Zadání veřejné zakázky. Studie dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadání veřejné zakázky. Studie dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku"

Transkript

1 Zadání veřejné zakázky Studie dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku

2 Všeobecné informace 1. Klasifikace předmětu veřejné zakázky Předpokládaná hodnota zakázky nepřekročí Kč včetně DPH. 2. Předmět veřejné zakázky malého rozsahu: Předmětem veřejné zakázky je zadání studie dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku. Od vybraného uchazeče se očekává zpracování kvalitní ekonomické analýzy. Podkladem pro zpracování nabídky je tato zadávací dokumentace včetně přílohy. Uchazeč je povinen v nabídce zadavatele upozornit na případné nejasnosti a chyby v předaných podkladech a to zejména pokud mají vliv na cenu zakázky. 3. Rozsah zakázky: Rozsah veřejné zakázky je komplexní zpracování analýzy dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku (bližší zadání viz příloha). Hlavní důraz bude kladen na zhodnocení dopadů EU ETS na energetický sektor a ceny energií, dopad na domácnosti, na konkurenceschopnost dotčených průmyslových sektorů na domácím a zahraničním trhu, včetně podrobné analýzy nejvíce ohrožených sektorů v České republice. Dále by měly být zhodnoceny dopady při různých cenách a alokaci povolenek. Analýza by měla obsahovat také zhodnocení vlivu na hospodářský růst, HDP, inflaci, nezaměstnanost, saldo platební bilance, deficit veřejných rozpočtů a veřejný dluh. 4. Termíny plnění: Začátek plnění: červen 2008 Ukončení plnění: září Práva zadavatele: a) Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu, upřesnění či doplnění podmínek výzvy v průběhu lhůty pro podání nabídek, popřípadě nevybrat žádného z uchazečů, eventuálně její zrušení a to i bez udání důvodů. b) Účastník je seznámen s tím, že účastí ve výzvě mu nevzniká právo na jakoukoliv úhradu výdajů spojených s účastí ve výzvě. c) Zadavatel nepřipouští variantní řešení. d) Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem. e) Vztahy neupravené tímto vyhlášením se řídí Obchodním zákoníkem. 6. Lhůta pro podání nabídek: Lhůta pro podání nabídek začíná dne a končí dne v 11:00 hodin. Nabídky zasílejte poštou nebo elektronicky na ovou adresu: miroslav_hajek@env.cz. Nabídky je možné odevzdat také v podatelně na adrese zadavatele v době: , Poslední den lhůty pro podání nabídek lze nabídky odevzdat pouze v podatelně na adrese zadavatele, a to do hodin. Otevírání obálek je pro uchazeče neveřejné.

3 Doručení nabídek zadavatel požaduje v uzavřených obálkách opatřených na uzavření razítky, podpisy uchazečů a označených zřetelně VÝZVA NEOTEVÍRAT odbor 320 doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. a Studie dopadů Evropského systému emisního obchodování. Adresa na obálce bude uvedena ve tvaru: doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. Ministerstvo životního prostředí Odbor ekonomických nástrojů Vršovická Praha Platební podmínky a) Zadavatel připouští pouze bezhotovostní platbu, veškeré platby za dodané služby budou na základě faktury, kterou vybraný uchazeč vystaví po zpracování ekonomické analýzy. b) Splatnost faktury je stanovena na 21 dnů po jejím obdržení zadavatelem. Zadavatel nepřipouští zálohové platby. Vystavená faktura ponese označení faktury a její číslo, název a sídlo dodavatele a zadavatele, bankovní spojení, předmět smlouvy, fakturovanou částku vč. DPH a označení Ekonomická analýza dopadů revize Evropského systému emisního obchodování odbor ekonomických nástrojů. 8. Postup při zadávání jednotlivých činností v rámci zakázky S vítězem výběrového řízení zadavatel uzavře smlouvu na vypracování Ekonomické analýzy dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimatickoenergetického balíčku na Českou republiku, jejíž přesné propozice jsou uvedeny v příloze. Požadavky a podmínky pro zpracování nabídky 9. Požadavky na strukturu nabídky: V nabídce musí být uvedeny následující informace: a) identifikace uchazeče Jméno, sídlo, kontaktní osoba, IČO, DIČ, telefon, fax, statutární zástupce, bankovní spojení s uvedením čísla účtu. Uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu dále doloží: - výpis z Obchodního rejstříku, je-li uchazeč do tohoto rejstříku zapsán, ve stejnopisu nebo ověřené kopii, ne starším než 90 dní, nebo - Živnostenský list ve stejnopisu nebo ověřené kopii na předmět podnikání související s tímto výběrovým řízením. b) Kvalifikační předpoklady Zadavatel ke splnění kvalifikace požaduje, aby uchazeč prokázal, že má odpovídající ekonomické vzdělání a zkušenosti se zpracováním ekonomické analýzy obdobného obsahu a rozsahu.

4 1) Uchazeč doloží doklad o dosaženém ekonomickém vzdělání (absolvování Vysoké školy ekonomické, ekonomické fakulty apod.) ve formě neověřené kopie nebo musí uchazeč disponovat min. 1 pracovníkem s tímto vzděláním. 2) Uchazeč doloží přehled realizovaných ekonomických analýz výše uvedeným pracovníkem (viz bod výše). Tento přehled bude podepsán oprávněnou osobou uchazeče. c) Vlastní nabídka uchazeče k předmětu veřejné zakázky malého rozsahu pro hodnocení nabídek 1) Nabídková cena za zpracování analýzy a) Uchazeč uvádí cenu bez DPH a celkovou cenu s DPH. b) Cena bude vyjadřovat sazbu za zpracování Ekonomické analýzy dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku c) Cena, uvedená v nabídce, bude považována za definitivní a nejvýše přípustnou, kterou je možno překročit pouze při rozšíření předmětu plnění nad rámec nabízené studie, a to pouze po dohodě se zadavatelem. 2) Metodika a kvalita zpracování analýzy a) Uchazeč uvádí metodiku, podle níž zpracuje Ekonomickou analýzu dopadů revize Evropského systému emisního obchodování v kontextu klimaticko-energetického balíčku na Českou republiku. b) Uchazeč uvádí rozsah ekonomické analýzy c) Dále uvádí způsob konzultací, konzultované subjekty a jiné zdroje dat 10. Další požadavky na způsob zpracování nabídky: a) Nabídku podá uchazeč písemně v originále dle formálních, technických a smluvních požadavků zadavatele uvedených v této zadávací dokumentaci. b) Nabídka, včetně veškerých požadovaných dokladů, bude potvrzena statutárním orgánem uchazeče nebo osobou pověřenou zastupováním statutárního orgánu. V případě podpisu nabídky pověřenou osobou doloží uchazeč v nabídce příslušnou plnou moc, či jiný platný pověřovací dokument. Způsob hodnocení nabídek (hodnotící kritéria) 1. Hodnocení administrativní správnosti Nejprve proběhne hodnocení administrativní správnosti nabídek. Toto hodnocení bude provedeno podle následujících kritérií: Kritérium hodnocení administrativní správnosti nabídky Nabídka č. 1. Byla nabídka dodána na MŽP ve lhůtě? 2. Byl originál nabídky podepsán? 3. Obsahuje nabídka identifikaci uchazeče? 4. Je nabídková cena uvedena včetně DPH a vyjádřena v české měně? 5. Obsahuje nabídka doklad o dosaženém ekonomickém vzdělání uchazeče? 6. Obsahuje nabídka přehled realizovaných ekonomických analýz uchazečem? Pouze nabídky, které splní všechny výše uvedené požadavky, budou hodnoceny dále.

5 2. Hodnocení nabídky Po uzavření hodnocení administrativní správnosti proběhne hodnocení podmínek, které uchazeč nabízí. Nabídky budou hodnoceny podle těchto kritérií: - Dílčí parametr - Váha parametru v celkovém hodnocení Pro zhodnocení parametrů budou stejným způsobem hodnocena dílčí sub-kritéria (jsou-li uvedena): - Název sub-kritéria - Dílčí váha sub-kritéria Základními parametry pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky a kvalita zpracování. Hodnocení nabídky proběhne podle níže uvedených dílčích kritérií, a to následujícím způsobem: Nabídková cena Parametr Váha Nabídková cena 45 % Metodika a kvalita zpracování analýzy 55 % Cena za veřejnou zakázku malého rozsahu Předmětem hodnocení parametru Nabídková cena bude výše cen nabízených zpracovateli analýz Metodika a kvalita zpracování analýzy V rámci parametru Metodika a kvalita zpracování analýzy budou hodnocena tato dílčí subkritéria: a) Metodika b) Rozsah analýzy c) Úroveň informačních zdrojů a konzultací Sub-kritéria Váha Metodika 20 % Rozsah analýzy 25 % Úroveň informačních zdrojů a konzultací 10 % a) Při hodnocení sub-kritéria Metodika bude hodnocena: (i) komplexnost (rozsah metodiky s ohledem na dílčí body analýzy (viz. Příloha bod 3. Hlavní zaměření studie) i na celkové hodnocení systému) (ii) detailnost - míra rozpracování metodiky analýzy - identifikace a popis problému - identifikace dotčených skupin - návrhy variant řešení (u alokace a cen povolenek) - zhodnocení přínosů a nákladů jednotlivých variant a jejich kvantifikace (nejlépe v peněžních jednotkách, využití metod jako analýza nákladů a přínosů, multikriteriální analýza aj.), - návrh řešení (výběr nejvhodnější varianty) - zhodnocení dopadů a jejich kvantifikace u ostatních bodů studie (viz Příloha - Hlavní zaměření studie)

6 b) Při hodnocení sub-kritéria Rozsah analýzy bude hodnocena: (i) komplexnost (zhodnocení všech bodů Hlavního zaměření studie (viz. Příloha) a vyhodnocení celkových dopadů na Českou republiku) (ii) detailnost - míra rozpracování a zhodnocení dopadů na dotčené subjekty (průmyslový sektor, malé a střední podnikatele, domácnosti, státní a veřejný sektor), - zhodnocení vlivu na hospodářský růst, HDP, inflaci, konkurenceschopnost na domácím a zahraničním trhu, nezaměstnanost, saldo platební bilance, deficit veřejných rozpočtů, veřejný dluh (iii) přehlednost a srozumitelnost popisu dané analýzy, a to jak ve vztahu k metodice, tak i k realizaci zpracování analýzy c) Při hodnocení sub-kritéria Úroveň informačních zdrojů a konzultací bude hodnocena úroveň informačních zdrojů s ohledem na dosažení komplexních a relevantních informací pro analýzu se zaměřením na: (i) druhy použitých informačních zdrojů (s ohledem na relevantnost získaných informací), (ii) počet prováděných konzultací, (iii) způsob prováděných konzultací V Praze dne schválil:. doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. ředitel odboru ekonomických nástrojů

7 Metody hodnocení Pro hodnocení jednotlivých dílčích kritérií použije hodnotící komise bodovací stupnici v rozsahu 0 až 100. Každému dílčímu kritériu v rámci jednotlivých hodnocených nabídek bude přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nabídky v tomto dílčím kritériu. U kritéria nabídková cena bude nejvýhodnější nabídce (tj. projektu s nejnižší nabídkovou cenou) přiděleno 100 bodů. Ostatním nabídkám bude přidělen počet bodů vypočítaný na základě následujícího vzorce: nejvýhodnější nabídka Počet bodů = * 100 hodnocená nabídka Tato bodová hodnoty bude zároveň bodová hodnota dílčího kritéria Nabídková cena. U každého ze sub-kritérií v rámci dílčího kritéria Metodika a kvalita zpracování analýzy sestaví hodnotící komise pořadí od nejvhodnější nabídky k nejméně vhodné. Hodnotící komise přiřadí nejvhodnější nabídce v rámci daného sub-kritéria 100 bodů a každé následující nabídce přiřadí takové nižší bodové ohodnocení, které vyjadřuje míru splnění sub-kritéria ve vztahu k nejvhodnější nabídce. Hodnotící komise náležitě odůvodní, proč bylo nejvhodnější nabídce uděleno u každého jednotlivého sub-kritéria nejvíce bodů a v čem spatřuje, že jsou ostatní nabídky méně vhodné; současně podrobně odůvodní počet přidělených bodů, resp. rozdíl bodů mezi dotčenou a nejvhodnější nabídkou u každého subkritéria. Bodové hodnoty sub-kritérií budou násobeny jejich příslušnou vahou dle uvedené tabulky a jejich následným součtem bude zjištěna bodová hodnota dílčího kritéria Metodika a kvalita zpracování analýzy. Bodové hodnoty jednotlivých dílčích kritérií budou násobeny svými příslušnými vahami dle shora uvedené tabulky a jejich následným součtem bude zjištěna bodová hodnota představující celkové hodnocení nabídky. Na tomto základě stanoví hodnotící komise pořadí nabídek.

8 Příloha zadávací dokumentace 1. Legislativní návrhy klimaticko-energetického balíčku Evropská komise zveřejnila dne 23. ledna 2008 soubor legislativních návrhů a doprovodných dokumentů (tzv. klimaticko-energetický balíček), jež povedou k naplnění závěrů přijatých jarní Evropskou radou v roce 2007 (mj. snížení emisí skleníkových plynů do roku 2020 o 20% a rozdělení závazku dosáhnout do roku 2020 podílu 20% obnovitelných zdrojů energie na celkové spotřebě). Čtveřici základních legislativních návrhů klimaticko-energetického balíčku tvoří: 1. návrh revize směrnice 2003/87/ES o obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů (EU ETS) 2. rozhodnutí o rozdělení úsilí k dosažení redukčních cílů emisí skleníkových plynů 3. návrh směrnice o zachytávání a ukládání CO 2 do geologického podloží (CCS) 4. návrh rámcové směrnice pro podporu energie z obnovitelných zdrojů. 2. Cíl studie Soubor legislativních návrhů bude mít významný dopad na české hospodářství i na sociální oblast. Cílem studie je analýza dopadů návrhu revize směrnice 2003/87/ES o obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů na český průmysl v kontextu klimatickoenergetického balíčku. 3. Hlavní zaměření studie 1. Dopad EU ETS na veřejný sektor, soukromý sektor a domácnosti (včetně rozdělení podle příjmových kategorií). 2. Dopady na konkurenceschopnost všech dotčených průmyslových odvětví (dopad jak na odvětví přímo zahrnuté do EU ETS, tak na odvětví mimo EU ETS např. na odvětví textilní apod.; podíl jednotlivých odvětví na HDP, zaměstnanosti, export/import produkce atd.). 3. Dopady EU ETS na energetická odvětví a ceny energií (včetně nárůstu cen pro domácnosti), dopad na různé zdroje výroby elektřiny (zejména uhlí, plyn, obnovitelné zdroje) a výrobu tepla (zejména uhlí, plyn, včetně dopadů na centrální zdroje vytápění). 4. Citlivostní analýza pro různé scénáře alokace povolenek (např. aukce x alokace zdarma) a pro různé ceny povolenek. 5. Podrobná analýza nejvíce ohrožených odvětví. 6. Dopad na makroekonomické ukazatele (HDP, inflaci, saldo platební bilance, nezaměstnanost, deficit veřejných rozpočtů, veřejný dluh), včetně dopadu na maastrichtská kritéria (cenová stabilita, udržitelnost veřejných financí, kursová kritéria, dlouhodobé úrokové sazby).

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VENKOVNÍ HODINY veřejná zakázka malého rozsahu následující

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Rekonstrukce části střechy objektu

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY VE SMYSLU ZÁKONA Č. 137/2006 SB. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: POSKYTNUTÍ DLOUHODOBÉHO ÚVĚRU VE VÝŠI 23,34 MIL.

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Tisk propagačních materiálů CZ00022161. Tato výzva je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky. Č. j.81/2010-pk Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 46/10/57 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/4.1.00/06.0001 CZ.1.07/4.1.00/06.0002

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: 2/2010/soc Výzkum v oblasti motivace mladých lidí, institucí, rodičů v rámci mikroprojektu Rozvoj Bruntálu/Opole příležitosti pro mládež Předmět zakázky:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem. Aktualizace POVIS a revize dat o záplavových územích. Česká republika Ministerstvo životního prostředí

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem. Aktualizace POVIS a revize dat o záplavových územích. Česká republika Ministerstvo životního prostředí VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Zákon a Výzva ) s názvem

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: VÝSTAVBA HŘBITOVNÍ ZDI V BUDIMĚŘICÍCH veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL Městys Karlštejn Zadávací řízení na: KARLŠTEJN POUČNÍK OPRAVA MÍSTNÍ KOMUNIKACE P.Č. 1095/1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Městys Karlštejn Adresa: Karlštejn 185, 267

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem Vyřizuje: Ing. Vladimír Kopecký

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Vybudování venkovní herní sestavy loď (atyp) v MŠ Kneslova

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Provozovatel klubové restaurace 1. Zadavatel Název: TJ Sokol Holubice zapsaný spolek Sídlo: Holubice 184 Zastoupený: Františkem Marešem, předsedou IČ: 44685041

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (jedná se o zadávací řízení dle Pravidel RMČ Brno-Černovice č. 1/2014 pro zadávání a výběr dodavatelů veřejných zakázek financovaných MČ Brno-Černovice)

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Výsledkem auditu bude písemný dokument, který bude obsahovat 2 části:

Výsledkem auditu bude písemný dokument, který bude obsahovat 2 části: +NLDSY112ZOOW+ MINISTERSTVO KULTURY ČR V Praze dne 27. října 2010 Čj. MK 27 736/2010 Vyřizuje: JUDr. P. Smolíková Výtisk č. 3 PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o. Kateřinská 40/466 120 00 Praha

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Č. j. NA 3696-7/11-2015 Výběrové řízení na Archivní obalový materiál - 1 - 1. Všeobecné informace 1.1 Úvodní informace Veřejná

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Drnovská 507 Tel.: +420 233022111 161 06 Praha 6 Ruzyně Fax: +420 233310638 E-mail:cropscience@vurv.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č. 18/2013 na realizaci

Více

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs)

Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek přiděleného množství (AAUs) Kontaktní osoba: Kateřina Vargová Tel.: 267 994 411 Fax: 272 936 597 E-mail: katerina.vargova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Právní služby souvisejících s přípravou a vyjednáváním smluv o prodeji jednotek

Více

Dodání malotraktoru pro sečení trávy

Dodání malotraktoru pro sečení trávy Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 1/2014 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: Dodání malotraktoru pro sečení trávy veřejná zakázka malého

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 19.2.2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod.

od , 9:00 hod. do , 11:00 hod. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo jednací zadavatele: 19565/2009-61

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Rozvoj měkkých dovedností-soft skills (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.) 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NÁZEV ZAKÁZKY UPGRADE VEŘEJNÉHO ROZHLASU NA BEZDRÁTOVÝ Číslo zakázky 3/2014 Rozhodnutí o zakázce Rada obce rozhodnutím

Více

Zuzana Fiantoková. 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Nákup služeb

Zuzana Fiantoková. 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vzdělávání zaměstnanců v oblasti financí a PC 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele WIC Prague s.r.o. Sídlo náměstí

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum 3.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 6/2017 Dodávka velkokapacitních kontejnerů formou veřejná soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 37398/2015 Naše sp. zn.: 37398/2015 MJP/LESA *MUSPX01HFY5O* Výzva k podání nabídky Předmět poptávky: Provedení celkového forenzního

Více

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem. Dodávka kancelářských potřeb

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem. Dodávka kancelářských potřeb ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka kancelářských potřeb Jedná se o zakázku malého rozsahu ve

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 27. 1. 2016 Žádost o schválení kritérií na veřejnou zakázku ZŠ Komenského rekonstrukce dívčích WC pav. D Zpráva se předkládá z důvodu: Žádost odboru Zprávu

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁKONA Č.

Více

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče 1. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. 2. Nabídka bude splňovat podmínky stanovené zněním 68 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZADAVATEL Zadávací řízení na: ZALOŽENÍ LINIOVÝCH VÝSADEB V EXTRAVILÁNU OBCE SVÁROV Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Zadavatel: Adresa: Svárov 1, 273 51 Svárov IČO: 00875481 osoba oprávněná

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

Tisk testových sešitů, záznamových archů a doprovodných materiálů

Tisk testových sešitů, záznamových archů a doprovodných materiálů Zadavatel: Ústav pro informace ve vzdělávání divize Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání (CERMAT) se sídlem Senovážné náměstí 26, 110 00 Praha 1, IČ-613 84 020 zastoupený: RNDr. Pavlou Zieleniecovou,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Strnady 136, 252 02 Jíloviště Pošta pro doručování korespondence: 156 00 Praha 5 Zbraslav Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Terénní automobil Útvar ekologie č.j.: 41/000575/VULHM/2015 Strnady dne 7. 9. 2015 V souladu s podmínkami zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem. Poradenství v oblasti veřejných zakázek a zastupování při organizaci zadávacích řízení v letech 2016-2019

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem. Poradenství v oblasti veřejných zakázek a zastupování při organizaci zadávacích řízení v letech 2016-2019 VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem Poradenství

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MAGISTRÁTU MĚSTA NAŠE ZNAČKA: MMHK/116144/2013/ŽP/Net VYŘIZUJE: Netopilová Jiřina TELEFON: +420495707644 E-MAIL: Jirina.Netopilova@mmhk DATUM: 27.6.2013 Výzva k podání nabídek

Více

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu

Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání nového automobilu Dětský diagnostický ústav, středisko výchovné péče, základní škola, mateřská škola a školní jídelna Liberec, U Opatrovny 3, 460 01 Liberec 4 Výzva zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky na dodání

Více

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění 1. Název veřejné zakázky

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu

Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Zadavatel veřejné zakázky: Poukázky pro volný čas č. j. : KRPL 24511-4/ČJ-2015-1800VZ Název: Česká republika Krajské ředitelství policie Libereckého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Výběr dodavatele jazykových kurzů pro společnost DAKO-CZ, a.s. Zadavatel Obchodní firma: DAKO CZ, a.s. sídlem: Budovatelů 323, Třemošnice, PSČ

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328 Městská část Praha 18 (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k předložení nabídek a prokázání splnění kvalifikace zakázky malého rozsahu na služby, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Praha Zbraslav dne 4. 5. 2015 VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Živičářské práce běžné údržby komunikací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů :

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : 1. Základní identifikační údaje Zadavatele Název Fakultní nemocnice

Více

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Městská část Praha - Zbraslav Starostka městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: hurkova@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky dle ustanovení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Název veřejné zakázky: Zpracování projektových žádostí do OPŽP Zpracoval:

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák

VÝZVA. k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák VÝZVA k podání nabídky na zakázku na služby Propagační materiály pro SPORT areál Špičák Vážená paní, vážený pane, Společnost SPORT SERVICE, spol. s r.o., v rámci realizace projektu PODPORA ROZVOJE SLUŽEB

Více

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás Město Semily Husova čp. 82 513 13 Semily IČ 00276111 www.semily.cz 2011-03-21 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem "Provedení kontroly spalinových cest dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Nespeky Sídlo: Benešovská 12, 257 22 Nespeky IČ: 00232335 Akce : Zpracování územního plánu Nespeky Zadavatel oznamuje zahájení výběrového řízení na zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Právní služby související s projekty a administrací Green Investment Scheme

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: POČET LISTŮ DOPISU: OIV/96189/Kzl/11 VYŘIZUJE: Bc. Martina

Více

Dodávka posypové soli pro rok 2013

Dodávka posypové soli pro rok 2013 pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka posypové soli pro rok 2013 Zadavatel: Služby Města Veselí nad Moravou, se sídlem: Blatnická 1551, 698 01 Veselí nad Moravou IČ: 46 936 777 Zastoupený:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436 995 fax: 481 313 673 E-mail: info@cepelik.cz

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436 995 fax: 481 313 673 E-mail: info@cepelik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Identifikace zadavatele Bohuslav Čepelík - ELKOVO IČO: 11090634 Chutnovka 50, 511 01 Turnov DIČ: CZ451021046 www.elkovo-cepelik.cz Kontaktní osoba: Bohuslav Čepelík tel.: 602 436

Více

Výzva. k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách. Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ

Výzva. k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách. Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách Název: MATEŘSKÁ ŠKOLKA JINOČANY - VYBAVENÍ 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele: Obec Jinočany Sídlo: Náměstí 5.

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více