nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA"

Transkript

1 VZOR NÁVRHU ŘEŠENÍ NABÍDKA NÁVRHU ŘEŠENÍ - PŘÍRUČKA PRO UCHAZEČE nápověda k jednotlivým formulářům Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA Technologická agentura ČR zadává veřejné zakázky na služby v aplikovaném výzkumu, vývoji nebo inovacích pro orgány státní správy zahrnuté v Programu veřejných zakázek ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích pro potřeby státní správy BETA (dále jen Program BETA ). Zakázky malého rozsahu (tj. do 2 mil. Kč bez DPH) jsou zadávány v souladu s platnou Směrnicí SME-16 Pro poptávkové a zadávání veřejných zakázek v programu BETA ( SME-16 ) mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( ZVZ ), mimo režim ZVZ. Podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky jsou zadávány v souladu se ZVZ a dále i v souladu se Směrnicí SME-16. Pro zadávací dokumentaci se v těchto druzích užívá pojem Dokumentace návrhu řešení. dle hodnoty (bez DPH) Do Kč Od Kč do Kč vč. Od Kč Druh Zakázka malého rozsahu Podlimitní veřejná zakázka Nadlimitní veřejná zakázka Název Poptávkové Zadávací Zadávací Závazné dokumenty Výzva v poptávkovém Dokumentace návrhu řešení a Kvalifikační dokumentace Dokumentace návrhu řešení a Kvalifikační dokumentace Dokumenty a formuláře Formuláře k veřejným zakázkám Formuláře k veřejným zakázkám Formuláře k veřejným zakázkám Způsob podání Elektronicky datovou schránkou nebo v listinné podobě V jednom výtisku, nerozebíratel ně spojené, v uzavřené obálce + CD V jednom výtisku, nerozebíratel ně spojené, v uzavřené obálce + CD Nabídky návrhu řešení ve všech druzích budou podány v souladu s příslušnou Dokumentací návrhu řešení a Kvalifikační dokumentací / Výzvou v poptávkovém na platných formulářích, které jsou ke stažení na nebo na profilu zadavatele: Nabídka návrhu řešení se skládá z několika formulářů: A1 Titulní list a identifikační údaje uchazeče-koordinátora A2 Identifikační údaje dalších dodavatelů A3 Identifikační údaje subdodavatelů B + C Věcný návrh řešení + Přílohy nabídky návrhu řešení: Harmonogram (xls tabulka) Rozpočet (xls tabulka) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory (+případně Plná moc) Všeobecné podmínky Životopisy členů výzkumného týmu VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

2 Dokumenty k prokázání splnění kvalifikace (Čestná prohlášení aj.) Prohlášení o celkovém počtu listů nabídky Další možné požadované dokumenty V případě podání nabídky návrhu řešení postupujte dle pokynů v Dokumentaci návrhu řešení a Kvalifikační dokumentaci / Výzvě v poptávkovém, které jsou závazné k dané zakázce! Tato příručka slouží jako návod k vyplnění a seřazení dokumentů. Požadované formuláře vyplňte elektronicky, poté vytiskněte a kde je požadováno zajistěte podpis oprávněné osoby/osob. V případě, že dokumenty nepodepisuje oprávněná osoba, přiložte k nabídce návrhu řešení i plnou moc této osoby. V případě, že nabídku návrhu řešení podáváte v listinné podobě, zajistěte nerozebíratelné spojení jednoho výtisku se všemi přílohami. Zároveň dokumenty nahrajte i na CD (ve formátech dle požadavků v Dokumentaci návrhu řešení/ Výzvě v poptávkovém ). Interaktivní pdf formuláře (A1, A2, A3, B+C) nahrajte na CD i v tomto formátu, nikoliv jen jako skenovaná pdf. NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Kód je složen z označení programu, pořadí výzvy, zkratky resortu a pořadového čísla projektu. Název veřejné zakázky: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Název veřejné zakázky anglicky: Vyplňte název v anglickém jazyce. Zkrácený název veřejné zakázky: Vyplňte z Dokumentace návrhu řešení / Výzvy v poptávkovém. Pokud není uveden, je stejný jako Název veřejné zakázky. Začátek plnění: Konec plnění: Vyplňte začátek a konec plnění ve formátu: dd. mm. yyyy. Celková doba plnění nesmí překročit maximální dobu plnění uvedenou v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Pozor, údaje zde uvedené musí být v souladu s předloženým Harmonogramem tj. začátek a konec plnění uvedené zde a v Harmonogramu musí být shodné. Začátek plnění je uveden v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Doba plnění nesmí překročit dobu trvání Programu BETA (tj. do konce roku 2016). Důvěrnost předmětu řešení projektu a věrohodnost dodaných údajů o projektu: Stupeň důvěrnosti údajů - uvádí se kód důvěrnosti údajů poskytovaných do Centrální evidence projektů ( CEP - samotného předmětu řešení projektu). Vyberte z nabídky: S = úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů; C = údaje jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné; vlastní předmět podléhá obchodnímu tajemství. U = údaje jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné; vlastní předmět je utajovanou informací nebo skutečností. VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

3 Identifikace uchazeče / koordinátora: Uchazečem projektu (koordinátorem) může být vždy jen jeden dodavatel a libovolný (tj. i žádný) počet dalších uchazečů. Identifikační údaje koordinátora vyplňte na formuláři A1, případné další uchazeče na formuláři A2. Obchodní firma nebo název/ obchodní firma nebo jméno a příjmení: Vyplňte obchodní jméno nebo název organizace. Název musí být shodný s údaji v Obchodním rejstříku, Zřizovací listině apod. Kontaktní osoba: Vyplňte kontakt pro komunikaci s TA ČR, na který budou zasílány informace k nabídce návrhu řešení projektu. Kontaktní osobou může být statutární zástupce, řešitel projektu nebo jiná osoba. Vyplňte celé jméno i s tituly, funkci, telefonní kontakt a ovou adresu. Osoba/y oprávněná/é jednat jménem či za uchazeče: Uveďte osobu/osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče (dle Obchodního rejstříku, Zřizovací listiny aj.). Vyplňte vždy celé jméno i s tituly, funkci, telefonní kontakt a ovou adresu. A. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1. IDENTIFIKACE UCHAZEČE / KOORDINÁTORA V případě, že předmět bude plnit více uchazečů, kteří podávají jednu společnou nabídku návrhu řešení, musí být jeden z nich označen jako koordinátor. Ten se uvede v tomto bodě. Informace o Dalších uchazečích se uvedou v následujících bodech (tj. na dalším formuláři A2). A.1.1. Obchodní firma nebo název/ obchodní firma nebo jméno a příjmení: Obchodní jméno nebo název organizace. Název musí být shodný s údaji v Obchodním rejstříku, Zřizovací listině apod. Do tohoto pole se automaticky zkopírují data vyplněná na Titulním listu. A.1.2. Právní forma: Vyberte z nabídky. Uchazeči o účelovou podporu budou subjekty splňující definici dle 2 odst. 2 písm. b) zákona č. 130/2002 Sb. o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací), ve znění pozdějších předpisů a 17 odst. 1 písm. a) ZVZ. A.1.3. Organizační jednotka příjemce: Pokud je uchazeč členěn na organizační jednotky, jejichž zadání je vyžadováno CEP, uveďte organizační jednotku uchazeče podílejícího se na řešení projektu (týká se zpravidla vysokých škol a jejich organizačního členění). V ostatních případech uchazeč uvede slovně, že organizační jednotku nemá. A.1.4. IČ: Je jednoznačnou identifikací organizace a musí vždy obsahovat 8 znaků číslic. Př Subjekt se sídlem mimo ČR vyplní toto pole samými nulami. A.1.5. DIČ: Pokud uchazeč není plátcem DPH, uvede slovně nemá. A.1.6. Plátce DPH: Zaškrtněte, pokud jste plátci DPH. VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

4 A.1.7. Číslo bankovního účtu: Vyplňte číslo bankovního účtu. Číslo účtu uveďte včetně předčíslí a kódu banky (do určených polí). Číslo bankovního účtu neuvádí organizační složky státu. V případě, že je uchazeč veřejnou vysokou školou, veřejnou výzkumnou institucí či jiným subjektem uvedeným v 3 písm. h) bodech 10 až 14 zákona č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů, je povinen za účelem poskytnutí podpory zřídit účet v České národní bance. A.1.8. Sídlo uchazeče: Kraj: Vyberte z nabídky. Obec: Ulice: Č. popisné /č. orientační: PSČ: Webová stránka: A.1.9. Korespondenční adresa (vyplňte jen, pokud je odlišná od sídla uchazeče): Viz bod A.1.8. A Osoba/y oprávněná/é jednat jménem či za uchazeče: Do tohoto pole se automaticky zkopírují data vyplněná na Titulním listu. Dále vyplňte telefonní kontakt a ovou adresu. A Řešitel projektu (pouze jedna osoba): Řešitel projektu se uvádí pouze u koordinátora, nikoliv u dalších uchazečů (v případě společné nabídky). Řešitel je vedoucím výzkumného týmu. Musí být k uchazeči v pracovním poměru nebo v poměru pracovnímu obdobném, nebo musí na základě udělené podpory pracovní poměr vzniknout. Vyplňte všechny požadované údaje: celé jméno i s tituly, státní příslušnost, rodné číslo, telefonní kontakt a ovou adresu. Rodné číslo vyplňte bez lomítka. Cizinci, kteří nemají přidělené rodné číslo vyplní samé nuly. Údaje jsou požadovány v souladu s nam vlády č. 397/2009 Sb., 2 odst. 1, písm. b). Pracovně-právní vztah k uchazeči: Vyberte z nabídky: pracovní poměr - zaměstnanec, dohody konané mimo pracovní poměr - DPP, DPČ nebo OSVČ. Průměrný roční úvazek na řešení projektu (člověko-rok): Uveďte průměrný roční úvazek na projekt tzv. člověko-rok. Výši úvazku můžete uvést na max. 2 desetinná čísla. A Členové výzkumného týmu uchazeče: Uveďte klíčové odborníky, kteří zaručí úspěšné řešení projektu. Zde není nutné uvádět např. pomocné pracovníky. Členové výzkumného týmu (vč. řešitele) musí splnit technické kvalifikační předpoklady pokud jsou požadovány v Dokumentaci návrhu řešení a Kvalifikační dokumentaci / Výzvě v poptávkovém. Jejich splnění definujte v rámci příloh v části C. Pokud v průběhu řešení projektu dojde u osob, které budou v nabídce návrhu řešení uvedeny, ke změně jejich účasti na projektu, je nutné o této skutečnosti informovat poskytovatele. U členů výzkumného týmu vyplňte všechny informace jako v poli A řešitel projektu. V části C uveďte do nabídky návrhu řešení strukturované pracovní životopisy všech členů výzkumného týmu vč. řešitele, zaměřené na předmět veřejné zakázky. A Nabídku předkládá více dodavatelů: ano (uveďte číslem jejich počet celkem) / ne. V případě, že nabídku návrhu řešení podává více dodavatelů (koordinátor + neomezený počet dalších uchazečů = společná nabídka), zvolte ANO a uveďte, kolik se na nabídce VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

5 návrhu řešení podílí celkem dodavatelů. V tomto případě vyplňte dále i formulář A2 (tolikrát, kolik se na nabídce návrhu řešení podílí dalších uchazečů). V opačném případě (nabídku podává pouze jeden uchazeč/dodavatel) zvolte NE. Formulář A2 pak nevyplňujete. A.2. IDENTIFIKACE DALŠÍCH DODAVATELŮ: Uvádí se v případě, že se na nabídce návrhu řešení podílí více uchazečů (v bodě A jste zaškrtli ANO). Každý další uchazeč uvede všechny informace dle bodu A.1 s výjimkou bodu A.1.11 (řešitel projektu), který se uvádí pouze u koordinátora. Identifikační údaje dalších uchazečů/dodavatelů se vyplňují na formuláři A2.Vyplní se tolikrát, kolik se na nabídce návrhu řešení podílí dalších uchazečů. B. VĚCNÝ NÁVRH ŘEŠENÍ Nabídku návrhu řešení předložte na samostatném formuláři. B.1. POPIS VĚCNÉHO NÁVRHU ŘEŠENÍ B.1.1. Návrh používaných metod, technologií a postupů: Uveďte postup, jakým dosáhnete požadovaných cílů a výsledků. Textové pole je omezeno na znaků. B.1.2. Výsledky projektu Zde definujte, jakých výsledků bude řešením projektu dosaženo. Výsledky musí být v souladu s výsledky požadovanými v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Název výsledku: Uveďte název předpokládaného výsledku. Textové pole je omezeno na 150 znaků. Druh výsledku: Vyberte z nabídky. Nabídka návrhu řešení musí zahrnovat dosažení druhů podporovaných výsledků aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje a inovací požadovaných v Dokumentaci návrhu řešení / Výzvě v poptávkovém. Termín dosažení výsledku: Uveďte měsíc a rok, kdy dosáhnete splnění konkrétního výsledku. Jedná se o termín, ke kterému předpokládáte daného výsledku dosáhnout, tj. budete mít veškeré údaje, poznatky a informace pro jeho vytvoření. Popis výsledku: Uveďte popis předpokládaného výsledku projektu. Popis výsledku projektu formulujte tak, aby bylo zřejmé, o jaký výsledek se jedná, a že tento výsledek zaručuje, že bude dosaženo definovaného cíle projektu. Zároveň jsou dosažené výsledky indikátory dosažení stanoveného cíle projektu. Textové pole je omezeno na znaků. B.1.3. Cíle řešení projektu: Uveďte cíle řešení projektu v souladu s Dokumentací návrhu řešení / Výzvou v poptávkovém. Textové pole je omezeno na znaků. B.1.4. Cíle řešení projektu anglicky: Uveďte cíle řešení projektu v anglickém jazyce. Textové pole je omezeno na znaků. B.1.5. Projekty a výzkumné záměry řešící obdobnou problematiku: B Současný stav poznání a předchozí řešení: Popište předchozí řešení i současný stav poznání problematiky, kterou budete v rámci projektu řešit, a to na národní i mezinárodní úrovni. Popište, jakým způsobem se Vámi VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

6 navrhovaný projekt vymezuje k obdobným projektům. Textové pole je omezeno na znaků. Pokud některé projekty jsou v IS VaVaI, popište je v bodu B B Identifikační kódy obdobného a souvisejícího projektu nebo výzkumného záměru v IS VaVaI. Uveďte identifikační kódy jiných projektů uvedených v CEP a výzkumných záměrů uvedených v CEZ, na jejichž řešení se příjemce podílí, které jsou uvedeny v IS VaVaI a které řeší obdobnou problematiku. Jedná se o projekty a výzkumné záměry, u kterých se předpokládá shodná část výsledků. Vyplní se v případě, že takové projekty nebo výzkumné záměry existují. Textové pole je omezeno na 500 znaků. B.1.6. Klíčová slova v anglickém jazyce: Uveďte klíčová slova vystihující řešení projektu v anglickém jazyce. Textové pole je omezeno na 254 znaků. B.1.7. Harmonogram činností: Harmonogram činností zpracuje uchazeč dle aktuálního formuláře Harmonogramu. V případě společné nabídky návrhu řešení předloží každý uchazeč svůj Harmonogram činností samostatně a zároveň bude předložen souhrnný Harmonogram činností celého projektu. Počet měsíců řešení dle Harmonogramu musí odpovídat začátku a konci plnění uvedených na Titulním listu. Doba řešení nesmí překročit dobu trvání Programu BETA (tj. do konce roku 2016). Vyplněný Harmonogram přiložte v části C. B.2. SPECIFIKACE NABÍDKOVÉ CENY B.2.1. Celková nabídková cena v Kč a rozpočet Celkovou nabídkovou cenou se rozumí uchazečem navržené způsobilé náklady. Celková nabídková cena bude uvedena ve formuláři rozpočtu a rozumí se jí Celkové způsobilé navržené náklady. Nabídka návrhu řešení, jejíž celková nabídková cena překročí maximální celkovou hodnotu veřejné zakázky, příp. maximální hodnotu v prvním roce řešení, nebude hodnocena. Rozpočet zpracuje uchazeč dle aktuálního formuláře Rozpočtu. S rozpočtem musí uchazeč předložit komentář s odůvodněním položek rozpočtu jednotlivých skupin nákladů a oprávněností nákladů. V případě společné nabídky návrhu řešení předloží každý uchazeč svůj rozpočet samostatně a zároveň bude předložen souhrnný rozpočet celého projektu. Uchazeč/ další uchazeč zvolí metodu vykazování nepřímých nákladů vzniklých v přímé souvislosti s řešením projektu ve formuláři Rozpočtu. Možné metody vykazování nepřímých nákladů jsou Full cost nebo na základě pevné sazby ve výši 20 %. V elektronické podobě ponechte vyplněný formulář Rozpočtu ve formátu xls. Rozpočet přiložte v části C. B.2.2 Přehled subdodávek Seznam činností plánových formou subdodávky V případě, že má koordinátor popř. další uchazeč v plánu zadat část plnění veřejné zakázky subdodavateli, uvede toto v rámci formuláře A3. Finance a další popis subdodávek budou uvedeny také v rámci formuláře Rozpočtu u jednotlivých uchazečů. V rámci formuláře A3 vyplňte identifikaci dodavatele, který má subdodavatele a identifikační údaje tohoto/ těchto subdodavatelů. Dále pak uveďte, zda si dodavatel prostřednictvím subdodavatele plní kvalifikaci a pokud ano, tak jakou. V Přehledu činností uveďte název činnosti subdodavatele, číslo této činnosti dle Harmonogramu, termín plnění (od do) a cenu. V případě, že má více uchazečů vlastní subdodavatele, vyplní se tito na dalším formuláři A3. Popis subdodávek ve formuláři A3, Harmonogramu a Rozpočtu musí být v souladu! VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

7 C. PŘÍLOHY NABÍDKY NÁVRHU ŘEŠENÍ K nabídce návrhu řešení se přikládají povinné přílohy specifikované dle konkrétní Dokumentace návrhu řešení a Kvalifikační dokumentace / Výzvy v poptávkovém. Požadované přílohy seřaďte dle níže uvedeného pořadí. C.1 HARMONOGRAM ČINNOSTÍ Vytiskněte vyplněný formulář Harmonogramu (společný, za koordinátora i další uchazeče). C.2 ROZPOČET Vytiskněte všechny vyplněné listy formuláře Rozpočtu (celkem za projekt, koordinátora i další uchazeče). C.3 PODEPSANÝ NÁVRH SMLOUVY Součástí zadávacích podmínek je vzor Smlouvy. Uchazeč pouze doplní požadované chybějící údaje (zažlucené části). V článku 2 Smlouvy v obou bodech vyplní uchazeč celkovou nabídkovou cenu (v souladu s formulářem rozpočtu). Smlouvu podepsanou osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče učiní součástí nabídky jako návrh Smlouvy. Smlouva musí po obsahové stránce odpovídat zadávacím podmínkám a obsahu nabídky návrhu řešení uchazeče. Pokud Smlouva nebude odpovídat zadávacím podmínkám a ostatním částem nabídky návrhu řešení uchazeče (tj. údaje ve Smlouvě uvedené musí být v souladu s údaji uvedenými v ostatních dokumentech), bude tato skutečnost důvodem pro vyřazení nabídky a vyloučení uchazeče. C.4 PLNÁ MOC V případě, že návrh Smlouvy podepíše osoba oprávněná jednat za uchazeče (jiná osoba než statutární zástupce), musí být součástí návrhu Smlouvy plná moc ne starší 90 dnů, nebo ověřená kopie plné moci ne starší 90 kalendářních dnů opravňující tuto osobu k jednání. Tuto povinnost uchazeč splní rovněž přiložením jiného dokumentu (např. vnitřního předpisu), ze kterého vyplývá delegace podpisových pravomocí na jinou osobu. C.5 ŽIVOTOPISY Přiložte strukturované životopisy všech členů výzkumného týmu uvedených v A (popř. A.2.11.) podle toho, zda nabídku podává více uchazečů. Pokud uchazeč prokazuje splnění technických kvalifikačních předpokladů prostřednictvím subdodavatele, přiloží strukturovaný životopis i těchto osob. C.6 DOKUMENTY K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Dokumenty k prokázání splnění kvalifikace jsou odlišné u různých veřejných zakázek/ poptávkových. Přiložte požadované dokumenty dle konkrétní Kvalifikační dokumentace/ Výzvy v poptávkovém. C.7 PROHLÁŠENÍ O CELKOVÉM POČTU LISTŮ NABÍDKY Platí pouze pro podlimitní a nadlimitní veřejné zakázky. Netýká se zakázek malého rozsahu v poptávkových ch. Na prohlášení o celkovém počtu listů nabídky návrhu řešení nevytváří TA ČR vlastní formulář. VEŘEJNÝ STRANA (CELKEM 7)

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST VZOR. Identifikace uchazeče / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení:

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST VZOR. Identifikace uchazeče / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

Zjednodušené podlimitní řízení

Zjednodušené podlimitní řízení PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST. / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Otevřené řízení

PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST. / koordinátora / Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a příjmení: Otevřené řízení PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: Název veřejné zakázky: Název veřejné zakázky anglicky: Projekt z výzkumné potřeby: Předpokládané zahájení řešení: Počet měsíců řešení: Důvěrnost

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

PŘÍRUČKA PRO PŘÍJEMCE ZMĚNOVÉ ŘÍZENÍ U REALIZOVANÝCH PROJEKTŮ PROGRAM BETA. č. j.: TACR/9322/2012. Zveřejněno dne:

PŘÍRUČKA PRO PŘÍJEMCE ZMĚNOVÉ ŘÍZENÍ U REALIZOVANÝCH PROJEKTŮ PROGRAM BETA. č. j.: TACR/9322/2012. Zveřejněno dne: č. j.: TACR/9322/2012 PŘÍRUČKA PRO PŘÍJEMCE ZMĚNOVÉ ŘÍZENÍ U REALIZOVANÝCH PROJEKTŮ PROGRAM BETA Zveřejněno dne: 14. 11. 2012 Schválil/a: Rut Bízková Dne: 14. 11. 2012 Verze: 1 Stránka 1 z 13 Typy změn

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C143209 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.3.00/51.0036

Více

PROGRAM BETA NABÍDKA

PROGRAM BETA NABÍDKA PROGRAM BETA NABÍDKA TITULNÍ LIST Identifikační kód projektu: TB050MZP999 Název veřejné zakázky: Demonstrační zadání Název veřejné zakázky anglicky: Anglický název Projekt z výzkumné potřeby: TB050MZP999

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 C 143253 Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142285. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Pavilon Farmacie II inverzní mikroskop Tato veřejná zakázka v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zák.č.

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vymezující předmět veřejné zakázky Dešťová kanalizace v ul. Hlavní a Modřická a související přeložky, oznámené v Informačním systému o veřejných zakázkách dne 3.4.2013 pod č.7302010049879,

Více

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6.

Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek. hanakova@sosfm.cz. Datum zahájení příjmu: 13.6.2014, 7:00 hod Datum ukončení příjmu: 24.6. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka a konzultace

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

základní údaje zadávací dokumentace

základní údaje zadávací dokumentace 2015 Zadávací dokumentace, základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: PROVOZOVÁNÍ SLUŽBY SENIOR TAXI Otevřené podlimitní řízení na služby dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI VD ŠANCE OPRAVA TĚSNÍCÍHO JÁDRA Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik se sídlem: Ostrava - Moravská Ostrava, Varenská 49, PSČ 701 26 zástupce: Ing. Miroslav Krajíček, generální

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 101 -

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) OBSAH 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikační údaje zadavatele 3 Identifikační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK) Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.3.00/51.0036

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava Havírenské cesty" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky nad Jizerou 242 IČ: 00580791

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 10/2014 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Příloha č. 5 výzvy č.j.: MSMT-23457/2018-2 Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Podprogram 133D 531 Podpora materiálně technické základny sportu ÚSC, SK a TJ Státní podpora sportu 2019/2020

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu:

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.02.3.X/0.0/0.0/18_063/ Název projektu: Oznámení a zadávací dokumentace obsahující zadávací podmínky pro zakázku zadávanou dle ust. 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ) jako veřejná zakázka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa:

Ing. Pavel Řezníček ředitel školy Tel.: ová adresa: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: C153185 Operační program Vzdělávání

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli. Statutární město Frýdek-Místek. Mgr. Roman Šebesta, vedoucí OZVZ. Ivo Sztwiertnia STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00X86JM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 91348/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky: Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Výzva k podání nabídek Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008, CZ.1.07/1.1.24/01.0064,

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Výzva v poptávkovém řízení

Výzva v poptávkovém řízení č. j.: TACR/2169/2015 Výzva v poptávkovém řízení na služby v aplikovaném výzkumu, vývoji nebo inovacích zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost. Meziříčí Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: 11. 4. 2012 Název programu: Registrační číslo projektu:

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: MMH/ 67275/2016 NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Hana Walachová

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování strategického plánu rozvoje města Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.: 371 430 522, fax: 371 430

Více

Oznámení na profilu kupujícího

Oznámení na profilu kupujícího Oznámení na profilu kupujícího Vydání Aktuální verze schválena Ministerstvem pro místní rozvoj České republiky dne 06.02.2015 Verze v03.1 Účinnost 03.12.2012 Verze v03.2 Účinnost 14.07.2013 Verze v03.3

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Souhrn oznámení o zadání zakázek na základě rámcové smlouvy

Souhrn oznámení o zadání zakázek na základě rámcové smlouvy Souhrn oznámení o zadání zakázek na základě rámcové smlouvy Vydání Schváleno Ministerstvem pro místní rozvoj České republiky dne 01.09.2014 Verze v03.1 Účinnost 03.12.2012 Verze v03.2 Účinnost 28.1.2013

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové osobní dopravě v rámci IDS JMK oblast Jihovýchod Zadavatel: sídlo: zástupce:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Město Náměšť nad Oslavou Masarykovo nám. 104 675 71 Náměšť nad Oslavou zastoupené starostou Vladimírem Měrkou IČ: 00289965 DIČ: CZ00289965

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

V Praze dne.července 2008 Čj.: MV-60179-1/ORR-2008 Počet listů: 5 Přílohy: 1/20. zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ZVZ s názvem

V Praze dne.července 2008 Čj.: MV-60179-1/ORR-2008 Počet listů: 5 Přílohy: 1/20. zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ZVZ s názvem ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3 170 34 Praha 7 Zastoupená: Ing. Světlanou Kubíkovou vrchní ředitelkou sekce veřejné správy poštovní schránka P.O.BOX 155/VZ 140 21 PRAHA 4 V Praze

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 46:

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na implementaci systému managementu úřadu dle požadavků ISO 9001:2016 (ISO 9001:2015) a ISO/IEC 27001:2013 včetně souvisejícího vzdělávání město Horažďovice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: MMH/81568 /2016 NAŠE Sp. zn.: OSRM/13043/Krj/2016 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZADAVATEL: v zastoupení: Město Náměšť nad Oslavou Masarykovo nám. 104 675 71 Náměšť nad Oslavou zastoupené starostou Vladimírem Měrkou IČ: 00289965 DIČ: CZ00289965

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí

Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Příručka k online formuláři pro podávání žádostí Podprogram 133D 531 Podpora materiálně technické základny sportu ÚSC, SK a TJ Státní podpora sportu 2017/2018 investiční prostředky Ministerstvo školství,

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ ZÁKLADNÍCH KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ UCHAZEČE O ZAKÁZKU dle 53 zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění Identifikace zakázky: Název veřejné zakázky: Úprava ploch u KD a k nádraží

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Podnikové

Více

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHY K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě cestujících ve veřejné linkové dopravě na území Královéhradeckého Zadavatel: Královéhradecký kraj sídlem:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 83: Nákup

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). ázev zakázky: Klášter Sázava oprava

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více