DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství."

Transkript

1 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole Sídlem: Těšnov 65/ raha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: Zastoupený: IČO: Ing. Zdeněk Adamec, náměstek pro řízení sekce pro ekonomiku a informační technologie Druh zadávacího řízení: otevřené řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM ODMÍNKÁM č. 2 dle 49 ZVZ 1 (celkem 7)

2 Česká republika Ministerstvo zemědělství jako zadavatel výše uvedené veřejné zakázky obdržela dne 4. a žádost dodavatele o dodatečné informace k zadávacím podmínkám této veřejné zakázky. Na níže uvedené dotazy poskytuje zadavatel následující odpovědi. Dotaz č. 1: 1. Spare pro SSD/FLASH ro každý typ SSD/Flash a kapacitu disku musí být dodán, na každých započatých 8 ks disku, alespoň jeden global spare disk Je tento požadavek mandatorní i za předpokladu, že výrobce doporučuje jiný počet aktivních disků pro 1 spare disk a garantuje při použití tohoto doporučení požadovanou dostupnost. Odpověď č. 1: Zadavatel požaduje pro každý typ SSD/Flash a kapacitu disku dodání, na každých započatých 8 ks disku, alespoň jeden global spare disk. Tento požadavek je mandatorní. Dotaz č. 2: 2. ožadavky na Thin provisioning Thin provisioning musí být možno vypnout/zapnout pro konkrétní logické diskové objemy Možnost on-line změny LUNu z Thin rovisioned na Thick rovisioned a opačně Diskové pole musí umožňovat Thin provisioning kapacit z tierovaného úložiště (kapacitu poskytovanou serveru lze definovat přes více tierů) Je možné navrhnout moderní diskový systém, kde je prováděna alokace pouze pomocí Thin provisioningu? 2 (celkem 7)

3 Odpověď č. 2: ožadavky na Thin rovisioning a ostatní způsoby alokace uvedené v zadávací dokumentaci zůstávajíc beze změny. Dotaz č. 3: 3. ožadované počty portů Min. požadovaný počet 8 Gb/s FC portů (s podporou 8,4,2Gbps) určených pro připojení hostů v nabízené konfiguraci je Rozšiřitelnost počtu portu Min. rozšiřitelnost počtu 8 Gb/s FC portů (s podporou 8,4,2Gbps) určených pro připojení hostů celkově v nabízeném řešení je min 32 FC portů. Je v těchto počtech zahrnuta i požadovaná replikační konektivita, případně porty pro připojení NAS a virtualizaci pole X? Odpověď č. 3: odmínky stanovené zadávací dokumentací vycházejí z obecně dostupných informací o konfiguracích diskových polí, s ohledem na tuto skutečnost zadavatel v počtech portů započítal počty portů nezbytné pro připojení NAS a virtualizaci polí X. Je ale v gesci dodavatele navrhnout takové řešení, které splní jako celek tento požadavek a umožní rozšíření o min. 8 FC portů. Dotaz č. 4: ožadujete všechny poptávané SW funkce pro celkovou interní a externí kapacitu? Jestliže pro externí, popište prosím použitelnou kapacitu externího pole X po odečtení datové protekce. Jestliže zvažujete použití pole Tier 3 pro podvěšení, uveďte které sw funkce chcete pro tyto kapacity licencovat. Odpověď č. 4: Veškeré poptávané SW funkce definované zadávací dokumentací musí být zajištěny pro celou interní i externí kapacitu stanovenou touto zadávací dokumentací, a to v souladu s bodem č. 40 podrobného popisu předmětu plnění a dále v rozsahu: 3 (celkem 7)

4 Licence START pro primární a sekundární pole bude začínat od 300TiB (součet kapacity stávajících polí a nové kapacity). ouze pro informaci uchazeče uvádíme aktuální hrubou souhrnnou kapacitu diskových polí H X 24000, která činí: GB. (Je na dodavateli, jak zajistí migraci ze stávajících diskových polí nad rámec min. požadované SW kapacity uvedené výše). Rozhodný pro zajištění licencí je výše uvedený požadavek na celkovou kapacitu 300 TiB. Dotaz č. 5: Ze zadávací dokumentace není zcela zřejmé, kolik diskových polí zadavatel poptává. Chápeme správně, že jsou poptávána 4 pole celkem. Tedy 2 pole typu entr. obsahující Tier 1 a Tier 2 a 2 pole typu mid-range pro Tier 3? Odpověď č. 5: V rámci návrhu technického řešení zvolil zadavatel dodávku 4 kusů diskových polí, kde disková pole Tier 1 a Tier 2 mají virtualizovaná/podvěšená disková pole Tier 3, která musejí být vzájemně kompatibilní. Dotaz č. 6: Ze zadávací dokumentace není zcela zřejmé, zda zadavatel plánuje virtualizaci Tier 3 pomocí produkčního a záložního diskového pole Tier 1 a Tier 2, nebo se chystá Tier 3 diskové pole provozovat odděleně. Odpověď č. 6: Disková pole Tier 3 budou virtualizována s využitím nadřazených produkčních a záložních diskových polí Tier 1 a Tier 2. Dotaz č. 7: Ve specifikaci rimárního a Sekundárního pole, v bodě č. 5 je požadavek na cache 256GB. Zároveň je požadována funkcionalita snapshotů, replikace a připojení externího pole. Všechny tyto funkce spotřebovávají velké množství cache a je důvodné podezření, že při souběžném používání všech poptávaných funkcionalit nad kapacitou v řádu stovek TB, by velikost cache mohla být úzkým hrdlem. 4 (celkem 7)

5 Chápe uchazeč správně, že požadavek na cache, je pouze pro počáteční konfigurace a je potřeba, aby nabízené pole mohlo velikost cache v budoucnu rozšiřovat? okud ano, uveďte prosím požadavek na minimální rozšiřitelnost (obdobně, jako je tomu v bodě 9 - Rozšiřitelnost počtu portů). Odpověď č. 7: Zadavatel požaduje v souladu s technickými podmínkami dodání min. 256 GB cache. Dotaz č. 8: Ve specifikaci rimárního a Sekundárního pole, v bodě č. 5 je požadavek na cache 256GB. Je možné sčítat hodnotu cache v blokovém poli a v NAS hlavách? Odpověď č. 8: Není. Dotaz č. 9: Ve specifikaci rimárního a Sekundárního pole, v bodě č. 9 je požadavek na rozšiřitelnost na 32 FC portů. Obáváme se, že při masivní virtualizaci externích polí, může být tento počet limitující a neumožní tak dosáhnout potřebné propustnosti. Neuvažuje zadavatel o zvýšení této hodnoty tak, aby odpovídala budoucím potřebám? Odpověď č. 9: Zadavatel vychází z aktuálních potřeb a výhledu na cca měsíců. Technické řešení navržené a dodané dodavatelem musí odpovídat požadavkům zadavatele, jak na zajištění požadovaného výkonu, tak reflektovat technické řešení výrobce (při splnění požadavků zadavatele). Zadavatel s ohledem na výše uvedené neuvažuje o úpravě této hodnoty. Dotaz č. 10: FC 16Gb pro připojení FC hostů. Z našeho pohledu je velmi pravděpodobné, že ve vámi plánované životnosti pole (5let) dojde k upgrade SAN infrastruktury na rychlost 16Gb. Nejedná se o pouhé opominutí nových technologií a nemělo by nabízené diskové pole podporovat i nativní připojení s technologií 16Gb FC? 5 (celkem 7)

6 Odpověď č. 10: Zadavatel stanovil požadavky s ohledem na aktuální potřeby a výhled potřeb po celou životnost diskových polí. Dodání diskových polí s podporou 16 Gb FC konektivity je považováno za splnění min. požadavků zadavatele stanovených zadávací dokumentací. Zadavatel v tomto bodě neupraví požadavky nad podmínky stanovené v zadávací dokumentaci. Dotaz č. 11: Ve specifikaci rimárního a Sekundárního pole, v bodě č. 39 (Vysoká dostupnost) je mimo jiné uveden požadavek, aby výpadek výkonu při online aktualizaci mikrokódu byl maximálně 25%. Chápe uchazeč správně, že je požadováno diskové pole, které má minimálně 4 kontrolery a není přípustné řešení dvojkontrolové řešení? Odpověď č. 11: Zadavatel stanovil požadavek obecně, a to s ohledem na možné rozdílné způsoby zajištění výše uvedeného požadavku. Dodavatel je povinen v nabídce popsat způsob zajištění a splnění tohoto požadavku. Dotaz č. 12: Ve specifikaci diskového pole rimárního a Sekundárního pro Tier 3, je v bodě č. 70 požadována podpora RAIDu 4. Je si zadavatel vědom, že se jedná o nestandardní typ RAIDu ( a že přední renomovaní výrobci diskových polí (EMC, IBM, H, HDS) tento typ RAIDu ve svých polích nepoužívají, což diskriminuje velkou část potencionálních uchazečů? Umožní tedy zadavatel použít jako ekvivalentní řešení jiný typu RAIDu, který zajistí stejnou funkcionalitu i ochranu dat jako RAID4? Odpověď č. 12: Stanovený požadavek se týká tzv. podřazených diskových polí pro Tier 3. Zadavatel dále stanovil v bodě č. 79 podrobného popisu předmětu plnění min. požadavky na využitelnou kapacitu, a to buď při zajištění RAID 4, nebo RAID 5. S ohledem na výše uvedené je zřejmé, že zadavatel umožňuje dodání buď diskových polí s podporou všech RAID uvedených v bodě č. 70, nebo i dodání diskových polí, která RAID 4 nepodporují, při splnění ostatních požadavků zadavatele daných zadávací dokumentací (tj. zejména výkon a využitelná kapacita). 6 (celkem 7)

7 V raze dne Česká republika Ministerstvo zemědělství Ing. Zdeněk Adamec, náměstek pro řízení sekce pro ekonomiku a informační technologie 7 (celkem 7)

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 495089 Zastoupený: IČO:

Více

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE VYBUDOVÁNÍ TECHNOLOGICKÉHO CENTRA ORP VARNSDORF část I Pořízení technické infrastruktury pro vybavení Technologického

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/002309/2015 17.9.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahálková 956 999 203 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejná zakázka Poskytování služeb outsourcingu Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s., sídlem: Český Krumlov, Horní Brána 429, PSČ 381 27 IČ: 260 95 149 DIČ:

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Popis stávajícího řešení u zadavatele Česká centra (dále jen ČC ) provozují 8 fyzických serverů, připojené k local storage. Servery jsou rozděleny

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 8 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Místo: Kamil Válek 572 615 131 kamil.valek@ub.cz 2008-11-13 Uherský

Více

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje Dodatečná informace č. 3 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Technologické centrum

Více

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková.

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková. Dodatečná informace č. 5 k nadlimitní veřejné zakázce, zadávané formou otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky

Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Disková pole budou pocházet z oficiálních distribučních kanálů. Záruky a servis budou garantovány výrobcem. Účastník je povinen potvrdit všechny uvedené

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Minimální požadavky

Více

DATOVÁ ÚLOŽIŠTĚ (DÚ) PRŮMYSLOVÉ DNY

DATOVÁ ÚLOŽIŠTĚ (DÚ) PRŮMYSLOVÉ DNY Agentura komunikačních a informačních systémů DATOVÁ ÚLOŽIŠTĚ (DÚ) PRŮMYSLOVÉ DNY podplukovník Ing. Jiří STUCHLÍK kontakt: 724 850 579 stuchlikj@army.cz 1 DÚ PRŮMYSLOVÉ DNY Organizace DÚ Průmyslové dny

Více

Zřízení technologického centra ORP Dobruška

Zřízení technologického centra ORP Dobruška Příloha č. Technická specifikace. části zakázky: Zřízení technologického centra ORP Dobruška položka číslo Popis blade chassis pro servery: provedení do racku kapacita minimálně 8x dvouprocesorový blade

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 38280/2018 Naše sp. zn.: 37633/2018 TAJ/PAKO *MUSPX01VC56N* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Více

Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce DNS - NÁKUP ICT PROSTŘEDKŮ - 3. KOLO. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce DNS - NÁKUP ICT PROSTŘEDKŮ - 3. KOLO. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: DNS - NÁKUP ICT PROSTŘEDKŮ - 3. KOLO Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 634704 Zastoupený:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

ANO technologie nabízí výměnu HW komponent za chodu.

ANO technologie nabízí výměnu HW komponent za chodu. 1 POPIS ŘEŠENÍ A NABÍZENÉ KOMPONTY Nabízené datové úložiště je řešením pro ukládání velkého množství dat přes protokoly CIFS a NFS. Celé řešení je definované softwarově pomocí produktu IBM Spectrum Scale

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury opakované vyhlášení části B - Tabulka pro rozšíření nad rámec minimálních technických požadavků Typ Popis rozšířeného požadavku Splněno

Více

Podpůrná infrastruktura pro servery Blade chassis Požadavek na funkcionalitu ANO/NE

Podpůrná infrastruktura pro servery Blade chassis Požadavek na funkcionalitu ANO/NE Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury MŽP Servery typu Blade Požadavek na funkcionalitu Architektura serveru Server typu blade, dvousoketový

Více

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ Zadavatel:

Více

Č.j. KRPP-92173-42/ČJ-2014-0300VZ-VZ Plzeň 11. prosince 2014 Počet listů: 5

Č.j. KRPP-92173-42/ČJ-2014-0300VZ-VZ Plzeň 11. prosince 2014 Počet listů: 5 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje Č.j. KRPP-92173-42/ČJ-2014-0300VZ-VZ Plzeň 11. prosince 2014 Počet

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Dodávka SAN switchů včetně příslušenství pro datová centra

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Dodávka SAN switchů včetně příslušenství pro datová centra Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Dodávka SAN switchů včetně příslušenství pro datová centra Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Disková pole Primární a Sekundární Číslo Vlastnost/komponenta Požadované parametry Primární pole 1. Plně 64bit HW a SW architektura P P

Disková pole Primární a Sekundární Číslo Vlastnost/komponenta Požadované parametry Primární pole 1. Plně 64bit HW a SW architektura P P Zadávací dokumentace - říloha č. 1 odrobný popis předmětu plnění říloha č. 1 odrobný popis předmětu plnění ředmětem dodávky jsou dva kusy systémů diskových polí, splňující níže uvedené požadavky Zadavatele.

Více

Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified

Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified Diskové pole IBM Storwize V7000 Unified 1. Rozpis komponent diskového pole A. Hardware: Produkt Popis Množství 2076-324 IBM Storwize V7000 Disk Control Enclosure 1 10 Storage Engine Preload 1 3514 400GB

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011!

Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011! Unikátní pokročilé funkce nyní za cenu low-endu NetApp FAS2020 Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011! Velmi jednoduchá a efektivní správa celého

Více

Kupní smlouva Dynamický nákupní systém Pk Výpočetní technika Výzva 45 - Dodávka Diskových polí KUPNÍ SMLOUVA

Kupní smlouva Dynamický nákupní systém Pk Výpočetní technika Výzva 45 - Dodávka Diskových polí KUPNÍ SMLOUVA KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČ: 70890366

Více

ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky

ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky ČÁST III. zadávací dokumentace technické podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky 1) Virtualizované řešení a) Virtualizační servery (2ks): Konfigurace serveru - Minimálně 2 x šesti jádrový procesor, architektura

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Zadavatel: Sídlem: Česká republika Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz eagri a související aplikační infrastruktury Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Sídlem: Praha 1, Těšnov 17 PSČ: 117 05 Evidenční číslo veřejné zakázky: dle

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

Virtualizace storage infrastruktury

Virtualizace storage infrastruktury Virtualizace storage infrastruktury Ctirad Navrátil C&SI Client Technical Professional ctirad_navratil@cz.ibm.com SVC co v současnosti nabízí (funkční pohled) Caching 100% Virtualizce diskových polí Real-time

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Česká republika - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje. plk. Ing. Jiří Šenkýř, náměstek ředitele KŘP Ústeckého kraje pro ekonomiku

Česká republika - Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje. plk. Ing. Jiří Šenkýř, náměstek ředitele KŘP Ústeckého kraje pro ekonomiku Č.j.: KRPU-193156- /ČJ-2014-0400VZ Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám v souladu s 49 odst. 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Virtualizovaná storage infrastruktura s IBM Storwize V7000. Rudolf Hruška IBM Information Infrastructure Leader rudolf_hruska@cz.ibm.

Virtualizovaná storage infrastruktura s IBM Storwize V7000. Rudolf Hruška IBM Information Infrastructure Leader rudolf_hruska@cz.ibm. Virtualizovaná storage infrastruktura s IBM Storwize V7000 Rudolf Hruška IBM Information Infrastructure Leader rudolf_hruska@cz.ibm.com Agenda Storage virtualizace Thin Provisioning Optimalizace výkonnosti

Více

Dodatečné informace k veřejné zakázce SDAT Sběr dat pro potřeby ČNB 4. série

Dodatečné informace k veřejné zakázce SDAT Sběr dat pro potřeby ČNB 4. série NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 Sekce správní odbor obchodní V Praze 15. července 2015 Č.j. 2015/078794/CNB/420 Dodatečné informace k veřejné zakázce SDAT Sběr dat pro potřeby ČNB 4. série Zadavatel níže

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Dodatečné dotazy Veřejná zakázka Processing datových zpráv Portálu ZP a důvěryhodné úložiště datových zpráv Portálu ZP pro VoZP ČR (VZ 60064418) dodatečné dotazy V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme

Více

Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy

Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy Kompaktní úložiště pro malé a střední podniky a pobočky ETERNUS DX Úložiště dat pro podniky ETERNUS DX200 S3 Úložiště řady ETERNUS DX společnosti Fujitsu

Více

Město Ústí nad Orlicí

Město Ústí nad Orlicí Město Ústí nad Orlicí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Budování datového centra města Ústí nad Orlicí - II. etapa dle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Příloha č. k čj.: /0/0-0 Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR. Obsah. Obsah.... Předmět veřejné zakázky.... Požadavky na nový HW..... Komoditní x Servery

Více

Technická specifikace soutěžených služeb

Technická specifikace soutěžených služeb Technická specifikace soutěžených služeb Předmět plnění Předmětem nabídky je zajištění infrastruktury a služeb pro centrální pracoviště ČSÚ pro přípravu, zpracování a prezentaci výsledků voleb. Požadované

Více

Datová úložiště v roce 2017 aneb jak si vybrat to správné?

Datová úložiště v roce 2017 aneb jak si vybrat to správné? Datová úložiště v roce 2017 aneb jak si vybrat to správné? Jan Cipra, David Gottvald Datové úložiště dle architektury Proprietární HW Komoditní HW Bloková Unity VMAX SCxx MDxx ExtremeIO Unity VSA Souborová

Více

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 28.11.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 2 TRANSFORMUJEME MIDRANGE ÚLOŽIŠTĚ: VNX A VNXe EMC Forum Praha 2012 Tomáš Blažek Comparex CZ s.r.o. 3 Nová generace Unified Storage Optimalizovaná pro současná virtualizovaná IT EMC Unisphere VNXe3150

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

s názvem Konsolidace HW technologického centra Moravská Třebová

s názvem Konsolidace HW technologického centra Moravská Třebová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (oprava ze dne 29. 5. 2015) pro zjednodušené podlimitní řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ), ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999.

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999. Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999 Veřejná zakázka: Cenově zvýhodněné ICT služby pro malé a drobné podniky - Zvýšení konkurenceschopnosti

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení Odbor veřejných zakázek Č.j PPR-33407-18/ČJ-2014-990656 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Praha 21. ledna 2015 Počet listů: 5

Více

Výzva k podání nabídky na plnění zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem: Obnova serverové infrastruktury

Výzva k podání nabídky na plnění zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem: Obnova serverové infrastruktury Datum: 1.10.2015 Evidenční číslo: VZ/29/ÚS/2015 Vyřizuje/linka: Valenta Jan DiS. E-mail: valenta@tsmost.cz Výzva k podání nabídky na plnění zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem: Obnova serverové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR22/2016 na akci: Servery pro digitální archiv Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Servery pro digitální archiv Č.j.: MR22/2016 2. ZADAVATEL

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: IČO: 00020478

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace je zpracována jako podklad pro podání nabídek. Podáním nabídky v zadávacím řízení přijímá

Více

HW Diskové pole - 1KS

HW Diskové pole - 1KS HW Diskové pole - 1KS Architektura Výkonnost modulární, dvouřadičové diskové pole založené na 6Gbit SAS2.1, řešení musí být koncipováno jako HW, SW a FW od jednoho výrobce - škálování výkonnosti a kapacit

Více

1. Příloha č.1. Specifikace požadovaných služeb Obecný popis

1. Příloha č.1. Specifikace požadovaných služeb Obecný popis 1. Příloha č.1 Specifikace požadovaných služeb 1.1. Obecný popis Zadavatel požaduje, aby dodavatel prováděl služby v oblasti správy stávajícího zařízení v součinnosti se zadavatelem a dalšími subjekty,

Více

2.1 Obecné parametry 2.1.1 Obecné parametry Rack serveru

2.1 Obecné parametry 2.1.1 Obecné parametry Rack serveru . Obecné parametry.. Obecné parametry Rack serveru Redundantní napájecí zdroje v počtu a výkonu odpovídajícímu specifikovanému řešení. Redundantní ventilátory v počtu odpovídajícímu specifikovanému řešení

Více

SOFICO-CZ, a.s. Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

SOFICO-CZ, a.s. Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele SOFICO-CZ, a.s. Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele Požadavky na diskové pole 1. Architektura modulární, dvouřadičové diskové pole založené na 6Gbit SAS 2.1 architektuře, řešení musí

Více

S M L O U V A O D O D Á V C E I T T E C H N O L O G I E

S M L O U V A O D O D Á V C E I T T E C H N O L O G I E Část II. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1 veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci veřejné zakázky

Více

Zajištění technologických opor pro klíčové IT systémy Cena za 1 jednotku bez Celková nabídková cena Specifikace nabízeného zboží DPH

Zajištění technologických opor pro klíčové IT systémy Cena za 1 jednotku bez Celková nabídková cena Specifikace nabízeného zboží DPH Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění Kód Název položky Minimální požadované specifikace Počet ks Výrobce a typ nabízeného zboží Zajištění technologických opor pro klíčové IT systémy Cena za 1 jednotku

Více

dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor informatiky Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 60703/2011 P. Pavlinec / 564 602 114

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní na dodávky: Obnova síťových prvků zadávaná v otevřeném řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/244/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ DATOVÉHO ÚLOŽIŠTĚ S REPLIKACÍ POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL EMC STORAGE, SERVER, NETWORKING A SLUŽBY IT AWACS. Kateřina, marketing, DNS

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ DATOVÉHO ÚLOŽIŠTĚ S REPLIKACÍ POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL EMC STORAGE, SERVER, NETWORKING A SLUŽBY IT AWACS. Kateřina, marketing, DNS PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ DATOVÉHO ÚLOŽIŠTĚ POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL EMC STORAGE, SERVER, NETWORKING A SLUŽBY IT AWACS Kateřina, marketing, DNS www.dns.cz/pripadovestudie Pripadova_Studie_DA-HMP.indd 1 06.03.18

Více

Upřesnění předmětu smlouvy

Upřesnění předmětu smlouvy Příloha č. 2 smlouvy č.: S-28/A5101/2015 Upřesnění předmětu smlouvy 1. Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem Smlouvy o poskytování služeb ICT ze dne, číslo smlouvy objednatele S- 28/A5101/2015, (dále

Více

Příloha č. 2A Zadávací dokumentace k Veřejné zakázce Dodávka technologického řešení pro Geoportál

Příloha č. 2A Zadávací dokumentace k Veřejné zakázce Dodávka technologického řešení pro Geoportál Konkrétní specifikace poptávaného technologického vybavení Servery základní přehled: Příloha č. 2A P.č. název účel OS CPU (počet RAM HDD jader) 1 WEB1 firewall, reverzní proxy není součástí dodávky 4 8

Více

Příloha č. 1 - Technické specifikace zakázky Konsolidace infrastruktury IT MěÚ Trutnov

Příloha č. 1 - Technické specifikace zakázky Konsolidace infrastruktury IT MěÚ Trutnov Příloha č. 1 - Technické specifikace zakázky Konsolidace infrastruktury IT MěÚ Trutnov Cílem konsolidace infrastruktury IT MěÚ Trutnov je zřízení dvou nezávislých serveroven, tak aby v případě výpadku

Více

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 Sdružení zadavatelů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 664/53, 656 91 Brno, IČ: 00159816 a Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, příspěvková organizace se sídlem nám.

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 Určeno všem uchazečům, kteří požádali o zadávací dokumentaci, nebo se jiným způsobem přihlásili k účasti v zadávacím řízení na předmětnou veřejnou zakázku.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu HelpDesku a Dohledu infrastruktury a informačních systémů MZe Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 13

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 13 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I.

Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. Veřejná zakázka Zajištění rozvoje komunikační a systémové infrastruktury MPSV_I. zadávaná v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

MEZI TĚMITO SMLUVNÍMI STRANAMI:

MEZI TĚMITO SMLUVNÍMI STRANAMI: Česká republika Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky Česká republika Česká inspekce životního prostředí Česká republika Správa Krkonošského národního parku [ ] KUPNÍ SMLOUVA TATO KUPNÍ SMLOUVA

Více

Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště?

Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště? Jaké zvolit Softwarově definované datové úložiště? David Gottvald SDS- Software Defined Storage Datové úložiště složené z heterogenních prvků sjednocené prostřednictvím softwarové vrstvy, která zajistí

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů Institut klinické a experimentální medicíny - Úsek informační a komunikační Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů V Praze dne: 8.8.2011 1. Preambule Tato výzva je vypracována jako

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany Evid. číslo smlouvy: 129/2010 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (1) veřejné zakázky Dodávka a implementace komponent hardware a software 2 a Sdělení zadavatele

Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (1) veřejné zakázky Dodávka a implementace komponent hardware a software 2 a Sdělení zadavatele Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 05. 03. 2015 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (1) veřejné zakázky Dodávka a implementace

Více