KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ"

Transkript

1 LEDEN DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ V souladu s ustanovením 8, odst. 1., zákona č. 2/1991 Sb. O Kolektivním vyjednávání (ve znění pozdějších dodatků, změn a doplňků) předložili dne 5. ledna 2018 členové vyjednávacího týmu ZO OS KOVO Nový Jičín a ZO OS KOVO Hluk vedení společnosti Hanon Systems Autopal písemný návrh na uzavření všeobecné části Kolektivní smlouvy na období do a mzdové části KS na období od do kolo kolektivního vyjednávání proběhne koncem ledna ÚSEKOVÍ DŮVĚRNÍCI Úsekoví důvěrníci jednotlivých středisek středisko telefon Škárka Radislav 2011 rskarka@hanonsystems.com Micka Svatopluk 2165 smicka@hanonsystems.com 7610 Lenka Klinková 7611 Heraltová Monika 2334 mheralto@hanonsystems.com Nakládalová Pavla 2225 pnaklada@hanonsystems.com 7612 Jiřina Mlčochová 2080 jirina.mlcochova@seznam.cz 7613 Šotolová Petra 2003 psotolo1@hanonsystems.com 7614 Šimek Jiří jiri.simek@tiscali.cz 7615 Kyselý Petr 7616 Fiurášková Marcela marcela.fiuraskova@seznam.cz 7617 Bača Leoš drof50@seznam.cz finance Gajdošová Yvona 2834 ygajdoso@hanonsystems.com nákup Švihlová Marcela 2490 msvihlov@hanonsystems.com prototyp. dílna Bayer Zdeněk 2878 SET/IT Grill Jiří 2821 jgrill@hanonsystems.com zkušebna Tučný Libor 2515 ltucny@hanonsystems.com 6040 Šindlerova Radka 2355 rsindler@hanonsystems.com 1

2 3. NOVINKY V ROCE 2018 S novým rokem přichází i čas změn, které se mohou týkat nás všech. Tady je přehled těch nejdůležitějších Zvýšení nemocenského V roce 2018 si finančně polepší lidé, kteří budou stonat déle než měsíc, od 1. ledna se zvyšuje sazba nemocenského. Od 31. kalendářního dne dočasné pracovní neschopnosti bude nemocenské činit 66 % redukovaného denního vyměřovacího základu místo původních 60 % a od 61. kalendářního dne pak 72 %. Otcovská poporodní péče neboli otcovská Novinkou pro rok 2018 je zavedení placené otcovské dovolené. Nárok na ni bude mít otec dítěte, přičemž podpůrčí doba činí jeden týden. Nástup na otcovskou nastane dnem, který si otec dítěte sám určí v období šesti týdnů ode dne narození dítěte. Přestože změna zákona o nemocenském pojištění nabývá účinnosti od 1. února 2018, půjde čerpat otcovskou dovolenou i na děti, jež se narodí v období do šesti týdnů přede dnem účinnosti. Otec může zůstat doma sedm dní za zhruba 70 procent mzdy. Dlouhodobé ošetřovné Od 1. června bude nově možné čerpat dlouhodobé ošetřovné. To budou moci využít lidé, kteří jsou nemocensky pojištěni po stanovenou dobu a potřebují se postarat o nemocného člena domácnosti či příbuzného. Tato nová dávka bude náležet při ošetřování osoby, která byla aspoň sedm dnů hospitalizována v nemocnici a po propuštění bude podle potvrzení ošetřujícího lékaře potřebovat ještě minimálně 30 dní celodenní péči. Dlouhodobé ošetřovné bude vypláceno maximálně po dobu 90 kalendářních dnů ode dne propuštění z nemocnice a dávka bude činit 60 % redukovaného denního vyměřovacího základu. Školkovné na dítě až do výše korun Za celý kalendářní rok může jeden z rodičů uplatnit na dítě takzvané školkovné. Roční částka školkovného odpovídá prokazatelně vynaloženým výdajům za umístění vyživovaného dítěte. Legislativou je přitom stanovena maximální roční částka na každé dítě, a to na úrovni minimální mzdy platné k 1. lednu daného roku. Za kalendářní rok 2017 lze tedy uplatnit školkovné na každé dítě v maximální výši korun, za rok 2018 to bude již korun. Na dvě děti je tedy možné uplatnit za rok 2018 školkovné až ve výši korun a například na tři děti až korun korun.

3 Daňová sleva na první dítě se zvedne o 150 korun Zatímco v roce 2017 se zvýšilo daňové zvýhodnění pouze na druhé a další dítě, od roku 2018 se zvyšuje i daňové zvýhodnění na první dítě. To bude nově činit korun měsíčně, tedy o 150 korun více než v roce Roční sleva na první dítě se tak zvedne na korun. Slevy na druhé a další dítě zůstanou stejné. Vyšší rodičovský příspěvek u dvojčat a vícerčat V roce 2017 a v předcházejících letech činila souhrnná výše rodičovského příspěvku vždy korun, a to i v případě narození dvojčat či trojčat. V roce 2018 se rodičovský příspěvek při vícečetném porodu zvýší na korun. O dodatečné zvýšení mohou požádat i rodiče, jejichž dvojčata nebudou v době platnosti nové legislativy starší než čtyři roky. V případě narození jednoho dítěte zůstane rodičovský příspěvek v roce 2018 na částce korun. Dávky Stoupnou přídavky na děti z dnešních 500 až 700 korun měsíčně (podle věku dítěte) vždy o 300 korun měsíčně (celkem korun ročně). Týká se to jen rodin, kde alespoň jeden rodič pracuje. Rozšíří se ale počet rodin, které na přídavky mají nárok. Nárok se odvíjí od příjmů, které nebudou smět nově přesáhnout 2,7násobek životního minima rodiny (dosud 2,4násobek). Zdravotnictví Nedózovaný amalgám u zubaře se pomalu stává historií, protože od července ho zakazuje Evropská unie. Prozatím bude zákaz platit pro děti do 15 let, pro těhotné a kojící ženy. Lékaři budou muset použít plomby z jiných materiálů jako skla nebo cementu. Ty však budou dražší a v některých případech i méně odolné. Senioři a děti by měli od ledna platit za léky méně. Novelou příslušného zákona se totiž snižuje finanční spoluúčast pacientů, kteří patří do takzvaných sociálně zranitelných skupin. Změny se týkají dětí do 18 let věku a dospělých od 65 let věku. Například u osob nad 70 let bude maximální roční limit započitatelných doplatků snížen na 500 korun. Konec igelitek zadarmo Od ledna už nedostanete igelitovou tašku v obchodě zdarma. Obchodník bude muset požadovat alespoň cenu v hodnotě výrobních nákladů. Igelitky zdarma už zmizely ze supermarketů, teď nebudou ani v ostatních obchodech. Za porušení hrozí pokuta až půl milionu korun. Cigarety zase podraží Od Nového roku opět vzroste spotřební daň na cigarety, doutníky a tabák. Cena krabičky se zvýší minimálně o 1,20 koruny u nejlevnějších cigaret, o čtyři haléře u doutníků a cigarillos a o jedenadvacet korun u kilogramu tabáku. 3 Zdroj:

4 4. AKCE KAIZEN V dubnu loňského roku jsme rozhodli podpořit zájem jednotlivých zaměstnanců k aktivnějšímu navrhování drobných zlepšení a vyhlásili akci KAIZEN. V roce 2017 podalo 53 zaměstnanců celkem 166 drobných zlepšení, za což jim od firmy náležela odměna ve výši 300 Kč, popř. i 600 Kč. Někteří měli štěstí i při losování o věcné ceny z rukou výrobního manažera. Ze všech navrhovatelů drobných zlepšení v roce 2017 jsme dne 3. ledna vylosovali, jednoho zaměstnance, který se mohl těšit na poukaz do Kauflandu v hodnotě 1000 Kč. Šťastným výhercem je Radomír Vencl, VPT na stř AKCE FOTKY Z HOR Výbor ZO připravil na letošní rok novou akci, pro všechny odboráře, milovníky turistiky, lyžování nebo cykloturistiky. Jak se této akce účastnit? Jednoduše, pošlete nám na pcapka@hanonsystems.com fotografii, na které bude odborář + turistický rozcestník. Do u připište vaše jméno, datum a místo pořízení fotografie. Fotky budeme průběžně zveřejňovat (s vaším souhlasem). Na konci roku vylosujeme 3 účastníky, kteří se mohou těšit na zajímavé ceny.

5 6. INFORMACE STRAVOVACÍ KOMISE Pro všechny strávníky jsme připravili pár statistických informací či zajímavostí z našich jídelen v roce 2017, které nám předala vedoucí závodu Compass group v Novém Jičíně pí. Kamila Typovská. Nejoblíbenější pokrmy : Smažený kuřecí nebo vepřový řízek Svíčková na smetaně Vepřová pečeně, zelí, houskové knedlíky Vepřové výpečky, dušený špenát Katův šleh nebo ďábelské nudličky s hranolkami Kynuté knedlíky s borůvkovou náplní Brynzové halušky Hovězí guláš s knedlíkem Rizoto z vepřového masa Alpský knedlíky Karbanátky Rajská omáčka s vařeným masem, sekanou nebo paprikovým luskem Tematicky zaměřené jídla sezónní záležitosti, měly velký úspěch, nejvíce si strávníci chválili v únoru jídla na zahřátí, jídla z dýně, špenátu a nakonec roku i zabijačkové pokrmy. Co se nepodařilo, byl pokrm kuskus s kuřecím masem - již vyřazeno z jídelníčku Nejčastěji vařené jídlo v roce 2017 bylo vepřová se zelím a knedlíkem. V roce 2017 jsme uvařili jídel a polévek. Uvařili jsme pro Vás litrů polévek. Denní průměr prodaných jídel v závodě na ul. Lužická je 330 porcí. Denní průměr prodaných jídel na závodě Vize je v současnosti 160 porcí. Kdybychom dali talíře, na kterých jsme vydali jídlo vedle sebe, tak bychom z nich udělali přímku dlouhou 2437 km, což je vzdušnou čárou z Nového Jičína do Marseille a zpět. 5

6 7. PŘÍSPĚVKY NA ZIMNÍ POBYTY DĚTÍ Od do konce měsíce března si můžete v kanceláři ZO OS KOVO podat žádost o příspěvek NA ZIMNÍ POBYTY DĚTÍ /do 16-ti let. Potvrzení musí obsahovat: jméno účastníka lyžařského výcviku, místo, termín pobytu a celkovou zaplacenou cenu lyžařského výcviku s datem zaplacení. Na potvrzení si žadatel napíše: své jméno a příjmení, osobní číslo a číslo střediska a odevzdá je v kanceláři odborů, nebo je vhoďte do schránky označené OS KOVO, umístěné v prostorách vrátnice. Příspěvek pro odboráře bude vyplacen během měsíce dubna 2018 a to 1/3 ze zaplacené částky maximálně však do výše 1000,- Kč na odboráře na 1 kalendářní rok. Termín bude upřesněn v informacích úsekových důvěrníků v dubnu. 8. PERMANENTKY NA ROK 2018 Prodej permanentek bude probíhat: Hala VIZE dne od 6:15-7:00 a od 13:30-15:00 hod. v kanceláři odborů. v závodě 2 dne od 6:15-7:00 a od 13:30-15:00 hod. v kanceláři odborů 9. VÁNOČNÍ BENEFIT PRO ODBORÁŘE PROSÍME TY, KTEŘÍ SI V PROSINCI NEVYZVEDLI POUKÁZKY DO KAUFLANDU, ABY SI JE NEPRODLENĚ VYZVEDLI!!!!!!!! Nárok na tuto poukázku mají všichni odboráři, kteří od odpracovali minimálně 652 hodin, což přibližně odpovídá 4. měsícům. Platnost této poukázky jsou 4 roky a bude předána po předložení členského průkazu ZO OS KOVO. Po dobu osvobození od příspěvků ZO OS KOVO (změna evidenčního stavu mateřská nebo rodičovská dovolená) nelze přispívat na kulturní, sportovní, rekreační činnost a vánoční poukázky. KONTAKT: p. Rajnochová Iveta kl. 2833,nebo v kanceláři ZO OS KOVO.

7 10. SPORTOVNÍ KOMISE INFORMUJE DOLNÍ MORAVA pondělí 19. února 2018 (jarní školní prázdniny) Zájezd je určen pro všechny, co mají rádi zimní sporty/sjezdaři, běžkaři, děti na bobech. Kolik zaplatíte Odborář ,- Kč Jeho rod.příslušník ,- Kč Neodborář ,- Kč Jeho rod.příslušník ,- Kč Dítě 6-16 let... ZDARMA Popis střediska Dolní Morava Relax & Sport resort ( m) leží v překrásném horském údolí pod vrcholem Králického sněžníku (1424 m) a od roku 2011 patří mezi nejmodernější areály v České republice. Toto nové moderní lyžařské středisko nabízí návštěvníkům vynikající podmínky pro lyžování a snowboarding spolu s veškerým komfortem doplňkových služeb jako parkování, stravování, ubytování a zábavu přímo na svazích. Areál disponuje novými dopravními zařízeními - 2 čtyřsedačkové lanovky, 100% zasněžovanými a širokými sjezdovkami, propojovacími cestami a novými stroji na úpravu svahů. Pro nejmenší lyžaře je v provozu prostorný dětský lyžařský park s pojízdným pásem, kolotočem, lanovým vlekem a spoustou pohádkových postav. Letošní novinkou je otevření nových horských chat přímo na svazích areálu s ubytováním, restauracemi, bufety a kvalitním sociálním zázemím. Dolní Morava není však jen o lyžování, bavit se u nás bude i nelyžař. Velkým hitem a zábavou je v zimě osvětlená sáňkařská dráha. Cena zahrnuje: Odjezd : dopravu lux. busem v pondělí 19. února 2018 v 6:30 hod z parkoviště na ulici Jugoslávská. Předpokládaný návrat v 18:30hod. Přihlásit se můžete: od 8. ledna 2018 Počet míst je limitovaný proto neváhejte a objednejte se co nejdříve p. Rajnochová Iveta kl. 2833, p. Pavel Čapka kl nebo osobně v kanceláři ZO OS KOVO 7

8 LYŽOVÁNÍ V ITÁLII Hotel ITALIA***/APRICA Termín: /sobota -středa/ Aprica je malebné italské lyžařské středisko, jako stvořené pro ty z příznivců alpského lyžování, kteří dávají přednost klidnějším lyžařským oblastem. Leží nedaleko hranic se Švýcarskem v severní části Itálie, západně od Passo Tonale / Ponte di Legno a asi 30 kilometrů od švýcarského St. Moritz. Aprica v současnosti patří k nejznámějším a také k nejpopulárnějším lyžařským střediskům severní Itálie. ** VČETNĚ DOPRAVY, SKIPASU a POLOPENZE ** Kolik zaplatíte Odborář 4550,- Kč Jeho rod.příslušník 6180,- Kč Neodborář 7420,- Kč Jeho rod.příslušník 8240,- Kč Dítě odboráře 6-16 let 4550 Kč při ubytování na 3. a 4. lůžku 4250,-Kč Rodinný hotel s přátelskou atmosférou má výhodnou polohu, jelikož leží přímo na hlavní třídě městečka Aprica a zároveň necelých 200 m od sjezdových tratí. Hotel je tvořen 30 jednoduše zařízenými pokoji a je ideální pro rodiny s dětmi i kolektivy. Skibus naproti hotelu, přes ulici. Vybavení hotelu - recepce, hotelová restaurace, bar, Wi-Fi připojení zdarma ve společných prostorech, společenská místnost s TV, lyžárna, výtah VYBAVENÍ POKOJŮ: příslušenství, TV, telefon, téměř všechny balkón STRAVOVÁNÍ: polopenze: snídaně - bufetové, večeře - servírované, 3chodové menu, salátový bufet, nápoje u večeří: ½ l vody, ¼ l vína PROGRAM: odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách, do střediska Aprica příjezd v pozdních odpol.hodinách. Lyžování den V úterý po lyžování odjezd domů, návrat CENA ZAHRNUJE: 3x ubytování vč. polopenze, 3- denní skipas APRICA, autobusová doprava, delegát, pojištění CK proti úpadku, cestovní pojištění, včetně storna zájezdu - 50,-/osoba/den Přihlášky přijímá: do 19. ledna 2018 p. Rajnochová Iveta kl. 2833,nebo v kanceláři ZO OS KOVO.

9 Víkendové a týdenní pobyty na chatě v Trojanovicích Chata se nachází cca 500 m od Hotelu Ráztoka v Trojanovicích a 1 km od lanovky na Pustevny. Ubytování je ve třech pokojích, 2 x dvoulůžkový a 1 x třílůžkový + společenská místnost s TV. Kuchyňka má standartní vybavení (lednice s mrazákem, mikrovlnka, el. sporák, rychlovarná konvice apod.). Samozřejmostí je sociální zařízení se sprchovým koutem. Součástí chaty je parkoviště, antukové hřiště, ohniště, ruské kuželky, pro děti pískoviště. Děti mohou navštívit i nedalekou Tanzanii. Upozornění: Přísný zákaz vodění domácích zvířat do rekreačního zařízení! Cena za objekt/noc: Odborář: 700 Kč Neodborář: 1100 Kč Termíny pobytů Víkendové: Únor 2. 4., , Bližší informace zájemcům podá Pavel Čapka v kanceláři odborů nebo na tel Zájemci mohou přihlášky od 8. ledna do 26. ledna odevzdávat v kanceláři odborů nebo vhodit do schránky ZO OS KOVO. Výběr rekreantů bude probíhat dle stejných pravidel jako u zahraničních rekreací. 9

10 11. PŘEDPLATNÉ DO BESKYDSKÉHO DIVADLA Na sezónu 2017/2018 máme zajištěno divadelní předplatné ve stejném rozsahu jako pro minulou sezónu. Předplatitelská skupina A -4ks Předplatitelská skupina D 6ks Předplatitelská skupina B -4ks Předplatitelská skupina P 6ks Předplatitelská skupina S -4ks Pro děti a jejich doprovod: skupinu ČTYŘLÍSTEK skupinu ROLNIČKA 6 kusů /doporučeno pro 1.stupeň ZŠ 6 kusů/ doporučeno pro předškoláky NABÍDKA NA LEDEN 2018: Čtvrtek 11. ledna v 19,00 sk.p Kristof Magnusson: KUTLOCH aneb I muži mají své dny Doba je v krizi, svět je v krizi, vztahy jsou v krizi, a pozor, v krizi jsou i muži. Postupně přicházejí o svá výsadní práva a pozice neohrožených vládců vesmíru. Jedním z posledních míst, kde se čtveřice kamarádů opět stává pravými chlapy se nachází v kotelně pod supermarketem. Režie: Jan Jirků Hrají: Bohumil Klepl/ Mojmír Maděrič, Kryštof Hádek / Václav Jílek, Michal Slaný / Petr Bláha, Filip Blažek / Roman Štabrňák Studio DVA Praha Neděle 14. ledna v 16,00 sk. Rolnička ZVÍŘÁTKA A LOUPEŽNÍCI Na motivy pohádky bratří Grimmů Brémští muzikanti Klasická pohádka o tom, že když kamarádi drží za všech okolností vždycky při sobě, tak jim to pak společně nejlépe ladí. Divadlo U staré herečky Praha

11 Středa 24. ledna v 18,00 sk. S Tennessee Williams: BÁJEČNÁ NEDĚLE V PARKU CRÉVE COEUR Příběhy čtyř žen, které se jedné horké neděle protnou. Nechtějí nic víc a nic míň než se vymanit z všedního běhu života. Režie: Iva Janžurová Hrají: Iva Janžurová, Lucie Žáčková, Sabina Remundová, Barbora Munzarová Divadlo Kalich Praha Pondělí 29. ledna v 19,00 sk. B William Shakespeare David Drábek: RICHARD III. Proslulá Shakespearova hra jako kabaret o bezmoci mocných, a to bez soucitu, bez blankversu, zato s hrbem rostoucím jak houba po dešti. Pavlína Štorková v titulní roli mrzkého padoucha s neodolatelným cynickým humorem, Jan Sklenář, Hynek Pech, Filip Richtermoc a Lubor Novotný jako anglické královny! Řečeno s Eltonem Johnem: MADE IN ENGLAND!!! Režie: David Drábek Klicperovo divadlo Hradec Králové Středa 31. ledna v 19,00 sk. A Robert Balogh: QUEEN - The show must go on! (balet) Příběh o Freddiem Mercurym - rockové legendě. V hlavní roli frontmana skupiny QUEEN vystoupí charismatický tanečník Ivo Jambor. Moravské divadlo Olomouc Neděle 4. února v 16,00 sk. Čtyřlístek Miloš Macourek: OPICE ŽOFKA Dobrodružství opičky Žofky v pohádce plné veselých a skotačivých písniček, v níž si na své přijdou malí i velcí. Městské divadlo Zlín Permanentky do divadla si můžete rezervovat od od 6:30 hod. telefonicky na kl.2833, nebo na mobil: p. Rajnochová 11

12 12. INFORMUJEME BEZÚROČNÉ NÁVRATNÉ PŮJČKY ZAMĚSTNANCŮ Stavíte, renovujete, máte v plánu rekonstrukci bytu či domu? Tak neváhejte a využijte benefitu v kolektivní smlouvě Zaměstnavatel poskytne zaměstnancům dle GNR-SM bezúročnou návratnou půjčku na: a) výstavbu nebo pořízení bytu nebo rodinného domku do Kč ,- b) větší úpravy vlastních rodinných domků a bytů nebo bytů, jichž jsou uživateli (nájemníci), na které se vydává stavební povolení, popřípadě podléhají ohlášení stavby do Kč ,- 2. Výběr žádostí bude zaměstnavatel provádět pololetně ve spolupráci s odborovým orgánem. 3. V případě rozvázání pracovního poměru podle 52 písm. a) až c) zákoníku práce může zaměstnavatel odložit splácení finančních pohledávek zaměstnance vůči zaměstnavateli (po doručení nadřízeného a projednání a schválení ve vedení zaměstnavatele a ZO OS KOVO), stanovit lhůtu odkladu na dobu 1 roku. 4. Půjčky budou poskytovány se splatností max. 3 let. Po dobu splácení půjčky nemůže být poskytnuta zaměstnavatelem nová půjčka dle bodu C Zaměstnavatel se zavazuje trvale uvolňovat finanční zdroje na účel půjček dle bodu C v rozsahu splátek od zaměstnanců za příslušné pololetí. Žádost o půjčku pro 1. pololetí 2018 přijímá p. Marta Pavelková (kl. 2203) do konce ledna 2018 na personálním oddělení. Zde si také můžete vyzvednout žádost o půjčku k vyplnění.

13 PRÁVNÍ PORADNA PRO ODBORÁŘE je zajišťována v době hodin v kanceláři odborové organizace Varroc ve vile (bývalá školící budova) a to vždy první středu v měsíci, nejbližší termín je 10. ledna. Právní služby bude zajišťovat právník RP OS KOVO Zájemci o tyto služby se mohou přihlásit u p. Pavla Čapky/kl.2300/, mobil: NAROZENÍ DÍTĚTE. Pokud se odboráři narodí dítě, dostane dar z odborů v hodnotě 1000 Kč. Pokud jsou v odborech matka i otec, dostane každý 1000,- Kč oproti originálu paragonu (s razítkem a podpisem prodejce) na zakoupené zboží pro dítě, který si přinesete s rodným listem dítěte. PŘI NÁVŠTĚVĚ DLOUHODOBĚ NEMOCNÉHO ZAMĚSTNANCE, (tj. více než 2 měsíce) člena naší odborové organizace lze zakoupit pozornost. Před návštěvou nemocného si vyzvedněte formulář po telefonické domluvě /kl.2833/,u p. Rajnochové. Na základě paragonu s razítkem a podpisem prodejce bude vyplacena hotovost do výše 250,- Kč, (nesmí být zakoupen alkohol a tabákové výrobky). Žádosti předávejte po telefonické domluvě /kl.2833/, mobil: u p. Rajnochové. PŘEDÁVÁME VÁM: - Kovák - přihláška lyže 3-denní - přihláška na chatu Další aktiv úsekových důvěrníků se bude konat v pátek 2. února 2018 v hodin v BUNKRU závodu HANON SYSTEMS AUTOPAL NOVÝ JIČÍN Pavel Čapka předseda ZO OS KOVO Hanon Systems 13

14

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ 1. TURISTICKÝ ZÁJEZD ČERVEN 2016 Sportovní komise připravila třídenní turistický zájezd do Vysokých Tater Roháče.

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ PROSINEC 2017 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ K vyjednávání mezi zaměstnavatelem Varroc Lighting Systems a odborovými

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ LEDEN 2018 Vážení odboráři, Dovolte mi Vás úvodem roku 2018 všechny pozdravit a popřát vše nejlepší v novém

Více

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN.

UZÁVĚRKA REGISTRACE KANDIDÁTEK JE V PÁTEK VE 14,00 HODIN. ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2018 1. VOLBY do ZV a DaRK PRO OBDOBÍ 2018-2022 Čas neúprosně ubíhá a končí čtyřleté volební období našich

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, VOLBY 2018 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVENEC-SRPEN 2018 1. VOLBY 2018 Pokud máte zájem a odhodlání zastupovat své kolegy, zvažte kandidaturu do

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS ČERVENEC, SRPEN 2015 1. TENISOVÝ TURNAJ V sobotu 20. 6. 2015 se uskutečnil TENISOVÝ TURNAJ O PŘEBORNÍKA

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVEN 2017 1. TURNIKET JIŽ V PROVOZU Kancelář odborů je již přístupná přes nový turniket z areálu podniku

Více

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS BŘEZEN 2015 1. KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ V současné době máme za sebou 3. kolo vyjednávání. Jednáme o Mzdové a benefitové části kolektivní

Více

DUBEN Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy.

DUBEN Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy. DUBEN 2019 Dne 5. dubna 2019, bylo ukončeno kolektivní vyjednávání mzdové části kolektivní smlouvy. Předmětem dohody, platné od 1. dubna 2019, jsou následující body: Nárůst tarifů u zaměstnanců v DL kategorii

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ČERVEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Na základě výsledků společnosti Hanon Systems Autopal a Hanon Systems Autopal Services za období od listopadu 2017 do konce dubna 2018 bude vyplacen

Více

ČERVENEC-SRPEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ČERVENEC-SRPEN 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE odstávka přívodu elektřiny v obou závodech odstávka přívodu elektřiny v obou závodech odstávka systému QAD odstávka systému QAD 16.7.2018 17.7.2018 18.7.2018 19.7.2018 20.7.2018 21.7.2018 22.7.2018 23.7.2018

Více

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax:

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax: Termín: 22. 1. 29.1. 2011 Pozvánka na zimní kurz ERLEBACHOVA CHATA Místo : Erlebachova chata - Horní Rokytnice Tato chata leží asi 1000 m.n.m. v lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou, nedaleko horské

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS KVĚTEN 2015 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN VE STŘEDU 29. 4. 2015 SE KONALA DŮLEŽITÁ KONFERENCE

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

ZO OS KOVO TEL: MIMOŘÁDNÁ KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC LIGHTING SYSTEMS ŠENOV U NOVÉHO JIČÍNA

ZO OS KOVO TEL: MIMOŘÁDNÁ KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC LIGHTING SYSTEMS ŠENOV U NOVÉHO JIČÍNA ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS LEDEN 2015 Vážení odboráři, chtěl bych Vám jménem ZV popřát mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě,zdraví, štěstí a splněná přání v

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ 1. VOLBY 2018 ČERVEN 2018 Po schválení termínu voleb konferencí ZO, dopracoval výbor ZO tzv. Rozhodnutí k

Více

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ

VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ VAL DI ISARCO KRONPLATZ NEJLEVNĚJŠÍ LYŽAŘSKÉ BUSOVÉ ZÁJEZDY - PENZIONY NATZ - PESTROST LYŽOVÁNÍ 5,6,7 - denní zájezd ZÁLOHA pouze 1.000 Kč/os. při objednání zájezdu do 16.11.2015!!! Val di Isarco Kronplatz

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Č. záj. cestovní kancelář, Jiří PETR, * U Jezera 5, 74705 Opava, CZ Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Lyž. dny 402 3 411 6 26. sezóna (V dubnu 2016 začneme už 27. sezonu) Cena před Místo Termín Další

Více

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 Výbor ZO OS KOVO připravil opět pro své členy nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 V CK Diamant Club s.r.o. lze sjednat individuální rekreaci ušitou na míru každému z Vás zájemců. Dotace na tuto rekreaci

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2016 Vážení spolupracovníci, odboráři. Letošní dovolená je již za námi a věřím, že jste ji prožili podle

Více

1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ

1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ ZO OS KOVO TEL: 556 623 304 556 623 395 NOVINKY Z ODBORŮ PRO VÁS DUBEN 2015 1. VÝSLEDEK KOLEKTIVNÍHO VYJEDNÁVÁNÍ VŠECHNY PŘÍPLATKY POSKYTOVANÉ DLE MZDOVÉ ČÁSTI KOLEKTIVNÍ SMLOUVY SE NÁM PODAŘILO UDRŽET,

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu

Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu 24. - 25. 1. 2016 Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill a.s. + ČHSF OPEN PŘEBOR HZS ČR a MISTROVSTVÍ

Více

ZMĚNY V ROCE Zvýšení minimální mzdy Zvýšení důchodů Zavedeno dlouhodobé ošetřovné Zvýšení nemocenské dávky

ZMĚNY V ROCE Zvýšení minimální mzdy Zvýšení důchodů Zavedeno dlouhodobé ošetřovné Zvýšení nemocenské dávky ZMĚNY V ROCE 2018 Zvýšení minimální mzdy Zvýšení důchodů Zavedeno dlouhodobé ošetřovné Zvýšení nemocenské dávky Zvýšení minimální mzdy Od 1.1.2018 je zvýšená minimální mzda na 12 200,- Kč/měsíc a minimální

Více

ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ZÁŘÍ 2018 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Na základě uzavřené dohody mzdové části Kolektivní smlouvy z března letošního roku dojde od 1.10.2018 k nárůstu tarifů u zaměstnanců v DL kategorii

Více

ZPRAVODAJ PROSINEC 2016

ZPRAVODAJ PROSINEC 2016 ZPRAVODAJ PROSINEC 2016 l e g i s l a t i v a ZMĚNY V ROCE 2017 Co se mění v roce 2017? Novinky Ministerstva práce a sociálních věcí Nový rok přinese některé změny v oblasti práce a sociálních věcí. Zvyšuje

Více

INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE LEDEN 2019 INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE NOVINKY V ROCE 2019 S novým rokem přichází i čas změn, které se mohou týkat nás všech. Tady je přehled těch nejdůležitějších První tři dny nemoci možná znovu

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

OBĚDOVÉ MENU. 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS. Česká u Brna. www.bufetvesmir.cz. polévka hovězí vývar s kapáním

OBĚDOVÉ MENU. 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS. Česká u Brna. www.bufetvesmir.cz. polévka hovězí vývar s kapáním OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 1.3. 31.3.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz Čtvrtek 1.3. polévka hovězí vývar s kapáním normální strava: 1/ Rajská omáčka, vepřový plátek, těstoviny 2 /

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ČERVENEC-SRPEN 2017 1. VII. SJEZD OS KOVO NEJVÝZNAMĚJŠÍ UDÁLOST ODBORŮ ROKU 2017 Ve dnech 15.-17.6.2017 proběhl

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina

hotel Fantazie hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina 1 hotel Fantazie Riegrova 6, Chotěboř, Vysočina Umístění hotelu 2 Českomoravská vrchovina Vysočina podhůří Železných hor na okraji chráněného krajinného území údolí řeky Doubravy okraj města Chotěboře

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Cena: 6.140 Kč / junioři děti nar. po 31.12.1997 a před 1.1.2007 6.440 Kč / dosp.osoba

Cena: 6.140 Kč / junioři děti nar. po 31.12.1997 a před 1.1.2007 6.440 Kč / dosp.osoba Středisko: APRICA (1 162-2 270 m) Termín: 22.03. 28.03.2015 Ubytování: RESIDENCE STELLA ALPINA *** Cena: 6.140 Kč / junioři děti nar. po 31.12.1997 a před 1.1.2007 6.440 Kč / dosp.osoba Cena zahrnuje:

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ

DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ ÚNOR 2019 DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE KOLEKTIVNÍ VYJEDNÁVÁNÍ V souladu s ustanovením 8, odst. 1., zákona č. 2/1991 Sb. O Kolektivním vyjednávání (ve znění pozdějších dodatků, změn a doplňků)

Více

Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu

Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu Odbory KOVO MB, Odbory KOVO VR a Odbory KOVO KV z. s. (společně dále jen Odbory KOVO ) jsou pověřeny společností ŠKODA AUTO a. s. (dále jen

Více

PŘEHLED ZMĚN V PŮSOBNOSTI MPSV V ROCE 2011

PŘEHLED ZMĚN V PŮSOBNOSTI MPSV V ROCE 2011 Tisková zpráva 21. 12. 2010 PŘEHLED ZMĚN V PŮSOBNOSTI MPSV V ROCE 2011 V roce 2011 dochází k celé řadě změn v působnosti ministerstva práce a sociálních věcí (MPSV). K 1. 1. 2011 se mění: Podpora v nezaměstnanosti

Více

Úterý Brokolicová Kuřecí plátek v pikantním těstíčku, opečené brambory, ďábelka

Úterý Brokolicová Kuřecí plátek v pikantním těstíčku, opečené brambory, ďábelka Pondělí Hovězí vývar s drobením 15.10. Smažený květák, vařený brambor, tatarka Úterý Zelná s klobásou 16.10. Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka Středa Uzená s rýží 17.10. Vepřové výpečky, zelí, bramborový

Více

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304

ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN. TEL: , , kl.: 3395, 3304 ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ ZÁŘÍ 2017 1. ZVÝŠENÍ ČÁSTEK NA PENZIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ Na základě připomínek a argumentů zástupců odborů při

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.1.2017 31.1.2017 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

Životický portál. Od 11. května do 17. května 2015

Životický portál. Od 11. května do 17. května 2015 Životický portál Od 11. května do 17. května 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci květnu oslaví narozeniny Jméno NEVLUDOVÁ Ludmila HIKEL Alois ČERNOCHOVÁ Jarmila ČERNOCH Roman Číslo popisné 135 130 64 195 Věk 93 82

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.9.2017 30.9.2017 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

3. TURISTICKÝ ZÁJEZD - ROHÁČE 4. BOWLING PODZIMNÍ TERMÍNY

3. TURISTICKÝ ZÁJEZD - ROHÁČE 4. BOWLING PODZIMNÍ TERMÍNY ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304 556 623 395 kl.: 3395, 3304 NOVINKY Z ODBORŮ ČERVENEC - SRPEN 2016 1. TENISOVÝ TURNAJ Tenisový turnaj, který se uskutečnil v sobotu 3. června má své vítěze.

Více

OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz

OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz OBĚDOVÉ MENU 11.00-14.00 hod. 2.4. 30.4.2012 RESTAURACE IRIS Česká u Brna www.bufetvesmir.cz Pondělí 2.4. Bramboračka s anglickou slaninou a krustou 1/Halušky se zelím a uzeným masem 2/Vepřový plátek na

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Y J Í M E Č N Á N A B Í D K A P R O V Y S O K É Š K O LY MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I

Více

ITÁLIE PASSO TONALE

ITÁLIE PASSO TONALE ITÁLIE PASSO TONALE středisko PASSO TONALE přihlášky do 20.7.2018 Průsmyk Passo Tonale, turistické letovisko v dosahu sjezdovek, nabízí díky propojení se sousedním Ponte di Legno velmi rozmanité terény

Více

Úterý Jarní polévka Paprikový lusk plněný mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík

Úterý Jarní polévka Paprikový lusk plněný mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík 27.5. Hovězí guláš, houskový knedlík Úterý Jarní polévka 28.5. Paprikový lusk plněný mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík Středa Bramborová 29.5. Pikantní kuřecí směs, opečené brambory Čtvrtek

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PhDr. ZBYŇKA MRKOSE, BRNO, DOŠLÍKOVA 48 ZÁSADY ČERPÁNÍ FONDU KULTURNÍCH A SOCIÁLNÍCH POTŘEB ROK 2014

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PhDr. ZBYŇKA MRKOSE, BRNO, DOŠLÍKOVA 48 ZÁSADY ČERPÁNÍ FONDU KULTURNÍCH A SOCIÁLNÍCH POTŘEB ROK 2014 ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA PhDr. ZBYŇKA MRKOSE, BRNO, DOŠLÍKOVA 48 ZÁSADY ČERPÁNÍ FONDU KULTURNÍCH A SOCIÁLNÍCH POTŘEB ROK 2014 od 11. března 2014 do 31. prosince 2014 2 VNITŘNÍ PŘEDPIS Část: 26 Základní

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY*

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* Ročník 19 pro školy 2017/18 ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* www.loudatour.cz CK LOUDATOUR s.r.o. I Mikulášské nám. 10 I 326 00 Plzeň e-mail: ck@loudatour.cz I 377 226 068 *) nabídky dalších středisek na vyžádání

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny MEIXNEROVÁ Lenka č.p. 181 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny MEIXNEROVÁ Lenka č.p. 181 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny MEIXNEROVÁ Lenka č.p. 181 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 19.5. do 26.5. 2014 Pondělí Polévka hrstková Vepřové maso na rajčatech, těstoviny Úterý Polévka

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Ý J I M E Č N Á N A B Í D K A MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I Ž 1 6 L E T P R O Š K O L Y

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

ÚNOR DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE

ÚNOR DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE ÚNOR 2018 1.DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO VŠECHNY ZAMĚSTNANCE Předmětem první schůzky konané 23. ledna 2018 bylo představení členů vyjednávacích týmů, upřesnění pravidel a termínů dalších jednání. Ze strany vedení

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.12.2017 31.12.2017 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.5.2018 31.5.2018 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

Jídelní lístek Jídelna Vesmír

Jídelní lístek Jídelna Vesmír Jídelní lístek Jídelna Vesmír Od 1.3. - 31. 3. 2012 OD 1.3.2012 ZMĚNA VÝBĚRU JÍDEL ZE 3 JÍDEL NORMÁLNÍ STRAVY A ZE 2 JÍDEL VÝBĚROVÉ STRAVY Veškerá gramáž masa v syrovém stavu: 100g (normální strava), 150g

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ŘÍJEN 2013 Týdenní menu

JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ŘÍJEN 2013 Týdenní menu JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ŘÍJEN 2013 Týdenní menu 30. 9. - 4. 10. 2013 Pondělí: 30.9. Polévka: 0,2l Kuřecí s těstovinou Menu č.1: 100g Kapustové karbanátky, brambor Menu č.2: 100g

Více

HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Hraniční 2 Most Souš 435 02 Tel: 476705854 restaurace@asas-most.cz

HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Hraniční 2 Most Souš 435 02 Tel: 476705854 restaurace@asas-most.cz HOTEL ASAS 1.7. 5. 7. 2013 Žampionový krém 18,-Kč 150gr Vepřový steak, restované fazolky na slanině, hranolky...84,-kč 150gr Kuřecí roláda, bramborová kaše, MM.....74,-Kč 100gr Kuřecí Kung-Pao, rýže.70,-kč

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme

v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme BLAHOPŘÁNÍ v tomto týdnu oslaví narozeniny KUDĚLKOVÁ Anna č.p. 217 Srdečně blahopřejeme JÍDELNÍ LÍSTEK od 6.10. do 13.10. 2013 Pondělí Polévka čočková Vepřové maso na paprice, rýže Úterý Polévka rýžová

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os.

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os. Vánoce děti ZDARMA 100% garance sněhu Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel ubytování od 600 Kč/os./noc 3x ubytování s polopenzí 2 690 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním

Více

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob.

Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Setkání & Akce 1 /7 Pro zasedání, jednání, semináře, školící akce, soukromé nebo firemní oslavy Vám můžeme nabídnout 4 místnosti s kapacitou až 50 osob. Všechny místnosti jsou tiché, vybavené individuálně

Více

DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz

DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz DDM a ZpDVPP Vila Doris Šumperk 17. listopadu 2, Šumperk 787 01 tel.: 0649-21 42 12,13,14 fax: 0649 214214 e-mail: vila@doris.cz Strana 1 (celkem 5) http://www.doris.cz SMĚR ICE k nakládání s prostředky

Více

Jídelníček na týden od : 1. prosince do : 7. prosince 2014

Jídelníček na týden od : 1. prosince do : 7. prosince 2014 Jídelníček na týden od : 1. prosince do : 7. prosince 2014 Datum číslo dieta o b ě d Pondělí Jáhlová polévka 1.12. 1 N,D9 Španělská vepřová pečeně, rýže, kompot 3 D2,9/2 Španělská vepřová pečeně, rýže,

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín

1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín ZO OS KOVO VARROC NOVÝ JIČÍN TEL: 556 623 304, 556 623 395, kl.: 3395, 3304 AKTUALITY Z ODBORŮ KVĚTEN 2017 1. KONFERENCE ZO OS KOVO VARROC Nový Jičín V úterý 25.4.2017 se konala konference ZO. Konferenci

Více

Polévka : Polévka hovězí s játrovou rýží a nudlemi

Polévka : Polévka hovězí s játrovou rýží a nudlemi Čtvrtek 25.8.2016 Pátek 26.8.2016 Sobota 27.8.2016 Neděle 28.8.2016 Pondělí 29.8.2016 Úterý 30.8.2016 Polévka : Polévka hovězí s játrovou rýží a nudlemi 1: Vepřový záhorácký závitek, Salát míchaný zeleninový,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.8.2018 31.8.2018 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

Týdenní menu

Týdenní menu JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC ČERVENEC 2014 Týdenní menu 1.7. 4.7.2014 Úterý: 1.7. Polévka: 0,2l Hovězí vývar se zeleninou a rýží Menu č.1: 100g Smažený vepřový řízek, bramborová kaše,

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku

HOTEL NA ZÁMEČKU. Kompletní nabídka služeb Hotelu Na Zámečku HOTEL NA ZÁMEČKU Nabízíme ubytování a pronájem prostorů pro školení, akce, večírky, hostiny a svatby. Velkou výhodou je u nás vlastní zahrada a parkoviště, které pro hosty samozřejmě nabízíme zdarma. Kompletní

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.3.2017 31.3.2017 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.7.2018 31.7.2018 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017 23%. Nečekejte na

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.1.2019 31.1.2019 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

Týdenní menu

Týdenní menu JÍDELNÍ LÍSTEK ŠKOLICÍHO STŘEDISKA KERNER NA MĚSÍC DUBEN 2014 Týdenní menu 1.4. 4.4.2014 Pondělí 31.3. Polévka: 0,2l Fazolová Menu č.1: 100g Bělehradský vepřový řízek Menu č.2: 100g Svíčková na smetaně,

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

KOMISE BOZP INFORMUJE

KOMISE BOZP INFORMUJE ČERVEN 2019 VÝPLATA 13. PLATU Na základě výsledků společnosti Hanon Systems Autopal a Hanon Systems Autopal Services za období od listopadu 2018 do konce dubna 2019 bude vyplacen 13. plat ve výši 94,4%.

Více

Webkamera: zde. Www:

Webkamera: zde. Www: SKIPARK Filipovice se nachází přímo v srdci chráněné krajinné oblasti v malebném podhůří Jeseníků, pouze jednu zastávku skibusu od úpatí lyžařského areálu Červenohorského sedlo, přímo u hlavní cesty ve

Více

bramborová (A: 01, 09) šunkové flíčky, okurka, nápoj (A: 07, 12, 13)

bramborová (A: 01, 09) šunkové flíčky, okurka, nápoj (A: 07, 12, 13) od..26 do 31..26 Pondělí 2.5.26 Úterý 3.5.26 Středa 4.5.26 Čtvrtek 5.5.26 Pátek 6.5.26 bramborová (A:, ) šunkové flíčky, okurka, nápoj (A:,, ) zeleninová s vejcem (A:,, ) debrecínský guláš, bramborový

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od

JÍDELNÍ LÍSTEK od STRAVOVACÍ PROVOZ JÍDELNÍ LÍSTEK od 1.12.2018 31.12.2018 Platby za obědy je nutné uhradit do 26. dne následujícího měsíce Změna objednávky stravy je možná nejpozději do 11,30 hodin předchozího dne. Odhlášení

Více

BUSINESS LUNCH MENU PŘEDKRMY POLÉVKY HLAVNÍ CHODY DEZERTY ZVÝHODNĚNÁ NABÍDKA NÁPOJŮ

BUSINESS LUNCH MENU PŘEDKRMY POLÉVKY HLAVNÍ CHODY DEZERTY ZVÝHODNĚNÁ NABÍDKA NÁPOJŮ podáváme od pondělí 21. července do pátku 25. července 2014 od 11:00 do 14:30 hodin Svíčková pečeně na smetaně s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami Krumlovský drak s hranolkami Vepřová krkovice po

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

J Í D E L N Í L Í S T E K

J Í D E L N Í L Í S T E K J Í D E L N Í L Í S T E K na dobu od: 21.12.2015 do: 27.12.2015 ZZC Vyšní Lhoty A Datum: Zaměstnanci-klienti Snídaně: 1xjogurt 100ml, 2 ks džem, 2 ks máslo, 3 rohlíky, čaj 1,7 PONDĚLÍ 21.12.2015 Oběd:

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 INFORMACE O CK DAKOL, s.r.o. CK Dakol, s.r.o. vznikla před dvaceti lety a od svého prvopočátku se specializujeme na vytváření vlastních

Více