou, zajištění

7 -7- volnočasových aktivit dětí a mládeže, propagace požární ochrany a pořádání školení preventivně výchovné činnosti. Na rok 2012 nebyl finanční příspěvek poskytnut. Pan starosta vyzývá zastupitele k hlasování o poskytnutí finančního příspěvku. Pro přijetí: 0 Proti: 10 Zdrželi se hlasování: Informace z jednání finančního výboru dne S průběhem jednání finančního výboru seznámila Zastupitelstvo města Blšany předsedkyně paní Jana Jančíková. Předmětem jednání byla kontrola pokladny příjmové a výdajové pokladní doklady za období červen 2012 prosinec 2012 a kontrola skutečného stavu pokladní hotovosti na účetní stav ke dni kontroly. Komise neměla žádné připomínky. 12. Informace z jednání kontrolního výboru dne S průběhem jednání kontrolního výboru seznámil Zastupitelstvo města Blšany předseda pan Martin Duchoň. Předmětem jednání kontrolního výboru byla kontrola správnosti zápisů, plnění usnesení Zastupitelstva města Blšany ze dne , a a prošetření žádostí pana Radka Vostřela ze dne Starosta Petr Bukáček podává vysvětlení k vypracovanému znaleckému posudku, uvádí, proč cena byla nižší, proč se nezapočítávaly do kupní ceny chmelnice. Zastupitel Radek Vostřel chmelnice je stavba, nezapisovalo se to zvlášť. Byl překvapený z výsledku prošetření žádostí kontrolním výborem. Zastupitel Dr. Josef Pešek dodává, jak byl odhad vypracovaný, podle toho bylo vše zaplaceno, dále dodává, že nežádal o přezkoumání odhadce, ptá se na to, když odhad činil 498 tisíc a změnu zastupitelstvo neschvalovalo, má starosta právo měnit cenu? Starosta tu pravomoc nemá. Do družstva se majetek vnášel do společného hospodaření, město nebylo členem družstva, nebyl účastníkem privatizace, je to úplně jiná věc, jeho otázka nebyla, aby se přezkoumával znalecký odhad. Zastupitel Radek Vostřel zastupitelstvo to neschválilo, protože se neschvalovaly ceny, za pani Vacinkové se cena schvalovala, za pana Dr. Peška se kupní cena neschvalovala, to nyní zavedl zastupitel Dr. Josef Pešek. Zastupitelka Emilie Vacinková se vyjadřuje k otázce čističek odpadních vod. Zastupitelka Jana Jančíková závažné nedostatky chmelnice, smrky, nájemní smlouvy. Chce vědět, zda se k tomu můžeme vracet, kolik let činí promlčecí lhůta, pokud je to promlčený, nebudeme se k tomu vracet, koeficienty 10 let se nehýbalo s nájmem, vycházet a vyčíslit cenu nájmu podle Metodiky.

8 13. Informace z Rady Svazku obcí Podbořansko dne Dne se ve velké zasedací místnosti Městského úřadu v Podbořanech konala Rada Svazku obcí Podbořansko, které se za město Blšany zúčastnil starosta Petr Bukáček a seznámil zastupitele s obsahem jednání. -8- Dodání vyjádření k ochraně obyvatelstva v souvislosti s provozem VTL plynovodu DN 1400 vznášet dotazy přímo na NEGAS, s.r.o., doporučení - řídit se platným krizovým a havarijním plánem Tajemník Mgr. Martin Gutzer upozornil na nutnost dodržení termínu pro bezproblémové podání žádostí obcí a měst o vydání dosud nevydaného historického majetku, po tomto termínu jednáno jen pomocí soudního podání Ing. Jiří Jirgl z firmy Energetické služby Karlovy Vary informace o možných úsporách energií, předání nabídky služeb, pozornost věnovat jističům Sumarizace dotazníků Strategie rozvoje MAS Vladař Kladné zhodnocení turnaje ve stolním tenise v Lubenci Neobdržení odpovědí ohledně založení účtu u ČNB pro SOP Odpověď vrchního státního rady plk. Mgr. Petra Dohnala, generálního ředitele Vězeňské služby ČR nebyla dosud dokončena Analýza dopadů Amnestie prezidenta republiky ze dne na výkon vězeňství Velké problémy optimalizace služeb České pošty, s. p. na Chomutovsku, začátek akce v našem regionu přesunut na Diskuze Město Podbořany službu ohledně úspory energií poskytuje paní Jamborová, dotaz na sankce plynoucí z účinnosti zákona č. 406/2012 Sb. zajištění údajů o účinnosti u plynových a olejových kotlů od auditora za poplatek 4.000,00 Kč, nutnost zpracování energetických štítků budov povinnost od , Krásný Dvůr turnaj v golfu , Očihov turnaj v šipkách , změny zamluvení pronájmů stanu správce pan Knoblauch 14. Informace o poskytnutí finančního příspěvku z dotačního programu Ministerstva kultury na obnovu kulturní památky výklenkové kaple sv. Václava Žádost o poskytnutí finančního příspěvku z dotačního programu Ministerstva kultury ČR Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností na rok 2013 byla dne zrušena vzhledem k tomu, že z důvodu porušení zákona nemůžeme podepsat prohlášení o tom, že Město Blšany nedisponuje dostatečným množstvím vlastních finančních prostředků na krytí všech nákladů akce obnovy kulturní památky výklenkové kaple sv. Václava. Paní Veronika Chroustová informuje zastupitele o přidělení dotace ve výši 180 tisíc na poutní kapli sv. Anny.

9 15. Návrhy, připomínky, podněty -9- a) Informace z jednání výboru životního prostředí dne S průběhem jednání výboru životního prostředí seznámil Zastupitelstvo města Blšany předseda pan Radek Vostřel. Předmětem jednání byla žádost o povolení pokácení dřevin rostoucích mimo les v katastrálním území Soběchleby u Podbořan. Místostarosta Vlastimil Polcar informuje zastupitele o přijetí datové zprávy z Agentury ochrany přírody a krajiny České republiky v Ústí nad Labem ohledně stavu 3 topolů kanadských a 1 břízy bělokoré. b) Prodej pozemků v majetku Města Blšany Dne obdržel Městský úřad Blšany žádost paní Marie Brodské, Pražská 37, Blšany o koupi pozemků v katastrálním území Blšany KN 88/4 výměra 786 m 2 orná půda KN 88/5 výměra 649 m 2 orná půda Zastupitelé města Blšany schvalují zveřejnění záměru o prodeji výše uvedených pozemků v katastrálním území Blšany. c) Schválení kupní ceny pozemků Zastupitelstvo města Blšany schvaluje na základě přijaté Metodiky stanovení cen za pronájem pozemků a prodej pozemků ve vlastnictví Města Blšany kupní cenu pozemků v katastrálním území Soběchleby u Podbořan ve výši ,00 Kč dle vypracovaného znaleckého posudku č. 4092/010/2013 soudního znalce pana Jana Bezchleby, Mariánská 950, Podbořany. Po schválení kupní ceny za prodej pozemků bude vypracována kupní smlouva Lubomír Konstantinovič, Sídliště Míru 774, Podbořany. d) Zrušení poptávkového řízení na vybudování internetové sítě Starosta Petr Bukáček seznamuje zastupitele se zněním dopisu Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který obdržel podnět týkající se zřízení služby internetu pro občany ve městě Blšany a spádových obcích hrazeného z veřejných prostředků města. Pan Miloslav Smola se ujímá slova a žádá o odložení na příští zasedání ZM, zjistí, jestli si to někdo objednal. Starosta Petr Bukáček - bude se provádět další šetření v této otázce a projednávat na příštím zasedání.

10 -10- Diskuze: Zastupitelka Irena Vostřelová zrušila se dotace, jak to bude dál? Odpověď výklenková kaple sv. Václava se opraví i bez dotace. Kaple Nejsvětější Trojice v Liběšovicích vyřizuje se nové stavební povolení. Kronikářka Veronika Chroustová předčítá dopis od pana Špilara, poslala mu k vyjádření znění obsahu kroniky za rok 2012 a seznamuje zastupitele s jeho názorem. Pan Miloslav Smola se vrací k diskuzi minulého zasedání ZM. Zastupitel Radek Sakovič měl připomínky k odměňování kronikářek. Pan Miloslav Smola si na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, vyžádal informace vztahující se k odměňování za zpracování a distribuci Blšanských listů. Zastupitel Radek Sakovič se ohrazuje, že neví, kolik hodin denně věnují kronikářky zápisům do kroniky. Zastupitel Dr. Josef Pešek Blšanské listy se minuly svým posláním, starosta má sdělovat občanům, co se dělá, na čem se pracuje, co se připravuje. Paní Renata Jesinková Blšanské listy mají být o příspěvcích, vše co dostane, zpracuje a vytiskne, vytříbily se chyby, příspěvky od starosty nejsou, můžeme dát komentář k usnesení, pokud se Vám zdá 20 hodin kolem Blšanských listů hodně, zkuste si to se mnou. Zastupitelé mohou poskytnout svoji myšlenku do obsahu Blšanských listů. Paní Libuše Koppová ze Siřemi se ptá, zda na vybudování hřiště musí být výběrové řízení. 6. Usnesení Zastupitelstvo města na svém dnešním zasedání přijalo následující usnesení č. 3/2013

11 U S N E S E N Í č. 3/2013 ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Zastupitelstvo města Blšany s c h v a l u j e 1. rozpočtové opatření č. 2/2013 s navýšením objemu rozpočtu v příjmech o částku ,00 Kč, s navýšením objemu rozpočtu ve výdajích o částku ,00 Kč a s krytím v částce ,00 Kč 2. přerozdělení hospodářského výsledku za rok 2012 do fondu odměn ve výši ,00 Kč, do rezervního fondu ve výši 6.108,12 Kč, do rozpočtu Města Blšany ,00 Kč 3. navýšení rozpočtu Mateřské školy Blšany na rok 2013 o ,00 Kč 4. zrušení usnesení bodu 2. a 3. a přeložení na dubnové zasedání ZM 5. nezakoupení pozemků v katastrálním území Malá Černoc KN 2156 výměra 476 m 2 ostatní plocha neplodná půda, KN 2158 výměra 2046 m 2 orná půda, KN 2159 výměra 480 m 2 ostatní plocha neplodná půda povinného Radka Růžičky, třída Obránců míru 313, Žatec prostřednictvím Exekutorského úřadu Praha 9 6. prodloužení nájemní smlouvy č. 5/08 ze dne na užívání části pozemku v katastrálním území Liběšovice KN 70/6 o výměře 2000 m 2 orná půda na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou Ludmila Veverková, Liběšovice 105, Žatec 7. prodloužení nájemní smlouvy č. 2/08 ze dne na užívání pozemku v katastrálním území Blšany KN 155/2 o výměře 1670 m 2 zahrada na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou Renata Hrčková, Žatecká 197, Blšany 8. prodloužení nájemní smlouvy č. 3/08 ze dne na užívání pozemku v katastrálním území Blšany KN 1107/53 o výměře 552 m 2 orná půda na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou Bořislav Polívka, Nerudova 186, Blšany 9. prodloužení nájemní smlouvy č. 7/08 ze dne na užívání části pozemku v katastrálním území Soběchleby u Podbořan KN 1658/23 o výměře 90 m 2 ostatní plocha ostatní komunikace na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou manželé Pavel a Helena Kolářovi, Soběchleby 5, Žatec 10. poskytnutí finančního příspěvku Obci Očihov na činnost jednotky Sboru dobrovolných hasičů na rok 2013 ve výši ,00 Kč 11. poskytnutí finančního příspěvku Osadnímu výboru Siřem na akci Setkání Siřemáků konanou dne ve výši 5.000,00 Kč určené na kulturní vyžití 12. neposkytnutí finančního příspěvku Okresnímu sdružení hasičů Louny na činnost spojenou s prací s dětmi a mládeží na rok 2013

12 13. zveřejnění záměru o prodeji pozemků KN 88/4 o výměře 786 m 2 orná půda a KN 88/5 o výměře 649 m 2 orná půda v katastrálním území Blšany 14. kupní cenu pozemků v katastrálním území Soběchleby u Podbořan ve výši ,00 Kč dle vypracovaného znaleckého posudku č. 1092/010/2013 soudního znalce Jana Bezchleby ve výši 700,00 Kč a správní poplatek za vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí ve výši 1.000,00 Kč u k l á d á 1. vyplatit finanční příspěvek Obci Očihov na činnost JSDH na rok 2013 ve výši ,00 Kč až po prodloužení a podepsání smluv o výpůjčce hasičského automobilu a o spolupráci při zabezpečení požární ochrany mezi Obcí Očihov a Městem Blšany 2. vyplatit finanční příspěvek Osadnímu výboru Siřem na akci Setkání Siřemáků ve výši 5.000,00 Kč b e r e n a v ě d o m í 1. informace z jednání finančního výboru dne informace z jednání kontrolního výboru dne informace z Rady Svazku obcí Podbořansko dne informace o zrušení žádosti o poskytnutí finančního příspěvku z dotačního programu Ministerstva kultury na obnovu výklenkové kaple sv. Václava 5. informace z jednání výboru životního prostředí dne informaci o zrušení poptávkového řízení na vybudování internetové sítě v Blšancech a spádových obcích Blšany dne Zapsala: Kolářová Eva Ověřovatelé zápisu: Sakovič Radek Polcar Vlastimil Starosta města: Bukáček Petr podpis... podpis... podpis... podpis... Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňování osobních údajů (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

13 Závěr Starosta poděkoval všem přítomným za aktivní účast a spolupráci a zasedání zastupitelstva ukončil ve hodin.

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 4 členi zastupitelstva města (Vlastimil Polcar, Petr Borik, Dr. Josef Pešek, Jan Čermák - omluveni)

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 4 členi zastupitelstva města (Vlastimil Polcar, Petr Borik, Dr. Josef Pešek, Jan Čermák - omluveni) -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 2. 2014 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 7 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 4 členi

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 27. 11. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 6 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 5

Více

-1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

-1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 23.1.2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 11 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 0 členů

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 24. 4. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1

Více

Průběh zasedání zastupitelstva města

Průběh zasedání zastupitelstva města -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 19.12.2012 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 11 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 0 členů

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 9. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 27. 2. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 11 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 0

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

-1- Z Á P I S. Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin odejde zastupitelka paní Emilie Vacinková)

-1- Z Á P I S. Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin odejde zastupitelka paní Emilie Vacinková) -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 3. 2014 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města (v 18:30 hodin

Více

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 2 členi zastupitelstva města (Jan Čermák, Petr Borik omluven, přijde později)

-1- Z Á P I S. Nepřítomno: 2 členi zastupitelstva města (Jan Čermák, Petr Borik omluven, přijde později) -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 7. 5. 2014 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2 členi

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 6. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 6. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26. 6. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1 člen

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 26.11.2012 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 10 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 1 člen

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Blšanské listy. Informační časopis městského úřadu a sloučených obcí. Říjen 2018

Blšanské listy. Informační časopis městského úřadu a sloučených obcí. Říjen 2018 Blšanské listy Informační časopis městského úřadu a sloučených obcí Říjen 2018 ÚVODNÍ SLOVO Vážení čtenáři, dnešní úvodník se logicky věnuje komunálním volbám 2018, které proběhly o uplynulém víkendu,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 10.11. 2016 v 17:00 hod. v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Tomáš Voříšek a pan Jan Trojan ZÁPIS č. 3/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 23. 5. 2019 Ještě před samotným zahájením zastupitelstva si slovo vzal pan Vybíral. Požádal o zodpovězení několika dotazů. Na ty mu bylo zodpovězeno.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 29. dubna 2019 od 17:00 hodin Usnesení č. 6/1 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 05/15 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 20.04.2015 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 Přítomni: František Svátek, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 22.02. 2017 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 9 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír,

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6.

Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. Zápis z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 4. 6. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Z Á P I S č. 7. Návrh programu:

Z Á P I S č. 7. Návrh programu: Z Á P I S č. 7 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. září 2007 od 18,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 11. 12. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.05 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice

MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice MCPNE 00806/2015 Zápis č. 6 ze 6. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 21.05.2015 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Jan Holub,

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov. OBEC VILÉMOV Vilémov 7 783 23 Vilémov Zasedání zastupitelstva č.16/2014-2018 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 15.6.2016, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Vilémov.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 37. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 20.12.2013 od 18.30 hodin do 19.20 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Vilém Dorn, Mgr.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 27.10.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: M. Matoušková,

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 23. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 26.10.2012 od 19.00 hodin do 20.51 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Pavel Bartuška,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.08.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne 11. 5. 2016 od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína pozn. zveřejněna je verze dokumentu upravená z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 15. schůze Rady města Český Brod konané dne 14.7. 2005 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc., MUDr. Forstová, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

( 95 zákona o obcích)

( 95 zákona o obcích) Výpis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Benešov nad Černou ( 95 zákona o obcích) Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Benešově nad Černou Začátek: 17:00 hodin Zasedání řídila: Veronika Korchová

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno.

Hlasování 5 pro 0 proti 0 zdržel se schváleno. Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva dne 5. 10. 2016 konaného v budově Knihovny v Městečku č. p. 121 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 1 Obec Kostice Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 2 Zápis o průběhu 11. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 10.12.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 29. 5. 2013 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 11 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 0

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 15.8.2012 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 15.8.2012 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 15.8.2012 od 18:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 11 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 0 členů

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více