U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109"

Transkript

1 U S N E S E N Í Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U s n e s e n í č Usnesení č. 78/14 V rámci kontroly plnění usnesení Rada města Hranice: a) k usnesení RM Hranice č /14 ze dne referentu správy pohledávek uloženo ve věci nájemce Petry Ševčíkové, Lucie Motejlové a Miloše Bílého postupovat v souladu s usnesením RM č. 26/14 ze dne bere na vědomí průběžnou informaci tajemníka MěÚ, b) k usnesení RM Hranice č. 64/14 ze dne rada města ukládá starostovi města Hranice zajistit na zpracování pasportizace objektů ( jednotlivé domy, bytové a nebytové prostory ) poptávkové řízení - bere na vědomí průběžnou informaci starosty města, c) k usnesení RM Hranice č. 68/14 ze dne rada města po projednání zpráv o opatrovancích pro soud ukládá předsedovi sociální komise seznámit se podrobněji s příslušnými ustanoveními nového občanského zákoníku k problematice opatrovnictví ( ) - bere na vědomí průběžnou informaci tajemníka MěÚ, d) k usnesení RM Hranice č. 69/14 ze dne rada města Hranice ukládá starostovi města Hranice zajistit provedení kontrol místních komunikací a křižovatek ve správě města Hranice a podat dopravnímu inspektorátu v Chebu v požadované lhůtě písemnou zprávu o výsledku těchto kontrol a o přijatých opatřeních - bere na vědomí průběžnou informaci starosty města, Usnesení č. 79/14 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit Rozpočet města Hranice na rok 2014 tak, jak byl předložen starostou města Hranice a doporučen ke schválení finančním výborem Zastupitelstva města Hranice ( v písemné a elektronické podobě vyvěšeno v době od do ). Usnesení č. 80/14 Rada města Hranice v souladu s ust. 102 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, schvaluje neinvestiční příspěvek Mateřské škole Hranice, okres Cheb, příspěvkové organizaci města Hranice, na rok 2014 ve výši ,- Kč.

2 Usnesení č. 81/14 Rada města Hranice v souladu s ust. 102 odst. 2 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, schvaluje neinvestiční příspěvek Základní škole Hranice, okres Cheb, příspěvkové organizaci města Hranice, na rok 2014 ve výši ,- Kč. Usnesení č. 82/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření mandátní smlouvy mezi městem Hranice ( mandant ) a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( mandatář ), jejímž předmětem plnění je výkon opakovaných zadavatelských činností ve smyslu zákona o veřejných zakázkách v průběhu zadání veřejné zakázky Pořízení techniky pro Město Hranice za smluvní odměnu ve výši ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 83/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření příkazní smlouvy podle ust a násl. obč. zákoníku mezi městem Hranice ( příkazce ) a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( příkazník ), jejímž předmětem plnění je výkon zadavatelských činností ve smyslu zákona o veřejných zakázkách v průběhu zadání veřejné zakázky Revitalizace Masarykova náměstí II. Etapa - Hranice za smluvní odměnu ve výši ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 84/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření příkazní smlouvy podle ust a násl. obč. zákoníku mezi městem Hranice ( příkazce ) a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( příkazník ), jejímž předmětem plnění je výkon zadavatelských činností ve smyslu zákona o veřejných zakázkách v průběhu zadání veřejné zakázky Rekonstrukce a přístavba stávající knihovny v Hranicích u Aše za smluvní odměnu ve výši ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 85/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o umístění a provozování kontejnerů mezi městem Hranice ( obec ) a obch. firmou REVENGE, a.s., se sídlem Za Mototechnou 1114/4, Praha 5 Stodůlky, zastoupená Annou Smolíčkovou, členkou představenstva, provozovna Dřevařská 1418/7, Boskovice ( provozovatel ), jejímž předmětem je vzájemná spolupráce při sběru oděvů, obuvi a textilu prostřednictvím kontejnerů provozovatele umístěných na dvou místech v Hranicích; za uvedenou spolupráci náleží obci odměna ve výši 1.000,- Kč za jeden umístěný kontejner ročně ( viz usnesení rady č. 65/14 ze dne ). Usnesení č. 86/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene č /2/BVB/P mezi městem Hranice ( budoucí povinný ) a obchodní firmou RWE GasNet, s.r.o., se sídlem Klišská 940, Ústí nad Labem, zastoupena obchodní firmou RWE Distribuční služby, s.r.o., se sídlem Plynárenská 499/1, 657/02 Brno, IČ: ( budoucí oprávněný ), na základě které budoucí povinný uděluje budoucímu oprávněnému a jím pověřeným osobám právo provést stavbu plynárenského zařízení STL plynovod PE d 63 včetně jeho součástí, příslušenství, opěrných a vytyčovacích bodů na budoucím služebném pozemku parcelní č. 3760/1 v k. ú. Hranice u Aše.

3 Usnesení č. 87/14 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice ( v návaznosti na jeho usnesení č. 125/07 ze dne ) schválit jednorázové prominutí poplatků z prodlení u všech neplatičů nájemného a služeb za období od do za podmínky, že samotné nedoplatky nájemného a služeb budou jimi uhrazeny do a nebo do této doby uzavřou s městem Hranice dohodu o plnění zpožděného dluhu ve splátkách. Toto prominutí se nevztahuje na nedoplatky, u kterých již bylo přikročeno k soudnímu vymáhání dlužných částek. Usnesení č. 88/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření dohody o splátkách dluhu ve výši ,- Kč ( nájemné za období od měsíce srpna 2013 do měsíce prosince 2013 včetně a úhrada za plnění poskytovaná s užíváním bytu č. 417/6 v domě č.p. 417 v ulici Růžové Údolí v Hranicích ) s paní Lucií Motejlovou; dluh bude splácen po měsíčních splátkách ve výši 1.000,- Kč pod ztrátou výhody splátek počínaje měsícem únorem Rada města po projednání opětovné žádosti o prodloužení nájemní smlouvy ze dne zrušuje své usnesení č. 57/14 ze dne a souhlasí s uzavřením nové nájemní smlouvy na shora uvedený byt pouze do Usnesení č. 89/14 smlouvy s paní Marií Švihlovou ze Studánky na pronájem pozemku parcelní č. 409/62 ( zahrada ) o výměře 329 m 2 v k.ú. Studánka u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 90/14 smlouvy s panem Martinem Sloukou z Hranic na pronájem části pozemku parcelní č. 2606/7 ( zahrada ) o výměře 324 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 91/14 smlouvy s panem Josefem Kozelkou z Hranic na pronájem části pozemku parcelní č. 2286/1 ( trvalý travní porost ) o výměře 390 m 2 a části pozemku parcelní č. 182/6 ( zahrada ) o výměře 100 m 2 obojí v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedené pozemky byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 92/14 smlouvy s paní Anitou Babčákovou z Hranic na pronájem části pozemku parcelní č. 2606/7 ( zahrada ) o výměře 334 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do

4 Usnesení č. 93/14 smlouvy s panem Petrem Kozelkou z Hranic na pronájem pozemku parcelní č. 1568/1 ( zahrada ) o výměře 101 m 2, č. 1571/2 ( zahrada ) o výměře 1572 m 2 a č. 1568/2 ( zahrada ) o výměře 162 m 2, vše v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice, za účelem využití jako louky a pastviny. Záměr města pronajmout uvedené pozemky byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 94/14 smlouvy s panem Josefem Kábou z Hranic na pronájem pozemku parcelní č. 2313/8 ( trvalý travní porost ) o výměře 321 m 2 a č ( jiná plocha ) o výměře 22 m 2, obojí v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice, za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedené pozemky byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 95/14 smlouvy s panem Pravomilem Benešem z Hranic na pronájem pozemku parcelní č. 1339/2 ( zahrada ) o výměře 1154 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady (1/2) a louky (1/2). Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 96/14 smlouvy s panem Vlastimilem Filipim z Hranic na pronájem pozemku parcelní č. 409/61 ( zahrada ) o výměře 226 m 2 v k.ú. Studánka u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako zahrady. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 97/14 smlouvy s panem Petrem Remešem z Hranic na pronájem části pozemku parcelní č. 333/4 ( zahrada ) o výměře 240 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako louky. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 98/14 smlouvy s panem Ivo Sobotkou z Pastvin na pronájem části pozemku parcelní č. 2/49 ( orná půda ) o výměře 200 m 2 v k.ú. Pastviny u Studánky a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako louky. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 99/14 smlouvy s panem Pavlem Lihanem z Hranic na pronájem části pozemku parcelní č. 1152/1 ( trvalý travní porost ) o výměře 750 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako louky a pastviny. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do

5 Usnesení č. 100/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o nájmu nemovité věci mezi městem Hranice ( nájemce ) a panem Václavem Sloukou ( pronajímatel ), jejímž předmětem je pronájem části pozemku parcelní č ( jiná plocha, ostatní plocha ) o výměře 4 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví pronajímatele na dobu od do za účelem umístění veřejné autobusové zastávky ( za symbolickou 1,- Kč ). Usnesení č. 101/14 Rada města Hranice s odkazem na své usnesení č. 29/14 ze dne doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit nabytí parcely st. 726 ( zastavěná plocha a nádvoří ) o výměře 232 m 2 a budovy č.p. 666 ( bytový dům ) postavené na parcele st. 726, obojí v k. ú. Hranice u Aše, do vlastnictví města Hranice formou usnesení soudního exekutora JUDr. Luhana z Exekutorského úřadu Praha 1 pod č.j.: 099 EX 610/ ze dne , kterým byl vydražiteli Město Hranice v dražbě dne udělen příklep uvedených nemovitostí za zaplacení nejvyššího podání ve výši ,- Kč. Usnesení č. 102/14 Rada města Hranice bere na vědomí informaci Městského úřadu Hranice, jako správce daně ve smyslu zák. č. 280/2009 Sb., daňový řád, o provedeném odpisu nedobytných pohledávek v celkové výši ,- Kč ( místní poplatky za komunální odpad u 172 osob ). Usnesení č. 103/14 Rada města Hranice v souladu s ust. 102 odst. 2 písm. j ) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, a s odkazem na své usnesení č. 275/13 ze dne , zvyšuje s účinností od pracovní úvazek referenta MěÚ Hranice pro vymáhání pohledávek z 50% na plný pracovní úvazek. Usnesení č. 104/14 Rada města Hranice po projednání opětovné žádosti paní Petry Ševčíkové ze Studánky ze dne o prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 174/4 v domě č.p. 174 ve Studánce nesouhlasí s uzavřením nové nájemní smlouvy na shora uvedený byt ( viz usnesení RM č. 56/14 ze dne ). Usnesení č. 105/14 Rada města Hranice bere na vědomí písemný návrh obchodní firmy ITES spol. s r.o., středisko 2253 Hranice, ze dne na instalaci vodoměrů na bytovém domě Růžové Údolí 417 v Hranicích ( předpokládané náklady včetně uvedení do původního stavu s rozvody pod omítkou v provedení PPR DN by činily odhadem cca ,- Kč ). Usnesení č. 106/14 Rada města Hranice souhlasí s provedením požadované opravy ( výměna oken ) v bytě č. 1 v domě č.p. 175 ve Studánce nájemce pan Miroslav Horák. Usnesení č. 107/14 Rada města Hranice bere na vědomí informaci starosty města: a) o rozhodnutí Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/2014/282/Tř, kterým se žadatelce Haně Poláčkové vydává společný souhlas se stavbou rodinného domu na pozemku parc. č. 3304/9, 3743/1 v k. ú. Hranice u Aše,

6 b) o rozhodnutí odboru životního prostředí MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: MUAS/3411/2014/OŽP/vp, kterým se manželům Vorlovým vydává povolení k nakládání s podzemními vodami vrtaná studna na parcele č. 2280/1 v k. ú. Hranice u Aše, a stavební povolení, c) o oznámení odboru životního prostředí MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: MUAS/1318/2014/OŽP/vp o zahájení řízení o odstranění stavby malá vodní nádrž na poz.p.č. 243 v k. ú. Trojmezí vlastník Farma Trojmezí a.s. uplatnění námitek do , d) o zaslaném přehledu ze dne o umístění včelstev členů ZO ČSV Aš v územním obvodu města Hranice ( 14 včelařů ), e) o dopisu Svazu měst a obcí ČR ze dne uvítáno rozhodnutí ZM Hranice o vstupu města do svazu, f) o dopisu Ing. Vlasty Rezkové ( vedoucí Územního odboru realizace programu Karlovy Vary Regionální rada regionu soudružnosti Severozápad ) ze dne k problematice posuzování veřejných zakázek s technickým kvalifikačním požadavkem na obalovnu živičných směsí, Usnesení č. 108/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření pojistné smlouvy s Českou pojišťovnou a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: , o pojištění odpovědnosti za škodu č ( s účinností od nahrazuje předchozí verzi roční pojistné ,- Kč ). Usnesení č. 109/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 5 o velikosti 1+1 ve 2. patře budovy č.p. 472 v Zahradní ulici v Hranicích s paní Veronikou Vojtekovou z Hranic na dobu určitou od do František Jurčák místostarosta města Miroslav Picka starosta města

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S

Více

u s n e s e n í č. 1 25

u s n e s e n í č. 1 25 U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Hranice, konané dne 14. 1. 2015 na MěÚ Hranice, od 14.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Heišteinová Zdeňka, Nová Martina, Švecová Marcela u s n

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í dne : 13.2.2014 z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák,

Více

Č. j. MUCH 69366/2015

Č. j. MUCH 69366/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI Č. j. MUCH 69366/2015 ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH Usnesení ÚDAJŮ) z 11. schůze Rady města Chebu

Více

Příloha č. 1. usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 16. prosince 2013

Příloha č. 1. usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 16. prosince 2013 Příloha č. 1 usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 16. prosince 2013 Zastupitelstvo města Stříbra schvaluje: I. PRODEJ POZEMKŮ : 1. a) přesné určení nemovitosti: poz.p.č.2986/11 o výměře

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015. 200 10816 Vyúčtování Setkání pod rokycanskou věží 2014 15135

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015. 200 10816 Vyúčtování Setkání pod rokycanskou věží 2014 15135 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015 od 8:00:00 do 15:30:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení s termínem č.: 229 KC Kaskáda 28.01.2015 1095 ONI 31.01.2015 Splněné usnesení č.: 1025 Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č. RM 04/16, konaného dne 24.2.2016 na MěÚ Hranice od 14.30 hod.

U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č. RM 04/16, konaného dne 24.2.2016 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č. RM 04/16, konaného dne 24.2.2016 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, Zdeňka Heišteinová, Martina Nová, Marcela Švecová, PhDr. Hana Levá

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 29. schůzi 25.04.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku

přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 80. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 5.12.2012 v 11:00 hodin na radnici v Jeseníku 2528. Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o umístění a provozování kontejnerů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 90. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 14.10.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. nám. T. G. Masaryka za účasti

Více

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007

RM 23. 1147/07 Finanční rozpočtová opatření města Šumperka č. IX roku 2007 Spis.zn.: 84176/2007 Č.j.: 85190/2007 USNESENÍ z 23. schůze rady města Šumperka ze dne 30. 8. 2007. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

46. VÝPIS Z USNESENÍ

46. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 46. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 24.01.2012 R/40/2012-46. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. průběžné plnění úkolů uložených radou

Více

U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák USNESENÍ

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Mohelnice, která se konala dne 30.09.2013 1633/86/RM/2013 Schválení programu 86. zasedání Rady města Mohelnice předložený program

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 31. schůzi 04.06.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

Informace z 3. schůze Rady města Milevska

Informace z 3. schůze Rady města Milevska Informace z 3. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 20.02.2012 v 16,00 v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout, MUDr. Zdeněk Hobzek, Mgr. Vlasta Machartová, Mgr. Martin Třeštík Ing.

Více

Výsledky projednání. z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: Usnesení č. 192: pana Jiřího Vysloužila

Více

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Usnesení. Vyvěšení tibetské vlajky na radnici v Moravské Třebové v rámci celosvětové akce Vlajka pro Tibet dne 10. března 2013.

Usnesení. Vyvěšení tibetské vlajky na radnici v Moravské Třebové v rámci celosvětové akce Vlajka pro Tibet dne 10. března 2013. Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 71. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 04.03.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

U S N E S E N Í RADY OBCE TLUMAČOV ze dne 12. 3. 2014

U S N E S E N Í RADY OBCE TLUMAČOV ze dne 12. 3. 2014 U S N E S E N Í RADY OBCE TLUMAČOV ze dne 12. 3. 2014 Rada obce na svém jednání dne 12. 3. 2014 přijala tato usnesení: Usnesení R1/35/03/14 Rada obce schvaluje předložený program jednání rady obce dne

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 019/11/Pa U S N E S E N Í 19. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 20. září 2011 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 726/19-745/19 Rozdělovník - členové

Více

USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011)

USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 6. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 27. 4. 2011 (č. usnesení 111/2011-146/2011) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

M Ě S T A K R U P K A

M Ě S T A K R U P K A U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 01.12.2014 Přítomno: 18 Nepřítomno: 3 Omluveno: 3 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí Zápis č. 1/2012 z jednání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne 17. 1. 2012 viz.

U S N E S E N Í. bere na vědomí Zápis č. 1/2012 z jednání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne 17. 1. 2012 viz. U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 4. 4. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 1 zápisu z jednání 31. schůze U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl

Více

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček.

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček. USNESENÍ 17. schůze Rady města Vítkova konané dne 1. září 2015 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 571/17 do č. 621/17) Rada města: 571/17 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ

M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ (anonymizované pro ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb.) z 2. zasedání Rady města, konaného dne 26. 01. 2016 od 14.00 hodin v kanceláři

Více

Program jednání a stanoviska rady:

Program jednání a stanoviska rady: Zápis z jednání Rady města Bělá p.b. č.28/2014 konaného dne 15. 12. 2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Jitka Tošovská, místostarostka Mgr.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání dne 23.09. 2008 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Usnesení 81. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014

Usnesení 81. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014 Usnesení 81. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 6. 5. 2014 1901/81 - Rada města schvaluje program 81. schůze rady města, konané 6. 5. 2014. 1902/81 - Rada města bere na vědomí plnění usnesení 80.

Více

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N

Více

Usnesení z 21. schůze v roce 2014, konané 10. září 2014 R A D A M Ě S T A. I. revokuje

Usnesení z 21. schůze v roce 2014, konané 10. září 2014 R A D A M Ě S T A. I. revokuje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 21. schůze v roce 2014, konané 10. září 2014 Usnesení s termínem č.: 229 KC Kaskáda 30.11. Splněná usnesení č.: 281, 313, 842 Trvalá usnesení č.: 715/11 taj. k

Více

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 28 ze dne 16. 11. 2015. Usnesení č. 28/1 28/22

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 28 ze dne 16. 11. 2015. Usnesení č. 28/1 28/22 Usnesení schůze rady obce Lužice č. 28 ze dne 16. 11. 2015 Přítomni: Členové rady: Tajemník OÚ: Ing. Jaroslav Kreml, Mgr. Jana Ambrožová Marie Gutová, Mgr. Jana Líčeníková, Ing. Jakub Buchta, Dis. Mgr.

Více

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 13. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 19. prosince 2007 (č. usnesení 233/07 247/07) Č. usnesení 233/07 Plnění usnesení Předkládá: ing. Jan Hladonik,

Více

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010

USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 Rada města Čelákovic: USNESENÍ č. 06/2010 ze schůze Rady města Čelákovic 3. června 2010 1. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body: 2.6., 2,7, 4.20., 7.1., 9.1. 1. 2. 1. Jmenuje Mgr. Bodláka

Více

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 I. Rada města schvaluje: - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu

Více

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 1/4/RM/2016 Zahájení a schválení programu 4. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 4. schůze Rady města Třebíče v roce 2016.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 6. listopadu 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 6. listopadu 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 6. listopadu 2013 u p r a v e n á v e r z e č. 308 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit zrušení splátek zapůjčených finančních

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

Usnesení z 66. jednání RM konané dne 29.10.2013. Kontrola plnění usnesení. Komise RM. Odbor sociálních věcí

Usnesení z 66. jednání RM konané dne 29.10.2013. Kontrola plnění usnesení. Komise RM. Odbor sociálních věcí Usnesení z 66. jednání RM konané dne 29.10.2013 Kontrola plnění usnesení 13/066/001/00/00 - Kontrola plnění usnesení Rady města Zábřeh Bez usnesení. Jedná se o materiál informativního charakteru. Komise

Více

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne 15. 1. 2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: : Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová Omluveni: František

Více

14. VÝPIS Z USNESENÍ

14. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 14. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 09.03.2015 R/147/2015-14. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. "Přehled čerpání a zdrojů sociálního

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 9. 12. 2015 od 16:00 hodin

Více

U S N E S E N Í 23. Rady města Jirkov konající se dne 15.6.2015

U S N E S E N Í 23. Rady města Jirkov konající se dne 15.6.2015 U S N E S E N Í 23. Rady města konající se dne 15.6.2015 1/23/RM/2015 - Kontrola plnění usnesení Rada města bere na vědomí splněná usnesení č. 24/20/RM/2015, 6/21/RM/2015, 4/21/RM/2015, 17/21/RM/2015,

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis Rada města Chlumec Zápis z 33. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 20.01.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/33R/2016 Schválení

Více

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514 U S N E S E N Í 95. schůze Rady města Hranice, konané dne 2. 10. 2014 na MěÚ Hranice od 10.00 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák Usnesení

Více

U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 7.11.2011

U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 7.11.2011 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 1 zápisu z jednání 20. schůze U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 7.11.2011 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl

Více

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č.

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2012, konaného dne 22.03.2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2012, konaného dne 22.03.2012 Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2012, konaného dne 22.03.2012 Usnesení č. 01/02/2012 Zastupitelstvo

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 v Uničově UR01/37/2016 Schválení programu 37. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 012/07/Za U S N E S E N Í 12. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 17. dubna 2007 ve 13.00 h v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 289/12 331/12 Rozdělovník - členové

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 4/2015 konané dne 23. února 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Mgr. Marek Skalický Omluveni: Ing. Petr

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 3. června 2014 (RM č. 14) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Ing. Petr Studnička, Jarmila Volfová

Více

64. VÝPIS Z USNESENÍ

64. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 64. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem ze dne 11. 01. 2005 1/2005 64. RM - V odkládá své rozhodnutí ve věci žádosti Technických služeb města o schválení

Více

Usnesení z 10. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 5. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 10. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 5. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 10. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 26. 5. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 254/10/2015 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Projednání

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 27. 4. 2016 od 16:00 hodin

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 12. schůzi 29.06.2015 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 424/16/2015 schvaluje program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti

Více

Město Hlinsko. Výpis z Usnesení z 20. řádné schůze Rady města Hlinska, konané dne 15. prosince 2010

Město Hlinsko. Výpis z Usnesení z 20. řádné schůze Rady města Hlinska, konané dne 15. prosince 2010 T Město Hlinsko Výpis z Usnesení z 20. řádné schůze Rady města Hlinska, konané dne 15. prosince 2010 Rada města Hlinska usnesením Č.: 140/2010 bere na vědomí: 1. žádost pana o prodej pozemkové parcely

Více

Usnesení z 30. jednání RM konané dne 24. 11. 2015. Kontrola plnění usnesení. Odbor sociálních věcí

Usnesení z 30. jednání RM konané dne 24. 11. 2015. Kontrola plnění usnesení. Odbor sociálních věcí Usnesení z 30. jednání RM konané dne 24. 11. 2015 Kontrola plnění usnesení 15/030/001/00/00 - Kontrola plnění usnesení Rady města Zábřeh Bez usnesení. Jedná se o materiál informativního charakteru. 15/030/991/01/00

Více

USNESENÍ. z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013

USNESENÍ. z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013 Usnesení 1434/2013 - RM 46 ze dne 5. 2. 2013 Výše nájmů kotelen hlasováním per rollam k datu 28.1.2013 změnu nájmů z nebytových prostor

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

19. VÝPIS Z USNESENÍ

19. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 19. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem ze dne 14.06.2005 482/2005 19. ZM V a) ukonč uje účinnost usnesení č. 418/2005-17. ZM, b) n

Více

USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012

USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012 USNESENÍ č. RM 24/2012 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 24.9.2012 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) ve funkci valné hromady společnosti Městské lesy Kostelec nad Orlicí, spol.

Více

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013]

Přehled usnesení [43/RM/9.12.2013] Page 1 of 7 Usnesení z 43. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 9.12. 2013 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/43/RM/2013 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná

Více

U s n e s e n í. ze 14. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne 29.06.2011 od 15.00 hodin na MěÚ v Trmicích. Usnesení č.

U s n e s e n í. ze 14. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne 29.06.2011 od 15.00 hodin na MěÚ v Trmicích. Usnesení č. U s n e s e n í ze 14. zasedání rady města Trmice, které se konalo dne 29.06.2011 od 15.00 hodin na MěÚ v Trmicích Předsedající Přítomni Ověřovatel zápisu : starostka Mgr. Jana Oubrechtová : dle prezenční

Více

Usnesení. Č. j. 099 EX 4852/08-91

Usnesení. Č. j. 099 EX 4852/08-91 Usnesení Č. j. 099 EX 4852/08-91 Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, pověřený vedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu v Sokolově

Více

U S N E S E N Í. 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin I. BERE NA VĚDOMÍ: Rada města Stříbra: 01. Žádost paní Xxxx o přidělení městského bytu. 02. Informace o vývoji

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z jednání Rady města Příbram, konaného dne 30.06.2014

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice nad Pernštejnem. č. 17 / 2015

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice nad Pernštejnem. č. 17 / 2015 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice nad Pernštejnem č. 17 / 2015 konané dne 8.12.2015 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015. následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015. následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 8. zasedání dne 03.11.2015 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Usnesení 68. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 24. 10. 2013

Usnesení 68. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 24. 10. 2013 Usnesení 68. schůze Rady města Frenštát pod, konané dne 24. 10. 2013 1586/68 - Rada města schvaluje program 68. schůze rady města, konané 24. 10. 2013. 1587/68 - Rada města a) bere na vědomí plnění usnesení

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j: MUCH 81228/2009 KS TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 18. schůze

Více

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ DRAŽBY

USNESENÍ O NAŘÍZENÍ ELEKTRONICKÉ DRAŽBY E x e k u t o r s k ý ú ř a d D ě č í n Mgr. Zdeněk Pánek soudní exekutor Sídlo: Prokopa Holého 130/15, 405 02 Děčín IV., IČO: 66254949, ID datové schránky: a9eg8ts tel.: 412 530 303, fax: 412 531 678,

Více

Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012

Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012 Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012 Rada města Třešť v působnosti jediného společníka Technických služeb Třešť, spol. s r.o. 492/S/2012-23/5-R nákup infranahřívače KM2-18X určeného

Více

U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 29.09.2009 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ

U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 29.09.2009 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 48. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 29.09.2009 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ 3022/48/2009 Finanční problematika: 1) změna závazných ukazatelů

Více

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 Usnesení 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 1864/80 - Rada města schvaluje program 80. schůze rady města, konané 17. 4. 2014. 1865/80 - Rada města bere na vědomí plnění

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 7-2009 z 7. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 25. 6. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 30. 11. 2004 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 117. USNESENÍ. Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 03.05.2010

RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 117. USNESENÍ. Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 03.05.2010 RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 117. USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 03.05.2010 428/2010 117. RM a) souhlasí s výpůjčkou výpočetní techniky na zajištění dopravně správních činností

Více

U s n e s e n í z 2. zasedání Rady města Polná, konaného dne 6. prosince 2006. s c h v a l u j e

U s n e s e n í z 2. zasedání Rady města Polná, konaného dne 6. prosince 2006. s c h v a l u j e U s n e s e n í z 2. zasedání Rady města Polná, konaného dne 6. prosince 2006 RADA MĚSTA POLNÁ b e r e n a v ě d o m í 40. Kontrolu usnesení z 1. zasedání Rady města. 41. Zprávu starosty o činnosti Městského

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov. Rada MO Střekov U S N E S E N Í. 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov. Rada MO Střekov U S N E S E N Í. 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6.2015 Projednané návrhy: 1. Schválení účetní závěrky MO Střekov za rok 2014.

Více

Usnesení. 309/R/090315 Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/210714 z původního termínu 28.02.2015 na nový termín 30.06.2015.

Usnesení. 309/R/090315 Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/210714 z původního termínu 28.02.2015 na nový termín 30.06.2015. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 10. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.03.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.06.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N

M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 3 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva města Nový Jičín konaného dne 19.9.2011 VARIANTA URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 21. 5. 2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 21. 5. 2015 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 21. 5. 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více