U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í. Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne 29.1.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice"

Transkript

1 U S N E S E N Í Ze 79. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák USNESENÍ č Usnesení č. 39/14 V rámci kontroly plnění usnesení Rada města Hranice: a) k usnesení RM Hranice č. 28/14 ze dne rada města ukládá místostarostovi města Hranice seznámit se s Pravidly Karlovarského kraje přijatými usnesením ZK 357/12/13 pro hodnocení žádostí o dotaci v dotačním titulu Podpora územně plánovací činnosti obcí Karlovarského kraje v roce 2014 a zajistit zpracování žádosti města Hranice o uvedenou dotaci v termínu nejpozději do bere na vědomí průběžnou informaci místostarosty města, b) k usnesení RM Hranice č. 30/14 ze dne rada města ukládá starostovi města Hranice doručenou žádost 43 občanů města Hranice ze dne o obnovení vlakového spojení Cheb Hranice - odjezd v 15,20 hod. z Chebu projednat s PhDr. Ing. Zdeňkem Kusým, koordinátorem integrovaného dopravního systému Karlovarského kraje, p. o. - bere na vědomí průběžnou informaci starosty města, c) k usnesení RM Hranice č. 581/13 ze dne Rada města Hranice ukládá předsedům komisí rady předložit do písemné zprávy o činnosti komisí v roce 2013 a plány práce komisí na rok 2014 bere na vědomí informaci starosty města o plnění usnesení. Usnesení č. 40/14 Rada města Hranice schvaluje po provedeném výběrovém řízení uzavření kupní smlouvy mezi městem Hranice ( objednatel ) a obchodní firmou Agrowest a.s. se sídlem Božkovská 397/15, Plzeň, IČ: , zastoupena Ing. Ladislavem Drástalem, členem představenstva ( prodávající ), jejímž předmětem je Zajištění techniky pro Město Hranice ( traktor Zetor FORTERRA ,27, čelní nakladač Trac-lift SLx ) za celkovou kupní cenu ve výši ,- Kč včetně DPH. Usnesení č. 41/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření mandátní smlouvy mezi městem Hranice ( mandant ) a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( mandatář ), jejímž předmětem je výkon zadavatelských činností ve smyslu zákona o veřejných zakázkách v průběhu zadání veřejné zakázky Poskytnutí bankovního úvěru na nákup techniky pro Město Hranice za smluvní odměnu ve výši ,- Kč bez DPH.

2 Usnesení č. 42/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi městem Hranice ( objednatel ) a a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( mandatář ), jejímž předmětem jsou poradenské služby související se zpracováním žádosti o dotaci a zajištění povinných příloh na akci Rekonstrukce a přístavba stávající knihovny v Hranicích u Aše v rámci 51. výzvy ROP Severozápad za sjednanou cenu ve výši ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 43/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi městem Hranice ( objednatel ) a a obch. firmou OLIVIUS s.r.o. se sídlem Atletická 2221, Sokolov, IČ: , zastoupena jednatelem Mgr. Tomášem Správkou ( mandatář ), jejímž předmětem jsou poradenské služby související se zpracováním žádosti o dotaci a zajištění povinných příloh na akci Revitalizace Masarykova náměstí II. etapa - Hranice v rámci 51. výzvy ROP Severozápad za sjednanou cenu ve výši ,- Kč bez DPH. Usnesení č. 44/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o dílo mezi městem Hranice ( objednatel ) a obchodní firmou Dopravní stavby a venkovní architektura s.r.o., se sídlem Náměstí Krále Jiřího 6, Cheb, IČ: , zastoupena jednatelem Ing. Petrem Králem ( zhotovitel ), jejímž předmětem je vypracování projektové dokumentace na stavbu dětského hřiště v přírodním stylu při MŠ Hranice na p. p. č. 90/1 a 102/1 v k. ú. Hranice u Aše za cenu ,- Kč s DPH. Usnesení č. 45/14 Rada města Hranice schvaluje po výběrovém řízení ( viz Rozhodnutí zadavatele Město Hranice o přidělení veřejné zakázky ze dne ) uzavření smlouvy o dílo č mezi městem Hranice ( objednatel ) a firmou Miroslava Slepičková se sídlem Kostelní 110, Velká Hleďsebe, IČ: ( zhotovitel ), jejímž předmětem je realizace veřejné zakázky Revitalizace hřbitova a parku v Hranicích u Aše za cenu ,13 Kč včetně DPH. Usnesení č. 46/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Krajskou správou a údržbou silnic Karlovarského kraje, příspěvková organizace, se sídlem Sokolov, Chebská 282 ( půjčitel ) a městem Hranice ( vypůjčitel ), na základě které bude městu Hranice v době od do bezplatně přenechána do užívání část pozemkové parcely č. 3889/1 ( ostatní plocha, silnice ) o výměře 130 m 2 v k. ú. Hranice u Aše pro přípravu a realizaci stavební akce Revitalizace centrálního území města Hranice. Usnesení č. 47/14 Rada města Hranice po projednání doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit zadání změny č. 4 Územního plánu Hranice s podmínkou, že navrhovatel ( manželé Sloukovi ) uhradí náklady na zpracování a na mapové podklady ( návrh na změnu funkčního využití p. p. č. 2594/3, 2597/1, 4014 v k. ú. Hranice u Aše, spočívající ve změně funkčního využití NSpz Plochy smíšené nezastavěného území a ZP zeleň přírodního charakteru na plochu VL výroba a skladování lehký průmysl ).

3 Usnesení č. 48/14 Rada města Hranice po projednání dopisu Ing. Jany Klusákové z MAS 21, o.p.s. doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit zařazení správního území města Hranice do územní působnosti MAS 21, o.p.s. na programovací období Usnesení č. 49/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke Smlouvě o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů uzavřené městem Hranice s obchodní firmou EKO-KOM, a.s., se sídlem Na Pankráci 1685/ Praha 4, IČ: , dne ( Město Hranice tímto dodatkem pověřuje plněním některých povinností vyplývajících ze smlouvy obchodní firmu AVE CZ Odpadové hospodářství, a.s. se sídlem Karlovy Vary, IČ: ). Usnesení č. 50/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření dohody o splátkách dluhu ve výši ,- Kč ( vyúčtování služeb za rok 2012 ) s paní Petrou Ševčíkovou; dluh bude splácen po měsíčních splátkách ve výši 2.000,- Kč, pod ztrátou výhody splátek, počínaje měsícem únorem Usnesení č. 51/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření dohody o splátkách dluhu ve výši ,- Kč ( nájemné za období od měsíce září 2013 do měsíce prosince 2013 včetně a úhrada za plnění poskytovaná s užíváním bytu v domě č.p. 175 ve Studánce ) s panem Peterem Mirgou; dluh bude splácen po měsíčních splátkách ve výši 1.000,- Kč pod ztrátou výhody splátek počínaje měsícem únorem Usnesení č. 52/14 Rada města Hranice schvaluje ( s účinností od na dobu 5 let ) uzavření nájemní smlouvy s panem Jiřím Míčou z Chebu na pronájem pozemku p. č. 256/7 ( orná půda ) o výměře 778 m 2 v k.ú. Studánka u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako louky. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 53/14 Rada města Hranice schvaluje ( s účinností od na dobu 5 let ) uzavření nájemní smlouvy s panem Vladimírem Čičmanským z Hranic na pronájem pozemku p. č. 1627/1 ( orná půda ) o výměře 4025 m 2 v k.ú. Hranice u Aše a ve vlastnictví města Hranice za účelem využití jako louky a pastviny. Záměr města pronajmout uvedený pozemek byl zveřejněn na úřední desce MěÚ Hranice v době od do Usnesení č. 54/14 Rada města Hranice na základě písemné žádosti paní Marty Petrášové z Hranic ze dne schvaluje ukončení nájemní smlouvy o pronájmu p. p. č. 227/2 o výměře 213 m 2 v k.ú. Hranice u Aše uzavřené dne písemnou dohodou ke dni Usnesení č. 55/14 Rada města Hranice souhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 417/7 v domě č.p. 417 v ulici Růžové Údolí v Hranicích pro nájemce pana Milana Guláše na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy končí dnem ).

4 Usnesení č. 56/14 Rada města Hranice nesouhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 174/4 v domě č.p. 174 ve Studánce pro nájemkyni paní Petru Ševčíkovou na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončila dnem ) a ukládá referentu správy pohledávek města postupovat v souladu s usnesením rady města č. 26 ze dne ( viz ust a násl. obč. zák. ). Usnesení č. 57/14 Rada města Hranice nesouhlasí s prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 417/6 v domě č.p. 417 v ulici Růžové Údolí v Hranicích pro nájemkyni paní Lucii Motejlovou na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončí dnem ) a ukládá referentu správy pohledávek města postupovat v souladu s usnesením rady města č. 26 ze dne ( viz ust a násl. obč. zák. ). Usnesení č. 58/14 Rada města Hranice s odkazem na své usnesení č. 612/13 ze dne nesouhlasí s dalším prodloužením nájemní smlouvy na byt č. 433/3 v domě č.p. 433 v ulici Vítězná v Hranicích pro nájemce pana Miloše Bílého na dobu od do ( platnost dosavadní nájemní smlouvy skončila dnem a nájemce neplní uzavřenou dohodu o splátkách dluhu ) a ukládá referentu správy pohledávek města postupovat v souladu s usnesením rady města č. 26 ze dne ( viz ust a násl. obč. zák. ). Usnesení č. 59/14 Rada města Hranice s odkazem na své usnesení č. 31/14 ze dne ( výpověď mandátní smlouvy uzavřené dne s advokátní kanceláří JUDr. Čonky ) souhlasí s ukončením rozpracovaných případů vymáhání pohledávek města Hranice ke dni a s úhradou dosud vzniklých nákladů kanceláři při vymáhání. Usnesení č. 60/14 Rada města Hranice souhlasí s návrhem na rozdělení hospodářského výsledku za rok 2013 Základní školy Hranice, okres Cheb tak, jak byl předložen ředitelkou této příspěvkové organizace dne Usnesení č. 61/14 Rada města Hranice souhlasí s návrhem na rozdělení hospodářského výsledku za rok 2013 Mateřské školy Hranice, okres Cheb tak, jak byl předložen ředitelkou této příspěvkové organizace dne Usnesení č. 62/14 Rada města Hranice souhlasí s navrženým ročním plánem odpisů na rok 2014 pro předkladatele Mateřská škola Hranice, okres Cheb, příspěvková organizace ( movitý majetek el. smažící pánev, konvektomat ). Usnesení č. 63/14 Rada města Hranice souhlasí s provedením požadované opravy ( výměna oken ) v bytě č. 6 o velikosti 3+1 v domě č.p. 169 ve Studánce nájemkyně paní Marie Švihlová ( dle rozpočtových nákladů obchodní firmy ITES spol. s r.o., provozovna Hranice, ze dne

5 Usnesení č. 64/14 Rada města Hranice bere na vědomí návrh obchodní firmy ITES spol. s r.o., J. Šípka 486, Stochov, IČ: , ze dne na zpracování pasportizace objektů ( jednotlivé domy, bytové a nebytové prostory ) v majetku města Hranice za celkovou částku ,- Kč bez DPH a starostovi města ukládá zajistit na zpracování pasportizace poptávkové řízení. Usnesení č. 65/14 Rada města Hranice souhlasí s umístěním sběrného kontejneru obchodní firmy REVENGE, a.s., se sídlem Za Mototechnou 1114/4, Praha 5 Stodůlky, , IČ: , na pozemku města Hranice ( u garáží městského úřadu) na sběr použitých oděvů, obuvi a hraček ( pořízení kontejneru spolu s následným veškerým servisem spojeným s vyprazdňováním, úklidem a odvozem sesbíraného odpadního materiálu zajišťuje firma na svoje náklady odvoz 1x týdně ). Usnesení č. 66/14 Rada města Hranice schvaluje Výroční zprávu o činnosti Městského úřadu v Hranicích v oblasti poskytování informací za rok 2013 zpracovanou na základě ustanovení 18 zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Usnesení č. 67/14 Rada města Hranice bere na vědomí obsah písemné zprávy ze dne o situaci národnostních menšin ve správním obvodu města Hranice v roce 2013 ( zpráva slouží jako podkladový materiál pro Úřad vlády ČR, Sekretariát Rady vlády pro národnostní menšiny pro přípravu Zprávy o situaci národnostních menšin za rok 2013 ). Usnesení č. 68/14 Rada města Hranice bere na vědomí obsah písemných zpráv pro Okresní soud v Chebu o činnosti města Hranice jako veřejného opatrovníka podle 485 odst. 2 obč. zákoníku v roce opatrovanec Herald Řezáč a opatrovankyně Jaroslava Smolová z Domova pro seniory v Hranicích. Rada města současně ukládá předsedovi sociální komise seznámit se podrobněji s příslušnými ustanoveními nového občanského zákoníku k problematice opatrovnictví ( ). Usnesení č. 69/14 Rada města Hranice bere na vědomí písemné upozornění dopravního inspektorátu Policie ČR, územního odboru v Chebu, ze dne na neuspokojivý stav: a) v dopravním značení na komunikacích a křižovatkách, b) v odstraňování pevných překážek u komunikací a v rozhledových poměrech křižovatek v rámci okresu Cheb, a ukládá starostovi města Hranice zajistit provedení kontrol místních komunikací a křižovatek ve správě města Hranice a podat dopravnímu inspektorátu v Chebu v požadované lhůtě písemnou zprávu o výsledku těchto kontrol a o přijatých opatřeních. Usnesení č. 70/14 Rada města Hranice bere na vědomí dopis Českého statistického úřadu ze dne pod č.j.: 00026/2014-3/ , kterým je městu Hranice s odkazem na vyhl. č. 343/2012 Sb. stanovena zpravodajská povinnost k následujícím statistickým výkazům: - Roční výkaz o spotřebě paliv a energie a zásobách paliv ( EP 5-01 ) do , - Roční výkaz o čerpání prostředků ze zahraničí ( Granty 1-01 ) do ,

6 - Roční výkaz o odpadech a druhotných surovinách ( Odp 5-01 ) do , - Čtvrtletní výkaz o práci ( Práce 2-04 ) do 14. kalendářního dne po skončení sledovaného období, - Roční výkaz organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací ( VI 1-01 ) do , - Roční výkaz o výdajích na ochranu životního prostředí ( ŽP 1-01 ) do Usnesení č. 71/14 Rada města Hranice po projednání dopisu Regionální televize CZ s.r.o., Navrátilova 666/7, Praha 1, ze dne nesouhlasí s nabídkou možnosti celoroční propagace města Hranic na programu regionální televize. cz v roce 2014 za částku 4.990,- Kč/rok. Usnesení č. 72/14 Rada města Hranice schvaluje tajemníkem předložené návrhy znění nových smluv podle občanského zákoníku účinného od ( smlouva o prodeji nemovitosti, směnná smlouva, smlouva o nájmu nemovité věci, smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání a smlouva o poskytnutí úvěru ). Usnesení č. 73/14 Rada města Hranice schvaluje pro jednání Zastupitelstva města Hranice dne tento návrh programu: 1. Zahájení schválení programu jednání 2. Volba návrhové komise 3. Ověření zápisu z 22. zasedání Zastupitelstva města Hranice 4. Volba ověřovatelů zápisu 5. Zpráva finančního výboru Zastupitelstva města Hranice 6. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva města Hranice 7. Zpráva osadního výboru Zastupitelstva města Hranice pro část Studánka a Pastviny 8. Kontrola plnění usnesení 9. Schválení rozpočtu města Hranice na rok Schválení plánu investičních akcí na rok Schválení změny územního plánu města Hranice změna č Převody nemovitostí 13. Různé Usnesení č. 74/14 Rada města Hranice doporučuje Zastupitelstvu města Hranice schválit předložený plán investičních akcí na rok Usnesení č. 75/14 Rada města Hranice bere na vědomí informaci starosty města: a) o rozhodnutí Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/032508/E, kterým se Petru Titlovi povoluje změna stavby Stavební úpravy objektu č.p. 598 ul. Nad přehradou v Hranicích - prodloužení termínu dokončení stavby do , b) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/033041/M o zahájení řízení o dodatečném povolení dočasné

7 stavby ( větrné elektrárny VE1, VE2 v Hranicích ) ústní jednání spojené s ohledáním na místě dne v 11,00 hod., c) o rozhodnutí Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/032406/Tř, kterým se městu Hranice povoluje zvláštní užívání komunikace pro uložení inženýrských sítí (Telefónica O2, VO, dešťová kanalizace ) do silnice III/2174 v km cca 0,900 1,750, poz. p. č. 3751/1, 3751/4 v k. ú. Hranice u Aše a do silnice II/217 na poz. p. č. 4030/6 v k. ú. Hranice u Aše ( vybudování chodníku v ulici Americká ), d) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/009557/V, kterým se oznamuje společné jednání o návrhu Změny č. 3 Územního plánu Hranice v 10,00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Aši Kamenná 52, e) o územně plánovací informaci o podmínkách vydání územního rozhodnutí Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/11/003613/Ž k žádosti, kterou podala Vlasta Maternová dne na stavbu Změna ÚP Aš č. 21 Aš, Vernéřov u Aše na poz. parc. č. 360/6 v k. ú. Vernéřov u Aše, f) o sdělení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/019424/M ve věci kapličky se zvonicí v Hranicích na p. p. č. 1910/5 v k. ú. Hranice u Aše možnost vyjádřit se k podkladům rozhodnutí v řízení o dodatečném povolení stavby zahájeném dne na žádost manželů Závackých, g) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/13/033255/Tř o zahájení územního řízení na žádost Agentury ochrany přírody a krajiny ČR ze dne o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby Obnova biotopu perlorodky říční v údolní nivě Lužního potoka Pastviny na p. p. č. 372/6, 1023/1, 1023/2, 372/5, 782, 372/2 a 372/3 v k. ú. Pastviny u Studánky uplatnění námitek do , h) o usnesení Krajského soudu v Plzni ze dne pod č.j.: Pr 421-RD6/KSPL, Fj 41559/2013, kterým se do obchodního rejstříku zapisuje u příspěvkové organizace města Hranice Základní škola Hranice, okres Cheb, doplňková činnost ( pronájem bytů a nebytových prostor ), i) o usnesení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/12/016913/D, kterým bylo přerušeno řízení o nařízení odstranění stavby ( Výstavba 2 větrných elektráren Hranice ), j) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/2014/421/K o zahájení řízení o dodatečném povolení stavby žadatel Miroslav Janáček, stavba - řadová garáž na pozemku st. p. č v k. ú. Hranice u Aše; námitky lze podat do , k) o oznámení Odboru životního prostředí MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: MUAS/1336/2014/OŹP/vp o zahájení vodoprávního řízení ve věci žádosti Farmy Trojmezí a.s. o vydání povolení k nakládání s povrchovými vodami ( Malá vodní nádrž Hranice, Trojmezí na p. p. č. 243 v k. ú. Trojmezí ), l) o oznámení Stavebního úřadu a úřadu územního plánování MěÚ v Aši ze dne pod č.j.: SÚ/11/003613/Ž o společném jednání o návrhu změny územního plánu Aš č v 11,00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Aši.

8 Usnesení č. 76/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 1 o velikosti 1+2 v 1. patře budovy č.p. 91 Vítězná ulice v Hranicích s panem Milanem Valdmanem z Hranic na dobu určitou od do Usnesení č. 77/14 Rada města Hranice schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2 o velikosti 1+1 v 1. patře budovy č.p. 175 ve Studánce se slečnou Terezou Nožkovou z Hranic na dobu určitou od do František Jurčák místostarosta města Miroslav Picka starosta města

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í dne : 13.2.2014 z 23. zasedání Zastupitelstva města Hranice místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák,

Více

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109 U S N E S E N Í Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U s n

Více

U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 81. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.3.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, František Jurčák Omluven: Zdeňka Heišteinová

Více

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Hranice, konané dne 21.05.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N

Více

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514

Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák. Usnesení č. 484-514 U S N E S E N Í 95. schůze Rady města Hranice, konané dne 2. 10. 2014 na MěÚ Hranice od 10.00 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák Usnesení

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 11. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.04. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice Přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák, PhDr. Hana Levá, František Černý, Michal Bláha Usnesení

Více

U S N E S E N Í. Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 56. schůze Rady města Hranice, konané dne 30.1. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová omluven: František Černý

Více

U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 64. schůze Rady města Hranice,konané dne 22. 5. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Černý,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová Omluveni: František Jurčák

Více

U S N E S E N Í. z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Hranice, konané dne 19.12. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 10. září 2009 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.OO hod. ukončení : 18.OO hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, František Jurčák,

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 78. schůze Rady města Hranice, konané dne 15. 1. 2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: : Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová Omluveni: František

Více

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Hranice, konané dne 3. 12. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S

Více

U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne od hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne od hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Hranice konané dne 29. 8. 2012 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová, František Černý U S

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U s n e s e n í č. 326 358

U s n e s e n í č. 326 358 U S N E S E N Í z 89. schůze Rady města Hranice, konané dne 2.7.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová, František Jurčák U s n

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 14. jednání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 9. 9. 2016 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Mgr. Vladimíra Kábová, Zdeňka

Více

U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne 7.11. 2012 od 14.30.hod. na MěÚ Hranice Usnesení č. 396-428 souhlasí doporučuje

U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne 7.11. 2012 od 14.30.hod. na MěÚ Hranice Usnesení č. 396-428 souhlasí doporučuje U S N E S E N Í ze 50. schůze Rady města Hranice, konané dne 7.11. 2012 od 14.30.hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení

Více

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod.

U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. U S N E S E N Í 27. schůze Rady města Hranice, konané dne 05.02. 2008 na MěÚ Hranice od 15.OO hod. Usnesení č. 57 93 Usnesení č. 57/08 Rada města Hranice bere na vědomí nabídky, které předložili oslovené

Více

USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 18. schůze Rady města (RM) dne 24.10.2018 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Vladimír Šuma, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová, Ing. Jan Landa, František Sedláček,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018

Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018 Usnesení č. UR/23/2018 Strana 1 (celkem 7) Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018 UR 1.01 / 23 / 2018 Rada obce schvaluje zprávu starosty o plnění přijatých usnesení radou obce. UR 2.02.01

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 69. schůze Rady města Hranice, konané dne 14.08.2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011

42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 42. U S N E S E N Í ze dne 19. prosince 2011 987/2011 RM s c h v a l u j e upravené závazné ukazatele na rok 2011 a příslušnou rozpočtovou změnu pro příspěvkovou

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.6. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.6. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Hranice, konané dne 5.6. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá,Zdeňka Heišteinová,František Černý Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 18. listopadu 2015 č. 321 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2015

Více

USNESENÍ č. 429-454. Usnesení č. 431/12

USNESENÍ č. 429-454. Usnesení č. 431/12 U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Hranice, konané dne 21. 11. 2012 od 14.30 hod. na Měú Hranice ------------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni:

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice Usnesení č. 136 165 Usnesení č. 136/07 Zastupitelstvo města Hranice schvaluje

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 62. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 04.09.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

U S N E S E N Í. Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 57. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.2. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, František Jurčák,PhDr. Hana Levá, Zdeňka Heišteinová omluven: František Černý

Více

U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í ze 74. schůze Rady města Hranice, konané dne 06.11. 2013 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák USNESENÍ

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 88. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 27.08.2014 v 15:00 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. října 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 256/2017 doplněný Plán zimní údržby místních komunikací v Kynšperku nad Ohří a spádových obcích

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod.

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Hranice, konané dne 17.12. 2014 na MěÚ Hranice od 14.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Heišteinová Zdeňka, Švecová Marcela omluven: Martina Nová

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

U S N E S E N Í z 91. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.8.2014 od 15.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 91. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.8.2014 od 15.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 91. schůze Rady města Hranice, konané dne 13.8.2014 od 15.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová, František Jurčák U s n

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Hranice, konané dne 11.05. 2011 od 15.00 hod. na MěÚ Hranice Přítomni : Miroslav Picka, František Jurčák, PhDr. Hana Levá, František Černý, Michal Bláha Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 č. 91 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2013 rozpočtové

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 26. března místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.OO hod. ukončení : 18.30 hod. přítomni : omluveni : Ing. Jan Hýbl, František

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 7. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2013 které se konalo dne 24. 6. 2013 v 16:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/7/2013-Z Zastupitelstvo města schvaluje

Více

USNESENÍ č. UR/21/2018 z jednání dne12. listopadu 2018

USNESENÍ č. UR/21/2018 z jednání dne12. listopadu 2018 Usnesení č. UR/21/2018 Strana 1 (celkem 6) USNESENÍ č. UR/21/2018 z jednání dne12. listopadu 2018 UR 1.01 / 21 / 2018 Rada obce bere na vědomí zprávu o činnosti obce a obecního úřadu od posledního řádného

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 10. února 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 26/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 Program: 1. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.21/11/d. 2. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.713/12/d. 3. Dodatek č.

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 30. dubna 2014 č. 123 u p r a v e n á v e r z e zřízení přípravné třídy Základní školy Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č.rm 01/16, konaného dne na MěÚ Hranice od hod.

U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č.rm 01/16, konaného dne na MěÚ Hranice od hod. U S N E S E N Í z jednání Rady města Hranice č.rm 0/6, konaného dne 3..206 na MěÚ Hranice od 4.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, Marcela Švecová, Zdeňka Heišteinová, PhDr. Hana Levá, Martina Nová Omluvena:

Více

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 11/08 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Karel Kršňák, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Usnesení z 25. schůze v roce 2014, konané 5. listopadu 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 25. schůze v roce 2014, konané 5. listopadu 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 25. schůze v roce 2014, konané 5. listopadu 2014 Usnesení s termínem č.: 1025 KC Kaskáda 19.11. 1095 ONI 31.01.2015 229 KC Kaskáda 30.11. R A D A M Ě S T A I. schvaluje

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012

USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 USNESENÍ z 42. zasedání Rady města Jirkova ze dne 3. prosince 2012 1/42/RM/2012 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení č. 13/34/RM/2012, 25/39/RM/2012, 3/40/RM/2012, 4/40/RM/2012,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 58. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 25.06.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Petr Svoboda Omluven: Ing.

Více

u s n e s e n í č. 1 25

u s n e s e n í č. 1 25 U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Hranice, konané dne 14. 1. 2015 na MěÚ Hranice, od 14.30 hod. Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, Heišteinová Zdeňka, Nová Martina, Švecová Marcela u s n

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Usnesení z jednání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/2014, které se uskutečnilo dne 06. 02. 2014 v zasedací místnosti Městské sportovní haly ve Skalné, Sportovní č.p. 412,

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z Číslo Číslo

PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z Číslo Číslo PŘEHLED USNESENÍ Z 22. SCHŮZE RADY MĚSTA STUDÉNKY Z 12.11.2015 Číslo Číslo usn. mat. Problematika 457 1 Kontrola plnění usnesení 458 2 Návrh rozpočtu města Studénky pro rok 2016 459 3 Informace o plnění

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 28 ze dne 4. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3777/2015 Počet listů dokumentu: 2 Usnesení RM č. 521/2015 hospodaření organizace

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze 78. schůze rady města Žacléř, konané dne 8. listopadu 2017 Program: 1. Městská policie Trutnov. 2. Kotelny. 3. Žádost o schválení přijetí sponzorského daru. 4. Žádost o schválení investice

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 26. srpna 2015 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 4/2015/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 20. schůze rady města, která se konala dne 22. srpna 2018 od 09:00 hodin do 10:18 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice:

Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Usnesení 52. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 30. listopadu 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 986/52/16 schvaluje program 52. schůze rady

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. dubna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 86/2019 1. projednala Závěrečný účet města Kynšperk nad Ohří včetně zprávy o přezkoumání hospodaření

Více

Zápis z 114. zasedání rady města

Zápis z 114. zasedání rady města Zápis z 114. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 RGCML - uzavření Dodateku č. 2 k pachtovní smlouvě

Více

Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015

Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015 Usnesení z 6. zasedání Rady města ze dne 26. ledna 2015 Usnesení 85/15 Rada města po projednání odsouhlasila dodatky ke smlouvám: Zajištění správy a celoroční údržby veřejných komunikací a chodníků včetně

Více

U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017

U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017 U S N E S E N Í z 81. schůze rady města Žacléř, konané dne 20. prosince 2017 Program: 1. Městská policie Trutnov. 2. Dodatek č. 1/2018 ke smlouvě č. 21/11/D. 3. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy na

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 56. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 15. ledna 2002 ve 13:00 hodin v kanceláři starosty na MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20. 3. Kontrola

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/034/15 ze dne

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/034/15 ze dne číslo 1/034/15 k návrhu na schválení programu 34. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 34. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu 34. jednání RMČ Praha - Běchovice 1.zástupce

Více

U S N E S E N Í. č. 124-164

U S N E S E N Í. č. 124-164 U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 19.12. 2013 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 17.00 hod. ukončení : 20.40 hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl (příchod 17.30),

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více