Běhařovice, Dobronice, Křepice, Ratišovice, Stupešice, Újezd změna způsobu poskytování poštovních služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Běhařovice, Dobronice, Křepice, Ratišovice, Stupešice, Újezd změna způsobu poskytování poštovních služeb"

Transkript

1 Běhařovice, Dobronice, Křepice, Ratišovice, Stupešice, Újezd změna způsobu poskytování poštovních služeb

2 Vážení zákazníci České pošty, s.p. dovolujeme si Vám oznámit, že s účinností od přistupujeme ve Vaší obci ke změně způsobu poskytování poštovních služeb. Poštovní služby, které do zajišťovala pošta Běhařovice, budou poskytovány prostřednictvím: 1. motorizovaného doručovatele, 2. Výdejního místa I Běhařovice, č.p. 96, (prodejna Jednoty).

3 1. Motorizované doručování obsluha přímo u Vás doma Motorizované doručování bude v uvedených obcích (částech obce) probíhat každý pracovní den, a to v době: Křepice cca od 10:10 do 10:35 hodin Běhařovice cca od 11:45 do 12:50 hodin Stupešice cca od 12:55 do 13:15 hodin Ratišovice cca od 13:20 do 13:40 hodin Újezd cca od 13:45 do 14:05 hodin Dobronice cca od 14:10 do 14:25 hodin. V případě, že budete chtít podat poštovní zásilku, popř. požadovat jinou službu České pošty, s.p., můžete motorizovaného doručovatele kontaktovat následovně: v předstihu vhozením žádosti s uvedením bližších podrobností do poštovní schránky ve Vaší obci, v předstihu prostřednictvím pošty Tavíkovice, telefon: , při dodávání Vám určených poštovních zásilek.

4 Přehled služeb poskytovaných motorizovaným doručovatelem: přijímá vnitrostátní a mezinárodní obyčejné zásilky, doporučené zásilky, balíky, cenná psaní, přijímá poštovní poukázky A (hotovost účet), podací doklady poštovní poukázka B (účet hotovost), poštovní poukázky C (hotovost hotovost), poštovní poukázky D (hotovost hotovost; expresní dodání), mezinárodní poštovní poukázky, platební doklady SIPO, zajišťuje vklady, výplaty a příkazy k úhradě Poštovní spořitelny, po dohodě zajistí příjem i ostatních služeb České pošty, s.p. (EMS, Postfax), doručuje listovní a balíkové zásilky, provádí výplatu důchodů a poukázaných peněžních částek, prodává poštovní známky v nominálních hodnotách 1,-; 2,50; 3,-; 4,-; 6,-; 10,-; 14,-; 20,-; 21,-; 25,- a 30,- Kč, prodává dopisnice, obálky o velikosti C5, C6 a DL, bezpečnostní obaly na cenná psaní, po dohodě zprostředkuje prodej losů a prodej novin a časopisů, po dohodě prodává dálniční kupóny, kolky a ostatní doplňkový sortiment, na vyžádání má k dispozici zdarma tiskopisy potřebné pro uskutečnění podání podací lístek, poštovní poukázky včetně dobírkových, poštovní průvodky, dodejky, po dohodě zajistí realizaci žádostí souvisejících s dodáním zásilek.

5 2. Výdejní místo Běhařovice ukládání a vydávání oznámených zásilek V případě, že Vás motorizovaný doručovatel nezastihne při dodávání poštovních zásilek na Vaší adrese, zanechá Vám v domovní schránce Výzvu k vyzvednutí zásilek. Zásilky budou ukládány ve Výdejním místě na adrese Běhařovice, č.p. 96 (prodejna Jednoty) a budou tam i vydávány v době: Pondělí 06:00-12:00 - Úterý 06:00-12:00 14:00-16:00 Středa 06:00-12:00 - Čtvrtek 06:00-12:00 14:00-16:00 Pátek 06:00-12:00 14:00-16:00 Sobota 06:00-10:00 - Neděle - -

6 Výdejní místo bude zajišťovat: výdej obyčejných zásilek vnitrostátních a ze zahraničí, výdej obyčejných slepeckých zásilek vnitrostátních a ze zahraničí, výdej doporučených zásilek vnitrostátních a ze zahraničí, výdej úředních psaní, výdej doporučených balíčků, výdej doporučených slepeckých zásilek vnitrostátních a ze zahraničí, výdej cenných psaní vnitrostátních a ze zahraničí, výdej obyčejných balíků vnitrostátních a ze zahraničí, výdej cenných balíků vnitrostátních a ze zahraničí, výdej Obchodních balíků, Balíků Do ruky, výdej zásilek EMS, s udanou cenou nebo dobírkou do ,- Kč převzetí stvrzených dodejek a vybraných peněžitých částek (dobírka, clo, doplatné, apod.) od příjemců poštovních zásilek,

7 V souvislosti se změnami v poštovní obslužnosti bychom Vám rádi nabídli i další služby poskytované Českou poštou, s.p., které můžete využívat, např.: (podrobné informace Vám poskytne kterákoliv pošta)

8 Opakované doručení běžnou doručovací pochůzkou Službu poskytujeme zdarma každý pracovní den v čase běžné doručovací pochůzky. Tuto službu poskytujeme u všech druhů poštovních zásilek. Příklad použití: ve schránce jste našli Výzvu a budete doma některý následující pracovní den v čase běžné doručovací pochůzky. Jak na to... telefonicky - na Výzvě naleznete telefonní číslo, na kterém si domluvíte den opakovaného doručení, nebo na webových stránkách ČP podáte Žádost o opakované doručení uložené zásilky běžnou doručovací pochůzkou. (Žádost musí být podána minimálně tři pracovní dny před požadovaným datem opakovaného doručení a toto datum nemůže být po ukončení odběrní lhůty.) Kdy nelze službu poskytnout: u poškozených zásilek, u zásilek s udanou cenou rovnou nebo vyšší Kč, pokud požadujete doručení již na den, kdy byl příchod zásilky oznámen. Upozornění: u Balíku Na Poštu je za doručení běžnou doručovací pochůzkou vybírána cena podle platného Ceníku

9 Prodloužení úložní doby pro vyzvednutí již uložené zásilky Pokud již doručovatel učinil pokus o doručení zásilky a Vy si zásilku nemůžete vyzvednout do konce úložní doby uvedené na Výzvě, můžete si dobu uložení prodloužit až na 1 měsíc ode dne, kdy byla zásilka k vyzvednutí připravena. Službu poskytujeme zdarma. Příklad použití: dozvěděli jste se, že máte zásilku na poště (Výdejním místě) a jste na cestách. Jak na to... telefonicky - na Výzvě naleznete telefonní číslo, na kterém si prodloužení domluvíte, nebo Vámi zmocněná osoba (viz Průkaz příjemce) může o prodloužení úložní doby požádat přímo na Vaší ukládací poště (Výdejním místě) po předložení Výzvy, popř. po sdělení údajů o zásilce, nebo prostřednictvím Online žádostí na webových stránkách ČP podáte Žádost o prodloužení úložní doby pro vyzvednutí již uložené zásilky. Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel požádal o doplňkovou službu Uložit jen 3 dny nebo Uložit jen 10 dní, případně uvedl poznámku Neukládat nebo Neprodlužovat odběrní lhůtu, u Poštovních poukázek, Obchodních balíků. Upozornění: u Balíku Na Poštu a Balíku Do ruky může adresát prodloužit úložní dobu ze sedmi na 15 dnů (zdarma).

10 Prodloužení úložní doby pro vyzvednutí došlých zásilek Pokud odjíždíte na kratší dobu, můžete požádat u všech druhů zásilek, u kterých to je možné, o prodloužení úložní doby až na 1 měsíc ode dne kdy byla zásilka k vyzvednutí připravena. Žádost má platnost jeden měsíc a může být podána opakovaně. Službu poskytujeme zdarma. Příklad použití: čekáte více zásilek a odjíždíte na dobu kratší než jeden měsíc. Jak na to... telefonicky - na Výzvě naleznete telefonní číslo, na kterém si prodloužení domluvíte, nebo prostřednictvím Online žádostí na webových stránkách ČP podáte Žádost o prodloužení úložní doby pro vyzvednutí došlých zásilek, nebo osobně na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost opatření adresáta, nebo Vámi zmocněná osoba může požádat o prodloužení úložní doby na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost opatření adresáta. Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel požádal o doplňkovou službu Uložit jen 3 dny nebo Uložit jen 10 dní, případně uvedl poznámku Neukládat nebo Neprodlužovat odběrní lhůtu. u Poštovních poukázek, Obchodních balíků. Upozornění: u Balíku Na Poštu a Balíku Do ruky může adresát prodloužit úložní dobu ze sedmi na 15 dnů (zdarma).

11 Změna ukládací pošty již uložené zásilky V případě, že si zásilku nemůžete vyzvednout na Vaší ukládací poště (Výdejním místě), můžete požádat o uložení zásilky na jiné pro Vás dostupnější poště. Službu poskytujeme zdarma. Příklad použití: pracujete daleko od své ukládací pošty (Výdejního místa), pak je pro Vás výhodnější přesměrovat zásilku na poštu nejbližší Vašemu pracovišti. Jak na to... telefonicky - telefonní číslo, na kterém si změnu ukládací pošty domluvíte, naleznete na Výzvě, nebo prostřednictvím Online žádostí na webových stránkách ČP podáte Žádost o změnu ukládací pošty již uložené zásilky (u zásilek, na kterých odesílatel požádal o doplňkovou službu Uložit jen 3 dny, Uložit jen 10 dní nebo uvedl poznámku Neprodlužovat odběrní lhůtu, je omezena lhůta pro změnu ukládací pošty, proto věnujte pozornost konci odběrní lhůty), nebo Vámi zmocněná osoba může požádat o změnu přímo na Vaší ukládací poště (Výdejním místě) na základě Výzvy nebo po sdělení údajů o zásilce. Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel uvedl poznámku Neukládat. Upozornění: příchod zásilky na novou ukládací poštu již není oznamován, u Balíku Na poštu je za žádost adresáta o změnu pošty, na které si zásilku vyzvedne, vybírána cena podle platného Ceníku.

12 Změna ukládací pošty pro všechny došlé zásilky V případě, že své zásilky nemůžete vyzvedávat na příslušné ukládací poště (Výdejním místě), můžete požádat o ukládání zásilek na jiné pro Vás dostupnější poště. Příklad použití: pracujete daleko od své ukládací pošty (Výdejního místa), pak je pro Vás výhodnější přesměrovat zásilky na poštu nejbližší Vašemu pracovišti. Jak na to... osobně na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost opatření adresáta, nebo Vámi zmocněná osoba může požádat o změnu na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost opatření adresáta. Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel uvedl poznámku Neukládat, Upozornění: doručovatel zanechá na Vaší adrese výzvu se všemi údaji zvolené ukládací pošty, včetně otevírací doby pošty, příchod zásilky na novou ukládací poštu již Vám nebude oznamován, u Balíku Na poštu je za žádost adresáta o změnu pošty, na které si zásilku vyzvedne, vybírána cena podle platného Ceníku.

13 Doslání konkrétní již uložené zásilky na novou adresu Pokud již doručovatel učinil pokus o doručení zásilky a Vy si ji nemůžete vyzvednout, můžete požádat o doslání na novou adresu v České republice. Službu poskytujeme u většiny zásilek zdarma, jen v případě balíků se vybírá cena za základní službu a dále příplatek za službu udaná cena, neskladné, křehké nebo pilné. Příklad použití: nacházíte se momentálně mimo své bydliště, máte zásilku uloženou na své poště, nemůžete si ji vyzvednout a zásilku potřebujete doručit. Jak na to... telefonicky - telefonní číslo, na kterém si doslání domluvíte, naleznete na Výzvě, nebo prostřednictvím Online žádostí - na webových stránkách ČP podáte Žádost o doslání konkrétní již uložené zásilky na novou adresu (u zásilek, na kterých odesílatel požádal o doplňkovou službu Uložit jen 3 dny, Uložit jen 10 dní nebo uvedl poznámku Neprodlužovat odběrní lhůtu je omezena lhůta pro doslání, proto věnujte pozornost konci úložní doby), nebo Vámi zmocněná osoba může požádat osobně na Vaší ukládací poště (Výdejním místě) na základě Výzvy nebo po sdělení údajů o zásilce. Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel uvedl poznámku Nedosílat.

14 Změna místa dodání (Dosílka) pro všechny došlé zásilky Dosílat zásilky lze na jakoukoliv adresu v ČR po dobu Vámi zvolenou, nejdéle však 6 měsíců. Po uplynutí stanovené doby lze o tuto službu znovu zažádat. Cena služby je stanovena dle platného Ceníku České pošty. Za doslání balíků se vybírá cena za základní službu a dále příplatek za službu udaná cena, neskladné nebo křehké. Příklad použití: přestěhovali jste se do nového bydliště a nestačili jste o tom informovat všechny přátele a úřady. Jak na to... osobně na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost o změnu místa dodání (dosílka), nebo Vámi zmocněná osoba může požádat o změnu na kterékoliv poště (Výdejním místě) prostřednictvím tiskopisu Žádost o změnu místa dodání (dosílka). Kdy nelze službu poskytnout: u zásilek, u kterých odesílatel uvedl poznámku Nedosílat.

15 Průkaz příjemce Pošta vydává pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikající doklad, který opravňuje k přijímání zásilek a poukázaných peněžních částek (mimo zásilek určených do vlastních rukou výhradně jen adresáta) i jinou osobu než adresáta, tzv. Průkaz příjemce (dále jen průkaz ). Průkaz platí v rámci celé ČR po dobu určenou žadatelem nebo maximálně 3 roky. Jeho platnost zaniká: a) uplynutím doby platnosti, b) odvoláním zmocnění, c) přestěhováním, úmrtím nebo zánikem zmocnitele. Průkaz je žadateli vydán na počkání. Žádost o vydání průkazu může být uplatněna u kterékoliv pošty v ČR, a to písemně na tiskopise Žádost o vydání průkazu příjemce fyzické osoby a fyzické osoby podnikající dále jen žádost. Jestliže zdravotní stav adresáta neumožňuje, aby se dostavil osobně na poštu k vyřízení žádosti o vydání průkazu, pošta zajistí její převzetí u adresáta, případně i na jiné adrese. Zmocnitel na předložené žádosti doplní svůj podpis a pošta ověří jeho totožnost. Zmocnitel na poště předloží též dvě vyhotovení Poučení pro uživatele Průkazu příjemce fyzické osoby a fyzické osoby podnikající (příp. mu pošta předá toto Poučení při podání žádosti). Na jednom vyhotovení poučení zmocnitel svým podpisem potvrdí, že se seznámil s údaji uvedenými v Poučení a pošta jej přiloží k žádosti. Druhý výtisk Poučení si zmocnitel ponechá. Předkládá-li žádost jiná fyzická osoba, musí být podpis zmocnitele ověřen ověřovací doložkou notáře, obecního úřadu, zastupitelského úřadu ČR v zahraničí nebo prohlášením advokáta o pravosti podpisu.

16 Je-li žadatelem držitel plné moci nebo zákonný zástupce, je přílohou žádosti ověřená kopie plné moci nebo tiskopis Prohlášení zákonného zástupce. Jsou-li žadateli rodiče osoby mladší 15 let, nemusí se k žádosti Prohlášení připojovat. Za vydání průkazu vybírá pošta cenu podle platného Ceníku. Ztrátu nebo ukončení platnosti průkazu je možné oznámit na kterékoli poště. Za projednání a evidenci ztráty průkazu vybere pošta cenu podle platného Ceníku. Vzor průkazu příjemce (přední a zadní strana):

17 Seznam žádostí týkajících se poštovních služeb, které můžete uplatnit prostřednictvím Online žádosti, naleznete na webových stránkách České pošty Žádost o doslání již uložené zásilky na novou adresu Žádost o změnu ukládací pošty již uložené zásilky Žádost o opakované doručení již uložené zásilky běžnou pochůzkou Žádost o prodloužení úložní doby pro vyzvednutí již uložené zásilky Žádost o prodloužení úložní doby pro vyzvednutí došlých zásilek Žádost o zprostředkování obsluhy imobilní osoby Žádost adresáta o doručení balíku Na poštu

18 Poskytování informací Informace o základních poštovních službách poskytovaných Českou poštou, s.p. jsou Vám k dispozici na bezplatné telefonní lince Její provozní doba je v pracovní dny od 07:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 08:00 do 12:00 hodin. Obecné informace o poštovních službách poskytovaných Českou poštou, s.p. jsou Vám k dispozici na telefonní lince V pracovních dnech od 07:00 do 19:00 hodin, v sobotu od 08:00 do 12:00 hodin. Linka je zpoplatněna tarifem (pevná linka - 1,33 Kč; O 2-4,62 Kč; T-Mobile - 4,03 Kč; Vodafone - 4,62 Kč) bez DPH za minutu. Se svými dotazy, podněty, přáními, popř. stížnostmi se můžete obrátit na ovou adresu info@cpost.cz. Znění poštovních podmínek, ceníky služeb, vzory adres, zahraniční podmínky, zásady pro dodání, postupy při reklamaci služby a další informace jsou zveřejněny na internetových stránkách České pošty, s.p. Podrobné informace Vám také poskytne kterákoliv pošta.

19 Věříme, že si z nabídky služeb poskytovaných Českou poštou, s.p., vyberete. Děkujeme. Česká pošta, s.p., Region Jižní Morava

2.1.1 V případě uplatnění této dispozice bude učiněn pokus o doručení zásilky na Žadatelem zvolené adrese odlišné od adresy uvedené na zásilce.

2.1.1 V případě uplatnění této dispozice bude učiněn pokus o doručení zásilky na Žadatelem zvolené adrese odlišné od adresy uvedené na zásilce. Podmínky služby ZMĚNA DORUČENÍ ONLINE 1. Obecná ustanovení 1.1 Podmínky služby Změna doručení Online (dále jen Podmínky ) stanoví, jakým způsobem a za jakých podmínek může adresát, zmocněnec adresáta,

Více

Změna doručení online

Změna doručení online Podmínky služby Změna doručení online 1. Obecná ustanovení 1.1 Podmínky služby Změna doručení online (dále jen Podmínky ) stanoví, jakým způsobem a za jakých podmínek může adresát, zmocněnec adresáta,

Více

Ceník služby Balík Do ruky

Ceník služby Balík Do ruky Ceník služby Balík Do ruky Balík Do ruky Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo e mailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. 1. Ceník základní a Ceník se Zákaznickou kartou

Více

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu Ceník služby Balík Na poštu Balík Na poštu Bude doručen přímo na jednu z 2 600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

Více

Ceník služby Balík Do ruky

Ceník služby Balík Do ruky Ceník služby Balík Do ruky Balík Do ruky Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo e mailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. 1. Ceník základní Hmotnost do Cena bez DPH

Více

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu Ceník služby Balík Na poštu Balík Na poštu Bude doručen přímo na jednu z 2 600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

Více

Ceník služby Balík Na poštu

Ceník služby Balík Na poštu Ceník služby Balík Na poštu Balík Na poštu Bude doručen přímo na jednu z 2600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e-mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník základních poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 15. listopadu 2012 OBSAH Strana A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH

Více

Příznivé ceny pro Vás. Potřebujete další informace nebo specifické služby? Slevový program České pošty přímo pro Vás

Příznivé ceny pro Vás. Potřebujete další informace nebo specifické služby? Slevový program České pošty přímo pro Vás Příznivé ceny pro Vás Cenová politika České pošty vychází vstříc potřebám všech zákazníků. Každý se může na přesvědčit, že ceny České pošty jsou skutečně bezkonkurenční. Více informací podají i obchodní

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. března 2018 OBSAH OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH A NEPOŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Ceník služby Balík Do ruky

Ceník služby Balík Do ruky Ceník služby Balík Do ruky Balík Do ruky Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo e-mailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. 1. Základní ceny Hmotnost do Cena bez DPH

Více

Listovní zásilky slevy Platí od 1. února 2015

Listovní zásilky slevy Platí od 1. února 2015 2.2 Doporučené psaní Ceny této základní poštovní a s ní souvisejících doplňkových služeb a příplatků jsou osvobozeny od DPH. Do hmotnosti / cena po slevě 50 g - standard 1) 100 g 2) 500 g 2) 1 kg 2) 2

Více

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu

Ceník služby. Balík Na poštu. Balík Na poštu Ceník služby Balík Na poštu Balík Na poštu Bude doručen přímo na jednu z 2 600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

Více

Ceník služby Balík Do ruky

Ceník služby Balík Do ruky Ceník služby Balík Do ruky Balík Do ruky Přijde za Vámi, kam budete chtít. Předem se o tom dozvíte díky SMS nebo e mailu. Snadnější už to snad ani být nemůže. 1. Základní ceník Velikostní kategorie (nejdelší

Více

Legenda k doplňkovým službám

Legenda k doplňkovým službám Legenda k doplňkovým službám 1. Poštovní poukázky (Pk) vnitrostátní.2 2. Poštovní poukázky (Pk) do zahraničí... 3 3. Poštovní zásilky vnitrostátní... 4 4. Poštovní zásilky do zahraničí... 10 Česká pošta,

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník základních poštovních sluţeb a ostatních sluţeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. ledna 2012 OBSAH Strana A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 15. listopadu 2018 OBSAH OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH A NEPOŠTOVNÍCH

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. dubna 2014 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník základních poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. OBSAH Strana A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB... 1 I. POŠTOVNÍ

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. února 2019 OBSAH OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH A NEPOŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. srpna 2013 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin.

Zboží skladem je odesláno v den objednání, pokud je objednávka přijata v pracovní dny do 12 hodin. Doprava Jeden z našich cílů zní: Dopravit zboží k zákazníkovi co nejdříve!!!. Právě proto používáme ověřené služby Expresní společnosti In Time a České pošty. Zboží skladem je odesláno v den objednání,

Více

CENÍK VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB

CENÍK VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB Příloha č. 1 CENÍK VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB I. POŠTOVNÍ SLUŽBY 1. CENÍK ZÁKLADNÍCH SLUŽEB A) Základní služby 1.1 poštovní zásilky Druh zásilky 1.11 Obyčejné psaní standard***) čl.11 odst.5 pošt.

Více

POKYN OBECNÉ POVAHY. nejvyšší státní zástupkyně ze dne 3. srpna 2009,

POKYN OBECNÉ POVAHY. nejvyšší státní zástupkyně ze dne 3. srpna 2009, Nejvyšší státní zastupitelství ---------------------------------- 1 SL 914/2009 Sbírka pokynů obecné povahy nejvyššího státního zástupce --------------------------------------- č. 5/2009 POKYN OBECNÉ POVAHY

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. března 2016 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. srpna 2016 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od I. ZMĚNY POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, S.P. ZÁKLADNÍ POŠTOVNÍ SLUŽBY S účinností od 1. března 2019 dochází v poštovních podmínkách k následujícím změnám: Změny se týkají ustanovení článků 2, 8, 10,

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. července 2015 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Přehled změn Ceníku ČP od

Přehled změn Ceníku ČP od Přehled změn Ceníku ČP od 1. 3. 2019 1) Na straně 8, kapitola I. LISTOVNÍ ZÁSILKY, bod 9. Doplňující informace k listovním zásilkám, je upraveno znění odkazu č. 4) takto: 4) Ceny pro uživatele výplatních

Více

Obchodní podmínky služby Odvoz balíků

Obchodní podmínky služby Odvoz balíků Obchodní podmínky služby Odvoz balíků Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti České pošty, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1, IČO: 47114983, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. března 2019 OBSAH OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH A NEPOŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Souhrnný přehled změn Poštovních podmínek České pošty, s.p., s účinností od

Souhrnný přehled změn Poštovních podmínek České pošty, s.p., s účinností od I. ZMĚNY POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, S.P. - CENÍK Od 1. 8. 2013 dochází k následujícím změnám: 1. Změna cen základních poštovních vnitrostátních služeb Obyčejné psaní, Doporučené psaní a Cenné psaní

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. února 2017 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

Obchodní podmínky služby Odvoz balíků

Obchodní podmínky služby Odvoz balíků Obchodní podmínky služby Odvoz balíků Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti České pošty, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99, Praha 1, IČO: 47114983, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

DORUČENKA Č. j. DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ. Výzva a poučení

DORUČENKA Č. j. DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ. Výzva a poučení Zak číslo: P037/10 A / 1 vrstva / Přední str (ODT MFin 5216/3 - DZ ) Plát: modrá Odesílatel Místo pro výplatné Adresát DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ Prohlášení doručujícího orgánu:

Více

Odesílatel: Adresát: Odesílatel: VÝHRADNĚ JEN ADRESÁTA NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY. Písemnost: Adresát: Jméno a příjmení osoby, která zásilku převzala

Odesílatel: Adresát: Odesílatel: VÝHRADNĚ JEN ADRESÁTA NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY. Písemnost: Adresát: Jméno a příjmení osoby, která zásilku převzala SOUDY typ I doručenka C5 217x162 přední strana Místo pro podací nálepku na doporučenou zásilku Místo pro výplatné DOPORUČENĚ DO VLASTNÍCH RUKOU NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY Zásilka (písemnost) byla dodána (odevzdána)

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 20. prosince 2017 PRŮKAZ ZMĚN A DOPLŇKŮ CENÍKU Poř. číslo 1. Vyhlášeno ve Věstníku

Více

hotovosti, platební kartou nebo bankovním převodem předem, SMS s informací, že Vaše zásilka je připravena k vyzvednutí,

hotovosti, platební kartou nebo bankovním převodem předem, SMS s informací, že Vaše zásilka je připravena k vyzvednutí, Přepravce Hmotnosti Cena Dobírka DPD Private 1-50 kg 103-353 Kč 44 Kč Uloženka 1-20 kg 55 Kč 10 Kč PPL 1-50 kg 139-649 Kč 39 Kč Česká pošta 1-50 kg 94-303 Kč 15 Kč GEIS Parcel 1-50 kg 79-230 Kč 25 Kč Uloženka

Více

Ceník služby Balík Nadrozměr

Ceník služby Balík Nadrozměr Ceník služby Balík Nadrozměr Balík Nadrozměr Přepraví zboží až do 1000 kg ode dveří ke dveřím. 1. Základní ceny Ceny nadrozměrné zásilky a souvisejících doplňkových služeb a příplatků jsou uvedeny bez

Více

POŠTOVNÍ PODMÍNKY ZÁSILKY S OBSAHEM HLASOVACÍCH LÍSTKŮ

POŠTOVNÍ PODMÍNKY ZÁSILKY S OBSAHEM HLASOVACÍCH LÍSTKŮ Česká pošta, s. p. POŠTOVNÍ PODMÍNKY ZÁSILKY S OBSAHEM HLASOVACÍCH LÍSTKŮ 1. Česká pošta, s. p., (dále jen podnik ), poskytuje podle zákona číslo 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých

Více

Ceník služby Balík Nadrozměr

Ceník služby Balík Nadrozměr Ceník služby Balík Nadrozměr Balík Nadrozměr Přepraví zboží až do hmotnosti 850 kg ode dveří ke deřím. 1. Základní ceny Ceny nadrozměrné zásilky a souvisejících doplňkových služeb a příplatků jsou uvedeny

Více

Česká pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, IČ: Strana 1/17

Česká pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, IČ: Strana 1/17 VYHLÁŠKA 464/2012 Sb. ze dne 17. prosince 2012 o stanovení specifikace jednotlivých základních služeb a základních kvalitativních požadavků na jejich poskytování Český telekomunikační úřad stanoví podle

Více

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY

SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY od 1. 2. 2017 SLEVY I. ZÁKLADNÍ SLUŽBY Slevy úrovně 1 pro podání se Zákaznickou kartou České pošty Podmínky slev při podání se Zákaznickou kartou České pošty Každý držitel Zákaznické karty České pošty

Více

Poštovní podmínky. Ceník

Poštovní podmínky. Ceník Poštovní podmínky České pošty, s.p. Ceník poštovních služeb a ostatních služeb poskytovaných Českou poštou, s.p. Platí od 1. ledna 2014 OBSAH Oddíl A OBSAH... 2 CENY VNITROSTÁTNÍCH POŠTOVNÍCH SLUŽEB...

Více

2 Služba dodání poštovních zásilek do 2 kg (1) Při poskytování služby dodání poštovních zásilek do 2 kg provozovatel převzetí poštovní zásilky

2 Služba dodání poštovních zásilek do 2 kg (1) Při poskytování služby dodání poštovních zásilek do 2 kg provozovatel převzetí poštovní zásilky Strana 6117 464 VYHLÁŠKA ze dne 17. prosince 2012 o stanovení specifikace jednotlivých základních služeb a základních kvalitativních požadavků na jejich poskytování Český telekomunikační úřad stanoví podle

Více

VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 59 Používání příležitostného poštovního razítka - Praha 1/PM 60 Používání příležitostného poštovního razítka - Horšovský Týn 61 Používání příležitostného

Více

Představení Projektu Pošta Partner

Představení Projektu Pošta Partner Představení Projektu Pošta Partner Praha, 06. 05. 2015 Obec Svinaře 06. 05. 2015 Informace o poště 267 28 Svinaře Nízká poptávka po službách Počet obyvatel v obci k 01.01.2015: 650 Deficitní v minulých

Více

*MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor

*MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor *MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor odbor archivní správy a spisové služby Milady Horákové 5/133 Praha 6 166 21 Č. j. MV-101601-1/AS-2012 Praha 17. září 2012 Vážený pan Jan Frk analytik-metodik

Více

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2009 Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Částka 4 Rozeslána dne 12. června 2009 Cena 26,- Kč OBSAH: 10. I n s t r u k c e Ministerstva spravedlnosti ze dne 27.

Více

Hodnoticí standard. Poštovní doručovatel (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Doprava a spoje (kód: 37)

Hodnoticí standard. Poštovní doručovatel (kód: H) Odborná způsobilost. Platnost standardu. Skupina oborů: Doprava a spoje (kód: 37) Poštovní doručovatel (kód: 37-017-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Doprava a spoje (kód: 37) Týká se povolání: Operátor poštovního provozu Kvalifikační úroveň NSK -

Více

Představení Projektu Pošta Partner

Představení Projektu Pošta Partner Představení Projektu Pošta Partner Praha, 17. 03. 2016 Obec Říčany Informace o poště 664 82 Říčany u Brna Počet obyvatel v obci k 01.01.2016: 1 972 Zdroj: Ministerstvo vnitra Rozsah hodin pro veřejnost

Více

Představení Projektu Pošta Partner

Představení Projektu Pošta Partner Představení Projektu Pošta Partner Praha, 21. 03. 2017 Obec Mírov Informace o poště 789 53 Mírov Počet obyvatel v obci k 01.01.2016: 369 Zdroj: Ministerstvo vnitra Rozsah hodin pro veřejnost PO 09:00 10:30,

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

Pokyny pro tisk ADRESNÍHO ŠTÍTKU

Pokyny pro tisk ADRESNÍHO ŠTÍTKU Platnost od 08/2019 Vážení klienti, v tomto dokumentu jsme pro Vás připravili jednoduchý návod jak správně vyhotovit a implementovat nový adresní štítek pro vybrané zásilky České pošty, s.p. Nedílnou součástí

Více

Obchodní podmínky soustředěného inkasa plateb obyvatelstva

Obchodní podmínky soustředěného inkasa plateb obyvatelstva Obchodní podmínky soustředěného inkasa plateb obyvatelstva Čl. 1 Předmět služby Soustředěné inkaso plateb obyvatelstva (dále jen SIPO) obstarává Česká pošta, s.p., (dále jen ČP) pro právnické a další osoby

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2011 Praha 14. dubna 2011 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 22 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 23 Vyslovení souhlasu

Více

ŠK. ROK : 2013/14 TŘÍDA: 4LF

ŠK. ROK : 2013/14 TŘÍDA: 4LF PŘEDMĚT : Poštovní technologie ŠK. ROK : 2013/14 TŘÍDA: 4LF 1. MĚNA ČR stručná historie vývoj, měnové reformy hotovostní a bezhotovostní peníze zákonné peníze ČR falzifikační (ochranné) prvky na bankovkách

Více

ZÁKLADNÍ KVALITATIVNÍ POŽADAVKY

ZÁKLADNÍ KVALITATIVNÍ POŽADAVKY ZÁKLADNÍ KVALITATIVNÍ POŽADAVKY (účinné od 1.12.2011) podle rozhodnutí Českého telekomunikačního úřadu čj. 76 026/2008-608, čj. 11 003/2009-608, čj. 54 801/2009-608, čj. 29 376/2010-608, čj. 136 663/2010-610,

Více

Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem

Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem Mobilní služby ACN ve spolupráci s T-Mobile/Cante Průvodce objednávkovým procesem 1 Objednávkový proces Přejděte na: www.acnmobile.cz Krok 1: Zástupce vyplní se zákazníkem smlouvu Krok 2: Zákazník odešle

Více

AD3-4/ Druhé podání pana Hubáčka je uloženo u vedoucího Depa Uherské Hradiště 70, číslo jednací nebylo přiděleno.

AD3-4/ Druhé podání pana Hubáčka je uloženo u vedoucího Depa Uherské Hradiště 70, číslo jednací nebylo přiděleno. Dotaz 1 1 2) Nalezli jste zápis mojí 1. stížnosti ze dne 14. 11. 2016? Jaké má číslo jednací a spisové číslo? 3 4) Nalezli jste zápis mojí 2. stížnosti ze dne 15. 12. 2016? Jaké má číslo jednací a spisové

Více

Poštovní a obchodní podmínky České pošty, s.p.

Poštovní a obchodní podmínky České pošty, s.p. Poštovní a obchodní podmínky České pošty, s.p. Ostatní služby Datum aktualizace 3. 12. 2018 Počet stran 282 Obsah dokumentu A. POŠTOVNÍ PODMÍNKY 1. Balík Expres 2. EMS vnitrostátní 3. EMS do zahraničí

Více

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby:

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby: Czech POINT Co je to Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by měl zredukovat byrokracii ve vztahu občan - veřejná správa. Kde najdu pobočky

Více

Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta

Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta Voličské průkazy - 33 zákona o volbě prezidenta Obecní úřad vydá voliči, který nebude moci volit ve volebním okrsku, v jehož stálém seznamu voličů je zapsán, na jeho žádost voličský průkaz a poznamená

Více

VYHLÁŠKA. č. 464/2012 Sb. ze dne 17. prosince 2012,

VYHLÁŠKA. č. 464/2012 Sb. ze dne 17. prosince 2012, IV. VYHLÁŠKA č. 464/2012 Sb. ze dne 17. prosince 2012, o stanovení specifikace jednotlivých základních služeb a základních kvalitativních požadavků na jejich poskytování Český telekomunikační úřad stanoví

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Základní škola pro zrakově postižené 120 00 Praha 2, nám. Míru 19 tel. 222 515 134 www.skolazrak.cz info@skolazrak.cz Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 442/2006,

Více

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline

Příloha č. 4 Obchodní podmínky pro poskytování služby DopisOnline Česká pošta, s.p. sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ: 22599, IČ: 47 11 49 83 zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 36 Změny Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 37 Vydání cenné nálepky na APOST - Sušice 1 38 Vydání cenné nálepky na APOST

Více

Český telekomunikační úřad Výzkum Česká pošta 2007. září 2007. GfK Group CZ VÝZKUM ČESKÁ POŠTA. Michal Straka 2007. Michal Straka

Český telekomunikační úřad Výzkum Česká pošta 2007. září 2007. GfK Group CZ VÝZKUM ČESKÁ POŠTA. Michal Straka 2007. Michal Straka GfK Group CZ Český telekomunikační úřad Výzkum Česká pošta 0 VÝZKUM ČESKÁ POŠTA Michal Straka Michal Straka 0 Cíl projektu a metodologie CÍLEM PROJEKTU JE: 1. část Analýza poskytovaných služeb, znalost

Více

Městská část Praha 3. Nařízení tajemníka Úřadu městské části č. 5/2009

Městská část Praha 3. Nařízení tajemníka Úřadu městské části č. 5/2009 Městská část Praha 3 Nařízení tajemníka Úřadu městské části č. 5/2009 k poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů 1 Obsah: Preambule

Více

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od a

Souhrnný přehled změn Poštovních a obchodních podmínek České pošty, s.p., s účinností od a I. POŠTOVNÍ PODMÍNKY ČESKÉ POŠTY, S.P., - ZÁKLADNÍ POŠTOVNÍ SLUŽBY S účinností od 25. května 2018 v návaznosti na nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů, které se

Více

Poštovní a obchodní podmínky. Ostatní služby. Obsah

Poštovní a obchodní podmínky. Ostatní služby. Obsah Poštovní a obchodní podmínky České pošty, s.p. Ostatní služby Obsah A. POŠTOVNÍ PODMÍNKY... 2 BALÍK EXPRES... 2 EMS VNITROSTÁTNÍ... 14 ZÁSILKY EMS DO ZAHRANIČÍ... 24 OBCHODNÍ BALÍK DO ZAHRANIČÍ... 86 BALÍK

Více

Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby BALÍK DO RUKY Úvodní ustanovení 1. Česká pošta, s.p., (dále jen podnik") poskytuje podle zákona č.

Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby BALÍK DO RUKY Úvodní ustanovení 1. Česká pošta, s.p., (dále jen podnik) poskytuje podle zákona č. Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby BALÍK DO RUKY Úvodní ustanovení 1. Česká pošta, s.p., (dále jen podnik") poskytuje podle zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů

Více

PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND

PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND Stanovení výše, místa a způsobu výplaty dividendy za rok 2012 Výše dividendy: Dividenda před zdaněním činí 3.967,- Kč na jednu akcii. Dividendový výnos bude vyplacen akcionáři

Více

Listopad Dotaz 1

Listopad Dotaz 1 Dotaz 1 a) Zadala společnost Česká pošta, s.p. v uplynulých osmi (8) letech veřejnou zakázku, resp. veřejné zakázky, na dodání pohodných hmot (dále jen PHM ), a to motorové nafty a/ nebo automobilového

Více

Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací

Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací Základní škola Žatec, P. Bezruče 2000, okres Louny Vnitroorganizační směrnice o poskytování informací Č.j.: Účinnost od: 1. 9. 2011 Spisový znak: D Počet stran směrnice: 5 Skartační znak: S10 Počet stran

Více

Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů

Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů Žádost subjektu údajů o přístup k osobním údajů V souladu s článkem 15 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Informace o zápisovém lístku

Informace o zápisovém lístku Informace o zápisovém lístku 1.Podle kterých právních předpisů se postupuje: - zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

V žádosti musí být uvedeno:

V žádosti musí být uvedeno: Struktura informací zveřejňovaných o povinném subjektu Označení a Obsah položky Uvozovací text 1. Název Obec Věrovany, se sídlem Rakodavy č.p. 325, 78375 Věrovany, okres Olomouc, kraj Olomoucký 2. Důvod

Více

BALÍK DO RUKY. Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby. Úvodní ustanovení

BALÍK DO RUKY. Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby. Úvodní ustanovení Česká pošta, s.p. Poštovní podmínky služby BALÍK DO RUKY Úvodní ustanovení 1. Česká pošta, s.p., (dále jen podnik") poskytuje podle zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů

Více

Představení Projektu Pošta Partner

Představení Projektu Pošta Partner Představení Projektu Pošta Partner Praha, 12. 11. 2015 Obec Rozsochy Informace o poště 592 57 Rozsochy Nízká poptávka po službách Počet obyvatel v obci k 01.01.2015: 704 Deficitní v minulých letech Průměrné

Více

2. Důvod a způsob založení povinného subjektu, podmínky a principy, za kterých provozuje svoji činnost

2. Důvod a způsob založení povinného subjektu, podmínky a principy, za kterých provozuje svoji činnost 1. Úplný název povinného subjektu Nejvyšší státní zastupitelství 2. Důvod a způsob založení povinného subjektu, podmínky a principy, za kterých provozuje svoji činnost Nejvyšší státní zastupitelství bylo

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND

PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND PRAVIDLA PRO VÝPLATU DIVIDEND Stanovení výše, místa a způsobu výplaty dividendy za rok 2009 Výše dividendy: Dividenda před zdaněním činí 435,- Kč na jednu akcii. Dividendový výnos bude vyplacen akcionáři

Více

Poštovní podmínky služby BALÍK EXPRES Úvodní ustanovení Obsah zásilky

Poštovní podmínky služby BALÍK EXPRES Úvodní ustanovení Obsah zásilky Poštovní podmínky služby BALÍK EXPRES Úvodní ustanovení 1 Česká pošta, sp, (dále jen podnik") poskytuje podle zákona č 29/2000 Sb, o poštovních službách a o změně některých zákonů (zákon o poštovních službách),

Více

Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení.

Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení. Platba a doprava Exceland Vám nabízí široké možnosti výběru platby za zboží i jeho následného doručení. Způsoby platby Platbu je možné provést: Bankovním převodem platbu za objednávku proveďte dle instrukcí

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2008 Praha 17. července 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 39 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 40 Vyslovení

Více

Organizační struktura Ing. Josef Řehák, předseda svazku; Ing. Eva Šmoldasová, místopředsedkyně svazku; Ing. Michaela Marks, místopředsedkyně svazku

Organizační struktura Ing. Josef Řehák, předseda svazku; Ing. Eva Šmoldasová, místopředsedkyně svazku; Ing. Michaela Marks, místopředsedkyně svazku Povinně zveřejňované informace dle 5 odst. 4 InfZ. Důvod a způsob založení LOŠBATES, dobrovolný svazek obcí, byl založen v roce 2017 jako dobrovolný svazek obcí a jeho činnost se řídí zákonem č. 128/2000

Více

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 12. a 13. října 2012. Harmonogram úkolů a lhůt

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 12. a 13. října 2012. Harmonogram úkolů a lhůt VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 12. a 13. října 2012 Harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění

Více

Směrnice k poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb.

Směrnice k poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. , příspěvková organizace Směrnice k poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. Zpracováno dle Pokynu MŠMT ČR pro školské úřady, ČŠI a ředitele škol a školských zařízení k zajištění úkolů ze zákona

Více

Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta

Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta Zvláštní poštovní a obchodní podmínky společnosti Mediaservis,s.r.o. pro službu Sběrná pošta Obsah Čl. 1 Obecná ustanovení... 2 Čl. 2 Vymezení používaných pojmů... 2 Čl. 3 Popis služby Sběrná Pošta...

Více

Formulář pro přístup k osobním údajům

Formulář pro přístup k osobním údajům Formulář pro přístup k osobním údajům Prostřednictvím tohoto formuláře můžete uplatnit Vaše právo na přístup k osobním údajům. Toto právo Vám vzniká v souladu s čl. 15 nařízení Evropského parlamentu a

Více

Národní divadlo Brno, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací statutárního města Brna.

Národní divadlo Brno, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací statutárního města Brna. Národní divadlo Brno, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací statutárního města Brna. I. OBECNÉ INFORMACE Informace podle zákona č. 106/1999 Sb. jsou zveřejněny na webových stránkách NDB. Podávání

Více

Na toto ustanovení navazují obdobným textem další ustanovení Poštovních podmínek.

Na toto ustanovení navazují obdobným textem další ustanovení Poštovních podmínek. Dotaz 1 V souladu se zákonem č. 106/1999 Sb. Vás prosím o vysvětlení ohledně podoby a praktického uplatňování vašich Podmínek pro vydávání poštovních zásilek. Zajímá mne, proč mi byl, jakožto manželovi

Více

Řád řešení stížností společnosti TyfloCentrum Brno, o.p.s.

Řád řešení stížností společnosti TyfloCentrum Brno, o.p.s. Řád řešení stížností společnosti TyfloCentrum Brno, o.p.s. Řád řešení stížností obsahuje možnosti podání stížností, postup vyřízení a jeho lhůty, v řádu jsou dále uvedeny kontakty na další nezávislé instituce,

Více

Směrnice pro poskytování informací

Směrnice pro poskytování informací Směrnice pro poskytování informací Obecná ustanovení Na základě ustanovení zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu informacím vydávám jako statutární orgán školy tuto směrnici. Směrnice je umístěna

Více

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017 Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017 Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky vyhlásil prezident České republiky svým rozhodnutím publikovaným ve Sbírce zákonů pod

Více

Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů

Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů Žádost subjektu údajů o omezení zpracování osobních údajů V souladu s článkem 18 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 10. a 11. října 2014. Harmonogram úkolů a lhůt

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 10. a 11. října 2014. Harmonogram úkolů a lhůt VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 10. a 11. října 2014 Harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění

Více

2. Pokud se zákazník rozhodne objednávku zrušit, učiní tak co nejdříve od uskutečnění objednávky, aby nedošlo k jejímu odeslání.

2. Pokud se zákazník rozhodne objednávku zrušit, učiní tak co nejdříve od uskutečnění objednávky, aby nedošlo k jejímu odeslání. Obchodní podmínky pro www.fler.cz/evaseli a www.fler.cz/evaselimaterial platné od 1.1.2014 1. Veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Zákazník odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s obchodními

Více