Zasedání obecního zastupitelstva v náhradním termínu dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zasedání obecního zastupitelstva v náhradním termínu dne 11. 7. 2011."

Transkript

1 Zasedání obecního zastupitelstva v náhradním termínu dne Přítomni: pí Versteegová, p. Chudoba, p. Růžička, p. Douda, p. Nohýnek a p. Bartušek Nepřítomni omluveni: pí Slanařová Nepřítomni neomluveni: Hosté: pí Buřičová, p. Buřič, p. Hlavatý, p, Souček Program: 1. Rekapitulace zastupitelstva z ; 2. Usnesení a pověření pro vstup na soukromý pozemek; 3. Rekapitulace práce finančního a kontrolního výboru; 4. Schválení zadání změny č. 2 územního plánu obce Libenice; 5. Projednání správy internetových stránek obce Libenice; 6. Projednání vybudování dětského hřiště; 7. Projednání žádostí občanů; 8. Schválení dotazníku pro občany k využití bývalé prodejny č.p. 24; 9. Diskuse. Řídícím schůze byl místostarosta Zapisovatel: p. Bartušek. Ověřovatelé: pí Versteegová a p. Douda. 1. Rekapitulace zastupitelstva z P. místostarosta seznámil se zněním zápisu z jednání zastupitelstva z K zápisu nebyly připomínky. p. Hlavatý: Žádá vložit do programu příštího zasedání, jak je to s odpadem v seníku, dřív byla smlouva na zpracování pouze papíru. Dnes se zde zpracovávají všechny odpady. Požaduje informaci, jaká je smlouva s obcí na zpracování odpadu. p. místostarosta: požaduje uvádět do zápisu jmenovité hlasování. Závěr bude se jmenovitě uvádět pouze u proti a zdržel se. p. Hlavatý: Žádá informaci, proč není v zápise uveden jeho návrh k převezení skruží. Byl předložen zápis, kde tento jeho návrh je zapsán. p. starosta skruže se na veřejně přístupnou cestu převážet nebudou z důvodů bezpečnosti, zejména u dětí hrozí úraz. Nepřístupnost cesty bude zabezpečena jiným způsobem. p. Buřič: - proč se ve vesnici nic neděje, nebyla odstraněna vrba a nebyly splněny další věci, - zvláštností je i uvolněná funkce starosty obce, - uvolněný starosta vůbec nezvládá svou funkci. p. Hlavatý se k panu Buřičovi připojuje a ztotožňuje se s tím, že uvolněný starosta nezvládá svoji funkci.

2 2. Usnesení a pověření pro vstup na soukromý pozemek p. místostarosta informoval zastupitelstvo o nutnosti schválit, že p. Růžička a p. Nohýnek byli pověřeni zastupitelstvem k plnění úkolu výměny vodoměrů. Zároveň při výměně vodoměrů jsou pověřeni k předání smlouvy o odběru vody. Usnesení: Zastupitelstvo se usneslo pověřit p. Růžičku a p. Nohýnka k výměně vodoměrů u obecního vodovodu, k předložení dvou stejnopisů smlouvy k odběru vody k podpisu odběratelem a k předání jednoho výtisku stejnopisu smlouvy k odběru vody odběrateli. Pověření pro p. Růžičku a p. Nohýnka napíše p. Bartušek (předložení smlouvy a výměna vodoměrů). 3. Rekapitulace práce finančního a kontrolního výboru Na zasedání obce byly předloženy okruhy otázek, které požaduje zastupitel obce pí Versteegová a zastupitel obce p. Nohýnek odpovědět dle zákona o obcích 128/2000 Sb, dle 82 odstavec b pro: - finanční výbor dokument podepsán příloha 1, - kontrolní výbor dokument podepsán příloha 2. Obě žádosti jsou přiloženy jako příloha tohoto zápisu. pí Versteegová: Proběhly schůzky finančního a kontrolního výboru? p. Bartušek: Byly dvě při jedné bylo projednáno 1. doplnění rozpočtu a při druhé byli členové seznámeni se Zprávou o výsledku přezkoumání hospodaření obce a se Závěrečným účtem za rok pí Versteegová: Kdy jsou plánovány další schůzky těchto výborů? p. Bartušek: Pevný termín není plánován. pí Versteegová: Je zpracována finanční zpráva o hospodaření obce za minulé období? p. Bartušek: Je zpracován Závěrečný účet za rok 2010, žádná jiná zpráva zpracována není. pí Versteegová: Kdo je členem finančního a kontrolního výboru a jaké je jejich ohodnocení za tuto práci? Člen finančního výboru je pí Nosálová a pí Lhotková nejsou finančně odměňované. pí Versteegová navrhla hlasovat: dle 119 zákona o obcích o zpracování zprávy finanční výborem o hospodaření obce za uplynulé pololetí. Zhodnotit měsíční příjmy a výdaje dle jednotlivých účtů v účtové osnově obce. Předložit seznam pořízeného majetku hmotného, nehmotného i drobného pořízeného za 1. pololetí roku Zhodnotit proinvestované finance k za vybudování komunikace a přípojek k prodaným obecním parcelám. dle 119 zákona o obcích o uložení úkolu kontrolnímu výboru, předložit zastupitelstvu seznam majetku ve vlastnictví obce. Seznam majetku ve vlastnictví pronajímaného na dobu neurčitou, jaké jsou výpovědní lhůty u těchto pronájmů a měsíční ceny nájmů, dále předložit seznam majetku ve vlastnictví obce pronajímaného na dobu určitou, kdy tyto nájemní vztahy vyprší, výše měsíčního nájemného za tyto pronájmy. p. Bartušek navrhuje, že písemnou odpověď předloží na pracovním zasedání zastupitelstva. p. Hlavatý žádá o vypsání přehledu zaplacení vody dodavateli a přehledu vybírání poplatků za vodu od občanů Libenic. p. Souček doporučuje drobný výdaj uvádět jednou částkou.

3 p. Buřič navrhuje tuto odpověď předávat písemně od obou výborů. Hlasováno o návrhu pí Versteegové. Zastupitelstvo se usneslo, že písemná zpráva dle návrhů bude prezentována na příštím veřejném zasedání zastupitelstva. Hlasování: pro 4 proti 1(p. Bartušek) zdržel se 1(p. Chudoba) 4. Schválení zadání změny č. 2 územního plánu obce Libenice Zastupitelstvo bylo seznámeno s návrhem změny č. 2 územního plánu. Žadatelem je pí Strnadová. Zastupitelstvo se usneslo na změně územního plánu č. 2 a vyjádřilo souhlas s výhradou, že všechny finanční náklady ponese žadatelka. Odbor regionálního rozvoje bude o tomto požadavku informován. Obecní zastupitelstvo nesouhlasí zadat do změny územního plánu obecní pozemek 480/1. Hlasování: pro 6 proti 0 zdržel se 1 Na jednání zastupitelstva se dostavila se v pí Slanařová. 5. Projednání správy internetových stránek obce Libenice p. starosta informoval o stavu internetových stránek stránky obce i datové stránky fungují, firma Clever bude řešit v pátek tj úpravu stránek. pí Versteegová v kolik hodin schůzka proběhne s ohledem na to, že mám zájem se schůzky zúčastnit. p. starosta celý den k dispozici, tak až pojedou kolem, tak se zastaví. pí Versteegová žádala, aby byla informována o čase schůzky. pí Versteegová bude možné ovlivnit skladbu stránek. p. starosta ano zastupitelé schválí uspořádání stránek pí Buřičová na obec check-point. p. starosta obec má check-point pro realizaci pobytové evidence, ostatní služby nemá. p. Souček má obec úřední desku, existuje archiv. p. starosta obec úřední desku má, archiv existuje. Zastupitelé berou na vědomí zprávu o stavu internetových stránek. Zastupitelé předloží své připomínky a vyjádří se do 14 dnů od předání stránek firmou k internetovým stránkám obce. 6. Projednání vybudování dětského hřiště p. starosta seznámil zastupitelstvo, že byla za minulého zastupitelstva podána žádost o přidělení dotace na stavbu dětského hřiště. Za nového zastupitelstva byla podána nová žádost o přidělení dotace na stejný rozsah výstavby dětského hřiště. Elektronickou poštou byla zaslána informace, že žádost byla vyřazena s odkazem na zápis ze zasedání KÚ. V zápise, který byl zveřejněn na stránkách KÚ, nebyla tato skutečnost nalezena. Tato skutečnost bude řešena dopisem hejtmanovi krajského úřadu. Dále je sjednána schůzka s pí Zapletalovou s cílem připravit část dětského hřiště a jeho výstavbu hradit obcí. pí Versteegová žádá zaslat dokumentaci na elektronickou poštu zastupitelů p. Hlavatý existují firmy, které přijedou a zabudují certifikované výrobky p. Buřič není mu jasné, proč takováto obec potřebuje dětské hřiště za 3 miliony korun a proč se výstavba řeší přes prostředníka. p. Hlavatý existuje sdružení měst a obcí. U nich je možné rovněž požádat o dotace.

4 Zastupitelstvo vzalo informaci na vědomí. Bude řešena na pracovní úrovni. 7. Projednání žádostí občanů Řešení žádostí občanů o odprodej obecních pozemků. Celá agenda bude řešena hromadně z důvodů finančních nákladů na geodetické vyměření. Předložena žádost p. Zvolánka o povolení obložení své nemovitosti tepelnou izolací, která bude přesahovat cca 10 cm nad obecní pozemek. Zastupitelstvo se usneslo a souhlasí s provedením zateplení. 8. Schválení dotazníku pro občany k využití bývalé prodejny č. p. 24 p. místostarosta předložil navrhované znění dotazníku pro občany. V tomto dotazníku se mohou občané vyjádřit k navrhovanému využití budovy bývalé prodejny Jednota. pí Buřičová doporučuje na dotazník uvést elektronickou adresu obce pro případné odpovědi občanů. p. Nohýnek doporučuje vyžadovat podpis. pí Slanařová doporučuje stanovit termín předložení do Obecní zastupitelstvo souhlasí s navrženým zněním, souhlasí s anonymním podáním. Tiskopis zpracuje p. Růžička. V případě požadavku zpracovatele mohou doručit do poštovních schránek zaměstnanci obce. 9. Diskuse p. Hlavatý doporučuje zkušebně provést zkoušku využití prodejny v prostoru hospody. p. Nohýnek doporučuje pojistit obec proti úrazu, sděluje, že existují kanalizační vstupy pogumované cena cca 2 700,- Kč a plastové cena cca 1 000,- Kč. pí Slanařová doporučuje zřídit MeteoUnika, která zabezpečuje a provádí informování o meteosituaci. p. Nohýnek doporučuje zastupitelům předat svá telefonní čísla k zajištění informovanosti. p. Hlavatý žádá o informaci, co je pracovní a co veřejné zastupitelstvo. p. starosta informoval, na pracovní úrovni se schází zastupitelstvo 7 dní před zasedáním obce k zpracování programu schůze. Pí Versteegová navrhuje uspořádání posvícenské zábavy na obecním dvoře. Náklady předpokládá ve výši ,- Kč. Na vystoupení pozvat dechovou kapelu. Pan Nohýnek upozornil pana starostu, aby jednal a vystupoval tak, aby nebyla ohrožena vážnost jeho funkce, dle zákona o obcích 128/ Otázky kladené panu starostovi v rámci diskuse: Kolik zaměstnanců měl obecní úřad k , jaké jsou jejich funkce a platové ohodnocení? p. starosta: zaměstnanci obecního úřadu jsou uklizečka platové ohodnocení 1000 Kč měsíčně, účetní obce 3500 Kč měsíčně, dva zaměstnanci na úpravu zeleně hrazeni z prostředků ÚP. Kdy bude umístěna informační nástěnka na hřbitov obce? p. starosta: nevím. Kdy bude umístěna pumpa na hřbitov? p. starosta: je to v jednání, nevím. Kdy bude umístěno zrcadlo k výjezdu od hřbitova, dle rozhodnutí zastupitelstva? p. starosta: je domluveno, že lze pověsit zrcadlo na sloup el. vedení.

5 Proč není vyhlašováno veřejné zastupitelstvo rozhlasem? p. starosta: je vyvěšeno na úřední desce na obecním úřadě, vyhlašování rozhlasem není povinnost. Zapsal: Ing. Jaroslav Bartušek Milan Růžička, místostarosta Růžena Versteegová, ověření zápisu Ing. Miroslav Douda, ověření zápisu

OBEC BRATKOVICE. Hosté / přizvaní : Občané : p.švehla, p.bartůněk, p.komanec, p.hromádka. Program: 1. Žádost o dotaci z fondu FROM 2012

OBEC BRATKOVICE. Hosté / přizvaní : Občané : p.švehla, p.bartůněk, p.komanec, p.hromádka. Program: 1. Žádost o dotaci z fondu FROM 2012 OBEC BRATKOVICE ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ZÁPIS č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce BRATKOVICE

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 27. června 2018 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Sedláček J. Omluvena: Kahounová

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 27. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.06. 2014 od

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Počet listů dokumentu: 15 Počet příloh: 10 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 5. září 2011 v budově Obecního úřadu od 18 hodin,přerušeného ve 22 hodin a Přítomni 5. září 2011

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Stanovice Zastupitelstvo obce Stanovice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stanovice konaného dne 30.6.2015, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne , od 18.30hodin

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne , od 18.30hodin Obec Všesulov Zastupitelstvo obce Všesulov Navržený program: z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, Zápis konaného dne 4.11.2014, od 18.30hodin 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 14.11.2011 v budově OÚ od 19.30 hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 14.11.2011 v budově OÚ od 19.30 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libenice uskutečněného dne 14.11.2011 v budově OÚ od 19.30 hodin Přítomni: p.chudoba, p.ing.bartušek, p.růžička, p.nohýnek, p.ing.douda, pí.versteegová Nepřítomni

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 24. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 24. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 24. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 16.6. 2014 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluveni 6 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 31. 10. 2018 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 10/2018 Místo konání:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky.

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 10.6.2015 - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno ve 20.10 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 1/2014 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 1/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 12.2.2014 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 7 členů

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0

Hlasování o schválení navržených ověřovatelů zápisu: pro 7 proti 0 zdržel se 0 OBEC ČERNOUČEK Zápis z 03-15 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 29.5.2015. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek M, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Nehézová M.-omluvena Hosté:

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis č. 004/2005 ze zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Holašovice

Zápis č. 004/2005 ze zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Holašovice Obec Jankov Holašovice Jankov 46 tel: +420 387 982 133 373 83 p. Čakov Zápis č. 004/2005 ze zasedání zastupitelstva Obce Jankov - Holašovice Účastníci - zastupitelé: Jaroslav Kučera, Josef Trantina, Ladislav

Více

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne OBEC CHRTNÍČ Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne 136 2018 Jednání zastupitelstva zahájeno v 19:00 hod Na jednání přítomno 7 zastupitelů Program: Starosta obce, dále předsedající, zahájil zasedání

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 8.6.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne , od 20:00 hodin.

Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne , od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne 2.11. 2014, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

OBECNÍ ÚŘAD V KUKLÍKU Kuklík 25, Sněžné

OBECNÍ ÚŘAD V KUKLÍKU Kuklík 25, Sněžné OBECNÍ ÚŘAD V KUKLÍKU Kuklík 25, 592 03 Sněžné 01 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kuklík konaného dne 26.10.2018, od 18 00 hodin Č. 06/2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Únětice, konaného dne od 19:00 hodin.

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Únětice, konaného dne od 19:00 hodin. Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Únětice, konaného dne 5.11.2018 od 19:00 hodin. Přítomni: Jan Liška, Vladimír Vytiska, Tomáš Kočiš, Jiří Koutský, Radim Krupička, David Franta,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 30.10. 2018 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním starostou obce Horní

Více

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Roman Pientok, Petr Riedel, Petra Szczuková, Jindřich

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Koberovice Zastupitelstvo obce Koberovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koberovice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce (dálen jen ZO) Sobčice, konaného dne 22.12.2010 v 18.00 hodin Přítomni: Josef Horník, Mgr. Miroslava Krejčová, Marek Bareš, Danuše Bílková, Jaroslava Bucková, Eva

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Pěčnov Zastupitelstvo obce Pěčnov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov konaného dne 5.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Obec Březiny Zastupitelstvo obce Březiny Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březiny konaného dne 2. listopadu 2018 od 18:00 hod. Místo jednání: Sál kulturního domu (býv. škola), Březiny

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne

Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne Obec Libotov Libotov 80, 544 01 Dvůr Králové nad Labem 01, E-Mail: obec.libotov@tiscali.cz www.libotov.cz 499694152 Zápis číslo 8 ze zasedání Zastupitelstva obce Libotov ze dne 22.12.2015 přítomní: Kraus

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více