VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Ukládání, zálohování a archivace dat"

Transkript

1 Městský úřad, Odbor informatiky Váš dopis zn.: ze dne: Číslo jednací: Číslo evidenční: Více dodavatelů Vyřizuje: Tel.: Datum: Místo: Kamil Válek Uherský Brod VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci projektu Ukládání, zálohování a archivace dat Obsah výzvy: 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele. 2. Informace o druhu a předmětu veřejné zakázky. 3. Podmínky pro poskytnutí zadávací dokumentace. 4. Lhůta a místo pro podání nabídek. 5. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace. 6. Údaje o hodnotících kriteriích. 7. Požadavky na zpracování nabídky. 8. Platební podmínky. Strana 1 (celkem 6)

2 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉHO ZADAVATELE 1.1. Zadavatel Město Uherský Brod Masarykovo nám Uherský Brod IČ: zastoupené: Ing. Ladislavem Kryštofem, starostou města 1.2. Kontaktní osoba Město Uherský Brod Odbor informatiky Masarykovo nám Uherský Brod Kontaktní osoba pro zakázku: Ing. Kamil Válek telefon: INFORMACE O DRUHU A PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY, TERMÍNU PLNĚNÍ DODÁVKY 2.1 Vymezení rozsahu plnění Předmětem poptávky je realizace ukládání, zálohování a archivace dat pro Městský úřad Uherský Brod v rozsahu uvedeném v Příloze č. 1 tohoto dokumentu a provedení všech prací souvisejících s nasazením funkčního řešení v rozsahu požadovaném Odborem informatiky. Popis předmětu veřejné zakázky Požadavky na funkcionalitu jsou podrobně specifikovány v Příloze č. 1 této poptávky. 2.2 Termín plnění dodávky Odbor informatiky požaduje plnění co možná nejdříve žádáme upřesnit vaše možnosti v nabídce. 3. PODMÍNKY PRO POSKYTNUTÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace je součástí této poptávky, viz Příloha č LHŮTA A MÍSTO PODÁNÍ NABÍDEK 4.1. Lhůta pro podání nabídek Nabídka vypracovaná podle bodu 7. této výzvy musí být doručena nejpozději dne do 14:00 hodin v elektronické podobě na ovou adresu kamil.valek@ub.cz. Přijetí nabídky bude elektronicky potvrzeno. 5. POŽADAVKY NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Uchazeč doloží formou čestného prohlášení nebo kopií v elektronické podobě níže uvedené: výpis z obchodního rejstříku či výpis z jiné evidence, doklad o oprávnění k podnikání, pojistnou smlouvu na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetí osobě ve výši min 5 mil. Kč, čestné prohlášení, že uchazeč realizoval alespoň 3 dodávky, jejichž předmětem byly dodávky a implementace IT technologie (čímž jsou myšleny disková pole servery a s tím související služby) v rozsahu minimálně 1 mil. Kč za každou dodávku samostatně, certifikát systému řízení jakosti dle norem řady ISO 9001 vydaný podle českých technických norem akreditovanou osobou. Strana 2 (celkem 6)

3 6. ÚDAJE O HODNOTÍCÍCH KRITERIÍCH 6.1. Kritéria hodnocení nabídek Hodnotící kritéria pro zadání veřejné zakázky: výše celkové nabídkové ceny (váha 40 %), kvalitativní a funkční úroveň nabízené technologie a technického řešení (váha 30 %), servisní podmínky, zajištění servisu počet hodin k nastoupení k odstranění závad od jejich nahlášení (váha 20 %), termín realizace od podpisu smlouvy/objednávky (váha 10 %). 7. POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Nabídka bude členěna následovně: 1. obsah nabídky, 2. identifikační údaje nabízejícího (obchodní jméno, přesná adresa, IČ, bankovní spojení, jména statutárních zástupců, jméno kontaktní osoby zodpovědné za zpracování nabídky a jméno oprávněné osoby v plném rozsahu jednat ve věci této nabídky s uvedením telefonního a manilového spojení), 3. popis způsobu plnění zakázky v rozsahu poptávky, 4. návrh časového harmonogramu provedení zakázky, 5. servisní podmínky, 6. údaje dle bodu 5. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace, 7. celková cenová nabídka (cenu za jednotlivé položky i celkovou cenu uveďte bez DPH i včetně DPH; celková cena musí zahrnovat i jiné, zde neuvedené náklady, které doplníte do cenové nabídky; celková cenová nabídka bude považována za maximální přípustnou pro kompletní dodávku), 8. návrh kupní smlouvy. 8. PLATEBNÍ PODMÍNKY Celková cena nabídky nesmí přesáhnout Kč bez DPH. Platba za realizovanou dodávku bude provedena ve dvou splátkách takto: do konce roku 2008 ve výši Kč vč. DPH, do konce ledna 2009 zbývající část celkové nabídky. Ing. Ladislav Kryštof v. r. starosta města Strana 3 (celkem 6)

4 Příloha č. 1 Technická zadávací dokumentace 1. OBECNÉ TECHNICKÉ PARAMETRY nezávislé řešení na management serveru není potřeba žádné další appliance snapshoty přístupné pro uživatele možnost rozšíření diskového pole o další funkcionality pomocí software možnost snapshot technologie upgradovatelnost bez nutnosti výměny disků a jejich rekonfigurace možnost http serveru (zabudovaný, pouze se licencuje) možnost rozšíření na clusterovou variantu kombinace využití protokolů CIFS, NFS, iscsi, FC integrace s AV softwarem možnost filtrování zápisu na úrovni přípon souboru Remote LAN Management možnost zálohovat pomocí NDMP ochrana vůči výpadku alespoň 2 fyzických disků minimálně 254 snapshotů na volume možnost mirroringu mezi dvěmi lokalitami po IP (iscsi), a to jak synchronně, tak asynchronně, a to na úrovni změněných bloků konzistentní softwarová záloha a obnova MS Exchange na úrovni snapshotů možnost softwarové obnovy mailboxu, zprávy, resp. přílohy u bez nutnosti obnovy celé Exchange databáze jednoduchý management včetně webového možnost online upgradu firmware diskového pole 2. POPIS STÁVAJÍCÍHO STAVU Popis stávajícího stavu je zakreslen v Příloze č. 2. Stávající řešení je založeno na samostatných serverech se samostatným diskovým prostorem. V současné době se využívá 8 serverů z toho 4 ks OS Linux, 4 ks OS Windows2000/2003. Úřad používá doménu na úrovni Windows2000, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server. Pro společné souborové úložiště je použito sdílení na úrovni MS Windows a SAMBA v napojení na integrované ověření AD. Souborová úložiště jsou umístěna na 3 serverech. Pro rychlý přístup k datům MS SQL a MS Exchange jsou na serverech disková pole s disky ultra SCSI 320 a SAS (MU02, MU01). Na souborová sdílení se používají disky ATA133 (MU03) a SATA (TECHNET). MS Exchange nevyužívá společné úložiště. Pro dosažení bezpečnosti jsou vytvořeny na každém serveru raidy na HW nebo SW úrovni. Pro účely zálohování je použito externí pole iscsi založeno na OEM HW a Open source řešení. 3. MINIMÁLNÍ ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ POŽADAVKY NA ŘEŠENÍ Cíl sjednocení různorodých úložišť a navýšení celkového dostupného prostoru, vysoká dostupnost a odolnost vůči výpadkům. Diskové pole musí splňovat minimálně tyto kritéria: konektivita přes Fiber Channel min. 4 porty, i-scsi min. 4 porty možnost mixování SAS a SATA disků v jednom boxu vzdálený dohled a monitoring duální řadič pole min. 2 GB vyrovnávací paměť řadiče podpora Thin Provisioning Strana 4 (celkem 6)

5 celková požadovaná kapacita při instalaci 4 TB, z toho 1 TB v SAS discích, 3 TB v SATA discích navýšení kapacity bez ztráty původní konfigurace pole možnost vytváření nízkokapacitních snapshotů možnost vytváření automatických replikací na záložní pole do vzdálené lokality jak synchronní tak asynchronní možnost integrace pole s virtualizační technologií VMWARE vysoká dostupnost (failover management) online zálohy pro MS Exchange 2000/2007, MSQL2000/2005 ochrana proti výpadku min. 2 disků požadovaný výkon SAS pole min 140 MB/zápis, 150 MB čtení při velikosti bloku 32K požadovaný výkon SATA pole min 70 MB/zápis, 90 MB čtení při velikosti bloku 32K možnost online upgrade firmwaru bez ztráty konfigurace dodávka musí obsahovat 3 karty FC a 1 ks FC switch, propojovací kabely technologická životnost min. 5 let Zálohovací knihovna musí splňovat minimálně tyto kritéria: zálohovací SW kompatibilní s Windows 2003/2003x64/2008, Linux Centos možnost použití centrálního zálohovacího serveru a knihovny v jiné lokalitě dostupné přes optický spoj použitý typ knihovny LTO 4, min 12 pásek s autoloaderem dodávka musí obsahovat 12 ks pásek Strana 5 (celkem 6)

6 Příloha č. 2 Grafické znázornění stávajícího stavu Strana 6 (celkem 6)

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE

Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE Město Varnsdorf, nám. E. Beneše 470, 407 47 Varnsdorf, Česká republika SPECIFIKACE VYBUDOVÁNÍ TECHNOLOGICKÉHO CENTRA ORP VARNSDORF část I Pořízení technické infrastruktury pro vybavení Technologického

Více

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č.2 - Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Popis stávajícího řešení u zadavatele Česká centra (dále jen ČC ) provozují 8 fyzických serverů, připojené k local storage. Servery jsou rozděleny

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obměna informačních technologií Zadávací dokumentace je zpracována jako podklad pro podání nabídek. Podáním nabídky v zadávacím řízení přijímá

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje Dodatečná informace č. 3 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Technologické centrum

Více

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží

Specifikace minimální konfigurace zboží Příloha č. 1. Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Specifikace minimálních požadavků na vybrané parametry zboží Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Minimální požadavky

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina

Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina Realizace datového centra kraje Vysočina Regionální SAN kraje Vysočina Petr Pavlinec, KrÚ kraje Vysočina Březen 2009 Důvody realizace projektu Proč regionální SAN? Rapidně rostoucí požadavky na požadavky

Více

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01

Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Sportovní soukromá základní škola Litvínov s.r.o. Podkrušnohorská 1677, Litvínov, 436 01 Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací.

Výběrové řízení na. Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. Výběrové řízení na Dodávku virtualizačních technologií a implementačních prací. 1. Identifikační údaje a základní podmínky výběrového řízení 1.1. Zadavatel (objednatel) BRICADO, s.r.o., se sídlem v Praze

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

Dodávka software pro datové úložiště. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. tsmolik@ostrava.

Dodávka software pro datové úložiště. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. tsmolik@ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky: Název

Více

Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011!

Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011! Unikátní pokročilé funkce nyní za cenu low-endu NetApp FAS2020 Zvýhodněné ceny: 3.999, * (6x 1TB SATA) nebo 10.499, * (12x 2TB SATA) Pouze do 30. dubna 2011! Velmi jednoduchá a efektivní správa celého

Více

Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení

Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení Příloha č. 1 k Č.j.: OOP/10039/2-2011 Specifikace zařízení Zadavatel požaduje dodávku 16 kusů serverů a 4kusů síťových datových úložišť. Servery se požadují bez dodání operačního systému. Specifikace minimálních

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu: Výzva k podání nabídek (2) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky

Chceme být lepší Dodávka software pro virtuální server a zařízení pro zálohování dat (včetně implementace a instalace) Předmět zakázky Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

Upgrade a rozšíření diskové kapacity primárního datového úložiště. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Mgr.

Upgrade a rozšíření diskové kapacity primárního datového úložiště. Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Mgr. pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem: Upgrade a rozšíření

Více

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejná zakázka Poskytování služeb outsourcingu Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s., sídlem: Český Krumlov, Horní Brána 429, PSČ 381 27 IČ: 260 95 149 DIČ:

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů

Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů Institut klinické a experimentální medicíny - Úsek informační a komunikační Výzva k podání nabídky na zakázku s názvem Dodávka serverů V Praze dne: 8.8.2011 1. Preambule Tato výzva je vypracována jako

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace. Počítačové kurzy pro servisní techniky

Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace. Počítačové kurzy pro servisní techniky Výzva k předložení nabídky a prokázání kvalifikace Zakázka na služby Počítačové kurzy pro servisní techniky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: IMPROMAT CZ spol. s r. o. Sídlo: U Hellady

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Kancelář Poslanecké sněmovny IČO: 00006572 Sídlo/místo podnikání: Sněmovní 4 11826

Více

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA

DODÁVKA TECHNOLOGICKÉHO CENTRA Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj Operační program: IOP Integrovaný operační program Prioritní osa: 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě Oblast

Více

Tabulka splnění technických požadavků

Tabulka splnění technických požadavků Příloha č. 1 Tabulka splnění technických požadavků Technická specifikace diskového pole AOPK Požadavek na funkcionalitu Rozšíření stávající skupiny diskových polí Dell EqualLogic PS4110E a EqualLogic 4110X

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 Sídlem: Průběžná 116 3900 Tábor-Čekanice Zastoupený: Mgr. Hanou Dolejší IČ:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky: Datum vyhlášení zakázky: 8. 4. 2013 Název zadavatele: Sídlo

Více

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky:

Město Broumov, Třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Název zakázky: Město Broumov, Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks počítačů - 2014 Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje podmínky průběhu a

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Zadávací podmínky. Rozšířeni kapacity datového úložiště pro CCTV. Sídlo zadavatele Ostrava, Přívoz, Hájkova 1100/13, PSČ

Zadávací podmínky. Rozšířeni kapacity datového úložiště pro CCTV. Sídlo zadavatele Ostrava, Přívoz, Hájkova 1100/13, PSČ Zadávací podmínky pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou otevřeným řízením dle ust. 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ nebo zákon ), pod názvem:

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zálohovací knihovna

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zálohovací knihovna PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-IT/798/19 Spis. zn.: ZN/47/IT/19 Počet listů: 6 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Vladimíra Kolářová Tel.: 377 195

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min.

1x školení pedagogického sboru na ovládání interaktivní tabule a tvorbu interaktivních prezentací v délce min. 240 min. Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zakázka s názvem. HW zabezpečení pro aktivity projektu CZ.1.07/2.4.00/

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Zakázka s názvem. HW zabezpečení pro aktivity projektu CZ.1.07/2.4.00/ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka s názvem HW zabezpečení pro aktivity projektu CZ.1.07/2.4.00/12.0024 25. ledna 2010 1 I. Základní údaje o zadavateli Název zadavatele: Institut Svazu průmyslu ČR Sídlo: Na

Více

Technické a dodací podmínky

Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) A) Společné podmínky

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky , vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky Třebízského 1010 e-mail: cag@cag.cz internet: http://www.cag.cz Bankovní spojení: 106237073/0300 IČO: 639 08 352 Číslo zakázky

Více

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název zakázky veřejné Outsourcing odborných služeb

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova Husova 1570, Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlem: Zastoupený: Husova 1570, 39002 Tábor Mgr. Petr Zamrzla, ředitel IČ: 70877807

Více

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/244/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02 /01.0186 Název projektu: Mladý člověk a svět práce Název zakázky: Dodávka

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Město Odry Masarykovo náměstí 16/25 742 35 Odry Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Název zakázky: Technologické centrum a kybernetická bezpečnost města Odry Zadavatel: Město Odry, se sídlem: Masarykovo

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu se směrnicí Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Sokolov, jejímž předmětem je: Nákup serveru II. Druh zadávacího

Více

Softwarové balíky & bundles

Softwarové balíky & bundles Softwarové balíky & bundles Balíky & bundles V 6 softwarových balících je obsaženo více než 30 softwarových produktů Rozšíření základního NetApp FAS systému o softwarové nástroje ZDARMA Jednoduché sestavení

Více

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h

Zodpovědná osoba: 28.11.2011, do 09.00 h VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 28.11.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013

Rámcová smlouva na dodávky multifunkčních tiskových zařízení (kopírovací stroje a multifunkční tiskárny) pro rok 2013 Č.j.: MV-48025-7/VZ-2012 Praha 18.10.2012 Počet listů:8 Přílohy: 2/31 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064

Více

Počítače do učebny IVT

Počítače do učebny IVT Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB 222/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 4. 12. 2013 Věc: Výzva k předložení cenové nabídky na zadávacím řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle

Více

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost

Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Operační program podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 Program ICT a sdílené služby Výzva I Aktivita Tvorba nových IS/ICT řešení Registrační číslo projektu: CZ.01.4.04/0.0/0.0/15_005/0000645

Více

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy

D-SUB, DVI, HDMI Doba odezvy SPECIFIKACE ZAKÁZKY Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci projektu registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/21.32375 Nová cesta za poznáním v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část A (dodávka a instalace nového serveru,

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Servis pro VZT, klimatizace a technologický servis řídicích systémů 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídky v rámci dynamického nákupního systému

Výzva k podání nabídky v rámci dynamického nákupního systému Výzva k podání nabídky v rámci dynamického nákupního systému Zadavatel veřejné zakázky tímto v souladu s ustanoveními 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 38280/2018 Naše sp. zn.: 37633/2018 TAJ/PAKO *MUSPX01VC56N* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku zboží pro projekt: Uvedení absolventů na trh práce v Olomouckém kraji a) Název zakázky: Zajištění vybavení zboží pro uvedení absolventů na trh práce

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://www.kr-zlinsky.cz/) Číslo zakázky: 033/2010 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.08/02.0088

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Komplexní antivirové zabezpečení

Komplexní antivirové zabezpečení VÝZVA k podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Zadavatel výběrového řízení Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Nákup HW a SW Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): dodávka Datum vyhlášení zakázky: 31. 3. 2016 Název/ obchodní firma zadavatele: Obchodní akademie, Střední

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky

vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky vyhlašuje výběrové řízení na podání nabídky na dodávku výpočetní techniky Třebízského 1010 e-mail: cag@cag.cz internet: http://www.cag.cz Bankovní spojení: 106237073/0300 IČO: 639 08 352 Číslo zakázky

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka ICT techniky, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0016 a s názvem Zkvalitňování výuky

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Ing. Marie Pasnišino vá Digitálně podepsal Ing. Marie Pasnišinová DN: c=cz, o=masarykova univerzita [IČ 00216224], ou=111318, cn=ing. Marie Pasnišinová, serialnumber=p223555 Datum: 2016.09.23 11:16:27

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb

leos.karasek@itt.cz - dotazy pouze emailovou formou 3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) Zakázka na nákup služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Program rozvoje zaměstnanců společnosti ITTechnik, s. r. o. 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele ITTechnik, s.r.o.

Více

Kupní smlouva Dynamický nákupní systém Pk Výpočetní technika Výzva 45 - Dodávka Diskových polí KUPNÍ SMLOUVA

Kupní smlouva Dynamický nákupní systém Pk Výpočetní technika Výzva 45 - Dodávka Diskových polí KUPNÍ SMLOUVA KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČ: 70890366

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR

Příloha č. 1 k čj.: 1/120/ Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Příloha č. k čj.: /0/0-0 Technická specifikace Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR. Obsah. Obsah.... Předmět veřejné zakázky.... Požadavky na nový HW..... Komoditní x Servery

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Č. j.: MR22/2016 na akci: Servery pro digitální archiv Český rozhlas, Vinohradská 12 Praha 2 120 99 strana: 1 1. NÁZEV ZAKÁZKY Servery pro digitální archiv Č.j.: MR22/2016 2. ZADAVATEL

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava. VÝZVA k podání nabídek

Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava. VÝZVA k podání nabídek Soukromá vyšší odborná škola sociální Matky Boží 15, 586 01 Jihlava VÝZVA k podání nabídek I. NÁZEV ZAKÁZKY Certifikace počítačové gramotnosti ECDL II. ZADAVATEL ZAKÁZKY Soukromá vyšší odborná škola sociální,

Více

Realizace datového centra kraje Vysočina SAN kraje Vysočina

Realizace datového centra kraje Vysočina SAN kraje Vysočina Realizace datového centra kraje Vysočina SAN kraje Vysočina Pilotního projektu Krajského úřadu a Nemocnice Jihlava Petr Pavlinec, KrÚ David Zažímal, NemJi únor 2008 Cíle semináře 9:00-9:15 - úvod - Pavlinec

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 2. Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Obnova diskového pole Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 raha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 495089 Zastoupený: IČO: 00020478

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Krajská 48/1, 412 74 Litoměřice. PhDr. Marek Poloncarz tel. 477 755 999 poloncarz@soalitomerice.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Krajská 48/1, 412 74 Litoměřice. PhDr. Marek Poloncarz tel. 477 755 999 poloncarz@soalitomerice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Služby v oblasti výpočetní techniky Předmět zakázky (služby): Služby správy sítí, serverů a stanic Datum vyhlášení zakázky: 6. 2. 2012 Název zadavatele: ČR-Státní

Více

Výzva k podání nabídky. Technik ICT

Výzva k podání nabídky. Technik ICT STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STROJNÍ A STAVEBNÍ, TÁBOR KOMENSKÉHO 1670, PSČ 390 41 Úsek: personální www.sps-tabor.cz info@sps-tabor.cz Výzva k podání nabídky Na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12

Více

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově

Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trutnov, Volanovská 243 tel.: 499 315 111, e-mail: sekretariat@sou-trutnov.cz, www.sou-trutnov.cz Č.j.: SOŠSOU-TU/ Vyřizuje: V Trutnově Věc: Veřejná zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK SPISOVÁ ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/000201/2014 VYŘIZUJE: Radka Šanderová TELEFON: 495 707 301 EMAIL: Radka.Sanderova@mmhk.cz DATUM: 2.1.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KANCELÁŘSKÝ

Více

Zřízení technologického centra ORP Dobruška

Zřízení technologického centra ORP Dobruška Příloha č. Technická specifikace. části zakázky: Zřízení technologického centra ORP Dobruška položka číslo Popis blade chassis pro servery: provedení do racku kapacita minimálně 8x dvouprocesorový blade

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Výzva k podání nabídek Název zakázky: Dodávka hardware, software, servisních služeb a příslušenství Název programu: ICT v podnicích - Výzva III Registrační číslo projektu:

Více

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.

Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01. Název projektu: Rozvoj profesních znalostí zaměstnanců a implementace systému řízení jakosti Registrační číslo projektu: CZ.04.3.07/4.1.01.2/4132 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název zakázky: Zavedení

Více

Mgr. Jan Marenčík tel ,

Mgr. Jan Marenčík tel , Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín, příspěvková organizace Název zakázky: Dodávka technického a programového vybavení počítačové učebny Předmět zakázky

Více

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska)

Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na dodávku a instalaci koncových zařízení projektu Pořízení a rozšíření informačních systémů MěÚ Horažďovice část C (elektronická úřední deska) město

Více

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (jedná se o zadávací řízení dle Pravidel RMČ Brno-Černovice č. 1/2014 pro zadávání a výběr dodavatelů veřejných zakázek financovaných MČ Brno-Černovice)

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více