P L O C H A Z M Ě N Y Z 3-1 1, P L O C H A P Ř E S T A V B Y P 3-1 9, K. Ú. V Š E B O Ř I C E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P L O C H A Z M Ě N Y Z 3-1 1, P L O C H A P Ř E S T A V B Y P 3-1 9, K. Ú. V Š E B O Ř I C E"

Transkript

1 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 1 (celkem 16) OBSAH A. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ... 2 A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 3 A.3. zdůvodnění zadání a cíle řešení... 4 A.4. POUŽITÉ PODKLADY... 5 A.5. STÁVAJÍCÍ VYUŽITÍ ÚZEMÍ... 5 B. NÁVRH URBANISTICKÉ KONCEPCE... 6 B.1. CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ... 6 B.2. vyhodnocení podmínek daných územním plánem... 6 B.3. Specifické charakteristiky řešeného území vyplývající z jeho polohy 8 B.4. vazby řešeného území na širší okolí... 8 B.5. NÁVRH... 9 C. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ C.1. doprava a) vymezení řešeného území b) poloha území v dopravním systému c) místní komunikační síť d) síť pěších komunikací e) klidová doprava f) hromadná doprava osob g) dopravní limity území C.2. odpady C.3. vodovod C.4. kanalizace C.5. zásobování elektrickou energií C.6. zásobování plynem... 16

2 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 2 (celkem 16) A. ZÁKLADNÍ INFORMACE A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ Kraj: Ústecký Obec: Ústí nad Labem Katastrální území: Všebořice Plochy dle ÚP: Z3-11, připojená P3-19

3 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 3 (celkem 16) A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Územní studie bude zpracována pro celé řešené území v rozsahu, v jakém je vymezeno platným územním plánem. V rámci řešení širších vazeb na okolí je možno v návrhu územní studie přesáhnout mimo vymezené území. Tento přesah musí být v návrhu dostatečně odůvodněn. Cíle: Navržení optimálního využití území vzhledem k umístění plochy a její logické návaznosti s využitím přípustných a podmíněně přípustných činností v souladu s navrženým převažujícím účelem využití tak, aby bylo zajištěno kvalitní životní a sociální prostředí, navrženo veřejné prostranství dle platných právních předpisů a napojení na dopravní a technickou infrastrukturu s ohledem na existující limity v území a již pořízené územně plánovací podklady. Pro řešení plochy Z3 11 byla do této územní studie organicky zapojena již zpracovaná územní studie plochy P3 19 a tímto byly obě plochy (Z3 11 a P3 19) řešeny jako jeden celek, viz. další text. Území řešené územní studií se nachází na severozápadním okraji města Ústí nad Labem. Jedná se na ploše P3 19 převážně o zastavení plochy komerční občanskou vybaveností a na ploše Z3 11 se jedná o volné nezastavěné území v k.ú. Všebořice. Plocha přestavby P3-19 je již využívána vícero funkcemi, převažující jsou obchodní zařízení (Staviva atd.), dopravní služby (čerpací stanice, stanice technické kontroly atd ). Plochy jsou vyspecifikované Územním plánem Ústí nad Labem, schváleným zastupitelstvem města v roce Lokalita je označena jako plocha změny Z3-11 a plocha přestavby P3-19, o celkové výměře ,27 m 2. Pro plochu P3 19 byla již územní studie vypracována s podmínkou řešení dopravní infrastruktury zajišťující napojení plochy Z3 11. Řešené území zahrnuje prostor na okraji zastavěné části Všebořic, vymezený stávající silnicí I. třídy, která je zároveň přivaděčem na dálnici D8, na severu bývalým areálem tlakové plynárny Užín, nyní připravované jako nový průmyslový areál řešený v programech Brownfields, na jihu nezastavěným územím místní části Střížovický vrch a na východě nezastavěným územím městské čtvrti Všebořice. Řešeným územím je jak plocha přestavby P3-19 o celkové rozloze 38111,7 m 2 na p. p. č. 935/4, 935/5, 939, 940, 941/4, 941/5, 941/6, 941/7, 941/8, 941/9, 941/10, 941/11, 941/13, 941/14, 941/15, 941/16, 941/17, 941/18, 941/19, 941/20, 941/21, 941/23, 941/24, 941/25, 941/26, 941/34, 941/37, 941/38 a části p. p. č. 941/2 v k. ú. Všebořice se způsobem využití SM-VR plochy smíšené výrobní (tato plocha byla již územní studií prověřena), tak navazující plocha změny Z3-11 v k. ú. Všebořice o celkové rozloze ,57 m2. Plocha změny Z3-11 se nachází na pozemcích p. č. 941/3, 941/12, 935/1, 935/3 v k. ú. Všebořice a na částech p. p. č. 941/2, 943/1, 941/1 v k. ú. Všebořice se způsobem využití SM-VR plochy smíšené výrobní.

4 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 4 (celkem 16) A.3. ZDŮVODNĚNÍ ZADÁNÍ A CÍLE ŘEŠENÍ K pořízení územní studie přistoupil Odbor investic a územního plánování Magistrátu města Ústí nad Labem ve spolupráci s majiteli pozemků na části řešeného území, jako naplnění podmínky pro další územní rozvoj lokality a možnost zahájení zástavby, vyplývající z platného ÚP Ústí nad Labem, do jehož správního území plochy patří. Účelem zpracování územní studie je pořízení podkladu pro rozhodování v území. V rámci územní studie jsou řešeny jednak plochy změny Z3-11 a jednak plochy přestavby P3-19, pro kterou byla již Územní studie zpracována a zaregistrována to i s vazbou na nyní řešenou plochou Z3 11, protože plochy na sebe navazují a tvoří dle ÚP Ústí nad Labem jeden územní celek se společným napojením obslužné dopravy a technické infrastruktury, tudíž nadále bude celé území obou ploch posuzováno dohromady jako jeden organický celek v této územní studii. U územní studie pro plochu P3-19 bude ukončena možnost využití po zaregistrování této územní studie. Řešení územní studie mimo jiné stanovuje urbanistickou koncepci budoucí zástavby, dopravní obslužnost jednotlivých částí až do detailu stavebního pozemku, využitelnost navazujících ulic pro dopravní napojení. Dále je dokumentována technická infrastruktura hlavních systémů obslužných a energetických inženýrských sítí. V neposlední řadě řešení beze zbytku respektuje a zapracovává záměry a zásady platného územního plánu města. Cílem řešení územní studie je návrh optimálního využití území, vzhledem k umístění všech ploch a jejich logické návaznosti, s využitím přípustných a podmíněně přípustných činností v souladu s navrženým převažujícím účelem využití tak, aby bylo zajištěno kvalitní životní a sociální prostředí dle platných právních předpisů. Dále je navrženo napojení na dopravní a technickou infrastrukturu. Posouzeno bude i stávající využívání území s ohledem na navržený způsob využití a to v obou plochách P3 19 a Z3 11 dohromady.

5 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 5 (celkem 16) A.4. POUŽITÉ PODKLADY Podkladem pro zpracování územní studie byla katastrální mapa zájmového území a zaměření části území, pořízené jedním z majitelů pozemků řešeného území, který je i investorem této územní studie, dále pak již zaregistrovaná územní studie pro plochu P3 19. Dle pokynů pořizovatele byly jako podklady použity ÚPD platný ÚP Ústí nad Labem. Podkladem pro stanovení rozsahu a formálního zpracování bylo Zadání územní studie, zpracované pořizovatelem a ústní projednání konceptu řešení s pořizovatelem. A.5. STÁVAJÍCÍ VYUŽITÍ ÚZEMÍ Pozemky plochy Z3-11 řešeného území nejsou v současné době využívány. Je to převážně a pouze půda s trvalým travním porostem, s periodickou údržbou sečením tohoto porostu. Přestavbová plocha P3-19 je prakticky celá využívaná různými uživateli areály, jako je čerpací stanice pohonných ploch, stanice technické kontroly, myčky aut, pneuservis a prodejní sklad stavebnin. Navazující ulice fungují jako obslužné komunikace pro dopravní obsluhu stávající zástavby stávajících areálů. Komunikace I. třídy podél severní a severovýchodní části plochy P3 19 i plochy Z3 11 je stávající. Pro areál je již stávající křižovatka vyřešena v dostatečné kapacitě s odbočovacími prvky. Problematická je však otázka prostupnosti prostupnosti ČSPHM pro nákladní vozidla, jelikož se zde tvoří velké fronty a je ucpaný výjezd z areálů zpět na silnici I. třídy, kdy nejčastějším odbočením je odbočení vlevo směrem k dálnici D8. Proto byly zpracovány různé studie technického a dopravního řešení, jak odstranit toto štosování nákladních vozidel před vjezdem do ČSPHM. Jedním z řešení je využití části pozemků z plochy Z3 11 pro výstavbu dopravní infrastruktury, parkování pro nákladní vozidla, miniservis včetně pneu, popř. rozšíření čekacích míst pro frontu vozidel k ČSPHM, popř. i rozšíření ČSPHM, čímž by došlo ke zvýšení kapacity výdejních míst a tím rychlejšímu odbavení nákladních automobilů a následně pak odstranění výše uvedeného štosování nákladních vozidel na silnici I. třídy před vjezdem do areálu.

6 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 6 (celkem 16) B. NÁVRH URBANISTICKÉ KONCEPCE B.1. CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ Řešené území má morfologicky členitý charakter s převažujícím spádem orientovaným k severu, směrem ke stávající komunikaci I. třídy. Sklon se pohybuje od 0 do 10 %, horní část plochy Z3 11 má sklon větší (15 %, místy až 18 %). Území je pohledově exponované zejména od hlavního silničního směru, ze silnice I. třídy, vedoucího k dálnici D8. Řešené území s ohledem na svoji polohu na okraji zastavěné části obce, navazuje na plochy přírodní nebo plochy přestavbové, plochy změn a převážně na plochy výroby a smíšené. Dopravně je napojeno na stávající systém navazující na silnici I. třídy. Pro napojení celého území je zde stávající křižovatka s odbočovacími pruhy v obou směrech. Rozloha území P3-19 je 38111,7 m 2 a území Z3-11 je ,57 m 2. B.2. VYHODNOCENÍ PODMÍNEK DANÝCH ÚZEMNÍM PLÁNEM Plocha P3 19 je určena jako přestavbová plocha smíšená výrobní SM - VR. Podmínky pro zástavbu vychází z ustanovení územního plánu města. Pro řešené přestavbové území jsou stanoveny následující podmínky: Využití pro plochy SM-VR (plochy smíšené výrobní): SM- VR PLOCHY SMÍŠENÉ VÝROBNÍ a) převažující účel využití - umístění a rozvoj drobné výroby, výrobních a nevýrobních služeb, které svým provozem a vyvolanou dopravní obsluhou nevylučují možnost bydlení jako doplněk hlavní funkce b) přípustné - zařízení drobné výroby, výrobních a nevýrobních služeb - sklady a veřejné provozy a administrativa - obchodní, administrativní a správní budovy - veřejné stravování a ubytování - zařízení na zpracování a výkup zemědělské produkce - ostatní ubytovací zařízení - odstavná a parkovací stání, garáže - nezbytná dopravní a technická infrastruktura c) podmíněně přípustné - zahradnictví - rodinné a bytové domy d) podmínky funkčního a prostorového uspořádání

7 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 7 (celkem 16) - připouští se pouze takové stavby a zařízení, které svým provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nenaruší krajinný ráz - zastavěnost pozemku resp. areálu nepřesáhne 65%, tzn. min 35% výměry pozemků bude tvořit zeleň e) nepřípustné - všechny ostatní výše neuvedené funkce a činnosti - stavby fotovoltaických elektráren mimo fasády a střechy budov. Pod pojmem zařízení drobné výroby, výrobních a nevýrobních služeb se rozumí areály výrob a služeb, které nemají průmyslový charakter a zejména svojí činností a vyvolaným provozem negativně nad míru přípustnou neovlivňují sousední plochy a stavby. Sklady a veřejnými provozy se rozumí skladové plochy a stavby, sloužící převážně pro veřejnost, např. výkupny druhotných surovin, třídírny odpadu, kompostárny. Plocha Z3 11 je určena platným územním plánem. Územní plán Ústí nad Labem vymezuje pro plochu Z3-11 způsob využití SM-VR plochy smíšené výrobní, což znamená shodné využití jako pro plochu P3 19. Plocha Z3-11 sousedí při jižním okraji s územním systémem ekologické stability (ÚSES) - veřejně prospěšné opatření U9 Nedvězí lokální biocentrum funkční.

8 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 8 (celkem 16) B.3. SPECIFICKÉ CHARAKTERISTIKY ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ VYPLÝVAJÍCÍ Z JEHO POLOHY Specifikem řešeného území je jeho zhodnocení rozsáhlým již stávajícím využitím výstavbou již zkolaudovaných staveb dopravní a komerční občanské vybavenosti jako je čerpací stanice pohonných hmot, stanice technické kontroly, prodejní sklad stavebnin, myčka automobilů atd. Toto se týká především plochy P3 19. Plocha Z3 11 je v současné době celá bez konkrétního využití či využívání, plocha je nyní celá travnatá. Toto specifikum významně limituje další využitelnost území pro funkce dané platným ÚP bez vynucených úprav. S ohledem na prostorovou provázanost řešeného území a omezenou možnost odpovídajícího dopravního napojení, se toto omezení týká jen plochy Z3-11. Plocha Z3-11 je navíc omezována také svou svažitostí a sousedstvím s otevřenou krajinou. Tato územní studie obě plochy P3 19 a Z3 11 slučuje v jeden funkční celek, viz. předchozí text. B.4. VAZBY ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ NA ŠIRŠÍ OKOLÍ Jsou zejména v částech dopravní obslužnosti, napojení systémů technické infrastruktury. Do návrhu řešení je zapracován průběh a možnosti dopravního napojení především pro plochu Z3-11 přes plochy P3-19. Plocha P3-19 je již rozsáhle zastavěna zkolaudovanými stavbami a má kompletní obslužné komunikace hotové a zkolaudované. Zpracovaná studie pro plochu P3 19 připouštěla dobudování malého areálu autoslužeb, jehož realizace se nevylučuje ani v řešení této územní studie

9 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 9 (celkem 16) B.5. NÁVRH Návrh řešení se zabývá především zbývající zastavitelnou částí řešeného území. Koncepce navrženého řešení vychází z výše uvedených podmínek daných územním plánem a charakteristikami a vazbami na širší okolí. V rámci obou ploch zastavitelného území jsou základními parametry navrženého využití ploch následující výměry: Celková plocha řešeného území 8,68843 ha Plocha území P3-19 3,81117 ha Plocha území Z3-11 4,87726 ha Plochy pozemků k zástavbě v území P3-19 2,4772 ha Plochy pozemků k zástavbě v území Z3-11 3,1702 ha Návrh řešení území je koncipován především s ohledem na strukturu okolní zástavby a její měřítko. Základní funkcí území je smíšená a výrobní činnost, viz. platný ÚP pro plochu P3-19 a pro plochu Z3 11 shodně. SM- VR PLOCHY SMÍŠENÉ VÝROBNÍ a) převažující účel využití - umístění a rozvoj drobné výroby, výrobních a nevýrobních služeb, které svým provozem a vyvolanou dopravní obsluhou nevylučují možnost bydlení jako doplněk hlavní funkce b) přípustné - zařízení drobné výroby, výrobních a nevýrobních služeb - sklady a veřejné provozy a administrativa - obchodní, administrativní a správní budovy - veřejné stravování a ubytování - zařízení na zpracování a výkup zemědělské produkce - ostatní ubytovací zařízení - odstavná a parkovací stání, garáže - nezbytná dopravní a technická infrastruktura c) podmíněně přípustné - zahradnictví - rodinné a bytové domy d) podmínky funkčního a prostorového uspořádání - připouští se pouze takové stavby a zařízení, které svým provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nenaruší krajinný ráz - zastavěnost pozemku resp. areálu nepřesáhne 65%, tzn. min 35% výměry pozemků bude tvořit zeleň e) nepřípustné - všechny ostatní výše neuvedené funkce a činnosti - stavby fotovoltaických elektráren mimo fasády a střechy budov.

10 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 10 (celkem 16) Zastavitelné plochy lokality jsou v návrhu územní studie regulovány dvěma prvky. Je to jednak ve vztahu k navrženým plochám s dopravní obsluhou a stávajícím místním komunikacím na obvodě řešeného území. Dále územním plánem určený charakter využití s možnou zastavitelností 65 % a maximální výškou 8 m v hřebeni (včetně rekl. poutačů apod.), 2 nadzemní podlaží. V části plochy Z3 11 je navržena parcelace na jednotlivé pozemky, tato parcelace je však pouze orientační a není závazná. V souladu s platným ÚP jsou obslužné komunikace navrženy tak, aby umožnily přímou obsluhu všech budoucích nemovitostí, areálů. Napojení lokality na okolní plochy je v souladu se zadáním a ÚP navrženo na navazující silniční síť. Pro dopravní obsluhu je využita stávající místní komunikace, která je připojena na silnici I. třídy, na ulici Havířskou. Obě plochy P3 19 a Z3 11 mají v podstatě shodnou, resp. společnou páteřní komunikaci. Plocha P3 19 je prakticky celá využitá stávajícími areály, plocha Z3 11 je naopak celá nevyužívaná, nyní je však předmětem této studie vytvořit jedno území, na volných plochách Z3 11 navrhnout možnou a přípustnou zástavbu. Část plochy Z3 11 u silnice I. třídy je navržena k zástavbě dopravní infrastrukturou pro osobní a nákladní automobily. Další část této plochy nad stávající zástavbou dvou autoservisů a stanice technické kontroly je navržena pro rozšíření těchto areálů obdobnou funkcí služeb pro motoristy. Část této plochy je již svažitá a vzhledem ke tvaru těchto ploch je i navržena zástavba rodinnými domy a v návaznosti na sousedící biokoridor je ponechána část ploch Z3 11 jako stávající volná plocha se stávající zelení, jelikož pro tuto část není zcela jasná představa jejího využití. Tuto plochu ponecháváme jako možnou rezervu pro další rozvoj celého území jako zelenou plochu s možností budoucího využití pro výstavbu RD, popř. výrobní či nevýrobní služby, které svým provozem nebudou rušit obytnou pohodu případné plochy bydlení. Jednotlivé plochy areály budou postupně oploceny. Rovněž může být oplocena i reservní plocha. Pro výstavbu RD a areálů motoristických služeb platí obdobná regulace jako pro areál u silnice I. třídy výška 8m v hřebeni (včetně rekl. poutačů apod.), max 2 nadzemní podlaží, zastavitelnost 65 %. Minimální podíl převažující funkce drobné výroby a výrobních a nevýrobních služeb nesmí klesnout pod 50 % z celkové plochy Z3 11. Řešení plochy Z3 11, ale i související resp. spojené plochy P3 19 je navrženo jako celkové. Bude ale probíhat v zásadě po ucelených areálech, pouze výstavba RD bude připravena jako technická infrastruktura, ale jednotlivé RD budou realizovat již jednotliví stavebníci.

11 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 11 (celkem 16) Byla navržena propustnost pro pěší mezi územím P3-19, Z3-11 a stávajícím veřejným prostranstvím (PV) na p.p.č. 947,946,944 v k.ú. Všebořice. Etapizace není v řešeném území navrhována.

12 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 12 (celkem 16) C.1. DOPRAVA a) VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ C. TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Z dopravního hlediska je řešená lokalita vázána pouze na stávající napojení na komunikaci I. třídy. Na tuto komunikaci je napojen dopravně obslužný systém obou řešených ploch P3-19 a Z3-11. b) POLOHA ÚZEMÍ V DOPRAVNÍM SYSTÉMU Území městské čtvrti Všebořice, respektive jejich navazující část, je z dopravního hlediska stabilizovaným územím, obsluha jednotlivých zastavěných míst je založena na existenci komunikací lokálního místního významu, ale především na napojení na stávající komunikaci I. třídy přes křižovatku s odbočovacími pruhy v obou směrech. Řešené území určené pro zástavbu leží v dopravně exponovaném území na okraji výše uvedených území. Na řešeném rozvojovém území ploch se nachází stávající místní komunikace. S ohledem na možnosti napojení navazující na plochu Z3-11, jsou řešené plochy z hlediska dopravní obsluhy řešeny jako jeden dopravní systém. K řešení dopravní situace stávající křižovatky proběhlo řada různých jednání. Problém ucpávání tohoto směru odbočení je štosování nákladních vozidel (viz. předchozí kapitoly), proto byla zpracována dopravní studie obou čerpacích stanic a navrženo řešení, které je součástí této územní studie. Dopravní studie je přiložena jako doklad k této studii. c) MÍSTNÍ KOMUNIKAČNÍ SÍŤ Lokality navržené k zástavbě zpřístupňují navržené místní komunikace. Tyto navržené komunikace zajistí dopravní obsluhu navržených pozemků pro výstavbu. Navržené komunikace jsou dvouproudé, obousměrné, pouze v jednom případě je navržena slepá komunikace s úvraťovým obratištěm, zbývající mají navrženu točnu pro plynulé otáčení. V lokalitě nově navržená místní komunikace svým šířkovým uspořádáním odpovídá normovým požadavkům a kategorizaci dle ČSN Poloha obratiště je v souladu s požadavky vyhlášky č. 501/2006 Sb., o obecných požadavcích na využívání území v platném znění. Kategorizace komunikací Navržená místní komunikace má parametry, odpovídající komunikacím funkční skupiny C, se šířkou vozovky 7m. Na jedné straně vozovky je navržen chodník, celková šířka dopravního prostoru je minimálně 8,5 m. Tato šířka vyhovuje požadavkům Vyhlášky o obecných požadavcích na využívání území č. 501/2006 Sb.

13 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 13 (celkem 16) V této vyhlášce se v 22 uvádí, že nejmenší šířka veřejného prostranství, jehož součástí je pozemní komunikace zpřístupňující pozemek RD, je 8,0 m. Směrové řešení Místní komunikace jsou na stávající napojeny v 1 připojovacím bodu. Tímto bodem je konec místní komunikace vedoucí k hlavní křižovatce na silnici I. třídy. Celková délka navržených místních komunikací v řešené lokalitě je 159,92 m. V návrhu je navržena jedna slepá komunikace s úvraťovým obratištěm. Ostatní úseky komunikací jsou zakončeny točnou pro plynulé otáčení. Směrové řešení navržených komunikací bude upřesněno v rámci projektové přípravy stavby navržených komunikací. Výškové řešení Terén v řešeném území je svažitý s maximálním sklonem cca 10%. Navržené místní komunikace jsou v kontextu využitelnosti území navrženy dle možností souběžně s vrstevnicemi. Při realizaci by požadavky na maximální podélné sklony místních komunikací funkční skupiny C stanovené ČSN , měly být splněny. Šířkové uspořádání Místní komunikace jsou navrženy v souladu s ČSN Dále jsou navrženy tak, aby parametry příčných profilů odpovídaly průjezdu osobních vozidel a průjezdu vozidel dopravní obsluhy, údržby, respektive vozidel určených pro svoz komunálního odpadu. Komunikace jsou navrženy tak, aby vyhovovaly požadavkům Vyhlášky o obecných požadavcích na využívání území č. 501/2006 Sb. Šířky dopravních veřejných prostorů v řešené lokalitě jsou navrženy 8,5 m nebo 11,5 m. d) SÍŤ PĚŠÍCH KOMUNIKACÍ Současný provoz pěších v rámci řešeného území je minimální. Případný provoz na ploše nezastavěného rozvojového území je živelný. Součástí řešení lokality určené k zástavbě je systém chodníků, které jsou z větší části navrženy v souběhu s obslužnými komunikacemi, a to pouze v možné návaznosti na plochu Z3-11 a to při možném podmíněně přípustném využití plochy, tj. možné výstavby i rodinných domů. e) KLIDOVÁ DOPRAVA V současnosti nejsou v řešeném území žádné plochy a objekty klidové dopravy mimo stávající areály. Návrh předpokládá, že parkování a odstavování vozidel bude

14 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 14 (celkem 16) probíhat na vlastních pozemcích jednotlivých areálů a to jak pro návštěvníky, tak i pro zaměstnance. f) HROMADNÁ DOPRAVA OSOB Místní část Všebořice je obsluhována městskou hromadnou dopravou z centra. Nejbližší zastávka MHD je cca 750 m od východního okraje řešené lokality. Návrh ÚS nepředpokládá doplnění nebo úpravu trasy MHD v souvislosti s využitím řešeného území. g) DOPRAVNÍ LIMITY ÚZEMÍ Do kategorie základních dopravních limitů patří některé omezující prvky, které mohou ovlivňovat činnost v území, vyplývající z platné legislativy a které je nutno při návrhu respektovat. Mezi ně patří např. stanovení ochranných pásem silnic a místních komunikací. Ochranné pásmo stanice LPG bylo povoleno samostatným rozhodnutím o vzniku ochranného pásma a je zohledněno ve stávající zástavbě. Silniční ochranné pásmo upravuje zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích. Ochranné pásmo silnice I. třídy na severní straně plochy P3-19 nebylo nalezeno a podle platné legislativy neexistuje viz. citace zákona. Pro vyhlášení ochranného pásma silnice I. třídy jsou nutné podmínky specifikované 30 zákona č. 361/2000 Sb. v platném znění novely č. 48/2016 Sb. V této části jsou již dokončené stávající areály, tj. plocha je v podstatě již stabilizovaná a územní studie se těmito areály již nezabývá. Již zmiňované dopravní problémy řeší samostatná dopravní studie od firmy AF- CITYPLAN s.r.o., která využívá část plochy Z3 11 právě pro rozšíření ČS tak, aby byla zvýšena průchodnost a tím i kapacita a z toho plynoucí malá pravděpodobnost tvoření front nákladních automobilů. Studie je přiložena jako příloha k této studii.

15 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 15 (celkem 16) C.2. ODPADY Na řešených plochách, ani v jejich blízkosti se nenalézá řízená skládka. Odpady, produkované budoucími uživateli nemovitostí na řešeném území, budou likvidovány pravidelným svozem oprávněnou firmou. Nová zástavba bude napojena na systém svozu komunálního odpadu města Ústí nad Labem. Do řešených ploch nezasahuje žádné evidované pásmo hygienické ochrany. C.3. VODOVOD Pro navržený areál bude přivedena vodovodní přípojka ze stávajícího vodovodního potrubí, které vede vedle stávající komunikace pro dané areály STK a Autonu. Ostatní body napojení vodovodu a jeho provedení bude předmětem dokumentace pro územní řízení. Stávající inženýrské sítě vodovodu jsou ve vlastnictví investora. C.4. KANALIZACE Splašková kanalizace Navržená splašková kanalizace bude napojena do splaškové kanalizace v ulici Havířská. V případě kladných stanovisek v rámci navazujících správních řízeních bude řešeno jinak (např. do bezodtokových jímek apod.). Dešťová kanalizace Pro navržený areál bude přivedena dešťová kanalizace ze stávajícího potrubí dešťové kanalizace, nacházející se při západním okraji řešeného území, která je svedena do blízkého toku (Podhořský potok). Stávající inženýrské sítě dešťové kanalizace jsou ve vlastnictví investora. Dle požadavku OŽP v dalších stupních bude řešeno zpomalení dešťových vod, nelze přímo vypouštět vody dešťovou kanalizací do blízkého toku. V případě dohody se správcem a dotčeným orgánem na základě odborného posudku možné řešit i jinak v navazujících správních řízeních. Pro danou lokalitu není systém vsakování z hlediska hydrogeologických poměrů vhodný, byla provedena obsáhlá konzultace s RNDr. Kněžkem, akreditovaným hydrogeologem. Celé území je již nyní velmi zvodnělé a projevují se již nyní některé problémy na 4 místech řešených ploch Z3 11 a P3 19.

16 Ú Z E M N Í S T U D I E Strana 16 (celkem 16) C.5. ZÁSOBOVÁNÍ ELEKTRICKOU ENERGIÍ Pro navržený areál bude zajištěno zásobování elektrickou energií ze stávajícího podzemního vedení, nacházející se při západním okraji řešeného území. Objekt trafostanice a rozvody pro stávající areály jsou ve vlastnictví investora. C.6. ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM Navržený areál nebude mít zásobování plynem. Plyn není do této lokality zaveden. C.7. ZÁVĚR Územní studie navrhla optimální využití území vzhledem k umístění ploch Z3-11 a P3-19, prověřila a posoudila řešení vybraných problému v souladu s 30 zákona č. 183/2006 Sb., Stavební zákon. Územní studie bude sloužit jako podklad pro rozhodování v území.

ÚSTÍ NAD LABEM KOČKOV Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9)

ÚSTÍ NAD LABEM KOČKOV Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9) ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 9) OBSAH A. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ... 2 A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 2 A.3. ZDŮVODNĚNÍ ZADÁNÍ A CÍLE ŘEŠENÍ... 2 A.4. POUŽITÉ PODKLADY...

Více

PLOCHY PŘESTAVBY P25-1 a P K. Ú. SEBUZÍN ÚZEMNÍ STUDIE

PLOCHY PŘESTAVBY P25-1 a P K. Ú. SEBUZÍN ÚZEMNÍ STUDIE ÚZEMNÍ STUDIE ÚSTÍ NAD LABEM SEBUZÍN PLOCHY PŘESTAVBY P25-1 a P25-103 K. Ú. SEBUZÍN ÚZEMNÍ STUDIE SRPEN 2012 ÚZEMNÍ STUDIE ÚSTÍ NAD LABEM SEBUZÍN PLOCHY PŘESTAVBY P25-1 a P25-103 K. Ú. SEBUZÍN ÚZEMNÍ STUDIE

Více

PLOCHY ZMĚN Z2-7 a Z2-103 K.Ú. STRÁŽKY U HABROVIC ÚZEMNÍ STUDIE

PLOCHY ZMĚN Z2-7 a Z2-103 K.Ú. STRÁŽKY U HABROVIC ÚZEMNÍ STUDIE ÚZEMNÍ STUDIE ÚSTÍ NAD LABEM STRÁŽKY U HABROVIC PLOCHY ZMĚN Z2-7 a Z2-103 K.Ú. STRÁŽKY U HABROVIC ÚZEMNÍ STUDIE ČERVEN 2012 ÚZEMNÍ STUDIE ÚSTÍ NAD LABEM STRÁŽKY U HABROVIC PLOCHY ZMĚN Z2-7 a Z2-103 K.Ú.

Více

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A

MR&S. PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A PLOCHA ZMĚNY Z2-6, k.ú. STRÁŽKY U HABROVIC T E C H N I C K Á Z P R Á V A A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY PRO VYUŽITÍ PLOCH DLE PLATNÉ ÚPP D/ PODMÍNKY PRO VYMEZENÍ A VYUŽITÍ POZEMKŮ

Více

Příloha č. 1 Důvodové zprávy

Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 1 Důvodové zprávy Příloha č. 2 Důvodové zprávy Příloha č. 3 Důvodové zprávy Dle Územního plánu Ústí nad Labem kapitola f) se část p. p. č. 78/31 a část p. p. č. 78/32 obě v k.

Více

Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z 2-2 K. Ú. S T R Á Ž K Y U H A B R O V I C

Ú S T Í N A D L A B E M P L O C H A Z M Ě N Y Z 2-2 K. Ú. S T R Á Ž K Y U H A B R O V I C ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 12) OBSAH A. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ... 2 A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 2 A.3. ZDŮVODNĚNÍ ZADÁNÍ A CÍLE ŘEŠENÍ... 2 A.4. POUŽITÉ PODKLADY...

Více

ÚSTÍ NAD LABEM SKOROTICE, BOŽTĚŠICE S K O R O T I C E P L O C H A Z MĚNY Z 6-6 ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 10)

ÚSTÍ NAD LABEM SKOROTICE, BOŽTĚŠICE S K O R O T I C E P L O C H A Z MĚNY Z 6-6 ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 10) ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 10) OBSAH A. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 2 A.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ÚZEMÍ... 2 A.2. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ... 2 A.3. zdůvodnění zadání a cíle řešení... 2 A.4. POUŽITÉ PODKLADY...

Více

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod

PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod PTICE ÚZEMNÍ STUDIE Lokalita Jihovýchod Zpracovatel : Ing. arch. Milič Maryška, Letohradská 3/369, 170 00 Praha 7 datum : leden 2015 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název akce : Zpracovatel : PTICE - ÚZEMNÍ STUDIE

Více

SKOROTICE U ÚSTÍ NAD LABEM PLOCHA ZMĚNY Z6-6 ÚZEMNÍ STUDIE

SKOROTICE U ÚSTÍ NAD LABEM PLOCHA ZMĚNY Z6-6 ÚZEMNÍ STUDIE ÚZEMNÍ STUDIE Strana 1 (celkem 15) ÚSTÍ NAD LABEM SKOROTICE, BOŽTĚŠICE SKOROTICE U ÚSTÍ NAD LABEM PLOCHA ZMĚNY Z6-6 ÚZEMNÍ STUDIE ŘÍJEN 2012 ÚZEMNÍ STUDIE Strana 2 (celkem 15) ÚZEMNÍ STUDIE Strana 3 (celkem

Více

ÚS TŘI KŘÍŽE DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ

ÚS TŘI KŘÍŽE DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ ÚS Tři Kříže, Dopravní řešení - 1 - ÚS TŘI KŘÍŽE DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ ÚS Tři Kříže, Dopravní řešení - 2 - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV: ÚS Tři Kříže, DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ STUPEŇ: Studie MÍSTO: Neštěmice OBJEDNATEL:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Nová Ves Z19-3, Z19-106

Více

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa

Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Zadání Územní studie US 11 Rozšíření obytného souboru Špičák Město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká Lípa, vyřizuje

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29

Návrh zadání územní studie. Dražejov D29 Návrh zadání územní studie Dražejov D29 Základní identifikační údaje Místo: k.ú. Dražejov u Strakonic Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního plánování Zhotovitel: Datum: prosinec

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B

Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Návrh zadání územní studie Mutěnice L9-B Základní identifikační údaje Název akce: Mutěnice L9-B Místo: k.ú. Mutěnice u Strakonic Zadavatel: Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky

ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky Příloha č.3 ZADÁNÍ REGULAČNÍHO PLÁNU CHVALETICE Hornická Čtvrť západ u křižovatky a) Vymezení řešeného území Lokalita zahrnuje zastavitelnou plochu a.11. vymezenou územním plánem pro bydlení, plochu b.3.

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2

ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 ÚZEMNÍ STUDIE SEZEMICE LOKALITA Z2 A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části: A1. ÚVOD 1.1. Základní údaje, zadání úkolu 1.2. Vazby na územně plánovací dokumentaci 1.3. Použité podklady 1.4. Vymezení řešeného

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH P3, P4 a Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy

pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky parc.č. 338/1, 352, 354 k.ú. Přišimasy Obecní úřad Přišimasy, (na základě spolupráce s osobou splňující kvalifikační předpoklady pro výkon územně plánovací

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US Zadání územní studie Štěkeň - Z2.1/US Základní identifikační údaje Název akce: Štěkeň - Z.2.1/US Místo: k.ú. Štěkeň Zadavatel: Městys Štěkeň Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Mojžíř P15-3, PD15-2 Dle

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDE PLOCH P8, Z9 a Z12 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019

ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY 17-B VE MĚSTĚ JIŘÍKOV ING. VLADIVOJ ŘEZNÍK ČERVEN 2019 Název: Druh dokumentace: ÚZEMNÍ STUDIE Řešené území: p.p.č. 1912/2, p.p.č. 1914 v k.ú. Jiříkov [661074] Datum zpracování: 11.6.2019

Více

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV

ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV ING.ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ARCHITEKTONICKO URBANISTICKÁ PROJEKČNÍ KANCELÁŘ, ZAVŘENÁ 32, 634 00 BRNO ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOROUHEV POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD POLIČKA, ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ, ROZVOJE

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun - odbor územního plánování a regionálního rozvoje PROJEKTANT: Ing. arch. Václava Dandová ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Stanislav Zeman listopad

Více

Návrh Zadání změny č. 9. územního plánu obce Jirny

Návrh Zadání změny č. 9. územního plánu obce Jirny Návrh Zadání změny č. 9 územního plánu obce Jirny Pořizovatel: Určený zastupitel: Výkonný pořizovatel: OÚ OBCE JIRNY Stanislav Skořepa Ing. Renata Perglerová Zpracovatel změny č. 9: Ing. arch. Jiří Danda,

Více

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL

ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT ZHOTOVITEL ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZASTAVITELNOU PLOCHU 3 V OBCI RADENICE ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT POŘIZOVATEL MÚ VELKÉ MEZIŘÍČÍ, odbor výstavby a regionálního rozvoje tel: 566 781 111 Radnická 29/1, 594 13, Velké Meziříčí

Více

ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel

ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel ÚZEMNÍ STUDIE P 34 Domamyslice - jih Objednatel Marcel Hájek, Šerhovní 4361/1, Prostějov Michal Peňás, Brněnská 4261/1, Prostějov Datum říjen 2018 Pořizovatel Magistrát města Prostějov Formát A3 Zpracovatel

Více

Územní studie Brná nad Labem P24-2

Územní studie Brná nad Labem P24-2 Územní studie Brná nad Labem P24-2 Pořizovatel: Magistrát města Ústí nad Labem Velká Hradební 8 Ústí nad Labem Zpracovatel: Ing. arch. Vladimír Charvát Dukelských hrdinů 20 Praha 7 02/2016 1 Obsah studie:

Více

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování

OBSAH DOKUMENTACE. Městský úřad Nový Jičín. Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče. Oddělení úřad územního plánování 1 POŘIZOVATEL: Městský úřad Nový Jičín Odbor územního plánování, stavebního řádu a památkové péče Oddělení úřad územního plánování Určený zastupitel: Ing. Marie Ježková ZPRACOVATEL: Svatopluka Čecha 513,

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA

DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA * KA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou DLOUHÁ LHOTA ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE

HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE HOLUBICE I. ZMĚNA Č. 7 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který změnu č. 7 vydal : Zastupitelstvo obce Holubice Datum

Více

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU

LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU Ú Z E M N Í S T U D I E LOKALITA BV17 KAMÝK NAD VLTAVOU POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBRAM ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ ZPRACOVATEL: IVAN PLICKA STUDIO s.r.o. ČERVEN

Více

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U

Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U MORAVSKÝ KRUMLOV Ú Z E M N Í P L Á N S Í D E L N Í H O Ú T V A R U Změna Č.5 I. ÚZEMNÍ PLÁN ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, SPOL. S R.O. Akce : MORAVSKÝ KRUMLOV územní plán změna č.5 Evidenční

Více

PLOCHY U HABROVICKÉHO RYBNÍKA

PLOCHY U HABROVICKÉHO RYBNÍKA ÚZEMNÍ STUDIE ÚSTÍ N. LABEM HABROVICE, SKOROTICE, VŠEBOŘICE PLOCHY U HABROVICKÉHO RYBNÍKA ÚZEMNÍ STUDIE SRPEN 2012 ÚZEMNÍ STUDIE SEZNAM DOKUMENTACE Průvodní zpráva Výkresy 01 Hlavní výkres 1 : 1000 02

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova

ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE POŘIZOVATEL Magistrát města Prostějova ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITY RD KRASICE PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název akce Pozemky Místo stavby Kraj : : p.č. 230 a 232/1 k.ú. Krasice : ulice Krasická a její okolí

Více

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část

návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část příloha č. 1 opatření obecné pova hy návrh změny č. 5 územního plánu obce Dynín textová část vydávající správní orgán: Zastupitelstvo obce Dynín datum vydání: oprávněná úřední osoba pořizovatele jméno

Více

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa

ZADÁNÍ. Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) Města Česká Lípa ZADÁNÍ Územní studie US 7 US přestavbového území jižního centra (veřejné prostranství) město Česká Lípa Pořizovatel: Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování, náměstí T.G. Masaryka 1, 470 35 Česká

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE. místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU STRÁŽKOVICE místní část Řevňovice vydaná zastupitelstvem obce Strážkovice ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č.1 ÚP byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Strážkovice (usnesení č.

Více

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení

ČÁST PRVNÍ Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.2/2004 obce VĚDOMICE o vymezení závazné části Změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru Vědomice Zastupitelstvo obce Vědomice vyhlašuje v souladu s ustanovením 29 odst. 2 a 3

Více

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A

ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST A ZMĚNA Č. 11 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU MĚSTA KLADNA TEXTOVÁ ČÁST A Brno 9 / 2015 Strana 2 POŘIZOVATEL Úřad architektury a územního plánování Magistrát města Kladna Náměstí starosty Pavla 44 272 52

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 1 MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Ústí nad Labem - Kočkov

Více

Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu

Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu Zadání regulačního plánu Regulační plán Přišimasy lokalita Kbelka Příloha návrhu regulačního plánu (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) str.1/9 Identifikační údaje Místo: Pořizovatel: pozemky

Více

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava

URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, Jihlava URBANISTICKÉ STŘEDISKO JIHLAVA, spol. s r. o. Matky Boží 11, 586 01 Jihlava -------------------------------------------------------------------- ZMĚNA Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ zakázkové

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE

ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE ZMĚNY KO2, KO3, KO4, KO5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KOTVRDOVICE (VERZE PRO SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ) obsah změn Ko2, Ko3, Ko4, Ko5 Ko2: Bydlení na východním okraji obce změna funkčního využití pozemku parc. č. 1338 v

Více

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel:

OBEC KYŠKOVICE. Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování. Pořizovatel: OBEC KYŠKOVICE ÚZEMNÍ STUDIE PLOCHY Z5 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice 06 / 2017 Název dokumentace:

Více

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STRUHAŘOV. Objednatel : Obec Struhařov, Struhařov 75, Benešov

ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STRUHAŘOV. Objednatel : Obec Struhařov, Struhařov 75, Benešov ZMĚNA č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STRUHAŘOV Objednatel : Obec Struhařov, Struhařov 75, 256 01 Benešov Pořizovatel : Obecní úřad Struhařov, Struhařov 75, 256 01 Benešov zastoupení : starosta obce Ing. Libor

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE. HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE HORNÍ LITVÍNOV HORNÍ LOM Pro Horní Lom část A I. TEXTOVÁ ČÁST POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD LITVÍNOV PROJEKTANT: ING.ARCH. JAN HASÍK MOST 06/2013 1 - Identifikační údaje územní studie 1. Obec

Více

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE

.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ZMĚNA č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE RYNHOLEC POŘIZOVATEL: Obecní úřad Rynholec PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 ZMĚNA č.2 ÚPO RYNHOLEC 1 Název územně plánovací dokumentace: Změna

Více

Změna č. 1 regulačního plánu Plavská

Změna č. 1 regulačního plánu Plavská Změna č. 1 regulačního plánu Plavská katastrální území České Budějovice 7 jehož závazná část byla vyhlášena Zastupitelstvem města České Budějovice obecně závaznou vyhláškou č. 6/2004 ze dne 16.9.2004 NÁVRH

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY

ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY ZMĚNA Č. 1 ÚPSÚ KOSTOMLÁTKY POŘIZOVATEL: Obecní úřad KOSTOMLÁTKY ETAPA OBJEDNATEL: Obec KOSTOMLÁTKY Návrh ZHOTOVITEL: ŽALUDA, projektová kancelář Ing. Eduard Žaluda, Ing. arch.

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

KONCEPT ÚZEMNÍ STUDIE OMICE. POD PŘÍČNÍMI I a II ALTERNATIVY 4, 5, 6

KONCEPT ÚZEMNÍ STUDIE OMICE. POD PŘÍČNÍMI I a II ALTERNATIVY 4, 5, 6 KONCEPT ÚZEMNÍ STUDIE OMICE POD PŘÍČNÍMI I a II ALTERNATIVY 4, 5, 6 Pořizovatel: Obec Omice, Tetčická 51, 664 41 Troubsko Objednatel: Obec Omice, Tetčická 51, 664 41 Troubsko Projektant: Ing. arch. Milan

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 3 Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Ústí nad Labem - Kočkov

Více

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto pořizovatel: Obecní úřad Vráto Prosinec 2014 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

Návrh Zadání změny č. 7. územního plánu sídelního útvaru. Loket

Návrh Zadání změny č. 7. územního plánu sídelního útvaru. Loket Návrh Zadání změny č. 7 územního plánu sídelního útvaru Loket Němčice Návrh zadání k projednání s dotčenými orgány, sousedními obcemi, veřejností a dalšími organizacemi Pořizovatel : Město Vlašim, zastoupené

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE. Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část. Průhonice ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Severozápadní rozvojová zóna Komerčně administrativní část Průhonice Pořizovatel: Obecní úřad Průhonice Květnové nám. 14/1, 252 43 Průhonice Pořizování na základě splnění kvalifikačních

Více

Pořizovatel: Steinbrenerova 6, Vimperk. Vypracoval: MěÚ Vimperk, odbor výstavby a ÚP

Pořizovatel: Steinbrenerova 6, Vimperk. Vypracoval: MěÚ Vimperk, odbor výstavby a ÚP ÚZEMNÍ STUDIE NAD TRATÍ P Plloocchhyy S O 4433,, V P 4444,, S O 4455,, V P 4466,,V P 4499,, S O 5522,, V P 5533 zz Ú ÚP PV Viim mppeerrkk ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Vimperk, odbor Steinbrenerova

Více

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx

Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx 20.6.2017 Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie č.ús 8-02/2017 Petřkovice u Ostravy Odval Urx Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení...

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... 2 2.1.2 Veřejná prostranství... 2 2.2 Koncepce veřejné infrastruktury...

Více

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání

Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA. NÁVRH pro společné jednání Změna č.42 územního plánu KUTNÁ HORA NÁVRH pro společné jednání TEXTOVÁ ČÁST ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydá: Zastupitelstvo obce Kutná Hora Datum nabytí účinnosti: Oprávněná úřední

Více

VŠEBOŘICE PLOCHA ZMĚNY Z3-21 A PLOCHA PŘESTAVBY P3-24

VŠEBOŘICE PLOCHA ZMĚNY Z3-21 A PLOCHA PŘESTAVBY P3-24 V Š E B O Ř I C E, P L O C H A Z M Ě N Y Z 3-2 1 a P L O C H A P Ř E S T A V B Y P 3-24 ÚZEMNÍ STUDIE VŠEBOŘICE PLOCHA ZMĚNY Z3-21 A PLOCHA PŘESTAVBY P3-24 ÚZEMNÍ STUDIE PROSINEC 2017 V Š E B O Ř I C E,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1

ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 ÚZEMNÍ STUDIE RUSAVA PLOCHA SO.3 1 MÍSTO STAVBY : Rusava, plocha SO.3 1 ZADAVATEL : obec Rusava Rusava 248 768 45 Rusava STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo P 16-17 Měsíc/rok 09/2017 Počet

Více

LODĚNICE okr. Brno-venkov

LODĚNICE okr. Brno-venkov ZMĚNA Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LODĚNICE okr. no-venkov I.A TEXTOVÁ ČÁST A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Městský úřad Pohořelice, Odbor územního plánování a stavebního

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

Územní studie ÚS 54-04/2014 pro lokalitu ul. Bažanova Ostrava - Hrabová

Územní studie ÚS 54-04/2014 pro lokalitu ul. Bažanova Ostrava - Hrabová Magistrát města Ostravy, Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Územní studie ÚS 54-04/2014 pro lokalitu ul. Bažanova Ostrava - Hrabová Pořizovatel: Magistrát města Ostravy Útvar hlavního architekta

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM Příloha č. 2 2 Odbor rozvoje města Vyřizuje: Mgr. Adamčík / tel.:475271624 ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE Územní studie Ústí nad Labem - Kočkov

Více

Plocha přestavby P11-5. K.ú. Ústí nad Labem ÚZEMNÍ STUDIE. Průvodní zpráva

Plocha přestavby P11-5. K.ú. Ústí nad Labem ÚZEMNÍ STUDIE. Průvodní zpráva Plocha přestavby P11-5 K.ú. Ústí nad Labem ÚZEMNÍ STUDIE Průvodní zpráva Únor 2013 Ing. arch. Jan Zeman Štefánikova 17 400 01 Ústí nad Labem Seznam dokumentace PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY 01 Hlavní výkres

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Územní studie ploch Z a P OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z a P Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, stavební úřad, oddělení úřad územního plánování Ing. Petr Laube,. října 909, 77

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK

ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK změna č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU TÁBOR I. VÝROK únor 2019 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI správní orgán, který Změnu č.7 ÚP vydal Zastupitelstvo města Tábora pořizovatel Městský úřad Tábor, odbor rozvoje Oprávněná úřední osoba

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A.

TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných ploch,

Více

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST

ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A ÚZEMNÍ STUDIE PRO ZÁSTAVBU PLOCH Z1 A Z22 V OBCI HOŘ ICE TEXTOVÁ Č ÁST A Územní studie pro zástavbu ploch Z1 a Z22 v obci Hořice - textová část strana 1 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. CHARAKTER STUDIE Studie

Více

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby

Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby Změna č. 1 ÚPO Mlékosrby NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č. 1 ÚPO obsahuje změnu závazné části ÚPO Mlékosrby Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Mlékosrby Městský úřad Nový Bydžov Ing. arch. Karel Novotný

Více

textová část změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru Stráž nad Nežárkou Záznam o účinnosti UPLAN, s.r.o., příloha č. 1 opatření obecné povahy

textová část změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru Stráž nad Nežárkou Záznam o účinnosti UPLAN, s.r.o., příloha č. 1 opatření obecné povahy příloha č. 1 opatření obecné povahy změna č. 3 územního plánu sídelního útvaru Stráž nad Nežárkou textová část vydávající správní orgán: Zastupitelstvo města Stráž nad Nežárkou datum vydání: oprávněná

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1

Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 Ú Z E M N Í S T U D I E B A R C H O V lokality I, J, ZM1 SEZNAM PŘÍLOH: A - TEXTOVÁ ČÁST - obsah: a) vymezení řešeného území b) podmínky pro vymezení a využití pozemků c) podmínky pro umístění a prostorové

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU TEREZÍN. okr. Hodonín I.A. TEXTOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU TEREZÍN. okr. Hodonín I.A. TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU TEREZÍN okr. Hodonín I.A. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města, Masarykovo nám.1, 695 35 Hodonín Objednatel: Obec Terezín, Terezín

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K. okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE J A V Ů R E K okr. Brno - venkov I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST Pořizovatel: Objednatel: Projektant: Obecní úřad Javůrek Obec Javůrek AR projekt s.r.o., Hviezdoslavova 1183/29a,

Více

Obec Ondřejov. Zadání změny územního plánu obce

Obec Ondřejov. Zadání změny územního plánu obce Obec Ondřejov Třemblat, Turkovice Zadání změny územního plánu obce Zpracovatel návrhu zadání: RNDr. Radim Perlín, autorizace ČKA 01 139 Datum: září 2008 1 Zadání změny územního plánu obce Ondřejov návrh

Více

Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce

Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce Změna č.5 Územního plánu Mšené-Lázně, Martiněves, Charvatce pro obce Martiněves a Charvatce NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, Úřad územního plánování srpen 2008 a) požadavky vyplývající

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚZEMNÍ PLÁN MARTINICE V KRKONOŠÍCH - ZMĚNA Č.1 TEXTOVÁ ČÁST ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU O B J E D N A T E L MĚŘÍTKO O B E C M A R T I N I C E V K R K O N O Š Í C H - M A R T I N I C E V K R K O N O Š Í C

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NEBOVIDY Pořizovatel: Městský úřad Šlapanice, odbor výstavby, oddělení územního plánování a památkové péče Pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno Zpráva o

Více

Změna č. 1 územního plánu. Návrh

Změna č. 1 územního plánu. Návrh Změna č. 1 územního plánu HARTMANICE Návrh Změna č.1 ÚP Hartmanice Tato změna č. 1 územního plánu byla vydána usnesením Zastupitelstva obce Hartmanice Změna územního plánu nabyla účinnosti dne: Pořizovatel:

Více

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ

N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ N Á V R H Z A D Á N Í Z M Ě N Y Č. 2 Ú Z E M N Í H O P L Á N U BĚLÁ Zpracoval Městský úřad Semily, obvodní stavební úřad jako příslušný úřad územního plánování Zpracováno červenec 2016 Za pořizovatele

Více