E-news 3ÈSAD roèník VI. è. 01/11

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "E-news 3ÈSAD roèník VI. è. 01/11"

Transkript

1 roèník VI. è. 01/11 Vážení zákazníci, obchodní partneøi, kolegové, zdravím Vás pøi krásném jarním dnu a u dalšího vydání pravidelného magazínu E-news 3CSAD, jehož obsahem jsou zejména novinky z naší èinnosti, informace o plánovaných projektech a shrnutí událostí, které se za poslední dobu ve 3ÈSAD staly. Vìøím, že pro Vás tyto novinky budou pøínosem. ÈSAD Havíøov, a.s. se stala podnikatelem roku 2010 v MSK ÈSAD HAVÍØOV a.s. získala na sklonku roku již druhé ocenìní v oblasti bezpeènosti a životního prostøedí a stala se PODNIKATELEM ROKU 2010! Pod záštitou Moravskoslezského kraje probìhlo dne 27. øíjna v Hotelu Park Inn v Ostravì vyhodnocení soutìže Podnikatel roku 2010 ve vztahu k životnímu prostøedí v MSK, ve které se umístila ÈSAD Havíøov a.s. na 1. místì v kategorii velkých podnikù. Prestižní ocenìní spoleènost získala za svùj dlouhodobý pøínos v oblasti ochrany životního prostøedí. Jedním z projektù je "Implementace ekologické autobusové dopravy v mìstské hromadné dopravì v Havíøovì", kde je více jak dvì tøetiny autobusù provozována na stlaèený zemní plyn (CNG), což øadí ÈSAD Havíøov a.s. na první místo v ÈR v poètu ekologických autobusù v systému MHD. Souèástí tohoto projektu bylo vybudování nejvìtší plnicí stanice na CNG v ÈR. V zájmu snížení spotøeby energií spoleènost realizovala také projekt v rámci programu EKO ENERGIE na úsporu 50% spotøeby energií. Jedním z dùležitých pilíøù enviromentální politiky ÈSAD Havíøov a.s. je také ekologický dialog, který je založen na komunikaci s širokou veøejností s cílem zvyšování povìdomí o ochranì životního prostøedí. V této oblasti probìhla napøíklad kampaò pro cestující Jezdìte ekologicky a výtvarná soutìž pro dìti havíøovských škol Ekologická autobusová doprava v našem mìstì, která se tìšila velkému nadšení a zájmu dìtí. 3CSAD podpoøila humanitární sbírku pro Keòu 1. února 2011 pøedal generální øeditel Ing. Tomáš Vavøík, MBA 264 autolékárnièek, které byly vyøazeny ze služebních aut spoleènosti 3ÈSAD. K této sbírce se také pøidali zamìstnanci. Tyto lékárnièky poputují spolu s dalšími do keòské Itaby, a to prostøednictvím organizace ADRA a nadaèního fondu Asante Kenya. Itabo je chudá oblast, kdy z každé z nich mohou být ošetøeni až dva lidé. 3ÈSAD rovnìž podpoøila výuku Støední zdravotní školy v Karviné odevzdáním dalších 100 autolékárnièek. Další pøedání 100 autolékárnièek probìhlo pro TJ ÈSAD Havíøov, kdy mohou pomoci pro bìžnou zdravotní péèi fotbalistù. 1.

2 Projekt Eko-Energie v ÈSAD Havíøov a.s. a ÈSAD Frýdek-Místek a.s. Práce na realizaci úsporných opatøení byly zahájeny zaèátkem roku 2009, kdy byly zpracovány energetické audity pro objekty v areálu provozovny Šenov a Sviadnov, které byly souèástí žádosti o dotaci z evropských fondù (program Eko-energie). Vlastní realizace úsporných opatøení byla rozdìlena na 2.etapy: 1.etapa probìhla v obou spoleènostech koncem roku V této etapì se uskuteènila výmìna areálových rozvodù tepla a s tím související úpravy v kotelnách. Souèasnì s tìmito pracemi byl instalován i nový systém mìøení a regulace. 2.etapa, která zahrnuje zateplení vybraných objektù, byla v areálu provozovny Šenov zahájena v roce 2010 a v tìchto dnech se stavební práce blíží ke svému závìru. V areálu provozovny Sviadnov byly práce na 2.etapì zahájeny až v roce 2011 a budou dle harmonogramu dokonèeny v èervenci. Celkové náklady na 1.etapu èinily v ÈSAD Havíøov a.s. pøibližnì tis. Kè a v ÈSAD Frýdek-Místek a.s. pøibližnì tis. Kè. Celkové náklady na 2.etapu dosáhnou v ÈSAD Havíøov a.s. pøibližnì tis. Kè, v ÈSAD Frýdek-Místek pøibližnì tis. Kè. Tyto investice se projeví v úsporách energie potøebné pro vytápìní objektù a navíc dojde ke snížení množství škodlivin (pøedevším CO2). Audit spoleèností DEKRA Certification - kvalita služeb obhájena! Na zaèátku mìsíce kvìtna probìhla úspìšná recertifikace dle ÈSN EN ISO Obhájili jsme certifikát systému managementu kvality udìleného mezinárodní renomovanou certifikaèní spoleènosti DEKRA Certification, GmbH. Certifikátem s pøíslušnou peèetí garantujeme svým partnerùm a zákazníkùm již od roku 2001 naši spolehlivost a dùvìryhodnost. Za obhajobou certifikátu kvality od DEKRA Certification stojí dlouholetá systémová práce dotèených zamìstnancù akciových spoleèností ve skupinì 3CSAD. OSOBNÍ DOPRAVA MHD v mobilu Pro naše cestující poskytujeme novou službu a to MHD v mobilu ke stažení v aplikaci Java. MHD je program pro zobrazování jízdních øádù MHD na mobilních telefonech. Nepotøebuje pøístup na internet èi wap, protože má veškerá data uložena v telefonu. Lze je aktualizovat (pøi zmìnì jízdních øádù) pøipojením k internetu. Základní funkcí programu je zobrazení zastávkového jízdního øádu v podobné formì, jako ho vídáte na zastávkách. Doplòkovými funkcemi je zobrazení všech spojù z jedné zastávky do druhé (podobnì jako souhrnný jízdní øád) a zobrazení nejbližších odjezdù všech linek z dané zastávky (podobnì jako informaèní systém na zastávce). 2.

3 Nákup autobusù pro POD a MHD - 95 bezbariérových autobusù ve 3 letech Spoleènosti 3ÈSAD plánují v letech nakoupit celkem 95 nových autobusù, které splòují normu EURO5. Za pøispìní Evropské Unie pøes Regionální operaèní program Moravskoslezsko nakoupíme 55 vozidel s dotací 40% poøizovací ceny. Díky dotacím nahradíme staré a nevyhovující autobusy ekologickými a bezbariérovými vozidly, která pøinesou cestujícím komfortnìjší a pro handicapované (vozíèkáøe, nevidomé èi slabozraké) jednodušší pøepravu. Pøímìstské linky S poøízením 15 autobusù pro ÈSAD Karviná, a.s., pomùže dotace z ROP Moravskoslezsko 26 mil. korun, kdy celkové výdaje šplhají k 79 mil. korun. ÈSAD Havíøov, a.s., získá pøes 24 mil. korun na nákup 14 nových autobusù. Celkem zaplatí více než 73 mil. korun. ÈSAD Frýdek-Místek dostane pøes 22 mil. korun z celkových 68 mil. korun na 13 nových vozidel. Vozidla budou zaèleòována do provozu postupnì od první poloviny tohoto roku do jara roku Mìstské linky Za šest autobusù pro Havíøov zaplatí ÈSAD Havíøov, a.s., 48 mil. korun, využije pøitom dotaci 16 mil. korun. Ètyøi vozidla pro Karvinou budou stát 26 mil. korun, ÈSAD Karviná, a.s., pomùže evropský pøíspìvek ve výši bezmála 9 mil. korun. Ve Frýdku-Místku budou jezdit tøi nové autobusy. Z ceny 21 mil. korun za jejich poøízení zajistí dotace pro ÈSAD Frýdek- Místek, a.s., necelých 7 mil. korun. Bez pøíspìvku z EU nakoupíme v letech dalších 40 vozidel, z toho do MHD 6 nízkopodlažních na CNG, 14 nízkopodlažních na naftu a 1 minibus na naftu. Pro pøímìstské linky bude nízkopodlažních autobusù 8 na CNG a 11 na naftu. Milionáøi 2011 Na závìr mìsíce dubna probìhlo ve skupinì 3ÈSAD (ÈSAD Havíøov a.s., ÈSAD Karviná a.s. a ÈSAD Frýdek-Místek a.s.) vyhodnocení jízdy bez nehod. Celkem bylo vyhodnoceno 26 øidièù, kteøí ujeli dohromady neuvìøitelných 36,5 miliónù km bez nehody, což znamená krát projet Èeskou republiku bez nehody. V osobní dopravì ujelo 2 mil. km bez nehod rekordních 5 øidièù. Opìt se mezi skuteèné profesionály zaøadila také øidièka Halina Juøíèková z Karviné, která dosáhla 1 mil. km. V nákladní dopravì byl rekordmanem pan Vašíèek Milan, který za 30 let u 3ÈSAD najel 2 mil km bez nehody. Vyhodnocení, podìkování a pøedání vìcných darù se zhostil Ing. Tomáš Vavøík, MBA (generální øeditel 3ÈSAD), Bc. Jakub Vyvial (novì jmenovaný øeditel divize osobní dopravy 3ÈSAD), Antonín Španìl (bývalý øeditel divize osobní dopravy 3ÈSAD), por. Bc. Oto Zeman (zástupce dopravního inspektorátu Frýdek-Místek) a ostatní zástupci spoleèností 3ÈSAD. 3.

4 Zmìna ve vedení divize osobní dopravy Po 44 letech ve firmì ÈSAD Havíøov a.s. opustil svou pozici øeditele divize osobní dopravy pan Antonín Španìl. Do funkce øeditele osobní dopravy 3ÈSAD dne 1. dubna 2011 Bc. Jakub Vyvial, který u spoleènosti 3ÈSAD pracuje v divizi osobní dopravy 2,5 roku. Panu Španìlovi dìkujeme za mnohaletý pøínos pro naší firmu a novému øediteli pøejeme v jeho další práci mnoho úspìchù! Šestý rok autobusem na Lysou horu Poslední sníh roztál z beskydských kopcù a Vy se s námi mùžete vydat na nejvyšší horu Beskyd autobusem, kde již šestým rokem spoleènost ÈSAD Frýdek-Místek a.s. jezdí na základì povolení vjezdu do ochranné oblasti každou pracovní støedu a v pátek bezbariérovými autobusy. Výstup na Lysou horu je fyzicky nároèný, proto se snažíme vytváøet takové podmínky, aby návštìvu tohoto turistického cíle mohli absolvovat také lidé, kteøí výstup vlastními silami nezvládnou. Otvírání sezóny si také nenechal ujít náš fotograf a jak vidíte, poèasí mu pøálo. Více o pøepravních podmínkách, odjezdech a ceníku najdete na. CK 3ÈSAD sklidila úspìch na výstavì Dovolená a region 2011 Ve dnech jsme se zúèastnili výstavy Dovolená a region 2011 v Ostravì na Èerné louce. Podívejte se, jak jsme se prezentovali! Výstava Dovolená a region 2011 byla zamìøena na propagaci cestovního ruchu pøedevším v Èeské republice. Široká nabídka pro návštìvníky èekala také v oblasti zahranièní dovolené. Vedle spoleèností Èedok a.s., CK Valaška spol. s r.o. se výstavy také úèastnila naše spoleènost ÈSAD Karviná a.s. s nabídkou cestovní kanceláøe 3ÈSAD, která již 19. sezónu doprovází naše klienty na jejich dovolených. Naše CK 3ÈSAD je dlouhodobì zamìøena pøedevším na pobytové zájezdy do Chorvatska s možností vlastní/naší dopravy, ale také na poznávací zájezdy po Evropì. Širokou nabídku dokumentuje katalog naší cestovní kanceláøe 3ÈSAD. Jednoznaèný úspìch mìl náš luxusní autobus IVECO Magelys, který se tìšil nejvìtšímu zájmu návštìvníkù výstavy. Zájemci si mohli autobus prohlédnout, vyzkoušet jeho pohodlí a shlédnout propagaèní video. Magelys patøí do naší flotily zájezdových autobusù (dále IVECO Domino, Evadys, Illiade, Sor LH9,5), s kterými zajiš ujeme dopravu pro zájezdy i pro jiné cestovní kanceláøe. O doprovodný program se postaraly naše hostesky, které byly také zdrojem informací i pro všechny zájemce. Odmìnou úèastníkùm výstavy, kteøí projevili zájem o naše služby, byly slevy na zájezdy a pro vylosované výherce èekaly malé dárky. Vìøíme, že pozitivní zážitky z výstavy sdílejí i naši klienti a návštìvníci výstavy! 4.

5 SERVIS A OPRAVY VOZIDEL Mezi poskytované služby ÈSAD Havíøov a.s. patøí servis IVECO Irisbus! Naše flotila autobusù je tvoøena z 90% autobusy IVECO Irisbus (mìstské a pøímìstské autobusy Citelis, Crossway, Daily, zájezdové autobusy Iliade, Evadys, Domino, Magelys). Spoleènost ÈSAD Havíøov a.s. servisuje IVECO Irisbus (býv. KAROSA) již léta, nyní pod dohledem dle standardù spoleènosti IVECO. V roce 2010 jsme zahájili rekonstrukèní práce, které probíhaly ve dvou etapách. Úèelem rekonstrukce je: - kompletní pøestavba sekce pøíjmu oprav úprava kanceláøe pøíjmu oprav, vybudování místnosti pro zákazníky servisu vèetnì samostatného sociálního zaøízení (WC, sprcha), vybudování vstupu s nájezdovou rampou (vše v bezbariérovém provedení); - vybudování nové akumulátorovny; - pøestavba èásti nástrojárny na sklad již nalakovaných dílù (vstup z pøípravny laku); - zateplení celé budovy servisu vèetnì støechy a výmìna oken; - rekonstrukce stávajících svìtlíkù na hlavní dílnì; - rekonstrukce èásti podlahy (9 stání cca 650 m2); - výmìna vrat (sekèní s výsuvným mechanismem pod strop) v poètu 12 ks, - rekonstrukce elektrorozvodù hlavní dílny, elektrorozvádìèù, - osvìtlení dílen a montážních jam. Prvním milníkem je dokonèení rekonstrukce bìhem druhé poloviny roku Druhým milníkem bude dosažení certifikace ISO (norma, která je zamìøena na ochranu životního prostøedí). Vedle pøístupu k bezbariérovosti prostøednictvím 100% nakupovaných autobusù tíhneme také k ochranì životního prostøedí. Dùkazem toho je cena Podnikatel roku (uvedená výše) i prestižní ocenìní Cena zdraví a bezpeèného životního prostøedí získané v loòském roce právì díky vztahu 3ÈSAD k životnímu prostøedí, podpoøe zdraví zamìstnancù a klientù a kladením dùrazu na bezpeènost pøi práci. Tøetím milníkem servisu na rok bude splnìní standardù IVECO Truck servis nákladních vozidel. 5.

6 NÁKLADNÍ DOPRAVA Bezpeènost a kvalita vede k rozšíøení pøepravních výkonù Pro spoleènost Messer Technogas s.r.o. nakoupí spoleènost ÈSAD Havíøov a.s. bìhem letošního roku 7 nových tahaèù jako obnovu stávajícího vozového parku. Pro našeho významného klienta Messer Technogas s.r.o. jsme rozšíøili v dubnu 2011 pøepravu o další cisternu v režimu ADR urèené pro pøepravu plynù po celé Èeské republice k menším zákazníkùm s komplikovaným vjezdem pro velké vozidlo. Tato dùvìra nás tìší a jevýsledkem dlouhodobé spokojenosti ze strany Messer Technogas s.r.o.. Navázání spolupráce se spoleènosti LINDE v oblasti ADR Spoleènost ÈSAD Frýdek-Místek a.s. se v roce 2010 zúèastnila výbìrového øízení na pøepravu kryogenních kapalných a stlaèených plynù po dobu pìti let vyhlášených spoleèností Linde Gas a.s. - jedním z nejvìtších dodavatelù technických plynù v rámci Èeské republiky. Protože naše spoleènost ÈSAD Frýdek-Místek a.s. byla ve výbìrovém øízení úspìšná, stane se od 1.ledna 2012 druhým dopravcem, který bude pro Linde Gas a.s. zajiš ovat dopravu 24 soupravami stlaèených a kapalných technických plynù, jakou jsou napø. kyslík, vodík, argon apod.. Výbìrové øízení na vozidla Volvo na 36 tahaèù nové techniky Skupina 3ÈSAD rozhodla o nákupu 36 nových vozidel dvou a tøí nápravových. Ve výbìrovém øízení, vyhlášeném na dodavatele nové techniky, obstála nejlépe znaèka Volvo, která dodá všechny tahaèe vybavené nejen nejnovìjšími motory EUR5 EEV, ale rovnìž tato vozidla vybaví svým zaøízením Dynafleet. Toto zaøízení nejen prùbìžnì sleduje parametry vozidla, ale monitoruje i styl jízdy øidièe a dovoluje tak dispeèerùm vyhodnotit nejúspornìjší zpùsob jízdy pro dané podmínky. MKD ÈSAD Havíøov a.s. a ÈSAD Frýdek-Místek a.s. slouèena Od 1. kvìtna 2011 dochází k pøesunu vozidel mezinárodní kamionové dopravy z ÈSAD Havíøov a.s. ke spoleènosti ÈSAD Frýdek-Místek a.s.. Dùvodem tohoto zámìru je jednoznaènì zvýšení komfortu pro naše zákazníky. Na závìr mi dovolte popøát Vám pøíjemné strávení léta a budu se tìšit na setkání nad dalším vydáním našeho magazínu E-news 3ÈSAD. Ing. Simona Novotná Manažer marketingu 3ÈSAD 6.

LU!EBNÍ ZÁVODY DRASLOVKA a.s., KOLÍN

LU!EBNÍ ZÁVODY DRASLOVKA a.s., KOLÍN LU!EBNÍ ZÁVODY DRASLOVKA a.s., KOLÍN V rámci pøípravy projektu byla provedena analýza budov rozsáhlého areálu chemického závodu a na základì výbìrových kritérií vyhodnoceno 5 objektù jako nejvhodnìjší

Více

E-news 3ÈSAD roèník V. è. 02/12

E-news 3ÈSAD roèník V. è. 02/12 Vážení zákazníci, obchodní partneøi, kolegové, vítám Vás u pøedvánoèního vydání pravidelného magazínu E-news 3ÈSAD, jehož obsahem jsou zejména novinky, informace o plánovaných projektech a shrnutí událostí,

Více

3LÍSTEK. 02 Frýdlantsko. 06 E-shopy. Nový portál 3csad.cz let linky Lysá hora. ODISky 07 LEDEN 2019 MAGAZÍN DOPRAVNÍ SKUPINY 3ČSAD

3LÍSTEK. 02 Frýdlantsko. 06 E-shopy. Nový portál 3csad.cz let linky Lysá hora. ODISky 07 LEDEN 2019 MAGAZÍN DOPRAVNÍ SKUPINY 3ČSAD 3LÍSTEK MAGAZÍN DOPRAVNÍ SKUPINY 3ČSAD 01 LEDEN 2019 02 Frýdlantsko 2019-2029 03 06 E-shopy ODISky 07 Nový portál 3csad.cz 15 let linky Lysá hora ČSAD Frýdek-Místek jezdí na Frýdlantsku Cestující na Frýdlantsku

Více

ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO

ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO REGIONÁLNÍ ROZVOJOVÁ AGENTURA ÚSTECKÉHO KRAJE èíslo 47 ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO CENTRA PØI RRA ÚK 01 ÈTRNÁCTÉ KOLO PØÍJMU ŽÁDOSTÍ O DOTACE Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA SPUŠTÌNO V ØÍJNU 2011 Ve 14. kole pøíjmu

Více

Úvodní slovo pøedsedy

Úvodní slovo pøedsedy Výroèní zpráva Obèanské sdružení K srdci klíè Úvodní slovo pøedsedy Vážení pøátelé, kolegové, ètenáøi této výroèní zprávy Dokument, který právì držíte v rukou, popisuje události, které ovlivnily èinnost

Více

rok 2001 byl pro spoleènosti SaM silnice a mosty a.s rokem z hlediska hospodaøení, rozvoje a finanèní stability. Spoleènosti tvoøí fakticky koncern.

rok 2001 byl pro spoleènosti SaM silnice a mosty a.s rokem z hlediska hospodaøení, rozvoje a finanèní stability. Spoleènosti tvoøí fakticky koncern. 1. Úvodní slovo Vážení akcionáøi a obchodní partneøi, rok 2001 byl pro spoleènosti SaM silnice a mosty a.s se sídlem v Èeské Lípì, Dìèínì a Varnsdorfu úspìšným rokem z hlediska hospodaøení, rozvoje a finanèní

Více

HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015

HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015 PRVNÍ SOUKROMÁ HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015 STUDIUM PRO ABSOLVENTY ZÁKLADNÍ ŠKOLY Studijní obor 65-42 - M/01 HOTELNICTVÍ KDO JSME První soukromá hotelová škola, spol. s r. o. má dlouholetou tradici,

Více

Město Tábor. Dopravní řešení Zdravého města Tábor. MĚSTO TÁBOR Ing. Lubomír Šrámek, tajemník městského úřadu

Město Tábor. Dopravní řešení Zdravého města Tábor. MĚSTO TÁBOR Ing. Lubomír Šrámek, tajemník městského úřadu Město Tábor Dopravní řešení Zdravého města Tábor MĚSTO TÁBOR Ing. Lubomír Šrámek, tajemník městského úřadu www.taborcz.eu Jakou netradiční cestu jsme zvolili ke snížení energetické náročnosti dopravy?

Více

ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY

ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY poøádá pod záštitou Èeské neurochirurgické spoleènosti, Èeské lékaøské komory a ve spolupráci s Univerzitním centrem chirurgické anatomie kurz ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY Místo konání: Anatomický

Více

Úvodní slovo po celou dobu dodržovali podmínky B. Charakteristika Spoleèného regionálního operaèního programu C. Pravidla pro užívání loga SROP

Úvodní slovo po celou dobu dodržovali podmínky B. Charakteristika Spoleèného regionálního operaèního programu C. Pravidla pro užívání loga SROP Evropská unie Úvodní slovo Tento manuál slouží jako dùležitý dokument a zároveò pomùcka, která by jasnì a pøehlednì informovovala a pøitom se stala srozumitelným prùvodcem pøi používání a využívání loga

Více

Rezidence Na hradì, Tøebíè. Pojïte s námi oživit Borovinu

Rezidence Na hradì, Tøebíè. Pojïte s námi oživit Borovinu Rezidence Na hradì, Tøebíè Pojïte s námi oživit Borovinu LOKACE SOHO Tøebíè Zámìrem projektu SOHO Tøebíè je pøebudování celého území bývalé továrny BOPO na bydlení s obèanskou vybaveností. Borovina tím

Více

Podporujeme úspìchy. Èeská republika

Podporujeme úspìchy. Èeská republika Podporujeme úspìchy Èeská republika Podporujeme úspìchy Chceme pomoci Vašemu úsilí na cestì k úspìchu. Kdo chce být úspìšný, potøebuje individuální a pøesný plán, od výbìru vhodného sídla, formy spoleènosti

Více

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 2014 Výronízprávaoinnosti Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 1. Základní údaje: Právní forma Statutární zástupce Sídlo obèanské sdružení

Více

Kdo jsme. www.pohyblivareklamni.cz. je obchodní znaèkou PMDP,a.s.

Kdo jsme. www.pohyblivareklamni.cz. je obchodní znaèkou PMDP,a.s. Kdo jsme je obchodní znaèkou PMDP,a.s. Nabízíme kreativní reklamu postavenou na odbornì stanovené strategii, kvalitní grafické pøípravì a precizní výrobì. Jsme výhradním pronajímatelem exkluzivní sítì

Více

Podporujeme úspìchy. Èeská republika

Podporujeme úspìchy. Èeská republika Podporujeme úspìchy Èeská republika Podporujeme úspìchy Chceme pomoci Vašemu úsilí na cestì k úspìchu. Kdo chce být úspìšný, potøebuje individuální a pøesný plán, od výbìru vhodného sídla, formy spoleènosti

Více

Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007

Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007 Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007 místní akèní skupina - MAS vznikala v letech 2003-2004 - Mikroregion Konstantinolázeòsko, Støíbrský region, mìsto Planá a obec Hnìvnice - snaží se o maximální

Více

Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008. Obsah výroèní zprávy

Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008. Obsah výroèní zprávy Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008 Obsah výroèní zprávy 1. Úvodem k èinnosti OS 2. Vznik a poslání OS 3. Rada OS 4. Aktivity v roce 2008 5. Podìkování dárcùm 6. Kontaktní údaje 7. Závìr 1. Slovo

Více

Podporujeme úspìchy. Èeská republika

Podporujeme úspìchy. Èeská republika Podporujeme úspìchy Èeská republika Podporujeme úspìchy Chceme pomoci Vašemu úsilí na cestì k úspìchu. Kdo chce být úspìšný, potøebuje individuální a pøesný plán, od výbìru vhodného sídla, formy spoleènosti

Více

Øešení pro školy. obchod technologiemi. www.tech-store.cz

Øešení pro školy. obchod technologiemi. www.tech-store.cz Øešení pro školy Spoleènost TECH-STORE s.r.o. Èeská republika je spoleènost kapitálovì propojená se spoleèností TECH-STORE Malaysia, která pùsobí od roku 2008 jako mezinárodní distributor komponentù a

Více

Becario - zvítìzili jsme v letošním roèníku Aktualizováno pátek, 02. kvìten 2008

Becario - zvítìzili jsme v letošním roèníku Aktualizováno pátek, 02. kvìten 2008 Becario - zvítìzili jsme v letošním roèníku Aktualizováno pátek, 02. kvìten 2008 CHEMIE NA GYMNÁZIU POLIÈKA Becario - støedoškolská soutìž v experimentální chemii Becario - støedoškolská soutìž v experimentální

Více

VÝROÈNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROÈNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Právníci s citem VÝROÈNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 www.probonoaliance.cz Pro bono aliance, z.s., Londýnská 31, 120 00 Praha 2 Právníci s historií 5 let Pro bono centra 10 let organizace 15 let Školy lidských

Více

DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, akciová společnost

DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, akciová společnost DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, akciová společnost JEDNOTKA SPRÁVA VOZIDEL A AUTO BUSŮ POSLÁNÍ Příprava autobusů na vypravení v počtech, kvalitě a čase dle požadavků JPA. Zajišťování služeb s využitím osobních,

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 25. øíjna 1999 Èástka 10 Roèník 1999 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 81. Jednotné

Více

CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s.

CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s. CNG v Praze a Středočeském kraji Ing. Jan Žákovec Pražská plynárenská, a.s. Výhody CNG vozidel Ekologické výhody CNG vozidel Směrnice EU o zavádění infrastruktury pro alternativní paliva zajistit vybudování

Více

Muzeum vltavínù v Èeském Krumlovì

Muzeum vltavínù v Èeském Krumlovì Muzeum vltavínù v Èeském Krumlovì Základní informace o projektu Víte, e......vltavíny vznikly díky dopadu vesmírného tìlesa na Zemi?...vltavíny znali a pou ívali lidé ji v dobì kamenné?...vltavíny pøiletìly

Více

Èinnost nadace. Organizace regionálních setkání onkologù, klinických semináøù a doškolovacích kurzù pro mladé onkology

Èinnost nadace. Organizace regionálních setkání onkologù, klinických semináøù a doškolovacích kurzù pro mladé onkology Èinnost nadace Organizace regionálních setkání onkologù, klinických semináøù a doškolovacích kurzù pro mladé onkology Spolupráce s èeskými a zahranièními onkologickými centry vèetnì studijních pobytù Zabezpeèení

Více

Výroèní zpráva. in-life. Integrity Life

Výroèní zpráva. in-life. Integrity Life Výroèní zpráva 2017 in-life Integrity Life Úvodní slovo a poslání Integrity Life, z.ú. je nestátní neziskovou køes anskou organizací, která se svou èinností zamìøuje na celostní rozvoj vysokoškolské mládeže

Více

BELLE PRESTIGE. - podpora prodeje - reklamní kampaò na klíè (návrh, casting, výroba, realizace), - promotion, - distribuce, - hostesky, - openingy,

BELLE PRESTIGE. - podpora prodeje - reklamní kampaò na klíè (návrh, casting, výroba, realizace), - promotion, - distribuce, - hostesky, - openingy, BELLE PRESTIGE 2009 BELLE PRESTIGE Karlovarská modelingová a hostesingová agentura Belle Prestige zastupuje modelky, fotomodelky, hostesky, dìti, modely a promotéry nejen pro Karlovarský kraj. Vedle toho

Více

26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika

26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika 26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika - world karate cup - 15 let tradice - nová rozcvièovna - - prize money - pro všechny vìkové kategorie Pozvání Kamil Guzek Øeditel Grand Prix Hradec Králové Pozvání

Více

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz

OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika. www.gcpartner.cz OBJEDNÁVKOVÝ A POPTÁVKOVÝ ONLINE SYSTÉM topenáøská, sanitární a instalaèní technika ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Objednávkový a poptávkový systém je internetový elektronický obchod (dále jen e-shop) urèen

Více

Licence: D53C XCRGUPXA / PXA (16112010 / 14042010)

Licence: D53C XCRGUPXA / PXA (16112010 / 14042010) A.1. ------------- A.2. -------------- A.3. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè) Období: 12 / 2010 IÈO: 00532177 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Informace podle

Více

KLASTRY. Spoleènosti se spojují lokálnì, aby rostly globálnì. Ifor-Ffowcs Williams, Cluster Navigators,

KLASTRY. Spoleènosti se spojují lokálnì, aby rostly globálnì. Ifor-Ffowcs Williams, Cluster Navigators, KLASTRY Spoleènosti se spojují lokálnì, aby rostly globálnì. Ifor-Ffowcs Williams, Cluster Navigators, 2004 www.klastr.cz CO JSOU TO KLASTRY? Regionální seskupení firem a pøidružených organizací pùsobících

Více

Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a.s. Školní 999/6, 430 01 Chomutov. Úvodní slovo... 2

Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a.s. Školní 999/6, 430 01 Chomutov. Úvodní slovo... 2 OBSAH: Úvodní slovo... 2 Složení akcionářů společnosti... 3 Složení orgánů a vedení společnosti... 3 Organizační struktura společnosti... 4 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a

Více

KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II.

KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II. Edukaèní centrum praktické anatomie ve spolupráci s Anatomickým ústavem LF MU v Brnì KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II. BRNO 12. 1. - 13. 1.2012 Místo konání: Anatomický ústav LF MU Brno Kamenice 3 www.ecpa-cz.com

Více

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje

Identifikaèní údaje: Název: Skladová hala EFES, spol. s r.0., Praha - Øeporyje PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn È.j. MHMP-192143/2005/00PNI/EIA/156-2/Nov Vyøizuje/ linka Ing. Novotný/4278 Datum 7. 11. 2005 podle 7 zákona è.

Více

Výroèní zpráva. spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno. za rok 2007

Výroèní zpráva. spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno. za rok 2007 Výroèní zpráva spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno za rok 2007 Úvodní slovo Computer Agency vznikla jako nezisková obecnì prospìšná spoleènost 22.12.1998 transformací

Více

generální reprezentant Martin Cvach NAŠE SLUŽBY BLÍZKO VAŠIM POTØEBÁM

generální reprezentant Martin Cvach NAŠE SLUŽBY BLÍZKO VAŠIM POTØEBÁM generální reprezentant Martin Cvach NAŠE SLUŽBY BLÍZKO VAŠIM POTØEBÁM SLOVO ÚVODEM Dobrý den, držíte v rukou produktový katalog Agentského obchodního klientského místa ÈSOB Pojišśovny (AOKM). Tento katalog

Více

Monografie poskytuje v pøehledné a praktické formì znalosti a výpoèetní nástroje pro modelování šíøení rádiových vln v zástavbì, tedy vnì i uvnitø bud

Monografie poskytuje v pøehledné a praktické formì znalosti a výpoèetní nástroje pro modelování šíøení rádiových vln v zástavbì, tedy vnì i uvnitø bud Pavel Pechaè MODELY ŠÍØENÍ VLN V ZÁSTAVBÌ Praha 2005 Monografie poskytuje v pøehledné a praktické formì znalosti a výpoèetní nástroje pro modelování šíøení rádiových vln v zástavbì, tedy vnì i uvnitø budov

Více

V TEPLICÍCH 26. - 28.3. 2010

V TEPLICÍCH 26. - 28.3. 2010 MISTROVSTVÍ ÈESKÉ REPUBLIKY NEREGISTROVANÝCH HRÁÈÙ V TENISU S MEZINÁRODNÍ ÚÈASTÍ V TEPLICÍCH 26. - 28.3. 2010 V AREÁLU TK VIAMONT POD ZÁŠTITOU SENÁTORA A PRIMÁTORA MÌSTA TEPLICE, JAROSLAVA KUBERY www.tenissport.cz

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 49463985 Název: Obec Louka. Sestavená k rozvahovému dni 31.

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 49463985 Název: Obec Louka. Sestavená k rozvahovému dni 31. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 13 / 2011 IÈO: 49463985 Název: Obec Louka Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2011

Více

Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto

Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto Výroèní zpráva za rok 2013 Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a Praha 1 Nové Mìsto 110 00 Èeská Republika www.bijaky.cz https://www.facebook.com/bijaky

Více

Název školy Integrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380. Inovace vzdělávacích metod EU - OP VK

Název školy Integrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380. Inovace vzdělávacích metod EU - OP VK Název školy Integrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektu Číslo a název klíčové aktivity Autor CZ.1.07/1.5.00/34.0374 Inovace vzdělávacích metod EU - OP VK III/2

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 24. kvìtna 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5 Vážení provozovatelé veøejných telekomunikaèních sítí a poskytovatelé veøejné telefonní služby,

Více

Výsledky sèítání turistù

Výsledky sèítání turistù Výsledky sèítání turistù Metodika Kvantitativní monitoring turistického ruchu (sèítání návštìvníkù) probíhal na pøedem vybraných lokalitách Kunratického lesa a Obory Hvìzda. Sbìr dat byl v KL provádìn

Více

CNG zemní plyn. Alternativní palivo v dopravě

CNG zemní plyn. Alternativní palivo v dopravě CNG zemní plyn Alternativní palivo v dopravě CNG (compressed natural gas) stlačený zemní plyn Hlavní výhody zemního plynu CNG levný Ekonomické efekty jsou nejvíce patrné u vozidel s vyšším počtem ujetých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. o cenì nemovitých vìcí. è /

ZNALECKÝ POSUDEK. o cenì nemovitých vìcí. è / ZNALECKÝ POSUDEK o cenì nemovitých vìcí è. 7113-1656/2018 Objednatel znaleckého posudku: JUDr. Ondøej Mareš soudní exekutor Exekutorský úøad Litomìøice Masarykova 679/33 412 01 Litomìøice Úèel znaleckého

Více

Výroèní zpráva za rok 2005

Výroèní zpráva za rok 2005 Výroèní zpráva za rok 2005 Motto: Moudrost je cesta, kterou lidská duše jde za svou dokonalostí. A to je moné dvìma zpùsoby: vìdomím a èinností. Avicenna Pøedstavení spoleènosti: obecnì prospìšná spoleènost

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-MH M P-O69262/2008/00PNI/EIA/518-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 17.06.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 17. ledna 2000 Èástka 1 Roèník 2000 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 1. Výmìr

Více

PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH PRACOVNÌPRÁVNÍ VZTAHY V ODVÌTVÍ OBCHODU

PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH PRACOVNÌPRÁVNÍ VZTAHY V ODVÌTVÍ OBCHODU PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH PRACOVNÌPRÁVNÍ VZTAHY V ODVÌTVÍ OBCHODU Manuál byl vytvoøen v rámci projektu CZ.1.04/1.1.01/02.00013 Posilování bipartitního dialogu v odvìtvích. Realizátorem

Více

u STA V STA TU A PRA V A

u STA V STA TU A PRA V A ......... u STA V STA TU A PRA V A AKAD EMIE VÌD ÈESKÉ REPUBLIKY I v. v. i. Národní 18, 11600 Praha 1 Tel. ústø. 221990711,sekr.224933494.jax224933056 E-mail: ilaw@ilaw.cas.cz Praha, 20. bøezna 2007 Èj.

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

ENERGIE Z BIOMASY. Øada vysoce úèinných kotlù o výkonu 1 až 3 MW pro energetické využití rùzných druhù biomasy a fytomasy. Dodavatelský tým VHS

ENERGIE Z BIOMASY. Øada vysoce úèinných kotlù o výkonu 1 až 3 MW pro energetické využití rùzných druhù biomasy a fytomasy. Dodavatelský tým VHS Dodavatelský tým ENERGIE Z BIOMASY EVECO Brno, s.r.o. Øada vysoce úèinných kotlù o výkonu 1 až 3 MW pro energetické využití rùzných druhù biomasy a fytomasy Ústav procesního a ekologického inženýrství,

Více

Smìna cizích mìn a služby platebního styku - rychle - výhodnì - profesionálnì

Smìna cizích mìn a služby platebního styku - rychle - výhodnì - profesionálnì Smìna cizích mìn a služby platebního styku - rychle - výhodnì - profesionálnì Poskytujeme tyto služby: í Nákup a prodej cizích mìn í Zahranièní platební styk í On-line obchodování í Informace o devizových

Více

Mìstys Dub nad Moravou

Mìstys Dub nad Moravou A.1. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00298867 Název: Informace podle 7 odst. 3 zákona Mìstys Dub nad Moravou

Více

EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín

EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín INFORMACE URÈENÁ VEØEJNOSTI Krajský úøad Moravskoslezského kraje odbor životního prostøedí a zemìdìlství oddìlení ochrany ovzduší, EIA a IPPC EXPLOSIA a.s. - odbytový

Více

KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II.

KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II. Edukaèní centrum praktické anatomie ve spolupráci s Anatomickým ústavem LF MU v Brnì a pod záštitou Central European Neurosurgical Society poøádá KURZ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY II. BRNO 22.10. - 23.10.2012

Více

Pøepì ová ochrana videomonitorovacích systémù s analogovými kamerami Témìø celý povrch naší planety je pokrytý hustou sítí elektrických propojení. Kromì energetických sítí nyní zažívají bouølivý rozvoj

Více

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí

È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac. ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO ØíZENí HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOTNíHO PROSTØEDí Váš dopis zn. È.j. MHMP-O37895/2005/0ZPNI/EIA/126-2Nac Vyøizuje/linka Ing. Vaculová/4322 Datum 4.4. 2005 ZÁVÌR ZJIŠ OV AcíHO

Více

VYTÁPÌNÍ NETRDIÈNÍMI ZDROJI TEPL JROSLV DUFK Praha 2003 Jaroslav Dufka VYTÁPÌNÍ NETRDIÈNÍMI ZDROJI TEPL Bez pøedchozího písemného svolení nakladatelství nesmí být kterákoli èást kopírována nebo rozmnožována

Více

Diakonie Dubá Výroèní zpráva 2013

Diakonie Dubá Výroèní zpráva 2013 Diakonie Dubá Výroèní zpráva 2013 1900 2013 Úvodem V poslední dobì musím èasto pøemýšlet nad tím, jak negativnì nás formuje souèasný životní styl. Døíve lidé žili tak, že zdroj své obživy mìli pøed oèima

Více

25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika

25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika 25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika - world karate cup - 16 let tradice - nová rozcvièovna - - prize money - pro všechny vìkové kategorie Pozvání Kamil Guzek Øeditel Grand Prix Hradec Králové Pozvání

Více

POSÍLENÍ KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ

POSÍLENÍ KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH POSÍLENÍ KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ SOCIÁLNÍ DIALOG VE STAVEBNICT VÍ PØEDSTAVENÍ PROJEKTU POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH Dovolujeme si Vám

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 27. záøí 1999 Èástka 9 Roèník 1999 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 69. Dodatek

Více

Retroinformátor MOZAIKA PØÍBÌHÙ

Retroinformátor MOZAIKA PØÍBÌHÙ Retroinformátor 1994 2017 MOZAIKA PØÍBÌHÙ ZE SLEZSKÉ DIAKONIE úvodní slovo Informátor 2/1996 Ing. Èeslav Santarius ŠÉFREDAKTOR: Kateøina Supíková Slezská diakonie byla v roce 1990 zaregistrována jako obèanské

Více

2. Komunitní plán sociálních slu eb mìsta Litomìøice na období let 2007-2009

2. Komunitní plán sociálních slu eb mìsta Litomìøice na období let 2007-2009 Královské město Litoměřice 2. Komunitní plán sociálních slu eb mìsta Litomìøice na období let 2007-2009 1.4. Základní vymezení pojmù Zadavatelé slu by platí, zøizují, zadávají, organizují a dìlají

Více

Posuzování vlivù na životní prostøedí (EIA)

Posuzování vlivù na životní prostøedí (EIA) Posuzování vlivù na životní prostøedí (EIA) EIA (Environmental Impact Assessment) je jedním z nástrojù ochrany životního prostøedí eliminující potenciální negativní vlivy pøipravovaných zámìrù a investic.

Více

pod záštitou SOSNOVÁ u ÈESKÉ LÍPY LIBERECKÝ KRAJ

pod záštitou SOSNOVÁ u ÈESKÉ LÍPY LIBERECKÝ KRAJ 6. roèník mistrovství automobilních škol ÈR pro žáky oboru mechanik opraváø motorových vozidel pod záštitou ASOCIACE KRAJÙ ÈESKÉ REPUBLIKY GLOBAL ASSISTANCE RACING ARENA - AUTODROM SOSNOVÁ SOSNOVÁ u ÈESKÉ

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice

Zámìr: Komplex pro bydlení a ubytování TRIANGLE, Praha 6, k.ú. Støešovice PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDí Váš dopis zn SZn. S-M HM P-O69712/2007 /OOPNI/EIA/329-2/Be Vyøizuje/linka Ing. Beranová/4443 Datum 12.6.2007 ZÁVÌR ZJIŠøOVACíHO

Více

Revitalizace brownfields v ÈR

Revitalizace brownfields v ÈR Revitalizace brownfields v ÈR Øešitelé: Mgr. Tomáš Gremlica, Renáta Štípková, Mgr. Josef Novák Partneøi projektu: Mgr. A. Lucie Doleželová, Mgr. Ing. Anna Hrùzová Financování projektu: ÈR - Ministerstvo

Více

Polygrafický prùmysl. Systémy barvového hospodáøství LINCOLN pro ofsetové tiskárny

Polygrafický prùmysl. Systémy barvového hospodáøství LINCOLN pro ofsetové tiskárny Polygrafický prùmysl Systémy barvového hospodáøství LINCOLN pro ofsetové tiskárny Barvové hospodáøství LINCOLN Automatizace a centralizace zásobování barvami ve Vaší tiskárnì - to je naše úloha, náš cíl.

Více

Vážení zákazníci, Ing. Robert Patzelt ředitel divize osobní dopravy

Vážení zákazníci, Ing. Robert Patzelt ředitel divize osobní dopravy Nabídka autobusů Vážení zákazníci, v návaznosti na naše dlouholeté působení v oblasti osobní dopravy, a to zejména pravidelné a zahraniční zájezdové dopravy, si Vám dovolujeme nabídnout naše služby. Naše

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s.

ČSAD Uherské Hradiště a.s. ČSAD Uherské Hradiště a.s. Váš spolehlivý dopravce firemní prezentace ZÁKLADNÍ INFORMACE česká dopravní firma s 60-letou historií v r. 1993 transformována na akciovou společnost roční obrat 21 mil EUR

Více

ČISTÁ VEŘEJNÁ DOPRAVA

ČISTÁ VEŘEJNÁ DOPRAVA ČISTÁ VEŘEJNÁ DOPRAVA CNG autobusy Chcete zlepšit ovzduší ve svém městě? Chcete dát svým občanům čistou a levnou veřejnou dopravu? Chcete snížit dotace dopravním podnikům a využít je lépe? Chcete ušetřit

Více

My Home klíè k moderní elektroinstalaci

My Home klíè k moderní elektroinstalaci My Home klíè k moderní elektroinstalaci VZOROVÝ ROZPOÈET Moderní elektroinstalace My Home Vaše správná volba Ovládejte svùj svìt jednoduše a intuitivnì. MODERNÍ ELEKTROINSTALACE 2 Komfort Moderní elektroinstalace

Více

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ

Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic Libušská 35 14200 PRAHA - LIBUŠ Úøad mìstské èásti - odbor správy majetku a investic 14200 PRAHA - LIBUŠ INFORMACE Q ZÁMÌRU DLE ZÁKONA È. 100/2001 Sb. NÁZEV ZÁMÌRU: Nekryté víceúèelové sportovištì Kokotská, parc.è. 557/1, k.ú. Libuš.

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ing. Václav Pelikán Likvidace podniku 7., aktualizované a doplnìné vydání Vydala Grada Publishing, a. s. U Prùhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420

Více

Sbírka instrukcí a sdìlení

Sbírka instrukcí a sdìlení Roèník 2002 Sbírka instrukcí a sdìlení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ÈESKÉ REPUBLIKY Èástka 4 Rozeslána dne 15. listopadu 2002 Cena 79,- Kè OBSAH 20. Instrukce Ministerstva spravedlnosti ze dne 16. listopadu

Více

se níže uvedeného dne mìsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. obèanského zákoníku domluvili na této smlouvì o nájmu bytu: I Pøedmìt nájmu

se níže uvedeného dne mìsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. obèanského zákoníku domluvili na této smlouvì o nájmu bytu: I Pøedmìt nájmu Smluvní strany Jméno a pøíjmení: Trvalé bydlištì: Rodné èíslo: Èíslo OP: dále jen pronajímatel, na stranì jedné a Jméno a pøíjmení: Trvalé bydlištì: Rodné èíslo: Èíslo OP: dále jen nájemce, na stranì druhé

Více

PØEDSTAVENÍ MODEL HOBBY MAGAZÍNU

PØEDSTAVENÍ MODEL HOBBY MAGAZÍNU PØEDSTAVENÍ MODEL HOBBY MAGAZÍNU KONCEPCE MODEL HOBBY MAGAZÍN se zamìøuje primárnì na pøilákání nových zájemcù o volnoèasový koníèek, zvaný modeláøství. Tomu je pøizpùsoben obsah èasopisu, který obsahuje

Více

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona

A.3. Informace podle 7 odst. 5 zákona PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00271870 Název: Obec Nemyceves A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona úèetní

Více

Pražská informaèní služba

Pražská informaèní služba Pražská informaèní služba Výroèní zpráva 2007 Úvodní slovo Rok 2008 je pro Pražskou informaèní službu rokem jubilejním. Je tomu 50 let, co byla založena. Tìší nás, že do nìj vstupujeme s výsledky, které

Více

identifikaèní èíslo 69649740 hlavní èinnost pøedmìt èinnosti vymezen stanovami právní forma svazek obcí vedlejší èinnost

identifikaèní èíslo 69649740 hlavní èinnost pøedmìt èinnosti vymezen stanovami právní forma svazek obcí vedlejší èinnost PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 69649740 Název: Podhostýnský mikroregion Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

BONETT CNG OUTSOURCING

BONETT CNG OUTSOURCING BONETT CNG OUTSOURCING Dodávky & Investice CNG stanice na čerpacích stanicích PHM Bonett Gas Investment, a.s. ing. Václav Holovčák Místopředseda představenstva POHLED EVROPSKÉ UNIE AKTIVITY EVROPSKÉ UNIE

Více

Otevření první veřejné CNG stanice v Brně

Otevření první veřejné CNG stanice v Brně Otevření první veřejné CNG stanice v Brně V Brně dne 3. 4. 2007 - Společnost Jihomoravská plynárenská, a.s., zahájila provoz nové plnicí stanice CNG, určené pro automobilovou dopravu a pro užitková vozidla

Více

Edukaèní centrum praktické anatomie a. Anatomický ústav LF MU v Brnì. poøádají PREPARAÈNÍ KURZ OPERAÈNÍ PØÍSTUPY A TECHNIKY NA HORNÍ KONÈETINÌ

Edukaèní centrum praktické anatomie a. Anatomický ústav LF MU v Brnì. poøádají PREPARAÈNÍ KURZ OPERAÈNÍ PØÍSTUPY A TECHNIKY NA HORNÍ KONÈETINÌ Edukaèní centrum praktické anatomie a Anatomický ústav LF MU v Brnì poøádají PREPARAÈNÍ KURZ OPERAÈNÍ PØÍSTUPY A TECHNIKY NA HORNÍ KONÈETINÌ BRNO 9. 4. 2019 KURZ JE URÈEN PRO ZAÈÍNAJÍCÍ CHIRURGY, ORTOPEDY

Více

Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s.

Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. 2 0 1 0 Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. Obsah ÚVODNÍ SLOVO ØEDITELE ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEÈNOSTI ORGÁNY SPOLEÈNOSTI, ORGANIZAÈNÍ STRUKTURA ZPRÁVA PØEDSTAVENSTVA

Více

www.ropstrednicechy.cz Vážení žadatelé,

www.ropstrednicechy.cz Vážení žadatelé, Vážení žadatelé, touto cestou bychom vám rádi představili prioritní osu 1 Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Střední Čechy. Tato prioritní osa je zaměřena na celkové zkvalitnění dopravy

Více

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany

Identifikaèní údaje: Umístìní: Oznamovatel: Název: 8elárie Park - bytové domy 81 a 82, Praha 12, k.ú. Modøany PII HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-464105/2006/00PNI/EIA/283-2Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková / 4490 Datum 1.3.2007 podle 7 zákona

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00260967 Název: Mìsto Stráž pod Ralskem Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky

66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky Systém ASPI - stav k 2.2.2010 do èástky 8/2010 Sb. a 3/2010 Sb.m.s. Obsah a text 66/1988 Sb. - poslední stav textu 66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky ze dne 26.dubna

Více

CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ. 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com CONGRESS CZECH

CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ. 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com CONGRESS CZECH CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ PRESENT: 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com KARATE IN CONGRESS CENTRE ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ CZECH REPUBLIC Ing. Jiøí Boèek / President Èeského svazu karate

Více

Platné od do

Platné od do Platné od 10.7.201 do 24..2017 Cena: v tištìné podobì 15,- Kè ke sta ení z www.busem.cz zdarma Jízdní øády a provedené zmìny jsou dostupné na www.busem.cz Pøehled zmìn od 10.7.201 35302 Spoj 15 posunut

Více

P R I X G R A N D. Králové. w o r l d karate cup c z e c h r e p u b l i c a p r i l 2 0 1 3. 27.-28. dubna 2013 nová hala Tøebeš

P R I X G R A N D. Králové. w o r l d karate cup c z e c h r e p u b l i c a p r i l 2 0 1 3. 27.-28. dubna 2013 nová hala Tøebeš G R A N D P R I X H r a d e c Králové w o r l d karate cup c z e c h r e p u b l i c a p r i l 2 0 1 3 27.-28. dubna 2013 nová hala Tøebeš th th 27, 28 april 2013 new hall Trebes for all categories Pozvání

Více

Úøední hodiny OÚ v prosinci

Úøední hodiny OÚ v prosinci Èíslo 7 28. 11. 2011 Úøední hodiny OÚ v prosinci O b e c n í ú ø a d Vá c l a v o v i c e b u d e u z a v ø e n v p á t e k 2 3. 1 2. 2 0 1 1. Václavovický informátor è. 7 / 2011 o 1 2 o Václavovický informátor

Více

Studie revitalizace nábøeží plzeòských øek stanovují

Studie revitalizace nábøeží plzeòských øek stanovují Ve mìstech všech projektových partnerù existují nábøeží, která vyžadují revitalizaci. Oèekávání veøejnosti, že tato problematika bude øešena, je vìcí, která je spoleèná všem partnerùm. Ve všech mìstech

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 8 5 7 Mgr. Irena Pilaøová

Více

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada. Sestavená k rozvahovému dni 31.

(v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada. Sestavená k rozvahovému dni 31. PØÍLOHA územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady (v Kè, s pøesností na dvì desetinná místa) Období: 12 / 2012 IÈO: 00635553 Název: Obec Závada Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012

Více

Zápis. z veøejného projednání posudku o vlivech zámìru

Zápis. z veøejného projednání posudku o vlivech zámìru PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDI Váš dopis zn, È.j. MHMP-O69184/2004/00PNI/EIA/O98-7Nè Vyøizuje/ linka Mgr. Vèislaková/ 4490 Datum 21. 12.2005 Zápis z veøejného

Více