U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice Usnesení č souhlasí doporučuje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne 7.11. 2012 od 14.30.hod. na MěÚ Hranice Usnesení č. 396-428 souhlasí doporučuje"

Transkript

1 U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení č Usnesení č. 396/12 Rada města Hranice souhlasí s pronájmem nebytových prostor od na dobu neurčitou o celkové výměře 55,10 m 2 ve 2. nadzemním podlaží budovy č. p. 129 ( prostory bývalé zubní ordinace ) obchodní firmě MEDICA GR s.r.o. se sídlem Aš, Skřivánčí 37, IČ: , kterou zastupuje jednatel MUDr. Georgis Konstantinidis, za účelem zřízení a provozování zubní ordinace, a to za nájemné ve výši 300,- Kč/m 2 /rok. Záměr města pronajmout uvedené prostory byl zveřejněn v době od do Usnesení č. 397/12 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit s účinností od obecně závaznou vyhlášku č. 3/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Touto vyhláškou se s účinností od zruší dosavadní obecně závazná vyhláška č. 8/2011. Usnesení č. 398/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi městem Hranice ( objednatel ) a firmou ing. Pavel Sobotka projekce STASO se sídlem Hlavní 35, Aš, IČ: ( zhotovitel ), jejímž předmětem je vypracování projektové dokumentace na akci: Stávající stav a návrh úprav staticky narušeného bytového domu Husova 498 v Hranicích za cenu ,- Kč ( včetně DPH ). Usnesení č. 399/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene mezi městem Hranice ( budoucí povinný ) a obchodní firmou WIA spol. s r. o. se sídlem Vojtěšská 231/17, Praha 1, PSČ , IČ: , zastoupena jednatelem Ing. Tomášem Vaníčkem ( budoucí oprávněný ), jejímž předmětem je umístění a provozování stavby Anténní stožár Hranice na p. p. č v k. ú. Hranice u Aše. Rada města Hranice dále schvaluje uzavření smlouvy č s uvedenou obchodní firmou, jejímž předmětem bude bezúplatné poskytování služby WIA MAX městu Hranice ( tj. pro objekt MěÚ, mateřské školy a základní školy ) po dobu 60 měsíců jako kompenzace za věcné břemeno stavby Anténní stožár Hranice. Usnesení č. 400/12 Rada města Hranice schvaluje pro jednání Zastupitelstva města Hranice dne tento návrh programu: 1. Zahájení schválení programu jednání 2. Ověření zápisu ze 13. zasedání Zastupitelstva města Hranice 3. Volba návrhové komise

2 4. Volba ověřovatelů zápisu 5. Zpráva finančního výboru Zastupitelstva města Hranice 6. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva města Hranice ( písemná rezignace předsedy výboru, zvolení nového člena a předsedy výboru ) 7. Zpráva osadního výboru Zastupitelstva města Hranice pro část Studánka a Pastviny 8. Kontrola plnění usnesení 9. Schválení rozpočtového opatření č Schválení rozpočtu Sdružení Ašsko na rok 2013 a rozpočtového výhledu Sdružení Ašsko na rok Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů 12. Převody nemovitostí 13. Prominutí poplatku z prodlení 14. Různé Usnesení č. 401/12 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit návrh rozpočtu Sdružení Ašsko na rok 2013 a návrh rozpočtového výhledu Sdružení Aško na léta ; oba návrhy byly vyvěšeny v písemné i elektronické podobě v době od do Usnesení č. 402/12 Rada města Hranice doporučuje Tělovýchovné jednotě JISKRA SKLO UNION Hranice, aby předloženou, příliš všeobecnou žádost o poskytnutí finančního příspěvku ve výši ,- Kč na činnost jednoty v roce 2013, doplnila o konkrétní finanční částky na jednotlivé plánované akce. Usnesení č. 403/12 Rada města Hranice bere na vědomí právní rozbor obecně závazné vyhlášky města Hranice č. 5/2011, o místním poplatku ze psů, ve znění obecně závazné vyhlášky č. 2/2012, zpracovaný odborem dozoru a kontroly veřejné správy Ministerstva vnitra ČR dne Obecně závazná vyhláška č. 2/2012 ze dne je v souladu se zákonem. Usnesení č. 404/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou, tj. od do , mezi městem Hranice ( nájemce ) a Českou republikou Krajským ředitelstvím policie Plzeňského kraje, IČ: ( pronajímatel ), jejímž předmětem je pronájem nemovitostí ve vlastnictví pronajímatele: kotce pro psy na st. p. č. 1316, oplocení areálu a mycí rampa na st. p. č. 750/1, vše v k. ú. Hranice u Aše, za 1.600,- Kč/rok. Usnesení č. 405/12 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v domě Masarykovo náměstí č.p. 816 v Hranicích pro nájemkyni Moniku Lazorovou na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončí dnem ). Usnesení č. 406/12 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v domě Zahradní 866 v Hranicích pro nájemkyni Annu Valdmanovou na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončí dnem ).

3 Usnesení č. 407/12 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v domě Vítězná 433 v Hranicích pro nájemce: Miloš Bílý a Blanka Bílá na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončila dnem ). Rada města Hranice současně schvaluje uzavření dohody se jmenovanými o splátkách dluhu ve výši ,- Kč, vzniklého z titulu nezaplacení nájemného a úhrady za plnění poskytovaná s užíváním uvedeného bytu za období od měsíce června 2012 do měsíce srpna 2012, v měsíčních splátkách po 1.000,- Kč ( pod ztrátou výhody splátek ). Usnesení č. 408/12 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v domě Krátká 425 v Hranicích pro nájemkyni Alenu Ladičovou na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončí dnem ). Usnesení č. 409/12 Rada města Hranice souhlasí se zařazením žádosti paní Gity Demeterové z Aše do seznamu žadatelů o přidělení bytu o velikosti 1+1 nebo 2+1 v Hranicích nebo ve Studánce. Usnesení č. 410/12 Rada města Hranice souhlasí se zařazením žádosti paní Ludmily Uličné ze Studánky do seznamu žadatelů o přidělení bytu o velikosti 0+1, 1+1 nebo 1+2 v Hranicích nebo ve Studánce. Usnesení č. 411/12 Rada města Hranice souhlasí se zařazením žádosti slečny Markéty Janigové z Krásné u Aše do seznamu žadatelů o přidělení bytu o velikosti 1+1 nebo garsonky v Hranicích nebo ve Studánce. Usnesení č. 412/12 Rada města Hranice souhlasí se zařazením žádosti slečny Jany Svobodové z Hranic do seznamu žadatelů o přidělení bytu o velikosti 1+1 nebo 2+1 v Hranicích nebo ve Studánce. Usnesení č. 413/12 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit poskytnutí peněžitého daru paní Martině Nové a Bc. Dospíšilovi za výkon funkce člena finančního výboru Zastupitelstva města Hranice ve výši dle návrhu předsedkyně finančního výboru. Usnesení č. 414/12 Rada města Hranice po projednání žádosti ze dne firmy Vodovrty s.r.o. Hlavní 267, Mariánské Lázně a přiložené projektové dokumentace souhlasí za Město Hranice, jako vlastníka sousedního pozemku p. p. č. 975/2 o výměře 5655 m 2 ( ostatní plocha, ostatní komunikace ) s vybudováním vodního zdroje ( domovní vrtané studny ) na p. p. č. 229/126 v k. ú. Pastviny u Studánky pro zásobování rodinného domku č. p. 53, který je ve vlastnictví pana Daniela Hončíka z Aše a s udělením výjimky ze vzdálenosti stavby studny od veřejné komunikace dle 24a odst. 2 vyhl. č. 501/2006 Sb., o obecných požadavcích na využívání území.

4 Usnesení č. 415/12 Rada města Hranice na základě žádosti Základní školy Hranice, okres Cheb, příspěvková organizace města Hranice ze dne a v souladu s ust. 102 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, a s ust. 30 odst. 3 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, souhlasí s převodem finanční částky ve výši ,- Kč z rezervního fondu této příspěvkové organizace na financování nákupu výpočetní techniky. Usnesení č. 416/12 Rada města Hranice vyhovuje písemné žádosti nájemce pana Miroslava Duchoslava z bytu města Hranice v domě Zahradní 866 v Hranicích ze dne pod podmínkou, že kuchyňská linka z bytové jednotky bude po demontáži uložena v prostorách půdy domu a v případě odevzdání bytové jednotky městu Hranice bude nájemcem provedeno osazení kuchyňské linky do původního stavu. Usnesení č. 417/12 Rada města Hranice souhlasí s realizací projektu Agentury projektového a dotačního managementu Karlovarského kraje, příspěvková organizace, Omezení výskytu invazních druhů v Karlovarském kraji na pozemcích ve vlastnictví města Hranice nebo v jejich těsné blízkosti. Usnesení č. 418/12 Rada města Hranice s odkazem na ustanovení článku II odst. 4 Smlouvy o dlouhodobém pronájmu a provozu tepelného zařízení uzavřené s obchodní firmou ITES spol. s r. o. dne souhlasí s technickým zhodnocením pronajatého majetku ( dodávka a montáž měřidel dodaného tepla pro vytápění a ohřev teplé vody u technologických zařízení tepelných zdrojů v Hranicích v pořizovací ceně ,- Kč + DPH ). Usnesení č. 419/12 Rada města Hranice po předběžném projednání s obchodní firmou ITES spol. s r. o., Jaroslava Šípka 486, Stochov, IČ: , souhlasí s prodloužením dosavadních smluv o dlouhodobé dodávce a odběru tepla pro Základní školu Hranice, okres Cheb a kulturní zařízení Beseda v Hranicích na další období a ukládá starostovi města Hranice zajistit od uvedené obchodní firmy příslušné návrhy smluv. Usnesení č. 420/12 Rada města Hranice bere na vědomí informaci starosty města: a) o usnesení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ Aš ze dne pod č.j.: SÚ/12/007868/D, kterým se přerušuje řízení o nařízení odstranění stavby: sklad zahradního nářadí, seník, zpevněné plochy, plot, brána a kaplička Hranice, Krásňany č. p. 481 na pozemku st. p. 639, parc. č. 1910/5 v k. ú. Hranice u Aše, vlastník manželé Závackých, b) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ Aš ze dne pod č.j.: SÚ/12/008261/D, o zahájení řízení o dodatečném povolení stavby viz shora písm. a) námitky účastníků řízení lze uplatnit do ,

5 c) o dražební vyhlášce soudního exekutora Exekutorského úřadu Sokolov ze dne pod č.j.: 041 EX 1223/11-64, kterou se stanovuje termín dražebního jednání na den v 11,00 hod. v sídle ex. úřadu v Lokti, Zahradní 328 jde o nemovitosti v ulici Údolní č.p. 583 ( objekty bývalé truhlárny ), d) o dopisu místopředsedy Českého úřadu zeměměřického a katastrálního Praha ze dne pod č.j.: ČÚZK-28212/ k problematice základního registru územní identifikace, adres a nemovitostí ( RÚIAN ) průběžná kontrola správnosti a úplnosti dat vedených v Informačním systému územní identifikace ( ISÚI ), Usnesení č. 421/12 Rada města Hranice bere na vědomí návrh rozpočtového opatření č. 10/2012 a č. 11/2012 na základě usnesení ZM č. 144/07 ze dne a usnesení ZM č. 152/08 ze dne tak, jak byl předložen starostou města Hranice. Usnesení č. 422/12 Rada města Hranice souhlasí s uzavřením pojistné smlouvy č o pojištění majetku mezi městem Hranice a Českou pojišťovnou a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: ( jde o změnu původní smlouvy ze dne ; změna ze dne je účinná od aktualizace dokumentu rekapitulace, který zobrazuje stav pojistné smlouvy k výše uvedenému datu a je zároveň podkladem k úhradě pojistného za aktuální pojistný rok - výše ročního pojistné ,- Kč zůstává ). Usnesení č. 423/12 Rada města Hranice souhlasí s provedením výměny oken zubní ordinace v budově č.p. 129 v Hranicích. Výměna bude provedena na náklady nájemce s podmínkou, že nebude změněn ráz nemovitosti. Současně Rada města Hranice souhlasí s prominutím nájemného nájemci za rok 2013 v celkové výši ,- Kč, vzhledem k uhrazení nákladů za výměnu oken. Usnesení č. 424/12 Rada města Hranice bere na vědomí písemné stanovisko Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje ze dne pod č.j.. HSKV-37-63/2012-IZS-OŘ k žádosti o uhrazení nákladů na zásahy jednotky SDH města Hranice mimo území zřizovatele žádosti jsou oprávněné, budou předloženy Karlovarskému kraji, Usnesení č. 425/12 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt v domě č. p. 417 v Růžovém Údolí v Hranicích pro nájemce Karla Plavnického na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončila dnem ). Usnesení č. 426/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o zhotovení a projednání projektové dokumentace pro stavební řízení Rekonstrukce objektu knihovny v Hranicích s přístavbouprojekt pro stavební řízení mezi městem Hranice ( objednatel ) a firmou ing. Pavel Sobotka, autorizovaný ing. pozemních staveb projekce STASO se sídlem Hlavní 35, Aš, IČ: ( zhotovitel ), za celkovou částku ,- Kč ( včetně DPH ).

6 Usnesení č. 427/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo č. SUC 0066/2012 mezi městem Hranice ( objednatel ) a firmou Ing. Radek Sušanka, Dlouhá 881, Nýřany, IČ: ( zhotovitel ), jejímž předmětem je projektová žádost tj. práce a činnosti potřebné pro zpracování a podání žádosti o poskytnutí podpory v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Obnova krajinných struktur v Hranicích u Aše za cenu ,- Kč. Usnesení č. 428/12 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo č. EM 0021/2012 mezi městem Hranice ( objednatel ) a firmou Ing. Eva Marešová, Pastýřská 1241/3, Cheb, IČ: ( zhotovitel ), jejímž předmětem je projektová žádost tj. práce a činnosti potřebné pro zpracování a podání žádosti o poskytnutí podpory v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Revitalizace hřbitova v Hranicích u Aše za cenu ,- Kč. František Jurčák místostarosta města Hranice Miroslav Picka starosta města Hranice

U S N E S E N Í. z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý USNESENÍ

Více

USNESENÍ č. 429-454. Usnesení č. 431/12

USNESENÍ č. 429-454. Usnesení č. 431/12 U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Hranice, konané dne 21. 11. 2012 od 14.30 hod. na Měú Hranice ------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice Přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák, PhDr. Hana Levá, František Černý, Michal Bláha Usnesení

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod.

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Heišteinová Zdeňka, Švecová Marcela omluven: Martina Nová

Více

U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne 29. 8. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová, František Černý U S

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne 15. 1. 2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: : Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová Omluveni: František

Více

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N

Více

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod.

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. Usnesení č. 57 93 Usnesení č. 57/08 Rada města Hranice bere na vědomí nabídky, které předložili oslovené

Více

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení

Více

U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, František Jurčák Omluven: Zdeňka Heišteinová

Více

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 9. 9. 2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Mgr. Vladimíra Kábová, Zdeňka

Více

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514 U S N E S E N Í 95. schůze Rady města Hranice, konané dne 2. 10. 2014 na MěÚ Hranice od 10.00 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák Usnesení

Více

U S N E S E N Í. Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne 30.1. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová omluven: František Černý

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Hranic, konané dne 10. 4. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Hranic, konané dne 10. 4. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Hranic, konané dne 10. 4. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý USNESENÍ č. 179

Více

U S N E S E N Í. Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová omluven: František Černý

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice Usnesení č. 136 165 Usnesení č. 136/07 Zastupitelstvo města Hranice schvaluje

Více

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 10. září 2009 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.OO hod. ukončení : 18.OO hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, František Jurčák,

Více

U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Černý,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová Omluveni: František Jurčák

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

U s n e s e n í č. 326 358

U s n e s e n í č. 326 358 U S N E S E N Í z 89. schůze Rady města Hranice, konané dne 2.7.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová, František Jurčák U s n

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák USNESENÍ

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 2. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. dubna 2014 od 16:30 hod. v

Více

U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 6. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 2. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 113/6/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Neinvestiční

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej částí pozemku ppč. 3/1, Zodpovídá: Ing. Smrčka. č. 1040

Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej částí pozemku ppč. 3/1, Zodpovídá: Ing. Smrčka. č. 1040 č. 1039 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej části pozemku ppč. 3/1, označené dle geometrického plánu č. 497-108/2011 jako ppč. 3/8 o výměře 58 m 2, v katastrálním území Lhotka u

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2016 č. 183/2016 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 2/2016/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í dne : 13.2.2014 z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák,

Více

z 10. zasedání Zastupitelstva města Hranice

z 10. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 19.04. 2012 U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.45 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, Mgr. Jaromíra Rusiniková,

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 33. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční v pondělí 7.12.2015 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. 2007 240/2007 9. ZM V bere na vě d o m í zápis a usnesení z jednání Finančního

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice Přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák, PhDr. Hana Levá, František Černý, Michal Bláha Usnesení

Více

z 1. zasedání Zastupitelstva města Hranice

z 1. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 16. prosince 2010 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.00 hod. ukončení : 21.00 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, Ludvík Grísnik,

Více

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109 U S N E S E N Í Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U s n

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Zápis z jednání č. 48 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 48 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 48 rady města konané 28.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z Číslo Číslo

PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z Číslo Číslo PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 12.11.2015 Číslo Číslo usn. mat. Problematika 457 1 Kontrola plnění usnesení 458 2 Návrh rozpočtu města Studénky pro rok 2016 459 3 Informace o plnění

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

# $ # % & $ $ $ ' ( )

# $ # % & $ $ $ ' ( ) USNESENÍ č. 70 b e r e n a v ě d o m í složení slibu člena Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří Ing. Daniela Kabatnika. č. 71 v o l í člena rady města - MUDr. Luboše Galeka č. 72 1. o d v o l á v á v

Více

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/31/01/11

Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/31/01/11 Usnesení Rady obce Rudoltice č. RO/31/01/11 1) Rada obce Rudoltice schvaluje navržený program jednání: a) Lesní hospodářství b) Bytový fond obce c) Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo SR 025/2006 d) ZŠ a MŠ

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) č. 364 rozpočtové opatření č. 6/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009 dle

Více

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 05. 12. 2018 Číslo: 16/2 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/10/RM/2013 Hodnocení činnosti p. o. Lesy města Jirkova za rok 2012 zprávu o činnosti příspěvkové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

U S N E S E N Í. č. 124-164

U S N E S E N Í. č. 124-164 U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 19.12. 2013 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl (příchod 17.30),

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

USNESENÍ z 30. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 26. ledna 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 30. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 26. ledna 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 30. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 26. ledna 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/30/2016 Schválení programu 30. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 26. března místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.OO hod. ukončení : 18.30 hod. přítomni : omluveni : Ing. Jan Hýbl, František

Více

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 Program: 1. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.21/11/d. 2. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.713/12/d. 3. Dodatek č.

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov

U S N E S E N Í. 2. Jmenování ředitele Základní školy Kojetín, Svatopluka Čecha 586, okr. Přerov U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 6. června 2012, ve 12:30 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Jmenování ředitele Základní

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 3 Datum:

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 3 Datum: Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 3 Datum: 27.04.2015 Zápis: Přítomni: Tomáš Mrštný, Hana Kubešová, Antonín Mrštný, Josef Herzán, Marian Krahulec, Miroslav Flašar, Tomáš Klika, Svatava Listíková

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 4. zasedání rady města konané dne 16.3.2015 na MěÚ v Desné II

U S N E S E N Í která byla přijata na 4. zasedání rady města konané dne 16.3.2015 na MěÚ v Desné II U S N E S E N Í která byla přijata na 4. zasedání rady města konané dne 16.3.2015 na MěÚ v Desné II Přítomní: Jaroslav Kořínek, Ing. Ivan Indráček, Ing. Pavel Michek, Josef Želinský, Petr Šikola, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1686/11-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání zastupitelstva města dne 10.12.2013. U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané dne 27. listopadu 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení zastupitelstva

Více

Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice:

Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 986/52/16 schvaluje program 52. schůze rady

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Slavičína konané dne 11.2.2014 Usnesení č. 93/1629/14 Návrh rozpočtu města Slavičín na rok 2014 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu města Slavičína a) schválit

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 60 ze dne 25. 1. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 243/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1243 /2017 Rada

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 Program: 1. Rozdělení výtěžku z Rozsvěcení vánočního stromu. 2. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015. 3. Byty. 4. Nabídka na zpracování

Více

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 223/19/15 Rada obce Doubrava program 19. schůze Rady obce Doubrava konané dne 12. 10. 2015 1. Zahájení a procení záležitosti 2.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDKU ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 110. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 20. DUBNA 2010 R A D A MĚSTA NEJDKU 110. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Drobná, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, p. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: 0 Hosté: 0 RM schvaluje předložený

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/08/2014 Zastupitelstvo města Tišnova schvaluje za

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 12/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 12/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 12/2019 z 12. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 9. dubna 2019 V Horních Bludovicích dne 15.

Více

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 RM-368/12/2015 Rada města Polná schvaluje program schůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 11. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468)

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468) U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 19. června 2012, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Prodej bytů z majetku

Více

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015

MĚSTYS NAČERADEC. Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 MĚSTYS NAČERADEC Usnesení z 4. jednání ZM dne 16.3.2015 1. Zahájení Přítomno 13 ZM. Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek hlasování: Pro: 13 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze 48. schůze Rady města Hranice konané dne 10. 10. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni:

U S N E S E N Í ze 48. schůze Rady města Hranice konané dne 10. 10. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: U S N E S E N Í ze 48. schůze Rady města Hranice konané dne 10. 10. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák, PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová, František Černý U

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.9.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne v Zavlekově

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne v Zavlekově Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Zavlekov konaného dne 5.2.2016 v Zavlekově Zasedání bylo zahájeno v 19 00 hodin. Přítomni: Stanislav Johánek, Milan Kotlan, Karel Plánička, Tomáš

Více

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Termín a místo konání: pondělí 25. března 2019 od 18 hodin v Kulturním domě Žlutice Vážené dámy, Vážení pánové! Zveme všechny občany na 5. zasedání

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015.

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 16.09.2015. U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. října 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Štecher, Niedermertl,

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne 4. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3777/2015 Počet listů dokumentu: 2 Usnesení RM č. 521/2015 hospodaření organizace

Více