Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY"

Transkript

1 1) Dodací podmínky: Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY Verze. 1 / 2015 / CZ Standardní termín dodání služby olepování profilů je: a) 7-14 dní (nabídka skladových dekorů - DECOR 50 viz. vzorník a níže uvedený seznam) nebo také aktualizovaný skladový program na b) Ostatní dekory dle dohody, po telefonickém ověření dostupnosti folií u dodavatele. Přičemž u méněčetné folie je minimální kumulativní objednací množství 2000 bm vždy za příplatek k běžné ceníkové ceně. platí od dodání zboží (profilů) do výrobního závodu firmy BOPAL - window and door accessories, s.r.o. a to pouze za předpokladu, že profily budou dodány v odpovídajícím množství a kvalitě (viz. níže). Minimálně musí být dodáno vždy 12 bm od každého druhu profilu o minimální délce 2000 mm! Zhotovitel je oprávněn určit výrobce použité PVC folie, Lepidla, Primeru, PE krycí folie nutných pro olepení. Veškeré tyto materiály však odpovídají certifikaci dle RAL, SKZ v plné záruce. 2) Objednací podmínky: Zákazník zasílá objednávku vždy na základě předem dané cenové nabídky, zhotovené obchodním zástupcem společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o., kde je přesně naceněn typ / druh profilu a olepovaná šířka / část profilu. Pro přesné nacenění prosíme zákazníky o zaslání výkresů případně katalogů s měřítkem profilu 1:1 nebo fyzických vzorků (odřezků) jednotlivých profilů s vyznačenou částí pro olepení. Přičemž u profilů s koextrudovaným těsněním se vždy počítá s přesahem folie 3 mm pro nacenění. Objednávka je zaslána formou objednávkového formuláře společnosti BOPAL, který je volně k dispozici na webu v sekci Ke stažení nebo ON-LINE objednávka na webu kde je jasně specifikován typ / druh profilu, dekor, množství a jednostranné vnitřní, jednostranné venkovní, 3D prostřední, či oboustranné olepení. 3) Svozové / závozové podmínky:

2 Společnost BOPAL window and door accessories, s.r.o. zajištuje svoz / rozvoz profilů určených k olepení, pouze v předem daných závozových dnech pro jednotlivé kraje, zveřejněných na webu v sekci Plán dopravy a to za předpokladu že: a) Objednávka bude zaslána min. 3 pracovní dny před termínem vyzvednutí (svozu) na info@cz.bopal.eu nebo on-line přes b) Objednávka bude obsahovat veškeré náležitosti dle výše uvedených Objednacích podmínek c) Profily musí být vždy řádně připraveny v obalu určených pro přepravu, tak aby se eliminovalo jejich poškození, profily nesmí v žádném případě přesahovat horní okraj palety = aby se palety daly stohovat na sebe! viz balící předpis Zákazník! Svozné / Dopravné profilů je účtováno dle níže uvedeného sazebníku : 0. Dopravné za zboží a služby s hodnotou pod 9500,- Kč bez DPH (kumulace objednávek na závoz) s váhou nižší jak 10 kg 150,- Kč 1. Dopravné za zboží a služby s hodnotou pod 9500,- Kč bez DPH (kumulace objednávek na závoz) s váhou vyšší jak 10 kg 300,- Kč 2. Dopravné za zboží a služby s hodnotou nad 9500,- Kč bez DPH (kumulace bez poplatku objednávek za závoz) 3. Svozné profilů na olepování spojené s závozem zboží a služeb k dannému bez poplatku zákazníkovi v závozový den 4. Svozné profilů na olepování individuelní bez plánovaného závozu - v množství do 400 bm celkem 1200,- Kč 5. Svozné profilů na olepování individuelní bez plánovaného závozu v množství nad bez poplatku 400 bm celkem 6. Dovykrytí objednávky zboží není okamžitě k dodání dodání po doskladnění bez poplatku 7. Oprávněná reklamace urgentní zaslání nového zboží / služby bez poplatku 8. Doprava a svoz kovových L nebo A stojanů s okny na recyklaci (ks) 2500,- Kč 9. Doběrečné v rámci ČR řidiči BOPAL nebo externímu dopravci 50,- Kč 4) Technické podmínky: Dodané profily k olepování nesmí být nijak poškozené, zamaštěné ani jinak znečištěné, ve správného hodnotě povrchového pnutí Dyne nad 38. Za každý bm čištění profilu bude zákazníkovi účtováno navíc 25,- Kč bez DPH, přičemž čištěné profily budou zákazníkům dodány bez záruky na službu olepování profilů. Dodací termín služby olepování profilů se v případě takto popsaných nekvalitních profilů prodlužuje o 3-4 pracovní dny. Technicky je možné realizovat polepení (olaminování) již jednou olepeného profilu tzv.(polep na polep), ale vzhledem k tomu, že nejde o standardní proces odpovídající standardním podmínkám, společnost BOPAL nedává na tyto profily záruku.

3 S dodávkou profilů je třeba dodat minimálně 6 bm od druhu profilu nad požadovanou potřebu pro záběh daného profilu, neboť těchto 6 bm může být znehodnoceno. V případě opakované objednávky olepení danného druhu profilu, žádáme zákazníky o bezplatné přenechání tohoto záběhového profilu. Na okrajích profilových tyčí je třeba počítat s nutným prořezem 10 cm z každé strany tyče. Min. délka olepovaného profilu je: 2000 mm, Max. délka olepovaného profilu je: 6500 mm. Maximální možná šířka olepované plochy (šířky folie) je 500 mm. Profily je možné olepovat pokud jsou temperované na C alespoň 12 hodin před olepováním. V případě expresní laminace (na počkání nebo do 24 hodin) v zimním období (od 1.10 do 1.4.) nedáváme za podmínky porušení doby temperace záruku na lepený spoj. Profily není možné olepovat pokud mají povrchové pnutí menší než 38 Dyne (Nm/mm). Je povinností kupujícího, aby dodal profily, které budou v hodnotě povrchového pnutí 38 Dyne a vyšší na olepované ploše. Testovací inkousty povrchového napětí je možné zakoupit u společnosti BOPAL dle platného ceníku. Společnost BOPAL si v případě dodávky profilů s nižším povrchovým pnutím než je 38 Dyne nárokuje účtování vícenákladů 75,- Kč / m bez DPH za materiálovou a časovou ztrátu v případě odlepování folie přímo ve výrobě. Profily jsou použitelné bezpečně k dalšímu zpracování, po uplynutí 120 hodin (5-ti dní) od polepení (viz. potisk a datum polepu na každém profilu), přičemž musí být do této doby skladovány mimo přímý sluneční svit v teplotách od 15 C do 30 C, v relativní vlhkosti vzduchu od 40% do 60 %. Tento postup je nutné důkladně kontrolovat především od 1.10 do 1.4 (zimní období), kdy jsou obecně nižší hodnoty relativní vlhkosti vzduchu ve středoevropském pásmu! V termínu použitelnosti hodin je také zohledněna časová prodleva způsobená transportem profilů a venkovním skladováním (s nekontrolovanou teplotou a vlhkostí) do celkových 24 hodin! V případě překročení venkovního skladování nebo transportu s časovou náročností vyšší jak 24 hodin, je nutné o dalších 24 hodin prodloužit dobu temperace profilů v kontrolované teplotě a vlhkosti vzduchu! Profily určené k výrobě obloukových oken musí být skladovány nejméně 6 týdnů před ohýbáním mimo přímý sluneční svit, v teplotách od od 15 C do 30 C a v relativní vlhkosti vzduchu od %. Zhotovitelem použité dekorativní PVC fólie nejsou odolné proti práškovým a pískovým mycím prostředkům, dále proti organickým rozpouštědlům. Mastnoty nebo znečištění většího rázu je možné očistit pouze Technickým benzinem. Hliníkové a ocelové profily je třeba dodat pouze v barevné úpravě "KOMAXIT", barevná úprava musí být provedena dle normy GBS. Takto povrchově upravené profily je možno použít po olepení do exteriérových i interiérových prostor.

4 Surové hliníkové profily (bez povrchové úpravy) olepujeme pouze za předpokladu, že budou použity v interiérových prostorech. V opačném případě neposkytujeme záruku díky možnému elektrostatickému výboji v lepeném spoji při intenzivním slunečním svitu! Záruka platí v případě použití folií ve středoevropském pásmu, platnost záruky činí 5 let na lepený spoj, u fólií řady 425 (436) je v oblasti svárů při výrobě oken přístupný "odlesk", daný efekt nemá vliv na životnost a kvalitu fólie. Záruka na stálobarevnost exteriérových PVC folií je převzatá od dodavatele folie (RENOLIT, HORNSCHUCH, COVA, LG HAUSYS, ALFATHERM), je přitom odlišná pro různé dekory folií v návaznosti na umístění hotového výrobu v rámci intenzity slunečního svitu. Minimální záruka je 5 let maximální 20 let! Přesné informace o délce záruky pro jednotlivé typy folií naleznete na webu: Ochrannou PE folií na povrchu olepeného profilu je nutné do 30 dní od olepení odstranit. V opačném případě díky vlivů UV a slunečnímu záření, mohou zůstat na povrchu zbytky přeneseného lepidla nebo PE folie nemusí být jednoduše srhnutelná. Zbytky lepidla po ochranné folii na povrchu PVC folie je možné odstranit pouze Technickým benzinem. PE ochranná folie slouží primárně k ochraně profilu v rámci manipulace a standardní výrobě, neslouží jako ochrana před hrubým poškozením a zednickým zapravením. Společnost BOPAL window and door accessories, s.r.o, upozorňuje, že je třeba striktně dodržovat sílu armování a technické postupy pro výrobu barevných plastových oken danými technologickými předpisy jednotlivých výrobců profilových systémů a další. Olepování profilů je možné aplikovat pouze na profily, které jsou vyrobeny na bázi PVC či AL materiálu. Olepování NELZE provádět na profilech, které obsahují látky a to zejména: PE, LDPe, HDPe atd. Běžné odchylky vzoru, barvy, kvality, PVC fólií nejsou důvodem k reklamaci. Zhotovitel si vyhrazuje právo potisku (popisu) každého 0,5 bm olepeného profilu, pro možnou budoucí identifikaci případných neshod v rámci reklamačního řízení. Přičemž potisk vždy obsahuje informace o datumu a hodině olepení. Potisk je vždy umístěn do části profilu, která není polepována a není pohledová. Každá zakázka (dle druhu profilu) je opatřena kontrolním listem, který je viditelně přiložen na obalu balíku či palety. Kontrolní list je určen pouze pro jeden druh profilu olepeného jedním či více dekory. Kopie kontrolního listu je archivována zhotovitelem pro případ možného budoucího reklamačního řízení.

5 5) Standardní - skladová nabídka dekorů exteriérových PVC folií DECOR 50: Výrobce folie Číslo dekoru výrobce Název dekoru 1 COVA SHERWOOD 2 COVA SIENNA ROSSO 3 COVA SIENA NOCE 4 COVA WINCHESTER 5 COVA INDIAN 6 HORNSCHUH / CHERRY AMARETTO 7 HORNSCHUH / METBRUSH ALUMINIUM 8 HORNSCHUH STAUFENEICHE 9 HORNSCHUH / PŘÍRODNÍ OŘECH 10 HORNSCHUH / BIRKE ROSE 11 HORNSCHUH / SOR. BALSAMICO 12 RENOLIT OREGON 13 RENOLIT CREMEWEISS RAL 14 RENOLIT EICHE DUNKEL 15 RENOLIT EICHE CLASSIC 16 RENOLIT SAPELI 17 RENOLIT MAHOGONI 18 RENOLIT OREGON 3 19 RENOLIT EICHE DUNKEL 20 RENOLIT NEVADA (INDIAN) 21 RENOLIT SIERRA (MONTANA) 22 RENOLIT NEVADA (INDIAN) 23 RENOLIT ZLATÝ DUB 24 RENOLIT NUSSBAUM / OŘECH 25 RENOLIT TABASCO 26 RENOLIT WEINROT 27 RENOLIT WINTER DOUGLASIA 28 RENOLIT BERGKIEFER 29 RENOLIT TMAVÁ ČERVENÁ 30 RENOLIT EICHE NATUR 31 RENOLIT EICHE RUSTIKAL 32 RENOLIT STREIFEN DOUGLASIE 33 RENOLIT DUB ST-G 34 RENOLIT MACORE 35 RENOLIT EICHE DUNKEL 36 RENOLIT BLACK CHERRY 37 RENOLIT ANTIQUE OAK 38 RENOLIT SOFT CHERRY 39 RENOLIT STAHLBLAU

6 40 RENOLIT MOOSGRUEN 41 RENOLIT TMAVĚ ZELENÁ 42 RENOLIT ANTHRACIT GRAU 43 RENOLIT ANTHRACIT GRAU 2 44 RENOLIT THORIUM GRAU 45 RENOLIT QUARZ GRAU 46 RENOLIT SILBERGRAU 47 RENOLIT LICHTGRAU 48 RENOLIT SCHWARZBRAUN 49 RENOLIT SCHOKOBRAUN 50 RENOLIT HORSKA BOROVICE 51 RENOLIT PŘÍRODNÍ DUB 52 RENOLIT IRSKÝ DUB 53 RENOLIT WEISS Fyzický vzorník dekorů exteriérových PVC folií DECOR 50 poskytujeme na požádání do 5 ks zdarma / zákazník. Každý další vzorník je účtován ve výši 350,- Kč / bez DPH. Ostatní dekory je možné dodat po telefonickém ověření dostupnosti! Přičemž u méněčetné folie je minimální kumulativní objednací množství služby olepení 2000 bm! 6) Pojištění společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o. vůči škodám způsobeným třetím osobám: Společnost BOPAL window and door accessories, s.r.o, má uzavřené platné pojištění odpovědnosti vůči škodám způsobeným třetím osobám. Pojišťovna: Česká pojištovna, a.s. Platnost: od Číslo pojistné smlouvy: Max. hodnota plnění majetková škoda: ,- Kč Max. hodnota plnění finanční škoda: ,- Kč Oblast plnění: Evropa

7 V Paměticích, dne: Platnost od : do odvolání Ing. Jan Antonín Jednatel společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o.

Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY

Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY Verze. 1 / 2011 / CZ 1) Dodací podmínky: Standardní termín dodání služby olepování profilů je: a) 14 dní (nabídka standardních dekorů - DECOR 22 viz. vzorník) b)

Více

Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY

Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY Kontinuální olepování profilů PODMÍNKY Verze. 1 / 2013 / CZ 1) Dodací podmínky: Standardní termín dodání služby olepování profilů je: a) 7-14 dní (nabídka standardních dekorů - DECOR 50 viz. vzorník a

Více

KAŠÍROVÁNÍ PROFILŮ. hliníkové, plastové i kovové profily pro okna, dveře, vrata, parapety a ploty. nejširší nabídka dřevodekorů a barevných fólií

KAŠÍROVÁNÍ PROFILŮ. hliníkové, plastové i kovové profily pro okna, dveře, vrata, parapety a ploty. nejširší nabídka dřevodekorů a barevných fólií KAŠÍROVÁNÍ PROFILŮ hliníkové, plastové i kovové profily pro okna, dveře, vrata, parapety a ploty nejširší nabídka dřevodekorů a barevných fólií Nabídka fólií Naše strojové vybavení je nejmodernější v celé

Více

RENOLIT/HORNSCHUC H Eiche dunkel F436-2007. HORNSCHUCH Cherry amaretto F436-3043. RENOLIT Oregon 1192001-167

RENOLIT/HORNSCHUC H Eiche dunkel F436-2007. HORNSCHUCH Cherry amaretto F436-3043. RENOLIT Oregon 1192001-167 BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 3 / 2013 Téma: Novinky v sortimentu Vážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto informovali o těchto novinkách: 1) Rozšíření nabídky parapetních desek : a) TOP 20 dodatečné

Více

rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl Přehled barev standard S1 Od dekorů dřeva až po jednobarevné odstíny. Nechte svoji představivost pracovat

Více

rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl rehau - barevný svět okenní profilové systémy REHAU www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl Přehled barev standard S1 Od dekorů dřeva až po jednobarevné odstíny. Nechte svoji představivost pracovat

Více

CENÍK - FOX POLOSTEP + STEP polozapuštěné a nezapuštěné stupínkové konvektory

CENÍK - FOX POLOSTEP + STEP polozapuštěné a nezapuštěné stupínkové konvektory CENÍK - FOX POLOSTEP + STEP polozapuštěné a nezapuštěné stupínkové konvektory OBSAH: 2str.-FOX STEP N - FST N - stupínek přirozená konvekce 3str.-FOX STEP Q - FST Q - stupínek nucená konvekce 3str.-FOX

Více

PARAPET RS - Parapetní deska pro vnitřní použití z tvrdého PVC - KOMŮRKOVÉ. S1-Bílá PVC, S2-Šedý mramor PVC, Zlatý dub PVC, Ořech PVC

PARAPET RS - Parapetní deska pro vnitřní použití z tvrdého PVC - KOMŮRKOVÉ. S1-Bílá PVC, S2-Šedý mramor PVC, Zlatý dub PVC, Ořech PVC Dekory skladem Ceník vnitřních parapetů PVC -PARAPET RS -KOMŮRKOVÉ PARAPET RS - Parapetní deska pro vnitřní použití z tvrdého PVC - KOMŮRKOVÉ Maximální délka 6 000 mm. PVC fólie: S1-Bílá PVC, S2-Šedý mramor

Více

Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV

Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV Inoutic Barevný svět oken a dveří NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV NADČASOVĚ KRÁSNÉ A PŘIROZENÉ Traditional Colors Architecture Colors Classic Colors Timeless Colors Trend Colors Inoutic Barevný svět architektury

Více

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 4 / 2013

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 4 / 2013 BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 4 / 2013 Téma: Novinky v sortimentu Vážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto informovali o těchto novinkách: 1) On-line objednávky parapetních desek přímo z výrobního softwaru

Více

Ceník parapetních desek DTD pro firmu INTERNET

Ceník parapetních desek DTD pro firmu INTERNET Ceník parapetních desek DTD pro firmu DTD POSTFORMING - Dřevotřísková parapetní deska pro vnitřní použití - vlhkuodolná Maximální délka S1, S2, S3 = 4 050 mm, Maximální délka S4 = 3 650 mm. Dekory S1:

Více

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 7 / 2013

BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 7 / 2013 BOPAL CZ a BOPAL SK NEWSLETTER : 7 / 2013 Téma: Novinky v sortimentu Vážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto informovali o těchto v našem sortimentu : 1) JOCKER JUNIOR dveřní pant pro PVC systémy s nosností

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

Barevný svět oken a dveří Deceuninck NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV

Barevný svět oken a dveří Deceuninck NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV Barevný svět oken a dveří Deceuninck NOVÝ JEDNODUCHÝ VÝBĚR BAREV NADČASOVĚ KRÁSNÉ A PŘIROZENÉ Traditional Colors Architecture Colors Classic Colors Timeless Colors Trend Colors Deceuninck - Barevný svět

Více

Inoutic Barevný svět oken a dveří

Inoutic Barevný svět oken a dveří Inoutic Barevný svět oken a dveří NADČASOVĚ KRÁSNÉ A PŘIROZENÉ Traditional Colors Architecture Colors Classic Colors Timeless Colors Trend Colors Inoutic Barevný svět architektury Barvy Inoutic pro okna

Více

06.01.12 Barvy krytek kování oken a dveří z PVC

06.01.12 Barvy krytek kování oken a dveří z PVC 06.01.12 Barvy krytek kování oken a dveří z PVC Barevné provedení krytek a kování plastových oken a dveří je standardně navázané v katalogu KLAES AF-STD na barvu profilu. Není nutno zadávat. Přiřazení

Více

Technické a obchodní podmínky:

Technické a obchodní podmínky: Technické a obchodní podmínky: 1. Materiály dveřních výplní a jejich složení: Dveřní výplně jsou vyráběny jako sendvičové desky lepené z několika typů materiálů. Exteriérovou a interiérovou část tvoří:

Více

prostavbu PLASTOVÉ PALUBKY www. prostavbu.cz KATALOG (kompletní přehled sortimentu plastových palubek)

prostavbu PLASTOVÉ PALUBKY www. prostavbu.cz KATALOG (kompletní přehled sortimentu plastových palubek) 1. stránka KATALOG PLASTOVÉ PALUBKY PLASTOVÉ PALUBKY prostavbu Plastové obkladové palubky a doplňkové y Prostavbu nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady. Vyznačují se elegantním vzhledem, dlouhou

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o. Verze: 1 / 2015 / CZ

Všeobecné obchodní podmínky společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o. Verze: 1 / 2015 / CZ Úvodní ustanovení: Všeobecné obchodní podmínky společnosti BOPAL window and door accessories, s.r.o. Verze: 1 / 2015 / CZ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) vydává společnost BOPAL

Více

CENÍK - FOX SILENT N podlahové konvektory s přirozenou konvekcí

CENÍK - FOX SILENT N podlahové konvektory s přirozenou konvekcí CENÍK - FOX SILENT N podlahové konvektory s přirozenou konvekcí OBSAH: STR2 FOX SILENT -přirozená konvekce N- hloubka 9mm STR3 FOX SILENT -přirozená konvekce N- hloubka 11mm STR4 FOX SILENT -přirozená

Více

Naše společnost s tradicí vlastní výroby oken

Naše společnost s tradicí vlastní výroby oken Česká okna, dveře a zimní zahrady Tradice od roku 1993 PŘEHLED PLASTOVÝCH A HLINÍKOVÝCH OTVOROVÝCH PRVKŮ Naše společnost s tradicí vlastní výroby oken od roku 1993 si klade za cíl stát se kompletním dodavatelem

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA design lamela, kazeta, drážka, hladký, v-profil imitace dřeva, kašírování, barevné provedení nerez dekory a prosklení integrované vstupní dveře s nízkým prahem integrované vstupní

Více

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V KATALOG 018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V0180809 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 3x11 LUX OKENNÍ

Více

CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH.

CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH. CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P550-2001 fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ Profi Corpo P550-2089 fólie TMAVÝ DUB Profi Corpo P550-5003 fólie ANTRACITOVÁ ŠEDÁ Profi Corpo P550-7505 fólie HNĚDÝ PALISANDR Profi Corpo P550-8001

Více

Sleva se nevztahuje na šikminy, lakování RAL, ELOX (champagne) u profilu ISSO OE 19x8 a protipylovou síťovinu.

Sleva se nevztahuje na šikminy, lakování RAL, ELOX (champagne) u profilu ISSO OE 19x8 a protipylovou síťovinu. Hotové okenní sítě OV 25 x 10 bílá/hnědá/ral 8003 Provedení ŠIKMINA OV 25 x 10 imitace dřeva Provedení ŠIKMINA OE 24 x 24 bílá/hnědá ISSO OV 19 x 8 bílá/hnědá ISSO OV 25 x 10 bílá/hnědá/ral 7016/RAL 8003

Více

Ceník parapetních desek pro firmu Internetový ceník 2015

Ceník parapetních desek pro firmu Internetový ceník 2015 Dřevotřísková parapetní deska pro vnitřní použití - vlhkuvzdorné provedení V100 Maximální délka 4 050 mm, kdy u uvedených šířek je zadní hrana ohraněna. Dekory: Bílá (0126),Šedý mramor (0408),Světlý dub

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy Vážení, rádi bychom Vás oslovili nabídkou dodávek a montáže madel pro panelové domy. Tento sortiment dodáváme na český trh již několik let. Zajišťujeme dodávky kvalitního materiálu

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E KRU ÍK. ceník 2014

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E KRU ÍK. ceník 2014 VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVE E KRU ÍK ceník 2014 platnost od 1.8.2014 www.kruzik.cz HLINÍKOVÝ RÁM VCHODOVÝCH DVEŘÍ Vnější rozměr rámu ALUTD 23 070 23 530 23 990 23 490 23 950 24 410 25 25 900 26 310 25 830 26

Více

PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 2016

PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 2016 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 016 - technické informace - zaměření - montáž V0160701 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

KATALOG 2015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků

KATALOG 2015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků KATALOG 015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků www.kasko-vs.cz V0140101 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí Okenní profil válcovaný - OV

Více

7 let záruka na plastové (ABS) dveřní výplně.

7 let záruka na plastové (ABS) dveřní výplně. DVEŘNÍ VÝPLNĚ Plastové (ABS) Hliníko-plastové hpl 7 7 let záruka na plastové (ABS) dveřní výplně VP trend s.r.o. Tradice výroby od roku 1998 konstrukce výrobků Řezy dveřních výplní - varianty Firma VP

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

Ke všem výplním ZDARMA. provedení tloušťky až 48 mm + trojsklo. Nejžádanější kategorie vchodových dveří

Ke všem výplním ZDARMA. provedení tloušťky až 48 mm + trojsklo. Nejžádanější kategorie vchodových dveří Ke všem výplním ZDARMA provedení tloušťky až 48 mm + trojsklo Nejžádanější kategorie vchodových dveří Ladné křivky z ušlechtilé nerezavějící ocele! To má styl! Osobitý charakter to jste Vy! Klaudie Sylvie

Více

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny beata strana 12 32 strana 23 strana 33,35 strana 65 beata Informační panel doplňující řadu městského mobiliáře Beata. Tabule sendvičové konstrukce je doplněna hranatými stojinami. Tabule lze napojit použitím

Více

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken,

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken, Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými

Více

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO.

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO. Plastová okna jsou v dnešní době výhodným řešením pro Vaše bydlení. Plastová okna mají výborné izolační vlastnosti, díky nimž ušetříte na vytápění Vašeho domu či bytu. Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném

Více

Technický list. PVC komůrkový parapet BOPAL. Materiálové složení:

Technický list. PVC komůrkový parapet BOPAL. Materiálové složení: PVC komůrkový parapet BOPAL - Jádro profilu vyrobeno z Tvrzeného, recyklovaného PVC - Dekorativní PVC interiérové folie o síle 0,2 mm tvrzená pohledová část - Délka tyčí : 5950 mm - Vyložení : 150, 200,

Více

ISG stínící technika KATALOG SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž.

ISG stínící technika KATALOG SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž. ISG stínící technika KATALOG SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž OSAH Všeobecné podmínky Typy sítí Okenní profil válcovaný - OV 19 x 8 Okenní profil válcovaný - OV 5 x 10 Okenní

Více

Ceník parapety. www.ekookna.pl

Ceník parapety. www.ekookna.pl ník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník parapety Ceník p Ceník parapety PWK Vnitřní komorový PVC parapet bílá vysoká

Více

CENÍK ASTEZA ASTEZA P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH.

CENÍK ASTEZA ASTEZA P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH. CENÍK ASTEZA ASTEZA P565-2001 fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ ASTEZA P565-2089 fólie TMAVÝ DUB ASTEZA P565-5003 fólie ANTRACITOVÁ ŠEDÁ ASTEZA P565-7505 fólie HNĚDÝ PALISANDR ASTEZA P565-8001 fólie ZLATÝ DUB ASTEZA

Více

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax

&(1. $ 0$18d/ 6âWÔ SURWL KP\]X Sešit 4 (1/2012) climax Sešit 4 (1/2012) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a. s. - výrobce stínicí techniky Kontakt Kontakt Sítě proti hmyzu Příjem zakázek tel./fax: +420 571 405 607 mobil: +420 603

Více

KATALOG KOMPONENT SÍTÌ PROTI HMYZU AKTUALIZACE KATALOGU 1.4.2010 SÍTÌ PROTI HMYZU

KATALOG KOMPONENT SÍTÌ PROTI HMYZU AKTUALIZACE KATALOGU 1.4.2010 SÍTÌ PROTI HMYZU KATALOG KOMPONENT SÍTÌ PROTI HMYZU AKTUALIZACE KATALOGU 1.4.2010 SÍTÌ PROTI HMYZU OBSAH ÚVOD 1 Všeobecné informace 1.1 Kontaktní údaje a logistika 1.2 PEVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU NA OKNA 2 Sítě v pevném extrudovaném

Více

ALLMO-PROFIL s.r.o. Bílá Třemešná 263 544 72 IČO: 63217911 DIČ: CZ 63217911 telefon: 499 396 385 e-mail: info@allmo-profil.cz www.allmo-profil.

ALLMO-PROFIL s.r.o. Bílá Třemešná 263 544 72 IČO: 63217911 DIČ: CZ 63217911 telefon: 499 396 385 e-mail: info@allmo-profil.cz www.allmo-profil. CENÍK DTD - Dřevotřísková parapetní deska pro vnitřní použití - vlhkuvzdorné provedení Maximální délka 4 050 mm Dezény: Bílá (0126),Šedý mramor (0408),Světlý dub (3072), Buk (3066),Tmavý dub (3052),Olše

Více

6 GARÁŽOVÁ VRATA GARÁŽOVÁ VRATA 7. Garážová vrata

6 GARÁŽOVÁ VRATA GARÁŽOVÁ VRATA 7. Garážová vrata 6 GARÁŽOVÁ VRATA GARÁŽOVÁ VRATA 7 Garážová vrata 8 GARÁŽOVÁ VRATA GARÁŽOVÁ VRATA 9 Sekční garážová vrata design lamela Lamelová vrata představují klasiku, která Vás zaujme svou rovnoměrností a nadčasovostí.

Více

CENÍK DOPLŇKŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZÁKAZNÍKY

CENÍK DOPLŇKŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZÁKAZNÍKY CENÍK DOPLŇKŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZÁKAZNÍKY BOHEMIA OKNO a.s., Stará cesta 1090, Vsetín 755 01 Datum poslední revize: 18.10.2010 Vypracoval: B.Kratina OBSAH: Strana: 1)Dveřní doplňky - Dveřní Kliky + madla

Více

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o

NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o NÁVOD NA ON-LINE objednávky parapetních desek přes web WWW.BOPAL.EU BOPAL window and door accessories, s.r.o Veškerý nabízený sortiment parapetních desek a příslušenství objednáte jednoduše a rychle přes

Více

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL:

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL: TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA SENDVIČOVÝCH PANELŮ - BOPAL: 1) SENDVIČOVÝ PANEL VE SLOŽENÍ (PVC / XPS / PVC) Rozměr panelu (šířka x výška): 3000 mm x 2000 mm Síla samotné PVC desky: 1,3 mm RAL9016 nebo RAL9003

Více

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA

SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA design lamela kazeta drážka hladký v-profil RSV kašírování imitace dřeva barevné provedení nerez dekory a prosvětlení integrované vstupní dveře vedlejší dveře pohony přehled panelů

Více

V20140101 KATALOG 2015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù

V20140101 KATALOG 2015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA. - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù V0140101 KATALOG 015 SEKÈNÍ GARÁŽOVÁ VRATA - technické informace - zamìøení - ceníky hotových výrobkù OBSAH Všeobecné informace Typy garážových vrat Základní ceníková sestava - barva bílá, hnìdá (RAL 8014),

Více

CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT

CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT CENOVÁ NABÍDKA č.: ZZ_DRAFT Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o. IČ:

Více

Obsah - Dřevěné žaluzie

Obsah - Dřevěné žaluzie Dřevěné žaluzie CZ Obsah - Dřevěné žaluzie Woodlite 25 3 Základní specifikace produktu 4 Objednávkový formulář 5 Vyměření 6 Montáž 7 Woodlite 50 9 Základní specifikace produktu 10-11 Objednávkový formulář

Více

V KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků

V KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků V20170223 KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY

Více

vkusne doplní kazdé okno

vkusne doplní kazdé okno vkusne doplní kazdé okno Sídlo spoleènosti: HIRTH PARAPETY spol.s r.o. Mutná 14 378 81 Slavonice Kontakt: Tel/Fax: 384 497 226 Tel: 608 224 833 E-mail: info@hirth-parapety.cz www.hirth-parapety.cz www.fenorm.cz

Více

KALEIDO COLOR. Okna barvy emoce

KALEIDO COLOR. Okna barvy emoce KALEIDO COLOR Okna barvy emoce Zářivé okenní barvy jako nikdy dříve KALEIDO COLOR dostává barvy do centra dění Intenzivní barvy pro individuální přání. Kromě vysoké kvality našich oken a dveří jsme vždy

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GALVAN CZ S.R.O. VERZE: 1.0. Všeobecné obchodní podmínky společnosti GALVAN CZ S.R.O. Strana č. 1.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY GALVAN CZ S.R.O. VERZE: 1.0. Všeobecné obchodní podmínky společnosti GALVAN CZ S.R.O. Strana č. 1. Všeobecné obchodní podmínky společnosti GALVAN CZ S.R.O. Strana č. 1. DOC ID Název dokumentu VOP GALVAN CZ v 1.0.docx Počet stran 7 Aktuální verze 1.0 Verze Datum 1.0 1.11.2017 Strana č. 2. SEZNAM 1. ÚVOD

Více

Venkovní žaluzie. Sítě proti hmyzu. Venkovní Pevné sítěžaluzie C-80 / C-80 CC. Venkovní žaluzie EXT-50 / EXT-50H. Sešit 4 (6/2007) Sešit 2 (2/2011)

Venkovní žaluzie. Sítě proti hmyzu. Venkovní Pevné sítěžaluzie C-80 / C-80 CC. Venkovní žaluzie EXT-50 / EXT-50H. Sešit 4 (6/2007) Sešit 2 (2/2011) Ceník Ceník a manuál manuál Venkovní žaluzie Sítě proti hmyzu Venkovní Pevné sítěžaluzie / Venkovní Dveřní sítěžaluzie Venkovní Rolovací sítě žaluzie okenní Venkovní Rolovací sítě žaluzie dveřní Venkovní

Více

Generální kupní smlouva

Generální kupní smlouva Zapsaná ochranná známka u UPV Praha č. 177680 Obchodní firma Josef Vašina - Terno Třebíč, V. Nezvala 9, Třebíč IČ 10084908, DIČ 330-420711475 Zapsán v OR KS Brno oddíl, vložka A.85 Generální kupní smlouva

Více

3. Venkovní žaluzie Z-90

3. Venkovní žaluzie Z-90 . Venkovní žaluzie.1 Ceník. VENKOVNÍ ŽALUZIE CC Pohled z exteriéru Standardní provedení žaluzie klika - elox převodovka, průchodka POK 5 nosič pozink. 56 x 58 mm, montážní držák MD 1 vodící lišty VL (1,,

Více

Hartman a spol., s. r. o. plošně frézovaných fóliovaných dvířek a jiných doplňků. 5let. záruka. www.hartmanaspol.com

Hartman a spol., s. r. o. plošně frézovaných fóliovaných dvířek a jiných doplňků. 5let. záruka. www.hartmanaspol.com katalog Hartman a spol., s. r. o. plošně frézovaných fóliovaných dvířek a jiných doplňků záruka 5let www.hartmanaspol.com dvířka červená vysoký lesk ostrá K0 bílá vysoký lesk ostrá K0 zebráno vysoký lesk

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ C E N Í K Y 2 0 1 3 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ JIHLAVA Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je

Více

BETOSAN s.r.o. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK (dále jen obchodní podmínky )

BETOSAN s.r.o. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK (dále jen obchodní podmínky ) VŠEOBECNÉ PODMÍNKY DODÁVEK (dále jen obchodní podmínky ) 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro dodávky výrobků společnosti BETOSAN s.r.o. na území ČR. Společnost (dále jen prodávající

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

Obchodní a dodací podmínky firmy J.E.N. Components s.r.o. Tyto obchodní a dodací podmínky jsou závazné. Prodejna: Po 8:00 12:00 13:00 18:00

Obchodní a dodací podmínky firmy J.E.N. Components s.r.o. Tyto obchodní a dodací podmínky jsou závazné. Prodejna: Po 8:00 12:00 13:00 18:00 Obchodní podmínky Obchodní a dodací podmínky firmy J.E.N. Components s.r.o. Tyto obchodní a dodací podmínky jsou závazné. Provozní doba: Obchodní oddělení: Po - Pá 7:00 16:00 Prodejna: Po 8:00 12:00 13:00

Více

KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V

KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V2011024 OBSAH VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY DORAZŮ 3 TYPY MONTÁŽÍ A SESTAV OKENNÍCH ROLOVACÍCH SÍTÍ 3 ROLOVACÍ

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ CENÍKY 2011 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je v provozu 8 autobusových

Více

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků

Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků Svitková helma DSP508 Ochranný prvek vnitřních hran svitků DSP je nová generace ochraných prvků v oblasti ochrany vnitřních hran svitků při mezioperačních a skladových přesunech. Celoplastový vnitřní kruh

Více

Číslo bankovního účtu: 78-5164960297 / 0100 Komerční banka a.s.

Číslo bankovního účtu: 78-5164960297 / 0100 Komerční banka a.s. Obchodní podmínky platné do 6.12.2009 Provozovatel Ing. Petr Sedláček Slunečná 442/8 408 01 Rumburk (dále jen prodávající) IČ: 76145514 DIČ: CZ8209142370 Odpovědná osoba: Ing. Petr Sedláček Telefonní číslo:

Více

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více.

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu SalonValery jsou závazné. Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními

Více

PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY

PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY PŮDNÍ SKLÁDACÍ SCHODY TERMO+ Třídílné, dřevěné, poklop 36 mm se zateplením U(poklopu) = 0,96, 30 mm izolace a bílá HDF deska na obou stranách, U(komplet) = 1,30. Schránka 11,5 cm vysoká ze smrku. Žebřík

Více

REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o.

REALTIME TECHNOLOGIES, s.r.o. Obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení Všeobecné podmínky pro nakupování prostřednictvím e-shopu determinují obchodní vztahy mezi společností Realtime Technologies, s.r.o., IČ: 27110079, se sídlem Veská

Více

Strana 1 (celkem 6) Číslo dokladu: NA

Strana 1 (celkem 6) Číslo dokladu: NA CENOVÁ NABÍDKA č.: NA166400197 Informace dle 1811 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (tyto informace se uplatní pouze ve vztahu ke kupujícímu / objednateli, který je spotřebitelem) VANEO cz, s.r.o.

Více

www.muenker.com Prosvětlovací desky

www.muenker.com Prosvětlovací desky www.muenker.com Prosvětlovací desky Prosvětlovací desky polyester Popis Polyesterové trapézové prosvětlovací desky se tvarují kontinuálním laminovacím procesem ze skelných vláken a polyesterové pryskyřice

Více

CZ Horizontální žaluzie isotra_sesit_horizontalni zaluzie_2011.indd 1 6/29/11 8:49 PM

CZ Horizontální žaluzie isotra_sesit_horizontalni zaluzie_2011.indd 1 6/29/11 8:49 PM Horizontální žaluzie CZ Obsah - Horizontální žaluzie Isotra System Hit II 3 Základní specifikace produktu 4 Objednávkový formulář 5 Montáž 6 Isotra System Hit 7 Základní specifikace produktu 8 Objednávkový

Více

CENÍK - ROLETY PLATNÉ OD SRPNA 2015

CENÍK - ROLETY PLATNÉ OD SRPNA 2015 PLATNÉ OD SRPNA 2015 CENÍK - ROLETY TECHNICKÁ DATA LAMELA AL 39 - hliníková lamela vyplněná polyuretanovou pěnou Barvy lamel: stříbrná 01 zlatý dub 30 ořech 28 šedá 03 béžová 05 zelená 13 příplatek šedý

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy www.panelovydum.eu info@panelovydum.eu 800 320 151 608 982 007 417 532 520 Panelovydum.eu, Dastech s.r.o., U kapličky 6, 417 25 Lahošť u Teplic Dastech s.r.o. výhradní zastoupení Lahošť u Teplic www.panelovydum.eu

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Ceníky a ceny Ceny uvedené v oficiálních nabídkách firmy Grade service centre s.r.o., zasílané firmou individuálně konkrétnímu zákazníkovi jsou závazné a platné po dobu platnosti

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY DODACÍ TP ATE

TECHNICKÉ PODMÍNKY DODACÍ TP ATE automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. TP ATE 78512 Strana 1 Celkem stránek:

Více

CENÍK. Venkovní rolety. Předokenní rolety Rolety do překladu HELUZ. (9/2009) 2. vydání. t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m

CENÍK. Venkovní rolety. Předokenní rolety Rolety do překladu HELUZ. (9/2009) 2. vydání. t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m CENÍK Venkovní rolety Předokenní rolety Rolety do překladu HELUZ (9/2009) 2. vydání t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX, a. a.s. - - výrobce stínící stínicí techniky. Kontakt

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

I.Základní ustanovení

I.Základní ustanovení VOP spol. MediSev, s.r. o., pro nákup zboží v internetovém obchodě www.nakrmime.cz I.Základní ustanovení Tyto všeobecné VOP (dále též VOP) spol. MediSev, s.r.o. se týkají internetového obchodu na adrese

Více

Protipylová síť - pro alergiky černá. PETSCREEN - pro domácí mazlíčky černá, šedá 14x10.0,025 inch* (0,63 mm)

Protipylová síť - pro alergiky černá. PETSCREEN - pro domácí mazlíčky černá, šedá 14x10.0,025 inch* (0,63 mm) Protipylová síť - pro alergiky PETSCREEN - pro domácí mazlíčky, šedá 14x10.0,025 inch* (0,63 mm) Neviditelná ViPer - pro nejnáročnější zákazníky 18x18.0,009 inch* (0,23 mm) NOVINKY ROZŠÍŘENÍ SORTIMENTU

Více

Reklamační řád www.bryle-domu.cz

Reklamační řád www.bryle-domu.cz Reklamační řád www.bryle-domu.cz 1. Základní ustanovení 1.1 Reklamační řád je nedílnou součástí Všeobecných obchodních podmínek (VOP) společnosti Venturia s.r.o., Papírenská 114/5, 160 00 Praha 6, IČO:

Více

CENÍK - MALOOBCHODNÍ PRODEJ - platnost od

CENÍK - MALOOBCHODNÍ PRODEJ - platnost od CENÍK - MALOOBCHODNÍ PRODEJ - platnost od 21.1.2019 21 % sazba DPH Prodejní ceny obkladů jsou uvedeny v částce za 1bm i za 1m2 prodejní cena profilu 1bm x spotřeba (dle typu profilu) na 1m2 = cena za 1m2

Více

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití:

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití: Bezpečný a měkký povrch N o v i n k a UNIXIN GRIP PROFI Bezpečný gumový povrch PU 4223CS je dvousložkový systém složený z gumového granulátu a pružného, vlhkostí vytvrzujícího pojiva pro profesionální

Více

KATALOG 2018 HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE V

KATALOG 2018 HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE V KATALOG 2018 HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE V20181212 OBSAH Všeobecné informace Horizontální žaluzie 2 2 ŽALUZIE ISOLINE - Základní ceníková sestava - Příplatky - Technické informace - Typy barevného sladění 3 3

Více

uzávěrka objednávek každé pondělí do 17 hodin

uzávěrka objednávek každé pondělí do 17 hodin FASHION STYLE - POSTFORMING ELEMENTE, s.r.o. závod POLYFORM Semily SORTIMENT VÝROBKŮ uzávěrka objednávek každé pondělí do 17 hodin telefon - ústředna: fax: obchodní oddělení: expedice: http: e-mail: 481

Více

lakovaná dvířka a dílce

lakovaná dvířka a dílce lakovaná dvířka a dílce C E N Í K 2 0 1 9 Platný od 1.4.2019 Maloobchodní ceník v Kč bez DPH INTERI truhlářství, s.r.o. Študlov 171 CZ - 756 12 Horní Lideč výroba: +420 777 220 800 kancelář: +420 777 033

Více

Nabídka č. 462/2013. www.gospolsro.cz www.gospol.eu

Nabídka č. 462/2013. www.gospolsro.cz www.gospol.eu Zákazník Zákazník-ID 1001 Gospol s.r.o. Špindlerova Třída 780 41301 Roudnice nad Labem Tel.: 800 190909 Datum 8.4.2013 Doba platnosti nabídky 22.4.2013 Okna a dveře jsou vyrobeny z kvalitního neměckého

Více

Ceník výrobků a zboží

Ceník výrobků a zboží FK dřevěné lišty, spol. s r.o. Produkt str. bal. jedn. SMRK BOROVICE 54 46 50 m - - 91,- - - - - - - - - 132 46 50 m - - 139,- - - - - - - - - 150 46 50 m - - 145,- - - - - - - - - 219 46 50 m - - 255,-

Více

TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE

TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE TECHNICKÝ MANUÁL INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Obsah - Horizontální žaluzie System 25 3 Ovládání 4 Základní specifikace produktu 5-9 Montáž 10-11 Isotra system HIT 12 Základní specifikace produktu 13 Montáž - System

Více

VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ. R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28-40

VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ. R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28-40 VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ VENKOVNÍ HLINÍKOVÝ PARAPET PROTLAČOVANÝ R.S.P. s.r.o. Týn nad Vltavou 28 28-40 Verze: PA-13.0.18 Platnost od: 15.11.2018 Technické změny vyhrazeny! HLINÍKOVÝ PARAPET

Více

Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro velkoobchodní zákazníky

Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro velkoobchodní zákazníky Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro velkoobchodní zákazníky platné od 1.4.2019 Obsah: 1. Provozní doba prodejny, prodej a výdej zboží, objednávky zboží 2. Rozpis pravidelných

Více

Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro maloobchodní zákazníky

Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro maloobchodní zákazníky Provozně - dopravní podmínky vydané společností ASKO a.s. pro maloobchodní zákazníky platné od 6.5.2019 Obsah: 1. Provozní doba prodejny, showroomu, prodej a výdej zboží, objednávky zboží 2. Rozpis pravidelných

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky A/ Úvodní ustanovení: 1/ Firma Gravo Tech s.r.o., Platanová 665, 294 71 Benátky n. Jiz. II., IČO 25628992, DIČ CZ25628992 je založená na základě platných právních norem ČR,

Více

hliníkový plech s polyuretanovým jádrem, nebo PVC válcovaný nebo extrudovaný hliník, čela litý hliník extrudovaný hliník, syntetický kartáček

hliníkový plech s polyuretanovým jádrem, nebo PVC válcovaný nebo extrudovaný hliník, čela litý hliník extrudovaný hliník, syntetický kartáček VENKOVNÍ ROLETY ZAOBLENÁ ROLETA 1. Charakteristika výrobku Jedná se o venkovní roletu s viditelným krycím boxem roletového pancíře. Je určena do exteriéru, lze ji však použít i v interiéru. Splňuje požadavek

Více