PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku"

Transkript

1 PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 9 Počet příloh: 11 Počet listů příloh: IT/981/17 ZN/30/IT/17 Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: jarmila.pechatova@plzensky-kraj.cz Datum: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Mapování území města Plzně a okolí pro Digitální technickou mapu Plzeňského kraje Zadavatel (veřejný zadavatel) Plzeňský kraj se sídlem Škroupova 18, Plzeň IČO: DIČ: k zadávání této veřejné zakázky oprávněn: dle čl. 10 bod 1) písm. a) a b) a bod 2) Kompetenčního a podpisového řádu Plzeňského kraje a Krajského úřadu Plzeňského kraje ředitel KUPK Mgr. Jiří Leščinský 2. Kontaktní osoba za zadavatele Ing. Antonín Procházka oddělení geografických informačních systémů Odbor informatiky, Krajský úřad Plzeňského kraje telefon: antonin.prochazka@plzensky-kraj.cz 3. Typ a druh veřejné zakázky Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu na služby. Zadavatel realizuje veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu: s ustanoveními 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů; s následujícími vnitřními předpisy zadavatele: - Směrnice Rady Plzeňského kraje č. 2/2016 o zadávání veřejných zakázek; - Podpisový a kompetenční řád Plzeňského kraje a Krajského úřadu Plzeňského kraj

2 2/9 4. Předmět veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova a doplnění datových sad Účelové mapy povrchové situace (ÚMPS), formou mapování, na vybraném území Plzeňského kraje (urbanizované i neurbanizované území) za účelem zvýšení rozsahu pokrytí ÚMPS v Plzeňském kraji a zajištění poskytování aktualizovaných dat ÚMPS ve službách Digitální technické mapy projektu Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje cílovým skupinám. Konkrétně se jedná o následující vybrané lokality: LOKALITA Plzeň - Na Brůdku Plzeň - Černice Plzeň - Černice závod Plzeň - Černice zahrádky Plzeň - Černice zahrádky 2 Plzeň - Radobyčice Plzeň Litice Plzeň Lhota Plzeň Valcha Plzeň Výsluní 1 Plzeň Výsluní 2 Plzeň Výsluní 3 Plzeň - Borský park Plzeň - Litická přehrada Plzeň - Výsluní Plzeň - Pod Hradištěm Plzeň - Radobyčice Plzeň - Černice Plzeň - Černice - jih Každá lokalita z výše uvedených může být zmapována samostatně a předána samostatně na základě dílčího předávacího protokolu. Za každou lokalitu předaná data budou zkontrolována správcem datového skladu (externí subjekt), přičemž kladný výsledek této kontroly je podmínkou zaplacení předaných výstupů plnění /tj. dané lokality/ na základě dílčího daňového dokladu (faktury). Zadavatel připouští dílčí plnění v r v rozsahu max. 50% smluvní ceny plnění. Předmět plnění veřejné zakázky je zadavatelem specifikován v příloze č. 1 této výzvy Technická dokumentace.

3 3/9 Aktuální podobu a rozsah dat Účelové mapy povrchové situace (ÚMPS) v určených lokalitách je možné v náhledu získat ve volně dostupné mapové službě na adrese nebo si požádat (s odvoláním na zájem o tuto zakázku) o výdej stávajících dat prostřednictvím Modulu zakázka na adrese Doba plnění 5. Doba a místo plnění veřejné zakázky Zadavatel požaduje realizovat celý předmět plnění veřejné zakázky nejpozději do , a to dle časového harmonogramu, který bude součástí nabídky a přílohou smlouvy o dílo. Tento harmonogram je pro dodavatele závazný a lze se od něho odchýlit jen v případě vzniku objektivních okolností, zvláštního zřetele hodných, které se vyskytly v průběhu plnění veřejné zakázky a které nebylo možné výslovně předjímat v době uzavření smlouvy o dílo Místo plnění Místem plnění veřejné zakázky jsou vybrané lokality Plzeňského kraje, uvedené v bodě 4.1. této výzvy a blíže specifikované v čl. 3. kapitole 3.2. Technické dokumentace (příloha č. 1 výzvy). 6. Předpokládaná hodnota zakázky Předpokládanou hodnotu celého předmětu plnění veřejné zakázky zadavatel stanoví částkou Kč bez DPH. Předpokládaná hodnota ceny mapování za 1 ha lokality činí 1.600,- Kč bez DPH. 7. Způsob podání nabídky Nabídky se podávají výhradně elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK na adrese vyhlášení zakázky Zadavatel umožňuje neomezený přímý dálkový přístup k zadávacím podmínkám veřejné zakázky jejich zveřejněním na profilu zadavatele na webové adrese 8. Lhůta pro podání nabídky Dodavatel je povinen podat nabídku prostřednictvím nástroje E-ZAK v průběhu lhůty pro podávání nabídek, která končí dne ve 14:00 hod.

4 4/9 9. Základní způsobilost dodavatele Dodavatel prokáže splnění základní způsobilosti (v rozsahu dle 74 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění) formou čestného prohlášení dle přílohy č. 6 výzvy. K prokázání splnění základní způsobilosti může účastník v nabídce předložit výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů (prostá kopie). 10. Profesní způsobilost dodavatele Dodavatel prokáže splnění profesní způsobilosti předložením: a) výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje; b) dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky (živnostenská oprávnění). Stačí prosté kopie požadovaných dokumentů. K prokázání splnění profesní způsobilosti může účastník v nabídce předložit výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů (prostá kopie). 11. Technická kvalifikace dodavatele 11.1 Referenční zakázky Dodavatel prokáže splnění technické kvalifikace předložením seznamu min. 2 významných zakázek v oblasti sběru a vyhodnocení digitálních geografických dat, realizovaných dodavatelem v posledních 4 letech, s hodnotou plnění každé referenční významné zakázky min Kč bez DPH. Součástí seznamu budou informace o rozsahu, době plnění a příjemci plnění referenční zakázky včetně kontaktní osoby objednatele pro ověření předložených referenčních údajů Projektový (realizační) tým Dodavatel v nabídce představí projektový tým techniků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky. Zadavatel požaduje vzhledem k rozsahu plnění veřejné zakázky minimálně šestičlenný realizační tým. Konečný počet členů projektového (realizačního) týmu určí dodavatel dle vlastního uvážení tak, aby předmět zakázky byl realizován v nabídce představeným projektovým týmem a dodáván zadavateli v požadovaném rozsahu, termínu a kvalitě.

5 5/9 Zadavatel požaduje, aby vybraný dodavatel po celou dobu plnění veřejné zakázky zachoval profesionální složení projektového (realizačního) týmu. Součástí projektového týmu musí být: 1/ Vedoucí projektového týmu /tj. projektový manažer/, který: Má vysokoškolské vzdělání v oboru zeměměřických činností. Má alespoň 5 let praxe při vedení projektů v oblasti zeměměřických činností. Je držitelem osvědčení o oprávnění pro ověřování výsledků zeměměřičských činností v rozsahu dle 13 odst. 1 písm. a) až c) zákona 200/1994 Sb., o zeměměřičství a o změně a doplnění některých zákonů související s jeho zavedením, vydaného Českým úřadem zeměměřičským a katastrálním. Předloží min. 1 referenční projekt v oblasti zpracování geografických dat nebo zeměměřičské činnosti. 2/ Ostatní členové týmu, z nichž: Každý má alespoň středoškolské vzdělání. Každý má alespoň 1 rok praxe s realizací projektů v oblasti zpracování geografických dat nebo zeměměřických činností. Min. 5 členů týmu (specialisté) každý člen musí mít nejméně dvouletou zkušenost s projekty v oblasti zpracování geografických dat nebo zeměměřických činností; předloží min. 1 referenční projekt v dané oblasti, na kterém se podílel. Všichni členové projektového týmu musí být znalí českého nebo slovenského jazyka na úrovni pracovní komunikace. Rozsah a způsob požadovaných informací: U každého člena realizačního týmu jméno a příjmení, pozice v rámci týmu, profesní zkušenosti, osvědčení o vzdělání, informace o délce praxe. Dosažený stupeň vzdělání se prokazuje prostou kopií příslušného dokladu (maturitní vysvědčení, vysokoškolský diplom). Praxi (zkušenosti) a odbornost členů projektového týmu účastník stvrdí svým čestným prohlášením. 12. Nabídková cena Účastník zpracuje nabídkovou cenu výhradně vyplněním cenové tabulky obsažené v příloze č. 7 výzvy. Podrobnosti o vytvoření nabídkové ceny účastník uvádí v případě potřeby formou přílohy k této cenové tabulce. Dodavatel je povinen údaj o nabídkové ceně zapracovat do návrhu smlouvy o dílo.

6 6/9 Nabídkovou cenu zpracuje dodavatel tak, aby zahrnovala veškeré náklady, jejichž vynaložení dodavatel předpokládá při plnění veřejné zakázky, včetně všech rizik a vlivů s plněním předmětu veřejné zakázky souvisejících. 13. Limitace nabídkové ceny Zadavatel stanoví nejvýše přípustnou nabídkovou cenu na celý předmět plnění veřejné zakázky částkou Kč bez DPH. Nabídka, která uvedený cenový limit překročí, nebude dále posuzována a hodnocena z důvodu nesplnění zadávacích podmínek zakázky. 14. Smlouva o dílo Zadavatel požaduje uzavřít na předmět plnění veřejné zakázky smlouvu o dílo ve znění dle přílohy č. 4 výzvy (dodavatel je povinen do návrhu smlouvy doplnit údaje označené textem = doplní dodavatel = ). Jakékoli jiné úpravy smlouvy zadavatel nedovoluje. Návrh smlouvy musí být podepsán statutárním orgánem dodavatele nebo osobou oprávněnou jednat jménem nebo za dodavatele. V případě, že návrh smlouvy nebude podepsán statutárním orgánem dodavatele, přiloží účastník k návrhu smlouvy originál či úředně ověřenou kopii plné moci, ze které bude vyplývat oprávnění k podpisu návrhu smlouvy. Předložení nepodepsaného návrhu smlouvy není předložením řádného návrhu smlouvy dodavatelem. Scan řádně podepsaného návrhu smlouvy bude součástí nabídky. Smlouva uzavřená na plnění veřejné zakázky bude zveřejněna v informačním systému Registru smluv. Splnění této zákonné povinnosti zajistí zadavatel. 15. Hodnotící kritérium Nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti, která spočívá v nejnižší nabídkové ceně v Kč bez DPH. Pokud podají nabídku plátce i neplátce DPH, bude při hodnocení vzájemně porovnána cena bez DPH u neplátce a cena včetně DPH u plátce. 16. Poddodavatelé Účastník v nabídce uvede, zda má v úmyslu zadat určitou část veřejné zakázky jiné osobě a pokud ano, tak i jakou část veřejné zakázky bude konkrétní poddodavatel realizovat s uvedením identifikačních údajů každého poddodavatele.

7 7/9 Pokud účastník nemá v úmyslu zadat určitou část veřejné zakázky jiné osobě, učiní o této skutečnosti v nabídce čestné prohlášení. 17. Obsah nabídky Nabídka dodavatele na tuto veřejnou zakázku bude obsahovat: a) Dokumenty k prokázání splnění základní a profesní způsobilosti dodavatele (viz bod 9. a 10. výzvy). b) Dokumenty k prokázání splnění technické kvalifikace dodavatele (viz bod 11. výzvy). c) Nabídkovou cenu (vyplněná cenová tabulka dle přílohy č. 7). d) Návrh smlouvy o dílo na plnění VZ (ve znění dle přílohy č. 4). e) Informaci o plnění vlastními silami nebo s využitím poddodavatele (viz bod 16. výzvy). f) Pověření či zplnomocnění pro osobu vkládající za dodavatele elektronickou nabídku do nástroje E-ZAK (scan podepsaného dokumentu). g) Časový harmonogram plnění VZ (tj. harmonogram dokončení jednotlivých lokalit). h) Podrobný popis přístupu k zadávanému plnění v následujícím rozsahu technického řešení: Postup a popis mapování. Použité technologie. Způsob kontroly aktualizačních dat ÚMPS. Způsob ověřování přesnosti mapování. Postup pročištění Archivů RWE Distribuční služby, s.r.o. a CETIN. Zadavatel vylučuje, aby požadavek na popis přístupu k plnění VZ byl naplněn pouhým zkopírováním Technické dokumentace zadavatele (příloha č. 1 výzvy). Nabídka s technickým řešením spočívajícím v pouhém zkopírování ustanovení Technické dokumentace nebude dále posuzována a hodnocena z důvodu nesplnění zadávacích podmínek. Zadavatel požaduje, aby účastník vlastními slovy jasně a srozumitelně popsal vlastní přístup k realizaci zadávaného plnění. 18. Zvláštní podmínka pro uzavření smlouvy Zadavatel vzhledem ke specifickému předmětu plnění VZ požaduje od vybraného dodavatele - jako další podmínky pro uzavření smlouvy: a) předložení vzorku vztahujícího se k předmětu plnění veřejné zakázky ve stanoveném termínu (výzva odeslaná nástrojem E-ZAK) a b) úspěšný výsledek zkoušky vzorku.

8 8/9 Příloha č. 10 výzvy vymezuje podklady a lokality pro zpracování vzorku coby reálné ukázky faktického plnění předmětu této veřejné zakázky. Parametry vybrané lokality jsou dány charakterem území, které se co nejvíce přibližuje parametrům území zakázky a dodavatel by měl docílit požadované přesnosti, rozsahu a kvality výsledných dat, uvedených v Technické dokumentaci. Tuto ukázku poskytne vybraný dodavatel v elektronické formě (na nosiči CD, DVD aj.) Vzorek co do obsahu a struktury musí být zpracován v souladu s požadavky zadavatele obsaženými v Technické dokumentaci (včetně požadovaného formátu výstupních dat). Vzorek má pro zadavatele zásadní vypovídací informaci o tom, zda je vybraný dodavatel schopen v požadované kvalitě realizovat poptávané plnění. Ve vzorku zadavatel nepožaduje provádět úpravy pročištění archivu dle čl Technické dokumentace. Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s vybraným dodavatelem, pokud: a) Vzorek nebude dodavatelem předložen ve stanoveném /přiměřeném/ termínu. b) Vzorek nebude vypracován v souladu s technickými požadavky zadavatele, uvedenými v Technické dokumentaci včetně jejích příloh. c) Vzorek nebude zpracován v souladu se Směrnicí pro údržbu a provozování Digitální technické mapy (příloha č. 3 výzvy). 19. Vysvětlení zadávacích podmínek VZ Na webové adrese budou rovněž zveřejňována i případná vysvětlení či doplnění zadávacích podmínek VZ, poskytnutá na základě žádosti dodavatele nebo z vlastního podnětu zadavatele. Zadavatel preferuje podávání žádostí o vysvětlení zadávacích podmínek prostřednictvím elektron. nástroje E-ZAK na Další podmínky zadavatele Nabídka bude zpracována v českém jazyce a v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky, které tvoří výzva k podání nabídek a její přílohy. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušení veřejné zakázky, právo nevybrání žádné nabídky a právo opakování veřejné zakázky. Všechny náklady a výdaje spojené s vypracováním a zasláním nabídky nese uchazeč.

9 9/9 Zadavatel akceptuje nabídky rovněž od dodavatelů, kteří nebyli přímo osloveni výzvou k podání nabídky. 21. Přílohy výzvy k podání nabídek Nedílnou součástí zadávacích podmínek jsou tyto přílohy výzvy k podání nabídek: č. 1 Technická dokumentace (Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky) č. 2 Výčet mapových prvků č. 3 Směrnice pro údržbu a provozování DTM č. 4 Vymezení urbanizovaných lokalit č. 5 Kreslící klíč č. 6 - Čestné prohlášení o splnění základní způsobilosti dodavatele č. 7 Cenová tabulka (ke zpracování nabídkové ceny) č. 8 Návrh smlouvy o dílo č. 9 Vymezení neurbanizovaných lokalit č. 10 VZOREK (Ukázka dat) podklady a vymezení lokality (podmínka pro uzavření smlouvy) č Vzorek stávajících dat Účelové mapy povrchové situace Za Vaše nabídky předem děkujeme. S pozdravem Mgr. Jiří Leščinský ředitel Krajského úřadu Plzeňského kraje (podepsáno elektronicky)

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

PLZEŇSKÝ KRAJ. KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, Plzeň. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: IT/1555/14 Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Jarmila Pechátová Tel.: 377

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka úložného zařízení SSD

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka úložného zařízení SSD PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 5 Počet příloh: 3 Počet listů příloh: IT/890/17 ZN/27/IT/17 Vyřizuje: Jarmila Pechátová Tel.:

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zálohovací knihovna

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zálohovací knihovna PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-IT/798/19 Spis. zn.: ZN/47/IT/19 Počet listů: 6 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Vladimíra Kolářová Tel.: 377 195

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Penetrační testy aplikací TCPK

Veřejná zakázka malého rozsahu Penetrační testy aplikací TCPK PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/395/14 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozvoj stávajícího informačního systému VIRTUOS

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozvoj stávajícího informačního systému VIRTUOS PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/823/13 VYŘIZUJE: Mgr. Jarmila Pechátová TEL.: +420 377195636 FAX: +420 377195208 E-MAIL: jarmila.pechatova@plzensky-kraj.cz

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Navýšení počtu licencí a prodloužení podpory Microsoft Dynamics NAV od výrobce software

Veřejná zakázka malého rozsahu Navýšení počtu licencí a prodloužení podpory Microsoft Dynamics NAV od výrobce software PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: IT/748/15 ZN/27/IT/15 Vyřizuje: Mgr.

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje.

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem E-shop pro Centrální nákup Plzeňského kraje. PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1127/13 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz DATUM:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1125/11 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 MOB: E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Kašperské Hory

Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Kašperské Hory PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 6 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: IT/444/15 ZN/23/IT/15 Vyřizuje: Mgr.

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Záznam. o veřejné zakázce malého rozsahu. Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení

Záznam. o veřejné zakázce malého rozsahu. Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení Záznam o veřejné zakázce malého rozsahu Laserové barevné multifunkční zařízení A4 2. vyhlášení 1. Typ, název, URL veřejné zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu (VZMR) na dodávky s názvem Laserové barevné

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň. Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Stříbro

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň. Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Stříbro PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 7 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: IT/912/15 ZN/37/IT/15 Vyřizuje: Mgr.

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Příloha výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu: Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k 31.12.2016 zadávanou podle 6 a 31

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Administrátor evropského projektu SEED

Veřejná zakázka malého rozsahu Administrátor evropského projektu SEED PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/432/12 VYŘIZUJE: Mgr. Jarmila Pechátová TEL.: +420 377195636 FAX: +420 377195208 E-MAIL: jarmila.pechatova@plzensky-kraj.cz

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Dodávka manažerského školení pro Chabařovické strojírny, a.s.

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Separace bioodpadů ve městě Osečná

Separace bioodpadů ve městě Osečná Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Separace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Nespeky Sídlo: Benešovská 12, 257 22 Nespeky IČ: 00232335 Akce : Zpracování územního plánu Nespeky Zadavatel oznamuje zahájení výběrového řízení na zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Vyzýváme Vás k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-IT/399/19 Spis. zn.: ZN/32/IT/19 Počet listů: 13 Počet příloh: 4 Počet listů příloh: Vyřizuje: Mgr. Vladimíra Kolářová Tel.: 377 195

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva a zadávací podmínky

Výzva a zadávací podmínky Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje

Zpracování návrhu Plánu odpadového hospodářství Olomouckého kraje hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz KUOLX00TFXK9 VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále též jako VZMR ) je zadávána dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon") Tato veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Oprava střešního pláště zimního stadionu. (dále jen veřejná zakázka ) Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou přiměřeně dle směrnice Městského úřadu Chrudim SM018, o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Název veřejné zakázky:

Více

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM:

Informace o zadavateli, kontaktní místa. Ing. Michal Pešek ředitel Správy základních registrů RNDr. Renata Novotná , GSM: Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby, zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Atestace

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

14/2017/RR/Kor. služba. 7. prosince Město Bílovec

14/2017/RR/Kor. služba. 7. prosince Město Bílovec Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK SPISOVÁ ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/000201/2014 VYŘIZUJE: Radka Šanderová TELEFON: 495 707 301 EMAIL: Radka.Sanderova@mmhk.cz DATUM: 2.1.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU s názvem KANCELÁŘSKÝ

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: MMH/ 67275/2016 NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Hana Walachová

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy

C152947. Laurinova 905, 293 01 Mladá Boleslav. Mgr. Brigita Šulcová, ředitelka školy Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu dle čl. 9 odst. 4 Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp.

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Výměna oken a vstupních dveří na polyfunkčním domě čp. Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Pověřenec pro ochranu osobních údajů NIPEZ: 79100000-5 Právní služby Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: OSRM/11020/2016 POČET LISTŮ DOPISU: 6 VYŘIZUJE: Ing. Krejčová TEL:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL 13540/2019/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.2 - V/5 Vyřizuje: Marcel Bureš Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU V Praze dne 7. listopadu 2017 Vážené dámy a pánové, vyzýváme Vás tímto k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky, jejíž zadání se neřídí zákonem

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: MPO Číslo dotace: 122D22100 8251 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky: Rekonstrukce VO Horní Bučice Rekonstrukce VO Horní Bučice Stavební práce Tato zakázka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE D: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: ORG/75203/Krs/2017 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: KORDIS JMK, a.s. Nové sady č. 946/30, 602 00 Brno IČO: 26298465 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: Dopravní zúčtovací centrum 2019 Osoba

Více

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň. Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Planá

PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň. Veřejná zakázka malého rozsahu Rozšíření CamelNET úsek Planá PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne Naše č. j.: Spis. zn.: Počet listů: 9 Počet příloh: 5 Počet listů příloh: IT/753/15 ZN/29/IT/15 Vyřizuje: Mgr.

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, na stavební práce pro projekt: Chodníky ve Valašské Bystřici část 2: Centrum - Leskovec

Více

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO:

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO: Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Č.J.: MČ P7 036785/2018/OIVZ/TS VYŘIZUJE/TEL: Tereza Šípová/tel.

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Petr Venzara Telefon: +420465670751 E-mail: p.venzara@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Plzeňský kraj vyzývá k předložení nabídky pro níže specifikovanou veřejnou zakázku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Zadávací řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (dále jen zadávací dokumentace ) Užší řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MAGISTRÁTU MĚSTA NAŠE ZNAČKA: MMHK/116144/2013/ŽP/Net VYŘIZUJE: Netopilová Jiřina TELEFON: +420495707644 E-MAIL: Jirina.Netopilova@mmhk DATUM: 27.6.2013 Výzva k podání nabídek

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu. Úprava chodníků podél I/43 Králíky, průtah Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 03 Počet listů příloh:

Více

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zakázka: Přístavba a stavební úpravy OÚ KUNKOVICE, č.p. 30 Zadavatel: Druh zakázky: veřejná zakázka na stavební práce Způsob zadání: veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Parkovací dům Havlíčkova 1 Číslo zakázky: Forma zadání: VZMR/2017/3/09 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky č.j. 93/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Zajištění provozu a správy Digitální technické mapy pro projekt Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DTM DMVS PK)

Zajištění provozu a správy Digitální technické mapy pro projekt Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DTM DMVS PK) Plzeňský kraj Zajištění provozu a správy Digitální technické mapy pro projekt Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DTM DMVS PK) Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Veřejná zakázka Zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více