web: Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice IČ: DIČ: CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "web: Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice IČ: DIČ: CZ"

Transkript

1 Obsluha a programování CNC strojů Požadujeme: vyučení v oboru obráběč kovů nebo příbuzném znalost čtení technických výkresů znalost programování CNC strojů (např. Heidenhein) výhodou praxe nejméně 1 rok Hlavní odpovědnosti obsluha CNC frézek, soustruhů, brusek Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

2 Konstruktér OTS Požadujeme: SŠ strojní, technické znalost Autodesk Inventor nebo Solid Works znalost AJ nebo RJ výhodou ŘP skup. B praxe v oboru vítána samostatnost, komunikativnost, dobrá znalost práce na PC Hlavní odpovědnosti vývoj nových přípravků pro nakládku expedici strojů do kamionů a kontejnerů sledování a vyhodnocení užitné vlastnosti a provozní spolehlivost stávajících přípravků konstrukční inovace konstrukční řešení závad pro servis zákazníkům koordinace technických řešení projektů s dodavateli a zákazníky zodpovědnost za technickou dokumentaci Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

3 Konstruktér přípravků Požadujeme: SŠ, VŠ strojní, technické znalost Autodesk Inventor nebo Solid Works znalost AJ nebo RJ výhodou ŘP skup. B praxe v oboru vítána samostatnost, komunikativnost, dobrá znalost práce na PC Hlavní zodpovědnosti vývoj nových přípravků sledování a vyhodnocení užitné vlastnosti a provozní spolehlivost navržených přípravků konstrukční inovace stávajících přípravků zodpovědnost za technickou dokumentaci Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

4 Lakýrník ve strojírenství - prášková lakovna Požadujeme: SOU ideálně v oboru lakýrník znalost čtení technických výkresů výhodou pečlivost, spolehlivost, komunikativnost nutná praxe v oboru Hlavní odpovědnosti: obsluha lakovny a tryskacího zařízení - ručního tryskače kontrola výrobku dle dokumentace konečná úprava povrchu stanovení postupu, prostředků a metod zpracování Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

5 Mzdová účetní Požadujeme: minimálně úplné SŠ vzdělání praxe na pozici mzdové účetní ve větší společnosti podmínkou praxe ve výrobní společnosti velkou výhodou dobrá znalost pracovního práva a související legislativy podmínkou odpovědnost, samostatnost, pečlivost, komunikativnost velmi dobrá znalost práce na PC, především MS Excel ŘP skup. B Hlavní odpovědnosti: zajištění a odpovědnost za měsíční zpracování mezd, včetně navazujících agend v oblasti daní, sociální a zdravotního pojištění odpovědnost za správný výpočet mzdy zaměstnanců, resp. jednotlivých složek mzdy, náhrad apod. zpracování osobních dat zaměstnanců v mzdových systémech v souladu s pravidly a platnou legislativou v oblasti ochrany osobních údajů vedení mzdové evidence a výkaznictví, pravidelná aktualizace osobní složky zaměstnanců podle stanovených pokynů a postupů zajištění výpočtu a realizace odvodů a srážek ze mzdy a mzdy na příslušná osobní konta zajištění korespondence související s výše uvedenými činnostmi, komunikace s oprávněnými institucemi zpracování statistik a rozborů v oblasti plánování a čerpání mezd příprava a podílení se na měsíčních a ročních uzávěrkách Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

6 Operátor robotických a stehovacích pracovišť Požadujeme: minimální vzdělání SOU, strojní obor výhodou znalost čtení technických výkresů výhodou znalost sváření či osvědčení pro sváření pomocí CO2 výhodou praxe v oboru vítána Hlavní odpovědnosti: manipulace s materiálem a polotovary příprava stehovaných sestav dle dokumentace rozměřování jednotlivých prvků sestav údržba svěřených nástrojů, přístrojů a zařízení Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

7 Personalista Požadujeme: minimálně úplné SŠ vzdělání praxe v oblasti HR podmínkou praxe ve výrobní společnosti výhodou dobrá znalost pracovního práva a související legislativy podmínkou zkušenost se zaváděním 5S a štíhlé výroby velkou výhodou prezentační schopnosti a dovednosti odpovědnost, samostatnost, pečlivost, komunikativnost velmi dobrá znalost práce na PC, především MS Office (Excel, Word, Power Point) ŘP skup. B Hlavní odpovědnosti: vedení personální agendy vyřizování pracovně právních záležitostí souvisejících se vznikem, změnou a ukončením pracovního poměru, včetně agenturního zaměstnávání spoluúčast na zajištění pracovně lékařských služeb správa zaměstnaneckých benefitů správa dat v HR systému spoluúčast na zavádění 5S a vnitrofiremní vizualizace Farmet a. s. Jiřinková Česká Skalice 1 1 telefon: fax: GSM: IČ: DIČ: CZ web: farmet@farmet.cz Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 653.

8 DLOUHODOBÁ BRIGÁDA MĚŘENÍ A TESTOVÁNÍ SVÍTIDEL Hledáte dlouhodobou brigádu jako přivýdělek ke studiu, zaměstnání, rodičovské dovolené nebo k důchodu? Chcete pracovat v příjemném, čistém, přátelském prostředí a určovat si pracovní dobu dle Vašich časových možností? Pokud máte vystudovanou střední školu v oboru elektro a máte zkoušky z vyhlášky č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnice, tak je tato nabídka právě pro Vás! Do našeho výrobního závodu v Novém Městě nad Metují přijmeme brigádníky na měření a testování našich svítidel. Hlavní pracovní náplní bude: - testování funkčnosti a správnosti zapojení svítidel - kontrola kvality a parametrů vyrobených dílů Pracovní doba: dle dohody (po zaučení možnost i o víkendu) Nástup: ihned Zaujala Vás tato brigáda? Pokud ano, pošlete nám svůj životopis, napište o svých schopnostech a dovednostech a my se Vám ozveme. Michaela Bočková, tel.: , kariera@halla.cz HALLA a.s., Černčická 43, Nové Město nad Metují

9 Do našeho výrobního závodu v Novém Městě nad Metují hledáme nové kolegy pro posílení našeho týmu na pozici: Pracovník měření elektro a testování Co u nás budete dělat? Testovat funkčnost a správné zapojení svítidel. Odpovídat za správnou kontrolu kvality a parametrů vyrobených dílů. Aktivně se účastnit programu neustálého zlepšování. Aktivně se podílet na plnění cílů závodu. Řídit se a postupovat dle systému jakosti společnosti. Upozorňovat na rizika ovlivňující kvalitu výroby a navrhovat opatření ke zvýšení kvality výroby Co od Vás očekáváme? Chuť pracovat pro naši společnost. SOU v oboru elektro. Osvědčení dle Vyhl. 50/78 Sb. 5. Ochotu učit se novým věcem. Manuální zručnost, pečlivost. Spolupráce v kolektivu pracovníků při řešení výrobních zakázek. Co Vám nabízíme? Zaměstnání ve stabilní tuzemské společnosti. Zajímavou a různorodou práci v klimatizovaném prostředí. Finanční ohodnocení závislé i na kvalitě odvedené práce. Zaměstnanecké benefity stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie a odměny Politiku otevřených dveří. Přátelský kolektiv. Rádi Vás vše naučíme a zaškolíme. Pošlete nám svůj životopis, napište o svých schopnostech a dovednostech a my se Vám ozveme. Michaela Bočková, tel.: , kariera@halla.cz HALLA a.s., Černčická 43, Nové Město nad Metují

10 Do našeho výrobního závodu v Novém Městě nad Metují hledáme nové kolegy pro posílení našeho týmu na pozici: Pracovník/ice kompletace svítidel Co u nás budete dělat? Přípravu pro montáž svítidel dle výrobní dokumentace Montáž a přípravu podsestav svítidel dle výrobní dokumentace Provádět výrobní operace dle technologického postupu Odpovídat za správnou kontrolu provedené operace dle průvodky Odpovídat za údržbu pracoviště a za kvalitu své práce Upozorňovat na rizika ovlivňující kvalitu výroby Co od Vás očekáváme? Chuť pracovat pro naši společnost. Znalost čtení výkresové dokumentace výhodou Manuální zručnost, pečlivost Ochotu učit se novým věcem Spolupráci v kolektivu pracovníků při řešení výrobních zakázek Ochotu pracovat na 2 směny Co Vám nabízíme? Zaměstnání ve stabilní tuzemské společnosti. Zajímavou a různorodou práci v klimatizovaném prostředí Finanční ohodnocení závislé i na kvalitě odvedené práce. Zaměstnanecké benefity stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie a odměny Politiku otevřených dveří. Přátelský kolektiv. Rádi Vás vše naučíme a zaškolíme. Neváhejte a přijďte se k nám podívat. Michaela Bočková, tel.: , kariera@halla.cz HALLA a.s., Černčická 43, Nové Město nad Metují.

11 Do našeho výrobního závodu v Novém Městě nad Metují hledáme nové kolegy pro posílení našeho týmu na pozici: Co u nás budete dělat? Skladník Odpovídat za správné vychystání materiálů do výroby dle jednotlivých převodek. Realizovat příjem materiálů a zboží, provádět záznamy do informačního systému a vést pečlivou evidenci ve skladu. Provádět řádné i mimořádné inventury dle plánu inventarizace a na základě příkazu k provedení inventarizace. Provádět uskladnění materiálů na určené pozice ve skladu. Zabezpečovat nakládku, vykládku materiálů a zboží na dopravní prostředky. Dbát na dodržování bezpečnostních a požárních pravidel ve skladě, včetně používání ochranných pracovních pomůcek a pravidelné účasti školení Co od Vás očekáváme? Chuť pracovat pro naši společnost. Základy na PC - práce s informačním systémem. Manuální zručnost, pečlivost. Aktivní spolupráci v kolektivu pracovníků při řešení zakázek. Praxi ve skladovém hospodářství výhodou. Řidičské oprávnění na VZV výhodou. Ochotu pracovat na 2 směny. Co Vám nabízíme? Zaměstnání ve stabilní tuzemské společnosti. Zajímavou a různorodou práci v klimatizovaném prostředí. Finanční ohodnocení závislé i na kvalitě odvedené práce. Zaměstnanecké benefity stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie a odměny Politiku otevřených dveří. Přátelský kolektiv. Rádi Vás vše naučíme a zaškolíme. Neváhejte a pošlete nám svůj životopis a sejdeme-li se na stejné vlně, ozveme se Vám. Michaela Bočková, tel.: , kariera@halla.cz HALLA a.s., Černčická 43, Nové Město nad Metují

12 KBA Grafitec s.r.o. Dobruška, prosperující, stabilní strojírenská firma využívající nejmodernější technologie pro konstrukci strojů, obrábění a finální montáž. Hledá nové zaměstnance na pozici: Popis pracovní činnosti: Frézař, Brusič Na přidělených obráběcích strojích vyrábí díly podle výrobních příkazů přidělených mistrem. Odpovídá za kvalitu vyráběných dílů, tj. soulad s technickou dokumentací. Mostovým jeřábem a další dopravní technikou manipuluje s polotovary i hotovými dílci. Požadujeme: SOU Podrobná znalost ovládání přiděleného stroje a dalších strojů k možnosti zastupování. Kvalifikace jeřábníka výhodou. Porozumění technickým výkresům a výrobním postupům. Znalost měřidel, jejich správného používání a péče o ně. Nabízíme: Příspěvek na stravování, penzijní připojištění, příspěvky ze sociálního fondu Dovolená 5 týdnů Zajímavé finanční ohodnocení Zázemí stabilní společnosti se zahraniční účastí Odborné vzdělávání, kvalifikační rozvoj, jazykové kurzy plně hrazené zaměstnavatelem Vaše nabídky včetně životopisů zasílejte elektronicky na adresu: dzajickova@kba-grafitec.cz, případně tel KBA-Grafitec s. r. o., Opočenská 83, Dobruška

13 KBA Grafitec s.r.o. Dobruška, prosperující, stabilní strojírenská firma využívající nejmodernější technologie pro konstrukci strojů, obrábění a finální montáž. Hledá nové zaměstnance na pozici: Odborný konstruktér mechaniky Popis pracovní činnosti: Zpracovává konstrukční podklady pro zajištění pomocných výrobních prostředků (PVP) včetně možné spolupráce s externími dodavateli. Při konstrukci PVP upřednostňuje flexibilní stavebnicová řešení Předkládá návrhy zproduktivnění a zkvalitnění výroby cestou použití nových PVP, nářadí, strojů, lepší organizace, hledání úspor atp. Požadujeme: SŠ, VŠ strojního zaměření. Znalost práce ve 3D konstrukčním systému Znalost MS Office Znalost AJ na komunikativní úrovni pro denní kontakt se zahraničními partnery, NJ výhodou Ochota cestovat do zahraničí Řidičský průkaz sk. B Praxe na pozici strojního konstruktéra výhodou. Výhodou: Praxe na pozici strojního konstruktéra Orientace v moderních pneumatických systémech Znalost konstrukčního systému UG NX Znalost systému SAP Znalost dalšího jazyka nejlépe NJ Nabízíme: Příspěvek na stravování, penzijní připojištění, příspěvky ze sociálního fondu Dovolená 5 týdnů Zajímavé finanční ohodnocení Zázemí stabilní společnosti se zahraniční účastí Odborné vzdělávání, kvalifikační rozvoj, jazykové kurzy plně hrazené zaměstnavatelem Vaše nabídky včetně životopisů zasílejte elektronicky na adresu: dzajickova@kba-grafitec.cz, případně tel KBA-Grafitec s. r. o., Opočenská 83, Dobruška

14 KBA Grafitec s.r.o. Dobruška, prosperující, stabilní strojírenská firma využívající nejmodernější technologie pro konstrukci strojů, obrábění a finální montáž. Hledá nové zaměstnance na pozici: Popis pracovní činnosti: Mistr strojírenské výroby Vede a organizuje činnost dělníků na svěřeného střediska, včetně jejich školení a rozvoje, motivace a hodnocení. Zodpovídá za výkon práce podřízených zaměstnanců, za plynulé plnění dodávek dílů pro ostatní střediska obrobny, pro montáž a pro externí odběratele v čase a kvalitě. Dbá na dodržování technologických postupů, odpovídá za kvalitu produkce. Zodpovídá za stav a údržbu svěřených strojů, zařízení, manipulační a skladovací techniky, prostor atd. (čištění, ochrana před poškozením a ztrátou, atp.). Požadujeme: Znalost předpisů BOZP, PO, ŽP v rozsahu vedoucího zaměstnance. Uživatelská znalost obsluhy PC-MS Office, SAP. Schopnost řídit a motivovat podřízené a organizovat výrobu. Znalost a zkušenost s technologiemi obrábění, orientace v sortimentu dílců. Znalost technických výkresů, výrobních postupů atp. Samostatnost, flexibilita, aktivní přístup k řešení problémů, psychická odolnost, komunikativnost. Průkaz řidiče motorového vozíku. Znalost AJ nebo NJ Nabízíme: Příspěvek na stravování, penzijní připojištění, příspěvky ze sociálního fondu Dovolená 5 týdnů Zajímavé finanční ohodnocení Zázemí stabilní společnosti se zahraniční účastí Odborné vzdělávání, kvalifikační rozvoj, jazykové kurzy Vaše nabídky včetně životopisů zasílejte elektronicky na adresu: dzajickova@kba-grafitec.cz, případně tel KBA-Grafitec s. r. o., Opočenská 83, Dobruška

15 KBA Grafitec s.r.o. Dobruška, prosperující, stabilní strojírenská firma využívající nejmodernější technologie pro konstrukci strojů, obrábění a finální montáž. Hledá nové zaměstnance na pozici: Popis pracovní činnosti: Obráběč kovů, Operátor NC strojů Na přidělených obráběcích strojích vyrábí díly podle výrobních příkazů přidělených mistrem. Odpovídá za kvalitu vyráběných dílů, tj. soulad s technickou dokumentací. Mostovým jeřábem a další dopravní technikou manipuluje s polotovary i hotovými dílci. Stará se o přidělené stroje a zařízení (čistí je, spolupracuje při výměně chladicí kapaliny a mazacích olejů, sleduje odchylky od správného chodu stroje a upozorní mistra na možné závady atp.). Požadujeme: SOU, SŠ strojírenského zaměření Podrobná znalost ovládání přiděleného stroje a dalších strojů k možnosti zastupování. Kvalifikace jeřábníka výhodou. Základní znalost tvorby, úprav a zadání možných korekcí do řídicího programu NC stroje. Porozumění technickým výkresům a výrobním postupům. Znalost měřidel, jejich správného používání a péče o ně. Nabízíme: Příspěvek na stravování, penzijní připojištění, příspěvky ze sociálního fondu Dovolená 5 týdnů Zajímavé finanční ohodnocení Zázemí stabilní společnosti se zahraniční účastí Odborné vzdělávání, kvalifikační rozvoj, jazykové kurzy plně hrazené zaměstnavatelem Vaše nabídky včetně životopisů zasílejte elektronicky na adresu: dzajickova@kba-grafitec.cz, případně tel KBA-Grafitec s. r. o., Opočenská 83, Dobruška

16 Společnost PROMA REHA, s.r.o., byla založena v Zabývá se výrobou kvalitního zdravotnického vybavení a nábytku, v současné době má okolo 200 zaměstnanců. Hlavní produkci tvoří lůžka intenzivní péče, nemocniční lůžka, speciální lůžka, pečovatelská lůžka, dětská a novoro-zenecká lůžka. Další skupinou výrobků jsou noční stolky, transportní a víceúčelové vozíky, křesla pro kardiaky, vyšetřovací lehátka, výškově nastavitelné stolky a laboratorní stoly. Portfolio nabídky doplňují výškově nastavitelné kuchyňské linky CHEF MATE, toaletní vybavení a mnoho dalších. V současné době firma produkuje cca 30 základních typů lůžek, které je možné nabídnout a upravit do stovek modifikací, a to díky unikátnímu stavebnicovému konstrukčnímu řešení. Lůžka tak nacházejí své spokojené uživatele i tam, kde konkurence již nemá co nabídnout. Již při samotném vývoji nových výrobků společnost spolupracuje s lékařským personálem tak, aby výrobky splňovaly nejnáročnější požadavky moderní medicíny a zároveň usnadňovaly personálu a pacientům každodenní práci s nimi. Výsledkem je např. bariatrické lůžko TITAN a lůžko intenzivní péče VISION. Použité materiály jsou té nejvyšší kvality, aby byla zajištěna vysoká životnost a nízké náklady spojené s případnými servisními zásahy. PROMA REHA, s.r.o. působí ve více než 50 zemích celého světa (většinou v EU, v bývalých státech Sovětského Svazu a na Blízkém východě). počet zaměstnanců 170 nejčastěji obsazované pozice svářeč brusič montážní dělník lakýrník zámečník obsluha CNC strojů zaměstnanecké benefity stravenky odborný a profesní růst Kontakt: PROMA REHA, s.r.o. Riegrova Česká Skalice Czech Republic Iveta Prokopová Personalistka hr@promareha.cz Tel.:

17 SV metal spol. s r.o. hledá pracovníky na obsazení pozic: Divec Asistentka obchodu pro prodej jednoúčelových strojů s aktivní AJ - podrobnosti Asistent/-ka / Koordinátor/-ka - podrobnosti Asistent-/ka obchodního oddělení - podrobnosti Cenař/technolog - podrobnosti Konstruktér vývojový - podrobnosti Montážní dělník - podrobnosti Obráběč kovů - CNC soustruh nebo CNC frézka - podrobnosti Obráběč kovů - obsluha 5ti osého obráběcího centra - podrobnosti Servisní technik elektro - podrobnosti Svářeč TIG - podrobnosti Zámečník - podrobnosti Libřice Brusič - podrobnosti Dělník ve výrobě - obsluha stroje - podrobnosti Kontrolor - podrobnosti Obsluha CNC ohraňovacího lisu - podrobnosti Pomocný pracovník/ Manipulant s VZV - podrobnosti Přípravář výroby - podrobnosti Technolog přípravy výroby pro dělící a ohýbací CNC stroje - strojírenská výroba - podrobnosti Hlízov Brusič specialista - pohledové broušení nerezových dílů - podrobnosti Manipulant ve výrobě - podrobnosti Svářeč - TIG - podrobnosti Zámečník - podrobnosti Letohrad Brusič specialista - pohledové broušení nerezových dílů - podrobnosti Mistr svařovny - podrobnosti Technolog - podrobnosti Svářeč TIG - podrobnosti Hradec Králové - prášková lakovna Obsluha CNC ohraňovacího lisu - podrobnosti Pracovník/-ice linky povrchových úprav - podrobnosti Podrobnosti na Kontakt: Životopisy zasílejte na jobs@svmetal.cz Pevná linka - personální oddělení:

18 Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Sanitář/sanitářka na vybrané oddělení v Náchodě a na LDN Jaroměř Přijmeme sanitáře/sanitářky na vybrané oddělení v Náchodě a na LDN Jaroměř Požadujeme: sanitářský kurz výhodou zkušenosti ze zdravotnictví nebo sociálních služeb výhodou, trestní bezúhonnost. Nabízíme nástup možný ihned, plný nebo částečný úvazek, mzda po zapracování: až , Kč plus výkonnostní odměny, zaměstnanecké benefity až do výše , Kč ročně, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravu. Mgr. Lukáš Holub vedoucí úseku personálního řízení a mezd holub.lukas@nemocnicenachod.cz Pevná linka:

19 Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Přijmeme všeobecné sestry na vybraná oddělení v Náchodě, Rychnově nad Kněžnou a do LDN Jaroměř. Požadujeme: vzdělání dle zák. 96/2004 Sb. v oboru všeobecná sestra Nabízíme: nástup možný ihned, plný nebo částečný úvazek, pracovní poměr na dobu neurčitou, mzda po zapracování: až , Kč plus výkonnostní odměny a příplatky ve výši cca 5 000, Kč měsíčně, zaměstnanecké benefity až do výše , Kč ročně, vhodné i pro absolventy, příspěvek na ubytování 3 500, Kč měsíčně (pro nově přijímané zaměstnance s trvalým bydlištěm mimo Královéhradec-ký kraj), stabilizační odměnu od , Kč při setrvání v prac. poměru minimálně 18 měsíců. Mgr. Lukáš Holub vedoucí úseku personálního řízení a mezd holub.lukas@nemocnicenachod.cz Pevná linka:

20 Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Přijmeme ergoterapeuta/er goterapeutku na oddělení rehabilitace do nemocnice v Náchodě. Přijmeme fyzioterapeuta/ fyzioterapeutku na oddělení rehabilitace do nemocnice v Náchodě, v Rychnově nad Kněžnou a na oddělení LDN v Jaroměři Požadujeme: vzdělání dle zák. 96/2004 Sb. v příslušném oboru Nabízíme: nástup možný ihned, plný nebo částečný úvazek, pracovní poměr na dobu neurčitou, mzda po zapracování: až , Kč plus výkonnostní odměny zaměstnanecké benefity až do výše , Kč ročně, vhodné i pro absolventy, příspěvek na ubytování 3 500, Kč měsíčně (pro nově přijímané zaměstnance s trvalým bydlištěm mimo Královéhradec-ký kraj), stabilizační odměnu od , Kč při setrvání v prac. poměru minimálně 18 měsíců. Mgr. Lukáš Holub vedoucí úseku personálního řízení a mezd holub.lukas@nemocnicenachod.cz Pevná linka:

21 Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Přijmeme nutriční terapeuty (dietní sestry) pro celou Oblastní nemocnici Náchod, a.s. Požadujeme: vzdělání dle zák. 96/2004 Sb. v oboru nutriční terapie Nabízíme: nástup možný ihned, plný nebo částečný úvazek, pracovní poměr na dobu neurčitou, mzda po zapracování: až , Kč plus výkonnostní odměny a zaměstnanecké benefity až do výše , Kč ročně, vhodné i pro absolventy, příspěvek na ubytování 3 500, Kč měsíčně (pro nově přijímané zaměstnance s trvalým bydlištěm mimo Královéhradec-ký kraj), stabilizační odměnu od , Kč při setrvání v prac. poměru minimálně 18 měsíců. Mgr. Lukáš Holub vedoucí úseku personálního řízení a mezd holub.lukas@nemocnicenachod.cz Pevná linka:

22 Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. Všeobecná sestra Přijmeme všeobecné sestry do třísměnného provozu na lůžková oddělení. Absolvované pomaturitní specializační studium z ošetřovatelské péče v chirurgických oborech, specializační studium v oboru intenzivní péče vítáno, není však podmínkou. Nástup možný ihned, případně dle dohody. Nabízíme perspektivní práci v moderním pracovním prostředí, 5 týdnů dovolené, výhodné závodní stravování, odpovídající mzdové ohodnocení dosažené kvalifikaci. Zaměstnanecké benefity: roční odměny, výkonnostní příspěvek, příspěvek na penzijní a životní pojištění, zajistíme ubytování. Mgr. Libuše Fidlerová hlavní sestra fidlerova.libuse@nemtru.cz mobil

23 Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. Zdravotnický asistent Přijmeme absolventy střední zdravotnické školy v oboru zdravotnický asistent do směnového provozu. Nástup možný ihned, nebo dle dohody. Nabízíme: perspektivní práci v moderním pracovním prostředí, možnost odborného růstu, 5 týdnů dovolené, výhodné závodní stravování. zaměstnanecké benefity: roční odměny, výkonnostní příspěvek, příspěvek na penzijní a životní pojištění, zajistíme ubytování. Mgr. Libuše Fidlerová, hlavní sestra fidlerova.libuse@nemtru.cz mobil

24 Oblastní nemocnice Trutnov, a.s. Fyzioterapeut(ka) Přijmeme fyzioterapeuty (i absolventy) na rehabilitační oddělení akutní lůžkové rehabilitace (úzce spolupracující s iktovým centrem), na ostatní oddělení nemocnice i ambulance v Trutnově. Nabízíme pestrou práci v příjemném kolektivu a prostředí. Nástup možný ihned. Mgr. Libuše Fidlerová hlavní sestra fidlerova.libuse@nemtru.cz mobil

25 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Sestra na novorozenecké oddělení Bližší informace podá hlavní sestra Mgr. Monika Köstingerová, tel , nebo vrchní sestra Jana Romaňáková, tel , Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova 512, Jičín nebo na lenka.vycitalova@nemjc.cz. Více o oddělení na is external). Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., dětská sestra dle původního znění zákona nebo všeobecná sestra se specializací ošetřovatelská péče v pediatrii nebo intenzivní péče v pediatrii nebo porodní asistentka zdravotní způsobilost a bezúhonnost DATUM NÁSTUPU OD Nabízíme: MOŽNOST STABILIZAČNÍHO PŘÍSPĚVKU VE VÝŠI , Kč (S REGISTRACÍ) / , Kč (BEZ REGISTRACE) při nástupu na úvazek 1 a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. možnost mimořádných odměn Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

26 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Sanitář Bližší informace podá hlavní sestra Mgr. Monika Köstingerová, tel , nebo personalistka Lenka Vyčítalová, tel , Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova 512 nebo na lenka.vycitalova@nemjc.cz. Požadujeme: zdravotní způsobilost a bezúhonnost zájem o práci s nemocnými lidmi samostatnost, pečlivost, komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu kvalifikační kurz výhodou DATUM NÁSTUPU A VÝŠE ÚVAZKU DLE DOHODY Nabízíme: MOŽNOST STABILIZAČNÍHO PŘÍSPĚVKU VE VÝŠI , Kč při nástupu na úv. 1 a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

27 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Všeobecná sestra na hemodialyzační středisko Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení buď poštou na adresu Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova 512, Jičín, nebo em na adresu lenka.vycitalova@nemj.cz. Volejte pro bližší informace nebo se přijďte osobně podívat. Personální oddělení Lenka Vyčítalová, , lenka.vycitalova@nemjc.cz Staniční sestra HD Jaroslava Novotná, , jaroslava.novotna@nemjc.cz Hlavní sestra Mgr. Monika Köstingerová, , monika.kostingerova@nemjc.cz Více o oddělení na ni-stredisko(link is external). Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., registrace výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost DATUM NÁSTUPU A VÝŠE ÚVAZKU DLE DOHODY Nabízíme: STABILIZAČNÍ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI , Kč (S REGISTRACÍ) / , Kč (BEZ REGISTRACE) při nástupu na úvazek 1 a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. možnost mimořádných odměn Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

28 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Všeobecná sestra na interní oddělení Bližší informace podá hlavní sestra Mgr. Monika Köstingerová, tel , nebo vrchní sestra Jiřina Janoušková, tel , Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova 512, Jičín nebo na lenka.vycitalova@nemjc.cz. Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., registrace výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost DATUM NÁSTUPU A VÝŠE ÚVAZKU DLE DOHODY Nabízíme: MOŽNOST STABILIZAČNÍHO PŘÍSPĚVKU VE VÝŠI , Kč (S REGISTRACÍ) / , Kč (BEZ REGISTRACE) při nástupu na úvazek 1 a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na penzijní nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. možnost mimořádných odměn Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

29 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Všeobecná sestra na pediatrické oddělení Bližší informace podá hlavní sestra Mgr. Monika Köstingerová, tel , nebo vrchní sestra Jana Romaňáková, tel , Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení Oblastní nemocnice Jičín a.s., Bolzanova 512, Jičín nebo na lenka.vycitalova@nemjc.cz. Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., registrace výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost DATUM NÁSTUPU A VÝŠE ÚVAZKU DLE DOHODY Nabízíme: MOŽNOST STABILIZAČNÍHO PŘÍSPĚVKU VE VÝŠI , Kč (S REGISTRACÍ) / , Kč (BEZ REGISTRACE) při nástupu na úvazek 1 a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na penzijní nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. možnost mimořádných odměn Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

30 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Všeobecná sestra na LDN v Novém Bydžově Bližší informace podá personální oddělení Radka Vojtková, tel , radka.vojtkova@nemjc.cz. Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení nebo na hana.penickova@nemjc.cz. Více o oddělení na be-nemocnych(link is external). Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., registrace výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost DATUM NÁSTUPU A VÝŠE ÚVAZKU DLE DOHODY Nabízíme: STABILIZAČNÍ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI , Kč (S REGISTRACÍ) / , Kč (BEZ REGISTRACE) při nástupu nejpozději a setrvání v pracovním poměru min. 18 měsíců (registrace výhodou) zázemí dlouhodobě stabilní nemocnice práci na akreditovaném pracovišti adekvátní pracovní a platové podmínky pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu, vzdělávání možnost ubytování dotované stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění až 600, Kč/měs. příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD 3 000, Kč/měs. možnost mimořádných odměn Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

31 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Všeobecná sestra na ARO Bližší informace podá personální oddělení Lenka Vyčítalová, tel , Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení nebo na hana.penickova@nemjc.cz. Více o oddělení na oddeleni-aro(link is external). Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., zkušenostní z intenzivní péče nebo ARIP výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost Nabízíme: zázemí dlouhodobě stabilní nemocnice stabilizační příspěvek výborné pracovní a platové podmínky práci na akreditovaném pracovišti pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu možnost ubytování kvalitní a finančně zvýhodněné stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

32 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. Nutriční terapeut(ka) v Novém Bydžově Bližší informace podá personální oddělení Radka Vojtková, tel , radka.vojtkova@nemjc.cz. Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení nebo na hana.penickova@nemjc.cz. Požadujeme: odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., registrace výhodou zdravotní způsobilost a bezúhonnost Nabízíme: zázemí dlouhodobě stabilní nemocnice stabilizační příspěvek výborné pracovní a platové podmínky práci na akreditovaném pracovišti pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu možnost ubytování kvalitní a finančně zvýhodněné stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

33 Oblastní nemocnice Jičín, a.s. 2 fyzioterapeuti pro rehabilitační oddělení v Chlumci nad Cidlinou a Novém Bydžově Bližší informace podá prim. MUDr. Jana Kolářová, tel , jana.kolarova@nemjc.cz. Písemné žádosti s profesním životopisem posílejte na personální oddělení nebo na hana.penickova@nemjc.cz. Více o oddělení na cni-oddeleni(link is external). Požadujeme: odpovídající vzdělání dle z. č. 96/2004 Sb. občanskou a morální bezúhonnost zdravotní způsobilost Nástup možný ihned. Nabízíme: zázemí dlouhodobě stabilní nemocnice stabilizační příspěvek výborné pracovní a platové podmínky práci na akreditovaném pracovišti pracovní poměr na dobu neurčitou plný nebo částečný úvazek dle dohody týden dovolené navíc podporu profesního růstu možnost ubytování ve vlastní ubytovně kvalitní a finančně zvýhodněné stravování příspěvek na důchodové nebo životní pojištění příspěvek při dřívějším návratu do zaměstnání po MD Mgr. Hana Pěničková personální náměstkyně hana.penickova@nemjc.cz Pevná linka:

34 Městská nemocnice, a.s., Dvůr Králové nad Labem Všeobecné zdravotní sestry Přijmeme všeobecné sestry s registrací do nepřetržitého provozu na lůžková oddělení. Požadujeme Registrace v oboru všeobecná sestra, praxe v oboru vítána. Nabízíme perspektivní práci v moderním pracovním prostředí 5 týdnů dovolené výhodné závodní stravování odpovídající mzdové ohodnocení dosažené kvalifikaci Jana Lašová personalistka lasova@mndk.cz Kancelář Mgr. Jana Holanová hlavní sestra holanova@mndk.cz Pevná linka

35 Seřizovač Náplň práce: vedení pracovního kolektivu zodpovědnost za bezproblémový chod strojních zařízení seřízení strojů (výrobních linek) dle výrobních specifikací pravidelné kontroly hotových výrobků dle předepsané dokumentace Požadujeme: střední odborné vzdělání s výučním listem, strojní obor výhodou spolehlivost, pracovitost, manuální zručnost Nabízíme: dlouhodobé zaměstnání u stabilní společnosti, práce v mladém a přátelském kolektivu příspěvky na dovolenou, Vánoce, sportovní a kulturní vyžití, penzijní připojištění, závodní stravování vícesměnný provoz (dvousměnný, třísměnný nebo nepřetržitý)

36 Kontrolní dělník/dělnice Náplň práce: průběžná kontrola kvality vyráběných dílců dle výrobní dokumentace dodržování výrobních a technologických postupů Požadujeme: vzdělání min. SOU spolehlivost, pracovitost, manuální zručnost Nabízíme: jednoduchou manuální práci na plný pracovní úvazek v třísměnném nebo nepřetržitém provozu dlouhodobé zaměstnání u stabilní společnosti, práce v mladém a přátelském kolektivu příspěvky na dovolenou, Vánoce, sportovní a kulturní vyžití, penzijní připojištění, závodní stravování

37 Montážní dělník/dělnice Náplň práce: obsluha montážních strojů dodržování výrobních a technologických postupů Požadujeme: vzdělání min. SOU spolehlivost, pracovitost, manuální zručnost Nabízíme: jednoduchou manuální práci na plný pracovní úvazek v třísměnném nebo nepřetržitém provozu dlouhodobé zaměstnání u stabilní společnosti, práce v mladém a přátelském kolektivu příspěvky na dovolenou, Vánoce, sportovní a kulturní vyžití, penzijní připojištění, závodní stravování

38 Dělník/dělnice ve výrobě Náplň práce: vykonávání pracovní činnosti dle umístění na jednotlivá střediska dodržování výrobních a technologických postupů Požadujeme: vzdělání min. SOU spolehlivost, pracovitost, manuální zručnost Nabízíme: jednoduchou manuální práci na plný pracovní úvazek v třísměnném nebo nepřetržitém provozu dlouhodobé zaměstnání u stabilní společnosti, práce v mladém a přátelském kolektivu příspěvky na dovolenou, Vánoce, sportovní a kulturní vyžití, penzijní připojištění, závodní stravování

39 Volná pracovní pozice Zdravotní laborant/ka Pracoviště: Ústav klinické mikrobiologie, Ústav klinické biochemie a diagnostiky Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., specializovaná způsobilost výhodou (atestace) zdravotní způsobilost a bezúhonnost, základní znalost práce na PC, flexibilitu, svědomitost a schopnost práce v kolektivu. Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení s moderním vybavením, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo vedoucí laborantku Ústavu klinické mikrobiologie/ústavu klinické biochemie a diagnostiky. Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Vedoucí laborantka Ústavu klinické mikrobiologie: Mgr. Miroslava Förstlová tel , miroslava.forstlova@fnhk.cz Vedoucí laborantka Ústavu klinické biochemie a diagnostiky: Bc. Jana Blažková - tel.: , jana.blazkova@fnhk.cz Přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte elektronicky na výše uvedené kontakty nebo písemně na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ

40 Volná pracovní pozice Zdravotnický asistent/ka Pracoviště: standardní lůžková oddělení a JIP klinických pracovišť (Chirurgická klinika, Plicní klinika, Klinika onkologie a radioterapie, Neurochirurgická klinika, Klinika infekčních nemocí, III. interní gerontometabolická klinika, Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, Neurologická klinika, II. interní gastroenterologická klinika, I. interní kardioangiologická klinika, Klinika otorinalryngologie a chirurgie hlavy a krku v případě zájmu o jiné pracoviště v rámci FN HK možnost zařazení do aktivní databáze uchazečů NLP) Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., zdravotní způsobilost a bezúhonnost. Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení, které je vybaveno moderními pomůckami pro zajištění kvalitní ošetřovatelské péče, adaptační proces, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při studiu nebo rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo její zástupkyni. Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Zástupkyně náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Ivana Dvořáčková, Ph.D. - tel.: , ivana.dvorackova@fnhk.cz Přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte elektronicky na výše uvedené kontakty nebo písemně na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ

41 Volná pracovní pozice FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ Dětská sestra/všeobecná sestra Pracoviště: Dětská klinika (JIRP pro novorozence a IMP pro novorozence, JIRP pro kojence a větší děti) Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., specializovaná způsobilost v oboru dětská sestra (u dětských sester) zdravotní způsobilost a bezúhonnost, registrace a IP v pediatrii výhodou. Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení, které je vybaveno moderními pomůckami pro zajištění kvalitní ošetřovatelské péče, adaptační proces, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při studiu nebo rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte vrchní sestru Dětské kliniky, náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo její zástupkyni. Vrchní sestra Dětské kliniky: Bc. Jitka Nováková tel , jitka.novakova@fnhk.cz Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Zástupkyně náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Ivana Dvořáčková, Ph.D. - tel.: , ivana.dvorackova@fnhk.cz Přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte elektronicky na výše uvedené kontakty nebo písemně na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové

42 Volná pracovní pozice FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ Všeobecná sestra Pracoviště: standardní lůžková oddělení a JIP klinických pracovišť (Chirurgická klinika, Plicní klinika, Klinika onkologie a radioterapie, Neurochirurgická klinika, Klinika infekčních nemocí, III. interní gerontometabolická klinika, Klinika anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, Neurologická klinika, II. interní gastroenterologická klinika, I. interní kardioangiologická klinika, Klinika otorinalryngologie a chirurgie hlavy a krku v případě zájmu o jiné pracoviště v rámci FN HK možnost zařazení do aktivní databáze uchazečů NLP) Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., zdravotní způsobilost a bezúhonnost, registrace výhodou (všeobecné sestry). Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení, které je vybaveno moderními pomůckami pro zajištění kvalitní ošetřovatelské péče, adaptační proces, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při studiu nebo rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo její zástupkyni. Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Zástupkyně náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Ivana Dvořáčková, Ph.D. - tel.: , ivana.dvorackova@fnhk.cz Přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte elektronicky na výše uvedené kontakty nebo písemně na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové

43 Volná pracovní pozice Pracoviště: Radiologická klinika Požadujeme: Radiologický asistent/ka odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., zdravotní způsobilost a bezúhonnost, základní znalost práce na PC. Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení s moderním vybavením, adaptační proces, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo vedoucí radiologickou asistentku Radiologické kliniky. Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Vedoucí radiologická asistentka Radiologické kliniky: Jitka Součková tel , jitka.souckova@fnhk.cz Přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte elektronicky na výše uvedené kontakty nebo písemně na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ

44 Volná pracovní pozice Fyzioterapeut/ka Pracoviště: Rehabilitační klinika Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání dle zákona č. 96/2004 Sb., osvědčení ve smyslu zákona č. 96/2004 Sb. 66 (registrace) a specializovanou způsobilost vítáme zdravotní způsobilost a bezúhonnost, základní znalost práce na PC. Nabízíme: práci ve špičkovém a stabilizovaném zdravotnickém zařízení s moderním vybavením, adaptační proces, příjemné pracovní prostředí a možnost kariérního růstu, možnost zkrácených pracovních úvazků (například při rodičovské dovolené), aktivní podporu dalšího vzdělávání a studia pro odborný rozvoj s možností absolvování některých oborů specializačního vzdělávání přímo na akreditovaných pracovištích FN HK s finanční podporou zaměstnavatele, možnost účastnit se odborných seminářů a konferencí, pomoc se zajištěním ubytování včetně poskytnutí možnosti přechodného ubytování mezi směnami pro dojíždějící zaměstnance, sociální výhody realizované prostřednictvím osobního konta FKSP (příspěvek na dovolenou, sport, kulturní programy, penzijní připojištění), širokou nabídku stravování za zvýhodněné ceny v areálu FN HK včetně možnosti výběru dietní či vegetariánské stravy. Místo výkonu práce: Hradec Králové Datum nástupu: po vzájemné domluvě V případě zájmu kontaktujte náměstkyni pro ošetřovatelskou péči nebo vedoucího fyzioterapeuta Rehabilitační kliniky. Náměstkyně pro ošetřovatelskou péči FN HK: Mgr. Dana Vaňková - tel.: , dana.vankova@fnhk.cz Vedoucí fyzioterapeut Rehabilitační kliniky: Mgr. Ondřej Němeček tel , ondrej.nemecek@fnhk.cz Písemné přihlášky doložené kopiemi dokladů o získané kvalifikaci, životopisem a přehledem o průběhu předchozí praxe a souhlasem k využití svých osobních údajů pro účely výběrového pohovoru ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění, o ochraně osobních údajů zasílejte na adresu: Odbor personální a mzdové politiky Fakultní nemocnice Hradec Králové Sokolská Hradec Králové FAKULTNÍ NEMOCNICE HRADEC KRÁLOVÉ Sokolská 581, Hradec Králové Tel.: , IČO: , DIČ: CZ

45

46 Step TRUTNOV a.s. tel: VÝROBA A DODÁVKY PRŮMYSLOVÝCH KOTLŮ NA BIOMASU, steptrutnov@steptrutnov.cz TLAKOVÝCH NÁDOB A ZAŘÍZENÍ PRO ENERGETIKU Požadujeme: Nabízíme: Náplň práce: Step TRUTNOV a.s. Horská 695, Trutnov 4 přijme zaměstnance do hlavního pracovního poměru SVÁŘECÍ TECHNOLOG VŠ, SŠ technického směru strojírenský obor Znalost zákonů, vyhlášek a předpisů souvisejících s výkonem funkce Znalost technologie a materiálů Znalost AJ nebo dalšího jazyka výhodou Uživatelská práce na PC (MS Office) Zodpovědný přístup k práci Samostatnost, důslednost, časová flexibilita Motivující finanční ohodnocení odpovídající kvalifikaci a praxi Zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění) Školení a další vzdělání Nástup možný ihned, pracovní poměr na dobu neurčitou Po předepsané praxi lez získat certifikát EWE, IWE (evropský svářecí inženýr) Příprava a organizace výroby dle ISO 9001 Vytváření, schvalování a sestavování plánu svařovacích postupů a výroby Kontrola kvality výrobků dle požadavků zákazníka Spolupráce při přezkoumávání smlouvy Návrhy na zajištění technologie strojů a zařízení Příprava podkladů pro fakturaci výrobků Analýza efektivity výroby a provozu Řešení reklamací V případě, že Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte personální oddělení na tel.: ebo svobodova@steptrutnov.cz Zasláním životopisu do společnosti Step TRUTNOV a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat v něm a jejich dalšímu uschování v databázi společnosti Step TRUTNOV a.s.

47 Step TRUTNOV a.s. tel: VÝROBA A DODÁVKY PRŮMYSLOVÝCH KOTLŮ NA BIOMASU, steptrutnov@steptrutnov.cz TLAKOVÝCH NÁDOB A ZAŘÍZENÍ PRO ENERGETIKU Step TRUTNOV a.s., Horská 695, Trutnov 4 hledá uchazeče na pozici SKLADNÍK Požadujeme: vyučen nebo SŠ vzdělání - strojírenský obor praxe na obdobné pozici podmínkou znalost řízení procesů skladového hospodářství ve výrobní společnosti znalost agend a dokumentace skladového hospodářství dobré organizační schopnosti, flexibilita, spolehlivost a preciznost samostatné a rychlé zvládání pracovních úkolů uživatelskou znalost práce na PC, MS Office, Internet řidičský průkaz sk. B řidičský průkaz na vysokozdvižný vozík nebo dovednost jej řídit Nabízíme: hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou motivující finanční ohodnocení zaměstnanecké výhody (příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění) Náplň práce: příjem, kontrola a naskladnění vstupního materiálu se zvládnutím řízení procesů ve skladu materiálu aktivní komunikace s výrobou, příprava materiálu pro výrobu vedení evidence a dokumentace Nástup možný ihned V případě, že Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte personální oddělení na tel.: nebo na svobodova@steptrutnov.cz Zasláním životopisu do společnosti Step TRUTNOV a.s. dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat v něm a jejich dalšímu uschování v databázi společnosti Step TRUTNOV a.s. Horská 695 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeným IČO: TRUTNOV 4 Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vl DIČ: CZ

48 OPERÁTOR LOGISTIKY SKLADNÍK Pardubice, Opočínek Životopisy zasílejte na: tel: Do našeho skladu v Pardubicích - Opočínku hledáme nového kolegu na pozici Operátor logistiky. Přidejte se k nám! Náplň práce manuální činnost ve skladu vychystávání a balení zásilek evidence a příjem zboží na sklad Požadujeme evidence a příjem zboží na sklad samostatnost, zodpovědnost a flexibilitu evidence a příjem zboží na sklad preciznost a ochotu spolupracovat zkušenost v oboru výhodou trestní bezúhonnost praxe v řízení VZV velkou výhodou Nabízíme práci ve velmi moderním a čistém skladovém centru Areál NIKA Chrudim (Opočínek u Pardubic) přátelskou a otevřenou pracovní atmosféru stabilní a dobře fungující kolektiv možnost profesního růstu v rámci společnosti zaručenou fixní mzdu + měsíční prémie 4 týdny dovolené, stravenky, sick days

49 PRACOVNÍK KONTAKTNÍHO CENTRA Životopisy zasílejte na: Co nabízíme? Do naší pobočky v Hradci a v Trutnově hledáme do party novou posilu! Přidejte se k nám! ,- Kč fixní základ mzdy Kč motivační bonusová složka = Kč Smlouva na hlavní pracovní poměr Možnost kratších úvazků / brigáda Pracovní doba 8:00 až 16:30 (nepracujeme o víkendech) Na pasivních projektech je ale možná brigáda i práce o víkendech Odborná školení v rámci pracovní doby Kariérní postup senior/specialista/zástupce Team Leadera/Team Leader Odměna za docházku a za přivedení nového zaměstnance Zvýhodněné tarify 3 Sick Days Zlepšení ve spoustě dovedností Skvělá atmosféra a prostředí, kde si všichni tykáme Noví přátelé a milí týmoví vedoucí Pravidelné soutěže a motivace o hodnotné ceny Relaxační zóna a masáže přímo na pobočce Práce, kde zkušenosti ani věk nehrají roli. Co od Vás požadujeme: Motivace a chuť naučit se něco nového Dobré komunikační schopnosti Náplň práce: Zastupování našich nejdůležitějších partnerů při obsluze zákaznické linky (např. ČEZ, Skylink, UPC) Výbava Sluchátko s mikrofonem, připravená automaticky vytáčená databáze kontaktů a zásobník dobré nálady

50 PRACOVNÍK KONTAKTNÍHO CENTRA SLOVENŠTINA Životopisy zasílejte na: Co nabízíme? Do naší pobočky v Hradci a v Trutnově hledáme do party novou posilu! Přidejte se k nám! ,- Kč fixní základ mzdy Kč motivační bonusová složka = Kč Smlouva na hlavní pracovní poměr Možnost kratších úvazků / brigáda Pracovní doba 8:00 až 16:30 (nepracujeme o víkendech) Na pasivních projektech je ale možná brigáda i práce o víkendech Odborná školení v rámci pracovní doby Kariérní postup senior/specialista/zástupce Team Leadera/Team Leader Odměna za docházku a za přivedení nového zaměstnance Nástup možný ihned Radost z práce Zvýhodněné tarify 3 Sick Days Zlepšení ve spoustě dovedností Skvělá atmosféra a prostředí, kde si všichni tykáme Noví přátelé a milí týmoví vedoucí Pravidelné soutěže a motivace o hodnotné ceny Relaxační zóna a masáže přímo na pobočce Práce, kde zkušenosti ani věk nehrají roli. Co od Vás požadujeme: Motivace a chuť naučit se něco nového Plynulá konverzace ve slovenském jazyce Dobré komunikační schopnosti Náplň práce: Zastupování našich nejdůležitějších partnerů při obsluze zákaznické linky (např. ČEZ, Skylink, UPC)

51 OFFICE ASSISTANT - SENIOR Hradec Králové Aupark Životopisy zasílejte na: tereza.machackova@comgate.cz; tel: Do našich nových prostor Auparku v Hradci Králové - hledáme novou reprezentativní tvář na recepci. Přidejte se k nám! Co můžete čekat? Zaměstnání na HPP na pozici Office Assistant Senior Stanete se důležitou tváří naší společnosti, která bude vítat naše velké partnery a zaměstnance na recepci Zajímavou práci, při které se naučíte hodně nového z procesu řízení chodu celé pobočky Že se na Vás budeme stoprocentně spoléhat hledáme nebojácného parťáka, který si poradí s nejrůznějšími situacemi (komunikace s partnery, vyřizování interních záležitostí, zaštítění chodu recepce, komunikace s úklidovou službou, s úřady, spousta dalších překvapení) Velkou podporu od vedení pobočky, zaškolení v praktických i teoretických věcech Vyvážení řady praktických a akčních úkolů lehčím papírováním zpracování objednávek, faktur Přátelskou a otevřenou pracovní atmosféru Stabilní a dobře fungující kolektiv Možnost profesního růstu v rámci společnosti Zaručenou fixní mzdu + měsíční prémie 5 týdnů dovolené, stravenky, sick days Bude nám to fungovat když: Za každým problémem raději vidíte výzvu Dokážete být první přátelskou a zároveň profesionální a reprezentativní tváří naší společnosti Je Vám blízké organizování věcí a času Věci řešíte, radši než byste psali deset mailů Zvládáte kritiku Budete kreativní a přinesete nám nový nápad, jak věci společně posunout

52 Volné pracovní pozice v ALMET, a.s. Hradec Králové (kontakt: , almet@almet.cz, ) 1. Tavič - slévač hliníkových slitin Náplň práce: Obsluha tavících, rozvážecích a udržovacích pecí Úprava a řízení taveb podle technologických postupů Obsluha zařízení FDU pro odplynění taveniny a její rozvoz k jednotlivým udržovacím pecím Narážení jednotlivých druhů vsázeného materiálu k pecím a odvoz stěrů do kontejnerů Obsluha licích strojů, včetně jejich seřízení a regulace Požadujeme: Vyučení nebo praxe v oboru tavení a odlévání neželezných kovů Manuální zručnost Nabízíme: Práci u prosperující společnosti Mzdu až Kč/měsíc Pět týdnů dovolené Příspěvek na závodní stravování Firemní vzdělávání 2. Provozní elektromechanik Náplň práce: Samostatné práce na elektr. zařízeních i pod napětím Opravy, údržba a odborné prohlídky elektr. zařízení obráběcích strojů Opravy zdvih. zařízení a pecí včetně výměn kelímků a drobných oprav vyzdívek Údržba a instalace sítí Požadujeme: Vyučení nebo praxe v oboru elektro - pro stroje a zařízení Vyhláška 50/78 Sb. 6; 8 Orientace v el. schématech strojů a výkresové dokumentaci Manuální zručnost Nabízíme: Práci u prosperující společnosti Mzdu až Kč/měsíc Pět týdnů dovolené Příspěvek na závodní stravování Firemní vzdělávání 3. Soustružník Náplň práce: Příprava a výroba dílců na soustruhu Práce s vysokým stupněm přesnosti vrtání, vystružování, tvarové soustružení, řezání závitů, dokončovací soustružení se stupněm přesnosti IT 5 Tvarové soustružení a lícování spojené s výrobou ocelových jader Obsluha měřidel a měřících zařízení potřebných pro výrobu požadovaného dílce Požadujeme: Vyučení nebo praxe v oboru strojírenství (soustružník, frézař, nástrojař) Manuální zručnost Nabízíme: Práci u prosperující společnosti Mzdu až Kč/měsíc Pět týdnů dovolené Příspěvek na závodní stravování Firemní vzdělávání

53 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: STROJNÍ ZÁMEČNÍK MONTÁŽ Požadujeme vyučen v oboru zámečník nebo obdobném oboru schopnost práce s výkresovou dokumentací manuální zručnost základní znalost ovládání PC flexibilitu, samostatnost, svědomitost práce v dvousměnném provozu praxe na obdobné pracovní pozici výhodou nabízíme dobré mzdové ohodnocení s progresivní motivační složkou perspektivní zaměstnání ve strojírenské firmě s exportním zaměřením firemní benefity nástup možný ihned nebo dohodou Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

54 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: SVÁŘEČ TLAKOVÝCH NÁDOB Požadujeme oprávnění MIG, MAG nebo TIG schopnost práce s výkresovou dokumentací manuální zručnost flexibilitu samostatnost ochotu pracovat v dvousměnném provozu praxe výhodou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

55 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým výrobní technolog Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Požadujeme SS vzdělání strojírenského směru minimálně 5 let praxe v oboru znalosti technologií pro zpracování plechu znalosti technologií pro výrobu tlakových nádob znalost moderních nástrojů racionalizace výroby a principů štíhlé výroby, 5S,... dobré komunikační schopnosti flexibilitu, zodpovědnost, pracovní nasazení pružnou práci na PC, běžných SW a základy práce v informačních systémech pro zpracování technologie zakázek nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna příspěvek na penzijní připojištění dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

56 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Svářeč Požadujeme oprávnění MIG, MAG nebo TIG schopnost práce s výkresovou dokumentací manuální zručnost flexibilitu samostatnost ochotu pracovat v dvousměnném provozu praxe výhodou Benefity příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna příspěvek na penzijní připojištění dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní další benefity dle aktuální nabídky nabízíme dobré mzdové ohodnocení s progresivní motivační složkou s praxí ve svařování a s oprávněním MIG, MAG nebo TIG mzda ve výši 150 Kč 180 Kč/hod pro zkušené svářeče náborový příspěvek Kč Kč pomoc při zajištění ubytování v penzionu, s příspěvkem na ubytování pro svářeče bydlící mimo region různorodou práci na širokém spektru výrobků perspektivní zaměstnání ve strojírenské firmě s exportním zaměřením firemní benefity možnost získání dalších kvalifikací ve vlastní svářečské škole nástup možný ihned nebo dohodou V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

57 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: DĚLNÍK POVRCHOVÝCH ÚPRAV Požadujeme vyučení ve strojírenském oboru nebo v oboru lakýrník, autolakýrník výhodou práce v třísměnném provozu zkušenosti s nanášením a broušením tmelů (pružný, tvrdý) dobrá orientace ve výkresové dokumentaci praxe v práškové lakovně výhodou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

58 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: OBSLUHA OHRAŇOVACÍHO LISU Požadujeme vzdělání v oboru strojírenském nebo elektro práce v nepřetržitém provozu ve 12ti hodinových směnách praxe na ohraňovacím lisu výhodou nabízíme dobré mzdové ohodnocení s progresivní motivační složkou perspektivní zaměstnání ve strojírenské firmě s exportním zaměřením firemní benefity nástup možný ihned nebo dohodou Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

59 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: OBSLUHA LASERU Požadujeme vzdělání v oboru strojírenském nebo elektro (maturita, případně vyučen v oboru) práce v nepřetržitém provozu ve 12ti hodinových směnách praxe na stejné nebo obdobné pracovní pozici výhodou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

60 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Konstruktér Požadujeme VŠ, případně SŠ vzdělání strojírenského směru minimálně 2 roky praxe v oboru v navrhování dílců a kreslení strojírenských sestav zkušenosti ve 3D projektování (výhoda Solid Works) znalost technologických procesů při zpracování plechových dílců komunikativní znalost AJ podmínkou komunikativní znalost NJ výhodou flexibilitu, zodpovědnost, pracovní nasazení nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

61 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým brusič Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Požadujeme vyučení ve strojírenském oboru výhodou - případně vyučen v oboru autolakýrník práce v dvousměnném provozu zkušenosti s broušením (tmelením) oceli pod práškový (mokrý) nátěr znalost čtení výkresové dokumentace praxe na poptávané pracovní pozici podmínkou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

62 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým Operátor výroby Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Požadujeme vyučen, případně SS vzdělání -strojírenské zaměření výhodou průkaz řidiče motorového vozíku výhodou průkaz jeřábnický a vazačský výhodou flexibilitu, zodpovědnost, vysoké pracovní nasazení aktivní znalost polského jazyka výhodou praxe na obdobné pracovní pozici výhodou práce v dvousměnném provozu nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

63 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým manipulant Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Požadujeme vyučen - strojírenské zaměření výhodou průkaz řidiče motorového vozíku výhodou průkaz jeřábnický a vazačský výhodou flexibilitu, zodpovědnost, vysoké pracovní nasazení praxe na obdobné pracovní pozici výhodou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

64 KaSPeR KoVo s.r.o. buduj s námi tým expedient Moderní strojírenská firma zaměřená na zpracování plechů a finálních výrobků z nich hledá pro posílení svého týmu pracovníka na pozici: Požadujeme vyučen, případně SŠ vzdělání (strojírenské zaměření výhodou) průkaz řidiče motorového vozíku výhodou průkaz jeřábnický a vazačský výhodou flexibilitu, zodpovědnost, vysoké pracovní nasazení praxe v expedici výhodou nabízíme dlouhodobou perspektivu uplatnění odborný růst příjemné pracovní prostředí motivující ohodnocení zaměstnanecké benefity nástup možný ihned nebo dle dohody Benefity Příspěvek na stravování zaměstnanců vlastní jídelna (výběr ze 2 polévek, 6 hlavních jídel + jídla ze stálé nabídky) Příspěvek na penzijní připojištění Stravenky a cestovné na mimořádné směny Měsíčně - stabilizační příspěvky, odměny za kvalifikace a aktivně používaný cizí jazyk Flexipasy na kulturu a volný čas Dotované občerstvení z výdejních automatů Dovolená nad rámec základní výměry 2 nebo 5 dní Pracovní volno 1 2 dny s náhradou mzdy navíc při mimořádných životních událostech a další benefity dle aktuální nabídky V případě Vašeho zájmu zašlete strukturovaný životopis na níže uvedenou kontaktní adresu. Mgr. Bc. Dagmar Papíková, personální manažer KASPER KOVO s.r.o., Žitná 476, Trutnov TEL.: Mob.: mail: d.papikova@kasperkovo.cz web:

65 Již po půl roce 130 Kč/hod. + prémie Jsme budoucnost...možná i pro Vás. TÝMOVÁ SPOLUPRÁCE PROFESIONALITA SPOLEHLIVOST LOAJALITA SPOKOJENOST + NĚCO NAVÍC Do našeho týmu přijmeme: Obráběče kovů (soustružníky pro CNC a konvenční karusely, vrtaře, frézaře) Kontrolory kvality Strojní mechaniky Elektromechaniky Elektrikáře + další profese Zaměstnancům nabízíme: nástupní mzdu 120 Kč/hodinu + prémie již po půl roce 130 Kč/hodinu + prémie perspektivu dalšího růstu mzdy v závislosti na zvyšování odborné kvalifikace až na 160 Kč/hodinu příplatky za 12- ti hodinovou směnu stravenky dotované stravování příspěvek na dojíždění systém motivačních benefitů Zašlete nám životopis, zavolejte nebo nás navštivte osobně na adrese firmy. hana.motackova@brueck.cz LEPŠÍ SPOJENÍ

66 VÝROBNÍ PRACOVNÍK PRO DVOUSMĚNNÝ PROVOZ Náplň práce a požadavky: ODDĚLENÍ RIGŮ: ruční výroba fúzních optických děličů za pomocí výrobních zařízení a přípravků malých rozměrů, nastavování výrobních parametrů na počítači, nutnost rozumět principům výroby, cit pro techniku výkon práce převážně vsedě, zaškolení 6-8 týdnů, důraz na manuální zručnost, preciznost, pečlivost a výborný zrak ODDĚLENÍ PODPŮRNÝCH PRACOVIŠŤ: lepení, testování a balení fúzních optických děličů, časté opakování stejných výrobních operací, jednodušší zaškolení - práce převážně vsedě, zaškolení 3-10 dní, důraz na preciznost a dobrý zrak Nabízíme: práci v klidném, čistém a příjemném prostředí se špičkovými technologiemi, přátelský kolektiv práci ve dvousměnném provozu (6:00-14:00; 14:00-22:00) mzda hrubého (záleží na pracovním zařazení, kvalitě, času na výrobek, zmetkovitosti, zvládnutí výroby různých typů výrobků atd.) systém benefitů a odměn (bonusy za zaškolení až 4000 Kč, příplatky za odpolední směnu, systém výkonnostních prémií, příspěvek zaměstnavatele na stravování, zaměstnanecké telefonní tarify, firemní jazykové kurzy, odměny za fond pracovní doby, za doporučení nového zaměstnance a další) nástup ihned nebo dle dohody Přijďte si vyplnit dotazník uchazeče o zaměstnání nebo nám pošlete svůj životopis. Kontakt na personální oddělení: personal@sqs-fiber.cz, tel

67 Obsazujeme pracovní pozici TECHNOLOG VÝROBY vhodné i pro absolventy Náplň práce: návrh a zpracování technologické dokumentace pro výrobu spolupráce při zavádění nových projektů a technických změn spolupráce s ostatními odděleními při realizaci zakázek (výroba, prodej, kvalita, ) optimalizace výrobních procesů Požadavky: SŠ nebo VŠ vzdělání technického směru (strojní, elektro apod.) uživatelská znalost MS Office znalost čtení technické dokumentace znalost anglického jazyka (minimálně na úrovni porozumění psanému textu) schopnost práce v týmu i samostatně Nabízíme: zázemí stabilní české výrobní a vývojové společnosti přístup ke špičkovým technologiím, práci na unikátních výrobně vývojových projektech komplexní zaškolení nástup možný ihned nebo dle dohody, pružná pracovní doba systém benefitů a odměn (příspěvek zaměstnavatele na stravování, firemní jazykové kurzy, odměny za fond pracovní doby, za doporučení nového zaměstnance a další) V případě zájmu o uvedenou pozici nám zašlete svůj životopis. Kontakt na personální oddělení: personal@sqs-fiber.cz, tel

68 Nabídka pracovní pozice TECHNIK VÝROBY FÚZNÍ ODD. Požadavky: min. střední vzdělání technického směru vyučen nebo maturita dobrý zrak, brýle nejsou překážkou manuální zručnost, pečlivost, trpělivost samostatnost, zodpovědnost zájem o techniku, nadšení pro inovativní technologie, chuť učit se nové věci Nabízíme: pracovní smlouvu na 1 rok s možností prodloužení nástup možný ihned nebo dle dohody, dvousměnný provoz (6:00 14:00; 14:00-22:00) práci s moderními technologiemi, v čistém a příjemném prostředí systém benefitů a odměn (odpolední příplatky, odměna za zaškolení, příspěvek zaměstnavatele na stravování, firemní jazykové kurzy, zaměstnanecké telefonní tarify, odměny za fond pracovní doby, za doporučení nového zaměstnance a další) V případě zájmu o uvedenou pozici přijďte vyplnit dotazník uchazeče o zaměstnání nebo nám pošlete svůj životopis. Kontakt na personální oddělení: personal@sqs-fiber.cz, tel

69 Nabídka pracovní pozice OPTOELEKTRONIK Náplní práce bude: práce s optoelektronickými a elektronickými komponenty, návrh desek plošných spojů programování PLC, údržba stávajících elektrických zařízení montáž optických a optoelektronických soustav, fotometrická měření řešení operativních úkolů dle požadavků zákazníka Měl/-a byste mít tyto znalosti a dovednosti: SŠ (VŠ) vzdělání technického směru způsobilost dle vyhl. 50/78 Sb., min. 6 povědomí o problematice optoelektronických komponent samostatnost, manuální zručnost znalost anglického jazyka (minimálně na úrovni porozumění psanému textu) zájem o nové technologie, nadšení pro elektrotechniku, vývoj a inovace Výhodou: záliba v bastlení Těšit se můžete na: zázemí stabilní české výrobní a vývojové společnosti přístup ke špičkovým technologiím, práci na unikátních výrobně vývojových projektech prostor pro kreativitu a inovaci, rozmanitou práci na širokém portfoliu produktů komplexní zaškolení nástup možný ihned nebo dle dohody, pružná pracovní doba systém benefitů a odměn (příspěvek zaměstnavatele na stravování, firemní jazykové kurzy, odměny za fond pracovní doby, za doporučení nového zaměstnance a další) možnost zajištění ubytování V případě zájmu o uvedenou pozici nám zašlete svůj životopis. Kontakt na personální oddělení: personal@sqs-fiber.cz, tel

70 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Svářeč CO2 Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: SOU/SŠ, svářečské zkoušky CO2, popř. státní zkouška výhodou schopnost práce dle výkresové dokumentace a technologických postupů, samostatnost, praxe výhodou dle technolog. výkresů a postupů provádí svařování kovů a kovových konstrukcí, ruční úpravy a začišťování svárů, 2 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

71 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Seřizovač lisů Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: SOU/SŠ - strojírenství schopnost práce dle technické dokumentace, samostatnost při seřizování přiděleného stroje, praxe výhodou provádí seřizování lisů dle technolog. postupů a výkresů, zhotovuje první výlisky a provádí u nich kompletní technickou kontrolu před přidělením této operace pracovníkovi, systematicky kontroluje pracoviště i přípravky pro výrobu, 2 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

72 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Programátor NC Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: SŠ - strojírenství dobrá znalost Solid Works + SolidCam programování obráběných dílů v programu Solid Works, SolidCam, tvoření technologických postupů včetně norem strojních časů. zpracování dokumentace pro výrobní, anebo nabídkové účely, 1-2 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

73 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Pracovník údržby Vzdělání: SOU/SŠ, Vzdělání v oboru kovo-elektro, vyhláška 50 6,výhodou Ostatní požadavky: základní znalost systémů CNC výhodu, orientace v tech. dokumentaci, svářečský průkaz, technická všestrannost, zručnost, samostatnost, řidičský průkaz B. Náplň práce: 1 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

74 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Pracovník pro kontrolu jakosti Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: VŠ nebo SŠ se strojním zaměřením praxe min. 3 roky, práce na PC, řidičský průkaz sk. B Měření a vzorkování předsériových výrobků, kontrola kvality výrobků dle výrobní dokumentace, spoluúčast při řešení reklamací, také auditech, jednání - upřesnění kvalitativních požadavků se zákazníkem, ostatní logistická činnost v působnosti oddělení řízení jakosti, 2 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

75 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Obchodní manažer Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: VŠ nebo SŠ se strojírenským (případně chemickým) zaměřením praxe min. 3 roky, práce na PC, řidičský průkaz sk. B, znalost jazyků AJ nebo NJ Obchodní a marketingová činnost, tvorba nabídek a uzavírání obchodních smluv, odpovědnost za optimální skladbu zakázek z hlediska výrobního programu firmy, vedení jednání se zákazníky, vyhledávání nových obchodních příležitostí Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

76 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Nástrojář Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: SOU v oboru nástrojař, popřípadě obráběč, praxe výhodou uživatelská úroveň práce na PC, znalost AJ a řidičský průkaz výhodou orientace v normách a technických podkladech provádění funkčních zkoušek nástrojů měření a kontrola rozměrů, geometrických tvarů a jakosti povrchů provádění výpočtů rozměrů úhlů a zaoblení určování opotřebení nástrojů orýsování součástí a polotovar s použitím měřidel úpravy a dokončování povrchu části nástrojů broušením a leštěním práce na klasických obráběcích strojích atd. Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

77 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Mistr obrobny Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: VŠ nebo SŠ se strojírenským zaměřením praxe min. 3 roky, práce na PC, velmi dobré organizační schopnosti vedení kolektivu cca 25ti zaměstnanců, plnění výrobního programu firmy Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

78 ZAMĚSTNAVATEL VE VAŠEM REGIONU REKON s.r.o., divize STROJTEX REKON, spol. s r.o., divize STROJTEX Sylvárovská 2543, Dvůr Králové n.l. Společnost s bohatou historií a bohatší budoucností díky Vám. PŘIJÍMÁME FRÉZAŘE, SVÁŘEČE PROGRAMÁTORY A DALŠÍ, NABÍZÍME PRAXE I BRIGÁDY PRO STUDENTY VÍCE INFORMACÍ: hojna@strojtex.cz tel.: Podrobnosti o nás získáte na našich webových stránkách: NABÍDKA PRACOVNÍHO MÍSTA: Frézař NC Vzdělání: Ostatní požadavky: Náplň práce: SOU/SŠ - strojírenství, praxe výhodou schopnost práce dle technické dokumentace, samostatnost při obsluze a seřizování přiděleného stroje obsluha 3 a 5ti osé frézy, 1-2 směnný provoz Pracujte s námi a získáte následující výhody: Uvidíte výsledky své práce Budete mít kam profesně růst Odměny za zlepšovací návrhy (tzv. Kaizen) nebo odhalení defektu či závady Dotované stravování se širokým výběrem jídel ve vlastní jídelně Pololetní a roční bonusy dle plnění hospodářských výsledků Využívání vlastního rekreačního zařízení v Českém ráji Zaujala vás tato pracovní pozice? Zašlete nám svůj životopis Nejste si touto pracovní nabídkou jistí, ale přesto byste u nás rádi pracovali? Potřebujeme zaměstnance s různými schopnostmi a zkušenostmi, třeba jste to právě vy. Zašlete nám svůj životopis na hojna@strojtex.cz a uvidíme, co se nám podaří vymyslet.

79

80

81

82

83 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: KONSTRUKTÉR Co bude Vaší náplní práce? Navrhování automatizačních prvků a montážních přípravků Tvorba výkresové dokumentace Konstrukční úpravy stávajících zařízení Analýza závad a návrh technických opatření Co od Vás očekáváme? SŠ/VŠ technického směru Znalost výrobních procesů, materiálového inženýrství výhodou Obecný technický přehled Znalost práce s CAD programy Zodpovědnost, pečlivost, samostatnost a flexibilita Komunikativní znalost anglického jazyka A co nabízíme? Práci v dynamickém týmu orientovaném na výsledky Individuální přístup a prostor pro profesní růst Motivující finanční ohodnocení 5 týdnů dovolené Odměnu za neabsenci. Volitelný online systém benefitů Výhodné tarifní smlouvy s mobilním operátorem Dotované stravování v areálu společnosti Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Místo pracoviště: Trutnov, ul. Komenského Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

84 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: NÁSTROJAŘ Co bude Vaší náplní práce? výroba a montáž nářadí, přípravků, měřidel a atd. výroba a montáž jednoúčelových zařízení, montážních prvků a jednotek pro linky výroba náhradních dílů pro střižné nástroje a lisovací formy montáž linek pro závody TYCO do celého světa (Brazílie, Portugalsko, Mexiko, Rakousko ) údržba a výroba střižných nástrojů údržba a výroba lisovacích forem údržba výrobních linek a jednoúčelových zařízení Co od Vás očekáváme? vyučení v oboru nástrojař praxe v oboru minimálně 2 roky výhodou dobrá orientace ve výkresové dokumentaci odpovědnost, samostatnost a flexibilitu přesnost, preciznost praxe na obráběcích strojích vítána ( frézka, soustruh, bruska ) práce na 2 směny A co nabízíme? Individuální přístup a prostor pro profesní růst Motivující finanční ohodnocení 5 týdnů dovolené Odměnu za neabsenci. Volitelný online systém benefitů Výhodné tarifní smlouvy s mobilním operátorem Dotované stravování v areálu společnosti Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Místo pracoviště: Trutnov, ul. Komenského Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

85 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: Operátor seřizovač Co bude Vaší náplní práce? Plnění výrobních operací dle pracovních a výrobních postupů Odstranění drobných poruch u výrobních strojů a zařízení Odpovědnost za dodržování technologických postupů a norem Co od Vás očekáváme? SOU/SŠ vzdělání technického směru výhodou Samostatnost, aktivní přístup Manuální zručnost A co nabízíme? Práci v dynamickém týmu orientovaném na výsledky Individuální přístup a prostor pro profesní růst Motivující finanční ohodnocení 5 týdnů dovolené Odměnu za neabsenci. Volitelný online systém benefitů Výhodné tarifní smlouvy s mobilním operátorem Dotované stravování v areálu společnosti Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Místo pracoviště: Trutnov, ul. Kolmá, ul. Komenského Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

86 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: Operátor seřizovač Co bude Vaší náplní práce? Plnění výrobních operací dle pracovních a výrobních postupů Odstranění drobných poruch u výrobních strojů a zařízení Odpovědnost za dodržování technologických postupů a norem Co od Vás očekáváme? SOU/SŠ vzdělání technického směru výhodou Samostatnost, aktivní přístup Manuální zručnost A co nabízíme? Práci v dynamickém týmu orientovaném na výsledky Individuální přístup a prostor pro profesní růst Motivující finanční ohodnocení 5 týdnů dovolené Odměnu za neabsenci. Volitelný online systém benefitů Výhodné tarifní smlouvy s mobilním operátorem Dotované stravování v areálu společnosti Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Místo pracoviště: Trutnov, ul. Kolmá, ul. Komenského Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

87 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: PROCESNÍ INŽENÝR Solar Box - IB Co bude Vaše náplň práce? podílení se na zavádění nových výrobků a technologií dokumentace nových a existujících procesů optimalizace výrobních a technologických procesů, strojního zařízení spolupráce na vývoji nových produktů a technologií Co od Vás očekáváme? SŠ / VŠ vzdělání strojní/ elektro znalost výrobních procesů všeobecné znalosti norem a kvality, obecný technický přehled orientaci v oblastech Six Sigma, Lean výhodou znalost práce na PC - aktivní uživatel, CAD a SAP výhodou komunikativní znalost anglického jazyka zodpovědnost, pečlivost, samostatnost a flexibilitu organizační schopnosti, zvládání stresových situací A co Vám nabízíme: zázemí silné mezinárodní společnosti a zajímavou práci v týmu orientovaném na výsledky, firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích, individuální přístup a prostor pro profesní růst, 13. plat vyplácen 2 x ročně, 25 dnů dovolené, odměnu za neabsenci, benefitní systém Cafeterie, zvýhodněné SIM karty pro zaměstnance, dotované stravování v areálu společnosti, Místo pracoviště: Trutnov Komenského 821 Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

88 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: PRODUKTOVÝ INŽENÝR Solar Hledáte nové výzvy ve Vaší kariéře? Rozšiřte náš tým a věnujte se zajímavé práci na nových projektech! Co bude Vaše náplň práce? Samostatné řízení lokálních a zahraničních projektů. Zavádění nových výrobků. Dokumentace nových a existujících procesů. Spolupráce na vývoji nových produktů a technologií. Spolupráce s PE v globálním týmu, schopnost individuální práce Co od Vás očekáváme? VŠ vzdělání technického směru Všeobecné znalosti norem a kvality, obecný technický přehled. Znalost základních statistických metod, Minitab výhodou. Práce ve 2D/3D - Creo výhodou. Zkušenosti s projektovým řízením. Aktivní znalost anglického jazyka. Dobrou znalost práce na PC v prostředí MS Windows, MS Office. Zodpovědnost, pečlivost, samostatnost, flexibilitu, schopnost řešit úkoly. Organizační schopnosti, zvládání stresových situací. A Vám nabízíme: Individuální přístup a prostor pro profesní růst Motivující finanční ohodnocení 5 týdnů dovolené Odměnu za neabsenci. Volitelný online systém benefitů Výhodné tarifní smlouvy s mobilním operátorem Dotované stravování v areálu společnosti Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Místo pracoviště: Trutnov, Komenského 821 Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

89 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: SKLADNÍK VÝROBY Co bude Vaše náplň práce? pravidelné zavážení materiálu, obalů a odvoz hotových výrobků ukládání, kontrola a skladování zboží, vydávání materiálů na dílnu podle zakázek aktualizace údajů o zásobách, vedení záznamů o pohybu zásob v SAPu zavážení a evidence hotových výrobků do kanbanů v SAPu provádění pravidelných inventur zásob, provádění roční inventury zásob Co od Vás očekáváme? SŠ/SOU vzdělání znalost práce na PC, SAP - výhodou zodpovědnost, pečlivost, samostatnost a flexibilitu znalost angličtiny výhodou A co Vám nabízíme: zázemí silné mezinárodní společnosti a zajímavou práci v týmu orientovaném na výsledky, firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích, individuální přístup a prostor pro profesní růst, 13. plat vyplácen 2 x ročně, 25 dnů dovolené, odměnu za neabsenci, benefitní systém Cafeterie, zvýhodněné SIM karty pro zaměstnance, dotované stravování v areálu společnosti. Místo pracoviště: Trutnov Komenského 821 Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

90 Tyco Electronics EC Trutnov s.r.o., která je součástí nadnárodní společnosti TE Connectivity, patří k největším zaměstnavatelům v regionu a hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici: TECHNIK KVALIFIKAČNÍ LABORATOŘE APL Co bude Vaše náplň práce? Technická podpora kvalifikační laboratoře Testování materiálů a produktů Studium technické dokumentace Vytváření postupů měření Interpretace výsledků zkoušek Příprava a zpracování protokolů Úzká spolupráce s inženýringem, vývojem, kvalitou, případně produktovým inženýringem Co od Vás očekáváme? Min. SŠ vzdělání technického směru Zkušenosti s měřícími metodami Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni Zodpovědnost, samostatnost a flexibilitu Analytické, logické myšlení Organizační schopnosti, zvládání stresových situací A co Vám nabízíme: Zázemí silné mezinárodní společnosti a zajímavou práci v týmu orientovaném na výsledky Firemní kulturu založenou na otevřenosti a neformálních vztazích Individuální přístup a prostor pro profesní růst 13. plat vyplácen 2 x ročně 25 dnů dovolené Odměnu za neabsenci Benefitní systém Cafeterie Zvýhodněné SIM karty pro zaměstnance Dotované stravování v areálu společnosti Odměna za doporučení nových kolegů Místo pracoviště: Trutnov Kolmá 467 Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek Zaujala Vás naše nabídka a splňujete požadavky? Máte zájem zúčastnit se výběrového řízení? PŘIPOJTE SE K NAŠEMU TEamu!

91

92 Firmu S ,4 miliardy firma v roce 2015 obrat

93 SOU kontrolor kvality mechatronik technolog logistik mechatronik technolog projektant

94 Kontrolor kvality Mechatronik Mechatronik Prezentace pro Miroslav Stepan

95 z Anketa o ceny

96 BRUSIČ POŽADUJEME: manuální zručnost orientace ve výkresové dokumentaci je vítána OČEKÁVÁME: proaktivní přístup chuť učit se nové věci a zlepšovat se plnění úkolů v termínu a kvalitě broušení dílů z nerezi odpovědnost za výsledky své práce komunikativnost a schopnost práce v týmu technické myšlení NABÍZÍME: pomoc a podporu při zaučení práci v mladém kolektivu dobrou mzdu za dobře odvedenou práci zaměstnanecké výhody /5 týdnů dovolené, rozvoj zaměstnanců, zdravotní péče, firemní akce/ neformální a přátelské pracovní prostředí Kontakt: hana.buzkova@glatt.com, , ,

97 KONSTRUKTÉR POPIS PRACOVNÍ POZICE: specifikace zakázky dle požadavků zákazníka zpracování konstrukčních řešení strojírenských výrobků vývoj nových strojů a zařízení řešení konstrukčních změn/odchylek se zákazníkem provádění výpočtů, určování rozměrových norem a norem jakosti materiálu úzká komunikace s technickou přípravou výroby, nákupem, výrobou a kontrolou kvality POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání strojírenského zaměření znalost technické a výkresové dokumentace základní znalost materiálů a strojírenských norem (ČSN, EN, DIN) znalost práce v programech Autocad/Inventor znalost práce na PC znalost NJ OČEKÁVÁME: zájem o práci chuť hledat nová řešení samostatnost a schopnost rozhodnout se proaktivní přístup odpovědnost za výsledky své práce komunikativnost a schopnost práce v týmu technické myšlení NABÍZÍME: zajímavou práci a možnost realizace vlastních řešení zázemí zahraniční společnosti odpovídající finanční ohodnocení zaměstnanecké výhody /5 týdnů dovolené, rozvoj zaměstnanců, zdravotní péče, firemní akce/ příjemné pracovní prostředí Kontakt: hana.buzkova@glatt.com, , ,

98 OBRÁBĚČ KOVŮ SOUSTRUŽNÍK POŽADUJEME: orientaci ve výkresové dokumentaci praxi na soustruhu praxi s obráběním dílů z nerezi SŠ, SOU vzdělání strojírenského zaměření /obráběč kovů/ NABÍZÍME: zázemí zahraniční společnosti dobré finanční ohodnocení zaměstnanecké výhody /5 týdnů dovolené, rozvoj zaměstnanců, zdravotní péče, firemní akce/ příjemné pracovní prostředí OČEKÁVÁME: plnění úkolů v termínu a kvalitě aktivní přístup a odpovědnost za výsledky své práce chuť na sobě neustále pracovat a učit se něčemu novému slušnost a poctivost Kontakt: hana.buzkova@glatt.com, , ,

99 SVÁŘECÍ TECHNOLOG POPIS PRACOVNÍ POZICE: technologická podpora výroby v oblasti svařování dozor nad svářecími procesy stanovení vhodných svařovacích metod a jejich testování, včetně přípravy výroby kontrola kvality v oblasti sváru /NDT/ školení pracovníků v oblasti sváření komunikace s ohledně technických specifikací POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání strojírenského zaměření certifikát svářecího inženýra/iwe, EWE zkušenost na obdobné pozici v zakázkové strojírenské výrobě znalost norem a technických podkladů pro svařování znalost nerez materiálů a jejich technologií svařování znalost technické a výkresové dokumentace znalost práce na PC znalost AJ nebo NJ OČEKÁVÁME: zájem o práci chuť hledat nová řešení samostatnost a schopnost rozhodnout se proaktivní přístup odpovědnost za výsledky své práce komunikativnost a schopnost práce v týmu technické myšlení NABÍZÍME: zajímavou práci a možnost realizace vlastních řešení zázemí zahraniční společnosti odpovídající finanční ohodnocení zaměstnanecké výhody /5 týdnů dovolené, rozvoj zaměstnanců, zdravotní péče, firemní akce/ příjemné pracovní prostředí Kontakt: hana.buzkova@glatt.com, , ,

100

101

102

103

104

105 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Business Development Officer Vašimi úkoly bude: * Podpora při obchodních jednáních * Podpora v akvizicích zákaznických programů * Podpora při kontrole zákaznických požadavků a specifikací * Sledování vývoje cen během vývoje a v sérii * Sledování vývoje obratu pro jednotlivé skupiny zákazníků * Podpora ve strategickém plánovánív systémech SPOT, CDP * Spolupráce na akvizičních projektech Požadujeme: * VŠ/SŠ vzdělání ekonomického nebo technického směru. * Velmi dobrá znalost minimálně 2 cizích jazyků. * Schopnost vést obchodní jednání v rámci tel. konferencí * Orientace v mezinárodním prostředí a v nadnárodní korporaci je výhodou * Praxe v automobilovém průmyslu vítána * Přirozená motivace a drive * Komunikace se spolupracovníky. * Organizační schopnosti, pečlivost. * Zodpovědný, profesionální přístup. * Dobrou znalost MS Office. Nabízíme: * Možnost spojit kariéru s perspektivou automobilového průmyslu. * Zajímavou práci v nadnárodní společnosti. * Rozvoj, stabilitu a jistotu. * Moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiem.i * Motivující systém odměňování a benefitů. * Vzdělávací program a program rozvoje jazykových znalostí. Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) Jana.4.Jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

106 Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje. Elektronik Continental Adršpach, místo výkonu práce: Trutnov - Poříčí Vašimi úkoly bude: > Diagnostika a odstraňování závad na elektrických zařízeních > Provádění údržby strojů a zařízení včetně výměny komponentů (elektro + mechanika) > Nastavování a seřizování výrobních strojů > Práce v týmu výrobního střediska Trutnov-Poříčí. Požadujeme: > SŠ vzdělání v oboru elektro > Vyhlášku 50/1978 sb, 6 > Znalost principů elektroniky > Schopnost orientace v technické dokumentaci a normách > Schopnost analyzovat a flexibilně řešit problémy > Práci v plně třísměnném provozu > Mechanickou zručnost > Řidičský průkaz sk. B Nabízíme: > Možnost využití firemních autobusů > Zajímavé finanční ohodnocení > Příspěvek na stravování > Dovolenou 5 týdnů > Příspěvky na sport kulturu, zdraví a relaxaci > Příspěvky na penzijní připojištění > Příspěvky na dětskou rekreaci > Firemní akce a večírky (Den otevřených dvěří, Vánoční večírek) > Hodinová banka > a mnoho dalších benefitů Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Kateřina Šturmová - HR Specialist katerina.sturmova@continental-corporation.com

107 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Konstruktér - pracoviště Brandýs n. Labem Vašimi úkoly bude: * Vývoj mechanických řešení výrobků Continental * Optimalizace stávajících konstrukčních řešení * Tvorba 3D / 2D konstrukční dokumentace v CAD systému, Pro/Engineer a Catia * Tvorba sestav kusovníků v rámci procesu vývoje (SAP systém) * Spolupráce s vývojovým centrem a závodem při zavádění nových výrobků Požadujeme: * VŠ vzdělání technického směru nebo SŠ s praxí v automobilovém průmyslu na podobné pozici * Pokročilou znalost práce CAD systému (ProEngineer, Catia, popř. UG, atd.) * Orientace v mezinárodním prostředí a v nadnárodní korporaci je výhodou * Přirozená motivace a drive * Komunikace se spolupracovníky. * Organizační schopnosti, pečlivost. * Zodpovědný, profesionální přístup. * Dobrou znalost MS Office. * Znalost anglického nebo německého jazyka na vynikající úrovni * Znalost druhého cizího jazyka výhodou Nabízíme: * Možnost spojit kariéru s perspektivou automobilového průmyslu * Zajímavou práci v nadnárodní společnosti * Rozvoj, stabilitu a jistotu * Moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi * Motivující systém odměňování a benefitů * Vzdělávací program a program rozvoje jazykových znalostí Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) Jana.4.Jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

108

109 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Trainee na oddělení FM - pouze VŠ studenti Vašimi úkoly bude: > Vypracování a úpravy AutoCad výkresů > Kontrola stavební dokumentace > Vypracování technických specifikací pro zadání nových staveb a oprav budov > Kontrola probíhajících staveb a oprav > Vypracování a aktualizace termínových plánů týkajících se staveb a oprav > Komunikace se stavebními firmami Požadujeme > Studium VŠ stavebního směru > PC skills (MS Office) > Znalost stavební technické dokumentace > Znalost anglického nebo německého jazyka > Iniciativu a aktivní přístup k řešení problémů > Ochotu učit se a zájem o sebevzdělání a další rozvoj > Možnost pracovat dle dohody 1-3 dny v týdnu Nabízíme > Atraktivní přivýdělek při studiu > Zajímavou práci v nadnárodní společnosti > Moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi > Možnost využití cizích jazyků > Firemní stravování s příspěvkem a autobusovou dopravu do zaměstnání zdarma > Rozvoj, stabilitu a jistotu Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) jana.4.jezkova@continental-corporation.com

110 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. TRAINEE NA ODDĚLENÍ LOGISTIKY Pouze VŠ studenti Vašimi úkoly bude: > administrativní podpora v týmu zákaznické logistiky, podpora vedoucího týmu > podpora v programu SAP v rámci projektu SPIRIT >všeobecná podpora oddělení - (zpracování objednávek, aktualizace databáze) Požadujeme: > studium VŠ > znalost a orientace v logistice a mezinárodním obchodu v rámci studia výhodou > iniciativu a aktivní přístup k řešení problémů > ochotu učit se a zájem o sebevzdělání a další rozvoj > dobré komunikační a organizační schopnosti > středně pokročilou znalost anglického nebo německého jazyka > možnost pracovat dle dohody 1-3 dny v týdnu > nástup co nejdříve Nabízíme: > atraktivní přivýdělek při studiu > zajímavou práci v nadnárodní společnosti > moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi > možnost využití cizích jazyků > firemní stravování s příspěvkem a autobusovou dopravu do zaměstnání zdarma > rozvoj, stabilitu a jistotu Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) jana.4.jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

111 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. TRAINEE NA ODDĚLENNÍ PŘÍPRAVY VÝROBY Pouze VŠ studenti Vašimi úkoly bude: > administrativní podpora vedoucích projektů (tvorba termínových plánů, tabulek, tvorba montážních konceptů) > technická podpora vedoucích projektů (účast na tvorbě technických specifikací výrobních zařízení, zajišťování a koordinace výroby vzorků) > všeobecná podpora oddělení - kontroly nákladů, analýzy, přehledy, prezentace a databáze Požadujeme: > znalost orientace ve výkresové dokumentaci výhodou > iniciativu a aktivní přístup k řešení problémů > ochotu učit se a zájem o sebevzdělání a další rozvoj > dobré komunikační a organizační schopnosti > středně pokročilou znalost anglického nebo německého jazyka > možnost pracovat dle dohody 1-3 dny v týdnu > studium VŠ technického směru, popř. osobu se vztahem k technice > nástup co nejdříve Nabízíme: > atraktivní přivýdělek při studiu > zajímavou práci v nadnárodní společnosti > moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi > možnost využití cizích jazyků > firemní stravování s příspěvkem a autobusovou dopravu do zaměstnání zdarma > rozvoj, stabilitu a jistotu Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) jana.4.jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

112 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Trainee na středisku vedení výroby - pouze VŠ studenti Vašimi úkoly bude: > aktivní podpora při administrativních > činnostech v rámci výroby > administrativní/pc práce rozmanitého obsahu > vytváření výrobní dokumentace > analýza výrobních procesů >sběr dat ve výrobě Požadujeme > Studium VŠ technického směru > PC skills (MS Office) > Znalost anglického nebo německého jazyka > Iniciativu a aktivní přístup k řešení problémů > Ochotu učit se a zájem o sebevzdělání a další rozvoj > Možnost pracovat dle dohody 1-3 dny v týdnu Nabízíme > Atraktivní přivýdělek při studiu >Zajímavou práci v nadnárodní společnosti >Moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi >Možnost využití cizích jazyků >Firemní stravování s příspěvkem a autobusovou dopravu do zaměstnání zdarma >Rozvoj, stabilitu a jistotu Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) jana.4.jezkova@continental-corporation.com

113 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. TRAINEE DO ZKUŠEBNÍ LABORATOŘE Pouze VŠ studenti Vašimi úkoly bude: > jednoduché rutinní zkoušky pro pravidelná uvolnění výroby lisovny > asistence zkušebním technikům při instalaci testovacích systémů při životnostních, tlakových a jiných zkouškách > rutinní pravidelná kontrola zkoušek probíhajících v automatickém režimu > jednoduché typy zkoušek > provádění kontrolních rozměrových měření plastových výlisků nutných pro uvolnění lisovaných dávek do výroby > rozměrová měření > reporting výsledků měření Požadujeme: > studium VŠ technického směru, popř. osobu se vztahem k technice > znalost orientace ve výkresové dokumentaci výhodou > iniciativu a aktivní přístup k řešení problémů > ochotu učit se a zájem o sebevzdělání a další rozvoj > dobré komunikační a organizační schopnosti > středně pokročilou znalost anglického nebo německého jazyka > možnost pracovat dle dohody 2-3 dny v týdnu > nástup možný co nejdříve Nabízíme: > atraktivní přivýdělek při studiu > zajímavou práci v nadnárodní společnosti > moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi > možnost využití cizích jazyků > firemní stravování s příspěvkem a autobusovou dopravu do zaměstnání zdarma > rozvoj, stabilitu a jistotu Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) jana.4.jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

114 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Vedoucí projektu Vašimi úkoly bude: * Tvorba a návrhy technických řešení, technické dokumentace projektu v akviziční fázi * Tvorba rozpočtu vývojových hodin a spolupráce na projektovém rozpočtu v rámci akvizice * Po nominaci založení projektu v Global PS a jeho vedení během vývoje a industrializace do výroby * Sledování milníků, harmonogram, plnění finančních cílů * Změnový management, sledování kapacit a projektových výsledků *Uzavření prjektu, předání do výroby, audit a další podpora Požadujeme: * VŠ vzdělání technického směru nebo SŠ s praxí v automobilovém průmyslu na podobné pozici * Znalost řízení experimentů a vyhodnocování jejich dat * Schopnost vést obchodní jednání v rámci tel. konferencí * Orientace v mezinárodním prostředí a v nadnárodní korporaci je výhodou * Přirozená motivace a drive * Komunikace se spolupracovníky. * Organizační schopnosti, pečlivost. * Zodpovědný, profesionální přístup. * Dobrou znalost MS Office. * Znalost anglického nebo německého jazyka na vynikající úrovni * Znalost francouského jazyka výhodou Nabízíme: * Možnost spojit kariéru s perspektivou automobilového průmyslu * Zajímavou práci v nadnárodní společnosti * Rozvoj, stabilitu a jistotu * Moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi * Motivující systém odměňování a benefitů * Vzdělávací program a program rozvoje jazykových znalostí Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Jana Ježková - HR Specialist +420 (491) Jana.4.Jezkova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

115 Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje výkon je naší vášní. Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. VÝROBNÍ DĚLNÍK / DĚLNICE Vašimi úkoly bude: * Práce montážního charakteru na výrobní lince * Kompletace výrobků pro ostřikovací systémy do automobilů (drobné plastové díly) * Práce v třísměnném či nepřetržitém provozu Požadujeme: * Časovou flexibilitu * Dlouhodobou spolupráci * Spolehlivý a zodpovědný přístup * SOU v jakémkoliv oboru výhodou Nabízíme: * Stabilitu a jistotu zaměstnání * Příjemné pracovní prostředí a kolektiv * Zajímavé finanční ohodnocení * Dovolenou 5 týdnů * Příspěvky na sport, kulturu, zdraví a relaxaci * Příspěvky na penzijní připojištění * Příspěvky na dětskou rekreaci Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Kateřina Šturmová - HR Specialist +420 (491) katerina.sturmova@continental-corporation.com continental.jobs.cz

116 Závod Continental Adršpach se nachází na úpatí Krkonoš, v příjemném prostředí CHKO Broumovsko. S našimi více než tisíci zaměstnanci patříme k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v regionu. Jsme členem koncernu Continental AG a jedním z předních dodavatelů v automobilovém průmyslu. Kombinace technologických, ekologických, ekonomických a personálních aspektů naší práce je to, čím se Continental odlišuje. Výrobní dělník / dělnice Continental Adršpach, místo výkonu práce: Trutnov - Poříčí Vašimi úkoly bude: > Práce montážního charakteru na výrobní lince > Kompletace výrobků pro ostřikovací systémy do automobilů (drobné plastové díly) Požadujeme: > Časovou flexibilitu > Dlouhodobou spolupráci > SOU v jakémkoliv oboru výhodou > Spolehlivý a zodpovědný přístup > Práci v plně třísměnném provozu Nabízíme: > Možnost využití firemních autobusů > Zajímavé finanční ohodnocení > Příspěvek na stravování > Dovolenou 5 týdnů > Příspěvky na sport kulturu, zdraví a relaxaci > Příspěvky na penzijní připojištění > Příspěvky na dětskou rekreaci > Firemní akce a večírky (Den otevřených dvěří, Vánoční večírek) > Hodinová banka > a mnoho dalších benefitů Staňte se součástí našeho týmu: Let your ideas shape the future. Kateřina Šturmová - HR Specialist katerina.sturmova@continental-corporation.com

117 Odměna za doporučení až Kč Za poctivou práci dobré peníze a jistota zaměstnání. Popis pozice: Manuální práce ve výrobě. Požadavky: Ochota práce na směny (3 směnný provoz), manuální zručnost, praxe ve výrobě vítána. Popis pozice: Manuální práce ve výrobě, postupně zaučení na údržbu a ošetření strojů, výměnu forem, zabezpečení plynulého chodu linky. Požadavky: Ochota práce na směny (3 směnný provoz), manuální zručnost, montérská či seřizovací praxe na termoformátovacích lisech/vstřikolisech výhodou. Šikovné kandidáty si zaučíme. Požadavky: Znalost nástrojů kvality (8D, PPAP, 5S), pokročilá znalost AJ, NJ výhodou, odolnost proti stresu, zákaznická orientace. Požadavky: Znalost environmentální problematiky výhodou, pokročilá znalost AJ, odolnost proti stresu, ochota učit se nové věci. Přidejte se k nám, volejte, pište Kontakt na personalistu: Jana Vanšurová nabor.pardubice@faurecia.com / tel.:

118 Odměna za doporučení až Kč Za poctivou práci dobré peníze a jistota zaměstnání. Popis pozice: Organizační zajištění a vedení směny cca 30 pracovníků výroby/skladů, komunikace a spolupráce napříč interními odděleními. Požadavky: SŠ, praxe ve vedení lidí ve výrobě nutná, automotive výhodou, znalost MS Office, samostatnost, proaktivní přístup, týmová spolupráce, organizační schopnosti, komunikativní AJ výhodou. Popis pozice: Kontrola a nastavení parametrů výrobních zařízení, zpracování dokumentů. Požadavky: Praxe na obdobné pozici, velká manuální zručnost, ochota pracovat na směny. Požadavky: Znalost práce na strojích, čtení výkresové dokumentace, samostatnost, práce v nepřetržitém provozu. Požadavky: Vyhláška min. 6, orientace v elektrodokumentaci, manuální zručnost, práce v nepřetržitém provozu. Přidejte se k nám, volejte, pište Kontakt na personalistu: Jana Vanšurová nabor.pardubice@faurecia.com / tel.:

119 ELEKTROMECHANIK TESTOVÁNÍ Do divize systému pro energetiku, jednotky globálního servisního centra, hledáme nového kolegu na pozici elektromechanika testování. Naše pozice je vhodná i pro absolventy elektrotechnických oborů. Lokalita: Trutnov, Česká republika Pracovní náplň: - testování rozvaděčů dle projektové dokumentace - identifikace případných chyb, jejich oprava - zkušební test vysokým napětím - příprava protokolů - pozice je vhodná pro absolventy středních elektrotechnických škol, kteří hledají start pro svou pracovní kariéru Požadujeme: - SŠ vzdělání elektrotechnického směru - znalost elektrických obvodů, orientace v obvodových schématech - znalost anglického jazyka alespoň na základní úrovni - praxe v oboru výhodou - komunikativnost, samostatnost, flexibilita - ochota pracovat ve dvousměnném provozu - uživatelská znalost PC - ochota učit se Splňujete-li požadavky, zašlete svůj životopis v českém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com, další volné pozice naleznete na Pokud Vás do 21 dnů nebudeme kontaktovat, dali jsme ve výběrovém řízení přednost vhodnějšímu kandidátovi. Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách. Nabízíme: - zázemí silné mezinárodní společnosti, otevřenou firemní kulturu podporující růst talentů, vzdělávací a rozvojové kurzy - široké spektrum firemních benefitů (5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění atd.) Naše ambice. Váš přínos.

120 OPERÁTOR VÝROBY Import/Export Specialist Společnost ABB, světový lídr v technologiích pro automatizaci a energetiku, hledá pro svou pobočku v Trutnově - mezinárodní zakázkovou výrobu elektrických rozváděčů ochran a řídicích systémů pro rozvodny VVN a VN, kandidáty na pozici operátor výroby. Lokalita: Obor: Trutnov, Česká republika Elektrotechnika, výroba Náplň práce: mechanická montáž/sestavení rozvaděčů pro energetiku dle výrobní dokumentace a technologických postupů instalace zařízení/přístrojů do rozvaděče značení těchto přístrojů a zařízení zapojování rozvaděčů propojení přístrojů vodiči implementace změn a provádění oprav manipulace se zařízeními, díly a výrobky vyřazení neshodného materiálu, značení provedených operací Požadavky: SŠ/vyučen v elektro/technickém směru výhodou manuální zručnost orientace ve výrobní dokumentaci přizpůsobení se flexibilní pracovní době vyhláška 50 výhodou 2 směnný provoz Nabízíme: Nabízíme zázemí silné mezinárodní společnosti, otevřenou firemní kulturu podporující růst talentů, podporu inovací a vývoj špičkových technologií. Dále široké spektrum firemních benefitů (5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění atd.) Další informace: Splňujete-li požadavky, zašlete svůj životopis v českém i anglickém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com, další volné pozice naleznete na Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách. Naše ambice. Váš přínos.

121 Sales support engineer PGGA Automatizace rozvoden (ochrany a řídicí systémy pro český trh) Společnost ABB je přední světová firma působící v oblasti technologií pro energetiku a automatizaci. Do divize systémů pro energetiku v Trutnově hledáme nového kolegu. Pozice je zaměřena na oblast chránění a řízení rozvoden pro český trh. Lokalita: Typ pracovního pomeru: Obor: Ostrava / Trutnov / Praha, Východočeský a Severomoravský kraj, Česká Republika Pravidelné/trvalé, Hlavní pracovní pomer Obchod oddělení přípravy obchodních zakázek Pracovní náplň: - Návrh technického řešení (base design) - Příprava kalkulací a nabídek - Jednání se zákazníky (vyjasnění technického řešení, harmonogramu), a následná kontrola plnění - Spolupráce v rámci nabídkového týmu - Zajištění a provedení kontrol v souladu s procesem sales a sales support - Spolupráce s marketingovým oddělením - Rozvoj technických znalostí v určené oblasti pro optimální řešení Požadujeme: - SŠ/VŠ vzdělání elektrotechnického směru - Praxe nebo znalost z oboru elektroenergetiky výhodou - Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni (A2-B1) - Pokročilá znalost práce na PC - Řidičský průkaz sk. B. - Samostatný a iniciativní přístup - Vyjednávací a komunikanční schopnosti - Znalost dalších jazyků výhodou Nabízíme: - Zázemí silné mezinárodní společnosti - Otevřenou firemní kulturu podporující růst talentů - Vzdělávací a rozvojové kurzy - Možnost dalšího karierního, profesního i osobního rozvoje - Zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, jazykové kurzy, penzíjní připojištění atd.) Splňujete-li požadavky, zašlete svůj životopis v českém i anglickém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com. Pokud Vás do 21 dnů nebudeme kontaktovat, dali jsme ve výběrovém řízení přednost vhodnějšímu kandidátovi a spojíme se s Vámi s jinou, vhodnější příležitostí. Další volné pozice naleznete na Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách. Naše ambice. Váš přínos.

122

123 TECHNIK/-ČKA PŘÍPRAVY VÝROBY Společnost ABB, světový lídr v technologiích pro automatizaci a energetiku, hledá pro svou pobočku v Trutnově - mezinárodní zakázkovou výrobu elektrických rozváděčů ochran a řídicích systémů pro rozvodny VVN a VN, kandidáta na pozici Technik/-čka přípravy výroby. Lokalita: Trutnov Oblast: Příprava výroby Pracovní náplň: - Vymezení materiálových položek, vytváření materiálových listů pří výrobních zakázkách - Kompletace a kontrola výrobní dokumentace a tvorba technologických procesů - Vytváření a zajištění všech nezbytných vstupů pro výrobu - Nastavení časové normy pro realizaci výrobních zakázek, řešení technických překážek a provádění změn ve výrobním procesu - Vymezování technických požadavků vůči dodavateli - Komunikace se zákazníky na technické úrovni Požadujeme: - Středoškolské vzdělání v oblasti elektrotechniky - Praxe v oboru alespoň 1 rok - Vyhláška č.50/78 Sb., alespoň 5 - Znalost AutoCAD, CorelDRAW, MS Office - Znalost anglického jazyka alespoň na středně pokročilé úrovni - Znalost SAP velkou výhodou - Zájem o oblast autonomie, odpovědnosti a iniciativy Nabízíme: - Zázemí silné mezinárodní společnosti - Otevřenou firemní kulturu, která podporuje růst talentů - Používání cizích jazyků - Podporu inovací a rozvoje moderních technologií - Širokou škálu benefitů (5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní pojištění, aj Splňujete-li požadavky, zašlete svůj životopis v českém i anglickém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com. Další volné pozice naleznete na Pokud Vás nekontaktujeme do 21 dnů, našli jsme již vhodného kandidáta a rádi si ponecháme Váš profil v naší evidenci. Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České

124 republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách

125 TEST ENGINEER Wiring check Do divize systému pro energetiku, jednotky globálního servisního centra, hledáme nového kolegu na pozici Test technika. Atraktivní pozice je vhodná i pro absolventy elektrotechnických oborů. Lokalita: Trutnov, Česká republika Pracovní náplň: - testování rozvaděčů dle projektové dokumentace - identifikace případných chyb, jejich oprava - zkušební test vysokým napětím - příprava protokolů - pozice je vhodná pro absolventy středních elektrotechnických škol, kteří hledají start pro svou pracovní kariéru Požadujeme: - SŠ vzdělání elektrotechnického směru - znalost elektrických obvodů, orientace v obvodových schématech - znalost anglického jazyka alespoň na základní úrovni - praxe v oboru výhodou - komunikativnost, samostatnost, flexibilita - ochota pracovat ve dvousměnném provozu - uživatelská znalost PC - ochota učit se Splňujete-li požadavky, zašlete svůj životopis v českém i anglickém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com, další volné pozice naleznete na Pokud Vás do 21 dnů nebudeme kontaktovat, dali jsme ve výběrovém řízení přednost vhodnějšímu kandidátovi. Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách. Nabízíme: - zázemí silné mezinárodní společnosti, otevřenou firemní kulturu podporující růst talentů, vzdělávací a rozvojové kurzy - široké spektrum firemních benefitů (5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění atd.) Naše ambice. Váš přínos.

126 SERVICE ENGINEER Do divize systémů pro energetiku hledáme kolegu do lokality Trutnov. Lokalita: Trutnov, Česká republika Pracovní náplň: - parametrizace a programování ochran pro VN a VVN rozvodny elektrické energie - spolupráce na mezinárodní úrovni s interními i externími ABB zákazníky - příprava předávacích protokolů a dokumentace pro zákazníky Požadujeme: - SOŠ/SŠ/VŠ elektrotechnického zaměření - uživatelská znalost práce na PC (MS Office) - aktivní znalost anglického nebo německého jazyka - řidičské oprávnění skupiny B - ochotu cestovat do zahraničí - organizační a komunikační dovednosti - zájem o danou oblast - samostatnou, zodpovědnou a iniciativní osobnost Nabízíme: - zázemí silné mezinárodní společnosti, otevřenou firemní kulturu podporující růst talentů, vzdělávací a rozvojové kurzy - široké spektrum firemních benefitů (5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění atd.) Další informace: Splňujete-li požadavky a máte zájem zúčastnit se výběrového řízení, zašlete svůj životopis v českém i anglickém jazyce na adresu abb.prace@cz.abb.com, další volné pozice naleznete na Zasláním Vašeho životopisu do společnosti ABB dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat a jejich uchování v personální databázi společnosti ABB a to výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání po dobu výběrového řízení, nejdéle však jeden rok od jejich zaslání. ABB je přední světová společnost poskytující technologie pro energetiku a automatizaci, které umožňují energetickým a průmyslovým podnikům zvyšovat výkonnost při současném snížení dopadu jejich činnosti na životní prostředí. ABB má kolem zaměstnanců přibližně ve 100 zemích světa. V České republice zaměstnává více než lidí a působí v 8 lokalitách. Naše ambice. Váš přínos.

127 Chtěli byste přispět k úspěchu našeho rostoucího týmu? Od vzniku naší společnosti v Trutnově v roce 2010 neustále rosteme a aktuálně zaměstnáváme přes 120 osob. Díky nově připravovaným projektům a perspektivám, neustále rozšiřujeme náš tým o talentované a vysoce motivované zaměstnance. Právě nyní hledáme nadšeného a dynamického kandidáta na pozici: Vedoucí kvality Váš úkol: V této nově vytvořené pozici budete zodpovědný řešení problematiky a koordinaci úkolů týkající se interní kvality. Spolupracovat na řešení zákaznických a dodavatelských reklamací, uplatňovat systém řízení jakosti ISO 9001, včetně efektivního použití nástrojů kvality, s cílem zajistit dostupnost produktů Pepperl + Fuchs na trhu v požadované kvalitě - (SPI = Success Performance Indicators). Pozice je přímo odpovědná řediteli závodu. Úkoly a zodpovědnosti jsou: Řízení, rozvíjení a udržování systému kvality a environmentálního managementu podle norem ISO 9001, ISO 14001, EN ISO/IEC napříč celou organizací Prosazování politiky jakosti a dosažení cílů jakosti, zajištění, aby výrobky byly v souladu se standardy a požadavky zákazníka Nastavování, zpracování a vyhodnocování ukazatelů kvality, příprava reportů a statistik Řešení reklamací a nastavování nápravných opatření, práce s 8D reporty Organizování a vyhodnocování certifikačních a interních auditů Odpovědnost za oblast ochrany proti ESD Prosazování a aplikace moderních metod a nástrojů managementu kvality Spolupráce s interními a externími dodavateli, koordinace vstupní kontroly Správa a údržba výrobních a měřících přípravků, zajištění pravidelné kalibrace Organizování školení všech pracovníků v oblasti kvality, bezpečnosti práce, požární ochrany a ochrany životního prostředí Odpovědnost za oblast HSE, dohled nad dodržováním bezpečnosti práce, požární ochrany a ochrany životního prostředí Spolupráce s ostatními odděleními na zvyšování kvality, snižování nákladů na nekvalitu a zavádění opatření ke snižování celkových nákladů Máte tyto předpoklady? SŠ nebo VŠ technického zaměření Praktické zkušenosti s implementací zlepšování v procesech a na výrobku Kaizen, Lessons Learned, Read Across důraz na Gemba Walk Zkušenost s vedením týmu kvality, motivace, rozvoj a hodnocení podřízených pracovníků Plynulá znalost německého a/nebo anglického jazyka (slovem i písmem) IT znalosti: MS Office (Access) Komunikační dovednosti a profesionální přístup Co nabízíme? Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí Atraktivní mzdové ohodnocení Extra týden dovolené Flexibilní pracovní doba Vzdělávací příležitosti jazykové kurzy Příspěvek 1000,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění 55% příspěvek na stravu 6.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity Příspěvek až 4.000,- ročně na dětskou rekreaci Je pro Vás pozice zajímavá? Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na jobs@cz.pepperl-fuchs.com Těšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání! Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o. Tovární 10, Trutnov Czech Republic Tel.:

128 Pepperl + Fuchs je mezinárodní skupina se sídlem v Mannheimu (Německo). Společnost působí po celém světě s cca. 50 prodejními pobočkami a mnoha výrobními závody, ve kterých zaměstnává okolo 5800 zaměstnanců. Obrat společnosti v roce 2015 převýšil 500 milionů EUR. Společnost je známá díky svým vysoce kvalitním výrobkům, službám a inovacím. Pepperl + Fuchs je výrobcem a dodavatelem průmyslu 2 produktových skupin: na jedné straně, Průmyslová automatizace se senzory a senzorovými systémy; na druhé straně, Automatizace procesů s plným rozsahem zesilovačů signálu a - pro oblast ochrany před výbuchem, - oddělovacích bariér, výrobky pro vstupně-výstupní moduly, pro práci v nebezpečných prostředích (ATEX a GMP) a prvků pro sběrnicové systémy, spolu s řešeními pro ochranu ve výbušném prostředí Exd / Exe a systémy ochrany proti přetlaku v Exp.

129 Chtěli byste přispět k úspěchu našeho rostoucího týmu? Od vzniku naší společnosti v Trutnově v roce 2010 neustále rosteme a aktuálně zaměstnáváme přes 120 osob. Díky nově připravovaným projektům a perspektivám, neustále rozšiřujeme náš tým o talentované a vysoce motivované zaměstnance. Právě nyní hledáme vhodného kandidáta na pozici: Produktový inženýr transfery výrob Váš úkol: V této nově vytvořené pozici budete zodpovědný za koordinaci převodů a zaváděních nových výrob a výrobních procesů, práci na výrobních technologiích, realizovat projekty pro stabilizaci a optimalizaci výrobních procesů, zajištovat komplexních převody výroby. Úkoly a zodpovědnosti jsou: Podpora výroby a pomoc při řešení výrobních problémů plynoucích z rutinní práce až po zavedení nového výrobku do procesu. Vytvoření a optimalizaci výrobních dokumentů (pracovní návodky, montážní plány, měřící předpisy atd.) Odpovědnost za údržbu, stejně jako za správnou a bezpečnou funkci používaných výrobních zařízení a přípravků Analýza výrobních procesů při problémech u stávajících výrobků, definice a realizace nápravných opatření Řešení problémů ve výrobním procesu a na kompletních výrobcích v rámci podpory procesu výroby Poradenství a podpora průmyslového inženýrství při vývoji a zavádění nových výrobků Sledování a dodržování termínů při transferech Další rozvoj a optimalizace stávajících výrobních procesů ve spolupráci s průmyslovým inženýrstvím a vývojem Nákup a zavádění komplexních výrobních linek vč. zvýšení kapacity, popř. zajištění záložního řešení Zácvik a školení zaměstnanců/kyň z výroby (znalosti produktů a procesů, příprava výukových materiálů) Sledování a vyhodnocování výroby (produktivita, průběžná doba výroby atd.) Máte tyto předpoklady? SŠ nebo VŠ technického (strojní nebo elektro) zaměření Výhodou zkušenosti z oblasti zavádění nových výrobků a transferů výroby Plynulá znalost německého a/nebo anglického jazyka Komunikační dovednosti a profesionální přístup Organizační schopnosti, flexibilita a kreativita jsou základem pro převzetí plné odpovědnosti Ochotu a schopnost učit se novým věcem Co nabízíme? Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí Atraktivní mzdové ohodnocení Týden dovolené navíc Pružná pracovní doba Vzdělávací příležitosti jazykové kurzy Příspěvek 1000,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění 55% příspěvek na stravu 6.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity Příspěvek až 4.000,- ročně na dětskou rekreaci Je pro Vás pozice zajímavá? Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na jobs@cz.pepperl-fuchs.com Těšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání! Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o. Tovární 10, Trutnov Czech Republic Tel.:

130 Pepperl + Fuchs je mezinárodní skupina se sídlem v Mannheimu (Německo). Společnost působí po celém světě s cca. 50 prodejními pobočkami a mnoha výrobními závody, ve kterých zaměstnává okolo 5800 zaměstnanců. Obrat společnosti v roce 2015 převýšil 500 milionů EUR. Společnost je známá díky svým vysoce kvalitním výrobkům, službám a inovacím. Pepperl + Fuchs je výrobcem a dodavatelem průmyslu 2 produktových skupin: na jedné straně, Průmyslová automatizace se senzory a senzorovými systémy; na druhé straně, Automatizace procesů s plným rozsahem zesilovačů signálu a - pro oblast ochrany před výbuchem, - oddělovacích bariér, výrobky pro vstupně-výstupní moduly, pro práci v nebezpečných prostředích (ATEX a GMP) a prvků pro sběrnicové systémy, spolu s řešeními pro ochranu ve výbušném prostředí Exd / Exe a systémy ochrany proti přetlaku v Exp.

131 Chtěli byste přispět k úspěchu našeho rostoucího týmu? Od vzniku naší společnosti v Trutnově v roce 2010 neustále rosteme a aktuálně zaměstnáváme přes 120 osob. Díky nově připravovaným projektům a perspektivám, neustále rozšiřujeme náš tým o talentované a vysoce motivované zaměstnance. Právě nyní hledáme vhodného kandidáta na pozici: Výrobní inženýr Váš úkol: V této pozici budete zodpovědný za zavádění nových procesů a technologií do výroby, dodržování stanovených termínů a nákladů, spolupráci s procesními technology a oddělením výzkumu a vývoje (R&D). Pozice je přímo odpovědná vedoucímu oddělení výrobních inženýrů. Úkoly a zodpovědnosti jsou: Příprava časového harmonogramu transferů Spolupráce s R&D a odbornými technology při zavádění nových výrobků, výrobních procesů a technologií do výroby Zavádění technologických postupů pro jednotlivé výrobky Návrh konstrukce výrobních přípravků a jejich zavádění do výroby Objednávání a koordinace výroby prototypových sérií a jejich testování Dohled na procesem změn jednotlivých výrobků a zajištění uvolnění výrobků do sériové výroby Řešení kvalitativních aspektů a problémů ve výrobě u jednotlivých produktů Máte tyto předpoklady? SŠ nebo VŠ technického (strojní nebo elektro) zaměření Výhodou zkušenosti z oblasti zavádění nových výrobků a trasferů výroby Plynulá znalost německého a/nebo anglického jazyka Komunikační dovednosti a profesionální přístup Organizační schopnosti, flexibilita a kreativita jsou základem pro převzetí plné odpovědnosti Ochotu a schopnost učit se novým věcem Co nabízíme? Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí Atraktivní mzdové ohodnocení Týden dovolené navíc Pružná pracovní doba Vzdělávací příležitosti jazykové kurzy Příspěvek 1000,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění 55% příspěvek na stravu 6.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity Příspěvek až 4.000,- ročně na dětskou rekreaci Je pro Vás pozice zajímavá? Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na jobs@cz.pepperl-fuchs.com Těšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání! Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o. Tovární 10, Trutnov Czech Republic Tel.:

132 Pepperl + Fuchs je mezinárodní skupina se sídlem v Mannheimu (Německo). Společnost působí po celém světě s cca. 50 prodejními pobočkami a mnoha výrobními závody, ve kterých zaměstnává okolo 5800 zaměstnanců. Obrat společnosti v roce 2015 převýšil 500 milionů EUR. Společnost je známá díky svým vysoce kvalitním výrobkům, službám a inovacím. Pepperl + Fuchs je výrobcem a dodavatelem průmyslu 2 produktových skupin: na jedné straně, Průmyslová automatizace se senzory a senzorovými systémy; na druhé straně, Automatizace procesů s plným rozsahem zesilovačů signálu a - pro oblast ochrany před výbuchem, - oddělovacích bariér, výrobky pro vstupně-výstupní moduly, pro práci v nebezpečných prostředích (ATEX a GMP) a prvků pro sběrnicové systémy, spolu s řešeními pro ochranu ve výbušném prostředí Exd / Exe a systémy ochrany proti přetlaku v Exp.

133 Chtěli byste přispět k úspěchu našeho rostoucího týmu? Od vzniku naší společnosti v Trutnově v roce 2010 neustále rosteme a aktuálně zaměstnáváme přes 120 osob. Díky nově připravovaným projektům a perspektivám, neustále rozšiřujeme náš tým o talentované a vysoce motivované zaměstnance. Právě nyní hledáme nadšeného a dynamického kandidáta na pozici: Vedoucí logistiky a zásobování Váš úkol: V této nově vytvořené pozici budete zodpovědný za spolupráci se zákazníky a dodavateli a odpovědný za zakázky. Budete sledovat a vyhodnocovat náklady na synchronizaci dodavatelského řetězce (interní i externí), včas plnit požadavky výroby a optimalizovat skladování a množství materiálu v rámci definované oblasti, zajištovat dostupnosti prototypů. Pozice je přímo odpovědná řediteli závodu. Úkoly a zodpovědnosti jsou: Organizace plynulého dodavatelského řetězce Supervize potřeb k zajištění dostupnosti produktů Pepperl + Fuchs na trhu Spolupráce s interními odděleními Pepperl + Fuchs (plánování, průběh a řízení dodavatelského řetězce) Podpora mezinárodního řízení zakázek a logistiky skupiny Pepperl + Fuchs při definovaní stanovených strategických cílů (snížování nákladů na nákup, počtu dodavatelů, ) Správa / monitorování skladování, logistiky a dopravy + zásobování Zodpovědnost za projekty v rámci oddělení logistiky a zásobování Máte tyto předpoklady? SŠ nebo VŠ obchodního nebo technického zaměření min. 3 roky pracovních zkušeností v oblasti logistiky a zásobování v mezinárodním prostředí plynulá znalost německého a/nebo anglického jazyka (slovem i písmem) IT znalosti: MS Office (Access), zkušenosti s ERP systémem MOVEX výhodou Komunikační dovednosti a profesionální přístup Zkušenosti s projektovým managementem Co nabízíme? Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí Atraktivní mzdové ohodnocení Extra týden dovolené Flexibilní pracovní doba Vzdělávací příležitosti jazykové kurzy Příspěvek 1000,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění 55% příspěvek na stravu 6.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity Příspěvek až 4.000,- ročně na dětskou rekreaci Je pro Vás pozice zajímavá? Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na jobs@cz.pepperl-fuchs.com Těšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání! Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o. Tovární 10, Trutnov Czech Republic Tel.:

134 Pepperl + Fuchs je mezinárodní skupina se sídlem v Mannheimu (Německo). Společnost působí po celém světě s cca. 50 prodejními pobočkami a mnoha výrobními závody, ve kterých zaměstnává okolo 5800 zaměstnanců. Obrat společnosti v roce 2015 převýšil 500 milionů EUR. Společnost je známá díky svým vysoce kvalitním výrobkům, službám a inovacím. Pepperl + Fuchs je výrobcem a dodavatelem průmyslu 2 produktových skupin: na jedné straně, Průmyslová automatizace se senzory a senzorovými systémy; na druhé straně, Automatizace procesů s plným rozsahem zesilovačů signálu a - pro oblast ochrany před výbuchem, - oddělovacích bariér, výrobky pro vstupně-výstupní moduly, pro práci v nebezpečných prostředích (ATEX a GMP) a prvků pro sběrnicové systémy, spolu s řešeními pro ochranu ve výbušném prostředí Exd / Exe a systémy ochrany proti přetlaku v Exp.

135 Chtěli byste přispět k úspěchu našeho rostoucího týmu? Od vzniku naší společnosti v Trutnově v roce 2010 neustále rosteme a aktuálně zaměstnáváme přes 120 osob. Díky nově připravovaným projektům a perspektivám, neustále rozšiřujeme náš tým o kvalifikované a vysoce motivované zaměstnance. Právě nyní hledáme vhodného kandidáta/-ku na pozici: Elektromechanik/-čka Váš úkol: V této pozici budete zodpovědný/-á za elektromechanické práce při montáži elektronických přístrojů (pájení, popis laserem, testování). Máte tyto předpoklady? SOU/SŠ vzdělání Min. 1 rok praxe s pájením Velmi dobrá manuální zručnost Ochota pracovat na směny ranní/odpolední Spolehlivost Zodpovědnost Co nabízíme? Stabilní pozice v profesionálním a inovačním prostředí Atraktivní mzdové ohodnocení - příplatek za práci v odpolední směně Týden dovolené navíc Vzdělávací příležitosti jazykové kurzy, kurzy pájených spojů dle normy IPC-A-610 Příspěvek 1000,- po odpracovaném roce na penzijní připojištění 55% příspěvek na stravu 6.000,- roční příspěvek na sportovní, zdravotní a kulturní aktivity Příspěvek až 4.000,- ročně na dětskou rekreaci Je pro Vás pozice zajímavá? Zašlete co nejdříve motivační dopis a Váš životopis na jobs@cz.pepperl-fuchs.com Těšíme se již nyní na Váši žádost o zaměstnání! Pepperl+Fuchs Manufacturing, s.r.o. Tovární 10, Trutnov Czech Republic Tel.:

136 Pepperl + Fuchs je mezinárodní skupina se sídlem v Mannheimu (Německo). Společnost působí po celém světě s cca. 50 prodejními pobočkami a mnoha výrobními závody, ve kterých zaměstnává okolo 5800 zaměstnanců. Obrat společnosti v roce 2015 převýšil 500 milionů EUR. Společnost je známá díky svým vysoce kvalitním výrobkům, službám a inovacím. Pepperl + Fuchs je výrobcem a dodavatelem průmyslu 2 produktových skupin: na jedné straně, Průmyslová automatizace se senzory a senzorovými systémy; na druhé straně, Automatizace procesů s plným rozsahem zesilovačů signálu a - pro oblast ochrany před výbuchem, - oddělovacích bariér, výrobky pro vstupně-výstupní moduly, pro práci v nebezpečných prostředích (ATEX a GMP) a prvků pro sběrnicové systémy, spolu s řešeními pro ochranu ve výbušném prostředí Exd / Exe a systémy ochrany proti přetlaku v Exp.

137 Dceřiná společnost Pepperl+Fuchs Manufacturing s.r.o. patří do německé skupiny Pepperl+Fuchs Group, která je jedním ze světových lídrů na poli průmyslové a procesní automatizace. Pobočka v Trutnově patří k výrobní části společnosti a zaměstnává od poloviny minulého roku kolem 100 zaměstnanců. Pro doplnění našeho týmu hledáme kvalifikovanou osobu na pozici Výzkumný a vývojový pracovník Úkoly: Pracovník je zodpovědný za vývoj induktivních senzorů v naší provozovně v Trutnově. To zahrnuje: - vývoj analogových obvodů v oblasti senzoriky - vývoj firmware - podpora výroby - spolupráce s vývojovým oddělením v Mannheimu - tvorba technické dokumentace Profil uchazeče: - VŠ elektro - znalost analogové techniky a programování - znalost německého a/nebo anglického jazyka - organizační schopnosti - praxe ve vývoji elektronických zařízení vítána - samostatnost, zodpovědnost O Pepperl+Fuchs: Pepperl+Fuchs navrhuje, vyrábí a distribuuje elektronické spínače a komponenty pro celosvětový trh automatizace. Pokračující vývoj, trvalá kvalita a stálý růst zaručuje trvalý úspěch. Pepperl+Fuchs zaměstnává pracovníků po celém světě ve více jak 30 pobočkách. Divize průmyslové automatizace, do které je zařazena i pobočka v Trutnově, patří mezi přední výrobce širokého spektra průmyslových indukčních, fotoelektrických a ultrazvukových snímačů. Pepperl+Fuchs Manufacturing s.r.o. nabízí příjemné pracovní prostředí v malém týmu. Všichni naši zaměstnanci jsou uznáváni za jejich individuální přínos k našemu podnikatelskému úspěchu, kde týmová práce je základním kamenem pro naší pracovní kulturu. V případě, že Vás tato pozice zaujala, prosíme o zaslání Vašeho životopisu a průvodního dopisu v českém i cizím jazyce. Prosíme také o doložení nejvyššího dosaženého vzdělání. Pepperl+Fuchs Manufacturing s.r.o., Tovární 10, Trutnov jobs@cz.pepperl-fuchs.com Tel.:

Oblastní nemocnice Náchod, a.s.

Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Oblastní nemocnice Náchod, a.s. Sanitář/sanitářka na vybrané oddělení v Náchodě a na LDN Jaroměř Přijmeme sanitáře/sanitářky na vybrané oddělení v Náchodě a na LDN Jaroměř sanitářský kurz výhodou zkušenosti

Více

Aktuálně nabízená pracovní místa:

Aktuálně nabízená pracovní místa: Aktuálně nabízená pracovní místa: Přijmeme: Lékaře na oddělení Radiační a klinické onkologie Jičín - specializovaná způsobilost v oboru radiační nebo klinická onkologie - možno i interní kmen nebo absolvent

Více

Aktuálně nabízíme tyto volné pozice:

Aktuálně nabízíme tyto volné pozice: Aktuálně nabízíme tyto volné pozice: MÍSTO VÝKONU PRÁCE: CELÁ ČR V případě, že Vás některá z nabízených pozic zaujala NEVÁHEJTE a KONTAKTUJTE naší HR Konzultantku Marii Szekerešovou na tel.: +420 773 220

Více

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program

NABÍDKA PRÁCE HR trainee program HR trainee program Popis pozice Tréninková pozice v oblasti řízení lidských zdrojů a výcvik k HR-manažerskému postu Stínování činností personálního ředitele společnosti, spolupráce na zajištění personálních

Více

Aktuálně nabízená pracovní místa:

Aktuálně nabízená pracovní místa: Aktuálně nabízená pracovní místa: Přijmeme: Lékaře na oddělení Radiační a klinické onkologie Jičín - specializovaná způsobilost v oboru radiační nebo klinická onkologie - možno i interní kmen nebo absolvent

Více

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o.

Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Zdroj: Jobs.cz, Portál mpsv.cz Financial Controller - HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. Pracovní náplň analýza výsledků výrobní firmy rozvoj a správa controlling systému měsíční reporting pro HQ + vnitropodnikový

Více

HLEDÁME VHODNÉ KANDIDÁTY NA POZICE KONSTRUKTÉR

HLEDÁME VHODNÉ KANDIDÁTY NA POZICE KONSTRUKTÉR KONSTRUKTÉR POPIS PRACOVNÍ POZICE: specifikace zakázky dle požadavků zákazníka zpracování konstrukčních řešení strojírenských výrobků vývoj nových strojů a zařízení řešit se zákazníkem konstrukční změny/odchylky

Více

OU, SOU vyučen. Seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (72239)

OU, SOU vyučen. Seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (72239) OU, SOU vyučen Seřizovač strojů Seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (72239) Firma: REINFURT - ČR. k. s., IČ 62497375, http://www.grw.de REINFURT - ČR. k. s. - sídlo,

Více

Aktuálně nabízená pracovní místa - lékaři:

Aktuálně nabízená pracovní místa - lékaři: Aktuálně nabízená pracovní místa - lékaři: Příjmeme: Lékaře na radioterapeutické oddělení v Jičíně - specializovaná způsobilost v oboru radiační nebo klinická onkologie - možno i interní kmen nebo absolvent

Více

praktická/všeobecná sestra

praktická/všeobecná sestra tel. 547 139 458, e-mail: a.hemalova@dsmin.cz vhodné adepty/ adeptky na pracovní pozici praktická/všeobecná sestra Charakteristika a základní požadavky na inzerovanou pracovní pozici Hledáme pracovníka/ci

Více

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ

NABÍDKA PRÁCE ÚČETNÍ ÚČETNÍ Samostatné účtování účetních transakcí Příprava podkladů pro hlavní účetní knihu Příprava a účtování všech závěrkových operací včetně inventarizace Příprava podkladů pro přiznání DPH včetně souhrnného

Více

SOU, Vyučen. Krumlovská 38, Prachatice II, Prachatice, okr. Prachatice Komu se hlásit:

SOU, Vyučen. Krumlovská 38, Prachatice II, Prachatice, okr. Prachatice Komu se hlásit: SOU, Vyučen Požadovaná profese: Obsluha CNC strojů Seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (72239) Počet volných míst: 5 KLIMA s.r.o., IČ 05471397 Krumlovská 38, II, 383

Více

OU, SOU vyučen. M&IS s.r.o.-prachatice, Nebahovská 68, Prachatice II, Prachatice, okr. Prachatice

OU, SOU vyučen. M&IS s.r.o.-prachatice, Nebahovská 68, Prachatice II, Prachatice, okr. Prachatice OU, SOU vyučen balič/balička Ruční baliči (93210) Počet volných míst: 70 Firma: M&IS s.r.o., IČ 03766462 M&IS s.r.o.-prachatice, Nebahovská 68, Prachatice II, 383 01 Prachatice, okr. Prachatice Mariya

Více

OU, SOU vyučen. Popis volného pracovního místa. Popis volného pracovního místa

OU, SOU vyučen. Popis volného pracovního místa. Popis volného pracovního místa OU, SOU vyučen Montážní dělníci výrobků z kovů montážní dělník Počet volných míst: 3 01.07.2018 16 000 až 17 000 Kč krátkodobé zaměstnání, manuální zručnost, samostatnost, odpovědnost, zkušenosti s výrobním

Více

Aktuální tipy na práci v okolí:

Aktuální tipy na práci v okolí: Aktuální tipy na práci v okolí: Švadleny, šičky, vyšívači a pracovníci v příbuzných oborech Adresa a kontakty: NOVOBUD ATD v.o.s., Pražská 612, Česká Kamenice, 407 21 Kontakt. tel. a osoba: novobud@centrum.cz,

Více

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ

NABÍDKA PRÁCE KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ KOORDINÁTOR VÝROBY VZORKŮ Výtisk dokumentace k vzorkové výrobní zakázce Zpracování vzorkových zakázek z Laboratoře barev Obsluha strojů na výrobu vzorků Obsluha Soft stroje na výrobu vzorků Dokončování

Více

Pozice: ODBĚROVÁ SESTRA do laboratoře - pracoviště Lékařský dům s.r.o.

Pozice: ODBĚROVÁ SESTRA do laboratoře - pracoviště Lékařský dům s.r.o. Pozice: ODBĚROVÁ SESTRA do laboratoře - pracoviště Lékařský dům s.r.o. Pracoviště: Nemocnice Šumperk a.s. Region: Olomoucký kraj odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění osvědčení

Více

Společnost BEAS a.s., pekárna Lično přijme v souvislosti s nárůstem výroby do trvalého pracovního poměru:

Společnost BEAS a.s., pekárna Lično přijme v souvislosti s nárůstem výroby do trvalého pracovního poměru: OPERÁTOR PEKAŘSKÉ LINKY - MISTR obsluha automatického strojního zařízení vedení menšího kolektivu zaměstnanců kontrola kvality výroby zodpovědnost za dodržování technologických postupů a bezpečnostních

Více

SAMOSTATNÁ/Ý ÚČETNÍ VÝROBNÍHO ZÁVODU

SAMOSTATNÁ/Ý ÚČETNÍ VÝROBNÍHO ZÁVODU Hradce Králové, u D11). Do dynamického týmu hledáme schopné uchazeče na pozici: SAMOSTATNÁ/Ý ÚČETNÍ VÝROBNÍHO ZÁVODU Zpracování podkladů pro účetnictví Účtování dle českých standardů, znalost mezinárodních

Více

Stavbyvedoucí HSV - PS BRNO, s.r.o.

Stavbyvedoucí HSV - PS BRNO, s.r.o. Stavbyvedoucí HSV - PS BRNO, s.r.o. Stavební společnost PS BRNO, s.r.o. byla založena v roce 2004 a od doby svého založení se neustále intenzivně rozvíjí. Svou velikostí se v segmentu stavebnictví řadí

Více

VE VÝROBĚ I NA ODBORNÝCH POZICÍCH

VE VÝROBĚ I NA ODBORNÝCH POZICÍCH STAN SE JEDNÍM Z NÁS! NABÍZÍME VOLNÁ MÍSTA VE VÝROBĚ I NA ODBORNÝCH POZICÍCH HRUBÁ NÁSTUPNÍ MZDA S PŘÍPLATKY ZA SMĚNNOST NA VÝROBNÍCH POZICÍCH AŽ 25 000 KČ MZDA NA ODBORNÝCH POZICÍCH ODPOVÍDÁ ZKUŠENOSTEM

Více

NC Line s.r.o. Suchdol nad Odrou 233, 742 01

NC Line s.r.o. Suchdol nad Odrou 233, 742 01 OBSLUHA CNC OHRAŇOVACÍHO LISU obsluha a seřízení CNC ohraňovacího lisu výroba součástek na strojích ohýbání výrobků z tenkých plechů kontrola výrobků měřícími přístroji znalost čtení výkresové dokumentace

Více

Aktuální tipy na práci v okolí:

Aktuální tipy na práci v okolí: Aktuální tipy na práci v okolí: Administrativní pracovnice / pracovník odboru Adresa a kontakty: Úřad vlády ČR - Odbor pro sociální začleňování práce v dané lokalitě Kontakt. tel. a osoba: zieglerova.alena@vlada.cz

Více

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ

UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UNIVERZITA KARLOVA LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2019 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení 2. Výběrová řízení

Více

fortell s.r.o.: nabídka volných pracovních míst

fortell s.r.o.: nabídka volných pracovních míst fortell s.r.o.: nabídka volných pracovních míst Nabídku aktuálních volných pracovních pozic najdete níže. V případě zájmu prosím kontaktujte naši personalistku Dagmar Kučerovou. Vaše kontaktní osoba: Dagmar

Více

SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL. Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění.

SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL. Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění. SILAŘ OBSLUHA TECHNOLOGIE SIL Nabízíme Vám práci s nejmodernější technologií za pomocí inovativních postupů, které si zasloužily již několik ocenění. Co vás čeká * obsluha technologie příjmových zařízení

Více

NABÍDKA PRÁCE Pracovník nákupního oddělení

NABÍDKA PRÁCE Pracovník nákupního oddělení Pracovník nákupního oddělení Náplň práce: Nákup elektroinstalačního materiálu od svěřených dodavatelů na sklad Nákup elektroinstalačního materiálu na zakázky Nákup elektroinstalačního materiálu pro pobočky

Více

Pozice: ZDRAVOTNÍ LABORANT

Pozice: ZDRAVOTNÍ LABORANT Pozice: ZDRAVOTNÍ LABORANT Vykonávání specifických laboratorních činností. Odpovídající vzdělání dle zákona č. 96/2004 Sb. v platném znění. Osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu,

Více

CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE.

CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE. CHCETE SE STÁT ČLENEM TÝMU, KTERÝ SE PODÍLÍ NA REALIZACI NOVÝCH TRENDŮ JAKO JE ELEKTRO MOBILITA? PRO NĚKOHO VZDÁLENÁ BUDOUCNOST, PRO NÁS JASNÉ CÍLE. Mladá Boleslav Útvar výroby motorů SPECIALISTA MONTÁŽE

Více

praktická/všeobecná sestra

praktická/všeobecná sestra tel. 547 139 458, e-mail: a.hemalova@dsmin.cz vhodné adepty/ adeptky na pracovní pozici praktická/všeobecná sestra Charakteristika a základní požadavky na inzerovanou pracovní pozici Hledáme pracovníka/ci

Více

1.1 Obsluha manipulačních vozíků (VZV) 60 ZŠ. Předpokládaná cena plnění této části veřejné zakázky do výše 5 000 000 Kč bez DPH.

1.1 Obsluha manipulačních vozíků (VZV) 60 ZŠ. Předpokládaná cena plnění této části veřejné zakázky do výše 5 000 000 Kč bez DPH. Příloha č. 10 Část 1: Rekvalifikační kurzy v oblasti manipulačních vozíků rozsah bez zkoušek 1.1 Obsluha manipulačních vozíků (VZV) 60 ZŠ Předpokládaná cena plnění této části veřejné zakázky do výše 5

Více

Doba zaměstnání: od

Doba zaměstnání: od Vyučen Požadovaná profese: Obsluha a údržba tepelného hospodářství Obsluha ostatních kotlů a příbuzných zařízení (81829) Firma: Energie AG Teplo Vimperk s.r.o., IČ 28088654 Energie AG Teplo Vimperk s.r.o.

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně VEDOUCÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY V DOMAŽLICÍCH ÚSO s maturitou (bez vyučení) Řídící pracovníci ve školních jídelnách (14125) 1 12340 Kč PP plný 1.5.2016-30.4.2017 Střední odborné učiliště, Domažlice, Prokopa Velikého

Více

Platnost akreditace. hodin a kreditů. viz specializační vzděl. program min. 45 kreditů za praktickou část. od do 31.7.

Platnost akreditace. hodin a kreditů. viz specializační vzděl. program min. 45 kreditů za praktickou část. od do 31.7. Obor 1. Intenzivní péče v pediatrii OM 1, 2 a vzdělávacího od 1.8.2012 do 1.7.2017 min. 4 kreditů za ( 8 vyhlášky č. /2011 Sb.) 2. Ošetřovatelská péče v pediatrii OM 1 vzdělávacího od 1..2012 do 0.4.2017,

Více

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici

Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici Středisko ekologické výchovy SEVER se sídlem v Horním Maršově v Krkonoších hledá nového zaměstnance na pozici SAMOSTATNÝ/-Á KUCHAŘ/KA v Domě Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury DOTEK v Horním Maršově Základní

Více

Platnost akreditace (čj.rozhodnutí) od 15.3.2010 do 14.3.2016 60153/2009/VZV. od 1.5.2011 do 30.4.2017 30621/2011/VZV

Platnost akreditace (čj.rozhodnutí) od 15.3.2010 do 14.3.2016 60153/2009/VZV. od 1.5.2011 do 30.4.2017 30621/2011/VZV Obor Aplikovaná fyzioterapie 1. (praktická část specializačního vzdělávacího programu), odborná praxe v rámci speciální části programu, odborná praxe na: odd. násl. péče nebo oš. lůžek / odd. neurologie

Více

INSPEKTOR BOZP - OBOR STAVEBNICTVÍ

INSPEKTOR BOZP - OBOR STAVEBNICTVÍ TECHNOLOG Chemičtí technici technologové, normovači a pracovníci v příbuzných oborech (363) 25000 Kč Pracovní poměr CHS Epi, a.s..6.205-3.5.206 Identifikace: ULA22532U Revoluční 930/86, 4000 Ústí nad Labem,

Více

Continental Automotive Czech republic s.r.o.

Continental Automotive Czech republic s.r.o. Continental Automotive Czech republic s.r.o. 1. Analytik výroby Výuční list elektro 2. SMT operátor Výuční list elektro 3. Výrobní dělník Základní 4. Skladový operátor Výuční list + VZV oprávnění 5. Test

Více

SOU + SŠ. Skladový manipulant. Zaměstnavatel je ochoten zaměstnat cizince.

SOU + SŠ. Skladový manipulant. Zaměstnavatel je ochoten zaměstnat cizince. SOU + SŠ Skladový manipulant Skladníci, obsluha manipulačních vozíků (83443) Počet volných míst: 78 Firma: Koritensky a.s., IČ 26082934 Místo výkonu práce: Komu se hlásit: Slunečná 1166, Prachatice II,

Více

Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

Dotazník pro uchazeče o zaměstnání Zápská 1857, Brandýs nad Labem V případě zájmu, zasílejte své strukturované životopisy na email: HR.CZ@eur.bosal.com Můžete si také vyzvednout na vrátnici naší společnosti Dotazník pro uchazeče o zaměstnání

Více

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Technický pracovník - energetik

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Technický pracovník - energetik Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Technický pracovník - energetik Stručný popis pracovního místa (charakteristika pracovní činnosti):

Více

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14

UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ. OBĚŽNÍK č. 14 UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE LÉKAŘSKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ V Hradci Králové dne 15. dubna 2015 OBĚŽNÍK č. 14 OBSAH: Archiv oběžníků: www.lfhk.cuni.cz/fakulta/dokumenty/obezniky-lf/ 1. Oznámení s gratulací

Více

Aktuálně nabízená pracovní místa:

Aktuálně nabízená pracovní místa: Aktuálně nabízená pracovní místa: Přijmeme: Lékaře na interní oddělení Nový Bydžov - interní kmen nebo specializovaná způsobilost v oboru výhodou - spolehlivost, samostatnost, zvládání zátěže, výkonnost

Více

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu

STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM, SPOLEK hledá vhodné uchazeče do svého týmu Místo výkonu práce: Dolní Břežany u Prahy Úvazek: plný časový úvazek Naším cílem je podpora spolupráce mezi inovačními firmami,

Více

PRIJMEME ZAMESTNANCE v, NA DELNICKE POZICE

PRIJMEME ZAMESTNANCE v, NA DELNICKE POZICE v v PRIJMEME ZAMESTNANCE v, NA DELNICKE POZICE NABízíME měsíční mzdu až 25.000Kč (dle zařazenf) cestovní náklady hradí zaměstnavatel 5 týdnů dovolené závodní stravování řada zaměstnaneckých benefitů: rekreace

Více

1.6.2015-31.1.2016. Masarykova č.p. 2000/92, 400 01 Ústí n. L. 1, Pešinová Renata, vedoucí fyzioterapeut, email: pesinova@usteckapoliklinika.

1.6.2015-31.1.2016. Masarykova č.p. 2000/92, 400 01 Ústí n. L. 1, Pešinová Renata, vedoucí fyzioterapeut, email: pesinova@usteckapoliklinika. FYZIOTERAPEUT/KA Bakalářské Fyzioterapeuti specialisté (2264) 2 5000 Kč Pracovní poměr.6.205-3..206 ÚSTECKÁ POLIKLINIKA, s.r.o. Identifikace: ULA22092U Masarykova č.p. 2000/92, 400 0 Ústí n. L., Pešinová

Více

QUALITY ENGINEER/INŽENÝR/KA KVALITY

QUALITY ENGINEER/INŽENÝR/KA KVALITY ASISTENT/KA ZUBNÍHO TECHNIKA Asistenti zubních techniků (32144) 1 13000-20000 Kč PP plný 1.12.2015-31.12.2017 Dentasmile UL s. r. o. Identifikace: ULA233752U Velká Hradební č.p. 3385/9, Ústí nad Labem-centrum,

Více

PŘIJMEME ZAMĚSTNANCE NA DĚLNICKÉ POZICE. měsíční mzdu až Kč (dle zařazeni") cestovní náklady hradí zaměstnavatel 5 týdnů dovolené

PŘIJMEME ZAMĚSTNANCE NA DĚLNICKÉ POZICE. měsíční mzdu až Kč (dle zařazeni) cestovní náklady hradí zaměstnavatel 5 týdnů dovolené ZAP ^F Železárny AnnahůRe 1 PŘIJMEME ZAMĚSTNANCE NA DĚLNICKÉ POZICE NABÍZÍME měsíční mzdu až 25.000Kč (dle zařazeni") cestovní náklady hradí zaměstnavatel 5 týdnů dovolené závodní stravování řada zaměstnaneckých

Více

.PROMINECON CZ a.s., Linecká 55, Plešivec, Český Krumlov 1,

.PROMINECON CZ a.s., Linecká 55, Plešivec, Český Krumlov 1, Informační centrum pro mládež- BRIGÁDY, PRÁCE Kuchař/ka Kuchaři (kromě šéfkuchařů) (51201) Firma: PROMINECON CZ a.s., IČ 25110977.PROMINECON CZ a.s., Linecká 55, Plešivec, 381 01 Český Krumlov 1, Český

Více

Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF

Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF OBORY VZDĚLÁNÍ otevírané ve školním roce 2019/2020 Úvodní slovo TOS VARNSDORF a.s. patří ve svém oboru mezi přední světové firmy. Aby udržel své postavení, ročně

Více

Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101

Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101 Budova teoretického vyučování a sídlo školy Školní 101 Budova teoretického vyučování Horská 618 Budova teoretického vyučování Horská 59 Budova praktického vyučování Mladé Buky 5/6 Studijní obory Elektronické

Více

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Název ŠVP: 23 41 M/01 Strojírenství Zaměření: Řízení kvality Základní údaje Stupeň poskytovaného vzdělání: střední vzdělání s maturitní zkouškou Délka

Více

Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF

Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF Střední průmyslová škola TOS VARNSDORF OBORY VZDĚLÁNÍ otevírané od školního roku 2016/2017 Úvodní slovo TOS VARNSDORF a.s. patří ve svém oboru mezi přední světové firmy. Aby udržel své postavení, ročně

Více

NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ. Slévárenský dělník operátor výtluk (roštu)

NABÍDKA ZAMĚSTNÁNÍ. Slévárenský dělník operátor výtluk (roštu) Formovna Rošt Slévárenský dělník operátor výtluk (roštu) Vykonává práce související se slévárenskou výrobou. Délka směny 7,5 hod. + 0,5 neplacená přestávka. Vyučení Pečlivost, Samostatnost Práce s hydraulickými

Více

Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny

Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny Pracovní příležitosti Českokrumlovsko a Českobudějovicko Obsluha kavárny Do nově otevírané kavárny v centru v Českých Budějovicích hledáme sympatickou obsluhu s alespoň základní praxí. Pozitivní přístup

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A ROZBOR HOSPODAŘENÍ ROKU 2010.

ZPRÁVA O ČINNOSTI A ROZBOR HOSPODAŘENÍ ROKU 2010. ZPRÁVA O ČINNOSTI A ROZBOR HOSPODAŘENÍ ROKU 2010. Organizace: Nemocnice následné péče Moravská Třebová Se sídlem: Svitavská 25, 571 16 Moravská Třebová Zastoupená: MUDr. Aloisem Hlouškem - ředitelem IČO:

Více

VYUČEN: Libuše Plojharová, personalista, tel.: , e- Komu se hlásit: mail: Vlastnosti volného místa Směnnost:

VYUČEN: Libuše Plojharová, personalista, tel.: , e- Komu se hlásit: mail: Vlastnosti volného místa Směnnost: VYUČEN: Požadovaná profese: Traktorista - stájník Traktoristé a obsluha zemědělských strojů (83411) Firma: ZEAS AGRO a.s. RÁBÍN, IČ 25182421 Malovice 31, 384 11 Netolice, okr. Prachatice Libuše Plojharová,

Více

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství

Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Informace o studijním oboru 23-41-M/01 Strojírenství Název ŠVP: 23 41 M/01 Strojírenství Zaměření: Počítačová grafika a CNC technika Základní údaje Stupeň poskytovaného vzdělání: Délka a forma studia:

Více

VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU

VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU se uskuteční 24. a 25. května 2019 Pátek 24. 5.: 14.00 22.00 h. Sobota 25. 5.: 08.00 14.00 h. Ve Valašské Bystřici jsou zřízeny 2 volební okrsky: Okrsek č. 1 Pohostinství

Více

Mitsubishi Electric Automotive Czech s.r.o.

Mitsubishi Electric Automotive Czech s.r.o. Mitsubishi Electric Automotive Czech s.r.o. 1. OPERÁTOR / OPERÁTORKA MONTÁŽNÍ LINKY 2. BRIGÁDNÍK DO VÝROBY / FLEXIBILNÍ ZAMĚSTNÁNÍ (DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE, DOHODA O PRACOVNÍ ČINNOSTI) 3. LETNÍ BRIGÁDA

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

Schopní a vlídní lidé u nás mají šanci

Schopní a vlídní lidé u nás mají šanci Schopní a vlídní lidé u nás mají šanci Vsetínská nemocnice je akciovou společností, jejímž zakladatelem a současně jediným akcionářem je Zlínský kraj. Se svými více než šesti stovkami zaměstnanců patříme

Více

Zkušenosti s novou koncepcí vzdělávání nelékařských zdrav. oborů

Zkušenosti s novou koncepcí vzdělávání nelékařských zdrav. oborů Zkušenosti s novou koncepcí vzdělávání nelékařských zdrav. oborů Mgr. Věra Sukopová Oddělení vzdělávání a péče o zaměstnance Fakultní nemocnice Olomouc Metodický pokyn MZ ČR k zákonu č. 96/2004 Sb. - Věstník

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

Praxe Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava chirurgické oddělení, úrazová ambulance zdravotní sestra

Praxe Fakultní nemocnice s poliklinikou Ostrava chirurgické oddělení, úrazová ambulance zdravotní sestra Jarmila Dostálová Cholevova 1459/25, Ostrava Hrabůvka, 70030 e mail: jarmdost@seznam.cz Rok narození 1955 Vzdělání 1971 1976 SZŠ Ostrava Vítkovice 1995 1996 IDV SPZ Brno digestivní endoskopie Praxe 1976

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně INŽENÝR PROJEKTANT, KONSTRUKTÉR ELEKTROTECH. ZAŘÍZENÍ - SILNOPROUDÉ ROZVODY Inženýři elektrotechnici a energetici projektanti, konstruktéři (252) 22000-22000 Kč Pracovní poměr.3.205 - neurčito CHEMTEC

Více

Kvalita zdravotní péče, řízení kvality a bezpečí v Oblastní nemocnici Jičín a. s.

Kvalita zdravotní péče, řízení kvality a bezpečí v Oblastní nemocnici Jičín a. s. Kvalita a lidskost Kvalita zdravotní péče, řízení kvality a bezpečí v Oblastní nemocnici Jičín a. s. Mgr. Jana Kučerová, Ph.D. Kvalita zdravotní péče a akreditace, III. celostátní konference, Praha, 17.10.2012

Více

Město Brandýs nad Labem Stará Boleslav se sídlem MěÚ Brandýs nad Labem Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, Brandýs nad Labem Stará Boleslav

Město Brandýs nad Labem Stará Boleslav se sídlem MěÚ Brandýs nad Labem Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, Brandýs nad Labem Stará Boleslav Město Brandýs nad Labem Stará Boleslav se sídlem MěÚ Brandýs nad Labem Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem Stará Boleslav OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Tajemník MěÚ Brandýs

Více

Hodnoticí standard. Základní kovoobráběčské práce (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Základní kovoobráběčské práce (kód: E) Odborná způsobilost. Platnost standardu Základní kovoobráběčské práce (kód: 23-021-E) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Dělník ve strojírenské výrobě

Více

Řízení lidských zdrojů a akreditace. Ing. Lenka Nétková

Řízení lidských zdrojů a akreditace. Ing. Lenka Nétková Řízení lidských zdrojů a akreditace Ing. Lenka Nétková Základní PSJ a SOP Personální práce Vzdělávání a odborný rozvoj Popis pracovních míst Pracovní doba a dovolená na zotavenou Poskytování platu Posuzování

Více

Pracovní podmínky zdravotníků nelékařů ve FN HK. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. Mgr. Dana Vaňková Mgr. Hana Drábková

Pracovní podmínky zdravotníků nelékařů ve FN HK. prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. Mgr. Dana Vaňková Mgr. Hana Drábková Pracovní podmínky zdravotníků nelékařů ve FN HK prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. Mgr. Dana Vaňková Mgr. Hana Drábková Úvod Dotazníkové šetření ČAS Validita, 6000 respondentů, reprezentativnost Nedostatečný

Více

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015

PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU. Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 1 - FORMULÁŘ PRŮZKUMU Formulář průzkumu Public relations v českých knihovnách 2015 PŘÍLOHA 2 INZERCE PRACOVNÍCH POZIC V OBLASTI PR Inzerce pracovních pozic v oblasti PR v českých knihovnách

Více

1. Vývojový pracovník specialista na CAD SW pro návrh elektronických zařízení (Mentor Graphics, OrCad) (popis pozice viz příloha č.

1. Vývojový pracovník specialista na CAD SW pro návrh elektronických zařízení (Mentor Graphics, OrCad) (popis pozice viz příloha č. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta elektrotechnická Technická 2, 166 27 Praha 6 V Praze, dne 1. 2. 2011 Laboratoře pro vývoj a realizaci při Fakultě elektrotechnické Českého vysokého učení technického

Více

Uplatnění studentů SZŠ v Prostějově

Uplatnění studentů SZŠ v Prostějově Uplatnění studentů SZŠ v Prostějově Absolventi mohou po ukončení studia nastoupit do zaměstnání nebo pokračovat ve studiu na vyšších odborných školách VOŠ nebo a vysokých školách. Uplatnění absolventů

Více

Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19, 360 66 Karlovy Vary IČ: 263 65 804. Směrnice. Personalistika

Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19, 360 66 Karlovy Vary IČ: 263 65 804. Směrnice. Personalistika Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19, 360 66 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Označení dokumentu: 101/ 2012 Počet stran: 5 Počet příloh: 10 Verze: 1 Platnost od: 9.11.2012 Směrnice Personalistika

Více

Příloha č. 7: Analýza konkurence

Příloha č. 7: Analýza konkurence Příloha č. 7: Analýza konkurence Forma podnikání a.s. Počet zaměstnanců 1000 Produkt obecná nabídka práce nebo porovnání konkrétní pracovní pozice, benefity Obchodně-logistická firma na aftermarketovém

Více

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE

PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE Příloha č. 2 PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAE I. Uchazeč o zaměstnání ABSOLVENT Jméno a příjmení: Datum narození: Kontaktní adresa: Telefon: Zdravotní stav dobrý: /zaškrtněte/ Omezení /vypište/: V evidenci

Více

Hodnoticí standard. Obsluha CNC obráběcích strojů (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Obsluha CNC obráběcích strojů (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu Obsluha CNC obráběcích strojů (kód: 23-026-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23) Týká se povolání: Obráběč kovů Kvalifikační

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně LÉKAŘ GYNEKOLOG - ASISTOVANÁ REPRODUKCE Lékaři v gynekologii a porodnictví (2223) 35000-60000 Kč Pracovní poměr.7.205 - neurčito NATUREN s.r.o. - UL, Ostrčilova Identifikace: ULA22053U Ostrčilova č.p.

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně INSPEKTOR BOZP - OBOR STAVEBNICTVÍ Inženýři bezpečnosti práce a ochrany zdraví (2497) 6000-25000 Kč Pracovní poměr.7.204 - neurčito Státní úřad inspekce práce - Oblastní inspektorát práce pro Ústecký kraj

Více

Brno, 4. 5. 3. 2014. Personální obsazení z pohledu požadavků zaměstnavatele a kvalifikačních předpokladů

Brno, 4. 5. 3. 2014. Personální obsazení z pohledu požadavků zaměstnavatele a kvalifikačních předpokladů Brno, 4. 5. 3. 2014 Personální obsazení z pohledu požadavků zaměstnavatele a kvalifikačních předpokladů JUDr. Zuzana Pláničková, právní a sociální oddělení Odborový svaz zdravotnictvía sociální péče ČR

Více

Pozice: SANITÁŘ/KA pro zdravotnické zařízení v Zábřehu

Pozice: SANITÁŘ/KA pro zdravotnické zařízení v Zábřehu Pozice: SANITÁŘ/KA pro zdravotnické zařízení v Zábřehu Zaměstnavatel: Nemocnice Šumperk a.s., pracoviště Zábřeh Specifické činnosti v oboru ošetřovatelství, poskytování základní ošetřovatelské péče. odbornou

Více

PRAKTICKÉ ASPEKTY FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE. Hana Salačová Svobodová

PRAKTICKÉ ASPEKTY FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE. Hana Salačová Svobodová PRAKTICKÉ ASPEKTY FLEXIBILNÍCH FOREM PRÁCE Hana Salačová Svobodová Flexibilní formy práce zkrácený pracovní úvazek ( 78 až 80 ZP) nejčastěji 20 hod. za týden (4 hod./den) nebo 30 hod. za týden (6 hod./den)

Více

Návrh systému na stabilizaci a nábor nových lidských zdrojů v Nemocnici Havlíčkův Brod

Návrh systému na stabilizaci a nábor nových lidských zdrojů v Nemocnici Havlíčkův Brod Návrh systému na stabilizaci a nábor nových lidských zdrojů v Nemocnici Havlíčkův Brod 1. osobní úkol 30.4.2016 Mgr. Rezničenko David, MHA NÁVRH SYSTÉMU NA STABILIZACI A NÁBOR NOVÝCH LIDSKÝCH ZDROJŮ V

Více

OBSAH 1 K obsahu základních pojmů pro oblast pracovněprávních vztahů ve zdravotnictví

OBSAH 1 K obsahu základních pojmů pro oblast pracovněprávních vztahů ve zdravotnictví O autorech...17 Seznam zkratek, pojmů a použitých zkrácených názvů...18 Seznam právních a jiných předpisů používaných formou číselného označení v poznámkách pod čarou...22 Recenze...28 Slovo úvodem...30

Více

PRACOVNÍK VÝZKUMU NEBO PRACOVNÍK VĚDY A VÝZKUMU

PRACOVNÍK VÝZKUMU NEBO PRACOVNÍK VĚDY A VÝZKUMU PRACOVNÍK VÝZKUMU NEBO PRACOVNÍK VĚDY A VÝZKUMU DO ODDĚLENÍ PRŮMYSLOVÝCH TECHNOLOGIÍ - 8440 Odborný pracovník do Laboratoře progresívních strojírenských technologií Vývoj a výzkum v oblasti technologií

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně

Nabídka volných míst, podle CZ-ISCO abecedně MONTÁŽNÍ DĚLNÍK ELEKTROMOTORŮ Montážní dělníci elektrických a energetických zařízení (82121) 6 16000-18000 Kč Pracovní poměr 1.7.2015 - neurčito Rosenberg s. r. o. Identifikace: DOA138290W Klenčí pod Čerchovem

Více

ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy)

ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy) ELEKTRO - IT TECHNIK (vhodné i pro absolventy) Náplň práce: Podílení se na návrhu, výrobě, testování a uvádění do provozu technických prostředků s ohledem na jejich využití v praxi Úpravy komponentů dle

Více

Komárovská 2406 Třebovská 480. tel. +420 267 990 411 tel. +420 465 519 611 fax: +420 267 990 419 fax: +420 465 519 619

Komárovská 2406 Třebovská 480. tel. +420 267 990 411 tel. +420 465 519 611 fax: +420 267 990 419 fax: +420 465 519 619 Volná místa - Technické profese k 3/5/2007 Produktový specialista - odd. Produktový management Ústí nad Orlicí - technická podpora při prodeji výrobků - instalační přístroje a rozváděče - příprava technické

Více

Informační centrum pro mládež. Práce a brigády ČESKOKRUMLOVSKO listopad Recepční rodinného wellness hotelu s celoročním provozem.

Informační centrum pro mládež. Práce a brigády ČESKOKRUMLOVSKO listopad Recepční rodinného wellness hotelu s celoročním provozem. Informační centrum pro mládež Práce a brigády ČESKOKRUMLOVSKO listopad 2012 Recepční rodinného wellness hotelu s celoročním provozem. Nabízíme- Celoroční práce v příjemném prostředí moderního hotelu, bez

Více

Závod Lipovka. Rychnov nad Kněžnou

Závod Lipovka. Rychnov nad Kněžnou Závod Lipovka Rychnov nad Kněžnou Magna Exteriors & Interiors Bohemia Světově uznávaný výrobce a dodavatel komponentů a systémů pro automobilový průmysl Vznik 1946 v Jablonci nad Nisou Od května roku 2009

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu

Více

Standard č. 9. Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence

Standard č. 9. Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence Standard č. 9 Personální a organizační zajištění Terénní osobní asistence Počet zaměstnanců, jejich vzdělání a dovednosti odpovídají potřebám uživatelů a plně umožňují naplňování standardů kvality námi

Více

INSPEKTOR BOZP - OBOR STAVEBNICTVÍ

INSPEKTOR BOZP - OBOR STAVEBNICTVÍ INŽENÝR PROJEKTANT, KONSTRUKTÉR ELEKTROTECH. ZAŘÍZENÍ - SILNOPROUDÉ ROZVODY Inženýři elektrotechnici a energetici projektanti, konstruktéři (252) 22000-22000 Kč Pracovní poměr CHEMTEC engineering spol.

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 8 6 1 M 0 0 1 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.11.11 / 4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE

1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE 1. VYMEZENÍ ODBORNÉ STÁŽE Šablona stáže představuje rámec odborné stáže pro typovou pozici a obsahuje požadavky na obsah a průběh stáže, na stážistu i na poskytovatele stáže. Bílá pole označují text, který

Více

Vyučen. Bagrista Obsluha zemních a příbuzných strojů (83422) Pracoviště a kontakty: Firma: JOFRA Plus, s.r.o., IČ 28131258 Pracoviště:

Vyučen. Bagrista Obsluha zemních a příbuzných strojů (83422) Pracoviště a kontakty: Firma: JOFRA Plus, s.r.o., IČ 28131258 Pracoviště: Vyučen Bagrista Obsluha zemních a příbuzných strojů (83422) Firma: JOFRA Plus, s.r.o., IČ 28131258 Obora 32, Hracholusky, 384 11 Netolice, Hracholusky, okr. Prachatice Josef Šanda, jednatel : od 1.4.2015

Více