Správa obecních lesů s.r.o. Chodský Újezd

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Správa obecních lesů s.r.o. Chodský Újezd"

Transkript

1 Správa obecních lesů s.r.o. Chodský Újezd se sídlem Chodský Újezd 71, Planá Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje výběrové řízení na zakázku Dále jen zakázka Provedení těžebních a pěstebních prací 1. Klasifikace, doba a místo plnění zakázky Klasifikace prací : těžební práce nebudou řešeny harvestorovou technologií Termín plnění: od na dobu určitou do , s výpovědní lhůtou 2 měsíce. Místem plnění zakázky je LHC Obecní lesy Chodský Újezd. 2. Kvalifikační a profesní předpoklady 2.1 výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence ne starší 90 dnů, 2.2 doklad o oprávnění k podnikání - živnostenský(é) list(y), 2.3 doklad - kopie daňových registrací, 2.4 doklady o splnění profesních předpokladů školení BOZP, oprávnění pro práci s JMP, zdravotní způsobilost, pojištění odpovědnosti 3. Požadavky na zpracování nabídky Podkladem ke strukturovanému zpracování nabídkové ceny je zadávací dokumentace, která je součástí tohoto dokumentu. Nabídkou jsou jednotkové ceny prací uvedené bez DPH. 4. Platební podmínky Platby za provedené práce budou uskutečňovány na základě řádné faktury vystavené vybraným uchazečem dle soupisu provedených prací a po jejich převzetí odpovědným pracovníkem zadavatele. Splatnost daňových dokladů - faktur bude 30 dnů od jejich převzetí zadavatelem. Nabídková jednotková cena je stanovena jako nejvýše přípustná, kterou nelze překročit mimo ustanovení uvedených v bodu Podmínky, při jejichž naplnění je možné překročit nabídkové ceny 5.1. Dojde-li v průběhu platnosti smlouvy ke změně sazeb DPH, či jiných zákonných ustanovení, majících na cenu přímý vliv Strana 1 (celkem 8)

2 5.2. Bude-li zadavatel písemně požadovat provedení prací, které nejsou obsaženy v zadávací dokumentaci, či zvýšení četnosti / frekvence prací nad rámec požadované četnosti / frekvence v zadávací dokumentaci. Jedná se tedy vždy pouze o zadavatelem písemně požadované vícepráce nad rámec zadávací dokumentace. 6. Lhůta pro doručení nabídek Do výběrového hodnocení budou přijaty pouze nabídky, které budou doručeny do do 12,00 hodin do sídla zadavatele. Nabídky doručené po uplynutí lhůty nebudou otevírány. Doručené obálky budou zadavatelem evidovány a budou jim přidělena evidenční čísla Otevírání obálek s nabídkami Všechny nabídky doručené ve stanovené lhůtě budou otevřeny dne v 18,00 hodin za přítomnosti hodnotitelské komise Přezkoumání nabídek Hodnotící komise přezkoumá každou nabídku, zda obsah a způsob zpracování odpovídá požadavkům uvedeným v zadávací dokumentaci a zda je úplná. Za úplnou se považuje jen nabídka obsahující všechny položky jednotkových cen. Pokud nabídka nesplňuje tyto požadavky, bude vyřazena z dalšího hodnocení Hodnocení nabídek Hodnotící komise vyhodnotí pouze nabídky, které splnily požadavky uvedené v zadávací dokumentaci. Hodnocení bude provedeno bodovací stupnicí 1- x (dle počtu uchazečů), při čemž 1 je nejslabší a x je nejlepší. Získané body v příslušném kritériu budou vynásobeny jejich vahou. Součet vážených zisků za všechny kriteria určí pořadí uchazeče v celkovém hodnocení. 6.4 Kritéria hodnocení Číslo Popis kritéria Váha kritéria 1 Jednotková cena 50% 2 Technické vybavení uchazeče, zvolená technologie těžebních prací 25% 3 Reference o subjektu, rozsah a kvalita plnění dalších zakázek 5% 4 Vlastní zajištění zakázky / podíl subdodávek 20% 7. Obsah nabídky, lhůty a další pravidla podání nabídek 7.1. Nabídka obsahuje prohlášení podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, z něhož vyplývá, že je uchazeč vázán celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty Součástí nabídky bude zároveň i prohlášení uchazeče o počtu zaměstnanců a jeho technického vybavení pro danou činnost Nabídka musí být vyhotovena písemnou formou v českém jazyce ve 2 exemplářích (originálkopie), v uzavřené obálce zřetelně označené nápisem Cenová nabídka na provedení těžebních a pěstebních prací 2010 a nápisem NEOTVÍRAT! a adresa Podáním nabídky uchazeč potvrzuje, že je oprávněn zadavateli sdělit všechny informace v ní obsažené a odpovídá za všechny důsledky nepravdivosti takového tvrzení. Strana 2 (celkem 8)

3 8. Základní informace o zadavateli a pověřené osobě 8.1. Jméno společnosti : Správa obecních lesů s.r.o. Chodský Újezd 8.2. Právní forma : společnost s ručením omezeným 8.3. Adresa společnosti : Chodský Újezd 71, Palná, Česká republika 8.4. IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba pověřená jednáním s uchazeči : Miroslav Ptáček 9. Zadávací dokumentace 9.1. Tato zadávací dokumentace se poskytuje pouze za účelem zpracování nabídky pro záměr zadání zakázky, uchazeč není oprávněn ji použít k jakýmkoli jiným účelům Uchazeč je povinen zachovávat mlčenlivost o obsahu této zadávací dokumentace, není oprávněn ji dále kopírovat ani ji předat třetím osobám Podmínky uvedené v zadávací dokumentaci jakož i ve veškeré dokumentaci související s výběrovým řízením jsou pro uchazeče závazné Zadávací dokumentace je přímou součástí tohoto dokumentu 9.5. Lhůta pro podání případných upřesňujících dotazů od uchazečů je do do 15,00 hodin Dotazy budou podány výhradně písemnou formou prostřednictvím u na adresu lesy.chodskyujezd@seznam.cz. V dotazu musí být specifikována osoba tazatele, uvedena firma, IČO, sídlo firmy. 10. Práva zadavatele, další podmínky pro uchazeče Uchazeč předkládá svou nabídku bezplatně, z předané nabídky nelze uplatňovat vůči zadavateli žádné nároky Uchazeč nemá právo na úhradu nákladů na zpracování nabídky Zadavatel předložené nabídky nevrací a ponechává si je jako doklad o průběhu výběrového řízení Zadavatel má právo zrušit výběrové řízení nebo veškeré přijaté nabídky odmítnout bez uvedení důvodu Zadavatel má právo neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem Zadavatel má právo ověřovat a upřesňovat údaje uváděné v nabídkách a jednat s uchazečem za účelem získání dalších doplňujících informací potřebných k určení pořadí výhodnosti nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo jednat po vybrání nejvhodnější nabídky o konečném znění smlouvy o dílo Účastníkům výběrového řízení nevzniká žádný nárok na úhradu nákladu spojených s účastí ve výběrovém řízení. Strana 3 (celkem 8)

4 11. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní požadavky Předmětem výběrového řízení jsou jednotkové ceny prací Výkaz výměr obsahuje údaj očekávaný objem prací. Očekávaný objem prací představuje pravděpodobný objem díla sestavený zadavatelem podle aktuálního a očekávaného stavu hospodářských úkolů Očekávaný objem prací není závazný a nemusí souhlasit s upřesněným objemem prací ve smlouvě o dílo. Tento údaj je pro účastníky řízení pouze informativní, slouží k výpočtu celkové ceny a jejímu porovnání. Celková cena takto stanovená není závazná pro konečnou smlouvu o dílo Specifikace prací Kód Název Popis TP-40 Těžba předmýtní úmyslná do 40 let Probírky v porostech do 40 let věku. Práce zahrnuje pokácení a odvětvení bez shazování klestu. Zásah vyznačuje zadavatel. TP+40 Těžba předmýtní úmyslná nad 40 let Probírky v porostech nad 40 let věku. Práce zahrnuje pokácení a odvětvení bez shazování klestu. Zásah vyznačuje zadavatel. TMU Těžba mýtní úmyslná Práce zahrnuje pokácení a odvětvení stromu. Zásah a směr kácení určuje zadavatel. TMUN Těžba mýtní úmyslná v náletech Mýtní těžba se zvláštním zřetelem na zachování podrostu dřevin. Práce zahrnuje směrové pokácení a odvětvení stromu. Rozsah zásahu a směr hlavního kácení a kácení podvalů určuje zadavatel. Součástí práce je také vyřezání a vyklizení zničených nebo poškozených náletů. TPN Těžba předmýtní nahodilá Veškerá nahodilá těžba v předmýtních porostech. TMN Težba mýtní nahodilá Veškerá nahodilá těžba v mýtních porostech. PRIB Přibližování Přibližování vytěžených stromů na lokalitu OM. Součástí práce jsou i povýrobní úpravy pracoviště: natření odřených kořenových náběhů, úklik klestu z linek, obnova průjezdného profilu linek a odvozních cest, oprava technického vybavení cest. Směr, trasu a dobu přibližování určuje zadavatel. MAN Manipulace Krácení vytěžených stromů na požadované sortimenty na lokalitě P nebo OM. Sortimentaci, požadavky na kvalitu a měření určuje zadavatel. Součástí práce je navalování a zarovnání sortimentů do společných hrání a povýrobní úpravy pracoviště. PROR Prořezávky Výchovný zásah v kulturách a tyčkovinách. Součástí práce je vyřezání a vyklizení rozčleňovacích linek dle zadání zadavatele. CIS Dočišťování Těžební zásah předcházející obvykle probírkám, zahrnuje vyřezání a vyklizení odumřelého materiálu. KL-S Snášení klestu Snášení klestu a těžebních zbytků na hromady nebo pruhy bez pálení. KL-P Snášení a pálení klestu Snášení klestu a těžebních zbytků na hromady s pálením. ZAL-J Zalesňování jamkově Zalesňování do jamek 35x35cm. ZAL-S Zalesňování štěrbinově Zalesňování štěrbinově. ZAL-K Zalesňování koutově Zalesňování koutově. OK-P Ožínání v pruzích Ožínání buřeně ruční v pruzích. OK-C Ožínání celoplošné Celoplošné ožínání buřeně ruční. NAT Nátěr kultur proti zvěři Nátěr kultur proti zimnímu okusu zvěří. OPL Oplocování Oplocování kultur proti zvěři drátěným pletivem 160cm na zakopávané kůly. VPD Výřez plevelných dřevin Výřez plevelných dřevin z kultur bez vynášení. Strana 4 (celkem 8)

5 11.3. Technické zázemí uchazeče, technologie a využití vlastních zdrojů Vysvětlivky: Zdroje plnění jsou V - vlastní (uchazeč si zajistí provedení práce vlastními zaměstnanci a vlastními stroji) nebo S subdodávka Navržená technologie je uchazečem navrhovaná technologie pro danou činnost, např. pro těžební práce JMP+LKT, JMP+LKT+procesor atd. Vlastní technické vybavení zde uchazeč uvede vlastní strojní a technické vybavení pro danou činnost v případě, že činnost hodlá vykonávat vlastními zdroji (např. JMP, LKT80, motorový sazeč apod.) Skupina Zdroje Navržená technologie Vlastní technické vybavení TP-40 TP+40 TMU TMUN TPN TMN PRIB MAN PROR, CIS, VPD KL-* ZAL-* OK-*, NAT OPL Strana 5 (celkem 8)

6 11.4. Výkaz výměr Kód Název MJ Očekávaný objem TP-40 Těžba předmýtní úmyslná do 40 let m TP+40 Těžba předmýtní úmyslná nad 40 let m TMU Těžba mýtní úmyslná m TMUN Těžba mýtní úmyslná v náletech m TPN Těžba předmýtní nahodilá m TMN Težba mýtní nahodilá m PRIB Přibližování m MAN Manipulace m PROR Prořezávky ha 10 CIS Dočišťování ha 5 KL-S Snášení klestu m KL-P Snášení a pálení klestu m ZAL-J Zalesňování jamkově sks 1 ZAL-S Zalesňování štěrbinově sks 150 ZAL-K Zalesňování koutově sks 150 OK-P Ožínání v pruzích sks 750 OK-C Ožínání celoplošné ha 5 NAT Nátěr kultur proti zvěři sks 1500 OPL Oplocování km 0,6 VPD Výřez plevelných dřevin ha 6 Strana 6 (celkem 8)

7 11.5. Jednotkové ceny Kód Název MJ Jednotková cena (Kč/MJ) TP-40 Těžba předmýtní úmyslná do 40 let m 3 TP+40 Těžba předmýtní úmyslná nad 40 let m 3 TMU Těžba mýtní úmyslná m 3 TMUN Těžba mýtní úmyslná v náletech m 3 TPN Těžba předmýtní nahodilá m 3 TMN Težba mýtní nahodilá m 3 PRIB Přibližování m 3 MAN Manipulace m 3 PROR Prořezávky ha CIS Dočišťování ha KL-S Snášení klestu m 3 KL-P Snášení a pálení klestu m 3 ZAL-J Zalesňování jamkově sks ZAL-S Zalesňování štěrbinově sks ZAL-K Zalesňování koutově sks OK-P Ožínání v pruzích sks OK-C Ožínání celoplošné ha NAT Nátěr kultur proti zvěři sks OPL Oplocování km VPD Výřez plevelných dřevin ha Dílčí termíny a požadavky na plynulost plnění Termín do Skupina prací Plnění TP-40, TP+40, TMU, TMUN, PRIB, MAN 25% TP-40, TP+40, TMU, TMUN, PRIB, MAN 25% TP-40, TP+40, TMU, TMUN, PRIB, MAN 25% TP-40, TP+40, TMU, TMUN, PRIB, MAN 25% ZAL-K, ZAL-S, ZAL-J 100% OK-P, OK-C, OPL 100% NAT 100% PROR, CIS, VPD, KL-S, KL-P 100% okamžitě TPN, TMN 100% Vyjádření uchazeče k plnění zakázky: Strana 7 (celkem 8)

8 11.7. Rekapitulace Pozn: Očekávaná cena se stanoví jako součin nabíbnuté jednotkové ceny a očekávaného množství (11.4.) Kód Název MJ Očekávaná cena (Kč) TP-40 Těžba předmýtní úmyslná do 40 let m 3 TP+40 Těžba předmýtní úmyslná nad 40 let m 3 TMU Těžba mýtní úmyslná m 3 TMUN Těžba mýtní úmyslná v náletech m 3 TPN Těžba předmýtní nahodilá m 3 TMN Težba mýtní nahodilá m 3 PRIB Přibližování m 3 MAN Manipulace m 3 PROR Prořezávky ha CIS Dočišťování ha KL-S Snášení klestu m 3 KL-P Snášení a pálení klestu m 3 ZAL-J Zalesňování jamkově sks ZAL-S Zalesňování štěrbinově sks ZAL-K Zalesňování koutově sks OK-P Ožínání v pruzích sks OK-C Ožínání celoplošné ha NAT Nátěr kultur proti zvěři sks OPL Oplocování km VPD Výřez plevelných dřevin ha Celkem: Reference ( seznam příloh ) Strana 8 (celkem 8)

Vyhlášení nabídkového řízení

Vyhlášení nabídkového řízení Unie bezpečnostních složek Praha 5-15000 Praha 28. října 2013 Počet listů:6 Přílohy:0 Čj.:UBS-22/VV-2013 Vyhlášení nabídkového řízení Zadavatel a vyhlašovatel: - Unie bezpečnostních složek Unie BS,, Praha

Více

Vyhlášení nabídkového řízení

Vyhlášení nabídkového řízení Praha 5 50 00 IBAN: 270020072/200 Unie bezpečnostních složek Praha 5-5000 Praha 4. října 203 Počet listů: Přílohy:0 Čj.:UBS-2/VV-203 Vyhlášení nabídkového řízení Zadavatel a vyhlašovatel: - Unie bezpečnostních

Více

Františka Diviše 984, 104 00 Praha 10 Uhříněves. Dodávky obkladových a podlahových palubek na rok 2011.

Františka Diviše 984, 104 00 Praha 10 Uhříněves. Dodávky obkladových a podlahových palubek na rok 2011. Františka Diviše 984, 104 00 10 Uhříněves Asko a.s. se sídlem Šternberkova 8, 170 00 7, Česká republika dále jen vyhlašovatel vyhlašuje podle 281 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadavatel: Město Semily Husova 82, 513 13 Semily IČ: 00276111 DIČ:CZ 00276111 Zastoupené: Lenou Mlejnkovou, místostarostkou Tel.: 481 629211, Fax: 481

Více

Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení Město Semily Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadavatel: Město Semily Husova 82, 513 13 Semily IČ: 00276111 DIČ:CZ 00276111 Zastoupené: Mgr. Janem Farským, starostou Tel.: 481 629211, Fax: 481 622534,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce části střechy objektu prádelna Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Rekonstrukce části střechy objektu

Více

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Město Semily Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Provozovatel klubové restaurace 1. Zadavatel Název: TJ Sokol Holubice zapsaný spolek Sídlo: Holubice 184 Zastoupený: Františkem Marešem, předsedou IČ: 44685041

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace I. Výzva k podání nabídky Název zakázky: Vybudování kaple v suterénu 2. pavilonu Sociální služby pro seniory Šumperk, p.o., vyzývají k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybudování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Výměna potrubí v topném kanálu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu. Výměna potrubí v topném kanálu Psychiatrická léčebna Podřipská 1, 411 85 Horní Beřkovice IČ: 00673552 tel.: 416 808 111 Strana 1 z 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ zakázka malého rozsahu Výměna potrubí v topném kanálu Strana

Více

STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel. vyhlašuje výběrové řízení na zakázku

STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel. vyhlašuje výběrové řízení na zakázku STES a.s. se sídlem Na Zátorce 6, 160 00 Praha 6 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje výběrové řízení na zakázku LED reklamní perimetr pro fotbalová utkání dále jen zakázka Kontaktní osoba zadavatele

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace I. Výzva k podání nabídky Název zakázky: Výměna čerpadla stanice ATS obměna strojního zařízení Sociální služby pro seniory Šumperk, p.o., vyzývají k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ČSTS. Zpracování účetnictví, daňové a ekonomické poradenství. 1. Vymezení předmětu zakázky. 2. Doba a místo plnění zakázky

ČSTS. Zpracování účetnictví, daňové a ekonomické poradenství. 1. Vymezení předmětu zakázky. 2. Doba a místo plnění zakázky ČSTS se sídlem Muchova 2889/1, 400 11 Ústí nad Labem dále jen zadavatel vyhlašuje podle 10 Zákona o veřejných zakázkách č. 40/2004 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) otevřené zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace. TJ Union Děčín - spolek

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace. TJ Union Děčín - spolek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Provozovatel klubové restaurace 1 1. Zadavatel Název: Sídlo: Teplická 312, 405 02 Děčín IX Zastoupený: Jindřichem Zlámalem, předsedou IČ: 467 97 777 Telefon: 724

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Těžební a pěstební práce v obecních lesích od 1.1.2016 do 31.12.2020 Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Stavební úpravy v objektu Vysokomýtská 1206, Choceň Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního

Více

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Příloha č.2

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Příloha č.2 Příloha č.2 strana č. 1 Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu: Zadavatel: Název zakázky: Obec Teplice nad Bečvou Teplice nad Bečvou č.p. 53 753 01 pošta Hranice IČO: 00636622 tel.: 581 603

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: veřejný zadavatel Právní forma: obec Název a sídlo zadavatele: Městys

Více

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023 Obec Hradčovice Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k předložení nabídky na veřeinou zakázku malého rozsahu Zadavatel: obec Hradčovice, IČ 00290963,

Více

Nabídkové řízení na pronájem obecních lesů dle zákona 128/2000Sb.,o obcích

Nabídkové řízení na pronájem obecních lesů dle zákona 128/2000Sb.,o obcích Obec Stanovice Stanovice 44, 360 01 Karlovy Vary,IČO: 00254975, tel.: 353 972 221, www.obecstanovice.cz, email: starosta@obecstanovice.cz Nabídkové řízení na pronájem obecních lesů dle zákona 128/2000Sb.,o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne

Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne Č.j. 143/2009-PK Výzva k podání nabídek ve znění úprav ze dne 2. 12. 2009 Název zakázky: Tisk 3 publikací Předmět zakázky Služba (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: 27. 11. 2009

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail:

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail: Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk I. Oznámení Vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Výměna okenních

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích

pojištění majetku Národní technické knihovny v Praze 6 Dejvicích 50º6'14.083"N, 14º23'26.365"E Národní technická knihovna National Technical Library Č.j.: NTK/451/09-8 Vyřizuje: Ing. Maštera V Praze dne: 10. 12. 2009 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Týniště nad Orlicí jako veřejný zadavatel (dále jen zadavatel ) vyhlašuje zakázku malého rozsahu ve smyslu ustanovení 12 odst.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY naše zn.: vyřizuje: Jiří Žůrek telefon: 603 223 290 e-mail: jiri.zurek@mestovsetin.cz datum: 6. 3. 2019 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby, podle 31 zákona

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail:

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail: Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk I. Oznámení Vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Transportní

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o.

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku

Výzva k podání nabídky na zakázku Odborný léčebný ústav neurologicko-geriatrický Moravský Beroun M a s a r y k o v a 4 1 2, 7 9 3 0 5 M o r a v s k ý B e r o u n t e l. : 5 5 4 2 5 5 0 0 0, f a x : 5 5 4 7 3 3 2 9 5 e - m a i l : s e k

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Odbor dopravy a majetku Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 11. března 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBY

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk

Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk I. Oznámení Vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Pořízení

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení obchodu obec Staré Město

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Zateplení obchodu obec Staré Město OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ /dále jen Oznámení/ : Obec Staré Město se sídlem: Staré Město 66 792 01 Staré Město IČ: 00576051 bankovní spojení: č.ú.: 14628771/0100 jejímž jménem jedná: Richard

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VYTÁPĚNÍ PODKROVNÍHO PROSTORU BUDOVY A 1

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Zakázka

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO

ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU. Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek a desek pro potřeby MPO ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka grafických služeb a tisku vizitek, dopisních papírů, obálek

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Vybudování venkovní herní sestavy loď (atyp) v MŠ Kneslova

Více

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

VÝZVA. zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu VÝZVA zájemcům k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Flotilové pojištění zákonné odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidel a pracovních strojů pro město Nové Město nad Metují

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Číslo zakázky: Těžební a pěstební práce v městských lesích v roce 2015 P15V0008 Zadavatel: Město Semily, IČ 00276111 Složení komise: Bc. Lenka Soukupová Ing. Vladimír Bělonohý František

Více

Jesenec č. p. 1, 798 53 JESENEC. Věc: Oznámení o vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Jesenec č. p. 1, 798 53 JESENEC. Věc: Oznámení o vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Domov důchodců Jessenec,, příísspěvková organiizace Jesenec č. p. 1, 798 53 JESENEC tel.: 582 396 396. č.j. DD 670/14 Věc: Oznámení o vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZADAVATEL Zadávací řízení na: ZALOŽENÍ LINIOVÝCH VÝSADEB V EXTRAVILÁNU OBCE SVÁROV Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Zadavatel: Adresa: Svárov 1, 273 51 Svárov IČO: 00875481 osoba oprávněná

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadávací řízení Pronájem CNC obráběcích strojů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY ESF napomáhá rozvoji zaměstnanosti

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění 1. Název veřejné zakázky

Více

Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce)

Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce) Výzva k předložení nabídky (veřejná zakázka malého rozsahu - VZMR - na stavební práce) Rekonstrukce komunikace ulice Vorlech ve Dvoře Králové nad Labem Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázka na služby: Kurzy anglického jazyka - Královský pivovar Krušovice a.s. Zadavatel Obchodní firma: Královský pivovar Krušovice a.s. sídlem: Krušovice 1, PSČ

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel Město Osečná tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zateplení obvodového pláště Mateřské školy Osečná Zadávací řízení je organizováno formou výzvy

Více