č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í"

Transkript

1 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného povolení společnosti Kermi s.r.o. pro zařízení Kermi Stříbro. Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ţivotního prostředí (dále jen krajský úřad ), jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (zákon o integrované prevenci), v platném znění (dále jen zákon o integrované prevenci) mění na základě oznámení změny v provozu zařízení dle 16 odst. 1 písm. b) zákona o integrované prevenci, v souladu s ustanovením 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci integrované povolení č.j. ŢP/1440/09 ze dne , změněné rozhodnutím o změně č. 1 integrovaného povolení č.j.: ŢP/9920/09 ze dne , rozhodnutím o změně č. 2 integrovaného povolení č.j.: ŢP/1983/10 ze dne , rozhodnutím o změně č. 3 integrovaného povolení č.j.: ŢP/4555/10 ze dne , dále rozhodnutím o změně č. 4 integrovaného povoleni č.j.: ŢP/10952/10 ze dne a rozhodnutím o změně č. 5 integrovaného povolení č.j.: ŢP/4487/11 ze dne vydané společnosti Kermi s.r.o., se sídlem Dukelská ul. č.p. 1427, Stříbro,s přiděleným IČ (dále jen provozovatel ), pro zařízení Kermi Stříbro (dále jen zařízení ) takto:

2 1) V kapitole Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci, části 1 hala Wurster a OMT se mění z důvodu rozšíření provozu o novou lakovnu znění bodu d) Hala č. 23 tak, že se k bodu přidává celý nový odstavec Lakovna Rippert. Nově zní celý bod d) takto: d) Hala č. 23 Odlakovací zařízení linky WURSTER 2 ks odlakovacího zařízení napojené na samostatné regenerační katalytické jednotky SWINTGHERM (platinový katalyzátor, elektrická topná tělesa) a společným výduchem Projektovaná spotřeba organických rozpouštědel 12t/rok Tryskací zařízení Optima Lakovna Rippert Doprava radiátorů z haly č. 21 a navěšení radiátorů na dopravník Předpříprava povrchu radiátorů (90 % jiţ upravených, zbytek je upravován v čistící kabině přes CO 2, součástí kabiny je pelerizér na výrobu suchého ledu a tryskací přístroj se suchým ledem). Nanášení prášku v uzavřené práškové kabině bez odtahu s výduchem do ovzduší Projektovaná spotřeba práškové barvy 100 aţ 120 t/rok Celková plocha upravených radiátorů m 2 /rok Vypalování barvy na povrchu radiátoru vypalovací pec, teplota 230 C Výkon plynového hořáku vypalovací pece 300kW Sejmutí radiátorů z dopravníku a odvoz do haly č. 21 2) Do kapitoly 1.1 Ovzduší se z důvodu rozšíření provozovny o novou lakovnu přidává nová podkapitola Lakovna Rippert s tabulkou 7 takto: Lakovna Rippert Technologie nanášení práškových plastů - vypalovací pec lakovny Rippert s celkovou roční projektovanou spotřebou barev t je střední zdroj znečišťování ovzduší (dle vyhlášky č. 337/200 Sb., příloha č. 1 bodu 4.4). Povrchová úprava kovů tryskací kabina je střední zdroj znečišťování ovzduší (dle kapitoly 2.6 přílohy č. 1 k NV č. 615/2006 Sb.). Hořák vypalovací pece s výkonem 300 kw je střední zdroj znečišťování ovzduší (dle 4 odst. 5 písm. c) zákona č. 86/2002 Sb. o ochraně ovzduší). Strana 2 (celkem 6)

3 Tabulka 7. Závazné emisní limity Hala č. 23 Lakovna Rippert Emisní zdroj Lakovna Rippert Výduch: tryskací kabina SZZO Lakovna Rippert Výduch: hořák vypalovací pece SZZO Lakovna Rippert Výduch:vypalovací pec SZZO Látka nebo ukazatel Jednotka Závazné emisní limity TZL mg.m NO x mg.m CO mg.m TOC mg.m TZL mg.m -3 3 Vztaţné podmínky B pro emisní limit koncentrace příslušné látky ve vlhkém plynu za normálních stavových podmínek 3) V kapitole 1.1 Ovzduší se mění podmínka č. 1) z důvodu zvýšení počtu tabulek v této kapitole. Nově zní takto podmínka takto: 1) Dodrţovat závazné emisní limity uvedené v tabulce 1 aţ 7. Termín: trvale 4) Do kapitoly 7 Způsob monitorování emisí a přenosů, případně technických opatření, včetně specifikace metodiky měření, včetně jeho frekvence, vedení záznamů o monitorování se z důvodu rozšíření provozovny o nové zdroje znečišťování ovzduší přidávají body 16) aţ 18) takto: 16) Jednorázově měřit (při obvyklém výkonu zdroje) hmotnostní koncentraci TZL na výstupu vzdušniny z Lakovny Rippert (výduch: tryskací kabiny) do ovzduší s četností 1 x za 3 roky autorizovanou osobou, ne dříve neţ po uplynutí 18 měsíců od data předchozího měření, první měření (při projektovaném výkonu) bude provedeno nejpozději do 3 měsíců od uvedení zařízení do provozu. 17) Jednorázově měřit (při obvyklém výkonu zdroje) hmotnostní koncentraci NO x a CO na výstupu vzdušniny z Lakovny Rippert (výduch: hořák vypalovací pece) do ovzduší s četností 1 x za 5 let autorizovanou osobou, ne dříve neţ po uplynutí 30 měsíců od data předchozího měření, první měření (při projektovaném výkonu) bude provedeno nejpozději do 3 měsíců od uvedení zařízení do provozu. 18) Jednorázově měřit (při obvyklém výkonu zdroje) hmotnostní koncentraci TOC a TZL na výstupu vzdušniny z Lakovny Rippert (výduch: vypalovací pec) do ovzduší s četností 1 x za 3 roky autorizovanou osobou, ne dříve neţ po uplynutí 18 měsíců od data předchozího měření, první měření (při projektovaném výkonu) bude provedeno nejpozději do 3 měsíců od uvedení zařízení do provozu. Strana 3 (celkem 6)

4 5) Do kapitoly Tímto integrovaným povolením se v souladu s 13 odst. 6 zákona o integrované prevenci nahrazují rozhodnutí, stanoviska, vyjádření a souhlasy, které by byly vydány na základě zvláštních právních předpisů se z důvodu uvedení nového zdroje znečišťování ovzduší do zkušebního provozu přidává nová podmínka č. 13) takto: 13) Uděluje se povolení ke stavbě a zkušebnímu provozu středního zdroje znečišťování ovzduší (Lakovna Rippert) ve smyslu ustanovení 17 odst. 1 d) zákona č. 86/2002 Sb. Strana 4 (celkem 6)

5 Odůvodnění Krajský úřad Plzeňského kraje obdrţel dne ţádost firmy Kermi s.r.o., se sídlem Dukelská ul č.p. 1427, Stříbro, s přiděleným IČ , o změnu integrovaného povolení. Předmětné zařízení je povoleno integrovaným povolením vydaném dne pod č.j.: ŢP/1440/09. Změna integrovaného povolení se týká rozšíření provozovny o novou práškovou lakovnu umístěnou v hale č. 23. Zde bude prováděna barevná povrchová úprava radiátorů. Spotřeba práškové barvy bude dle provozovatele cca kg/rok. Plocha upravených radiátorů bude cca m 2 /rok. Krajský úřad po vyhodnocení došlé ţádosti konstatuje, ţe se nejedná o podstatnou změnu v provozu zařízení, ale ţe je nezbytné provést změnu integrovaného povolení. Dne pod č.j.: ŢP/6257/11 rozeslal krajský úřad účastníkům řízení oznámení o zahájení řízení spolu s informací o moţnosti nahlédnutí do spisu. Termín pro vyjádření účastníků byl stanoven do Do tohoto obdrţel krajský úřad pouze vyjáddření účastníka řízení Vodárny a kanalizace Karlovy Vary, a.s. který se změnou č. 6 souhlasí za podmínky plnění stávajících podmínek týkajících se nakládání s vodami. Dne pod č.j.: ŢP/6256/11 zaslal krajský úřad ţádost provozovatele zařízení k vyjádření orgánu příslušnému orgánu ochrany ovzduší, tj. České inspekci ţivotního prostředí, oblastní inspektorát Plzeň, dále jen,,čiţp. Dne obdrţel krajský úřad stanovisko ČIŢP, kde je v závěru vedeno, ţe ČIŢP v rámci změny integrovaného povolení navrhuje stanovení ve vyjádření uvedených podmínek. Krajský úřad, odbor ţivotního prostředí, oddělení technické ochrany se s tímto vyjádřením ztotoţňuje. Krajský úřad na podkladě ţádosti o změnu integrovaného povolení a komplexního posouzení věci rozhodl tak, jak je uvedeno ve výrokové části tohoto rozhodnutí. Strana 5 (celkem 6)

6 Poučení o odvolání Proti rozhodnutí mají účastníci řízení právo podat odvolání k Ministerstvu ţivotního prostředí ve lhůtě 15 dnů ode dne doručení rozhodnutí. Odvolání se podává u krajského úřadu.,,otisk úředního razítka Ing. Rudolf Rečka vedoucí oddělení IPPC a EIA Obdrží: Účastníci řízení: 1. Kermi s.r.o., Dukelská ul. č.p. 1427, Stříbro 2. Město Stříbro, Masarykovo náměstí 1, Stříbro 3. Plzeňský kraj, Škroupova 18, Plzeň 4. Vodárny a kanalizace Karlovy Vary a.s., Studentská 328/64, Karlovy Vary 5. Povodí Vltavy, státní podnik, závod Berounka, Denisovo nábřeţí 14, Plzeň Na vědomí (po nabytí právní moci): 1. Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ŢP, ochrana ovzduší a odpady, zde 2. Městský úřad Stříbro, odbor ŢP, vodoprávní úřad, Masarykovo náměstí 1, Stříbro 3. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje, Skrétova 15, Plzeň 4. Česká inspekce ţivotního prostředí, oddělení ochrany ovzduší, Klatovská 48, Plzeň 5. CENIA, Úsek technické ochrany ţivotního prostředí, Litevská 8, Praha Ministerstvo ţivotního prostředí, odbor posuzování vlivů na ţivotní prostředí a IPPC, Vršovická 65, Praha 10 Strana 6 (celkem 6)

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne 11.5.2010 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D U T Í o změně č. 3 integrovaného

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/17341/16 Spis. zn.: ZN/3584/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 64 Vyřizuje: Ing.

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

R O Z H O D N U T Í. mění

R O Z H O D N U T Í. mění KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/2853/15 Spis. zn.: ZN/4348/ŽP/10 Počet listů: 5 Počet příloh: Počet listů příloh: Vyřizuje: Ing. Jiří Soutner

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk Tř. Václava Klementa 869 Spisová značka: SZ_125225/2013/KUSK/6 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ V Praze dne: 10.4.2013 Číslo jednací: 003790/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_003790/2013/KUSK/9 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-ŽP/6819/18 Spis. zn.: ZN/1019/ŽP/18 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing.

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01RRMF9* Čj: MSK 45549/2017 Sp. zn.: ŽPZ/13747/2016/Kro 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Ondřej Kroupa

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-1043810/2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Podle rozdělovníku Praha 03.02.2011

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Q3TML* Čj: MSK 82149/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková Odbor: Odbor životního

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-267583/2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 21.04.2010

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 27. 9. 2016 Číslo jednací: 126184/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_121540/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

164094/163/2005/OŽP/18

164094/163/2005/OŽP/18 V Praze dne: 27.5.2013 Číslo jednací: 0576922013/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_057692/2013/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

14748/130266/2004/OŽP

14748/130266/2004/OŽP V Praze dne: 20. 4. 2016 Číslo jednací: 041481/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_041481/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

Rozhodnutí. 1. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 1. změna IP )

Rozhodnutí. 1. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 1. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 1198/2009 Kle Rozhodnutí Krajský úřad kraje Vysočina,

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková/ VIII/R-23/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková/ VIII/R-23/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 2187714/2016/ Mgr. Zuláková/4384 07.12.2016 VIII/R-23/Zul Sp. zn.

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 9 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 9 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/11322/15 Spis. zn.: ZN/2366/ŽP/15 Počet listů: 5 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP )

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 914/2010 Kle Rozhodnutí Krajský úřad kraje Vysočina,

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00SOM1C* Čj: MSK 191013/2010 Sp. zn.: ŽPZ/43577/2010/Klv 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Radek Klvač

Více

ROZHODNUTÍ. 50 20 TCM, BONARDI, SALDOFLEX, SOMAFLEX Pozn.: hmotnostní koncentrace těkavých organických látek vyjádřených jako celkový organický uhlík

ROZHODNUTÍ. 50 20 TCM, BONARDI, SALDOFLEX, SOMAFLEX Pozn.: hmotnostní koncentrace těkavých organických látek vyjádřených jako celkový organický uhlík MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V Českých Budějovicích dne 24.2.2015 Č.j. 44/510/15 2002/ENV/15 Spisová značka: PŘ 1/2015 ROZHODNUTÍ Ministerstvo životního prostředí, odbor výkonu státní správy II (dále

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FVMMI* Čj: MSK 7923/2014 Sp. zn.: ŽPZ/3456/2014/Dub 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Dubnická

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

Rozhodnutí. dle rozdělovníku

Rozhodnutí. dle rozdělovníku Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 78840/2010 V Olomouci dne 2.9.2010 SpZn: KÚOK/78840/2010/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak: 209.1

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 86150/2016 Sp. zn.: S-JMK 637/2016 OŽP/Zlv Brno 03.06.2016 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í

Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í EMBA, spol. s r.o. Paseky nad Jizerou 235 512 47 PASEKY NAD JIZEROU ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 70271/2013 OŽPZ 571/2013 Kateřina Svačinková/499 katerina.svacinkova@kraj-lbc.cz

Více

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 92757/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79799/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IKV7E* Čj: MSK 73153/2015 Sp. zn.: ŽPZ/14569/2015/Pta 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek

Více

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-560769/2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 23.12.2009

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik CS CABOT, spol. s r.o. Masarykova 753 757 27 Valašské Meziříčí datum 17. prosince 2007 vyřizuje Ing. Jan Blažek číslo jednací

Více

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci

ROZHODNUTÍ. a) Popis technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 k zákonu o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 58341/2013 OŽPZ 1063/2013 Ing. Švecová/385 pavlina.svecova@kraj-lbc.cz 17. březen 2014 ROZHODNUTÍ Krajský úřad

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FL7PM* Čj: MSK 143637/2014 Sp. zn.: ŽPZ/29437/2014/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 9. 9. 2016 Číslo jednací: 123781/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_123781/2016/KUSK/7 dle rozdělovníku Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP )

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor životního prostředí (dále

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 2.10.2017 Číslo jednací: 102761/2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Pavelková, l.782 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí,

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí, Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INDET SAFETY SYSTEMS a.s. Bobrky 462, 755 01 Vsetín datum 14. dubna 2009 oprávněná úřední osoba Ing. Diana Tkadlecová číslo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01WK9CD* Čj: MSK 20088/2018 Sp. zn.: ŽPZ/3586/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í

Viz rozdělovník R O Z H O D N U T Í Viz rozdělovník 12759/ZP/2009-Mt-P 27.11.2009 Odbor životní prostředí a zemědělství Ing. Tomáš Morávek / 425 Oddělení EIA a IPPC tmoravek@kr-kralovehradecky.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Královéhradeckého

Více

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8)

Rozhodnutí. Tabulka č. 4 emisní limity pro provoz 200 Formovna. Emisní limity (mg/m 3 ) Strana 1 (celkem 8) Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 19361/2014 V Olomouci dne 18.2.2014 SpZn: KÚOK/104099/2013/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

S-MHMP /2006/OOP-VIII-19/R-5/07/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2006/OOP-VIII-19/R-5/07/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-454801/2006/OOP-VIII-19/R-5/07/Hor Ing. Horvathová 236 00 4216 Praha 24.1.2007

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00OB7S3* Čj: MSK 9999/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek Odbor: Odbor životního prostředí

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ V Praze dne: 22.6.2015 Číslo jednací: 066813/2015/KUSK OŢP/Vk Spisová značka: SZ_066813/2015/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01OEYF1* Čj: MSK 89340/2016 Sp. zn.: ŽPZ/20110/2016/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 29. 1. 2013 Č.j.: 6457/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Rozhodnutí. podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci a 67 správního řádu

Rozhodnutí. podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci a 67 správního řádu V Praze dne: 12.1.2015 Číslo jednací: 0155390/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_155390/2014/KUSK/8 Vyřizuje: Ing. Kateřina Foudová Značka: OŽP/Fok Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX017P33S* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 61720/2013 Sp. zn.: ŽPZ/14057/2013/Chro 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ V Praze dne: 2. 12. 2016 Číslo jednací: 157894/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_157894/2016/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01TUI1Y* Čj: MSK 98954/2017 Sp. zn.: ŽPZ/21273/2017/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 3. 3. 2015 Číslo jednací: 159052/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_159052/2014/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 ČESKÁ RAFINÉRSKÁ, a.s. Záluží 2 436 01 Litvínov

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ESURT* Čj: MSK 128801/2014 Sp. zn.: ŽPZ/26827/2014/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 27.8.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 089126/2013/KUSK OŽP/Vk SZ_089126/2013/KUSK/8 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

Ke změně IP byla zaslána následující dokumentace:

Ke změně IP byla zaslána následující dokumentace: KÚ Pardubického kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Komenského nám. 125 532 11 Pardubice Váš dopis / ze dne Naše č.j. / značka Vyřizuje / linka Praha, dne OŽPZ/12478/05/PP 5848/CEN/06 Ing.Foytlová/212

Více

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Název části zařízení Plynový a olejový kotel K5, Plynový kotel K6 Kapacita zařízení Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Zařazení dle přílohy 1 zákona o integrované prevenci do kategorie průmyslových činností

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství IMS Drašnar, s.r.o. Semanínská 2090 560 02 Česká Třebová Spisová značka: SpKrÚ 47461/2017/OŽPZ Číslo jednací: KrÚ 48437/2017/OŽPZ/Ry

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 20. 11. 2013 dle rozdělovníku Číslo jednací: 166244/2013/KUSK OŽP/POP Spisová značka: SZ_112091/2013/KUSK/18 Oprávněná úřední osoba: Mgr. Jana Popelková R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 R O Z H O D N U T Í

6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 72561/2012 Čech/391 6. prosinec 2012 OŽPZ 1276/2012 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ Příloha č. 4 k vyhlášce č. 288/2013 Sb. ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele

Více

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í

6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 R O Z H O D N U T Í Adresátům dle rozdělovníku ČÍSLO JEDNACÍ OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA/LINKA/E-MAIL LIBEREC KULK 51922/2013 Čech/391 6. listopadu 2013 OŽPZ 865/2013 petr.cech@kraj-lbc.cz R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého

Více

Odůvodnění. Ostatní části integrovaného povolení zůstávají nezměněny.

Odůvodnění. Ostatní části integrovaného povolení zůstávají nezměněny. Výroková část II., bod 5.1. V bodě 5.1. s e plán opatření pro případ havárie (místní havarijní plán) Míchárna barev, sklad barev, stáčení ředidel (VFK/C2.12/7) n a h r a z u j e plánem opatření pro případ

Více

Rozhodnutí. 13. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 13. změna IP )

Rozhodnutí. 13. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 13. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZPZ 581/2015 Kle Rozhodnutí Krajský úřad

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje

KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje KRAJSKÝ ÚŘAD Pardubického kraje odbor životního prostředí a zemědělství Váš dopis zn.: --- Ze dne: 22.01.2016 Spisová značka: SpKrÚ 7454/2016/OŽPZ/7 Číslo jednací: KrÚ 19593/2016/OŽPZ/CH Vyřizuje: Ing.

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 16. 7. 2013 Č.j.: 50381ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení ochrany ovzduší a odpadového hospodářství ROZHODNUTÍ

Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení ochrany ovzduší a odpadového hospodářství ROZHODNUTÍ *KUPAX00QTHV7* KUPAX00QTHV7 Krajský úřad Pardubického kraje OŽPZ - oddělení ochrany ovzduší a odpadového hospodářství Váš dopis zn.: --- Ze dne: 8. 4. 2019 Spisová značka: SpKrÚ 29187/2019/OŽPZ/4 Číslo

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01Y6EJJ* Čj: MSK 75943/2018 Sp. zn.: ŽPZ/9138/2018/Kro 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Ondřej Kroupa

Více

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 8. změna IP )

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 8. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 1890/2011 Kle Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

PROMET FOUNDRY a.s. Václavská Ostrava-Mar. Hory. Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ROZHODNUTÍ

PROMET FOUNDRY a.s. Václavská Ostrava-Mar. Hory. Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ROZHODNUTÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik PROMET FOUNDRY a.s. Václavská 11 709 00 Ostrava-Mar. Hory datum 20. května 2008 oprávněná úřední osoba Ing. Jan Blažek číslo

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ANB3J* Čj: MSK 173972/2013 Sp. zn.: ŽPZ/38409/2013/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ V Praze dne: 22.5.2015 Číslo jednací: 167667/2014/KUSK OŢP/Vk Spisová značka: SZ_167667/2014/KUSK/16 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto:

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 25. 2. 2016 Číslo jednací: 016522/2016/KUSK OŽP/Čpl Spisová značka: SZ_016522/2016/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: RNDr. Petr Čepela Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP )

Rozhodnutí. 4. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 1049/2010/Kle Rozhodnutí Krajský úřad kraje Vysočina,

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-449547/2010/OOP-VIII-239/R-27/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 16.06.2010

Více

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1.

Rozhodnutí. A. v části závazné podmínky provozu zařízení, bodu I.EMISNÍ LIMITY, bodu 1. OVZDUŠÍ, bodu 1. Stávající zdroje se mění bod 1. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 113204/2009 V Olomouci dne 12. 1. 2010 SpZn: KÚOK/113204/2009/OŽPZ/322 Sp. a skart. znak:

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 2. 2015 Č.j.: 9994/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn: S-MHMP-342591/2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha 22.10.2008 Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: 236 004 386

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 19.7.2012 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 078664/2012/KUSK OŽP/Vk SZ_078664/2012/KUSK/8 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R O Z H O D N U T Í. Podle rozdělovníku

R O Z H O D N U T Í. Podle rozdělovníku HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-52669/2010/OOP-VIII-83/R-9/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 25.02.2010

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01C4AS6* Čj: MSK 35450/2014 Sp. zn.: ŽPZ/7526/2014/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s.

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s. Číslo jednací: KUJI 52479/2010 Spisová zn.: OZP 585/2010 Dob/17 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí

Více

R O Z H O D N U T Í. o změně č. 15 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. o změně č. 15 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/473/16 Spis. zn.: ZN/94/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Mgr. Jaroslav

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

Rozhodnutí. vydává účastníku řízení, jímž je podle 27 odst. 1 písm. a) správního řádu subjekt:

Rozhodnutí. vydává účastníku řízení, jímž je podle 27 odst. 1 písm. a) správního řádu subjekt: Praha: 04.09. 2014 Nemocnice Rudolfa a Stefanie Číslo jednací: 055528/2014/KUSK Benešov, a.s., Spisová značka: SZ_055528/2014/KUSK/6 nemocnice Středočeského kraje Vyřizuje / linka: Doležalová Jitka / 927

Více

A) Bod 3.1. písmeno b): Výrobu vápna v pecích o výrobní kapacitě větší než 50 t za den. Emisní strop pro rok 2015 [t/rok]

A) Bod 3.1. písmeno b): Výrobu vápna v pecích o výrobní kapacitě větší než 50 t za den. Emisní strop pro rok 2015 [t/rok] A) Bod 3.1. písmeno b): Výrobu vápna v pecích o výrobní kapacitě větší než 50 t za den. Ve výrokové části I. Popis zařízení a popis umístění zařízení, se následující pozemková parcelní čísla: 1132 a 1186/1.

Více

dle rozdělovníku Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 2

dle rozdělovníku Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 2 Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 32400/2018 V Olomouci dne 14. 3. 2018 SpZn: KÚOK/49068/2017/OŽPZ/140 Vyřizuje: Ing. Milan

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP /2016/ Mgr. Zuláková / VIII/R-13/Zul Sp. zn. S-MHMP /2016 OCP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum MHMP 1015677/2016/ Mgr. Zuláková / 4384 08.06.2016 VIII/R-13/Zul Sp.

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 19. 7. 2018 Číslo jednací: 078886/2018/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_078886/2018/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 14. května 2010 Č. j.: KULK 31995/2010 Sp. zn.: OŽPZ 203/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více