Zápis č. 10. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 10. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 4. 4. 2011 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech"

Transkript

1 Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Ivan Franc, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Monika Petrisková, Ing. Pavel Jelínek Omluveni: Pan starosta zahájil zasedání zastupitelstva v hod. Pan starosta navrhuje tento program: 1. Prezence 2. Schválení programu 3. Pověření dvou členů zastupitelstva obce k ověřování zápisu ze zasedání ZO Tuklaty 4. Kontrola zápisu z minulé schůze ZO 5. Projednání návrhu k ustanovení stavební komise 6. Projednání nařízení č.1o poskytování příspěvku na topení pro osaměle žijící občany 7. Projednání žádosti Ing. Bauera o odprodej pozemku p. č. 31/2 v k. ú. Tlustovousy 8. Projednání zprávy kontrolního výboru obce. 9. Projednání žádosti Fr. Šplíchala o povolení ke vstupu do obecního pozemku p. č. 296/33 za účelem vybudování odvodnění stavebního pozemku p.č. 296/ Informace o možnostech stravování pro důchodce ze stravovacích zařízení v nejbližším okolí obce Tuklaty 11. Projednání žádosti o uzavření smlouvy na zřízení věcného břemene s firmou ČEZ 12. Informace o probíhajícím výběrovém řízení na zhotovitele rekonstrukce vytápění MŠ a jednání s finančními institucemi Vlastimil Fouček navrhuje nepřijímat žádná usnesení z důvodu nezákonně svolaného zasedání obecního zastupitelstva nebyla dodržena 7denní lhůta pro zveřejnění. Monika Petrisková a Michal Chroust se dotazují, proč je třeba opravovat střechu na faře. Na základě jejich návštěvy usuzují, že střecha fary je v pořádku. Pan starosta vysvětluje, že nutnost opravit střechu nevzešla od obce ale na střechu je posudek odborníka, který uvádí nutnost střechu opravit z důvodu, že část střechy je napadená dřevomorkou. Vlastimil Fouček se ptá kdo posuzoval stav střech. Ing. Ivan Franc odpovídá soudní znalec Klán. Pan Poláček se dotazuje, zda bude veřejná soutěž na rekonstrukci střechy fary? Pan starosta vysvětluje, že soutěž z důvodu nepřidělení dotace nebude Pokud by znova měla být, musí o ní znovu rozhodnout zastupitelstvo.

2 Bod č. 2 Schválení programu Návrh usnesení č. 1/10: OZ schvaluje program zasedání. Usnesení č. 1/10 bylo schváleno. Pro: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Ing. Pavel Jelínek, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková Proti: 0 Zdržel se: Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Michal Chroust Bod č. 3: Pověření dvou členů zastupitelstva obce k ověřování zápisů ze zasedání ZO Tuklaty Návrh usnesení č. 2/10: Navrženi na ověřovatele zápisu byli: Ing. Martina Procházková, Ing. Pavel Jelínek Usnesení č. 2/10 bylo schváleno. Pro: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Ing. Pavel Jelínek, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková Proti: 0 Zdržel se: 0 Bod č. 4: Kontrola zápisu z minulé schůze ZO Pan starosta rekapituluje zápis minulé schůze obecního zastupitelstva. Úkoly z tohoto zasedání byly splněny Ing. Martina Procházková bod č. 5 v zápise č. 8 žádá o doplnění programu příštího zasedání zastupitelstva o bod projednání rozpočtového opatření snížení odměn zastupitelů dle zákona. Ing. Martina Procházková upozorňuje na to, že Sbor pro občanské záležitosti není samostatná organizace, jelikož nevede účetnictví a nemá vlastní IČ, tudíž úvod článku, který požaduje SPOZ dodatečně otisknout do zpravodaje je v rozporu s výše uvedenou informací a do zpravodaje otisknut nebude. Bod č. 5: Projednání návrhu k ustanovení stavební komise Vlastimil Fouček navrhuje komisi doplnit o pana Formánka a pana Chrousta. Ing. Ivan Franc se dotazuje na mandát, jednací řád a výstupy, které bude komise předkládat zastupitelstvu. Dále informuje o tom, že sám nerozhoduje a ke stavební záležitostem se pouze vyjadřuje a informuje o tom všechny zastupitel em, tj. vykonává funkci úředníka, a proto je stavební komise zbytečná. Jestliže se OZ rozhodne pro komisi mělo by definovat její mandát. Vlastimil Fouček navrhuje status komise buď jako poradní orgán OZ, která připravuje podklady a rozhoduje zastupitelstvo nebo odborná komise, která rozhoduje předseda musí mít odbornou zkoušku způsobilosti nebo odpovídající vzdělání. Vlastimil Fouček navrhuje poradní orgán. Mgr. Vladimír Libovický navrhuje komisi jako poradní orgán OZ. Pan starosta o tom dává hlasovat: Pro: Vlastimil Fouček, Lenka Svobodová, Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková Proti: Ing. Ivan Franc Zdrželi se: Ing. Pavel Jelínek, Mgr. Vladimír Libovický Vlastimil Fouček navrhuje členy komise Michala Chrousta a Michla Formánka.

3 Mgr. Vladimír Libovický sděluje, že by mělo být více kandidátů do komise. Ing. Ivan Franc informuje o tom, že z časových důvodů svého zaměstnání nemůže vykonávat člena stavební komise. OZ rozhodlo o tom, že bude zřízena stavební komise a pan starosta sděluje, že připraví na příští zasedání další návrhy na její obsazení. Bod č. 6: Pan starosta informuje o připravovaném nařízení, které se týká poskytování příspěvku na palivo pro osaměle žijící občany. Návrh připravované vyhlášky: 1. Příspěvek na palivo bude poskytován pouze občanům starobním a invalidním důchodcům, kteří: a) pobírají důchod, který je jejich jediným příjmem a není vyšší než 1,25 násobek nejnižší minimální mzdy podle zákona č. 262/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, stanovené nařízením vlády č. 567/2006 Sb., o minimální mzdě pro rok 2011 ve výši 8.000,- Kč. b) žijí osamoceně v domácnosti 2) Každý občan, který splňuje podmínky podle odstavce 1, může požádat OU v Tuklatech o příspěvek na palivo. V žádosti uvede, na který kalendářní rok žádá a zda žádá o příspěvek na uhlí, nebo na dřevo. K písemné žádosti o příspěvek na palivo je povinností občana předložit kopii dokladu o celkové výši měsíčního příjmu na příslušný rok. OÚ zkontroluje v příslušné evidenci, zda žadatel žije v domácnosti sám. 3) Příspěvek na palivo se poskytuje pouze jednou v kalendářním roce a poskytnut je na základě žádosti, bez dalšího schvalování ZO na základě tohoto nařízení. 4) Příspěvek bude poskytován ve výši 3.500,- Kč. 5) Nákup a dovoz uvedeného paliva zajišťuje Obecní úřad na základě objednávky u prodejce paliv a platba bude provedena na základě vystavené faktury prodejcem paliva. Jiný postup nebude Obec akceptovat a příspěvek neposkytne. 6) Toto nařízení nabývá účinnosti 15. dnem po jeho vyvěšení na úřední desce OÚ Tuklaty. Bod č. 7: Projednání žádosti Ing. Bauera o odprodej pozemku p. č. 31/2 v k. ú. Tlustovousy Pan starosta informuje o zveřejnění záměru o prodeji, byl zveřejněn od do Posudek týkající se prodeje pozemeku byl odhadcem stanoven na 1.490,-- Kč. Mgr. Vladimír Libovický navrhuje vytvořit pravidla pro prodej obecních pozemků, jelikož dosavadní praxe je dle jeho názoru špatná. Vlastimil Fouček navrhuje vrátit posudek zpracovateli s tím, aby ho předělal na tržní cenu. Mgr. Vladimír Libovický navrhuje prodat pozemek za polovinu tržní ceny což je 750,--.

4 Pan Poláček se dotazuje, proč prodávat pozemek za polovinu tržní ceny, když je deficitní obecní rozpočet schází min. 1 mil Kč (viz předchozí jednání OZ). Připomíná zastupitelů, že jim poskytl údaje ze svého tržního posudku z roku 2006, kde cena za 1 m2 se pohybuje 800 Kč/1m2 za travnatý pozemek a 1100 Kč/1m2 na pozemek s RD. Situaci nerozumí, když i minimálně jeden ze zastupitelů má svůj vlastní tržní posudek na pozemek (pro účely čerpání hypotečního úvěru). Přičemž obec prodávala parcely v Tlustovousích za cenu přesahující 800 Kč/1m2 a parcel v Tuklatech (kde nezná výměru) se měla údajně prodat za cca 1,8 mil Kč. Vlastimil Fouček podává informaci, že pozemek není čistý a proto může být prodán za polovinu tržní ceny. Pan starosta dává hlasovat o návrhu ceny 750,-- Kč/m2, týkající se prodeje pozemku p.č. 31/2 v k. ú. Tlustovousy, kterou předloží Ing. Bauerovi. Hlasování : Pro: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Ing. Pavel Jelínek, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková Proti: 0 Zdržel se: 0 Bod č. 8: Projednání zprávy kontrolního výboru obce. Předseda finančního výboru obdržel návrhy starosty a návrhy právní kanceláře Mgr. Zhřívalové. Podklady budou doručené všem zastupitelům a zpráva se projedná na příštím zasedání obecního zastupitelstva. Bod č. 9: Projednání žádosti Fr. Šplíchala o povolení ke vstupu do obecního pozemku p. č. 296/33 za účelem vybudování odvodnění stavebního pozemku p.č. 296/54. Ing. Ivan Franc navrhuje povolení vstupu, protože vyřeší odvodnění v celé lokalitě. Náklady obce nejsou. Návrh usnesení č. 3/10: Na základě žádosti Františka Šlíchala, Ke Spravedlnosti 1219, Český Brod, který podal žádost za vlastníka pozemku parc.č. 296/54 - Hanu Šplíchalovou, Ke spravedlnosti 1219, Český Brod, zastupitelstvo obce Tuklaty souhlasí s uložením potrubí do DN150 pro odvodnění pozemku parc. č. 296/54 do obecního pozemku parc.č. 296/33 k.ú. Tuklaty dle přiložené situace, při splnění následujících podmínek: - Potrubí pro odvodnění pozemku bude provedeno na základě právoplatného stavebního povolení vydaného Stavebním úřadem v Českém Brodě. - Před zahájením výkopových prací na místní komunikaci parc.č. 296/33 požádá stavebník OÚ Tuklaty o vydání rozhodnutí o zvláštním užívání komunikace. Formulář žádosti je k dispozici na OÚ Tuklaty. - Povrch dotčené komunikace bude uveden do původního stavu. - Odvodňovací potrubí bude vybudováno na náklady vlastníka pozemku parc. č. 296/54.

5 Důvodová zpráva V době silných dešťů a tání sněhu je dle sdělení vlastníka pozemek parc.č. 296/54 zaplavován vodou z dotčeného i z okolních pozemků. Vysoká hladina spodní vody přitom neumožňuje její vsakování na tomto pozemku. Usnesení č. 3/10 bylo schváleno. Pro: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Ing. Pavel Jelínek, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková Proti: 0, Zdržel se: Vlastimil Fouček Bod č. 10: Informace o možnostech stravování pro důchodce ze stravovacích zařízení v nejbližším okolí obce Tuklaty Pan starosta udělá mezi občany průzkum a případně dle zájmu se služba zřídí. Bod č. 11: Projednání žádosti o uzavření smlouvy na zřízení věcného břemene s firmou ČEZ. Pan starosta informuje o smlouvách o zřízení věcného břemene č. IE /13 a č. IE /3 Návrh usnesení č. 4/10: OZ schvaluje smlouvy o zřízení věcného břemen č. IE /13 a č. IE /3 s firmou ČEZ Usnesení č. 4/10 bylo schváleno. Pro: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust, Ing. Pavel Jelínek, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková Proti:0 Zdržel se: Vlastimil Fouček, Ing. Martina Procházková

6 Bod č. 12: Informace o probíhajícím výběrovém řízení na zhotovitele rekonstrukce vytápění MŠ a jednání s finančními institucemi Pan starosta požádal zastupitele o připomínky k výběrovém řízení. Zastupitelé žádné připomínky nevznesli a následně proběhla diskuze o technických parametrech tepelného čerpadla, při jeho navrženém zapojení mezi Ing. Ivanem Francem a pan Ing. Robertem Siničákem Mgr.Vladimír Libovický informuje o tom, že Region Pošembeří vyhlásit úklid obcí. a navrhuje se zapojit do této akce. Dále navrhuje stanovit pravidla pro občany, co patří a nepatří do velkoobjemových kontejnerů. Starosta obce ukončil Zastupitelstvo obce ve hod. Zapsal: Ing. Zbyněk Růžička Ověřovatelé zápisu: Ing. Martina Procházková v.r. Ing. Pavel Jelínek v.r. razítko obce Petr Jenšovský starosta obce v.r.

Zápis č. 9/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 6. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 9/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 6. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 9/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 6. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech 1. Prezence Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan,

Více

Zápis č. 3 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 11. 2010 od 18.00 hod na OU v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Vlastimil Fouček, Lenka Svobodová, Ing. Pavel

Více

Zápis č. 6/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 9. 9. 2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 6/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 9. 9. 2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 6/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 9. 9. 2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Ing. Pavel Jelínek, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod. na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 18. 12. 2013 od 18.00 hod. na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková,

Více

Zápis č. 4/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 23. 6. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 4/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 23. 6. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 4/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 23. 6. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomní: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Zápis č. 13/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 13/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 13/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 26. 10. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček (od 19.15), Petr Horký, JUDr.

Více

Zápis č. 4/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 4/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 4/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 17.6.2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Simona Mazurová, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č. 15 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 3.10.2011 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Monika Petrisková,

Více

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 13.2.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Ing.

Více

Zápis č. 1/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29.1.2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2013. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29.1.2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29.1.2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Ing. Pavel Jelínek, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016

Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 7/2016 Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 5. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

Zápis č. 8/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 22. 12. 2014 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 22. 12. 2014 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 22. 12. 2014 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Ing. Ivan Franc, Lukáš Koníček, Petr Horký,

Více

Zápis č. 2/2013 Bod č. 2: Schválení programu Bod č. 2: Pověření dvou členů zastupitelstva obce k ověřování zápisu ze zasedání ZO Tuklaty

Zápis č. 2/2013 Bod č. 2: Schválení programu Bod č. 2: Pověření dvou členů zastupitelstva obce k ověřování zápisu ze zasedání ZO Tuklaty Zápis č. 2/2013 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 11. 3. 2013 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Ing. Pavel Jelínek, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č. 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12. 5. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12. 5. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12. 5. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Starosta zahájil zasedání zastupitelstva Obcí Tuklaty a Tlustovousy v 18.05 hod., přivítal

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Zápis č. 1/2016 Zápis č. 1/2016 r ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.1. 2016 od 18.00 hod na OU v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan, Ing. Ivan Franc, Petr

Více

Zápis č. 9/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 9/2016

Zápis č. 9/2016 ze zasedání zastupitelstva obce ze den Zápis č. 9/2016 Zápis č. 9/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 15. 8. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan, Michal

Více

Zápis č. 11/2012. ze zasedání zastupitelstva obce Tuklaty, které se konalo dne 17.12.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 11/2012. ze zasedání zastupitelstva obce Tuklaty, které se konalo dne 17.12.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 11/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Tuklaty, které se konalo dne 17.12.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Ing. Ivan Franc,

Více

Zápis č. 2/2018. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod v klubovně SDH.

Zápis č. 2/2018. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod v klubovně SDH. Zápis č. 2/2018 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12. 2. 2018 od 18.00 hod v klubovně SDH. Přítomni: Monika Petrisková, Martina Milotová, Michal Chroust, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015

Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 30.3.2015. Zápis č. 5/2015 Zápis č. 5/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 30. 3. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech 1. Prezence Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Petr Horký, JUDr.

Více

Zápis č. 4/2012 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 2. 5.2 012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Ing.

Více

Zápis č. 12. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 13. 6. 2011 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 12. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 13. 6. 2011 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 13. 6. 2011 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Ivan Franc, Mgr. Vladimír Libovický, Lenka Svobodová, Michal Chroust,

Více

Zápis č. 10/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 7. 9. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 10/2015. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 7. 9. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 10/2015 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 7. 9. 2015 od 19.00 hod na OÚ v Tuklatech 1. Prezence Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, JUDr. Ing. Jana Ammerlaan,

Více

Zápis č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12.11.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12.11.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 12.11.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 8/2016. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 8/2016. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 27. 6. 2016 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Lukáš Koníček, Ing. Ivan Franc, Michal Ducháč,

Více

Zápis č. 12/2018. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod v budově OÚ, Na Valech 19, Tuklaty.

Zápis č. 12/2018. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne od hod v budově OÚ, Na Valech 19, Tuklaty. Zápis č. 12/2018 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 3.12.2018 od 18.00 hod v budově OÚ, Na Valech 19, Tuklaty. Přítomni: Monika Petrisková, Martina Milotová, Ing. Martina Pacovská, Ing.

Více

Bod č. 4: Pověření starosty obce podpisem smlouvy č. 10071493 SFŽP o poskytnutí dotace na zateplení a instalaci tepelného čerpadla v MŠ Tuklaty

Bod č. 4: Pověření starosty obce podpisem smlouvy č. 10071493 SFŽP o poskytnutí dotace na zateplení a instalaci tepelného čerpadla v MŠ Tuklaty Zápis č. 8/2012 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 8.10.2012 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček, Mgr. Vladimír Libovický,

Více

Zápis č.5/2019. Bod č. 3: Ověřování zápisu ze zasedání ZO Ověřením zápisu je pověřen Ing. Michal Hrouda a Ing. Jiří Kalivoda

Zápis č.5/2019. Bod č. 3: Ověřování zápisu ze zasedání ZO Ověřením zápisu je pověřen Ing. Michal Hrouda a Ing. Jiří Kalivoda Zápis č.5/2019 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25. 3.2019 od 18:30 v budově OÚ, Na Valech 19, Tuklaty. Přítomni: Monika Petrisková, Ing. Martina Pacovská, Ing. Jiří Kalivoda, Ing.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 19.11.20 OÚ v Tuklatech

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 19.11.20 OÚ v Tuklatech Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 19.11.20 OÚ v Tuklatech 4 od 19.00 hod na Přítomni: Petr Jenšovský, Monika Petrisková, Ing. Ivan Franc, Lukáš K(b níček, Petr Horký,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 4.12.2014, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis č. 16 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 31. 10. 2011 od 18.00 hod na sále v Tlustovousích Přítomni: Petr Jenšovský, Michal Chroust, Ing. Martina Procházková, Vlastimil Fouček,

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Němec, Johánková Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 5. května 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno

Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 5.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne 5.11.2018 Přítomni: všichni členové nově zvoleného OZ M.Machová, J.Padalíková, R.Ptáček, L.Sláma, M.Slámová, D.Slavíček, F.Šustr

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 8/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 8/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 8/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 9. 8. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Vlastimil Krejčí, Radka Krejčí, Pavel Alenka,

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 1. listopadu 2018 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zasedání Zastupitelstva obce Břasy (dále jen zastupitelstvo nebo ZO ) bylo zahájeno v

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer

Z Á P I S. Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek, Soňa Zezulková Omluveni: Zdeněk Polcer Z Á P I S z 18. zasedání Rady obce S o b ě c h l e b y, které se konalo v pondělí dne 7. září 2015 od 18,00 hodin v kanceláři starosty obce v Soběchlebích čp.141 Přítomni: Ing.Miloslav Jančík, Zbyněk Macek,

Více

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 26.10.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Obec Sviny Čj.10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 16.12. 2007 Přítomni: Hrušková Věra, David František, Kašparová Anna, Ing. Havelda Martin, Ing. David František, Brož Milan,

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná ZÁPIS č. 03/2019 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13. 03. 2019 od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná Přítomni: R. Kovanda, J. Mudra, J. Hurtová, T. Valenta, P. Bělohlávek,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nová Sídla ze dne

Zápis o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nová Sídla ze dne Zápis o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Nová Sídla ze dne 31. 10. 2018 Přítomní: Zdeněk Sládek, Marie Prošková, Radek Peřina, Josef Vít, Pavel Sigl,, Martin Vít, Ludmila

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne , od hodin.

Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne , od hodin. Řízení (Zápis) z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Novosedlice konaného dne 31. 10. 2018, od 17.00 hodin. Starosta obce: Vážení zastupitelé, dámy a pánové, Vážení hosté, Vítám Vás na ustavujícím

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Z Á P I S. Ze zasedání zastupitelstva obce Horská Kvilda ze dne 5.9.2014

Z Á P I S. Ze zasedání zastupitelstva obce Horská Kvilda ze dne 5.9.2014 Z Á P I S Ze zasedání zastupitelstva obce Horská Kvilda ze dne 5.9.2014 Datum jednání: 5.9.2014 Místo jednání: Obecní úřad Horská Kvilda, č.p.40, Horská Kvilda Přítomni: Simona Hnátková, Jaromír Chval,

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 6. 2018 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole, konaného dne 29. 10. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Žižkovo Pole (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (2011/2) obce Cotkytle konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis ze zasedání zastupitelstva (2011/2) obce Cotkytle konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis ze zasedání zastupitelstva (2011/2) obce Cotkytle konaného dne 14. 4. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Omluven: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček, Jiří Filipi, František Tesař,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Zápis č. 5/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 5/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 5/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 5. 11. 2014, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016

Zápis č. 6/2016. z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Zápis č. 6/2016 z jednání zastupitelstva obce Hraběšice, konaného dne 2. prosince 2016 Schůze zahájena: 17:01 hodin Schůze ukončena: 18:35 hodin Přítomni: Helena Večeřová, Tomáš Prokop, Ing. Zlata Lakomá,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 8.4.2011 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 - Omluveni: 0 - Ověřovatelé

Více