KLARSTEIN. Sweetheart. Pomalý odšťavovač

Podobné dokumenty
KLARSTEIN. Gracia. Kuchyňský robot

Pomalý odšťavovač

KLARSTEIN. Zařízení na přípravu zmrzliny , ,

Věžový ventilátor

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

Chladnička

Rychlovarná konvice

OBSAH TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

Vysavač na suché a mokré sání

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

Technická data. Bezpečnostní instrukce

Chladnička na víno

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ R-435

Víceúčelový průmyslový vysavač

Indukční deska

Clean Turbo Vysavač

ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál

Vysavač na suché a mokré sání

Technická data. Bezpečnostní instrukce

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Bella Kuchyňský robot

MLÝNEK NA KÁVU R-942

Návod k použití MLÝNEK NA RAJČATA R-545

Zitruspresse orange. Topinkovač

PODLAHOVÝ VENTILÁTOR R-820

Cascada Doble. Zahradní fontána

Ochlazovač

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Raclette Gril

Technická data. Bezpečnostní pokyny

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

ZAHRADNÍ FONTÁNA NÁVOD K POUŽITÍ

Minipračka

Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ R-435

Gramofón.

Kávovar

Odvlhčovač vzduchu

Chladnička na nápoje

R-811, R-812. Návod k použití STOLNÍ VENTILÁTOR. česky. Stolní ventilátor R-811, R-812

TECHNICKÁ DATA

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G

KLARSTEIN GEHEIMVERSTECK 17 L, 50 W, A +, MINIBAR, MINI LEDNIČKA

Ohřívač vody

Obsah' Technické údaje. Bezpečnostní pokyny

R-825. Návod k použití STOJANOVÝ VENTILÁTOR. česky. Stojanový ventilátor R-825

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

Lagoon 3000 / 3600 / 4500 / Vodní čerpadlo

Stojanový ventilátor

Věžový ventilátor

Starnberg. Zahradní fontána

Pomalý odšťavňovač. Návod k použití SJA3209BX CZ 01M Pomalý odšťavňovač

RÝŽOVAR RC-12. Návod k použití. Rýžovar RC-12

XB-523 Odšťavovač citrusových plodů Návod k obsluze

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio ,

Zmrzlinovač

Solární fontána

Mrazák


Elektrický kráječ zeleniny

Rychlovarná konvice

SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

ČISTIČKA VZDUCHU DO AUTA R-9100

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

Návod k použití GRIL R-250

Zařízení na přípravu ledu

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

Horkovzdušná fritéza

Věžový ventilátor

Digestoř

CITRUS JUICER CJ 7280 ČESKY

Odvlhčovač

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9501

Návod k použití ODŠŤAVŇOVAČ R-427

R-581. Návod k použití TYČOVÝ MIXÉR 3 v 1. Tyčový mixér 3 v 1 R-581

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05

CYKLONOVÝ BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ R-142n ECO

NÁVOD K OBSLUZE NAPĚŇOVAČ MLÉKA MODEL: CRM8002 PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE NÁVOD A PONECHEJTE SI HO, ABYJSTE SI JEJ MOHLI ZNOVU PŘEČÍST!

Návod k použití GRIL R-256

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

E 120. Odšťavňovač. Návod k použití

Digestoř

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití SMOOTHIE MIXÉR R-5741, R-5742

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410

Ruční mixér. Návod k použití HBS6700W CZ 01M Ruční mixér

MIXÉR NA FRAPPÉ R-447

Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ R-679n

ST-FP8052. Odšťavňovač. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

SÁČKOVÝ VYSAVAČ 4AAAA R-1550

Sekáček. Návod k použití CHG7402X 01M Sekáček

Zařízení na výrobu kostek ledu

Automatický zavlažovací systém

Elektrický krb

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

Transkript:

KLARSTEIN Sweetheart Pomalý odšťavovač 10029713 10029714

Technická data Číslo produktu 10029713 10029714 Napájení 220-240 V~ 50-60 Hz Příkon 150 W Rozměry (Š x H x V) 20 x 20 x 41 cm Váha Net.: 3.5 kg Brutto: 4.5 kg Ot./min. 32 Max. doba provozu 20 minut Bezpečnostní instrukce Vždy zkontrolujte, zda zdrojové napětí odpovídá napětí na typovém štítku. Pokud přístroj nepoužíváte, nezapomeňte ho odpojit od elektrické sítě. Nezneužívejte ani nepoškozujte napájecí kabel. V případě poškození, musí být nahrazen výrobcem nebo osobou, která je oprávněna provádět servis tohoto typu. Tento výrobek není určen k používání osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi, nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud jim nebyl poskytnut dohled nebo nebyly zařazeny instrukce týkající se použití spotřebiče osobou zodpovědnou za jejich bezpečnost. Děti by se s přístrojem neměly hrát samy. Neponořujte přístroj ani napájecí kabel do vody. Nedotýkat se přístroje mokrýma rukama. Nepoužívejte ve venkovním prostředí. Tento spotřebič není určen k ovládání pomocí externího časovače nebo samostatného dálkového ovládání. Tento přístroj je určen výhradně pro soukromé domácí použití a není vhodný pro komerční a průmyslové využití. Přístroj používejte pouze na stabilním, rovném a teplo-vzdorná povrchu. UPOZORNĚNÍ: Možné zranění v důsledku nesprávného použití. Vyhýbejte se kontaktu se všemi částmi, které se pohybují v provozu. Vypněte přístroj a odpojte od zdroje elektrické energie před změnou příslušenství. Před použitím spotřebič vždy zkontrolujte. Ujistěte se, že všechny části jsou správně připojeny. Nepoužívejte v případě, že spotřebič je poškozen, spadl do vody nebo jiným způsobem. Vraťte jej do autorizované prodejny nebo servisu. Nepoužívejte na drcení věcí / surovin. neprovozují přístroj bez přítomných surovin (může se zlomit) Odstraňte ledajaké tvrdé semena jako například z broskve. Neotvírejte kryt pokud je zařízení v provozu. Nevystavujte přímému slunečnímu zařízení. Při přemisťování odpojte ze sítě a přenášejte základnu a vrchní část zvlášť (viz obrázek).

Jak správně přenášet.. Popis produktu Pomalý odšťavňovač je vybaven technologií, která odšťavňuje principem lisování a ne tření. V porovnání s klasickým odstředivým odšťavňovačem tento systém dovoluje zachovat si přirozenou chuť šťávy, vitamíny, živiny a barvu. Tento odšťavňovač odděluje šťávu a dužinu ze dvou různých otvorů. Stejně je schopen získat šťávu z celeru, špenátu, mrkve, jablek, banánů, rajčata, okurek a pomerančů. Není ale vhodný na odšťavování zeleniny a ovoce s obsahem škrobu a nikdy ne na odšťavňování cukrové třtiny. Přílohy Nádoby (nevhodné do mikrovlnné trouby) Víko Čistící kartáče Manuál

Spotřebič zamačkávací násypka stiskací šroub gumová podložka filtr valec (s vývody) gumové těsnění O- těsnění Základna zástrčka

Montáž Montujte na rovném, suchém povrchu a nezapojují do sítě před složením. Ujistěte se, že je zařízení správně smontované. 1. Umístěte gumovou podložku, dokud nedosáhnete linii uvnitř. Pro snadnější vložení můžete použít trošku vody. 2. Sestavte horní část spolu se základnou. Ujistěte se, že válec zapadl do hřídele úplně.

3. Vložte stiskací šroub do středu bubnu. Pokud je nainstalována nesprávně, násypka nemůže být uzavřena. Upozornění: Nebezpečí skřípnutí Nikdy nevkládejte prsty do zařízení.. 4. Nasaďte násypku na válec. Násypka na válci (otevřená) Dokončené nasazení (zavřené) Demontáž Při demontáži začněte s posledním krokem při montáži. Pokud je Stiskací šroub těžké vytáhnout, tak: 1. Vyberte válec ze základny. 2. Zatlačte zespodu směrem nahoru.

Propvoz Před použitím 1. Zkontrolujte, zda jsou všechny části sestaveny správně. 2. Položte nádoby pod oba vývody. 3. Při odšťavňování nechte zátku otevřenou. 4. Zapojte do sítě. Odšťavňování 1. Vložte přísady pomalu do odšťavňovače. 2. V případě potřeby použijte zamačkávací. 3. Nenechte tisknout zamačkávací všechny ingredience do násypky najednouou 4. Otočte tlačítko na "STA" pro zahájení. 5. Pokud se ingredience zaseknou, použijte tlačítko "REV" po dobu několika sekund a pak zase "STA". Pokud bude odpad vycházet s obtížemi, zastavte zařízení a použijte kartáček na vyčištění. 6. Když jste dokončili práci, otočte tlačítkem na "O" pro zastavení.

Čištění Poznámka Nepoužívejte čisticí prostředky, které obsahují organická rozpouštědla, bělidla, chlor, benzín nebo abrazivní čistící prostředky. Čištění základny Použijte hladkou a jemně navlhčený hadřík. Neponořujte do vody. Napájecí kabel otírejte suchým a jemným hadříkem. Čištění hlavních komponent Nepoužívejte myčku nebo vysokoteplotní čištění. Komponenty nesušte žádnými tepelnými zařízeními. Po každém použití produkt vyčistěte. Dužinu odstraňte okamžitě po použití nebo max. do 5 minut. Čištění stiskací šrouby Vyčistěte vnitřní a vnější část stiskacím šrouby s kartáčkem pod tekoucí vodou. Nezapomeňte odpojit gumové podložky při čištění.

Řešení problémů. Problém Kontrola Řešení Je zapojen kabel? Zkontrolujte správný zdroj (220-240V 50/60Hz) Zkontrolujte správný zdroj. Je zariadenie zložené správne? Nevypadla síť? Sundejte zařízení podle manuálu. Sundejte zařízení podle manuálu. Vypněte zařízení. Počkejte chvíli a reaktivujte. Pokud chcete zařízene používat dlouhodobě, nechte ho odpočinout alespoň 1 hodinu. Nepoužívali jste zařízení déle než 20 minut? Nevytéká dostatek šťávy nebo vytéká z vývodu na odpad. Přestal fungovat během provozu. Nasadili jste gumovou podložku správně? Použili jste čerstvé suroviny? Zadány hodně přísad nebo cokoliv jiného. Netlačily jste násilím suroviny? Zadány suroviny s tvrdými semeny? Nasaďte gumovou podložku správně.. Přezrálé nebo nedozrálé ovoce mohou přetížit motor. Pokud chcete použít nedozrálé ovoce, tak ho namočte na 10 nebo více minut do minerální vody. Otočte tlačítko na "REV" na několik sekund. Zkontrolujte, zda jste nedali velké množství surovin. Pokud ne, tak otočte tlačítko na "REV" na několik sekund a zkuste znovu na "STA"

Odpad je příliš vlhký. Zaseklo se sítko? Zkontrolujte, zda není příliš mnoho odpadu v sítku; případně ho vyčistěte. Motor je hlučný nebo se třese. Nádoba vibruje během provozu. Jsou všechny části nasedené správně. Když je zařízení sestaveno správně, je normální aby byl slyšet hluk během stlačování surovin. Při velkém hluku vyčistěte. Je to normální při výrobě šťávy, protože horní a dolní část jsou odděleny.

Informace o zneškodňování Podle evropského nařízení pro nakládání s odpady 2002/96 / EC tento symbol na výrobku nebo jeho obalu znamená, že s výrobkem nesmí být zacházeno jako s domovním odpadem. Namísto toho musí být odnesen na sběrné místo pro recyklaci elektrických a elektronických zařízení. Zajištěním správné likvidace tohoto výrobku pomůžete zabránit možným negativním dopadům na životní prostředí a lidské zdraví, které by jinak mohly být způsobeny nesprávnou manipulací při likvidaci tohoto výrobku. Pro podrobnější informace o recyklaci tohoto produktu se prosím obraťte na svůj místní úřad. Prohlášení o shodě Výrobce: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin. Germany Tento produkt je v souladu s těmito Evropskými směrnicemi: 2004/108/EC (EMC) 2006/95/EC (LVD) 2011/65/EU (RoHS)