11590, 00. EUROPART Europas Nr. 1 für Truck-, Trailer- und Bus-Ersatzteile! Aktuální nabídka pro autobusy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "11590, 00. EUROPART Europas Nr. 1 für Truck-, Trailer- und Bus-Ersatzteile! Aktuální nabídka pro autobusy"

Transkript

1 Vydání Aktuální nabídka pro autobusy Zvedák převodovky 11590, 00 Zvedák převodovky VL 10 snadná manipulace pomocí čerpadla s nožním ovládáním a schopnosti přesného snížení, bezpečnostní ventil proti přetížení, sériově vybavené převodovkovou korunou Hmotnost Výška zdvihu Nosnost 40 kg mm 1000 kg EUROPART Europas Nr. 1 für Truck-, Trailer- und Bus-Ersatzteile!

2 Vše pro výměnu pneumatik 5090, , 00 Stahovák disků pro užitková vozidla Speciální páka k demontáži ráfků užitkových vozidel ulpělým na náboji následkem přítomnosti rzi, bez nebezpečí poškození ráfku, s přestavitelným stahovacím hákem pro různé typy ráfků, vysoký silový poměr dosahovaný prostřednictvím páky o délce mm Přípravek na montáž kol ovladatelný jednou osobou, průmyslová ložiska pro velké zatížení, 3 pozice válců v závislosti na rozměru pneumatiky, nástroj pro každý servis nákladních automobilů, zabraňuje poškození šroubů a drahých moderních ráfků Celková délka Celková šířka Celková výška 1700 mm 130 mm 110 mm Nosnost max. 250 kg použití pro velikost kol 6,5" až 22,5" Hmotnost 11,2 kg , , 00 Stohovací paleta pro pneu autobusů a užitkových automobilů bez ráfků AR 10 Vnější rozměr 2400 x 1100 x 1260 mm Max. zatížení 600 kg Barva modrá Povrch s práškovým postřikem Svislé uložení: max. 5 kusů vedle sebe Uložení prázdných palet: max. 20 kusů na sobě Kapacita: 6 pneumatik 385/65/R22,5 nebo 8 pneumatik 315/80/R22, Stohovací paleta pro pneu autobusů a užitkových automobilů s ráfky Vnější rozměr Max. zatížení Barva AR x 1100 x 1260 mm 1100 kg modrá Svislé uložení: max. 4 kusy na sobě Uložení prázdných palet: max. 20 kusů na sobě Kapacita: 6 pneumatik 385/65/R22, Vezměte prosím na vědomí, že obě stohovací palety není možno vzájemně kombinovat. Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí do vyprodání zásob. Neručíme za tiskové chyby.

3 , , 00 Kapalina k demontáži kol K demontáži pevně usazených pneumatik. Umožňuje neomezené další použití demontované pneumatiky (u výrobků s obsahem oleje není na základě strukturálně ničivého účinku minerálního oleje na pryž další použití pneumatiky možné). Nenapadá pryžovou strukturu límce pneumatiky, neobsahuje minerální olej, mimořádně šetrná aplikace. Speciální tekutá kapalina. Pokyn ke zpracování Z důvodu vysokého kluzného účinku nepoužívat k montáži pneumatik. Nebezpečí posuvu pneumatik. Obsah 5 l umělohmotný kanystr Pasta na montáž pneumatik zajišťuje tlakově stabilní montážní film a tím lepší vystředění pneumatiky na disku, při odskočení pneumatiky žádné postříknutí nebo znečištění, optimální dobou odvětrání vzniká silový spoj mezi pneumatikou a ráfkem, udržuje poddajnost gumy a zaručuje trvalý těsnicí účinek pod spodní patkou, šetrné k pokožce a biologicky odbouratelné Barva bílá pro montáž pneumatik a vzduchových pružin osobních a nákladních vozidel a autobusů Obsah 5 kg kbelík , , , 00 Speciální štětec pro montážní pasty a krémy Délka hlavy 500 mm 50 mm Prášek na vyvažování kol Quick & Easy dobré vlastnosti při vyvažování, ekologický, bez olova, zajišťuje vyšší životnost pneumatik, kompatibilní s TPMS, stoprocentně recyklovatelný s odměrkou 25 ml Pokyn ke zpracování Duše i ráfek musí být zbaveny prachu nebo jiných nečistot, ventilky a ventilové čepičky by měly být při výměně pneumatiky nahrazeny novými, aby se docílilo co nejlepšího výsledku Vyrobeno v EU Kleště na servis pneumatik s rukojeťmi obalenými gumou, nůžky pro odstřihnutí závaží, hlava kladiva pro zaražení závaží, zuby a strana kladiva obalené plastikem, určeno pro hliníkové ráfky, s přídavnou funkcí úpravy přídržného pera Délka Materiál samočinně otvírající 250 mm chrom-vanad Obsah 10 kg kbelík , , , 00 Kladivo rukojeť ze skelných vláken, bez zpětného nárazu díky pohyblivým ocelovým kuličkám v hlavě kladiva, mnohem větší účinek úderu než u konvenčních kladiv, s kompozitem z polyuretanových skleněných vláken, pro práci šetrnou ke zdraví hlavy extra velké 105 mm Páka na montáž pneumatik dvojitý T-profil zajišťuje stabilitu, extra zakulacené konce páky pro ochranu materiálu při použití Celková délka Materiál robustní 650 mm chromvanadová ocel Sada páčidel s jednokomponentním držadlem, tvrzené Délka hlavy 200 mm Povrch matné pochromování Materiál chrom-molybdenová ocel Celková délka Hmotnost 900 mm 5000 g pro nasazování a stahování pneumatik demontážní a montážní práce dílné

4 Vše pro výměnu pneumatik 6490, , 00 Pneumatický rázový utahovák 2315 Kovaný rázový mechanismus DUOPACT s velmi dlouhou životností i při náročném použití, pravý chod/levý chod, při stažení je rázový výkon regulovatelný ve 3 stupních, při uvolnění vždy plný výkon, vedení odpadního vzduchu přes držadlo Čtyřhran 3/4" Přípojení 3/8" Spotřeba vzduchu 340 l/min hadice 8 mm Sada ořechů gola Dlouhé provedení, šestihran podle normy DIN 3129 / ISO , vnitřní šestihran podle normy DIN 3121 / ISO 1174 Čtyřhran 3/4" Materiál Chrom-molybdenová ocel Povrch Fosfátováno Po 1 delší vložce 24/27/29/30/32/33/34/36 mm V stabilním plechovém kufříku Vhodné pro obsluhu strojních zařízení dílná , , 00 Akční sada Ruční měřič nahuštění pneumatik + pneumatická hadice Ruční měřič nahuštění pneumatik euroair: cejchováno, směrnice EHS pro konstrukční schválení manometr: třída kvality 1, 80 mm, k použití ve vodorovné poloze páková zástrčka pro všechny ventilky pneumatiky se závitem VG 8 Pneumatická hadice Soft, přizpůsobena specifickým požadavkům, 5 m: vnitřní průměr (NW) x tloušťka stěn: 9 x 3,5 hotová instalace včetně prodloužení, ocelové spojky a průchodky DN 7,2 velmi dobrá odolnost, dobře odpuzuje olej a vodu odolnost vůči UV záření Momentový klíč nastavitelný, s výstupním čtyřhranem a itegrovanou funkcí řehtačky pro kontrolované pravé / levé utahování, průchozí zástrčný čtyřhran s pojistným kolíkem, vzpěrný mechanismus s kluznou kladkou zaručuje spouštěcí signál postřehnutelný hmatem a sluchem, přídavná mikrometrická stupnice, dvojitá stupnice s hodnotami v Nm a lb/ft pod průzorem s lupou, osvědčení o zkoušce podle DIN EN ISO 6789:2003, přestavitelný podle národních metrologických etalonů Čtyřhran 3/4" Pracovní rozsah Nm Rozteč stupnice 1 Nm přesnost rozlišení +/- 3 % nastavené hodnoty kontrolované utahování šroubů v užitkových vozidlech v běžném rozsahu Nm , , 00 Křížový klíč kovaný střední díl, vysoce zatížitelný, zkoušeno až Nm, leštěné hlavice Norma DIN 3319/ISO 6788 Tvar pohon šestihran Profil metrický extrémně robustní Rozměr klíče 27 x 30 x 32 x 33 mm Celková délka 750 mm Materiál speciální ocel Povrch matně satinováno transportéry, užitková vozidla, traktory, zemědělské a stavební stroje , 00 Kartáč na disky se šikmě postavenými, měkkými nylonovými štětinami, které dosáhnou do všech koutů a okrajů, oválný kartáč je rovněž vhodný na čištění bočních clon, s červeno/zelenými nylonovými štětinami Materiál Délka černý, pěnový polypropylen 230 mm 110 mm Měřič tlaku vzduchu digitální rozsah měření - do 10 barů Příslušenství Popis Délka Cena Násada mycího kartáče, s odvodem vody, bez kovové 1500 mm ,00 spojky Násada mycího kartáče, s odvodem vody, bez kovové spojky, výsuvná mm ,00 Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí do vyprodání zásob. Neručíme za tiskové chyby.

5 Kamery / sedadla řidiče Náš optimální systém pro zabránění škodám: Systém pro couvání od firmy WAECO WAECO PerfectView poskytuje pomůcky pro couvání speciálně pro užitková vozidla v kvalitě Heavy-Duty. Investice do bezpečnosti práce, která se vyplatí už při prvním zabránění škodě! Kamera CAM12 LED zapouzdřená kamera normální i zrcadlová funkce kamery, velmi vysoká rozlišitelnost a vizuální citlivost, LDR kontrolováno IR LED, širokoúhlá čočka poskytuje velký záběr (úhlopříčka 125 ), určeno jako monitorovací nebo zpětná kamera 6490, Monitor pro digitální videorekordér PerfectView M55L 6990, 00 s digitálním panelem LCD, podsvětlení LED, optimální kvalita obrazu i při nízkých teplotách, tři kamerové vstupy, vstup tři s rozlišením signálu, normální nebo zrcadlové funkce, uložitelné nastavení obrazu každého kamerového vstupu, elegantní noha monitoru se zasunutelným vedením kabelů, připojení např. boční kamery přes ukazatel směrových světel, automatické rozpoznání kamery přívěsu, možnost automatického nebo manuálního připojení, automatické přepnutí den/noc, 3 kamerové vstupy, 1 odděleně nastavitelný, uložitelné nastavení obrazu pro každou kameru, reproduktor Příkon Výška V 8 W 146 mm 87 mm rozlišení pixelů, formát obrazu 16:9, úhlopříčka obrazu 5"/128 mm (viditelný obraz) noha monitoru, sada kabelů, montážní příslušenství Digitální videorekordér PerfectView REC 400 Provozní teplota -20 až +65 C 31 mm Výška 124 mm Hloubka 123 mm spotřeba proudu 500 ma, rozlišení max. D1 (720 x 576 pixelů) pro záznam video a audio signálů připojovací kabel, dálkové ovládání, anténa GPS, infračervený přijímač, mikrofon, software 13490, od 27490, 00 Novinka! Sedadlo řidiče autobusu 6860/885 NTS2 zajišťuje nejvyšší komfort při každém počasí, elektronicky přizpůsobitelný systém topení a větrání, ochlazuje nebo ohřívá sedadlo podle potřeby, nastavitelné v šesti teplotních stupních, výškové nastavení s paměťovou funkcí, nastavení sklonu opěradla, nastavení ramenních opěrek, nastavení sklonu, vodorovné nastavení, nastavitelný tlumič svislých kmitů, nastavitelný polštář sedáku, úchyt pro konzolu řazení EPS, integrovaný pneumatický systém pro přizpůsobení tvaru opěradla, rychlé sklápění, integrovaný systém 3bodových bezpečnostních pásů Odpružení pneumatické Na obrázku je zobrazena příplatková výbava! Loketní opěrky je nutné objednat samostatně. Cena ovladatelné zprava a zepředu, tuhé ,00 ovladatelné zprava a zepředu, tuhé, s klimatizací sedadla ,00 Příslušenství Popis Cena Vestavná konzola, Výška 84 mm, k montáži otočných sedadel NTS pro řidiče autobusu ,00 Vestavná konzola, Výška 144 mm, k montáži neotočných sedadel NTS pro řidiče autobusu ,00 Opěrka, komfortní, vlevo ,00 Opěrka, komfortní, vpravo ,00

6 Osvětlení od 3890, , 00 Přídavné světlo H7 dálkový světlomet Hlavní světlomet H1/H1 Druh žárovky se žárovkami s potkávacím, dálkovým a pozičním světlem DE/Halogen H1/H1/T4W 24 V vestavba použití pro Montážní strana Porovnávací číslo Cena Mercedes-Benz Citaro I (O 530) vlevo Hella 1DL ,00 Mercedes-Benz Citaro I (O 530) vpravo Hella 1DL ,00 Mercedes-Benz Citaro II (O 530) vlevo Hella 1DL ,00 Mercedes-Benz Citaro II (O 530) vpravo Hella 1DL ,00 Montážní strana Druh žárovky Výstup světla se žárovkou s pozičním světlem vlevo/vpravo FF/halogen H7/T4W 90 mm 24 V montáž použití pro Porovnávací číslo Fast Scoler IV Heuliez GX 127 (Euro 2, 3), 327 Irisbus Citelis, Citelis CNG Mercedes-Benz Conecto I (O 345) (2001-), Intouro II Neoplan Centroliner (N 45XX), Trendliner (N 3516) Van Hool CL, T9, TL (Euro 2, 3) VDL Bova Futura FHD (Euro 3) Volvo B5LH, B7R, B9L, B9R, B12B, B12R, 7700, 9700, Hella 1K Přídavné světlo od 1590, , 00 Montážní strana s tlumeným světlem levý/pravý DE/Halogen 24 V vestavba 1 2 použití pro Použití Výstup světla Obr. Porovnávací číslo Cena Neoplan Centroliner (N 44XX/45XX), Euroliner (N 3316), Starliner (N 516) Solaris Urbino III Fast Scoler IV Heuliez GX 127 (Euro 2, 3) Mercedes-Benz Intouro II Neoplan Centroliner (N 45XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Temsa Safari (Euro 3, 4) Van Hool CL, T9, TL (Euro 2, 3) VDL Bova Futura FHD (Euro 3) Volvo B7L, B9L, B12B, B12R, 7700, 8700, 9700, 9900 H1 hlavní světlomet H7 hlavní světlomet 100 mm Hella 1BL ,00 90 mm Hella 1BL ,00 Sada denních LED světel LEDayFlex 2 x Modul 5 světelných diod LED s denním provozním světlem a pozičním světlem Barva čirá Montážní strana Vlevo/vpravo 12/24 V tvar Kruhová 30 mm Zkušební značka E Porovnávací číslo Směrové světlo Montážní místo Druh žárovky s držákem žárovky použití pro boční P21W 12 V Výška Hloubka 140 mm 51 mm 47,5 mm Nástavba MAN Lion's Classic Ü (A72), EL (A12), NG (A11/A23), NL (A10/A15), NÜ (A20) Mercedes-Benz Citaro I (O 530), Conecto I (O 345), O 407, O 408, Tourismo I (O 350) Neoplan Centroliner (N 44XX/45XX), Cityliner (N 116), Euroliner (N 3316/ 3318), Skyliner (N 122), Spaceliner (N 117), Starliner (N 516) Solaris Urbino III Volvo B7L, B7R, B10L, B12B, 7500, 8500 MAN Lion's Classic Ü (A72), EL (A12), NG (A11/A23), NL (A10/A15), NÜ (A20) Mercedes-Benz Citaro I (O 530), Cito (O 520), Conecto I (O 345), O 407, O 408, Tourismo I (O 350) Neoplan Cityliner (N 116), Centroliner (N 44XX/45XX), Euroliner (N 3316/ 3318), Skyliner (N 122), Spaceliner (N 117), Starliner (N 516) Solaris Urbino III Volvo B7L, B7R, B10L, B12B, 7500, 8500 od 180, 00 Montážní Porovnávací číslo Cena strana levá Hella 2BM ,00 pravá Hella 2BM , Hella 2PT Boční obrysové světlo LED Přípojení Výška Hloubka Délka kabelu s odrazkou s 2pólovým konektorem AMP 24 V 134,9 mm 23,4 mm 9,5 mm 195 mm montáž 395, 00 použití pro Porovnávací číslo MAN Lion's Regio (R12/R13) Neoplan Cityliner (N 12XX), Skyliner (2011-), Starliner (N 52XX) VDL Citea Hella 2PS od 690, 00 Zadní osvětlení Montážní strana Výška levé/pravé 192 mm 133 mm vestavba Obr. Popis Druh žárovky Porovnávací číslo Cena 1 Zadní světlo R5W Hella 2SB ,00 2 Brzdové světlo P21W Hella 2DA ,00 3 Koncové couvací světlo P21W Hella 2ZR ,00 4 Směrové světlo PY21W Hella 2BA ,00 Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí do vyprodání zásob. Neručíme za tiskové chyby.

7 WABCO 2390, , 00 4/2cestný kohout Připojovací závit M12 x 1,5 Provozní tlak max. 10 bar Rozsah teplot -40 až +80 C Jmenovitá šířka 3 mm použití pro Porovnávací číslo Irisbus Eurorider WABCO Magnetický ventil 4/3cestný Přípojení M12 x 1,5 Jmenovitá šířka 4 mm 24 V použití pro Porovnávací číslo MAN EL (A12), NG (A11), NL (A10, A15) WABCO , , 00 Ventil tlakového regulátoru pro ABS Přípojení Připojovací závit Provozní tlak Způsob ochrany elektrické, bajonet (DIN)72585 M22 x 1,5 JED-388 max. 11 bar 24 V IP67 použití pro Porovnávací číslo Irisbus Arway, Citelis CNG, Crossway LE, Eurorider, Récréo II MAN Lion's Classic Ü (A72) Mercedes-Benz Citaro I/II/C2 (O 530), Cito (O 520), Conecto I (O 345), Integro II (O 550), Intouro II, O 405 N, O 407, O 408, Tourino (O 510), Tourismo I/II (O 350), Travego I/II (O 580) Setra S 309/312/315 HD, S 315 HDH/2, S 315/317 HDH/3, S 328 DT, S 315 GT, S 315/317/ 319 GT-HD, S 315/319 NF, S 313/315/319 UL, S 315/319 UL-GT, SG 321 UL, S 411/415 HD, S 415/416/417 HDH, S 415/416/417 GT-HD, S 416 GT-HD/2, S 415 NF, S 415 UL VDL Berkhof Ambassador, Bova Futura FHD13, Bova Magiq Volvo B5LH, B7R, B9L, B9R, B9TL, B12B, B13R WABCO Přepadový ventil Připojovací závit M22 x 1,5 Bez zpětného proudění Rozsah nastavení 5,3-7,0 bar Provozní tlak max. 10 bar Přepouštěcí tlak 6,0 bar Jmenovitá šířka 8 mm použití pro Porovnávací číslo Irisbus Eurorider WABCO Iveco CityClass 1490, , 00 Senzor ECAS pro vzduchové odpružení Přípojení bajonet DIN A1-2.1-Sn/K2 Jsou možné dvě verze: Zkontrolujte prosím na vozidle, zda je namontován nebo použití pro Porovnávací číslo Irisbus Eurorider MAN Lion's City (A20/A21/A37), Lion's Coach (R07/R08), NG (A23), NL (A21) Neoplan Centroliner (N 45XX) Solaris Urbino III VDL Bova Magiq WABCO Řídicí jednotka pro ovládání dveří Délka Hloubka MTS-EX 197,5 mm 178 mm 45,3 mm pro elektrické dveře Porovnávací číslo WABCO od 5290, 00 po 1990, 00 Obrázek odpovídá obj. číslu Posilovač spojky Provozní tlak Zdvih max. 10 bar 85 mm použití pro Porovnávací číslo Cena MAN Lion's Coach (R09) WABCO ,00 Neoplan Cityliner (N 12XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Mercedes-Benz Conecto I (O 345), Tourismo I (O 350), Travego I (O 580) Setra S 315 GT, S 315/317/319 GT-HD, S 315/319 NF, S 313/315/319 UL, S 315/ 319 UL-GT, SG 321 UL, S 411/415 HD, S 415/417 HDH, S 431 DT WABCO ,00 Dveřní senzor MTS Obrázek odpovídá obj. číslu použití pro Porovnávací číslo MAN elektricky180 ± WABCO MAN Lion's City (A37) Solaris Urbino elektrický 125 ± WABCO

8 Seitenthema Součástky karoserií vhodné pro MAN Lion's City (2004-) Montážní místo vpředu od 2590, 00 Popis Montážní strana Porovnávací číslo Cena Přední kryt uprostřed MAN ,00 MAN Spoiler uprostřed MAN ,00 Roh nárazníku vpravo MAN ,00 Roh nárazníku vlevo MAN ,00 vhodné pro Mercedes-Benz Citaro II (O 530) (2006-) Montážní místo vpředu od 5190, 00 Popis Montážní strana Porovnávací číslo Cena Roh nárazníku vpravo s výřezem pro mlhové Mercedes-Benz 7190,00 světlo, zásobovací klapkou a otvorem pro uzávěr Roh nárazníku vpravo s výřezem pro mlhové Mercedes-Benz 7190,00 světlo, bez zásobovací klapky Roh nárazníku vlevo s výřezem pro mlhové Mercedes-Benz 7190,00 světlo Nárazník uprostřed Mercedes-Benz ,00 od 2490, 00 od 4490, 00 vhodné pro Solaris Urbino II Montážní místo Popis Montážní strana Porovnávací číslo Cena Roh nárazníku vpravo Solaris P ,00 Roh nárazníku vlevo Solaris P ,00 Nárazník uprostřed Solaris P ,00 Krytka nárazníku uprostřed Solaris P ,00 Přední kryt Solaris P ,00 1 s nápisem Solaris vpředu vhodné pro Solaris Urbino III LE Montážní místo vpředu Popis Montážní strana Porovnávací číslo Cena Plast světlometu vpravo Solaris P ,00 Plast světlometu vlevo Solaris P ,00 Roh nárazníku vpravo Solaris P ,00 Roh nárazníku vpravo s výřezem pro mlhové Solaris P ,00 světlo Roh nárazníku vlevo Solaris P ,00 Roh nárazníku vlevo s výřezem pro mlhové Solaris P ,00 světlo Spoiler uprostřed Solaris P ,00 od 2490, 00 vhodné pro Solaris Urbino III Popis Montážní místo Montážní strana Porovnávací číslo Cena Plast světlometu vpředu vpravo Solaris P ,00 Plast světlometu vpředu uprostřed Solaris P ,00 Plast světlometu vpředu vlevo Solaris P ,00 Přední kryt vpředu s nápisem Solaris P ,00 Solaris Roh nárazníku vpředu vpravo Solaris P ,00 Roh nárazníku vpředu vpravo s výřezem pro Solaris P ,00 mlhové světlo Roh nárazníku vpředu vlevo Solaris P ,00 Roh nárazníku vpředu vlevo s výřezem pro Solaris P ,00 mlhové světlo Nárazník vpředu uprostřed s výřezem pro Solaris P ,00 klapku Nárazník vzadu uprostřed Solaris P ,00 Nárazník vzadu uprostřed Solaris P ,00 Krytka nárazníku uprostřed Solaris P ,00 Obložení rohu vzadu vlevo Solaris P ,00 Obložení rohu vzadu vpravo Solaris P ,00 Všechno zboží k dodání za příplatek v žádaném barevném tónu! od 1850, 00 od 5890, 00 vhodný pro Volvo 7700 Popis Montážní místo Montážní strana Porovnávací číslo Cena Roh nárazníku vpředu vlevo s výřezem pro Volvo ,00 mlhové světlo Roh nárazníku vpředu vpravo s výřezem pro Volvo ,00 mlhové světlo Roh nárazníku vzadu vlevo Volvo ,00 Roh nárazníku vzadu vpravo Volvo ,00 Nárazník vpředu uprostřed Volvo ,00 Nárazník vzadu uprostřed Volvo ,00 vhodný pro Volvo 8700 Popis Montážní místo Montážní strana Porovnávací číslo Cena Roh nárazníku vpředu vpravo s výřezem pro Volvo ,00 mlhové světlo Roh nárazníku vpředu vlevo s výřezem pro Volvo ,00 mlhové světlo Roh nárazníku vzadu vlevo Volvo ,00 Roh nárazníku vzadu vpravo Volvo ,00 Nárazník vpředu uprostřed Volvo ,00 Nárazník vzadu uprostřed Volvo ,00 Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí do vyprodání zásob. Neručíme za tiskové chyby.

9 Brzdy / čištění oken od 1450, 00 Brzdový kotouč počet děr 10 s vnitřním chlazením Tloušťka 45 mm Obrázek odpovídá obj. číslu použití pro Montážní místo Vnější Výška roztečné kružnice Cena Fast Scoler III, Syter (Euro 4) zadní náprava 432 mm 135 mm 235 mm ,00 MAN Lion's City (A20/A21/A37/A78), Lion's Classic Ü (A72), Lion's Coach (R07/R08/R09), Lion's Regio (R12/R13), NG (A23), NL (A21), NÜ (A20) Neoplan Centroliner (N 45XX), Cityliner (N 12XX), Skyliner (2011-), Starliner (N 52XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Temsa Safari Van Hool A320 MAN Lion's City (A20/A21/A23/A37/A47/A78), Lion's Classic Ü (A72), Lion's Coach (R07/R08/R09), Lion's Regio (R12/R13), Lion's Star (R02/R03), přední náprava 432 mm 130 mm 168 mm * ,00 NG (A23), NL (A21), NÜ (A20) Neoplan Centroliner (N 45XX), Cityliner (N 12XX), Skyliner (N 1122), Starliner (N 52XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Temsa Safari Van Hool A320/330, T900 MAN Lion's Star (R02/R03), NG (A11), NL (A10, A15) přední náprava 438 mm 135 mm 235 mm ,00 Mercedes-Benz Citaro I/II/C2 (O 530), Integro II (O 550), Intouro II, Tourismo I/II (O 350), Travego I/II (O 580) přední/zadní náprava 430 mm 132,5 mm 211 mm ,00 Setra S 315 GT, S 315/317/319 GT-HD, S 315/319 NF, S 313/315/317 UL, S 315/319 UL-GT, SG 321 UL, S 411/415 HD, S 416/417 HDH, S 431 DT, S 415/416/417 GT-HD, S 415 NF, S 415/417/419 UL Solaris Urbino III Mercedes-Benz Citaro I/II/C2 (O 530), Integro II (O 550), Intouro II, Tourismo II, Travego II Setra S 415 HD, S 417 HDH, S 431 DT, S 415/417/419 GT-HD, S 415 NF, S 415/417/419 UL přední/zadní náprava 430 mm 143,5 mm 168 mm ,00 * počet děr 12 od 2190, 00 Brzdové desky, sada Obrázek odpovídá obj. číslu použití pro č. VWA Brzdový systém Tloušťka obložení Jakost Cena Fast Scoler III, Starter, Syter 29030, D3, D ELSA 1 28,00 mm Beral ,00 Irisbus Agora, Arès, Iliade MAN Lion's Coach, Lion's Star, Lion's Comfort, EL, EM, NG, NL (A21), NM, NÜ, SÜ, ÜL Neoplan Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Temsa Safari Van Hool A308, A330, AG300, T911, T915-T919, TD925, TD927 Irisbus Arway, Axer, Crossway 29131, D ELSA 2 30,00 mm Beral ,00 MAN Lion's Star, Lion's Coach, Lion's Comfort, EL, EM, NG, NL, NÜ, SÜ, ÜL Irisbus Citelis 29030, D3, D ELSA 1 28,00 mm Beral ,00 MAN Lion's City (A20/A26/A37/A39), EL (A12), NG (A11/A23), NL (A10/A15), ÜL Van Hool A308/330 MAN Lion's City (A22/A23/A26/A35/A39/A66) 29202, 29253, SB ,00 mm Textar T ,00 Neoplan Centroliner (N 44XX/N 45XX), Cityliner (N 12XX), Starliner (N 52XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Setra S 411/415 HD, S 415/416/417 HDH, S 431 DT, S 415/416 GT, S 415/416/417 GT-HD, S 415/416 NF, S 412/415/416/417/419 UL Solaris Urbino III, Vacanza VDL Berkhof Ambassador, Bova Futura, Bova Lexio, Bova Magiq, Bova Synergy Volvo B5LH, B7R, B9L, B9R, B9TL, B13R 29174, 29218, 29219, ELSA ,00 mm Beral ,00 od 195, 00 od 90, 00 Lišta stírací Čidlo opotřebení pro kotoučovou brzdu (il. foto) použití pro č. VWA Porovnávací číslo Fast Scoler III, Syter 29030, MAN MAN Lion's City (A20/A22/A23/A26/A35/A39/ A66), NG (A23), NL( A21), NÜ (A20) Neoplan Centroliner Temsa Diamond, Safari Van Hool A308/320/330, T , Mercedes-Benz Integro II (O 550), O 404, Mercedes-Benz Tourismo I (O 350) Neoplan Centroliner (N 44XX), Cityliner (N 1216/N 116), Euroliner (N 3316/3318), Neoplan Jetliner (N 2XX), Skyliner (N 122), Spaceliner (N 117), Starliner (N 5218/N 516), Tourliner (N 2216), Transliner (N 314/316), Trendliner (N 3516) použití pro Délka Porovnávací Cena číslo Irisbus Agora, Arway, Citelis, Citelis CNG, Crossway LE, Evadys, Iliade, Magelys, 1000 mm SWF ,00 Récréo II MAN Lion's Coach (R07/R08/R09), Lion's Regio (R12/R13), Lion's Star (2004-) Mercedes-Benz O 404, O 407, O 408, Tourino (O 510) Neoplan Starliner (N 52XX), Tourliner (N 2216), Trendliner (N 3516) Setra S 315/317 HDH Solaris Urbino II/III, Vacanza Temsa Avenue LF, Safari 12/13 IC Van Hool T 911/916/917 VDL Bova Futura, Bova Magiq Volvo B5LH, B9L, B9R, B10B, B10L, B10M, B12, 7700, 8700 Irisbus Axer MAN NG (A11), NL (A10/A15), NM mm SWF ,00 Mercedes-Benz O 405 N Neoplan Cityliner (N 12XX), Skyliner (2011-) Scania OmniCity, OmniLink Solaris Urbino III Van Hool T900 Iveco CityClass MAN Lion's Comfort, Lion's Star ( ), NÜ, ÜL 1000 mm SWF ,00 Mercedes-Benz Cito (O 520), Conecto I (O 345), Integro II (O 550), Intouro II, Tourismo I/II (O 350), Travego I/II (O 580) Neoplan Cityliner (N 116), Euroliner (N 313/N 3316), Transliner (N 314/316/321) Scania Citywide LE, Touring Setra S 309/312/315 HD, S 315 HDH, S 315 UL, S 411/415 HD, S 416/417 HDH, S 431 DT, S 415/416/417 GT-HD, S 415 NF, S 415/417/419 UL VDL Berkhof Ambassador, Citea, Jonckheere Mistral Volvo B10M, B12M, 9500, 9700, 9900 MAN Lion's City (A20/A21/A23/A37/A47/A78), Lion's Classic Ü (A72), NG (A23), 900 mm SWF ,00 NL (A21) Mercedes-Benz Citaro I/II/C2 (O 530) Neoplan Centroliner (N 45XX) Scania OmniLine Temsa Tourmalin IC Mercedes-Benz O 405 N, Tourino (O 510) Neoplan Centroliner 900 mm SWF ,00 Setra S 328 DT Van Hool A300/308/309/320/330, AG300, EOS 80/90 Mercedes-Benz Travego I (O 580) 550 mm SWF ,00 Setra S 315/317 HDH, S 415/417 HDH Neoplan Skyliner (N 1122) 700 mm SWF ,00

10 Ozdobné kryty kol / upevnění kol 590, , , 00 Ozdobná clona kola Materiál Ušlechtilá ocel Povrch Leštěné počet děr mm Ozdobná clona kola Materiál ušlechtilá ocel Povrch leštěné počet děr 10 otvoru 24 mm 335 mm Ozdobná clona kola Natřeno základovou barvou počet děr mm použití pro použití pro MAN EL (A12), NG (A11), NL (A10/A15) MAN EL (A12), NG (A11), NL (A10, A15) od 2050, 00 od 1090, 00 Ozdobná clona kola typ 1, univerzální rozměr - rychlá montáž (cca 2 minuty na každém kole), - žádné povolování šroubů nebo matic, - kolo můžete demontovat bez nutnosti odstranění poklice Materiál ušlechtilá ocel pro všechny disky s výrazně zaobleným okrajem Střední kryt není součástí dodávky objednávat odděleně Montážní místo Velikost Cena přední náprava 19,5" ,00 Ozdobná clona kola použití pro disk kola 22,5" se sponami Materiál ABS plast Barva bílá Montážní místo Cena přední náprava ,00 zadní náprava ,00 zadní náprava 19,5" ,00 přední náprava 22,5" ,00 zadní náprava 22,5" ,00 Příslušenství Popis Cena Střední kryt ,00 od 17, 00 od 25, , 00 Ochranná krytka matice kola Materiál Plast Rozměr klíče Povrch Cena 32 mm Chrom mm Černá barva Matice kola tvar H Závit M22 x 1,5 Norma DIN Výška 27 mm Rozměr klíče 32 mm Povrch Cena Matice uchycení kola NORD-LOCK Závit M22 x 1,5 Rozměr klíče 32 mm Balení 20 Cena/ks. 30 mm černá barva mm Chrom Fosfátováno GEOMET 500 A Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí do vyprodání zásob. Neručíme za tiskové chyby.

11 Bezpečnost po 5990, 00 po 6690, 00 Souprava sněhových řetězů Select Ring kruhový řetěz s pružnou drátěnou obroučkou Velikost pneumatiky , 12/80-20, D20 Pilote, 11-22,5, D22,5 Pilote, 275/80-22,5, 305/70-22,5, 315/70-22, , 13/80-20, E20 Pilote, 12-22,5, E22,5 Pilote, 12/80-22,5, 315/80-22,5, 315/75-22,5, 305/75-24,5, 315/75-24, , 12.5/80-18, 335/80-18, , C22,5Pilote, 10-22,5, 275/70-22,5, 295/70-22,5, 305/60-22,5, , 285/70-22, Souprava sněhových řetězů Select Matic řetěz s obroučkou s tuhou drátěnou obroučkou Velikost pneumatiky , 12.5/80-18, 335/80-18, , C22,5 Pilote, 10-22,5, 275/70-22,5, 295/70-22,5, 305/60-22,5, /60-22, , 12/80-20, D20 Pilote, 11-22,5, D22,5 Pilote, 275/80-22,5, 305/70-22,5, 315/70-22, po 45, 00 trendobjects Výstražná vesta se suchým zipem Materiál 100 % polyester Norma EN Barva oranžová žlutá , , 00 Ochranné rukavice V profesionální kvalitě, dlaň vypodšívkovaná, manžeta pogumovaná, reflexní proužky na kloubech, fluorescenční zadní strana a manžeta Velikost 10 Materiál Celousňové z hověziny Norma EN 388, kat. 2 Vozový park, manipulace s odpady, letiště, železniční doprava, spedice, práce v přístavech, kanalizační práce atd Tlakový hasicí přístroj třída požáru A, B, C, možnost doplnění z vysoce kvalitního ocelového plechu, shoda CE PD 6 GA Obsah 6 kg Norma DIN EN 3 Doba trvání postřiku 18 s Dosah postřiku 6 m Rozsah teplot -30 až +60 C Výška 500 mm 270 mm Hloubka 160 mm Výkon 34 A, 183 B a C vhodné pro skladování zkapalnělých plynů, garáže a dílny vysoce kvalitní nástěnný držák Důležité upozornění: respektujte prosím místní předpisy! Certifikace GS Příslušenství Popis Cena Držák vozidla ,

12 3390, 00 Jen do vyprodání zásob! Disk kola Velikost 22,5 x 7,5 Hloubka zálisu 153 mm počet děr 10 s vystředěním čepu (BZ), S vnějším ventilem Materiál ocel Porovnávací číslo Kronprinz 848 RB XX EUROPART CZ s.r.o. K Bílému vrchu 2912/ Praha 9 Tel Fax Mobil Domažlická Plzeň Tel Fax Mobil Areál Vesna, Čeperka Pardubice Tel Fax Mobil Naše síť 230 pracovišť ve 27 zemích Otevírací doba: Po-pá So

2129 131 604 Irisbus 2996068 Irisbus 5001020312 Irisbus 5006028410 MAN 81.50820-5072 MAN 81.50820-6041 MAN 81.50820-6051 MAN 81.

2129 131 604 Irisbus 2996068 Irisbus 5001020312 Irisbus 5006028410 MAN 81.50820-5072 MAN 81.50820-6041 MAN 81.50820-6051 MAN 81. platná do 30.10.2015 Premium Parts Sortiment vlastní značky EUROPART Výběr nejzajímavějších položek ze sortimentu EUROPART 1495, 00 Brzdové desky, sada Brzdový systém D ELSA 2 č. VWA 29131 Montážní místo

Více

originálnímu příslušenství

originálnímu příslušenství Vydání 01 03 2016 Aktuální nabídka pro autobusy kvalita odpovídající originálnímu příslušenství za top cenu od 4390, 00 Kompletní systém zrcátek/hlavní zrcadlo vhodné pro Mercedes-Benz Citaro I/II (O 530)

Více

Díly karoserie pro autobusy

Díly karoserie pro autobusy www.europart.net Díly karoserie pro autobusy vhodné pro MAN vhodné pro Mercedes-Benz vhodné pro Setra vhodné pro Solaris Všechny díly karoserie* jsou za příplatek dodávány také v požadovaném barevném odstínu.

Více

Brzdy Nabídka společnosti EUROPART

Brzdy Nabídka společnosti EUROPART www.europart.net Brzdy Nabídka společnosti EUROPART Opravárenská sada Brzdový třmen Brzdové desky, sada Brzdový kotouč Čidlo opotřebení Brzdová čelist Brzdová páka Sada brzdového obložení Opravárenská

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Klimatizace Bus. Náhradní díly pro klimatizace autobusů. Kompresor klimatizace Bock FKX50/775 K

Klimatizace Bus. Náhradní díly pro klimatizace autobusů. Kompresor klimatizace Bock FKX50/775 K www.europart.net Klimatizace Bus Náhradní díly pro klimatizace autobusů Kompresory/ Jednotlivé díly Magnetická spojky Vysoušeč dmychadla/ventilátory Ovládací díly Kabinový filtr Klimatizační servisní přístroj,

Více

OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA.

OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA. OVĚŘENÁ KVALITA. VÝBORNÁ CENA. PRACOVNÍ SVĚTLOMETY JEDNOFUNKČNÍ OSVĚTLENÍ SDRUŽENÉ OSVĚTLENÍ HELLA VALUEFIT Osvědčená kvalita. Skvělá cena. V podobě řady HELLA VALUEFIT nabízí společnost HELLA specifický

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2014 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E220310T 123dílná sada nářadí v montážním vozíku

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody RÁZOVÉ UTAHOVÁKY Rázový utahovák 3/8 pro použití v montážních linkách či opravných dílnách

Více

PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL

PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL PRO OPRAVY STARŠÍCH VOZIDEL PRACOVNÍ SVĚTLOMETY JEDNOFUNKČNÍ OSVĚTLENÍ SDRUŽENÉ OSVĚTLENÍ DOBRÉ ŘEŠENÍ. VĚTŠÍ ÚSPORA. Sortiment výrobků HELLA VALUEFIT představuje ideální řešení pro opravu starších automobilů

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole

Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole Nářadí Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole Přípravek pro demontáž skel Kotoučové pilové plátky Akumulátorová kartušová pistole č. zboží. 8697-5 --pro autosklenáře, dílny pro osobní a

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E110313 18dÍLNÁ SAdA očkoplochých KLÍčů VE ViNYLoVém

Více

Vybavení dílny. Vybavení dílny.

Vybavení dílny. Vybavení dílny. Vybavení dílny Vybavení dílny Řezné nástroje Lampy/Svítilny Momentové nářadí Pneumatické nářadí Diagnostika / Baterie / Elektrika Další obrázky a videa s použitím naleznete na naší internetové stránce:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Dodávka kontejnerového nákladního automobilu vč. příslušenství pro zadavatele FERRY - cargo s.r.o. (ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona

Více

Ventily a jejich příslušenství

Ventily a jejich příslušenství Ventily a jejich příslušenství VENTILY PRO MOTOCYKLY, OSOBNÍ A DODÁVKOVÁ VOZIDLA 562 8889 W MOTOCYKLY Pryžové ventily Ventil. otvor Úhel zahnutí Max. hustící ø (mm) ( ) tlak (bar) TR-Nr. 562 2500 Ventil

Více

SERVIS 01-02/2013. 18 999,- Kč. 2 799,- Kč. Tester vstřikovačů- sada. Sada na vytahování vstřiků. obj. číslo: 107-6038429. obj.

SERVIS 01-02/2013. 18 999,- Kč. 2 799,- Kč. Tester vstřikovačů- sada. Sada na vytahování vstřiků. obj. číslo: 107-6038429. obj. SERVIS 01-02/2013 gola sady náprava ruční nářadí karoserie mont. vozíky, moduly vstřiky / žhaviče spotřební materiál brzdy péče o ruce pneuservis od roku 2007 Sada na vytahování vstřiků Tester vstřikovačů-

Více

Obsaditelnost: 16 + 1 + 1 Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter 516 CDI/XL (160PS/122 KW) Přestavba: LFB (Nízkopodlažní vzadu)

Obsaditelnost: 16 + 1 + 1 Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter 516 CDI/XL (160PS/122 KW) Přestavba: LFB (Nízkopodlažní vzadu) Držitel globální homologace na přestavbu minibusů MB Sprinter na 5,5t a 5,3t. (První v ČR) Model: CITY BUS LFB Obsaditelnost: 6 + + Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter Typ: 56 CDI/XL (60PS/22 KW) Přestavba:

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO

TECHNICKÉ PODMÍNKY. Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily. Digitální ANO TECHNICKÉ PODMÍNKY Kód 003 VYVAŽOVAČKA pro osobní automobily Vyvažovačka kol osobních a lehkých užitkových automobilů a motocyklů s motorovým pohonem Digitální LED ukazatel Zabrzdění kola Nožní brzda pro

Více

Rozvodnice FHS - montáž na omítku, IP66

Rozvodnice FHS - montáž na omítku, IP66 Polyesterové rozvodnice FHS vyztužené skelným vláknem (GRP) Splňující požadavky ČSN EN 62208 Varianty na povrchovou montáž Stupeň ochrany IP66 Mechanická odolnost IK10 Světle šedá barva RAL7035 Konstrukce

Více

DÍLENSKÝ VOZÍK. Dílenské vozíky a dílenské stoly vč. nářadí.

DÍLENSKÝ VOZÍK. Dílenské vozíky a dílenské stoly vč. nářadí. Dílenské vozíky a dílenské stoly vč. nářadí DÍLENSKÝ VOZÍK > Dílenský vozík > Nástavbový kufr pro dílenský vozík > Pracovní stůl > Podvozkový dílenský vozík > Servisní vozík > Systém skříňové stěny > Příslušenství

Více

Regulátor tlaku přiváděného vzduchu typ 4708

Regulátor tlaku přiváděného vzduchu typ 4708 Regulátor tlaku přiváděného vzduchu typ 478 Použití Regulátor tlaku slouží pro napájení pneumatických měřicích, regulačních a řídicích zařízení konstantním tlakem přiváděného vzduchu Rozsahy požadované

Více

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky.

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Doba trvání akce od 07.04. do 31.07.2015 Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Filtrační vložky od OMNIplus. OMNIplus spojkové sady a dvouhmotnostní setrvačníky. Servis pro Váš autobus

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více

485,- 375,- 1.350,- Vratná/vodicí kladka. Drážkový řemen. Hlavní světlomet. Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012

485,- 375,- 1.350,- Vratná/vodicí kladka. Drážkový řemen. Hlavní světlomet. Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012 Díly a príslušenství na nákladní automobily Náradí Vybavení dílny Platnost: 1. 9. 31. 10. 2012 Vratná/vodicí kladka MAN TGA/TGX Techická data: Průměr řemenice 74,15 mm Šířka 33,90 mm Hmotnost 0,59 kg Obj.

Více

Popis Svislá markýza, typ 499

Popis Svislá markýza, typ 499 Popis Svislá markýza, typ 499 Svislé markýzy 1 2 3 Kulatá clona Typ 48.3,, z protlačovaného hliníku, s poloměrem 4 mm, síla 2 mm, dvoudílná, vzadu svislá, s průběžnou montážní drážkou, s polokulatým revizním

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

KD_ceník_CZ_září-2015_Layout 1 16.9.2015 9:55 Page 1

KD_ceník_CZ_září-2015_Layout 1 16.9.2015 9:55 Page 1 KD_ceník_CZ_září-2015_Layout 1 16.9.2015 9:55 Page 1 Ceník 2015/2016 KD_ceník_CZ_září-2015_Layout 1 16.9.2015 9:55 Page 3 PŘEHLED VÝROBKŮ XENO 2 Strana 4 SILK Strana 39 CITTERIO Strana 16 UNIVERSAL Strana

Více

SERVIS 09-10/2012. gola sady. motor / převodovka. přední / zadní náprava. ruční nářadí. mont. vozíky, moduly. karoserie.

SERVIS 09-10/2012. gola sady. motor / převodovka. přední / zadní náprava. ruční nářadí. mont. vozíky, moduly. karoserie. SERVIS 09-10/2012 / gola sady přední / zadní náprava ruční nářadí karoserie mont. vozíky, moduly vstřiky / žhaviče spotřební materiál brzdy péče o ruce elektro od roku 2007 váš prodejce TRIUMF professional

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

ZÁSUVKOVÉ KOMBINACE - NÁSTĚNNÉ materiál pouzdra: vysoce odolný plast, chráněno proti stříkající vodě IP44, prodrátováno, zásuvky s ochranným kolíkem, každá kombinace vybavena standardně připojovací svorkovnicí

Více

Popis Svislá markýza, typ 490

Popis Svislá markýza, typ 490 Popis Svislá markýza, typ 490 1 2 3 4 5 Pohon Šneková převodovka s redukcí 6:1. Ovládání hliníkovou lomenou klikou a klikovou tyčí z hliníkové trubky, Ø 16 mm, C0 elox. Odnímatelná kliková tyč s vačkovým

Více

Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3)

Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3) Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3) Pozemní vozidla s jedním motorem s mechanickým pohonem na zemi, se 4 až 8 koly (pokud má vůz více než 4 kola, je třeba schválení

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

Obsaditelnost: 19+1+1 Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter 516 CDI/XL (160PS/122 KW)

Obsaditelnost: 19+1+1 Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter 516 CDI/XL (160PS/122 KW) Držitel globální homologace na přestavbu MB Sprinter 5,5t Model: PARDUS ECO Obsaditelnost: 9++ Vozidlo: Mercedes Benz Sprinter Typu: 56 CDI/XL (60PS/22 KW) Buzola Bus Design, s.r.o. E-Mail: hanka@busdesign.cz

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO

PŘÍSLUŠENSTVÍ 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO PŘÍSLUŠENSTVÍ SÉRIE NÁZEV 2150 KAPSA NA DOKUMENTY (A4) 2152 KAPSA NA DOKUMENTY (A5) 2220 KULATÝ KONTROLNÍ PRŮZOR 2216 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 2215 PRŮZOROVÉ OKÉNKO 24XX 240X ŠROUB S OKEM MATICE V KLECI 340.00.135

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

Přímo řízené ventily konstrukční řada EV-M5 a V9

Přímo řízené ventily konstrukční řada EV-M5 a V9 Přímo řízené ventily konstrukční řada EV-M5 a V9 Seznam Provedení Ovládání Strana Veličiny Rozměry Údaje Přehled typů pro objednávku 3/ cestné ventily elektricky 70 71 71 konstrukční řada EV-M5 (G1/8)

Více

Manometry, Teploměry, Manopříslušenství

Manometry, Teploměry, Manopříslušenství Manometry, Teploměry, Manopříslušenství Ceník 2006 Přesné měření, spoíehllvá regulace Obsah Manometry Strana Trubicové manometry pr. 40-80 3 Trubicové manometry pr. 100, Termomanometr 4 Trubicové manometry

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Pro snadnou práci s těžkými koly: Elektrohydraulická, automatická zařízení pneuservisu užitkových vozidel

Pro snadnou práci s těžkými koly: Elektrohydraulická, automatická zařízení pneuservisu užitkových vozidel NOVINKA! TCE 5335 Pro snadnou práci s těžkými koly: Elektrohydraulická, automatická zařízení pneuservisu užitkových vozidel Software ESI[tronic] Vybavení autoservisů Školení Technické poradenství TCE 5335/5330:

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily

Centralized lubrication systems Metering technology Mixing technology LubTec dávkovací ventily LubTec dávkovací ventily Všeobecně LubTec dávkovací ventily jsou objemově dávkující prvky, určené pro přesné dávkování nízko až vysokoviskozních materiálů jako jsou například tuky, oleje, lepidla, pasty,

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2017 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s přepínací páčkou ISO 3315 - DIN 3122 Ráčnový mechanismus

Více

Svislé markýzy Markýzolety

Svislé markýzy Markýzolety Výbava Typ 101 Typ 107 Typ 108 Typ 109 Typ 10 Pohon a obsluha Motorový pohon (vč. ovládacího spínače) Rádiový motor (vč. 1-kanálového bezdrátového ovladače) O O O O Zásuvná spojka volná Zásuvná spojka

Více

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Výzva k podání nabídky 1. Veřejná zakázka Veřejná zakázka na dodávky zadaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách Název: Doplnění separace a svozu bioodpadů ve městě Ždírec nad Doubravou ve vztahu k

Více

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L

Nabídka. Sprinter CDI KA/L 4X , Trapo Price, , M.P. Výrobní vzor: Typ vozidla: 316 CDI KA/L Nabídka Sprinter - 316 CDI KA/L 4X2 Výrobní vzor: 90663513 Typ vozidla: 316 CDI KA/L Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg Model: Mercedes-Benz Sprinter Druh vozidla: Výkon motoru: Rozvor: skříňová dodávka

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E194672 34dílná sada 1/4" nářadí 13x 1/4" 6hranné

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly, vybavovací sady a příslušenství pro produktové skupiny: Odtoky pro vany a sprchové

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

Stlačený vzduch. Nabídka společnosti EUROPART. EUROPART Přední dodavatel dílů pro nákladní vozy, návěsy, dodávkové vozy a autobusy! www.europart.

Stlačený vzduch. Nabídka společnosti EUROPART. EUROPART Přední dodavatel dílů pro nákladní vozy, návěsy, dodávkové vozy a autobusy! www.europart. Stlačený vzduch Nabídka společnosti EUROPART Kompresory Sušič vzduchu/ příslušenství Víceokruhové pojistné ventily Komponenty EBS motorových vozidel Brzdový válec Komponenty ECAS motorových vozidel Komponenty

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Informace o cenách Teplovodní vytápění

Informace o cenách Teplovodní vytápění B20-S rovné Informace o cenách Výhody výrobku: Obsah dodávky: W Kompaktní otopné těleso pro teplovodní vytápění W Připojení zdola, rozteč připojení dle stavební délky W Možnost provozu přídavného elektrického

Více

Popis Kazetová markýza, typ 890

Popis Kazetová markýza, typ 890 Popis 1 2 3 4 5 14 10 11 9 8 7 6 6 15 13 12 ke/04046 0010-2 Obr. 139:, s volánem 1 Kazetové profily z průtlačně lisovaného hliníku 2 Hřídel látky z pozinkované ocelové drážkové trubky 85x1 mm 3 Upevňovací

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Šroubováky a bity Momentové klíče NÁŘADÍ PRO AUTOSERVISY Kleště Úderné nářadí Stříhání značení Svítidla, instalatérské nářadí pro elektrikáře a elektroniku

Více

Ventily konstrukční řada S9-G1/8 až G1/2

Ventily konstrukční řada S9-G1/8 až G1/2 Ventily konstrukční řada S9-G/8 až G/ Seznam Provedení Ovládání Strana Veličiny Údaje pro objednání Přehled typů / cestné ventily konstrukční řada ruční 8, 9, 46 60, 6 S9-G/8, G/4, G/ pneumaticky elektricky

Více

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890

VITO 110CDI/K EXPRES. 2257 x 1650 x 1353 890 VITO 110CDI EXPRES Cena základního modelu VITO 110CDI/K EXPRES Cena s DPH (Kč) 478 800,- Cena bez DPH (Kč) 399 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 110CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice.

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční www.vanhool.cz radek.skolka@vanhool.cz Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční UNIVERSÁLNÍ KONTEJNEROVÝ ROZTAHOVACÍ PODVOZEK pro 40 HIGH CUBE/ 2 x 20 / 1 x 20 středový/ 1 x 45 HIGH

Více

Crawford Isodock 624

Crawford Isodock 624 Strana: 1 / 7 Hydraulický vyrovnávací můstek s výsuvnou lištou Nosnost: 6 t (60 kn) Strana: 2 / 7 Můstek s výsuvným čelem pro temperované a chlazené sklady Nový 624 Isodock je dalším vývojovým stupněm

Více

PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ. PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm

PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ. PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ КАТАЛОГ ЗАПАСНЫХ ЧАСТЕЙ KATALOG CZĘŚCI ZAMIENNYCH KATALÓG NÁHRADNÝCH DIELOV 508120

Více

Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck

Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck 09-10 11 Díly a príslušenství na nákladní automobily Nářadí Vybavení dílny Nabídka platná od 01.09. do 31.10.2011. Diagnostické zařízení Navigator TXT Truck Zařízení určené pro diagnostiku elektronických

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Bloky dvouručního ovládání ZSB

Bloky dvouručního ovládání ZSB Bloky dvouručního ovládání ZSB technické údaje Funkce Pneumatický blok dvouručnho ovládání se používá tam, kde je obsluha vystavena nebezpečí při ruční manipulaci, např. při spouštění válců nebo zařízení,

Více

Crawford Teledock 625

Crawford Teledock 625 Strana: 1 / 7 100 kn Hydraulický vyrovnávací můstek s výsuvnou lištou Typ č.: A4010189 Nosnost: 10 t (100 kn) Strana: 2 / 7 Stacionární vyrovnávací můstek s výsuvnou lištou Elektrohydraulické provedení,

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

EVER 6603B.51L.50T.E - nůžkový zvedák 5 t

EVER 6603B.51L.50T.E - nůžkový zvedák 5 t EVER 6603B.51L.50T.E - nůžkový zvedák 5 t 207 500,- Kč záruka 2 roky Kvalitní elektro - hydraulický nůžkový zvedák s vybráním pro přední otočné plotny geometrie, s integrovaným pomocným zvedákem celého

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

Posilovač spojky 123

Posilovač spojky 123 7. Posilovač spojky 1 123 7. Posilovač spojky Posilovač spojky 970 051... 0 Modulová konstrukční řada Použití: Zmenšení ovládací síly na spojkovém pedálu a zvětšení citlivosti a přesnosti během ovládání

Více

Speciální ventily AND ventily konstrukční řady AND8

Speciální ventily AND ventily konstrukční řady AND8 Speciální ventily! Logické komponenty AND/OR! Časovač! / cestný závitový ventil! / cestný závitový ventil! Miniaturní regulační tlakový ventil! Přetlakový ventil 7 Speciální ventily AND ventily konstrukční

Více

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370 1/24 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AZ1149 Tovární

Více

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce

Nakladače Avant 2015. Technika Avant. Avant - multifunkce Technika Avant Avant - multifunkce Multifunkce velký hydraulický výkon na přídavné hydraulice = možnost využití různých nářadí ať již aktivních nebo pasivních. Vysoký hydraulický výkon umožňuje bez problémové

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 7. do 30. 9. 2015 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. Obj. č.: E032908 42dílNÁ SAdA 1/2" NÁŘAdí 24x 1/2" 6hranné hlavice:

Více

Tyto karty byly zhotoveny za NEKOMERČNÍM účelem a bez souhlasu autora NESMÍ být za komerčním účelem šířeny! Informace byly mnohdy čerpány z

Tyto karty byly zhotoveny za NEKOMERČNÍM účelem a bez souhlasu autora NESMÍ být za komerčním účelem šířeny! Informace byly mnohdy čerpány z Vystřihnout! Je zapotřebí tuto tloušťku dodržet! Použijete-li jiný druh papíru než (160+160+80g/m 2 ), krabička bude příliš vysoká nebo nízká! Karta 1A < autobusy > < autobusy > Karta 1C Karosa Citelis

Více

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012 Přímořízené přepouštěcí ventily D n 06 p max 320 bar Q max 50 dm 3.min -1 VPP2-06 HC 5062 5/2012 Nahrazuje HC 5062 3/2008 Provedení vestavné, modulové a do potrubí Šest tlakových stupňů Čtyři provedení

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. ráčny s PřEPíNACí PÁČkou Ráčnový mechanismus se 72 zuby délka

Více

-M- průtok. Ruční ventily VHER technické údaje. Výkonnost Variabilita Praktičnost

-M- průtok. Ruční ventily VHER technické údaje. Výkonnost Variabilita Praktičnost Ruční ventily VHER Ruční ventily VHER technické údaje Výkonnost Variabilita Praktičnost -M- průtok 170 3800 l/min ventily 4/3 ve střední poloze uzavřeno ve střední poloze odvětráno ve střední poloze pod

Více

Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na

Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na Designová otopná tělesa: Upozornění: Od 1.8.2016 změna technických údajů u B-20. INDIVIDUÁLNÍ TEPELNÝ KOMFORT I BYDLENÍ Více informací naleznete v Ceník I/2016 B20 Designové radiátory ke stažení na www.kermi.cz.

Více

typ G-522WF Superautomat Ref. No

typ G-522WF Superautomat Ref. No FERDUS, s.r.o. J. Fučíka 699, 768 11 Chropyně e-mail: info@ferdus.cz, tel./fax: 577 103 566, 573 356 390 E-OBCHOD : www.ferdus.cz Montážní stroj osobních a lehkých nákladních pneumatik typ G-522WF Superautomat

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm.

ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm. ZDVIH Maximální výška zdvihu 504 mm. OCHRANA Pěnový obal rukojeti chrání karosérii zvedaného vozidla před poškozením. VÝŠKA Minimální světlá výška pro zasunutí zvedáku 145 mm. OCHRANA Ochranný gumový kryt

Více

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman

Standardní výbava pro modely Cayman. Cayman GTS. Cayman S. Cayman Motor 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 2,7 l, maximální výkon 202 kw (275 k), maximální točivý moment 290 Nm 6válcový celohliníkový motor boxer, zdvihový objem 3,4 l, maximální výkon

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Obsah: Kapitola 8. Série otočných konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) Odpovídající pevné kladky viz tabulky na příslušných stranách

Obsah: Kapitola 8. Série otočných konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) Odpovídající pevné kladky viz tabulky na příslušných stranách Obsah: Kapitola Série kol Série otočných konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) Odpovídající pevné kladky viz tabulky na příslušných stranách P L LS Série P Ø 10-490 mm Nosnost 30-525 kg Strana 12-13

Více

Technické podmínky pro vyšetřovací automobil

Technické podmínky pro vyšetřovací automobil Technické podmínky pro vyšetřovací automobil Příloha č. 1 výzvy 1. Předmětem technických podmínek je pořízení vyšetřovacího automobilu s celkovou hmotností do 3500 kg, s kategorií podvozku 1 a v provedení

Více

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014

CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 CENÍK KARTELL BY LAUFEN 2013 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH platné do 31. 3. 2014 2013 KOUPELNOVÁ KERAMIKA VANY A VANIČKY KOUPELNOVÝ NÁBYTEK VODOVODNÍ BATERIE KARTELL by LAUFEN volně

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více