Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012"

Transkript

1 Monitoring novinářských testů Prosinec 2012

2 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test jenproauta.cz Rapid 1,2 TSI Test auto.cz Yeti GreenLine Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Berliner Morgenpost Citigo 1,0 MPI/44 kw Test Auto Zeitung Fabia Combi 1,2 TSI Srovnávací test 4 vozů za eur Auto Zeitung Roomster 1,6 TDI Srovnávací test 5 malých MPV Hamburger Abendblatt Rapid 1,6 TDI Test Auto motor und sport Citigo 1,0 MPI/44 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2 8V, KIA Picanto 1,0 ISG a Renault Twingo 1,2 16V) Hamburger Abendblatt Citigo 1,0 MPI/44 kw Test Berliner Zeitung Rapid 1,2 TSI Test Kölner Stadt-Anzeiger Rapid 1,2 TSI Test

3 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.at Rapid 1,2 TSI Test krone.at Citigo 1,0 MPI/44 kw Test autonet.at Rapid 1,4 TSI Test autonet.at Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu totallymotor.co.uk Citigo 1,0 MPI/55 kw Test Autocar Rapid 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu carsguide.com.au Fabia Combi RS Test

4 Česká republika Právo Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: prostornost a praktičnost + jízdní vlastnosti - užší interiér Výborné bylo na testovaném exempláři dílenské zpracování. Praktičnost vozu Superb je výtečná, místa je dostatek nejenom vpředu, kde lze sedačky seřídit ve velkorysém rozsahu, ale i vzadu. Tam je nadprůměrný prostor pro nohy i kolena, který najdete nikoliv o třídu, ale o dvě třídy výš. Potěší velký vstupní otvor, nízko položená nákladová hrana a dobré tvarování kufru. Skvěle funguje pohon 4x4 Podvozek je trochu tvrdší, ale posádka by si na nedostatek komfortu stěžovat neměla. Komu je vrcholná verze určena? Buď učaruje tomu, kdo chce to nejlepší, co lze od značky ŠKODA koupit, nebo druhým okruhem zájemců budou fleetoví zákazníci

5 Česká republika jenproauta.cz Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: prostornost + živý motor - doprava vyosené pedály ve voze Rapid je kufr díky výklopným pátým dveřím dokonale využitelný do posledního decilitru. Rapid po vizuální stránce hned tak nezestárne. Nový volant a sedadlo nabízejí široký rozsah nastavení, úzká středová konzola neomezuje koleno a v podélném směru si skutečně nelze stěžovat ani na místo vzadu. Rapid se silnějším TSI na mě udělal dojem. Rapid těží z překvapivě nízké hmotnosti se silnějším TSI váží pouhých kg, což je na agilitě i spotřebě opravdu citelně znát. Podle první zkušenosti soudím, že ke splnění určeného úkolu má tohle nové auto hodně, hodně dobré předpoklady.

6 Česká republika auto.cz Test: ŠKODA Yeti GreenLine datum: ,5/5 + stabilita a ovladatelnost + variabilita interiéru a výhled z vozu - tvrdý podvozek a menší interiér i zavazadelník Yeti GreenLine s motorem 1,6 TDI dokazuje, že i s tak malým motorem to,jede'. GreenLine je proto na pohled plnohodnotným členem rodiny dieselových Yeti. Tento vůz bereme jako demonstraci možností a snahu vyzkoušet další z případných cest budoucího vývoje. Dnes se motor 1,6 TDI nabízí pro všechny vozy ŠKODA kromě Citigo a tvoří základ nabídky dieselových Yeti. Vyhoví běžným přepravním požadavkům v rámci rychlostních limitů Největší smysl dává tam, kde záleží na emisích oxidu uhličitého ty se podařilo stlačit těsně pod 120 g/km.

7 Německo Berliner Morgenpost Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw datum: stabilní a dobře odpružený podvozek + vyspělá výbava - nad 120 km/h slabá dynamika Jeli jsme 800 kilometrů po dálnici a nebylo to špatné. Přístup dozadu je u pětidveřového Citigo mnohem pohodlnější. Spotřeba se pohybuje kolem 5,5 litru a 400 kilometrů dlouhá cesta trvá jen o 20 minut déle než s rychlejším vozem. Stěží by si to kdo pomyslel, ale hlavním motivem vývojářů byl komfort. Zpětná vazba řízení je velmi dobrá Malý tu znamená velký kdo hledá přibližovadlo a nespokojí se s levnou náhražkou, je tady na správné adrese.

8 Německo Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Fabia Combi 1,2 TSI, Dacia Duster 1,6 16V 4WD, KIA Venga 1,4 CVVT a Renault Kangoo 1,6 16V datum: ŠKODA (2 980), 2. KIA (2 932), 3. Renault (2 889), 4. Dacia (2 685) + nejvyladěnější podvozek + nejpečlivější zpracování - nejmenší vnitřní prostor ŠKODA nabízí nejlepší kvalitu a dá se nejsnáze a nejbezpečněji ovládat. Oba vozy ze stáje Renaultu nemají se svými letitými pohonnými jednotkami šanci proti vozům KIA Venga a ŠKODA Fabia s moderními agregáty. Na tom, že Fabia nakonec skončila v hodnocení pohonu před Vengou, má zásluhu nižší spotřeba, lepší jízdní výkony a jemnější chování motoru TSI. Dobré brzdy a agilní jízdní vlastnosti posouvají vůz ŠKODA Fabia vpřed. ŠKODA má mnohem příznivější bilanci, protože je nejen úsporná, ale drží si hodnotu a má výhodné pojištění i servisní náklady. Vítězství českého kombi vypadá přesvědčivě, ale KIA Venga ukázala, že hlavní konkurence přichází z koncernu Hyundai.

9 Německo Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Roomster 1,6 TDI, Ford B-Max 1,6 TDCi, KIA Venga 1,4 CRDi, Opel Meriva 1,7 CDTI a Toyota Verso-S 1,4 D-4D datum: ŠKODA (2 966), 2. Opel (2 872), 3. Ford (2 823), 4. KIA (2 800), 5. Toyota (2 787) + variabilita interiéru + jízdní komfort - méně místa vpředu S hodnotou litrů ŠKODA poráží konkurenci s převahou, i při normální konfiguraci pojme nejvíce zavazadel. Sedadla vozu ŠKODA poskytují dostatek boční opory, jsou příjemně pevně polstrována a uplatnila by se i jako sportovní sedadla. Při ladění podvozku odvedli nejlepší práci inženýři značek Ford, Opel a ŠKODA. Nejlepší jízdní výkony, naměřená spotřeba a náležitá kultura chodu posunuly Roomster na špici. ŠKODA exceluje nejlepší brzdnou dráhou při zahřátých brzdách. V prvním srovnávacím testu atraktivní nový Ford nedokázal porazit starší Roomster.

10 Německo Hamburger Abendblatt Test: ŠKODA Rapid 1,6 TDI datum: místo pro nohy a hlavy zadních pasažerů + velikost a využitelnost zavazadelníku - horší výhled dozadu I když se interiér obejde bez velkých efektů, přesvědčí funkčností a čitelnými přístroji. Přesvědčivá je nabídka prostoru v tomto 4,5 m dlouhém vozu. Protože místo malého víka kufru je tu velká výklopná stěna, nakládání není žádný problém. Háčky a sítě zabraňují samovolnému pohybu nákupů. motor potěší dobrým točivým momentem, rozumnými jízdními výkony a umírněnou spotřebou.

11 Německo Auto motor und sport Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw, FIAT Panda 1,2 8V, KIA Picanto 1,0 ISG a Renault Twingo 1,2 16V datum: ŠKODA (476), 2. KIA (454), 3. Renault (446), 4. FIAT (423) + úroveň bezpečnosti + jízdní vlastnosti - omezený přístup na zadní sedadla Zdrženlivá ve svém zjevu, s dobře naladěným podvozkem velmi pohodlná, díky přehlednému kokpitu snadno srozumitelná a k tomu solidně zpracovaná ŠKODA splňuje všechna očekávání od typického malého vozu s bravurou. Zavazadlový prostor se řadí s objemem od 251 do 951 litrů dokonce citelně před kufry vozů FIAT a KIA. Tak nízkou spotřebu v testu a bezvadnou brzdnou dráhu nevykázal žádný z konkurentů. ŠKODA Citigo je ideální auto pro začínající řidiče. Pohodlná, tichá, bezpečná a úsporná ŠKODA nabízí mnohé za přijatelnou cenu a vítězí ve srovnávacím testu s jasným bodovým náskokem.

12 Německo Hamburger Abendblatt Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw datum: pořizovací i provozní náklady + komfortní podvozek - sedadla neposkytují potřebnou oporu Ujeli jsme dobrých 800 kilometrů po dálnici a necítili jsme se špatně. Jednoznačně doporučitelné je pětidveřové Citigo, zvláště když se využívá jako auto pro rodinu či nákupy. Tři válce spotřebují méně než 4, a když člověk kupuje malé vozítko, nemusí mít žádný výkonný motor. Zpětná odezva servořízení je přitom velmi dobrá. Doporučitelná je přenosná navigace za 300 eur.

13 Německo Berliner Zeitung Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: přesvědčivé řazení a řízení + příjemná výkonová charakteristika - moderní asistenční systémy se nedodávají Říká se, že forma následuje funkci v tomto smyslu je ŠKODA Rapid dokonalé auto. Auto pro lidi, kteří ho oceňují právě pro jeho nenápadné přednosti. Určitě to není laciné auto, ale takové, pro které platí, že méně může znamenat více. Přímočarý věcný design a velmi dobré zpracování nenechávají přístrojovou desku působit levně. Jasné linie, velká výklopná stěna: Rapid nabízí nadstandardní prostor za přijatelnou cenu.

14 Německo Kölner Stadt-Anzeiger Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: přehledný kokpit a intuitivní ovládání + velmi dobré zpracování - jakost interiérových materiálů Snad je tento model střední třídy na kompaktním podvozku za cenu dobře vybaveného malého vozu přesně tím, čemu se říká lifestylové auto. Náležitě elegantní detaily jako uhlazené přední světlomety a geometricky ztvárněná záď se jakoby inspirovaly českým sklářským uměním. Rapid je pragmatické auto, jímž ŠKODA pamatuje na zákazníky, kteří uvažují ne o Dacii, ale o vozech Hyundai nebo KIA. Díky svým parametrům komfortu a užitné hodnoty jsou rozdíly proti dražším soupeřům ve třídě (i z koncernu VW) decentní až skromné.

15 Rakousko auto.at Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: prostor pro posádku i zavazadla + ergonomie a ovladatelnost - kvalita zvuku u standardního audia Na nejvyšší převodový stupeň lehce zvládá i jízdu do kopce a třílitrová spotřeba motivuje k dlouhému cestování. Výbava Ambition je adekvátní a splňuje obvyklé ctnosti značky ŠKODA. Poskytuje více auta za dané peníze a hned tím osloví chladného počtáře. Uvnitř je nadbytek místa a pod výklopnou stěnou se nachází kufr, který překonává hranice. Sedadlo řidiče je rovněž velkoryse dimenzováno, výhled je odpoívdající a konfigurovatelnost ve vyšších výbavách dobrá. ŠKODA Rapid dobře sedí na vozovce a nabízí pocit bezpečí. Kokpit zůstává chladným a materiály jsou tvrdé, ale ergonomie je v každé variantě vynikající. ŠKODA ve svém modelu Rapid spojila praktický rodinný vůz s vysokou užitnou hodnotou a správný poměr technické funkčnosti a dobrého zpracování to vše za cenu, která neurazí.

16 Rakousko krone.at Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw datum: velmi dospělé jízdní vlastnosti + vysoká užitná hodnota vzhledem k požadované ceně - ovládání oken na straně řidiče jen pro stranu řidiče ŠKODA Citigo je zřejmě tím vozem, které mě v tomto roce nejvíce překvapilo a to pozitivně. Především prostor pro hlavu udělá dojem. Ergonomie je zcela v pořádku, myslelo se na odkládací plochy, ve všem se hned vyznám a vše se ovládá tak, jak to člověk očekává. Téměř nóbl je odnímatelná dotyková obrazovka, která se nachází uprostřed středového panelu. Pětistupňová převodovka se řadí plynule a přesně, takže člověk může držet motor v dobré náladě, pokud chce. Je radost proplétat se městem s tímto obratným malým vozem a být rychlejší, než ostatní předpokládají Karoserie je přehledná, s průměrem otáčení 9,8 m není žádný parkovací dům postrachem a vzhledem k prostorovým poměrům (959 litrů zavazadlového prostoru při sklopených zadních sedadlech) se nemusíte bát ani velkých nákupů.

17 Rakousko autonet.at Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI datum: komfortní podvozek s neutrálním chováním + zavazadelník na úrovni kombi - vyšší cena Češi mají všechny důvody ke zdravému sebevědomí. Vytříbený smysl pro každodenní požadavky prokazuje ŠKODA milými maličkostmi, jako je koberec zavazadelníku, který je na jedné straně látkový a po otočení funguje jako voděodolná vana. I při předních sedadlech odsunutých zcela dozadu najdou dospělí na zadních sedadlech velmi přijatelný prostor. Zdrženlivý v akustickém projevu a pro případ potřeby vybavený 200 newtonmetry točivého momentu se čtyřválec mění v talentovaného polykače dálničních kilometrů. mimo město jsme se dostali k velmi přijatelné spotřebě 5 litrů.

18 Rakousko autonet.at Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI datum: poměr ceny a užitné hodnoty + přepravní kapacita - poněkud vláčný podvozek Velký vůz s dostatkem místa pro cestující i zavazadla nabízí dostatek technických vymožeností, aby nepůsobil fádně. Ať už jde o dvouzónovou samočinnou klimatizaci, komfortní sedadla, bixenonové světlomety nebo vyhřívání předních sedaček vše má náš Superb ve standardní výbavě. Se 170koňovým dieselem je Superb dobře motorizován. V našem intenzivním testu byla konečná spotřeba 6,7 litru. Přitom byl Superb zřídkakdy prázdný, protože 633 litrů zavazadlového prostoru svádělo k přepravě rozměrných vánočních dárků. Superb poskytuje za rozumnou cenu vše, co člověk potřebuje, a ještě něco navíc. Interiér je luxusní a pohodlný, motor silný a navíc ještě úsporný.

19 Velká Británie totallymotor.co.uk Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: /5 + úspornost v reálném provozu + zpracování interiéru - sedadlo řidiče by mohlo mít lepší výplň Uvnitř tohoto malého městského vozu jsem ohromen jednoduchým ztvárněním přístrojové desky a překvapen takovými luxusními prvky jako vyhřívaná přední sedadla. Tenhle malý český vůz si okamžitě získává přízeň a překvapivě nepociťuji, že bych řídil levný automobil. Hlavní předností tohoto vozu je skvělá účinnost. Patří k nejúspornějším vozům v dnešním provozu. Dokud ŠKODA nepředstavila tento vůz, byl jsem celkem spokojený se svým dieselovým Fordem Fiesta. Zralejší řidič může uvažovat o nákupu Citigo tehdy, když se jeho potřeby změní a již nepotřebuje větší vůz. Čas strávený se Citigo ve městě i na dálnici byl pro mě čirou radostí.

20 Velká Británie Autocar Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: ,5/5 + jednoduché a čisté uspořádání kabiny + klidný a tichý motor - jízdnímu projevu chybí jiskra Ve skutečnosti je stejně lehká jako mnoho současných supermini a to nese své výhody, když jde o spotřebu paliva. Tento interiér by snadno mohl vyhovět čtyřem opravdu velkým dospělým. Ve voze Rapid je tento motor tichým a neobtěžujícím společníkem stejně jako v dalších vozech, v nichž jsme ho zkoušeli. Řazení je téměř bezpracné, tak snadno se páka pětistupňového manuálu pohybuje. Působivá spotřeba, kterou jsme zaznamenali, zajisté potěší většinu majitelů, pokud se objeví na jejich palubních počítačích. Její praktičnost a hodnota je nezpochybnitelná Nic není špatně.

21 Austrálie carsguide.com.au Test: ŠKODA Fabia Combi RS datum: dynamika + praktičnost - vysoký příplatek oproti hatchbacku Nabízí překvapivou úroveň výkonu v karoserii, která je od pohledu výzvou. Dostáváte stejnou dynamiku jako u hatchbacku a navíc větší zavazadelník, který vůz dělá praktičtějším. Zadní parkovací senzory jsou také standardem. Letí jako s větrem o závod. Výkonnosti bez debat pomáhá sedmistupňová převodovka DSG, která řadí rychle

22 Ocenění vozů a značky ŠKODA v roce 2012 datum zdroj země název ocenění model ŠKODA poznámka SDA/SAP CZ Auto roku 2012 v ČR (kategorie malých vozů) Citigo 31 členů poroty hlasujících Auto motor und sport D Die besten Autos 2012 (importované vozy střední třídy) Superb přes hlasujících čtenářů Česká studentská unie CZ TOP zaměstnavatel ŠKODA AUTO přes hlasujících studentů Auto motor a sport CZ Best Cars - Nejlepší auta roku 2012 Octavia, Yeti, Superb hlasování čtenářů Motor-Presse Bohemia Czech Top 100 CZ Nejobdivovanější firma ČR ŠKODA AUTO hlasování manažerů a ekonomických analytiků Autoflotte D Flotten-Awards 2012 (importované kompaktní vozy) Octavia hlasujících čtenářů Fleet News GB Fleet News Award 2012 (nejlepší kombi) Superb Combi Auto Bild Allrad D Allrad Auto des Jahres 2012 (importované vozy do eur) Superb 4x čtenářů jury složená z redaktorů, odborníků a fleetových zákazníků 3.4. Parkers GB Best Family Hatchback Octavia 1,6 TDI odborná anketa Auto Express GB Driver Power Yeti anketa čtenářů týdeníku Auto Express ( hlasujících) Auto Express GB Best Manufacturer ŠKODA AUTO hlasování čtenářů týdeníku Auto Express Diesel Car GB Best Estate Car Superb Combi 2,0 TDI nejlepší kombi se vznětovým motorem podle ankety britského magazínu 4.6. Autostrassenverkehr D Familienauto des Jahres 2012 Roomster, Octavia Combi, Superb Combi přes hlasujících řidičů AutoExpress GB Car of the Year 2012 Citigo kategorie městských vozů 3.8. MSN UK GB Which? - nejspolehlivější auta Yeti hlasujících řidičů Auto Express GB Tow Car of the Year 2013 (4x4 do 1800 kg) Yeti 10 porotců vybralo z 23 vozů Fleet firemní automobily CZ ALD Automotive Fleet Awards 2012 Rapid Klub zaměstnavatelů CZ Zaměstnavatel desetiletí ŠKODA AUTO ptext.de D ADAC Kundenbarometer (Hochdachkombis) Roomster studie spokojenosti ( respondentů) Auto Zeitung D Auto Trophy 2012 (Nejvýhodnější auto) Rapid přes hlasujících čtenářů Comenius CZ Českých 100 Nejlepších ŠKODA AUTO Hospodářská komora ČR CZ Exportér roku 2012 ŠKODA AUTO hlasování více než respondentů

23 TIP: Výsledky testů můžete využít: jako pádné prodejní argumenty hodnocení nezávislými novináři a motoristickými odborníky má pro zákazníky často větší váhu než firemní propagační materiály zahraniční média nelze podezřívat z přílišné náklonnosti k naší značce jako inspiraci pro marketingové aktivity např. pro vlastní webové stránky

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012 Monitoring novinářských testů Říjen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ prosinec 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Auto 7, 25/2010 Superb GreenLine 1,6 TDI Jako po másle Motorsport magazín, 12/2010 Octavia RS Nebe a dudy Octavia Tour

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

Monitoring novinářských testů. Září 2011

Monitoring novinářských testů. Září 2011 Monitoring novinářských testů Září 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.cz Octavia Scout 2.0 TDI Srovnávací test s Jeepem Compass 2.2 CRD a Subaru Forester 2.0 D Svět motorů Fabia 1.2 12V

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2011

Monitoring novinářských testů. Květen 2011 Monitoring novinářských testů Květen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto 7 Superb 2,0 TDI Dlouhodobý test Svět motorů Fabia 1,4 MPI Test ojetiny zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009;

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; 2009 JD Power Výzkum spokojenosti zákazníků - Škoda v nejlepší pětce za posledních čtrnáct let,

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012

Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012 Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012 Historické milníky 1895 založení továrny Laurin&Klement (výroba jízdních kol) 1905 výroba prvního automobilu

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

Monitoring novinářských testů. Leden 2013

Monitoring novinářských testů. Leden 2013 Monitoring novinářských testů Leden 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Technický týdeník Rapid 1,4 TSI Test Svět motorů Yeti 2,0 TDI 4x2 Test autorevue.cz

Více

Technická data - Golf

Technická data - Golf Technická data Golf I. generace (1974 1983) Informace (VW Golf I GTI, 1976) Konstrukce řadový čtyřválec Pivo benzín Plnění atmosférické sání Rozvod OHC Uložení vpředu napříč Zdvihový objem [cm3] 1588 Kompresní

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory

NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory Katalog dopravy NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do 100 000 kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory Akční cena na úvěr: 640 000 Kč Měsíční splátka 12 373 Kč; 60 měsíců + zákonné

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012 Monitoring novinářských testů Červenec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Svět motorů Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2011

Monitoring novinářských testů. Červen 2011 Monitoring novinářských testů Červen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Sedmička Octavia Combi 1,6 TDI DSG Test Auto Tip Octavia Scout 2,0 TDI DSG Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw Nové osobní a terénní vozy 29 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Citigo Style 1,0 MPI 44 Fabia Style 1,2 TSI 66k Fabia Ambition 1,2 TSI vyr. 2017, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2017, hatchback/5, benzin

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2011

Monitoring novinářských testů. Březen 2011 Monitoring novinářských testů Březen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Lidovky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 DSG Test Auto.cz Superb 2,0 TDI 4x4 DSG Test Autohit Octavia Tour Test Autohit Fabia

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním. Rezerva, prodloužená záruka 4 roky/60.000km Tour Ambition plus

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním. Rezerva, prodloužená záruka 4 roky/60.000km Tour Ambition plus NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 8.7.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut.

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut. Ojeté vozy 29 prověřených vozů k otestování a nákupu Citigo 1,0/44 Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ vyr. 2018, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw man. klimatizace, alu kola,

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají. ZCELA NOVÝ HYUNDAI Hledat vlastní cestu, NIKOLI NAPODOBOVAT Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'...

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'... Ojeté vozy 60 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A6 2,5 TDI vyr. 09/2001, kombi/5, nafta 114... cena 19 000 Kč BMW Řada 3 318 D 2,0 vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 BMW Řada 5 520D GT 2,0 vyr.

Více

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého

Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Nový Renault MASTER Nový MASTER, užitkový vůz pro každého Společnost Renault představuje nový Renault MASTER a potvrzuje tím své schopnosti v tomto odvětví. Nový MASTER, nezpochybnitelný zlatý standard

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2012

Monitoring novinářských testů. Červen 2012 Monitoring novinářských testů Červen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

Akční nabídka Škoda Family

Akční nabídka Škoda Family Akční nabídka Škoda Family AKČNÍ MODELY ŠKODA FAMILY Fabia Family Fabia Family Grand Roomster Family Roomster Family Grand Octavia Tour Family verzi Škoda Fabia Family a Fabia Combi Family Pod kapotou

Více

Monitoring novinářských testů. Únor 2012

Monitoring novinářských testů. Únor 2012 Monitoring novinářských testů Únor 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autoweb.cz Superb 2,0 TDI DSG 4x4 Test Autohit Citigo 1,0 MPI/44 kw Test Technický týdeník Yeti 2,0 TDI 4x4 Test hybrid.cz

Více

Monitoring novinářských testů. Únor 2013

Monitoring novinářských testů. Únor 2013 Monitoring novinářských testů Únor 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu veciautomobilove.cz Superb 1,8 TSI 4x4 Test Svět motorů Roomster 1,6 TDI Srovnávací test (Ford B-Max 1,6 TDCi a Opel Meriva

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

Nové Ducato. Nové Ducato

Nové Ducato. Nové Ducato Nové Ducato Vážení, Ducato představuje od svého prvního uvedení na trh v roce 1981 naprostou špičku v segmentu 2G. Krok za krokem je tento vůz inovován zaváděním nových funkcí a prvků. Nové Ducato nabízí

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2013

Monitoring novinářských testů. Květen 2013 Monitoring novinářských testů Květen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Automobilové novinky Masarykův okruh, Brno

Automobilové novinky Masarykův okruh, Brno Automobilové novinky 2016 Masarykův okruh, Brno 21. 4. 2016 Proč sledovat novinky na automobilovém trhu? Abyste se pak nedivili! Life Cycle každého modelu má vliv na TCO. Proč? Provozní náklady Bezpečnost

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Strana 1 z 5 ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Velmi prostorný interiér, zavazadlový prostor o objemu až 2 065 l je největší ve své třídě Na přání je k dispozici sedmimístná

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více