Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu"

Transkript

1 Pravidla poskytování příspěvku na rekreace ze sociálního fondu Odbory KOVO MB, Odbory KOVO VR a Odbory KOVO KV z. s. (společně dále jen Odbory KOVO ) jsou pověřeny společností ŠKODA AUTO a. s. (dále jen ŠA ) administrativním zajištěním poskytování příspěvků ŠA na rekreační pobyty pro všechny zaměstnance závodů společnosti ŠA, vybrané bývalé zaměstnance ŠA, zaměstnance integrovaných firem pracujících pro ŠA, agenturní zaměstnance v systému Master Vendor v rekreačních zařízeních nebo zajišťované prostřednictvím partnerských společností uvedených v tomto dokumentu Kdo může příspěvek na rekreace využít? a) Všichni současní zaměstnanci ŠA 1, kteří mají platnou pracovní smlouvu (včetně zkušební doby) Zaměstnanec nesmí mít v průběhu posledního roku před vznikem nároku neomluvenou absenci v délce 7,5 a více hodin. Zaměstnancem ŠA se pro účely těchto pravidel rozumí také zaměstnanci společností se sídlem v České republice, ve kterých má ŠA přímý nebo nepřímý 100% majetkový podíl (např. ŠKODA AUTO DigiLab s.r.o.) b) Bývalí zaměstnanci ŠA (důchodci dle definice KS ŠA) Zaměstnanec nesmí mít v průběhu posledního roku před vznikem nároku neomluvenou absenci v délce 7,5 a více hodin. c) Agenturní zaměstnanci v systému Master Vendor - Charta agenturních zaměstnanců Agentury práce v systému Master Vendor jsou uvedeny v příloze č. 1 tohoto dokumentu. Pravidla, podmínky a výše příspěvků uvedená v tomto dokumentu níže platí pro skupiny zaměstnanců a) c). d) Zaměstnanci integrovaných firem pracující pro ŠA (nikoli všichni zaměstnanci integrovaných firem), které přispívají do sociálního fondu na rekreace. Seznam integrovaných firem pracujících pro ŠA je uveden v příloze č. 2 tohoto dokumentu. Pravidla, podmínky a výše příspěvků pro zaměstnance integrovaných firem se řídí kolektivní smlouvou či jinou dohodou uzavřenou mezi danou firmou a Odbory KOVO a mohou být od těchto pravidel odlišná. Příspěvky mohou využít: Zaměstnanci uvedení ve skupinách a) a c) a bývalí zaměstnanci ŠA (důchodci dle definice KS ŠA) uvedení ve skupině b), dále jen zaměstnanci. Děti zaměstnanců uvedených ve skupinách a), b) a c) do 26 let (studující, bez vlastního příjmu), dále jen děti zaměstnanců do 26 let. Může být požadováno předložení dokladů prokazujících právní vztah žadatele o příspěvek k dítěti (např. rodný list, rozhodnutí soudu), dokladů, které prokazují, že dítě je studentem (např. potvrzení o studiu), a to i zpětně pro kontrolu nároku žadatele.

2 1 Současným zaměstnancem ŠA se rozumí zaměstnanec, který je v aktivním pracovním poměru se ŠA ke dni uzavření smlouvy o zájezdu a zaplacení ceny zájezdu snížené o příspěvek ŠA. Zaměstnanec ve vynětí na zahraničním výjezdu a zaměstnanec ve vynětí na mateřské, nebo rodičovské dovolené má nárok na příspěvek na rekreace. Změna účastníka a informace o účastnících Změna účastníka je možná pouze v případě, že jde o účastníka ze stejné skupiny, kterému náleží stejný příspěvek a že touto změnou nedojde k porušení pravidel pro maximální výši příspěvku. Podmínkou pro čerpání příspěvku je, že účastník dá souhlas s použitím svých osobních údajů pro účely kontroly splnění podmínek pro čerpání příspěvku, včetně poskytnutí informace ze strany cestovní kanceláře/cestovní agentury Odborům KOVO a nebo ŠA Podmínky čerpání příspěvku na rekreace a prokázání identity žadatele Příspěvek na dlouhodobý rekreační nebo rekondiční pobyt může být čerpán 1x v roce v období od následujícího roku. Níže uvedené podmínky se vztahují vždy k čerpání příspěvku v tomto období. Příspěvek na dlouhodobé rekreační pobyty se vztahuje k rekreacím s dobou pobytu 5 a více dní. K příspěvku na dlouhodobý rekreační pobyt je navíc možné získat příspěvek na 2 v íkendy v zařízení v majetku ŠA či Odborů KOVO, nebo 1 krátkodobý rekreační pobyt - do 4 dní. Lze čerpat příspěvek na dlouhodobý tuzemský rekreační pobyt nebo na dlouhodobý zahraniční rekreační pobyt nebo rekondiční pobyt. Příspěvek lze čerpat jen na 1 z těchto pobytů. Zaměstnanec ŠA se při žádání o příspěvek na rekreační pobyt musí prokázat MFA průkazem a občanským průkazem (případně cestovním pasem). Bývalý zaměstnanec (důchodce dle definice KS) se musí při žádání o příspěvek na rekreační pobyt prokázat průkazem bývalého zaměstnance a občanským průkazem (příp. cestovním pasem). Agenturní zaměstnanec v systému Master Vendor se musí při žádání o příspěvek na rekreační pobyt prokázat průkazem MFA vydávaným ŠA a občanským průkazem (příp. cestovním pasem). Zaměstnanec integrované firmy pracující pro ŠA se musí při žádání o příspěvek na rekreační pobyt prokázat průkazem MFA vydávaným ŠA, občanským průkazem (příp. cestovním pasem) a výplatnicí. Pro rekreační pobyty v zařízeních v majetku Odborů KOVO je nutné se navíc prokázat členskou průkazkou Odborů KOVO (platí pro všechny skupiny zaměstnanců). V případě, že zaměstnanci ŠA jsou oba rodiče dítěte s nárokem na příspěvek, příspěvek může čerpat pouze jeden z rodičů. Možné kombinace příspěvků na rekreační a rekondiční pobyty v daném roce a) Nejvýše 1x příspěvek na dlouhodobý rekreační pobyt + nejvýše 1x příspěvek na krátkodobý rekreační pobyt b) Nejvýše 1x příspěvek na dlouhodobý rekreační pobyt + nejvýše 2x příspěvek na víkendový pobyt v zařízeních v majetku ŠA nebo Odborů KOVO

3 c) Nejvýše 1x příspěvek na rekondiční pobyt + nejvýše 1x příspěvek na krátkodobý rekreační pobyt d) Nejvýše 1x příspěvek na rekondiční pobyt + nejvýše 2x příspěvek na víkendový pobyt v zařízeních v majetku ŠA nebo Odborů KOVO e) Nejvýše 2x krátkodobý rekreační pobyt Jiné kombinace nejsou možné. 3. Smluvní partneři Zařízení v majetku ŠA nebo v majetku Odborů KOVO Informace o nabídce rekreačních pobytů v zařízeních v majetku ŠA nebo Odborů KOVO, zájezdech organizovaných Odbory KOVO a podmínky prodeje jsou pravidelně zveřejňovány prostřednictvím Odborů KOVO. Smluvní cestovní kanceláře Příspěvek na rekreace lze čerpat pouze prostřednictvím níže uvedených cestovních kanceláří, přičemž Odbory KOVO informují o pobočkách cestovních kanceláří, kde je možné rekreační smlouvu uzavřít CK Fischer Ml. Boleslav CK Čedok Ml. Boleslav CK Invia.cz Vrchlabí, Kvasiny 4. Výše příspěvku na dlouhodobý rekreační pobyt (5 a více dní) a. Rekreační zařízení v majetku ŠKODA AUTO (chata Harrachov, horská chata Světlanka) Zaměstnanci uvedení v části 2.1, děti zaměstnanců do 26 let 50 % celkové ceny poukazu Členi Odborů KOVO a jejich děti mohou navíc uplatnit slevu 20 Kč/den. Nárok je prokazován členskou průkazkou Odborů KOVO MB. b. Rekreační zařízení v majetku Odborů KOVO Rekreace pouze pro členy Odborů KOVO a jejich rodinné příslušníky, resp. zaměstnance uvedené v části 2.1,jejich děti do 26 let a externí osoby v doprovodu člena Odborů KOVO. Zaměstnanci uvedení v části 2.1, děti zaměstnanců do 26 let v doprovodu člena Odborů KOVO 50 % celkové ceny Ostatní osoby v doprovodu člena Odborů KOVO externí cena Členi Odborů KOVO a jejich děti mohou navíc uplatnit slevu 20 Kč/den. Nárok na rekreaci a slevu je prokazován členskou průkazkou Odborů KOVO.

4 c.tuzemská rekreace Příspěvek je vypočítáván následovně: Zájezd do Kč/osoba Zaměstnanci uvedení v části Kč Děti zaměstnanců do 26 let 625 Kč V případě, že je cena na osobu nižší než příspěvek na rekreace, je příspěvek na rekreace poskytnut pouze do výše ceny na osobu. Zájezd nad Kč/osoba Zaměstnanci uvedení v části 2.1 Výše příspěvku = Kč + (externí cena Kč) x 0,2 Děti zaměstnanců do 26 let Výše příspěvku = 625 Kč + (externí cena Kč) x 0,2 max Kč max Kč V případě, že je rekreace organizována Odbory KOVO, pak mohou členi Odborů KOVO a jejich děti navíc uplatnit slevu 20 Kč/den. Nárok na rekreaci a slevu je prokazován členskou průkazkou Odborů KOVO. d. Zahraniční rekreace Zaměstnanci uvedení v části 2.1 Děti zaměstnanců do 26 let max Kč max Kč V případě, že je cena na osobu nižší než příspěvek na rekreace, je příspěvek na rekreace poskytnut pouze do výše ceny na osobu. 5. Výše příspěvku na krátkodobý rekreační pobyt (do 4 dní) Krátkodobý rekreační pobyt Krátkodobé pobyty a zájezdy v tuzemsku či zahraničí organizované Odbory KOVO nebo cestovními kancelářemi uvedenými v části 3. Délka zájezdu max. 4 dny, včetně cesty. Příspěvek na krátkodobý pobyt lze čerpat 1x ročně ( ) společně s příspěvkem na rekreaci, nebo příspěvkem na rekondiční pobyt. Zaměstnanci uvedení v části 2.1, děti zaměstnanců do 26 let 625 Kč V případě, že je rekreace organizována Odbory KOVO, pak mohou členi Odborů KOVO a jejich děti navíc uplatnit slevu 20 Kč/den. Nárok na rekreaci a slevu je prokazován členskou průkazkou Odborů KOVO.

5 6. Stornovací podmínky Rekreace uzavřená prostřednictvím cestovní kanceláře/cestovní agentury Každá CK má dané své storno podmínky, ke kterým se svým podpisem při uzavření smlouvy klient zavazuje. V případě stornovaného poukazu provede oddělení rekreací s příslušným partnerem vyúčtování s odečtenými storno poplatky. Pokud storno poplatek je vyšší než již rekreantem uhrazená částka, je rekreant povinen doplatit tento rozdíl na účet Odborů KOVO, v opačném případě bude zaměstnanci/bývalému zaměstnanci vrácena jeho platba ponížená o storno poplatek. Pokud nedojde ke včasné úhradě doplatku, bude postupováno dle platných právních předpisů. Rekreace uzavřená prostřednictvím Odborů KOVO Storno do 30 dnů před odjezdem 100 Kč za osobu. Storno mezi dnem před odjezdem je 50 % ceny zájezdu. Pokud dojde ke zrušení zájezdu ze strany zákazníka v době kratší než 3 dny před odjezdem, zákazník se nedostaví k odjezdu, nebo zájezd z jiných důvodů vlastní vinou neabsolvuje, činí storno poplatek 100 % ceny zájezdu. Změna účastníka zájezdu je možná do 2 dnů před odjezdem za registrační poplatek 50 Kč. Změna účastníka je možná pouze tak, že novým účastníkem může být pouze osoba ze stejné skupiny, jako byl původní účastník. Z vážných mimořádných a zdravotních důvodů se storno poplatky neúčtují (tyto skutečnosti je nutno doložit patřičným dokladem). 7. Postup při úpadku a insolvenci CK V případě neuskutečnění rekreace či zájezdu z důvodu úpadku a insolvence CK je zaměstnanec/bývalý zaměstnanec, kterému byl poskytnut příspěvek, povinen navrátit poskytnutý příspěvek v plné výši na účet Odborů KOVO do 30 dnů poté, co bude na tuto povinnost upozorněn písemně doporučeným dopisem oddělením rekreací. Po vypořádání pojistné události příslušnou pojišťovnou, u níž je CK pojištěna, je možnost v případě, že pojistné plnění nebude činit celou vloženou částku, požádat o navrácení poměrné části příspěvku po předložení potřebných dokladů na oddělení rekreace Odborů KOVO. 8. Reklamační řízení V případě, že služby uvedené ve smlouvě o zájezdu nebo na poukazu nebyly poskytnuty v plném rozsahu a kvalitě, vzniká rekreantovi právo na reklamaci. Reklamaci je nutno uplatnit bez zbytečného odkladu osobně u vedoucího rekreačního zařízení nebo u jiného odpovědného pracovníka např. delegáta CK či vedoucího zájezdu tak, aby mohla být včas uskutečněna náprava na místě samém. Osoba uplatňující reklamaci je povinna sepsat zjištěné závady s udáním jména toho, komu tyto závady na místě byly ohlášeny. Je nutné uvést, jak byly či nebyly závady odstraněny a tento zápis nechat podepsat příslušnou osobou. Je-li podpis odmítnut, je třeba získat podpis nestranného svědka s udáním jména, adresy a čísla telefonu. Po návratu z rekreace je nezbytné zápis odevzdat na oddělení rekreací Odborů KOVO (v případě zájezdu organizovaného Odbory KOVO) na pobočce CK nebo cestovní agentury a to nejpozději 7 kalendářních dnů od návratu z rekreace.

6 Příloha č. 1 Seznam agentur práce v systému Master Vendor Manpower, DP Work, Trenkwalder, GI Group Příloha č. 2 Seznam integrovaných firem Lipraco Ško-Energo Aramark Emerge EUC Premium ŠKODA AUTO Vysoká škola

Účastníky smluvního vztahu jsou:

Účastníky smluvního vztahu jsou: Účastníky smluvního vztahu jsou: a) společnost HistoryPark s.r.o., Ledčice č.p. 222, 277 08 Ledčice, IČ: 030 08 193 (dále jen společnost ) b) zákazník, kterým může být jak fyzická, tak právnická osoba

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře J&M Cruise, spol. s r.o. 1) Smluvní vztah Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří J&M Cruise, spol. s r.o. se sídlem Doksany 112, 411 82, IČ: 22800131 (dále

Více

ŘÁDY ŠKOLY. Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov. část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ. Vypracoval: Schválil:

ŘÁDY ŠKOLY. Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov. část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ. Vypracoval: Schválil: Základní škola Slavkov u Brna, Komenského nám. 495, okr. Vyškov ŘÁDY ŠKOLY část: 4. FKSP ZÁSADY ČERPÁNÍ Vypracoval: Schválil: Mgr. Vladimír Soukop a Mgr. Miroslava Lónová Mgr. Vladimír Soukop a Mgr. Miroslava

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře HORIZONT TRAVEL, s.r.o. pro ubytování v apartmánech Cihlářka Krkonoše Vážení zákazníci, děkujeme Vám za projevenou důvěru a za to, že jste vložili Vaši dovolenou

Více

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o.

Všeobecné podmínky icon plavby s.r.o. I) Úvodní ustanovení 1. Tyto Všeobecné podmínky jsou platné pro zájezdy, pobyty a služby cestovního ruchu cestovní kanceláře icon plavby s r.o. se sídlem Rumunská 1798/1, Praha 2, PSČ 120 00, IČ: 27249786,

Více

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. :

Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : Obchodní podmínky prodeje ubytování CK INVIA.CZ, a.s. : I. Úvod Cestovní kancelář INVIA.CZ, a.s., (dále jen CK) je řádně pojištěna proti úpadku dle zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání

Více

Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika

Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika Všeobecné smluvní podmínky lodě Elisabeth II., Veronika Smluvní podmínky společnosti Hausbóty Levněji s.r.o. platné pro pronájem rekreačních motorových lodí na Baťově kanálu jakožto vodní cestě 0. třídy

Více

Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře

Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře Závazné podmínky prodeje pobytů CK Pressburg s.r.o., cestovní kanceláře Tyto závazné podmínky upravují právní vztah mezi fyzickými a právnickými osobami a CK PRESSBURG s.r.o. (dále CK). Nedílnou součástí

Více

Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem

Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem Všeobecné obchodní podmínky 1. Smluvní strany Vzájemný smluvní vztah mezi účastníky pobytu (dále jen zákazník) a provozovatelem rekreačního střediska Stará Živohošť společností Stará Živohošť s.r.o. se

Více

Všeobecné a záruční podmínky účasti na zájezdech ve smyslu zák. 159/99 Sb. a NOZ 2014

Všeobecné a záruční podmínky účasti na zájezdech ve smyslu zák. 159/99 Sb. a NOZ 2014 Všeobecné podmínky Všeobecné a záruční podmínky účasti na zájezdech ve smyslu zák. 159/99 Sb. a NOZ 2014 I. Úvodní ustanovení 1) Tyto podmínky platí pro veškerou nabídku služeb prezentovanou v katalogu

Více

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice

Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice Lázně Lednice jsou poskytovatelem lázeňských a léčebných pobytů, procedur, ubytování, stravování a navazujících služeb. Všeobecné smluvní podmínky Lázní Lednice,

Více

Všeobecné a záruční podmínky 2012 Podmínky, za kterých cestovní kancelář CK Eva Šulcová, s.r.o. poskytuje svým klientům služby a programy v tuzemsku i v zahraničí, jsou stanoveny podle příslušných ustanovení

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY PHOTOTOURS.CZ (příloha č. 2 k závazné objednávce na fotografický workshop nebo fotografický kurz) ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Všeobecné smluvní podmínky Phototours.cz jsou platné pro

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Číslo provizního prodejce: uzavřená mezi následujícími stranami: Přidělí CK Cestovní kancelář: you travel s.r.o. se sídlem: Štefánikova 18/25, 150 00 Praha 5 zapsána: Městský

Více

Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v. Praze v oddíle C, vložka č. 146627, nebo společnost HANNAH SCHOOL s.r.o.

Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v. Praze v oddíle C, vložka č. 146627, nebo společnost HANNAH SCHOOL s.r.o. HANNAH Group s.r.o. HANNAH SCHOOL s.r.o. Husova 48, 28002 Kolín 1 Husova 48, 28002 Kolín 1 DIČ: CZ28507363 DIČ: CZ29058732 Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze v

Více

Všeobecné obchodní podmínky fy Radomír Haas

Všeobecné obchodní podmínky fy Radomír Haas Všeobecné obchodní podmínky fy Radomír Haas Partnerský vztah mezi Objednavatelem služeb (dále jen objednavatel) a dodavatelem služeb podnikatelem Radomírem Haasem (dále jen dopravce). I Předmět činnosti

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ uzavřená podle 642 a násl.obch. zák. č. 513/1991 Sb. DODAVATEL Rox Company s.r.o. sídlo : Všemina 300. 763 15 Slušovice zastoupená : Kořének Roman, jednatel bankovní spojení

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria. Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým zákazníkům souhrn

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Profi Trips s.r.o

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Profi Trips s.r.o Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Profi Trips s.r.o 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné podmínky cestovní kanceláře (dále jen Podmínky) Profi Trips s.r.o., Pilínkovská 256, Liberec 23, IČO:

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

Všeobecné podmínky CK MMM Tour s.r.o.

Všeobecné podmínky CK MMM Tour s.r.o. Všeobecné podmínky CK MMM Tour s.r.o. Tyto podmínky tvoří nedílnou součást smlouvy o zájezdu (dále jen smlouva) uzavřené mezi cestovní kanceláří MMM Tour s.r.o. se sídlem Olomoucká 774, 569 43 Jevíčko,

Více

Všeobecné smluvní podmínky účasti na zájezdech

Všeobecné smluvní podmínky účasti na zájezdech Všeobecné smluvní podmínky účasti na ech Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Euroagentur Praha spol. s. r. o., se sídlem Praha 3, Na Jarově 13/1960, provozovna: Vodičkova 34, Praha 1, tel. 224

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CA MICHAL VARGA

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CA MICHAL VARGA VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CA MICHAL VARGA 1. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU a/ Smluvní vztah mezi cestovní agenturou Michal Varga, Palackého 650/16, 589 01 Třešť, IČ 88306852, DIČ: CZ 7403294382 (dále jen CA

Více

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o.

O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. O b c h o d n í p o d m í n k y c e s t o v n í k a n c e l á ř e S u n a t u r s. r. o. I. Úvodní ustanovení Cestovní kancelář Sunatur s.r.o. (dále jen "CK Sunatur") nabízí jak vlastní zájezdy, tj. zájezdy

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky Všeobecné smluvní podmínky 1. Vznik smluvního vztahu 1.1 Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří, A.Ša s.r.o. se sídlem V Brance 83, 261 01 Příbram III (dále jen CK A.Ša s.r.o. s.r.o.) a zákazníkem (případně

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných spolkem Cooltaborz.s. Cooltabor, z. s. tel.: 776 263 019, tel.: 775 649 056 Skalice 111, 671 71 email: info@cooltabor.cz web: www.cooltabor.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Good Memory, s.r.o. IČ: 07228295 Na Výspě 1823/62, 147 00 Praha 4 - Braník (dále v textu jako Dodavatel ) čl. I. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen

Více

SMLOUVA O ZÁJEZDU. Dodavatel, cestovní kancelář :

SMLOUVA O ZÁJEZDU. Dodavatel, cestovní kancelář : SMLOUVA O ZÁJEZDU uzavřená podle 2521 a násl. o.z. a ve smyslu zákona č. 159/1999Sb. o některých podmínkách podnikání v cestovním ruchu, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA

OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA OBCHODNÍ PODMÍNKY AGENTURNÍ ČÁSTI PORTÁLU OUTVIA 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) upravují užití agenturní části internetového portálu Outvia dostupného na

Více

Ovčárecká 402, Kolín 2 Ovčárecká 402, Kolín 2

Ovčárecká 402, Kolín 2 Ovčárecká 402, Kolín 2 HANNAH Group s.r.o. HANNAH SCHOOL s.r.o. Ovčárecká 402, 28002 Kolín 2 Ovčárecká 402, 28002 Kolín 2 DIČ: CZ28507363 DIČ: CZ29058732 Společnost HANNAH Group s.r.o. zapsaná v OR vedeném Městským soudem v

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Všeobecná ustanovení Poskytovatelem služby je společnost Speleoart s.r.o. IČ 03438481 se sídlem Lidická 700/19, Brno, 60200. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Penzion Na Kraji lesa

Všeobecné obchodní podmínky. Penzion Na Kraji lesa Všeobecné obchodní podmínky Penzion Na Kraji lesa Podlesí Křivé 610, 757 01 Valašské Meziříčí, Česká Republika Provozovatel: PENZION BLANKYT, S.R.O. U APOLLA 84, VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Jednatelka: Marcela Barošová,

Více

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. Všeobecné obchodní podmínky Hotelu Termal Mušov a.s. čl. I Předmět všeobecných podmínek 1. Hotel Termal Mušov, a.s., Husova 200/16, Brno, PSČ 602 00, IČO: 27713229, zapsaná v OR KS v Brně, spis. značka

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Geovita s.r.o., cestovní kancelář

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Geovita s.r.o., cestovní kancelář VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Geovita s.r.o., cestovní kancelář 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky (dále jen Podmínky) jsou platné pro všechny Zákazníky zakoupivší zájezd, pobyt nebo služby cestovního

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko Všeobecné obchodní podmínky společnosti S.M.K., a.s. - hotel Lotrinský**** (dále jen podmínky)

Více

Všeobecné podmínky Windsurfing Mácháč

Všeobecné podmínky Windsurfing Mácháč Všeobecné podmínky Windsurfing Mácháč 1 Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné a záruční podmínky pro poskytování služeb (dále jen Všeobecné podmínky) platí pro služby zajišťované firmou Windsurfing Mácháč,

Více

Smlouva o zájezdu. Vady zájezdu

Smlouva o zájezdu. Vady zájezdu Každý velmi rád jezdí na dovolené, kde si konečně může pořádně odpočinout, zbavit se každodenního stresu a plně se uvolnit. Rozhodně nechceme, aby se objevily komplikace právě s naší dovolenou. Ale co

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko Všeobecné obchodní podmínky společnosti S.M.K., a.s. - Hotel Lotrinský**** (dále jen podmínky)

Více

Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o.

Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o. Všeobecné podmínky účasti na zájezdech pořádaných Cestovní kanceláří Topinka, s.r.o. Cestovní kancelář Topinka, s.r.o. (dále jen CK) pro zabezpečení služeb souvisejících s organizací zájezdů vydává tyto

Více

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY CHALUPA POD BOUBÍNEM VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Všeobecné podmínky pro zprostředkování pobytu upravují vzájemné smluvní vztahy mezi zákazníkem (fyzickou či právnickou osobou) a pronajímatelem v souladu s platnými

Více

Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o. I Společná ustanovení 1. Společnost PRAGOTOUR PLUS s.r.o., IČO: 017 22 395 se sídlem v Praze,, PSČ 106 00, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeného Městským

Více

zálohu nebo celou částku po potvrzení rezervace, nebo opakovaně nezašle zpět podepsanou cestovní smlouvu.

zálohu nebo celou částku po potvrzení rezervace, nebo opakovaně nezašle zpět podepsanou cestovní smlouvu. I. Úvod Všeobecné obchodní podmínky prodeje zájezdů CA VITATUR SLANÝ I.1. CA VITATUR SLANÝ, se sídlem na Masarykově náměstí 138, 274 01 SLANÝ, IČ: 48709051 (dále jen CA ), je autorizovaným prodejcem zájezdů

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK AQUARIUS ADRIATIC s.r.o.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK AQUARIUS ADRIATIC s.r.o. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK AQUARIUS ADRIATIC s.r.o. Tyto Smluvní podmínky pořadatele CK Aquarius Adriatic (dále CK nebo Aquarius Adriatic ) spolu s Důležitými informacemi uvedených na webových stránkách

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných Agenturou7.cz s. r. o.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných Agenturou7.cz s. r. o. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných Agenturou7.cz s. r. o. Společnost Agentura7.cz jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen poskytovatel ) pro zabezpečení

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře White Grant s.r.o.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře White Grant s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře White Grant s.r.o. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře White Grant s.r.o. jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby

Více

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ):

SMLUVNÍ PODMÍNKY. pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ): SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na zimních lyžařských táborech (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu (dále jen provozovatel ) - os Dareba, Hory 115, 360

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Sky Centrum Příbram s.r.o. (dále jen poskytovatel) a mezi objednatelem či uživatelem služeb či výrobků uvedené firmy

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Tandemové centrum Liberec (dále jen poskytovatel) a mezi objednatelem či uživatelem služeb či výrobků uvedené firmy

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013 VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY AUTOBUSOVÉ DOPRAVY MICHAL VARGA PLATNÉ OD 1.1. 2013 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro dopravu a služby autobusové dopravy Michal Varga, se

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Smluvní strany: SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Cestovní kancelář : GATTOM TOUR Obchodní firma: GATTOM - M.T.G. s. r. o. Sídlo: Petřvald, Ostravská 557, PSČ 735 41 Korespondenční adresa: GATTOM TOUR, ul.

Více

Účastnická smlouva pro výjezd na letní školu v zahraničí

Účastnická smlouva pro výjezd na letní školu v zahraničí TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI VÝJEZD NA LETNÍ ŠKOLU v ZAHRANIČÍ Účastnická smlouva pro výjezd na letní školu v zahraničí uzavřená dle s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012Sb.občanského zákoníku č. (uvádějte

Více

Obchodní podmínky prodeje zájezdů:

Obchodní podmínky prodeje zájezdů: Obchodní podmínky prodeje zájezdů: Airservices Czech Republic, s.r.o. Palouček 1710 266 01 Beroun IČ: 241 30 516 DIČ: CZ24130516 Spisová značka: C181361 vedená u rejstříkového soudu v Praze I. Úvod Cestovní

Více

Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu

Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu Pravidla pro poskytování příspěvku ze sociálního fondu platnost od 1.1. 2013 Chomutově dne 17. 12. 2012 Za zaměstnavatele: Za odborové organizace: ing. Josef Molek p. Vladimír Bergerhof p. Luboš Jankůj

Více

Metodika pro poskytování dotací v oblasti zahraničních styků

Metodika pro poskytování dotací v oblasti zahraničních styků Město Blansko Metodika pro poskytování dotací v oblasti zahraničních styků Obsah: 1. Úvodní ustanovení 2. Finanční zdroje 3. Obecné podmínky poskytování dotace 4. Určování výše dotace 5. Postup při schvalování

Více

Všeobecné podmínky MT-TOUR

Všeobecné podmínky MT-TOUR Všeobecné podmínky MT-TOUR 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Všeobecné smluvní podmínky jsou platné pro všechny zájezdy a služby cestovního ruchu společnosti CK MT-TOUR, Ing. Michaela Červinková (dále jen CK MT-TOUR)

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY (součástí cestovní smlouvy MIKI TRAVEL spol.s r.o.)

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY (součástí cestovní smlouvy MIKI TRAVEL spol.s r.o.) Smluvní vztah mezi cestovní kanceláří MIKI TRAVEL spol. s r.o. (pořadatelem zájezdu, dále jen CK) a zákazníkem (účastníkem zájezdu) se řídí ustanoveními zákonů č. 40/1964 Sb., č.159/1999 Sb., touto smlouvou

Více

1. VZÁJEMNÝ SMLUVNÍ VZTAH

1. VZÁJEMNÝ SMLUVNÍ VZTAH Obchodní podmínky Smluvní vztah mezi Lenkou Vrbatovou Cestovní vodáckou kanceláří, IČO: 72953772, číslo v obecním živnostenském rejstříku v Pardubicích 21639, dále jen CK a klientem, vychází z ustanovení

Více

Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU

Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Smluvní podmínky LDT I. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU Smluvní vztah mezi pořadatelem pobytu PhDr. Šárka Havelková, Konečná 315, Měchenice, IČ 02365626 (dále jen "provozovatel") a objednavatelem (dále jen "objednavatel")

Více

Miroslav Slončík, gen. Svobody 56/32, Šumperk , IČO

Miroslav Slončík, gen. Svobody 56/32, Šumperk , IČO Pension restaurace Moravanka a Areál Srubů Větrný vrch Dolní Morava 561 69 Králíky tel: +420 731 172 765 email: info@dolnimorava.cz Smluvní podmínky (dále jen podmínky ) Miroslav Slončík, gen. Svobody

Více

2.2. Těmito VOP se řídí vzájemné vztahy mezi Portálem a Klienty BP.cz, pokud není ve smlouvě určeno jinak.

2.2. Těmito VOP se řídí vzájemné vztahy mezi Portálem a Klienty BP.cz, pokud není ve smlouvě určeno jinak. Všeobecné obchodní podmínky Bezpečné parkování.cz 1. Vymezení některých pojmů 1.1. VOP - Všeobecné obchodní podmínky 1.2. BP.cz - Internetový portál www.bezpecneparkovani.cz 1.3. Klient je osoba užívající

Více

Všeobecné obchodní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s.

Všeobecné obchodní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s. Všeobecné obchodní podmínky Lázní Teplice nad Bečvou a.s. 1. Účel Všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s., se sídlem 753 01 Teplice

Více

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů uzavřená dle 652 a násl. Obchodního zákoníku mezi Zastoupeným: Cestovní kancelář: CK KLEA s.r.o. Sídlo: Okružní 560, Dolní Smržovka, Tanvald, 468 41 Kontaktní

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ SMLOUVY

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Společnost BGC Travel s.r.o., IČO: 06183247, se sídlem Pražákova 1008/69, Štýřice, 639 00 Brno, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Brně, spis. zn. C 100546

Více

OPATŘENÍ DĚKANA Č. 6/2017

OPATŘENÍ DĚKANA Č. 6/2017 Zpracoval: proděkan pro zahraniční vztahy Odpovídá: děkan fakulty OPATŘENÍ DĚKANA Č. 6/2017 č. j. 919/2017 K zahraničním pracovním cestám zaměstnanců PedF UK Čl. 1 Vymezení pojmu Zahraniční pracovní cestou

Více

Obchodní podmínky. I. Úvodní ustanovení. Ceny nabízených zájezdů jsou shodné s cenami zájezdů pořádajících CK. II. CENY ZÁJEZDŮ A SLEVY

Obchodní podmínky. I. Úvodní ustanovení. Ceny nabízených zájezdů jsou shodné s cenami zájezdů pořádajících CK. II. CENY ZÁJEZDŮ A SLEVY Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Cestovní agentura KOUZELNÁ DOVOLENÁ (dále jen CA) je autorizovaným prodejcem zájezdů renomovaných cestovních kanceláří (dále jen CK), se kterými má řádně uzavřeny

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. "Poskytovatelem" se rozumí společnost Agentura PŘEKLADY A TLUMOČENÍ s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha, Česká republika, provozovna Washingtonova

Více

Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky PRAGOTOUR PLUS s.r.o. I Společná ustanovení 1. Společnost PRAGOTOUR PLUS s.r.o., IČO: 017 22 395 se sídlem v Praze,, PSČ 106 00, zapsaná v obchodním rejstříku, vedeného Městským

Více

H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY ČÁST I.

H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY ČÁST I. H-4 FINANČNÍ ŘÁD ČESKÉ LÉKÁRNICKÉ KOMORY Česká lékárnická komora na základě usnesení IV. sjezdu České lékárnické komory a Organizačního řádu České lékárnické komory stanoví: ČÁST I. Základní ustanovení

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY I. Obchodní podmínky Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi cestovní agenturou Firma na zážitky s.r.o. a Vámi jako objednatelem dárkového balíčku, případně příjemcem dárkového

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE Autoturist, a.s.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE Autoturist, a.s. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE Autoturist, a.s. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE Autoturist, a.s. ČLÁNEK I.Úvodní ustanovení Obchodní firma Autoturist, a.s., IČO: 45804800,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Air Hit Morava s.r.o. (dále jen poskytovatel) a mezi objednatelem či uživatelem služeb či výrobků uvedené firmy (dále

Více

Všeobecné obchodní podmínky abmax production, a.s.

Všeobecné obchodní podmínky abmax production, a.s. Všeobecné obchodní podmínky abmax production, a.s. I. Všeobecná ustanovení I. 1 Obchodní společnost abmax production, a.s. IČ 27272854, se sídlem Uhříněveská 364, 252 43 Průhonice, (dále jen abmax production,

Více

Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY

Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY Tábor VAMAtremp - SMLUVNÍ PODMÍNKY pro dětské rekreační pobyty (dále jen pobyt ) na letním táboru VAMAtremp Nadějkov, (dále jen tábor ): 1. Smluvní strany a) Pořadatel pobytu Marcela Jelínková,VAMAtremp

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. (dále jen Podmínky) jsou platné pro všechny

Více

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014

Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 Příloha č. 2, bod 43-20/2013 Pravidla tvorby a pokyny pro hospodaření se sociálním fondem Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod na rok 2014 43. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné smluvní podmínky (dále jen smluvní podmínky ) organizace NA DLANI. o.p.s., tř. T. Bati 3244, Zlín (dále jen NA DLANI ) upravují vzájemné smluvní

Více

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Stručná pravidla 1. Každý, kdo na Lékárna.cz nakoupí v období od 15. do 21. dubna 2014 alespoň za 700 Kč a zaplatí svůj nákup platební kartou, okamžitou

Více

Obchodní podmínky. c) Smlouvu včetně obchodních podmínek archivuje VIVEA v elektronické podobě. Smlouva není přístupná.

Obchodní podmínky. c) Smlouvu včetně obchodních podmínek archivuje VIVEA v elektronické podobě. Smlouva není přístupná. Obchodní podmínky Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře VIVEA s.r.o., IČ: 01934015, sídlem Chvalkovická 2359/54, Horní Počernice, 193 00 Praha 9 kancelář U Hadovky 564/3, 160 00 Praha 6 1. Smluvní

Více

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře SPARK AIRTICKETS s. r. o.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře SPARK AIRTICKETS s. r. o. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře SPARK AIRTICKETS s. r. o. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře SPARK AIRTICKETS s. r. o. (dále jen SPARK AIRTICKETS ) jsou

Více

Zásady pro poskytování ostatních sociálních nákladů

Zásady pro poskytování ostatních sociálních nákladů 1. Příspěvky na rekreaci: Příspěvky na rekreaci se poskytují: Zásady pro poskytování ostatních sociálních nákladů 1. Zaměstnanci v pracovním poměru, který je ke dni podání žádosti zaměstnán v DPMB, a.s.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Úvod Cestovní agentura SunnyTours IC 752 393 88 Kaprova 14 110 00 Praha (dále jen CA SunnyTours ) je oprávněna jako smluvní partner nabízet a zprostředkovávat zájezdy, ubytování,

Více

Všeobecné refundační podmínky kolektivního systému Eltma

Všeobecné refundační podmínky kolektivního systému Eltma Všeobecné refundační podmínky kolektivního systému Eltma 1. REFUNDAČNÍ ZÁVAZEK Kolektivní systém 1.1. ELT Management Company Czech Republic s.r.o. ( Eltma ) je provozovatel neziskového kolektivního systému

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Všeobecné smluvní podmínky Léčebných lázní Bohdaneč a.s. upravují vzájemný smluvní vztah mezi společností Léčebné lázně Bohdaneč a.s. se sídlem Masarykovo nám. 6, 533 41 Lázně

Více

a/ CA Michal Varga má právo na zaplacení ceny služeb před jejich poskytnutím.

a/ CA Michal Varga má právo na zaplacení ceny služeb před jejich poskytnutím. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚČASTI NA ZÁJEZDECH 1. VZNIK SMLUVNÍHO VZTAHU a/ Smluvní vztah mezi cestovní agenturou Michal Varga, Palackého 650/16, 589 01 Třešť, IČ 88306852, DIČ: CZ 7403294382 (dále jen

Více

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny

Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění k Osobnímu účtu České spořitelny Cestovní pojištění Cestovní pojištění je volitelnou součástí Osobního účtu České spořitelny a pomůže klientům řešit nepříjemné situace spojené s cestou

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI SMart GO s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI SMart GO s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI SMart GO s.r.o. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti SMart GO s.r.o., se sídlem Koněvova 1107/54, 130 00 Praha 3

Více

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IveRia TRAVEL s.r.o. (dále jen CK IveRia) jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty

I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IveRia TRAVEL s.r.o. (dále jen CK IveRia) jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IveRia TRAVEL s.r.o. (dále jen CK IveRi jsou platné pro všechny zájezdy, pobyty a služby cestovního ruchu pořádané CK IveRia. Smluvní

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK Enthusia

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK Enthusia VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CK Enthusia 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí smlouvy o zájezdu (dále jen SOZ) mezi cestovní kanceláří, Ing. Petra Czastková, CK Enthusia,

Více

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech.

Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Obchodní podmínky ubytování na Pohádkových usedlostech. Následující podmínky platí pro pronájem soukromých apartmánů v domě majitele, které zprostředkoval uvedený nájemce a objednaných služeb, které zajistil

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC (dále jen pravidla) I. Základní ustanovení 1. Účelem těchto Pravidel je stanovit jednotný postup při poskytování dotací z

Více

VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek. platné od 23. 9.

VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB. cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek. platné od 23. 9. VŠEOBECNE PODMÍNKY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB cestovní agentury Travel & Business Airticket s.r.o. pro prodej letenek platné od 23. 9. 2011 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky upravují práva a povinnosti

Více

Všeobecné smluvní podmínky FUNDIVING HR

Všeobecné smluvní podmínky FUNDIVING HR Všeobecné smluvní podmínky FUNDIVING HR I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Všeobecné smluvní podmínky firmy FUN DIVING. (dále jen FUN DIVING ) jsou platné pro všechny pobyty a služby v zahraničí poskytované firmou

Více

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o.

Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích. pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o. Všeobecné podmínky účasti na dětských táborech a rekreacích pořádaných společností Agentura TAPAZA s.r.o. Společnost Agentura TAPAZA s.r.o. jako pořadatel dětských táborů a rekreací (dále jen poskytovatel

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Účastníci zájezdu - smluvního vztahu

I. Úvodní ustanovení. II. Účastníci zájezdu - smluvního vztahu Všeobecné smluvní podmínky ARMITOUR - cestovní kancelář s.r.o. podle ustanovení zákona č. 159/99Sb. ----------------------------------------------------------------------- Tyto všeobecné podmínky vymezují

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY: CESTOVÁNÍ PRO SENIORY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY: CESTOVÁNÍ PRO SENIORY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY: CESTOVÁNÍ PRO SENIORY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto Všeobecné smluvní podmínky OK-TOURS a.s. jsou platné pro všechny zájezdy a pobyty, jejich pořadatelem je cestovní kanceláře

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice

Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice Všeobecné obchodní podmínky Spa Resort Lednice Všeobecné obchodní podmínky Spa Resortu Lednice s.r.o. (dále jen podmínky) upravují vzájemný smluvní vztah mezi Spa Resortem Lednice s.r.o. (dále jen Spa

Více

OBEC RADOSTOV Pracovní řád

OBEC RADOSTOV Pracovní řád OBEC RADOSTOV Pracovní řád Článek 1 Všeobecná ustanovení 1. Tento pracovní řád se vydává v souladu se zák. 262/2006 Sb., zákoníkem práce v platném znění. Pracovní řád je vydán s cílem zajistit úspěšné

Více