UNLIMITED POSSIBILITIES.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UNLIMITED POSSIBILITIES."

Transkript

1

2 Nabídka letních skupinových programů ve Špindlerově Mlýně Špindlerův Mlýn je největší lyžařské středisko v České Republice a proto si ho většina lidí spojuje se zimou. Ovšem i v období letních měsíců je nabídka tohoto horského městečka neméně zajímavá. Možná právě proto se nachází stále více příznivců, kteří k nám jezdí trávit čas i mimo zimní sezónu. Okolí Špindlerova Mlýna nabízí mnoho lákavých možností jak na procházky a pěší túry, tak i na různé sportovní a adrenalinové zážitky. Jaké programy můžete na vlastní kůži zažít, Vám nabízíme v níže uvedené prezentaci. Nabídka firemních akcí a jejich organizace Nabídku našeho programu připravujeme každému zákazníkovi na míru dle jeho konkrétních požadavků a představ. K vytvoření nabídky je zapotřebí upřesnění několika zásadních parametrů. Důležitým faktorem pro sestavení programu je například velikost skupiny, časové možnosti a požadovaný účel pořádané akce. Programy jsme také schopni připravit dle předložených příběhů a legend.

3 Adrenalinový den Tento den je zaměřen na vyzkoušení nevšedních sportovních zážitků. Aktivity adrenalinového dne si klienti vybírají sami z naší pestré nabídky. Většinu nabízených programů můžeme společně realizovat v blízkosti Vašeho hotelu. V případě, že tomu tak nebude, jsme připraveni Vám zajistit přepravu na uvažované místo. Nabízené služby mohou navštěvovat jak jednotlivci, tak i vícečlenné skupiny. Zábavu si můžete užít například na terénních koloběžkách, sjezdových kolech, bungee-runningu, zorbingu, čtyřkolkách, střelbě, paraglidingu, mountainboardingu, lanové přemostění, lezení na skalách i lezecké stěně, či slaňování. Naším hlavním cílem je připravit Vám příjemný sportovní zážitek, na který budete dlouho vzpomínat. A pokud si budete chtít posunout své hranice strachu o kousek dál, bude to pouze na Vás!

4 Firemní olympiáda Pokud máte chuť prožít zábavný den, který Vám nabídne možnost utkat se v nejrůznějších sportovních i nesportovních disciplínách se svými spolupracovníky, doporučujeme Vám právě tento program. Výběr ze sportovních i nesportovních aktivit je jen na Vás. Soutěžit můžete jak v jednotlivcích, tak i ve vícečlenných družstvech. Často žádané disciplíny bývají tenis, nohejbal, volejbal, střelba z luku, praku, kuše, vodní sporty jako je kajak, kánoe, plavání, lezení na stěně, orientační běh, chůze na chůdách, či závod na kolech. Tento program se dá pojmout různými způsoby, ovšem kouzlo olympijské myšlenky, zapálení ohně a přednesení olympijského slibu, vždy dodá akci originální nádech.

5 Kdo z koho! Tato nabídka je zaměřena především pro klienty, kteří se chtějí bavit v početnějších skupinách. Program je zaměřen na přímé souboje jednotlivých týmů. Cíl je jen jeden, porazit všechny ostatní a být vyhlášen za to nejlepší a nejsehranější družstvo. Typickými produkty týmových soutěží jsou souboje na dračích lodích, utkání v paintballu, či teambuldingové aktivity typu stavba voru, vztyčení vlajky, týmové lyže, korýtka, lanové překážky, či silové disciplíny jako jsou přetahování lanem a souboje v páce. Program se dá také obohatit o nejrůznější logistické úkoly. Tento zážitek je určen ke tmelení týmů a sebepoznávání Vašich zaměstnanců i pro sehrané firemní kolektivy.

6 Adrenalinový den Po stopách ztracené expedice Pokud Vás nebaví trávit čas na sportovištích a v blízkosti hotelů, vydejte se po stopách ztracené expedice. Tento pochod, který Vás zavede třeba až na vrcholky hor, je určen pro méně početné skupiny. Na cestě za poznáním bude účastníky čekat řada specifických úkolů, které budou muset za pomocí vlastních vědomostí a fyzických sil splnit. Odměnou za každý splněný úkol bude indicie, která odkryje tajemství tajuplné záhady o ztracené expedici. Program lze přizpůsobit jak délkou, tak i náročností jednotlivých úkolů. Pokud se Vám zamlouvá myšlenka hezkého výletu a máte ve firmě dobrodružný kolektiv, určitě Vás tento zážitek nezklame.

7 Souboj na dračích lodích Co je dračí loď? Otevřená kanoe o délce 12,5m ozdobená na špici dračí hlavou a na zádi ocasem

8 Souboj v Paintballu Paintball je velice populární adrenalinový sport, který vyžaduje rychlost, sílu, fyzickou kondici, ale také taktické myšlení a chladnou hlavu. Souboj jednotlivých týmů v dobývání a plnění strategických úkolů je velice zábavnou formou trávení volného času. Bezpečí účastníků je zajištěno kvalitním vybavením a dohledem kvalifikovaných instruktorů.

9 Výlet na čtyřkolkách Terény v okolí Špindlerova Mlýna nabízejí velice lákavé tratě na terénní čtyřkolky. Tyto stroje mohou řídit všichni vlastníci řidičského oprávnění na osobní automobil. V případě, že klienti nemohou či nechtějí sami řídit je pro ně přichystána možnost jet na místě spolujezdce, nabízené stroje jsou dvojmístné. Lanové přemostění Přelet nad Skiareálem Svatý Petr, kde je nataženo 150 m dlouhé lano ve výšce 25m. Klient je zavěšen v celotělovém horolezeckém úvazku a je dvojnásobně jištěn pomocí kladek.

10 Lezecká stěna Umělá lezecká stěna ve Svatém Petru nabízí možnost zábavy jak pro začátečníky, tak pokročilé. Na této 12m vysoké lezecké stěně naleznete 16 cest o různých obtížnostech. Na své si zde přijde opravdu každý. V prostoru stěny pro Vás bude připraven lezecký materiál i proškolený instruktor. Lezení a slaňování Slaňování je základní technika pro kontrolované sjíždění po laně. Program pod dozorem zkušených instruktorů je vhodný pokročilé lezce i pro začátečníky.

11 Tandemparagliding Seznamovací let ve dvou s profesionálním pilotem. Lukostřelba Paragliding Úvod do lukostřelby pod vedením instruktora. Vhodná kombinace závodů spolu s dalšími programy. Základy létání na cvičném padáku Netradiční zábava téměř pro každého. Stavba voru Postavte si vlastní vor na kterém musíte zdolat vytyčenou trať.

12 Bungee running Běžet připoután na gumovém laně. Cílem je překonat odpor a zanechat svůj kolík alespoň o centimetr dále, než Vaši soupeři. Terénní koloběžky, Mountain board Perfektní trénink rovnováhy i příprava na zimu Výjezd lanovkou a sjezd modré sjezdovky v areálu Svatý Petr s instruktorem.

13 Lanový park Nejdelší lanový park v Krkonoších má v nejdelší trase celkovou délku 432 m (středně těžká obtížnost), střední trase délku 356 m (střední obtížnost) a v krátké trase délku 296 m (snadná obtížnost). V nejdelší trase má MonkeyPark Špindlerův Mlýn" 32 překážek, jejichž nejtěžší obtížnost je 3 z pětistupňové řady. Je určen nejširší veřejnosti včetně dětí od 140 cm výšky. Je projektován a koncipován tak, aby ho mohl absolvovat i absolutně netrénovaný turista nebo dítě od dané výšky. Přesto (nebo právě proto) si i tento návštěvník odnese báječný zážitek. Lanový park Hrubá Skála Více než 50 m neobyčejných překážek. Čekají Vás překážky jako Tramvaj, Podélná kladina, Lanový traverz, či Lekníny

14 Discgolf Disk golf je zábavná hra, která se hraje podobně,jako klasický golf. Rozdílem je, že se místo míčku používá lítající disk a místo jamek koše. Tvorba a vztyčení vlajky Vyrobte si vlastní vlajku s našimi pomůckami a pak zkuste postavit stožár pomocí lan - výborná komunikativní a tvořivá hra. Skákací boty Pomocí těchto speciálních bot je možné skákat až dva metry do výšky, tři metry do dálky. Pohyb se nijak neliší od chůze a většině lidí tato aktivita nečiní žádné problémy.

15 Zorbing Kutálení se ve speciální kouli, to je ten pravý odvaz!!! Potápění pro všechny v zatopeném lomu nebo jinde dle vašeho přání. Týmové lyže Ideální pro sladění týmu v zimě i v létě. Letní bobová dráha Úžasný zážitek z jízdy ve speciálním korytě. Nabízíme jednotlivé jízdy stejně jako uzavření celého areálu pouze pro vás.

16 Všechny uvedené aktivity lze libovolně kombinovat. Budeme velice potěšni, pokud se na nás obrátíte. Dle zadaných kritérií Vám sestavíme kompletní program včetně cenové kalkulace. SKOL MAX Ski School, a.s. 297, Špindlerův Mlýn, GSM:

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn MonkeyPark 21. června 2006 nejdelší lanový park v Krkonoších. MonkeyPark, MonkeyPark

13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn MonkeyPark 21. června 2006 nejdelší lanový park v Krkonoších. MonkeyPark, MonkeyPark 13 - Projekt výstavby lanových parků MonkeyPark Špindlerův Mlýn Společnost První bobová s.r.o. se vždy cítila průkopníkem nových trendů v oblasti volnočasových aktivit. Až po výstavbě bobové dráhy Špindlerův

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

Program pro mateřské, základní a střední školy. SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn 543 51 Tel: 499 433 291 info@skolmax.cz www.skolmax.

Program pro mateřské, základní a střední školy. SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn 543 51 Tel: 499 433 291 info@skolmax.cz www.skolmax. Program pro mateřské, základní a střední školy SKOL MAX Ski School, a.s. 297 Špindlerův Mlýn 543 51 Tel: 499 433 291 info@skolmax.cz 1. Hledání špindlerovského pokladu 2. Krakonošův pohádkový les 3. Šmoulí

Více

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 Vážení přátelé, předkládám Vám nabídku doprovodných programů lanového parku Hradec Králové. Tyto programy můžete využít při realizaci dětských dnů, firemních setkání či

Více

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m.

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m. ADRENALIN 35 Mobilní lanový park rovnováha Mobilní lanový park Pořádáte den dětí, slavnost či jinou akci a nemáte kotvení pro nízké lanové překážky? Naše mobilní lanové centrum z nízkých lanových překážek

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM Tomáš Vavřina, IČ: 02997053 ADRENALIN 30 Horolezecká stěna VZHŮRU DO OBLAK Malá mobilní horolezecká stěna, typu skládačka, je určena pro děti i dospělé. Na stěně se může pohybovat

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

Outdoorová hra: O poklad pevnosti

Outdoorová hra: O poklad pevnosti Outdoorová hra: O poklad pevnosti Kontaktní osoba: Ondřej Svaček Tel.: +420 608 101 796 E-mail: svacek@janta.cz http://www.outdoorovekurzy.cz Strana 0 Motivace soutěže: Celá hra bude motivována v podobném

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Firemní teambuilding a skupinové akce

Firemní teambuilding a skupinové akce Firemní teambuilding a skupinové akce Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU V GOLFHOTELU MORRIS Plánujete firemní akci, chcete vyjádřit uznání a odměnu za celoroční práci vašich zaměstnanců nebo jen hledáte vhodné místo pro vaše týmové setkání,

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá, Pustevny - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá, Pustevny - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Školní výlety Školy v přírodě Adaptační kurzy Bílá, Pustevny - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.:

Více

Nabízené programy a aktivity:

Nabízené programy a aktivity: Středisko volného času Fokus, Nový Jičín, příspěvková organizace K Nemocnici 23, 741 01 Nový Jičín IČ: 75089157, www.fokusnj.cz Tel : 556 710 088, fokusnj@fokusnj.cz Vy vybíráte, my realizujeme aneb programy

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

Rokytnice. nad Jizerou. ...hory zážitků... Krakonošova aktivní dovolená. www.rokytnice.com www.rokytnice-info.eu

Rokytnice. nad Jizerou. ...hory zážitků... Krakonošova aktivní dovolená. www.rokytnice.com www.rokytnice-info.eu KRKONOŠE RIESENGEBIRGE KRKONOŠE MOUNTAINS KARKONOSZE Rokytnice...hory zážitků... Krakonošova aktivní dovolená nad Jizerou www.rokytnice.com www.rokytnice-info.eu Sdružení pro rozvoj cestovního ruchu v

Více

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu Adaptační kurz Adaptační kurz je velmi propracovaný pobyt, který kombinuje prvky dobrodružství a tzv. zážitkové pedagogiky. Hlavním cílem je rozvoj nově vznikajícího kolektivu a seznámení žáků či studentů

Více

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny Všechny tělocvičny jsou primárně určeny pro výuku TV a následně pro činnost sportovních kroužků UO. A) Tělocvična Chodská Je univerzální tělocvičnou s hledištěm,

Více

Školní výlety a adaptační kurzy

Školní výlety a adaptační kurzy Školní výlety a adaptační kurzy Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a organizovány

Více

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU Úvod Prochází Vaše společnost nebo některý z vašich týmů obdobím změn, v rámci kterých potřebujete stmelit Váš tým a připravit zaměstnance na nový pracovní cyklus? Plánujete

Více

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s.

NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. SKIAREÁLY - Snowhill a.s. NABÍDKA pro OSŽ Mladá Boleslav SKIAREÁLY Snowhill a.s. - 2011/2012 NABÍDKA pro společnost Synthesia, a.s. 2011/2012 SKIAREÁLY - Snowhill a.s. Snowhill a.s. leden 2012 Nabídka vybraných produktů: V rámci

Více

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 Skiservis Ploc spol.s r.o. SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 CYKLISTIKA, VYSOKOHORSKÁ CYKLISTIKA Nabízíme vybrané trasy dle náročnosti pro všechny věkové skupiny Výlet s instruktorem do okolí

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyţití. Záţitkové aktivity jsou soustředěny

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

Pojeď, polez, popoběhni do toho s námi. Studijní směr Aktivity v přírodě:

Pojeď, polez, popoběhni do toho s námi. Studijní směr Aktivity v přírodě: Studijní směr Aktivity v přírodě: Cíle studijního směru je připravit posluchače na práci ve školách, cestovních kancelářích a outdoorových agenturách. Při studiu poznáte lidi ze svého okolí z jiného úhlu,

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií

Skiareál Lipno regionální zimní centrum. Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Tento projekt Skiareál Lipno regionální zimní centrum je spolufinancován Evropskou unií Skiareál Lipno regionální zimní centrum Název projektu: Skiareál Lipno regionální

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM

NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM SKISERVIS PLOC spol. s r.o. NABÍDKA PROGRAMŮ JARO/LÉTO/PODZIM 1) HORSKÁ KOLA v kombinaci NORDICK WALKING Program : cca. od 10:00 13:00 (2-3 hodiny) ½ skupiny se účastní výletu na horských kolech do okolí

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Nabídka animačních programů RC Sepetná

Nabídka animačních programů RC Sepetná Nabídka animačních programů RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná b) Zábavné večery Outdoor programy a) Areál penzionu Sluníčko b) Okolí RC Sepetná Indoor programy a) Relaxcentrum Sepetná

Více

FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ

FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ FIREMNÍ AKCE / ZÁŽITKY V PŘÍRODĚ ADRENALIN SKIRESORT.CZ KDO JSME? Jsme SkiResort Live. V zimě provozujeme moderní lyžařskou školu, půjčovnu, servis a test centrum prvotřídního lyžařského vybavení Salomon

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU

ČESKY. Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU ČESKY 12 Zimní radovánky RADOSTI NA SNĚHU 1 Údolí řeky Ohře odděluje na Sokolovsku dva horské masívy Krušné (800 m.n.m.) hory a Slavkovský V areálu Lišák les. jsou Obě 2 vleky tato místa a 4 sjezdovky

Více

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ

Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ Lyžařské kurzy pro první stupeň ZŠ a pro MŠ NEJJEDNODUŠŠÍ CESTA K LYŽOVÁNÍ Místo konání kurzů Ski areál Řeka k nejblíže vaší škole www.ski reka.cz, 776776688 Místo konání kurzů Ski areál Řeka nejblíže

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Jablonecká Skládačka 2018

Jablonecká Skládačka 2018 Jablonecká Skládačka 2018 16.06.2018 / Jablonecká přehrada Tajvan závod týmových štafet a smíšených dvojic 1.1. Start, Cíl a hlavní stan Datum konání: 16.06.2018 Místo konání: Jablonecká přehrada louka

Více

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení FUN & FITNESS Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Naslouchání "volání divočiny" a průzkum hor a lesů. Zažijete okouzlující atmosféru českých lesů, kde se pod vedením našich profesionálních instruktorů seznámíte

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod Horské koloběžky na Šumavě Kubova Huť Boubín Na koloběžce po sjezdovce či na 14 km výlet. https://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/horske-kolobezky-na-sumave---kubova-hut---boubin.aspx Terénní

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty TEAMBUILDING Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty Naše společnost BEST KITES pro vás má velmi

Více

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK

Investice. Co letos plánují skiareály. Metro rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK Investice. Co letos plánují skiareály Metro - 11.4.2017 rubrika: Finance - strana: 10 - autor: ČTK 5 Na české hory dorazilo v zimě o pětinu víc lyžařů než v předchozí sezoně ČRo Radiožurnál - 10.4.2017

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

11. ročník 2009 / 2010

11. ročník 2009 / 2010 Místo : Moravský Beroun Datum : 5.6.2010 SO v 8:00 Výsledková listina sedmého hracího dne 17. disciplína Střelba ze vzduchovky Hodnocení : Jednotlivci Pravidla : Střílí se na klasické terče ze vzdálenosti

Více

LETNÍ TÁBORY 2011 Vážení rodiče, milé děti! Dovolujeme si Vás pozvat na letní tábory, které jsme připravili v naší již 20.sezóně. Tábory pořádáme v rekreačním středisku Blaník (okr. Benešov), který je

Více

soká účinnost bezstarostné prostřed

soká účinnost bezstarostné prostřed sitour MediaKit Na hory k Va bezstarostné prostřed soká účinnost Sitour Worldwide založen v rakouském Innsbrucku roku 1964 hlavní dodavatel informačních technologií do ski areálů dceřinné společnosti v

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové sbíhání 80m Vranovské přehrady, skok do houpačky z mostu,

Více

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding...

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Nabízíme klientům naše služby v oblasti pořádání firemních akcí (oslavy, reklamní kampaně, outdoorové akce či teambulding) a to se specializací

Více

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Otázka: Podnikatelský plán Předmět: Ekonomie Přidal(a): TerezaNieseznam.cz Podnikatelský plán: Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Zpracovala: Tereza Niedźwiedźová,

Více

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma Karta Ötztal Card Při zakoupení karty Ötztal Card můžete navštívit 40 turistických zajímavostí a využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky,

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

VAŠI TRENÉŘI VÁS VÍTAJÍ VE SVATÉ KATEŘINĚ

VAŠI TRENÉŘI VÁS VÍTAJÍ VE SVATÉ KATEŘINĚ VAŠI TRENÉŘI VÁS VÍTAJÍ VE SVATÉ KATEŘINĚ Ondřej Čarňanský (28) - šéf akce - absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze - trenér triatlonu (plavání, cyklistika, běh) - 12 let aktivní závodník v triatlonu

Více

HOROLEZECKÁ ABECEDA. Tomáš Frank, Tomáš Kublák a kolektiv. Z obsahu knihy: Kapitola 1. O LANECH A UZLOVÁNÍ

HOROLEZECKÁ ABECEDA. Tomáš Frank, Tomáš Kublák a kolektiv. Z obsahu knihy: Kapitola 1. O LANECH A UZLOVÁNÍ Tomáš Frank, Tomáš Kublák a kolektiv Z obsahu knihy: Kapitola 1. O LANECH A UZLOVÁNÍ Úvodní kapitola knihy se věnuje tématu, které spojuje všechny lezecké a lanové techniky. Tedy v první řadě samotným

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity 8.8. 12.8. 2014 Příjezd individuálně ve středu 6.8.2014, parkování zdarma asi 100m před chatou Dolomitenhütte. Pozor, cesta sem je ale placená (v roce

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU

TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU V TURISTICKÝ PRŮVODCE PRO HOSTY PENZIONU OBSAH SPORTOVNÍ VYŽITÍ V LÉTĚ Koupaliště. 3 Areál autocamping Rozkoš Česká Skalice.... 4 Bobová dráha Mladé Buky... 5 Lanový park Janské lázně..... 6 Jízdárna Proruby

Více

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE

NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE NABÍDKA NA FIREMNÍ AKCE KONFERENCE TEAMBUILDINGOVÉ AKTIVITY FIREMNÍ VEČÍRKY OSTATNÍ FIREMNÍ AKCE DÁREK PRO OBCHODNÍ PARTNERY A KLIENTY ROZŠÍŘENÍ BENEFITNÍHO PROGRAMU PRO ZAMĚSTNANCE NETRADIČNÍ CENY DO

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Wakemaster je přenosný dvousloupový system pro celoroční zábavu. Wakeboarding, snowboarding, mountainboarding a další. Jako jediný dvousloupový systém na trhu nabízí inteligentní

Více

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY

PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY. jaro, léto, podzim 2010. Bílá - BESKYDY PROGRAMOVÁ NABÍDKA PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY jaro, léto, podzim 2010 Výlety pro MŠ Školky v přírodě Adaptační kurzy Bílá - BESKYDY SUN Outdoor o.s. Bílá 149, 739 15 pošta Staré Hamry, tel.: 774155550, e-mail:

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD zpráva o činnosti v roce 2013 Duha Školicí středisko Náchod je organizace, která pořádá vzdělávací programy především pro instruktory, vedoucí, lektory, ale i mládež a dospělé

Více

Součástí všech kurzů je důraz na vedení skupiny a první pomoc v daném prostředí.

Součástí všech kurzů je důraz na vedení skupiny a první pomoc v daném prostředí. HORSKÝ PRŮVODCE Naše kurzy vám umožní získat kvalitní přípravu pro vykonávání průvodcovské činnosti a potřebnou kvalifikaci k vydání živnostenského listu - průvodcovská činnost horská nebo poskytování

Více

Charakteristika vyučovacího předmětu LEZENÍ. Volitelný předmět

Charakteristika vyučovacího předmětu LEZENÍ. Volitelný předmět Charakteristika vyučovacího předmětu LEZENÍ Volitelný předmět Název vyučovacího předmětu: Časové vymezení předmětu: Organizační vymezení předmětu: Lezení Hodiny jsou čerpány z disponibilních hodin. Pro

Více

PŮJČOVNA - CENÍK. Sety. Lyže. Půjčovné za víkend + týden + víkend) Vratná záloha. Půjčovné Zboží

PŮJČOVNA - CENÍK. Sety. Lyže. Půjčovné za víkend + týden + víkend) Vratná záloha. Půjčovné Zboží PŮJČOVNA - CENÍK Kvůli dovolené na horách si nemusíte brát půjčky na zakoupení lyžařského ani snowboardového vybavení. Nemusíte se strachovat, že nejnovější modely budou za rok"out". Sety + Vratná Dětský

Více

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko

První lyžování na ledovci Solden, Rakousko První lyžování na ledovci Solden, Rakousko 1-4.12.2016 Program a časový harmonogram pobytu v rodinném wellness penzionu Top tirol Dopřejte vašim dětem to nejlepší, než Vám vyrostou. Buďte na zimu připraveni,

Více

Pravidla závodu Liberecký survival 2013

Pravidla závodu Liberecký survival 2013 Pravidla závodu Liberecký survival 2013 Místo konání: Liberec Sportovní areál Vesec Datum: 28. 29. 6. 2013 Kategorie: MIX dvojice muž a žena MM dvojice muži ŽŽ dvojice ženy OPEN survivalový začatečníci

Více

KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu

KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu KRKONOŠE 2008 22.03. 2008 XVII. ročník mezinárodních skialpinistických závodů Memoriál Jana Zapletala Ski Trab Mistrovství ČR ve skialpinismu pořádaný jako součást finále Rock Point Český pohár ve skialpinismu

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky: Live camera: Zde

Dostupnost: Parkoviště i vleky se nacházejí přímo v obci u lázní Lipová. WWW stránky:   Live camera: Zde Skiareál leží na rozhraní pohoří Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku přímo v srdci lázeňské obce Lipová-lázně. Sjezdové tratě jsou vhodné především pro rodinné lyžování. Výhodou je možnost lyžování pro

Více

bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky

bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky bez přirážky NÁZEV SPORTŮ aerials aerobic aerotrim airsoft americký fotbal aquaaerobic atletika včetně skoku o tyči a pěti, sedmi a desetiboje badminton baseball basketbal běh na lyžích po vyznačených trasách biatlon

Více

Rámcový program SBX kempů

Rámcový program SBX kempů Rámcový program SBX kempů (program je pouze orientační, bude vždy přizpůsoben podmínkám, účastníkům, lokaci a délce trvání kempu) Den příjezdu 16 18 - příjezd 18:00 - večeře 19:30 seznámení s programem

Více

Sportovní a zážitkové programy pro firmy

Sportovní a zážitkové programy pro firmy Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Sportovní a zážitkové programy pro

Více

Kurzy pro dospělé, děti i celé rodiny na Maltě

Kurzy pro dospělé, děti i celé rodiny na Maltě Kurzy pro dospělé, děti i celé rodiny na Maltě Kurzy na Maltě jsou stále oblíbenější variantou kurzů anglického jazyka pro české studenty a nabídka škol na Maltě je poměrně široká. My v rámci pravidel

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA

SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA SKIAREÁL 2 SJEZDOVKY I LYŽAŘSKÁ ŠKOLA I SERVIS I PŮJČOVNA SNOW PARK I BUFET I PARKOVIŠTĚ ZDARMA WWW.PEKLAK.CZ SKIAREÁL otevřeno denně včetně večerního lyžování hlavní svah Peklák - 800 m dlouhá červená

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Ukázka knihy z internetového knihkupectví Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz outdoor 36 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce KRUŠNÉ HORY Grada Publishing Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce KRUŠNÉ HORY Kolektiv autorů

Více

Sportovní a zážitkové programy pro školy

Sportovní a zážitkové programy pro školy Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Sportovní a zážitkové programy pro

Více

Tři Věže s.r.o. Sžijte se se svými klienty a zaměstnanci! Prožijte s jejich rodinami báječný den! NETRADIČNÍ AKCE NA KLÍČ PRO RODINY S DĚTMI

Tři Věže s.r.o. Sžijte se se svými klienty a zaměstnanci! Prožijte s jejich rodinami báječný den! NETRADIČNÍ AKCE NA KLÍČ PRO RODINY S DĚTMI Tři Věže s.r.o. Sžijte se se svými klienty a zaměstnanci! Prožijte s jejich rodinami báječný den! NETRADIČNÍ AKCE NA KLÍČ PRO RODINY S DĚTMI Prezentace Tři věže s.r.o. V České republice se bohužel stále

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU /Pro skupiny více jak 10osob, nebo dle individuální domluvy/ LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz outdoor 30 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce BESKYDY A JAVORNÍKY Grada Publishing Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce BESKYDY A JAVORNÍKY

Více

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s.

Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně. Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Jak se naučná stezka doplňuje s nabídkou pro turisty na české straně Destinační agentura Krušné hory, o. p. s. Proč navštívit plavební kanál a jeho okolí? Přehrada Fláje Dřevěný kostel v Českém Jiřetíně

Více

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016 Media Monitoring 21. října 28. října 2016 Obsah Na Monínci už zasněžují sjezdovku díky modernímu stroji... 2 ČRo - cb.cz - 22.10.2016 Na českých horách už leží sníh... 3 TV Nova - 23.10.2016 Na Monínci

Více

České hory jako cíl zimní dovolené. Ing. Markéta Vogelová _

České hory jako cíl zimní dovolené. Ing. Markéta Vogelová _ České hory jako cíl zimní dovolené Ing. Markéta Vogelová _ Výsledky analýzy horských středisek Zdroj: Analýza KPMG Shrnutí monitoringu návštěvnosti Typický turista v českých horských střediscích Turista

Více

Proto nejdříve absolvujete sérii přípravných výcviků, abyste se dokázali bezpečně pohybovat po minulosti.

Proto nejdříve absolvujete sérii přípravných výcviků, abyste se dokázali bezpečně pohybovat po minulosti. Cesty historií aneb zážitkový výlet do minulosti Představte si, že existuje technologie, která vám umožní cestovat zpět do minulosti. Můžete prožít život v období, které si sami vyberete. Jaké by to bylo

Více

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ

NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ NABÍDKA AREÁLU WWW.AMFIKBUKOVINA.CZ KRYTÉ PROSTORY PROVOZOVNA: Popovice 379, tel.: (+420) 724 390 839 e-mail: info@amfikbukovina.cz RESTAURACE Kapacita: 40 míst + 40 míst terasa Příjemné posezení na letní

Více

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

DONUTY NA SNĚHU. case study společnosti LOGIK, s.r.o. DONUTY NA SNĚHU case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY ZADÁNÍ 4 ZÁBAVA S DONUTY 7 V SOULADU 10 NA SVAHU 12 VE FOTOSTANU 14 PROJEKT NA KLÍČ 16 VÝSLEDEK 18 KONTAKTY 20 2 www.log.cz

Více

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK 2018 18. 10. 2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 STRATEGICKÝ RÁMEC PODPORY AKTIVNÍ MOBILITY, ZEJMÉNA CYKLISTICKÉ DOPRAVY A CYKLOTURISTIKY. Existence koncepčního dokumentu PROGRAM ROZVOJE

Více

Hraj s námi a vyhraj!

Hraj s námi a vyhraj! Hraj s námi a vyhraj! Chcete si vyzkoušet sport, který vás může provázet celý život? Rádi soutěžíte a máte chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijďte se pobavit na náš DEN Bav se golfem! DEN Bav

Více