R-lighting. Reflektorová svítidla. Průmyslová svítidla. Uliční svítidla. Zářivková svítidla. LED svítidla. Vážení obchodní přátelé,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "R-lighting. Reflektorová svítidla. Průmyslová svítidla. Uliční svítidla. Zářivková svítidla. LED svítidla. Vážení obchodní přátelé,"

Transkript

1 KATALOG VÝROBKŮ 2017

2 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Průmyslová svítidla Naše společnost již více než 25 let získává zkušenosti v oblasti osvětlování, které následně zúročila i ve výrobě svítidel. V letošním roce je to 12 let, co jsme na trh uvedli sérii svítidel R-lighting. Podle účelu vyrábíme elektrická svítidla průmyslová, reflektorová, uliční nebo svítidla interiérová. U všech těchto svítidel byly provedeny zkoušky podle požadovaných norem v akreditovaných zkušebnách. Všechna svítidla, která uvádíme na trh, jsou osazena předřadníky i komponenty předních světových výrobců. Reflektorová svítidla Pro zajištění ucelené nabídky osvětlovací techniky nabízíme mimo výrobní program naší firmy, který je představen v tomto katalogu, také světelné zdroje firmy Sylvania a polského výrobce Helios. Uliční svítidla Jsme si vědomi, že trh se svítidly nabízí širokou škálu osvětlovacích produktů. Přesto věříme, že si z našeho nově upraveného katalogu vyberete výrobek, který splní Vaše požadavky. Podrobnější informace je možno získat na našich webových stránkách, nebo přímým kontaktem na naše pracovníky. Zářivková svítidla Katalog Vám na požádání rádi zašleme. Za společnost Resolux s.r.o. Ladislav Muroň jednatel společnosti LED svítidla

3 Závěsné průmyslové svítidlo RIG FA 70 Oblast použití: osvětlení průmyslových prostor, venkovních ploch apod. Charakteristika: těleso svítidla je hliníkový odlitek povrchově upravený komaxitovou barvou. Reflektor je umístěný v horní části svítidla, chráněný robustním krycím sklem. Uvolněním dvou spon je jednoduchý přístup k výměně světelného zdroje. Svítidlo se upevňuje pomocí závěsného oka. Součástí svítidla je předřadník (tlumivka, zapalovač). Podle potřeby je možno dodat ochranný ocelový koš. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm Krytí Hmotnost / kg RIG FA - 70W RIG FA - 150W RIG FA Komp. zař.23w E , E , E ,10 B A Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

4 Závěsné průmyslové svítidlo RIG 23 - AK10 IP 54 Oblast použití: osvětlení průmyslových prostor, železničních stanic, supermarketů apod. Charakteristika: těleso svítidla je hliníkový odlitek, reflektor z lesklého hliníku je uzavřený krycím sklem. Předřadník (tlumivka, zapalovač) je součástí svítidla. Svítidlo se upevňuje pomocí závěsného oka. Svítidlo je možno dodat i s ochranou mřížkou. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RIG W RIG W RIG W E IP 54 7, E IP 54 8, E IP 54 9,90 B C A Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

5 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 102 Oblast použití: Osvětlování venkovních reklamních ploch, bilboardů, architektonických celků a podobně. Charakteristika: Těleso svítidla je hliníkový odlitek. Symetrický reflektor je z eloxovaného hliníku. Předřadník (tlumivka a zapalovač) je součástí svítidla. Upevnění svítidla je pomocí ocelového ramene. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG W RPG W RX7s / E , RX7s ,40 B C A Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

6 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 103 Oblast použití: Osvětlování venkovních reklamních ploch, bilboardů, architektonických celků a podobně. Charakteristika: Těleso svítidla je hliníkový odlitek. Asymetrický reflektor je z eloxovaného hliníku. Předřadník (tlumivka a zapalovač) je součástí svítidla. Upevnění svítidla je pomocí ocelového ramene. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG W RPG W RX7s , RX7s ,40 C B A Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

7 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 112 Oblast použití: Osvětlování venkovních reklamních ploch, výloh, regálů a architektonických celků z malých vzdáleností. Charakteristika: Těleso svítidla je hliníkový odlitek, povrchově upravený epoxidovou barvou. Symetrický reflektor je z eloxovaného hliníku. Předřadník (tlumivka a zapalovač) je součástí svítidla. Upevnění svítidla je pomocí ocelového ramene. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm Krytí Hmotnost / kg RPG W RPG W RX7s , R7s ,40 A B Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

8 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 116 Oblast použití: Osvětlování reklamních ploch, výloh, regálů, architektonických celků a podobně. Charakteristika: Těleso svítidla je hliníkový odlitek, povrchově upravený epoxidovou barvou. Reflektor svítidla s difuzní odrazovou plochou je vyroben z eloxovaného leštěného hliníku. Součástí svítidla je i předřadník (tlumivka, zapalovač). Upevnění svítidla je pomocí ocelového ramene. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG W RPG W RPG W G , G , G ,35 C A B Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

9 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG V Oblast použití: Osvětlování sportovních a průmyslových hal, skladů, veřejných prostranství a podobně. Charakteristika: Parabolicky tvarované těleso svítidla je vyrobeno z hliníku metodou tlakového lití. Reflektor svítidla je vybavený přepážkou proti oslnění a je z leštěného hliníku. Krycí sklo je opatřeno ochrannou mřížkou. Na rameni svítidla je umístěna svorkovnice a zapalovač v hliníkové krabici. K provozu svítidla je nutno použít externí předřadník, který není součástí svítidla. K upevnění svítidla slouží ocelový držák, který umožňuje směrování světlometu. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG W RPG W E , kabel ,00 B A C Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

10 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 131 B Oblast použití: Sportovní a průmyslové haly, parkoviště, stadióny, veřejná prostranství. Charakteristika: Asymetrická vyzařovací křivka v kombinaci s implementovaným předřadníkem umožňuje použití svítidla tam, kde není možno použít externí předřadníkovou skříň. Korpus svítidla je hliníkový odlitek, reflektor z eloxovaného hliníkového povrchu. Předřadník (tlumivka, zapalovač) je součásti svítidla. Montáž svítidla pomocí ocelového ramene a šroubu M10. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG 131 B 250W RPG 131 B 400W E , E ,40 A B C Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

11 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG 131 C II RPG 132 II Oblast použití: Osvětlení velkých parkovišť, sportovních a průmyslových hal, veřejných prostranství apod. Charakteristika: Reflektorové svítidlo s asymetrickou křivkou. S vysokým účiníkem odrazu. Korpus svítidla je hliníkový odlitek. Povrchově upravený epoxidovou barvou u typu RPG 132 II. Součástí svítidla je předřadníková skříň (tlumivka, zapalovač) umístěná v dolní části svítidla (samostatná skříň). U typu 131 C II není součásti svítidla předřadník, pouze zapalovač. Jednoduchá údržba, upevnění svítidla pomocí ocelového držáku. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG 131 C II 600W RPG 131 C II 1000W RPG 132 II 600W RPG 132 II 1000W E , E , E , E ,25 A C B Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

12 REFLEKTOROVÉ SVÍTIDLO RPG D Oblast použití: osvětlení sportovních i průmyslových hal, veřejných prostranství apod. Charakteristika: Asymetrická křivka svítivosti, implementovaný předřadník, jednoduchá výměna světla za nové. Těleso svítidla je hliníkový odlitek, reflektor eloxovaný hliníkový povrch. Předřadník tlumivka, zapalovač, montáž svítidla pomocí ocelového ramene. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RPG 131 D 150W RPG 131 D 150W RPG 131 D 250W RPG 131 D 400W RX7s , E , E , E ,40 A B C Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

13 Průmyslové žárovkové svítidlo RIZ 19A IP 44 Oblast použití: osvětlení průmyslových prostor náročných na vnější vlivy. Charakteristika: těleso svítidla je hliníkový odlitek, kryt svítidla je robustní sklo. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm Krytí Hmotnost / kg RIZ 19A E IP445 1,30 A B Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

14 Uliční svítidlo RSD 920 Oblast použití: osvětlení dálnic, silnic, mostů a veřejných prostranství. Charakteristika: těleso svítidla je hliníkový odlitek povrchově upravený epoxidovou barvou. Reflektor je eloxovaný hliníkový plech. Součástí svítidla je předřadník (tlumivka, zapalovač). Svítidlo se upevňuje pomocí regulovatelného držáku. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RSD W RSD W RSD W E , E , E ,40 B A C Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

15 Uliční svítidlo RSD 792 Oblast použití: osvětlení ulic, pěších zón a veřejných prostranství. Charakteristika: těleso svítidla je hliníkový odlitek, kryt optické části je skleněný. Reflektor svítidla s odrazovou plochou je vyroben z eloxovaného leštěného hliníku. Součástí svítidla je předřadník (tlumivka, zapalovač). Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RSD W RSD W RSD W E , E , E ,40 B C A Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

16 ZÁŘIVKOVÉ SVÍTIDLO RFG 8A IP 67 Oblast použití: osvětlení průmyslových prostorů, výrobních hal, garáží, dílen apod. Difuzor: a) vstřikovaný polykarbonát (PC), b) vstřikovaný akryl (PMMA) velmi dobrá průhlednost, nestárnoucí vlastnosti. Reflektor - bílým práškem ošetřený ocelový plech. elektronický Předřadník: Charakteristika: Vysoký stupeň krytí, IP67. Těleso svítidla je vyrobeno z polyestéru, který je vyztužený sklennými vlákny, v barvě šedé (RAL 7035). Velmi dobrá tepelná odolnost, mechanická stabilita a elektrický izolant. U typu IP67 je svítidlo vybavené speciálními kovovými úchyty a sponami k připevnění krytu ke svítidlu. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RFG 8A 1x18 RFG 8A 1x36 RFG 8A 1x58 RFG 8A 2x18 RFG 8A 2x36 RFG 8A 2x T8/G , T8/G , T8/G ,38 2x T8/G ,24 2x T8/G ,66 2x T8/G ,96 1x58 2x58 U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

17 ZÁŘIVKOVÉ SVÍTIDLO RMX 318 M IP 20 Oblast použití: k osvětlení interiérů úřadů, škol, kanceláří a průmyslových zón s malou prašností. Předřadník: elektronický nebo tlumivka Charakteristika: vyrobeno z plechu, ošetřeno komaxitovým nástřikem v bílé barvě. Reflektor tvoří lomená parabolická mřížka. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm D / mm Krytí Hmotnost / kg RMX 318 M 2x36 2x G IP 20 3,65 Svítidlo R-lighting je certifikováno v ČR a splňuje požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997.

18 ZÁŘIVKOVÉ SVÍTIDLO RFG 8A - EXTREME -30 C až + 60 C IP 67 Oblast použití: všude tam, kde jsou zvýšené nároky na okolní vysokou nebo nízkou teplotu. Difuzor: vstřikovaný polykarbonát (PC), odolný proti UV záření, přichycený k tělesu sponami z nerezové oceli. Elektrické komponenty: extrém -30 C elektronický předřadník. Extrém +60 C tlumivka. Charakteristika: Těleso svítidla z polyesteru vyztužené skleněnými vlákny v šedé barvě (RAL 7035). Tento materiál odolává různým chemikáliím, má vynikající tepelnou odolnost a mechanickou stabilitu. Reflektor: ocelový plech lakovaný bílou barvou. Typ svítidla RFG 8A 136 ELED +60 RFG 8A 158 ELED +60 RFG 8A 236 ELED +60 RFG 8A 258 ELED +60 RFG 8A 136 ELED -30 RFG 8A 158 ELED -30 RFG 8A 236 ELED -30 RFG 8A 258 ELED -30 Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm Krytí Hmotnost / kg 1x T8/G IP 67 2,45 1x T8/G IP 67 3,33 2x T8/G IP 67 3,82 2x T8/G IP 67 5,42 1x T8/G IP 67 3,08 1x T8/G IP 67 4,04 2x T8/G IP 67 4,08 2x T8/G IP 67 6,40 U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

19 ZÁŘIVKOVÉ SVÍTIDLO RFG 8A - OUTDOOR Oblast použití: svítidlo vhodné pro použití, kde je požadováno bezchybné fungování ve venkovních podmínkách. Dostupné v krytí IP65 nebo IP66. Dodává se s odvětracími kabelovými průchodkami, aby se předešlo hromadění vlhkosti uvnitř svítidla a zabránilo jeho poškození. Charakteristika: Difuzér je vyrobený z akrylu (PMMA). Hlavní výhody: vysoká propustnost světla, jedinečné nestárnoucí vlastnosti krytu a odolnost povětrnostním vlivům. Difuzéry jsou navrženy s ohledem na jejich optické vlastnosti a jsou odolné proti UV záření. Těsnění mezi difuzérem a krytem je vyrobeno ze silikonu. Upevnění svítidla pomocí speciálních úchytů, viz foto. Upevnění difuzéru ke svítidlu pomocí spon z nerezové oceli. IP 66 Typ svítidla Patice Příkon / W A / mm C / mm Hmotnost / kg S elektronickým předřadníkem pro T8 zářivkovou trubici RFG 118 OUTDOOR RFG 136 OUTDOOR RFG 158 OUTDOOR RFG 218 OUTDOOR RFG 236 OUTDOOR RFG 258 OUTDOOR T8/G13 1x ,67 T8/G13 1x ,12 T8/G13 1x ,36 T8/G13 2x ,24 T8/G13 2x ,66 T8/G13 2x ,96 U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

20 PRACHOTĚSNÉ SVÍTIDLO RFG LED Modul IP 67 Oblast použití: osvětlení průmyslových prostorů, výrobních hal, garáží, dílen apod. Difuzor: má extrémně vysokou světelnou účinnost (více než 93% světelné propustnosti), dobře rozložený světelný rozptyl - neoslňuje. Dostupné v PC - polykarbonát nebo v akrylu - PMMA. Svítidlo je nutné chránit před přímým slunečním zářením. Charakteristika: prachotěsné svítidlo s LED moduly, s opalovým difuzérem s unikátní propustností světla. Vysoký stupeň krytí, IP67. U typu IP67 je svítidlo vybavené speciálními kovovými úchyty a sponami k připevnění krytu ke svítidlu. Rovněž možné dodat s rychlospojkou. Typ svítidla RFG LED 22W RFG LED 39W RFG LED 40W RFG LED 45W A / mm Měrný výkon LED modulu / lm Měrný výkon svítidla / lm lm / W Používané LED Moduly: Osram Teplota barvy K CRI Životnost 1x > h 1x > h 1x >80 > h 1x > h Používané LED Moduly: Philips RFG LED 54W RFG LED 66,5W 2x >80 > h 2x >80 > h U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

21 LED SVÍTIDLO RFG 8A - RETROFIT IP 67 Oblast použití: určeno pro prostory: s trvalým osvětlením s důrazem na úsporu elektrické energie. Difuzor: a) polykarbonát- (PC) vysoká pevnost a protinárazová odolnost, b) akryl (PMMA) velmi dobrá průhlednost a nestárnoucí vlastnosti. elektronický Předřadník: Charakteristika: Vysoké krytí (IP65,IP67). Těleso svítidla z polyesteru vyztužené sklennými vlákny, tepelně odolné, mechanicky stabilní, odolné proti chemikáliím. U typu IP67 je svítidlo vybaveno speciálními kovovými úchyty a sponami k připevnění krytu ke svítidlu. Reflektor: ocelový plech lakovaný bílou barvou. Typ svítidla Příkon / W Napětí / V Objímka A / mm B / mm C / mm Krytí Hmotnost / kg RFG 8A 118 RLED RFG 8A 136 RLED RFG 8A 158 RLED RFG 8A 218 RLED RFG 8A 236 RLED RFG 8A 258 RLED 1x T8/G ,06 1x T8/G ,17 1x T8/G ,27 2x T8/G ,10 2x T8/G ,05 2x T8/G ,06 U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

22 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO RIG LED 03 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RIG LED 03 LED Philips - CREE 150W/200W 18000lm / 24000lm 100V - 277V k RA > 80 Meanwell - 20 C až 45 C - 40 C až 60 C hodin hliníkový profil zavěšení 7,55 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

23 RPG LED 734 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RPG LED 734 LED - CREE 200W / 240W 24000lm / 28800lm 120V - 277V 4000 K RA > 80 Meanwell - 20 C až 45 C - 20 C až 45 C hodin hliníkový odlitek uchycení pomocí ramene 9,70 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

24 ZÁVĚSNÉ SVÍTIDLO RIG LED 02 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RIG LED 02 LED Philips - CREE 200W / 240W 26000lm / 31200lm 100V - 277V k RA > 80 Meanwell - 20 C až 45 C - 40 C až 60 C hodin hliníkový profil zavěšení 7,27 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

25 RIG LED 536 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RIG LED 536 LED - CREE 180W 21600lm 230V 4000K RA > 70 Meanwell - 20 C až 45 C - 10 C až 60 C hodin hliníkový odlitek závěsné 9,80 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

26 Reflektorové LED svítidlo RPG LED 305 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RPG LED 305 LED - CREE 50W 5000lm 100V - 240V 4000K RA > 70 Meanwell - 20 C až 45 C - 20 C až 45 C hodin hliníkový odlitek uchycení pomocí ramene 2,55 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

27 Uliční LED svítidlo RSD LED 731 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RSD LED 731 LED - CREE 50W/70W/100W 6000lm/8400lm/12000lm 230V 3000K/4000K RA > 70 Meanwell - 20 C až 45 C - 10 C až 60 C hodin hliníkový odlitek výložník Ø 60 7,60 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

28 RSD LED 732 Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RSD LED 732 LED Philips - CREE 120W / 150W 15600lm / 19500lm 100V - 277V 3000K K RA > 70 Meanwell - 20 C až 45 C - 10 C až 60 C hodin hliníkový odlitek nastavitelně na výložníky Ø 60 11,2 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

29 RSD LED 850 P Typ svítidla Světelný zdroj Příkon Měrný výkon svítidla Napětí Teplota chromatičnosti Ra Zdroj TA TC Maximální životnost Konstrukce Montáž Váha RSD LED 850 P CREE 30W/50W 2400lm/4000lm 100V-277V 3000K RA > 70 Meanwell - 40 C až 45 C - 10 C až 60 C hodin hliníková sloup Ø 60/ Ø 76 5,40 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

30 Přenosné reflektorové LED svítidlo RLG-US 20 LED Typ svítidla Příkon Baterie Nabíjecí cykly Krytí Doba svícení Doba nabíjení TA Konstrukce Montáž Váha RLG-US 20 LED 20W 7,4V/6600mA 500 IP 54 5 hodin 5 hodin - 20 C až 50 C hliníkový odlitek přenosné 2,43 kg U svítidla R-Lighting byly provedeny zkoušky v evropských zkušebnách a splňují požadavky ČSN EN :2001 a ČSN EN :1997

31

32

R-lighting. Katalog výrobků 2014

R-lighting. Katalog výrobků 2014 Katalog výrobků 2014 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Naše společnost již více než 23 let získává

Více

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a průmyslová svítidla Leader 21-01, 21-04 94 BS100, BS110 95 Tores 23-01 96 Castor 25-05 97 Lumino 26-91 98 Leo 40-01 99 Aterix 43-05 100 Aterix 43-09 101 Leone 45-00 102 Leone 45-01 103 Leone 45-02 104

Více

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a

P r ů m y s l o v á s v í t i d l a Průmyslová svítidla BS 103 3G salvaspazio 112 BS 103 3G salvatempo 113 Leader 21-01, 21-04 114 BS100, BS110 115 Tores 23-01 116 Castor 25-05 117 Lumino 26-91 118 Leo 40-01 119 Aterix 43-05 120 Aterix 43-09

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg) 2,8 R7s IP 65 70 W 70 W. RX7s. RX7s

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg) 2,8 R7s IP 65 70 W 70 W. RX7s. RX7s SPOTLIGHT Určení: Pro osvětlení reklamních ploch, výloh, architektonických celků, památkových objektů, fasád budov, podchodů, stavenišť, parkovišť či menších prostranství s prostředím venkovním o teplotách

Více

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů.

FORLINE. Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. FORLINE Osvětlovací systém FORLINE je typová řada systémových závěsných a stropních zářivkových a LED svítidel pro osvětlování interiérů. spojená do řad nebo pomocí spojovacích dílů do různých geometrických

Více

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s.

ILC NESO! POUŽITÍ A POPIS! LED ILC FACTORY a.s. ILC NESO POUŽITÍ A POPIS Svítidlo je vhodné k osvětlování venkovních prostorů, hlavních a vedlejších komunikací měst a obcí, parkovišť, průmyslových areálů, pěších zón a parků. Těleso a víko svítidla jsou

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha KNIHA SVÍTIDEL Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha A1 Svítidlo na zářivky T8 pro přisazenou montáž. Šedý kryt a transparentní difuzor vyrobený z PC. Vnitřní reflektor z ocelového plechu, práškově

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23

Typy Doporučený světelný zdroj Předřadná. skříň IP 65 DULUX S 9/11 W G23 TUB 65 Technický popis: Těleso a příruba jsou odlitky ze slitiny AlSi povrchově upraveny polyesterovou práškovou barvou. Ochranný koš z pozinkovaného ocelového drátu je k přírubě připevněn příchytkami

Více

Požární stanice Znojmo

Požární stanice Znojmo Projekt: Zpracoval: Datum: Požární stanice Znojmo Ing. Petr Martinkovič 30.10.2015 Podolí 474, 664 03 Brno - Slatina, tel: +420 515 915 022 fax: +420 515 915 028, info@lumidee.cz, www.lumidee.cz A Voděodolné

Více

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a

p r ů m y s l o v á s v í t i d l a průmyslová svítidla Leader 21-01, 21-04 94 BS100, BS110 95 Tores 23-01 96 Castor 25-05 97 Lumino 26-91 98 Leo 40-01 99 Aterix 43-05 100 Aterix 43-09 101 Leone 45-00 102 Leone 45-01 103 Leone 45-02 104

Více

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla

KNIHA SVÍTIDEL: Karlovy Vary, Goethova vyhlídka osvětlení interiéru. vzhled lišty ST rozměry vzhled svítidla S1 rozměry svítidla KNIHA SVÍTIDEL: ST - osvětlovací soustava se bude skládat z osmi stropních lišt, spojených pomocí pružných spojek do osmiúhelníku. Přípojnicové lišty 230 V jsou se sběrnicí DALI pro inteligentní systém

Více

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1

Kniha svítidel. 18. ledna Svítidla - stránka 1 Kniha svítidel 18. ledna 2014 Akce -Stavební úpravy budovy 28.října 1 pro městskou knihovnu SO 01 -Stavební úpravy se změnou využití na Městskou knihovnu Šumperk D.1.4.g -Zařízení silnoproudé elektrotechniky

Více

126 Uliční a nasvětlovací svítidla

126   Uliční a nasvětlovací svítidla 126 www.beghelli.cz Uliční a nasvětlovací svítidla Tereza 50-01 128 SunLED 51-91 130 Santo 0146 132 Santo 0147 133 Pelsan - Turkey Pelsan - Turkey Pelsan - Turkey Krono 5611-261 134 Euro 5611-270 135 Marco

Více

SERIE FL - PC optiky

SERIE FL - PC optiky Katalog svítidel CRI > 80 Meanwell zdroje PF>0,97 SERIE FL - PC optiky LED až 200lm/W Světla řady FL byly navrhnuty jako reakce na požadavek po cenově dostupném Optiky 30, 60 90, 30x70, 60x90, 70x145 svítidlu,

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Kino Vysočina. Umělé OSVĚTLENÍ

KNIHA SVÍTIDEL. Kino Vysočina. Umělé OSVĚTLENÍ Umělé OSVĚTLENÍ 11.8.2016 A ADG42W/3000lm/3000K/D Korpus přisazeného liniového svítidla je vyroben z pasivního chladiče ( 20x15,4)mm. Optická část je tvořena z opálového plexy s maximální účinností. Výkon

Více

Pouliční LED svítidlo LD-30B

Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo LD-30B Pouliční LED svítidlo pro úsporné veřejné osvětlení o výkonu 27W, které disponuje vysokým světelným tokem 3 000-3 260 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 30 W Světelný tok : 3

Více

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg)

Typy Doporučený světelný zdroj Hmotnost (kg) RAMÍNKO 43 / 23 Technický popis: Těleso svítidla a víko jsou výlisky z prepregu. Optický kryt je zhotoven z PMMA. Reflektor je z chemicky leštěného nebo eloxovaného Al plechu. Elektrovýzbroj s pojistkou

Více

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu.

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu. PRIMA II třídy izolace II. POUŽITÍ Svítidlo splňuje požadavky provedení v třídě izolace II. Je vhodné pro průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, terminály autobusové a železniční dopravy, sportovní

Více

# W kg LVS136R# EP 1x36 2G11 TC-L 3,9 LVS236 # EP, OK 2x36 2G11 TC-L 4,4 LVS155-1x55 2G11 TC-L 3,7

# W kg LVS136R# EP 1x36 2G11 TC-L 3,9 LVS236 # EP, OK 2x36 2G11 TC-L 4,4 LVS155-1x55 2G11 TC-L 3,7 rahumäe 6 29.01.2010 MODUS LVS MODUS Třebíč MODUS LVS 236 Zářivkové 2x36, venkovní, elektronický předř. / LVK (Polárně) Svítidlo: MODUS Třebíč MODUS LVS 236 Zářivkové 2x36, venkovní, elektronický předř.

Více

SYSTEMPARK SQUARE - svítidlo pro veřejné osvětlení založené na univerzálním systému. Systém

SYSTEMPARK SQUARE - svítidlo pro veřejné osvětlení založené na univerzálním systému. Systém YTEMPARK YTEMPARK QUARE - svítidlo pro veřejné osvětlení založené na univerzálním systému. ystém tvoří: -- sloupy různých výšek (3,5 m až 6 m) a průměrů (60 mm nebo 90 mm) --výložníky umožňující uchycení

Více

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg

Kód Osazení Zdroj Patice LxBxH (mm) Modul Mont. otvor (mm)kg Svítidla zářivková vestavná - direkt/indirekt 34-02, 34-04 carella těleso: ocelový plech povrchově chráněný lakem nanášeným práškovou technologií barva: bílá RAL 9003 odrazný reflektor: matovaný hliníkový

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem ver. 16.07 Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných

Více

Projekt: Gymnázium Havlíčkův Brod Zpracoval: ing. Petr Martinkovič Datum: 24.6.2013

Projekt: Gymnázium Havlíčkův Brod Zpracoval: ing. Petr Martinkovič Datum: 24.6.2013 Projekt: Gymnázium Havlíčkův Brod Zpracoval: ing. Petr Martinkovič Datum: 24.6.2013 sv1, sv1+e, sv4, sv4+e LMD-GT1 T16 + VLDD Těleso svítidla: pevná profilovaná základna, oboustranně opatřená povrchovou

Více

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a

D e k o r a t i v n í s v í t i d l a Dekorativní svítidla Castelo 66-05 82 Castelo 66-07 83 Castelo 66-08 84 Girasole Spot GSSLED 85 Girasole GSLED 86 Spyder SPYLED 87 Draco BS710 88 Sabik 72-00 90 Sorento 72-01 91 Korona 72-02 92 Lotus 72-94

Více

Brno, Chodská B2 Kniha svítidel

Brno, Chodská B2 Kniha svítidel Brno, Chodská B2 Kniha svítidel 03.08.2017 A1 Vestavné svítidlo 595 x 595 x 15 mm Vestavné svítidlo. Tělo svítidla z velmi nízkého hliníkového profilu práškově lakovaného bílou barvou. Slim opal difuzor.

Více

www.beghelli.cz Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-00 98 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105

www.beghelli.cz Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-00 98 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105 Downlighty Dorado 82-00 98 Dorado 82-01 99 Dorado 82-02 100 Dorado 82-03 101 Dorado 82-04 102 Dorado 82-95 104 Crater 33-49 105 Apus 77-00 106 Apus 77-03 107 BS 33-FL 108 BS 33-SC 109 www.beghelli.cz 97

Více

NEWTON-LED Technology s.r.o

NEWTON-LED Technology s.r.o VEŘEJNÉ LED OSVĚTLENÍ NEWTON-LED Technology s.r.o Přinášíme nové světlo www.ledglow.eu/cz/sk info: info@ledglow.cz SLD-Dolphin Nabízíme řadu pouličních LED světel s výkonem 70-165 watů se svítivostí až

Více

LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA. Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení

LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA. Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení LED Solutions Distribuce a prodej LED osvětlení PRŮMYSLOVÁ LED SVÍTIDLA 2015 Katalog LED svítidel pro průmysl a veřejné osvětlení O nás - kdo jsme a co nabízíme? Naše firma, která vznikla v roce 2009,

Více

HELIOS. nouzové a orientační osvětlení. POUŽITÍ VÝHODY IP42 IP65

HELIOS. nouzové a orientační osvětlení. POUŽITÍ VÝHODY IP42 IP65 HELIOS nouzové a orientační osvětlení. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro nouzové osvětlení chodeb, kanceláří, skladů a výrobních hal. VÝHODY Krytí svítidla P42 nebo IP65 Difuzor: polykarbonát Nouzový modul

Více

interiérové závěsné zářivkové svítidlo.

interiérové závěsné zářivkové svítidlo. interiérové závěsné zářivkové svítidlo. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro obchody, salóny, kanceláře a byty. VÝHODY Krytí svítidla IP20 Materiál difuzoru: bílá plastová mřížka, chromovaná plastová mřížka

Více

PERUN LED. nerezové, prachotěsné, vodotěsné. VÝHODY POUŽITÍ LED

PERUN LED. nerezové, prachotěsné, vodotěsné. VÝHODY POUŽITÍ LED nerezové, prachotěsné, vodotěsné. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, sklady, garáže, dílny, sportovní areály, dopravní terminály, hospodářské objekty, zemědělské

Více

Svítidlo HighBay 330

Svítidlo HighBay 330 Svítidlo HighBay 330 POPIS: Svítidlo HB330 je určeno k především k osvětlení skladovacích a výrobních prostor s požadavkem na nízké oslnění. Zaručuje kvalitní osvětlení s nízkými pořizovacími i provozními

Více

Halové LED svítidlo HP-200C

Halové LED svítidlo HP-200C Halové LED svítidlo HP-200C Závěsné průmyslové (halové) LED svítidlo o výkonu 200W, pro osvětlení v průmyslových hal, s vysokým světelným tokem 21 820-24 840 lm. ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI Příkon : 200 W Světelný

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA INTERIÉROVÁ ZÁVĚSNÁ modulový systém - tubus 65 mm Použití: Zářivková svítidla typu RPK lze instalovat zavěšením na lankových závěsech do různě sestavených obrazců k osvětlení reprezentativních

Více

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem

slamp veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem veřejné LED osvětlení s přirozeným světlem a ekonomickým provozem LED osvětlení v podobě je mimořádně univerzální, hodí se pro všechny typy veřejných ploch. nahrazuje

Více

MODUS BELLIO BEL BEL AL. Průmyslové výbojkové svítidlo

MODUS BELLIO BEL BEL AL. Průmyslové výbojkové svítidlo MODUS BELLIO BEL AL Průmyslové výbojkové svítidlo - práškově komaxitovaná hliníková předřadníková skříň BEL AL profilovaný hliníkový reflektor E40 výstroj pouze s objímkou E40 - osvětlení skladových, výrobních

Více

TP 136 cd/klm. Varianty: F s přívodní flexošňůrou 3K průběžná montáž s 3-pólovým konektorem GESISmini TP svítidla s PMMA krytem trubice

TP 136 cd/klm. Varianty: F s přívodní flexošňůrou 3K průběžná montáž s 3-pólovým konektorem GESISmini TP svítidla s PMMA krytem trubice MODUS TP, TE, TE/3K 26.01.2010 MODUS Třebíč MODUS TE 135 Zářivkové, průmyslové T5 / LVK (Polárně) TE 128 TE135 Svítidlo: MODUS Třebíč MODUS TE 135 Zářivkové, průmyslové T5 Zdroje:: 1 x FH 35 W/830 G5 35W

Více

HB-NW-150 High Bay svítidlo

HB-NW-150 High Bay svítidlo HB-NW-150 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno tvrzeným sklem s 92% propustností s vysokým

Více

Olsys. Rozsáhlá a odolná řada svítidel se zdroji LED pokrývající osvětlení exteriérů i interiérů. www.thornlighting.cz/osys. Optika Area (asymetrická)

Olsys. Rozsáhlá a odolná řada svítidel se zdroji LED pokrývající osvětlení exteriérů i interiérů. www.thornlighting.cz/osys. Optika Area (asymetrická) Olsys NOVINKA Optika Area (asymetrická) Rozsáhlá a odolná řada svítidel se zdroji LED pokrývající osvětlení exteriérů i interiérů Olsys nabízí svítidla Area, Illumination a Street v široké řadě konfigurací

Více

LINEA LED INTERIÉROVÉ PLASTOVÉ PŘISAZENÉ

LINEA LED INTERIÉROVÉ PLASTOVÉ PŘISAZENÉ LED INTERIÉROVÉ PLASTOVÉ PŘISAZENÉ PŘEHLED PRODUKTŮ interiérové plastové LED svítidlo str. 114 IP54 str. 114 SQUARE str. 116 IP54 SQUARE str. 116 ROUND str. 118 IP54 ROUND str. 118 PŘÍSLUŠENSTVÍ str. 120

Více

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20

POPIS ZDROJ ROZMĚRY. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A1 Závěsné, přisazené LED svítidlo. Těleso vyrobeno z ocelového plechu. Mikroprismatický PMMA difuzor. Kryt z transparentního skla. Reflektor z leštěného hliníku. LED 21W, 2250 lm, 3000K, IP20 A2 Závěsné,

Více

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení.

MODUS LV LEDOS LV LEDOS. www.modus.cz. Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. MODUS LV LEDOS LV LEDOS Moderní LED svítidlo pro veřejné osvětlení. Výhodná náhrada stávajících svítidel pro veřejné osvětlení využívající klasické technologie kompaktní zářivky, rtuťové nebo sodíkové

Více

O SPOLEČNOSTI NABÍZENÉ SLUŽBY VYSVĚTLIVKY PIKTOGRAMŮ UVÁDĚNÝCH U JEDNOTLIVÝCH SVÍTIDEL

O SPOLEČNOSTI NABÍZENÉ SLUŽBY VYSVĚTLIVKY PIKTOGRAMŮ UVÁDĚNÝCH U JEDNOTLIVÝCH SVÍTIDEL O SPOLEČNOSTI Zajišťujeme komplexní služby od prvotního návrhu osvětlení přes výrobu, montáž a instalaci až po kvalitní záruční a pozáruční servis. Svým zákazníkům přinášíme individuální a inovativní řešení

Více

prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy.

prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy. NOVINKA prachotěsné, vodotěsné, pro vysoké stropy. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro rozsáhlé provozy s vysokými stropy, průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, sklady, dílny, sportovní areály,

Více

OSVĚTLOVACÍ SLOUPY A SLOUPKY

OSVĚTLOVACÍ SLOUPY A SLOUPKY OSVĚTLOVACÍ SLOUPY A SLOUPKY PACOLEK SA Sloupek SAM kryt difuzor opál PMMA Sloupek SAP kryt difuzor čirý z PMMA a rozptylovou mřížkou z nerezu Typy sloupků: přírubové na hotový prefabrikát nebo zabetonované

Více

HB-NW-120 High Bay svítidlo

HB-NW-120 High Bay svítidlo HB-NW-120 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno tvrzeným sklem s 92% propustností s vysokým

Více

HBE-NW High Bay svítidlo

HBE-NW High Bay svítidlo HBE-NW-240-90 High Bay svítidlo Toto LED High Bay svítidlo je určené pro osvětlení velkých ploch v průmyslovém prostředí, halách a interiérech. Svítidlo je vybaveno optickým systémem s vysokým světelným

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA PRŮMYSLOVÁ PLASTOVÁ prachotěsná, vodotěsná a nárazuodolná Použití: Průmyslové vnitřní i venkovní prostory, sportovní areály, dílny, garáže, skladovací haly, a laboratoře bez nebezpečí

Více

CoreLine Waterproof jasná volba pro LED

CoreLine Waterproof jasná volba pro LED Lighting CoreLine Waterproof jasná volba pro LED CoreLine Waterproof Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energii a údržbu.

Více

Svítidla a jejich části. rozdělení svítidel. světelné vlastnosti svítidel. Světelně technické parametry svítidel

Svítidla a jejich části. rozdělení svítidel. světelné vlastnosti svítidel. Světelně technické parametry svítidel Svítidla a jejich části rozdělení svítidel světelné vlastnosti svítidel Svítidla - zařízení, která rozdělují, filtrují nebo mění světlo vyzařované jedním nebo více světelnými zdroji. Obsahují - světelné

Více

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017

PREZENTACE FIRMY. Rozsvítíme Váš domov. Katalog 2017 PREZENTACE FIRMY Rozsvítíme Váš domov Katalog 2017 Žeranovice 240, 760 01 Holešov +420 +420 605 917 497 passiveledlights@gmail.com www.passiveledlights.eu PREZENTACE FIRMY Passiveledlights.eu spolupracuje

Více

prachotěsné, vodotěsné a nárazuvzdorné.

prachotěsné, vodotěsné a nárazuvzdorné. PRIM T8 prachotěsné, vodotěsné a nárazuvzdorné. POUŽITÍ Svítidlo je vhodné pro průmyslové vnitřní i venkovní zastřešené prostory, sportovní areály, dílny, garáže, skladovací haly, dopravní terminály, hospodářské

Více

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ. veřejné osvětlení

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ. veřejné osvětlení veřejné osvětlení VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Firma HELIO vyrábí a dodává určená pro veřejné, parkové a silniční osvětlení, architektonické osvětlení budov a památek, dále k osvětlení sportovišť a průmyslových areálů.

Více

CoreLine Waterproof jasná volba pro LED

CoreLine Waterproof jasná volba pro LED Lighting jasná volba pro LED Pro nové i renovované prostory vyžadují zákazníci řešení, která nabízí kvalitní osvětlení a podstatné snížení nákladů na energii a údržbu. Nová řada CoreLine Waterproof výrobků

Více

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem www.snaggi.com Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory spanel Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě LED Panel Light je mimořádně univerzální, je určeno pro průmyslové

Více

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm

LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm LED TRUBICE 60 cm, 120 cm, 150 cm Led trubice přináší nejúspornější svícení do technických svítidel. Využívají moderní LED technologii (SMD 2835). Výhodou je nízká spotřeba, okamžitý 100% náběh, dlouhá

Více

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory

spanel Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem  Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Příklad úspory ver. 16.07 spanel Svítidlo oceněno mezinárodním veletrhem Stropní svítidlo 60x60cm s přirozeným světlem a úsporným provozem LED osvětlení v podobě LED Panel Light je mimořádně univerzální, je určeno pro

Více

Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce

Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce Dodatečné informace č.1 dle ustanovení 49, odst.4 zákona č.137/2006 Sb. k zakázce Rekonstrukce a modernizace místních komunikací ve Strunkovicích nad Blanicí Veřejný zadavatel Městys Strunkovice nad Blanicí

Více

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka

Průmyslová sví dla. Průmyslové svítidlo LED HB UFO. záruka Průmyslová sví dla příkon světelný tok 100W >11500lm měrný světelný výkon lm/w náhrada za výbojku 250W 120W 150W >13800lm >17850lm 115lm/W 400-0W 250-400W značka LED Nichia SMD barva světla 3000K/4000K/5000K

Více

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi

Futura. Kvalita ověřená mnoha instalacemi Kvalita ověřená mnoha instalacemi Veřejné osvětlení Tunely Parky, parkoviště Fotovoltaika Průmysl Letištní plochy Sportoviště Komerční prostory Nákupní centra 16 Made in Italy GHOST - R Product Conformity

Více

ŽIJEME SVĚTLEM DODAVATEL OSVĚTLENÍ PRO MĚSTA A OBCE

ŽIJEME SVĚTLEM DODAVATEL OSVĚTLENÍ PRO MĚSTA A OBCE ŽIJEME SVĚTLEM DODAVATEL OSVĚTLENÍ PRO MĚSTA A OBCE NEWSLETTER JARO/2017 1300 1000 5 o Ø60 Ø60 Ø60 2500 / 3000 / 3500 / 4000 / 4500 3000 / 3500 / 4000 / 4500 280 vnitřní wewn. Ø61 mm Ø76 VR-15/1 VÝLOŽNÍKY

Více

OSVĚTLENÍ ČERNOCH s.r.o. V Lipách PRAHA Svítidlo BendLED

OSVĚTLENÍ ČERNOCH s.r.o. V Lipách PRAHA   Svítidlo BendLED Svítidlo BendLED POPIS: Svítidlo BendLED je extrémně ploché svítidlo (30,7 mm) s vysokým krytím IP 67 až IP69 vhodné pro osvětlení pracovního prostoru strojů s tryskající tlakovou chladící kapalinou. Těleso

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

Veškerý materiál pro veřejné osvětlení

Veškerý materiál pro veřejné osvětlení Realizace Klášterní Hradisko v Olomouci Veškerý materiál pro veřejné osvětlení SVÍTIDLA PARKOVÁ, VÝLOŽNÍKOVÁ I LED LED SVÍTIDLA - I NA SOLÁRNÍ ENERGII SVÍTIDLA S REGULACÍ ECOLUM EC4 A CHRONOSENSE REFLEKTORY

Více

KATALOG SVÍTIDEL 2015-16

KATALOG SVÍTIDEL 2015-16 KATALOG SVÍTIDEL 2015-16 na kvalitě záleží Elektroprof byla založena v roce 1994. Výrobní program společnosti tvoří elektrická svítidla pro různé druhy světelných zdrojů: sodíkové a rtuťové výbojky, halogenové

Více

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory.

LF8 Flu. HLAVNÍ POUŽITÍ Průmysl. Sklady. Tunely. Podzemní stanice. Baldachýny. Obchodní prostory. LF8 je vysoce účinné svítidlo v krytí IP 65 vhodné pro vnitřní i vnější aplikace, zvláště pro extrémní klimatické podmínky. Tělo svítidla tvoří odlitek z tlakem litého u. Svítidlo se vyrábí ve dvou provedeních:

Více

MODUS BELLIO BEL BEL AL. Průmyslové výbojkové svítidlo

MODUS BELLIO BEL BEL AL. Průmyslové výbojkové svítidlo MODUS BELLIO BEL AL Průmyslové výbojkové svítidlo - práškově komaxitovaná hliníková předřadníková skříň BEL AL profilovaný hliníkový reflektor E40 výstroj pouze s objímkou E40 - osvětlení skladových, výrobních

Více

evolo 2 3 the green light

evolo 2 3 the green light evolo 2 3 the green light 43 CHARAKTERISTIKY SVÍTIDEL Krytí optické části IP 66 Sealsafe (*) Krytí elektrické části IP 66(*) Odolnost proti úderu: (sklo): IK 08(**) (PC): IK 10(**) Aerodynamická odolnost

Více

svíticí program Projektové svícení 9/2018 (N)

svíticí program Projektové svícení   9/2018 (N) www.solight.cz 9/218 (N) svíticí program Projektové svícení Úvod LED High Bay Společnost Holding, s.r.o. LED UFO High Bay Společnost Holding, s.r.o. byla založena v roce 29 se zaměřením na dovoz zboží

Více

ClearFlood skutečné řešení LED pro sportovní a plošné osvětlení

ClearFlood skutečné řešení LED pro sportovní a plošné osvětlení Lighting ClearFlood skutečné řešení LED pro sportovní a plošné osvětlení ClearFlood ClearFlood je řada světlometů, která umožňuje vybrat přesně takový světelný tok, který potřebujete pro svou aplikaci.

Více

OptiFlood rušivé světlo pod kontrolou

OptiFlood rušivé světlo pod kontrolou Lighting OptiFlood rušivé světlo pod kontrolou OptiFlood MVP506 OptiFlood MVP506 je stylový světlomet, který může být použit jak pro sportovní a běžné plošné osvětlení, tak i pro architektonické osvětlení.

Více

ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA

ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů ALPHA PCB INDUSTRY LED PRŮMYSLOVÉ SVÍTIDLO 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA PCB INDUSTRY LED průmyslové svítidlo Český výrobek Made in Czech Chemický průmysl Tunely

Více

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED

Band. Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Band Dokonalé rovnoměrné širokopásmové osvětlení pomocí technologie LED Vývoj technologie LED a pokrok dosažený firmou Thorn vedl ke vzniku řady Band inovačního lineárního svítidla, které v sobě slučuje

Více

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA

ALPHA LED LINEAR SYSTEM LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM LETÁ ZÁRUKA 5-letá garance dostupnosti náhradních komponentů LINEÁRNÍ MODULOVÝ SYSTÉM 5 LETÁ ZÁRUKA ALPHA LED LINEAR SYSTEM Výrobní haly Logistické areály a sklady ECO FRIENDLY PR O D U C T lineární modulový osvětlovací

Více

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu.

Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Základna a difuzor z polykarbonátu (PC) mají zvýšenou odolnost proti deformaci a nárazu. PRIM TRS pro přímé i nepřímé osvětlení. POUŽITÍ Svítidlo s čirou základnou je vhodné pro přímé i nepřímé osvětlení prostorů s nižší výškou stropů. Svítidlo dále doporučujeme pro vnitřní i venkovní zastřešené

Více

Lens Fila LED Interiérové svítidlo

Lens Fila LED Interiérové svítidlo SARTDRIVER Lens ila LED Interiérové svítidlo Toto svítidlo je navrženo pro montáž do kontinuálních řad pomocí příslušné spojovací sady pro mechanické připojení a propojovací kabeláží. Je ideální pro osvětlení

Více

QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo

QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo Lighting QVF LED kompaktní a úsporné svítidlo QVF LED Řada kompaktních univerzálních svítidel QVF LED je navržena jako hospodárná náhrada tradičních halogenových svítidel. Spojení vysoce výkonných LED

Více

POSVIŤME SI NA ÚSPORY

POSVIŤME SI NA ÚSPORY POSVIŤME SI NA ÚSPORY O firmě JE OBEČNĚ ZNÁMO, ŽE SVĚTLO JE PODSTATOU VŠEHO ŽIVÉHO A MÁ VLIV NA KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA. SVĚTLO PŘÍMO OVLIVŇUJE NAŠE ZDRAVÍ, NÁLADU A JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠEHO KDODENNÍHO

Více

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA

R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA e x t e r i o r L I N E R E G I O N R E G I O N 3 / 4 REGION 600 ROTAVA REGION IV - 480 REGION IV - 600 REGION V - 500 REGION V - 700 JUN - 480 JUN - 600 LAMPARA O B S A H R E G I O N s t r. 3-1 3 příslušenství

Více

NAOS LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ

NAOS LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ LED INTERIÉROVÉ KOVOVÉ PŘEHLED PRODUKTŮ interiérové kovové LED svítidlo str. 90 IP20 str. 90 PŘÍSLUŠENSTVÍ str. 93 PŘÍSLUŠENSTVÍ str. 93 ČESKÁ SVÍTIDLA 89 NOVINKA interiérové, kovové. POUŽITÍ Moderní svítidlo

Více

CitySoul vytváření identity

CitySoul vytváření identity Lighting CitySoul vytváření identity CitySoul LED Klasický design svítidla CitySoul dobře zapadá do dnešního městského prostředí. Jednoduchý, plochý, elipsovitý tvar svítidla vytváří elegantní světelný

Více

Přisazená a závěsná svítidla

Přisazená a závěsná svítidla Přisazená a závěsná svítidla Tilia 02-01 12 Orion 03-01 14 Mira 04-01 17 Sirius 05-00 18 Sirius 05-01 19 Cubus 07-04 21 Canes 09-01 22 Gemma 11-01 24 Gemini 12-01 29 Pavo 13-01 32 Avior 15-01 36 Avior

Více

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ

LED 100W. LED HiCool 100W. Široká nabídka LED produktů PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ Distributor: TopLux Praha, Podvinný mlýn 1418/2, 19000 Praha IČ: 02303094 Telefon: 733 424 400, Email: info@toplux.cz Široká nabídka LED produktů LED HiCool 100W PRŮMYSLOVÉ OSVĚTLENÍ LED 100W IP65 IK10

Více

KNIHA SVÍTIDEL VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002. Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna

KNIHA SVÍTIDEL VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002. Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna KNIHA SVÍTIDEL NÁZEV AKCE VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA RESSELA, S002 MÍSTO STAVBY Jihomoravský kraj, katastrální území Vranov u Brna, Útěchov u Brna STAVEBNÍK Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1, 613

Více

A LED svítidlo kancelářské - přisazené

A LED svítidlo kancelářské - přisazené A LED svítidlo kancelářské - přisazené Kancelářské LED svítidlo se speciálním rozložením jednotlivých LED čipů a optikami pro omezení oslnění Subtilní kovové tělo svítidla v bílé barvě UGR < 16 Životnost

Více

OptiFlood kompaktní a úplné

OptiFlood kompaktní a úplné Lighting OptiFlood kompaktní a úplné Kvalitní umělé osvětlení zabraňuje průniku neřízeného rušivého a rozptýleného světla za hranice osvětlovaného prostoru, takže nezasahuje lidi, kteří žijí poblíž nebo

Více

Svítidla IK plus Elektro-Praga Vysoká odolnost, design a úspory LED technologie

Svítidla IK plus Elektro-Praga Vysoká odolnost, design a úspory LED technologie Svítidla IK plus Elektro-Praga Vysoká odolnost, design a úspory LED technologie Svítidla IK plus Variabilní, úsporná a velmi odolná Ideální osvětlení veřejných prostor, ve kterém se snoubí extrémní odolnost,

Více

OptiFlood LED vše, co potřebujete pro osvětlování ploch

OptiFlood LED vše, co potřebujete pro osvětlování ploch Lighting OptiFlood LED vše, co potřebujete pro osvětlování ploch OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED je řada elegantních, mimořádně účinných asymetrických světlometů, které mohou být použity pro osvětlení

Více

Univerzální osvětlení všech druhů veřejných a specializovaných prostranství

Univerzální osvětlení všech druhů veřejných a specializovaných prostranství AREA PORTFOLIO OMNIflood Design: ÅF Lighting Univerzální osvětlení všech druhů veřejných a specializovaných prostranství Díky estetickému designu v kombinaci s širokou škálou velikostí, optických možností

Více

gemini 12-02, Svítidla přisazená a závěsná, propojovací - montáž do souvislých pásů a geometrických sestav

gemini 12-02, Svítidla přisazená a závěsná, propojovací - montáž do souvislých pásů a geometrických sestav gemini 12-02, 12-05 Svítidla přisazená a závěsná, propojovací - montáž do souvislých pásů a geometrických sestav Kabelový vstup Montážní otvory svítidla: 1-jednozdrojová svítidla 12-02 a dvouzdrojová 12-05

Více

průmyslové osvětlení filozofie a koncepce

průmyslové osvětlení filozofie a koncepce průmyslové osvětlení filozofie a koncepce T5 průmyslová svítidla bez kompromisů doublepower!! - odborník a partner doublepower!!, s.r.o. je Vaším partnerem při návrhu a výběru osvětlení a řídicího systému

Více

Modena krása a výkonnost

Modena krása a výkonnost Lighting Modena krása a výkonnost Modena Modena je svítidlo pro osvětlení komunikací, které spojuje eleganci s vynikajícím světelným výkonem. Jeho hladký zaoblený tvar mu dává působivý a výrazný vizuální

Více

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA CELOPLASTOVÁ pro nouzové a orientační osvětlení

ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA CELOPLASTOVÁ pro nouzové a orientační osvětlení ZÁŘIVKOVÁ SVÍTIDLA CELOPLASTOVÁ pro nouzové a orientační osvětlení HELIOS jsou universální nouzová zářivková svítidla určená pro orientační osvětlení a dočasné i trvalé nouzové osvětlení prostorů, s teplotou

Více

MEGIN M L I G H T I N G. 5 let záruka. Svítidlo MEGIN M pro veřejné osvětlení

MEGIN M L I G H T I N G.  5 let záruka. Svítidlo MEGIN M pro veřejné osvětlení MEGIN M L I G H T I N G 5 let záruka Výroba a dodávky svítidel Návrhy a projekty osvětlení Energetické úspory výpočet návratnosti investice Svítidlo MEGIN M pro veřejné osvětlení www.oms-lighting.cz L

Více

TESLUX L E D O S V Ě T L E N Í 2014. www.teslux.cz. www.teslux.cz. creation.innovation.

TESLUX L E D O S V Ě T L E N Í 2014. www.teslux.cz. www.teslux.cz. creation.innovation. TESLUX creation.innovation. KATALOG L E D O S V Ě T L E N Í 2014 www.teslux.cz www.teslux.cz LED SVÍTIDLA VESTAVNÁ, PŘISAZENÁ 12W, 20W NOVINKA 2014 Katalogové číslo El. příkon Watt TDP20S 20 Katalogové

Více