VISOCALL IP. ALL IN ONE, ONE FOR ALL Komunikace ve zdravotnictví HEALTH CARE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VISOCALL IP. ALL IN ONE, ONE FOR ALL Komunikace ve zdravotnictví HEALTH CARE"

Transkript

1 VISOCALL IP ALL IN ONE, ONE FOR ALL Komunikace ve zdravotnictví HEALTH CARE

2 HEALTH CARE Technologie pro komunikaci, LAN organizaci i péči ALL IN ONE, ONE FOR ALL! Koax Jeden systém mnoho funkcí VISOCALL IP nabízí na jedné funkční platformě: péči, informace, servis, organizaci i platební systémy pro nemocnice. Síťová technologie založená na bázi IP představuje bezpečnou, ekonomickou a variabilní strukturu pro všechny funkce a služby v oblasti péče o klienty. Maximální ochrana proti výpadku VISOCALL IP se skládá z decentralizovaných bloků komunikujících nezávisle na sobě. Neexistuje žádná centrální řídící jednotka, čímž se eliminuje možnost celkového selhání systému. VISOCALL IP je certifikován v souladu s normou VDE 0834, což je zárukou vysoké spolehlivosti a trvalé dostupnosti systému. Redundance zajišťuje ještě vyšší stupeň ochrany. Výhody jednoho společného systému Množství různých systémů s sebou přináší kromě náročnější údržby, také zvýšenou pravděpodobnost výskytu možných poruch. Zredukování těchto systémů do jednoho centrálního, nejen zvyšuje jeho bezpečnost, ale zároveň snižuje celkové náklady.

3 a/b ELA BUS VISOCALL Ekonomicky výhodná instalace i provoz Modulární SW funkce umožňují individuální a ekonomicky optimalizované sestavení systému dle konkrétních požadavků provozovatele. Samozřejmostí zůstává dodatečná možnost rozšíření funkcí systému, bez nutnosti přerušení provozu zařízení. Použití funkcí Plug&Play i inteligentního připojovacího konektoru IntelliFIX dále snižují servisní i provozní náklady. Snižování pracovní zátěže personálu Přesné, rychlé a snadno dostupné informace, intuitivní ovládání všech prvků to jsou naše priority. Všechny tyto vlastnosti společně s možností hlasové komunikace snižují nutnost osobní návštěvy personálu u lůžka a s tím šetří nejen čas, ale také lidské zdroje. Prvotřídní služby a zábava pro pacienty Hotelový komfort nabízející maximální pohodlí a komplexní škálu služeb, zvyšuje atraktivitu každého zdravotnického zařízení.

4 HEALTH CARE Integrace více systémů nabízí nové příležitosti Pacientský servis Rozhraní Mobilní podpora pro personál Přivolání sestry VoIP telefony ALL IN ONE, ONE FOR ALL! Audio manager Přivolání sestry Možnost komunikace mezi pacientem a zdravotnickým personálem zajišťuje rychlou a spolehlivou pomoc ve všech situacích. VoIP telefony Zůstaňte v kontaktu se světem i z vašeho pacientského lůžka. Evidence pečovatelských dat RFID Bezkontaktní karta pro registraci přítomnosti ošetřovatelů a dalšího personálu. TV + multimédia Hudba a přístup k informacím z mnoha kanálů. Zábava a servis na nejvyšší úrovni. Platební systém Internet a intranet Přístup k nejnovějším informacím a zábavě. Zařízení místnosti Zařízení místnosti Snadné ovládání světel i žaluzií pomocí konvenčních technologií nebo inteligentního ovládacího systému.

5 VISOCALL RFID Rádio TV + multimédia Internet a intranet Platební systém Efektivní, softwarově řešené účtování poplatků za služby (telefony, TV nebo internet). Evidence pečovatelských dat Zcela nové možnosti pro evidenci pečovatelských dat přímo u nemocničního lůžka. Audio manager Umožňuje cílené hlášení pro pacienty a zaměstnance. Rozhraní Pro výměnu dat a pro komunikační spojení mezi různými systémy např. mobilní zařízení, databáze. Pacientský servis Pacient může ze svého lůžka např. sledovat informace o svém zdravotním stavu či si objednávat oběd. Mobilní podpora pro personál Přesměrování poplachů, volání, zpráv o provozních poruchách atd. na mobilní zařízení, jako jsou SMART telefony, tablety, DECT a WLAN telefony.

6 HEALTH CARE Nízké investice i ekonomicky úsporný provoz Centrální nahrávání nového firmwaru a softwarový update Nové funkce, softwary i update pro všechna zařízení mohou být nahrávány a aktualizovány centrálně. Vzdálená diagnostika a vzdálený přístup Servisní organizace zodpovídající za údržbu systému může zkontrolovat celkový stav systému z libovolného místa a následně zajistit cílený servisní zásah. Prostě chytře. IntelliFIX: samouvolňovací konektor Samouvolňovací konektor je schopen se automaticky odpojit v případě tahu do jakéhokoliv směru. Díky tomuto konektoru je systém odolný vůči nejčastěji vyskytovaným poruchám v místě připojení zařízení. Díky technologii IntelliFIX se kabelový přívod nepoškodí a konektory zůstávají chráněny, čímž dochází k dalším úsporám nákladů na provoz a údržbu. Modulární systém: možnost postupné aktivace služeb Doplňující funkce jako jsou např. platební systémy, ochrana pacientů trpících demencí, evidence pečovatelských dat nebo zábava pro pacienty, mohou být kdykoliv dodatečně aktivovány bez nutnosti přerušení provozu zařízení.

7 VISOCALL Řídící pracoviště Databáze událostí VISOTAX IP SecoCareDATA Audio manager Systémový monitor Evidence pacientů SecoCareASSIST Nasazení osvědčené síťové technologie Systém VISOCALL IP využívá cenově dostupné standardní síťové technologie. Pro jeho instalaci lze použít i stávající síťové struktury. VISOCALL IP snižuje vaše provozní náklady Jednoduchá struktura systému minimalizuje náklady na servis a údržbu. Snadná modernizace a rozšíření Při instalaci může být využito stávajících tras, díky prostorové nenáročnosti síťových kabelů. Starší stávající systémy zůstávají plně použitelné VISOCALL IP je zpětně plně kompatibilní, čímž jsou ochráněny předchozí investice. Plug & play. Plug & play konektory a zásuvné moduly Při instalaci či náhradě modulů není nic, co by se mohlo pokazit. K čemu dříve byl potřeba montážní zákrok, je nyní k dispozici plug-in modul. Výsledkem je plug & play systém bez časově náročného programování nebo konfigurace.

8 HEALTH CARE Maximální důraz na ochranu pacientů Nejdůležitější věc: bezpečnost pacientů Primárním cílem komunikačních zařízení v nemocnici je nabídnout rychlou pomoc a podporu lidem v nouzové situaci. Spolehlivost a bezporuchové fungování proto mají tu nejvyšší prioritou. Anti-mikrobiální povrch Anti-mikrobiální povrch koncových zařízení snižuje nebezpečí šíření infekcí a díky tomu vyhovuje i těm nejpřísnějším hygienickým předpisům. Nerušeně ve své vlastní komunikační síti VISOCALL IP používá v rámci oddělení vlastní sítě. Poruchy externích zařízení (např. diagnostická zařízení nebo datové systémy) nemohou ohrozit chod celého systému.

9 VISOCALL Automatická detekce chyb VISOCALL IP kontroluje sám sebe: případné chyby v systému jsou automaticky detekovány a o jejich výskytu je neprodleně informována odpovědná osoba. Detailní popis závady je okamžitě k dispozici na mobilním zařízení pageru, DECT telefonu, smart telefonu či tabletu. Zabezpečený systém Zařízení VISOCALL IP není závislé na žádném páteřním systému: jednotlivé prvky inteligentního systému plní své základní úkoly i bez přístupu do sítě či k serveru. Zároveň je garantována vyšší spolehlivost systému díky nové koncepci redundace na úrovni serveru i páteřní sítě. To je obzvláště výhodné pro rozšířené funkce systému, které vyžadují server. V souladu s VDE 0834 VISOCALL IP je certifikován v souladu s normou VDE 0834, která je zárukou vysoké spolehlivosti a trvalé dostupnosti systému.

10 HEALTH CARE Evidence pečovatelských dat usnadňuje práci personálu Přehledný sesterský terminál Displej s množstvím možných funkcí usnadní sestrám každodenní život: dotykový displej, full textové informace a jasné ikony umožňují intuitivní ovládání. Důležitá informace má vždy prioritu Signalizace v případě srdečního kolapsu, nouzová volání, servisní volání: díky nastavitelné prioritizaci může zdravotnický personál zasahovat rychle a cíleně. RFID to jde i jednodušeji Lékaři, pečovatelé i sanitáři mohou pomocí chipové karty potvrdit svou přítomnost u pacienta i zdokumentovat poskytovanou péči to optimalizuje provádění každodenních úkonů a zároveň podporuje zvyšování kvality péče. Přivolání služby pomocí SecoCareASSIST Speciální volání pacientů z lůžka: tato inteligentní funkce umožňuje přivolání sanitáře či pomocného personálu např. v případě potřeby výměny ložního prádla apod.

11 VISOCALL Vždy a všude informovaný Kromě rozhraní pro pagery, DECT a WLAN telefony, VISOCALL IP podporuje také moderní komunikaci s mobilními zařízeními, jako jsou chytré telefony a tablety. Usnadněte to vašemu personálu VISOCALL IP snižuje v mnoha ohledech zátěž kladenou na personál např. jasný přehled o všech událostech na displeji mobilních zařízení, použití komponentů odolných proti poruchám, inteligentní samoodpojovací konektory i možnosti sledování pohybu personálu. Evidence událostí: vše je zdokumentováno Každá událost je zaznamenána na serveru. Tato databáze událostí, po zadání přístupového hesla, poskytuje provozovateli celou škálu možných analýz.

12 HEALTH CARE Nejvyšší úroveň servisu a zábavy pro pacienty Pro zajištění pohodlí pacientů je možné všechno Kulturní, sociální a technologický vývoj vede k neustále rostoucím požadavkům kladených na oblast zdravotnictví: pacienti očekávají nejen nejlepší možnou péči, ale také příjemné prostředí s veškerým možným komfortem. Dobře informovaný pacient usnadňuje práci lékařům Pacientům je umožněn přístup k vlastní zdravotní dokumentaci, může mít přehled o svých základních diagnózách i způsobech jejich léčení. To nejen usnadní práci lékařům, ale zároveň dodává pacientům jistotu, že jsou podrobně informování o svém zdravotním stavu. Lepší zvuk a kvalitu obrazu Multimediální terminál s křišťálově čistým televizním obrazem pomáhá učinit každodenní život pacientů co nejrozmanitější, plný informací i zábavy. Multimediální terminál: nejvyšší úroveň komfortu Multimediální terminál nabízí tu nejširší škálu využití: sledování televize, filmy, internet, telefonování, hry, pacientské informace a spektrum servisních služeb např. objednávání jídla.

13 VISOCALL Zábava zlepšuje péči o pacienta Pestrá nabídka zábavy zvyšuje pohodu pacientů, odvádí jejich pozornost, informuje je a tím uvolňuje kapacity personálu pro efektivní péči o další pacienty. Množství funkcí, jednoduchá obsluha Od klasického telefonování, přes ovládání osvětlení či žaluzií až po výběr rádiových či televizních kanálů. Jedno ovládání na všechna zařízení Výběr sahá od nejjednodušších variant pouze s nouzovým přivolávacím tlačítkem, až po varianty s numerickou telefonní klávesnicí a dálkovým ovládáním na televizi.

14 HEALTH CARE Přehled systému Platební terminál Platební automat NTP server IP telefonní systém Audio LAN Audio manager Management center Pacientský terminál Sesterský terminál SecoCareDATA Video streaming Servis SecurWATCH Pro Multimediální terminál IP-TV, Internet Systémová zásuvka Stations switch Pacientský terminál Komunikační terminál IP-za Systémov Application box Alarm server Pokojové světlo RFID modul Potvrzovací tlačítko Světlo RFID modul s funkcí přivolávacího tlačítka Prezenční tlačítko Nouzové tlačítko Ta tla Tlačítko pro přivolání lékaře T p RFID Pneumatické tlačítko Nouzové tlačítko a přivolání služby Tlačítka Volitelně 100% redundance i ze strany serveru I/O Bus-

15 řízení VISOCALL Pacientský terminál TV Internet TV interface Textový terminál Volitelně 100% redundance páteřní sítě Systémová zásuvka Kontrolní panel Připojovací modul ý switch Hlášení Audio hové čítko ahové a tvrzovací tlačítko Vstupně/ výstupní modul Nouzové a potvrzovací tlačítko Pokojový terminál Modul ovládání světel Rozhraní Nouzové tlačítko Lůžková systémová zásuvka Komunikace bez hlasu ařízení

16 COMPETENCE ON TOP SCHRACK SECONET org. sl. Česká republika. CZ Praha 4 Újezd., Štítová 283 Tel prague@schrack-seconet.cz Sídlo Rakousko: A-1120 Vídeň, Eibesbrunnergasse 18 Tel office@schrack-seconet.com Reprezentace v: CZ H IND PL RO RUS S SK TR Partnerské firmy v: ARM AZ FIN N HEALTH CARE BG BIH BY CH CY D DK E EST ET F GE GR HR I IL KS KSA KWT KZ L LT LV MK NL P PK RB RL SLO SRB TM UA UAE UZ Schrack Productions - K-PR-080CS - V Technické změny vyhrazeny!

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM

Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM Zachránit život uchovat hodnoty. Požární systémy, které mají budoucnost. FIRE ALARM FIRE ALARM Nekompromisní požární ochrana na nejvyšší úrovni. INTEGRAL Osvědčené know-how a IP technologie jako standard.

Více

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému

Telefonie VoIP. Multimedia Internet Intranet Radio TV. VISOCALL IP. IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Nouzové volání Telefonie VoIP Platební systém Multimedia Internet Intranet Radio TV.. VISOCALL IP IP komunikační systém pro zdravotnictví Výstavba systému Komunikační kanály systému Nouzové přivolání pomoci

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-45 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-45 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Komunikace Sestra-Pacient

Komunikace Sestra-Pacient Komunikace Sestra-Pacient Popis systému Systém Sestra-Pacient ALCAD je řešením pro komunikaci a řízení ošetřoven, který využívá technologii IP, a který pracuje jak po drátovém vedení, tak bezdrátově. Charakteristika

Více

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY

NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY NOVÁ DIMENZE INTERAKTIVNÍ ZÁBAVY TV Filmy Internet Hudba Rádio Telefonní komunikace Pokojová služba Digitální informační systém ŘEŠENÍ IP KOMUNIKACE PŘIZPŮSOBENÉ VAŠIM POTŘEBÁM NEMOCNICE HOTELY ADMINISTRATIVNÍ

Více

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2

KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 HCC-07.2 KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient KOMUNIKAČNÍ SYSTÉM HCC-07.2 sestra-pacient Nabízí vysoce komfortní a přehledně uspořádané grafické uživatelské prostředí, spojené s jednoduchou obsluhou a ovládáním

Více

Systém nouzové komunikace

Systém nouzové komunikace Produktové listy Systém nouzové komunikace IP nouzový komunikační systém Lůžkový pacientský terminál - PAT standardní funkce pro nouzovou komunikaci velkoplošné tlačítko(a) pro přivolání pomoci integrovaný

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com

VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com VISOCALL-IP. Moderní způsob komunikace pro systémy ve zdravotnictví. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com VISOCALL-IP. Nové základy technologického řešení komunikace, organizace a péče. Moderní způsob komunikace

Více

Nouzový komunikační systém VISOCALL IP

Nouzový komunikační systém VISOCALL IP Nouzový komunikační systém VISOCALL IP ICT ve zdravotnictví 2014 Bc. Tomáš Ekrt HEALTH CARE SCHRACK SECONET AG Vedení společnosti Eibesbrunnergasse 18, 1120 Vienna Založeno 1994 Management Buy-Out Vlastnictví

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek

Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU. Chraňte svůj majetek Galaxy Flex ZABEZPEČENÍ, KTERÉ ODPOVÍDÁ VAŠEMU PODNIKÁNÍ I ŽIVOTNÍMU STYLU Chraňte svůj majetek Naprosto bezpečné Hledáte zabezpečovací systém, který je... Vysoce efektivní, ale současně cenově dostupný?

Více

VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com

VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE. www.schrack-seconet.com VISOCALL PLUS. Komunikace v pečovatelských domech a domovech důchodců. HEALTH CARE www.schrack-seconet.com Lehce proveditelná komunikace. VISOCALL PLUS Váš plus při péči o seniory. S VISOCALL PLUS přinášíte

Více

Připojení k internetu pro domácnosti

Připojení k internetu pro domácnosti Připojení k internetu pro domácnosti V současné době poskytujeme naše služby na 19-ti místech po celé Praze a okolí. Do budoucna je v plánu rozšíření pokrytí internetovým připojením na další území Prahy

Více

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí

Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3. Certifikace G Jmenovitý proud Jmenovité napětí. Teplota okolního prostředí LMST 8010 série 3 Příklad zapojení 788012 Ústředna EPS a řízení SHZ 8010 série 3 Certifikace G 205064 Řídící systém SHZ s integrovanou částí detekce požáru pro jednu oblast hašení dle VdS 2496. Ústředna

Více

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém

MADE TO PROTECT. zabezpečovací systém MADE TO PROTECT zabezpečovací systém zabezpečovací ústředna Váš system může být: drátový bezdrátový hybridní Bezdrátová komunikace na frekvenci 433 MHz: obousměrná s klávesnicí PRF-LCD-WRL a se sirénou

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP

Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá. Paxos advance IP Série Paxos advance Redundantní Modulární Spolehlivá Paxos advance IP Nejvyšší spolehlivost Nejvyšší disponibilita Osvědčená technologie vysoce bezpečnostních zámků systémů Paxos Paxos compact chrání na

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb.

V tomto zařízení jsou implementovány veškeré komponenty pro firemní komunikaci včetně kompletních hlasových a mnoha dalších uživatelských služeb. FRITZ!Box Fon Wlan 7390 je multimediální digitální gateway navržena coby kompletní telekomunikační řešení pro menší společnosti, domácí kanceláře, nebo moderní domácnosti. V tomto zařízení jsou implementovány

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ POČÍTAČOVÉ ŘÍENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ účel a funkce základní struktury technické a programové vybavení komunikace s operátorem zavádění a provoz počítačového řízení Počítačový řídicí systém Hierarchická

Více

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR.

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. CENÍK SLUŽEB společnosti platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. 4 OSTATNÍ CENY & KONTAKTY STR. 5 Všechny ceny jsou vždy uváděny včetně

Více

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění.

VICARE App. Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. VICARE App Komfort je dnes jednoduchý. A bezpečný zároveň. ViCare. Aplikace pro vaše vytápění. ViCare: v přímém kontaktu s vaším topným systémem. 2/3 Člověk je jednoduše klidnější, když je o všechno postaráno

Více

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex

Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii. Galaxy Flex Galaxy Flex Integrovaný systém zabezpečení a kontroly vstupu výrobce Honeywell Galaxy Flex Při ochraně Vašeho majetku spoléhejte na silného partnera a spolehlivou technologii Spolehlivý zabezpečovací systém

Více

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC

SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC SPOJENÍ SE SVĚTEM VÍCEBUŇKOVÉ TELEFONNÍ SYSTÉMY SIP DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC TELEFONNÍ SYSTÉM DECT SPOLEČNOSTI PANASONIC, ZALOŽENÝ NA PROTOKOLU SIP Komunikační systémy, založené na protokolu SIP, přinesly

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů

ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů ISS Inhouse-SecurySystem Bezpečnostní systém pro zabezpečení objektů 1 Funkce: Mobilní hlásič: Volání o pomoc Nouzové volání Budova 3 Stanice B Pokoj 315 Zdrav. sestra Erika Stacionární hlásič NouzovévoláníNárodní3,1.p.

Více

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o.

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. Ceník k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. instalace od 1.7.2018 Mb/s* Kabel 256 Zdarma* - 0,256 / 0,256 Kabel 512 Zdarma* - 0,512 / 0,512 Kabel 1M Zdarma* - 1 / 1 Kabel 180M Kabel 360M

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.

Building Technologies. Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens. Building Technologies Siemens, s.r.o. Divize Building Technologies Evropská 33a 160 00 Praha 6 www.siemens.cz/sbt www.siemens.com/homesecurity Podléhá změnám bez předchozího upozornění. Vytištěno v České

Více

MADE TO PROTECT INT-TSI. dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému

MADE TO PROTECT INT-TSI. dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému MADE TO PROTECT INT-TSI dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému Ovládací centrum NEOMEZENÉ MOŽNOSTI OVLÁDÁNÍ VZDÁLENÉ ŘÍZENÍ inteligentního zabezpečovacího systému FLEXIBILNÍ

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

Automatizace v developerských projektech. Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels

Automatizace v developerských projektech. Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels Automatizace v developerských projektech Ing. Jiří Tobolík, produktový manažer inels 1. Automatizace 2. Variabilita (Modularita) 3. Flexibilita 4. Úspora energií 5. Komfort 6. Zabezpečení (Bezpečnost)

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov

Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov INFORMAČNÍ PRODUKTOVÝ BULLETIN SPOLEČNOSTI REM-Technik s. r. o. Domovní automatizace Bezdrátové ovládání moderních budov efektivita & design úspora & flexibilita Vážení obchodní partneři a čtenáři REMinfo!

Více

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v takzvaném inteligentním provedení, a to zejména

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17. akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ

VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17. akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA STAVEBNÍ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ PRAHA 1, DUŠNÍ 17 akreditovaný program TECHNOLOGIE STAVEB INTELIGENTNÍ BYDLENÍ INTELIGENTNÍ BYDLENÍ CHYTRÉ BYDLENÍ, CHYTRÁ DOMÁCNOST Zajišťuje

Více

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala

Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví. Jan Dienstbier, Radek Fiala Telefónica O2, a.s. Řešení pro zdravotnictví Jan Dienstbier, Radek Fiala Konference ISSS 2008, Hradec Králové, 7.-8. dubna 2008 Agenda 1. Úvod 2. Co nabízíme 3. Představení vybraných aplikací 4. Přínosy

Více

NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER. 2012 Eaton Corporation. All rights reserved.

NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER. 2012 Eaton Corporation. All rights reserved. NOVÁ ŘÍDICÍ JEDNOTKA PRO xcomfort RF SMART MANAGER xcomfort možnosti použití ovládání chytrým telefonem nebo z tabletu Osvětlení Eaton Vzdálené ovládání a dohled Žaluzie & rolety RF xcomfort Bezpečnostní

Více

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně

Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně Inteligentní technika pohonu a řídicí jednotky U firmy Hörmann standardně 38 O V L Á DÁ N Í F U standardně Snadno montovatelné barevným kódem Spolehlivá díky inovační výbavě Rychloběžná vrata Hörmann jsou

Více

Důvodem pro uvedením tohoto výrobku na trh je rozšíření nabídky regulátorů pro řízení zejména chladicích a mrazicích boxů.

Důvodem pro uvedením tohoto výrobku na trh je rozšíření nabídky regulátorů pro řízení zejména chladicích a mrazicích boxů. SmartCella Základní řešení pro malé chlazené prostory Vážení kolegové, dovolujeme si touto cestou představit novou řadu regulátorů SmartCella, vyvinutou na základě know how a zkušeností nabytých při prodeji

Více

Moderní telefonní ústředna

Moderní telefonní ústředna Moderní telefonní ústředna ATEUS Omega - Profesionální - Efektivní - Dostupné ATEUS Omega Business Komunikační řešení pro malé a střední firmy Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé připojení

Více

Modul BACS C20 instalovaný na VRLA baterii

Modul BACS C20 instalovaný na VRLA baterii AEG BACS Battery Analysis & Care System Monitoring a optimalizace dobíjení jednotlivých 2V, 6V, 12V bloků/článků v bateriovém řetězci. Systém je vhodný pro instalaci s libovolným typem baterií ( VRLA,

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů

StaproFONS. Petr Siblík. Objednávání pacientů StaproFONS Petr Siblík Objednávání pacientů Agenda 1) Vysvětlení vlastností a principů 2) Spektrum uživatelů 3) Možnosti objednávání NIS versus MySOLP 4) Přínosy pro ZZ a uživatele 5) Technické požadavky

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte

Information and Communication Networks. HiPath 1220... prostě telefonujte Information and Communication Networks HiPath 1220... prostě telefonujte ISDN telefonní systém...... pro hlasovou komunikaci s velkým množstvím funkcí prostřednictvím optipoint 500 i cenově výhodnými analogovými

Více

Fiber To The Office. naturally connected. Nadčasová síťová infrastruktura pro moderní podnikové prostředí

Fiber To The Office. naturally connected. Nadčasová síťová infrastruktura pro moderní podnikové prostředí Fiber To The Office Nadčasová síťová infrastruktura pro moderní podnikové prostředí Řešení MICROSENS založená na optických vláknech jsou inteligentní, spolehlivá a výkonná. naturally connected KONCEPCE

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti, s.r.o. platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR. 5 Všechny

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU

FIBARO MOZEK VAŠEHO DOMOVA. Inteligentní dům CENOVĚ DOSTUPNÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI DOMÁCNOST BEZ NUTNOSTI STAVEBNÍCH ÚPRAV INTERIÉRU Inteligentní dům komplexní řešení pro ovládání světel a žaluzií, regulaci teploty a zajištění bezpečí reálné snížení provozních nákladů intuitivní ovládání pomocí telefonů a tabletů automatizace chodu

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX 1 TECHNICKÁ DOKUMENTACE TOUCHBOX VERZE: 2015-02-16 2 POPIS ZAŘÍZENÍ Komunikační terminál (PC) s 7 dotykovým displejem, mnoha komunikačními a ovládacími možnostmi. Řídicím modulem pro celou jednotku je

Více

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ POČÍTAČOVÉ ŘÍENÍ TECHNOLOGICÝCH PROCESŮ účel a funkce základní struktury technické a programové vybavení komunikace s operátorem zavádění a provoz počítačového řízení Hierarchická struktura řídicího systému

Více

Fire Alarm Innovation Day Schrack Seconet AG. SCHRACK SECONET AG M. Schwantner B-PPT-FAS-ID-2013_EN_V1-0.ppt V 1.

Fire Alarm Innovation Day Schrack Seconet AG. SCHRACK SECONET AG M. Schwantner B-PPT-FAS-ID-2013_EN_V1-0.ppt V 1. Fire Alarm Innovation Day 2013. FIRE ALARM Schrack Seconet AG SCHRACK SECONET AG - fakta Vedení společnosti Eibesbrunnergasse 18, 1120 Vienna Založeno Výroba produktů v EU BECOM Elektronics GmbH AT HEKATRON

Více

Chytrý byt za 2 dny. Technologie inhome vám přináší. Vyšší bezpečnost. Snížení spotřeby energií. Vysoký komfort a pohodlí. Zábavu na vysoké úrovni

Chytrý byt za 2 dny. Technologie inhome vám přináší. Vyšší bezpečnost. Snížení spotřeby energií. Vysoký komfort a pohodlí. Zábavu na vysoké úrovni Chytrý byt za 2 dny Technologie inhome vám přináší Vyšší bezpečnost Snížení spotřeby energií Vysoký komfort a pohodlí Zábavu na vysoké úrovni Snížení vlivu na životní prostředí Chytrý byt za 2 dny Společnost

Více

Nouzové osvětlení. Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o.

Nouzové osvětlení. Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o. Nouzové osvětlení Jakub Drbohlav / Schrack Technik spol. s r.o. Program - workshopu Nouzové osvětlení zákl. principy Centrální bateriové systémy + postřehy z realizací Ukázka adresného dohledování a spínání

Více

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení

Služby pro zařízení vysokého napětí. Spolehlivé sledování stavu zařízení Služby pro zařízení vysokého napětí Spolehlivé sledování stavu zařízení Strategie údržby Jaký přístup je nejlepší? Údržba dle skutečného stavu zařízení Údržba založená na průběžném monitorování funkce

Více

Modulární bezpečnostní systém 3RK3

Modulární bezpečnostní systém 3RK3 Modulární bezpečnostní systém 3RK3 Výchozí situace Modulární systém MSS Komponenty Funkce Integrace Shrnutí Výchozí situace Řídicí funkce bezpečnostních obvodů jsou často realizovány několika jednotlivými

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Inteligentní relé Zelio Logic Vaše moderní řešení!

Inteligentní relé Zelio Logic Vaše moderní řešení! 2004 Inteligentní relé Zelio Logic Vaše moderní řešení! Zelio Logic Nepfiekonatelná flexibilita... Vítejte v Simply Smart * světě Telemecanique. Nová generace inteligentního relé Zelio Logic je určena

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o.

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. platný od 4. 2. 2019 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

Systém inteligentního řízení moderních domů. Vzorový rozpoč et GILD Single. http://www.gildsystem.com 2009 ESTELAR s.r.o. strana 1 (celkem 15)

Systém inteligentního řízení moderních domů. Vzorový rozpoč et GILD Single. http://www.gildsystem.com 2009 ESTELAR s.r.o. strana 1 (celkem 15) Systém inteligentního řízení moderních domů Vzorový rozpoč et GILD Single http://www.gildsystem.com 2009 ESTELAR s.r.o. strana 1 (celkem 15) Úvod Vzorové kalkulace systému GILD jsou vypracovány jako příklady

Více

PremiumTower. SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností

PremiumTower.   SWISS MADE. Třífázové UPS kw se špičkovou dostupností PremiumTower Třífázové UPS 10-250 kw se špičkovou dostupností SWISS MADE www.centiel.com Maximální flexibilita Integrovaná doba zálohy a typizované bateriové skříně Do PremiumTower 10-60 kw lze umístit

Více

Multimediální služby v taktických IP sítích

Multimediální služby v taktických IP sítích Cisco 2911 + UCS-E140 MCU CUCM CUP SX20 PC + Jabber PC + Jabber PC + Jabber Multimediální služby v taktických IP sítích 5. června 2014 O společnosti TTC TELEKOMUNIKACE,s.r.o. Tradiční český dodavatel komunikačních

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

ISMS. Síťová bezpečnost. V Brně dne 7. a 14. listopadu 2013

ISMS. Síťová bezpečnost. V Brně dne 7. a 14. listopadu 2013 ISMS Případová studie Síťová bezpečnost V Brně dne 7. a 14. listopadu 2013 Zadání - infrastruktura Modelová firma je výrobní firma, která síťové zabezpečení doposud nijak zásadně neřešila, a do jisté míry

Více

Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX

Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX Zabezpečení, efektivita a komfort s KNX Zabezpečení Dobře spát. Cestovat bez starostí. Spolehnutí na KNX Pozorná síť KNX je neustále ve střehu, během noci, i když jste na cestách. Inteligentní síť domácí

Více

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP

Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Bosch Video Management System Zabezpečení budoucnosti pomocí technologie IP Zabezpečení videodat přes síť IP Spojení všech součástí Systém Bosch Video Management System (VMS) slouží ke správě IP a digitálních

Více

Nová Sfera a Sfera Robur vstupní panely

Nová Sfera a Sfera Robur vstupní panely Nová Sfera a Sfera Robur vstupní panely AUDIO JEDNOTKA ZÁKLADNÍ 351000* 351100* 351200* 351300* 351000* Audio jednotku pro sestavení audio panelu lze kombinovat s moduly 352000, 352100, 352200, BTAREM58-EM**

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

JAKO JÁ. TA-Slider. Chytrý, inovativní a výkonný. Kompletní nastavení přes chytrý telefon pomáhá ušetřit až 50% času na uvedení do provozu

JAKO JÁ. TA-Slider. Chytrý, inovativní a výkonný. Kompletní nastavení přes chytrý telefon pomáhá ušetřit až 50% času na uvedení do provozu TA-Slider Ucelená řada lineárních pohonů se vám plně přizpůsobí v návrhu, při montáži i ovládání. Kompletní nastavení přes chytrý telefon pomáhá ušetřit až 50% času na uvedení do provozu Chytrý, inovativní

Více

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB. Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o.

Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB. Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o. Inteligentní elektroinstalace systém ABB i-bus EIB Pro váš perfektní dům. ABB s.r.o. Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v takzvaném

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

ABB i-bus KNX Inteligentní elektroinstalace pro Váš perfektní dům

ABB i-bus KNX Inteligentní elektroinstalace pro Váš perfektní dům ABB i-bus KNX Inteligentní elektroinstalace pro Váš perfektní dům Inteligentní elektroinstalace Klasické systémy elektroinstalace jsou v posledních letech stále častěji nahrazovány elektroinstalacemi v

Více

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ

POČÍTAČOVÉ ŘÍZENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ POČÍTAČOVÉ ŘÍENÍ TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ účel a funkce základní struktury technické a programové vybavení komunikace s operátorem zavádění a provoz počítačového řízení Počítačový řídicí systém H iera rc

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

Bytový monitor VTH5221Dx. Uživatelský návod

Bytový monitor VTH5221Dx. Uživatelský návod Bytový monitor VTH5221Dx Uživatelský návod Obsah Parametry monitoru... 3 Bezpečnostní pokyny... 3 Popis monitoru... 4 Zapojení v síti... 6 Schéma datových konektorů... 6 Prvotní instalace v síti LAN...

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace výrobků pro ovládání statické elektřiny SOUHRN: Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro eliminaci statické elektřiny, elektrostatické nabíjení a měření

Více

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY 2013 / 14 CONTROLS OVLADAČE A ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY CONTROLS 2 I TOSHIBA LOKÁLNÍ OVLADAČE TOSHIBA nabízí ke klimatizačním zařízením širokou škálu různých ovladačů, které umožňují snadné a přehledné ovládání jak

Více

Zabezpečovací systém VERSA Plus

Zabezpečovací systém VERSA Plus Zabezpečovací systém bezpečí, funkčnost, komfort BEZPEČNÉ A SNADNÉ OVLÁDÁNÍ FLEXIBILITA A VŠESTRANNOST Cenově dostupné řešení a snadná montáž ovládání ústředny pomocí integrovaných modulů, Ethernet, GSM/GPRS,

Více

CS1140 Systém elektrické požární signalizace

CS1140 Systém elektrické požární signalizace CS1140 Systém elektrické požární signalizace EP7F-Z2 AlgoRex Modulární, mikroprocesorem řízený systém elektrické požární signalizace Čtyři různé typy stanic volně kombinovatelné na zokruhované síti systému

Více

IQ Easy firmy Simco-ION

IQ Easy firmy Simco-ION IQ Easy firmy Simco-ION Nová generace zařízení pro inteligentní ovládání statické elektřiny Firma Simco-ION představuje novou generaci výrobků pro účinnou eliminaci statické elektřiny, elektrostatické

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od )

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od ) CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od 1. 1. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Trio se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Trio Služba ONE Trio 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB

Více