č. j.: ŢP/11981/10 V Plzni dne Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č. j.: ŢP/11981/10 V Plzni dne 16. 12. 2010 Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í"

Transkript

1 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň č. j.: ŢP/11981/10 V Plzni dne Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í o změně č. 1 integrovaného povolení společnosti TONDACH Česká republika s.r.o. pro zařízení Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním - krytinových tašek. Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ţivotního prostředí (dále jen krajský úřad ), jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (zákon o integrované prevenci), v platném znění (dále jen zákon o integrované prevenci) mění na základě oznámení změny v provozu zařízení dle 16 odst. 1 písm. b) zákona o integrované prevenci, v souladu s ustanovením 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci integrované povolení č. j.: ŢP/13000/07 ze dne společnosti TONDACH Česká republika s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, Hranice, s přiděleným IČ pro zařízení Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním krytinových tak, ţe celý nový výrok zní takto: Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ţivotního prostředí (dále jen krajský úřad ), jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (zákon o integrované prevenci), v platném znění (dále jen zákon o integrované prevenci) vydává podle ustanovení 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci integrované povolení společnosti TONDACH Česká republika s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, Hranice, s přiděleným IČ (dále jen provozovatel ), pro zařízení Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním - krytinových tašek (dále jen zařízení )

2 Popis zařízení Identifikační údaje Název zařízení: Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním - krytinových tašek Provozovatel zařízení: TONDACH Česká republika s.r.o. IČ Kategorie zařízení: zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním, zejména krytinových tašek, cihel, ţáruvzdorných tvárnic, obkládaček, kameniny nebo porcelánu, o výrobní kapacitě větší neţ 75 t denně anebo o kapacitě pecí větší neţ 4 m 3 a s hustotou vsázky větší neţ 300 kg/m 3, podle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci. Umístění zařízení: Kraj: Plzeňský Obec: Blíţejov K.ú.: Blíţejov Parcelní čísla: viz list vlastnictví 402 Zařízení zahrnuje následující části: Technické a technologické jednotky podle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci Válečková pec protiproudá tříkanálová válečková pec o délce 141 m, šířce 3,3 m a výšce 2,7 m slouţí pro vypalování krytinových tašek. Pec je rozdělena na tři pásma: předehřívací (protiproudý ohřev pásma je zajištěn bočními hořáky a spalinami ze ţárového pásma; spaliny jsou odtahovány kouřovodem do fluorfiltru), ţárové (ohřev je zajištěn bočnými hořáky na teplotu cca C) a chladící (vháněný čerstvý vzduch odebírá teplo taškám a část takto ohřátého vzduchu se odtahuje do sušárny, zbylá část proudí proti směru toku materiálu, kde se v ţárovém pásmu a předehřívacím pásmu smíchává se spalinami). Jako palivo se pouţívá zemní plyn. Celkový počet hořáků je 152 ks (BICA) a 109 ks (BIAH). Celkový výkon hořáků je 1,7 MW. Denní výpal je ks/h, doba průchodu pecí je 360 min. Kapacita pece je m 3 a hustota vsázky je 320 kg/m 3. Projektovaná kapacita pece je 96 t pálených krytinových tašek/den. Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci Vyvíječ páry UND 500 je zařízení na výrobu páry pro výrobní lisy. Jako palivo se pouţívá zemní plyn. Jmenovitý tepelný výkon je 0,323 MW. Výkon hořáku je v rozmezí kw. Sytá pára je o přetlaku 0,5 MPa. Strana 2 (celkem 15)

3 Výrobní lis vakuový šnekový lis slouţí ke vtlačení souvislého pásu hmoty. Pomocí odřezávače se vytvářejí jednotlivé tašky. Projektovaná kapacita je cca 130 t výlisků/den. Sušárna protiproudá komorová sušárna (17 komor) slouţí k sušení výlisků tašek. Sušícím médiem je ohřátý vzduch z chladícího pásma tunelové pece smíchaný s čerstvým vzduchem a přihřívaný hořákem na zemní plyn (Weishaupt, typ G 40/2, výkon 3450 kw). Projektovaná kapacita je cca 130 t výlisků/den. Plynová kotelna kanceláře kotel VAILLANT VK 31/4, výkon 31,7 kw, palivo zemní plyn Plynová kotelna sociální zařízení kotel VAILLANT VK 31/4, výkon 31,7 kw, palivo zemní plyn Plynová kotelna brusírna sklad kotel VAILLANT VK 47/4, výkon 47,7 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala expedice infrazářič VK Vacovský Group s.r.o., SYNTEMA INFRA 6, výkon 25 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala lisovna infrazářič VK Vacovský Group s.r.o., SYNTEMA INFRA 6, výkon 25 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala plynová kotelna soc. zařízení kanceláře kotel VAILLANT, AK/AL, výkon 7,25 kw, palivo zemní plyn Balící a paletizační linka balící pistole SHRINKFAST, MODEL 975 SHRINKFAST, výkon 1 kw, palivo propan butan Záloţní zdroj elektrické energie dieselagregát STAMFORD, výkon 30 kw, palivo nafta Přímo spojené činnosti Skladování vstupních surovin, pomocných látek, materiálů a výstupních produktů (zásobárna cihlářské hlíny; sklad technických plynů; sklad olejů, maziv, benzinu a nafty; sklad náhradních dílů, materiálů pro výrobu a výrobky). Příprava cihlářské suroviny (mísení, odleţení hmoty). Třídění, balení a expedice hotových výrobků Rozvod vysokého napětí, zemního plynu (regulační stanice) a tepla Rozvod tlakového vzduchu Údrţba a oprava strojního zařízení Vytápění objektů - vytápění budov a ohřev TUV je zajištěn plynovými kotli a plynovými infrazářiči. Doprava Zásobování vodou - areál je zásobován pitnou vodou z veřejného vodovodního řádu a uţitkovou vodou z vlastních studní. Strana 3 (celkem 15)

4 Vypouštění vod do kanalizace - odvod sráţkových vod je zajištěn oddělenou kanalizací do vodního toku Zubřina. Splaškové vody jsou odváděny do veřejné kanalizace obce Blíţejov. Omezování emisí do ovzduší (kaskádový odlučovač fluorfiltr čištění spalin z tunelové pece). Nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a přípravky Nakládání s odpady Měření a monitorování Závazné podmínky provozu: Krajský úřad v souladu s ustanovením 13 odst. 3 písm. d) zákona o integrované prevenci, ustanovením 13 odst. 4 a ustanovení 13 odst. 6 zákona o integrované prevenci, ve vazbě na 14 zákona o integrované prevenci, krajský úřad stanovuje závazné podmínky provozu zařízení a s ním přímo spojených činností, dále postupy a opatření zabezpečující plnění těchto podmínek. V těchto podmínkách jsou zahrnuty podmínky uvedené ve vyjádření příslušného orgánu ochrany veřejného zdraví, které se dotýkají zájmů chráněných podle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, popřípadě poţadavky uvedené ve stanovisku k posouzení vlivů na ţivotní prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na ţivotní prostředí. Strana 4 (celkem 15)

5 1. Emisní limity 1.1. Ovzduší Válečková pec (VZZO) Emisní zdroj (technologický) Válečková pec zdroj č. 101 výduch č. 002 Látka nebo ukazatel Jednotka Emisní limit TZL mg/m 3 80 NO x (NO 2 ) mg/m CO mg/m SO 2 mg/m VOC mg/m 3 30 F mg/m 3 10 Cl mg/m 3 50 Pro výše uvedené emisní limity platí vztaţné podmínky B, koncentrace příslušné látky ve vlhkém plynu za normálních podmínek. Zajistit u výše uvedeného zdroj autorizované jednorázové měření emisí TZL, NO x, CO, SO 2, OC, F a Cl s četností 1 x za rok, ne dříve neţ po uplynutí 6 měsíců od data předchozího měření. Měření znečišťujících látek do ovzduší provede autorizovaná měřící skupina s autorizací dle zákona č. 86/2002 Sb., v platném znění Sušárna (SZZO) Emisní zdroj (technologický) Látka nebo ukazatel Jednotka Emisní limit Sušárna zdroj č. 102 výduch č. 009 NO x (NO 2 ) mg/m CO mg/m Pro výše uvedené emisní limity platí vztaţné podmínky B, koncentrace příslušné látky ve vlhkém plynu za normálních podmínek. Zajistit u výše uvedeného zdroje autorizované jednorázové měření emisí NO x a CO s četností 1 x za 3 roky, ne dříve neţ po uplynutí 18 měsíců od data předchozího měření. Měření znečišťujících látek do ovzduší provede autorizovaná měřící skupina s autorizací dle zákona č. 86/2002 Sb., v platném znění. Strana 5 (celkem 15)

6 Vyvíječ páry (SZZO) Emisní zdroj (spalovací) Látka nebo ukazatel Jednotka Emisní limit Vyvíječ páry zdroj č. 001 výduch č. 001 NO x (NO 2 ) mg/m CO mg/m SO 2 mg/m 3 35 Pro výše uvedené emisní limity platí vztaţné podmínky A, koncentrace příslušné látky v suchém plynu za normálních podmínek (101,325 kpa, 293,15 K), s referenčním obsahem kyslíku 3 %. Zajistit u výše uvedeného zdroje autorizované jednorázové měření emisí NO x a CO s četností 1 x za 5 roků, ne dříve neţ po uplynutí 30 měsíců od data předchozího měření. Měření SO 2 zajistit u výše uvedeného zdroje dle platné legislativy. Měření znečišťujících látek do ovzduší provede autorizovaná měřící skupina s autorizací dle zákona č. 86/2002 Sb., v platném znění Plynové kotelny, infrazářiče, záloţní zdroj elektrické energie (MZZO) Limity nestanoveny Voda Pitná voda Měřit mnoţství odebírané pitné vody zařízením, jehoţ správnost měření bude ověřená dle poţadavků stanovených zákonem č. 505/1990 Sb., v platném znění. Poznámka: Pitná voda je dodávána z vodovodní sítě na základě kupní smlouvy se společností Chodské vodárny a kanalizace, a.s., Domažlice. Slouží pro zásobování společnosti pitnou vodou a pro sociální účely Podzemní voda pro technologické účely Dodrţovat mnoţství odběru podzemní vody z pěti studní. Zdroj odběru Odběr podzemní vody z pěti studní na pozemku p. č. 217/2, 219/7, 221, 784/1 a 784/7. Mnoţství maximálně 2,2 l/s měsíčně m 3 /měs. průměrně 1,35 l/s ročně max m 3 /rok Strana 6 (celkem 15)

7 Měřit mnoţství odebírané podzemní vody zařízením, jehoţ správnost měření bude ověřená dle poţadavků stanovených zákonem č. 505/1990 Sb., v platném znění. Sledovat jakost podzemní vody ze studní s četností 2 x ročně v souladu s vyhláškou č. 20/2002 Sb., v platném znění. Týká se jen těch studní, ze kterých je odebírána podzemní voda Splašková odpadní voda Mnoţství vypouštěné splaškové odpadní vody do veřejné kanalizace se zjišťuje výpočtem ze spotřeby pitné vody na základě smlouvy. Poznámka: Splašková odpadní voda je odváděna na základě smlouvy do veřejné kanalizace obce Blížejov. V areálu závodu nevzniká žádná odpadní voda z technologie výroby Dešťová voda Podmínky nejsou navrţeny. Poznámka: Dešťová voda je svedena bez předčištění do vodního toku Zubřina Vibrace Podmínky nejsou navrţeny Hluk Dodrţovat nejvyšší přípustné hodnoty hladin akustického tlaku v chráněném venkovním prostoru dle nařízení vlády č. 148/2006 Sb Neionizující záření Podmínky nejsou navrţeny. 2. Opatření k vyloučení rizik moţného znečišťování ţivotního prostředí a ohroţování zdraví člověka pocházejících ze zařízení po ukončení jeho činnosti, pokud k takovému riziku či ohroţení zdraví člověka můţe dojít 2.1. Tři měsíce před plánovaným ukončením provozu předloţit KÚ Plzeňského kraje, OŢP, projekt likvidace zařízení po ukončení provozu. 3. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka a ţivotního prostředí při nakládání s odpady Strana 7 (celkem 15)

8 3.1. Vydává se souhlas k nakládání (shromaţďování a předávání osobě oprávněné) s nebezpečnými odpady, v rozsahu dle následujícího seznamu nebezpečných odpadů: Kat. číslo Název odpadu * Uniklé (rozlité) ropné látky * Syntetické řezné oleje * Upotřebené vosky a tuky * Jiné hydraulické oleje * Jiné motorové, převodové a mazací oleje * Syntetické izolační a teplonosné oleje * Pevný podíl z lapáků písku a odlučovačů oleje * Kaly z odlučovačů oleje * Kaly z lapáků nečistot * Olej z odlučovačů oleje * Zaolejovaná voda z odlučovačů oleje * Směsi odpadů z lapáku písku a odlučovačů oleje * Jiná rozpouštědla a směsi rozpouštědel * Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo obaly těmito látkami znečištěné * Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíţe neurčených), čisticí tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami * Olejové filtry * Brzdové kapaliny * Nebezpečné součástky neuvedené pod čísly aţ a a * Vyřazená zařízení obsahující nebezpečné sloţky neuvedená pod čísly aţ (1) * Vyřazená zařízení obsahující chlorofluorouhlovodíky, hydrochlorofluorouhlovodíky (HCFC) a hydrofluorouhlovodíky (HFC) * Laboratorní chemikálie a jejich směsi, které jsou nebo obsahují nebezpečné látky * Olověné akumulátory * Nikl-kadmiové baterie a akumulátory * Odpady obsahující ropné látky * Směsi nebo oddělené frakce betonu, cihel, tašek a keramických výrobků obsahující nebezpečné látky * Zemina a kamení obsahující nebezpečné látky * Jiné izolační materiály, které jsou nebo obsahují nebezpečné látky * Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť * Vyřazená zařízení obsahující chlorofluorouhlovodíky * Baterie a akumulátory, zařazené pod čísly , nebo pod čísly a netříděné baterie a akumulátory obsahující tyto baterie * Vyřazené elektrické a elektronické zařízení obsahující nebezpečné látky neuvedené pod čísly a (1) (1) Nebezpečné součástky z elektrického a elektronického příslušenství mohou zahrnovat akumulátory a baterie uvedené v podskupině a označené jako nebezpečné; rtuťové přepínače, sklo z obrazovek a jiné aktivované sklo atd. Strana 8 (celkem 15)

9 4. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka a ţivotního prostředí, zejména ochranu ovzduší, půdy, lesa, podzemních a povrchových vod, přírody a krajiny 4.1. Technologický proces provozovat tak, aby nebyla překročena povolená maximální koncentrace škodlivin na všech výstupech do ovzduší Při nakládání s chemickými látkami a přípravky plnit veškeré povinnosti vyplývající provozovateli ze zákona č. 356/2003 Sb., v platném znění a zákona č. 125/2005 Sb. Dodrţovat ustanovení 39 a 41 zákona č. 254/2001 Sb., v platném znění Provést měření hladin akustického tlaku v chráněném venkovním prostoru v případě zásadních změn v činnosti, které mohou vést k ovlivnění hlukové expozice okolí a tyto výsledky do měsíce předloţit k zhodnocení k zhodnocení KHS Plzeňského kraje a KÚ Plzeňského kraje, OŢP. 5. Další zvláštní podmínky ochrany zdraví člověka a ţivotního prostředí, (které úřad shledá nezbytnými s ohledem na místní podmínky ţivotního prostředí a technickou charakteristiku zařízení) Podmínky nejsou navrţeny. 6. Podmínky pro hospodárné vyuţívání surovin a energie 6.1. V pravidelném ročním hlášení o plnění podmínek IP vyhodnotit závěry energetického auditu včetně harmonogramu jejich plnění. 7. Opatření pro předcházení havárií a omezování jejich případných následků 7.1. Mimořádné a havarijní situace zařízení řešit v souladu s havarijními plány a ostatními vnitropodnikovými předpisy, s cílem zvýšení ochrany zdraví a ţivota zaměstnanců, ţivotního prostředí, zabezpečení spolehlivého a bezpečného provozu pro zajištění plánované výroby a rozvoje společnosti. 8. Postupy nebo opatření pro provoz týkající se situací odlišných od podmínek běţného provozu (například uvedení zařízení do provozu, poruchy zařízení, krátkodobá přerušení a definitivní ukončení provozu zařízení), při kterých můţe vzniknout nebezpečí ohroţení ţivotního prostředí nebo zdraví člověka 8.1. Zdroje znečišťování ovzduší provozovat v souladu s provozní dokumentací a s PŘ, včetně opatření ke zmírnění průběhu a odstraňování důsledků havarijních stavů. Strana 9 (celkem 15)

10 8.2. Zajistit provoz a servis všech zdrojů znečišťování ovzduší v souladu s technickými podmínkami stanovenými výrobcem zařízení. Protokoly o servisních prohlídkách uchovávat pro případ kontroly. 9. Způsob monitorování emisí a přenosů, případně technických opatření, včetně specifikace metodiky měření, včetně jeho frekvence, vedení záznamů o monitorování Podmínky kontroly a monitorování ovzduší a vod jsou uvedeny v kap a Opatření k minimalizaci dálkového přemisťování znečištění či znečištění překračujícího hranice států a k zajištění vysoké úrovně ochrany ţivotního prostředí jako celku Podmínky nejsou navrţeny. 11. Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení včetně povinnosti předkládat úřadu údaje poţadované k ověření shody s integrovaným povolením Předkládat KÚ Plzeňského kraje k zprávu dokládající plnění závazných podmínek integrovaného povolení v předchozím kalendářním roce. První zprávu předloţit k Krajský úřad v souladu s 44 odst. 2 zákona o integrované prevenci ruší pravomocná rozhodnutí, stanoviska, vyjádření a souhlasy: 1. Rozhodnutí KÚ Plzeňského kraje, odboru ŢP, čj. ŢP/7089/04 ze dne , kterým bylo vydáno povolení k vydání provozního řádu pro zařízení Válečková pec HRK a zařízení k záchytu fluoru. 2. Rozhodnutí KÚ Plzeňského kraje, odboru ŢP, čj. ŢP/4751/04 ze dne , kterým byly stanoveny obecné emisní limity. 3. Rozhodnutí KÚ Plzeňského kraje, odboru ŢP, čj. ŢP/5132/04 ze dne , kterým byla provedena oprava obecných emisních limitů. 4. Část rozhodnutí Okresního národního výboru, odboru vodního a lesního hospodářství a zemědělství, čj. Vod 3416/76 ze dne , povolující odběr podzemních vod. 5. Rozhodnutí Městského úřadu Horšovský Týn, odboru ŢP, čj. 672/2005ŢP/OH ze dne , kterým bylo povoleno nakládání s nebezpečnými odpady. Strana 10 (celkem 15)

11 6. Rozhodnutí Městského úřadu Horšovský Týn, odboru ŢP, čj. 32/2007 ŢP/OH ze dne , kterým bylo povoleno nakládání s nebezpečnými odpady. Tímto integrovaným povolením se v souladu s 13 odst. 6 zákona o integrované prevenci nahrazují rozhodnutí, stanoviska, vyjádření a souhlasy, které by byly vydány na základě zvláštních právních předpisů: 1) povolení k vydání provozního řádu velkého zdroje znečišťování ovzduší podle 17 odst. 2 písm. g) zákona č. 86/2002 Sb., o ovzduší, v platném znění 2) souhlas k nakládání s nebezpečným odpadem podle 16 odst. 3 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, v platném znění 3) povolení k odběru podzemních vod podle 8 odst. 1 písm. b) zákona č. 254/2001 Sb., vodní zákon, v platném znění Povinnosti vyplývající z ustanovení zvláštních právních předpisů a správních aktů, které toto integrované povolení nezahrnuje, zůstávají v souladu s 46 odst. 3 zákona o integrované prevenci integrovaným povolením nedotčeny. Strana 11 (celkem 15)

12 Odůvodnění 1. Průběh řízení Krajský úřad Plzeňského kraje obdrţel dne ţádost firmy TONDACH Česká republika s.r.o. se sídlem Bělotínská 722, Hranice, s přiděleným IČ , o vydání změny č. 1 integrovaného povolení podle ustanovení 13 zákona o integrované prevenci pro zařízení: Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním - krytinových tašek. Uvedeným dnem bylo zahájeno řízení o vydání změny č. 1 integrovaného povolení. Jedná se o zařízení v kategorii zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním, zejména krytinových tašek, cihel, ţáruvzdorných tvárnic, obkládaček, kameniny nebo porcelánu, o výrobní kapacitě větší neţ 75 t denně anebo o kapacitě pecí větší neţ 4 m 3 a s hustotou vsázky větší neţ 300 kg/m 3, podle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci. Předmětem změny je doplnění zdrojů znečišťování ovzduší a náprava některých nejasností na základě kontroly ČIŢP, Oblastní inspektorát Plzeň provedené dne , o jejímţ průběhu byl krajský úřad informován dopisem ze dne pod č. j.: ČIŢP/43/IPP/ /10/ZHN. Dále provozovatel ţádá o upuštění od měření TZL na zdroji Sušárna v souladu s podmínkou v kapitole integrovaného povolení, měřením emisí dne , viz protokol č. 270/09, bylo prokázáno, ţe skutečná emise činí 1 % emisního limitu a jedná se tedy o nevýznamný vliv. Krajský úřad po vyhodnocení všech došlých materiálů konstatuje, v souladu s 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci, ţe se nejedná o podstatné změny v provozu zařízení, ale ţe je nezbytné provést změnu integrovaného povolení. Krajský úřad vydává pro lepší přehlednost integrovaného povolení celý výrok změněného rozhodnutí včetně zapracovaných změn ve výrokové části rozhodnutí a provedené změny specifikuje v odůvodnění. V původním integrovaném povolení č. j.: ŢP/13000/07 ze dne , vydaném společnosti TONDACH Česká republika s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, Hranice, s přiděleným IČ , pro zařízení Zařízení na výrobu keramických výrobků vypalováním krytinových tašek byly provedeny následující změny: 1) V části Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci na straně 2 rozhodnutí se mění třetí odráţka, která nově zní takto: Sušárna protiproudá komorová sušárna (17 komor) slouţí k sušení výlisků tašek. Sušícím médiem je ohřátý vzduch z chladícího pásma tunelové pece smíchaný s čerstvým vzduchem a přihřívaný hořákem na zemní plyn (Weishaupt, typ G 40/2, výkon 3450 kw). Projektovaná kapacita je cca 130 t výlisků/den. 2) V části Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci na straně 2 rozhodnutí se přidává osm nových odráţek, které zní: Strana 12 (celkem 15)

13 Plynová kotelna kanceláře kotel VAILLANT VK 31/4, výkon 31,7 kw, palivo zemní plyn Plynová kotelna sociální zařízení kotel VAILLANT VK 31/4, výkon 31,7 kw, palivo zemní plyn Plynová kotelna brusírna sklad kotel VAILLANT VK 47/4, výkon 47,7 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala expedice infrazářič VK Vacovský Group s.r.o., SYNTEMA INFRA 6, výkon 25 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala lisovna infrazářič VK Vacovský Group s.r.o., SYNTEMA INFRA 6, výkon 25 kw, palivo zemní plyn Výrobní hala plynová kotelna soc. zařízení kanceláře kotel VAILLANT, AK/AL, výkon 7,25 kw, palivo zemní plyn Balící a paletizační linka balící pistole SHRINKFAST, MODEL 975 SHRINKFAST, výkon 1 kw, palivo propan butan Záloţní zdroj elektrické energie dieselagregát STAMFORD, výkon 30 kw, palivo nafta 3) V části Přímo spojené činnosti na straně 3 rozhodnutí se mění odráţka Vytápění objektů, která nově zní takto: Vytápění objektů - vytápění budov a ohřev TUV je zajištěn plynovými kotli a plynovými infrazářiči. 4) V části Přímo spojené činnosti na straně 3 rozhodnutí se odráţka Nakládání s vodami nahrazuje dvěmi novými odráţkami, které zní takto: Zásobování vodou - areál je zásobován pitnou vodou z veřejného vodovodního řádu a uţitkovou vodou z vlastních studní. Vypouštění vod do kanalizace - odvod sráţkových vod je zajištěn oddělenou kanalizací do vodního toku Zubřina. Splaškové vody jsou odváděny do veřejné kanalizace obce Blíţejov. 5) V části Válečková pec (VZZO) na straně 4 rozhodnutí se v tabulce nahrazuje ukazatel OC ukazatelem VOC ve sloupci Látka nebo ukazatel. 6) V části Sušárna (SZZO) na straně 4 rozhodnutí se v tabulce vypouští řádka s ukazatelem TZL a dále se vypouští druhá podmínka pod tabulkou. 7) V části Vyvíječ páry (SZZO) na straně 5 rozhodnutí se v tabulce vypouští řádka s ukazatelem TZL a dále se vypouští poznámka (1) pod tabulkou. 8) Za část Vyvíječ páry (SZZO) na straně 5 rozhodnutí se zařazuje nová část , která zní takto: Plynové kotelny, infrazářiče, záloţní zdroj elektrické energie (MZZO) Limity nestanoveny. Strana 13 (celkem 15)

14 9) V části Podzemní voda pro technologické účely na straně 6 rozhodnutí se mění poslední podmínka, která nově zní takto: Sledovat jakost podzemní vody ze studní s četností 2 x ročně v souladu s vyhláškou č. 20/2002 Sb., v platném znění. Týká se jen těch studní, ze kterých je odebírána podzemní voda. 10) V části Splašková odpadní voda na straně 6 rozhodnutí se mění podmínka a poznámka, které nově zní takto: Mnoţství vypouštěné splaškové odpadní vody do veřejné kanalizace se zjišťuje výpočtem ze spotřeby pitné vody na základě smlouvy. Poznámka: Splašková odpadní voda je odváděna na základě smlouvy do veřejné kanalizace obce Blížejov. V areálu závodu nevzniká žádná odpadní voda z technologie výroby. Krajský úřad po provedeném řízení o vydání změny č. 1 integrovaného povolení, na podkladě výsledků projednání ţádosti a komplexního posouzení věci rozhodl tak, jak je uvedeno ve výrokové části tohoto rozhodnutí. Strana 14 (celkem 15)

15 Poučení o odvolání Proti rozhodnutí mají účastníci řízení právo podat odvolání k Ministerstvu ţivotního prostředí ve lhůtě 15 dnů ode dne doručení rozhodnutí. Odvolání se podává u krajského úřadu.,,otisk úředního razítka Ing. Rudolf Rečka vedoucí oddělení IPPC a EIA Obdrţí: Účastníci řízení: 1. TONDACH Česká republika s.r.o., Bělotínská 722, Hranice 2. Obec Blíţejov, Blíţejov 151, Horšovský Týn 3. Plzeňský kraj, Škroupova 18, Plzeň Na vědomí (po nabytí právní moci): 1. Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ŢP, ochrana ovzduší, zde 2. Městský úřad Horšovský Týn, odbor ŢP, vodoprávní úřad a nakládání s odpady, Náměstí Republiky 52, Horšovský Týn 3. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje, Skrétova 15, Plzeň 4. Česká inspekce ţivotního prostředí, oddělení ochrany ovzduší, Klatovská 48, Plzeň 5. CENIA, Úsek technické ochrany ţivotního prostředí, Litevská 8, Praha Ministerstvo ţivotního prostředí, odbor posuzování vlivů na ţivotní prostředí a IPPC, Vršovická 65, Praha 10 Strana 15 (celkem 15)

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného

Více

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne 11.5.2010 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D U T Í o změně č. 3 integrovaného

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

č. j.: ŢP/12637/10 V Plzni dne 29. 12. 2010 Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í

č. j.: ŢP/12637/10 V Plzni dne 29. 12. 2010 Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č. j.: ŢP/12637/10 V Plzni dne 29. 12. 2010 Vyřizuje: ing. Rudolf Rečka R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku Liberec 21. 4. 2009 Č. j.: KULK 23709/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 206/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.:

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

Cihelna Hlučín s.r.o., 748 11 Hlučín. Integrované povolení čj. MSK 131052/2007 ze dne 3.12.2007

Cihelna Hlučín s.r.o., 748 11 Hlučín. Integrované povolení čj. MSK 131052/2007 ze dne 3.12.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. podmínka : dodržet navržené emisní limity Tabulka 1 - Emisní zdroje a termíny dosažení závazného emisního limitu Emisní zdroj Kotelna K 001 - kotel č. K 011, K 012

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í

S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-159837/2008/OOP-VIII-59/R-7/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Praha 17.03.2008 R

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení

ROZHODNUTÍ. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 47088/2012 Ing. Švecová/385 12. července 2012 OŽPZ 655/2012 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

č.j.: ŢP/3033/11 Plzeň Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŢP/3033/11 Plzeň Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŢP/3033/11 Plzeň 30.3. 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 1. integrovaného povolení

Více

ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Frýdek-Místek a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 Vysvětlivky Rok uvést

Více

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015

změna č. čj. ze dne nabytí právní moci Integrované povolení zrušeno ke dni 1. 5. 2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk Tř. Václava Klementa 869 Spisová značka: SZ_125225/2013/KUSK/6 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

R O Z H O D N U T Í. mění

R O Z H O D N U T Í. mění KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/2853/15 Spis. zn.: ZN/4348/ŽP/10 Počet listů: 5 Počet příloh: Počet listů příloh: Vyřizuje: Ing. Jiří Soutner

Více

závazné podmínky provozu

závazné podmínky provozu závazné podmínky provozu podle 13 odst. 3 písm. d), odst. 4, 5 a 6, 14, 15 odst. 2 a 3 zákona o integrované prevenci: 1. Emisní limity 1.1. Ovzduší Provozovatel má za povinnost v běžných provozních podmínkách

Více

Právnické osobě Maxion Wheels Czech s.r.o., se sídlem Vratimovská 707, Ostrava Kunčice, IČ , se vydává. integrované povolení

Právnické osobě Maxion Wheels Czech s.r.o., se sídlem Vratimovská 707, Ostrava Kunčice, IČ , se vydává. integrované povolení Maxion Wheels Czech s.r.o. Zařízení pro povrchovou úpravu autokol Kataforetická lakovací linka Eisenmann V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ENERGOINVESTMENT s.r.o. Hotel-lázně Kostelec 493 763 14 ZLÍN 12 IDS: va5vv2h datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 9.

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 58341/2013 OŽPZ 1063/2013 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 17. březen 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK/2587/2004 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Tel.: 485 226 499 Liberec 13. prosince 2004 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru životního prostředí

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IKV7E* Čj: MSK 73153/2015 Sp. zn.: ŽPZ/14569/2015/Pta 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek

Více

Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í

Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í EMBA, spol. s r.o. Paseky nad Jizerou 235 512 47 PASEKY NAD JIZEROU ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 70271/2013 OŽPZ 571/2013 Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 9 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 9 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/11322/15 Spis. zn.: ZN/2366/ŽP/15 Počet listů: 5 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Tabulka 1 Závazné emisní limity při spalování zemního plynu pro kotle K1, K2 a K3

Tabulka 1 Závazné emisní limity při spalování zemního plynu pro kotle K1, K2 a K3 1. Emisní limity A.Ovzduší Emisní limity pro kotle K1, K2 a K3 : Kategorizace zdroje: Dle 54, odst. 8 zákona č. 86/2002 Sb. a přílohy č. 1 k ařízení vlády č. 52/2002 Sb. jsou kotle K1, K2 a K3 o celkovém

Více

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 51922/2013 Čech/391 6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

VÍTKOVICE STEEL, a.s. Ocelárna a ISSM Integrované povolení čj /2005/ŽPZ/Kam/0003 ze dne , ve znění pozdějších změn

VÍTKOVICE STEEL, a.s. Ocelárna a ISSM Integrované povolení čj /2005/ŽPZ/Kam/0003 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 2.10.2017 Číslo jednací: 102761/2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Pavelková, l.782 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01WK9CD* Čj: MSK 20088/2018 Sp. zn.: ŽPZ/3586/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

Právnické osobě REFRASIL, s r.o. (provozovatel zařízení) se sídlem Průmyslová 720, Třinec Konská, IČ , se vydává. integrované povolení

Právnické osobě REFRASIL, s r.o. (provozovatel zařízení) se sídlem Průmyslová 720, Třinec Konská, IČ , se vydává. integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Závazné emisní limity při spalování topného oleje pro kotle K1, K2, K3. Závazný limit při spalování TTO. 450 mg/m 3 175 mg/m 3.

Závazné emisní limity při spalování topného oleje pro kotle K1, K2, K3. Závazný limit při spalování TTO. 450 mg/m 3 175 mg/m 3. 1. Emisní limity Ovzduší Emisní limity pro kotle K1, K2, K3, K13 a K14 o celkovém příkonu 257 MW. Dle NV č. 352/2002 Sb. jsou kotle K1, K2 a K3 o celkovém příkonu 231 MW řazeny mezi stacionární zvláště

Více

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Název části zařízení Plynový a olejový kotel K5, Plynový kotel K6 Kapacita zařízení Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Zařazení dle přílohy 1 zákona o integrované prevenci do kategorie průmyslových činností

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

Kofola, a.s. Závod na výrobu nealkoholických nápojů Integrované povolení čj. MSK 201176/2006 ze dne 19. 4. 2007, ve znění pozdějších změn

Kofola, a.s. Závod na výrobu nealkoholických nápojů Integrované povolení čj. MSK 201176/2006 ze dne 19. 4. 2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

OSTROJ a.s. Galvanovna Integrované povolení čj. MSK 77763/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

OSTROJ a.s. Galvanovna Integrované povolení čj. MSK 77763/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-449547/2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 16.06.2010

Více

Těšínské jatky, s.r.o. Těšínské jatky Integrované povolení čj. MSK 147583/2007 ze dne 15.2.2008, ve znění pozdějších změn

Těšínské jatky, s.r.o. Těšínské jatky Integrované povolení čj. MSK 147583/2007 ze dne 15.2.2008, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

14748/130266/2004/OŽP

14748/130266/2004/OŽP V Praze dne: 20. 4. 2016 Číslo jednací: 041481/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_041481/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 14. května 2010 Č. j.: KULK 31995/2010 Sp. zn.: OŽPZ 203/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Liberec 29. října 2008 Č. j.: KULK/59542/2008 Sp. zn.: ORVZŽP/1/2008 Vyřizuje: Bc. Lenka Maryšková Tel.: 485 226 499 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 15. ledna 2009 Č. j.: KULK/1845/2009 Sp. zn.: ORVZŽP 1442/2008 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. V souladu s 19a odst. 7 zákona o integrované prevenci je rozhodné znění výrokových částí

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-ŽP/2359/18 Spis. zn.: ZN/4482/ŽP/17 Počet listů: 8 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: 42 Vyřizuje: Ing.

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Integrované povolení se vydává k provozu zvláště velkého zdroje znečišťování ovzduší Technologický soubor zařízení na tavení hliníkové suroviny a výrobu hliníkových

Více

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í Viz rozdělovník 12759/ZP/2009-Mt-P 27.11.2009 Odbor životní prostředí a zemědělství Ing. Tomáš Morávek / 425 Oddělení EIA a IPPC tmoravek@kr-kralovehradecky.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Královéhradeckého

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01PX5IX* Čj: MSK 147734/2016 Sp. zn.: ŽPZ/31243/2016/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1) Dodržovat závazné emisní limity uvedené v následujících tabulkách č. 1 až 4. Tabulka č. 1: Závazné emisní limity pro 101 Tavírna (kupolní pec) Emisní zdroj 101 Kupolní

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007)

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007) V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí. 2. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení v úplném znění integrovaného povolení (dále jen 2.

Rozhodnutí. 2. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení v úplném znění integrovaného povolení (dále jen 2. KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 36/2012Kle Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

TALPA RPF, s.r.o. Dekontaminační stanice Havířov Integrované povolení čj. MSK 69710/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

1. Ochrana ovzduší a emisní limity

1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1. Ochrana ovzduší a emisní limity 1.1 Emisní limity Technologické úseky TÚ 105, 106 a 108 spadají do kategorie zvláště velkých stacionárních zdrojů znečištění ovzduší. Technologické úseky TÚ 101 a 102

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 Vysvětlivky

Více

Odložení nebezpečných odpadů

Odložení nebezpečných odpadů Odložení nebezpečných odpadů veškeré ceny jsou bez příslušné sazby, ceny nezahrnují odvoz odpadů z místa určení, platnost od 1. 1. 2015 Název Dřevo Název 20 01 37 9 500 Kč Rozpouštědla 20 01 13 9 000 Kč

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o:

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: 1.1 Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 11 odst. 2 písm. d) zákona č. 201/2012

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE

VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. VZOR - ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 Rok uvést příslušný

Více

R O Z H O D N U T Í. společnosti Delphi Packard Electric Česká republika, s.r.o.,

R O Z H O D N U T Í. společnosti Delphi Packard Electric Česká republika, s.r.o., Liberec dne 10.10.2006 Č. j.: KULK 63104/2006 Sp.Zn.: ORVZŽP 1112/2006 Vyřizuje: Kateřina Ťoková Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

Vyjádření. k žádosti o změnu integrovaných povolení společnosti KRKONOŠSKÉ PAPÍRNY a.s.

Vyjádření. k žádosti o změnu integrovaných povolení společnosti KRKONOŠSKÉ PAPÍRNY a.s. Vyjádření k žádosti o změnu integrovaných povolení společnosti KRKONOŠSKÉ PAPÍRNY a.s. V Praze, 22.06.2006 Zadavatel: Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Wonkova

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00SOM1C* Čj: MSK 191013/2010 Sp. zn.: ŽPZ/43577/2010/Klv 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Radek Klvač

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. 915/2005/ŽPZ/MaD/0006 ze dne 19.8.2005, ve znění pozdějších změn:

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. 915/2005/ŽPZ/MaD/0006 ze dne 19.8.2005, ve znění pozdějších změn: V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/17341/16 Spis. zn.: ZN/3584/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 64 Vyřizuje: Ing.

Více

piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem

piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem Katalogové číslo ázev odpadu Kategorie 02 01 07 dpady z lesnictví 03 01 01 odpadní kůra a korek 03 01 05 piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem 03 01 04 03 03

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více