ZÁPIS O UTKÁNÍ. Hosté : 6.LIGA MKB ZÁKLADNÍ SOUT Ž. Podpisem zástupci obou tým potvrzují, že všichni hrá i startují oprávn n.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS O UTKÁNÍ. Hosté : 6.LIGA MKB ZÁKLADNÍ SOUT Ž. Podpisem zástupci obou tým potvrzují, že všichni hrá i startují oprávn n."

Transkript

1

2 ZÁPIS O UTKÁNÍ Domácí Kolo GENERÁLNÍ PARTNER 1.LIGY O O O O 1.ITALCARS LIGA 2.LIGA MKB 3.LIGA MKB Datum 4.LIGA MKB MEDIÁLNÍ PARTNER MK BLANSKO O O O O O 5.LIGA MKB 6.LIGA MKB as ZÁKLADNÍ SOUT Ž VETERÁNSKÁ LIGA OKRESNÍ POHÁR MK BLANSKO Délka hry ZAŠKRTN TE 2 x 35 minut H išt Povrch Ro ník Polo as Výsledek Vít z Dres P íjmení a jméno Dat. narození/id Góly Dres P íjmení a jméno Dat. narození/id Góly Námitky, poznámky domácí Podpisem zástupci obou tým potvrzují, že všichni hrá i startují oprávn n. Námitky, poznámky hosté Všichni ú astníci zápasu byli seznámeni se skute ností, že hrají na vlastní nebezpe í a nejsou pojišt ni. Podpis vedoucího týmu nebo kapitána - domácí Jméno a p íjmení rozhod ího Jméno a p íjmení delegáta Poznámky rozhod í Evide ní íslo rozhod ího Evide ní íslo delegáta Podpis vedoucího týmu nebo kapitána - hosté Hodnocení delegáta Podpis rozhod ího Podpis delegáta Zápis odesílá oddíl oficiální "Zápis o utkání" Malé kopané Blansko o.s. vytvo eno na základ rozhodnutí VVMKB ze dne

3 Složení výkonného výboru Malé kopané Blansko o.s. Zden k Dolní ek P edseda Malé kopané Blansko o.s., len komise rozhod ích, len komise delegát Št chov. 36, Lysice Telefon zdenek.dolnicek@susjmk.cz Zden k Burýšek Místop edseda Malé kopané Blansko o.s., vedoucí VETERÁNSKÉ LIGY, p edseda registra ní komise Brn nská. 7, erná Hora Telefon zdenek.burysek@ Petr Nejez Hospodá, p edseda disciplinární komise Telefon Jablo any. 111, Skalice nad Svitavou petr.nejez@ Libor Molt P edseda komise rozhod ích Telefon Husova 1b, Boskovice molt@lidokov.cz František Fiala Vedoucí 1. ITALCARS LIGY, len disciplinární komise Telefon Komenského. 26, Boskovice fiala.mk@ .cz Libor Hýsek Vedoucí 2. LIGY Telefon Krhov. 33, Skalice nad Svitavou libor.hysek@ .cz Miroslav Švancara Vedoucí 3. LIGY, p edseda komise delegát MKB Telefon Lu ní. 301, B ezová nad Svitavou mir.svancara@ Michal Alexa Vedoucí 4. LIGY Telefon Sadová 205, Ráje ko misak.alexa@ Daniel Ježek Vedoucí 5. LIGY Telefon Otakara Kubína 2, Boskovice jezek.mkblansko@gmail.com Ivo Dobiášek Vedoucí 6. LIGY, len disciplinární komise Telefon Havlí kova 62, Blansko dobik@ Ivana Soldánová Vedoucí ZÁKLADNÍ SOUT ŽE, vedoucí Poháru, lenka disciplinární komise Na pískách. 16, Boskovice Telefon ivana.soldanova@centrum.cz Michal Hýsek Správce stránek MK - SMS výsledky zápas Krhov. 33, Skalice nad Svitavou Telefon hysekmi@gmail.com Luboš Dra ka len komise delegát, komise rozhod ích, disciplinární komise a registra ní komise Budovatelská. 350, erná Hora Telefon lubos.dracka@

4 Název Malá kopaná Blansko, o.s. PROFIL OB ANSKÉHO SDRUŽENÍ MALÁ KOPANÁ BLANSKO o.s." Kontakt Zden k Dolní ek Št chov 36, Založeno Tel zdenek.dolnicek@susjmk.cz Banka Komer ní banka Adresa íslo ú tu /0100 Malá kopaná Blansko, o.s. I O Zden k Dolní ek Št chov 36, DI CZ web mkblansko.cz mk.blansko@ .cz Statutární zástupce Zden k Dolní ek / P edseda o.s. Št chov 36, Zden k Burýšek / Místop edseda o.s. Brn nská 7, erná Hora Petr Nejez / Hospodá o.s. Jablo any 111, Kancelá Na Rybní ku 15, erná Hora SOUT Ž FACEBOOK MK Blansko 2014 VV MK Blansko & PIVOVAR erná Hora vypisují sout ž pro týmy MKB o nejvíce fanoušk na svém FCB profilu. Podmínky sout že Odkaz na FCB profil daného týmu musí být na stránkách MKB rubrika kontakty - stránky tým - facebook - odkazy posílejte na adresu hysekmi@gmail.com - deadline pro uve ejn ní na stránkách MKB je Obsah FCB profilu musí být po celou dobu aktivní (komentá e k zápas m, výsledky, p ipomínky, atd). Tým, který bude mít na konci sout že nejvíce fanoušk, obdrží na Galave eru MKB (slovy dva) 50 l sudy piva zna ky PÁTER z produkce pivovaru erná Hora. Zp sob, jakým budou jednotlivé týmy sv j profil propagovat je zcela v jejich kompetenci.! POZOR! Školení rozhod ích Platí p edevším pro oddíly, které se nov p ihlásily do sout že. Každé mužstvo pot ebuje minimáln jednoho rozhod ího. Je proto t eba vyslat své kandidáty na školení. Na pr kazkách bude vylepena fotka (velikost jako na ob anský pr kaz). Tak si ji nezapome te vzít. Bez fotky nebude pr kazka vydána!!! Školení prob hne v termínu sobota 15. a 22. b ezna 2014 v hod. Ukon ení prezentace v ! Galerie v Sokolovn v Boskovicích, 1. patro vpravo. Poplatek za vydání nové pr kazky je 50,- K.

5 Povinnosti len výkonného výboru Malé kopané Blansko o.s. P edseda Zden k Dolní ek - ídí práci komise, svolává komise a jedenkrát ro n valnou hromadu - zastupuje malou kopanou na ve ejnosti, zodpovídá za pr b h sout ží - dbá na v asné uzav ení sezony a zodpovídá za vydání ro enky na další sezonu - má právo penalizovat oddíly za nekáze v sout ži - projednává p estupy a hostování hrá Hospodá Petr Nejez - vede pokladní knihu p íjm a vydání, kterou na požádání p edkládá komisi ke kontrole - vydává a p ijímá peníze oddíl malé kopané na zavedený ú et - spolupracuje s p edsedou disciplinární komise a vedoucími sout ží eviduje pokuty - uzavírá finan ní hospoda ení na konci sezony - na valné hromad podává zprávu o hospoda ení Vedoucí jednotlivých sout ží - zodpovídají p edsedovi malé kopané a valné hromad za sv ené sout že - vedou tabulky svých sout ží, úzce spolupracují s vedoucími mužstev, od kterých dostávají v ur eném termínu zápisy o utkání - p edávají protesty mužstev uvedené v zápisech p edsedovi disciplinární komise Disciplinární komise p edseda Petr Nejez - rozhoduje o trestech mužstv m a jednotlivc m - komisi svolává její p edseda a má právo p izvat ú astníky sporných utkání - informuje hospodá e o pen žních trestech Komise rozhod ích p edseda Libor Molt - školí nové rozhod í malé kopané, kterým vystavuje pr kaz rozhod ího - rozhoduje spory v oblasti kompetence rozhod ích - na žádost vedoucích mužstev deleguje rozhod í Komise delegát p edseda Miroslav Švancara - zastupuje kontrolní orgán MKB - v p ípad nepln ní povinností ú astník sout ží MKB dává podn t DK - deleguje delegáty na utkání Registra ní komise p edseda Zden k Burýšek - zajiš uje registrace hrá, vystavuje registra ní pr kazy - vede evidenci o po tu registrovaných hrá a lenské základny Základní informace oddíl m - na adresy vedoucích jednotlivých sout ží posílejte zápisy z utkání a další požadavky a p ání - soupisky mužstev je nutné odeslat nejpozd ji do pátku 14. b ezna 2014 k rukám vedoucích vašich sout ží ve trojím provedení. Vedoucí vám jednu orazítkovanou soupisku zašlou zp t. - soupiska odeslaná vedoucímu musí mít minimáln 6 a maximáln 20 hrá. Hrá e lze b hem sout že dopl ovat na soupisku dohlášením vedoucímu sout že (v zápisu) p ed utkáním, ve kterém má za mužstvo nastoupit nový hrá (hrá i). V pr b hu sezóny nelze hrá e ze soupisky škrtnout a doplnit p ípadným jednadvacátým hrá em. Soupisky platí i v pohárových zápasech. V p ípad, že mužstvo nedodá soupisku v termínu, budou výsledky odehrané do odevzdání soupisky kontumovány ve prosp ch soupe e.

6 Zm ny v sout žním ádu, pravidlech a SAZPTPO Sout žní ád 3.1 Každý tým si ur uje sv j oficiální název, který však m že obsahovat maximáln 21 znak Vedoucí týmu má právo vyžádat si u rozhod ího op tovnou kontrolu doklad soupe e, pokud si není jist, že tato kontrola byla provedena, tak jak ukládá S Nov p ihlášené týmy mají povinnost složit spolu s p ihláškou vratnou kauci dle sazebníku SAZPTPO 3 000,- K V p ípad nutnosti dopln ní mužstev v dané sout ži na stanovený po et, rozhoduje o dalších postupujících místech z nižší sout že VV MKB a to na základ umíst ní v práv skon eném ro níku. Týmy umíst né v daném p ípad na postupovém míst, mají povinnost postoupit, mohou však za sebe sehnat náhradní tým, a to tak, že si sout že prohodí. Pokud odmítnou postoupit a neseženou za sebe náhradní tým, automaticky sestupují do základní sout že MKB platné již pro ro ník Vedoucímu sout že je nutné hlásit i p edehrávané zápasy a to formou SMS i mailem (nesta í telefonický kontakt). Nenahlášení zm ny termínu vedoucímu sout že (mailem, i formou SMS) je trestáno dle sazebníku SAZPTPO. Pravidla Ruší se pravidlo Nov Branká i se povoluje hrát mí z pokutového území (rukou nebo nohou) za p lící áru s jedinou výjimkou p ejde-li mí brankovou áru mimo prostor branky vinou úto ícího mužstva musí branká p i následném odkopu, nebo výhozu z pokutového území hrát mí tak, aby nep ekro il p lící áru. Za porušení tohoto pravidla na ídí rozhod í nep ímý volný kop ze zna ky pokutového kopu. Branká i se nadále povoluje hrát mí z pokutového území (rukou nebo nohou) za p lící áru bez výjimky. SAZPTPO Zm na pravidla 10.2 Hrá i, kte í ve h e obdrží ervenou kartu V p ípad obdržené ervené karty ve h e, platí vylou ení hrá e na 5 minut + do konce utkání a stop v nastávajícím zápase. Po 5 minutách m že do hry zasáhnout jiný hrá z lavi ky a to po prvním p erušení hry, po uplynutí trestu na pokyn rozhod ího. Potrestaný tým má právo vhodným slušným zp sobem upozornit rozhod ího na uplynutí trestu. Potrestaný hrá již nesmí do hry zasáhnout a musí opustit prostor lavi ky. Tým dostane pokutu 50 K. Každá ervená karta se musí zapsat do zápisu a je na pokyn vedoucího sout že vždy projednávána disciplinární komisí.

7 ZM NY SAZEBNÍKU pokut, trest, poplatk a odm n 26. STARTOVNÉ 26.1 Ú ast v sout žích MK Blansko je podmín na zaplacením startovného dle na ízení VV MKB. Startovné pro ro ník 2014 je pro sout že MKB Ligová sout ž K Nov p ihlášené týmy ligová sout ž K K (vratná kauce) Veteránská liga K Memoriál Josefa Rybára "Pohár 2014" zdarma 27. ODM NY 27.1 Odm ny v ligové sout ži ITALCARS liga 1. místo K, 2. místo K, 3. místo K liga 1. místo K, 2. místo K, 3. místo K liga 1. místo K, 2. místo K, 3. místo K liga 1. místo K, 2. místo K, 3. místo 800 K liga 1. místo K, 2. místo K, 3. místo 600 K liga 1. místo K, 2. místo 800 K, 3. místo 400 K liga 1. místo 800 K, 2. místo 500 K, 3. místo 300 K Veteránská liga Dle po tu ú astník 1. místo K 2. místo K 3. místo 500 K 27.2 Odm ny v pohárové sout ži Finálový turnaj 1. místo K, 2. místo K, 3. místo K 4. místo 500 K Cena Senátora JOZEFA REGECE Na základ dlouhodobé spolupráce MKB se lenem horní komory Parlamentu R senátorem p. Jozefem Regecem byla pro sout žní ro ník 2014 z ízena nová sout žní cena. Tým, který v jednom sout žním ro níku zvít zí v jakékoliv ligové sout ži, a vyhraje zárove i okresní pohár, obdrží jackpot K. Pokud se to žádnému týmu v dané sezon nepoda í, jackpot se p evádí do následujícího sout žního ro níku a každý rok se navyšuje o dalších K. Cena FAIR PLAY Stejn jako vloni, bude jedna z kategorií, které budou vyhlašovány v rámci slavnostního Galave era 2014 CENA FAIR PLAY. Proto tímto vyzýváme všechny leny MKB Pokud se p i utkání jakékoliv sout že spadající pod MK Blansko setkáte se situací, kdy se n který hrá, i tým, zachová dle tradic a hodnot Fair play, napište prosím na zdenek.burysek@ a nominujte ho na tuto cenu. Nominace je možné zasílat na uvedenou adresu do konce sout že. Nezapome te uvést, o koho se jedná, datum, místo a stru ný popis celé události. Všechny nominace budou pr b žn zve ejn ny na stránkách MKB. Jako VV MKB bychom Vás cht li poprosit, abyste tuto kategorii pojali d stojným zp sobem a pomohli v rámci celé MK Blansko naplnit hodnoty a tradice, které by každý sportovec m l ctít a dodržovat. Cena Fair play, není ze své podstaty ur ena vít z m, nýbrž t m, kte í dokáží up ednostnit morální zájmy nad možnostmi svého úsp chu ve sportovním zápolení

8 Malá kopaná, ú astníci sout ží r I. ITALCARS LIGA II. LIGA 1. Sokol BK SADROS Boskovice ned le 1. FC Sv tlá sobota 2. TJ OREL Boskovice ned le UP 2. AC Kozárov sobota 3. FC KVASAR erná Hora ned le 3. DKS KOPE EK Rájec sobota 4. KANAP Karolín ned le 4. HASI I M.R. S.L. sobota UP 5. SK VIKTORIA Suchý sobota 5. FC SAMPDORIA Po í í sobota 6. FK Rozhraní ned le 6. FC Ž árná sobota 7. AC Okrouhlá sobota 7. FC FULGUR Býkovice sobota 8. HSK Holešín sobota 8. ARSENAL Lomnice ned le 9. FC MICROTEX Lomnice ned le 9. SOKOL ZEDRAL Sudice sobota 10. FC ARTIS Bed ichov sobota 10. TORPÉDA Vážany sobota 11. LPP Lhota u Lysic ned le UP 11. AJETO Adamov sobota 12. S.t.B. Jablo any sobota 12. FC Spešov sobota III. LIGA IV. LIGA 1. FC Brumov ned le 1. FK Jablo any sobota 2. TJ Šerkovice sobota 2. ARTÉZIA Št chov sobota 3. FK Rudná sobota 3. MK Velké Opatovice sobota UP 4. BC ERVÁNKY Rájec sobota 4. FPO Blansko ned le UP 5. SOKOL Lhota Rapotina ned le 5. FC Dlouhá Lhota sobota 6. FC Dolní Lhota ned le 6. FK Deštná sobota 7. TJ SOKOL K etín ned le 7. MK SOKOL Drnovice "A" sobota UP 8. FC DYNAMO ížovky ned le UP 8. TJ Rudka ned le 9. FC Šebetov sobota 9. KMK Újezd u Kunštátu sobota 10. FC BRUTAL sobota 10. TJ SOKOL Valchov A sobota UP 11. FC Rozsí ka sobota 11. SK MORAVAN Svitávka sobota 12. SOKOL Šebrov sobota 12. FC T eb tín sobota V. LIGA VI. LIGA 1. SK ŽÍZE Petrovice sobota UP 1. SK Horní Po í í sobota 2. PANTHERS Vanovice sobota 2. SK Kn ževes 2006 ned le 3. TJ SOKOL Letovice sobota UP 3. TJ K20 Šoš vka sobota 4. FC STARS Letovice sobota UP 4. SK Jest ebí sobota 5. FK Obora sobota 5. TJ SOKOL Valchov B sobota UP 6. FC PICCOLO erná Hora sobota 6. TJ ÚSOBRNO o.s. sobota 7. SK JKP Olešná ned le 7. SOKOL Horní Lhota ned le 8. FK TUZEMÁK sobota 8. OREL ROCK Boskovice sobota UP 9. TJ ULTRAS Vyso any ned le 9. H EBCI Ludíkov sobota 10. PentaCo Boskovice sobota UP 10. FC Vít jeves sobota 11. FC Lhota u Lysic sobota UP 12. KAMNÁ I Študlov ned le ZÁKLADNÍ SKUPINA 1. FC Sebranice 2002 sobota 4. FC Lysice sobota 2. MK SOKOL Drnovice "B" sobota UP 5. FC ROMA Olešnice sobota 3. FC Br ov sobota 6. M.K. Louka sobota VETERÁNSKÁ LIGA 1. Start sobota UP 4. BEST OF MICROTEX Lomnice sobota 2. Sharks Št chov ned le 5. OLD BOYS Vranová ned le 3. FC Kvasar. Hora SENIORS sobota

9 OKRESNÍ POHÁR V MALÉ KOPANÉ 2014 Memoriál Josefa Rybára Pohárové výsledky hlásí vít zné mužstvo v den konání zápasu SMS zprávou na íslo Zápisy zasílejte na adresu Ivana Soldánová, Na pískách. 16, Boskovice ivana.soldanova@centrum.cz P edkolo sobota 29. b ezna v hod. nebo ned le 30. b ezna v hod. P - 1 SOKOL LHOTA RAPOTINA MK SOKOL DRNOVICE "A" ned le P - 2 SOKOL HORNÍ LHOTA S.t.B. JABLO ANY ned le P - 3 OREL ROCK BOSKOVICE FC DYNAMO ÍŽOVKY sobota UP P - 4 TJ ŠERKOVICE FC BRUTAL sobota P - 5 SOKOL VALCHOV "A" M.K. LOUKA sobota UP P - 6 FC MICROTEX LOMNICE TJ OREL BOSKOVICE ned le P - 7 FC BRUMOV PANTHERS VANOVICE ned le P - 8 FPO BLANSKO FC ROMA OLEŠNICE ned le UP P - 9 SK KN ŽEVES 2006 SOKOL ZEDRAL SUDICE ned le P - 10 TJ SOKOL LETOVICE SOKOL ŠEBROV sobota UP 1. kolo sobota 12. dubna v hod. nebo ned le 13. dubna v hod. 1 FC VÍT JEVES P 1 sobota 2 TJ ÚSOBRNO o.s. AC OKROUHLÁ sobota 3 FC PICCOLO ERNÁ HORA FC BR OV sobota 4 KAMNÁ I ŠTUDLOV MK VELKÉ OPATOVICE ned le 5 FC DLOUHÁ LHOTA P 2 sobota 6 SK VIKTORIA SUCHÝ AJETO ADAMOV sobota 7 FC LHOTA U LYSIC KMK ÚJEZD U KUNŠTÁTU sobota UP 8 P 3 ARTEZIA ŠT CHOV 9 SK JKP OLEŠNÁ P 4 ned le 10 FK TUZEMÁK FC T EB TÍN sobota 11 FC SPEŠOV H EBCI LUDÍKOV sobota 12 TORPEDA VÁŽANY FC SEBRANICE 2002 sobota 13 TJ SOKOL K ETÍN FC ARTIS BED ICHOV ned le 14 ARSENAL LOMNICE SK HORNÍ PO Í Í ned le 15 SK MORAVAN SVITÁVKA HASI I MR-SL sobota 16 P 5 FC SV TLÁ 17 FC ŠEBETOV P 6 sobota 18 TJ K20 ŠOŠ VKA KANAP KAROLÍN sobota 19 FC LYSICE BC ERVÁNKY RÁJEC sobota 20 TJ ULTRAS VYSO ANY FC STARS LETOVICE ned le 21 SK JEST EBÍ FC ROZSÍ KA sobota 22 FC ŽDÁRNÁ FC KVASAR ERNÁ HORA sobota 23 FC SAMPDORIA PO Í Í DKS KOPE EK RÁJEC sobota 24 P 7 PENTACO BOSKOVICE 25 SK ŽÍZE PETROVICE P 8 sobota UP 26 FK ROZHRANÍ MK SOKOL DRNOVICE "B" ned le 27 HSK HOLEŠÍN TJ SOKOL VALCHOV "B" sobota 28 P 9 FC FULGUR BÝKOVICE 29 FK DEŠTNÁ FK RUDNÁ sobota 30 AC KOZÁROV FK JABLO ANY sobota 31 TJ RUDKA FC DOLNÍ LHOTA ned le 32 P 10 FK OBORA

10 2. kolo sobota 26. dubna v hod. - nebo ned le 27. dubna v hod. A 2-1 E 10-9 CH L B 4-3 F I M C 6-5 G J N D 8-7 H K kolo tvrtek 1. kv tna v hod. I. A - B III. E - F V. CH - I VII. L - M II. C - D IV. G - H VI. J - K VIII. N - O 4. kolo tvrtek 8. kv tna v hod. a II. - I. b IV. - III. c VI. - V. d VIII. - VII. Finálový turnaj bude sehrán v sobotu 5. ervence na h išti FC Boskovice, o.s. ervená zahrada - za átek turnaje v hodin. Kontakt na organizátora finále Libor Molt, Husova 1b, Boskovice, tel , molt@lidokov.cz losování do skupin - na míst, p ed turnajem o 3. místo - druzí ze skupiny o 1. místo - vít zové skupin V p ípad shody zápas na jednom h išti, hraje mužstvo z nižší sout že o 90 minut d ív! Termín zápas (S/N), dle hracího dne domácího mužstva.

11 1. 1. ITALCARS liga Vedoucí ligy František Fiala Adresa Komenského 26, Boskovice telefon http// Název mužstva Sokol BK SADROS Boskovice Hrací den Barva dresu ned le modrá Vedoucí mužstva Antonín Dvo ák 2. TJ OREL Boskovice ned le erno ervený František Fiala 3. FC KVASAR erná Hora ned le erveno-bílá Ji í Pod bradský 4. KANAP Karolín ned le bílá Libor Vaší ek 5. SK VIKTORIA Suchý sobota modro-žlutá Ing. Stanislav Sekanina Adresa Telefon H išt Komenského 33 Boskovice Komenského. 26 Boskovice Nádražní 1188/9 Blansko Petrovice. 115, Rájec Jest ebí Suchý. 103, pošta Boskovice Svitávka v parku OÚ prosívka ížovky um lý povrch sportovní areál, tráva Karolín písek za sokolovnou prosívka 6. FK Rozhraní ned le šedo erná Petr uhel Brn nec Rozhraní tráva 7. AC Okrouhlá sobota žlutá (modrá) Roman Bašný 8. HSK Holešín sobota modrá 9. FC MICROTEX Lomnice ned le erná, žlutá, bílá Stanislav Sehnal Zden k Dvo ák 10. FC ARTIS Bed ichov sobota zelenobílá Daniel Fojt 11. LPP Lhota u Lysic ned le 12. S.t.B Jablo any sobota sv tlemodrobílý žluto erný zelená (modrá) Ladislav M chá ek Jaroslav Fojt Okrouhlá.158, Boskovice Holešín. 49, Rájec - Jest ebí epka. 14, Lomnice u Tišnova Bed ichov. 105 Lysice Lhota u Lysic Jablo any 113, Skalice n. Svitavou, Okrouhlá prosívka dvorakantonin@ fiala.mk@ .cz fckvasar@ sekanina.s@ petrcuhel@ basny@ Holešín prosívka standa.sehnal@ gmail.com Obora TJ SOKOL tráva u tábora tráva Lhota u Lysic um lý povrch Jablo any prosívka koucprezidento@ .cz labus@ fojt20@

12 II. LIGA Vedoucí ligy Libor Hýsek Adresa Krhov 33, Skalice n. Svitavou telefon Název mužstva Hrací den 1. FC Sv tlá sobota 2. AC Kozárov sobota Barva dresu modro bílá erná bílá,zelenožlutá Vedoucí mužstva Mgr. Petr Palán Tomáš Bubeník 3. DKS KOPE EK Rájec sobota zeleno-bílá Miroslav Musil 4. HASI I M.R. - S.L. sobota zelená, žlutá Lukáš Jurka 5. FC SAMPDORIA Po í í sobota erná Jaroslav Tesa 6. FC Ž árná sobota modrá nebo žlutá Bed ich Pavl 7. FC FULGUR Býkovice sobota erno modrá Marek Drábek 8. ARSENAL Lomnice ned le žlutá ervená Pavel Bukal 9. SOKOL ZEDRAL Sudice sobota erno modrá Ladislav Tihoun 10. TORPÉDA Vážany sobota oranžová Viktor Filip 11. AJETO Adamov sobota oranžová Roman Dobeš 12. FC Spešov sobota zelená Spešov všechny jarní zápasy doma. Ing. David Svoboda Adresa Telefon H išt Sv tlá. 84, Velké Opatovice Kozárov. 15, p. Lysice Gagarinova 66, Boskovice Sko ová Lhota V. Opatovice Prost ední Po í í Ž árná. 200, Býkovice 95, Lysice Družstevní. 324, Lomnice Sudice. 73 pošta Boskovice Knínice u Boskovic. 23, Tererova. 5 Adamov Spešov 178, Rájec- Jest ebí Sv tlá prosívka "Pod Lipama" Kozárov Babylon rozhledna - tráva za sokolovnou prosívka Malá Roudka um lý povrch Prost ední Po í í u obchodu tráva Ž árná prosívka Býkovice tráva Lomnice, h išt v Obo e tráva petinek3@ tomasb@ .cz mir.musil@ lukas.jurka@ jaroslavtesar@ .cz mkbykovice@ pavel.bukal@ ppg.com Sudice tráva ootlada@ San Semi Vážany tráva ZŠ Ronovská prosívka Spešov prosívka vifi@ rdobes@centrum.cz dav.svoboda@

13 III. LIGA Vedoucí ligy Miroslav Švancara Adresa Lu ní 301, B ezová nad Svitavou telefon mir.svancara@ Hrací den Barva dresu Vedoucí mužstva Adresa Telefon H išt 1. FC Brumov ned le ervená modrá Zden k Sýs Brumov 104, Brumov tráva 2. TJ Šerkovice sobota oranžová Kv toslav Tesa 3. FK Rudná sobota zelená Lukáš Bárta Název mužstva BC ERVÁNKY Rájec SOKOL Lhota Rapotina sobota st íbrná David Skoták ned le zelená 6. FC Dolní Lhota ned le bílo-modrá František Stejskal Ing. David Hruška Šerkovice. 78 Tišnov Moravská Chrastová 229, Brn nec Na Vyhlídce 611 Rájec- Jest ebí Lhota Rapotina 138 Skalice n. Svit Dolní Lhota Blansko Šerkovice prosívka Rudná tráva TJ SOKOL K etín ned le oranžová Jan Alexa K etín. 136, FC DYNAMO ížovky ned le sv tle modrá Ji í Mlate ek 9. FC Šebetov sobota bílá 10. FC BRUTAL sobota modrá erná Michael Katzmair Ji í Karandyszewský 11. FC Rozsí ka sobota bílo modrá Martin Sedlák 12. Sokol Šebrov sobota zelená Marek Nechvíle Otakara Chlupa. 2 Boskovice Šebetov Kuni ky. 59, Rájec Rozsí ka Šebrov 104 Šebrov, Rájec sokolovna písek Lhota Rapotina prosívka Dolní Lhota prosívka K etín tráva "Pod Lipami" ížovky um lý povrch Šebetov zámecký park prosívka kvetoslavtesar@ bc-cervanky@ onanis@centrum.cz hruskadavid@ janalexa@ jirka.mla@ michal.kaci@ Kuni ky, tráva karandy@ Rozsí ka, tráva Šebrov v Luzích tráva alexbirkof@ marek.nechvile@

14 IV. LIGA Adresa Sadová 205, Ráje ko Vedoucí ligy Michal Alexa telefon Hrací den 1. FK Jablo any sobota Barva dresu modrá (zelená) Vedoucí mužstva Roman Plch 2. ARTÉZIA Št chov sobota modrá Filip Dolní ek 3. MK Velké Opatovice sobota zelená ervená Tomáš Svoboda 4. FPO Blansko ned le žluto erná Jakub Žák 5. FC Dlouhá Lhota sobota ervená Zden k Šir ek 6. FK Deštná sobota modrá Pavel Jurka 7. Název mužstva MK SOKOL Drnovice "A" sobota ervená Ond ej Dan k 8. TJ Rudka ned le ervená Pavel Šamšula 9. KMK Újezd u Kunštátu sobota Adresa Telefon H išt Jablo any. 132 Skalice n. Svitavou Lysice, Horní nám stí 195 Celní 17/ Brno Chel ického Blansko Dlouhá Lhota. 10 Lysice Deštná. 121, Letovice Drnovice. 294, Rudka 78 Kunštát zelená erno bílá Pavel Záboj Újezd. 51, Kunštát, TJ SOKOL Valchov A sobota oranžová Pavel Zelený Otakara Kubína 1, Boskovice Jablo any prosívka r.plch@ filson.cz La nov prosívka Malá Roudka um lý povrch Obch. akademie um lý povrch Dlouhá Lhota tráva Deštná sokolovna tráva za sokolovnou um lý povrch Rudka tráva Kunštát Újezd tráva Valchov u sokolovny UP tommysv@ ja.zakis@ zdenek.sirucek@ internet-retail.cz pavel9298@ psamsula@ carbozaboj@ grins@ 11. SK MORAVAN Svitávka sobota modrá ervená ing. Milan Novák 12. FC T eb tín sobota bílá, žlutá Karel Stehlík Josefa ejky 66 Svitávka Jeví ská 60 Letovice v parku OÚ prosívka milan.novak.b@ jirkastria1993@ T eb tín tráva

15 V. LIGA Adresa Otakara Kubína 2, Název mužstva Hrací den Barva dresu Vedoucí mužstva 1. SK ŽÍZE Petrovice sobota bílo modrá Roman Skoták 2. PANTHERS Vanovice sobota 3. TJ SOKOL Letovice sobota žlutá žluto- erná modrá ervená 4. FC STARS Letovice sobota zelená 5. FK Obora sobota oranžová modrá Adresa Telefon H išt Petrovice Vanovice. 160 Josef Pavlík Vojt ch Šir ek Pavel Zemach Martin Kotoulek 6. FC PICCOLO erná Hora sobota bílo- ervená Omar Zálešák 7. SK JKP Olešná ned le bílo ervená ervená Ji í Pant ek 8. FK TUZEMÁK sobota hn dá žlutá Daniel Ježek 9. TJ ULTRAS Vyso any ned le zeleno erná Zbyn k Sedlák Havírna 37 Letovice Pr chodní. 2 Letovice Obora. 98, Skalice n. Svitavou Facírka 199 Blansko- Klepa ov Olešná. 59 Blansko Otakara Kubína 2, Boskovice Tábor 30B Brno Vedoucí ligy Daniel Ježek telefon jezek.mkblansko@gmail.com Petrovice, za KD um lý povrch Vanovice písek ZŠ Letovice um lý povrch ZŠ Letovice um lý povrch skotakroman@ pepe.cz7@ pavelzemach@ gmail.com Obora tráva kotas87@ sportovní areál H, tráva Olešná "U Xyly" hlína Mladkov tráva TJ Vyso any prosívka omar.zalesak@gmail.com jkp-olesna@ fktuzemak@ gmail.com ultras-vysocany@ 10. PENTACO Boskovice sobota zelená nebo žlutá Miroslav Ne as Na Výsluní Boskovice ZŠ 3 Pod oborou, um lý povrch miroslav.necas@ 11. FC Lhota u Lysic sobota bílá Ji í Vitouch Lysice KAMNÁ I Š udlov ned le bílá Walter Elsinger Študlov Brn nec Lhota u Lysic um lý povrch B lá nad Svitavou tráva fc.lhotaulysic@ centrum.cz elsinger.walter@

16 VI. LIGA Vedoucí ligy Ivo Dobiášek Adresa Havlí kova 62, Blansko telefon Název mužstva Hrací den Barva dresu Vedoucí mužstva 1. SK Horní Po í í sobota modrá zelená Jakub Bauer 2. SK Kn ževes 2006 ned le modrá nebo žlutá Ji í Danzinger 3. TJ K20 Šoš vka sobota modro bílá Petr Sehnal 4. SK Jest ebí sobota zeleno-bílá Jan Svoboda 5. TJ SOKOL Valchov B 6. TJ ÚSOBRNO o.s. sobota 7. SOKOL Horní Lhota ned le sobota fialová v modrá ervená, zelená, šedá oranžová bílo- erná Karel Vrána Pavel Š udla 8. OREL ROCK Boskovice sobota bílá Filip Bá a 9. H EBCI Ludíkov sobota žlutá erná Radek Nedoma 10. FC Vít jeves sobota ervená erná Radek Procházka Adresa Telefon H išt Horní Po í í K etín K t novská Olešnice Šoš vka Sloup Nová 304, Rájec-Jest ebí Valchov 32, Boskovice Úsobrno 112 PS Horní Po í í tráva bauerk@ Kn ževes tráva jiridanzinger@ Šoš vka písek sehn.pe@gmail.com Petr Sedlák Lipovec Bezru ova 13 Boskovice Ludíkov Boskovice Vít jeves RJ Hybešova 292 prosívka za sokolovnou um lý povrch segedak@ Úsobrno tráva Horní Lhota u koupališt tráva kadluj@ ížovky um lý povrch Ludíkov tráva hrebciludikov@ ve Vít jevsi tráva george.walker@ tiscali.cz

17 Základní sout ž Vedoucí ligy Ivana Soldánová Adresa Na pískách 16, Boskovice tel Název mužstva Hrací den 1. FC Sebranice 2002 sobota 2. MK SOKOL Drnovice "B" sobota Barva dresu modrobílá ervenobílá modrobílá fialová Vedoucí mužstva Št pán Páral Adresa Telefon H išt Sebranice Sebranice prosívka Karel Krška Drnovice Drnovice UP SOKOL paralikstep@ krskadavid@ .cz 3. FC Br ov sobota modrá erno-žlutá 4. FC Lysice sobota oranžová 5. FC ROMA Olešnice sobota erná Tomáš Malach Richard Ždánský Martin Mare ek 6. M.K. Louka sobota modrá oranžová David Prudký Lu ní 76 Br ov-jene Badalky 323 Lysice eská 66 Letovice Nová 521, Olešnice Br ov-jene, tráva pod MŠ Lysice, tráva za sokolovnou prosívka Olešnice V lukách Louka, tráva mal.t@

18 Veteránská liga Vedoucí ligy Zden k Burýšek Adresa Brn nská. 7, erná Hora telefon zdenek.burysek@ Hrací den Barva dresu Vedoucí mužstva 1. Start sobota žlutá Michal Andrlík 2. Sharks Št chov ned le oranžová Petr Dolní ek Název mužstva FC Kvasar. Hora SENIORS BEST OF MICROTEX Lomnice sobota žluto- erná Martim Blažek sobota modro erná Zden k Dvo ák 5. OLD BOYS Vranová ned le žluto erná Rostislav Cichra Adresa Telefon H išt Mladkov 113, Skalice nad Svitavou, Horní Nám stí 195, Lysice, Brn nská 165, erná Hora, epka 14, Lomnice u Tišnova, ZŠ Boskovice, Slovákova 8 (pod oborou) - UP La nov - prosívka Sportovní areál H tráva Lomnice Obora TJ SOKOL tráva Vranová. 6, Vranová - tráva andrlik@ vassboskovice.cz dolnicekp@ koucprezidento@ .cz

19 P IHLÁŠKA LENA DO ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ESKÉ REPUBLIKY, o. s. Oblastní sdružení MALÁ KOPANÁ BLANSKO o.s. /MKB/ I Jméno a p íjmení Pohlaví muž žena ID hrá e (p id lí svaz) Datum narození PR KAZOVÉ FOTO Rodné íslo Místo narození Trvalé bydlišt (ulice, íslo domu, PS, m sto) P echodné bydlišt / Kontaktní adresa (vypl uje se pouze v p ípad odlišného trvalého bydlišt ) Telefon (musí být platný) Zdravotní stav Já níže podepsaný estn prohlašuji, že vyvíjím innost v Asociaci malého fotbalu eské republiky, o. s. a jeho oblastním svaze (v obou p ípadech dále jen jako AMF R) na vlastní nebezpe í a pln zodpovídám za sv j zdravotní stav. estn prohlašuji, že v p ípad jakýchkoli zdravotních i jiných problém souvisejících s mým zdravotním stavem p i innosti v této organizaci nevznesu v i sdružení AMF R žádné finan ní ani jiné nároky. Potvrzuji, že do AMF R vstupuji dobrovoln a souhlasím s vyhotovením registra ní karty ve výše uvedeném klubu. Stejn tak poskytuji dobrovoln AMF R své osobní údaje ke zpracování pro neziskové ú ely na dobu neur itou. Souhlasím s uve ejn ním výše uvedených údaj v médiích k neziskovým ú el m, spojených s innostmi, které ob anské sdružení AMF R vykonává. Dále souhlasím se zasíláním novinek z oblasti malého fotbalu, partner AMF R a informací podpory malého fotbalu se týkajících. Souhlasím se zve ejn ním mé fotky na internetu k neziskovým ú el m AMF R, jako je nap. elektronická soupiska týmu apod. Dále souhlasím s tím, že je AMF R oprávn na poskytovat mé výše uvedené údaje do st ešní centrální evidence p íslušného sportovního svazu (Evropská a Sv tová federace malého fotbalu) a také pro ú ely MŠMT a dalších organizací, které jsou spojeny s podporou malého fotbalu. Za uve ejn ní výše uvedených údaj nevznesu v i AMF R žádné finan ní ani jiné nároky. AMF R prohlašuje, že s osobními údaji lena bude nakládat v souladu se Zákonem o ochran osobních údaj, 11 zákona. 101/2000Sb. AMF R a jeho oblastní svazy si vyhrazují právo zm ny názvu. Svým podpisem potvrzuji správnost veškerých mnou uvedených údaj v této p ihlášce a potvrzuji, že budu respektovat a dodržovat pravidla, ády a další interními dokumenty, které AMF R vydala. Veškeré dokumenty a jejich zn ní je zve ejn no na oficiálních internetových stránkách výše uvedeného oblastního svazu nebo AMF R. Datum Název klubu Podpis nového lena. Podpis prezidenta klubu Podpis alespo 1 z rodi (u hrá mladších 18-ti let)... Podpis statutárního zástupce oblastního svazu. Razítko oblastního svazu

20 1. ITALCARS LIGA jaro kolo Domácí So 5. + Ne 6. dubna 2. kolo Domácí So Ne 20. dubna So FC ARTIS Bed ichov FK Rozhraní So HSK Holešín TJ OREL Boskovice So SK VIKTORIA Suchý HSK Holešín So AC Okrouhlá SK VIKTORIA Suchý Ne Sokol BK SADROS Bce LPP Lhota u Lysic Ne Sokol BK SADROS Bce FC ARTIS Bed ichov Ne KANAP Karolín FC MICROTEX Lomnice Ne LPP Lhota u Lysic S.t.B. Jablo any Ne FC KVASAR erná Hora AC Okrouhlá Ne FK Rozhraní KANAP Karolín Ne TJ OREL Boskovice S.t.B. Jablo any Ne FC MICROTEX Lomnice FC KVASAR erná Hora 3. kolo Domácí So 3. + Ne 4. kv tna 4. kolo Domácí So Ne 11. kv tna So FC ARTIS Bed ichov LPP Lhota u Lysic So AC Okrouhlá S.t.B. Jablo any So S.t.B. Jablo any HSK Holešín So FC ARTIS Bed ichov KANAP Karolín So SK VIKTORIA Suchý FC MICROTEX Lomnice Ne FC MICROTEX Lomnice TJ OREL Boskovice Ne KANAP Karolín Sokol BK SADROS Bce Ne LPP Lhota u Lysic HSK Holešín Ne TJ OREL Boskovice AC Okrouhlá Ne Sokol BK SADROS Bce FC KVASAR erná Hora Ne FC KVASAR erná Hora FK Rozhraní Ne FK Rozhraní SK VIKTORIA Suchý 5. kolo Domácí So Ne 18. kv tna 6. kolo Domácí So Ne 25. kv tna So S.t.B. Jablo any FC MICROTEX Lomnice So FC ARTIS Bed ichov SK VIKTORIA Suchý So HSK Holešín AC Okrouhlá Ne KANAP Karolín FC KVASAR erná Hora So SK VIKTORIA Suchý Sokol BK SADROS Bce Ne LPP Lhota u Lysic AC Okrouhlá Ne TJ OREL Boskovice FK Rozhraní Ne FC MICROTEX Lomnice HSK Holešín Ne KANAP Karolín LPP Lhota u Lysic Ne Sokol BK SADROS Bce TJ OREL Boskovice Ne FC KVASAR erná Hora FC ARTIS Bed ichov Ne FK Rozhraní S.t.B. Jablo any 7. kolo Domácí So 31. kv + Ne 1. ervna 8. kolo Domácí So 7. + Ne 8. ervna So HSK Holešín FK Rozhraní So FC ARTIS Bed ichov S.t.B. Jablo any So SK VIKTORIA Suchý KANAP Karolín Ne LPP Lhota u Lysic FC MICROTEX Lomnice So AC Okrouhlá FC MICROTEX Lomnice Ne KANAP Karolín TJ OREL Boskovice Ne Sokol BK SADROS Bce S.t.B. Jablo any Ne Sokol BK SADROS Bce HSK Holešín Ne TJ OREL Boskovice FC ARTIS Bed ichov Ne FC KVASAR erná Hora SK VIKTORIA Suchý Ne FC KVASAR erná Hora LPP Lhota u Lysic Ne FK Rozhraní AC Okrouhlá 9. kolo Domácí So Ne 15. ervna 10. kolo Domácí So Ne 22. ervna So HSK Holešín FC ARTIS Bed ichov So FC ARTIS Bed ichov AC Okrouhlá So S.t.B. Jablo any KANAP Karolín So SK VIKTORIA Suchý TJ OREL Boskovice So AC Okrouhlá Sokol BK SADROS Bce Ne Sokol BK SADROS Bce FC MICROTEX Lomnice So SK VIKTORIA Suchý LPP Lhota u Lysic Ne KANAP Karolín HSK Holešín Ne FC MICROTEX Lomnice FK Rozhraní Ne FC KVASAR erná Hora S.t.B. Jablo any Ne TJ OREL Boskovice FC KVASAR erná Hora Ne LPP Lhota u Lysic FK Rozhraní 11. kolo Domácí So Ne 29. ervna So HSK Holešín FC KVASAR erná Hora So AC Okrouhlá KANAP Karolín So S.t.B. Jablo any SK VIKTORIA Suchý Ne FC MICROTEX Lomnice FC ARTIS Bed ichov Ne FK Rozhraní Sokol BK SADROS Bce Ne TJ OREL Boskovice LPP Lhota u Lysic

21 1. ITALCARS LIGA podzim kolo Domácí So Ne 17. srpna 13. kolo Domácí So Ne 24. srpna So HSK Holešín SK VIKTORIA Suchý So FC ARTIS Bed ichov Sokol BK SADROS Bce So AC Okrouhlá FC KVASAR erná Hora So SK VIKTORIA Suchý AC Okrouhlá So S.t.B. Jablo any TJ OREL Boskovice So S.t.B. Jablo any LPP Lhota u Lysic Ne LPP Lhota u Lysic Sokol BK SADROS Bce Ne KANAP Karolín FK Rozhraní Ne FC MICROTEX Lomnice KANAP Karolín Ne FC KVASAR erná Hora FC MICROTEX Lomnice Ne FK Rozhraní FC ARTIS Bed ichov Ne TJ OREL Boskovice HSK Holešín 14. kolo Domácí So Ne 31. srpna 15. kolo Domácí So 6. + Ne 7. zá í So HSK Holešín S.t.B. Jablo any So HSK Holešín LPP Lhota u Lysic So AC Okrouhlá TJ OREL Boskovice So S.t.B. Jablo any AC Okrouhlá Ne Sokol BK SADROS Bce KANAP Karolín So SK VIKTORIA Suchý FK Rozhraní Ne LPP Lhota u Lysic FC ARTIS Bed ichov Ne KANAP Karolín FC ARTIS Bed ichov Ne FC MICROTEX Lomnice SK VIKTORIA Suchý Ne FC KVASAR erná Hora Sokol BK SADROS Bce Ne FK Rozhraní FC KVASAR erná Hora Ne TJ OREL Boskovice FC MICROTEX Lomnice 16. kolo Domácí So Ne 14. zá í 17. kolo Domácí So Ne 21. zá í So AC Okrouhlá HSK Holešín So HSK Holešín FC MICROTEX Lomnice So FC ARTIS Bed ichov FC KVASAR erná Hora So AC Okrouhlá LPP Lhota u Lysic Ne Sokol BK SADROS Bce SK VIKTORIA Suchý So S.t.B. Jablo any FK Rozhraní Ne LPP Lhota u Lysic KANAP Karolín So SK VIKTORIA Suchý FC ARTIS Bed ichov Ne FC MICROTEX Lomnice S.t.B. Jablo any Ne FC KVASAR erná Hora KANAP Karolín Ne FK Rozhraní TJ OREL Boskovice Ne TJ OREL Boskovice Sokol BK SADROS Bce 18. kolo Domácí So Ne 28. zá í 19. kolo Domácí So 4. + Ne 5. íjna So FC ARTIS Bed ichov TJ OREL Boskovice So HSK Holešín Sokol BK SADROS Bce So S.t.B. Jablo any Sokol BK SADROS Bce So AC Okrouhlá FK Rozhraní Ne LPP Lhota u Lysic FC KVASAR erná Hora So SK VIKTORIA Suchý FC KVASAR erná Hora Ne FC MICROTEX Lomnice AC Okrouhlá So S.t.B. Jablo any FC ARTIS Bed ichov Ne KANAP Karolín SK VIKTORIA Suchý Ne FC MICROTEX Lomnice LPP Lhota u Lysic Ne FK Rozhraní HSK Holešín Ne TJ OREL Boskovice KANAP Karolín 20. klo Domácí So Ne 12. íjna 21. kolo Domácí So Ne 19. íjna So FC ARTIS Bed ichov HSK Holešín So HSK Holešín KANAP Karolín Ne LPP Lhota u Lysic SK VIKTORIA Suchý So AC Okrouhlá FC ARTIS Bed ichov Ne Sokol BK SADROS Bce AC Okrouhlá So S.t.B. Jablo any FC KVASAR erná Hora Ne KANAP Karolín S.t.B. Jablo any Ne FC MICROTEX Lomnice Sokol BK SADROS Bce Ne FC KVASAR erná Hora TJ OREL Boskovice Ne FK Rozhraní LPP Lhota u Lysic Ne FK Rozhraní FC MICROTEX Lomnice Ne TJ OREL Boskovice SK VIKTORIA Suchý 22. kolo Domácí So Ne 26. íjna So FC ARTIS Bed ichov FC MICROTEX Lomnice So SK VIKTORIA Suchý S.t.B. Jablo any Ne KANAP Karolín AC Okrouhlá Ne Sokol BK SADROS Bce FK Rozhraní Ne LPP Lhota u Lysic TJ OREL Boskovice Ne FC KVASAR erná Hora HSK Holešín

22 2. LIGA jaro kolo Domácí So 5. + Ne 6. dubna 2. kolo Domácí So Ne 20. dubna So DKS KOPE EK Rájec AJETO Adamov So FC Sv tlá AC Kozárov So FC Spešov FC SAMPDORIA Po í í So AJETO Adamov ARSENAL Lomnice So FC Sv tlá FC FULGUR Býkovice So HASI I M.R. S.L. FC SAMPDORIA Po í í So FC Ž árná TORPÉDA Vážany So FC FULGUR Býkovice TORPÉDA Vážany So AC Kozárov SOKOL ZEDRAL Sudice So SOKOL ZEDRAL Sudice DKS KOPE EK Rájec Ne ARSENAL Lomnice HASI I M.R. S.L. So FC Spešov FC Ž árná 3. kolo Domácí So 3. + Ne 4. kv tna 4. kolo Domácí So Ne 11. kv tna So FC Ž árná HASI I M.R. S.L. So FC Sv tlá ARSENAL Lomnice So FC Spešov TORPÉDA Vážany So AJETO Adamov FC Ž árná So DKS KOPE EK Rájec FC Sv tlá So AC Kozárov DKS KOPE EK Rájec So FC SAMPDORIA Po í í AJETO Adamov So FC Spešov FC FULGUR Býkovice So AC Kozárov FC FULGUR Býkovice So HASI I M.R. S.L. TORPÉDA Vážany Ne ARSENAL Lomnice SOKOL ZEDRAL Sudice So SOKOL ZEDRAL Sudice FC SAMPDORIA Po í í 5. kolo Domácí So Ne 18. kv tna 6. kolo Domácí So Ne 25. kv tna So TORPÉDA Vážany AJETO Adamov So AC Kozárov FC SAMPDORIA Po í í So DKS KOPE EK Rájec FC FULGUR Býkovice So DKS KOPE EK Rájec ARSENAL Lomnice So FC Ž árná SOKOL ZEDRAL Sudice So FC Sv tlá FC Ž árná So FC Spešov HASI I M.R. S.L. So FC Spešov AJETO Adamov So FC SAMPDORIA Po í í FC Sv tlá So FC FULGUR Býkovice HASI I M.R. S.L. Ne ARSENAL Lomnice AC Kozárov So SOKOL ZEDRAL Sudice TORPÉDA Vážany 7. kolo Domácí So 31. kv + Ne 1. ervna 8. kolo Domácí So 7. + Ne 8. ervna So TORPÉDA Vážany FC Sv tlá So AC Kozárov TORPÉDA Vážany So FC Spešov SOKOL ZEDRAL Sudice So DKS KOPE EK Rájec FC Ž árná So FC Ž árná AC Kozárov So SOKOL ZEDRAL Sudice HASI I M.R. S.L. So HASI I M.R. S.L. AJETO Adamov So FC Spešov FC Sv tlá So FC SAMPDORIA Po í í DKS KOPE EK Rájec So FC FULGUR Býkovice AJETO Adamov Ne ARSENAL Lomnice FC FULGUR Býkovice Ne ARSENAL Lomnice FC SAMPDORIA Po í í 9. kolo Domácí So Ne 15. ervna 10. kolo Domácí So Ne 22. ervna So FC Ž árná ARSENAL Lomnice So AC Kozárov HASI I M.R. S.L. So TORPÉDA Vážany DKS KOPE EK Rájec So FC SAMPDORIA Po í í FC Ž árná So AJETO Adamov SOKOL ZEDRAL Sudice So FC Spešov DKS KOPE EK Rájec So HASI I M.R. S.L. FC Sv tlá So FC Sv tlá AJETO Adamov So FC SAMPDORIA Po í í FC FULGUR Býkovice So FC FULGUR Býkovice SOKOL ZEDRAL Sudice So FC Spešov AC Kozárov Ne ARSENAL Lomnice TORPÉDA Vážany 11. kolo Domácí So Ne 29. ervna So TORPÉDA Vážany FC SAMPDORIA Po í í So AJETO Adamov AC Kozárov So FC Ž árná FC FULGUR Býkovice So HASI I M.R. S.L. DKS KOPE EK Rájec So SOKOL ZEDRAL Sudice FC Sv tlá So FC Spešov ARSENAL Lomnice

23 2. LIGA podzim kolo Domácí So Ne 17. srpna 13. kolo Domácí So Ne 24. srpna So TORPÉDA Vážany FC Ž árná So DKS KOPE EK Rájec SOKOL ZEDRAL Sudice So AJETO Adamov DKS KOPE EK Rájec So FC Ž árná FC Spešov So HASI I M.R. S.L. ARSENAL Lomnice So TORPÉDA Vážany FC FULGUR Býkovice So FC FULGUR Býkovice FC Sv tlá So FC SAMPDORIA Po í í HASI I M.R. S.L. So SOKOL ZEDRAL Sudice AC Kozárov So AC Kozárov FC Sv tlá So FC SAMPDORIA Po í í FC Spešov Ne ARSENAL Lomnice AJETO Adamov 14. kolo Domácí So Ne 31. srpna 15. kolo Domácí So 6. + Ne 7. zá í So FC Sv tlá DKS KOPE EK Rájec So TORPÉDA Vážany HASI I M.R. S.L. So AJETO Adamov FC SAMPDORIA Po í í So FC Ž árná AJETO Adamov So HASI I M.R. S.L. FC Ž árná So DKS KOPE EK Rájec AC Kozárov So FC FULGUR Býkovice AC Kozárov So FC FULGUR Býkovice FC Spešov So SOKOL ZEDRAL Sudice ARSENAL Lomnice So FC SAMPDORIA Po í í SOKOL ZEDRAL Sudice So TORPÉDA Vážany FC Spešov So AJETO Adamov FC Spešov 16. kolo Domácí So Ne 14. zá í 17. kolo Domácí So Ne 21. zá í So AJETO Adamov TORPÉDA Vážany So FC Ž árná FC Sv tlá So FC Sv tlá FC SAMPDORIA Po í í So TORPÉDA Vážany SOKOL ZEDRAL Sudice So AC Kozárov ARSENAL Lomnice So FC SAMPDORIA Po í í AC Kozárov So FC FULGUR Býkovice DKS KOPE EK Rájec So HASI I M.R. S.L. FC FULGUR Býkovice So HASI I M.R. S.L. FC Spešov Ne ARSENAL Lomnice DKS KOPE EK Rájec So SOKOL ZEDRAL Sudice FC Ž árná Ne ARSENAL Lomnice FC Sv tlá 18. kolo Domácí So Ne 28. zá í 19. kolo Domácí So 4. + Ne 5. íjna So AJETO Adamov HASI I M.R. S.L. So AJETO Adamov FC FULGUR Býkovice So AC Kozárov FC Ž árná So FC Ž árná DKS KOPE EK Rájec So DKS KOPE EK Rájec FC SAMPDORIA Po í í So TORPÉDA Vážany AC Kozárov So FC Sv tlá TORPÉDA Vážany So FC SAMPDORIA Po í í ARSENAL Lomnice So FC FULGUR Býkovice ARSENAL Lomnice So HASI I M.R. S.L. SOKOL ZEDRAL Sudice So SOKOL ZEDRAL Sudice FC Spešov So FC Sv tlá FC Spešov 20. kolo Domácí So Ne 12. íjna 21. kolo Domácí So Ne 19. íjna So DKS KOPE EK Rájec TORPÉDA Vážany So AJETO Adamov FC Sv tlá So AC Kozárov FC Spešov So TORPÉDA Vážany ARSENAL Lomnice So SOKOL ZEDRAL Sudice AJETO Adamov So FC Ž árná FC SAMPDORIA Po í í So FC Sv tlá HASI I M.R. S.L. So HASI I M.R. S.L. AC Kozárov So FC FULGUR Býkovice FC SAMPDORIA Po í í So SOKOL ZEDRAL Sudice FC FULGUR Býkovice Ne ARSENAL Lomnice FC Ž árná So DKS KOPE EK Rájec FC Spešov 22. kolo Domácí So Ne 26. íjna So DKS KOPE EK Rájec HASI I M.R. S.L. So FC SAMPDORIA Po í í TORPÉDA Vážany So AC Kozárov AJETO Adamov So FC Sv tlá SOKOL ZEDRAL Sudice So FC FULGUR Býkovice FC Ž árná Ne ARSENAL Lomnice FC Spešov

24 3. LIGA jaro kolo Domácí So 5. + Ne 6. dubna 2. kolo Domácí So Ne 20. dubna So FK Rudná FC BRUTAL So BC ERVÁNKY Rájec FC Dolní Lhota So TJ Šerkovice FC Šebetov So FC Šebetov FK Rudná Ne TJ SOKOL K etín SOKOL Šebrov So FC Rozsí ka TJ SOKOL K etín Ne SOKOL Lhota Rapotina BC ERVÁNKY Rájec So FC BRUTAL SOKOL Lhota Rapotina Ne FC Brumov FC DYNAMO ížovky Ne FC Brumov TJ Šerkovice Ne FC Dolní Lhota FC Rozsí ka Ne FC DYNAMO ížovky SOKOL Šebrov 3. kolo Domácí So 3. + Ne 4. kv tna 4. kolo Domácí So Ne 11. kv tna So SOKOL Šebrov FC Rozsí ka So FC BRUTAL TJ SOKOL K etín So TJ Šerkovice FC DYNAMO ížovky So FC Šebetov FC Dolní Lhota So FK Rudná FC Brumov So TJ Šerkovice FK Rudná Ne SOKOL Lhota Rapotina FC Šebetov So BC ERVÁNKY Rájec SOKOL Šebrov Ne FC Dolní Lhota FC BRUTAL Ne FC Brumov SOKOL Lhota Rapotina Ne TJ SOKOL K etín BC ERVÁNKY Rájec Ne FC DYNAMO ížovky FC Rozsí ka 5. kolo Domácí So Ne 18. kv tna 6. kolo Domácí So Ne 25. kv tna So FC Rozsí ka BC ERVÁNKY Rájec So FC Šebetov SOKOL Šebrov So FK Rudná FC DYNAMO ížovky So FK Rudná SOKOL Lhota Rapotina So SOKOL Šebrov FC BRUTAL So FC BRUTAL FC Rozsí ka Ne TJ SOKOL K etín FC Šebetov So TJ Šerkovice FC Dolní Lhota Ne FC Dolní Lhota FC Brumov Ne FC Brumov TJ SOKOL K etín Ne SOKOL Lhota Rapotina TJ Šerkovice Ne FC DYNAMO ížovky BC ERVÁNKY Rájec 7. kolo Domácí So 31. kv + Ne 1. ervna 8. kolo Domácí So 7. + Ne 8. ervna So FC Rozsí ka FC Šebetov So TJ Šerkovice SOKOL Šebrov So BC ERVÁNKY Rájec FC BRUTAL So FK Rudná TJ SOKOL K etín So SOKOL Šebrov FC Brumov So FC Šebetov BC ERVÁNKY Rájec Ne TJ SOKOL K etín TJ Šerkovice Ne SOKOL Lhota Rapotina FC Dolní Lhota Ne SOKOL Lhota Rapotina FC DYNAMO ížovky Ne FC Brumov FC Rozsí ka Ne FC Dolní Lhota FK Rudná Ne FC DYNAMO ížovky FC BRUTAL 9. kolo Domácí So Ne 15. ervna 10. kolo Domácí So Ne 22. ervna So SOKOL Šebrov FK Rudná So TJ Šerkovice BC ERVÁNKY Rájec So FC Rozsí ka TJ Šerkovice So FK Rudná FC Rozsí ka So FC BRUTAL FC Šebetov Ne SOKOL Lhota Rapotina SOKOL Šebrov So BC ERVÁNKY Rájec FC Brumov Ne FC Brumov FC BRUTAL Ne FC Dolní Lhota FC DYNAMO ížovky Ne FC DYNAMO ížovky FC Šebetov Ne TJ SOKOL K etín SOKOL Lhota Rapotina Ne FC Dolní Lhota TJ SOKOL K etín 11. kolo Domácí So Ne 29. ervna So SOKOL Šebrov FC Dolní Lhota So FC BRUTAL TJ Šerkovice So FC Šebetov FC Brumov So BC ERVÁNKY Rájec FK Rudná So FC Rozsí ka SOKOL Lhota Rapotina Ne TJ SOKOL K etín FC DYNAMO ížovky

25 3. LIGA podzim kolo Domácí So Ne 17. srpna 13. kolo Domácí So Ne 24. srpna So FC Šebetov TJ Šerkovice So FK Rudná FC Šebetov So FC BRUTAL FK Rudná So SOKOL Šebrov FC DYNAMO ížovky So FC Rozsí ka FC Dolní Lhota So TJ Šerkovice FC Brumov So BC ERVÁNKY Rájec SOKOL Lhota Rapotina Ne SOKOL Lhota Rapotina FC BRUTAL So SOKOL Šebrov TJ SOKOL K etín Ne FC Dolní Lhota BC ERVÁNKY Rájec Ne FC DYNAMO ížovky FC Brumov Ne TJ SOKOL K etín FC Rozsí ka 14. kolo Domácí So Ne 31. srpna 15. kolo Domácí So 6. + Ne 7. zá í So BC ERVÁNKY Rájec TJ SOKOL K etín So FK Rudná TJ Šerkovice So FC Šebetov SOKOL Lhota Rapotina So SOKOL Šebrov BC ERVÁNKY Rájec So FC Rozsí ka SOKOL Šebrov So FC Rozsí ka FC DYNAMO ížovky So FC BRUTAL FC Dolní Lhota Ne SOKOL Lhota Rapotina FC Brumov Ne FC Brumov FK Rudná Ne FC Dolní Lhota FC Šebetov Ne FC DYNAMO ížovky TJ Šerkovice Ne TJ SOKOL K etín FC BRUTAL 16. kolo Domácí So Ne 14. zá í 17. kolo Domácí So Ne 21. zá í So FC Šebetov TJ SOKOL K etín So BC ERVÁNKY Rájec FC DYNAMO ížovky So BC ERVÁNKY Rájec FC Rozsí ka So SOKOL Šebrov FC Šebetov So TJ Šerkovice SOKOL Lhota Rapotina So FC Rozsí ka FC BRUTAL So FC BRUTAL SOKOL Šebrov Ne TJ SOKOL K etín FC Brumov Ne FC Brumov FC Dolní Lhota Ne SOKOL Lhota Rapotina FK Rudná Ne FC DYNAMO ížovky FK Rudná Ne FC Dolní Lhota TJ Šerkovice 18. kolo Domácí So Ne 28. zá í 19. kolo Domácí So 4. + Ne 5. íjna So FK Rudná FC Dolní Lhota So FC BRUTAL FC DYNAMO ížovky So FC BRUTAL BC ERVÁNKY Rájec So SOKOL Šebrov TJ Šerkovice So FC Šebetov FC Rozsí ka So FC Rozsí ka FC Brumov So TJ Šerkovice TJ SOKOL K etín So BC ERVÁNKY Rájec FC Šebetov Ne FC Brumov SOKOL Šebrov Ne TJ SOKOL K etín FK Rudná Ne FC DYNAMO ížovky SOKOL Lhota Rapotina Ne FC Dolní Lhota SOKOL Lhota Rapotina 20. kolo Domácí So Ne 12. íjna 21. kolo Domácí So Ne 19. íjna So FK Rudná SOKOL Šebrov So SOKOL Šebrov SOKOL Lhota Rapotina So TJ Šerkovice FC Rozsí ka So FC BRUTAL FC Brumov So FC Šebetov FC BRUTAL So FC Šebetov FC DYNAMO ížovky Ne FC Brumov BC ERVÁNKY Rájec So FC Rozsí ka FK Rudná Ne SOKOL Lhota Rapotina TJ SOKOL K etín So BC ERVÁNKY Rájec TJ Šerkovice Ne FC DYNAMO ížovky FC Dolní Lhota Ne TJ SOKOL K etín FC Dolní Lhota 22. kolo Domácí So Ne 26. íjna So FK Rudná BC ERVÁNKY Rájec So TJ Šerkovice FC BRUTAL Ne SOKOL Lhota Rapotina FC Rozsí ka Ne FC Brumov FC Šebetov Ne FC DYNAMO ížovky TJ SOKOL K etín Ne FC Dolní Lhota SOKOL Šebrov

Ročenka. Malá kopaná okresu Blansko o.s. SOKOL BK SADROS Boskovice vítěz 1. ligy 2012. www.blanensky.denik.cz

Ročenka. Malá kopaná okresu Blansko o.s. SOKOL BK SADROS Boskovice vítěz 1. ligy 2012. www.blanensky.denik.cz Ročenka Malá kopaná okresu Blansko o.s. SOKOL BK SADROS Boskovice vítěz 1. ligy 2012 www.blanensky.denik.cz www.vlk-elektro.cz 2013 www.italcars.cz ZÁPIS O UTKÁNÍ GENERÁLNÍ PARTNER 1.LIGY MEDIÁLNÍ PARTNER

Více

Malá kopaná okresu Blansko 2. liga ročník 2007

Malá kopaná okresu Blansko 2. liga ročník 2007 Výsledková tabulka pořadí zápasy výhra remíza prohra skóre body 1 1. FC KVASAR Černá Hora 22 16 4 2 96:41 52 2 ARTÉZIA Štěchov 22 13 3 6 80:55 42 3 TJ OREL Boskovice 22 12 3 7 73:48 39 4 SK VIKTORIA Suchý

Více

ZÁPIS O UTKÁNÍ. Hosté : ZÁKLADNÍ SOUT Ž. Podpisem zástupci obou tým potvrzují, že všichni hrá i startují oprávn n.

ZÁPIS O UTKÁNÍ. Hosté : ZÁKLADNÍ SOUT Ž. Podpisem zástupci obou tým potvrzují, že všichni hrá i startují oprávn n. ZÁPIS O UTKÁNÍ Domácí GENERÁLNÍ PARTNER 1.LIGY MEDIÁLNÍ PARTNER MK BLANSKO O O O O O O O O O 1.ITALCARS LIGA 2.LIGA MKB 3.LIGA MKB 4.LIGA MKB 5.LIGA MKB ZÁKLADNÍ SOUT Ž VETERÁNSKÁ LIGA ŽENSKÁ LIGA OKRESNÍ

Více

17. MISTROVSTVÍ ESKÉ REPUBLIKY 2012 v MALÉ KOPANÉ ERNÁ HORA

17. MISTROVSTVÍ ESKÉ REPUBLIKY 2012 v MALÉ KOPANÉ ERNÁ HORA MALÁ KOPANÁ BLANSKO o.s. pořadatel 17. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY v malé kopané ČERNÁ HORA 6. a 7. ČERVENCE 2012 ve spolupráci s MALÁ KOPANÁ ČERNÁ HORA o.s. & ČMSMK za podpory TJ SOKOL ČERNÁ HORA & MĚSTYS

Více

Základní profil Svazu malého fotbalu Blanensko, z.s.

Základní profil Svazu malého fotbalu Blanensko, z.s. Základní profil Svazu malého fotbalu Blanensko, z.s. Název: Oficiální zkratka: Založeno: Přejmenováno: Banka: Číslo účtu: IČO: DIČ: Web: Facebook: E-mail: Adresa kanceláře: Logo: Svaz malého fotbalu Blanensko,

Více

ZÁPIS Z 2. ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ MALÁ KOPANÁ BLANSKO o. s.

ZÁPIS Z 2. ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ MALÁ KOPANÁ BLANSKO o. s. ZÁPIS Z 2. ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ MALÁ KOPANÁ BLANSKO o. s. dne 8. prosince 2012 Zahájení: 15 00 hodin 1. Zahájení a úvod Zahájení a přivítání hostů a účastníků provedl předseda komise

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 00/, PS 40, 60 7 Praha 6 Kategorie: Místo konání: Muži Hazlov Datum: 0. -. květen 006 Všeobecná ustanovení. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Jiskra Hazlov..

Více

Stanovy SFL Small Floorbal League

Stanovy SFL Small Floorbal League I. Základní ustanovení Stanovy SFL Small Floorbal League 2018 2019 1. Small floorbal league (SFL) je amatérská sout ž ur ená pro vypln ní volného asu, hraná dle pravidel FBU s úpravou pravidel pro SFL.

Více

Seznam žádostí dle 30 odst. 1 písm. f) zákona číslo 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší (aktualizace 31. 12. 2014)

Seznam žádostí dle 30 odst. 1 písm. f) zákona číslo 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší (aktualizace 31. 12. 2014) Leoš Bednář Míchov u Boskovic Krbová kamna 6.1.2014 8.1.2014 220/2014 Př Jana Přichystalová Světlá u Šebetova Plynový kotel, krbová vložka 8.1.2014 10.1.2014 377/2014 Př Ing. Roman Konstanz Žerůtky Kachlová

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Muži Poděbrady Datum: 25. 26. dubna 2015 Semifinále Místa konání: Liberec Žižkov Vyškov Zábřeh Datum: 14.

Více

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh Čl. I Název a sídlo 1. SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo na adrese Praha 10 - Vršovice, Vladivostocká ulice 1460/10,

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Seniorky Vrchlabí Datum: 3. 4. května 2014 Semifinále Místa konání: Ústí n.l., Strakonice, Vracov, Přelouč

Více

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí

R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí R O Z P I S soutěží dospělých pro rok 2011 2012 v okresním přeboru mužů a žen okres Ústí nad Orlicí V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N Í 1. Řízení soutěží Soutěže okresního přeboru mužů a žen vyhlašuje

Více

A BCDEF CBC F BC. íslo 0 Vydáno:

A BCDEF CBC F BC. íslo 0 Vydáno: A BCDEF CBC F BC íslo 0 Vydáno: 19. 6. 2018 Na úvod zmíním, že startovné dosud neuhradila družstva PROŠ OUCH a P.A.K.O.! V p ípad zájmu m kontaktujte a já vám pošlu íslo ú tu, na který m žete startovné

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Finále Místo konání: Senioři Pelhřimov Datum: 3. 4. května 2014 Semifinále Místa konání: Karlovy Vary, Praha-Braník Vyškov,

Více

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU Stanovy KSTT Vysočina 1 Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU 1. ÚVOD 1.1 Právní postavení. 1.1.1 Krajský svaz triatlonu Vysočina (dále také KSTT Vysočina) je zapsaným spolkem, který vznikl

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

I. ročník M E M O R I Á L U

I. ročník M E M O R I Á L U Tělovýchovná jednota S u š i c e oddíl kopané - 312040 342 01 Sušice 2, Fr. Procházky 119 telefon: 376 523 275 stadión Sušice, Volšovská 42 stadión: 376 523 273 e-mail: susicefotbal@centrum.cz Tělovýchovná

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ I. Vyhlašovatel výběrového řízení Vyhlašovatelem výběrového řízení je společnost ČEPS, a.s., se sídlem Elektrárenská 774/2, 101 52 Praha 10, IČ 25702556, DIČ CZ25702556, zapsaná

Více

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016. Harmonogram úkolů a lhůt

VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016. Harmonogram úkolů a lhůt VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY konané ve dnech 7. a 8. října 2016 Harmonogram úkolů a lhůt vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění

Více

VELKÁ CENA ÚSTÍ NAD LABEM 6.-7.4.2013

VELKÁ CENA ÚSTÍ NAD LABEM 6.-7.4.2013 VELKÁ CENA ÚSTÍ NAD LABEM 6.-7.4.2013 Hlavním partnerem: MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Pořadatel: Městský plavecký klub Ústí nad Labem Místo konání: Plavecká hala Klíše, U Koupaliště 11, 400 01 Ústí nad Labem Bazén:

Více

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě

Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání. občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Pozvánka na valnou hromadu plenární zasedání občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě Jménem občanského sdružení s názvem Sdružení rodičů při III. ZŠ Zábřeh na Moravě,

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu 1. Hodnocení sportovních výkonů 2. Podmínky pro přiznání bodů za výkon a přihlášky kód. čísel 2.1 Body za výkon 2.2 Mezinárodní body FIS 3. Závod 3.1 FIS Závod 3.2

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1 SOUTĚŽNÍ ŘÁD 1. Základní ustanovení 1.1 Tento řád vstupuje v platnost 1.8.2006 a je závazným řádem pro Milevskou ligu (dále jen ML) v malé kopané a týmy vstupují do ML s tím, že jej berou plně na vědomí

Více

XXVI. ročník žebříčku krosových závodů. Chlapácký běh 2016

XXVI. ročník žebříčku krosových závodů. Chlapácký běh 2016 XXVI. ročník žebříčku krosových závodů Chlapácký běh 2016 Pořadatelé: Klub vytrvalostních sportů Šumperk, Gymnázium Šumperk, Sokol Kolšov, SOŠ ŢŠ Šumperk, TATRAN a SK Pašerák Písařov, Horal Šumperk, SKI

Více

Česká basketbalová federace

Česká basketbalová federace Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky staršího minižactva sezóny 2010/2011 1. Všeobecná ustanovení:

Více

Po rozhlednách v okolí Boskovic

Po rozhlednách v okolí Boskovic Po rozhlednách v okolí Boskovic Za podporu d kuje projektový tým ve složení Jakub Chuda, Lukáš Chuda, Vojt ch Borkovec, Patrik Pr ša, Patrik Trávní ek, Martin Lasl, Michal erný a ostatní d ti z D tského

Více

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR)

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Oddíl I. Základní členění WRC ČR. Článek. 1. Postavení WRC. 1. Western Riding Club České republiky, z.s. (dále jen WRC) je nezávislým

Více

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 *************************************************************** Vážní spoluobčané, v měsíci únoru byly po krátké zimní přestávce

Více

HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010

HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010 HRACÍ ŘÁD REGIONÁLNÍCH SOUTĚŽÍ ABV ČVS V ČR PRO SEZONU 2010 Obsah článek Str. článek Str. 1 Účast 1 9 Reklama 4 2 Systém 1 10 Povinnosti promotéra 4 3 Bodování 2 11 Hřiště a areál 5 4 Prize money 3 12

Více

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 TJ SOKOL POCINOVICE PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 1. Hrací plocha Všechny zápasy budou sehrány ve sportovním areálu Sokola Pocinovice na čtyřech hřištích s travnatým

Více

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže

Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Pravidla soutěže. Poznáváme firmy ve středních Čechách. 1. Pořadatel soutěže. 2. Termín konání soutěže Pravidla soutěže (dále jen pravidla soutěže ) Krajská hospodářská komora Střední Čechy Poznáváme firmy ve středních Čechách 1. Pořadatel soutěže se sídlem: Tyršova 106, 261 01 Příbram Zámeček s adresou

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2015/2016 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2015/2016 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Jihlava Datum: 25. ledna 2015 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá PSJ Jihlava 2) Termín Neděle 25. ledna 2015 3) Místo konání Čtyřdráhová

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016

Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016 Pravidla Trutnovské volejbalové ligy Ročník:2015-2016 Termíny:!!!!!!!!!! tělocvična je hrazena od 8:00 do 15:00.!!!!!!! 26.9.2015; 24.10.2015; 21.11.2013; 5.12.2015; 9.1.2016; 6.2.2016; 19.3.2016; 23.4.2016;

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

STANOVY Klub leteckých modelářů Brno, z.s.

STANOVY Klub leteckých modelářů Brno, z.s. STANOVY Klub leteckých modelářů Brno, z.s. Klub leteckých modelářů Brno, o.s., ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012 Sb, občanského zákoníku, považuje za

Více

ROČENKA MINIKÁROVÉHO SPORTU

ROČENKA MINIKÁROVÉHO SPORTU ROČENKA MINIKÁROVÉHO SPORTU 2011 Ročenka 2011 2 SM AČR OBSAH I. Sportovní pravomoc, řízení minikárového sportu 5 II. Struktura a složení SM AČR 5 III. Organizační pokyny 6 IV. Mistrovství ČR ve slalomu

Více

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ

REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY REPUBLIKOVÉ FINÁLE AŠSK ČR STŘEDNÍCH ŠKOL ve stolním tenise pro školní rok 2007 / 2008 6.-8.12. 2007 KOSTELEC NAD ORLICÍ Školní sportovní klub při VOŠ

Více

STANOVY SK Újezd Praha 4, z.s. (úplné znění) Preambule

STANOVY SK Újezd Praha 4, z.s. (úplné znění) Preambule STANOVY SK Újezd Praha 4, z.s. (úplné znění) Preambule 1. SK Újezd Praha 4, z.s. (dále jen Klub; či SK ) je dobrovolný, samosprávný svazek členů založený za účelem podpory sportovních aktivit svých členů

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074.

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. SOUTĚŽE PODKOVY OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST HUMPOLEC. MV 0074. SERIÁL ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2016. CNC, CAN. STATUT 51. ROČNÍKU. STATUT 51. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA BYL

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

Výsledky zápasů 10. kola Fortuna ligy:

Výsledky zápasů 10. kola Fortuna ligy: Výsledky zápasů 10. kola Fortuna ligy: 1. Vyškov Boskovice 2:0 1 2. Rosice Blansko 2:0 1 3. Ráječko Kuřim 1:0 1 4. Bohunice Rájec 3:2 1 5. Bořitov Lipovec 3:0 1 6. Olešnice Černá Hora 2:0 1 7. Rudice Jedovnice

Více

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil U lihovaru byl umístěn kontejner na použitý textil. Tento textil bude sloužit pro dobročinné účely CHARITĚ SVITAVY. Kontejner na textil, který je umístěn

Více

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění.

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. I. Smluvní strany Objednatel: Společenství Golfová 884 887 Zapsané

Více

PLAVECKÉHO KLUBU P SEK. Článek 10 Základní ustanovení

PLAVECKÉHO KLUBU P SEK. Článek 10 Základní ustanovení PLAVECKÉHO KLUBU P SEK -------------------------~---------------- Registr~cc provedena ~J10} 1f"90' dne. Článek 10 Základní ustanovení -~--------------------~-------- Plavecký klub je sportovní organizací,

Více

PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014

PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014 PROPOZICE NÁRODNÍCH FINÁLE a FESTIVALŮ V MINIBASKETBALE pro rok 2014 Propozice NF / F 2014 strana 2 / 12 Důležité ČBF (výbor ČAMB) si vyhrazuje právo na provedení dodatečných doplnění či změn v těchto

Více

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ

I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ I. HAVLÍČKOBRODSK KOBRODSKÉ SPORTOVNÍ HRY DĚTÍD A MLÁDE DEŽE Město Havlíčkův v Brod 16.5.2014 SPONZOŘI I A OSTATNÍ PODPOROVATELÉ HER ŘÍDÍCÍ VÝBOR HER Ing. Ivan Kuželka JUDr. Vít V Fikar Mgr. Marek Topolovský

Více

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 - Návrh projektu k 3. 2. 2016 Obsah Obsah... 2 1. KONTEXT... 3 2. CÍLE A VÝSTUPY PROJEKTU... 4 3. POSTUP PŘÍPRAVY PARTICIPAČNÍHO

Více

Sazebník poplatk, pokut, trest a odm n

Sazebník poplatk, pokut, trest a odm n Sazebník poplatk, pokut, trest a odm n Tento sazebník je platný od 11. 03. 2012 Aktualizace bodu II/3 20. 10. 2010 Aktualizace bodu II/3 11. 03. 2012 Aktualizace bodu V. 11. 03. 2012 MLMF.cz Milovická

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

Vnitřní předpis. Spolku Vltavan v Praze

Vnitřní předpis. Spolku Vltavan v Praze Spolek Vltavan v Praze Nová registrace spolku Vnitřní předpis stránka 1 z 5 Vnitřní předpis Spolku Vltavan v Praze 2015 Vnitřní předpis obsahuje ustanovení, na kterých nebyla shoda při tvorbě stanov, nebo

Více

FORMULÁŘ ZPRÁVY O ZAHÁJENÍ REALIZACE PROJEKTU (dále jako ZZRP )

FORMULÁŘ ZPRÁVY O ZAHÁJENÍ REALIZACE PROJEKTU (dále jako ZZRP ) FORMULÁŘ ZPRÁVY O ZAHÁJENÍ REALIZACE PROJEKTU (dále jako ZZRP ) ZPRÁVA O ZAHÁJENÍ REALIZACE PROJEKTU (dále jako ZZRP ) OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Zprávu o zahájení realizace projektu

Více

Petřvaldský zpravodaj

Petřvaldský zpravodaj Petřvaldský zpravodaj MK ČR E 10176 4/2015 duben Příspěvky do zpravodaje doručte k 15. dni měsíce do knihovny nebo na OÚ. 70. výročí konce 2. světové války Každým rokem jsem se jednou z nejznámějších protiválečných

Více

HERNÍ ŘÁD SMS soutěže Vyhraj vstupenky na Bayern Mnichov

HERNÍ ŘÁD SMS soutěže Vyhraj vstupenky na Bayern Mnichov HERNÍ ŘÁD SMS soutěže Vyhraj vstupenky na Bayern Mnichov I. Úvodní ustanovení 1. Pořadatelem SMS soutěže s názvem Vyhraj vstupenky na Bayern Mnichov (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s

Více

Zápis ze zasedání. Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK. Lipová - lázně 15. 6. 2012

Zápis ze zasedání. Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK. Lipová - lázně 15. 6. 2012 Zápis ze zasedání Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK Lipová - lázně 15. 6. 2012 Přítomni: za RE ASIS: JUDr. Michal Ţiţlavský, JUDr. Daniel Ševčík, Ph.D., Mgr. Adam Sigmund, JUDr. Kateřina Martínková,

Více

Okresní přebor BK - ročník 09/10 Úvodní zpráva 11.10.09

Okresní přebor BK - ročník 09/10 Úvodní zpráva 11.10.09 Okresní přebor BK - ročník 09/10 Úvodní zpráva 11.10.09 Losování soutěže proběhlo dne 22.09.09. Ve skupině startuje 10 družstev. Pořadí družstev podle čísla losu s průměrným koeficientem zákl. sestavy:

Více

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.16/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven 12.12.2012 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Martina Volfová,

Více

Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm VÝZVA

Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm VÝZVA Město Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo náměstí 128, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm V Rožnově pod Radhoštěm dne 27.03.2014 VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k veřejné zakázce na dodávku

Více

Herní plán KING OF DIAMONDS

Herní plán KING OF DIAMONDS Herní plán KING OF DIAMONDS King of Diamonds 1. Úvod King of Diamonds je hra s pěti válci a 243 statickými výherními liniemi. Hra obsahuje 10 různých symbolů-včetně divokého a bonus (scatter) symbolu.

Více

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást

JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást ÁST A - PODNIKATEL 01 Podnikatel a) titul podací razítko JEDNOTNÝ REGISTRA NÍ FORMULÁ Fyzická osoba - základní a živnostenská ást b) jméno c) p íjmení d) titul 1) e) pohlaví f) rodné p íjmení g) rodinný

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno 1442/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1470/2016-BKMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/32/2016 s následnou

Více

Zprávy STSST. 11/ ze dne

Zprávy STSST. 11/ ze dne ST EDO ESKÝ SVAZ STOLNÍHO TENISU www.stcstolnitenis.cz Zprávy STSST. 11/2013-14 ze dne 20. 12. 2013 1. Zprávy Sportovn technické komise STSST 1.1. Krajské sout že družstev muž 2013/2014 1.1.1. Výsledky

Více

stránka 1 celkem 5 P R O P O Z I C E str. 2 až 3 SM RNICE PRO M R str. 4 až 5 28.3. - 30.3. 2014 MISTROVSTVÍ R AVZO VZDUCHOVÉ ZBRA 2014

stránka 1 celkem 5 P R O P O Z I C E str. 2 až 3 SM RNICE PRO M R str. 4 až 5 28.3. - 30.3. 2014 MISTROVSTVÍ R AVZO VZDUCHOVÉ ZBRA 2014 P R O P O Z I C E str. 2 až 3 stránka 1 celkem 5 SM RNICE PRO M R str. 4 až 5 28.3. - 30.3. 2014 MISTROVSTVÍ R AVZO VZDUCHOVÉ ZBRA 2014 [2] stránka 2 celkem 5 MISTROVSTVÍ AVZO TS VE ST ELB ZE VZDUCHOVÝCH

Více

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519

Záv re ný ú et obce. finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 Záv re ný ú et obce ty koly finan ní hospoda ení obce ty koly v roce 2014 O: 00508519 ( 17 zákona. 250/2000 Sb., o rozpo tových pravidlech územních rozpo, ve zn ní platných p edpis ) Údaje o obci : Adresa

Více

Základní škola Velký Týnec Provozní řád veřejně přístupné hřiště

Základní škola Velký Týnec Provozní řád veřejně přístupné hřiště 1 Základní škola Velký Týnec Provozní řád veřejně přístupné hřiště Školní sportovní areál je majetkem obce Velký Týnec. Areál provozuje Základní škola Milady Petřkové Velký Týnec. Ředitel školy vydává

Více

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016

Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016 MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 10 Zápis z jednání sportovní komise RM č. 1/2016 ze dne 26.01.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Stanislav Svoboda, předseda komise Luděk Dvořák, Jaroslava Sádovská, Pavel

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Nejdek č. 4 / 2008 o místních poplatcích Město Nejdek na základě usnesení zastupitelstva č. ZM/197/9/08 ze dne 10.4. 2008 v souladu s ustanovením 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let.

1. Orgány ZO jsou voleny z členů ZO. 2. Do orgánů ZO mohou být voleni jen členové ZO starší 18 let. JEDNACÍ ŘÁD ZO OSŽ Praha Masarykovo nádraží I. Úvodní ustanovení Čl. 1. Jednací řád Základní organizace odborového sdružení železničářů Praha Masarykovo nádraží (dále jen ZO) upravuje postup orgánů ZO

Více

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S.

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. Článek I NÁZEV A SÍDLO Název: Komora projektových manažerů, z. s. Sídlo: U Potoka 26, 252 65 Tursko Článek II PRÁVNÍ FORMA 1. Komora Projektových Manažerů, z.

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV

PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV PODROBNÁ PRAVIDLA HRY PRO LORD CUP 2016 RÝMAŘOV Neděle 19.6.2016 kategorie U13 Základní organizační ustanovení 1) Hráči 7+1 2) Hřiště 61x48m 2 minihřiště na ploše velkého hřiště 3) Branka 2x5 m 4) Čas

Více

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti sdružení za rok 2012 Obsah: I. Vznik sdružení II. Základní ustanovení III. Poslání a cíle sdružení IV. Členská základna V. Uspořádané akce v průběhu roku 2012 VI. Propagace sdružení

Více

Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek )

Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek ) Stanovy Golf Club Hradec Králové z. s. I Základní ustanovení 1.1. Název spolku: Golf Club Hradec Králové z. s. (dále jen spolek ) 1.2. Sídlo spolku: Hradec Králové, Rybova 1908/31, PSČ 500 09 1.3. Spolku

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s. 1. ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ MK BLANSKO: 1.1 Řízením soutěží je pověřen výkonný výbor občanského sdružení Malá kopaná Blansko,o.s. (dále jen VV MKB). VV MKB nominuje a řídí veškeré

Více

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

1. POŘADATEL A ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE PRAVIDLA SOUTĚŽE Statut a pravidla soutěže pro r. 2016 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhraj kuchyň za 100 000 Kč (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Studentský design 2014

Studentský design 2014 Celostátní soutěžní přehlídka prací žáků a studentů středních a vyšších odborných škol s uměleckými a uměleckořemeslnými obory (kód oboru 82) Studentský design 2014 Ředitelka Soukromé střední umělecko-průmyslové

Více

pořádá národní turnaj v boccie pro sportovce s centrálními poruchami hybnosti zdravotní třídy BC1, BC2, BC3 a BC4 (O březejckého medvěda)

pořádá národní turnaj v boccie pro sportovce s centrálními poruchami hybnosti zdravotní třídy BC1, BC2, BC3 a BC4 (O březejckého medvěda) TJ Dětské středisko Březejc, o.s ve spolupráci s Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Městem Velké Meziříčí a Nadací Charty 77 pořádá národní turnaj v boccie OZP

Více

Zápis 6. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů, která se uskutečnila 21. března 2014 v Pivovarském dvoře - Zvíkov

Zápis 6. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů, která se uskutečnila 21. března 2014 v Pivovarském dvoře - Zvíkov Zápis 6. valné hromady Českomoravského svazu minipivovarů, která se uskutečnila 21. března 2014 v Pivovarském dvoře - Zvíkov Bod 1 programu Zahájení a přivítání V 17:00 h. zahájil 6. valnou hromadu (dále

Více

Projednání výroční zprávy o činnosti školy

Projednání výroční zprávy o činnosti školy Projednání výroční zprávy o činnosti školy Zpráva o činnosti školy za školní rok 2/24 byla předložena Školské radě na jejím zasedání dne. a ta dne..výroční zprávu schválila.... předseda Školské rady VÝROČNÍ

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá 08. 02. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2004 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 08. 02. 2014 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč (na

Více

Z á p i s. ízení I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky se ujal starosta JUDr. Ji í Helán.

Z á p i s. ízení I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky se ujal starosta JUDr. Ji í Helán. Z á p i s z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva m stské ásti Brno- abov esky, konaného dne 11.11.2010 v Dom spolkových aktivit Rubínek, Pozna ská 10, Brno --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

220/1991 Sb. ZÁKON. České národní rady

220/1991 Sb. ZÁKON. České národní rady 220/1991 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 8. května 1991 o České lékařské komoře, České stomatologické komoře a České lékárnické komoře Změna: 160/1992 Sb. Změna: 285/2002 Sb. Změna: 111/2007 Sb. Změna:

Více

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na službu Zpracování lesních hospodářských osnov pro zařizovací obvod Rumburk

Více

Mistrovství ČR mládeže 2011 v národní házené

Mistrovství ČR mládeže 2011 v národní házené Svaz národní házené Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, telefon / fax 220513274 E-mail: narodnihazena@cstv.cz, sekretář Václav Kočí 31. 3. 2011 Mistrovství ČR mládeže 2011 v národní házené P R O P O Z I C

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 153/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 153/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 153/0 Senátní návrh zákona, kterým se mění zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 Poskytovatelem sociální služby: Adresa: Sídlo: DOMOV PRO SENIORY JAVORNÍK, p. o., Školní 104, 790 70 J a v o r n í k J A V O R N Í K IČO: 75004101 Zapsán:

Více

Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých

Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých Svaz národní házené SPORTOVN - TECHNICKÁ KOMISE 30. 12. 2013 Z P R A V O D A J 40.ro níku eského poháru dosp lých OBSAH:. 2 1. Úprava propozic 40.r. eského poháru dosp lých str. 2 2. Schválené výsledky

Více

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů

Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů Úplná pravidla soutěže Pyžámko snů 1) Pravidla a pořadatel soutěže a) Tato Pravidla jsou dokumentem, který závazně upravuje Pravidla kreativní soutěže Pyžámko snů (dále jen Soutěž ) pořádané společností

Více

Stanovy občanského sdružení BALETKA při ZUŠ Habrmanova, o.s.

Stanovy občanského sdružení BALETKA při ZUŠ Habrmanova, o.s. Stanovy občanského sdružení BALETKA při ZUŠ Habrmanova, o.s. Část I. OBECNÁ USTANOVENÍ čl.1 Obsah a cíl 1) Občanské sdružení BALETKA při ZUŠ Habrmanova, o.s. (dále jen sdružení ) bylo založeno podle zákona

Více

DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* )

DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve volebním obvodu č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* ) DOPLŇOVACÍ VOLBY DO SENÁTU PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY ve ním č. 80 sídlo: Zlín 10. a 11. ledna 2014 (1. kolo) Harmonogram úkolů a lhůt* ) vyplývajících ze zákona č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu

Více

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012

OBEC DOLNí ZÁLEZLY ZÁPIS. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 1 BEC DLNí ZÁLEZLY ZÁPIS ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Zálezly, které se konalo dne 14. března 2012 Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti becního úřadu Dolní Zálezly od

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel školy Gymnázium, Praha 4, Písnická 760

Stanovy Spolku rodičů a přátel školy Gymnázium, Praha 4, Písnická 760 Stanovy Spolku rodičů a přátel školy Gymnázium, Praha 4, Písnická 760 I. Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Písnická 760, Praha 4, ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA,

HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, HASIČSKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA, a.s. se sídlem v Praze 2, Římská 2135/45, PSČ 120 00, IČ: 46973451, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2742, zve své akcionáře

Více

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE Česká jezdecká federace SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE Metodické pokyny I. Vymezení pojmu Sportovní centrum mládeže (dále jen SCM) 1. SCM je vybraný subjekt ČJF, který na základě smluvního vztahu zabezpečuje

Více

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY

STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY STANOVY SMÍŠENÉ OBCHODNÍ KOMORY (schválené Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky ze dne 14. prosince 2004, ve znění schváleném dne [den schválení zněny stanov ministerstvem] 2005) Článek 1 NÁZEV,

Více

Smlouva o ubytování. Článek I Smluvní strany

Smlouva o ubytování. Článek I Smluvní strany číslo smlouvy objednatele: 437/OSV/2016 číslo smlouvy ubytovatele: Smlouva o ubytování Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Havířov, statutární město se sídlem: Svornosti 2,73601 Havířov-Město není zapsán

Více